Broni!!!!!
értem, tehát azért kell andiról videót csinálni, hogy ne halj meg. minden világos!
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
eez így van!!!!!!!!!!!!!!!
nszksz a figyelmet!!!!!!
meg a buzikönyvjelzők is a full hetero grafikus24 képét.
Kevesebb likőrke és gléda és sokkal több fogd be a pofádat:
Jun 03, 2015 20:04:08
ennek azért van egy másik feloldása is azon kívül, hogy szarjon a lelkébe a sátán. mégpedig az, hogy szocioriporteri tevékenysége alatt sohasem találkozott még olyan torz lelkű rémalakkal, mint te. kénytelen volt belátni, hogy igazad volt, és vannak annyira buta emberek, akiket nem kell elviselni.
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
Vagy csak rájött, hogy te semmiben nem vagy erős...
Hogy a sodika szarból van, bezony...
Nincs.
Szarjon.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
:DDD
Nagyon kemény vagy ma, púpszter!
Ugye azt tudod, hogy Andi és Berlin volt az utolsó utáni esélyed a bizonyításra? Totálisan életképtelen vagy, ez Berlinben végleg beigazolódott, gyámság alá kellene téged vetetni. Lehet, hogy már Vera néni el is intézte.
Mondja ezt az az "ember", aki nyemzetyi kjónyikásként mindenkit lehúz kajára-piára-szállásra a kamerázásért cserébe és biztatja őket a "fuck the systemre", aztán a hátuk mögött unalmas szaroknak mondja őket és amikor tényleg bajban vannak, fel sem keresi őket.
Kamu és buzis!
es a gery 15000-e ?? te hazug fasz, ruppotlan hajlektalan!
Aha. Arról vagy két oldalon keresztül számoltál be, amikor a maradék, kevesebb, mint két euródat odaadtad a papúcsosnak kávéra. Ha te így szórtad volna a pénzed, már ötmillió helyen leírtad volna, és like-olod/megosztogatod a kamuprofiljaiddal. Szóval hazudsz.
Kivéve, amikor azzal jött, hogy öngyilkos lesz, elege van.
Amikor ez az interjú készült, akkor is adtam neki 5 ezret.
www.youtube.com/watch?v=BUVFQabDpco
Fúj bazd meg, két másodperc után hányok a barátod szájától.
először is baszd szájba a kurva anyádat! én is és a rengeteg másik orvos, nővér és beteghordó is alázattal végzi a hivatását, te mocskos szardarab! lebaszol azért, mert visszautasítom a vádakat, hogy milliomosok vagyunk a hálapénzből, amit szinte nem is kapunk? hát ki a kurva anyádnak képzeled magad? sosem kezeltem undorral egy beteget sem, még a hajlékonyakat sem, te patkány, az meg pláne felbasz, hogy leszarással vádolsz. fingod sincs a munkám minőségéről. egyébként meg ne aggódj, nagyon sokan elhúznak innen, és a hozzád hasonló prolik pedig meg fognak dögleni, mert nem lesz, aki ellássa őket. nekem van saját megoldásom, amit a meló mellett, részben külföldre nyomatok, legálisan, adózva. emellett meg tolom az ügyeleteket, mint az igásló, mert azt is kell valakinek. te mit csinálsz, te szar? megy a gányolás, feketézés, négermeló a nyolc általánossal? eltartani meg azt kell, aki nem dolgozik, te gané! az eü dolgozók köszönik szépen, igencsak keményen húzzák az igát. abban meg hazudsz, hogy nem látják el a tróger apádat, ha nem fizetsz. tegyél feljelentést, faszfej! ja, az nincs? mert hazudtál? most pedig takarodj vissza dolgozni, te csöves keci!
Nem látszik a videón ahogy átadod a pénzt, szóval hazudsz.
nem fog
Te mikor kérsz bocsánatot Geritől, te szarzsák?
Te ne barmozzál, te foskupac! Milyen szikráról hadoválsz? Napi 5 perccel növeled a munkaidődet és vered a melled, hogy éppen hárítod az életveszélyt. Ha ez igaz lenne, túlóráznál, ügyelnél, második munkahelyre járnál.
De mit is beszélek, hiszen egy kitartott debil, szarjankó vagy. Tényleg mi az amit 33 évesen magad körül meg tudsz csinálni? Egy izzót ki tudsz cserélni, vagy azt is Vera néni csinálja? WC kefét használod, vagy a szarcsíkot is az öreglány vakarja le helyetted?
tulzasba vitted megint.
kurvara nem birlak
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
na, nagyon érdekel....amugy igaza volt, csak le akarták huzni lóvéval....
Zsery penzet megadtad mar, hombarfeju fereg?
egy civil,aki először találkozik ilyen tömény sodizmussal, ráadásul huszonharmadik típusú (személyes, közeli) találkozás,ami még a haladó snecológusokat is megviselheti.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
A kurvak is ugy akarnak meghalni, hogy sose legyen dolguk veled, Hahó!
Hogy a rék talicskázza ki beledet te hazug kis köcsög.
Arra célzott finoman, hogy te is iszonyú ostoba vagy, és ezért a saját érdeked, hogy ne égesd magad azzal, hogy szidod a szerinted buta embereket.
látod, sneci? ilyen arcot szoktak vágni az ügyész/bíjó/jendőj bácsik amikor megírják neked az idióta vagy típusú leveleket.
csodálatos snecológiai ereklye ez, nszksz!
Inkább a fasz üsse ki a fogadat Sodi.
egy jó nagy, olyan lila makkal Xd
belőtted magad heroinnal???????
Jövő héten
Nemtom, de alvinon nincs itt. Ő is csak egy foteltroll :)
sztem travi.....
Mögötted állok, hahó!
Ez nem az ügyész, hanem Hermán Peti nemzeti jogvédős ügyvédje, te fasz. Zöld talárban van, nem látod?
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Az még cikibb, ha már a saját oldalad is kiröhög, te fasz.
Ha végigröhögi a vallomásod a másik vádlott ügyvédje, az vajon mennyire jó ómen? :D
Mindent rá fog verni a télapó, csak ez a buta fasz nem veszi észre.
Herménnek jó.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
nem baj, mert miután elítélik és leesik neki, hogy átbaszták, na akkor fog minden mocskosság kiderülni hermángeciről. kurva jó show lesz
Nem azon röhög, amit mondok, hanem a kilógó pocimon, te fasz.
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
És ezt te mégis honnan tudnád?
A hetyetyézésedet röhögi ki. Neki is kínos az egész szituáció.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Meg a 3 számmal nagyobb ingeden, aminek a nyaka kb. a mellkasodnál van, és a túlméretes zakóval együtt úgy nézel ki benne, mint egy földjét vesztett paraszt.
Itt áltál nögöttem, és nyúl voltál leszólítani és felkérdezni? Hát ennyit rólad. :)
Gondolod?
Minden valószínűség szerint nem a "pocidon" röhög, hanem az egész fizimiskádon, a púpodon, a szerencsétlenkedéseden, és legfőképp azon, ahogyan öögetve nyakatert mondatokban eldadogod, hogyan írtak állítólag "homoszexuális tartalmú" kommentet a nevedben. Szerintem ennél jobban azzal se tudtad volna leégetni magad, ha a végén benyögöd, hogy erekciós problémákkal vádolnak a rosszakaróid, de videóbizonyítékod van az ellenkezőjéről.
Jobb ha tudod, a tárgyalás előtt és után is kibeszéltek és kiröhögtek hermánnal együtt. Kvázi snecológusok ők is :D
Pocinak csak a nők és a ratyik hívják a hasukat.
ezek puhapöcsök ahhoz. nem véletlenül a zseryhez hasonló langyoskák járnka a koncertjeikre. még egy kiadósat nem fostak a színpadon soha.
Juj, fosok.
Itt voltam alvin koncerten és Pinky befenyített, de végülis nyúl volt eljönni. Milyen munka már ez??? Xd
nézz a hátad mögé!
Pocaklakó! Hahó :)
Hátranézek itt a taxiban ülve és látok egy Ducato-t de sherintem ő nem akar bán tani.
(((((((((((
És pont akkor kezdte újra a röhögést a kilógó pocidon, amikor belezavarodtál a nyökögésbe, és a csápjaid önálló életre keltek?
lolbazmeg, sneci felelőtlenül ígérget.
ezt kapta a kidobott rongyok közül.....
Sodikának tényleg nem barátnő kell, hanem egy pótanyuka!
Egyedül még felöltözni sem tud rendesen a szerencsétlen... LOL
Nagy poén, hogy az összes retard magából indul ki...
Na, jó éjt!
kérjen picsánatot!
Jun 06, 2015 17:50:28
. Miért, szerinted ki akar meghalni? Na ugye, hogy senki. Te barom.
Broni!!!!!
Jun 06, 2015 17:50:28
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 06, 2015 17:51:56
x48)
Nem járattam volna le senkit. Annyit mondtam, hogy annyi eszem már akkor is volt, hogy felismerjem, hogy egyetem nélkül totál életképtelen maradok. Most legalább az életképesség szikrája megvan bennem. Az ember menti az életét, mert nem akar meghalni. Miért, szerinted ki akar meghalni? Na ugye, hogy senki. Te barom.
na mindegy
Na meló, csá.
na mindegy
Na meló, csá.
értem, tehát azért kell andiról videót csinálni, hogy ne halj meg. minden világos!
sodika
Jun 06, 2015 17:52:03
Jaj, SoDI, nem szabad ilyeneket mondani emberekről, mert mindenki másban erős. Szerintem egyébként, SoDI, nincs felesleges erőfeszítés. Mindennek megvan az értelme és a haszna, ha csinálod. Mindennek.
Oszt az első nehézségnél pont engem támadott meg olyan mocskos módon, hogy szar vagyok, akit ütni kéne.
Pusztulj meg, aljas koszvadék.
Oszt az első nehézségnél pont engem támadott meg olyan mocskos módon, hogy szar vagyok, akit ütni kéne.
Jun 06, 2015 17:52:03
sodika
Jun 06, 2015 17:52:48
Mindegy, lefoglalom mqgam melóval inkább.
Hogy legyen pénzem jövő hét utánra is.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Jun 06, 2015 17:52:48
broni
Jun 06, 2015 17:53:12
Broni!!!!!
eez így van!!!!!!!!!!!!!!!
nszksz a figyelmet!!!!!!
Jun 06, 2015 17:53:12
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 06, 2015 17:53:32
x48)
tényleg? azért a recskahirdetések kissé keresztbe verték az ájtatos manó képét!
meg a buzikönyvjelzők is a full hetero grafikus24 képét.
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 06, 2015 17:54:54
x9)
Nem járattam volna le senkit. Annyit mondtam, hogy annyi eszem már akkor is volt, hogy felismerjem, hogy egyetem nélkül totál életképtelen maradok. Most legalább az életképesség szikrája megvan bennem. Az ember menti az életét, mert nem akar meghalni. Miért, szerinted ki akar meghalni? Na ugye, hogy senki. Te barom.
na mindegy
Na meló, csá.
na mindegy
Na meló, csá.
Kevesebb likőrke és gléda és sokkal több fogd be a pofádat:
Jun 03, 2015 20:04:08
Nagyjából tisztában volt vele, hogy ha megpróbál keresztbe tenni az egyetemi tanulmányaimnak, akkor kiakadva végigsírom a barátnőit, akik a tanulni akaró gyerek mellé álltak volna, aztán oda a kellemes társasági élete.
broni
Jun 06, 2015 17:55:20
Hogy szarna képmutató rusnya lelkedbe a sátán, te geci.
ez jó mondat!!!sodi kezd eszmélni!!!szerezz egy fegyvert!!!!!
ez jó mondat!!!sodi kezd eszmélni!!!szerezz egy fegyvert!!!!!
Jun 06, 2015 17:55:20
Józan Becsület
(
x2)
Jun 06, 2015 17:59:06
x2)
Jaj, SoDI, nem szabad ilyeneket mondani emberekről, mert mindenki másban erős. Szerintem egyébként, SoDI, nincs felesleges erőfeszítés. Mindennek megvan az értelme és a haszna, ha csinálod. Mindennek.
ennek azért van egy másik feloldása is azon kívül, hogy szarjon a lelkébe a sátán. mégpedig az, hogy szocioriporteri tevékenysége alatt sohasem találkozott még olyan torz lelkű rémalakkal, mint te. kénytelen volt belátni, hogy igazad volt, és vannak annyira buta emberek, akiket nem kell elviselni.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 06, 2015 17:59:37
x38)
- Sodi, a nagy igazmondó!
* Te írtad a masztipartis kommentet?
- Sodi, az elvhű ember!
* Keresztény krónikás férjes asszonyoknak veri a faszát!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
* Te írtad a masztipartis kommentet?
- Sodi, az elvhű ember!
* Keresztény krónikás férjes asszonyoknak veri a faszát!
Fekete Bikapata
Jun 06, 2015 18:00:02
Vagy csak rájött, hogy te semmiben nem vagy erős...
Hogy a sodika szarból van, bezony...
Jun 06, 2015 18:00:02
sodika
Jun 06, 2015 18:02:10
ennek azért van egy másik feloldása is azon kívül, hogy szarjon a lelkébe a sátán.
Nincs.
Szarjon.
Jun 06, 2015 18:02:10
sodika
Jun 06, 2015 18:02:57
Képmutató, és ezzel ótvar és aljas módon az ember bizalmába férköző, szennyes lelkű hülye picsa.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Jun 06, 2015 18:02:57
Charles Bronson
Jun 06, 2015 18:03:35
Nincs.
Szarjon.
Szarjon.
:DDD
Nagyon kemény vagy ma, púpszter!
Jun 06, 2015 18:03:35
vesémre látsz
Jun 06, 2015 18:04:14
Ugye azt tudod, hogy Andi és Berlin volt az utolsó utáni esélyed a bizonyításra? Totálisan életképtelen vagy, ez Berlinben végleg beigazolódott, gyámság alá kellene téged vetetni. Lehet, hogy már Vera néni el is intézte.
Jun 06, 2015 18:04:14
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 06, 2015 18:04:29
x48)
inkább csinálj egy sírós könyöjgöm béküjjünk ki videót. azon legalább mi is jót röhögünk. xD
xray
Jun 06, 2015 18:04:33
Andi, gratulálok, így még senki nem tudott ütést bevinni a faszverő rémnek! azóta sír, őrjöng, átkozódik és tehetetlen gyűlöletében ámokfutást rendez. mi pedig jól szórakozunk. xD
Jun 06, 2015 18:04:33
Charles Bronson
Jun 06, 2015 18:05:27
Sodi, ahogy elnézlek téged, a te lelkedbe nemcsak hogy beleszart a sátán, de épített egy pottyantós budit is, és az összes démon oda jár szarni.
Jun 06, 2015 18:05:27
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 06, 2015 18:05:29
x9)
Képmutató, és ezzel ótvar és aljas módon az ember bizalmába férköző, szennyes lelkű hülye picsa.
Mondja ezt az az "ember", aki nyemzetyi kjónyikásként mindenkit lehúz kajára-piára-szállásra a kamerázásért cserébe és biztatja őket a "fuck the systemre", aztán a hátuk mögött unalmas szaroknak mondja őket és amikor tényleg bajban vannak, fel sem keresi őket.
sodika
Jun 06, 2015 18:06:37
Törpapának többször adtam 5000 forintot, amikor bajban volt. Soha nem kértem vissza. RGL-nek is.
Erről ennyit.
Erről ennyit.
Jun 06, 2015 18:06:37
Kruchió Sándor
Jun 06, 2015 18:09:05
Törpapának többször adtam 5000 forintot, amikor bajban volt. Soha nem kértem vissza. RGL-nek is.
Erről ennyit.
Erről ennyit.
Kamu és buzis!
Jun 06, 2015 18:09:05
Örebro
Jun 06, 2015 18:10:26
Erről ennyit.
Erről ennyit.
es a gery 15000-e ?? te hazug fasz, ruppotlan hajlektalan!
Jun 06, 2015 18:10:26
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 06, 2015 18:11:11
x9)
Erről ennyit.
Erről ennyit.
Aha. Arról vagy két oldalon keresztül számoltál be, amikor a maradék, kevesebb, mint két euródat odaadtad a papúcsosnak kávéra. Ha te így szórtad volna a pénzed, már ötmillió helyen leírtad volna, és like-olod/megosztogatod a kamuprofiljaiddal. Szóval hazudsz.
sodika
Jun 06, 2015 18:14:04
www.youtube.com/watch?v=BUVFQabDpco
Jun 06, 2015 18:14:04
Karandas
Jun 06, 2015 18:15:06
Endre!
Ahogy ittasan nem vezetünk, ugyanúgy nem végzünk IT munkát.
Na meló, csá.
Ahogy ittasan nem vezetünk, ugyanúgy nem végzünk IT munkát.
Na meló, csá.
Jun 06, 2015 18:15:06
Karandas
Jun 06, 2015 18:16:59
youtube.com/watch?v=BUVFQabDpco
Fúj bazd meg, két másodperc után hányok a barátod szájától.
Jun 06, 2015 18:16:59
csivaegő
Jun 06, 2015 18:19:41
Vegyél be xanaxot, nyugodjál meg és alázattal végezd a hivatásod vagy takarodj el az országból.
Igen, titeket, munkájukat undorral végző, betegeket leszaró faszkalapokat MI tartjuk el, mint a rendőrt is pl.
Csicska.
Igen, titeket, munkájukat undorral végző, betegeket leszaró faszkalapokat MI tartjuk el, mint a rendőrt is pl.
Csicska.
először is baszd szájba a kurva anyádat! én is és a rengeteg másik orvos, nővér és beteghordó is alázattal végzi a hivatását, te mocskos szardarab! lebaszol azért, mert visszautasítom a vádakat, hogy milliomosok vagyunk a hálapénzből, amit szinte nem is kapunk? hát ki a kurva anyádnak képzeled magad? sosem kezeltem undorral egy beteget sem, még a hajlékonyakat sem, te patkány, az meg pláne felbasz, hogy leszarással vádolsz. fingod sincs a munkám minőségéről. egyébként meg ne aggódj, nagyon sokan elhúznak innen, és a hozzád hasonló prolik pedig meg fognak dögleni, mert nem lesz, aki ellássa őket. nekem van saját megoldásom, amit a meló mellett, részben külföldre nyomatok, legálisan, adózva. emellett meg tolom az ügyeleteket, mint az igásló, mert azt is kell valakinek. te mit csinálsz, te szar? megy a gányolás, feketézés, négermeló a nyolc általánossal? eltartani meg azt kell, aki nem dolgozik, te gané! az eü dolgozók köszönik szépen, igencsak keményen húzzák az igát. abban meg hazudsz, hogy nem látják el a tróger apádat, ha nem fizetsz. tegyél feljelentést, faszfej! ja, az nincs? mert hazudtál? most pedig takarodj vissza dolgozni, te csöves keci!
Jun 06, 2015 18:19:41
broni
Jun 06, 2015 18:20:29
nyáladzik....aztakurva, benzint!!!!!!!!!!!!!
Jun 06, 2015 18:20:29
Fekete Bikapata
Jun 06, 2015 18:21:55
Sodi, te meg a hüllő barátod is lehúzhatjátok magatokat a budin! A dörpe legalább fel tud öltözni, valahogy...
Jun 06, 2015 18:21:55
Protipp Pityu
Jun 06, 2015 18:22:25
Nem látszik a videón ahogy átadod a pénzt, szóval hazudsz.
Jun 06, 2015 18:22:25
Fekete Bikapata
Jun 06, 2015 18:25:17
Sodi, tényleg fizettetek a dörpének egy kurvát a születésnapjára?
Arról mesélj, hogy volt ez?
Arról mesélj, hogy volt ez?
Jun 06, 2015 18:25:17
Autisztikus tőmondatok
Jun 06, 2015 18:32:17
Bocsánatot.
Ja.
Kérjen.
Bizony.
:D
Ja.
Kérjen.
Bizony.
:D
Jun 06, 2015 18:32:17
sodika
Jun 06, 2015 18:36:00
jah
kérjen
kérjen
Jun 06, 2015 18:36:00
Fekete Bikapata
Jun 06, 2015 18:38:19
jah
kérjen
kérjen
nem fog
Jun 06, 2015 18:38:19
Protipp Pityu
Jun 06, 2015 18:38:35
jah
kérjen
kérjen
Te mikor kérsz bocsánatot Geritől, te szarzsák?
Jun 06, 2015 18:38:35
powerfap
Jun 06, 2015 18:44:37
na mindegy
Na meló, csá.
na mindegy
Na meló, csá.
Te ne barmozzál, te foskupac! Milyen szikráról hadoválsz? Napi 5 perccel növeled a munkaidődet és vered a melled, hogy éppen hárítod az életveszélyt. Ha ez igaz lenne, túlóráznál, ügyelnél, második munkahelyre járnál.
De mit is beszélek, hiszen egy kitartott debil, szarjankó vagy. Tényleg mi az amit 33 évesen magad körül meg tudsz csinálni? Egy izzót ki tudsz cserélni, vagy azt is Vera néni csinálja? WC kefét használod, vagy a szarcsíkot is az öreglány vakarja le helyetted?
Jun 06, 2015 18:44:37
broni
Jun 06, 2015 18:48:12
en, titeket, munkájukat undorral végző, betegeket leszaró faszkalapokat MI tartjuk el, mint a rendőrt is pl.
Csicska.
a rendőrök tényleg csicskák...acab!!!!!hejj hummerres!!!!!kill kill the police!!!!!
Csicska.
a rendőrök tényleg csicskák...acab!!!!!hejj hummerres!!!!!kill kill the police!!!!!
Jun 06, 2015 18:48:12
moshe dayan
(
x2)
Jun 06, 2015 18:50:58
x2)
!hejj hummerres!!!!!kill kill the police!!!!!
tulzasba vitted megint.
kurvara nem birlak
broni
Jun 06, 2015 18:58:46
tulzasba vitted megint.
kurvara nem birlak
kurvara nem birlak
na, nagyon érdekel....amugy igaza volt, csak le akarták huzni lóvéval....
Jun 06, 2015 18:58:46
broni
Jun 06, 2015 19:00:52
na, megyek kötözködni, hátha leköpök valami el-gos alkeszt)))))))
Jun 06, 2015 19:00:52
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jun 06, 2015 19:15:20
x30)
Ügyész bácsi reakciója Sodi sziporkázására:

(az előzőt töröljétek légyszi)

Schwezoff Dávid
Jun 06, 2015 19:15:46
Mindegy, lefoglalom mqgam melóval inkább.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Zsery penzet megadtad mar, hombarfeju fereg?
Jun 06, 2015 19:15:46
Haim
(
x10)
Jun 06, 2015 19:22:46
x10)
Örömmel látom,hogy a púpos ma is teljesítette a szórakoztatási kvótát.
A lélekbeszaró sátán még nicknek is kiváló.
Örülök,hogy ilyen magas minőségű autizmussal produkálja magát.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
A lélekbeszaró sátán még nicknek is kiváló.
Örülök,hogy ilyen magas minőségű autizmussal produkálja magát.
Haim
(
x10)
Jun 06, 2015 19:26:22
x10)
egy civil,aki először találkozik ilyen tömény sodizmussal, ráadásul huszonharmadik típusú (személyes, közeli) találkozás,ami még a haladó snecológusokat is megviselheti.
Schwezoff Dávid
Jun 06, 2015 19:31:24
soha.
Elvből kizárt.
Úgy akarok meghalni, hogy sose volt dolgom kurvával.
Elvből kizárt.
Úgy akarok meghalni, hogy sose volt dolgom kurvával.
A kurvak is ugy akarnak meghalni, hogy sose legyen dolguk veled, Hahó!
Jun 06, 2015 19:31:24
-
Jun 06, 2015 19:46:08
AZ ŐSZINTESÉG, BASZOD.
Én nem vagyok képmutató. Világos elmondtam, még neki is, hogy unom a buta embereket.
Erre, bazmeg, helyrerak, hogy ne mondjak már ilyeneket, mert mindenki értékes, meg másban jó, meg lófasz. Ilyen totál emberbarát faszságot.
Oszt első megmérettetésnél, amikor mérlegre kerülnek a nagy elvei, hátba döfött, bazmeg.
Én legalább nem tagadom le az elveimet, és nem hazudok mást, mint amit gondolok, és amilyen vagyok.
Én nem vagyok képmutató. Világos elmondtam, még neki is, hogy unom a buta embereket.
Erre, bazmeg, helyrerak, hogy ne mondjak már ilyeneket, mert mindenki értékes, meg másban jó, meg lófasz. Ilyen totál emberbarát faszságot.
Oszt első megmérettetésnél, amikor mérlegre kerülnek a nagy elvei, hátba döfött, bazmeg.
Én legalább nem tagadom le az elveimet, és nem hazudok mást, mint amit gondolok, és amilyen vagyok.
Jun 06, 2015 19:46:08
-
Jun 06, 2015 19:49:37
Neked az egyetem csak arra kellett , hogy lehúzd anyádat egy csomó pénzre és ne kelljen dolgoznod.Anyád ráunt a henyélésedre és bedobta, hogy hoúzzál el dolgozni. A többit már ismerjük. 100% életképtelen vagy. Nincs szikra.
Neked az egyetem csak arra kellett , hogy lehúzd anyádat egy csomó pénzre és ne kelljen dolgoznod.Anyád ráunt a henyélésedre és bedobta, hogy hoúzzál el dolgozni. A többit már ismerjük. 100% életképtelen vagy. Nincs szikra.
Jun 06, 2015 19:49:37
Zulu
(
x15)
Jun 06, 2015 19:50:56
x15)
AZ ŐSZINTESÉG, BASZOD.
Arra célzott finoman, hogy te is iszonyú ostoba vagy, és ezért a saját érdeked, hogy ne égesd magad azzal, hogy szidod a szerinted buta embereket.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 06, 2015 19:52:36
x48)
látod, sneci? ilyen arcot szoktak vágni az ügyész/bíjó/jendőj bácsik amikor megírják neked az idióta vagy típusú leveleket.
csodálatos snecológiai ereklye ez, nszksz!
ó-helló
Jun 06, 2015 20:13:34
rgl? Jun 06, 2015 20:13:34
-
Jun 06, 2015 20:48:43
Jun 06, 2015 20:48:43
Laci
Jun 06, 2015 20:50:33
egy jó nagy, olyan lila makkal Xd
Jun 06, 2015 20:50:33
broni
Jun 06, 2015 21:03:47
mocskos barcelona!!!!!!!!!!messi, te törpe buzi!!!!!!!!!
Jun 06, 2015 21:03:47
Lothar Matthäus fan
Jun 06, 2015 21:17:10
Détári forever!!!!!
Jun 06, 2015 21:17:10
Zsery
Jun 06, 2015 21:20:22
Pinky, nem úgy volt, hogy ma megdumálunk dolgokat? Én itt várlak.

Sodi, te meg dögölj meg, de előtte kérjél bocsánatot.

Jun 06, 2015 21:20:22
broni
Jun 06, 2015 21:27:02
belőtted magad heroinnal???????
Jun 06, 2015 21:27:02
Pinky
Jun 06, 2015 21:33:14
Jövő héten
Jun 06, 2015 21:33:14
banshee
(
x24)
Jun 06, 2015 21:33:33
x24)
Neopúp bazmeg, annyira nyökögsz hogy nem lehet érteni amit mondasz.
broni
Jun 06, 2015 21:41:10
ki a faszom az a pinky??csaj????????hány éves?????
Jun 06, 2015 21:41:10
Zsery
Jun 06, 2015 21:50:56
ki a faszom az a pinky??csaj????????hány éves?????
Jun 06, 2015 21:50:56
broni
Jun 06, 2015 21:52:15
sztem travi.....
Jun 06, 2015 21:52:15
Pinky Pinkhound
Jun 06, 2015 21:55:24
Mögötted állok, hahó!
Jun 06, 2015 21:55:24
sodika
Jun 06, 2015 22:00:34
Ügyész bácsi reakciója Sodi sziporkázására
Ez nem az ügyész, hanem Hermán Peti nemzeti jogvédős ügyvédje, te fasz. Zöld talárban van, nem látod?
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Jun 06, 2015 22:00:34
tündéjmeszeojszág
Jun 06, 2015 22:01:22
Mögötted állok, hahó!
a sodi el fogja irigyelni ezt a stalker tempót Jun 06, 2015 22:01:22
Evidenciák
Jun 06, 2015 22:03:20
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Az még cikibb, ha már a saját oldalad is kiröhög, te fasz.
Jun 06, 2015 22:03:20
Zulu
(
x15)
Jun 06, 2015 22:04:51
x15)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ha végigröhögi a vallomásod a másik vádlott ügyvédje, az vajon mennyire jó ómen? :D
Evidenciák
Jun 06, 2015 22:07:52
Jun 06, 2015 22:07:52
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jun 06, 2015 22:09:22
x16)
Herménnek jó.
Brian
Jun 06, 2015 22:10:05
nem baj, mert miután elítélik és leesik neki, hogy átbaszták, na akkor fog minden mocskosság kiderülni hermángeciről. kurva jó show lesz
Jun 06, 2015 22:10:05
sodika
Jun 06, 2015 22:14:44
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
Jun 06, 2015 22:14:44
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 06, 2015 22:16:35
x48)
kérjél bocsánatot szegény anditól!!!
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jun 06, 2015 22:17:20
x16)
És ezt te mégis honnan tudnád?
A hetyetyézésedet röhögi ki. Neki is kínos az egész szituáció.
Evidenciák
Jun 06, 2015 22:17:57
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
Meg a 3 számmal nagyobb ingeden, aminek a nyaka kb. a mellkasodnál van, és a túlméretes zakóval együtt úgy nézel ki benne, mint egy földjét vesztett paraszt.
Jun 06, 2015 22:17:57
Evidenciák
Jun 06, 2015 22:20:51
Endre, az öltöny nadrágját ugye nem spárgával kötötted össze öv helyett?
Jun 06, 2015 22:20:51
Zsery
Jun 06, 2015 22:26:26
Mögötted állok, hahó!
Itt áltál nögöttem, és nyúl voltál leszólítani és felkérdezni? Hát ennyit rólad. :)
Jun 06, 2015 22:26:26
Zulu
(
x15)
Jun 06, 2015 22:27:18
x15)
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
Gondolod?
Minden valószínűség szerint nem a "pocidon" röhög, hanem az egész fizimiskádon, a púpodon, a szerencsétlenkedéseden, és legfőképp azon, ahogyan öögetve nyakatert mondatokban eldadogod, hogyan írtak állítólag "homoszexuális tartalmú" kommentet a nevedben. Szerintem ennél jobban azzal se tudtad volna leégetni magad, ha a végén benyögöd, hogy erekciós problémákkal vádolnak a rosszakaróid, de videóbizonyítékod van az ellenkezőjéről.
Jobb ha tudod, a tárgyalás előtt és után is kibeszéltek és kiröhögtek hermánnal együtt. Kvázi snecológusok ők is :D
-
Jun 06, 2015 22:32:47
'poci'? igy nevezted el a served?
mikor mesz megmuttetni 'pocit'?
mikor mesz megmuttetni 'pocit'?
Jun 06, 2015 22:32:47
broni
Jun 06, 2015 22:52:13
step blater a kurva anyád!!!!!!!!!tilccsák be a barcelonát!!franco tábornok úr jól szopatta őket!!!régi szép idők,,,
Jun 06, 2015 22:52:13
pocikabuzi
Jun 06, 2015 22:52:41
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
Jun 06, 2015 22:52:41
furgangos Petákos
Jun 06, 2015 22:54:56
huh zsery valaki a nyomodban jár
Jun 06, 2015 22:54:56
broni
Jun 06, 2015 23:01:52
zsery, leszarták már a közönséget???????
Jun 06, 2015 23:01:52
furgangos Petákos
Jun 06, 2015 23:03:40
zsery, leszarták már a közönséget???????
ezek puhapöcsök ahhoz. nem véletlenül a zseryhez hasonló langyoskák járnka a koncertjeikre. még egy kiadósat nem fostak a színpadon soha.
Jun 06, 2015 23:03:40
Zsery
Jun 06, 2015 23:03:42
huh zsery valaki a nyomodban jár
Juj, fosok.
Itt voltam alvin koncerten és Pinky befenyített, de végülis nyúl volt eljönni. Milyen munka már ez??? Xd
Jun 06, 2015 23:03:42
PP
Jun 06, 2015 23:04:43
Juj, fosok.
nézz a hátad mögé!
Jun 06, 2015 23:04:43
Zsery
Jun 06, 2015 23:05:29
Pocaklakó! Hahó :)
Jun 06, 2015 23:05:29
Zsery
Jun 06, 2015 23:07:17
nézz a hátad mögé!
Hátranézek itt a taxiban ülve és látok egy Ducato-t de sherintem ő nem akar bán tani.
Jun 06, 2015 23:07:17
broni
Jun 06, 2015 23:08:21
(((((((((((
Jun 06, 2015 23:08:21
PP
Jun 06, 2015 23:12:10
Ne higgy a kamu Pinkyknek, jogtalanul bitorolják a nevet.
Kérdezd fel sodikát, hogy hol a pénzed! Videót is kérünk róla. Lehetőleg most ne részegen menj, köszi.
Nincs veled baj, Hahó! De hasznosítsd magad, már 50 Euród bánta, hogy nem tudsz rendesen faszerdőt telepíteni!
Kérdezd fel sodikát, hogy hol a pénzed! Videót is kérünk róla. Lehetőleg most ne részegen menj, köszi.
Nincs veled baj, Hahó! De hasznosítsd magad, már 50 Euród bánta, hogy nem tudsz rendesen faszerdőt telepíteni!
Jun 06, 2015 23:12:10
banshee
(
x24)
Jun 06, 2015 23:12:21
x24)
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
És pont akkor kezdte újra a röhögést a kilógó pocidon, amikor belezavarodtál a nyökögésbe, és a csápjaid önálló életre keltek?
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jun 06, 2015 23:17:04
x30)
RGL-nek ismét csalódnia kell majd a barátjában.

www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10207029772770606

www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10207029772770606
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 06, 2015 23:18:59
x48)
facebook.com/kissendrefarkas/posts/10207029772770606
lolbazmeg, sneci felelőtlenül ígérget.
broni
Jun 06, 2015 23:20:01
aberrált a kurva anyád, te szar törpecigány......
Jun 06, 2015 23:20:01
Fekete Bikapata
Jun 06, 2015 23:28:00
Hogy lehet így felöltözni 33 évesen, te baromállat???
Jun 06, 2015 23:28:00
broni
Jun 06, 2015 23:32:36
Hogy lehet így felöltözni 33 évesen, te baromállat???
Jun 06, 2015 23:32:36
Fekete Bikapata
Jun 06, 2015 23:44:27
Sodikának tényleg nem barátnő kell, hanem egy pótanyuka!
Egyedül még felöltözni sem tud rendesen a szerencsétlen... LOL
Jun 06, 2015 23:44:27
Fekete Bikapata
Jun 06, 2015 23:46:03
Nagy poén, hogy az összes retard magából indul ki...
Na, jó éjt!
Jun 06, 2015 23:46:03
Etikai vészcsengő
Jun 07, 2015 00:14:02
még egyszer pocinak mered nevezni azt az undorító dolgot, amit a ruhád alatt hordasz, és ami alatt egy hatalmas sérv meredezik visszanyomhatatlanul, esküszöm, pofán is hánylak legközelebb a négyeshatoson a mechwarttól a moszkváig, de görény. amúgy azt is láttam ám, hogy szomorúan bámultál ki az ablakon, majd elsírtad magad és valamit motyogtál az orrod alá, mint valami nem normális. andira gondoltál épp, ugye, púpos!
Jun 07, 2015 00:14:02
97 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

tényleg? azért a recskahirdetések kissé keresztbe verték az ájtatos manó képét!