akkor már inkább a nőcitéma :)
+1
Ezúttal én is óvatlan voltam.
ttte nagyónhűje ez faszi BŐFF BŐFF NA EREDETI KOKAKÓLA CSÁ
nem mindegy neked, de zsírpaca???????
BŐF! Szervezketem Fráteral és szét ruglyuk a segedet bróni! XD
a törpét ki ne hagyjátok koca
Túdod, amíg a fráter az vonzo és nőijes alkatu, a tőrpe az nem tezstezsíti meg állmaim nöjjét!
pedig ő is jól szopik, a medve jenő tanísthatja...olyan mélytorkot levág neki, csak ugy csattog a jenő töke a törpe állkapcsán, a fasza meg teljesen befér a gigába.
Sodi szerelme vagyok.
* ásít *
egy új és fejlettebb khrityo
Bakker, ahogy nézem, pár foga már hiányzik a kólától:
www.youtube.com/watch?v=Kz47GBLRJm0
Véletlenül. Retard ő is, de ártalmatlan.
Unatkozó troll: balszerencse; a népi bölcsességek szerint az ~ nagy baj, szerencsétlenség előjele. A keleti mitológiában az ~ egyértelműen a rossz szellemeket idézi meg, elpusztul a termés, betegségek, járványok pusztítanak, ezért az ősi kultúrák retardokat áldoztak az ~ oltárán, később csak ajándékoztak, így megbékítve őt.
a temetőbő krisztián kiáshat valami asszonykát....,eg ott van javbbba, a csiklón vágottt nő....
Hülye vagy.
Ez fizikailag erősabb nálam.
Egy nő legyen gyengébb a férfinál.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Szarból vagy, buziboy?
Nem, de nézz már rá.
Ez a nő nagyot tud ütni. :D
Minek, te fos? Hogy kompenzálni tudj az aluliskolázottságodért és a ruppótlanságodért a fizikai fölényeddel? Hogy rátámadj mint a nagyanyádra vagy arra az idős nőre aki hozzáért a faptophoz? Hogy verni tudd? Fenyegetni mint az imei-s haverod?
UI egy CSIRKE!!!!!!! elrongyol jelen fizikai állapotodban, te foszló szar
Én talán kicsit ütök szerinted?
Nem bírom, ezt fel kellett szavaznom bazmeg :D :D :D D :D
Hallod bazmeg, Púpos. Ha 10 évvel fiatalabb lenne Monica Bellucci, én végigpofoztatnám vele magam egy egész éjszakán át, a szarát megenném, a pisáját meginnám, annyira jó nő.
De te buzi vagy, úgyhogy neked ez jut csak
www.facebook.com/teampassed/photos/a.1513248655600099.1073741825.1513248298933468/1513248668933431/?type=1&theater
ezt felpontoztam neked recsi, nyomjad még, gecijó vagy autiboy
Kitépném a torkodat, a nyelőcsövedet a puszta kezemmel.
Nem jutok szóhoz, bazmeg.
AUTISTA.
Hagyjad, neki a szex alapból életveszély. Nincs levegő, rossz a szög, megreccsen a púpja, elfárad 5 perc után. A megterhelés neki olyan lehet, mint nekünk, egészséges férfiaknak megmászni egy 4000m-es csúcsot.
kész :DDD
látod ezért vagy te a legnagyonn sztár itt :D
Tévedés! A férfi legyen erősebb a nőnél!
Ja, hogy ez neked angyalszárny...
Ráadásul elég durva coming out. Nem csak hogy a fiatal fiúkat szereti, de a gyenge, védtelen fiatal fiúkat. Szerintem pedofil is, nemcsak buzi. Ezért fosott annyira, amikor a rendőrök le akarták foglalni a faptopot a köpködős videó után.
Megint tévedsz, akit szarrá tud verni egy átlagos nő, az messze nem nevezhető férfinak :D
Há' bejön neki éder krisztián sp. Sok nőnek bejön pld. nagymamáknak, akik megetetnék lekváros buktával, hogy hízzon a kicsi lelkem.
Igen, nyilván velem van a gond, hogy ebben a túlsúlyos, marcona cigányasszonyban nem látom meg az éteri szépséget. Bizony.
17 éves koromban az első barátnőm pont így nézett ki.
Szakács volt a szakmája szerint, és velem egyidős.
..és úgy hivták: Jenő :DDD
Nem, nem, nem.
Most komolyan beszélek.
Az imént beszúrt kép pont olyan, mintha az a csaj lenne, 15 évvel ezelőttről. :)
Már rég sejteni lehetett (Bunki Bank, Aaron Cute, stb.), de most már biztos.
A belem kifordul.
Aha... Neked barátnőd 17 évesen. Akkor szalagavatón miért az ofővel táncoltál?
Hmm, milyen találó NICHNÉV!
Nem a suliból volt.
És az érettségire már szakítottunk.
Szakmunkás végzettségű csajjal azóta sem kezdek. :D
Odáig nem jutottunk, nem úgy alakult.
Látod te faszkalap ő már 17 évesen dolgozott, te még 33 évesen sem.
legalább érettségi + cisco meglegyen, nem?
És azóta sem alakult úgy senkivel. Ez érdekes, te buzeráns.
Azóta milyen végzettségű csajokat hajtasz?
csak az Élet Iskolája a megfelelő, ugye? :D
Hagyjd abba a hazudozást, de kibaszott kurva gyorsan.
Senkivel nem kezdesz, mert beszari vagy és buzi.
1) Dolgozom
2) Dolgozott, de nem valamiért, hanem hogy egy héten belül elverje pizzarendelésre, márkás pólóra, meg ilyen faszságokra. Azt azért ma is úgy gondolom, hogy ez nem volt sokkal értelmesebb annál, mintha nem dolgozott volna, csak mai fejjel ezt a véleményemet, miközben magamban tartanám, és dícsérném bőszen, milyen fasza pólók ezek, és milyen jól állnak rajta, miközben belül azért röhögnék. :D
Az elmúlt években 3 nővel voltam (mindegyik a szexhirdetésemre jelentkezett), és ebből 2-nek volt diplomája.
Te azokat a szánalmas 20-30 ezreket, amiket összegányoltál fos kütyükre verted el.
2) Dolgozott, de nem valamiért, hanem hogy egy héten belül elverje pizzarendelésre, márkás pólóra, meg ilyen faszságokra. Azt azért ma is úgy gondolom, hogy ez nem volt sokkal értelmesebb annál, mintha nem dolgozott volna
az idióta, ahelyett hogy felvett volna hitelt, vagy megvetette volna az anyjával... nem is értem, hogy kezdhettél ilyennel, mint ez a Jenő
Átlagéletkoruk?
58-62?
Ez igaz. Nézz magadra.
Napi öngól rovat.
Tényleg sokkal jobb, hogy te nem dolgozol semmit, a Magyarországi stricijeid által küldött pénzt pedig még aznap este kidobók zsebébe csúsztatod, mosógépekbe tömöd tök feleslegesen, és olyan német könyvekre költöd, amiket aztán sosem nyitsz ki többé.
sodi bazmeg, azt írtad régebben, hogy nem volt 30 alatti csajod
miért hazudsz állandóan?
vagy miért vagy olyan buta, hogy nem emlékszel, hogy mit hazudsz?
ÉS ezek a negyvenes igényes nők egy büdös, túrós faszú debillel kúrtak? Ezt akarod beadni?
Cáfold meg a szexpapis felvetéseket és a kék XXXXL-es atlétát.
Pontosan mettől-meddig tartó időszakot takar ez az "elmúlt évek"?
Nem. Azt mondtam, hogy olyat még nem basztam.
Akit igen, az 30 és között volt mind.
Mert annyit hazudik.
nem mindegy. de kösz az infót, hogy andi nénivel is volt kefe. vagy legalább is próbálkozás
Férfi volt.
Ezekkel a 40 évesekkel mit csináltál? Mégiscsak a sarokban recskáztál míg ők a szexpapival kúrtak?
medvezsidaj
Nov 19, 2014 20:49:54
Valaki kerdezze mar meg, hogy sodirol is ir e a tenyfeltaro cikkben!
Nov 19, 2014 20:49:54
Retardok összecsapása
Nov 19, 2014 20:54:18
Tóthné Magdi
Tegnap, 9:55 · Budapest ·
…’A másik súlyos hibát a Póka László követte el, amikor a civilizált ember alapvető normáit hágta át, valójában teljesen eredménytelenül…’
“Nekünk a csaló bankárok az ellenség, nem válogatás nélkül mindenki!”
- Menyhért Péter nyílt levele Póka Lászlónak -
“Nyílt levél Póka Lászlónak, a SeVizahitelesek fóruma találkozóval kapcsolatban:
A Képviselői Irodaházban 2014. november 14. napján történt „akcióddal” kapcsolatban a következőkről tájékoztatlak:
Tisztességtelennek tartom, hogy te előre betervezett botrányt szerveztél, miközben minket „VENDÉGKÉNT” egy devizahiteles kerekasztal megbeszélésre hívtál. Én vendégként, és nem botrányokozóként készültem a részvételre, egy vendég pedig betartja a meghívója szabályait: póriasan fogalmazva: nem sz…runk az asztalra, ahol eszünk.
Ezzel az akcióddal megalázó, sértő helyzetbe hoztál, amit én tőled sem tűrök el, ugyanúgy, ahogy a Házelnöknél is a mellékelt levelemmel kikértem ezt magamnak.
Személyedet a továbbiakban kénytelen vagyok „veszélyesen zavarodottnak” tekinteni, mert kettős játékot folytatsz: állítólag a devizásokat véded, miközben ostoba nyafogással lebeszéltél több embert a büntetőügyhöz való bejelentkezésről. Sajnálom a családodat is, mert őket is becsaptad a döntéseddel.
Számomra te ugyanolyan kétkulacsossá váltál, mint dr Léhmann György, aki nem hisz a bankárok elleni győzelemben, de azért harcolni ellenük szeret.
Ne haragudj, de engem csak és kizárólag az eredmény motivál. Nem a sajtó és a TV szereplés.
A SeVizahiteles elnevezésű szervezetben én nem kívánok veled együttműködni, így abban a továbbiakban nem veszek részt. - Olvasd el a Házelnöknek írt panaszlevelemet is, amit nagymértékben a Te botrányokozásodnak köszönhetek.
Üdvözlettel: Menyus, a kisember.”
Menyhért Péter további megjegyzése a Facebookon:
“Kedves barátaim! Felejtsétek már el ezt a nemlétező “összefogás” dumát!
Ebben az esetben két súlyos hiba található meg: az egyik a hatalom oldalán, ahol gyalázatos módon, a kollektív bűnösség elve alapján ártatlanokat ítéltek el, – lásd a házelnöknek írott levelem, – a másik súlyos hibát a Póka Laci követte el, amikor a civilizált ember alapvető normáit hágta át, valójában teljesen eredménytelenül.
Ő az előző kerekasztal előtt sem méltatta a többi résztvevőt arra, hogy előzetesen beszámoljon a terveiről. Ha akkor megteszi, lebeszéltem volna róla. Most is, neki csupán az volt a “buli”, hogy kirángattassa magukat arról a helyről, ahol a devizás áldozatok érdekében tárgyalhattunk volna.
Nekünk a csaló bankárok az ellenség, nem válogatás nélkül mindenki! Másfél éve magyarázom: nem lehet eredményes egy harc akkor, ha nem a bűnre és a bűnösre koncentrálunk, hanem mindenkit ellenséggé teszünk.
Ez a fellépés nem kemény, hanem ostoba. Tiltakozni és demonstrálni lehetett volna a ház előtt is – akár ugyanolyan oszlatás eredménnyel. Mi értelme volt ennek? Hogy ne tehessük be többet a lábunkat a képviselők irodaházába?
Nevezhető ez eredménynek? Szerintem nem. Ja, és miért nyílt a levél. A magyarázatom ismét egyszerű: mert nem csak kettőnket érint, hanem minden áldozatot.
Én pénteken készültem: egy olyan anyagot állítottam össze, és nyomtattam ki 30 példányban, amely a képviselők számára bizonyíthatta volna a forintosítás kapcsán elhangzott támogató álláspontok hazugságát, tévedését. Ez az anyag hétfő előtt már nem kerülhet a képviselők kezéhez, ami álláspontom szerint súlyos kárt okozhat minden érintettnek.
Menyus”
Forrás: Menyhért Péter baráti kör/Fb
…’A másik súlyos hibát a Póka László követte el, amikor a civilizált ember alapvető normáit hágta át, valójában teljesen eredménytelenül…’
- Menyhért Péter nyílt levele Póka Lászlónak -
“Nyílt levél Póka Lászlónak, a SeVizahitelesek fóruma találkozóval kapcsolatban:
A Képviselői Irodaházban 2014. november 14. napján történt „akcióddal” kapcsolatban a következőkről tájékoztatlak:
Tisztességtelennek tartom, hogy te előre betervezett botrányt szerveztél, miközben minket „VENDÉGKÉNT” egy devizahiteles kerekasztal megbeszélésre hívtál. Én vendégként, és nem botrányokozóként készültem a részvételre, egy vendég pedig betartja a meghívója szabályait: póriasan fogalmazva: nem sz…runk az asztalra, ahol eszünk.
Ezzel az akcióddal megalázó, sértő helyzetbe hoztál, amit én tőled sem tűrök el, ugyanúgy, ahogy a Házelnöknél is a mellékelt levelemmel kikértem ezt magamnak.
Személyedet a továbbiakban kénytelen vagyok „veszélyesen zavarodottnak” tekinteni, mert kettős játékot folytatsz: állítólag a devizásokat véded, miközben ostoba nyafogással lebeszéltél több embert a büntetőügyhöz való bejelentkezésről. Sajnálom a családodat is, mert őket is becsaptad a döntéseddel.
Számomra te ugyanolyan kétkulacsossá váltál, mint dr Léhmann György, aki nem hisz a bankárok elleni győzelemben, de azért harcolni ellenük szeret.
Ne haragudj, de engem csak és kizárólag az eredmény motivál. Nem a sajtó és a TV szereplés.
A SeVizahiteles elnevezésű szervezetben én nem kívánok veled együttműködni, így abban a továbbiakban nem veszek részt. - Olvasd el a Házelnöknek írt panaszlevelemet is, amit nagymértékben a Te botrányokozásodnak köszönhetek.
Üdvözlettel: Menyus, a kisember.”
Menyhért Péter további megjegyzése a Facebookon:
“Kedves barátaim! Felejtsétek már el ezt a nemlétező “összefogás” dumát!
Ebben az esetben két súlyos hiba található meg: az egyik a hatalom oldalán, ahol gyalázatos módon, a kollektív bűnösség elve alapján ártatlanokat ítéltek el, – lásd a házelnöknek írott levelem, – a másik súlyos hibát a Póka Laci követte el, amikor a civilizált ember alapvető normáit hágta át, valójában teljesen eredménytelenül.
Ő az előző kerekasztal előtt sem méltatta a többi résztvevőt arra, hogy előzetesen beszámoljon a terveiről. Ha akkor megteszi, lebeszéltem volna róla. Most is, neki csupán az volt a “buli”, hogy kirángattassa magukat arról a helyről, ahol a devizás áldozatok érdekében tárgyalhattunk volna.
Nekünk a csaló bankárok az ellenség, nem válogatás nélkül mindenki! Másfél éve magyarázom: nem lehet eredményes egy harc akkor, ha nem a bűnre és a bűnösre koncentrálunk, hanem mindenkit ellenséggé teszünk.
Ez a fellépés nem kemény, hanem ostoba. Tiltakozni és demonstrálni lehetett volna a ház előtt is – akár ugyanolyan oszlatás eredménnyel. Mi értelme volt ennek? Hogy ne tehessük be többet a lábunkat a képviselők irodaházába?
Nevezhető ez eredménynek? Szerintem nem. Ja, és miért nyílt a levél. A magyarázatom ismét egyszerű: mert nem csak kettőnket érint, hanem minden áldozatot.
Én pénteken készültem: egy olyan anyagot állítottam össze, és nyomtattam ki 30 példányban, amely a képviselők számára bizonyíthatta volna a forintosítás kapcsán elhangzott támogató álláspontok hazugságát, tévedését. Ez az anyag hétfő előtt már nem kerülhet a képviselők kezéhez, ami álláspontom szerint súlyos kárt okozhat minden érintettnek.
Menyus”
Nov 19, 2014 20:54:18
jiddise máme
(
x11)
Nov 19, 2014 20:57:48
x11)
Tóthné Magdi
...
...
akkor már inkább a nőcitéma :)
Gróf Faszverőy
Nov 19, 2014 21:03:17
lolbazmeg, csak most néztem meg a csajt a faszverő által linkelt videóban
www.youtube.com/watch?v=wjIi5pRHQ9M
durva..és ami a legdurvább hogy szerintem hasonlít flódnisra. csak fiatalabb verzióban :D
www.youtube.com/watch?v=wjIi5pRHQ9M
durva..és ami a legdurvább hogy szerintem hasonlít flódnisra. csak fiatalabb verzióban :D
Nov 19, 2014 21:03:17
broni
Nov 19, 2014 21:08:10
i48.tinypic.com/ifoqbn.jpg
találtam egy csajt molnár krisztiánnak, valai a tubon felhívhatná a figyelmét, ainek van kamu profilja......
találtam egy csajt molnár krisztiánnak, valai a tubon felhívhatná a figyelmét, ainek van kamu profilja......
Nov 19, 2014 21:08:10
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 19, 2014 21:09:41
x16)
Bassza meg, hát nem ráklikkeltem broni linkjére...
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 19, 2014 21:10:24
x30)
Bassza meg, hát nem ráklikkeltem broni linkjére...
+1
Ezúttal én is óvatlan voltam.
Molnár Krisztián
Nov 19, 2014 21:14:13
i48.tinypic.com/ifoqbn.jpg
Nov 19, 2014 21:14:13
broni
Nov 19, 2014 21:19:24
Nov 19, 2014 21:19:24
Dalbir
Nov 19, 2014 21:30:56
Bécigány challange finished.
Nov 19, 2014 21:30:56
Molnár Krisztián
Nov 19, 2014 21:32:02
Nov 19, 2014 21:32:02
broni
Nov 19, 2014 21:38:18
Nov 19, 2014 21:38:18
Molnár Krisztián
Nov 19, 2014 21:40:51
Túdod, amíg a fráter az vonzo és nőijes alkatu, a tőrpe az nem tezstezsíti meg állmaim nöjjét!
Nov 19, 2014 21:40:51
broni
Nov 19, 2014 21:46:31
pedig ő is jól szopik, a medve jenő tanísthatja...olyan mélytorkot levág neki, csak ugy csattog a jenő töke a törpe állkapcsán, a fasza meg teljesen befér a gigába.
Nov 19, 2014 21:46:31
Brian
Nov 19, 2014 22:04:04
ez a molnárkrisztián amúgy kiafasz és miért van emlegetve mostanában?
Nov 19, 2014 22:04:04
Molnár Krisztián
Nov 19, 2014 22:05:33
Sodi szerelme vagyok.
* ásít *
Nov 19, 2014 22:05:33
te kérdezted...
Nov 19, 2014 22:07:44
Nov 19, 2014 22:07:44
-
Nov 19, 2014 22:09:42
Nov 19, 2014 22:09:42
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 19, 2014 22:11:08
x30)
Friss német állásajánlat Sodinak.
Káldi Gáborné
1 órája
Olasz étterem pizza sütőt keres azonnali kezdéssel Gröbenzellbe T:0172-8425131
www.facebook.com/groups/1571669423053113/permalink/1585243611695694/
Káldi Gáborné
1 órája
Olasz étterem pizza sütőt keres azonnali kezdéssel Gröbenzellbe T:0172-8425131
www.facebook.com/groups/1571669423053113/permalink/1585243611695694/
Bécigány
Nov 19, 2014 22:16:43
Majd el is felejtettem, hogy stílusos legyek, Gitanes-t rendeltettem magamnak Dalbirral!
Na zseblopás, csá.
Soha többet nem írok ide.
Na zseblopás, csá.
Soha többet nem írok ide.
Nov 19, 2014 22:16:43
Schlingloff Sándor
Nov 19, 2014 22:22:05
Bakker, ahogy nézem, pár foga már hiányzik a kólától:
www.youtube.com/watch?v=Kz47GBLRJm0
Nov 19, 2014 22:22:05
Brian
Nov 19, 2014 22:28:26
és hogy jött képbe?
Nov 19, 2014 22:28:26
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 19, 2014 22:31:49
x30)
és hogy jött képbe?
Véletlenül. Retard ő is, de ártalmatlan.
Brian
Nov 19, 2014 22:34:09
n sz k sz
Nov 19, 2014 22:34:09
medvezsidaj
Nov 19, 2014 22:45:37
Sodi kb akkor lesz csajod mint amikor molnar krisztiannak... ez milyen erzes?
Nov 19, 2014 22:45:37
-
Nov 19, 2014 23:00:17
kicsit unatkozom. a malac nem akar indítani egy újabb fb oldalt?
Nov 19, 2014 23:00:17
Trollciklopédia
Nov 19, 2014 23:03:40
kicsit unatkozom. a malac nem akar indítani egy újabb fb oldalt?
Unatkozó troll: balszerencse; a népi bölcsességek szerint az ~ nagy baj, szerencsétlenség előjele. A keleti mitológiában az ~ egyértelműen a rossz szellemeket idézi meg, elpusztul a termés, betegségek, járványok pusztítanak, ezért az ősi kultúrák retardokat áldoztak az ~ oltárán, később csak ajándékoztak, így megbékítve őt.
Nov 19, 2014 23:03:40
broni
Nov 19, 2014 23:35:18
Sodi kb akkor lesz csajod mint amikor molnar krisztiannak... ez milyen erzes?
a temetőbő krisztián kiáshat valami asszonykát....,eg ott van javbbba, a csiklón vágottt nő....
Nov 19, 2014 23:35:18
vajdasági
Nov 19, 2014 23:38:32
bazz! Csiklón vágott nő!!! A snecológia hőskorából! Nov 19, 2014 23:38:32
Magyar Harcos
(
x4)
Nov 19, 2014 23:41:25
x4)
Sodi, milyen érzés, hogy még Fráternak is van csaja, amíg te maximum rejszolhatsz Kábítószer Petra csodásan nőies* testére? Shiker-e ez vajon?
___
*pr
___
*pr
vajdasági
Nov 19, 2014 23:42:48
Sodi, milyen érzés, hogy még Fráternak is van csaja, amíg te maximum rejszolhatsz Kábítószer Petra csodásan nőies* testére?
Még ha valóban a testére rejszolna, de ő csak a hasmonitorára rejszol... Nov 19, 2014 23:42:48
sodika
Nov 19, 2014 23:52:05
púp segítek neked. a hetero pasiknál így néz ki egy szép nő.
img.pandawhale.com/50298-Monica-Bellucci-irreversible-I-a50x.jpeg
img.pandawhale.com/50298-Monica-Bellucci-irreversible-I-a50x.jpeg
Hülye vagy.
Nov 19, 2014 23:52:05
Kóser Szalonna
Nov 19, 2014 23:55:18
Hülye vagy.
Szarból vagy, buziboy?
Nov 19, 2014 23:55:18
sodika
Nov 19, 2014 23:55:27
Én ezt már 14 éves koromban sem értettem. A többiek szerint jó nő volt egy olyan nő, amelyik harci helyzetben bármelyikünket szarrá verte volna.
Nem, egy férfinak az ilyen nem jó nő. :D
Nov 19, 2014 23:55:27
sodika
Nov 19, 2014 23:55:51
Szarból vagy, buziboy?
Nem, de nézz már rá.
Nov 19, 2014 23:55:51
Rózsaszín Pitbull
Nov 19, 2014 23:56:01
A dal címe: Recskaboy
Brutális futam indul ma este, Végcél a végbél, test a testbe.
Te leszel a nő és ő lesz a férfi, Kellesz neki, mint a sportnak a Knézy.
Bal herét a kézben, fogod a zacsit, Nyelveddel adsz a jobbra egy pacsit.
Lefetyeled a fitymát, egy dalt dúdolsz,
Kámonevribádi indul a Rejsz Royce.
(Rak, rak, rak) A végcél a végbél, jól seggbe raknak, (rak- nak)
Ha beindul a Rejsz Royce , gyorsan elkapnak, (kap-nak)
A végcél a végbél, jól seggbe basznak, (basz- nak)
Ha beindulnak a Pittbullok, rögtön megmarnak.
Makkot a torokba, megfeszül a gége,
A gyomrodba lóg, de még messze a vége.
Az emésztést egy kicsit megzavarod,
A velős pacalt ott jól meg kavarod. Ha már homár vagy és tömnek, mint a libát,
Fogadd el tőlünk ezt a kritikát, Legyél bátor buzi, ha már segget tolsz,
Felpörög a motor gyorsít a Rejsz Royce.
Lesz ő neked Jin, leszel neki Jang, Úgy kong a picsád, mint a déli harang.
Ha neked az kell, hogy ánusszal húzzanak a faszra,
Vlad Tepes majd a karót beléd bassza.
Kipottyan a szar, hát az sem baj, Tocsogni fogsz, mint tejben a vaj. Végzel, minden lyukon át folysz, Ilyen mikor célba ér a Rejsz Royce!
Brutális futam indul ma este, Végcél a végbél, test a testbe.
Te leszel a nő és ő lesz a férfi, Kellesz neki, mint a sportnak a Knézy.
Bal herét a kézben, fogod a zacsit, Nyelveddel adsz a jobbra egy pacsit.
Lefetyeled a fitymát, egy dalt dúdolsz,
Kámonevribádi indul a Rejsz Royce.
Makkot a torokba, megfeszül a gége,
A gyomrodba lóg, de még messze a vége.
Az emésztést egy kicsit megzavarod,
A velős pacalt ott jól meg kavarod. Ha már homár vagy és tömnek, mint a libát,
Fogadd el tőlünk ezt a kritikát, Legyél bátor buzi, ha már segget tolsz,
Felpörög a motor gyorsít a Rejsz Royce.
Lesz ő neked Jin, leszel neki Jang, Úgy kong a picsád, mint a déli harang.
Ha neked az kell, hogy ánusszal húzzanak a faszra,
Vlad Tepes majd a karót beléd bassza.
Kipottyan a szar, hát az sem baj, Tocsogni fogsz, mint tejben a vaj. Végzel, minden lyukon át folysz, Ilyen mikor célba ér a Rejsz Royce!
Nov 19, 2014 23:56:01
anyád
Nov 19, 2014 23:57:19
Én ezt már 14 éves koromban sem értettem. A többiek szerint jó nő volt egy olyan nő, amelyik harci helyzetben bármelyikünket szarrá verte volna.
Minek, te fos? Hogy kompenzálni tudj az aluliskolázottságodért és a ruppótlanságodért a fizikai fölényeddel? Hogy rátámadj mint a nagyanyádra vagy arra az idős nőre aki hozzáért a faptophoz? Hogy verni tudd? Fenyegetni mint az imei-s haverod?
UI egy CSIRKE!!!!!!! elrongyol jelen fizikai állapotodban, te foszló szar
Nov 19, 2014 23:57:19
Dr. Fórizs Eszter
Nov 19, 2014 23:58:08
Nem, de nézz már rá.
Én talán kicsit ütök szerinted?
Nov 19, 2014 23:58:08
Kóser Szalonna
Nov 20, 2014 00:01:07
Téged legfeljebb a 14 év alatti és a nyugdíjas nők nem vernének el. Lehet, hogy ezért gerjedsz pont erre a két korcsoportra, te beteg állat?
Nov 20, 2014 00:01:07
töppedt buzigolyók
Nov 20, 2014 00:02:17
Hülye vagy.
Nem bírom, ezt fel kellett szavaznom bazmeg :D :D :D D :D
Hallod bazmeg, Púpos. Ha 10 évvel fiatalabb lenne Monica Bellucci, én végigpofoztatnám vele magam egy egész éjszakán át, a szarát megenném, a pisáját meginnám, annyira jó nő.
De te buzi vagy, úgyhogy neked ez jut csak
www.facebook.com/teampassed/photos/a.1513248655600099.1073741825.1513248298933468/1513248668933431/?type=1&theater
Nov 20, 2014 00:02:17
Brian
Nov 20, 2014 00:02:25
Hülye vagy.
ezt felpontoztam neked recsi, nyomjad még, gecijó vagy autiboy
Nov 20, 2014 00:02:25
anyád
Nov 20, 2014 00:02:30
Nem, de nézz már rá.
Kitépném a torkodat, a nyelőcsövedet a puszta kezemmel.
Nov 20, 2014 00:02:30
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 20, 2014 00:02:46
x30)
Az orrodat elnézve a vékonytestű tavalyi vendéglátód is elég nagyot tud ütni.
Hogy állsz az új albérlettel? 20-a van*, nyakunkon a december. Találtál már valamit?
*a Czenki-kárpi határideje
Hogy állsz az új albérlettel? 20-a van*, nyakunkon a december. Találtál már valamit?
*a Czenki-kárpi határideje
töppedt buzigolyók
Nov 20, 2014 00:03:45
Nem jutok szóhoz, bazmeg.
AUTISTA.
Nov 20, 2014 00:03:45
Brian
Nov 20, 2014 00:03:54
te gyökér, miért kéne bármelyik nővel harci helyzetbe kerülni? te mit képzelsz a szexről?
Nov 20, 2014 00:03:54
broni
Nov 20, 2014 00:04:18
a szarát megenném, a pisáját meginnám, annyira jó nő
óaarggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
óaarggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nov 20, 2014 00:04:18
töppedt buzigolyók
Nov 20, 2014 00:05:56
te gyökér, miért kéne bármelyik nővel harci helyzetbe kerülni? te mit képzelsz a szexről?
Hagyjad, neki a szex alapból életveszély. Nincs levegő, rossz a szög, megreccsen a púpja, elfárad 5 perc után. A megterhelés neki olyan lehet, mint nekünk, egészséges férfiaknak megmászni egy 4000m-es csúcsot.
Nov 20, 2014 00:05:56
szpítsopp
Nov 20, 2014 00:06:22
Hülye vagy.
kész :DDD
látod ezért vagy te a legnagyonn sztár itt :D
Nov 20, 2014 00:06:22
hobbisnecológus
Nov 20, 2014 00:06:34
Hülye vagy.
Tévedés! A férfi legyen erősebb a nőnél!
Ja, hogy ez neked angyalszárny...
Nov 20, 2014 00:06:34
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 20, 2014 00:06:45
x4)
Na, visszaolvasgatva szépen kirajzolódik, hogy ma bizony egy coming outnak lehettünk tanúi. Ez is megéltük.
Ezt ne is próbáld meg szépíteni púpos, egyszerűen fogadd el.
szpítsopp
Nov 20, 2014 00:08:07
TAOT, akarom mondani *legnagyobb
Nov 20, 2014 00:08:07
töppedt buzigolyók
Nov 20, 2014 00:09:09
Na, visszaolvasgatva szépen kirajzolódik, hogy ma bizony egy coming outnak lehettünk tanúi. Ez is megéltük.
Ráadásul elég durva coming out. Nem csak hogy a fiatal fiúkat szereti, de a gyenge, védtelen fiatal fiúkat. Szerintem pedofil is, nemcsak buzi. Ezért fosott annyira, amikor a rendőrök le akarták foglalni a faptopot a köpködős videó után.
Nov 20, 2014 00:09:09
pua szakértő
Nov 20, 2014 00:09:30
A nők álma, korunk macsója kijelentette, hogy Monica Belucci nem jó nő! Lehet ez Vincent Cassellnek is leesett, és valójában Holler Mártáért dobta Monicát, végül is mindketten színésznők. Sodi, úgy látom nálad a jó nők azok, akik fiúsak, és igénytelenek. Csak el kell hogy keserítselek, az ilyen fiús csajoknak is jutnak normális srácok, te őket se fogod sose baszni.
Nov 20, 2014 00:09:30
hobbisnecológus
Nov 20, 2014 00:09:58
Megint tévedsz, akit szarrá tud verni egy átlagos nő, az messze nem nevezhető férfinak :D
Nov 20, 2014 00:09:58
szpítsopp
Nov 20, 2014 00:12:10
nőideál sodinál:

vö: nőideál egy heteroszexuális férfinál (ha már bellucci):

Nov 20, 2014 00:12:10
anyád
Nov 20, 2014 00:14:36
nőideál sodinál:
Há' bejön neki éder krisztián sp. Sok nőnek bejön pld. nagymamáknak, akik megetetnék lekváros buktával, hogy hízzon a kicsi lelkem.
Nov 20, 2014 00:14:36
Sodi-generátor #23
Nov 20, 2014 00:15:53
nőideál sodinál:
Igen, nyilván velem van a gond, hogy ebben a túlsúlyos, marcona cigányasszonyban nem látom meg az éteri szépséget. Bizony.
Nov 20, 2014 00:15:53
sodika
Nov 20, 2014 00:18:23
nőideál sodinál:
Nov 20, 2014 00:18:23
szpítsopp
Nov 20, 2014 00:19:34
Nov 20, 2014 00:19:34
sodika
Nov 20, 2014 00:19:56
Azért ragad magával ez a csaj, mert mintha csak az a 15 évvel ezelőtti, Blahánál lakó szakácslány lenne, akivel életemben először csókolóztam, miközben a sliccemet hozzá dörzsöltem. :D
Nov 20, 2014 00:19:56
sodika
Nov 20, 2014 00:20:51
Nem, nem, nem.
Most komolyan beszélek.
Az imént beszúrt kép pont olyan, mintha az a csaj lenne, 15 évvel ezelőttről. :)
Nov 20, 2014 00:20:51
szpítsopp
Nov 20, 2014 00:21:07
mi ez, te most direkt farmolod a pluszokat? :D
Nov 20, 2014 00:21:07
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 20, 2014 00:21:31
x4)
Már rég sejteni lehetett (Bunki Bank, Aaron Cute, stb.), de most már biztos.
A belem kifordul.
sodika
Nov 20, 2014 00:21:40
IRC chat-en ismertem meg. Az #extra szobában. Ő írt rám.
A nichnevem Don Juan volt. :D
Nov 20, 2014 00:21:40
Brian
Nov 20, 2014 00:21:50
az egy kisfiú a képen te perverz
Nov 20, 2014 00:21:50
anyád
Nov 20, 2014 00:21:58
Melyik kezed volt a szakács barátnőd? Amelyikkel megkented a zsíros kenyeret? Buzi.
Nov 20, 2014 00:21:58
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 20, 2014 00:22:37
x4)
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 20, 2014 00:23:34
x30)
Hmm, milyen találó NICHNÉV!
sodika
Nov 20, 2014 00:23:45
A kapcsolat azon romlott el, hogy nem tudtam, hogy IRL nem illik mások dolgába belepofázni, és ezért nem tartottam magamban, hogy hülyeségnek gondolom, hogy a szakács fizetsét, amiért egy egész hónapon át dolgozott, 2-3 nap alatt elveri márkás pólókra, mondván, úgysincs kiadása az anyja mellett.
Nov 20, 2014 00:23:45
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 20, 2014 00:24:07
x4)
Amúgy vele miért nem dugtál?
sodika
Nov 20, 2014 00:24:32
Nem a suliból volt.
Nov 20, 2014 00:24:32
sodika
Nov 20, 2014 00:24:52
Amúgy vele miért nem dugtál?
Nov 20, 2014 00:24:52
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 20, 2014 00:25:20
x4)
A kapcsolat azon romlott el, hogy nem tudtam, hogy IRL nem illik mások dolgába belepofázni, és ezért nem tartottam magamban, hogy hülyeségnek gondolom, hogy a szakács fizetsét, amiért egy egész hónapon át dolgozott, 2-3 nap alatt elveri márkás pólókra, mondván, úgysincs kiadása az anyja mellett.
Brian
Nov 20, 2014 00:25:59
Nem a suliból volt.
legalább érettségi + cisco meglegyen, nem?
Nov 20, 2014 00:25:59
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 20, 2014 00:26:01
x4)
És azóta sem alakult úgy senkivel. Ez érdekes, te buzeráns.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 20, 2014 00:26:11
x30)
szpítsopp
Nov 20, 2014 00:26:13
Nem a suliból volt.
csak az Élet Iskolája a megfelelő, ugye? :D
anyád
Nem a suliból volt.
Hagyjd abba a hazudozást, de kibaszott kurva gyorsan.
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 20, 2014 00:26:40
x4)
Nem a suliból volt.
Senkivel nem kezdesz, mert beszari vagy és buzi.
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 20, 2014 00:27:27
x4)
Ja, és nehogy azt hidd, hogy bárki beveszi ezeket a hülyeségeket.
sodika
Nov 20, 2014 00:27:53
1) Dolgozom
2) Dolgozott, de nem valamiért, hanem hogy egy héten belül elverje pizzarendelésre, márkás pólóra, meg ilyen faszságokra. Azt azért ma is úgy gondolom, hogy ez nem volt sokkal értelmesebb annál, mintha nem dolgozott volna, csak mai fejjel ezt a véleményemet, miközben magamban tartanám, és dícsérném bőszen, milyen fasza pólók ezek, és milyen jól állnak rajta, miközben belül azért röhögnék. :D
Nov 20, 2014 00:27:53
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 20, 2014 00:28:26
x4)
Mi volt a legintimebb eddig, ami egy nő és közted történt?
sodika
Nov 20, 2014 00:28:43
Az elmúlt években 3 nővel voltam (mindegyik a szexhirdetésemre jelentkezett), és ebből 2-nek volt diplomája.
Nov 20, 2014 00:28:43
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 20, 2014 00:29:36
x4)
1) Dolgozom
Te azokat a szánalmas 20-30 ezreket, amiket összegányoltál fos kütyükre verted el.
sodika
Nov 20, 2014 00:29:41
A harmadiknak sem mondtam nemet, de azt soha többé. Azért a műveltség ápoltságot is jelent, ezt megtanultam ugyanis. :)
Nov 20, 2014 00:29:41
szpítsopp
Nov 20, 2014 00:29:46
2) Dolgozott, de nem valamiért, hanem hogy egy héten belül elverje pizzarendelésre, márkás pólóra, meg ilyen faszságokra. Azt azért ma is úgy gondolom, hogy ez nem volt sokkal értelmesebb annál, mintha nem dolgozott volna
az idióta, ahelyett hogy felvett volna hitelt, vagy megvetette volna az anyjával... nem is értem, hogy kezdhettél ilyennel, mint ez a Jenő
Nov 20, 2014 00:29:46
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 20, 2014 00:30:01
x4)
Átlagéletkoruk?
58-62?
sodika
Nov 20, 2014 00:30:47
Andy Dufresne: Mindegyik 40 alatt.
Nem sokkal, de 40 alatt.
Nem sokkal, de 40 alatt.
Nov 20, 2014 00:30:47
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 20, 2014 00:30:56
x4)
Azért a műveltség ápoltságot is jelent, ezt megtanultam ugyanis. :)
Ez igaz. Nézz magadra.
Napi öngól rovat.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 20, 2014 00:31:33
x30)
1) Dolgozom
Tényleg sokkal jobb, hogy te nem dolgozol semmit, a Magyarországi stricijeid által küldött pénzt pedig még aznap este kidobók zsebébe csúsztatod, mosógépekbe tömöd tök feleslegesen, és olyan német könyvekre költöd, amiket aztán sosem nyitsz ki többé.
tigris
Nov 20, 2014 00:31:56
Hülye vagy.
miért hazudsz állandóan?
Nov 20, 2014 00:31:56
sodika
Nov 20, 2014 00:32:21
na mindegy
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Nov 20, 2014 00:32:21
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 20, 2014 00:32:31
x4)
Andy Dufresne: Mindegyik 40 alatt.
Nem sokkal, de 40 alatt.
Nem sokkal, de 40 alatt.
ÉS ezek a negyvenes igényes nők egy büdös, túrós faszú debillel kúrtak? Ezt akarod beadni?
Cáfold meg a szexpapis felvetéseket és a kék XXXXL-es atlétát.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 20, 2014 00:32:51
x30)
Pontosan mettől-meddig tartó időszakot takar ez az "elmúlt évek"?
sodika
Nov 20, 2014 00:33:07
Nov 20, 2014 00:33:07
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 20, 2014 00:33:13
x4)
miért hazudsz állandóan?
miért hazudsz állandóan?
Mert annyit hazudik.
tigris
Nov 20, 2014 00:33:41
na mindegy
Na meló, csá.
Na meló, csá.
nem mindegy. de kösz az infót, hogy andi nénivel is volt kefe. vagy legalább is próbálkozás
Nov 20, 2014 00:33:41
töppedt buzigolyók
Nov 20, 2014 00:33:48
Férfi volt.
Nov 20, 2014 00:33:48
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 20, 2014 00:34:07
x4)
Ezekkel a 40 évesekkel mit csináltál? Mégiscsak a sarokban recskáztál míg ők a szexpapival kúrtak?
70 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Béla Balogh
14 órája · szerkesztve ·
Telefonszámom: 20/9160029