Azért a korombeliek szét tudnak már esni. :D
Szóval van bár ott olyan, ami nem kéne. :DDDDDDD
De egyébként széles a merítés. 16 és 40 között bármi jó, ami nem ronda, és okos jófejcsaj.
Na meló, csá.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
ez moilyen kép, osztálytali?????sörért vótam!!!!!!!!!!!!!!!
Ja, felkészülsz. Akkor még évtizedei vannak hátra, addig meg már úgysem élsz.
a pedofil kurva anyádat!
15-16 éves? Reménykedsz, hogy a szülei eltartanak majd téged is?
Te magad vagy az evolúció tagadása, budai úrifiúból csöves lettél!
Nem feltétlen, és nem is optimum, és nem is kizárt.
Az optimum inkább 23. (Férfi életkorának fele + 7).
Ugye :)
Na meló, csá.
Én is türelmes voltam, de abban a pillanatban, hogy elég erős lettem, csak abban az esetben nem fog a picsádra valami olyasmi zúdulni, amihez képest amit a Regász kap Kaufmanntól, kutyafasza, ha eljössz júli 11-én, és élő adásban bevállalod a felkérdezést.
lolbazmeg, ennyi tanulás után?
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
23, hogy menjen a piton méretéhez, vagy mi ez az autista mérce már megint?
Bocsánatkérés hol van? Leszbocsánatkérés? Geci sodi kérjen tőlem bocsánatot!!! A geci.
Aha. Tök jó. :)
Minden bekezdés mondanivalója összeáll nagyjából.
az azért legyen tiszta, rechito, hogy te senkit nem nézhetsz szarba.
De rendben, tegyük fel, hogy összeszedsz mondjuk egy 20 éves kiscsajt, aki megfelel a sztenderdjeidnek.
Miből viszed el kajálni, moziba?
Milyen programokat találsz ki neki?
Hová viszed fel, ha még dugni is akarna veled? Nincs saját lakásod, mert elherdáltad?
Hátbazmeg nehogy már megdicsérjelek bazmeg. Én még most is melózom, mert muszáj, erre te meg itt arra vered magad, hogy napi két órát gányolsz. És ezért dicséretet vársz bárkitől is?
mondom 1 -szer anyámnnak, nekem a 10 éves csajok is tetszenek....elkezdet kiabálni, hogy te hülye barom, degenerált)))))amugy csak vicceltem))))))
Miről beszélgetnél egy 15 éves lánnyal, Recskás? Én fiatalabb vagyok egy kicsivel nálad (nem sokkal), de annyit bízvást állíthatok, hogy 23-25 év alatti nővel már nem kezdenék, maximum egyéjszakás szex miatt. Mondjuk neked tökmindegy, mert te úgysem tudsz semmiről beszélgetni senkivel.
Én csak annyira vagyok veled geci, mint asodi, aki egy geci. Jóindulatú voltam, segítettem neked, te meg geci voltál, és a mai napig nem kértél bocsánatot. KÉRJÉLBOCSÁNATOT!!!!4
Csira sodi geci Àtt baszott a bocsánatkérésel :(
Na csá, lemegyek én is egy sörért.
ja, a többieknek jó volt, te meg nézted őket. aztán bealudtál, mert nem tudsz magadon uralkodni.
KÉRJÉL BOCSÁNATOT!!!! HALLOD?
Perszehogy vicceltel, 5 eves felett neked mar rancos a punci !ikszdé!
Én gyerekkoromban ha unatkoztam, mindig anyámék fülét kezdtem rágni, hogy ha lehet, lassan lépjünk a távozás hímes mezejére. Lehet, hogy itt is rről va szó.
- Vejanyényi, ubnyatkozoooom, mennyünkkhaza hámümümümümü
- Várjál kicsit Endiike, Vera bes...
- Jóvan dögölj meg.
Büdös geci.
De nem neked xD
Mert egy geci. A sodi geci.
A sodi.
pocija csak a kisbabáknak van, te buzika xD
pontosan ez az a ruha, amiben flódnist láttam tegnap! :)
mindegy :D
még szerintem is gáz, de szarakodjon az utómunkával, akinek hat anyja van
Na meló, csá.
Miért nem ma? És miért kell előre bejelenteni, ahelyett, hogy szép csendben megcsinálnád, és már csak akkor szólnál, amikor fenn van? Ma is bejelentetted, hogy nem jössz társalogni, és pont az ellenkezőjét csináltad. Mert ilyen ez a Sodi. Amit megígér, annak az ellenkezőjét csinálja.
ááá, nem is vok pedo!nem tudom, piásan ritkán hülyülök vele, pedig csunya dolog....nem is bírnák megrontani egy gyereket....pedig perverz vok, de érzem, hogy nem tudnám.....
hugyoztam m, köpködtem szájba kurvát, majdnem megfulladt , stb, , de az más, meg volt beszélve..seggemel ültem a fején, és nem kapott levegőtt!!!
józsef attila verse:előadja:blogina!!!!!!!
Snecimanó néven írj neki, ez egy jól kipróbált inkognitó megőrzési módszer.
Pedig a Púptakaró Snecifej életed találmánya volt!
sajnos most nem találom a videót.
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
ahogy broni fogalmazna: aaaaaaaoooooaaaaaargghhhhhh
Innen szép javítani.
Fogsz te még engem rajongással szopni.
na csá
persze, meg medencés irodás is lesz. kérjél bocsánatot. * ásít *
ki az??ugy kinyalom a seggedet , baszod!!!!!!!!
kinek fogod nyomatni?
*Kereszteny kronikas*
Akkor te biztos nem szoktál panaszkodni a dőlésszögre.
Ha három huszonéves topmodell szopna téged rajongással, akkor sem lennél már képes merevedésre. Soha. Nagy hiba volt elárulni ezt a féltve őrzött titkodat Andinak.
Es ha 3 huszoneves ferfi topmodell? Az más.
Hahó!
Te még mindig elhiszed, hogy el fogsz érni valamit az életben, mi?
Rajongással szopni, geci...
Nem semmi.
ilyen normális ember eszébe se jut a pinával kapcsolatban..még hülyének se, csak ha nagyon az.....
Azt úgy hívják, hogy sérv. :)
Fiú lesz, vagy lány? Mi lesz a neve? Hanyadik hónapban vagy? :) Ikdszdé.
És a bocsánatkérés hol van? Leszbocsánatkérés a sérved kizáródása előtt?
Mindegy.
Andi. Berlin. Geci. Midnegy.
milyen állatok voltak, birka????disznó????ló???
én le se éretségiztem, mégis meghívtak az éretsségi találkozóra......sokat ittam meg lógtam, oszt kibasztak..

Valószínűleg valami kurva nagy dologról tereli el a figyelmet. Quaestor fronton lehet, hogy zajlanak az események, esetleg a Zsery féle felkérdezést akarta elkenni. Így is tálalta: gumicsont! ASODI mindig pontosan fogalmaz!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Kivel oszthatná meg az autista fantáziáit, mint a kommenthaverokkal?
Ha bármit érezne a megaláztatásból, vagy értené mi az, hogy önmagát alázza, sosem írt volna ide egy karaktert sem,... esetleg be tudná tartani, hogy nem ír ide.
De képtelen, mert az autista azt érti meg utoljára, hogy ő valóban autista, és minden amit elképzel, amiben él, az nincs, nem létezik.
Ha értené, mindent értene, tehát már nem is lenne autista, ez tkp. un. csapda-paradoxon.
ez nem vicc!!!!!!!!!
nem ismeremrtem ezt a márkát, ahogy nézem, hip-hop nigga cucc...ezért nem ismertwm....
a faszt, ez hülyeség, részeg vok, csak a sodiféle magyart!barbit ne!!!!!!!!!!!!
vivát trianon!!!!!!!!!!
Fila.
Emberre nem mondjuk,hogy bármi te bunkó!
Talán mégsem véletlen,hogy a vadászbika csak a faszát tudja verni.
sodika
Jun 05, 2015 21:27:06
Inkább lottózzál, arra több az esélyed, mint korodbeli puncira, impotens púpszter!
Azért a korombeliek szét tudnak már esni. :D
Szóval van bár ott olyan, ami nem kéne. :DDDDDDD
De egyébként széles a merítés. 16 és 40 között bármi jó, ami nem ronda, és okos jófejcsaj.
Na meló, csá.
Jun 05, 2015 21:27:06
broni
Jun 05, 2015 21:27:35
Melyik az új mentorod, Sodi?
A piros dzsekis szexnagyi, vagy a piros nadrágos?
A piros dzsekis szexnagyi, vagy a piros nadrágos?
ez moilyen kép, osztálytali?????sörért vótam!!!!!!!!!!!!!!!
Jun 05, 2015 21:27:35
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 05, 2015 21:28:02
x9)
Nem. Megnyugtatom, hogy hosszú hónapjai vannak bocsánatot kérni, de még csak felkészülök.
Ja, felkészülsz. Akkor még évtizedei vannak hátra, addig meg már úgysem élsz.
sodika
Jun 05, 2015 21:28:03
Széles merítés. A 15 és 40 között bármi ok, ami nem ronda, nőből van, és okos, meg vagány kicsit. Ezt most tényleg így érzem.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Jun 05, 2015 21:28:03
sodika
Jun 05, 2015 21:29:25
na filmnézés,csá
Jun 05, 2015 21:29:25
betrinyózott veréb
Jun 05, 2015 21:30:06
Széles merítés. A 15 és 40 között bármi ok, ami nem ronda, nőből van, és okos, meg vagány kicsit. Ezt most tényleg így érzem.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
a pedofil kurva anyádat!
Jun 05, 2015 21:30:06
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 05, 2015 21:30:11
x9)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Ismail Mowshowitch
Jun 05, 2015 21:31:02
Na csá.
Letöltöttem németül egy filmet, oszt megnézem.
Délelőtt meg egy evolúicó-tagadó vallási anyagot vettem németül.
Te magad vagy az evolúció tagadása, budai úrifiúból csöves lettél!
Jun 05, 2015 21:31:02
sodika
Jun 05, 2015 21:31:13
Na meló, csá.
Jun 05, 2015 21:31:13
-
Jun 05, 2015 21:31:18
ha egy csaj okos, akkor legyen az barmilyen ronda, teged nagyivben fog elkerulni. viszont ott van szekeres maria, akit mar javasoltunk paran, pont osszeilletek.
Jun 05, 2015 21:31:18
Zsery
Jun 05, 2015 21:32:16
Türelmes vagyok, de abban a pillanatban, hogy elég erős lesz hozzá a németem, csak abban az esetben nem fog a picsára valami olyasmi zúdulni, amihez képest amit a Regász kap Kaufmanntól, kutyafasza, ha akkor éppen lesz mellettem egy szerető barátnő, aki kellően lefoglalja az érzelmi világomat ahhoz, hogy magasról leszarjam, él-e a picsa, vagy mi van vele.
Én is türelmes voltam, de abban a pillanatban, hogy elég erős lettem, csak abban az esetben nem fog a picsádra valami olyasmi zúdulni, amihez képest amit a Regász kap Kaufmanntól, kutyafasza, ha eljössz júli 11-én, és élő adásban bevállalod a felkérdezést.
Jun 05, 2015 21:32:16
sodika
Jun 05, 2015 21:33:42
Fizikailag hozza az Andi szintjét, de olyan kell, akit tisztelni tudok. Anélkül nem tudok nőt elvilselni. Vagy ha mégis, hamar megérzi, hogy szarba nézem :D
Jun 05, 2015 21:33:42
Zsery
Jun 05, 2015 21:33:53
(Bocsánat, kétszer próbáltam nekifutni ennek az idézett mondatnak, de nem tudtam rendesen dekódolni, ahhoz autistának kellene lennem.)
Jun 05, 2015 21:33:53
sodika
Jun 05, 2015 21:34:11
na filmnézés, csá
Jun 05, 2015 21:34:11
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 05, 2015 21:34:41
x48)
Na csá.
Olvasgattam, és bár nem minden egyes szó teljesen tiszta, de az a durva, hogy egyébként bárhol kinyitom, értem...
Olvasgattam, és bár nem minden egyes szó teljesen tiszta, de az a durva, hogy egyébként bárhol kinyitom, értem...
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 05, 2015 21:35:13
x9)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
23, hogy menjen a piton méretéhez, vagy mi ez az autista mérce már megint?
Zsery
Jun 05, 2015 21:35:19
na filmnézés,csá
Bocsánatkérés hol van? Leszbocsánatkérés? Geci sodi kérjen tőlem bocsánatot!!! A geci.
Jun 05, 2015 21:35:19
sodika
Jun 05, 2015 21:35:58
Aha. Tök jó. :)
Minden bekezdés mondanivalója összeáll nagyjából.
Jun 05, 2015 21:35:58
sodika
Jun 05, 2015 21:36:12
nacsá
Jun 05, 2015 21:36:12
betrinyózott veréb
Jun 05, 2015 21:36:39
Fizikailag hozza az Andi szintjét, de olyan kell, akit tisztelni tudok. Anélkül nem tudok nőt elvilselni. Vagy ha mégis, hamar megérzi, hogy szarba nézem :D
az azért legyen tiszta, rechito, hogy te senkit nem nézhetsz szarba.
De rendben, tegyük fel, hogy összeszedsz mondjuk egy 20 éves kiscsajt, aki megfelel a sztenderdjeidnek.
Miből viszed el kajálni, moziba?
Milyen programokat találsz ki neki?
Hová viszed fel, ha még dugni is akarna veled? Nincs saját lakásod, mert elherdáltad?
Jun 05, 2015 21:36:39
töppedt buzigolyók
Jun 05, 2015 21:36:51
Valahogy úgy, mert minden egy folyamat.
Ti se dícsértek meg.
Gecik vagytok, mint az Andi.
na csá
Ti se dícsértek meg.
na csá
Hátbazmeg nehogy már megdicsérjelek bazmeg. Én még most is melózom, mert muszáj, erre te meg itt arra vered magad, hogy napi két órát gányolsz. És ezért dicséretet vársz bárkitől is?
Jun 05, 2015 21:36:51
-
Jun 05, 2015 21:37:20
nem hinnem, hogy 10millios adossaga van marianak, es az biztos, hogy sokkal epetkepesebb nalad. raadasul fizikailag is jobb kondiban van mint te, erosebb is nalad.
Jun 05, 2015 21:37:20
AutismusMaximus
Jun 05, 2015 21:37:41
Hát Sneci, jól tetted hogy kitetted ide ezeket a képeket, tökéletes ábrázolás rólad, a lepattant, rákos kinézetű, magányosan hetyetyéző csövesről és az összes többi vidám, jól szórakozó, egészséges emberekről.
Amilyen lúzer fasz vagy, simán látszik hogy lett volna ott 1-2 bula, aki simán rákapott volna a pitonra, ha csak egy kicsit ügyesebb vagy...
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipPLqv2q4AnUJapPA6wyDuZQwNaIaWz7IWMOeeYK?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Én a rózsaszín felsős és a vöröses hajú csajsziban látnám a potenciált, ők látszik hogy szépen kicsinosították magukat, tetszelegni akartak. Meg bennük látszik, hogy benne lenne a dög... Az előbbinek ráadásul különösen bolondos a mosolya (ezt most pozitív értelemben mondom, tényleg!)
Nem ennek a talinak a kapcsán volt, hogy a Recskaboy kifejtette, hogy eddig elveivel (hahaha) ellentétben most már gyerekes csajt is el tudna képzelni magának?
Ha így volt, akkor szinte tuti, hogy valamelyik a kettő közül váltotta ki a hatást.
De még képbe jöhetett volna a Szekeres Mária hasonmás is, mint látszik, a tütüke nem esik nehezére, itt is elég lett volna pár kört kivárni, amíg ráborult volna a pitonra:
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipMsTxWC_wuVc-WunsK42gTRvBc3UDgMLxHrb8Pj?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Sőt, Sodinak sokkal testhezállóbb parti is lehetett volna, nem hiszem hogy a srácok nemet mondtak volna egy kellemes maszti-partira:
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipOud08f9LoqgKVaSpRMY6OL1jyKm2xxqBz-g_O6?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Te meg ehelyett mit csinálsz, te nyomorult gnóm??? Meghívnak bulizni, erre alszol mindenhol ahol lehet, az asztalon, a kanapén... Te tiszteletlen szar!! Látszik, még a csoportképen is mindenki oldalazva, háttal áll neked, mintha egy hányingerkeltő büdös bogár volnál. Látszik az erőltetett, megjátszott vigyorodon, hogy rohadtul nem érzed te se a helyed a normális emberek között.
Ez a kép alapján érthető is, mi a különbség csinos, normális emberek és teközötted:
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipNTsOkqHxjEfc7KVbU002s2kVEs042ICbiAJt-1?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Itt meg hogy nézel ki bazmeg?? Már a homlokodon is sérv nőtt??? Bazmeg nincs annyi púpú teve a világon, amilyen te vagy:
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipNR7PdSuIc-eWbkr-IuO_7FL84IBxGCQPt6pVAW?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Ennyit érsz Sneci. Egy nulla vagy.
Amilyen lúzer fasz vagy, simán látszik hogy lett volna ott 1-2 bula, aki simán rákapott volna a pitonra, ha csak egy kicsit ügyesebb vagy...
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipPLqv2q4AnUJapPA6wyDuZQwNaIaWz7IWMOeeYK?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Én a rózsaszín felsős és a vöröses hajú csajsziban látnám a potenciált, ők látszik hogy szépen kicsinosították magukat, tetszelegni akartak. Meg bennük látszik, hogy benne lenne a dög... Az előbbinek ráadásul különösen bolondos a mosolya (ezt most pozitív értelemben mondom, tényleg!)
Nem ennek a talinak a kapcsán volt, hogy a Recskaboy kifejtette, hogy eddig elveivel (hahaha) ellentétben most már gyerekes csajt is el tudna képzelni magának?
Ha így volt, akkor szinte tuti, hogy valamelyik a kettő közül váltotta ki a hatást.
De még képbe jöhetett volna a Szekeres Mária hasonmás is, mint látszik, a tütüke nem esik nehezére, itt is elég lett volna pár kört kivárni, amíg ráborult volna a pitonra:
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipMsTxWC_wuVc-WunsK42gTRvBc3UDgMLxHrb8Pj?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Sőt, Sodinak sokkal testhezállóbb parti is lehetett volna, nem hiszem hogy a srácok nemet mondtak volna egy kellemes maszti-partira:
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipOud08f9LoqgKVaSpRMY6OL1jyKm2xxqBz-g_O6?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Te meg ehelyett mit csinálsz, te nyomorult gnóm??? Meghívnak bulizni, erre alszol mindenhol ahol lehet, az asztalon, a kanapén... Te tiszteletlen szar!! Látszik, még a csoportképen is mindenki oldalazva, háttal áll neked, mintha egy hányingerkeltő büdös bogár volnál. Látszik az erőltetett, megjátszott vigyorodon, hogy rohadtul nem érzed te se a helyed a normális emberek között.
Ez a kép alapján érthető is, mi a különbség csinos, normális emberek és teközötted:
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipNTsOkqHxjEfc7KVbU002s2kVEs042ICbiAJt-1?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Itt meg hogy nézel ki bazmeg?? Már a homlokodon is sérv nőtt??? Bazmeg nincs annyi púpú teve a világon, amilyen te vagy:
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipNR7PdSuIc-eWbkr-IuO_7FL84IBxGCQPt6pVAW?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Ennyit érsz Sneci. Egy nulla vagy.
Jun 05, 2015 21:37:41
broni
Jun 05, 2015 21:38:08
a pedofil kurva anyádat!
mondom 1 -szer anyámnnak, nekem a 10 éves csajok is tetszenek....elkezdet kiabálni, hogy te hülye barom, degenerált)))))amugy csak vicceltem))))))
Jun 05, 2015 21:38:08
töppedt buzigolyók
Jun 05, 2015 21:39:52
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Miről beszélgetnél egy 15 éves lánnyal, Recskás? Én fiatalabb vagyok egy kicsivel nálad (nem sokkal), de annyit bízvást állíthatok, hogy 23-25 év alatti nővel már nem kezdenék, maximum egyéjszakás szex miatt. Mondjuk neked tökmindegy, mert te úgysem tudsz semmiről beszélgetni senkivel.
Jun 05, 2015 21:39:52
Zsery
Jun 05, 2015 21:40:12
Valahogy úgy, mert minden egy folyamat.
Ti se dícsértek meg.
na csá
Ti se dícsértek meg.
na csá
Én csak annyira vagyok veled geci, mint asodi, aki egy geci. Jóindulatú voltam, segítettem neked, te meg geci voltál, és a mai napig nem kértél bocsánatot. KÉRJÉLBOCSÁNATOT!!!!4
Csira sodi geci Àtt baszott a bocsánatkérésel :(
Na csá, lemegyek én is egy sörért.
Jun 05, 2015 21:40:12
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 05, 2015 21:41:32
x48)
sneci, szerintem veled összesen nem beszéltek egy órát az osztálytársaid a talin. látszik, hogy minden képen el vagy különülve a többiektől.
sodika
Jun 05, 2015 21:42:26
á, jóvoltez
nacsá
nacsá
Jun 05, 2015 21:42:26
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 05, 2015 21:43:54
x48)
á, jóvoltez
nacsá
nacsá
ja, a többieknek jó volt, te meg nézted őket. aztán bealudtál, mert nem tudsz magadon uralkodni.
Zsery
Jun 05, 2015 21:44:03
á, jóvoltez
nacsá
nacsá
KÉRJÉL BOCSÁNATOT!!!! HALLOD?
Jun 05, 2015 21:44:03
-
Jun 05, 2015 21:44:44
sodi, miért nem kérsz bocsánatot zserytől? geci vagy?
Jun 05, 2015 21:44:44
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 05, 2015 21:45:20
x48)
mint egy kisgyerek, aki bealszik vendégségben, amíg a felnőttek beszélgetnek.
Schwezoff Dávid
Jun 05, 2015 21:46:43
Jun 05, 2015 21:46:43
betrinyózott veréb
Jun 05, 2015 21:47:52
mint egy kisgyerek, aki bealszik vendégségben, amíg a felnőttek beszélgetnek.
Én gyerekkoromban ha unatkoztam, mindig anyámék fülét kezdtem rágni, hogy ha lehet, lassan lépjünk a távozás hímes mezejére. Lehet, hogy itt is rről va szó.
- Vejanyényi, ubnyatkozoooom, mennyünkkhaza hámümümümümü
- Várjál kicsit Endiike, Vera bes...
- Jóvan dögölj meg.
Jun 05, 2015 21:47:52
konkluzio
Jun 05, 2015 21:49:24
a sodi egy geci
Jun 05, 2015 21:49:24
Schwezoff Dávid
Jun 05, 2015 21:50:23
a sodi egy geci
Büdös geci.
Jun 05, 2015 21:50:23
Behajtó Benő
Jun 05, 2015 21:52:39
á, jóvoltez
nacsá
nacsá
De nem neked xD
Jun 05, 2015 21:52:39
Zsery
Jun 05, 2015 21:56:19
sodi, miért nem kérsz bocsánatot zserytől? geci vagy?
Mert egy geci. A sodi geci.
A sodi.
Jun 05, 2015 21:56:19
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jun 05, 2015 22:02:09
x30)
Azért nem kér bocsánatot a Sodi, mert ő egy PBG.
Pátyi Büdös Geci.
Pátyi Büdös Geci.
kéknickes troll
Jun 05, 2015 22:02:56
De jók ezek a képek! Az ismerősöm is ott van rajta, szóval most már csak meg kellene kérni szépen, mesélje el, hogy viselkedett a gnóm az osztálytalálkozón. Lehet, hogy vacsi/fürdés után írok neki, csak kitalálom, mit írjak, nehogy megtudja, hogy én vagyok, és az se derüljön ki, hogy ő kicsoda. :)
Jun 05, 2015 22:02:56
sodika
Jun 05, 2015 22:05:29
Holnap feltöltöm az utolsó bírósági produkciómat is.
Véletlenül rosszul gomboltam be az ingem, és kilóg a pocim.
Picit gáz, ezért utómunkán gondolkodtam, de inkább leszarom.
Felmegy, ahogy van.
Na meló, csá.
Felmegy, ahogy van.
Na meló, csá.
Jun 05, 2015 22:05:29
xray
Jun 05, 2015 22:07:53
Felmegy, ahogy van.
Na meló, csá.
Felmegy, ahogy van.
Na meló, csá.
Jun 05, 2015 22:07:53
Etikai vészcsengő
Jun 05, 2015 22:08:22
pontosan ez az a ruha, amiben flódnist láttam tegnap! :)
Jun 05, 2015 22:08:22
sodika
Jun 05, 2015 22:09:20
Na meló, csá.
Jun 05, 2015 22:09:20
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jun 05, 2015 22:09:39
x30)
Miért nem ma? És miért kell előre bejelenteni, ahelyett, hogy szép csendben megcsinálnád, és már csak akkor szólnál, amikor fenn van? Ma is bejelentetted, hogy nem jössz társalogni, és pont az ellenkezőjét csináltad. Mert ilyen ez a Sodi. Amit megígér, annak az ellenkezőjét csinálja.
broni
Jun 05, 2015 22:09:44
ááá, nem is vok pedo!nem tudom, piásan ritkán hülyülök vele, pedig csunya dolog....nem is bírnák megrontani egy gyereket....pedig perverz vok, de érzem, hogy nem tudnám.....
hugyoztam m, köpködtem szájba kurvát, majdnem megfulladt , stb, , de az más, meg volt beszélve..seggemel ültem a fején, és nem kapott levegőtt!!!
józsef attila verse:előadja:blogina!!!!!!!
Jun 05, 2015 22:09:44
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jun 05, 2015 22:12:08
x30)
csak kitalálom, mit írjak, nehogy megtudja, hogy én vagyok, és az se derüljön ki, hogy ő kicsoda. :)
Snecimanó néven írj neki, ez egy jól kipróbált inkognitó megőrzési módszer.
broni
Jun 05, 2015 22:29:38
sodi, nem akartak a többiek megölni a talin???nem tapsztaltál gyanus jeleket?
Jun 05, 2015 22:29:38
eclipse
Jun 05, 2015 22:33:37
Ugyan barátnőd nem lesz sosem, de 21 éves egyetemista lány trollod már van, ha ez megnyugtat :P
Jun 05, 2015 22:33:37
Józan Becsület
(
x2)
Jun 05, 2015 22:34:05
x2)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Pedig a Púptakaró Snecifej életed találmánya volt!
sajnos most nem találom a videót.
betrinyózott veréb
Jun 05, 2015 22:34:49
Ugyan barátnőd nem lesz sosem, de 21 éves egyetemista lány trollod már van, ha ez megnyugtat :P
Jun 05, 2015 22:34:49
sodika
Jun 05, 2015 22:35:07
Innen szép javítani.
na csá
Jun 05, 2015 22:35:07
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 05, 2015 22:36:50
x48)
Innen szép javítani.
na csá
na csá
persze, meg medencés irodás is lesz. kérjél bocsánatot. * ásít *
broni
Jun 05, 2015 22:37:45
ki az??ugy kinyalom a seggedet , baszod!!!!!!!!
Jun 05, 2015 22:37:45
jiddise máme
(
x11)
Jun 05, 2015 22:38:08
x11)
Azért rohadjon csak meg. Most már bezzeg tudnám nyomni a vakert. Fogom is.
na mindegy
csá
na mindegy
csá
kinek fogod nyomatni?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 05, 2015 22:38:31
x48)
5 év múlva:
- veja nyényi, a nők mind gecik, nem akajnak engemet. le tudnál szopni?
- veja nyényi, a nők mind gecik, nem akajnak engemet. le tudnál szopni?
broni
Jun 05, 2015 22:39:13
engem dicsértek mindig a csajok, hogy jol nyalok.......szürcsölöm, habzsolom a pinát, had leveljen......
Jun 05, 2015 22:39:13
Schwezoff Dávid
Jun 05, 2015 22:40:48
Innen szép javítani.
na csá
na csá
*Kereszteny kronikas*
Jun 05, 2015 22:40:48
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jun 05, 2015 22:41:27
x30)
engem dicsértek mindig a csajok, hogy jol nyalok.......szürcsölöm, habzsolom a pinát, had leveljen......
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jun 05, 2015 22:44:20
x30)
Innen szép javítani.
na csá
na csá
Ha három huszonéves topmodell szopna téged rajongással, akkor sem lennél már képes merevedésre. Soha. Nagy hiba volt elárulni ezt a féltve őrzött titkodat Andinak.
Schwezoff Dávid
Jun 05, 2015 22:47:19
Es ha 3 huszoneves ferfi topmodell? Az más.
Hahó!
Jun 05, 2015 22:47:19
eclipse
Jun 05, 2015 22:48:06
a freeblogos korszakodtól kezdve végigkövetem a szellemi és fizikai leépülésedet. hidd el, nincs olyan korombeli értelmes lány aki ne röhögne egyből a pofádba, ha hozzászólsz
Jun 05, 2015 22:48:06
Antibes
Jun 05, 2015 22:48:20
Innen szép javítani.
na csá
na csá
Te még mindig elhiszed, hogy el fogsz érni valamit az életben, mi?
Rajongással szopni, geci...
Nem semmi.
Jun 05, 2015 22:48:20
broni
Jun 05, 2015 22:54:05
ilyen normális ember eszébe se jut a pinával kapcsolatban..még hülyének se, csak ha nagyon az.....
Jun 05, 2015 22:54:05
-
Jun 05, 2015 22:55:29
Sodi! Melyik állatot erőszakoltad meg a farmon, te perverz?
Jun 05, 2015 22:55:29
Zsery
Jun 05, 2015 23:00:07
és kilóg a pocim
Azt úgy hívják, hogy sérv. :)
Fiú lesz, vagy lány? Mi lesz a neve? Hanyadik hónapban vagy? :) Ikdszdé.
És a bocsánatkérés hol van? Leszbocsánatkérés a sérved kizáródása előtt?
Mindegy.
Andi. Berlin. Geci. Midnegy.
Jun 05, 2015 23:00:07
broni
Jun 05, 2015 23:10:29
Sodi! Melyik állatot erőszakoltad meg a farmon, te perverz?
milyen állatok voltak, birka????disznó????ló???
Jun 05, 2015 23:10:29
xray
Jun 05, 2015 23:13:31
téged maximum egy tripperes víziló fog leszopni, te invalidus.
Jun 05, 2015 23:13:31
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 05, 2015 23:15:07
x38)
Bazdmeg, púp! Te tényleg egyedül üldögéltél az osztálytalálkozón, a kék ruhás csajra csorgattad egy kicsit a nyálad, nem fejezted be a tányér kajádat, és elaludtál az asztalnál? Nem vagy semmi, gecc! Kurvára tetszenek a képek, vinnyogva röhögök! Nézd meg, mindenki jól érzi magát, csak te erőltetsz a fejedre egy vigyort! Ráadásul képzelheted, mennyire kiröhögtek, amikor ott fetrengtél amíg ők buliztak. A ruházatodból egyből le lehet vágni, hogy egy koldus vagy, szóval hiába vetítettél nekik bármit, pontosan tudják, hogy szarból vagy. És még be is alszol, mert senkit se érdekelsz. Ez shiker lehetett a javából! Nagyon remélem, hogy kapunk majd részletes beszámolót is, de a képek alapján azért elég sok minden egyértelmű.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
broni
Jun 05, 2015 23:22:10
Bazdmeg, púp! Te tényleg egyedül üldögéltél az osztálytalálkozón, a kék ruhás csajra csorgattad egy kicsit a nyálad, nem fejezted be a tányér kajádat, és elaludtál az asztalnál? Nem vagy semmi, gecc! Kurvára tetszenek a képek, vinnyogva röhögök! Nézd meg, mindenki jól érzi magát, csak te erőltetsz a fejedre egy vigyort! Ráadásul képzelheted, mennyire kiröhögtek, amikor ott fetrengtél amíg ők buliztak. A ruházatodból egyből le lehet vágni, hogy egy koldus vagy, szóval hiába vetítettél nekik bármit, pontosan tudják, hogy szarból vagy. És még be is alszol, mert senkit se érdekelsz. Ez shiker lehetett a javából! Nagyon remélem, hogy kapunk majd részletes beszámolót is, de a képek alapján azért elég sok minden egyértelmű.
én le se éretségiztem, mégis meghívtak az éretsségi találkozóra......sokat ittam meg lógtam, oszt kibasztak..
Jun 05, 2015 23:22:10
broni
Jun 05, 2015 23:24:08
persze el is mentem, jól bebasztam....vittem egy üveg csivast....sodi, mit vittél, gklédát????
Jun 05, 2015 23:24:08
Antibes
Jun 05, 2015 23:27:33
De vajon mi volt azzal a célja, hogy eldicskedett vele és önszàntàbòl berakta ide?
Jun 05, 2015 23:27:33
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jun 05, 2015 23:30:54
x30)

nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 05, 2015 23:35:00
x38)
De vajon mi volt azzal a célja, hogy eldicskedett vele és önszàntàbòl berakta ide?
Valószínűleg valami kurva nagy dologról tereli el a figyelmet. Quaestor fronton lehet, hogy zajlanak az események, esetleg a Zsery féle felkérdezést akarta elkenni. Így is tálalta: gumicsont! ASODI mindig pontosan fogalmaz!
óóóóÓÓÓóóhelló
Jun 05, 2015 23:35:41
Kivel oszthatná meg az autista fantáziáit, mint a kommenthaverokkal?
Ha bármit érezne a megaláztatásból, vagy értené mi az, hogy önmagát alázza, sosem írt volna ide egy karaktert sem,... esetleg be tudná tartani, hogy nem ír ide.
De képtelen, mert az autista azt érti meg utoljára, hogy ő valóban autista, és minden amit elképzel, amiben él, az nincs, nem létezik.
Ha értené, mindent értene, tehát már nem is lenne autista, ez tkp. un. csapda-paradoxon.
Jun 05, 2015 23:35:41
broni
Jun 05, 2015 23:47:01
itt mindenki sodi, az isten szerelmére!!!!!!!!!!!a világ legőrültebb embre irogat ide évek óta, egyedül!!!!!!!!!
Jun 05, 2015 23:47:01
óóóóÓÓÓóóhelló
Jun 05, 2015 23:50:18
Nyilván.
Hiszen ASODI is saját képzelt gyerekkori barátja nevét használja, csak azóta még 120felé szakadt a személyisége.
Én is sodika vagyok, természetesen, ki más.
Hiszen ASODI is saját képzelt gyerekkori barátja nevét használja, csak azóta még 120felé szakadt a személyisége.
Jun 05, 2015 23:50:18
broni
Jun 05, 2015 23:57:57
Nyilván.
ez nem vicc!!!!!!!!!
Jun 05, 2015 23:57:57
furgangos Petákos
Jun 05, 2015 23:59:03
sodi egykor te voltal a gazdag gyerek az osztályban, most meg belőled lett az osztálytalálkozó lepusztult alkoholistája.
Jun 05, 2015 23:59:03
Hiénaverő
Jun 06, 2015 00:19:37
Púp ezek azok voltak akik előtt az alienbabával menőztél? Miért nem vitted magaddal Ha meglátták volna, a régi lazagyerekről ébredő emlékek hatására egyből rábukott volna mindenki a pitonra.
Jun 06, 2015 00:19:37
broni
Jun 06, 2015 00:34:05
kezdek bebaszni, kidobtam a banánt, a héját meg ettem volna.....)))))))))))
de kivettem a kukábol,m megmostam, semmi baja....
de kivettem a kukábol,m megmostam, semmi baja....
Jun 06, 2015 00:34:05
broni
Jun 06, 2015 01:38:31
ugy látom, baszik mindenki(sodi, enged el az a macskát!!!!!)
Jun 06, 2015 01:38:31
broni
Jun 06, 2015 02:14:17
youtu.be/LjhbjpoQYhM
igyunk!!!!!!!!!!!!nem éefewlvágós, meg csecsemőerőszakolós, de jo zene)))))))))))))
igyunk!!!!!!!!!!!!nem éefewlvágós, meg csecsemőerőszakolós, de jo zene)))))))))))))
Jun 06, 2015 02:14:17
Andy Dufresne
(
x4)
Jun 06, 2015 02:32:44
x4)
Te egy Fubu pulóverben mentél el az osztálytalálkozódra?
Ps: még nem olvastam a kommenteket és nem láttam minden képet.
broni
Jun 06, 2015 02:52:14
nem ismeremrtem ezt a márkát, ahogy nézem, hip-hop nigga cucc...ezért nem ismertwm....
Jun 06, 2015 02:52:14
-
Jun 06, 2015 03:04:25
Sodi látom megint az olasz csoporttársával beszélgetett csak :D
Hamar kidőlt, ő egyedüliként, míg a többiek buliztak, beszélgettek, ennek 2 oka lehet:
- Részegre itta magát, mert zavarban volt, és gáznak érezte, hogy nem foglalkozik senki vele
- Alvást tettetett, mert zavarban volt, és gáznak érezte, hogy nem foglalkozik senki vele
Fun Fact: Látom, ebben a társaságban is van egy Jason Stathem.
Ill. Sodi reménykedik egy 23 éves csajban :DDD Meg hogy BÁRKI rajongásig szopná :DD 50 alatt nincs esélyed fehércigány, és abból a korosztályból is csak a fogatlan-munkanélküli-félcsöves kategóriából esetleg. Baszod egy legalább átlagos 23 éves csajt 20-tól 40-ig mindenki fel akar szedni, és akkora baráti társasága van, hogy tud is válogatni. Majd pont téged választana :DD Hol élsz te, öcsém? :DD Ez a hatalmas önbizalom az egyik legviccesebb benned, mondd mit szedsz, mert jóképű, egyetemet végzett barátaimnál látom, hogy nincs önbizalmuk, nekik is adhatnál belőle.
Hamar kidőlt, ő egyedüliként, míg a többiek buliztak, beszélgettek, ennek 2 oka lehet:
- Részegre itta magát, mert zavarban volt, és gáznak érezte, hogy nem foglalkozik senki vele
- Alvást tettetett, mert zavarban volt, és gáznak érezte, hogy nem foglalkozik senki vele
Fun Fact: Látom, ebben a társaságban is van egy Jason Stathem.
Ill. Sodi reménykedik egy 23 éves csajban :DDD Meg hogy BÁRKI rajongásig szopná :DD 50 alatt nincs esélyed fehércigány, és abból a korosztályból is csak a fogatlan-munkanélküli-félcsöves kategóriából esetleg. Baszod egy legalább átlagos 23 éves csajt 20-tól 40-ig mindenki fel akar szedni, és akkora baráti társasága van, hogy tud is válogatni. Majd pont téged választana :DD Hol élsz te, öcsém? :DD Ez a hatalmas önbizalom az egyik legviccesebb benned, mondd mit szedsz, mert jóképű, egyetemet végzett barátaimnál látom, hogy nincs önbizalmuk, nekik is adhatnál belőle.
Jun 06, 2015 03:04:25
broni
Jun 06, 2015 03:11:31
www.magyartudat.com/putyin-a-mai-nyugati-mocskos-civilizacio-felulmulja-az-okori-roma-zullott-tarsadalmat/
sodinál..
te majom, a muszka igazi korcs fajzat, takarodj a gulágra, komcsi!!!!!!!!vid a buzi jobikot is!!az érpataki buzi polkgármestert is!!meg kéne öletni...
sodinál..
te majom, a muszka igazi korcs fajzat, takarodj a gulágra, komcsi!!!!!!!!vid a buzi jobikot is!!az érpataki buzi polkgármestert is!!meg kéne öletni...
Jun 06, 2015 03:11:31
broni
Jun 06, 2015 03:13:56
gyerere , kabos, levágom a faszod, és sodi seggébe dugom, kihuzom, majd blogina szopkodja...
Jun 06, 2015 03:13:56
broni
Jun 06, 2015 03:20:40
youtu.be/NLC58RIxg_o?list=RDfJxBCcptgok
tőrne már ki egy polgárháború ebben a tetű országban, lehetne írtani...hülye bohocok, náci törpék, tolvaj disznók..nagymagyarok..én nem vok magyar..köpök a szent koronára, bele is szarnék!
tőrne már ki egy polgárháború ebben a tetű országban, lehetne írtani...hülye bohocok, náci törpék, tolvaj disznók..nagymagyarok..én nem vok magyar..köpök a szent koronára, bele is szarnék!
Jun 06, 2015 03:20:40
broni
Jun 06, 2015 03:22:12
üsd a magyart!!!!!!!
Jun 06, 2015 03:22:12
broni
Jun 06, 2015 03:28:57
üsd a magyart!!!!!!!
a faszt, ez hülyeség, részeg vok, csak a sodiféle magyart!barbit ne!!!!!!!!!!!!
Jun 06, 2015 03:28:57
broni
Jun 06, 2015 03:50:55
vivát trianon!!!!!!!!!!
Jun 06, 2015 03:50:55
broni
Jun 06, 2015 04:38:12
megyek a piacra bozgort őlni!!!!!!!!!!!!!88-14
még egysöröm van. aszem, xanaxot, bwevágtam vagy 11 megát...
még egysöröm van. aszem, xanaxot, bwevágtam vagy 11 megát...
Jun 06, 2015 04:38:12
broni
Jun 06, 2015 05:09:29
10 -em ewlélveztzek...én is ma 3 szor, kivertem........most már leszarom, ellopom anyám lóvéját, oszt elkurvázom, oszztt megölöm magam..az aranyait is zaciba nyomtam pesten...szarom le....
azt hitem, megölölm magam...nem menmt...igyunk!
azt hitem, megölölm magam...nem menmt...igyunk!
Jun 06, 2015 05:09:29
broni
Jun 06, 2015 06:01:05
nagyon ki vok ütve...)))))))))))))))))fel se bíyrok állni
Jun 06, 2015 06:01:05
broni
Jun 06, 2015 06:27:34
őld a szaracént!több pusztulj goj, bozgor!heil vlad tepes!!!!!!!!!!
Jun 06, 2015 06:27:34
broni
Jun 06, 2015 06:39:03
őld a törököt!atomot isztambulra!atomot mekkára!!!!!!!!!!!!
Jun 06, 2015 06:39:03
F
Jun 06, 2015 06:59:01
Fila.
Jun 06, 2015 06:59:01
kérjen picsánatot!
Jun 06, 2015 07:07:58
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Emberre nem mondjuk,hogy bármi te bunkó!
Talán mégsem véletlen,hogy a vadászbika csak a faszát tudja verni.
Jun 06, 2015 07:07:58
159 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Inkább lottózzál, arra több az esélyed, mint korodbeli puncira, impotens púpszter!