te akkor sem fogsz állást találni, ha te fizetsz havi 5000 €-t egy cégnek. ha megismerik a náci faszverésedet is, akkor még úgy sem.
Andi. Mindegy. Kurvára kérjen bocsánatot, juszt is
"nyelvtanilag igaz"
A Gallery Nomad-ot senki sem "csinálta meg rendesen".
Nagyon jól látszik az oldalon, hogy Andika tökegyedül kattintgatta össze jimdo alatt. Minden egyes fejlesztést igénylő funkció, amivel engem kínzott a picsa, tökéletesen hiányzik belőle.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
ebből látszik, h belőle hamarabb lenne programozó :)
De muszáj, mert nyomva van az is. Követelve.
Eleget tanultam nyelvet, felkészlésként.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
és még ha így is lenne, kilométerekkel használható, és egyáltalán: felvállalható oldalt rakott össze.
elég gáz, hogy egy amatőr jobb weboldalt rak össze, mint te valaha :D
lásd még: legújabb referencia - magyargazdasagpart.hu
XD
Rögtön az első nap lenácikurvázta a főnökasszonyt? :D
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
jó az avatarod, már csak a bajuszka hiányzik és tisztára a példaképedre hasonlítanál.
én csak egy lepukkant, kopaszodó torzszülöttet látok a képen :(
Leszarom ki es hogyan csinalta meg. Fogadjunk hogy ott van a referenciak kozott. Nyertem?
Tisztelt Kiss Endre Farkas, köszönöm levelét, bár nem egészen világos számomra az Ön szerepe az ügyben. Ön talán Rácz Gábor László apukája?
Akkor csak figyelj :)
Andreas, nem szeretnèm, ha nevem felmerülne az önèletrajzodban, remèlem nincs harag!
már értem, miért nem jutottál tovább az elsőéves tárgyakon...
A bizalom mellé vajon pénzt is előlegeztek?
miféle számokkal dobálóztok? állítólag 4 napot dolgozott és abból lesz januárig szállása és kajája? te ennyire hülye vagy? xD
nyilván nem. ma írta, hogy a többi munkást kifizették. őt nem, hiszen a kajapénzéből kell utaznia. így nem hogy 50, de 5 eurót sem fog kifizetni a szállásra, tehát irány az utca.
mellesleg a havi 50 eurós szállás is nyilván faszság, mint a kiscigány minden szava. kezdve azzal, hogy a Melinda név kígyót jelent, vagy hogy a bkv jegyellenőrei a sátánsystem gestapo ügynökei.
Előleghez számlát kell nyitnia, majd a hivatali ügyeket elintézni, amihez pl. igazolványkép kell, amire eddig nem volt pénzt, ma küldtem arra is.
Meg a szállón ülve megigényelni sem tudja szerencsétlen.
Főleg te nem csináltad meg.
RGL munkás. Nem rúgták ki.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ennyi.
Tw küldtél pénzt RGL-nek. Na neeeeee. Miért nem a tartozásaidat rendezed te szar.
Majd ha RGL megadja a kölcsönt, Hahó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Miért ne adná. Nettó 300 ezer forint felett keres.
Amiből a megélhetés alig a harmada, ha spórol a kaján.
Havi 200-at is simán félrerak ezen a helyen.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
b+, meg sem melegedett és már előleget akar? miféle cég az, ahol az ilyen jöttmenteknek előleget osztogat?
ti már előre isztok a medve bőrére? rgl még az életben nem dolgozott egyhuzamban egy hónapot. mint látjuk, most sem fog. kurva jókat röhögök, hogy téged is átver a kiscigó. xD
Az szuper lesz, már megy is a húszezer eurós inkasszó a kifizetetlen pszichiátriai számláért.
Furcsa lenne, ha ez jogerős követelés lenne. Pedroval megfellebbezték.
Ha fogadnom kellene, én arra tennék,hogy a Polizei megy előbb Xd
Aztán majd leüli a tartozását a satan system börtönében.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
busz?
Sodi már megint mertetek egy nagyot álmodni. Nektek nemhogy a havi hanem az évi 300 ezer is lehetlenül nagy összeg.
Kurvára tudták, hogy úgy megy ki, hogy egy csöves.
Lehet, hogy ez a csaj úgy képzeli, hogy normális, hogy az általa a világ másik felébe kicsábított munkásait otthonról etetik, de szerintem meg nem normális, hogy egy Németországban dolgozó ember csak azért nem döglik éhen, mert van Magyarországon, aki kicsit segítse.
Arról most beszéltem le.
Nem utazgatásra küldtem azt a pénzt, hanem kajára, és igazolványképre. Már azt is túlzásnak tartottam, hogy majdnem 4 euróért szépes képeslapot küldött haza a kedvesének Pestre. Abból, bazmeg, egy napig ehetett volna.
Ja, hogy a Pedroval?
Hííí, geci!
Miért nem ezzel kezdted?!
Ezzel csábította ki a nő, aki most ott hagyja unatkozni a szállón.
Idióta! Berlinben mi volt?
a lap két oldalán a hüvelykujjnak be van préselve egy mélyedés, hogy kényelmesen lehessen tartani a lapot, és azt a részt kikerüli a gépelés is, hogy nem kelljen a hüvelykujjat áthelyezni az olvasáshoz. tehát, ergonómiailag megtervezett.
a ködbértől kezdve, lehetne a baromságait sorolni napestig, mert egy tanulatlan ökör.
Faszság. Akar. Vagy ha mégsem tud, és nem fizetik ki RGL-nek a hazaút mellett legalább az eddig felmerült összes költségét, akkor a munkaközvetítős néni olyan tényfeltárást kap az én segítségemmel, hogy Regász Mária csak nézni fog, mert róla soha nem lesz ennyi videó. :D
"A gyár és az iroda egy közeli faluban van, míg a meló és az iroda bent a városban. Így a faluban hagyva még személyesen sem tud odasátélni az irodistákhoz, hogy mi a fasz van már.
gáz ez"
Nyelvtanulás.
Meg egy picsa, akin pont az egyéves évfordulón állok bosszút, hogy idén helyettem neki legyen szar karácsonya.
Adja az Isten hogy igy legyen! Hatalmas musor lenne. Sajnos azonban tul beszari es lusta vagy ahhoz, hogy megcsinald.
Én Berlinben megoldottam.
Az két ravioli-konzerv.
Jó, mondjuk bele is betegedtem a harmadik hét után, úgyhogy ennél okosabban kell főzőcskézni, de valami tészta és zöldség kijön belőle.
szóval nem tettél le a bosszúállásról? jókat fogunk röhögni .xD
Szerencsére RGL is egy csaló geci, 1:1, tessék szépen kibékülni!
Stílusosan akkor baszom szét a reményeit, amikor ő baszta szét az enyémet. Pont egy évre rá. Ennyi.
Óriási karácsonyunk lesz, már látom. Csak el ne sodikázd ezt is, mint minden mást az életedben.
kiutazol kölcsönpénzből és lehugyozod a galéria lábtörlőjét?
Igen, Sodi, az Andis tényfeltárós videocunamid is nagyon hatásos lett!
Sikerült felraknod két semmitmondó hangfelvételt, meg két eseményes (piknikes, meg előadásos) videjót ami már nem is kapcsolódott a témához.
Hajrá, csak így tovább, szerintem már idegroncs lehet a csaj!
Majd rakok fel a szexuális szokásairól is.
De idejekorán nem puffogtatok puskaport.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Igazi úriember vagy, te fasz!
Felteszed hogy él szexuális életet egy 40 éves nő? Az aztán a bosszú!
Képzeld el, a végen még azt is nyilvánosságra hozza, hogy van munkája meg barátja, meg talán még nyaralni is szokott.
Neopúp baszki, kegyetlen vagy...
minek, a fapoleont úgysem lehet überelni...
RGL elég hamar túltette magát a német csatakancán.
22 perc???inkább kinyitom a gázt............
neeee :DDDD
visítok
Beszarás. Ennyire hülye még te se lehetsz, Endre.
Akkor lehet kevesebb, ha többágyas szobában kap egy ágyat. Sok ilyen van, csak nem egy leányálom.
Андрюша Ющинский
Aug 19, 2015 20:08:04
Mar szavaztal erre a kommentre, Haho!
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
Aug 19, 2015 20:08:04
Brian
Aug 19, 2015 20:08:30
sodi, voltál már ansi boltjában felkèrdezni a rüfkèt? annyira fogadkoztál, hogy amint életjelet ad te egyből utazol, hogy elhittük *pr. nos, holafelkèrdezès, leszfelkérdezés?
Aug 19, 2015 20:08:30
IsmeretlenJoAkaro
Aug 19, 2015 20:09:14
Sztem olyan referenciak vannak benne, amit azota valaki ujracsinalt rendesen. Ha a munkahely megnezi, akkor a jot lassa. Mint pl Gallery Nomad. Kitalaltam? :)
Aug 19, 2015 20:09:14
sodika
Aug 19, 2015 20:09:16
Jól.
Bár most nem értem éppen, hogy ha eltűnt az egyik Activity-ben fordítás után a Actionbar, akkor mi a franc van, és hogy varászolom vissza. :D
Szóval érdekes, de csak felfedezem :D
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Bár most nem értem éppen, hogy ha eltűnt az egyik Activity-ben fordítás után a Actionbar, akkor mi a franc van, és hogy varászolom vissza. :D
Szóval érdekes, de csak felfedezem :D
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 19, 2015 20:09:16
xray
Aug 19, 2015 20:09:20
De az már egy nagyon fasza CV. Nyelvhelyesség tekintetében, ergonómiailag, tartalmilag, meg minden. Profi HR-es is segített benne.
te akkor sem fogsz állást találni, ha te fizetsz havi 5000 €-t egy cégnek. ha megismerik a náci faszverésedet is, akkor még úgy sem.
Aug 19, 2015 20:09:20
Brian
Aug 19, 2015 20:09:48
sodi, voltál már ansi boltjában felkèrdezni a rüfkèt? annyira fogadkoztál, hogy amint életjelet ad te egyből utazol, hogy elhittük *pr. nos, holafelkèrdezès, leszfelkérdezés?
Andi. Mindegy. Kurvára kérjen bocsánatot, juszt is
Aug 19, 2015 20:09:48
vsetko jedno
Aug 19, 2015 20:11:21
Sztem olyan referenciak vannak benne, amit azota valaki ujracsinalt rendesen. Ha a munkahely megnezi, akkor a jot lassa. Mint pl Gallery Nomad. Kitalaltam? :)
"nyelvtanilag igaz"
Aug 19, 2015 20:11:21
sodika
Aug 19, 2015 20:11:34
Nagyon jól látszik az oldalon, hogy Andika tökegyedül kattintgatta össze jimdo alatt. Minden egyes fejlesztést igénylő funkció, amivel engem kínzott a picsa, tökéletesen hiányzik belőle.
Aug 19, 2015 20:11:34
xray
Aug 19, 2015 20:13:16
ebből látszik, h belőle hamarabb lenne programozó :)
Aug 19, 2015 20:13:16
sodika
Aug 19, 2015 20:13:33
te akkor sem fogsz állást találni, ha te fizetsz havi 5000 €-t egy cégnek.
De muszáj, mert nyomva van az is. Követelve.
Eleget tanultam nyelvet, felkészlésként.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 19, 2015 20:13:33
sodika
Aug 19, 2015 20:14:49
felkészülésként, na
Nyomom tovább, de most már az önéletrajzokat beszélem át a tanárokkal, mert az interjúkat gyakorlom.
Meg az kinti élet kifejezéseit. Hivatalos ügyintéznivalók, ilyesmi.
Meg mellette az angolt, mert nulla angoltudással németbe' sem lehet menni.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nyomom tovább, de most már az önéletrajzokat beszélem át a tanárokkal, mert az interjúkat gyakorlom.
Meg az kinti élet kifejezéseit. Hivatalos ügyintéznivalók, ilyesmi.
Meg mellette az angolt, mert nulla angoltudással németbe' sem lehet menni.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 19, 2015 20:14:49
vsetko jedno
Aug 19, 2015 20:15:18
és még ha így is lenne, kilométerekkel használható, és egyáltalán: felvállalható oldalt rakott össze.
elég gáz, hogy egy amatőr jobb weboldalt rak össze, mint te valaha :D
lásd még: legújabb referencia - magyargazdasagpart.hu
XD
Aug 19, 2015 20:15:18
Protipp Pityu
Aug 19, 2015 20:18:13
Tisztában vagyunk vele, hogy tegnap és ma milyen tiszteletlen hangot engedett meg Önnel szemben.
Rögtön az első nap lenácikurvázta a főnökasszonyt? :D
Aug 19, 2015 20:18:13
xray
Aug 19, 2015 20:18:39
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
jó az avatarod, már csak a bajuszka hiányzik és tisztára a példaképedre hasonlítanál.
Aug 19, 2015 20:18:39
vsetko jedno
Aug 19, 2015 20:20:58
én csak egy lepukkant, kopaszodó torzszülöttet látok a képen :(
Aug 19, 2015 20:20:58
IsmeretlenJoAkaro
Aug 19, 2015 20:23:41
Leszarom ki es hogyan csinalta meg. Fogadjunk hogy ott van a referenciak kozott. Nyertem?
Aug 19, 2015 20:23:41
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 19, 2015 20:26:47
x16)
Endre, sejtettem, hogy valami nagy durranással fogsz visszatérni. Nem kellett csalódnom.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
vsetko jedno
Aug 19, 2015 20:32:54
a jegyzőkönyv kedvéért: a gyagyás a mai visszatérés előtt június 6.-án írt utoljára.
Aug 19, 2015 20:32:54
XY úrhölgy
Aug 19, 2015 20:34:55
Még itthon elég erősen Gábor fejébe vertem, hogy a munkája során kellő tisztelettel szóljon a közvetlen munkatársaihoz, és amennyire tudom, ebben ezúttal nem is volt hiba.
Tisztelt Kiss Endre Farkas, köszönöm levelét, bár nem egészen világos számomra az Ön szerepe az ügyben. Ön talán Rácz Gábor László apukája?
Aug 19, 2015 20:34:55
Robotka Olivér
Aug 19, 2015 20:39:00
A VILÁG MÁSIK VÉGÉN? Csak úgy?
Nem, olyan nincs. :)
Nem, olyan nincs. :)
Akkor csak figyelj :)
Aug 19, 2015 20:39:00
Joachim Rong
Aug 19, 2015 20:46:17
Andreas, nem szeretnèm, ha nevem felmerülne az önèletrajzodban, remèlem nincs harag!
Aug 19, 2015 20:46:17
sodika
Aug 19, 2015 20:48:41
Na, RGL most mesélte, hogy 50 euró a havi lakbér.
Múlt héten 4 napot dolgozott. Nettó kb. 9 euróért óránként.
Napi 8 órával számolva ez 4 * 8 * 9 = 284 euró.
Kb. januárig meg is a lakbére ezek szerint. :D :D
Nincs itt gáz :D
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 19, 2015 20:48:41
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 19, 2015 20:49:26
x16)
Havi 50 euró? Milyen putri ez?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
sodika
Aug 19, 2015 20:49:28
Bocsánat: 288 euró.
asszem :D
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 19, 2015 20:49:28
vsetko jedno
Aug 19, 2015 20:51:20
Bocsánat: 288 euró.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
már értem, miért nem jutottál tovább az elsőéves tárgyakon...
Aug 19, 2015 20:51:20
-
Aug 19, 2015 20:53:01
50 euroért egy ágyat kap egy 4 ágyas szobában.
Aug 19, 2015 20:53:01
voltmár
Aug 19, 2015 20:53:13
Az más. Most muszáj, mert szeptemberben már kapom azu éles melókat. Ez most a megelőlegezett bizalom, hogy képres vagyok addig megtanulni a cuccot.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
őszi felpörgés? * ásít * Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 19, 2015 20:53:13
Bede Márton
Aug 19, 2015 20:53:44
Így pestiesen szólva nagyot ment ma a gyagyás, megszavazok neki egy girosztálat!
Aug 19, 2015 20:53:44
broni
Aug 19, 2015 20:54:54
sodi, nem nő a faszod hossza?????
Aug 19, 2015 20:54:54
kínzó kérdés
Aug 19, 2015 20:55:34
Az más. Most muszáj, mert szeptemberben már kapom azu éles melókat. Ez most a megelőlegezett bizalom, hogy képres vagyok addig megtanulni a cuccot.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
A bizalom mellé vajon pénzt is előlegeztek?
Aug 19, 2015 20:55:34
xray
Aug 19, 2015 20:58:10
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
miféle számokkal dobálóztok? állítólag 4 napot dolgozott és abból lesz januárig szállása és kajája? te ennyire hülye vagy? xD
Aug 19, 2015 20:58:10
vsetko jedno
Aug 19, 2015 20:59:45
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
nyilván nem. ma írta, hogy a többi munkást kifizették. őt nem, hiszen a kajapénzéből kell utaznia. így nem hogy 50, de 5 eurót sem fog kifizetni a szállásra, tehát irány az utca.
mellesleg a havi 50 eurós szállás is nyilván faszság, mint a kiscigány minden szava. kezdve azzal, hogy a Melinda név kígyót jelent, vagy hogy a bkv jegyellenőrei a sátánsystem gestapo ügynökei.
Aug 19, 2015 20:59:45
-
Aug 19, 2015 21:01:05
Woche lesz az a Monat
Aug 19, 2015 21:01:05
-
Aug 19, 2015 21:06:36
a munkasszallon a munkasoknak 50euro a lakber. sodi, szerinted rgl-t mikor fogjak kirugni?
Aug 19, 2015 21:06:36
xray
Aug 19, 2015 21:09:56
gyagyás, mi a valódi ok, ami megint a kommenthaverokhoz kényszerített? mert, hogy oka van, az biztos.
Aug 19, 2015 21:09:56
sodika
Aug 19, 2015 21:12:17
nyilván nem. ma írta, hogy a többi munkást kifizették. őt nem, hiszen a kajapénzéből kell utaznia.
Előleghez számlát kell nyitnia, majd a hivatali ügyeket elintézni, amihez pl. igazolványkép kell, amire eddig nem volt pénzt, ma küldtem arra is.
Aug 19, 2015 21:12:17
-
Aug 19, 2015 21:12:55
Főleg te nem csináltad meg.
Aug 19, 2015 21:12:55
sodika
Aug 19, 2015 21:13:51
a munkasszallon a munkasoknak 50euro a lakber.
RGL munkás. Nem rúgták ki.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 19, 2015 21:13:51
sodileaks
(
x10)
Aug 19, 2015 21:15:01
x10)
Aug 19, 2015 21:15:01
gyagyás, mi a valódi ok, ami megint a kommenthaverokhoz kényszerített? mert, hogy oka van, az biztos.
mániás szakaszba került az "otthoniak" (vera) által drága pénzen vett androidos tananyag miatt. Aug 19, 2015 21:15:01
sodika
Aug 19, 2015 21:16:55
A gyár és az iroda egy közeli faluban van, míg a meló és az iroda bent a városban. Így a faluban hagyva még személyesen sem tud odasátélni az irodistákhoz, hogy mi a fasz van már.
gáz ez
Még szerencse, hogy van netje.
Anélkül lenne aztán igazán nagy a szar.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
gáz ez
Még szerencse, hogy van netje.
Anélkül lenne aztán igazán nagy a szar.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 19, 2015 21:16:55
-
Aug 19, 2015 21:18:27
Tw küldtél pénzt RGL-nek. Na neeeeee. Miért nem a tartozásaidat rendezed te szar.
Aug 19, 2015 21:18:27
-
Aug 19, 2015 21:21:37
Ha jól értem Sodi ismét mocskos bevándorló akar lenni.
Aug 19, 2015 21:21:37
Jövő március
Aug 19, 2015 21:24:31
Mit dolgozik rgl? Küldjed ide kommentelni. Jó műsort nyom mostanában, megérdemel egy fellépést a nagyszínpadon.
Aug 19, 2015 21:24:31
IsmeretlenJoAkaro
Aug 19, 2015 21:27:52
Krucsionak megadtad a 2000 forintot?
Aug 19, 2015 21:27:52
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 19, 2015 21:32:14
x38)
Krucsionak megadtad a 2000 forintot?
sodika
Aug 19, 2015 21:34:17
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 19, 2015 21:34:17
xray
Aug 19, 2015 21:35:25
Előleghez számlát kell nyitnia, ....
b+, meg sem melegedett és már előleget akar? miféle cég az, ahol az ilyen jöttmenteknek előleget osztogat?
Aug 19, 2015 21:35:25
Kruchio Sándor
Aug 19, 2015 21:35:33
Sodi, megcsalt az asszony a sátánnal, ezért engedve egy munkaközvetítő csaj csábításának leléptem németországba dolgozni, de sajnos átvert a rüfke, és jelenleg nincsen munkám, szállásom. Szóval megadnád azt a 2000ft-ot?
Aug 19, 2015 21:35:33
Haim
(
x10)
Aug 19, 2015 21:39:51
x10)
Sodi! Elárulod nekünk tudatlan zsidóknak,hogy milyen is az ergonómiailag tökéletes önéletrajz?
Vagy megint úgy használsz idegen szavakat,hogy fingod nincs mit jelentenek?
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
xray
Aug 19, 2015 21:41:48
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
ti már előre isztok a medve bőrére? rgl még az életben nem dolgozott egyhuzamban egy hónapot. mint látjuk, most sem fog. kurva jókat röhögök, hogy téged is átver a kiscigó. xD
Aug 19, 2015 21:41:48
Inkasszó Manó
Aug 19, 2015 21:42:31
Előleghez számlát kell nyitnia
Az szuper lesz, már megy is a húszezer eurós inkasszó a kifizetetlen pszichiátriai számláért.
Aug 19, 2015 21:42:31
Pál Marci
Aug 19, 2015 21:42:35
Képzeld Sodi! Anyám összejött a sátánnal és kitettek engem az utcára. Kitekertem Berlinbe munkát keresni, de egy rüfke miatt még a bicajomat is elvesztettem. Még szerencse, hogy van netem! Szóval, hogy is van az a 200 ezres tartozásod, drága barátom?
Aug 19, 2015 21:42:35
sodika
Aug 19, 2015 21:45:04
Aug 19, 2015 21:45:04
Haim
(
x10)
Aug 19, 2015 21:45:19
x10)
Ha fogadnom kellene, én arra tennék,hogy a Polizei megy előbb Xd
Aztán majd leüli a tartozását a satan system börtönében.
-
Aug 19, 2015 21:46:35
A gyár és az iroda egy közeli faluban van, míg a meló és az iroda bent a városban. Így a faluban hagyva még személyesen sem tud odasátélni az irodistákhoz, hogy mi a fasz van már.
busz?
Aug 19, 2015 21:46:35
-
Aug 19, 2015 21:47:15
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Sodi már megint mertetek egy nagyot álmodni. Nektek nemhogy a havi hanem az évi 300 ezer is lehetlenül nagy összeg.
Aug 19, 2015 21:47:15
sodika
Aug 19, 2015 21:47:26
b+, meg sem melegedett és már előleget akar?
Lehet, hogy ez a csaj úgy képzeli, hogy normális, hogy az általa a világ másik felébe kicsábított munkásait otthonról etetik, de szerintem meg nem normális, hogy egy Németországban dolgozó ember csak azért nem döglik éhen, mert van Magyarországon, aki kicsit segítse.
Aug 19, 2015 21:47:26
sodika
Aug 19, 2015 21:48:36
busz?
Arról most beszéltem le.
Nem utazgatásra küldtem azt a pénzt, hanem kajára, és igazolványképre. Már azt is túlzásnak tartottam, hogy majdnem 4 euróért szépes képeslapot küldött haza a kedvesének Pestre. Abból, bazmeg, egy napig ehetett volna.
Aug 19, 2015 21:48:36
sodika
Aug 19, 2015 21:48:54
szépséges képeslapot, na
Aug 19, 2015 21:48:54
komoly ember-figyelő
Aug 19, 2015 21:49:14
Ja, hogy a Pedroval?
Hííí, geci!
Miért nem ezzel kezdted?!
Aug 19, 2015 21:49:14
sodika
Aug 19, 2015 21:49:42
Sodi már megint mertetek egy nagyot álmodni.
Ezzel csábította ki a nő, aki most ott hagyja unatkozni a szállón.
Aug 19, 2015 21:49:42
Karandas
Aug 19, 2015 21:49:44
Aug 19, 2015 21:49:44
xray
Aug 19, 2015 21:50:54
Sodi! Elárulod nekünk tudatlan zsidóknak,hogy milyen is az ergonómiailag tökéletes önéletrajz?
a lap két oldalán a hüvelykujjnak be van préselve egy mélyedés, hogy kényelmesen lehessen tartani a lapot, és azt a részt kikerüli a gépelés is, hogy nem kelljen a hüvelykujjat áthelyezni az olvasáshoz. tehát, ergonómiailag megtervezett.
a ködbértől kezdve, lehetne a baromságait sorolni napestig, mert egy tanulatlan ökör.
Aug 19, 2015 21:50:54
sodika
Aug 19, 2015 21:52:16
rgl még az életben nem dolgozott egyhuzamban egy hónapot. mint látjuk, most sem fog.
Faszság. Akar. Vagy ha mégsem tud, és nem fizetik ki RGL-nek a hazaút mellett legalább az eddig felmerült összes költségét, akkor a munkaközvetítős néni olyan tényfeltárást kap az én segítségemmel, hogy Regász Mária csak nézni fog, mert róla soha nem lesz ennyi videó. :D
Aug 19, 2015 21:52:16
ellentmondás-figyelő
Aug 19, 2015 21:53:15
Arról most beszéltem le.
"A gyár és az iroda egy közeli faluban van, míg a meló és az iroda bent a városban. Így a faluban hagyva még személyesen sem tud odasátélni az irodistákhoz, hogy mi a fasz van már.
gáz ez"
Aug 19, 2015 21:53:15
sodika
Aug 19, 2015 21:53:39
Nyelvtanulás.
Meg egy picsa, akin pont az egyéves évfordulón állok bosszút, hogy idén helyettem neki legyen szar karácsonya.
Aug 19, 2015 21:53:39
IsmeretlenJoAkaro
Aug 19, 2015 21:54:42
Adja az Isten hogy igy legyen! Hatalmas musor lenne. Sajnos azonban tul beszari es lusta vagy ahhoz, hogy megcsinald.
Aug 19, 2015 21:54:42
-
Aug 19, 2015 21:56:27
4 euroból mit eszik egész nap? Egy doboz vajat?
Aug 19, 2015 21:56:27
Karandas
Aug 19, 2015 21:56:29
Endre, látom feltöltődtél. Szerencsére van itthon elég behűtött sör.
Aug 19, 2015 21:56:29
sodika
Aug 19, 2015 21:57:03
Ismerem a történetet, így védhető az álláspont, beszari tehát nem vagyok. Tárgyilagosan szemlélve amennyiben RGL-től nem kérnek bocsánatot, amiért kétségek között hagyták napokig, és nem rakják be egy stabil munkakörbe, csaló gecik, aminek a közzétltele közérdek. De szerintem holnap ki fog derülni, hogy csak valami szervezési gond, és elnézést kérnek tőle.
Aug 19, 2015 21:57:03
sodika
Aug 19, 2015 21:58:19
4 euroból mit eszik egész nap? Egy doboz vajat?
Én Berlinben megoldottam.
Az két ravioli-konzerv.
Jó, mondjuk bele is betegedtem a harmadik hét után, úgyhogy ennél okosabban kell főzőcskézni, de valami tészta és zöldség kijön belőle.
Aug 19, 2015 21:58:19
xray
Aug 19, 2015 21:58:20
Nyelvtanulás.
szóval nem tettél le a bosszúállásról? jókat fogunk röhögni .xD
Aug 19, 2015 21:58:20
Karandas
Aug 19, 2015 21:58:26
Ismerem a történetet, így védhető az álláspont, beszari tehát nem vagyok. Tárgyilagosan szemlélve amennyiben RGL-től nem kérnek bocsánatot, amiért kétségek között hagyták napokig, és nem rakják be egy stabil munkakörbe, csaló gecik, aminek a közzétltele közérdek. De szerintem holnap ki fog derülni, hogy csak valami szervezési gond, és elnézést kérnek tőle.
Szerencsére RGL is egy csaló geci, 1:1, tessék szépen kibékülni!
Aug 19, 2015 21:58:26
sodika
Aug 19, 2015 21:59:22
szóval nem tettél le a bosszúállásról?
Stílusosan akkor baszom szét a reményeit, amikor ő baszta szét az enyémet. Pont egy évre rá. Ennyi.
Aug 19, 2015 21:59:22
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 19, 2015 21:59:32
Nyelvtanulás.
Óriási karácsonyunk lesz, már látom. Csak el ne sodikázd ezt is, mint minden mást az életedben.
Aug 19, 2015 21:59:32
sodika
Aug 19, 2015 21:59:38
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Aug 19, 2015 21:59:38
KOPP
Aug 19, 2015 22:00:17
∗Szintén tényfeltárva és szarrá perelve.∗
Aug 19, 2015 22:00:17
Jövő március
Aug 19, 2015 22:01:23
hogy idén helyettem neki legyen szar karácsonya.
Neked idén jó karácsonyod lesz? Te leszel Rocskaiék karácsonyi kiskutyája, vagy mifaaan? Aug 19, 2015 22:01:23
xray
Aug 19, 2015 22:01:55
kiutazol kölcsönpénzből és lehugyozod a galéria lábtörlőjét?
Aug 19, 2015 22:01:55
bosszúállás-figyelő
Aug 19, 2015 22:07:03
Igen, Sodi, az Andis tényfeltárós videocunamid is nagyon hatásos lett!
Sikerült felraknod két semmitmondó hangfelvételt, meg két eseményes (piknikes, meg előadásos) videjót ami már nem is kapcsolódott a témához.
Aug 19, 2015 22:07:03
-
Aug 19, 2015 22:09:04
ennyit arról hogy jobb a műsor ha nincs itt
az eredeti, utánozhatatlan recskaboyt egyszerűen nem lehet felülmúlni!
az eredeti, utánozhatatlan recskaboyt egyszerűen nem lehet felülmúlni!
Aug 19, 2015 22:09:04
sodika
Aug 19, 2015 22:10:37
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 19, 2015 22:10:37
Karandas
Aug 19, 2015 22:11:46
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Igazi úriember vagy, te fasz!
Aug 19, 2015 22:11:46
banshee
(
x24)
Aug 19, 2015 22:14:50
x24)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
bosszúállás-figyelő
Aug 19, 2015 22:18:35
"sodika (Snecológus-pontszám: 11807x5) May 13, 2015 22:13:56 Válasz vote up vote down (36)
Nem, minden rendben van.
De ami Berlint illeti. Üzenem a csajnak, hogy kisanyám, te most életed végig bujkálhatsz, és álnevezhetsz, mert ha bármikor is meg fogom tudni, hogy valahol kiállítasz, vagy kiállítást szervezel, amennyiben ez legalább egy héttel korábban jut a tudomásomra juszt is oda fogok menni, mégpedig pontosan és deklaráltan azért, hogy juszt se neked legyen igazad abban, hogy soha többé nem fogsz találkozni velem.
Ehhez neked, kislány, az életed végig bujálnod kell, mint egy büdös csatornapatkány, mert amint elődogod az orrod a napfényre, és rögtön ott leszek, hogy csak azért is bebizonyítsam neked, hogy juszt sem lehet egy olyan embernek igaza, mint amilyen aljas te vagy és voltál.
Kellemes bujkálást, kislány. Kellemes bujkálást életed végéig."
Juszt is odamentél, Sodinyúl?
Nem, minden rendben van.
De ami Berlint illeti. Üzenem a csajnak, hogy kisanyám, te most életed végig bujkálhatsz, és álnevezhetsz, mert ha bármikor is meg fogom tudni, hogy valahol kiállítasz, vagy kiállítást szervezel, amennyiben ez legalább egy héttel korábban jut a tudomásomra juszt is oda fogok menni, mégpedig pontosan és deklaráltan azért, hogy juszt se neked legyen igazad abban, hogy soha többé nem fogsz találkozni velem.
Ehhez neked, kislány, az életed végig bujálnod kell, mint egy büdös csatornapatkány, mert amint elődogod az orrod a napfényre, és rögtön ott leszek, hogy csak azért is bebizonyítsam neked, hogy juszt sem lehet egy olyan embernek igaza, mint amilyen aljas te vagy és voltál.
Kellemes bujkálást, kislány. Kellemes bujkálást életed végéig."
Juszt is odamentél, Sodinyúl?
Aug 19, 2015 22:18:35
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 19, 2015 22:20:32
Képzeld el, a végen még azt is nyilvánosságra hozza, hogy van munkája meg barátja, meg talán még nyaralni is szokott.
Aug 19, 2015 22:20:32
banshee
(
x24)
Aug 19, 2015 22:21:45
x24)
Neopúp baszki, kegyetlen vagy...
-
Aug 19, 2015 22:24:33
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
minek, a fapoleont úgysem lehet überelni...
Aug 19, 2015 22:24:33
Hiénaverő
Aug 19, 2015 22:25:57
Szevasz Zsneci! Nyémetyezéssel hogy állsz? Az excelt nem akarod kirakni?
Az is feltűnt hogy úgy írtad: megvették nekem a drága tananyagot. Elvileg havi 100 felett skálázol, kit húztál már le megint, te élősködő szar?
És tedd ki az excelt!
Az is feltűnt hogy úgy írtad: megvették nekem a drága tananyagot. Elvileg havi 100 felett skálázol, kit húztál már le megint, te élősködő szar?
És tedd ki az excelt!
Aug 19, 2015 22:25:57
Karandas
Aug 19, 2015 22:49:18
új videó youtu.be/V9fvtP6vg9c
RGL elég hamar túltette magát a német csatakancán.
Aug 19, 2015 22:49:18
broni
Aug 19, 2015 22:53:50
új videó youtu.be/V9fvtP6vg9c
22 perc???inkább kinyitom a gázt............
Aug 19, 2015 22:53:50
vsetko jedno
Aug 19, 2015 22:59:34
a gyagyás nagyon lelkes, hogy a kiscigányból potenciális gazdatest lehet. gyakorlatilag bármilyen mesét elhisz.
púp, a pénzed buktad, a haverod egy héten belül megint az utcán lesz, jövőre pedig követed te is. de legalább a masztiparti összejöhet!
Farkas Endre Kiss a MELÓRÓL nehogy
3 órája
Gábor Rácz ok
3 órája
Gábor Rácz De ha szórakoznak...
3 órája
Farkas Endre Kiss Várj türelemmel. Egyelőre ne adj okot nekik semmire. Ne adj nekik olyan dolgot, amire hivatkozhatnak
2 órája
Gábor Rácz De azért lehet, hogy holnap beugrom hozzájuk. Csak kérdés, hogy stoppoljak, vagy költsem el a kajapénzt.
2 órája
Gábor Rácz Jófejek...
2 órája
Farkas Endre Kiss Se ne költssd el utazásra, se étterembe ne ülj be. smile hangulatjel Olcsó tészta, kevés sajt, tejföl, vagy nem tudom. Próbálj spórolni, kérlek. smile hangulatjel
Majd intézek neked valahogy telefont is.
2 órája · Szerkesztve
Farkas Endre Kiss Főzőcsézz kicsi, semmi készétel, kérlek. Én már a bélyeget és borítékot is sokalltam. smile hangulatjel
2 órája
Gábor Rácz Bélyeg, és képeslap. Jó...
2 órája
Gábor Rácz Ez eddig rendben van, hogy természetesen spórolok, de holnap vagy busszal, vagy autóstoppal, de oda kell mennem a nyomorultakhoz.
2 órája
Gábor Rácz Szállításra havi 50 eurót vonnak...
1 · 2 órája
Farkas Endre Kiss Kevesebb mint egy nap alatt megvan a HAVI lakhatási költség? ez kurva jó!
KEVESEBB mint a havi bevételed EGYHUSZADA lenne, mintközben Magyarországon az emberek többsége a keresete felét-kétharmadát lakhatásra költi.
2 órája
Farkas Endre Kiss Ez azt jelenti, hogy kb. DECEMBER végéig múlt héten ledolgoztad a szállást.
2 órája
Farkas Endre Kiss Nem tudom, és nem értem, miért "kell", de ha feltétlenül ragaszkodsz hozzá, akkor szerintem stoppal. Én a helyedben várnék rájuk péntekig, de te tudod. Esetleg telefonálok nekik a nevedben, de ezúttal napközben. Vagy nem tudom...
2 órája
Farkas Endre Kiss A havi 50 euró alig kicsivel több, mint fél NAPI béred.
2 órája
Gábor Rácz Reggel fél 9 körül, megtennéd?
1 · 2 órája
Farkas Endre Kiss meg. legyél online
2 órája
Gábor Rácz Farkas Endre Kiss Köszönöm.
1 · 2 órája
Farkas Endre Kiss Ez azt jelenti, hogy az első hónap árát az első nap ledolgoztad. Sőt: négy napon át dolgoztál, ezért december végéig ledolgoztad a szállás árát is.
2 órája
Farkas Endre Kiss Nettó 9 euróval számolva a múlt héten kb. decemberig ledolgoztad a szállást... Szóval HOVA SIETSZ? smile hangulatjel
2 órája
Farkas Endre Kiss 9 * 8 * 4 = 288 EUR
50 euróval számolva, még ha a buszköltséget levonják, ez akkor is 5 hónap lakbér... HOVA SIETSZ?
2 órája
Gábor Rácz 8 euro, és levonnak egy biztosítás jellegű konto-ra... Egyébként a valós juttatás kétszer ennyi.
2 órája
Farkas Endre Kiss Mennyit?
1 órája
Gábor Rácz napi egy órányi bért, meg mittomén...
1 órája
Farkas Endre Kiss Legyen akkor napi kb. 6 órányi meló számolva.
Napi 48 euró, legyen 50. heti 250.
A havi nettó 1000 euró így is megvan.
Ebből lejön 50 a szállásra, mondjuk 200 a kajára, 750-et így is félreraksz havonta kb, ha spórolsz.
1 órája · Szerkesztve
Gábor Rácz kb
1 órája
Farkas Endre Kiss Na ugye
1 órája
Farkas Endre Kiss Csak meg kell tudni holnap, mikor raknak be rendesen téged a kiszámítható időbeosztásba. Ennyi
1 órája
púp, a pénzed buktad, a haverod egy héten belül megint az utcán lesz, jövőre pedig követed te is. de legalább a masztiparti összejöhet!
Farkas Endre Kiss a MELÓRÓL nehogy
3 órája
Gábor Rácz ok
3 órája
Gábor Rácz De ha szórakoznak...
3 órája
Farkas Endre Kiss Várj türelemmel. Egyelőre ne adj okot nekik semmire. Ne adj nekik olyan dolgot, amire hivatkozhatnak
2 órája
Gábor Rácz De azért lehet, hogy holnap beugrom hozzájuk. Csak kérdés, hogy stoppoljak, vagy költsem el a kajapénzt.
2 órája
Gábor Rácz Jófejek...
2 órája
Farkas Endre Kiss Se ne költssd el utazásra, se étterembe ne ülj be. smile hangulatjel Olcsó tészta, kevés sajt, tejföl, vagy nem tudom. Próbálj spórolni, kérlek. smile hangulatjel
Majd intézek neked valahogy telefont is.
2 órája · Szerkesztve
Farkas Endre Kiss Főzőcsézz kicsi, semmi készétel, kérlek. Én már a bélyeget és borítékot is sokalltam. smile hangulatjel
2 órája
Gábor Rácz Bélyeg, és képeslap. Jó...
2 órája
Gábor Rácz Ez eddig rendben van, hogy természetesen spórolok, de holnap vagy busszal, vagy autóstoppal, de oda kell mennem a nyomorultakhoz.
2 órája
Gábor Rácz Szállításra havi 50 eurót vonnak...
1 · 2 órája
Farkas Endre Kiss Kevesebb mint egy nap alatt megvan a HAVI lakhatási költség? ez kurva jó!
KEVESEBB mint a havi bevételed EGYHUSZADA lenne, mintközben Magyarországon az emberek többsége a keresete felét-kétharmadát lakhatásra költi.
2 órája
Farkas Endre Kiss Ez azt jelenti, hogy kb. DECEMBER végéig múlt héten ledolgoztad a szállást.
2 órája
Farkas Endre Kiss Nem tudom, és nem értem, miért "kell", de ha feltétlenül ragaszkodsz hozzá, akkor szerintem stoppal. Én a helyedben várnék rájuk péntekig, de te tudod. Esetleg telefonálok nekik a nevedben, de ezúttal napközben. Vagy nem tudom...
2 órája
Farkas Endre Kiss A havi 50 euró alig kicsivel több, mint fél NAPI béred.
2 órája
Gábor Rácz Reggel fél 9 körül, megtennéd?
1 · 2 órája
Farkas Endre Kiss meg. legyél online
2 órája
Gábor Rácz Farkas Endre Kiss Köszönöm.
1 · 2 órája
Farkas Endre Kiss Ez azt jelenti, hogy az első hónap árát az első nap ledolgoztad. Sőt: négy napon át dolgoztál, ezért december végéig ledolgoztad a szállás árát is.
2 órája
Farkas Endre Kiss Nettó 9 euróval számolva a múlt héten kb. decemberig ledolgoztad a szállást... Szóval HOVA SIETSZ? smile hangulatjel
2 órája
Farkas Endre Kiss 9 * 8 * 4 = 288 EUR
50 euróval számolva, még ha a buszköltséget levonják, ez akkor is 5 hónap lakbér... HOVA SIETSZ?
2 órája
Gábor Rácz 8 euro, és levonnak egy biztosítás jellegű konto-ra... Egyébként a valós juttatás kétszer ennyi.
2 órája
Farkas Endre Kiss Mennyit?
1 órája
Gábor Rácz napi egy órányi bért, meg mittomén...
1 órája
Farkas Endre Kiss Legyen akkor napi kb. 6 órányi meló számolva.
Napi 48 euró, legyen 50. heti 250.
A havi nettó 1000 euró így is megvan.
Ebből lejön 50 a szállásra, mondjuk 200 a kajára, 750-et így is félreraksz havonta kb, ha spórolsz.
1 órája · Szerkesztve
Gábor Rácz kb
1 órája
Farkas Endre Kiss Na ugye
1 órája
Farkas Endre Kiss Csak meg kell tudni holnap, mikor raknak be rendesen téged a kiszámítható időbeosztásba. Ennyi
1 órája
Aug 19, 2015 22:59:34
Karandas
Aug 19, 2015 23:02:48
Fogyatékos! Bazd meg Endre, RGL-től szállÍTásra vonnak 50 eurót. Nyomjátok még, remekül szórakozok!
Aug 19, 2015 23:02:48
vsetko jedno
Aug 19, 2015 23:05:23
Fogyatékos! Bazd meg Endre, RGL-től szállÍTásra vonnak 50 eurót. Nyomjátok még, remekül szórakozok!
neeee :DDDD
visítok
Aug 19, 2015 23:05:23
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 19, 2015 23:09:20
Beszarás. Ennyire hülye még te se lehetsz, Endre.
Aug 19, 2015 23:09:20
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 19, 2015 23:11:52
Meglepne, ha a szállás (rezsivel) kevesebb lenne, mint 3-400 euró.
Aug 19, 2015 23:11:52
Karandas
Aug 19, 2015 23:13:22
Viszont decemberig megoldott RGL szállítása a falu és a város között. Részshicker.
Aug 19, 2015 23:13:22
-
Aug 19, 2015 23:15:53
Meglepne, ha a szállás (rezsivel) kevesebb lenne, mint 3-400 euró.
Akkor lehet kevesebb, ha többágyas szobában kap egy ágyat. Sok ilyen van, csak nem egy leányálom.
Aug 19, 2015 23:15:53
178 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
az meg ket het
hogy allsz az anyaggal, nem alszol ejszaka de szeptemberen szhazszazalek tudtok indulni?