* mi magunktól rájöttünk*
elárulom hogyan kell pénzt keresni: minőségi, igényes munkát kell végezni. ezért fizetnek sok pénzt.
te ennyire hülye vagy, hogy még erre sem jöttél rá magadtól???
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Sodi és apukája a közértben, 1989
www.youtube.com/watch?v=izgAXLke41A
A tájékozott szakember.
Beindult az autista ködgenerátor. Egy tök egyszerű kérés: mutass egy iskolát, aminek a tananyagában van "pénzkeresés munkával" tantárgy! Ne kamu "Hogyan gazdagodjunk meg gyorsan" tanfolyamot, oktatási intézményt (még csak ne is felsőfokút, mert sokan elvannak általános vagy középfokkal is). Ja hogy ilyet nem tudsz, az emberek nagy részének még sincs ilyen gondja?
Faszkalap, te - állítólag - bruttó 120 ezret keresel, csak nem fizetsz adót. Gondolom úgy vagy vele, hogy adózzanak a magyarok, (fehér)cigánynak azt nem kell.
A 120 ezer nettója különben 78 ezer lenne.
De persze az a 120 ezer is paródiarovat, hiszen azt se tudod hozni megbízhatóan, mert állandóan előlegekre meg mindenféle "kölcsönökre" kell hagyatkoznod.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
SzoftverfeJvesztő
anyádat, apádat nem láttad dolgozni, vagy mijaszösz?
na de ha egyszer nem mutatták meg neki, hogy hogyan kell bemenni, aláírni a jelenléti ívet, elkezdeni és befejezni egy munkát határidőre, ő csak azt látta, hogy vannak bácsik, akik medencés bmw-ben ülnek, és olyan akart lenni
ábrándok az íróasztal alól
Esztert én nem irigylem.
Sokat keres általában, de nincs a gyógyszervizsgálat-monitorozás közben flow-érzése.
Az én felfogásom szerint szar az olyan meló, ami után a fizetésed nagy részét utána minőségi kikapcsolódásra kell költened, hogy ne bolondulj meg tőle.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
túl buta a SoDI az élethez. sodi azt ki mutatta meg, hogy a pénzt hogy kell elkölteni?
sneckó kb. egy magyar átlagfizetés negyedét kunyizza össze hónapról hónapra
de te kölcsönpénzből élsz, nem melóból. szóval nem értem, mit magyarázol.
igazad van, sokkal jobb egy asztal alatt héderezni
az volt a problémád, hogy nem mutatták meg hogyan kell pénzt keresni. akkor mégis megmutatták, hogy dolgozni kell?
mit hazudozol akkor???
A garzonban nem kell engedélyt kérni Vera nénitől, ha nőt akarsz felvinni.
*nem mennek fel Sodihoz*
a csiklón vágott lehet hajlannna rá!!!!!!!!
de hogy jön ez megint ide? te a kezdetektől álmaid melóját végzed, és átjár a flow. itt arról volt szó, hogy nem mutatták meg neked hogyan kell pénzt keresni. erre kiderül, hogy megmutatták, hogy dolgozni kell.
akkor meg mit hazudozol?
remélem, csivaego kezei közé kerülsz, aki flow érzés hiányában ott hagy megdögleni a műtőasztalon, vagy a nővérekébe, akik pont akkor jönnek rá, hogy a flow érzés hiánya miatt hagynak majd a szarban fetrengeni.
te nem ember vagy, hanem egy elfajzott patkány.
megint hazudtál. kiderült, hogy esztej megmutatta, hogy dolgozni kell.
miért hazudsz folyamatosan, zsidó???
Téged a flow érzés max akkor jár át, amikor hasmenésed van.
hehe, megmondtam. amint szembesítik a valósággal a hazudozót, elkezdi, hogy őt csak bántják.
olyan kiszámítható vagy, sneci! * ásít *
megvolt a flow, mikor zserynek megírtad a pitizős levelet? flow vlt a javából mi?
Most elkezdesz stalkerkedni utánunk is? Kapunk színes, boldozott beírásokat? Excelt nyitsz rólunk (vagy ha már van, csinálsz benne még pár munkalapot statisztikákkal)? Könyörgővideó is lesz?
sneckó, inkább örüljél, hogy megmondják neked az igazat
szart nem ér a tudásod, szart nem ér a munkád, mert alapvetően semmi energiát nem raksz bele - tudnál fejlődni, csak épp eszed ágába nincs, inkább itt baszod a rezet naphosszat
veled nagyon kibasztak a szüleid azzal, hogy mindent a segged alá raktak és engedtek a hisztijeidnek - világosabb pillanataidban vaélszeg te is tudod ezt
sodinak hamarosan nem lesz más választása, mint elfogadni a trollok ajánlatát.
Ebben nagyon nagy pénzt látok, egyébként. Ha Friderikusz és Alekosz összeköltözése a széria legnézettebb adása volt (most nem tudom hol de valami ilyet olvastam) akkor komoly lakossági igény lehet egy valódi retard show-ra.
bizony, és több szezonra való szereplő van az adatbázisunkban! amit csak akar a kedves közönség! hajléktalan törpe? kisméretű cigány? echelon-tanú? nincs lehetetlen! és napról napra jönnek az újak, mint a tegnapi ájtatos manó is.
ezek egy-egy hétre mehetnének sodi mellé az akváriumba. az ellátmányt persze úgy kell belőni, hogy vagy meg kelljen harcolniuk érte, vagy pedig dolgozni. mindkettő érdekes fordulatokkal kecsegtet.
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
Eszter (és Sodi) minőségi kikapcsolódás közben:
www.youtube.com/watch?v=oIC25t37CWM
Baromság.
Egy fillérjébe nem került volna a gecinek átvennie a kabátomat.
Amúgy mondtam már, hogy zsidók vagytok?
Na meló, csá.
jobol is megart a sok! hat meg munkabol!
Tádám, és meg is volt az autiroham. Király vagy púp!
Ma valami akrobatikus cirkuszi számot szeretnék!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
mondanám, hogy toppants is a lábaddal, ha az nem lenne fizikai munka
te fostömlő
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Türelmes állat a sodi, nem? Most mit tippelsz, kb mikorra enyhül meg?
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11805x5) May 25, 2015 17:43:39 Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
Legyen boldog, végülis segített.
Ha nem kér bocsánatot azért, amit művelt, hát ne tegye.
Keresztényként úgy döntök már, elvégre lassan június van, hogy enélkül is megbocsátok neki.
megalapozták rocskai jani bácsi lesittelését.
Juszt sem fog bocsánatot kérni tőled Gyagyás. Inkább neked kellene bocsántot kérned tőle a zaklatásért. Sőt hálásnak is kellene lenned, hogy a szükségesnél is több időt, energiát és pénzt pazarolt el rád
tulajdonképpen mi a faszt akarsz itt?
Annak idején a trollok bekérték tőle a szakdolgozatot ,de azt állította, hogy egy kollégájának kölcsön adta. Sőt annak idején azt is behazudta asodi, hogy államvizsgázni megy. Egy szemfüles troll viszont kb. 10 perc alatt kiderítette, hogy ott és aznap bizony nincsen államvizsga. Az már pedig csak a hab volt a tortán, hogy asodi közzé tette egy számlát, hogy ő éppen vérprofi vállalkozó. Persze a számláról is kiderült pár perc alatt, hogy kamu.
Biztos neki is személy szerint megfordult a fejében, hogy szervez egy masztipartyt. Csak "ez nem az a kávéház".
Már az is értékelendő, ha nem ír ide.
akarod mondani: xanax-sör feles-májkrémes kenyér kombó
Én örülnék neki ha László találna valamit.
PARIzeres!! ;-) :-)
Szerintem majdnem mindenki, ha a mindenkibe Eszmeraldát is beleértjük. Ha őt nem, akkor meg mindenki. Nem jönne ide veszekedni, és rendeződne az interneten kívüli élete is.
Szerintem ő megmenthető. Sodi is az lehetne, ha nem lenne olyan állatira csökönyös.
Az a dolog is hogy létrejött, amit nekem csinált a szorgalmas sodi :)
Elmondom neked, hogy értékteremtő munkára akkor fog bárki felkérni, ha letettél valamit az asztalra. Ha én például programozót keresnék (lassan szükségem lenne rá, csak még nem tartok ott pénzügyileg, úgyhogy addig guglizgazok és megcsinálom, amit kell, a css-sel például már elég jól elboldogulok) akkor egyedül a referenciáidat nézném. Vannak neked ilyenjeid? Hogy akarsz értékteremtő munkát szerezni, ha még a büdös életben nem teremtettél értéket?
Például ha azt a tavalyi melót nem sodikázod el, és télapóra faszán megkapom, akkor most nyuszira már sokkal komolyabb dolgokkal bíztalak volna meg. De most mondd meg nekem őszintén, mint potenciális megrendelô, miért válasszalak téged? Inkább megveszek 15-20 dolcsiért egy kész megoldást a Codecanyon-on, ami hasonló az elképzeléseimhez, vagy jobb híján valahogy megpróbálom összerakni én, mert szerencsére a mai világban minden tudás elérhető a neten, csak akarni kell megszerezni és gyakorolni.
Nem ez volt a kérdés, arra válaszolj amit kérdeztem, te fostömlő!
Mit lépsz MOST?
Ez a vonzád törvénye, hahó! Már nem hiszel benne?
Karácsony előtt az összes troll hülyének nézett volna, hogy segítséget ajánlok neked, mégis így tettem. Te pedig visszaéltél a bizalmammal, és utána még neked állt feljebb (legkésőbb két ünnep között visszakapja a szaros 50 euróját a geci, mondtad kb 2 héttel a meló határidejének letelte után, amely határidőt egyébként te magad tűztél ki) oszt azóta is semmi. Egy mocskos kis patkány vagy, aki még azt is hátbaszúrja, aki valami elmeháborodott ötlettől vezérelve segíteni próbál rajtad. Mit vársz te ezek után az emberektől? Egyetlen okot mondj nekem, hogy miért ne bántsalak.
bruttó ezres órabérért te is kapnál munkát, Hahó!
ha a munkáltatói és munkavállaló terheket levonjuk, az valahol 400 ft környékén van nettóban. sneci csak azért tudja megtartani az ezrest, mert adót csal.
Na erre befizetek!
Sehonnan nem kap megrendelést. Másokon élősködik. Bevétele esetleg a Tanár úrtól lehet bár az is kétséges. Szerintem kap egy kis zsebpénzt is havona a koszt és a kvártéj mellé.
Te balfasz, te Angyival alszol el, róla a álmodsz (néha gondolom fel is sírsz éjjelente) és vele kelsz...
Mert a sodi az sodi!
A sodi egy balfasz!
zsery ha fórizsnak utaltál, neki küldjél valami hivatalosnak tűnő felszólítást, h adja vissza a pénzedet. szerintem még sodinak is leesne pár füles a hölgyúrtól
Teljesen egyértelmű, hogy sehogyan. Az úgynevezett "munka" ugyanolyan Rocskai pénz, csak annyi a különbség, hogy közvetett módon kapja. Solymári valamilyen ismeretségi/rokoni/zsarolási okból foglalkoztatja, rábíz néhány gányolást, hadd érezze magát fontosnak a korcs, neki végül is mindegy, hogy az ő kezéből kapja-e meg a Rocskai pénzt vagy Veráéktól. Hogy 2-3 órákat bejárogasson, állandóan nyelvórákra rohanjon, sőt ez utóbbit deklaráltan a munkahelyi kötelezettségei elé helyezzen, sőt még (soha be nem hozott) előlegeket is adogasson, az teljességgel kizárt piaci alapon működjön.
Szóval ne aggódj, a recskás ugyanúgy kegyelemkenyéren ér, köze nincs a piaci típusú elhelyezkedéshez, csak köré van építve a Patyomkin falu, hogy azt érezze, milyen fontos munkahelye és vérprofi munkája van.
Gondolkozom valami ilyesmin, ha sokáig szemtelenkedik. Még bocsánatot sem kért tőlem, mert egy geci.
nincs semmi ilyesmi. úgy bánnak vele mint egy darab szarral, csak az interneten adja a bankot a szerencsétlen.
Jövő héten
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Erre tippelek en is. Akkora a szakemberhiany, hogy Solymari kenytelen levenni a hatterszinezgetos feladatokat a normalis fejlesztoi vallarol es ezeket utalja ki sodinak. Azt mondjuk nem ertem, hogy miert ad neki eloleget.
Szerző:
Schwezoff Dávid
Jun 03, 2015 21:51:20
Válasz
(11)
fejezetek egy pszichopata gyerekkorabol:
Nagyjából tisztában volt vele, hogy ha megpróbál keresztbe tenni az egyetemi tanulmányaimnak, akkor kiakadva végigsírom a barátnőit, akik a tanulni akaró gyerek mellé álltak volna, aztán oda a kellemes társasági élete.
Jun 03, 2015 21:51:20
sodika
Jun 03, 2015 21:51:36
Na meló, csá.
Jun 03, 2015 21:51:36
nem autista emberek
Jun 03, 2015 21:51:41
Csak egy olvasó:
Nem érdekel az angyalszárny, amíg úgy vagyok 33 éves, hogy senki nem mutatta még meg nekem, hogyan kell pénzt keresni.
Se suliban, sehol.
Na meló, csá.
Nem érdekel az angyalszárny, amíg úgy vagyok 33 éves, hogy senki nem mutatta még meg nekem, hogyan kell pénzt keresni.
Se suliban, sehol.
Na meló, csá.
* mi magunktól rájöttünk*
Jun 03, 2015 21:51:41
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 03, 2015 21:53:00
x48)
Csak egy olvasó:
Se suliban, sehol.
Na meló, csá.
Se suliban, sehol.
Na meló, csá.
elárulom hogyan kell pénzt keresni: minőségi, igényes munkát kell végezni. ezért fizetnek sok pénzt.
te ennyire hülye vagy, hogy még erre sem jöttél rá magadtól???
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jun 03, 2015 21:53:57
x30)
Gyakran sírsz,hogy azzal elérj valamit? Mondjuk ha vera néni nem hozott nápolyit az ebédhez, akkor csak durci vagy, esetleg toporzékolsz vagy rögtön bőgsz is?
Sodi és apukája a közértben, 1989
www.youtube.com/watch?v=izgAXLke41A
-
Jun 03, 2015 21:54:31
Általában ilyen-ilyen hírportálokat nézegetek, nem nézegetek én ilyen-olyan weblapokat. A nehézséget kb. az okozza, hogy olyan dolgokat kell készítenem, amit korábban nem is láttam.
Nagyjából úgy néz ki, amikor feladatot kapok, hogy kérem, hogy mutasson nekem egy ilyet működésben, hogy lássam, kb. mi a cél. :)
Nagyjából úgy néz ki, amikor feladatot kapok, hogy kérem, hogy mutasson nekem egy ilyet működésben, hogy lássam, kb. mi a cél. :)
A tájékozott szakember.
Jun 03, 2015 21:54:31
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 03, 2015 21:55:26
x48)
sneci mindjárt lekoccol, mert őt itt csak bántják. azaz szembesítik a valósággal. nagyon fájhat ez egy beteges hazudozónak.
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 03, 2015 21:55:27
x9)
Csak egy olvasó:
Se suliban, sehol.
Na meló, csá.
Se suliban, sehol.
Na meló, csá.
Beindult az autista ködgenerátor. Egy tök egyszerű kérés: mutass egy iskolát, aminek a tananyagában van "pénzkeresés munkával" tantárgy! Ne kamu "Hogyan gazdagodjunk meg gyorsan" tanfolyamot, oktatási intézményt (még csak ne is felsőfokút, mert sokan elvannak általános vagy középfokkal is). Ja hogy ilyet nem tudsz, az emberek nagy részének még sincs ilyen gondja?
-
Jun 03, 2015 21:55:38
Sodi te kis csicska a trolloktól is rengeteg tanácsot kaptál.
Jun 03, 2015 21:55:38
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jun 03, 2015 21:57:19
x16)
Nettó 167.222 Ft
Én a 120-at úgy realizálom, hogy napi 4 órát nyomok kb, mert a fél napot nyelvórákon töltöm, vagy oda utazva, vagy oda házifeladatot írva.
Na meló, csá.
Én a 120-at úgy realizálom, hogy napi 4 órát nyomok kb, mert a fél napot nyelvórákon töltöm, vagy oda utazva, vagy oda házifeladatot írva.
Na meló, csá.
Faszkalap, te - állítólag - bruttó 120 ezret keresel, csak nem fizetsz adót. Gondolom úgy vagy vele, hogy adózzanak a magyarok, (fehér)cigánynak azt nem kell.
A 120 ezer nettója különben 78 ezer lenne.
De persze az a 120 ezer is paródiarovat, hiszen azt se tudod hozni megbízhatóan, mert állandóan előlegekre meg mindenféle "kölcsönökre" kell hagyatkoznod.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 03, 2015 21:57:58
x48)
a világ, az oktatás a hibás, hogy nem árulták el szegény buta endikének, hogy a pénzkeresés munkával történik. nem tudott erre magától rájönni szegény endike.
Schwezoff Dávid
Jun 03, 2015 21:58:47
Az egyetem óta, immár több mint 4 éve szoftverfejlesztő vagyok.
SzoftverfeJvesztő
Jun 03, 2015 21:58:47
jiddise máme
(
x11)
Jun 03, 2015 21:58:51
x11)
Csak egy olvasó:
anyádat, apádat nem láttad dolgozni, vagy mijaszösz?
tigris
Jun 03, 2015 21:59:35
annak vajon mennyi agya van, aki nem bírja felfogni 2015-ben, hogy a pénzért dolgozni kell?
ilyen végtelenül ostoba embert nem kéne hagyni szabadon kódorogni
Jun 03, 2015 21:59:35
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 03, 2015 22:00:23
x48)
a malacz is biztos panaszkodik a börtönben, hogy neki senki nem árulta el hogyan kell szabadlábon maradni. ilyenek ezek a retardok.
jiddise máme
(
x11)
Jun 03, 2015 22:02:58
x11)
annak vajon mennyi agya van, aki nem bírja felfogni 2015-ben, hogy a pénzért dolgozni kell?
na de ha egyszer nem mutatták meg neki, hogy hogyan kell bemenni, aláírni a jelenléti ívet, elkezdeni és befejezni egy munkát határidőre, ő csak azt látta, hogy vannak bácsik, akik medencés bmw-ben ülnek, és olyan akart lenni
ábrándok az íróasztal alól
broni
Jun 03, 2015 22:07:20
én se dolgoztam soha, nem is fogok..de ez más, én buliztam, nem a net előtt vertem a faszom sok évig......
meg nem is nagyon tudtam volna, mert vagy részeg voltam, vagy másnaposan döglöttem....
szerzek egy pisztolyt, szarrá iszo,m magam, ezt meghallgatom-nézem vagy 10-szer, és szétlövöm a fejem..ha nincs pisztoly, szétvágom az ereim..vagy a duna.....?????
youtu.be/sXYIxJScSik
baszot nagy))))))
meg nem is nagyon tudtam volna, mert vagy részeg voltam, vagy másnaposan döglöttem....
szerzek egy pisztolyt, szarrá iszo,m magam, ezt meghallgatom-nézem vagy 10-szer, és szétlövöm a fejem..ha nincs pisztoly, szétvágom az ereim..vagy a duna.....?????
youtu.be/sXYIxJScSik
baszot nagy))))))
Jun 03, 2015 22:07:20
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 03, 2015 22:07:25
x48)
sneci, legalább a szomszédokból rájöhettél volna, baszod! vágási feri, lenke néni, mágenheim, ezek mind dolgoztak, úgy keresték a pénzt. te ennyire retardált vagy, hogy még ez sem jött le 5000 rész megnézése után?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 03, 2015 22:10:51
x48)
vagy miért nem kérdezted meg az úrhölgyet?
- esztej! te hogyan kejesed meg aztat a sok pénzt, amit odaadsz a mésztelepi cigányoknak azéjt, hogy ismét szophasd novotni faszát?
ennyi lett volna csak, te fasz! elárulta volna, hogy dolgozik.
- esztej! te hogyan kejesed meg aztat a sok pénzt, amit odaadsz a mésztelepi cigányoknak azéjt, hogy ismét szophasd novotni faszát?
sodika
Jun 03, 2015 22:13:37
Esztert én nem irigylem.
Sokat keres általában, de nincs a gyógyszervizsgálat-monitorozás közben flow-érzése.
Az én felfogásom szerint szar az olyan meló, ami után a fizetésed nagy részét utána minőségi kikapcsolódásra kell költened, hogy ne bolondulj meg tőle.
Jun 03, 2015 22:13:37
tigris
Jun 03, 2015 22:13:45
túl buta a SoDI az élethez. sodi azt ki mutatta meg, hogy a pénzt hogy kell elkölteni?
Jun 03, 2015 22:13:45
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jun 03, 2015 22:14:12
x16)
Szegény Endike azzal kábította magát, hogy megkeresi a magyar átlagfizetést, erre megmutatjuk neki, hogy a felét se.
Mi ez, ha nem shiker?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Mi ez, ha nem shiker?
sodika
Jun 03, 2015 22:15:47
A pénz egy dolog, de szerintem arra is figyelni kell, hogy élvezd is a melót, mindenképp olyat találj. Eszter nem élvezi a melóját. Tudja, meg sokat keres vele, általában havi 1 millió közelében, de nem élvezi.
Az úgy szerintem nem éri meg.
Jun 03, 2015 22:15:47
sodika
Jun 03, 2015 22:16:25
A melódat élvezned kell.
Kell közben a flow érzés.
Különben szart sem ér az egész.
Jun 03, 2015 22:16:25
jiddise máme
(
x11)
Jun 03, 2015 22:17:09
x11)
Szegény Endike azzal kábította magát, hogy megkeresi a magyar átlagfizetést, erre megmutatjuk neki, hogy a felét se.
Mi ez, ha nem shiker?
Mi ez, ha nem shiker?
sneckó kb. egy magyar átlagfizetés negyedét kunyizza össze hónapról hónapra
tigris
Jun 03, 2015 22:17:53
A pénz egy dolog, de szerintem arra is figyelni kell, hogy élvezd is a melót, mindenképp olyat találj. Eszter nem élvezi a melóját. Tudja, meg sokat keres vele, általában havi 1 millió közelében, de nem élvezi.
de te kölcsönpénzből élsz, nem melóból. szóval nem értem, mit magyarázol.
Jun 03, 2015 22:17:53
jiddise máme
(
x11)
Jun 03, 2015 22:18:01
x11)
igazad van, sokkal jobb egy asztal alatt héderezni
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 03, 2015 22:18:55
x48)
Esztert én nem irigylem.
az volt a problémád, hogy nem mutatták meg hogyan kell pénzt keresni. akkor mégis megmutatták, hogy dolgozni kell?
mit hazudozol akkor???
elsőgenerációs értelmiség
Jun 03, 2015 22:19:01
Jó, azért egy kis garzont olcsó kajával ma már kihoznék.
Más kérdés, hogy mi a francnak, amikor az nem élet.
Ezért járok a nyelvtanárokhoz.
Más kérdés, hogy mi a francnak, amikor az nem élet.
Ezért járok a nyelvtanárokhoz.
Jun 03, 2015 22:19:01
broni
Jun 03, 2015 22:20:19
én rabolnák, ha nem lenne aranyerem..az még így kis kellemtlen, pláne a sitten(((((((
Jun 03, 2015 22:20:19
Nők
Jun 03, 2015 22:21:11
*nem mennek fel Sodihoz*
Jun 03, 2015 22:21:11
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 03, 2015 22:23:45
x9)
Púp, szóval senki sem próbálta megmutatni neked, hogy munkával hogyan lehet pénzt keresni?
broni
Jun 03, 2015 22:25:31
*nem mennek fel Sodihoz*
a csiklón vágott lehet hajlannna rá!!!!!!!!
Jun 03, 2015 22:25:31
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 03, 2015 22:26:41
x48)
A melódat élvezned kell.
de hogy jön ez megint ide? te a kezdetektől álmaid melóját végzed, és átjár a flow. itt arról volt szó, hogy nem mutatták meg neked hogyan kell pénzt keresni. erre kiderül, hogy megmutatták, hogy dolgozni kell.
akkor meg mit hazudozol?
Andi
Jun 03, 2015 22:28:20
Esztert én nem irigylem.
remélem, csivaego kezei közé kerülsz, aki flow érzés hiányában ott hagy megdögleni a műtőasztalon, vagy a nővérekébe, akik pont akkor jönnek rá, hogy a flow érzés hiánya miatt hagynak majd a szarban fetrengeni.
te nem ember vagy, hanem egy elfajzott patkány.
Jun 03, 2015 22:28:20
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 03, 2015 22:28:38
x48)
Csak egy olvasó:
Se suliban, sehol.
Na meló, csá.
Se suliban, sehol.
Na meló, csá.
megint hazudtál. kiderült, hogy esztej megmutatta, hogy dolgozni kell.
miért hazudsz folyamatosan, zsidó???
elsőgenerációs értelmiség
Jun 03, 2015 22:28:41
A melódat élvezned kell.
Téged a flow érzés max akkor jár át, amikor hasmenésed van.
Jun 03, 2015 22:28:41
xray
Jun 03, 2015 22:31:38
eljött az idő, hogy ezt a patkányt móresre tanítsuk.
Jun 03, 2015 22:31:38
sodika
Jun 03, 2015 22:32:27
csak bántatok
ti is gecik vagytok
ti is gecik vagytok
Jun 03, 2015 22:32:27
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 03, 2015 22:35:54
x48)
csak bántatok
ti is gecik vagytok
ti is gecik vagytok
hehe, megmondtam. amint szembesítik a valósággal a hazudozót, elkezdi, hogy őt csak bántják.
olyan kiszámítható vagy, sneci! * ásít *
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 03, 2015 22:37:46
x48)
most az jön, hogy azért bántjuk, mert irigyek vagyunk rá. * ásít *
tigris
Jun 03, 2015 22:37:49
A melódat élvezned kell.
megvolt a flow, mikor zserynek megírtad a pitizős levelet? flow vlt a javából mi?
Jun 03, 2015 22:37:49
-
Jun 03, 2015 22:38:16
na, mar megint ott tartunk, hogy a szegeny endiket bantja, ha a hulyesegeivel szemben leirjak rola az igazsagot. szaladj, sird ki magad vera nebi szokajanal.
Jun 03, 2015 22:38:16
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jun 03, 2015 22:38:23
x16)
Ha élvezed a munkád, akkor miért csak napi 2 órában csinálod?
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 03, 2015 22:40:28
x9)
csak bántatok
ti is gecik vagytok
ti is gecik vagytok
Most elkezdesz stalkerkedni utánunk is? Kapunk színes, boldozott beírásokat? Excelt nyitsz rólunk (vagy ha már van, csinálsz benne még pár munkalapot statisztikákkal)? Könyörgővideó is lesz?
jiddise máme
(
x11)
Jun 03, 2015 22:40:31
x11)
csak bántatok
ti is gecik vagytok
ti is gecik vagytok
sneckó, inkább örüljél, hogy megmondják neked az igazat
szart nem ér a tudásod, szart nem ér a munkád, mert alapvetően semmi energiát nem raksz bele - tudnál fejlődni, csak épp eszed ágába nincs, inkább itt baszod a rezet naphosszat
veled nagyon kibasztak a szüleid azzal, hogy mindent a segged alá raktak és engedtek a hisztijeidnek - világosabb pillanataidban vaélszeg te is tudod ezt
Kezdő troll
Jun 03, 2015 22:43:05
Gondolom a geci flow-ra utalsz.
De munkának gyenge.
De munkának gyenge.
A melódat élvezned kell.
Jun 03, 2015 22:43:05
Józan Becsület
(
x2)
Jun 03, 2015 23:11:13
x2)
én valamit nem értek, púp.
jössz itt a flow-érzéssel meg a finom művészlélekkel, és hogy te csak alkotó munkát végzel. viszont én meg azt vettem észre az embereken, akik alkotó munkát végeznek flow-érzés közepette, hogy kifejezetten érdekli őket az, amit csinálnak. még akkor is, ha az csak a hobbijuk. obskurus fórumokat, szaklapokat bújnak, maguk is kísérleteznek új dolgokkal (ld. még "alkotás"), de valahogy nem tudom elképzelni, hogy bármelyikük is hipp-hopp lemaradjon tíz évvel a témájában.
hogy is van ez? senki sem tanította meg neked, hogyan kell érdeklődni?
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
jössz itt a flow-érzéssel meg a finom művészlélekkel, és hogy te csak alkotó munkát végzel. viszont én meg azt vettem észre az embereken, akik alkotó munkát végeznek flow-érzés közepette, hogy kifejezetten érdekli őket az, amit csinálnak. még akkor is, ha az csak a hobbijuk. obskurus fórumokat, szaklapokat bújnak, maguk is kísérleteznek új dolgokkal (ld. még "alkotás"), de valahogy nem tudom elképzelni, hogy bármelyikük is hipp-hopp lemaradjon tíz évvel a témájában.
hogy is van ez? senki sem tanította meg neked, hogyan kell érdeklődni?
Józan Becsület
(
x2)
Jun 03, 2015 23:24:30
x2)
ezt pedig a tanszék figyelmébe:
talán egyetérthetünk, hogy rohamosan közeledik a kolosy téri szín vége. a quaestor-ügy vagy így, vagy úgy, de véget fog vetni az íróasztal alatti bohó ifjúkornak. vagy rocskait csukják le, vagy sodit, vagy egyszerűen csak okafogyottá válik a soditartás. gondolom, a fenti bruttó-nettó-kalkulációk közben se felejtettük el, hogy a "munkája" is kegyelemkenyér, nem pedig piaci alapon szerzett megbízás.
namármost erre az esetre (feltételezve, hogy sodi szabadlábon marad) érdemes lenne készíteni egy tervet. biztos van valakinél egy üresen álló garázs vagy szerszámosfészer, de akár összedobhatnánk egy ún. "kis garzonra" is valahol kőbányán, csak hogy a borgok törleszthessék a tartozásukat.
természetesen itt lennének feltételek, ellentétben az eddigi 33 évvel. a kamerák a legkevésbé zavarnák, mivel amúgy is szeret videón recskázni és sírni. viszont köteles lenne válaszolni a nagyságos előfizető urak kérdéseire, továbbá hetente izgalmas feladatokat találhatnánk ki neki, mint minden modern valóságshow-ban. olvasónapló anna frank naplójából a hideg téli estékre, kisebb háztartási javítások, takarítás, tájékozódási gyakorlatok.
ez egyben meg is valósítaná az álmát, a nagy nézettségű youtube-csatornát.
talán egyetérthetünk, hogy rohamosan közeledik a kolosy téri szín vége. a quaestor-ügy vagy így, vagy úgy, de véget fog vetni az íróasztal alatti bohó ifjúkornak. vagy rocskait csukják le, vagy sodit, vagy egyszerűen csak okafogyottá válik a soditartás. gondolom, a fenti bruttó-nettó-kalkulációk közben se felejtettük el, hogy a "munkája" is kegyelemkenyér, nem pedig piaci alapon szerzett megbízás.
namármost erre az esetre (feltételezve, hogy sodi szabadlábon marad) érdemes lenne készíteni egy tervet. biztos van valakinél egy üresen álló garázs vagy szerszámosfészer, de akár összedobhatnánk egy ún. "kis garzonra" is valahol kőbányán, csak hogy a borgok törleszthessék a tartozásukat.
természetesen itt lennének feltételek, ellentétben az eddigi 33 évvel. a kamerák a legkevésbé zavarnák, mivel amúgy is szeret videón recskázni és sírni. viszont köteles lenne válaszolni a nagyságos előfizető urak kérdéseire, továbbá hetente izgalmas feladatokat találhatnánk ki neki, mint minden modern valóságshow-ban. olvasónapló anna frank naplójából a hideg téli estékre, kisebb háztartási javítások, takarítás, tájékozódási gyakorlatok.
AutismusMaximus
Jun 03, 2015 23:43:16
Sneci, képzeld magad bele ebbe a helyzetbe, játszunk egy kis szerepjátékot.
Budapesten élsz, épp kezd normális irányt venni az életed. Nyelvórákra jársz, kínzóan lassan de azért stabilan fejlődik a nyelvtudásod. És még bejárós munkahelyed is van, ahol ugyan filléreket keresel és háttérszínezésnél komplexebb feladatokat nem nagyon bíznak rád, de azért néha el tudsz lesni a kollégáidtól néhány szakmai fordulatot. De az "otthoniak" rendszeresen ellátnak pénzzel, Vera néni naponta főz, szóval nem is éhezel. Rocskai Gergőnek is maradt még néhány kinőtt ruhája, szóval talán a 3 hete hordott szaros alsógatyád helyett is számíthatsz egy újra.
Egyszóval chili az élet...
Talán most már tényleg tudsz előre is haladni.
Egyszer csak emailt kapsz.
Törpapa BARÁTOD az!
Megírja, hogy a hajléktalanság, az éhezés és telente fagyhalál fenyegeti, tehát konkrét lájfdéndzsör van, ami miatt felköltözik Pestre. Azt szeretné, ha segítenél neki, hogyan tehetné rendbe az életét, hiszen neked már kezd bejönni az élet, sőt mentorának, tanácsadójának tekint, akitől epedve vár minden biztatást.
Először is szeretne hozzád költözni, amit gyorsan elutasítasz, hiszen a gecifoltos íróasztal alatti hálózsákban te is épp csak elférsz, de kettőre már biztos nincsen hely. Vera néni sem örülne, ha egy újabb (rothadó) szájat kellene etetnie.
Nagylelkűen azért felajánlod, hogy érkezése után 1 napig nálad hagyhatja a banyatankját, amíg megoldja a szállás lehetőségét.
Végül 2 utcával odébb talál szállást a törpe és innentől megsokasodnak az emailek, sőt a telefonhívások is. Azt érzed, lassanként minden csökött hülyeséggel téged traktál.
-lelkendezve megírja, hogy tegnap egy kiflivéget talált a kukában, így aznap végre nem éhezett.
-csatolt fotóval dokumentálja, hogy egy félig elszívott cigit sikerült előtúrnia, aminek rúzsos volt a vége, így az ezzel kapcsolatos szexuális fantáziáit is végig kell olvasnod.
-elismerésedet kéri, hogy egyedül sikerült lehúznia az angol vécét, ami számára nagy teljesítmény, hiszen a tanyán csak pottyantós van.
-hajnali 2 felé felhív, hogy a Google Map-en keresd már meg merre jár, mert eltévedt az éjszakai busszal.
-büszkén újságolja, hogy pár hajléktalan megkínálta kannásborral, amitől úgy berúgott, hogy tegnap este körbehányta a Hősök terét.
Néha neked is kedved lenne beszámolni a saját életed alakulásáról, hogy melóba jársz, fejlődik a nyelvtudásod, milyen sorozatod néztél meg, de kb. 2 mondat után azonnal félbeszakít, és csak az ÉN-ÉN-ÉN, csakis a saját együgyű kalandjai hallatszanak. És amikor óvatosan felveted, hogy téged annyira nem izgat a kiflivég meg az angol vécé használata, még ő sértődik meg, és idegesen csapkodni kezd.
Kezd egyre jobban eleged lenni ebből, hiszen épp azért hagytad abba a videózást is, mert ilyen unalmas, senkit sem érdeklő sztorikhoz hívogattak állandóan, olyan Törpapa BARÁTODHOZ hasonló alakokkal lógtál, akik csak visszahúztak, épp az ilyenektől akartál szabadulni, és eddig úgy tűnt, végre sikerül is...
Közben a törpe üzenetei egyre gyakoribbak és követelőzőbbek lesznek. Felháborodik ha nem reagálsz, vagy a legprimitívebb eseményekre nem mondod neki, hogy micsoda óriási tett és eredmény a vécé lehúzása...
Az üzenetek egyre hosszabbak, néha a 2-3 oldalt is elérik, olvasását pedig megnehezíti, hogy minden második szó össze-vissza van boldozva, színezve, már távolról ránézve is egy beteg elméről uralkodik. A régi filmekből az újságokból összevagdosott fenyegető levelekkel zaklatók jutnak eszedbe, kezdesz egy kicsit megijedni...
De hiába, az üzenetek számolatlanul özönlenek. Néha mire elolvasol egyet, addigra már ott áll a fiókban olvasatlanul másik három...
És ami már egészen kellemetlenül érint, a munkahelyed előtt is megjelenik olykor Törpapa, rád vár, és azonnal rád akaszkodva, a saját ÉN-ÉN-ÉN sztorikkal traktálva követ hazáig.
Már a munkahelyeden a kollégáid is kezdenek furán nézni rád, még furábban mint amikor először megérkeztél. Amikor látják, hogy már megint rád várakozik a gusztustalan kinézetű, igénytelen hajléktalan, elcsíped ahogy sokat mondóan összenéznek és a halk vihorászást is hallod. Amikor a közelükbe mész, természetesen azonnal elhallgatnak.
Egy nap váratlan csomagod érkezik. Tévedésről nem lehet szó, a postás félreérthetetlenül a te nevedet mondja. Mint kiderült, a törpe a netről rendelt méregdrága szexuális segédeszközöket, de mivel nincs bejelentve (nem tudja, hogy te se), a Kolosy tér 1/b-t adja meg címzettnek. Nem elég, hogy a folyamatos nyelvórák és a munkahely mellett 0 szabadidődben el kellene vonszolnod a púpodat a postáig, ott másfél órán keresztül sorban állni a 40 fokban, még az átvételkori díjat is neked kéne fizetned, ami ráadásul olyan összeg, hogy két hétnyi melócsával se tudnád kiskálázni.
Végleg betelt a pohár!
Mit lépsz most??
Budapesten élsz, épp kezd normális irányt venni az életed. Nyelvórákra jársz, kínzóan lassan de azért stabilan fejlődik a nyelvtudásod. És még bejárós munkahelyed is van, ahol ugyan filléreket keresel és háttérszínezésnél komplexebb feladatokat nem nagyon bíznak rád, de azért néha el tudsz lesni a kollégáidtól néhány szakmai fordulatot. De az "otthoniak" rendszeresen ellátnak pénzzel, Vera néni naponta főz, szóval nem is éhezel. Rocskai Gergőnek is maradt még néhány kinőtt ruhája, szóval talán a 3 hete hordott szaros alsógatyád helyett is számíthatsz egy újra.
Egyszóval chili az élet...
Talán most már tényleg tudsz előre is haladni.
Egyszer csak emailt kapsz.
Törpapa BARÁTOD az!
Megírja, hogy a hajléktalanság, az éhezés és telente fagyhalál fenyegeti, tehát konkrét lájfdéndzsör van, ami miatt felköltözik Pestre. Azt szeretné, ha segítenél neki, hogyan tehetné rendbe az életét, hiszen neked már kezd bejönni az élet, sőt mentorának, tanácsadójának tekint, akitől epedve vár minden biztatást.
Először is szeretne hozzád költözni, amit gyorsan elutasítasz, hiszen a gecifoltos íróasztal alatti hálózsákban te is épp csak elférsz, de kettőre már biztos nincsen hely. Vera néni sem örülne, ha egy újabb (rothadó) szájat kellene etetnie.
Nagylelkűen azért felajánlod, hogy érkezése után 1 napig nálad hagyhatja a banyatankját, amíg megoldja a szállás lehetőségét.
Végül 2 utcával odébb talál szállást a törpe és innentől megsokasodnak az emailek, sőt a telefonhívások is. Azt érzed, lassanként minden csökött hülyeséggel téged traktál.
-lelkendezve megírja, hogy tegnap egy kiflivéget talált a kukában, így aznap végre nem éhezett.
-csatolt fotóval dokumentálja, hogy egy félig elszívott cigit sikerült előtúrnia, aminek rúzsos volt a vége, így az ezzel kapcsolatos szexuális fantáziáit is végig kell olvasnod.
-elismerésedet kéri, hogy egyedül sikerült lehúznia az angol vécét, ami számára nagy teljesítmény, hiszen a tanyán csak pottyantós van.
-hajnali 2 felé felhív, hogy a Google Map-en keresd már meg merre jár, mert eltévedt az éjszakai busszal.
-büszkén újságolja, hogy pár hajléktalan megkínálta kannásborral, amitől úgy berúgott, hogy tegnap este körbehányta a Hősök terét.
Néha neked is kedved lenne beszámolni a saját életed alakulásáról, hogy melóba jársz, fejlődik a nyelvtudásod, milyen sorozatod néztél meg, de kb. 2 mondat után azonnal félbeszakít, és csak az ÉN-ÉN-ÉN, csakis a saját együgyű kalandjai hallatszanak. És amikor óvatosan felveted, hogy téged annyira nem izgat a kiflivég meg az angol vécé használata, még ő sértődik meg, és idegesen csapkodni kezd.
Kezd egyre jobban eleged lenni ebből, hiszen épp azért hagytad abba a videózást is, mert ilyen unalmas, senkit sem érdeklő sztorikhoz hívogattak állandóan, olyan Törpapa BARÁTODHOZ hasonló alakokkal lógtál, akik csak visszahúztak, épp az ilyenektől akartál szabadulni, és eddig úgy tűnt, végre sikerül is...
Közben a törpe üzenetei egyre gyakoribbak és követelőzőbbek lesznek. Felháborodik ha nem reagálsz, vagy a legprimitívebb eseményekre nem mondod neki, hogy micsoda óriási tett és eredmény a vécé lehúzása...
Az üzenetek egyre hosszabbak, néha a 2-3 oldalt is elérik, olvasását pedig megnehezíti, hogy minden második szó össze-vissza van boldozva, színezve, már távolról ránézve is egy beteg elméről uralkodik. A régi filmekből az újságokból összevagdosott fenyegető levelekkel zaklatók jutnak eszedbe, kezdesz egy kicsit megijedni...
De hiába, az üzenetek számolatlanul özönlenek. Néha mire elolvasol egyet, addigra már ott áll a fiókban olvasatlanul másik három...
És ami már egészen kellemetlenül érint, a munkahelyed előtt is megjelenik olykor Törpapa, rád vár, és azonnal rád akaszkodva, a saját ÉN-ÉN-ÉN sztorikkal traktálva követ hazáig.
Már a munkahelyeden a kollégáid is kezdenek furán nézni rád, még furábban mint amikor először megérkeztél. Amikor látják, hogy már megint rád várakozik a gusztustalan kinézetű, igénytelen hajléktalan, elcsíped ahogy sokat mondóan összenéznek és a halk vihorászást is hallod. Amikor a közelükbe mész, természetesen azonnal elhallgatnak.
Egy nap váratlan csomagod érkezik. Tévedésről nem lehet szó, a postás félreérthetetlenül a te nevedet mondja. Mint kiderült, a törpe a netről rendelt méregdrága szexuális segédeszközöket, de mivel nincs bejelentve (nem tudja, hogy te se), a Kolosy tér 1/b-t adja meg címzettnek. Nem elég, hogy a folyamatos nyelvórák és a munkahely mellett 0 szabadidődben el kellene vonszolnod a púpodat a postáig, ott másfél órán keresztül sorban állni a 40 fokban, még az átvételkori díjat is neked kéne fizetned, ami ráadásul olyan összeg, hogy két hétnyi melócsával se tudnád kiskálázni.
Végleg betelt a pohár!
Mit lépsz most??
Jun 03, 2015 23:43:16
Strici Sanyi
Jun 03, 2015 23:47:41
Ebben nagyon nagy pénzt látok, egyébként. Ha Friderikusz és Alekosz összeköltözése a széria legnézettebb adása volt (most nem tudom hol de valami ilyet olvastam) akkor komoly lakossági igény lehet egy valódi retard show-ra.
Jun 03, 2015 23:47:41
Józan Becsület
(
x2)
Jun 04, 2015 00:00:55
x2)
bizony, és több szezonra való szereplő van az adatbázisunkban! amit csak akar a kedves közönség! hajléktalan törpe? kisméretű cigány? echelon-tanú? nincs lehetetlen! és napról napra jönnek az újak, mint a tegnapi ájtatos manó is.
ezek egy-egy hétre mehetnének sodi mellé az akváriumba. az ellátmányt persze úgy kell belőni, hogy vagy meg kelljen harcolniuk érte, vagy pedig dolgozni. mindkettő érdekes fordulatokkal kecsegtet.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jun 04, 2015 00:09:44
x30)
Esztert én nem irigylem.
Eszter (és Sodi) minőségi kikapcsolódás közben:
www.youtube.com/watch?v=oIC25t37CWM
SoDI
Jun 04, 2015 00:17:51
még az átvételkori díjat is neked kéne fizetned, ami ráadásul olyan összeg, hogy két hétnyi melócsával se tudnád kiskálázni.
Baromság.
Egy fillérjébe nem került volna a gecinek átvennie a kabátomat.
Amúgy mondtam már, hogy zsidók vagytok?
Na meló, csá.
Jun 04, 2015 00:17:51
Andy Dufresne
(
x4)
Jun 04, 2015 01:24:15
x4)
Endre, te szarházi paraszt! Továbbra is azt állítod, hogy megírtad és elfogadták védésre a szakdolgozatod?
-
Jun 04, 2015 02:58:18
Ha élvezed a munkád, akkor miért csak napi 2 órában csinálod?
jobol is megart a sok! hat meg munkabol!
Jun 04, 2015 02:58:18
Haim
(
x10)
Jun 04, 2015 06:03:39
x10)
Sodi!
Nagyon helyesek vagytok Kaufmannval,hogy így beosztjátok a műszakot. Mindig van aki szórakoztat minket.
Ő délelőtt, te délután. sajnos most a trollok nem voltak elégedettek a matinéval,így a banános kapott egy bant, de kérlek, te ne hagyj minket cserben, első osztályú primőr autistarohamot kérünk!
nszksz
Nagyon helyesek vagytok Kaufmannval,hogy így beosztjátok a műszakot. Mindig van aki szórakoztat minket.
Ő délelőtt, te délután. sajnos most a trollok nem voltak elégedettek a matinéval,így a banános kapott egy bant, de kérlek, te ne hagyj minket cserben, első osztályú primőr autistarohamot kérünk!
nszksz
Tádám, és meg is volt az autiroham. Király vagy púp!
Ma valami akrobatikus cirkuszi számot szeretnék!
sodika
Jun 04, 2015 08:25:51
kérjen tőlem bocsánatot
Jun 04, 2015 08:25:51
moshe dayan
(
x2)
Jun 04, 2015 08:27:45
x2)
kérjen tőlem bocsánatot
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
mondanám, hogy toppants is a lábaddal, ha az nem lenne fizikai munka
te fostömlő
vsetko jedno
Jun 04, 2015 08:29:58
mi van buzika, nem jött össze a stresszmentesség? :D
Jun 04, 2015 08:29:58
Antibes
Jun 04, 2015 08:31:02
kérjen tőlem bocsánatot
Türelmes állat a sodi, nem? Most mit tippelsz, kb mikorra enyhül meg?
Jun 04, 2015 08:31:02
vsetko jedno
Jun 04, 2015 08:36:02
állítólag már leszarod és meg is bocsátottál neki.
akkor meg mi ez az ószövetségi düh?
akkor meg mi ez az ószövetségi düh?
Jun 04, 2015 08:36:02
Balog Baszki István
Jun 04, 2015 08:36:29
Jun 04, 2015 08:36:29
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 04, 2015 08:38:59
x48)
kérjen tőlem bocsánatot
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11805x5) May 25, 2015 17:43:39 Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
Legyen boldog, végülis segített.
Ha nem kér bocsánatot azért, amit művelt, hát ne tegye.
Keresztényként úgy döntök már, elvégre lassan június van, hogy enélkül is megbocsátok neki.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 04, 2015 08:40:23
x48)
index.hu/gazdasag/2015/06/04/lezarult_a_vizsgalat_a_brokercegek_konyvvizsgaloi_is_hibaztak/
megalapozták rocskai jani bácsi lesittelését.
L, mint Leoncavallo
Jun 04, 2015 08:41:20
Elnezest a trollegaktol, tegnap 7.8 broninyi terheles hatasa alatt voltam.
Jun 04, 2015 08:41:20
L, mint Leoncavallo
Jun 04, 2015 08:43:46
most 1.2 broni
Jun 04, 2015 08:43:46
-
Jun 04, 2015 08:44:56
kérjen tőlem bocsánatot
Juszt sem fog bocsánatot kérni tőled Gyagyás. Inkább neked kellene bocsántot kérned tőle a zaklatásért. Sőt hálásnak is kellene lenned, hogy a szükségesnél is több időt, energiát és pénzt pazarolt el rád
Jun 04, 2015 08:44:56
kínzó kérdés
Jun 04, 2015 08:48:07
most 1.2 broni
Jun 04, 2015 08:48:07
-
Jun 04, 2015 08:48:24
Endre, te szarházi paraszt! Továbbra is azt állítod, hogy megírtad és elfogadták védésre a szakdolgozatod?
Annak idején a trollok bekérték tőle a szakdolgozatot ,de azt állította, hogy egy kollégájának kölcsön adta. Sőt annak idején azt is behazudta asodi, hogy államvizsgázni megy. Egy szemfüles troll viszont kb. 10 perc alatt kiderítette, hogy ott és aznap bizony nincsen államvizsga. Az már pedig csak a hab volt a tortán, hogy asodi közzé tette egy számlát, hogy ő éppen vérprofi vállalkozó. Persze a számláról is kiderült pár perc alatt, hogy kamu.
Jun 04, 2015 08:48:24
-
Jun 04, 2015 08:49:41
Biztos neki is személy szerint megfordult a fejében, hogy szervez egy masztipartyt. Csak "ez nem az a kávéház".
Jun 04, 2015 08:49:41
retartnaptár
Jun 04, 2015 08:52:18
Jun 04, 2015 08:52:18
L, mint Leoncavallo
Jun 04, 2015 08:53:19
ja, kockaknak 1 broni az a hatas amit a Professzor ur erez 1 xnx es 1 feles-sor kombókor. Alternativ iranyzatok (3L173-k, L337-k, L33T-ek, holdudvaraik, és termeszetesen a pozerek, na meg a slepp) a ponttol jobbra a felestomenyt, amantúl balra a sereket tartotta szamon.
Jun 04, 2015 08:53:19
L, mint Leoncavallo
Jun 04, 2015 08:56:14
és üdv a kilenczkeri ghettóból Mindenkinek! Shalom és hajrá Fradi!
Jun 04, 2015 08:56:14
Antibes
Jun 04, 2015 08:57:21
*izgatottan várja a holnapi napot*
forum.sodika.org/?page=event&id=43
forum.sodika.org/?page=event&id=43
Jun 04, 2015 08:57:21
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 04, 2015 09:02:24
x48)
ja, kockaknak 1 broni az a hatas amit a Professzor ur erez 1 xnx es 1 feles-sor kombókor. Alternativ iranyzatok (3L173-k, L337-k, L33T-ek, holdudvaraik, és termeszetesen a pozerek, na meg a slepp) a ponttol jobbra a felestomenyt, amantúl balra a sereket tartotta szamon.
retartnaptár
Jun 04, 2015 09:03:49
Jun 04, 2015 09:03:49
L, mint Leoncavallo
Jun 04, 2015 09:08:53
PARIzeres!! ;-) :-)
Jun 04, 2015 09:08:53
szécse tea
Jun 04, 2015 09:22:39
Szerintem majdnem mindenki, ha a mindenkibe Eszmeraldát is beleértjük. Ha őt nem, akkor meg mindenki. Nem jönne ide veszekedni, és rendeződne az interneten kívüli élete is.
Szerintem ő megmenthető. Sodi is az lehetne, ha nem lenne olyan állatira csökönyös.
Jun 04, 2015 09:22:39
Zsery
Jun 04, 2015 09:29:07
Leszarom.
Bárminek az ÜZEMELTETÉSÉTŐL (tehát amikor nem jön létre valami új dolog) konkrétan hányok és viszolygok.
Rendszergazdai feladatot nyelvgyakorlás céljából vállalnék csak el, és csak Németországban, és csak ideiglenesen.
Bárminek az ÜZEMELTETÉSÉTŐL (tehát amikor nem jön létre valami új dolog) konkrétan hányok és viszolygok.
Rendszergazdai feladatot nyelvgyakorlás céljából vállalnék csak el, és csak Németországban, és csak ideiglenesen.
Az a dolog is hogy létrejött, amit nekem csinált a szorgalmas sodi :)
Elmondom neked, hogy értékteremtő munkára akkor fog bárki felkérni, ha letettél valamit az asztalra. Ha én például programozót keresnék (lassan szükségem lenne rá, csak még nem tartok ott pénzügyileg, úgyhogy addig guglizgazok és megcsinálom, amit kell, a css-sel például már elég jól elboldogulok) akkor egyedül a referenciáidat nézném. Vannak neked ilyenjeid? Hogy akarsz értékteremtő munkát szerezni, ha még a büdös életben nem teremtettél értéket?
Például ha azt a tavalyi melót nem sodikázod el, és télapóra faszán megkapom, akkor most nyuszira már sokkal komolyabb dolgokkal bíztalak volna meg. De most mondd meg nekem őszintén, mint potenciális megrendelô, miért válasszalak téged? Inkább megveszek 15-20 dolcsiért egy kész megoldást a Codecanyon-on, ami hasonló az elképzeléseimhez, vagy jobb híján valahogy megpróbálom összerakni én, mert szerencsére a mai világban minden tudás elérhető a neten, csak akarni kell megszerezni és gyakorolni.
Jun 04, 2015 09:29:07
AutismusMaximus
Jun 04, 2015 09:37:18
kérjen tőlem bocsánatot
Nem ez volt a kérdés, arra válaszolj amit kérdeztem, te fostömlő!
Mit lépsz MOST?
Jun 04, 2015 09:37:18
Sanyi
Jun 04, 2015 09:37:40
Én csak azt nem rétem, hogy ez a selejt hogy a faszba' tud munkát találni. Én a főállásom mellé keresek 4 óra utáni melót, de nem találok semmit. Ez a pöcs egyáltalán honnan kap megrendelést bármire is?
Nyem értyem...
Nyem értyem...
Jun 04, 2015 09:37:40
powerfap
Jun 04, 2015 09:38:10
A büdös, nagyképű kurva anyádat már! Neked nem jó az ilyen meg olyan meló?! Elvágnád a torkát aki operátori melóra kényszerít, mi? Néz már magad köré egy pillanatra? Mit látsz te faszkalap? Jé egy szék, amiben ülsz? Hopp.. nem te vetted.. Jé, egy tányér, amiből eszel?.. Hopp.. nem a tiéd. Ami benne van? Szalonnás krumpli? Te vetted, te csináltad? Hopp.. nem.. bazdmeg még egy krumplit sem tudsz megvenni és elkészíteni sem! Villanyszámla, telefonszámla, ilyenekről már nem is beszélünk. Menőzől itt a havi 120 ezreddel! A büdös életben nem keresel te ennyit! Napi 3 óra gányolással, aminek a fele forumozás meg javítás. Nincs olyan főnök, aki ezt elviseli, hacsak nem debilek foglalkoztatójába jársz. Amikor így felhúzol azt mondogatom magamnak, hogy nem szabad bántani egy mentálisan sérült aspergeres, borderline-os debilt. De nálad ez a fogyatékosságod "szerencsére" párosult egy olyan fokú nagyképüséggel, aroganciával és geciséggel, hogy lelkiismeret furdalás nélkül basználak le a szakadékba! Olyan vagy mintha egy csöves akinek kiadsz a kocsiból egy százast, kezdené szídni az anyámat és okoskodna hogy miért csak ennyit kap, neki több JÁR! Egy súlytalan kis fing vagy aki bűzölög az irodai asztal alól és ordibál. Akkor válogassál majd a melók közül, akkor nyomjad az életbölcsességeidet, ha EGYEDÜL TARTOD EL MAGAD TE FOSKUPAC! Addig csak csorgasd inkább a nyálad csendben, mint egy ártalmatlan debil, azok legalább szerethető emberek!! Mindenki jobban járna. Remélem legalább Vera néninek hálás vagy azért hogy ő a gyámod és vele nem vagy ekkora görény, ha más nem érdekből. És a végére kívánom neked, hogy szarjon be az a telerejszolt faptopod, mivel ez lenne neked a legnagyobb büntetés, te érzelmi fogyatékos büdösbogár!
Jun 04, 2015 09:38:10
Zsery
Jun 04, 2015 09:46:41
csak bántatok
ti is gecik vagytok
ti is gecik vagytok
Karácsony előtt az összes troll hülyének nézett volna, hogy segítséget ajánlok neked, mégis így tettem. Te pedig visszaéltél a bizalmammal, és utána még neked állt feljebb (legkésőbb két ünnep között visszakapja a szaros 50 euróját a geci, mondtad kb 2 héttel a meló határidejének letelte után, amely határidőt egyébként te magad tűztél ki) oszt azóta is semmi. Egy mocskos kis patkány vagy, aki még azt is hátbaszúrja, aki valami elmeháborodott ötlettől vezérelve segíteni próbál rajtad. Mit vársz te ezek után az emberektől? Egyetlen okot mondj nekem, hogy miért ne bántsalak.
Jun 04, 2015 09:46:41
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 04, 2015 09:48:20
x48)
Én csak azt nem rétem, hogy ez a selejt hogy a faszba' tud munkát találni. Én a főállásom mellé keresek 4 óra utáni melót, de nem találok semmit. Ez a pöcs egyáltalán honnan kap megrendelést bármire is?
Nyem értyem...
Nyem értyem...
bruttó ezres órabérért te is kapnál munkát, Hahó!
ha a munkáltatói és munkavállaló terheket levonjuk, az valahol 400 ft környékén van nettóban. sneci csak azért tudja megtartani az ezrest, mert adót csal.
AlkotóMunka
Jun 04, 2015 09:48:38
ezt pedig a tanszék figyelmébe:
Na erre befizetek!
Jun 04, 2015 09:48:38
-
Jun 04, 2015 09:49:06
Nyem értyem...
Nyem értyem...
Sehonnan nem kap megrendelést. Másokon élősködik. Bevétele esetleg a Tanár úrtól lehet bár az is kétséges. Szerintem kap egy kis zsebpénzt is havona a koszt és a kvártéj mellé.
Jun 04, 2015 09:49:06
-
Jun 04, 2015 09:53:47
A geci trollok akiktől évek óta rengeteg jótanácsot kaptál, kvázi ingyen. Egy hálátlan kis fasszopó vagy.
Jun 04, 2015 09:53:47
szécse tea
Jun 04, 2015 09:55:07
Sodi, Zserynek igaza van. Ha nem is akarod beismerni a trolloknak, gondolkoz el azokon, amiket it leírtak az emberek. A személyeskedést vedd ki, és a gondolatokat olvasd, és azon gondolkozz el közben, hogy mondanak-e igazat. A munkakedvedről, a nyelvtanulásodról, az egézségedről, a motivációról általában. ha saját magad tisztánlátásában nem bízol, egy személyeskedésektől megtisztított formában másolt össze a trollok észrevételeit, gondolatait, javaslatait, és kinyomtatva nyomd a kezébe valamelyik világosabb agyú ismerősödnek, valamelyik Rocskainak, vagy Fórizsnak, ne olyannak, akinek papírja van arról, hogy hülye, vagy még érettségije sincs. Lássuk, mit fognak ők szólni a németországi állásinterjúhoz, az egézségügyi tanácsokhoz, a gányolásaidat javító infós tanácsokhoz, amiket te is elismertél, hogy jól mondtak, stb. De az olyan általános dolgokhoz is hozzászólhatnak, mint az adósságok megadása, a vállalt határidők betartása vagy csomagrendelés más nevére annak a tudta nélkül. próbáld meg, és lássuk, mit mondanak.
Jun 04, 2015 09:55:07
Fekete Bikapata
Jun 04, 2015 10:03:19
kérjen tőlem bocsánatot
Te balfasz, te Angyival alszol el, róla a álmodsz (néha gondolom fel is sírsz éjjelente) és vele kelsz...
Mert a sodi az sodi!
A sodi egy balfasz!
Jun 04, 2015 10:03:19
Brian
Jun 04, 2015 10:04:18
zsery ha fórizsnak utaltál, neki küldjél valami hivatalosnak tűnő felszólítást, h adja vissza a pénzedet. szerintem még sodinak is leesne pár füles a hölgyúrtól
Jun 04, 2015 10:04:18
AutismusMaximus
Jun 04, 2015 10:08:11
Nyem értyem...
Nyem értyem...
Teljesen egyértelmű, hogy sehogyan. Az úgynevezett "munka" ugyanolyan Rocskai pénz, csak annyi a különbség, hogy közvetett módon kapja. Solymári valamilyen ismeretségi/rokoni/zsarolási okból foglalkoztatja, rábíz néhány gányolást, hadd érezze magát fontosnak a korcs, neki végül is mindegy, hogy az ő kezéből kapja-e meg a Rocskai pénzt vagy Veráéktól. Hogy 2-3 órákat bejárogasson, állandóan nyelvórákra rohanjon, sőt ez utóbbit deklaráltan a munkahelyi kötelezettségei elé helyezzen, sőt még (soha be nem hozott) előlegeket is adogasson, az teljességgel kizárt piaci alapon működjön.
Szóval ne aggódj, a recskás ugyanúgy kegyelemkenyéren ér, köze nincs a piaci típusú elhelyezkedéshez, csak köré van építve a Patyomkin falu, hogy azt érezze, milyen fontos munkahelye és vérprofi munkája van.
Jun 04, 2015 10:08:11
Zsery
Jun 04, 2015 10:09:43
Gondolkozom valami ilyesmin, ha sokáig szemtelenkedik. Még bocsánatot sem kért tőlem, mert egy geci.
Jun 04, 2015 10:09:43
tigris
Jun 04, 2015 10:10:23
nincs semmi ilyesmi. úgy bánnak vele mint egy darab szarral, csak az interneten adja a bankot a szerencsétlen.
Jun 04, 2015 10:10:23
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 04, 2015 10:12:04
x38)
Endre, hány fekvőtámasznál és felülésnél tartasz? Már negyedike van, Hahó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
moshe dayan
(
x2)
Jun 04, 2015 10:24:09
x2)
Jövő héten
IsmeretlenJoAkaro
Jun 04, 2015 10:27:51
Erre tippelek en is. Akkora a szakemberhiany, hogy Solymari kenytelen levenni a hatterszinezgetos feladatokat a normalis fejlesztoi vallarol es ezeket utalja ki sodinak. Azt mondjuk nem ertem, hogy miert ad neki eloleget.
Jun 04, 2015 10:27:51
üregi zsidó
Jun 04, 2015 10:44:56
Én azt hallottam, hogy Solymári két kapura játszik és ez Sodi tudomására jutott, aki kapva kapott az alkalmon: megzsarolta a főnökurat, hogy ha nem ad neki előleget, akkor borítja a bilit a "lyuksógórnők" között.
Jun 04, 2015 10:44:56
-
Jun 04, 2015 10:56:02
bannolni kéne a gecignómot amig vissza nem fizeti zserynek az ötvenest
Jun 04, 2015 10:56:02
KÖZLEMÉNY
Jun 04, 2015 11:35:22
L, mint Leoncavallo = prolesz, a retardtroll. Aki látja, bannolja.
Jun 04, 2015 11:35:22
63 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™