Tényleg, mi van vele?
Tévedsz Recskás. Félsz az emberektől mert kisebbségi komplexusod van.
Ez hülyeség. Minden normális embernek van hobbija, érdeklődési köre, történnek vele dolgok, amiket el lehet mesélni.
Azért, mert te egy ingerszegény környezetben penészedsz a négy fal között, ettől még az Univerzum nem így működik.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Nincs jelentősége.
de, nekem pl. rengeteg mondanivalóm van, órákig tudok beszélgetni a barátaimmal, haverokkal, mert van miről: könyvek, kiállítások, munka (!), kirándulások, utazások, stb.
te mit tudnál mesélni Berlinről, miután majd' fél évet kint voltál? gyakorlatilag semmit, mert ki sem mozdultál a 4 fal közül
evidens, azt tudna hozzarakni, hogy a cinkek is zsidok.
ööö te is sitten vagy??????már a védőrács miatt......
Shodi, a penz tudod, hofy nem letezik, csak egy absztrakcio.
Olyan absztrakcio, amibol nekunk van, ezert van hazunk es kocsink, neked meg nincs, ezert vagy ehezo hajlektalan.
Az nem lehet, hogy sodi steril. Hiszen peneszedik!
Vannak opciok, amikhez kepest egy nepirtas es egy ebolajarvany is édenkertnek tűnhet.
legfeljebb magtalan, mert a steril és Sneci egy mondatban értelmezhetetlen.
akkor majd örökbefogadnak a Kaufmanndillal egy lurkót
na ne, szerencsétlen gyerek....mit kéne átélnie, ezt nem kívánhatod!!!!!!!!!!!!
Gratulálunk professzor úr! Lám nem hiába fáradozott,hogy kísérletével előremozdítsa a világot.
Azt hiszem mindannyiunk, főleg a gyógyszergyárak és a szeszlepárlók nevében köszönjük az önkéntes és lelkes teszteket!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Segítsünk rajta! Szervezzünk gyűjtést és vegyünk neki. Ennyit igazán megérdemelne azért, hogy évek óta szolgál humorforrásként.
Soha többet nem írsz ide? :(
ez volt a mesterterv?
gecibuta vagy.
= mégsem tudtam ráállítani a kémemet
* sírva maszturbál, de holnap folytatja a sztalkerkedést elölről *
Ezzel csak bunkóságodat bizonyítod.
De. Holnap igen. Csak az nem rendszeres, hanem egyszeri lehetőség. Innentől viszont annyi energiát igényelne a megfigyelés, ami ugyan közel sem teszi lehetetlenné dolgot, csak éppen aránytalanul energia -és időzabálóvá.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nehogy már az legyen, hogy miattam kelljen bujálnia.
Nem bujálni, hanem bujálkodni, Sodi! Tanulj már meg magyarul, különben szétloccsantom a fejed a betonon! Egyébként sem miattad bujálkodom, hanem mert Chris fantasztikus szerető. Ma reggel is úgy megdugott, hogy a fülem kettéállt.
te gyagyås fasz ott van az a måsik bolond a melysegi felderitö, öt vesd be hirszerzesre :-)
Sodi-magyar szótár segítségével:
"RGL lenácikurvázott, hogy 5 eurót küldtem WU-val, de többet egyszerűen nem tudok kiskálázni a vérpjofi infojmatyikusi jövedelmemből."
Hány eurót kért egy napra RGL? Mi az az összeg, amit nem tudsz előteremteni ilyen nemes cél érdekében?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Ezt felpontoztam.
Magyarul nincs pénzed rá :)
Lenne, de a kémem csak hétfőn van Berlinben. :)
Ha seregnyi Google Alert, és az ismerősei Facebook-oldalainak párnaponta történő átpörgetése nem hoz eredményt, akkor innentől már csak egy egészen fáradtságos szintű konspiráció hozna eredmény, ami viszont már érdemben hátráltalná a tanulásomat és a munkámat.
Beteg vagy.
Nem játszani akarok, hanem komoly esélyekkel nekimenni a dolgoknak. Ahhoz még érdemes kicsit felkészülnöm.
Egy hajnyíróra december óta skálázol. Ez mindent elmond rólad.
Mert minden pénzem elmegy tanárokra.
Sérved? Púpod? Fogaid?
Lennék, ha itt nem hagynám most abba.
Ennyi. Sajnos innentől a folytatás aránytalanul sok energiát, pénzt, és időt igényelne. Úgyhogy inkább leállok a továbblépéssel.
De titeket is szarlak le. Amit itt baszok el időt és energiát, addig is haladhatnék inkább a melóval vagy a tanulással inkább.
ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Német tanár, angol tanár, Kaufmann tanár :)
gyagyås, rajtad kivul minden normalis ember tudja, hogy egyszeruen gyengeelmeju vagy es nem fogod fel, hogy neked veged, penzcsap elzarva, te az eletben nem utazol ujra kulföldre. ha van penzed, fogadhatunk, egy a szaz aranyban, te fasz!
akkor tehát elkezdődött a nagy önéletrajz írás előtti akklimatizációs időszak?
Nem, teljesen félreérted. Ha akarnám, megoldhatnám, de bizonytalanságba még egyszer akkor sincs kedvem kimenni. Növelem a felkészültségemet a viszonylagos biztonságban, amíg tudom, és amikor már tényleg eléggé felkészültnek érzem magam, na AKKOR lépek újra. Addig tanározás ezerrel.
De ez nem puszta várakozás, hanem kemény munka.
Melóhelyen a kollága szerint is egyre jobb vagyok.
Az állásinterjúra felkészítő némettanár szerint is.
Valamint az angoltanár is bíztat, hogy egyre jobb lesz ez.
Pedig ez legalább változatos. Végre nem a szokásos szócikkezés megy.
andi is biztatott,hogy milyen jól nyomod, szóval ez nem sokat jelent Xd
nem kell a faszsagokkal teli dumad, te leteszel 100 eurot, en ezret es ha egy even belul utazol a tied a love. a többi hazugsagodat a retard haverjaidnak nyomd!
persze hogy bíztatják a tanárok.... :DD igazi balek.
en ugy låtom, hogy te bolondultål meg, nem a krizsai!
Ő bolondult meg? Akkor ez azt jelenti, hogy december óta ő sír itt sodika néven? Ellopta a bejelentkezési linkedet?
Az elején ahhoz képest, hogy először beszélek.
Csak úgy gondolta, hogy sokat fogok dumálni, és fejlődik a beszédem. Helyette a nyelvtani elmélet tudásom fejlődött nagyon, de a beszédet nem volt alkalmam Berlinben gyakorolni.
(Azóta itthon már szerencsére volt.)
Erre adta azt a tanácsot - mint már meséltem -, hogy
1) a szavakat abban az értelemben használni, amit jelentenek
2) az igék helyesen helyenek ragozva
3) minden mást (mellékmondati szórend, melléknévragozás, ilyesmi) magasról szarni le, és dumálni sokat
De ez furcsa megközelítés. Én büszke vagyok arra, hogy jó a nyelvtanom. :)
Mindegy, most már kombinálva van a beszédemben a nyelvtani helyesség a begyakorolt folyamatossággal.
Úgyhogy most már csak egyedi kifejezések szintén gyakorlok új dolgokat (ez már C1 szintű felkészülés).
De faszt fogok ám nektek magyarázni.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Valami trendi nyugati hely, szociális biztonság, baráti kör, barátnő, értelmes honni. Nagyjából Andi élete, csak értelmetlen anyagi lemondások és aránytalan önkizsákmányolás, valamint kvalitásaim alatti munkák bevállalása nélkül.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
"De faszt fogok ám nektek magyarázni." az egész életed egy magyarázkodás te csicska
hányszor ígérted már meg, hogy nem írsz ide, te szellemi nyomorék? miért csinálsz állandóan szart a szádból? semmit se ér a szavad ! SEMMIT! andi is erre jött rá, hogy egy hazug, szavahihetetlen alak vagy. ezért utált meg.
a recskás kvalitásai alatti munka = nem létezik
Trendi nyugati hely???
Hát neked édes hazád már smafu? Miért nézed le így Magyarországot?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Nem kell a bullshit. Egyetlen videó többet ér ezer önfényező kommentednél. Ha ekkora ász vagy, megmutatod, hogy el tudsz mondani 3 összetett mondatot egymás után, németül. Olvashatod is.
sodi kiválóan beszél németül -- fantáziaföldjén
Nem vok én bohóc, hogy produkáljam magam. :D
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
és most már tényleg nem
csá
tudod mi vagy te gyagyås?
figyelj!
egy nagyon buta, emberi kapcsolatokra alkalmatlan ( ha azt irom, hogy szociopata, erted?), feluletes es alulmuvelt, apolatlan, egoista es önzö, gyengeelmeju fasz, krizsai szerint impotens is, ez meg mashonnan nincs megerösitve, ja es egy daocsalo bunözö tolvaj! kihagytam valamit?
Én megértem. Izrael tök jó hely és most már a melegeket is nagyjából elfogadják.
Bullshit. Mutasd a videót!
igen minden bizonnyal így van. legyél nagyon büszke magadra.
én azt szeretem, amikor nekiállsz itt oktatni, a német nyelvről, a csajozásról stb. stb.
nagyon hiteles.
Hagyd ezt a gecibe,senki nem vesz komolyan. Persze,hogy írni fogsz ide. hová máshova írnál?
Na ugye.
nebasz, hogy krizsai azt mondta róla, hogy impó?
Miért, eddig mit csináltál? A videózást is pontosan ezért csináltad, hogy az ittenieket szórakoztasd.
Ilyen életmód mellett egyáltalán nem lenne meglepő, ha az lenne esetleg.
Szerző:
Örebro
May 03, 2015 16:57:45
Válasz
(4)
mi a gaszert nem anyadnal vagy es beszelgettek,miert ide irsz te akaratgyenge fasz!?
May 03, 2015 16:57:45
-
May 03, 2015 16:57:53
Sodi lassan itt az idő beismered, hogy az élet maga alá gyűrt. Számodra nincs tovább. Még próbáld magad a lehetőségeidhez mérten jól érezni arra kis időre ami még hátra van. Pl. recskázzál többet vagy nézz meg élőben egy szórakozóhelyet (egy jó részükben nincs belépő).
May 03, 2015 16:57:53
Örebro
May 03, 2015 16:58:51
gyagyås mikor lesz uj siros video?
May 03, 2015 16:58:51
-
May 03, 2015 16:58:59
Hol van már Budaházy "édes faszom"..
Tényleg, mi van vele?
May 03, 2015 16:58:59
-
May 03, 2015 16:59:29
Alapvetően senkinek nincs.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Tévedsz Recskás. Félsz az emberektől mert kisebbségi komplexusod van.
May 03, 2015 16:59:29
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 03, 2015 16:59:38
x38)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ez hülyeség. Minden normális embernek van hobbija, érdeklődési köre, történnek vele dolgok, amiket el lehet mesélni.
Azért, mert te egy ingerszegény környezetben penészedsz a négy fal között, ettől még az Univerzum nem így működik.
-
May 03, 2015 17:00:29
Tényleg, mi van vele?
Nincs jelentősége.
May 03, 2015 17:00:29
jiddise máme
(
x11)
May 03, 2015 17:00:45
x11)
sneckó, te azért nem leszel soha "szabad", mert nincs meg a belső igényed rá
egy szabad ember szarik mások véleményére - a barátait leszámítva - és nem akar kűényszeresen másoknak megfelelni, nem más vagy mások életét akarja élni, hanem a sajátját
te sosem leszel ebben az értelemben szabad
egy szabad ember szarik mások véleményére - a barátait leszámítva - és nem akar kűényszeresen másoknak megfelelni, nem más vagy mások életét akarja élni, hanem a sajátját
te sosem leszel ebben az értelemben szabad
jiddise máme
(
x11)
May 03, 2015 17:02:42
x11)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
de, nekem pl. rengeteg mondanivalóm van, órákig tudok beszélgetni a barátaimmal, haverokkal, mert van miről: könyvek, kiállítások, munka (!), kirándulások, utazások, stb.
te mit tudnál mesélni Berlinről, miután majd' fél évet kint voltál? gyakorlatilag semmit, mert ki sem mozdultál a 4 fal közül
-
May 03, 2015 17:04:19
Sodi ha már annyira értsz a gyerekneveléshez, akkor azt is meséld, hogy miből tartanál el egy gyereket. A havi 0 ft bevételedből vagy az asszont hajtanád el melózni amig te a hobbijaidnak élsz?
May 03, 2015 17:04:19
broni
May 03, 2015 17:05:14
jó reggelt!!!!!!!!!!!!
May 03, 2015 17:05:14
jiddise máme
(
x11)
May 03, 2015 17:06:07
x11)
de hogy csak egy nagyon triviális dolgot mondjak:
kertre néz az ablakom, és baromi aranyosak a cinkék meg egyéb madarak, ahogy ugrálnak az ablak védőrácsán, meg vizslatják azt a pompás giccs flamingot, amit a teraszra vettem, és innen már rengeteg felé kanyarodhat egy beszélgetés, flamingókra, állatokra, kertekre, virágokra, stb., már ha van egy erre fogékony beszélgetőtárs
te mit tudnál ehhez hozzárakni? gyanítom, hogy semmit
kertre néz az ablakom, és baromi aranyosak a cinkék meg egyéb madarak, ahogy ugrálnak az ablak védőrácsán, meg vizslatják azt a pompás giccs flamingot, amit a teraszra vettem, és innen már rengeteg felé kanyarodhat egy beszélgetés, flamingókra, állatokra, kertekre, virágokra, stb., már ha van egy erre fogékony beszélgetőtárs
Örebro
May 03, 2015 17:08:46
evidens, azt tudna hozzarakni, hogy a cinkek is zsidok.
May 03, 2015 17:08:46
broni
May 03, 2015 17:09:06
ööö te is sitten vagy??????már a védőrács miatt......
May 03, 2015 17:09:06
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 03, 2015 17:12:04
x38)
Endre egyedül azért nem tud csajozni, mert nincs okostelefonja.
Ha lenne, elhívná a csajokat a randira, aztán amikor mond valamit a lány (amiről persze fingja nincs az egyetemről kibukott vadászbikának), egy frappáns hetyetyézéssel a sérvére hivatkozva kirohanna a WC-re, és amíg a faszát rángatja, gyorsan letöltene egy PDF-et a témában. Visszatérve a ragacsos kezével gesztikulálva oktatná ki a "picsát" arról, amit felvetett.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ha lenne, elhívná a csajokat a randira, aztán amikor mond valamit a lány (amiről persze fingja nincs az egyetemről kibukott vadászbikának), egy frappáns hetyetyézéssel a sérvére hivatkozva kirohanna a WC-re, és amíg a faszát rángatja, gyorsan letöltene egy PDF-et a témában. Visszatérve a ragacsos kezével gesztikulálva oktatná ki a "picsát" arról, amit felvetett.
broni
May 03, 2015 17:17:17
a héten minden másnap bebasztam!!!!te éreztem másnap is, , a gyógyszerek miatt, szóval egész héten részeg vótam!!!
szerintem ez shiker!!!!!!!
May 03, 2015 17:17:17
Schwezoff Dávid
May 03, 2015 17:35:17
A szabadsága tetszik, de azért több pénzzel tetszene igazán.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Shodi, a penz tudod, hofy nem letezik, csak egy absztrakcio.
Olyan absztrakcio, amibol nekunk van, ezert van hazunk es kocsink, neked meg nincs, ezert vagy ehezo hajlektalan.
May 03, 2015 17:35:17
Gallamiki
May 03, 2015 17:37:51
Mi van ha steril vagy?
Az nem lehet, hogy sodi steril. Hiszen peneszedik!
May 03, 2015 17:37:51
Schwezoff Dávid
May 03, 2015 17:46:06
Gyagyás, neked a szaporodásra egyetlen esélyed van: kihalászol a Földközi-tengerből egy négert, aki az EU-állampolgárságért cserébe szül neked egy pulyát. Szólj Titánnak, és irány Lampedusa!
Vannak opciok, amikhez kepest egy nepirtas es egy ebolajarvany is édenkertnek tűnhet.
May 03, 2015 17:46:06
xray
May 03, 2015 17:47:11
Mi van ha steril vagy?
legfeljebb magtalan, mert a steril és Sneci egy mondatban értelmezhetetlen.
May 03, 2015 17:47:11
jiddise máme
(
x11)
May 03, 2015 17:49:30
x11)
Mi van ha steril vagy?
broni
May 03, 2015 17:57:47
na ne, szerencsétlen gyerek....mit kéne átélnie, ezt nem kívánhatod!!!!!!!!!!!!
May 03, 2015 17:57:47
Haim
(
x10)
May 03, 2015 18:00:57
x10)
a héten minden másnap bebasztam!!!!te éreztem másnap is, , a gyógyszerek miatt, szóval egész héten részeg vótam!!!
Gratulálunk professzor úr! Lám nem hiába fáradozott,hogy kísérletével előremozdítsa a világot.
Azt hiszem mindannyiunk, főleg a gyógyszergyárak és a szeszlepárlók nevében köszönjük az önkéntes és lelkes teszteket!
broni
May 03, 2015 18:37:46
[quote=Haim]Gratulálunk professzor úr! Lám nem hiába fáradozott,hogy kísérletével előremozdítsa a világot.
Azt hiszem mindannyiunk, főleg a gyógyszergyárak és a szeszlepárlók nevében köszönjük az önkéntes és lelkes teszteket