endre reszegen raverte a faszat, de mar nem emlekszik, es most 400 eurot akarnak vele fizettetni a klotyoban tarolt mazolmany restauralasaert.
lehuzas level100, es ez a barom mar az utlevelet akarja zalogba adni. XD
Az eddigi lakásán a fürdőszobában (!) a vécé felett (!) lógott egy festmény, amin keletkezett egy folt. A helyi szexnagyi azt mondta, hogy ez csak Sodi lehetett, mert korábban 8 évig semmi baja nem történt.
Ezért először 35 euró restaurálási költséget gombolt le róla, majd kitalálta, hogy az egész képet restaurálni kell, mert most kicsit más színe van a javított résznek, mint az eredetinek. Ez 350-400 euró.
Endre meg nem érti, hogy csak szopatják.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Sodi főbérlői tiszteletbeli Sas Tanár urak, mert a fürdőszobában levő akvarellen felfedezett rongálást (gecifolt) sodival akarják kifizettetni. Az meg olyan hülye,hogy először legomboltak róla 35 Eurót, most viszont 400-at kérnek a teljes restaurálásért, mivel "fel akarják csiszoltatni" a képet. Egy vásári olcsó akvarellről beszélünk,amit a gyagyás állítólag levizelt / összevizelt / leélvezett vagy fasztudja mit csinált vele. Gyanús,hogy hősünk fizetési hajlandóságot mutat (muhaha) de legalábbis nem tiltakozik a rongálás ténye ellen, bár állítása szerint nem tudja,hogy mi történhetett és nem emlékszik,hogy ő tette e volna. Ez újabb találgatásokra adott okot.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.

Kölcsönös beleegyezés esetén sem? Xd
de ez egy egy hónappal ezelőtti kép. (nagyjából) azóta húzódik ez az ügy?
Endre vallj színt!
Igazmondó Endre mondta, hogy a restaurátor 350-400 eurós előzetes ajánlatot tett.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
szerintem csak trükközik sodi, hogy zseri ne kérje vissza a pénzt.
Először telefonon beszélt a nő a restaurátorral és akkor még feleennyit mondott. Aztán látták, hogy Recsi nem vitázik, és rögtön megduplázódott az ár.
még a lábtsonklyaimmal is jóbat festek bazmek!
Asszem rendelek is neki egy Ich bin ein GIGABALFASZ pólót. Most.
Fura, mert a Bouquet of Sonflowers az ez:
www.metmuseum.org/collection/the-collection-online/search/437112
Most tényleg ez van kinn? Nahát, milyen ravasz ez a Henrik, hogy már a Metropolitan oldalán is cserélgeti a képeket.
Én kérek elnézést.
Azért nem értettem, mert ha kiderülne, hogy egy ismert festményről van szó, az snecinek jó lenne. Akkor másolatként nem lenne egyedi, és szinte biztosan olcsóbban újra lehetne vásárolni, mint 400 euro.
hoppá, most lebuktam, hogy többdiplomás művészettörténész vagyok, nem vidéki tahó)))))))))))))
a faszt, csak pont monet neve ugrott be, nyugi, falusi tahó vok%!!!!!!
vászonra is lehet nyomtatni. Az meg is magyarázná, miért folyt meg ilyen szépen a vízbázisú festék egy csepp víztől. Mert ha ez akvarell lenne vagy olaj, az kurvaisten, hogy nem futna így rajta végig egy csepp, ráadásul FEHÉR nyomot hagyva. Vagy valami vérprofi festette, aki egy ecsetvonásból egyből 100%-os fedést ér el, ezért nem kell egymásra rétegeznie a festékrétegeket, mint minden más balfasz festőnek. Nagynéném fest(eget), úgy 350 képet csinált idáig. Ő azt mondja, ez 100%, hogy nyomtatott repró. És hogy egy csepp víztől nem megy tönkre egy kurva kép.
Sodi spermája olyan mint a foszforsav.
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
Lefogták és elvették a faptopot.
Tegnap azt állította, hogy ma este már innen fog írni, szóval valószínűleg abban a hitben volt, hogy lesz netje.
Ha szerencsénk van, akkor megölték, utcára tették, zaciba dobták a laptopját, ilyesmi. Ha nincs, akkor csak átbaszták, és nincs net az új helyen.
Viszont simán lehet az is, hogy sneci kifogott két amatőr szélhámost. Ha csak őrültek, még azzal jár jobban.
Ügyesen elmondta nekik, hogy hová fog költözni, szóval benne van, hogy ha nem hagyja zálogban a faptopot, vagy az útlevelét, akkor felhívják az új főbérlőt azzal, hogy nehogy befogadja a sodit, mert őket megkárosította 400 euróval, és most készül lelépni. Aztán ha erre az új főbérlő meggondolja magát, akkor snecike mehet az utcára.
És akkor arról nem is beszéltem, hogy amíg el nem költözik az új helyről is, addig bármikor becsöngethetnek hozzá, vagy megvárhatják a lépcsőház előtt, és megverhetik, esetleg ráküldhetik a rendőrséget.
Akkora parába navigálta magát ez a barom, amit három főállású troll sem tudott volna neki elintézni.
Erre mondtuk eredetileg, hogy tátott szájjal rohant a faszerdőbe...
Béla Balogh
10 hrs · Edited ·
VÉGRE EGY MAGYAR SZERETETSZOLGÁLAT.
Az idő megérett. Gyúródott, alakult és formálódott sok ember akarata, tenni akarása és szeretete, mire 21-én hála a jó Istennek sikerül megtartani az alakuló közgyűlést. Az ország számos pontjáról érkeznek jóakaratú emberek, hogy szociális érzékenységük folytán megalapítsanak a Szeretetszolgálatok közül egy olyan karitatív Alapítványt, ami 100%-ban magyar.
A név kötelez, mondják sokan: MAGYAR SZERETETSZOLGÁLAT. Ez valóban így van, hiszen Magyarországon nincs igazán magyar szeretetszolgálat, én még is úgy gondolom inkább az elhivatottságunk, az emberek iránti szeretetünk és a segítségnyújtás iránti érzékenységünk az, ami hív minket egy történelmi alapításra.
Magyarországnak szükség van ránk. A küldetésünkre, elhivatottságunkra és magyar érzelmekre a jelenlévő káoszban. Célul tűztük ki, hogy megszüntetjük a szegények és gazdagok közötti mérhetetlen különbséget. Enni fogunk adni az embereknek és támogatottságunknak megfelelően utat nyitunk a jobb életre.
ALAPÍTÓK!
21-én letesszük a voksunkat a szegénység felszámolás mellett. VÁLLALJÁTOK EZT A NEHÉZ ÉS VISZONTAGSÁGOS FELADATOT?
NÉHÁNY GONDOLAT.
1. Amit az évek során felépítettél, egy másodperc alatt romba dőlhet
2. Ha valakinek segítesz az emberek haragudni fognak rád.
3.Minden telhetőt tegyél meg a világért, ezért rúgást fogsz kapni.
4.Azt a jót, amit ma cselekszel, holnapra elfelejtik.
5. A becsületesség, a tisztesség, és az igazmondás támadhatóvá tesz.
6. Az ember ésszerűtlenül gondolkodik, helytelenül cselekszik, és önző.
7. Ha jót cselekszel, azt mások úgy tekintik majd, hogy hátsó szándék vezet.
8. Ha célja is vezérelnek, hamis barátaid, és igaz ellenségeid lesznek.
9. Balogh Béla: Ha csak egy családot megmentesz, az örök élet biztosabb.
Seggfej, ha nem tudom, melyik Wifi, és a jelszót se tudom, meg UTP kábelem sincs, mit állítsak be rajta? :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ezek szerint megint nem egyedül laksz? Mi lesz a lebensraummal?
Nagyon úgy tűnik, hogy de, mert az ünnepekre elhúzott mindenki a francba. Épp ez a gond, mert itt voltam és vagyok, hogy oké, de most a wifivel mi van.
Na mindegy.
Dehát te vérprofi vagy.
Jelszó valszeg a default (rágooglézol a típusra), kábel pedig ott van, amivel az adsl modemre csatlakozik. Átdugod, belépsz, megcsinálod a wifit, visszadugod.
She was a dude.
És innen is költöznöd kell 1 hónap múlva?
Programozó, nem router beállító, hahó!
Nem, ez kicsit tovább, egészen január végéig az enyém.
Na itt kezdődik a gond.
Net nélkül hogy gugliztam volna rá?
Mindegy, megoldottam ezzel a rohadt 20 méret UTP kábellel.
Miért nem hívtad fel és kérdezted meg?
Vagy telefonszámot sem hagyott?
A napnál is világosabb,hogy annyit sem tudsz megkérdezni,hogy mi a jelszó.
Te miért nem mész haza? Nem fogod szarul érezni magad egyedül szenteste?
Te vagy ez egyetlen 32,95 éves programozó, akinek nincs okostelefonja.
Balfasz :DDDDDDDDD
She was a dude.
Most direkt kipróbáltam, és nem admin a jelszó. :)
De még csak nem is az, ami rá van írva, mint gyári.
Szóval nem sokra mentem volna vele.
Ha nem ugrok el ezért a kurva kábelért, még most se lenne netem.
Ott.
Valószínűleg a pár hónappal ezelőtti kidobóhoz ment vásárolni egy újabb húsz euróssal.
Ha egyszer hazamegyek, nem jönnék vissza.
Bár ki tudja... A szállás adott.
Még átgondolom, de szerintem már csak aranyáron kapnék vonatjegyet.
És akkor ehhez jön még a szárítója.
A végén meg úgy interpretálta az egészet, hogy milyen rendes, hogy a fűtésért nem számít fel pluszt, pedig jóval többet fűtöttem, mint az elődeim (lol).
Forintban még fájdalmasabb: ez bizony 400 ezer ablakon kibaszott forint.
She was a dude.
16 euró lett végül naponta, ami egy vicc, de szarom le.
plusz a szárító? 30 € ?
Nem volt nekem este semmihez se kedvem.
De mitől voltál depis? Nemrég még olyan lelkes voltál itt.
She was a dude.
Lelkes vagyok. Az a rész, meg éppen miért, nem publikus.
Becsicskultál?
Mit fogsz csinálni útlevél nélkül? Mert hogy a 340 eurót nem fogod tudni előteremteni, az hétszentség.
Andi néni hozzád szólt? Vagy csak találtál róla egy bikinis képet egy német közösségi oldalon?
Egyszerűen nem volt kedvem semmi vitához.
Mit fogsz csinálni útlevél nélkül? Mert hogy a 340 eurót nem fogod tudni előteremteni, az hétszentség.
Már most leülök keményen melózni.
Ennyi.
Leszarom, vitatkozni depressziós hangulatban nem lehet.
Ahhoz kell valamennyi indulat és harag.
Szerelmi bánat?
She was a dude.
Schwezoff Dávid
Dec 19, 2014 21:25:16
Most ertem haza melocsabol, hogy rothadna meg az osszes ilyen sodi meg malaczfele mocskos ingyenelo, egesz nap henyelo mocskos rohadek, hogy hagynank oket ehendogleni mindet. Igaza van broninak, ezekt le kene onteni benzinnel es felgyujtani. Olcso a benzin most ugyis.
Dec 19, 2014 21:25:16
Magyar Harcos
Dec 19, 2014 21:27:06
Volna valaki olyan szíves, hogy elmesélni a festményes sztorit? Nem tudok most visszaolvasni, mert pályázatot írok!
Nszksz!
Nszksz!
Dec 19, 2014 21:27:06
Schwezoff Dávid
Dec 19, 2014 21:33:03
Volna valaki olyan szíves, hogy elmesélni a festményes sztorit? Nem tudok most visszaolvasni, mert pályázatot írok!
Nszksz!
Nszksz!
endre reszegen raverte a faszat, de mar nem emlekszik, es most 400 eurot akarnak vele fizettetni a klotyoban tarolt mazolmany restauralasaert.
lehuzas level100, es ez a barom mar az utlevelet akarja zalogba adni. XD
Dec 19, 2014 21:33:03
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 19, 2014 21:33:35
x16)
Nszksz!
Nszksz!
Az eddigi lakásán a fürdőszobában (!) a vécé felett (!) lógott egy festmény, amin keletkezett egy folt. A helyi szexnagyi azt mondta, hogy ez csak Sodi lehetett, mert korábban 8 évig semmi baja nem történt.
Ezért először 35 euró restaurálási költséget gombolt le róla, majd kitalálta, hogy az egész képet restaurálni kell, mert most kicsit más színe van a javított résznek, mint az eredetinek. Ez 350-400 euró.
Endre meg nem érti, hogy csak szopatják.
broni
Dec 19, 2014 21:35:18
sodi, te mindig vwered a faszod?????
Dec 19, 2014 21:35:18
Haim
(
x10)
Dec 19, 2014 21:36:15
x10)
Nszksz!
Nszksz!
Sodi főbérlői tiszteletbeli Sas Tanár urak, mert a fürdőszobában levő akvarellen felfedezett rongálást (gecifolt) sodival akarják kifizettetni. Az meg olyan hülye,hogy először legomboltak róla 35 Eurót, most viszont 400-at kérnek a teljes restaurálásért, mivel "fel akarják csiszoltatni" a képet. Egy vásári olcsó akvarellről beszélünk,amit a gyagyás állítólag levizelt / összevizelt / leélvezett vagy fasztudja mit csinált vele. Gyanús,hogy hősünk fizetési hajlandóságot mutat (muhaha) de legalábbis nem tiltakozik a rongálás ténye ellen, bár állítása szerint nem tudja,hogy mi történhetett és nem emlékszik,hogy ő tette e volna. Ez újabb találgatásokra adott okot.
Magyar Harcos
Dec 19, 2014 21:38:23
LOLbazmeg! SoDI fizetned kell! nem illik más festményére ráélvezni! Wágenzí?
(köszönöm a tájékoztatást!)
Dec 19, 2014 21:38:23
Magyar Harcos
Dec 19, 2014 21:39:53
Amúgy is Endre, légy férfi! Mondd meg nekik, hogy jogilag erős vagy, mint a bors, és kuss nekik, vagy nagyon rábasznak! Csicska vagy SoDI?
Dec 19, 2014 21:39:53
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 19, 2014 21:40:29
x30)
Recsit meggyanúsították a bérlői, hogy tönkretet egy, a fürdőszobában, a kád mellett elhelyezett értékes festményt. Ezt:

A restaurálás költsége 35€ volt, de ettől még nem lett a régi a festmény, az további 400€-jába fog kerülni. Hogy akkor mégis mi a fasz került 35€-ba, azt nem tudni. Mivel a főbérlő nő nagyon kedvesen mondta el neki mindezt, Recsi nem vitatkozott, hanem fizetni fog, részletekben, februárig. Viszont ma elköltözik tőlük az új helyre, ezért ott hagyja letétbe az útlevelét meg még valamit, amit majd a kedves nő kiválaszt. A laptop nem lehet, mert anélkül éhenhal, a hasmonitor meg azért nem, mert kis képernyőn nem lehet kódolni. Más értéke viszont nincs.
Az új albérletének címét is megadta nekik, mert korrekt akar lenni.
További 50€-t azért vonnak le tőle, mert egy fapolcra rakta a nedves poharat, és az nyomot hagyott. A 120 eurós kaució is ugrott. Ja és bérleti díjra 800 eurót fizetett nekik októbertől.

A restaurálás költsége 35€ volt, de ettől még nem lett a régi a festmény, az további 400€-jába fog kerülni. Hogy akkor mégis mi a fasz került 35€-ba, azt nem tudni. Mivel a főbérlő nő nagyon kedvesen mondta el neki mindezt, Recsi nem vitatkozott, hanem fizetni fog, részletekben, februárig. Viszont ma elköltözik tőlük az új helyre, ezért ott hagyja letétbe az útlevelét meg még valamit, amit majd a kedves nő kiválaszt. A laptop nem lehet, mert anélkül éhenhal, a hasmonitor meg azért nem, mert kis képernyőn nem lehet kódolni. Más értéke viszont nincs.
További 50€-t azért vonnak le tőle, mert egy fapolcra rakta a nedves poharat, és az nyomot hagyott. A 120 eurós kaució is ugrott. Ja és bérleti díjra 800 eurót fizetett nekik októbertől.
Laci
Dec 19, 2014 21:41:04
LOLbazmeg! SoDI fizetned kell! nem illik más festményére ráélvezni! Wágenzí?

Kölcsönös beleegyezés esetén sem? Xd
Dec 19, 2014 21:41:04
broni
Dec 19, 2014 21:45:42
sodi,miért nem szarral kented össze a képet?????!
Dec 19, 2014 21:45:42
tigris
Dec 19, 2014 21:47:17
Recsit meggyanúsították a bérlői, hogy tönkretet egy, a fürdőszobában, a kád mellett elhelyezett értékes festményt. Ezt:
de ez egy egy hónappal ezelőtti kép. (nagyjából) azóta húzódik ez az ügy?
Endre vallj színt!
Dec 19, 2014 21:47:17
Dániel Péter
Dec 19, 2014 21:48:35
Én kaszinótojást használtam volna a helyedben, Sodi, de te tudod.
Dec 19, 2014 21:48:35
broni
Dec 19, 2014 21:59:55
szerintem sodit az öregek hülyének nézik(vajon miért))))), azért szedik el tőle a lóvét ezért a gagyi fos képért...
Dec 19, 2014 21:59:55
Magyar Harcos
Dec 19, 2014 22:00:34
most komolyan ne basszatok már azért 400€?! Most trollkodtok? :D
Dec 19, 2014 22:00:34
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 19, 2014 22:01:35
x16)
Igazmondó Endre mondta, hogy a restaurátor 350-400 eurós előzetes ajánlatot tett.
tigris
Dec 19, 2014 22:02:21
szerintem csak trükközik sodi, hogy zseri ne kérje vissza a pénzt.
Dec 19, 2014 22:02:21
Magyar Harcos
Dec 19, 2014 22:03:46
:D remélem tényleg kifizeti! amúgy tigrissel értek egyet, nem létezik, hogy ez igaz legyen, hát ilyet még Fráter is fest picsarészegen, Hahó!
Dec 19, 2014 22:03:46
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 19, 2014 22:05:09
x30)
Először telefonon beszélt a nő a restaurátorral és akkor még feleennyit mondott. Aztán látták, hogy Recsi nem vitázik, és rögtön megduplázódott az ár.
fráter
Dec 19, 2014 22:07:20
:D remélem tényleg kifizeti! amúgy tigrissel értek egyet, nem létezik, hogy ez igaz legyen, hát ilyet még Fráter is fest picsarészegen, Hahó!
még a lábtsonklyaimmal is jóbat festek bazmek!
Dec 19, 2014 22:07:20
Magyar Harcos
Dec 19, 2014 22:09:16
Asszem rendelek is neki egy Ich bin ein GIGABALFASZ pólót. Most.
Dec 19, 2014 22:09:16
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 19, 2014 22:14:48
x16)
Eleve azt nem értem, hogy ha 35 euróért egyszer már megcsinálta, akkor miért kell 400-ért megint neki állni?
sajtkészítő
Dec 19, 2014 22:17:05
Oroszországban az elit-fürdőszobák mindegyikében van eredeti Picasso vagy Rembrandt kép a falon. Bizony.
Dec 19, 2014 22:17:05
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 19, 2014 22:22:01
x30)
Basza meg, már megint a keresztény-konzervatív broninak volt igaza! Ez egy Monet 1881-ből! A new yorki Metropolitan oldalán találtam. Sodi, te kurva hálás lehetsz a főbérlőidnek, hogy szaros 435 euróval megúszod ezt az égbekiáltó rongálást. Eszedbe ne jusson vitatkozni velük bármin is!
Zulu
(
x15)
Dec 19, 2014 22:32:16
x15)
Basza meg, már megint a keresztény-konzervatív broninak volt igaza! Ez egy Monet 1881-ből! A new yorki Metropolitan oldalán találtam. Sodi, te kurva hálás lehetsz a főbérlőidnek, hogy szaros 435 euróval megúszod ezt az égbekiáltó rongálást. Eszedbe ne jusson vitatkozni velük bármin is!
www.metmuseum.org/collection/the-collection-online/search/437112
-
Dec 19, 2014 22:32:44
basszameg, és tényleg sodichu lesz a főbérlő, csak ő tenne ki egy eredeti monet képet a wc fölé
Dec 19, 2014 22:32:44
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 19, 2014 22:45:55
x30)
metmuseum.org/collection/the-collection-online/search/437112
metmuseum.org/collection/the-collection-online/search/437112
Most tényleg ez van kinn? Nahát, milyen ravasz ez a Henrik, hogy már a Metropolitan oldalán is cserélgeti a képeket.
Zulu
(
x15)
Dec 19, 2014 22:47:30
x15)
Én kérek elnézést.
Azért nem értettem, mert ha kiderülne, hogy egy ismert festményről van szó, az snecinek jó lenne. Akkor másolatként nem lenne egyedi, és szinte biztosan olcsóbban újra lehetne vásárolni, mint 400 euro.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 19, 2014 22:52:05
x16)
Kék-sárga.
Szerintem azt a képet az ukrán srác festette.
Szerintem azt a képet az ukrán srác festette.
kereskedő zsidó
Dec 19, 2014 22:55:46
A képen egy nyomorult ecsetvonást sem látni, ellenben a szövet domborodásai mindenhol szuperül látszanak. Szerintem ez egy vászonhatású műanyagra szitanyomott tömegtermék, amit valamelyik lakberendezési áruházban vettek 20 euróért.
Dec 19, 2014 22:55:46
betrinyózott veréb
Dec 19, 2014 23:09:30
Ha sneci nem posztol húzamosabb ideig, akkor zálogba adta az útlevelét, eladták a szerveit, a darabjait meg bebaszták a kukába. Szerintem.
Dec 19, 2014 23:09:30
---
Dec 19, 2014 23:14:58
elvileg most költözik... a Spree medrébe
Dec 19, 2014 23:14:58
Tőrppapa
Dec 19, 2014 23:20:54
elvileg most költözik... a Spree medrébe
Mék míndigg jób a Spré metrébbe kőltőszni, mínt a Sabkás metvébe. Bízony. Dec 19, 2014 23:20:54
broni
Dec 19, 2014 23:25:05
hoppá, most lebuktam, hogy többdiplomás művészettörténész vagyok, nem vidéki tahó)))))))))))))
a faszt, csak pont monet neve ugrott be, nyugi, falusi tahó vok%!!!!!!
Dec 19, 2014 23:25:05
töppedt buzigolyók
Dec 19, 2014 23:37:11
A képen egy nyomorult ecsetvonást sem látni, ellenben a szövet domborodásai mindenhol szuperül látszanak. Szerintem ez egy vászonhatású műanyagra szitanyomott tömegtermék, amit valamelyik lakberendezési áruházban vettek 20 euróért.
vászonra is lehet nyomtatni. Az meg is magyarázná, miért folyt meg ilyen szépen a vízbázisú festék egy csepp víztől. Mert ha ez akvarell lenne vagy olaj, az kurvaisten, hogy nem futna így rajta végig egy csepp, ráadásul FEHÉR nyomot hagyva. Vagy valami vérprofi festette, aki egy ecsetvonásból egyből 100%-os fedést ér el, ezért nem kell egymásra rétegeznie a festékrétegeket, mint minden más balfasz festőnek. Nagynéném fest(eget), úgy 350 képet csinált idáig. Ő azt mondja, ez 100%, hogy nyomtatott repró. És hogy egy csepp víztől nem megy tönkre egy kurva kép.
Dec 19, 2014 23:37:11
medvezsidaj
Dec 19, 2014 23:46:47
Szerintem torolje valakk a kepet es a kommwnteket higyje csak azt pup h draga a kep!
Dec 19, 2014 23:46:47
xray
Dec 19, 2014 23:52:44
Jól látom, a kép alsó széle vagy 10 centivel rövidebb, mint a teteje? A csempék fugájához viszonyítva látszik.
Dec 19, 2014 23:52:44
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 19, 2014 23:54:05
x8)
És hogy egy csepp víztől nem megy tönkre egy kurva kép.
Sodi spermája olyan mint a foszforsav.
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 19, 2014 23:59:45
x8)
Ezek valami nagy zsidók lehetnek, egyébként. Euro csilliárdokat érő képet tartanak a mosdóban (LOLBAZDMEG), de egy kibaszott zuhanyfüggönyre már nem telik.
Sodi, én a helyedben perelnék ennek hiánya miatt!
Sodi, én a helyedben perelnék ennek hiánya miatt!
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 20, 2014 00:01:05
x8)
Ebben a kádban hányszor volt közös fürcsi Opával, Endre?
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 20, 2014 00:26:02
x16)
Új lakásban nincs net?
Vagy utcára került a Sodi?
xray
Dec 20, 2014 00:30:01
Új lakásban nincs net?
Lefogták és elvették a faptopot.
Dec 20, 2014 00:30:01
Zulu
(
x15)
Dec 20, 2014 00:30:52
x15)
Új lakásban nincs net?
Tegnap azt állította, hogy ma este már innen fog írni, szóval valószínűleg abban a hitben volt, hogy lesz netje.
Ha szerencsénk van, akkor megölték, utcára tették, zaciba dobták a laptopját, ilyesmi. Ha nincs, akkor csak átbaszták, és nincs net az új helyen.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 20, 2014 00:35:28
x16)
Ha megpróbálták zálognak ott tartani a faptopot, akkor ott bizony csontok törtek. A Sodi faptopjához nem érhet senki sem.
Most meg a rendőrségi fogdán várja, hogy hétfőn átszállítsák a vizsgálati fogságba.
Most meg a rendőrségi fogdán várja, hogy hétfőn átszállítsák a vizsgálati fogságba.
*
Dec 20, 2014 00:45:33
ugye mindenki enlekszik, hogy idiotazta pup a trollokat, mikor megmondtuk, hogy ez a kakan is a csomot kereso oma meg fogja szopatni a sodit.
hat erre a sokszaz euros lehuzasra meg mi sem gondoltunk...
na, meselj endre, mit irtatott veled ala oma?!
keletkeztek azota uj karok a lajasban mikor kikoltoztel?
hat erre a sokszaz euros lehuzasra meg mi sem gondoltunk...
na, meselj endre, mit irtatott veled ala oma?!
keletkeztek azota uj karok a lajasban mikor kikoltoztel?
Dec 20, 2014 00:45:33
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 20, 2014 00:55:28
x16)
Kiköltözéskor jönnek az olyanok, hogy megkarcolódott a parketta, meg foltos lett a fal.
Más kérdés, hogy úgyse tud szerintem pénzt szerezni Soditól. Tartozást elvből nem ad meg senkinek, meg ugye egyszerűen nincs pénze.
Más kérdés, hogy úgyse tud szerintem pénzt szerezni Soditól. Tartozást elvből nem ad meg senkinek, meg ugye egyszerűen nincs pénze.
Zulu
(
x15)
Dec 20, 2014 01:07:43
x15)
Kiköltözéskor jönnek az olyanok, hogy megkarcolódott a parketta, meg foltos lett a fal.
Viszont simán lehet az is, hogy sneci kifogott két amatőr szélhámost. Ha csak őrültek, még azzal jár jobban.
Ügyesen elmondta nekik, hogy hová fog költözni, szóval benne van, hogy ha nem hagyja zálogban a faptopot, vagy az útlevelét, akkor felhívják az új főbérlőt azzal, hogy nehogy befogadja a sodit, mert őket megkárosította 400 euróval, és most készül lelépni. Aztán ha erre az új főbérlő meggondolja magát, akkor snecike mehet az utcára.
És akkor arról nem is beszéltem, hogy amíg el nem költözik az új helyről is, addig bármikor becsöngethetnek hozzá, vagy megvárhatják a lépcsőház előtt, és megverhetik, esetleg ráküldhetik a rendőrséget.
Akkora parába navigálta magát ez a barom, amit három főállású troll sem tudott volna neki elintézni.
Erre mondtuk eredetileg, hogy tátott szájjal rohant a faszerdőbe...
sodika
Dec 20, 2014 01:55:51
böff böff
Dec 20, 2014 01:55:51
Best of Balogh
Dec 20, 2014 09:55:02
Béla Balogh
10 hrs · Edited ·
VÉGRE EGY MAGYAR SZERETETSZOLGÁLAT.
Az idő megérett. Gyúródott, alakult és formálódott sok ember akarata, tenni akarása és szeretete, mire 21-én hála a jó Istennek sikerül megtartani az alakuló közgyűlést. Az ország számos pontjáról érkeznek jóakaratú emberek, hogy szociális érzékenységük folytán megalapítsanak a Szeretetszolgálatok közül egy olyan karitatív Alapítványt, ami 100%-ban magyar.
A név kötelez, mondják sokan: MAGYAR SZERETETSZOLGÁLAT. Ez valóban így van, hiszen Magyarországon nincs igazán magyar szeretetszolgálat, én még is úgy gondolom inkább az elhivatottságunk, az emberek iránti szeretetünk és a segítségnyújtás iránti érzékenységünk az, ami hív minket egy történelmi alapításra.
Magyarországnak szükség van ránk. A küldetésünkre, elhivatottságunkra és magyar érzelmekre a jelenlévő káoszban. Célul tűztük ki, hogy megszüntetjük a szegények és gazdagok közötti mérhetetlen különbséget. Enni fogunk adni az embereknek és támogatottságunknak megfelelően utat nyitunk a jobb életre.
ALAPÍTÓK!
21-én letesszük a voksunkat a szegénység felszámolás mellett. VÁLLALJÁTOK EZT A NEHÉZ ÉS VISZONTAGSÁGOS FELADATOT?
NÉHÁNY GONDOLAT.
1. Amit az évek során felépítettél, egy másodperc alatt romba dőlhet
2. Ha valakinek segítesz az emberek haragudni fognak rád.
3.Minden telhetőt tegyél meg a világért, ezért rúgást fogsz kapni.
4.Azt a jót, amit ma cselekszel, holnapra elfelejtik.
5. A becsületesség, a tisztesség, és az igazmondás támadhatóvá tesz.
6. Az ember ésszerűtlenül gondolkodik, helytelenül cselekszik, és önző.
7. Ha jót cselekszel, azt mások úgy tekintik majd, hogy hátsó szándék vezet.
8. Ha célja is vezérelnek, hamis barátaid, és igaz ellenségeid lesznek.
9. Balogh Béla: Ha csak egy családot megmentesz, az örök élet biztosabb.
Dec 20, 2014 09:55:02
xray
Dec 20, 2014 10:45:11
Snecitől elvették a faptopot és egy vaságyhoz bilincselve szexrabszolgaként szolgálja opáékat. :)
Dec 20, 2014 10:45:11
Brian
Dec 20, 2014 11:27:32
ebbol csak az elvettek a laptopot resz az ujdonsag
Dec 20, 2014 11:27:32
sodika
Dec 20, 2014 12:49:20
Nem vettek el semmit, csak az új helyemen is viccese indul az élet. Már akkor be akartam állítani a WIFI-t, amikor átvettem a kulcsokat, de valamiért nem ment. Mondta a csaj, hogy majd szól a lakótársnőjének. Amikor bejöttem, az általa itt hagyott "kedves Endre, érezd jól magad itt a következő hónapban"-szöveg is arról szól, hogy a lakótársnője majd segít nekem, megbeszélték. Nos, azóta is szellemjárta üres a lakás. Telefonon meg elérhetetlen a csaj. Úgy van most nekem, hogy elugrottam, és vettem 20 méret UTP kábelt 20 euróért, és azzal csatlakozok. Kellett a 20 méter, mert a router természetesen a lakás legtávolabbi pontján van.
Dec 20, 2014 12:49:20
sodika
Dec 20, 2014 12:49:55
viccesen... úgy van most netem...
na
na
Dec 20, 2014 12:49:55
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 20, 2014 12:51:24
x16)
Lúúúzer!
snecigeci
(
x44)
Dec 20, 2014 12:52:16
x44)
Nem tudsz beállítani egy wifi routert?
She was a dude.
sodika
Dec 20, 2014 12:53:02
Az előző este meg kicsit depressziós hangulatban voltam, nem volt kedvem semmin se vitatkozni, így még annál is többet is szó nélkül aláírtam, amiről eddig volt szó. Ablak mellett összekoszolódott fal, kiszakadt párna, meg minden hülyeséget kitalált a csaj, és összeírt összesen 513 eurót.
Ebből 120 a kaucióm, és 50-et tegnap este még náluk hagytam készpénzben.
A maradék úgy néz ki, hogy 170-et január 15.ig, 173-at meg februér 15-ig fizetek neki. Útlevelemet náluk hagytam. Pénzt majd úgy veszek fel, hogy amikor kell az útlevél, arra a félórára majd a laptopot hagyott ott az útlevél helyett.
Most ez van.
Ebből 120 a kaucióm, és 50-et tegnap este még náluk hagytam készpénzben.
A maradék úgy néz ki, hogy 170-et január 15.ig, 173-at meg februér 15-ig fizetek neki. Útlevelemet náluk hagytam. Pénzt majd úgy veszek fel, hogy amikor kell az útlevél, arra a félórára majd a laptopot hagyott ott az útlevél helyett.
Most ez van.
Dec 20, 2014 12:53:02
sodika
Dec 20, 2014 12:53:37
Seggfej, ha nem tudom, melyik Wifi, és a jelszót se tudom, meg UTP kábelem sincs, mit állítsak be rajta? :)
Dec 20, 2014 12:53:37
Zulu
(
x15)
Dec 20, 2014 12:53:53
x15)
Nem vettek el semmit, csak az új helyemen is viccese indul az élet. Már akkor be akartam állítani a WIFI-t, amikor átvettem a kulcsokat, de valamiért nem ment. Mondta a csaj, hogy majd szól a lakótársnőjének. Amikor bejöttem, az általa itt hagyott "kedves Endre, érezd jól magad itt a következő hónapban"-szöveg is arról szól, hogy a lakótársnője majd segít nekem, megbeszélték. Nos, azóta is szellemjárta üres a lakás. Telefonon meg elérhetetlen a csaj. Úgy van most nekem, hogy elugrottam, és vettem 20 méret UTP kábelt 20 euróért, és azzal csatlakozok. Kellett a 20 méter, mert a router természetesen a lakás legtávolabbi pontján van.
sodika
Dec 20, 2014 12:54:57
Nagyon úgy tűnik, hogy de, mert az ünnepekre elhúzott mindenki a francba. Épp ez a gond, mert itt voltam és vagyok, hogy oké, de most a wifivel mi van.
Na mindegy.
Dec 20, 2014 12:54:57
Karandas
Dec 20, 2014 12:55:21
Kezdődik!!!
Dec 20, 2014 12:55:21
snecigeci
(
x44)
Dec 20, 2014 12:55:29
x44)
Dehát te vérprofi vagy.
Jelszó valszeg a default (rágooglézol a típusra), kábel pedig ott van, amivel az adsl modemre csatlakozik. Átdugod, belépsz, megcsinálod a wifit, visszadugod.
Zulu
(
x15)
Dec 20, 2014 12:57:48
x15)
Na mindegy.
Na mindegy.
Haim
(
x10)
Dec 20, 2014 12:58:26
x10)
Programozó, nem router beállító, hahó!
sodika
Dec 20, 2014 12:58:30
Nem, ez kicsit tovább, egészen január végéig az enyém.
Dec 20, 2014 12:58:30
sodika
Dec 20, 2014 12:59:48
Dehát te vérprofi vagy.
Na itt kezdődik a gond.
Mindegy, megoldottam ezzel a rohadt 20 méret UTP kábellel.
Dec 20, 2014 12:59:48
Haim
(
x10)
Dec 20, 2014 13:00:06
x10)
Na mindegy.
Na mindegy.
Miért nem hívtad fel és kérdezted meg?
Vagy telefonszámot sem hagyott?
A napnál is világosabb,hogy annyit sem tudsz megkérdezni,hogy mi a jelszó.
Zulu
(
x15)
Dec 20, 2014 13:00:14
x15)
Haim
(
x10)
Dec 20, 2014 13:01:00
x10)
Méter helyett rendszeresen méretet írsz. Miért? :-)
snecigeci
(
x44)
x44)
90%, hogy a jelszó admin / admin
nem láttál még ilyen szerkezetet?
ha pedig googlézni akarsz, kilépsz a berlini utcára és rácsatlakozol a 25 free wifi egyikére, amit befog a géped
She was a dude.
nem láttál még ilyen szerkezetet?
ha pedig googlézni akarsz, kilépsz a berlini utcára és rácsatlakozol a 25 free wifi egyikére, amit befog a géped
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 20, 2014 13:01:47
x16)
Na itt kezdődik a gond.
Te vagy ez egyetlen 32,95 éves programozó, akinek nincs okostelefonja.
snecigeci
(
x44)
Dec 20, 2014 13:03:36
x44)
Szóval 6ezer forintért vettél 20 méter kábelt? Szerintem ez shiker.
She was a dude.
snecigeci
(
x44)
Dec 20, 2014 13:05:35
x44)
A szó nélkül aláírtam, amiről eddig volt szó. Ablak mellett összekoszolódott fal, kiszakadt párna, meg minden hülyeséget kitalált a csaj, és összeírt összesen 513 eurót.
Balfasz :DDDDDDDDD
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 20, 2014 13:06:14
x16)
Endre, nem megmondtuk neked az első nap, hogy ez a nő nagyon durván meg fog szívatni?
snecigeci
(
x44)
Dec 20, 2014 13:06:22
x44)
Ott hagytad a nőnél az útleveledet?
She was a dude.
sodika
Dec 20, 2014 13:06:26
90%, hogy a jelszó admin / admin
Most direkt kipróbáltam, és nem admin a jelszó. :)
De még csak nem is az, ami rá van írva, mint gyári.
Szóval nem sokra mentem volna vele.
Ha nem ugrok el ezért a kurva kábelért, még most se lenne netem.
Dec 20, 2014 13:06:26
sodika
Dec 20, 2014 13:06:40
Ott hagytad a nőnél az útleveledet?
Ott.
Dec 20, 2014 13:06:40
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 20, 2014 13:06:46
x9)
Szóval 6ezer forintért vettél 20 méter kábelt? Szerintem ez shiker.
Valószínűleg a pár hónappal ezelőtti kidobóhoz ment vásárolni egy újabb húsz euróssal.
sodika
Dec 20, 2014 13:07:34
Ha egyszer hazamegyek, nem jönnék vissza.
Bár ki tudja... A szállás adott.
Még átgondolom, de szerintem már csak aranyáron kapnék vonatjegyet.
Dec 20, 2014 13:07:34
sodika
Dec 20, 2014 13:08:53
Endre, nem megmondtuk neked az első nap, hogy ez a nő nagyon durván meg fog szívatni?
És akkor ehhez jön még a szárítója.
A végén meg úgy interpretálta az egészet, hogy milyen rendes, hogy a fűtésért nem számít fel pluszt, pedig jóval többet fűtöttem, mint az elődeim (lol).
Dec 20, 2014 13:08:53
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 20, 2014 13:09:06
x16)
Nem tetszik nekem, hogy Endre hónapról hónapra új helyre költözik. Egyre több helyen járatja le Magyarországot.
snecigeci
(
x44)
Dec 20, 2014 13:10:13
x44)
Shikerült kibővíteni a nyilatkozatot a saját megjegyzéseiddel? Vagy aláírtad, amit a kilincsorrod alá toltak?
She was a dude.
-
Dec 20, 2014 13:10:19
800 € lakbér + 503 € kárpi = 1303 €-ba került 2 hónapra a szoba omáéknál. 652 € havonta. ez shiker!
Dec 20, 2014 13:10:19
snecigeci
(
x44)
Dec 20, 2014 13:11:36
x44)
800 € lakbér + 503 € kárpi = 1303 €-ba került 2 hónapra a szoba omáéknál. 652 € havonta. ez shiker!
Forintban még fájdalmasabb: ez bizony 400 ezer ablakon kibaszott forint.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 20, 2014 13:11:40
x16)
Asszem három hónapot volt ott, nem?
sodika
Dec 20, 2014 13:11:56
16 euró lett végül naponta, ami egy vicc, de szarom le.
Dec 20, 2014 13:11:56
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 20, 2014 13:12:01
x16)
Illetve kettő és felet.
-
Dec 20, 2014 13:12:09
plusz a szárító? 30 € ?
Dec 20, 2014 13:12:09
sodika
Dec 20, 2014 13:12:21
Shikerült kibővíteni a nyilatkozatot a saját megjegyzéseiddel?
Dec 20, 2014 13:12:21
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 20, 2014 13:12:42
x16)
Endre, ne feledd! Pénz nem létezik!
snecigeci
(
x44)
Dec 20, 2014 13:12:51
x44)
sodika
Dec 20, 2014 13:13:43
Dec 20, 2014 13:13:43
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 20, 2014 13:13:45
x16)
Becsicskultál?
modo
Dec 20, 2014 13:15:39
Andi néni hozzád szólt? Vagy csak találtál róla egy bikinis képet egy német közösségi oldalon?
Dec 20, 2014 13:15:39
sodika
Dec 20, 2014 13:16:11
Becsicskultál?
Egyszerűen nem volt kedvem semmi vitához.
Dec 20, 2014 13:16:11
sodika
Dec 20, 2014 13:17:19
Már most leülök keményen melózni.
Ennyi.
Dec 20, 2014 13:17:19
Danyiil Romanovics
Dec 20, 2014 13:17:53
340 euró az útleveledért cserébe? Bárcsak olvashatnám azokat az úrhölgynek írt, könyörgő leveleket, amik most jönnek majd! Lesz azokban lájfdéndzsör, sírógörcs, fogadkozás, megalázkodás, minden...
Dec 20, 2014 13:17:53
Danyiil Romanovics
Dec 20, 2014 13:19:18
Snegó, mi a prioritás most? Az útleveled kiváltása, vagy Gery kifizetése?
Dec 20, 2014 13:19:18
sodika
Dec 20, 2014 13:19:30
340 euró az útleveledért cserébe?
Leszarom, vitatkozni depressziós hangulatban nem lehet.
Ahhoz kell valamennyi indulat és harag.
Dec 20, 2014 13:19:30
snecigeci
(
x44)
Dec 20, 2014 13:19:32
x44)
Szerelmi bánat?
60 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

inkább nem.......bocsika.meg amugy is sötétbe akarom csinálni, nem látszana semmi.
Azt beszélik, fráter meg a törpe keze van a dologban.
hejjj, a kurva anyjuat, ugyse találom meg őket, bujkálnak a csatornába.....