Súlytalan amiket írsz. Tényleg nem érzed, mi?
A mai autistacunami lényege az volt, hogy ismét bebizonyítottad, teljesen elment az eszed.
Szerintem ez már a végjáték. Pusztán Rocskaiék tartanak életben, de egyértelmű, hogy az ő türelmük is véges. Nem hiába érződik az írásaidon az egyre nagyobb kétségbeesés.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
A professzor ur eloadasa ma is valtozatos temakat erintett.
A nap végén cserébe a vendéglátásért a srácoknak egy pipa Xd
szerretlrek!!!!!!!!!!!!!!
Én is xD
Ahogy az egyik troll írta, ettől még a sérved megmarad.
Én meg kiegészítem annyival, hogy büdös SoDI, nem fogsz dugni! Ha így folytatódik, nemcsakhogy nővel nem, de senkivel. De szar neked!
Ha biztosra akarsz menni, egy hét. A második nap után már jönnek a hallucinációk, az érdekes tud lenni.
Bele kellett volna írni a szerződésbe ütyféd úr, Németországban legális a prostitúció.
A púpos goblin munka és pénz nélkül, új adósságokkal tért vissza Budapestre, az irodai asztal alá. TÖKÉLETES MEGALÁZÁS !!! grin hangulatjel grin hangulatjel grin hangulatjel grin hangulatjel
Vagy nagyon fél ettől és azért ez a sok roham a fórumon vagy fel sem fogja, mi van körülötte. Nem is beszélve az egyre romló egészségi állapotáról.
Szerintem broni prof szintjén már nem kell két napot várni a hallucinációkra. Az az érdekes, ha két teljes napra megszabadulhat tőlük.
Hannibál? Hajók?
Kérlek erről mesélj még többet. :)
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Mifaaaaaan?
A berlini picsa torkának elvágásával megoldott lakhatás.
Még véletlenül se azért, mert egy stratégiai és taktikau zseni volt, egyszerűen csak azért, mert piromániás, ugye neopúp?
Neked már csak ezek maradtak, Púpi.
Milyen hidak?
Na igen, ilyen az amikor egy műveletlen proli moralizál.
Hahó! Egy sokadik generációs értelmiségiről beszélsz. Több tiszteletet!
Félelmetesen hülye vagy Sneci! Hát még egy 5 éves is tudja, hogy Hannibal nem piromániás, hanem egy emberevő pszichológus! Lol, te nagyon sötét.
Viszont van masztiparti!
Na, az az ámokfutás is olyan sodisra sikerülne.
Gyújtogatás benzin helyett gázolajjal, nyakra támadás vajazókéssel. Eredmény : pálcikakarok letörve, saját seggedbe feldugva.
kitatrónak kekll lenni!!!!!!!!!!!
Vár a Duna, Zsódi! Ne tartson vissza, hogy még nem jeges.
Ezen a fotón nem társkeresési céllal készült, csak egy lelazulós péntek esti takcsírozást örökítettem meg az otthoniaknak. Amikor figyelek a külsőmre, nincsen semmi probléma az arányaimmal és kifejezetten jól tud kinézni a SoDI. És ezzel még Laci barátom is egyetért.
A nadrág szára meg olyan hosszú, hogy rá tudná húzni a lábfejére.
Így zokni sem kéne hozzá, hahó!
Gheciii, minden nő álma vagy SoDI.
Endre, inkább arról mesélj, Andinak milyen szexuális devianciái vannak. Kb ez az egyetlen, ami még engem érdekel ebből a fos történetből. A többi picsogást tartsd már meg magadnak, bazmeg.
Én azt hittem, azért nyert, mert leszedte valakinek az arcát, és a sajátjára tette. My bad.
Én is ezt fogom tenni Sodival, ha sokáig folytatja.
Btk. 367. § Zsarolás
367. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel vagyoni hátrányt okoz, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a zsarolást
a) bűnszövetségben,
b) az élet vagy a testi épség elleni, illetve más hasonlóan súlyos fenyegetéssel,
c) hivatalos személyként e minőség felhasználásával,
d) hivatalos megbízás vagy minőség színlelésével
követik el.
A rendelkezés a zsarolás törvényi tényállását szabályozza. A zsarolás jogi tárgya a vagyoni jog, illetve az ember személyes szabadsága.
A vagyoni jogok vonatkozhatnak mind aktív, mind passzív vagyonra, azaz vagyoni követelésre, tartozás elengedésére, vagyoni kötelezettség vállalására, ingó dologra, ingatlanra. Ha az elkövető a sértettet dolog átadására kényszeríti, ez a cselekmény akkor minősíthető zsarolásnak, ha az erőszak nem lenyűgöző erejű, a fenyegetés nem közvetlen vagy nem élet, testi épség ellen irányul. Nem szükséges, hogy az elkövető a saját érdekében kényszerítse a sértettet valaminek megtételére, nem tevésre vagy tűrésre.
Az erőszakkal megvalósított kényszerítés esetében elegendő, ha az erőszak az akaratot hajlítja, korlátozza. A fenyegetésnek nem kell közvetlenül élet vagy testi épség ellen irányulnia, elegendő, ha alkalmas komoly félelem kiváltására.
A zsarolás célzatos bűncselekmény. Az elkövetési magatartás célja jogtalan haszon szerzése. Jogtalan haszonszerzési célzat hiányában nem állapítható meg a zsarolás.
A törvény a zsarolás eredményeként a vagyoni hátrányt kívánja meg, mivel a vagyonban beálló értékcsökkenésen túl elképzelhető az is, hogy a bűncselekmény révén a sértett a várható vagyoni előnytől esik el, (pl. arra kényszerítik, hogy olyan nyilatkozatot tegyen, amellyel erről lemond).
A zsarolást tettesként bárki elkövetheti.
A zsarolás akkor befejezett, ha vagyoni hátrány keletkezik. Amennyiben az erőszak vagy a fenyegetés alkalmazása megtörtént, de az eredmény nem következett be, csak a zsarolás kísérlete állapítható meg.
Gábor Rácz Konkrétan nem fizetek, de segítek egy hölgynek. Írónő. Korábban újságíró volt, bejárta a Földet. Élesen politika ellenes.
2 · Tegnap, 22:15
új gazdatest akit majd zaklatni fog, és akinek a segítségével újból sittre vagy zárt osztályra kerül a kiscigó. nagyszerű hír.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Tejóég, milyen mocskos a felmosófej.
Szerző:
-
Sep 18, 2015 23:10:23
Válasz
(6)
Toluk mikor fogod kerni, hogy szorakoztassanak a sikerrelen interjukert cserebe?!
Sep 18, 2015 23:10:23
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 18, 2015 23:16:58
x30)
"A 2009. évi... ezt most elnézést, hogy nem mondom... el-iksz-iksz-kettő törvény rendelkezései szerint." (Kaufmann)
youtu.be/orY2sElfdY4?t=6m24s
youtu.be/orY2sElfdY4?t=6m24s
sodika
Sep 18, 2015 23:46:12
Ha figyeltetek volna, a mai mondanivalóm lényege az volt, hogy az illető kapni fog még egy utolsó lehetőséget, mielőtt durvába kapcsolok.
A durvába kapcsolás is egyetlen sima YouTube videó lesz, csak éppen szép online marketinggel.
És csak karácsonykor, mert akkor lesz évforduló.
KIVÉVE
a) ha éppen akkor lesz már német melóm
b) a csaj tartja az ígéretét, és nyújtja a megígért barterértéket
c) ESETLEG nyilvánosan bocsánatot kér tőlem
ezek egyike
ennyi
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A durvába kapcsolás is egyetlen sima YouTube videó lesz, csak éppen szép online marketinggel.
KIVÉVE
ezek egyike
ennyi
Sep 18, 2015 23:46:12
sodibodi
Sep 19, 2015 00:01:08
* asit *
vagy kezdj bele a szexualis eletenek kiteregetesebe, vagy legyen valami uj tema, mert ez a egesznapos andizas unalmas!
vagy kezdj bele a szexualis eletenek kiteregetesebe, vagy legyen valami uj tema, mert ez a egesznapos andizas unalmas!
Sep 19, 2015 00:01:08
Losinj
Sep 19, 2015 00:14:43
Ha figyeltetek volna, a mai mondanivalóm lényege az volt, hogy az illető kapni fog még egy utolsó lehetőséget, mielőtt durvába kapcsolok.
KIVÉVE
ezek egyike
ennyi
KIVÉVE
ezek egyike
ennyi
Súlytalan amiket írsz. Tényleg nem érzed, mi?
Sep 19, 2015 00:14:43
Etikai vészcsengő
Sep 19, 2015 00:33:35
[quote=sodika]Ha figyeltetek volna, a mai mondanivalóm lényege az volt, hogy az illető kapni fog még egy utolsó lehetőséget, mielőtt durvába kapcsolok.
KIVÉVE
ezek egyike
ugyan! 1. úgyse csinálsz semmit, mert egy semmit csináló vagy. 2. mit tudsz te csinálni, ami Andit minimálisan ki tudná zökkenteni a béketűréséből. tudja, hogy pszichiátriai eset vagy. különben nem érzed kicsit parának, hogy még mindig ez az egyetlen dolog, ami érdekel? ahelyett, hogy a sérvedet kezeltetnéd...
KIVÉVE
ezek egyike
ugyan! 1. úgyse csinálsz semmit, mert egy semmit csináló vagy. 2. mit tudsz te csinálni, ami Andit minimálisan ki tudná zökkenteni a béketűréséből. tudja, hogy pszichiátriai eset vagy. különben nem érzed kicsit parának, hogy még mindig ez az egyetlen dolog, ami érdekel? ahelyett, hogy a sérvedet kezeltetnéd...
Sep 19, 2015 00:33:35
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 19, 2015 01:08:26
x16)
A mai autistacunami lényege az volt, hogy ismét bebizonyítottad, teljesen elment az eszed.
Szerintem ez már a végjáték. Pusztán Rocskaiék tartanak életben, de egyértelmű, hogy az ő türelmük is véges. Nem hiába érződik az írásaidon az egyre nagyobb kétségbeesés.
broni
Sep 19, 2015 01:09:06
büdös magyarok, még a horvátokkal is összeveszne3k))))))))))))))
igyunk a magyar nemzet végére!!!!!!!!!!!!
isten, bazd meg a maqgyart!!!!!!!!!!
igyunk a magyar nemzet végére!!!!!!!!!!!!
isten, bazd meg a maqgyart!!!!!!!!!!
Sep 19, 2015 01:09:06
broni
Sep 19, 2015 01:13:27
háború!!!amikor sodi 3 szír faszát szopja, miközben egy horvát katona kézigránátot dug a seggébe, egy szerb pedig benzinnel önti le,közben rágyujt...............
óarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
óarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Sep 19, 2015 01:13:27
broni
Sep 19, 2015 01:15:48
torockai dettó)))))))))))))))))hülye buzi..megdöglesz!!!!!!!!!!!
Sep 19, 2015 01:15:48
broni
Sep 19, 2015 01:25:01
tyirityán, bazd meg a kurva anyád, te féreg paraszt!!!!!!!te is ki leszel írtva!!!!!!!!!!!!!
Sep 19, 2015 01:25:01
broni
Sep 19, 2015 01:29:21
ha olyan nagy kemény a betyárhomosereg, idejönnek!!!!!!!!!lehet megdöglök, már régen szeretnék, de pár patkányt megölök közülük!!!!!!!!!!!!!féregsereg!!!!!!!!!!!!agyatokból eszek!!!!!!!!!!!!!
Sep 19, 2015 01:29:21
broni
Sep 19, 2015 01:36:57
fostok a betyárbuziktól??mind buzi...tyirigyán annyi gecit nyelt a sitten, hogy soha többet nem kell tojást enni, megvan a fehérje............
Sep 19, 2015 01:36:57
broni
Sep 19, 2015 01:49:11
ki baszik nmost nővel??????????????,
Sep 19, 2015 01:49:11
broni
Sep 19, 2015 02:07:46
jani bával????????????szikjártó petivel????(drón )
Sep 19, 2015 02:07:46
broni
Sep 19, 2015 04:05:28
9 troll elévezett?éln is, boncolt női hullára..linkeltem már...............
Sep 19, 2015 04:05:28
broni
Sep 19, 2015 05:21:58
megint a 7 törpe!!!!!!!!!!!!!!!!!rohadékok!!!!!!!!
Sep 19, 2015 05:21:58
broni
Sep 19, 2015 05:38:34
hel isis!!!!!!!!!!!!!!kill gyaur dogs!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 19, 2015 05:38:34
broni
Sep 19, 2015 05:40:35
woman big shit!!!!!!!!!!!!!!!!!destroy!!!!!heil satan!!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 19, 2015 05:40:35
broni
Sep 19, 2015 05:45:53
a legkisebb kurvát a focibuzi tetű törpének meddig bassznák az arabok, myg felfordulnsa???????ninincs név, nincs sajnálom, a fatatarja előtt))))))))))))
Sep 19, 2015 05:45:53
broni
Sep 19, 2015 05:47:32
tyirityán, holnap baszom véresre anyád segéd as ravaralon, betyár!!!!!!!!!!!!
Sep 19, 2015 05:47:32
broni
Sep 19, 2015 05:56:06
nekem nincs mit vesztemem, sittes buzti, nincs májam, de ma is megitam 12 sört........meg őrült vagyok és sátánista...magyar zsászlóval törlöm a szaros seggem...........még xanax..............látom az ördögöt..........én vagyoikú
im,ei imre????????????
im,ei imre????????????
Sep 19, 2015 05:56:06
broni
Sep 19, 2015 06:00:32
youtu.be/DD7bCRG3CG0
ez odabasz, családi ébresztő a kedves trolloknask!!!!meghalt fenyő miki meg sikora meg nkorda, mennyi sírt kell leszrani
ez odabasz, családi ébresztő a kedves trolloknask!!!!meghalt fenyő miki meg sikora meg nkorda, mennyi sírt kell leszrani
Sep 19, 2015 06:00:32
broni
Sep 19, 2015 06:05:43
azért 2 és fél millcsi néző..nem valami könnyed zene..élőbe királyok))))))))))))szigeten voltak 2.szer is...................kurvárvra senkit nem érdekel, dögölj meg sodi, meg miondenki!!!, csak reni, mem p. barbi neÍ!!!!!!!!!!és ne legyen élelem!!!!!!!!!
ők éltetnének a székletükkel , meg hugyukkal!!!!!!!
ők éltetnének a székletükkel , meg hugyukkal!!!!!!!
Sep 19, 2015 06:05:43
broni
Sep 19, 2015 06:48:45
találta még egy doboz sört, kész vok!!!!!!!!!!!13, meg faszom menyi xanax..8 mega tuti...........
aki migránst bánt, a , kszemét szúrom ki!!!!!!!!!!!2 nap, összeszedesdem magam, aztán..bosszú rósszkáéért!!!!!!!!!!!
buzi hajdu, orbán faszát hányszotr szoptad le????????????
aki migránst bánt, a , kszemét szúrom ki!!!!!!!!!!!2 nap, összeszedesdem magam, aztán..bosszú rósszkáéért!!!!!!!!!!!
buzi hajdu, orbán faszát hányszotr szoptad le????????????
Sep 19, 2015 06:48:45
posztdoc
Sep 19, 2015 06:53:45
tyirityán, holnap baszom véresre anyád segéd as ravaralon, betyár!!!!!!!!!!!!
A professzor ur eloadasa ma is valtozatos temakat erintett.
Sep 19, 2015 06:53:45
broni
Sep 19, 2015 07:56:34
[quote=posztdoc]A professzor ur eloadasa ma is valtozatos temakat erintett.[/quote
egy dolgot nagyon utálok..csuklani..neked majdnem sikerült))))))))))))))
egy dolgot nagyon utálok..csuklani..neked majdnem sikerült))))))))))))))
Sep 19, 2015 07:56:34
broni
Sep 19, 2015 07:59:27
na, xanax reggelire, ner üres gyomorral feküdjek nle............
Sep 19, 2015 07:59:27
Laci
Sep 19, 2015 08:02:11
Ferde beállítás = pipa
Életlenség = pipa
Előnytelenül ábrázolt szereplők = pipa
Hangulatromboló, feleslegesen belátszó tárgyak = pipa
Teljes koncepciótlanság = pipa
Uraim! Egyértelműen egy eredeti SoDI-fotóval van dolgunk.
Életlenség = pipa
Előnytelenül ábrázolt szereplők = pipa
Hangulatromboló, feleslegesen belátszó tárgyak = pipa
Teljes koncepciótlanság = pipa
Uraim! Egyértelműen egy eredeti SoDI-fotóval van dolgunk.
A nap végén cserébe a vendéglátásért a srácoknak egy pipa Xd
Sep 19, 2015 08:02:11
Schwezoff Dávid
Sep 19, 2015 08:06:08
Jól olvasom, hogy az éjszakai autiroham közben simán lekurvázta Angyit a púpos?
Nyomorult szar. Béküjjünki!
Sep 19, 2015 08:06:08
broni
Sep 19, 2015 08:21:40
Jól olvasom, hogy az éjszakai autiroham közben simán lekurvázta Angyit a púpos?
Sep 19, 2015 08:21:40
Hiénaverő
Sep 19, 2015 08:24:27
Nekem ez tetszik a legjobban:
Matyarul ha ott van a púpos, akkor nem mer tenni semmit, mert fosik hogy felrúgják vagy a boszi elviteti. Amikor viszont nincs ott, akkor fosnia kell, mert... miért is? Mert kitesz róla shenki által nem nézett videókat. Micsoda bosszúhadjárat geci! Rendesen Káosz Professzor jut eszembe minden egyes ilyen fenyegetőzős alkalommal :DDD
Ha visszajutok, békén hagyom. Mert ott nem merek ugrálni.
Amíg viszont nem jutok vissza, VISELJE ANNAK A KÖVETKEZMÉNYEIT, hogy nem vagyok ott.
Lenne számára szar, amikor épp nem vagyok Berlinben.
És nyugis, amikor ott vagyok.
Amíg viszont nem jutok vissza, VISELJE ANNAK A KÖVETKEZMÉNYEIT, hogy nem vagyok ott.
Lenne számára szar, amikor épp nem vagyok Berlinben.
És nyugis, amikor ott vagyok.
Matyarul ha ott van a púpos, akkor nem mer tenni semmit, mert fosik hogy felrúgják vagy a boszi elviteti. Amikor viszont nincs ott, akkor fosnia kell, mert... miért is? Mert kitesz róla shenki által nem nézett videókat. Micsoda bosszúhadjárat geci! Rendesen Káosz Professzor jut eszembe minden egyes ilyen fenyegetőzős alkalommal :DDD
Sep 19, 2015 08:24:27
broni
Sep 19, 2015 08:53:39
hány nap jkell alvás nékül, hogy megdögöljek??????????
nemm vicelek!!!!!!!!!
nemm vicelek!!!!!!!!!
Sep 19, 2015 08:53:39
-
Sep 19, 2015 09:16:58
"Ha figyeltetek volna, a mai mondanivalóm lényege az volt, hogy az illető kapni fog még egy utolsó lehetőséget, mielőtt durvába kapcsolok."
Próbálnál kibékülni Andival mert rettegsz attól hogy Berlinben egyedül leszel. Ennyi a lényeg Recskás.
Próbálnál kibékülni Andival mert rettegsz attól hogy Berlinben egyedül leszel. Ennyi a lényeg Recskás.
Sep 19, 2015 09:16:58
Feri
Sep 19, 2015 09:26:15
Én is xD
Sep 19, 2015 09:26:15
AlkotóMunka
Sep 19, 2015 09:28:20
KIVÉVE
ezek egyike
ennyi
KIVÉVE
ezek egyike
ennyi
Ahogy az egyik troll írta, ettől még a sérved megmarad.
Én meg kiegészítem annyival, hogy büdös SoDI, nem fogsz dugni! Ha így folytatódik, nemcsakhogy nővel nem, de senkivel. De szar neked!
Sep 19, 2015 09:28:20
AlkotóMunka
Sep 19, 2015 09:29:47
hány nap jkell alvás nékül, hogy megdögöljek??????????
nemm vicelek!!!!!!!!!
nemm vicelek!!!!!!!!!
Ha biztosra akarsz menni, egy hét. A második nap után már jönnek a hallucinációk, az érdekes tud lenni.
Sep 19, 2015 09:29:47
Berlini Migri
Sep 19, 2015 09:34:31
Szerintem sodi uj, karacsonyi hataridot kapott az irodai exodusra (max ujev), azert boritotta fel az autitornado a nemetmelos iroasztalat:P
Sep 19, 2015 09:34:31
-
Sep 19, 2015 09:50:23
Az nekem járt volna.
Legalább 40 óra szórakoztatás.
járt volna
járt volna
Bele kellett volna írni a szerződésbe ütyféd úr, Németországban legális a prostitúció.
Sep 19, 2015 09:50:23
-
Sep 19, 2015 10:33:51
"Az nekem járt volna.
járt volna"
Akkor Gerynek is jár a részedről legalább 2 óra szórakoztatás. (Bár a 25 eurós óradíj kicsit meredek ha rólad van szó.)
járt volna"
Akkor Gerynek is jár a részedről legalább 2 óra szórakoztatás. (Bár a 25 eurós óradíj kicsit meredek ha rólad van szó.)
Sep 19, 2015 10:33:51
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 19, 2015 11:08:41
x48)
látod, sneci? ezért alázunk meg téged mi olyan sokszor. mert neked ez tetszik.:)))
Farkas Endre Kiss megosztotta euronews videóját.
11 órája ·
A horvát rendőrök fegyer nélkül péntek éjjel visszatérhettek Horvátországba.
TÖKÉLETES MEGALÁZÁS !!! grin hangulatjel grin hangulatjel grin hangulatjel grin hangulatjel
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
11 órája ·
TÖKÉLETES MEGALÁZÁS !!! grin hangulatjel grin hangulatjel grin hangulatjel grin hangulatjel
Fekete Bikapata
Sep 19, 2015 11:18:56
Hol vagy, sodó?
Ezt a ,,kurvát'' nem akarod kimagyarázni úgy, mint anno a ,,patkány''-t???
Ezt a ,,kurvát'' nem akarod kimagyarázni úgy, mint anno a ,,patkány''-t???
Sep 19, 2015 11:18:56
Krizsai Andrea
Sep 19, 2015 11:25:39
látod, sneci? ezért alázunk meg téged mi olyan sokszor. mert neked ez tetszik.:)))
11 órája ·
11 órája ·
A púpos goblin munka és pénz nélkül, új adósságokkal tért vissza Budapestre, az irodai asztal alá. TÖKÉLETES MEGALÁZÁS !!! grin hangulatjel grin hangulatjel grin hangulatjel grin hangulatjel
Sep 19, 2015 11:25:39
AlkotóMunka
Sep 19, 2015 13:07:30
Púpi, hogy telik a szombatod? Mész ki valahova ma este bulizni?
Kivel mész ki? Hova? Kb. mennyit fogsz költeni? Meg is hívod a barátaid egy-két italra? Ha valamelyik kicsit elázik, hívsz neki taxit, hogy hazamehessen?
Avagy ezt a napot is azzal töltöd, hogy mások posztjait, képeit osztod meg a FB-n?
Kivel mész ki? Hova? Kb. mennyit fogsz költeni? Meg is hívod a barátaid egy-két italra? Ha valamelyik kicsit elázik, hívsz neki taxit, hogy hazamehessen?
Avagy ezt a napot is azzal töltöd, hogy mások posztjait, képeit osztod meg a FB-n?
Sep 19, 2015 13:07:30
AlkotóMunka
Sep 19, 2015 13:44:29
Sep 19, 2015 13:44:29
-
Sep 19, 2015 13:46:33
Sodi számodra Berlin egy elérhetetlen tündérmese ország marad. Jó lesz neked a magyar rögvalóság a Szomódon. A hónap fénypontja lesz mikor a postás meghozza apád nyugdíját és te örömmel fogsz a vegyesboltba szaladni valami szar borért. A többit elég hozzá gondolni.
Sep 19, 2015 13:46:33
AlkotóMunka
Sep 19, 2015 13:49:41
Sodi számodra Berlin egy elérhetetlen tündérmese ország marad. Jó lesz neked a magyar rögvalóság a Szomódon. A hónap fénypontja lesz mikor a postás meghozza apád nyugdíját és te örömmel fogsz a vegyesboltba szaladni valami szar borért. A többit elég hozzá gondolni.
Vagy nagyon fél ettől és azért ez a sok roham a fórumon vagy fel sem fogja, mi van körülötte. Nem is beszélve az egyre romló egészségi állapotáról.
Sep 19, 2015 13:49:41
-
Sep 19, 2015 13:55:05
Sodi van terved arra az esetre ha a külföldi melo nem jön össze és Veráék kiraknak az utcára? Szomód, Páty esetleg v.mi ámokfutás? Alamizsnáért könyörgés a trolloktól (mondjuk ez már nagyon vad lenne).
Szóval mi a TERV Recskás???
Sep 19, 2015 13:55:05
OFF de BIG LOL
Sep 19, 2015 14:27:49
Migránsnak hitte a közmunkás a földmérőt
És a földmérők is a közmunkásokat. Egymás elől bujkáltak a Nagymágocs melleti kukoricásban.
index.hu/belfold/2015/09/19/migrans_nagymagocs_kozmunkas_foldmero_benny_hill/
És a földmérők is a közmunkásokat. Egymás elől bujkáltak a Nagymágocs melleti kukoricásban.
index.hu/belfold/2015/09/19/migrans_nagymagocs_kozmunkas_foldmero_benny_hill/
Sep 19, 2015 14:27:49
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 19, 2015 14:41:23
x30)
Szerintem broni prof szintjén már nem kell két napot várni a hallucinációkra. Az az érdekes, ha két teljes napra megszabadulhat tőlük.
sodika
Sep 19, 2015 14:58:54
Ámok.
Hannibal is azért nyert, mert felégette a hajóit.
Sep 19, 2015 14:58:54
sodibodi
Sep 19, 2015 15:05:27
egesz konkretan andinak mit kene csilalnia, ha a szorakoztatasod mellett dont?
Sep 19, 2015 15:05:27
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 19, 2015 15:05:52
x16)
Ámok.
Hannibál? Hajók?
Kérlek erről mesélj még többet. :)
-
Sep 19, 2015 15:06:59
Ámok.
Neked már csak egy dolog éghet.A kérdés csak az hogy a égő púpod büdösebb e vagy jobb szagod kölcsönöz neked a mostaninál. Hannibal is azért nyert, mert felégette a hajóit.
Sep 19, 2015 15:06:59
Hiénaverő
Sep 19, 2015 15:09:57
Sneci mi van a sajtpapírokkal? Össze vannak már készítve? Az önéletrajzcsiszolás hogy halad? Mindjárt itt a tavasz, és utcára rakják a púpodat, Hahó!
Sep 19, 2015 15:09:57
Zulu
(
x15)
Sep 19, 2015 15:14:30
x15)
Ámok.
Mifaaaaaan?
banshee
(
x24)
Sep 19, 2015 15:16:36
x24)
Sodi van terved arra az esetre ha a külföldi melo nem jön össze és Veráék kiraknak az utcára? Szomód, Páty esetleg v.mi ámokfutás? Alamizsnáért könyörgés a trolloktól (mondjuk ez már nagyon vad lenne).
A berlini picsa torkának elvágásával megoldott lakhatás.
banshee
(
x24)
Sep 19, 2015 15:18:05
x24)
Ámok.
Még véletlenül se azért, mert egy stratégiai és taktikau zseni volt, egyszerűen csak azért, mert piromániás, ugye neopúp?
AlkotóMunka
Sep 19, 2015 15:18:58
Ámok.
Neked már csak ezek maradtak, Púpi.
Sep 19, 2015 15:18:58
AlkotóMunka
Sep 19, 2015 15:20:45
Lehet tévedek, de minjárt jön a javítás snecitől:
"Álmok, na."
"Álmok, na."
Sep 19, 2015 15:20:45
-
Sep 19, 2015 15:20:46
Ámokfutás a nagy terv?
Sep 19, 2015 15:20:46
sodika
Sep 19, 2015 15:29:57
Vagy a hidakat maga mögött, vagy nemtom.
Nem mindegy. :)
Sep 19, 2015 15:29:57
Kiss Kender Farkas
Sep 19, 2015 15:30:49
Endike! Mégis milyen ámokfutásra gondoltál? Összekoldulsz egy kanna benzinre és lerombolod a pátyi bázist? Esetleg Rocskaiékat mártod be valahol? Vagy mindegy csak börtön legyen a vége (garantált lakhatás)?
Sep 19, 2015 15:30:49
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 19, 2015 15:32:03
x16)
Milyen hidak?
Kiss Kender Farkas
Sep 19, 2015 15:32:10
Viszont a börtönben nincs net, net nélkül pedig nem SoDI a SoDI!
Sep 19, 2015 15:32:10
Hiénaverő
Sep 19, 2015 15:32:11
Sep 19, 2015 15:32:11
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 19, 2015 15:43:37
x16)
Hahó! Egy sokadik generációs értelmiségiről beszélsz. Több tiszteletet!
Snecimanó
Sep 19, 2015 15:47:19
Ámok.
Félelmetesen hülye vagy Sneci! Hát még egy 5 éves is tudja, hogy Hannibal nem piromániás, hanem egy emberevő pszichológus! Lol, te nagyon sötét.
Sep 19, 2015 15:47:19
go out with a bang
Sep 19, 2015 16:00:27
Na, akkor már sodika ámokot akar futni? Lehet kezdeni rettegni?
Sep 19, 2015 16:00:27
banshee
(
x24)
Sep 19, 2015 16:02:53
x24)
Viszont a börtönben nincs net, net nélkül pedig nem SoDI a SoDI!
Viszont van masztiparti!
-
Sep 19, 2015 16:10:40
KIVÉVE
ezek egyike
Akkor ezeket Gery is megcsinálhatja veled? Lógsz neki 51 euróval!
ennyi
KIVÉVE
ezek egyike
Akkor ezeket Gery is megcsinálhatja veled? Lógsz neki 51 euróval!
ennyi
Sep 19, 2015 16:10:40
-
Sep 19, 2015 16:12:02
Anid kérjen bocsánatot mert zaklattad? Te tényleg elmebeteg vagy. Arról van szó, hogy nem akarsz Berlinben egyedül maradni és megpróbálsz ismét Andi közelébe férkőzni. Sodi a trollokat nem tudod hülyének nézni.
Sep 19, 2015 16:12:02
-
Sep 19, 2015 16:13:12
Miért nem a facebookon osztod meg ezeket az őszfaszt idéző hablatyolásaidat a kvázi barátaidnak? Nem mindegy. :)
Sep 19, 2015 16:13:12
Losinj
Sep 19, 2015 16:16:24
Ámok.
Na, az az ámokfutás is olyan sodisra sikerülne.
Gyújtogatás benzin helyett gázolajjal, nyakra támadás vajazókéssel. Eredmény : pálcikakarok letörve, saját seggedbe feldugva.
Sep 19, 2015 16:16:24
Losinj
Sep 19, 2015 17:23:23
2011. november 25. 11:48 -> link
"Nem tartod rangon alulinak, hogy takarítónőként alkalmaznak? :DDD"
LOL. :DDDDDDDD
Hülye vagy? Kinézed belőlem, hogy hajlandó lennék valaha is takarítani? Előbb ugranék bele a jeges Dunána. :DDDD
Mr. Penész
Csak úgy keresgettem a régi kommentek között. Milyen igénytelen bunkó az aki még büszke is arra, hogy sosem takarítana?
Hülye vagy? Kinézed belőlem, hogy hajlandó lennék valaha is takarítani? Előbb ugranék bele a jeges Dunána. :DDDD
Mr. Penész
Csak úgy keresgettem a régi kommentek között. Milyen igénytelen bunkó az aki még büszke is arra, hogy sosem takarítana?
Sep 19, 2015 17:23:23
broni
Sep 19, 2015 18:21:40
guten motrgen!!!!!
Sep 19, 2015 18:21:40
broni
Sep 19, 2015 18:24:51
kitatrónak kekll lenni!!!!!!!!!!!
Sep 19, 2015 18:24:51
banshee
(
x24)
Sep 19, 2015 18:25:52
x24)
-
Sep 19, 2015 19:21:10
cortezt kevered hanniballal, te nagyon sotet
hannibal is egetett hajokat amugy, de pusztan azert, hogy a romaiaknak ne legyen ingyen faanyaguk csonakokat/hidat epiteni a vulturnuson valo atkelesre
hannibal is egetett hajokat amugy, de pusztan azert, hogy a romaiaknak ne legyen ingyen faanyaguk csonakokat/hidat epiteni a vulturnuson valo atkelesre
Sep 19, 2015 19:21:10
AlkotóMunka
Sep 19, 2015 19:24:57
Sódium, hogy haladsz az ámokfutásra való felkészüléshez történő ráhangolódás előkészületeivel?
Sep 19, 2015 19:24:57
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 19, 2015 19:36:04
x30)
2011. november 25. 11:48 -> link
banshee
(
x24)
Sep 19, 2015 19:38:46
x24)
Neopúp, mérd le a testmagasságod, utána a fejed hosszát, viszonyítsd a kettőt egymáshoz és ezt az arányt hasonlítsd össze egy normális emberével.
-
Sep 19, 2015 19:53:03
Még rocskai kabátja is félrehord azokon a libikóka vállakon. Sep 19, 2015 19:53:03
SoDI
Sep 19, 2015 19:53:19
Neopúp, mérd le a testmagasságod, utána a fejed hosszát, viszonyítsd a kettőt egymáshoz és ezt az arányt hasonlítsd össze egy normális emberével.
Ezen a fotón nem társkeresési céllal készült, csak egy lelazulós péntek esti takcsírozást örökítettem meg az otthoniaknak. Amikor figyelek a külsőmre, nincsen semmi probléma az arányaimmal és kifejezetten jól tud kinézni a SoDI. És ezzel még Laci barátom is egyetért.
Sep 19, 2015 19:53:19
Losinj
Sep 19, 2015 20:00:09
Még rocskai kabátja is félrehord azokon a libikóka vállakon.
A nadrág szára meg olyan hosszú, hogy rá tudná húzni a lábfejére.
Így zokni sem kéne hozzá, hahó!
Sep 19, 2015 20:00:09
AlkotóMunka
Sep 19, 2015 20:21:07
Gheciii, minden nő álma vagy SoDI.
Sep 19, 2015 20:21:07
broni
Sep 19, 2015 20:46:13
sodi, azt a szart felis dughatod magadna, a szőrös része biztos jól ingerelne...........
Sep 19, 2015 20:46:13
Bronislaw Komorowski
Sep 19, 2015 21:53:21
most vesztettem el a lengyel választást...
igyunk!!!
igyunk!!!
Sep 19, 2015 21:53:21
töppedt buzigolyók
Sep 19, 2015 22:04:24
KIVÉVE
ezek egyike
ennyi
KIVÉVE
ezek egyike
ennyi
Endre, inkább arról mesélj, Andinak milyen szexuális devianciái vannak. Kb ez az egyetlen, ami még engem érdekel ebből a fos történetből. A többi picsogást tartsd már meg magadnak, bazmeg.
Sep 19, 2015 22:04:24
töppedt buzigolyók
Sep 19, 2015 22:07:15
Ámok.
Én azt hittem, azért nyert, mert leszedte valakinek az arcát, és a sajátjára tette. My bad.
Sep 19, 2015 22:07:15
K. Andrea
Sep 19, 2015 22:09:11
Én is ezt fogom tenni Sodival, ha sokáig folytatja.
Sep 19, 2015 22:09:11
SF, holnap ne gyere!
Sep 19, 2015 22:13:52
Etelka Tóth > Balázs Kiss
16 órája
Balázs Kiss! Tegnap ismerősnek jelöltél, visszajelöltelek. Olvasva a hozzászólásaidat, megosztásaidat úgy gondolom, hogy én ebből az ismeretségből kilépek! Kívánom neked, hogy ébredj fel!
16 órája
Balázs Kiss! Tegnap ismerősnek jelöltél, visszajelöltelek. Olvasva a hozzászólásaidat, megosztásaidat úgy gondolom, hogy én ebből az ismeretségből kilépek! Kívánom neked, hogy ébredj fel!
Sep 19, 2015 22:13:52
Rendőr bácsi
Sep 19, 2015 22:14:40
KIVÉVE
ezek egyike
ennyi
KIVÉVE
ezek egyike
ennyi
Btk. 367. § Zsarolás
367. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel vagyoni hátrányt okoz, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a zsarolást
a) bűnszövetségben,
b) az élet vagy a testi épség elleni, illetve más hasonlóan súlyos fenyegetéssel,
c) hivatalos személyként e minőség felhasználásával,
d) hivatalos megbízás vagy minőség színlelésével
követik el.
A rendelkezés a zsarolás törvényi tényállását szabályozza. A zsarolás jogi tárgya a vagyoni jog, illetve az ember személyes szabadsága.
A vagyoni jogok vonatkozhatnak mind aktív, mind passzív vagyonra, azaz vagyoni követelésre, tartozás elengedésére, vagyoni kötelezettség vállalására, ingó dologra, ingatlanra. Ha az elkövető a sértettet dolog átadására kényszeríti, ez a cselekmény akkor minősíthető zsarolásnak, ha az erőszak nem lenyűgöző erejű, a fenyegetés nem közvetlen vagy nem élet, testi épség ellen irányul. Nem szükséges, hogy az elkövető a saját érdekében kényszerítse a sértettet valaminek megtételére, nem tevésre vagy tűrésre.
Az erőszakkal megvalósított kényszerítés esetében elegendő, ha az erőszak az akaratot hajlítja, korlátozza. A fenyegetésnek nem kell közvetlenül élet vagy testi épség ellen irányulnia, elegendő, ha alkalmas komoly félelem kiváltására.
A zsarolás célzatos bűncselekmény. Az elkövetési magatartás célja jogtalan haszon szerzése. Jogtalan haszonszerzési célzat hiányában nem állapítható meg a zsarolás.
A törvény a zsarolás eredményeként a vagyoni hátrányt kívánja meg, mivel a vagyonban beálló értékcsökkenésen túl elképzelhető az is, hogy a bűncselekmény révén a sértett a várható vagyoni előnytől esik el, (pl. arra kényszerítik, hogy olyan nyilatkozatot tegyen, amellyel erről lemond).
A zsarolást tettesként bárki elkövetheti.
A zsarolás akkor befejezett, ha vagyoni hátrány keletkezik. Amennyiben az erőszak vagy a fenyegetés alkalmazása megtörtént, de az eredmény nem következett be, csak a zsarolás kísérlete állapítható meg.
Sep 19, 2015 22:14:40
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 19, 2015 22:17:44
x30)
Farkas Endre Kiss Hurrá! grin hangulatjel grin hangulatjel
Béreled, munkaadó adja, vagy segít valaki?
Tegnap, 20:28
Gábor Rácz Igen, így egyszerre.
1 · Tegnap, 22:14
Gábor Rácz Konkrétan nem fizetek, de segítek egy hölgynek. Írónő. Korábban újságíró volt, bejárta a Földet. Élesen politika ellenes.
Farkas Endre Kiss A barter is fizetés.
Tehát fizetsz,
Tegnap, 22:16
Gábor Rácz MIND MEGFIZETÜNK !!!!!!!!!!
1 · 23 órája
Gábor Rácz MEG LAKOLUNK grin hangulatjel
23 órája
Marica Mező Remélem most jobb szinben látod a világot!
23 órája
Gábor Rácz Hm...
23 órája
Gábor Rácz Nem.
23 órája
Gábor Rácz De egy részét.
23 órája
Marica Mező És mi van a hálával?
23 órája
Farkas Endre Kiss minden egy folyamat
23 órája
Farkas Endre Kiss majd az egészet úgy fogod
23 órája
Gábor Rácz Ja, ha az anyósom végre elpatkol. És viszi sintéréket is.
23 órája · Szerkesztve
Béreled, munkaadó adja, vagy segít valaki?
Tegnap, 20:28
Gábor Rácz Igen, így egyszerre.
1 · Tegnap, 22:14
Farkas Endre Kiss A barter is fizetés.
Tehát fizetsz,
Tegnap, 22:16
Gábor Rácz MIND MEGFIZETÜNK !!!!!!!!!!
1 · 23 órája
Gábor Rácz MEG LAKOLUNK grin hangulatjel
23 órája
Marica Mező Remélem most jobb szinben látod a világot!
23 órája
Gábor Rácz Hm...
23 órája
Gábor Rácz Nem.
23 órája
Gábor Rácz De egy részét.
23 órája
Marica Mező És mi van a hálával?
23 órája
Farkas Endre Kiss minden egy folyamat
23 órája
Farkas Endre Kiss majd az egészet úgy fogod
23 órája
Gábor Rácz Ja, ha az anyósom végre elpatkol. És viszi sintéréket is.
23 órája · Szerkesztve
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 19, 2015 22:45:46
x48)
új gazdatest akit majd zaklatni fog, és akinek a segítségével újból sittre vagy zárt osztályra kerül a kiscigó. nagyszerű hír.
Visszatérő
Sep 19, 2015 22:48:12
Tejóég, milyen mocskos a felmosófej.
Sep 19, 2015 22:48:12
AutismusMaximus
Sep 19, 2015 23:05:53
Sodi, ha már ennyire benne vagy a fórum fejlesztésében, megcsinálhatnád hogy a Legjobb kommentek és Sodi legjobb kommentjei gombok működjenek is az upvote-ok alapján.
Szívesen olvasgatnám a régi legendás kommenteket, inkább mint az andi-andit.
Szívesen olvasgatnám a régi legendás kommenteket, inkább mint az andi-andit.
Sep 19, 2015 23:05:53
broni
Sep 19, 2015 23:16:05
szerintem holnap kell leszámolni sodival, én indulok a hajnali vonattal!!!!!!!!!!!
Sep 19, 2015 23:16:05
üregi zsidó
Sep 19, 2015 23:27:27
Ez a dal alighanem SoDi berlini életéről szól. Érdemes figyelmesen meghalgatni: www.youtube.com/watch?v=TR4E34VtoWM
Sep 19, 2015 23:27:27
68 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™