Anyádnak sincs sokkal több.
Ezen miért csodálkozol? Egy makogó kretént minek bemutatni???
Ismerkedtem a videók segítségével.
Csak a témát kellett volna másfelé orientálni.
Elkezdtem szegény emberekről forgatni, sorra adták egymásnak a kilincset a szegény emberek. Elkezdtem elmeorvosi vizsgálatokról forgatni, sorra adták egymásnak a kilincset az ott vendégeskedő emberek.
A hazafias témák népszerű voltak, a Kuruc szerette őket, de ugye 2008 után leült a nagy hazafias hév, ezért ott elfogyott a téma.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
nem csak ez az egy gyengeséged van. fogalmazzunk úgy, hogy maga vagy a gyengeség. rocskaiék vagy más gazdatest nélkül életképtelen vagy. berlinben tökéletesen láthattuk mi történik az első kihívásnál. a kamerába könyörögsz sírást imitálva, hogy segítsen valaki. úgy kellett kimenteni téged, mert hazajönni sem tudtál egyedül. kint a legnagyobb bajod az volt, hogy nem tudsz kihez fordulni segítségért, mert a kihívásokat képtelen vagy egyedül kezelni, és ezt te is pontosan tudod. gyenge kisgyerek vagy, ez az igazság.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
AMENNYIBEN TUD RÓLA. :)
Pont ez a lényeg. Ha hónapokig ott pihen az ingatlanjogi bejegyzés, lecsap rá a NAV vagy a végrehajtó. De ha egyikük se tud róla, mert nincs idejük rá, lecsapni sem tudnak rá.
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nem nagyon vagy még képben szerintem. Szerintem jobb ha továbbra valami nincstelen félember maradsz.
Amikor elveszítettem a 90 eurót a metrón, elsőként Andit hívtam fel, hogy megvígasztaljon. Erre utálkozó hangonű:
- Jó, na és? Néha történik ilyen.
Ezután tényleg kikészülve telefonáltam haza, volt ilyen, de nem az készített ki, ami történt, hanem ez a két rövid mondat, ahogyan ő regált rá. Nem pénzt szerettem volna, bazmeg, hanem hogy vígasztaljon meg pár szóval.
Hogy kicsit lenyugtasson, ezután rátereltem a szót a készülő kiállításra, de erre meg:
- Jól halad minden, de ne haragudj SoDI, le kell tennem, épp indulunk valahova.
Mert, bazmeg, út közben nem tudod a füleden tartani azt a szart, hogy megvígasztalj egy kicsit.
Ne igen, ettől tényleg nagyon kikészültem.
Ne álmodozz Zsendre. Tudni fognak róla, a NAV pl. rálát az ingatlannyilvántartásra és a hagyatéki végzésekre is. szerinted mi alapján számlázzák ki az ingatlanvásárlási illetéket és az örökösödési illetéket (ha nem közvetlen hozzátartozó az örökhagyó)? Rábasztál Zsneci, hiába ácsingózol az örökségre, először azokat fogják kárptolni belőle, akiket megloptál.
Ez nagyon kemény. Sodi te fasszopó le kellene már szokni az élősködésről és 30-asként önfenntartóvá válni.
MIT GONDOLSZ, MI A RETKES FASZÉRT JÁROK NYELVTANÁROKHOZ, ÉS MELÓHELYRE, RELEVÁNS SZAKMAI TAPASZTALATOT GYŰJTENI?
Mindkettőt utólag :)
Kinek mi köze a 90 euródhoz? Kinek telefonáltál haza???
Mi vagy te bazmeg, óriáscsecsemő?
Nem jogszabály alapján kaptad meg azt a pénzt?
De azóta új Ptk. van, Hahó!
Mit kellett volna mondania?
igen, pontosan ezért vagy kisgyerek. nem tudsz felnőtt módjára viselkedni a bajban. tudod mit csinál egy felnőtt ember ha veszteség éri? túllép rajta. a kisgyerek meg másoknak hisztizik, és kéri a cumisüveget meg hogy cseréljék ki a pelust.
Erre blazírozol? Nem fog bejönni Recskaboy, mert a bírósági végzésekkel nem foglalkoznak túlzottan, viszont az öröklésre és az ingatlannyilvántartásra nagyon is rálátnak. Dolgoztam ilyen területen, tudom hogy megy ez :D
azért, hogy andinak megmutasd, hogy le tudod győzni. mert egy idióta vagy.
rosszul látod. te művelted ezt vele. felhívtad egy teljesen hétköznapi üggyel, mintha valami katasztrófa történt volna, és elvártál tőle egy reakciót. nem kaptad meg a várt reakciót, és erre a másik ember a geci. ezt hívják elmebetegségnek. persze nem érted miért.
nem ő az érzéketlen, hanem te vagy a követelőző. elvárásaid vannak, és ha nem teljesülnek, a másikat hibáztatod. teljesen jellemző rád, egy cseppnyi megértés sem szorult beléd, nem tudod felfogni, hogy másoknak megvan a maguk élete, és nem azért vannak, hogy téged cumisüvegből etessenek és büfiztessenek.
Faszom, miután korábban deklaráltan elmondtam neki, hogy ilyenkor pár szava képes lenne engem megnyugtatni, akkor bazmeg, pár vígasztaló szót mondhatott volna nekem, ha már érezhető volt a hangomon, hogy éppen elkeseredten.
Kibaszottul nem akartam semmi mást tőle.
Csak pár vígasztaló szót.
De ő geci volt inkább.
- Jó, na és?
És mindezt utálatos hangnemben.
Mert egy geci.
Mert a jobbkezed csak dedikált recskagép.
Miért, mit kellett volna mondania?
Sodika, ha legközelebb bebaszol, akkor ne mászkálj ennyi pénzzel?
mucuska, hagyatéki végzés nélkül egy lépést nem tehetsz
de biztos ezt is jobban tudod
ez nem utálatos hangnem, hanem egy szituáció helyén kezelése, és egy fogyatékos kisgyerek túlzó elvárása.
Melyik alapítványnak fogod adományozni a házat? Vagy akkor fogsz sebtében alapítani egyet, mikor anyád megmurdel?
She was a dude.
Sírtál is?
Miért bazmeg, hát nem volt igaza?
Eleve milyen hülye vagy, hogy összes vagyonod a zsebedben tartod.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
milyen szakadék? te teljesen hülye vagy? korábban nekünk arcoskodtál, hogy szaros százezer forinton nem múlhat semmi. ez meg a 30 ezret sem érte el. ha elveszíted a zsebkendődet akkor is fel kell hívnod valakit, hogy megvígasztaljon?
ezt az elmebeteget bazmeg!!!
- Jó, na és? Történik néha ilyen.
Kész, ezután aztán tényleg kikészültem.
A nőknek férfi kell, nem pityergő ovis gyernőtt.
Csodálom, hogy ilyen sokáig bírta.
Neked kellett volna őt megvígasztalni, ha történik valami.
Egészségügyi helyzet, baleset.
Nem vagyok a dolgok túldramatizálásának a híve.
Na meló, csá.
odaadja az Sherlock Porks-féle társulatnak
Te meg ki akartad használni. Azért nem hívtad fel, mert kíváncsi voltál rá hogy vele mi van és nem írtál rá ezért, de ha volt egy kis hasafájásod, egyből Anygyi-anygyi-anygyi...
nem egy szemet geci, egyszeruen csak nem az anyukad.
Lolbazmeg, akkor mit picsogtál szaros 90 Eurón baszki? Észre se venném, ha kiesne a zsebemből. Te meg játszottad a nagy Csekonics bárót, de 25 rugó már földhöz vágott, Rinyaboy.
Amit fél éve csinálsz, az nem a dolgok túldramatizálása?
de miért kellene nyugtatgatni egy 33 éves felnőtt férfit teljesen átlagos élethelyzetekben? te teljesen hülye vagy? hát nem a lábad szakadt le, hanem apró-cseprő, jelentéktelen dolgok történtek veled. te nem tudod hogyan működik a felnőttek élete? vera néni nem mesélte? mit gondolsz, rocskai gergő is rögtön hívja az anyját ha elszakad a cipőfűzője??? ezt a barmot, lol!
valaki szúrja már be neki válaszul a könyörgős képet a videóból!
Megvan a maga baja, még téged is pátyolgasson?
Nem az anyukád...
Teázni vagy sörözni hívtam volna őket az erkélyemre.
De arra is szart.
Ez most komoly? Andin kívül ki szokott még vigasztalgatni, Fogyatékos Srác? Most hogy Andi nincs, ki dícsér meg ha szarás után kitörlöd a segged? Ki vigasztal, ha véletlenül leeszed a pólódat maradékkal? Vera néni? Vagy a tőrpe?
33 évesen nem érzed hogy az milyen KIBASZOTTUL KURVÁRA GÁZ? Nem érzed fogyatékosnak magad?
Mondtad nekik hogy gyertek fel?
szerinted hol tartana a világ ha ilyen gyenge felnőtt emberekből állna az emberiség, akiknek ha bibis lesz kisujja, rögtön vígasztaló szavakat követel, és ha nem kapja meg, akkor hisztizik? döbbenetesen hülye vagy!
Gondolom a teát meg a sört nekik kellett volna hozni, nem igaz? Ja, és ha már ott vannak, vehetnének neked is egy pár üveggel. Te egyedül egy kibaszott VARJÚVAL üldögéltél a berlini erkélyeden. Szánalmas óriáscsecsemő vagy!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Mégis mit képzelsz magadról, mi vagy te? Tudósító? Te teljesen hülye vagy? Már a legendás közvetítéseidet is csak mi néztünk,mert szórakozni akartunk, hahó!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
De ő inkább geci volt.
Mert lelkileg egy szar szemétláda az egész ember.
ennyi
Ha valakit szemétládának tartasz, akkor miért nem rázod le?
Rászart az erkélyedre?
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
érdekes, ha én meghívok valakit magamhoz, rögtön azt kérdezi, mikor. nem lehet, hogy benned van a hiba? hogy nem vagy kellemes társaság? persze, más a hibás ebben is, te semmiről nem tehetsz.
Igen, de geci volt, és mondta, hogy nem ér rá.
sneckó, egyszer meghívtad, augusztusban, és utána?
és hányszor hívtad fel csak úgy, hogy mi van vele? amikor nem azzal kezdted, hogy veled mi van, stb., hanem kizárólag az érdekelt, hogy vele mi van?
és hányszor hívtad fel csak úgy, hogy mi van vele?
Úgy voltam, hogy az általam vágyott, tökéletes életet éli, ezen túl mi lenne vele.
Mindegy.
andi elbaszta a motivációt
Helyes, nem is szabad elkapkodni shemmit, ha most nem shikerül, akkor majd a Jövő héten. Vagy Jövőre. Elvégre 33 éves vagy, ráérsz még tanulgatni, hiszen eltartanak. Fél éve írod az önéletrajzodat, és még egy sor sincs kész belőle, de nehogy elsiesd, van idő bőven.
Meddig akarod még nyomni ezt a magántanáros szart? Amíg el nem fogy a kárpi, vagy meg nem unják Recskaiék? és utána mi lesz?
Ő meg úgy volt veled, hogy te az általa megvetett, shikertelen, dedós életet éled, azon túl mi lenne veled? Érdekel az valakit?
Ennyike :)
azért vannak nyugodt napjaid, mert rocskaiékon tudsz élősködni, nem kell küzdened semmiért.
Ő meg úgy volt veled, hogy nincs kedve pelenkázni, ezen túl meg csak sírdogálsz, ami unalmas.
Nem véletlen, hogy leépített a gecibe.
Elmebeteg vagy. Mindegy. Andi.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
ja, hogy le van szarva, kivéve, amikor neked buksisimira van szükséged
akkor meg mit csodálkozol, hogy ő is szart rád?
tipikus fogyatékos vagy, ezért baszod fel magad azon, hogy valaki nem teljesíti az elvárásaidat.
IGEN, és? :D :D
Ennyi.
Szerző:
banshee
(
x24)
May 24, 2015 16:26:34
Válasz
(6)
x24)
Válasz
(6)
A rögtön széljegyről meg annyit, hogy jogilag nem tudod továbbadni, mert amennyiben vagyonhoz jutsz, a hozzájutás pillanatától számítva megnyílik az út a végrehajtó előtt, aki simán visszacsináltatja a széljegyezést.
banshee
(
x24)
May 24, 2015 16:27:34
x24)
Apámnak már majdhogynem nincs is, mert az elmúlt 3 évben letiltották apránként, ami volt. Például.
Anyádnak sincs sokkal több.
-
May 24, 2015 16:27:35
Mert a geci nem mutatott be senkinek.
Ezen miért csodálkozol? Egy makogó kretént minek bemutatni???
May 24, 2015 16:27:35
sodika
May 24, 2015 16:27:38
Magyarországon mi akadályozott meg abban, hogy ismerkedj?
Ismerkedtem a videók segítségével.
Csak a témát kellett volna másfelé orientálni.
Elkezdtem szegény emberekről forgatni, sorra adták egymásnak a kilincset a szegény emberek. Elkezdtem elmeorvosi vizsgálatokról forgatni, sorra adták egymásnak a kilincset az ott vendégeskedő emberek.
A hazafias témák népszerű voltak, a Kuruc szerette őket, de ugye 2008 után leült a nagy hazafias hév, ezért ott elfogyott a téma.
May 24, 2015 16:27:38
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 24, 2015 16:28:33
x48)
Ez az egy gyengeségem igaz lehet, hogy ebben számítottam volna a geci segítségére. De ő inkább geci akart lenni.
Na csá
Na csá
nem csak ez az egy gyengeséged van. fogalmazzunk úgy, hogy maga vagy a gyengeség. rocskaiék vagy más gazdatest nélkül életképtelen vagy. berlinben tökéletesen láthattuk mi történik az első kihívásnál. a kamerába könyörögsz sírást imitálva, hogy segítsen valaki. úgy kellett kimenteni téged, mert hazajönni sem tudtál egyedül. kint a legnagyobb bajod az volt, hogy nem tudsz kihez fordulni segítségért, mert a kihívásokat képtelen vagy egyedül kezelni, és ezt te is pontosan tudod. gyenge kisgyerek vagy, ez az igazság.
sodika
May 24, 2015 16:28:43
amennyiben vagyonhoz jutsz, a hozzájutás pillanatától számítva megnyílik az út a végrehajtó előtt, aki simán visszacsináltatja a széljegyezést.
Pont ez a lényeg. Ha hónapokig ott pihen az ingatlanjogi bejegyzés, lecsap rá a NAV vagy a végrehajtó. De ha egyikük se tud róla, mert nincs idejük rá, lecsapni sem tudnak rá.
May 24, 2015 16:28:43
Galla Miklós
May 24, 2015 16:29:47
Oslóban leszel nemsokára te is, Endre...
May 24, 2015 16:29:47
Hiénaverő
May 24, 2015 16:29:50
Átpörgettem az andizást, geciunalmas.
Púp, egyrészt hülye vagy mint a fasz, mert amint a nevedre kerülne bármilyen örökség, már ugrik is a NAV és a behajtók, és amint széljegyre kerültél, ők már be is nyújtják a számlát. Nem tudod megúszni zsidó. Ha most örökölnél, legalább 6 millát tiltanának le azonnal a tartozásaid fejében. Nem tudod meglopni az adófizetőket és a hitelezőidet, zsidó. És ez így van jól
De az legszebb az, hogy amíg te itt Andin vergődsz fél év után is, ő nagyívben szarik rád, a trollok, akiknak meg magyarázod a baromságokat, kurvajól röhögnek rajtad.
Egyébként szép csicskítás volt trollégák, a piranha egyből megtanult matyarul, amint az angolos fasságai banra kerültek XDDDD
Púp, egyrészt hülye vagy mint a fasz, mert amint a nevedre kerülne bármilyen örökség, már ugrik is a NAV és a behajtók, és amint széljegyre kerültél, ők már be is nyújtják a számlát. Nem tudod megúszni zsidó. Ha most örökölnél, legalább 6 millát tiltanának le azonnal a tartozásaid fejében. Nem tudod meglopni az adófizetőket és a hitelezőidet, zsidó. És ez így van jól
De az legszebb az, hogy amíg te itt Andin vergődsz fél év után is, ő nagyívben szarik rád, a trollok, akiknak meg magyarázod a baromságokat, kurvajól röhögnek rajtad.
Egyébként szép csicskítás volt trollégák, a piranha egyből megtanult matyarul, amint az angolos fasságai banra kerültek XDDDD
May 24, 2015 16:29:50
banshee
(
x24)
May 24, 2015 16:30:10
x24)
Szerinted a trollok miért vannak? ;-)
betrinyózott veréb
May 24, 2015 16:30:14
Kurva édesanyádat, három napja reggel hatra megyek dolgozni, holnap este tízig leszek. Szétmegy a kibaszott fejem, te meg a faszodat vered és mindenre van valami kifogásod.
Dögölj meg végre a gecibe, engem már az se érdekel, ha nem dolgozol életedben.
Dögölj meg végre a gecibe, engem már az se érdekel, ha nem dolgozol életedben.
May 24, 2015 16:30:14
-
May 24, 2015 16:30:31
"És ezért járok be a melóhelyre is, annak ellenére, hogy önmagában a melóért és pénzért nem tenném."
Ez nagyon kemény. Sodi te fasszopó le kellene már szokni az élősködésről és 30-asként önfenntartóvá válni.
May 24, 2015 16:30:31
broni
May 24, 2015 16:32:20
ezt a cuccot kéne kipróbálnod, broni!!!
velvet.hu/helyszinelo/2015/05/24/kinyomta_es_megette_a_sajat_szemet_a_bedrogozott_fiu/
velvet.hu/helyszinelo/2015/05/24/kinyomta_es_megette_a_sajat_szemet_a_bedrogozott_fiu/
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhh
May 24, 2015 16:32:20
-
May 24, 2015 16:32:38
Nem nagyon vagy még képben szerintem. Szerintem jobb ha továbbra valami nincstelen félember maradsz.
May 24, 2015 16:32:38
sodika
May 24, 2015 16:32:55
berlinben tökéletesen láthattuk mi történik az első kihívásnál. a kamerába könyörögsz sírást imitálva, hogy segítsen valaki
Amikor elveszítettem a 90 eurót a metrón, elsőként Andit hívtam fel, hogy megvígasztaljon. Erre utálkozó hangonű:
Ezután tényleg kikészülve telefonáltam haza, volt ilyen, de nem az készített ki, ami történt, hanem ez a két rövid mondat, ahogyan ő regált rá. Nem pénzt szerettem volna, bazmeg, hanem hogy vígasztaljon meg pár szóval.
Hogy kicsit lenyugtasson, ezután rátereltem a szót a készülő kiállításra, de erre meg:
Mert, bazmeg, út közben nem tudod a füleden tartani azt a szart, hogy megvígasztalj egy kicsit.
May 24, 2015 16:32:55
Hiénaverő
May 24, 2015 16:33:04
Ne álmodozz Zsendre. Tudni fognak róla, a NAV pl. rálát az ingatlannyilvántartásra és a hagyatéki végzésekre is. szerinted mi alapján számlázzák ki az ingatlanvásárlási illetéket és az örökösödési illetéket (ha nem közvetlen hozzátartozó az örökhagyó)? Rábasztál Zsneci, hiába ácsingózol az örökségre, először azokat fogják kárptolni belőle, akiket megloptál.
May 24, 2015 16:33:04
sodika
May 24, 2015 16:33:43
MIT GONDOLSZ, MI A RETKES FASZÉRT JÁROK NYELVTANÁROKHOZ, ÉS MELÓHELYRE, RELEVÁNS SZAKMAI TAPASZTALATOT GYŰJTENI?
May 24, 2015 16:33:43
sodika
May 24, 2015 16:34:11
szerinted mi alapján számlázzák ki az ingatlanvásárlási illetéket és az örökösödési illetéket
Mindkettőt utólag :)
May 24, 2015 16:34:11
Fekete Bikapata
May 24, 2015 16:34:52
Jé, sodika mátyhárul ír???
Mindegy.
Azért a legújabb Mad Max-re most elmegyek!
Apropó, sodika, hogy tetszett az Avengers második része???
Mindegy.
Azért a legújabb Mad Max-re most elmegyek!
Apropó, sodika, hogy tetszett az Avengers második része???
May 24, 2015 16:34:52
sodika
May 24, 2015 16:35:06
A jobbkéz soha nem tudja, mit csinál a bal.
Ha tudta volna az államkincstár, hogy adótartozásaim vannak, nem kaptam volna meg a 2006-os pénzt sem, hanem a NAV-nak továbbították volna. :)
Ha tudta volna az államkincstár, hogy adótartozásaim vannak, nem kaptam volna meg a 2006-os pénzt sem, hanem a NAV-nak továbbították volna. :)
May 24, 2015 16:35:06
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 24, 2015 16:35:44
x48)
sneci, szerinted andi is kamerába könyörögne segítségért ha egy kihívás elé állítja az élet? nézz már magadra, kisgyerek! egy rakás életképtelen szerencsétlenség vagy, aki csak a neten osztja az észt, de amint gebasz van a való életben, sírva fakad és becsicskul bárkinek, aztán meg kéri cumisüveget.
-
May 24, 2015 16:36:01
Kinek mi köze a 90 euródhoz? Kinek telefonáltál haza???
May 24, 2015 16:36:01
banshee
(
x24)
May 24, 2015 16:36:31
x24)
Mi vagy te bazmeg, óriáscsecsemő?
sodika
May 24, 2015 16:36:56
Felhívom kicsit elkeseredve, hogy képzelje mi történt.
Még egyszer: nem attól, ami történt, hanem ettől, hogy ezt mondta. Totál. Ezt művelte velem ez a szemét geci.
Még egyszer: nem attól, ami történt, hanem ettől, hogy ezt mondta. Totál. Ezt művelte velem ez a szemét geci.
May 24, 2015 16:36:56
Hiénaverő
May 24, 2015 16:37:00
Azért szép perspektívái vannak a paripának, hogy egy megterhelt pátyi szar kecóra és egy szomódi putrira ácsingózik, ha 10-15 év múlva bekrepálnak az anyjáék... Ez shiker! Más 6 milliós szaros adósságot egy-másfél év külföldi munkával letud a picsába.
Ezek a tervek a jövőre nézve, piranha? Addig meg Recskaiékon akarsz élősködni? Erre aztán szmájlizhatsz, és a pofád is jó nagy lehet, mert ez shiker! Gratulálok bazmeg, 33 évesen csodálatosh jövőkép.
Ezek a tervek a jövőre nézve, piranha? Addig meg Recskaiékon akarsz élősködni? Erre aztán szmájlizhatsz, és a pofád is jó nagy lehet, mert ez shiker! Gratulálok bazmeg, 33 évesen csodálatosh jövőkép.
May 24, 2015 16:37:00
sodika
May 24, 2015 16:37:41
Gonosz volt, és gonosz most is, mert geci.
Ennyi. Érzéketlen szemétláda.
Na csá.
Na csá.
May 24, 2015 16:37:41
banshee
(
x24)
May 24, 2015 16:38:27
x24)
Nem jogszabály alapján kaptad meg azt a pénzt?
De azóta új Ptk. van, Hahó!
sodika
May 24, 2015 16:38:32
Mindegy.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 24, 2015 16:38:32
banshee
(
x24)
May 24, 2015 16:39:04
x24)
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 24, 2015 16:39:12
x48)
igen, pontosan ezért vagy kisgyerek. nem tudsz felnőtt módjára viselkedni a bajban. tudod mit csinál egy felnőtt ember ha veszteség éri? túllép rajta. a kisgyerek meg másoknak hisztizik, és kéri a cumisüveget meg hogy cseréljék ki a pelust.
Hiénaverő
May 24, 2015 16:39:45
Erre blazírozol? Nem fog bejönni Recskaboy, mert a bírósági végzésekkel nem foglalkoznak túlzottan, viszont az öröklésre és az ingatlannyilvántartásra nagyon is rálátnak. Dolgoztam ilyen területen, tudom hogy megy ez :D
May 24, 2015 16:39:45
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 24, 2015 16:40:52
x48)
azért, hogy andinak megmutasd, hogy le tudod győzni. mert egy idióta vagy.
broni
May 24, 2015 16:42:26
a törpe banyatankja tele van lóvéval.......
May 24, 2015 16:42:26
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 24, 2015 16:44:19
x48)
rosszul látod. te művelted ezt vele. felhívtad egy teljesen hétköznapi üggyel, mintha valami katasztrófa történt volna, és elvártál tőle egy reakciót. nem kaptad meg a várt reakciót, és erre a másik ember a geci. ezt hívják elmebetegségnek. persze nem érted miért.
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 24, 2015 16:48:12
x48)
Gonosz volt, és gonosz most is, mert geci.
Na csá.
Na csá.
nem ő az érzéketlen, hanem te vagy a követelőző. elvárásaid vannak, és ha nem teljesülnek, a másikat hibáztatod. teljesen jellemző rád, egy cseppnyi megértés sem szorult beléd, nem tudod felfogni, hogy másoknak megvan a maguk élete, és nem azért vannak, hogy téged cumisüvegből etessenek és büfiztessenek.
-
May 24, 2015 16:48:25
Gery 40 eurója miatt nem rinyáltál te féreg? Az egyik ocsmányabb dolog mint egy el nem végzett munkáért előre pénzt lenyúlni.
May 24, 2015 16:48:25
sodika
May 24, 2015 16:48:46
Faszom, miután korábban deklaráltan elmondtam neki, hogy ilyenkor pár szava képes lenne engem megnyugtatni, akkor bazmeg, pár vígasztaló szót mondhatott volna nekem, ha már érezhető volt a hangomon, hogy éppen elkeseredten.
De ő geci volt inkább.
- Jó, na és?
Mert egy geci.
May 24, 2015 16:48:46
Kezdő troll
May 24, 2015 16:49:19
Mert a jobbkezed csak dedikált recskagép.
May 24, 2015 16:49:19
sodika
May 24, 2015 16:50:05
Mindegy.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 24, 2015 16:50:05
banshee
(
x24)
May 24, 2015 16:51:09
x24)
De ő geci volt inkább.
- Jó, na és?
Mert egy geci.
De ő geci volt inkább.
- Jó, na és?
Mert egy geci.
Miért, mit kellett volna mondania?
Sodika, ha legközelebb bebaszol, akkor ne mászkálj ennyi pénzzel?
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 24, 2015 16:51:16
x48)
nem is érteném ha felhívna egy haverom, hogy elhagyott rongyos 30 ezret, és kérné, hogy vígasztaljam meg. egyből tudnám, hogy csak szopat. mert nekem nem csecsemők a haverjaim.
jiddise máme
(
x11)
May 24, 2015 16:51:33
x11)
Az örökbeadó adósságait.
Mert az öröklése eljárás során arról tudnak. :D
Ha elég gyors vagy, és rögtön széljegyre rakod a továbbadást, a NAV baszhatja, mert nincs ideje intézkedni, amíg a neveden van a dolog.
Mert az öröklése eljárás során arról tudnak. :D
Ha elég gyors vagy, és rögtön széljegyre rakod a továbbadást, a NAV baszhatja, mert nincs ideje intézkedni, amíg a neveden van a dolog.
mucuska, hagyatéki végzés nélkül egy lépést nem tehetsz
de biztos ezt is jobban tudod
sodika
May 24, 2015 16:52:15
Felhívom, bazmeg, a szakadék szélén, hogy vígasztaljon meg egy kicsit, erre, bazmeg, ehelyett még belémrúg egyet.
Mert geci.
A pénzt szartam volna le, ha ő legalább megvígasztal.
De inkább geci volt, és ettől már kikészültem aznap este.
Illetve kikészültem volna, de ehelyett mást hívtam, hogy ne boroljak ki terjesen.
Ennyi.
Mert geci.
Illetve kikészültem volna, de ehelyett mást hívtam, hogy ne boroljak ki terjesen.
Ennyi.
May 24, 2015 16:52:15
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 24, 2015 16:52:19
x48)
De ő geci volt inkább.
- Jó, na és?
Mert egy geci.
De ő geci volt inkább.
- Jó, na és?
Mert egy geci.
ez nem utálatos hangnem, hanem egy szituáció helyén kezelése, és egy fogyatékos kisgyerek túlzó elvárása.
Hiénaverő
May 24, 2015 16:52:26
Nem lehetne az andis kommenteket is bannolni? Hányszor futottuk már le ugyanazokat az autista köröket? Érdekel még ez valakit? vicces az még valaki szerint? Már átpörgetni is fárasztó.
A feltett kérdésekre nem reagál a recskás, de az andizás folyamatos. Ez nem púpsimogató, hogy legyen hol kipanaszkodnia magát, Hahó!
A feltett kérdésekre nem reagál a recskás, de az andizás folyamatos. Ez nem púpsimogató, hogy legyen hol kipanaszkodnia magát, Hahó!
May 24, 2015 16:52:26
sodika
May 24, 2015 16:52:34
Mindegy.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 24, 2015 16:52:34
snecigeci
(
x44)
May 24, 2015 16:52:47
x44)
Akkor rögtön berakom széljegyre az öröklés mögé az átírást. Az NAV max. azután tud jönni.
Melyik alapítványnak fogod adományozni a házat? Vagy akkor fogsz sebtében alapítani egyet, mikor anyád megmurdel?
-
May 24, 2015 16:53:42
Sodi még mindig szerelmes vagy Andiba. Azt hitted végre összejöhet neked is egy nő. De sajna nem....EPIC
May 24, 2015 16:53:42
banshee
(
x24)
May 24, 2015 16:54:09
x24)
Felhívom, bazmeg, a szakadék szélén, hogy vígasztaljon meg egy kicsit, erre, bazmeg, ehelyett még belémrúg egyet.
Mert geci.
Ennyi.
Mert geci.
Ennyi.
Sírtál is?
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 24, 2015 16:54:23
x16)
Miért bazmeg, hát nem volt igaza?
Eleve milyen hülye vagy, hogy összes vagyonod a zsebedben tartod.
snecigeci
(
x44)
May 24, 2015 16:54:25
x44)
Azt tudod, hogy elsőként a NAV értesül az öröklésről? Hogy értsd: még előtted.
She was a dude.
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 24, 2015 16:54:54
x48)
Mert geci.
Ennyi.
Mert geci.
Ennyi.
milyen szakadék? te teljesen hülye vagy? korábban nekünk arcoskodtál, hogy szaros százezer forinton nem múlhat semmi. ez meg a 30 ezret sem érte el. ha elveszíted a zsebkendődet akkor is fel kell hívnod valakit, hogy megvígasztaljon?
ezt az elmebeteget bazmeg!!!
-
May 24, 2015 16:55:23
nem fogja megérteni, mi a baj a 90 eurós sztoriban. fogyatékos
May 24, 2015 16:55:23
Kezdő troll
May 24, 2015 16:55:58
A nőknek férfi kell, nem pityergő ovis gyernőtt.
Csodálom, hogy ilyen sokáig bírta.
Neked kellett volna őt megvígasztalni, ha történik valami.
May 24, 2015 16:55:58
-
May 24, 2015 16:56:02
kit hivtal andi utan??? anyukadat vagy vera nenit?
May 24, 2015 16:56:02
Hiénaverő
May 24, 2015 16:56:09
Inkább arra válaszolj, meddig akarsz még recskaiékon élősködni? Ha melózol, miért nem saját albérletben laksz? Miért nem magadnak fizeted a kajádat, mint minden 33 éves felnőtt ember?
May 24, 2015 16:56:09
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 24, 2015 16:57:54
x48)
a fogyatékos aki teljesen átértelmezi a szavakat. lásd szakadék, életveszély. nem tudom milyen szót használnál arra, ha ömlene a nyaki ütőeredből a vér.
sodika
May 24, 2015 16:59:08
Írni is mindig azért írtam neki, meg telefonon is azért hívtam mindig, mert hátha válaszol valami kedveset, amitől megnyugszom.
De ő inkább nem, mert egy gonosz, aljas, szemét geci.
Ennyi.
Na meló, csá.
Ennyi.
Na meló, csá.
May 24, 2015 16:59:08
-
May 24, 2015 16:59:45
sodi, szerintem bélát kellett volna felhívnod a 90 eurós ügyben. kiment volna berlinbe blokádot szervezni a geci elvesző 90 eurók ellen! közben meg összeszedett volna pár brifkót is, win-win
vagy a törpét, prolihergelésként, ő annyi pénzt évek óta nem látott egyben
a facebookra azért kiírtad, ugye? jött a szeksznagyiktól kedvjavító mágikus kerék, vagy szerencsehozó szent csakra kép?
ilyen formákkal kéne próbálkoznod ezzel a sztorival, nem kvázi-nomrális embereknél, ha reakciót vársz
vagy a törpét, prolihergelésként, ő annyi pénzt évek óta nem látott egyben
a facebookra azért kiírtad, ugye? jött a szeksznagyiktól kedvjavító mágikus kerék, vagy szerencsehozó szent csakra kép?
ilyen formákkal kéne próbálkoznod ezzel a sztorival, nem kvázi-nomrális embereknél, ha reakciót vársz
May 24, 2015 16:59:45
sodika
May 24, 2015 17:00:01
a fogyatékos aki teljesen átértelmezi a szavakat. lásd szakadék, életveszély. nem tudom milyen szót használnál arra, ha ömlene a nyaki ütőeredből a vér.
Na meló, csá.
May 24, 2015 17:00:01
jiddise máme
(
x11)
May 24, 2015 17:00:59
x11)
odaadja az Sherlock Porks-féle társulatnak
banshee
(
x24)
May 24, 2015 17:01:30
x24)
Írni is mindig azért írtam neki, meg telefonon is azért hívtam mindig, mert hátha válaszol valami kedveset, amitől megnyugszom.
Ennyi.
Na meló, csá.
Ennyi.
Na meló, csá.
Te meg ki akartad használni. Azért nem hívtad fel, mert kíváncsi voltál rá hogy vele mi van és nem írtál rá ezért, de ha volt egy kis hasafájásod, egyből Anygyi-anygyi-anygyi...
-
May 24, 2015 17:01:38
nem egy szemet geci, egyszeruen csak nem az anyukad.
May 24, 2015 17:01:38
Hiénaverő
May 24, 2015 17:02:10
Lolbazmeg, akkor mit picsogtál szaros 90 Eurón baszki? Észre se venném, ha kiesne a zsebemből. Te meg játszottad a nagy Csekonics bárót, de 25 rugó már földhöz vágott, Rinyaboy.
May 24, 2015 17:02:10
banshee
(
x24)
May 24, 2015 17:02:22
x24)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Amit fél éve csinálsz, az nem a dolgok túldramatizálása?
sodika
May 24, 2015 17:03:32
A kulcsszó ez: hátha válaszol valami kedveset, amitől megnyugszom. Ennyit akartam volna tőle. Berlinben főleg. Ha valami nehézség van, vígasztaljon meg pár lelkesítő, kedves szóval.
Kínomban ezt még így világosan is elmondtam neki.
De ő inkább geci volt.
ennyi
De ő inkább geci volt.
ennyi
May 24, 2015 17:03:32
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 24, 2015 17:04:02
x48)
Ennyi.
Na meló, csá.
Ennyi.
Na meló, csá.
de miért kellene nyugtatgatni egy 33 éves felnőtt férfit teljesen átlagos élethelyzetekben? te teljesen hülye vagy? hát nem a lábad szakadt le, hanem apró-cseprő, jelentéktelen dolgok történtek veled. te nem tudod hogyan működik a felnőttek élete? vera néni nem mesélte? mit gondolsz, rocskai gergő is rögtön hívja az anyját ha elszakad a cipőfűzője??? ezt a barmot, lol!
jiddise máme
(
x11)
May 24, 2015 17:04:49
x11)
sneckó, hányszor hívtad fel, hogy megkérdezd, mi van vele és hogy meghvd egy fagyira?
naugye
naugye
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 24, 2015 17:05:26
x48)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
valaki szúrja már be neki válaszul a könyörgős képet a videóból!
broni
May 24, 2015 17:05:43
hát nem a lábad szakadt le
az fráter volt))))))))))))))))
muhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
az fráter volt))))))))))))))))
muhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
May 24, 2015 17:05:43
banshee
(
x24)
May 24, 2015 17:05:59
x24)
A kulcsszó ez: hátha válaszol valami kedveset, amitől megnyugszom. Ennyit akartam volna tőle. Berlinben főleg. Ha valami nehézség van, vígasztaljon meg pár lelkesítő, kedves szóval.
De ő inkább geci volt.
ennyi
De ő inkább geci volt.
ennyi
Megvan a maga baja, még téged is pátyolgasson?
Nem az anyukád...
sodika
May 24, 2015 17:06:19
sneckó, hányszor hívtad fel, hogy megkérdezd, mi van vele és hogy meghvd egy fagyira?
naugye
naugye
De arra is szart.
May 24, 2015 17:06:19
sodika
May 24, 2015 17:06:23
Na meló, csá.
May 24, 2015 17:06:23
Hiénaverő
May 24, 2015 17:07:44
Ez most komoly? Andin kívül ki szokott még vigasztalgatni, Fogyatékos Srác? Most hogy Andi nincs, ki dícsér meg ha szarás után kitörlöd a segged? Ki vigasztal, ha véletlenül leeszed a pólódat maradékkal? Vera néni? Vagy a tőrpe?
33 évesen nem érzed hogy az milyen KIBASZOTTUL KURVÁRA GÁZ? Nem érzed fogyatékosnak magad?
May 24, 2015 17:07:44
banshee
(
x24)
May 24, 2015 17:08:09
x24)
De arra is szart.
De arra is szart.
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 24, 2015 17:08:25
x48)
De ő inkább geci volt.
ennyi
De ő inkább geci volt.
ennyi
szerinted hol tartana a világ ha ilyen gyenge felnőtt emberekből állna az emberiség, akiknek ha bibis lesz kisujja, rögtön vígasztaló szavakat követel, és ha nem kapja meg, akkor hisztizik? döbbenetesen hülye vagy!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 24, 2015 17:08:52
x38)
De arra is szart.
De arra is szart.
Gondolom a teát meg a sört nekik kellett volna hozni, nem igaz? Ja, és ha már ott vannak, vehetnének neked is egy pár üveggel. Te egyedül egy kibaszott VARJÚVAL üldögéltél a berlini erkélyeden. Szánalmas óriáscsecsemő vagy!
Haim
(
x10)
May 24, 2015 17:09:24
x10)
Erről beszélek. Amíg nincs meg a nyelvi szint, hogy nyomjam a német nyelvű riportokat, addig bármilyen témához a hozzá kapcsolódó ismerősöket sem tudom magam köré gyűjteni.
Mégis mit képzelsz magadról, mi vagy te? Tudósító? Te teljesen hülye vagy? Már a legendás közvetítéseidet is csak mi néztünk,mert szórakozni akartunk, hahó!
Kezdő troll
May 24, 2015 17:09:30
De ő inkább geci volt.
ennyi
Ha valakit szemétládának tartasz, akkor miért nem rázod le?
May 24, 2015 17:09:30
Hiénaverő
May 24, 2015 17:09:50
Te felnőttnek tartod magad egyébként? Komolyan kérdezem.
May 24, 2015 17:09:50
-
May 24, 2015 17:09:53
melocsa? 5ora elmult es meg nem dolgoztad le a napi 2ora melocsat?!
May 24, 2015 17:09:53
sodika
May 24, 2015 17:09:57
Most nincsenek gondok, mert éppen nem bassza a csőröm, hogy milyen értékes minden egyes berlini nap, vagy hogy miért viselkedik utálatosan a csaj, miközben korábban olyan kedves volt.
Most nyugodt vagyok, mert szépen készülődöm a tanulással, felkészüléssel.
Hátraléptem kettőt, értsd: "rendben, akkor később, felkészültebben", türelmesen.
Hátraléptem kettőt, értsd: "rendben, akkor később, felkészültebben", türelmesen.
May 24, 2015 17:09:57
Haim
(
x10)
May 24, 2015 17:10:12
x10)
De arra is szart.
De arra is szart.
Rászart az erkélyedre?
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 24, 2015 17:10:49
x48)
De arra is szart.
De arra is szart.
érdekes, ha én meghívok valakit magamhoz, rögtön azt kérdezi, mikor. nem lehet, hogy benned van a hiba? hogy nem vagy kellemes társaság? persze, más a hibás ebben is, te semmiről nem tehetsz.
sodika
May 24, 2015 17:11:00
Igen, de geci volt, és mondta, hogy nem ér rá.
May 24, 2015 17:11:00
jiddise máme
(
x11)
May 24, 2015 17:11:08
x11)
De arra is szart.
De arra is szart.
sneckó, egyszer meghívtad, augusztusban, és utána?
és hányszor hívtad fel csak úgy, hogy mi van vele? amikor nem azzal kezdted, hogy veled mi van, stb., hanem kizárólag az érdekelt, hogy vele mi van?
Schwezoff Dávid
May 24, 2015 17:11:37
Zsery penzevel mi van?
May 24, 2015 17:11:37
sodika
May 24, 2015 17:12:20
Utána többször írtam neki email-en, na esteleg ezen-ezen-ezen a héten, de végül úgy költöztem ki onnan, hogy annak ellenére nem járt ott a pasijával 10 percet sem, hogy 2 sarokra laktam tőlük, és folyamatosan hívtam őket.
Mert egy szemét, aljas, idegbeteg, egoista geci.
May 24, 2015 17:12:20
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 24, 2015 17:12:38
x48)
tudod kit hívjál meg magadhoz teázni? a tőrppét vagy roszát. ők a te szinted. az elmebetegek, fogyatékosok.
sodika
May 24, 2015 17:12:58
és hányszor hívtad fel csak úgy, hogy mi van vele?
Úgy voltam, hogy az általam vágyott, tökéletes életet éli, ezen túl mi lenne vele.
Mindegy.
May 24, 2015 17:12:58
jiddise máme
(
x11)
May 24, 2015 17:13:04
x11)
Zsery penzevel mi van?
andi elbaszta a motivációt
Hiénaverő
May 24, 2015 17:13:56
Helyes, nem is szabad elkapkodni shemmit, ha most nem shikerül, akkor majd a Jövő héten. Vagy Jövőre. Elvégre 33 éves vagy, ráérsz még tanulgatni, hiszen eltartanak. Fél éve írod az önéletrajzodat, és még egy sor sincs kész belőle, de nehogy elsiesd, van idő bőven.
Meddig akarod még nyomni ezt a magántanáros szart? Amíg el nem fogy a kárpi, vagy meg nem unják Recskaiék? és utána mi lesz?
May 24, 2015 17:13:56
sodika
May 24, 2015 17:14:09
Mindegy, nem is gondolok erre a szemétláda nőre.
Csak felbassza az agyam. Inkább melózok.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 24, 2015 17:14:09
Hiénaverő
May 24, 2015 17:15:05
Mindegy.
Mindegy.
Ő meg úgy volt veled, hogy te az általa megvetett, shikertelen, dedós életet éled, azon túl mi lenne veled? Érdekel az valakit?
Ennyike :)
May 24, 2015 17:15:05
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 24, 2015 17:15:31
x48)
Most nincsenek gondok, mert éppen nem bassza a csőröm, hogy milyen értékes minden egyes berlini nap, vagy hogy miért viselkedik utálatosan a csaj, miközben korábban olyan kedves volt.
azért vannak nyugodt napjaid, mert rocskaiékon tudsz élősködni, nem kell küzdened semmiért.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 24, 2015 17:16:24
x38)
Mindegy.
Mindegy.
Ő meg úgy volt veled, hogy nincs kedve pelenkázni, ezen túl meg csak sírdogálsz, ami unalmas.
Nem véletlen, hogy leépített a gecibe.
Elmebeteg vagy. Mindegy. Andi.
jiddise máme
(
x11)
May 24, 2015 17:16:34
x11)
amúgy meg van egy olyan gyanúm, hogy te csak azért akartad a bérelt lakásodra meghívni őket, hogy hencegj egy sort meg buksisimit kapjál, és ezt ők is megérezték
viszont egyszer sem hívtad meg őket a városban egy kávéera, egyszer sem hívtad meg őket a városban egy vacsira, ha másért nem, akkor azért, hogy a tyúk két hétig vendégül látott, de gyanítom, hogy azalatt a két hét alatt sem hívtad meg semmire, és igencsak meg lehetett rólad a véleménye ezek után
velem ezt tenné valaki, hogy 2 hétig nálam lakik, és közben egy kávéra nem hív meg, az utána leginkább semmire ne számítson tőlem
viszont egyszer sem hívtad meg őket a városban egy kávéera, egyszer sem hívtad meg őket a városban egy vacsira, ha másért nem, akkor azért, hogy a tyúk két hétig vendégül látott, de gyanítom, hogy azalatt a két hét alatt sem hívtad meg semmire, és igencsak meg lehetett rólad a véleménye ezek után
velem ezt tenné valaki, hogy 2 hétig nálam lakik, és közben egy kávéra nem hív meg, az utána leginkább semmire ne számítson tőlem
jiddise máme
(
x11)
May 24, 2015 17:17:26
x11)
Mindegy.
Mindegy.
ja, hogy le van szarva, kivéve, amikor neked buksisimira van szükséged
akkor meg mit csodálkozol, hogy ő is szart rád?
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 24, 2015 17:18:32
x48)
Mindegy, nem is gondolok erre a szemétláda nőre.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
tipikus fogyatékos vagy, ezért baszod fel magad azon, hogy valaki nem teljesíti az elvárásaidat.
sodika
May 24, 2015 17:18:49
amúgy meg van egy olyan gyanúm, hogy te csak azért akartad a bérelt lakásodra meghívni őket, hogy hencegj egy sort meg buksisimit kapjál, és ezt ők is megérezték
IGEN, és? :D :D
May 24, 2015 17:18:49
sodileaks
(
x10)
May 24, 2015 17:19:15
x10)
Utána többször írtam neki email-en, na esteleg ezen-ezen-ezen a héten, de végül úgy költöztem ki onnan, hogy annak ellenére nem járt ott a pasijával 10 percet sem, hogy 2 sarokra laktam tőlük, és folyamatosan hívtam őket.
állandóan az "erkélyeddel" frenkiztél, még szép, hogy nem mentek át. Mert egy szemét, aljas, idegbeteg, egoista geci.
179 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™