Szerző:
snecigeci
(
x44)
Aug 24, 2014 16:58:33
Válasz
(19)
x44)
Válasz
(19)
Pedig nem szükséges programozói előképzettség a quote tagek használatához..
She was a dude.
mesüge
Aug 24, 2014 16:59:33
Hahó SoDI, ide akartak Vera néniék elvinni?
<a href="http://www.abaterapia.eu/abaterapia.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.abaterapia.eu/abaterapia.html</a>
<a href="http://www.abaterapia.eu/abaterapia.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.abaterapia.eu/abaterapia.html</a>
Aug 24, 2014 16:59:33
púpos pátyi pjogjamozó
Aug 24, 2014 17:01:22
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Pedig nem szükséges programozói előképzettség a quote tagek használatához..</div>
alapjáraton ez jó hír snecinek. kár hogy autista szegény
alapjáraton ez jó hír snecinek. kár hogy autista szegény
Aug 24, 2014 17:01:22
sodika
Aug 24, 2014 17:01:31
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Snegó, ma is egész nap az óladban ültél Berlinben :D</div>
Ma fogok is.
Ráérek szeptemberben várost felfedezni.
Most melózni kell, mert különben másfél hét múlva szégyenszemre tényleg vonulhatnék vissza Pestre, teljesen megszégyeülve.
Valamelyik nap akarok esti hajókázni, de nem pont ma.
A héten talán.
Holnap sem, mert a tanfolyamról rögtön szobát nézni megyek.
Meg 15 euró a hajókázás... Át kell gondolni, mikor legyen.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ma fogok is.
Most melózni kell, mert különben másfél hét múlva szégyenszemre tényleg vonulhatnék vissza Pestre, teljesen megszégyeülve.
A héten talán.
Meg 15 euró a hajókázás... Át kell gondolni, mikor legyen.
Aug 24, 2014 17:01:31
Zulu
(
x15)
Aug 24, 2014 17:01:54
x15)
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Pedig nem szükséges programozói előképzettség a quote tagek használatához..</div>
Néha bugosan tölti ki a válasz gomb az idézett szöveget, de sneci majd megcsinálja két fizetős meló között.
Néha bugosan tölti ki a válasz gomb az idézett szöveget, de sneci majd megcsinálja két fizetős meló között.
púpos pátyi pjogjamozó
Aug 24, 2014 17:03:56
"Angyi nyényi, de ugye milyen ügyes vagyok hogy egyedül kiköltöztem Berliynbe!!"
"Angyi, ugye szerinted is naty szó, hogy tajájtam magamnak lyakást, utye? utye?"
"Angyi-Angyi, hallod mennyit fejlődött a nyémet tudásom? miért nem dicséred mek?"
"Angyi!! voltam orvosnál is, tejesen etyetyül!!""
"Angyi, ugye szerinted is naty szó, hogy tajájtam magamnak lyakást, utye? utye?"
"Angyi-Angyi, hallod mennyit fejlődött a nyémet tudásom? miért nem dicséred mek?"
"Angyi!! voltam orvosnál is, tejesen etyetyül!!""
Aug 24, 2014 17:03:56
Hiénaverő
Aug 24, 2014 17:03:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Snegó, ma is egész nap az óladban ültél Berlinben :D</div>
</div>
Hová mennél Pesten? Vissza a Kolosyra? Veráék visszafogadnának még?
</div>
Hová mennél Pesten? Vissza a Kolosyra? Veráék visszafogadnának még?
Aug 24, 2014 17:03:57
sodika
Aug 24, 2014 17:04:14
Meg a kimozdulás kedvéért nem mozdulok ki. :)
Csak amikor kedvem van.
Tegnap a másnaposság miatt nem volt kedvem.
Ma meg azért nem, mert belegondoltam, hogy tényleg szar lenne, ha legkésőbb keddig-szerdáig nem mondaná azt a megrendelő a nagy melóra, hogy hű de fasza, oké.
Na meló, csá.
Csak amikor kedvem van.
Tegnap a másnaposság miatt nem volt kedvem.
Ma meg azért nem, mert belegondoltam, hogy tényleg szar lenne, ha legkésőbb keddig-szerdáig nem mondaná azt a megrendelő a nagy melóra, hogy hű de fasza, oké.
Na meló, csá.
Aug 24, 2014 17:04:14
sodika
Aug 24, 2014 17:05:24
<div class="quote"><div class="author">púpos pátyi pjogjamozó</div>"Angyi nyényi, de ugye milyen ügyes vagyok hogy egyedül kiköltöztem Berliynbe!!"
"Angyi!! voltam orvosnál is, tejesen etyetyül!!""</div>
<b>Igen.</b>
Sajnos tényleg majdnem ezt csináltam. Én állat. :)
Kivéve a némettudás részét. Abban szerény vagyok.
<b>Igen.</b>
Kivéve a némettudás részét. Abban szerény vagyok.
Aug 24, 2014 17:05:24
Hiénaverő
Aug 24, 2014 17:06:17
Ma azért nem voltál sehol mert egész nap a fórumon rikonyáltál. Hány órát dolgoztál ma?
Aug 24, 2014 17:06:17
sodika
Aug 24, 2014 17:06:31
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>
Hová mennél Pesten?</div>
Pátyra. A szememben a város és az agglomeráció egy és ugyanaz.
Na csá.
Na csá.
Aug 24, 2014 17:06:31
Kiss Kender Farkas
Aug 24, 2014 17:06:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">púpos pátyi pjogjamozó</div>"Angyi nyényi, de ugye milyen ügyes vagyok hogy egyedül kiköltöztem Berliynbe!!"
<b>Igen.</b>
Kivéve a némettudás részét. Abban szerény vagyok.</div>
De hiszen te mindenben szerény vagy. Még így "halálközelben" sem nagyzolsz és nem játszod meg az úrifiút!
<b>Igen.</b>
De hiszen te mindenben szerény vagy. Még így "halálközelben" sem nagyzolsz és nem játszod meg az úrifiút!
Aug 24, 2014 17:06:56
púpos pátyi pjogjamozó
Aug 24, 2014 17:08:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">púpos pátyi pjogjamozó</div>"Angyi nyényi, de ugye milyen ügyes vagyok hogy egyedül kiköltöztem Berliynbe!!"
<b>Igen.</b>
fulladozok a röhögéstől xD
<b>Igen.</b>
fulladozok a röhögéstől xD
mesüge
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">mesüge</div>
Andi néni hibája, mert nem volt hajlandó lelki támaszt adni neki.</div>
Jobban belegondolva, már majdnem eljutottam ide is.
Nem csoda, hogy ebből egy normális embernek elege lesz egy idő után.
Csak én ebbe nem gondoltam bele, mert ebben tényleg önző fasz voltam. Na mindegy, mostantól ez az, amit totálisan mellőzni kell.</div>
te közveszélyes vagy! Ráakaszkodtál Andira, amikor a semmiből betoppantál a lakásába, hogy "hetyetye ity fagyok, te a vagy a példaképem, szeretlek Andi néni", és hívogattad éjjel-nappal mint Dalbir Kisborosékat, majd miután jogosan megrettent tőled, akkor ezek után ő a hibás a lustaságodért?!?!?!!? ,
most végletesen lefagytam, erre már nem tudok mit írni, de gondolni se nagyon...
Andi néni hibája, mert nem volt hajlandó lelki támaszt adni neki.</div>
Jobban belegondolva, már majdnem eljutottam ide is.
Nem csoda, hogy ebből egy normális embernek elege lesz egy idő után.
Csak én ebbe nem gondoltam bele, mert ebben tényleg önző fasz voltam. Na mindegy, mostantól ez az, amit totálisan mellőzni kell.</div>
te közveszélyes vagy! Ráakaszkodtál Andira, amikor a semmiből betoppantál a lakásába, hogy "hetyetye ity fagyok, te a vagy a példaképem, szeretlek Andi néni", és hívogattad éjjel-nappal mint Dalbir Kisborosékat, majd miután jogosan megrettent tőled, akkor ezek után ő a hibás a lustaságodért?!?!?!!? ,
most végletesen lefagytam, erre már nem tudok mit írni, de gondolni se nagyon...
sodika
Aug 24, 2014 17:08:04
<div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div>
De hiszen te mindenben szerény vagy.</div>
Jó, de a nyelvtudásban különösen. :D
Na meló, csá.
Mert már célegyenes, és szarban lennék.
Most már nem lehet lazulni.
Na meló, csá.
Most már nem lehet lazulni.
Aug 24, 2014 17:08:04
Kiss Kender Farkas
Aug 24, 2014 17:08:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>
Na csá.</div>
Pátyi főhadiszállást nem értékesítették még?
Na csá.</div>
Pátyi főhadiszállást nem értékesítették még?
Aug 24, 2014 17:08:06
snecigeci
(
x44)
Aug 24, 2014 17:08:21
x44)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Pátyra. A szememben a város és az agglomeráció egy és ugyanaz.
Na csá.</div>
Nem engednek már vissza az irodába?
She was a dude.
Na csá.</div>
Nem engednek már vissza az irodába?
sodika
Aug 24, 2014 17:09:23
<div class="quote"><div class="author">mesüge</div>hívogattad éjjel-nappal</div>
Nem. :)
Mivel magamból indulok ki, és én a telefonhívást zaklatásnak veszem, csak nagyon kivételes helyzetekben hívok fel telefonon bárkit is. :)
Mivel magamból indulok ki, és én a telefonhívást zaklatásnak veszem, csak nagyon kivételes helyzetekben hívok fel telefonon bárkit is. :)
Aug 24, 2014 17:09:23
Kiss Kender Farkas
Aug 24, 2014 17:09:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div>
Na meló, csá.
Most már nem lehet lazulni.</div>
Már miért ne lehetne? Tegyél ki az ablakba egy pénzbevonzó elefántot és menj el hangulatjavító hajókázásra!
Na meló, csá.
Most már nem lehet lazulni.</div>
Már miért ne lehetne? Tegyél ki az ablakba egy pénzbevonzó elefántot és menj el hangulatjavító hajókázásra!
Aug 24, 2014 17:09:25
sodika
Aug 24, 2014 17:09:40
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Nem engednek már vissza az irodába?</div>
Milyen irodába?
hülye vagy
Na meló, csá.
Milyen irodába?
hülye vagy
Na meló, csá.
Aug 24, 2014 17:09:40
Hiénaverő
Aug 24, 2014 17:09:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>
Na csá.</div>
Ne hazudozzál már Recskaboy! Akkor miért laktál az irodában 2 és fél évig? Anyád beengedne oda egyáltalán? Mikor beszéltél vele utoljára?
Na csá.</div>
Ne hazudozzál már Recskaboy! Akkor miért laktál az irodában 2 és fél évig? Anyád beengedne oda egyáltalán? Mikor beszéltél vele utoljára?
Aug 24, 2014 17:09:52
púpos pátyi pjogjamozó
Aug 24, 2014 17:10:29
az elmúlt hetek rohamait látva javasolnék egy fejlesztést.
púp kommentjeinél ne a klasszikus +/- olás legyen hanem egy autio-méter, amivel 1-10 ig lehet pontozni adott hsz autizmusfaktorát
púp kommentjeinél ne a klasszikus +/- olás legyen hanem egy autio-méter, amivel 1-10 ig lehet pontozni adott hsz autizmusfaktorát
Aug 24, 2014 17:10:29
Kiss Kender Farkas
Aug 24, 2014 17:12:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Milyen irodába?
hülye vagy
Na meló, csá.</div>
Tudod, ahol laktál. A Rocskaiéknál! Hahó!
Milyen irodába?
hülye vagy
Na meló, csá.</div>
Tudod, ahol laktál. A Rocskaiéknál! Hahó!
Aug 24, 2014 17:12:10
Hiénaverő
Aug 24, 2014 17:12:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Milyen irodába?
hülye vagy
Na meló, csá.</div>
Ne hazudozz zsidó! Az irodában éltél, ott készültek a recskavideók. Le is vagy fotózva ott éjjel. És mivel jártál volna be minden nap amikor a retardrendezvényeket kameráztad? Még drogpetra is írta neked, hogy vettél-e a törpegeci képeiből magadnak az IRODÁBA.
Tudod kit nézzél hülyének, fogyatékos.
Milyen irodába?
hülye vagy
Na meló, csá.</div>
Ne hazudozz zsidó! Az irodában éltél, ott készültek a recskavideók. Le is vagy fotózva ott éjjel. És mivel jártál volna be minden nap amikor a retardrendezvényeket kameráztad? Még drogpetra is írta neked, hogy vettél-e a törpegeci képeiből magadnak az IRODÁBA.
Tudod kit nézzél hülyének, fogyatékos.
Aug 24, 2014 17:12:21
-
Aug 24, 2014 17:12:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Snegó, ma is egész nap az óladban ültél Berlinben :D</div>
Ma fogok is.
A héten talán.
Meg 15 euró a hajókázás... Át kell gondolni, mikor legyen.</div>
esti hajókázás.
erre tényleg megéri elbaszni a pénzt
Ma fogok is.
A héten talán.
Meg 15 euró a hajókázás... Át kell gondolni, mikor legyen.</div>
esti hajókázás.
erre tényleg megéri elbaszni a pénzt
Aug 24, 2014 17:12:39
tabdi gléda
Aug 24, 2014 17:13:16
Ma fogok is.
A héten talán.
<b>Meg 15 euró a hajókázás... Át kell gondolni, mikor legyen.</b></div>
gyagyás, te élet császára te XDDDDDDD 32 éves vérprofi pjogjamozó. 12 évesen gond nélkül kiskáláztam ekkora összegeket.
Ma fogok is.
A héten talán.
<b>Meg 15 euró a hajókázás... Át kell gondolni, mikor legyen.</b></div>
gyagyás, te élet császára te XDDDDDDD 32 éves vérprofi pjogjamozó. 12 évesen gond nélkül kiskáláztam ekkora összegeket.
Aug 24, 2014 17:13:16
Kiss Kender Farkas
Aug 24, 2014 17:13:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">mesüge</div>hívogattad éjjel-nappal</div>
Mivel magamból indulok ki, és én a telefonhívást zaklatásnak veszem, csak nagyon kivételes helyzetekben hívok fel telefonon bárkit is. :)</div>
Ebben mondjuk az is megakadályozna téged, hogy nincs kimenő hívásod :)
Mivel magamból indulok ki, és én a telefonhívást zaklatásnak veszem, csak nagyon kivételes helyzetekben hívok fel telefonon bárkit is. :)</div>
Ebben mondjuk az is megakadályozna téged, hogy nincs kimenő hívásod :)
Aug 24, 2014 17:13:21
sodika
Aug 24, 2014 17:13:35
<div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div>Tegyél ki az ablakba egy pénzbevonzó elefántot és menj el hangulatjavító hajókázásra!</div>
A hajókázás meglesz, de egy program egy napra elég.
Szóval nem ma, és nem holnap.
A holnapi nap programja a szobanézés lesz. :)
A tanfolyam mellett természetesen.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Aug 24, 2014 17:13:35
snecigeci
(
x44)
Aug 24, 2014 17:13:37
x44)
Milyen irodába?
hülye vagy
Na meló, csá.</div>
A Kolosy téri irodába, ahol a lefotóztam a púpodat egyik este, amikor arra jártam. Így sem rémlik?
She was a dude.
Milyen irodába?
hülye vagy
Na meló, csá.</div>
A Kolosy téri irodába, ahol a lefotóztam a púpodat egyik este, amikor arra jártam. Így sem rémlik?
Örebro
Aug 24, 2014 17:13:58
gyagyas ha nem moderalod magad, ontom az infokat!!
Aug 24, 2014 17:13:58
sodika
Aug 24, 2014 17:14:26
<div class="quote"><div class="author">-</div>
esti hajókázás.
erre tényleg megéri elbaszni a pénzt</div>
<b>HA</b> motivál, és helyrerakja a lelkiállapotodat, megéri. Ha nem, akkor nem.
Majd meglátom, melyik nap érzem úgy, hogy ez most jót tenne nekem, és aznap megyek el.
Na meló, csá.
esti hajókázás.
erre tényleg megéri elbaszni a pénzt</div>
<b>HA</b> motivál, és helyrerakja a lelkiállapotodat, megéri. Ha nem, akkor nem.
Majd meglátom, melyik nap érzem úgy, hogy ez most jót tenne nekem, és aznap megyek el.
Na meló, csá.
Aug 24, 2014 17:14:26
sodika
Aug 24, 2014 17:15:11
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>gyagyas ha nem moderalod magad, ontom az infokat!!</div>
Ontsad. Nincs mit ontani.
Ez a "közösen akartak mindenféle emberek kezelésre küldeni engem" tényleg szép történet volt.
De csak röhögtem rajta.
Na meló, csá.
Ez a "közösen akartak mindenféle emberek kezelésre küldeni engem" tényleg szép történet volt.
De csak röhögtem rajta.
Na meló, csá.
Aug 24, 2014 17:15:11
-
Aug 24, 2014 17:15:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div>Tegyél ki az ablakba egy pénzbevonzó elefántot és menj el hangulatjavító hajókázásra!</div>
Na meló, csá.</div>
ez hányadik namelócsá ma délután?
Na meló, csá.</div>
ez hányadik namelócsá ma délután?
Aug 24, 2014 17:15:42
Glöckner von Neukölln
Aug 24, 2014 17:15:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
A mentornál tök mindegy a neme, hogy férfi vagy nő.
</div>
Érdekes szavaid vannak a "gazdatest"-re végülis ja, tök mindegy csak eltartson valaki. Mondjuk azért egy alacsonyabbrendű nőstényállatot lehúzni neked extra öröm és mocskos, kéjes, gonosz elégedettség.
A mentornál tök mindegy a neme, hogy férfi vagy nő.
</div>
Érdekes szavaid vannak a "gazdatest"-re végülis ja, tök mindegy csak eltartson valaki. Mondjuk azért egy alacsonyabbrendű nőstényállatot lehúzni neked extra öröm és mocskos, kéjes, gonosz elégedettség.
Aug 24, 2014 17:15:46
Örebro
Aug 24, 2014 17:17:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>gyagyas ha nem moderalod magad, ontom az infokat!!</div>
De csak röhögtem rajta.
Na meló, csá.</div>
te fasz, hol irtam en, hogy közösen?
De csak röhögtem rajta.
Na meló, csá.</div>
te fasz, hol irtam en, hogy közösen?
Aug 24, 2014 17:17:21
Zulu
(
x15)
Aug 24, 2014 17:17:33
x15)
Milyen irodába?
hülye vagy
Na meló, csá.</div>
Ahova a nyeltvtanuló cd-ket rendelted. Emlékszel, elkértük a számlát, és egy kolosy tér cím volt rajta. Felesleges hazudoznod.
Milyen irodába?
hülye vagy
Na meló, csá.</div>
Ahova a nyeltvtanuló cd-ket rendelted. Emlékszel, elkértük a számlát, és egy kolosy tér cím volt rajta. Felesleges hazudoznod.
Kiss Kender Farkas
Aug 24, 2014 17:17:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>gyagyas ha nem moderalod magad, ontom az infokat!!</div>
De csak röhögtem rajta.
Na meló, csá.</div>
Persze-persze. Tudjuk, te mindenen röhögsz és semmitől sem félsz.
De csak röhögtem rajta.
Na meló, csá.</div>
Persze-persze. Tudjuk, te mindenen röhögsz és semmitől sem félsz.
Aug 24, 2014 17:17:41
Örebro
Aug 24, 2014 17:18:33
gyagyas remelem nem vagy feltekeny, hogy Andival mar többet beszelek, mint te:-))
Udv. Andi, ha itt vagy!
Udv. Andi, ha itt vagy!
Aug 24, 2014 17:18:33
púpos pátyi pjogjamozó
Aug 24, 2014 17:18:47
egyre nagyobb a gyanúm hogy ez az "Andi már nem fogad vendégeket" csak púp miatt lett kitalálva, és most is megy a drogos parti whatandinál - annak biztos tudatában hogy a púpos nem fog megjelenni
Aug 24, 2014 17:18:47
Glöckner von Neukölln
Aug 24, 2014 17:19:07
Kéne egy hírlevél a rendszeres olvasóknak, mert már egy ideje nem bírom cérnával a minden másnapi autistatornádót. Csak annyi, hogy a recskás meghalt, utcára került, börtönbe került, agyonverték. Csakhogy hírt kapjon az ember arról, hogy megnyugodhat, elpatkolt vagy kikerült a forgalomból ez a féreg.
Annyit akarok tudni, hogy hogyan végződik ez a szánalmas életút, és főleg, mikor már?!
Annyit akarok tudni, hogy hogyan végződik ez a szánalmas életút, és főleg, mikor már?!
Aug 24, 2014 17:19:07
-
Aug 24, 2014 17:19:34
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>gyagyas remelem nem vagy feltekeny, hogy Andival mar többet beszelek, mint te:-))
Udv. Andi, ha itt vagy!</div>
úgyis snecit választja, neked nincs 23 centis farkad.
Udv. Andi, ha itt vagy!</div>
úgyis snecit választja, neked nincs 23 centis farkad.
Aug 24, 2014 17:19:34
Hiénaverő
Aug 24, 2014 17:20:08
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Milyen irodába?
hülye vagy
Na meló, csá.</div>
Ahova a nyeltvtanuló cd-ket rendelted. Emlékszel, elkértük a számlát, és egy kolosy tér cím volt rajta. Felesleges hazudoznod.</div>
A Pénzmentő Pizzéria, tudod. Nálad lehetett szentkoronával fizetni. Nem emlékszel amikor Vera emiatt akart kilakoltatni?
Milyen irodába?
hülye vagy
Na meló, csá.</div>
Ahova a nyeltvtanuló cd-ket rendelted. Emlékszel, elkértük a számlát, és egy kolosy tér cím volt rajta. Felesleges hazudoznod.</div>
A Pénzmentő Pizzéria, tudod. Nálad lehetett szentkoronával fizetni. Nem emlékszel amikor Vera emiatt akart kilakoltatni?
Aug 24, 2014 17:20:08
Zulu
(
x15)
Aug 24, 2014 17:20:42
x15)
<div class="quote"><div class="author">púpos pátyi pjogjamozó</div>egyre nagyobb a gyanúm hogy ez az "Andi már nem fogad vendégeket" csak púp miatt lett kitalálva, és most is megy a drogos parti whatandinál - annak biztos tudatában hogy a púpos nem fog megjelenni</div>
Szerintem ez evidencia.
Szerintem ez evidencia.
sodika
Aug 24, 2014 17:21:14
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>gyagyas remelem nem vagy feltekeny, hogy Andival mar többet beszelek, mint te:-)</div>
Örülj neki, hogy gonosz kis geci vagy.
Biztos jó annak lenni.
<b>Nem tudsz idegesíteni a faszságoddal, mert sürgősebb a meló. Juszt is itt akarok maradni ugyanis, és főnök már ma estére akar meghatározott dolgokat.</b>
Na meló, csá.
Biztos jó annak lenni.
<b>Nem tudsz idegesíteni a faszságoddal, mert sürgősebb a meló. Juszt is itt akarok maradni ugyanis, és főnök már ma estére akar meghatározott dolgokat.</b>
Na meló, csá.
Aug 24, 2014 17:21:14
Kiss Kender Farkas
Aug 24, 2014 17:22:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>gyagyas remelem nem vagy feltekeny, hogy Andival mar többet beszelek, mint te:-)</div>
Biztos jó annak lenni.
Na meló, csá.</div>
Milyen főnök? Nem dolgozol sehol, tehát nincs is főnököd!
Biztos jó annak lenni.
Na meló, csá.</div>
Milyen főnök? Nem dolgozol sehol, tehát nincs is főnököd!
Aug 24, 2014 17:22:33
Örebro
Aug 24, 2014 17:23:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>gyagyas remelem nem vagy feltekeny, hogy Andival mar többet beszelek, mint te:-)</div>
Biztos jó annak lenni.
Na meló, csá.</div>
Ne felejts el a fönöknek megmondani, hogy nincs egy ruppod sem ,töltse fel a 70-es telefonodat, ohhhhh te csöves senkihazi:)
Biztos jó annak lenni.
Na meló, csá.</div>
Ne felejts el a fönöknek megmondani, hogy nincs egy ruppod sem ,töltse fel a 70-es telefonodat, ohhhhh te csöves senkihazi:)
Aug 24, 2014 17:23:18
Hiénaverő
Aug 24, 2014 17:23:23
A főnökúr már 3 hete akar meghatározott dolgokat, de te basztál bele.
Aug 24, 2014 17:23:23
sodika
Aug 24, 2014 17:23:44
A dolog másik oldala pedig, hogy tisztában vagyok én minden nehézségemmel mára, és minden negatívummal, így egyszerűen nem tudsz be borítani semmit, ami háttérben lenne.
Aug 24, 2014 17:23:44
púpos pátyi pjogjamozó
Aug 24, 2014 17:24:10
<div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>gyagyas remelem nem vagy feltekeny, hogy Andival mar többet beszelek, mint te:-)</div>
Biztos jó annak lenni.
Na meló, csá.</div>
Milyen főnök? Nem dolgozol sehol, tehát nincs is főnököd!</div>
így van autistául az ügyfél/megrendelő (=Rocskai)
Biztos jó annak lenni.
Na meló, csá.</div>
Milyen főnök? Nem dolgozol sehol, tehát nincs is főnököd!</div>
így van autistául az ügyfél/megrendelő (=Rocskai)
Aug 24, 2014 17:24:10
sodika
Aug 24, 2014 17:24:38
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>A főnökúr már 3 hete akar meghatározott dolgokat, de te basztál bele.</div>
Ennél bonyolultabb a kérdés, de valóban nem sokkal.
<b>Na EZ AZ, amin például változtatnom kell, ha itt akarok maradni.</b>
Márpedig itt akarok.
Na meló, csá.
Ennél bonyolultabb a kérdés, de valóban nem sokkal.
<b>Na EZ AZ, amin például változtatnom kell, ha itt akarok maradni.</b>
Márpedig itt akarok.
Na meló, csá.
Aug 24, 2014 17:24:38
Glöckner von Neukölln
Aug 24, 2014 17:24:47
Ja recskás, azt írtad válaszban, hogy "hülye vagy". Erre válaszolnék.
Hülye az a telibevert kurva anyád aki nem ment el küretre és nem fojtott bele a kádba amikor látta, hogy a fejed másfélszer akkora mint a többieké.
Hülye az alkoholista apád, aki nem fenyített meg gyerekkorodtól, hogy legalább a nyers fizikai erő kordában tartson.
Indiai kaját kértünk ebédre, ettél már borban és tejszínben főtt tigrisrákot? Kissé epres aromája van.
Hónap vége van ami megint kaszálás, ugyanis csorog a pénz a bérbeadott lakásaink után. Csak úgy magától. Schlingoff leszopná saját magát a hónap végi felpörgésektől.
És TE VAGY A HÜLYE, te szellemi fogyatékos, agykárosodott, oxigénhiánnyal született, alultáplált, gyomorrákos, alkoholista, ruppótlan, hajléktalan, budüs, kopasz, protkós ínyű, piránya fogú, ősz, mosdatlan, csápos kezű, életképtelen gyagyás féreg. A telibevert kurva anyádat aki nem ásott el hanem kiengedett a társadalomba.
HALJ MEG SODI. HALJ MEG!!!!!
Hülye az a telibevert kurva anyád aki nem ment el küretre és nem fojtott bele a kádba amikor látta, hogy a fejed másfélszer akkora mint a többieké.
Hülye az alkoholista apád, aki nem fenyített meg gyerekkorodtól, hogy legalább a nyers fizikai erő kordában tartson.
Indiai kaját kértünk ebédre, ettél már borban és tejszínben főtt tigrisrákot? Kissé epres aromája van.
Hónap vége van ami megint kaszálás, ugyanis csorog a pénz a bérbeadott lakásaink után. Csak úgy magától. Schlingoff leszopná saját magát a hónap végi felpörgésektől.
És TE VAGY A HÜLYE, te szellemi fogyatékos, agykárosodott, oxigénhiánnyal született, alultáplált, gyomorrákos, alkoholista, ruppótlan, hajléktalan, budüs, kopasz, protkós ínyű, piránya fogú, ősz, mosdatlan, csápos kezű, életképtelen gyagyás féreg. A telibevert kurva anyádat aki nem ásott el hanem kiengedett a társadalomba.
HALJ MEG SODI. HALJ MEG!!!!!
Aug 24, 2014 17:24:47
sodika
Aug 24, 2014 17:25:04
<div class="quote"><div class="author">púpos pátyi pjogjamozó</div>
így van autistául az ügyfél/megrendelő (=Rocskai)</div>
Elmondtam már.
Négy megrendelő is van, de ezek egyike sem ő. :)
Na meló, csá.
Elmondtam már.
Na meló, csá.
Aug 24, 2014 17:25:04
Kiss Kender Farkas
Aug 24, 2014 17:25:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A dolog másik oldala pedig, hogy tisztában vagyok én minden nehézségemmel mára, és minden negatívummal, így egyszerűen nem tudsz be borítani semmit, ami háttérben lenne.</div>
Mikor ilyen magabiztosnak akarsz látszani akkor szoktál elhasalni.
Mikor ilyen magabiztosnak akarsz látszani akkor szoktál elhasalni.
Aug 24, 2014 17:25:47
tabdi gléda
Aug 24, 2014 17:26:17
Hallo! Jag är Örebro.
Hallo! vad? Andi.
...
...
...
fosol mi, gyagyás?
Hallo! vad? Andi.
...
...
...
fosol mi, gyagyás?
Aug 24, 2014 17:26:17
Glöckner von Neukölln
Aug 24, 2014 17:26:19
Biztos jó annak lenni.
Na meló, csá.</div>
Magadban beszélsz, gyagyás? Melyik személyiséged a főnök? Mi nálad vagy nálatok hatökörnél a packing order? Ez a Főnök a domináns alter? Szokta dugni a kis Sodit?
Biztos jó annak lenni.
Na meló, csá.</div>
Magadban beszélsz, gyagyás? Melyik személyiséged a főnök? Mi nálad vagy nálatok hatökörnél a packing order? Ez a Főnök a domináns alter? Szokta dugni a kis Sodit?
Aug 24, 2014 17:26:19
sodika
Aug 24, 2014 17:26:41
<div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div>
Mikor ilyen magabiztosnak akarsz látszani akkor szoktál elhasalni.</div>
Nekem nincs titkom.
Ennyi. :)
Na meló, csá.
Nekem nincs titkom.
Na meló, csá.
Aug 24, 2014 17:26:41
Kiss Kender Farkas
Aug 24, 2014 17:27:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">púpos pátyi pjogjamozó</div>
Elmondtam már.
Na meló, csá.</div>
Nálad ez a főnöközés olyan, mint a cigányoknál az utcán mikor hízelegni akarnak és kéregetnek. Jááj főnök úr ádjon má egy százast! Gyereknek káll ebédre!
Elmondtam már.
Na meló, csá.</div>
Nálad ez a főnöközés olyan, mint a cigányoknál az utcán mikor hízelegni akarnak és kéregetnek. Jááj főnök úr ádjon má egy százast! Gyereknek káll ebédre!
Aug 24, 2014 17:27:35
Glöckner von Neukölln
Aug 24, 2014 17:27:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div>
Nekem nincs titkom.
Na meló, csá.</div>
Akkor egy screenshot-ot a böngésződ kereséseiről, meg a könyvjelződről, ha volnál szíves!
Nekem nincs titkom.
Na meló, csá.</div>
Akkor egy screenshot-ot a böngésződ kereséseiről, meg a könyvjelződről, ha volnál szíves!
Aug 24, 2014 17:27:57
tabdi gléda
Aug 24, 2014 17:28:51
púp, miért van telepítve a tor browser?
Aug 24, 2014 17:28:51
sodika
Aug 24, 2014 17:29:06
<div class="quote"><div class="author">Glöckner von Neukölln</div>
HALJ MEG SODI. HALJ MEG!!!!!</div>
Két dolog van, ami miatt nem fogok.
Az egyik, hogy kíváncsi vagyok, milyen váratlanul jó dolog fog történni velem a következő időszakban, mert mindig van valami.
A másik pedig, hogy JUSZT SEM.
Eszes Tamást sem értettem.
Hogy lehet úgy öngyilkosnak lenni, hogy ellenségeid vannak? Hagyni, hogy röhögjenek rajtad? Érthetetlen.
Na meló, csá.
HALJ MEG SODI. HALJ MEG!!!!!</div>
Két dolog van, ami miatt nem fogok.
Az egyik, hogy kíváncsi vagyok, milyen váratlanul jó dolog fog történni velem a következő időszakban, mert mindig van valami.
A másik pedig, hogy JUSZT SEM.
Eszes Tamást sem értettem.
Hogy lehet úgy öngyilkosnak lenni, hogy ellenségeid vannak? Hagyni, hogy röhögjenek rajtad? Érthetetlen.
Na meló, csá.
Aug 24, 2014 17:29:06
púpos pátyi pjogjamozó
Aug 24, 2014 17:29:40
Nekem nincs titkom.
Na meló, csá.</div>
te írtad a masztipartis kommentet? igen/nem
Nekem nincs titkom.
Na meló, csá.</div>
te írtad a masztipartis kommentet? igen/nem
Kiss Kender Farkas
Nekem nincs titkom.
Na meló, csá.</div>
Neked titkod?
Persze hogy nincs.
Titkolod a német telefonszámod, a pesti lakhelyed, a berlini lakhelyed, a megrendelőidet, a referenciáidat, a nyelvtanfolyam helyét, a környéked, a szórakozóhelyet, ahová mentél.
Hirtelen ennyi, de persze neked nincs titkod
Nekem nincs titkom.
Na meló, csá.</div>
Neked titkod?
Persze hogy nincs.
Titkolod a német telefonszámod, a pesti lakhelyed, a berlini lakhelyed, a megrendelőidet, a referenciáidat, a nyelvtanfolyam helyét, a környéked, a szórakozóhelyet, ahová mentél.
Hirtelen ennyi, de persze neked nincs titkod
Hiénaverő
Aug 24, 2014 17:30:40
Nekem nincs titkom.
Na meló, csá.</div>
Tényleg nincs, mert minden kiderül. De akkor miért hazudozol? Pl. miért tagadod az irodában csövezést amikor mindenki tudja hogy ott laktál 2 és fél évig? Miért a Kolosy téri piaci kajáldákba-kávézókba jártatok egy csomószor Tajgival, Flepnissel, Hajduval? Erre se mersz válaszolni ugye? A kínos kérdésekre sose szoktál.
Nekem nincs titkom.
Na meló, csá.</div>
Tényleg nincs, mert minden kiderül. De akkor miért hazudozol? Pl. miért tagadod az irodában csövezést amikor mindenki tudja hogy ott laktál 2 és fél évig? Miért a Kolosy téri piaci kajáldákba-kávézókba jártatok egy csomószor Tajgival, Flepnissel, Hajduval? Erre se mersz válaszolni ugye? A kínos kérdésekre sose szoktál.
Aug 24, 2014 17:30:40
tabdi gléda
Aug 24, 2014 17:30:47
az a semmirekellő alkesz "eszes" is pont annyira hiányzik a társadalomnak, mint amennyire te hiányoznál. remélem valójában felhúzták a cigányok.
sodika
Jó, hát trollok vagytok.
Ezerszer megmutattátok, mi történik, ha valamit nem tartok meg magamnak. :D
Szóval hülye azért nem vagyok.
Na meló, csá.
Ezerszer megmutattátok, mi történik, ha valamit nem tartok meg magamnak. :D
Na meló, csá.
kölcsönszakértő
Aug 24, 2014 17:30:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">púpos pátyi pjogjamozó</div>
Elmondtam már.
Na meló, csá.</div>
Persze.
Ahogy az irodában sem laktál.
What? Milyen Andi?
Elmondtam már.
Na meló, csá.</div>
Persze.
Ahogy az irodában sem laktál.
What? Milyen Andi?
Aug 24, 2014 17:30:52
Örebro
Aug 24, 2014 17:31:15
gyagyas szerinted ezt ki mondta, kiröl?:
" Sajnos ertelmi szintje egy altalanos iskolas szintjen mozog, erzelmi szintje pedig egy dedoseval egyenlö."
" Sajnos ertelmi szintje egy altalanos iskolas szintjen mozog, erzelmi szintje pedig egy dedoseval egyenlö."
Aug 24, 2014 17:31:15
Hiénaverő
Aug 24, 2014 17:31:52
Mikor beszéltél anyáddal utoljára? Válaszolj, angolnázó buzi!
Aug 24, 2014 17:31:52
tabdi gléda
Aug 24, 2014 17:32:52
Ezekszerint andi néni teljesen normális. ne baszogassuk.
Aug 24, 2014 17:32:52
Örebro
Aug 24, 2014 17:33:11
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>Mikor beszéltél anyáddal utoljára? Válaszolj, angolnázó buzi!</div>
Azota nem beszelt vele ujra, miota anyja is aldasat adta a gyagyas kezeltetesere.
Azota nem beszelt vele ujra, miota anyja is aldasat adta a gyagyas kezeltetesere.
Aug 24, 2014 17:33:11
mesüge
Aug 24, 2014 17:33:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A dolog másik oldala pedig, hogy tisztában vagyok én minden nehézségemmel mára, és minden negatívummal, így egyszerűen nem tudsz be borítani semmit, ami háttérben lenne.</div>
Ha ennyire tisztában vagy a fogyatékosságoddal, akkor miért nem mentél el a kezelésekre?!?
Ha ennyire tisztában vagy a fogyatékosságoddal, akkor miért nem mentél el a kezelésekre?!?
Aug 24, 2014 17:33:43
Glöckner von Neukölln
Aug 24, 2014 17:34:06
<div class="quote"><div class="author">tabdi gléda</div>púp, miért van telepítve a tor browser?</div>
Erre tudom a választ. Nembutal (pentobarbital) nevű szert akar rendelni a netről Peruból, ami hozzásegíti a kegyes halálhoz. Onnan tudom, hogy kegyeshalál-aktivisták vagyunk és van 1 könyvünk a Peaceful pill. Ingyenes. A pentobarbital-t netről csak kerülő úton lehet rendelni, igaz 1 adag (2X15g) kb ezer euró. Hidd el, A Sodi, összedobnánk. Félreértés ne essék, a kegyeshalál-aktivizmus nem a sodik kedvéért van, én előbb egyenként letépném a körmét és nagyon lassan hagynám meghalni, hónapok alatt. Ha viszont bölcs döntésre jutsz, A sodi, akkor tudd hogy a Pentobarbital kapható a szerbeknél is, állatboltokban.
Erre tudom a választ. Nembutal (pentobarbital) nevű szert akar rendelni a netről Peruból, ami hozzásegíti a kegyes halálhoz. Onnan tudom, hogy kegyeshalál-aktivisták vagyunk és van 1 könyvünk a Peaceful pill. Ingyenes. A pentobarbital-t netről csak kerülő úton lehet rendelni, igaz 1 adag (2X15g) kb ezer euró. Hidd el, A Sodi, összedobnánk. Félreértés ne essék, a kegyeshalál-aktivizmus nem a sodik kedvéért van, én előbb egyenként letépném a körmét és nagyon lassan hagynám meghalni, hónapok alatt. Ha viszont bölcs döntésre jutsz, A sodi, akkor tudd hogy a Pentobarbital kapható a szerbeknél is, állatboltokban.
Aug 24, 2014 17:34:06
Örebro
Aug 24, 2014 17:34:15
Andi, teljesen korrekt es ok!
Aug 24, 2014 17:34:15
sodika
Aug 24, 2014 17:34:27
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>
"Sajnos ertelmi szintje egy altalanos iskolas szintjen mozog, erzelmi szintje pedig egy dedoseval egyenlö."</div>
Lehet, hogy így is viselkedtem.
Az ember ilyen felismerésektől fejlődik.
Na meló, csá.
"Sajnos ertelmi szintje egy altalanos iskolas szintjen mozog, erzelmi szintje pedig egy dedoseval egyenlö."</div>
Lehet, hogy így is viselkedtem.
Az ember ilyen felismerésektől fejlődik.
Na meló, csá.
Aug 24, 2014 17:34:27
Hiénaverő
Aug 24, 2014 17:34:31
<div class="quote"><div class="author">mesüge</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>A dolog másik oldala pedig, hogy tisztában vagyok én minden nehézségemmel mára, és minden negatívummal, így egyszerűen nem tudsz be borítani semmit, ami háttérben lenne.</div>
Ha ennyire tisztában vagy a fogyatékosságoddal, akkor miért nem mentél el a kezelésekre?!?</div>
És a gerincklinikára?
Ha ennyire tisztában vagy a fogyatékosságoddal, akkor miért nem mentél el a kezelésekre?!?</div>
És a gerincklinikára?
Aug 24, 2014 17:34:31
púpos pátyi pjogjamozó
Aug 24, 2014 17:36:00
remélem hogy ez a felpörgés a sodi eposzban a befejezést készíti elő. ugyanis nagyon kezd fájni ennyi autista kontent, olyan mint a lost utolsó évada.
legyen vége, pihenjünk ár egyet, aztán újult erővel vessük magunkat valami friss húsra. az érpataki polgi pl hatalmas lehetőségeket kínál a tanszék számára
legyen vége, pihenjünk ár egyet, aztán újult erővel vessük magunkat valami friss húsra. az érpataki polgi pl hatalmas lehetőségeket kínál a tanszék számára
Aug 24, 2014 17:36:00
Örebro
Aug 24, 2014 17:36:42
te gyagyas, sok mindent elhallgattal Andi elött, csak nem szegyellted magad naci?
Aug 24, 2014 17:36:42
Glöckner von Neukölln
Aug 24, 2014 17:38:06
</div>
DE.... HÜLYE VAGY. Orvosi értelemben is hülye vagy, szociális értelemben is hülye vagy, mindenhogy hülye vagy, egy gonosz, életképtelen, elmebeteg hülye vagy. Olyan hülye vagy, hogy Dr Alban a nőgyógyászod.
</div>
DE.... HÜLYE VAGY. Orvosi értelemben is hülye vagy, szociális értelemben is hülye vagy, mindenhogy hülye vagy, egy gonosz, életképtelen, elmebeteg hülye vagy. Olyan hülye vagy, hogy Dr Alban a nőgyógyászod.
Aug 24, 2014 17:38:06
Örebro
Aug 24, 2014 17:38:14
<div class="quote"><div class="author">púpos pátyi pjogjamozó</div>remélem hogy ez a felpörgés a sodi eposzban a befejezést készíti elő. ugyanis nagyon kezd fájni ennyi autista kontent, olyan mint a lost utolsó évada.
legyen vége, pihenjünk ár egyet, aztán újult erővel vessük magunkat valami friss húsra. az érpataki polgi pl hatalmas lehetőségeket kínál a tanszék számára</div>
Kis turelmet, mar nem sok kell, hogy felkösse magat:)
legyen vége, pihenjünk ár egyet, aztán újult erővel vessük magunkat valami friss húsra. az érpataki polgi pl hatalmas lehetőségeket kínál a tanszék számára</div>
Kis turelmet, mar nem sok kell, hogy felkösse magat:)
Aug 24, 2014 17:38:14
tabdi gléda
Aug 24, 2014 17:38:18
nem tudott a fapoleonról? XDDD
Aug 24, 2014 17:38:18
snecigeci
(
x44)
Aug 24, 2014 17:40:06
x44)
Az kizárt.
She was a dude.
Kiss Kender Farkas
Aug 24, 2014 17:40:22
Miért árulnak egy csomó házat a Mélyárok utcában Endi? Ennyire rossz ott lakni? Te, mint <b>törzsgyökeres</b> pátyi erre igazán válaszolhatnál!
Aug 24, 2014 17:40:22
sodika
Aug 24, 2014 17:41:06
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>te gyagyas, sok mindent elhallgattal Andi elött, csak nem szegyellted magad naci?</div>
Nem hallgattam el semmit.
Az, hogy te miket hazudozol rólam, a te dolgod.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Aug 24, 2014 17:41:06
na meló csá - számláló
Aug 24, 2014 17:42:31
*kiakadt*
Aug 24, 2014 17:42:31
Kiss Kender Farkas
Aug 24, 2014 17:43:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>te gyagyas, sok mindent elhallgattal Andi elött, csak nem szegyellted magad naci?</div>
Na meló, csá.</div>
Rólad hazudozni? :D Rólad a legvadabb hazugság is szinte bóknak számít :)
Na meló, csá.</div>
Rólad hazudozni? :D Rólad a legvadabb hazugság is szinte bóknak számít :)
Aug 24, 2014 17:43:07
töppedt buzigolyók
Aug 24, 2014 17:44:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fakenguru</div>
Ja, es azt is tegyuk hozza, hogy Berlin meglehetosen huvos hely egesz szeptember vegetol.</div>
Azért indultak útnak felém a kabátok. :)</div>
És mi történik, ha ellopják őket a postán??? 100 EUR-ból pulóvert nem tudsz venni bazmeg, nemhogy kabátot. Ez shiker!
Ja, es azt is tegyuk hozza, hogy Berlin meglehetosen huvos hely egesz szeptember vegetol.</div>
És mi történik, ha ellopják őket a postán??? 100 EUR-ból pulóvert nem tudsz venni bazmeg, nemhogy kabátot. Ez shiker!
Aug 24, 2014 17:44:21
Örebro
Aug 24, 2014 17:44:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>te gyagyas, sok mindent elhallgattal Andi elött, csak nem szegyellted magad naci?</div>
Na meló, csá.</div>
nincs ezzel gond gyagyas, hivd fel Andit es mondd meg neki, hogy amit mondok rolad az mind hazugsag! Miert nem mered felhivni gyagyas?:-))
Na meló, csá.</div>
nincs ezzel gond gyagyas, hivd fel Andit es mondd meg neki, hogy amit mondok rolad az mind hazugsag! Miert nem mered felhivni gyagyas?:-))
Aug 24, 2014 17:44:49
broni
Aug 24, 2014 17:45:45
<div class="quote"><div class="author">Glöckner von Neukölln</div><div class="quote"><div class="author">tabdi gléda</div>púp, miért van telepítve a tor browser?</div>
Erre tudom a választ. Nembutal (pentobarbital) nevű szert akar rendelni a netről Peruból, ami hozzásegíti a kegyes halálhoz. Onnan tudom, hogy kegyeshalál-aktivisták vagyunk és van 1 könyvünk a Peaceful pill. Ingyenes. A pentobarbital-t netről csak kerülő úton lehet rendelni, igaz 1 adag (2X15g) kb ezer euró. Hidd el, A Sodi, összedobnánk. Félreértés ne essék, a kegyeshalál-aktivizmus nem a sodik kedvéért van, én előbb egyenként letépném a körmét és nagyon lassan hagynám meghalni, hónapok alatt. Ha viszont bölcs döntésre jutsz, A sodi, akkor tudd hogy a Pentobarbital kapható a szerbeknél is, állatboltokban.</div>
oooaaarrrggghhhhhhh
ilyen nekem is kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erre tudom a választ. Nembutal (pentobarbital) nevű szert akar rendelni a netről Peruból, ami hozzásegíti a kegyes halálhoz. Onnan tudom, hogy kegyeshalál-aktivisták vagyunk és van 1 könyvünk a Peaceful pill. Ingyenes. A pentobarbital-t netről csak kerülő úton lehet rendelni, igaz 1 adag (2X15g) kb ezer euró. Hidd el, A Sodi, összedobnánk. Félreértés ne essék, a kegyeshalál-aktivizmus nem a sodik kedvéért van, én előbb egyenként letépném a körmét és nagyon lassan hagynám meghalni, hónapok alatt. Ha viszont bölcs döntésre jutsz, A sodi, akkor tudd hogy a Pentobarbital kapható a szerbeknél is, állatboltokban.</div>
oooaaarrrggghhhhhhh
ilyen nekem is kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 24, 2014 17:45:45
jiddise máme
(
x11)
Aug 24, 2014 17:46:06
x11)
Na meló, csá.</div>
Mucuska, attól nem fogsz haladni, hogy kb 2percenként beírsz egy <i>Na meló, csá]/i]-t.
</i>
Na meló, csá.</div>
Mucuska, attól nem fogsz haladni, hogy kb 2percenként beírsz egy <i>Na meló, csá]/i]-t.
</i>
Hiénaverő
Aug 24, 2014 17:47:05
Hány órát melóztál ma? milyen kifogással nyugtatod le a főnökurat ha ma este megint felkérdez?
<i>-NAAA!... MIFAN????? MOSTNEEM!!! É-ÉÉPPEN NEM mivan? Haló, tessék? Haló! Haló! Sszépjónapottö NAAAAA öööööö nnnem tudtam most gépközelbe kerülnimmmöööööö ma fogok tudni öööööö igazábolh ö dolgozni vele ööömm amint hazaérek délután öt körül. Elnézést kérek. MÉG MA! Még ma! Teháttö holnap tudunk reggel indulni, az SZÁZHSZÁZALÉKH. Hátmosthaééé nem alszom éjszaka. Óbocsányat Főnökúr. Csókojom. </i>
<i>-NAAA!... MIFAN????? MOSTNEEM!!! É-ÉÉPPEN NEM mivan? Haló, tessék? Haló! Haló! Sszépjónapottö NAAAAA öööööö nnnem tudtam most gépközelbe kerülnimmmöööööö ma fogok tudni öööööö igazábolh ö dolgozni vele ööömm amint hazaérek délután öt körül. Elnézést kérek. MÉG MA! Még ma! Teháttö holnap tudunk reggel indulni, az SZÁZHSZÁZALÉKH. Hátmosthaééé nem alszom éjszaka. Óbocsányat Főnökúr. Csókojom. </i>
Aug 24, 2014 17:47:05
ruhaszakértő
Aug 24, 2014 17:47:28
<div class="quote"><div class="author">töppedt buzigolyók</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fakenguru</div>
És mi történik, ha ellopják őket a postán??? 100 EUR-ból pulóvert nem tudsz venni bazmeg, nemhogy kabátot. Ez shiker!</div>
Na, azért hetyetyetye, ott is van C&A, meg társai.
És mi történik, ha ellopják őket a postán??? 100 EUR-ból pulóvert nem tudsz venni bazmeg, nemhogy kabátot. Ez shiker!</div>
Na, azért hetyetyetye, ott is van C&A, meg társai.
Aug 24, 2014 17:47:28
Kiss Kender Farkas
Aug 24, 2014 17:48:36
Mondjuk én ezt az Andit sem egészen értem. Már tavaly is látta Endikén, hogy kiskutyaként lohol utána, miért nem hajtotta el előbb? Kimenni elé az állomásra, biciklizni vele, hallgatni az okosságait. Furcsa.
Aug 24, 2014 17:48:36
Kaig Hu Arg
Aug 24, 2014 17:48:57
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>nincs ezzel gond gyagyas, hivd fel Andit es mondd meg neki, hogy amit mondok rolad az mind hazugsag! Miert nem mered felhivni gyagyas?:-))</div>facebook közleményt hiába írna, mert Andi törölte az ismerősei közül. lolbazmeg
Aug 24, 2014 17:48:57
Örebro
Aug 24, 2014 17:50:33
<div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div>Mondjuk én ezt az Andit sem egészen értem. Már tavaly is látta Endikén, hogy kiskutyaként lohol utána, miért nem hajtotta el előbb? Kimenni elé az állomásra, biciklizni vele, hallgatni az okosságait. Furcsa.</div>
Az elejen meg nem latta milyen, aztan kurva nagy lett a gyagyas pofaja, elkezdett iramot diktalni es követelözni, na itt besokallt Andi. gyagyas, miert is nem mered felhivni az Andit? Elmeseled a bacsiknak?
Az elejen meg nem latta milyen, aztan kurva nagy lett a gyagyas pofaja, elkezdett iramot diktalni es követelözni, na itt besokallt Andi. gyagyas, miert is nem mered felhivni az Andit? Elmeseled a bacsiknak?
Aug 24, 2014 17:50:33
sodika
Aug 24, 2014 17:50:51
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Miert nem mered felhivni gyagyas?:-))</div>
Nem miattad nem.
Hanem mert egyszerűen ez a hülyeség ellentmondana annak a tesztnek, amit mától már alkalmazok. Olyan témában, amiben egy normális magabiztosságú, 32 éves ember nem zavarogna, mert gyerekes, vagy ideggyengének tűnő hülyeség, soha többet nem zavargok senkinél.
Ennyi.
Ezt a tesztet már automatikusan alkalmazom.
És így nem lehet gond soha.
Na meló, csá.
Nem miattad nem.
Hanem mert egyszerűen ez a hülyeség ellentmondana annak a tesztnek, amit mától már alkalmazok. Olyan témában, amiben egy normális magabiztosságú, 32 éves ember nem zavarogna, mert gyerekes, vagy ideggyengének tűnő hülyeség, soha többet nem zavargok senkinél.
Ennyi.
Na meló, csá.
Aug 24, 2014 17:50:51
Örebro
Aug 24, 2014 17:51:38
Örebroig hallatszik a fapfapfapfapfap:)
Aug 24, 2014 17:51:38
tabdi gléda
Aug 24, 2014 17:51:40
<div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div>Mondjuk én ezt az Andit sem egészen értem. Már tavaly is látta Endikén, hogy kiskutyaként lohol utána, miért nem hajtotta el előbb? Kimenni elé az állomásra, biciklizni vele, hallgatni az okosságait. Furcsa.</div>
eredetileg szociális munkásnak készülhetett.
eredetileg szociális munkásnak készülhetett.
Aug 24, 2014 17:51:40
Örebro
Aug 24, 2014 17:53:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Miert nem mered felhivni gyagyas?:-))</div>
Nem miattad nem.
Ennyi.
Na meló, csá.</div>
Akaratgyenge fasz, dolgozzal, mert ehen halsz!
Nem miattad nem.
Ennyi.
Na meló, csá.</div>
Akaratgyenge fasz, dolgozzal, mert ehen halsz!
Aug 24, 2014 17:53:35
Kiss Kender Farkas
Aug 24, 2014 17:53:57
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div><div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div>Mondjuk én ezt az Andit sem egészen értem. Már tavaly is látta Endikén, hogy kiskutyaként lohol utána, miért nem hajtotta el előbb? Kimenni elé az állomásra, biciklizni vele, hallgatni az okosságait. Furcsa.</div>
Az elejen meg nem latta milyen, aztan kurva nagy lett a gyagyas pofaja, elkezdett iramot diktalni es követelözni, na itt besokallt Andi. gyagyas, miert is nem mered felhivni az Andit? Elmeseled a bacsiknak?</div>
Vagy a másik, hogy talán 1-2 kufircot ő is akart volna sodikától, de végül ez sem jött össze. De még mindig nem értem, hogy miért nem építette le korábban? Lett volna azért alkalma a tavalyi 2 hetes nyaralás után is.
Az elejen meg nem latta milyen, aztan kurva nagy lett a gyagyas pofaja, elkezdett iramot diktalni es követelözni, na itt besokallt Andi. gyagyas, miert is nem mered felhivni az Andit? Elmeseled a bacsiknak?</div>
Vagy a másik, hogy talán 1-2 kufircot ő is akart volna sodikától, de végül ez sem jött össze. De még mindig nem értem, hogy miért nem építette le korábban? Lett volna azért alkalma a tavalyi 2 hetes nyaralás után is.
Aug 24, 2014 17:53:57
tabdi gléda
Aug 24, 2014 17:53:58
szeretnék Örebroban héderezni néhány ho-ho-hónapot, persze közben beijatkoznék intenzív svéd-tanfolyamra. Valaki?!
Aug 24, 2014 17:53:58
112 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™