Ez alapjan nem ugy tunik, hogy melo helyett az ams -nel volt? Nem a Februari segely ujrainditasat probalja bevonzani?
Ha valakire November ota varsz egy tultengo piacon... Azt ott helyben felveszed. Vagy legalabbis atbeszeled vele a konkretumokat.
Megkerdeztem valaki, hogy meddig lehet varni ha az AMS kikozvetit.
Szeinte meg ezekre a melokra sem lehet varni. Vagy kezdesz egy heten belul vagy nem, mert ugye varnak az allasra.
Ebben eddig lehetett eljutni.
ez az o nezeteben annyit jelent hogy minden a legnagyobb rendben, mert szukseg eseten nyit a zsido kurva anyja neveben szamlakat amire majd johetnek az utalasok a retard felszopoktol
a tobbi meg minden egy folyamattal nyugtazva van es ugyerzi o megtett mindent annak erdekeben, hogy rendbehozza az amugyis elbaszott életét
Nem tudom, én leírtam, amit mondott, legyen meg írásban is.
Ne okoskodj már itt ennyit, holland retatd
Pontosan, bár megnézném a vén komcsi zsidó kurva pofáját, amikor "há kéne az adószámod is, most bekamerászom' a személyidet...." :DD
Ha ennyire informalt vagy, legalabb azt talald el, hogy en nem a Holland vagyok. Kb 5 oldal "okoskodas" lett idehanyva.
Ja, de minek?
Rockstar golfozó parnered nem ért rá, mi?
Akkor szopd le Elon Muskot golfozás közben.
Ki a fasz ad ennek a herbálós írásképűnek a véleményére egyáltalán? Egy buta proli fasz mindenhez.
Ráadásul nincs tisztában a magyar adótörvényekkel sem. Ugyanis az, hogy a macskaólból dolgozik osztrák cégnek, az nem azt jelenti, hogy nem magyar adóilletőségű és ne kellene SZJA-t fizetnie. Ebból még (szerencsére) kurva nagy bukta lesz.Főleg, hogy már nincs ausztriai címe.
Kiss Endre Farkast meg kell ujjazni, és a kóros hazudozó holland targoncásokat is.
Igazad van, teljesen, de Szkodi nem dolgozik már. :)
Ködösített végig, meg majd így tök jó, meg majd februártól. Ne ne nee haggyukmá', innen tudni, minimum nem IT szektor ahova ment (ment??), hanem valami lekoszlott szhar, ahová keresnek a weboldal "színezésére" valakit.
Nekem annyi közöm van az IT-hoz nagyjából, mint Szkodinak, de ha ez "komoly" cég, nem várnak a recskásra november-december óta, ha AMS közvetítés ha nem.
Meg az AMS munkanélkülin a "delikvens", akit kiközvetítenek neked, 1,5 hónapog hazudik; jajj szabin vagyok(munkanélküli??macskaólban??), ezért nem tudtam menni decemberben…
Nem zárom ki, hogy akihez kiközvetítették fogykos, de na…
Na, na okosan, mert a holland az egyik legjobb csicskám!
Én 100% heteró vagyok és csajom is van, de valakinek vállalni kell ezt a feladatot. Én benne vagyok, de semmi buziság! xDDD
Ha valaki már elvégezte, küldjön videót, mert a csajomat érdekli! xD
Akkó mennyé szopd le, mennyé', rosszu buzi! Hát egy rossz buzi vagy!
A Tiktoksz bevétel is bevétel, és nem bújhat amögé, hogy osztrák csati meg hogy neki itt nincs bejelentett lakcíme. Mert eleve, ha egy évben 183 napnál többet tartózkodik itthon(ez megvalósult 2024-ben is), akkor biza adóbevallásra kötelezett. Ha pedig nem teszi meg (nem tette meg), akkor azt úgy hívják, hogy ADÓCSALÁS.
Továbbá az SZJA törvény kimondja:
"2.1. Az illetőségre vonatkozó magyar szabályok
A magyar előírások
szerint belföldi illetőségű az a magánszemély, aki
• magyar állampolgár (kivéve azt a kettős állampolgárt, akinek Magyarországon nincs
bejelentett lakhelye),
• az a magánszemély, aki a külön jogszabály
szerinti szabad tartózkodás jogát egy naptári
évben legalább 183 napig Magyarországon gyakorolja (elsősorban EU, EGT
állampolgár),
• az előző pontba nem tartozó, a külön jogszabály szerint letelepedett jogállással
rendelkező magánszemély, illetve
• a hontalan magánszemély.
Az előzőekben felsoroltak közé nem tartozó magánszemély akkor magyar illetőségű, ha
• kizárólag Magyarországon van állandó lakóhelye, vagy
• a magánszemély létérdekeinek központja Magyarország, azaz a magánszemélyt a
legszorosabb személyes, családi és gazdasági kapcsolatok Magyarországhoz fűzik
akkor, ha a magánszemélynek egyáltalán nincs, illetve ha Magyarországon és más
államban is van állandó lakóhelye,
• a szokásos tartózkodási helye belföld, ha az előzőek alapján illetősége nem állapítható
meg..."
(bocs Ásó)
Takarodj, pedofil!
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Hülye meg az apád volt, hogy nem húzott gumit a faszára!
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Adócsalást nem csak valótlan tartalmú adóbevallással, adóbevallás hiányával is el tudsz követni, nem beszélve a hazai adóviszonyokról!
Hülye vagy, fiam :)
Jokászom, ez mi is?:))
Mi meg tudjuk!
Megibt csalsz,"fiam".
Endre! Én ügyeletben vagyok, azért nem alszom, jó pénzt kapok érte.
Te miért vagy még (már) ébren?
Szerintem meg akkor is tudsz adócsalást elkövetni, amikor nen vallod be magyar állampolgárként a Magyarországban szerzett jövedelmed. Mégcsak adókötelesnek sem kell lenned, de köteles vagy adóbevallást készíteni.
Revolutod van?:))
Mi is leszarjuk amit mondasz, és a NAV is le fogja.
Amúgy teljesen hülye vagy ehhez, tudod?
Ezt a szar választ adta a gemini arra, hogy te "tiktok alkotó" vagy? :)
Mondom, lényegében azt se tudom, mi az. :D
hülye
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ez a NAV-ot mennyiben érdekli?:)
Kit érdekel, mi érdekli őket?
Az eddigi 6 millióra ráraknak még valami tartozást?
És akkor hova szarjak? xD
Én nem tudom, hogy mi az a súlyos testi sértés. Büntetlenül "meglátogathatlak" a putridban?
Hogy regolutod se lehet, oda szarjál xDDD
Ahova szoktál, a szalmaágyba.
Tőlem mehetett volna, ott soha tartottam a napi sörnél több pénzt. :D
Most már nem is tudsz :)
A tartozást hogyan tervezed levenni a nevedről, adócsaló?
Nem érted, kisköcsög, INKASSZÓ!!
MINT A WISE, NEKED ILYEN NEM LEHET!!
Amúgy milyen pénz? :) paypal, megy anyád számlájára, az is bukó :D
"Pénzek" érkeznek, amit gyorsan kiveszünk onnan?! Ajjjaj! :)
Revolutra is ezt mondtad, hahó!
Mi történt az osztrákoknál, hogy éjnek idején itt baszod az anyád?
Nagyon elpicsáztak?
ADÓSZÁM, SZEMÉLYI, ezeket ellopod anyádtól? :DDD
Nem, te egy jelentèktelen kis csicska vagy, téged még tájékoztatni sem kötelesek, ennyi.
Röviden: Nem.
Amit mondtak: vizsgálat van.
Aminek a vége: Bukó, inkasszó!
Asztalom, ASODI megmakkant, valami atomot kapott a sógoroknál, hagyjuk rá.
Persze, ez természetszerű, puszi-puszi szeretlek, Karom! Karollak! hööhöö! :)
nemfeltétlenül
még más bank sem tájékoztat
megelőzőleg jön egy levél hogy majd ráterhelik valamelyik kártyádra a végrehajtótól
aztán vagy egy félév mulva vagy 3 hónap mulva teszik meg, sőt rá egy hétre is
a bank meg lese szarja hogy levonják :D ez ilyen meglepi sztori
valószínű hogy jött már olyan leveled amit kibasztál azzal hogy hattyanak pékén
egyebek mellett teljesen mindegy mi miatt lett revolut csá , köszönd meg szépen a szülinapi ajándékod
szkodi és ha feldobja golda anyád a talpát, akkor kinek a nevén lesznek a dolgok, amik nem a te neveden lesznek? Majd a kaffkatibi segít benne, vagy sztojka lesz ilyen nagylelkű? Szerinted meddig maradhatsz a púpszászi vendégházban utána?
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Megint hülye vagy, fiam.
Még az mondja, FIAM!
Ezen besírtam. XD
43 éves buzigyerek! Neked fiad (lányod) soha nem lehetne, ezt a szófordulatot apádtól-anyádtól hallottad minden nap.
Továbbra sem értem, hogy lehet pénzt mosni úgy, hogy nem adok tovább belőle senkinek, te fasz. :D
Pont az lenne a lényeg, hogy nálam válik az adomány törvényessé, de én meg elköltöm a boltban sörre.
Idióta.
Igen messzire jutottunk a medencétől és a skoda superbtől, szkodi, ebben eddig lehetett eljutni!
Irigyellek!
Nem baj, ha nem érted.
Itt nem kapsz segítséget, nem beszélgetünk!
Aberrált gnóm! Torzszülött!
Abban a kis rákos kenguruzsebes beledben van kimosva a pénz.
hajnali hármas loop van sörike helyett, ez shiker
nem kötelességük tájékoztatni. csak simán beszüntetik a funkciókat. (mint pl wise mielött létre hoztad volna).
én mint sima munkás akit szidtál meg lehordtál mindennek, hogy nem élek meg a videózásbol/streamelésből most sokkal több támogatást kapok mint te aki ebből akart koldulni.
hogy is van ez pedofil gheci fasz?
#50euro + kamatok
Le vagy szarva, feküdj le a szarszagú ágyadba és aludj!
Pedofil szatír!
Az oké, de milyen forrást leplezek el vele? :D
Nézz már utána, hogy mi a kifejezés, te fasz :DDDDDDDD
Szkodi!
RAUS!
Hogy keszulsz a bortonevekre, te fasz?
Errol pofazz, pedofil!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Sehogy, mert nem csináltam semmit. :D
Jól van ez, hát mondja.... na, itt TATABÁNYÁN! simán.
Hogy vagy, Endike, alkotsz? Faszta minden? :)
Te figyi már, ha már jokilag a nagy házba nem, ahol vagy tudod, ólba' mehetek? Itt van Tibi is, úgy találtam, kicsit fura de istenem, mit válogatunk, nem? Segg az új pina, Endike, ismered... :) na csempéssz be mint a volt férjed, na, nekem áll, meghálálom!
Kérdezd meg a ChatGPT-t, te fasz.
Akkor miert buntettek olyan osszegekre, amiket nem tudsz kifizetni?
Ezeket le kell majd ulnod, te fasz!
Szoval ujra megkerdezem! Hogyan keszulod tulelni a bortont, te kocsog?
Nem büntettek.
Fogykoska, elmondom:
Adott egy bankszámla, amire érkezik PAYPALRÓL pénz, majd az el is tűnik, ez a banknak és az ügykezelőnek is gyanús!!! Szépen kontakt: felhívják, jaaaa csak a bolond fiam bohóckocik a neten... :))
és ezt bevallotta? :)
hát őőő.... Revolut :DD
Neked annyim kicsi!
Döbling
A1,
mit hazudsz? :)
Tudjuk, hogy van!
nem az apád faszát te egy ilyen kis buzi lehetsz
Veled szemben én ismerem a fogalmakat.
Semmiféle adomány forrását nem vagy köteles ellenőrizni, amikor saját magad számára szociális segítséget kérsz, de nem nyújtasz cserébe semmit.
figyu te rákfasz.
csinálok én veled tartalmat
HA
discordon elérhető leszel,
válaszolsz minden kérdésemre hetyetye nélkül
és többet keresel mint egy magyar postás.
szerintem a harmadik pont a legnehezebben teljesíthető számodra.
#50euro + kamatok
Köcsög buzigyerek, akkor okoskodjál itt, ha a telefonszámlád ki tudod fizetni! :DDD
Egyik sincs.
HETYETYE, jogszabály nem ezt mondja :D
bukó van, stoki :D
Szkodi, a hetyetyének vége, lezárult a könyv. A legközelebbi tárgyalásodra odamész magad védeni betyopronizva, rögvest kapsz pár év letöltendőt.
Irigyellek!
Dehogy nincs!
Egyiket nem tudod kifizetni sem,
ohh wait, a másikat sem :DD
kaparj elő 700 ejrót az A1-re, köcsög!!!
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Azt a pénzt amit kapsz, a tartozásaid visszafizetésére kellene fordítanod, nem sörre.
Hülye :D
Minden rendben van, nyugi.
Bagolyka
(
x7)
Jan 18, 2025 01:00:20
x7)
Amúgy nem tudlak sajnálni. Na jó ez nem igaz. Lesajnállak.
ascites
(
x57)
Jan 18, 2025 01:00:56
x57)
Tehát mennek a perek, nincs segély, az egyetlen cég, ami felvenné, már speciális foglalkoztatási formákkal alkalmazná csak és nincs revolut, pénzmosás miatt.
Sheldon
(
x2)
Jan 18, 2025 01:02:54
x2)
Azt mondja, nem a letiltás miatt zárolták a revolute-ot...de nem boztos benne. Tehát akko akár az is lehet. Mindenesetre ezt vehetjük bíztató jelnek, hogy zárolták, mert azt nem semmiért szokták és nincs olyan dokumentum, amivel igazolni tudja, hogy jogosult rá.Se munkabér igazolás se bejelentett lakcím...etc
noikabatgomb
(
x10)
Jan 18, 2025 01:04:38
x10)
" - Munka bejárós lesz?
- Ajj, figyelj, az még nem biztos. Jól, figyelj, anyukámnak is pontosan fogalmaztam, hogy nyitottnak tűnnek, biztatónak tűnik az egész, hajlandónak mutatkoznak egy bizonyos konstrukcióra, itt azért még vannak kérdőjelek, tehát itt nem arról van szó, hogy ez lesz, itt nem teljesen, nem tűnik most teljesen feleslegesnek hogy ott voltam, sőt könnyen lehet, hogy mit tudom én, február elején már ennek valami foganatja lesz. De ez még, ez még, kicsit a jövő zenéje."
Leírtam, amit hallottam. :)
- Ajj, figyelj, az még nem biztos. Jól, figyelj, anyukámnak is pontosan fogalmaztam, hogy nyitottnak tűnnek, biztatónak tűnik az egész, hajlandónak mutatkoznak egy bizonyos konstrukcióra, itt azért még vannak kérdőjelek, tehát itt nem arról van szó, hogy ez lesz, itt nem teljesen, nem tűnik most teljesen feleslegesnek hogy ott voltam, sőt könnyen lehet, hogy mit tudom én, február elején már ennek valami foganatja lesz. De ez még, ez még, kicsit a jövő zenéje."
Leírtam, amit hallottam. :)
Ez alapjan nem ugy tunik, hogy melo helyett az ams -nel volt? Nem a Februari segely ujrainditasat probalja bevonzani?
Ha valakire November ota varsz egy tultengo piacon... Azt ott helyben felveszed. Vagy legalabbis atbeszeled vele a konkretumokat.
Szeinte meg ezekre a melokra sem lehet varni. Vagy kezdesz egy heten belul vagy nem, mert ugye varnak az allasra.
féregnyulvány
(
x7)
Jan 18, 2025 01:09:30
x7)
Tehát mennek a perek, nincs segély, az egyetlen cég, ami felvenné, már speciális foglalkoztatási formákkal alkalmazná csak és nincs revolut, pénzmosás miatt.
ez az o nezeteben annyit jelent hogy minden a legnagyobb rendben, mert szukseg eseten nyit a zsido kurva anyja neveben szamlakat amire majd johetnek az utalasok a retard felszopoktol
a tobbi meg minden egy folyamattal nyugtazva van es ugyerzi o megtett mindent annak erdekeben, hogy rendbehozza az amugyis elbaszott életét
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 18, 2025 01:11:03
x11)
Nem tudom, én leírtam, amit mondott, legyen meg írásban is.
-
Jan 18, 2025 01:12:04
Jan 18, 2025 01:12:04
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 01:12:40
x77)
Pontosan, bár megnézném a vén komcsi zsidó kurva pofáját, amikor "há kéne az adószámod is, most bekamerászom' a személyidet...." :DD
noikabatgomb
(
x10)
Jan 18, 2025 01:17:27
x10)
Ha ennyire informalt vagy, legalabb azt talald el, hogy en nem a Holland vagyok. Kb 5 oldal "okoskodas" lett idehanyva.
-
Jan 18, 2025 01:18:45
Ja, de minek?
Jan 18, 2025 01:18:45
-
Jan 18, 2025 01:19:03
Akkor szopd le Elon Muskot golfozás közben.
Jan 18, 2025 01:19:03
—
Jan 18, 2025 01:22:16
Ja, de minek?
Ki a fasz ad ennek a herbálós írásképűnek a véleményére egyáltalán? Egy buta proli fasz mindenhez.
Jan 18, 2025 01:22:16
Sheldon
(
x2)
Jan 18, 2025 01:25:41
x2)
Endre nem olvasta el a felhasznaloi felteteleket, miszerint minden bevetel adozando bevetelnek szamit.
Ráadásul nincs tisztában a magyar adótörvényekkel sem. Ugyanis az, hogy a macskaólból dolgozik osztrák cégnek, az nem azt jelenti, hogy nem magyar adóilletőségű és ne kellene SZJA-t fizetnie. Ebból még (szerencsére) kurva nagy bukta lesz.Főleg, hogy már nincs ausztriai címe.
Jutka
Jan 18, 2025 01:29:44
FEJEZZÉTEK MÁR BE
BUZIK
BUZIK
Jan 18, 2025 01:29:44
Tommy Vercetti
Jan 18, 2025 01:32:07
FEJEZZÉTEK MÁR BE
BUZIK
BUZIK
Kiss Endre Farkast meg kell ujjazni, és a kóros hazudozó holland targoncásokat is.
Jan 18, 2025 01:32:07
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 01:32:59
x77)
Ködösített végig, meg majd így tök jó, meg majd februártól. Ne ne nee haggyukmá', innen tudni, minimum nem IT szektor ahova ment (ment??), hanem valami lekoszlott szhar, ahová keresnek a weboldal "színezésére" valakit.
Nekem annyi közöm van az IT-hoz nagyjából, mint Szkodinak, de ha ez "komoly" cég, nem várnak a recskásra november-december óta, ha AMS közvetítés ha nem.
Meg az AMS munkanélkülin a "delikvens", akit kiközvetítenek neked, 1,5 hónapog hazudik; jajj szabin vagyok(munkanélküli??macskaólban??), ezért nem tudtam menni decemberben…
go lyó
Jan 18, 2025 01:35:08
Jan 18, 2025 01:35:08
LaCI
Jan 18, 2025 01:35:50
Én 100% heteró vagyok és csajom is van, de valakinek vállalni kell ezt a feladatot. Én benne vagyok, de semmi buziság! xDDD
Ha valaki már elvégezte, küldjön videót, mert a csajomat érdekli! xD
Jan 18, 2025 01:35:50
IgaziJudka
Jan 18, 2025 01:36:21
Akkó mennyé szopd le, mennyé', rosszu buzi! Hát egy rossz buzi vagy!
Jan 18, 2025 01:36:21
Sheldon
(
x2)
Jan 18, 2025 01:43:38
x2)
A Tiktoksz bevétel is bevétel, és nem bújhat amögé, hogy osztrák csati meg hogy neki itt nincs bejelentett lakcíme. Mert eleve, ha egy évben 183 napnál többet tartózkodik itthon(ez megvalósult 2024-ben is), akkor biza adóbevallásra kötelezett. Ha pedig nem teszi meg (nem tette meg), akkor azt úgy hívják, hogy ADÓCSALÁS.
Továbbá az SZJA törvény kimondja:
"2.1. Az illetőségre vonatkozó magyar szabályok
A magyar előírások
szerint belföldi illetőségű az a magánszemély, aki
• magyar állampolgár (kivéve azt a kettős állampolgárt, akinek Magyarországon nincs
bejelentett lakhelye),
• az a magánszemély, aki a külön jogszabály
szerinti szabad tartózkodás jogát egy naptári
évben legalább 183 napig Magyarországon gyakorolja (elsősorban EU, EGT
állampolgár),
• az előző pontba nem tartozó, a külön jogszabály szerint letelepedett jogállással
rendelkező magánszemély, illetve
• a hontalan magánszemély.
Az előzőekben felsoroltak közé nem tartozó magánszemély akkor magyar illetőségű, ha
• kizárólag Magyarországon van állandó lakóhelye, vagy
• a magánszemély létérdekeinek központja Magyarország, azaz a magánszemélyt a
legszorosabb személyes, családi és gazdasági kapcsolatok Magyarországhoz fűzik
akkor, ha a magánszemélynek egyáltalán nincs, illetve ha Magyarországon és más
államban is van állandó lakóhelye,
• a szokásos tartózkodási helye belföld, ha az előzőek alapján illetősége nem állapítható
meg..."
(bocs Ásó)
sodika
Jan 18, 2025 02:14:00
Adócsalást valótlan tartalmú adóbevallással tudsz elkövetni. Én azt se tudom, hogy mi az az adóbevallás, ezért nem lehet valótlan az enyém.
Megint hülye vagy, fiam.
Megint hülye vagy, fiam.
Jan 18, 2025 02:14:00
Zsibuci
(
x5)
Jan 18, 2025 02:15:50
x5)
Adócsalást valótlan tartalmú adóbevallással tudsz elkövetni. Én azt se tudom, hogy mi az az adóbevallás, ezért nem lehet valótlan az enyém.
Megint hülye vagy, fiam.
Megint hülye vagy, fiam.
Takarodj, pedofil!
Zsibuci
(
x5)
Jan 18, 2025 02:16:46
x5)
Megint hülye vagy, fiam.
Megint hülye vagy, fiam.
Hülye meg az apád volt, hogy nem húzott gumit a faszára!
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 18, 2025 02:20:56
x7)
a nemtudás nem mentesít, kutya
le vagy tiltva, kurva anyád
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 02:21:02
x77)
Megint hülye vagy, fiam.
Megint hülye vagy, fiam.
Adócsalást nem csak valótlan tartalmú adóbevallással, adóbevallás hiányával is el tudsz követni, nem beszélve a hazai adóviszonyokról!
Hülye vagy, fiam :)
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 02:22:04
x77)
Valótlan tartalmú adóbevallás??? Xd
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 02:23:43
x77)
Valótlan tartalmú adóbevallás??? Xd
Jokászom, ez mi is?:))
sodika
Jan 18, 2025 02:26:04
Én nem tévesztek meg senkit, nincs vállalkozásom, nincs üzletem, így pedig számlát sincs kötelességem adni a semmiről.
Ez ennyire egyszerű..
Ez ennyire egyszerű..
Jan 18, 2025 02:26:04
NAV
Jan 18, 2025 02:27:04
Én azt se tudom, hogy mi az az adóbevallás, ezért nem lehet valótlan az enyém.
Mi meg tudjuk!
Megibt csalsz,"fiam".
Jan 18, 2025 02:27:04
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 18, 2025 02:27:25
x11)
Megint hülye vagy, fiam.
Megint hülye vagy, fiam.
Endre! Én ügyeletben vagyok, azért nem alszom, jó pénzt kapok érte.
Te miért vagy még (már) ébren?
Szerintem meg akkor is tudsz adócsalást elkövetni, amikor nen vallod be magyar állampolgárként a Magyarországban szerzett jövedelmed. Mégcsak adókötelesnek sem kell lenned, de köteles vagy adóbevallást készíteni.
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 02:27:38
x77)
Én nem tévesztek meg senkit, nincs vállalkozásom, nincs üzletem, így pedig számlát sincs kötelességem adni a semmiről.
Ez ennyire egyszerű..
Ez ennyire egyszerű..
Revolutod van?:))
Zsibuci
(
x5)
Jan 18, 2025 02:28:25
x5)
Ez ennyire egyszerű..
Ez ennyire egyszerű..
Mi is leszarjuk amit mondasz, és a NAV is le fogja.
Amúgy teljesen hülye vagy ehhez, tudod?
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 02:28:45
x77)
Ez ennyire egyszerű..
Ez ennyire egyszerű..
Ezt a szar választ adta a gemini arra, hogy te "tiktok alkotó" vagy? :)
sodika
Jan 18, 2025 02:29:07
de köteles vagy adóbevallást készíteni.
hülye
Jan 18, 2025 02:29:07
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 02:29:44
x77)
hülye
hülye
Ende
Jan 18, 2025 02:29:59
nem nekünk kell magyarázkodnod sztoki :))mi tudjuk mi a baj , nem segitünk XD
Jan 18, 2025 02:29:59
sodika
Jan 18, 2025 02:30:35
Jan 18, 2025 02:30:35
Zsibuci
(
x5)
Jan 18, 2025 02:31:14
x5)
hülye
hülye
Én nem tudom, hogy mi az a súlyos testi sértés. Büntetlenül "meglátogathatlak" a putridban?
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 02:31:37
x77)
Hogy regolutod se lehet, oda szarjál xDDD
-
Jan 18, 2025 02:31:46
Ahova szoktál, a szalmaágyba.
Jan 18, 2025 02:31:46
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 02:33:11
x77)
A NAV gecire egyértelművé tette; Revolutra is rámegy:
Erre te: revolut XF
sodika
Jan 18, 2025 02:34:10
A NAV gecire egyértelművé tette; Revolutra is rámegy:
Jan 18, 2025 02:34:10
Zsibuci
(
x5)
Jan 18, 2025 02:34:33
x5)
Most már nem is tudsz :)
Zsibuci
(
x5)
Jan 18, 2025 02:36:18
x5)
Adócsaló buzi!
Ez a műsor amúgy a hajnali hármas sör hiánya miatt van?
Ez a műsor amúgy a hajnali hármas sör hiánya miatt van?
sodika
Jan 18, 2025 02:36:38
Megoldom, jobb is ha semmi nincs a nevemen, oszt csá.
Jan 18, 2025 02:36:38
Zsibuci
(
x5)
Jan 18, 2025 02:37:38
x5)
A tartozást hogyan tervezed levenni a nevedről, adócsaló?
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 02:38:28
x77)
Nem érted, kisköcsög, INKASSZÓ!!
MINT A WISE, NEKED ILYEN NEM LEHET!!
Amúgy milyen pénz? :) paypal, megy anyád számlájára, az is bukó :D
"Pénzek" érkeznek, amit gyorsan kiveszünk onnan?! Ajjjaj! :)
Ende
Jan 18, 2025 02:38:35
semmitsenemoldottálmeg az elmult 43 éved alatt Bohóc
Jan 18, 2025 02:38:35
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 02:39:09
x77)
Revolutra is ezt mondtad, hahó!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 18, 2025 02:39:31
x11)
Mi történt az osztrákoknál, hogy éjnek idején itt baszod az anyád?
Nagyon elpicsáztak?
sodika
Jan 18, 2025 02:39:44
Hülye, ha inkasszó lenne, arról tájékoztatna a Revolut.
Jan 18, 2025 02:39:44
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 02:39:55
x77)
Zsibuci
(
x5)
Jan 18, 2025 02:40:22
x5)
Nem, te egy jelentèktelen kis csicska vagy, téged még tájékoztatni sem kötelesek, ennyi.
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 02:40:39
x77)
Röviden: Nem.
Amit mondtak: vizsgálat van.
Aminek a vége: Bukó, inkasszó!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 18, 2025 02:41:13
x11)
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 02:43:06
x77)
Endre, hol a megoldás?!
Tudom, hogy bassza a karvaj zsidó csőröd, na gyerünk! :)
Tudom, hogy bassza a karvaj zsidó csőröd, na gyerünk! :)
sss
Jan 18, 2025 02:43:16
csalo lauratol szedted a revolut otletet is amikor mar 5eve mindenkinek van Magyaroszagon revolutja. veletlenul a csalo kurvanak is zaroltak a revojat es a penzmoso stokinak is. :D
balek!
balek!
Jan 18, 2025 02:43:16
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 02:44:06
x77)
Persze, ez természetszerű, puszi-puszi szeretlek, Karom! Karollak! hööhöö! :)
féregnyulvány
(
x7)
Jan 18, 2025 02:45:17
x7)
nemfeltétlenül
még más bank sem tájékoztat
megelőzőleg jön egy levél hogy majd ráterhelik valamelyik kártyádra a végrehajtótól
aztán vagy egy félév mulva vagy 3 hónap mulva teszik meg, sőt rá egy hétre is
a bank meg lese szarja hogy levonják :D ez ilyen meglepi sztori
valószínű hogy jött már olyan leveled amit kibasztál azzal hogy hattyanak pékén
egyebek mellett teljesen mindegy mi miatt lett revolut csá , köszönd meg szépen a szülinapi ajándékod
AMS
Jan 18, 2025 02:46:28
Vizsgálódom én is buzigyerek, hajjajj! Lesz mit anyukának visszafizetni, ha nem akarja a börtönben látni a fattyát, ja hogy ott akarja az más :)
Jan 18, 2025 02:46:28
-
Jan 18, 2025 02:49:38
stoki neked mennyi van a wise-odon?
:D

van, otp, revo, wise es kulfoldi szamlam is, erdekes mindre kapok havi szinten tobbs szazezreket - milliokat ft es euroban is es nincs zarolba egyik se, vajon miert?
ja mert nem egy piti penzmoso adocsalo recskaa vagyok mint te.
balfax balek
:D

van, otp, revo, wise es kulfoldi szamlam is, erdekes mindre kapok havi szinten tobbs szazezreket - milliokat ft es euroban is es nincs zarolba egyik se, vajon miert?
ja mert nem egy piti penzmoso adocsalo recskaa vagyok mint te.
balfax balek
Jan 18, 2025 02:49:38
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 02:50:00
x77)
Nem akarsz még adó-ügyekben kicsit okoskodni, kurva anyád?%
Hajrá, pedró, jogi érvekkel belinkelve, na, mivan?
Adócsaló aszkodi, a szkodi?
Te patkány, te nem 2-300 nézőért, anyádnak áramért fogsz könyörögni, illetékre sincs pénzed, nagyon nevetek! :DDDD hülye kis csóóóó szhaaar!!
Hajrá, pedró, jogi érvekkel belinkelve, na, mivan?
Adócsaló aszkodi, a szkodi?
Te patkány, te nem 2-300 nézőért, anyádnak áramért fogsz könyörögni, illetékre sincs pénzed, nagyon nevetek! :DDDD hülye kis csóóóó szhaaar!!
gyagyás irigye2
(
x3)
Jan 18, 2025 02:53:18
x3)
szkodi és ha feldobja golda anyád a talpát, akkor kinek a nevén lesznek a dolgok, amik nem a te neveden lesznek? Majd a kaffkatibi segít benne, vagy sztojka lesz ilyen nagylelkű? Szerinted meddig maradhatsz a púpszászi vendégházban utána?
Irigyellek!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 18, 2025 02:53:29
x11)
Megint hülye vagy, fiam.
Még az mondja, FIAM!
Ezen besírtam. XD
43 éves buzigyerek! Neked fiad (lányod) soha nem lehetne, ezt a szófordulatot apádtól-anyádtól hallottad minden nap.
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 02:54:05
x77)
Te (már ha tiktiken dolgoznál, 131 óra alatt keresel meg 1 troll-illetéket), hogy vagyunk a jelentésekkel, Endre?
A1,
Döbling,
Hahó 5 milla,
Előfizetések,
Anyjuka' tiktik???
A1,
Döbling,
Hahó 5 milla,
Előfizetések,
Anyjuka' tiktik???
sodika
Jan 18, 2025 02:54:59
veletlenul a csalo kurvanak is zaroltak a revojat es a penzmoso stokinak is. :D
balek!
balek!
Továbbra sem értem, hogy lehet pénzt mosni úgy, hogy nem adok tovább belőle senkinek, te fasz. :D
Pont az lenne a lényeg, hogy nálam válik az adomány törvényessé, de én meg elköltöm a boltban sörre.
Idióta.
Jan 18, 2025 02:54:59
gyagyás irigye2
(
x3)
Jan 18, 2025 02:55:56
x3)
nálam válik az adomány törvényessé, de én meg elköltöm a boltban sörre.
Idióta.
Idióta.
Igen messzire jutottunk a medencétől és a skoda superbtől, szkodi, ebben eddig lehetett eljutni!
Irigyellek!
Ende
Jan 18, 2025 02:57:07
nálad vált tőrvényessé mert elkőltőtted HELLO SZIA SZEVASZ
Jan 18, 2025 02:57:07
sodika
Jan 18, 2025 02:57:12
Ha nem veszek fel készpénzt, és nem is utalok tovább senkinek semmit, hanem elköltök minden adományt sörre, akkor hol van kimosva a pénz? :D
Ti tényleg idióták vagytok.
Jan 18, 2025 02:57:12
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 18, 2025 02:57:32
x11)
Idióta.
Idióta.
Nem baj, ha nem érted.
Itt nem kapsz segítséget, nem beszélgetünk!
Aberrált gnóm! Torzszülött!
gyagyás irigye2
(
x3)
Jan 18, 2025 02:57:56
x3)
elköltök minden adományt sörre, akkor hol van kimosva a pénz? :D
Abban a kis rákos kenguruzsebes beledben van kimosva a pénz.
again mine the refund
(
x6)
Jan 18, 2025 02:58:00
x6)
Ha nem veszek fel készpénzt, és nem is utalok tovább senkinek semmit, hanem elköltök minden adományt sörre, akkor hol van kimosva a pénz? :D
hajnali hármas loop van sörike helyett, ez shiker
Twiccs Chat
(
x5)
Jan 18, 2025 02:58:34
x5)
nem kötelességük tájékoztatni. csak simán beszüntetik a funkciókat. (mint pl wise mielött létre hoztad volna).
én mint sima munkás akit szidtál meg lehordtál mindennek, hogy nem élek meg a videózásbol/streamelésből most sokkal több támogatást kapok mint te aki ebből akart koldulni.
hogy is van ez pedofil gheci fasz?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 18, 2025 02:58:39
x11)
Le vagy szarva, feküdj le a szarszagú ágyadba és aludj!
Pedofil szatír!
sodika
Jan 18, 2025 02:58:45
nálad vált tőrvényessé mert elkőltőtted
Jan 18, 2025 02:58:45
gyagyás irigye2
(
x3)
Jan 18, 2025 02:59:25
x3)
Szkodi!
RAUS!
MaxPayne
(
x24)
Jan 18, 2025 02:59:46
x24)
Errol pofazz, pedofil!
noikabatgomb
(
x10)
Jan 18, 2025 02:59:49
x10)
Geci jo jogasz lettem volna, endre.
hajnali hármas sör
Jan 18, 2025 03:00:00
cissz
Jan 18, 2025 03:00:00
sodika
Jan 18, 2025 03:00:19
Jan 18, 2025 03:00:19
Kiss Endre János
Jan 18, 2025 03:00:22
Még az mondja, FIAM!
Jól van ez, hát mondja.... na, itt TATABÁNYÁN! simán.
Hogy vagy, Endike, alkotsz? Faszta minden? :)
Te figyi már, ha már jokilag a nagy házba nem, ahol vagy tudod, ólba' mehetek? Itt van Tibi is, úgy találtam, kicsit fura de istenem, mit válogatunk, nem? Segg az új pina, Endike, ismered... :) na csempéssz be mint a volt férjed, na, nekem áll, meghálálom!
Jan 18, 2025 03:00:22
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 18, 2025 03:01:29
x11)
MaxPayne
(
x24)
Jan 18, 2025 03:03:10
x24)
Ezeket le kell majd ulnod, te fasz!
Szoval ujra megkerdezem! Hogyan keszulod tulelni a bortont, te kocsog?
sodika
Jan 18, 2025 03:03:51
Nem büntettek.
Jan 18, 2025 03:03:51
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 03:04:11
x77)
Fogykoska, elmondom:
Adott egy bankszámla, amire érkezik PAYPALRÓL pénz, majd az el is tűnik, ez a banknak és az ügykezelőnek is gyanús!!! Szépen kontakt: felhívják, jaaaa csak a bolond fiam bohóckocik a neten... :))
és ezt bevallotta? :)
hát őőő.... Revolut :DD
Neked annyim kicsi!
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 03:04:51
x77)
Nem büntettek.
Döbling
A1,
mit hazudsz? :)
Tudjuk, hogy van!
gyagyás irigye2
(
x3)
Jan 18, 2025 03:05:18
x3)
Nem büntettek.
nem az apád faszát te egy ilyen kis buzi lehetsz
sodika
Jan 18, 2025 03:06:29
Semmiféle adomány forrását nem vagy köteles ellenőrizni, amikor saját magad számára szociális segítséget kérsz, de nem nyújtasz cserébe semmit.
Twiccs Chat
(
x5)
x5)
Nem büntettek.
figyu te rákfasz.
csinálok én veled tartalmat
HA
discordon elérhető leszel,
válaszolsz minden kérdésemre hetyetye nélkül
és többet keresel mint egy magyar postás.
szerintem a harmadik pont a legnehezebben teljesíthető számodra.
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 03:06:54
x77)
Nem büntettek.
Köcsög buzigyerek, akkor okoskodjál itt, ha a telefonszámlád ki tudod fizetni! :DDD
sodika
Jan 18, 2025 03:06:57
Döbling
A1
A1
Egyik sincs.
Jan 18, 2025 03:06:57
rezsidémon
(
x8)
Jan 18, 2025 03:07:17
x8)
Nem tökmindegy??!
Azt a pénzt amit kapsz, a tartozásaid visszafizetésére kellene fordítanod, nem sörre.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 03:07:50
x77)
HETYETYE, jogszabály nem ezt mondja :D
bukó van, stoki :D
gyagyás irigye2
(
x3)
Jan 18, 2025 03:08:30
x3)
Szkodi, a hetyetyének vége, lezárult a könyv. A legközelebbi tárgyalásodra odamész magad védeni betyopronizva, rögvest kapsz pár év letöltendőt.
Irigyellek!
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2025 03:08:59
x77)
Egyik sincs.
Dehogy nincs!
Egyiket nem tudod kifizetni sem,
ohh wait, a másikat sem :DD
kaparj elő 700 ejrót az A1-re, köcsög!!!
rezsidémon
(
x8)
Jan 18, 2025 03:09:00
x8)
Jan 18, 2025 03:09:00
Nem büntettek.
Visszafizetésre kötelez az AMS, mert jogosulatlanul vetted fel a segélyt? Jan 18, 2025 03:09:00
sodika
Jan 18, 2025 03:10:12
Hülye :D
Jan 18, 2025 03:10:12
sodika
Jan 18, 2025 03:10:22
Visszafizetésre kötelez az AMS, mert jogosulatlanul vetted fel a segélyt?
Minden rendben van, nyugi.
Jan 18, 2025 03:10:22
MaxPayne
(
x24)
Jan 18, 2025 03:10:44
x24)
Döbling,
AMS segelycsalas,
Hitelcsalas,
Ogre nemet ugye,
Magyar adotartozasok,
Csehes rivo ugy,
Magyar mannas ugy,
Soroljam meg?
Ezeket szepen le fogod ulni.
Attol, hogy nem akarsz roluk tudomast venni, a valosag majd megint pofan basz, ahogy szokta.
De igy, hogy semmivel sem keszulsz a bortonre, csak meg viccesebb lesz, mikor bekerulsz. :D
AMS segelycsalas,
Hitelcsalas,
Ogre nemet ugye,
Magyar adotartozasok,
Csehes rivo ugy,
Magyar mannas ugy,
Soroljam meg?
Ezeket szepen le fogod ulni.
Attol, hogy nem akarsz roluk tudomast venni, a valosag majd megint pofan basz, ahogy szokta.
De igy, hogy semmivel sem keszulsz a bortonre, csak meg viccesebb lesz, mikor bekerulsz. :D
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Kurva anyádat :D