Szaros porfészek, ami bekorlátoz.
Hölgyeim és uraim! A színpadon: a jobbik faszát szopó nemzeti krónikás!! Hogy milyen nemzeté? Azt tessék kitalálni!
Hazudsz.Nem tudtad megcsinálni amit kért. Azt hazudtad neki, hogy értesz valamihez és menet közben kiderült ,hogy egy kókler vagy. Repültél a picsában.
sodi szerint az ügyfél azért van hogy fizessen és kussoljon. Igazi proli szar mentalitás.
Beállítom a gépet, keresek valami rendes inget, megfésülködöm, miegymás.
Nyomom, ami tőlem telik, oszt a legrosszabb esetben beégek.
Csak nekem van az az érzésem, hogy ezek a sorok valami iszonyatos buzi liveshow-t jelentenek? Persze, interjú xD
Aaron Cute sem magyar, vele szívesen csinálna valami projektet! NFVSZ jeligére.
be vagy rúgva ugye?
Az, már irásban is pösze vagy geci.
Sikerült összekukáznod egy sörre?
Gmail-szint, hogy lássa amire válaszol, mappákba tudja rendezni, ja és hogy megérkezzenek a levelek? De ilyet már a '97-es Freemail is tudott...
* nick eladó *
Már régóta csüngőfaszú a Sodi, úgyhogy ez csak archív felvétel lehet. Még a Chatroulette-en is csal a Sodi.
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Komolyan mindjárt könnyekben tör ki az egész fórum. Mások szerinted hogy készülnek fel hasonló interjúkra?
Elfogyott a Wikipédia cikk?
vagy rossz wikis szócikket nyökögött, és azért volt a csend, mert a pofa nem hitt a fülének
1 milliós életrajz, többszázezer tanárokra és ez az eredmény? :D Endi, ezt akárki megcsinálja így nulla befektetéssel.
a havi 95 ezres bevételem közel nullára esne
Várjunk csak, 22 munkanappal számolva 220000 a bevételed. Hogy lett ebből hirtelen 95 ezer? Ja, adó és járulékok *paródiarovat*
ment ez mindig is. nem csípik ám ezek a retardok egymást, sőt, de egyszerűen nem áll velük senki más szóba. azzal dumálni, akit rühellsz és aki rühell még mindig jobb, mint senkivel
lásd sodi és a kommenthaverok, ha valakiben felmerülne, mit keres itt ez a zsidó
szerintem ez shiker!
Szóval hülyét csináltál magadból =)))). Hát ezen beszarok.
Mi az, hogy "mi értelme lenne"? Az, hogy ez lenne a megélhetésed! Erre nem mondhatnád azt, hogy nyomorogsz. Ebből tudnál pl. lakást bérelni.
endre, megemelem a kipámat előtted. egyszerűen zseniális vagy bazdmeg. ZSENIÁLIS. megint találta valami indokot, hogy miért nem fogsz dolgozni.
egy kibaszott művész vagy baszod, csak ez a hülye világ nem ért meg. nincs még egy ilyen arc a földön
Nem mondom, hogy ez az ő hibája.
Ez annak a hibája, hogy nem vagyok felkészülve hasonló helyzetekre.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
És hogyan szeretnéd beadagolni Vera néninek, hogy az eddigi "munkádat" is felfüggeszted, de azért továbbra is etessenek és az irodában henyélhess?
Szóval egész nap munkával traktálnak a megbízók, nem jut időd semmire, de ennek ellenére nyomorogsz és kuporgatsz. Nem látsz ebben némi ellentmondást?
Elnézést kértem, letettem, és blokkoltam a csávót Skype-on.
Nem. Pont erről van szó, hogy nem lehet ennyi mindent csinálni egyszerre. Az ember munkát keres, akkor oda kell raknia magát teljes erővel. Ha nyelvet tanul, akkor oda. Ha dolgozik, akkor oda.
Én egyszerre próbálom meg mindhármat nyomni, és meg is van az eredménye.
Ha Rocskaiék ezt olvasnák, akkor estére kapnál akkora perspektívát, hogy a fal adná a másikat. 220 ezer forint neked nem elég perspektíva?
A 2006-os államtól kicsalt kárpidat meg az elbaszott lakásod aztán tényleg jó példa. Jött belőle pénz... Persze, aztán azzal a mozdulattal ment is.
Félelmetes :) Most képzeld el mindezt úgy, hogy családod van, mellette munka, továbbképzés, stb. Nem fogod elhinni, vannak, akik ennyi mindent nyomnak egyszerre és mégis megy nekik. Ehhez képes a te "este másfél órát nyémetetyek, nappal kicsit gányolgatok, elküldök 2-3 jelentkezést" bulid lófütty.
mondsza, sneckó, és te 10 percen át nyomtad, vagy te is nagyokat hallgattál?
nem kéne nemműködő fos gányhalmazt kiadni a kezedből. ennyike
Állítólag te "programozó" vagy. Legalábbis annak hazudod magadat. Most akkor ezen mit vagy kibukva? Ez a "munkád", nem?
Vérprofi kommunikációs szakember. Beleírhatnád ezt is az önéletrajzodba.
Akkor belátod, hogy saját szakmádról nem tudsz úgy beszélni tíz percet, hogy meggyőző is legyél?
Látod Roland én pont ezt szeretem benned, hogy ilyen titokzatos vagy! Te kis palotai dzsémsz bond! ;)
Lófaszt. Ezt úgy kellett volna, hogy megkapom a kérdéseket, és onnantól ki van zárva a világ többi része. De ehelyett három ügyfél ötszáz kérése és sürgetése miatt épp arra tudtam időt szakítani, hogy az interjú előtt két órában átolvastam néhány dolgot a szóbakerülő témákról.
Hát hogy lehet ez? Pedig ott a csodálatos excel, amiben minden másodperc rögzítve van. Most akkor nem ér az egész szart sem?
ez melyi, az öreg fordos néni, aki úgy tanít angolul hogy közben nem tud angolul?
kétségtelen, hogy kiváló tanácsokkal fog ellátni absztrakt osztályok ügyében
Pupikám, most egy kicsit elkeserítelek: ha véletlen mégis felvesznek valami kinti gányoldába, akkor ott pont ez lesz. Nem az, hogy jaj, művész úr, alkosson csak nyugodtan, mi meg addig majd csendben leszünk.
Ez okés, tényleg nem semmi az a sorozat a maszti a napfényben, maszti a fürdőkádban ésatöbbi, de akkor most rossz szakmában próbálkozol
oh, vagy volt valami más említésre méltó produktum is az életedben? mesélj, endre
blokkold őt is, hol itt a probléma? bevált módszeren ne változtass
Eredmény? Hol és miben van eredményed? A Fapoleon videó, mint életed említésre méltó produktuma most nem ér :)
nem az volt a gond, hogy az ez-az-amaz nem működött, holott működnie kellett volna?
Melyik ez a mocskos szemétláda? Add meg az adataid és mi majd megmutatjuk a gecinek, hogy hol a helye!
Nem, csinálom a szarját, mert reggel meg akarom lepni egy email-lel, hogy figyelj, utalj el pár tízezret nekem ide-oda-amoda, ehhez pedig látnia kell, hogy ma este is ledarálom, amit kér.
Mindegy
mi az zsidó, pofáncsapott a valóság?
220 ezerből nyomorogni? :D Endre, te tényleg nem vagy százas. Ismered te a mai átlagjövedelmet?
Egy magyar webshop angol verzióját akarja elindítani, és mindig eszébe jut valami, ami még ennek akadálya...
Nem gáz, mert így több a pénz, csak sürgős is neki mindig minden, és így nem jut időm semmire.
* tök irigyli a Sodit, hogy ilyen sok bankszámlája van neki *
Mai konferenciánk témája az ügyfélközpontú vállalkozó. Előadónk: Kiss Endre Farkas
Orbán Viktor mondja jól: az egy csalás.
Valójában mindenki többet keres ebben az országban, mint ami a hivatalos jövedelme. Ezt onnan tudni biztosan, hogy senki nem keres annyit, amiből meg lehet élni, mégis mindneki megél. :)
Persze, mert mindenki mögött ott áll a Pénzmentő Kft. Ilyen nagyon egyszerű ez!
az alijázáson gondolkodtál már? még csak az utált édesanyád sem kell felkeresni az igazolásért, megjelensz a kilincsorroddal és nyomják a kezedbe a business class jegyet
lájfdéndzsör van, mit érdekel téged mit fog szólni a sok proli a koszos kis porfészekből. ha piict szomorkodsz miatta, majd azt teszed, mit steiner kristóf és megtörlöd a könnyeid egy helyes zsidó srác gatyájában. de jól éreznéd magad, hidd el, végre önmagad lehetnél!
Aha, valakinek angol nyelvű honlapot csinálsz. Nem is értem, mi lehet a probléma.
A legnagyobb akadály valószínűleg te vagy.
zokogok baszki :DDDDDDDDDDDD
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Fogalmad sincs róla, mennyiből lehet ma megélni Magyarországon, mert világ életedben egy kitartott élősködő voltál. Már 47 ezer forintból is biztosan meg lehet élni. Bizony.
Broni, annyira röhögök, hogy fosnom kell. Légyszi, tartsd ide a szádat! :D :D :D :D
Aha. És mikorra tervezed a munkába állást? Mennyi időd van még elhárítani az "életveszélyt"?
ez vs. csillió forintos penge életrajz
nekem mindegy, hogy mi lesz veled, csak lássam-halljam-tudjam, hogy fájdalmasan döglődsz
az autiködön mi átlátunk, úgyhogy jöhet a kavaszaki féle pozitív kamu is
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Érdeklődő
Elköszöntél?! Bazmeg, hogyan? :D
Ez egy tökéletes sodézet lenne, ha még működne az oldal
Na, látom, van itt show nélkülem is, nem baj, hogy tartalékolom az évfordulós trollkodást szűkösebb időkre :)
Te Sodi, én legszebb álmomból felriasztva beszélek 10 percet olyasvalamiről, amihez értek, pláne, ha még szeretem is. Mikor látod be recskaboy, hogy nem értesz a programozáshoz, és sosem lesz programozói melód?
Zsery, 20-án, a tárgyaláson számíthatunk tőled valami performanszra?
Kiadhatnál erről egy bővebb leírást. Pdf formátumban akkorát kaszálnál vele, mint Silingó.
Ügyfélkezelés 3 lépésben!
Kiss Kender Farkas
Nov 12, 2015 15:43:43
Hölgyeim és uraim! A színpadon: a jobbik faszát szopó nemzeti krónikás!! Hogy milyen nemzeté? Azt tessék kitalálni!
Nov 12, 2015 15:43:43
-
Nov 12, 2015 15:44:18
A negbeszélt dologba nem tört volna bele, de ő derült égből Gmail-szint integrált levelezést kezdett el követelni az oldalra. Ezen vesztünk össze. Először, hogy miért nem értem meg, hogy azt akar (költői kérdésnek vettem minden ezirányú megjegyzését, annyira abszurd volt, hogy akár szó szerint komolyan is gondolhatja, ezért meg sem fordult a fejemben egy pillanatig se).
Hazudsz.Nem tudtad megcsinálni amit kért. Azt hazudtad neki, hogy értesz valamihez és menet közben kiderült ,hogy egy kókler vagy. Repültél a picsában.
Nov 12, 2015 15:44:18
Kiss Kender Farkas
Nov 12, 2015 15:44:58
Roli rákezdett Endi fikázására? Zseniális :D
Nov 12, 2015 15:44:58
-
Nov 12, 2015 15:45:42
Sodi vazzeg egy szaros Gmail-be beletört a bicskád???
Nov 12, 2015 15:45:42
-
Nov 12, 2015 15:47:10
Az életképtelen lusta élősködő kis ratyi nemzetközi projektekről álmodozik.
Nov 12, 2015 15:47:10
-
Nov 12, 2015 15:48:15
Igazán ügyfélközpontú gondolkozás egy programozótól. Nem is értem, miért nem tolonganak nálad a megbízók.
sodi szerint az ügyfél azért van hogy fizessen és kussoljon. Igazi proli szar mentalitás.
Nov 12, 2015 15:48:15
-
Nov 12, 2015 15:49:29
Sodi abba belegondoltál, hogy ha munkahelyen tönkre vágsz egy projektet akkor az a legkevesebb hogy kirúgnak.
Nov 12, 2015 15:49:29
jiddise máme
(
x11)
Nov 12, 2015 15:49:54
x11)
ha meg nem sikerül az interjú, akkor magyarország meg a tanárok lesznek a hibások, nem a sodi, aki szakmailag egy nulla
tigris
Nov 12, 2015 15:49:55
tudod mi a fura sodi, hogy mikor Andi mutatta a leveleket, meg a skype logokat, akkor abból úgy tűnt, hogy te azzal hencegtél, hogy egy ilyen kis dolgot pármikor leprogramozol, mert vérprofi fejlesztő vagy. Andi többször rá is kérdezet,t hogy mikorra lesz kész, és pontosan leírta, hogy miylen funkciókat szeretne.
és semmi sem valósult meg. mutatta, hogy milyen kifogásokat írtál (nyelviskola, költözni kell stb.) úgyhogy végül berágott, leszidott, na és akkor kezdted írdogálni az elmebeteg színes leveleidet, amiket azonnal törölt. olvasás nélkül.
hazudsz. sodi. miért hazudsz?
és semmi sem valósult meg. mutatta, hogy milyen kifogásokat írtál (nyelviskola, költözni kell stb.) úgyhogy végül berágott, leszidott, na és akkor kezdted írdogálni az elmebeteg színes leveleidet, amiket azonnal törölt. olvasás nélkül.
hazudsz. sodi. miért hazudsz?
Nov 12, 2015 15:49:55
Laci
Nov 12, 2015 15:50:09
Beállítom a gépet, keresek valami rendes inget, megfésülködöm, miegymás.
Nyomom, ami tőlem telik, oszt a legrosszabb esetben beégek.
Csak nekem van az az érzésem, hogy ezek a sorok valami iszonyatos buzi liveshow-t jelentenek? Persze, interjú xD
Nov 12, 2015 15:50:09
Schwezoff Dávid
Nov 12, 2015 15:52:30
Az életképtelen lusta élősködő kis ratyi nemzetközi projektekről álmodozik.
Aaron Cute sem magyar, vele szívesen csinálna valami projektet! NFVSZ jeligére.
Nov 12, 2015 15:52:30
Laci
Nov 12, 2015 15:53:08
Te SoDI, ez az "interjú" egészen véletlen nem a cam4free.co oldalon lesz megtartva? Gondolom ott a male cams menüpontban ;)
Nov 12, 2015 15:53:08
Chatroulette.hu
Nov 12, 2015 15:56:35
* Sodika éppen most kezdte el az interjút, a mikrofonját már meg is mutatta a nézőknek ;) *
Nov 12, 2015 15:56:35
sodika
Nov 12, 2015 15:58:52
Na jó, elvileg mindjárt hívnak.
Szép égész lesz valszed, de mindegy
Nov 12, 2015 15:58:52
sodika
Nov 12, 2015 15:59:15
csáá
Nov 12, 2015 15:59:15
tigris
Nov 12, 2015 15:59:25
be vagy rúgva ugye?
Nov 12, 2015 15:59:25
Kissz
Nov 12, 2015 15:59:27
Az, már irásban is pösze vagy geci.
Nov 12, 2015 15:59:27
idióta
Nov 12, 2015 16:00:39
az interjú közben is ide fogsz irkálni mint a skypeos "angolórádon"??
Nov 12, 2015 16:00:39
-
Nov 12, 2015 16:02:14
Sikerült összekukáznod egy sörre?
Nov 12, 2015 16:02:14
-
Nov 12, 2015 16:06:15
Megnézném ahogy a Recskás makog a skypeon. Valami persze azt súgja, hogy emberünk megint hazudik és nincsen semmiféle interjú.
Nov 12, 2015 16:06:15
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 12, 2015 16:06:33
x30)
Tessék csörgetni a vérprofit, hadd hallják a német munkaadók, milyen elfoglalt.
70 229 9802
70 229 9802
Zsery
Nov 12, 2015 16:07:12
A negbeszélt dologba nem tört volna bele, de ő derült égből Gmail-szint integrált levelezést kezdett el követelni az oldalra. Ezen vesztünk össze. Először, hogy miért nem értem meg, hogy azt akar (költői kérdésnek vettem minden ezirányú megjegyzését, annyira abszurd volt, hogy akár szó szerint komolyan is gondolhatja, ezért meg sem fordult a fejemben egy pillanatig se).
Gmail-szint, hogy lássa amire válaszol, mappákba tudja rendezni, ja és hogy megérkezzenek a levelek? De ilyet már a '97-es Freemail is tudott...
Nov 12, 2015 16:07:12
Szép égész
Nov 12, 2015 16:08:31
* nick eladó *
Nov 12, 2015 16:08:31
Laci
Nov 12, 2015 16:20:38
Pillanatfelvétel SoDI éppen zajló állásinterjújából:

xD

xD
Nov 12, 2015 16:20:38
sodi axiómák
Nov 12, 2015 16:22:19
1. Asodi mindig hazudik.
2. Asodi soha semmiért nem hibás.
2. Asodi soha semmiért nem hibás.
Nov 12, 2015 16:22:19
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 12, 2015 16:24:26
x30)
Pillanatfelvétel SoDI éppen zajló állásinterjújából:
xD
xD
Már régóta csüngőfaszú a Sodi, úgyhogy ez csak archív felvétel lehet. Még a Chatroulette-en is csal a Sodi.
sodika
Nov 12, 2015 16:26:17
Hát, azt hittem, pörögni fognak a kérdések, de amikor 10 perce csöndben hagyta, hogy az absztakt osztályok és interfészek közti különbségről beszéljek, anélkül, hogy közbeszólt volna, inkább én köszöntem el.
Ez tipiukusan az a szituáció, amit ma este érdemes lesz átbeszélem a tanárommal.
Ez tipiukusan az a szituáció, amit ma este érdemes lesz átbeszélem a tanárommal.
Nov 12, 2015 16:26:17
sodika
Nov 12, 2015 16:28:53
Egy ilyen szakmai interjúnak akkor lenne értelme, ha egész napomat azzal tudnám tölteni, hogy csak erre koncentrálok, és ahelyett, hogy a szakmai anyagokat nézem át, nem azzal lennék elfoglalva, hogy melyik ügyfélnek éppen mi a sürgős és világrengető hasafájása a webshopjával.
Nov 12, 2015 16:28:53
jiddise máme
(
x11)
Nov 12, 2015 16:30:19
x11)
Hát, azt hittem, pörögni fognak a kérdések, de amikor 10 perce csöndben hagyta, hogy az absztakt osztályok és interfészek közti különbségről beszéljek, anélkül, hogy közbeszólt volna, inkább én köszöntem el.
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kiss Kender Farkas
Nov 12, 2015 16:31:03
Egy ilyen szakmai interjúnak akkor lenne értelme, ha egész napomat azzal tudnám tölteni, hogy csak erre koncentrálok, és ahelyett, hogy a szakmai anyagokat nézem át, nem azzal lennék elfoglalva, hogy melyik ügyfélnek éppen mi a sürgős és világrengető hasafájása a webshopjával.
Komolyan mindjárt könnyekben tör ki az egész fórum. Mások szerinted hogy készülnek fel hasonló interjúkra?
Nov 12, 2015 16:31:03
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 12, 2015 16:31:07
x9)
jiddise máme
(
x11)
Nov 12, 2015 16:31:14
x11)
hogy köszöntél el, sneckó?
jiddise máme
(
x11)
Nov 12, 2015 16:32:09
x11)
vagy rossz wikis szócikket nyökögött, és azért volt a csend, mert a pofa nem hitt a fülének
sodika
Nov 12, 2015 16:32:17
Az egyetemi felvételire is úgy tudtam anno rendesen felkészülni, hogy több mint két hónapon át reggeltől estig abszolőt semmi más dolgom és elfoglaltágom nem volt: teljes lényemmel a gyakorlófeladatokra tudtam koncentrálni.
Lehet tehát, hogy a munkakeresés idejére le kéne mondanom az önéletrajzos egyik óráján kívül a tanárokat, és az összes melót szintén gyorsan lezárni, illetve visszaadni.
Pénzem ugyan nem lesz, a havi 95 ezres bevételem közel nullára esne, de nem az lenne, hogy amikor lenne két napom felkészülni egy szakmai interjúra, akkor alig tudok vele foglalkozni valamennyit, mert három ügyfél egymást váltva baszogat az észrevételeivel, kérdéseivel és sürgetésével.
Lehet tehát, hogy a munkakeresés idejére le kéne mondanom az önéletrajzos egyik óráján kívül a tanárokat, és az összes melót szintén gyorsan lezárni, illetve visszaadni.
Pénzem ugyan nem lesz, a havi 95 ezres bevételem közel nullára esne, de nem az lenne, hogy amikor lenne két napom felkészülni egy szakmai interjúra, akkor alig tudok vele foglalkozni valamennyit, mert három ügyfél egymást váltva baszogat az észrevételeivel, kérdéseivel és sürgetésével.
Nov 12, 2015 16:32:17
Kiss Kender Farkas
Nov 12, 2015 16:32:50
1 milliós életrajz, többszázezer tanárokra és ez az eredmény? :D Endi, ezt akárki megcsinálja így nulla befektetéssel.
Nov 12, 2015 16:32:50
sodika
Nov 12, 2015 16:33:42
Vártam, hogy egyszer csak megszólal, hogy "rendben, nézzük a következő kérdést", elvégre majdnem 10 perc eltelt, erre ez meg tovább mered néha bólogatva a kamerába.
Mindegy.
Mindegy.
Nov 12, 2015 16:33:42
Kiss Kender Farkas
Nov 12, 2015 16:34:50
a havi 95 ezres bevételem közel nullára esne
Várjunk csak, 22 munkanappal számolva 220000 a bevételed. Hogy lett ebből hirtelen 95 ezer? Ja, adó és járulékok *paródiarovat*
Nov 12, 2015 16:34:50
-
Nov 12, 2015 16:35:08
Roli rákezdett Endi fikázására? Zseniális :D
ment ez mindig is. nem csípik ám ezek a retardok egymást, sőt, de egyszerűen nem áll velük senki más szóba. azzal dumálni, akit rühellsz és aki rühell még mindig jobb, mint senkivel
lásd sodi és a kommenthaverok, ha valakiben felmerülne, mit keres itt ez a zsidó
Nov 12, 2015 16:35:08
sodika
Nov 12, 2015 16:36:17
Mostantól hoznám a 220-at, de hát mi értelme lenne?
Nov 12, 2015 16:36:17
-
Nov 12, 2015 16:36:48
szerintem ez shiker!
Nov 12, 2015 16:36:48
-
Nov 12, 2015 16:37:36
Szóval hülyét csináltál magadból =)))). Hát ezen beszarok.
Nov 12, 2015 16:37:36
Kiss Kender Farkas
Nov 12, 2015 16:37:55
Mostantól hoznám a 220-at, de hát mi értelme lenne?
Mi az, hogy "mi értelme lenne"? Az, hogy ez lenne a megélhetésed! Erre nem mondhatnád azt, hogy nyomorogsz. Ebből tudnál pl. lakást bérelni.
Nov 12, 2015 16:37:55
protohéber vartyogás
Nov 12, 2015 16:38:05
Az egyetemi felvételire is úgy tudtam anno rendesen felkészülni, hogy több mint két hónapon át reggeltől estig abszolőt semmi más dolgom és elfoglaltágom nem volt: teljes lényemmel a gyakorlófeladatokra tudtam koncentrálni.
endre, megemelem a kipámat előtted. egyszerűen zseniális vagy bazdmeg. ZSENIÁLIS. megint találta valami indokot, hogy miért nem fogsz dolgozni.
egy kibaszott művész vagy baszod, csak ez a hülye világ nem ért meg. nincs még egy ilyen arc a földön
Nov 12, 2015 16:38:05
-
Nov 12, 2015 16:38:37
Te hülyegyerek te. Mit kellett volna csináljon?
Nov 12, 2015 16:38:37
sodika
Nov 12, 2015 16:39:25
Perspektívát akarok, nem pénzt.
Pénz jött 2006 után is.
A lakásom után is.
A pénz önmagában lószar.
Perspektívát akarok.
Pénz jött 2006 után is.
A lakásom után is.
A pénz önmagában lószar.
Perspektívát akarok.
Nov 12, 2015 16:39:25
Érdeklődő
Nov 12, 2015 16:39:33
"...eszek tyehát a fő különbtyékek. Tyókolom!"
"...eszek tyehát a fő különbtyékek. Tyókolom!"
Nov 12, 2015 16:39:33
sodika
Nov 12, 2015 16:39:56
Te hülyegyerek te. Mit kellett volna csináljon?
Nov 12, 2015 16:39:56
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 12, 2015 16:40:26
x9)
És hogyan szeretnéd beadagolni Vera néninek, hogy az eddigi "munkádat" is felfüggeszted, de azért továbbra is etessenek és az irodában henyélhess?
Szóval egész nap munkával traktálnak a megbízók, nem jut időd semmire, de ennek ellenére nyomorogsz és kuporgatsz. Nem látsz ebben némi ellentmondást?
sodika
Nov 12, 2015 16:40:37
Nov 12, 2015 16:40:37
sodika
Nov 12, 2015 16:41:49
Nem. Pont erről van szó, hogy nem lehet ennyi mindent csinálni egyszerre. Az ember munkát keres, akkor oda kell raknia magát teljes erővel. Ha nyelvet tanul, akkor oda. Ha dolgozik, akkor oda.
Nov 12, 2015 16:41:49
sodika
Nov 12, 2015 16:42:05
Negatív értelemben van meg az eredménye.
Nov 12, 2015 16:42:05
Kiss Kender Farkas
Nov 12, 2015 16:42:39
Perspektívát akarok, nem pénzt.
Pénz jött 2006 után is.
A lakásom után is.
Pénz jött 2006 után is.
A lakásom után is.
Ha Rocskaiék ezt olvasnák, akkor estére kapnál akkora perspektívát, hogy a fal adná a másikat. 220 ezer forint neked nem elég perspektíva?
A 2006-os államtól kicsalt kárpidat meg az elbaszott lakásod aztán tényleg jó példa. Jött belőle pénz... Persze, aztán azzal a mozdulattal ment is.
Nov 12, 2015 16:42:39
jiddise máme
(
x11)
Nov 12, 2015 16:43:52
x11)
odáig el se jutottál, hogy magyarország kicsi és nincs perspektív?????
és miért blokkoltad?
és miért blokkoltad?
sodika
Nov 12, 2015 16:44:27
És alig van vége az interjúnak, rögtön itt egy email az egyik webshopos ügyfétől, hogy figyelj, a PayPal, az admin felület, a lófasz, nézz már rá légyszi.
Nov 12, 2015 16:44:27
Kiss Kender Farkas
Nov 12, 2015 16:45:38
Félelmetes :) Most képzeld el mindezt úgy, hogy családod van, mellette munka, továbbképzés, stb. Nem fogod elhinni, vannak, akik ennyi mindent nyomnak egyszerre és mégis megy nekik. Ehhez képes a te "este másfél órát nyémetetyek, nappal kicsit gányolgatok, elküldök 2-3 jelentkezést" bulid lófütty.
Nov 12, 2015 16:45:38
jiddise máme
(
x11)
Nov 12, 2015 16:45:41
x11)
Vártam, hogy egyszer csak megszólal, hogy "rendben, nézzük a következő kérdést", elvégre majdnem 10 perc eltelt, erre ez meg tovább mered néha bólogatva a kamerába.
Mindegy.
Mindegy.
mondsza, sneckó, és te 10 percen át nyomtad, vagy te is nagyokat hallgattál?
protohéber vartyogás
Nov 12, 2015 16:45:48
És alig van vége az interjúnak, rögtön itt egy email az egyik webshopos ügyfétől, hogy figyelj, a PayPal, az admin felület, a lófasz, nézz már rá légyszi.
nem kéne nemműködő fos gányhalmazt kiadni a kezedből. ennyike
Nov 12, 2015 16:45:48
Kiss Kender Farkas
Nov 12, 2015 16:46:51
Állítólag te "programozó" vagy. Legalábbis annak hazudod magadat. Most akkor ezen mit vagy kibukva? Ez a "munkád", nem?
Nov 12, 2015 16:46:51
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 12, 2015 16:47:12
x9)
Vérprofi kommunikációs szakember. Beleírhatnád ezt is az önéletrajzodba.
-
Nov 12, 2015 16:47:15
Akkor belátod, hogy saját szakmádról nem tudsz úgy beszélni tíz percet, hogy meggyőző is legyél?
Nov 12, 2015 16:47:15
sodika
Nov 12, 2015 16:47:41
Három dolgot próbálok egymás mellett csinálni, és minden egymás rovására megy. Írom ügyfélnek: délután folytatom. Erre írja: jaj ne már, délben indulni akar. Órát átrakom hétfőre, és megcsinálom neki.
De közben az ügyfelek projektjei is egymás rovására mennek.
Egy nap, tegnap dolgozom éjjel 2-ig, hogy másnap délelőtt legyen időm végre álláskereséssel foglalkozni.
Erre fogad egy email reggel az ügyféltől, hogy figyu már, ezt mar ezt már még.
De közben az ügyfelek projektjei is egymás rovására mennek.
Egy nap, tegnap dolgozom éjjel 2-ig, hogy másnap délelőtt legyen időm végre álláskereséssel foglalkozni.
Erre fogad egy email reggel az ügyféltől, hogy figyu már, ezt mar ezt már még.
Nov 12, 2015 16:47:41
Kiss Kender Farkas
Nov 12, 2015 16:49:02
hogy van györgyike?
Látod Roland én pont ezt szeretem benned, hogy ilyen titokzatos vagy! Te kis palotai dzsémsz bond! ;)
Nov 12, 2015 16:49:02
protohéber vartyogás
Nov 12, 2015 16:49:08
sodi rakd már fel valahova ezt az interjút, rendelek neked valami vacsorát cserébe (bor is lesz).
kíváncsi vagyok, hogy a faszba nézhetett ez ki, mit vartyogtál tíz percet, meg herr adler arcára
kíváncsi vagyok, hogy a faszba nézhetett ez ki, mit vartyogtál tíz percet, meg herr adler arcára
Nov 12, 2015 16:49:08
sodika
Nov 12, 2015 16:49:16
Lófaszt. Ezt úgy kellett volna, hogy megkapom a kérdéseket, és onnantól ki van zárva a világ többi része. De ehelyett három ügyfél ötszáz kérése és sürgetése miatt épp arra tudtam időt szakítani, hogy az interjú előtt két órában átolvastam néhány dolgot a szóbakerülő témákról.
Nov 12, 2015 16:49:16
Kiss Kender Farkas
Nov 12, 2015 16:51:06
Három dolgot próbálok egymás mellett csinálni, és minden egymás rovására megy.
Hát hogy lehet ez? Pedig ott a csodálatos excel, amiben minden másodperc rögzítve van. Most akkor nem ér az egész szart sem?
Nov 12, 2015 16:51:06
sodika
Nov 12, 2015 16:51:44
Az életemben minden, minimálisan is említésre méltó eredmény vagy produktum úgy készült, hogy nem forgácsoltam szét az energiáimat meló-tanulás-álláskeresés hármasban, hanem kizárólag egyvalamire koncentráltam, napokon vagy heteken át, míg meg nem lett az eredmény.
Így, hogy igazán semmiben sem tudok elmélyülni, valójában mintha semmit sem csinálnék.
Így, hogy igazán semmiben sem tudok elmélyülni, valójában mintha semmit sem csinálnék.
Nov 12, 2015 16:51:44
protohéber vartyogás
Nov 12, 2015 16:51:59
ez melyi, az öreg fordos néni, aki úgy tanít angolul hogy közben nem tud angolul?
kétségtelen, hogy kiváló tanácsokkal fog ellátni absztrakt osztályok ügyében
Nov 12, 2015 16:51:59
Kiss Kender Farkas
Nov 12, 2015 16:53:27
Pupikám, most egy kicsit elkeserítelek: ha véletlen mégis felvesznek valami kinti gányoldába, akkor ott pont ez lesz. Nem az, hogy jaj, művész úr, alkosson csak nyugodtan, mi meg addig majd csendben leszünk.
Nov 12, 2015 16:53:27
sodika
Nov 12, 2015 16:53:29
És a legszemetebb dolog az egészben, hogy kedden pont azért nyomtam éjjel 3-ig az ügyfél aktuális hülyeségeit, hogy ott legyen az egész szerda-csütörtök a felkészülésre.
Erre bazmeg, felkelek, és fogad egy újabb adag, egész napra feladatot adó kérése.
Meg még most is.
rámír, hogy ez-az-amaz
Mindegy
Erre bazmeg, felkelek, és fogad egy újabb adag, egész napra feladatot adó kérése.
Meg még most is.
rámír, hogy ez-az-amaz
Mindegy
Nov 12, 2015 16:53:29
protohéber vartyogás
Nov 12, 2015 16:53:42
Az életemben minden, minimálisan is említésre méltó eredmény vagy produktum úgy készült, hogy nem forgácsoltam szét az energiáimat meló-tanulás-álláskeresés hármasban, hanem kizárólag egyvalamire koncentráltam, napokon vagy heteken át, míg meg nem lett az eredmény.
Ez okés, tényleg nem semmi az a sorozat a maszti a napfényben, maszti a fürdőkádban ésatöbbi, de akkor most rossz szakmában próbálkozol
oh, vagy volt valami más említésre méltó produktum is az életedben? mesélj, endre
Nov 12, 2015 16:53:42
protohéber vartyogás
Nov 12, 2015 16:54:58
És a legszemetebb dolog az egészben, hogy kedden pont azért nyomtam éjjel 3-ig az ügyfél aktuális hülyeségeit, hogy ott legyen az egész szerda-csütörtök a felkészülésre.
Meg még most is.
rámír, hogy ez-az-amaz
Mindegy
Meg még most is.
rámír, hogy ez-az-amaz
Mindegy
Nov 12, 2015 16:54:58
sodika
Nov 12, 2015 16:55:43
Ebből tényleg vagy kinti, egyszerűbb munkakör lesz, vagy itthon külvárosi nyomorgás és fekete kódolgatás.
Kiss Kender Farkas
Eredmény? Hol és miben van eredményed? A Fapoleon videó, mint életed említésre méltó produktuma most nem ér :)
-
Nov 12, 2015 16:56:16
szerintem a tanárnéni azt fogja majd javasolni, hogy hozzon igazolást az absztrakt osztályokról meg csináljon róluk egy mellékletet, és máris meg van oldva minden
jiddise máme
(
x11)
x11)
Meg még most is.
rámír, hogy ez-az-amaz
Mindegy
Meg még most is.
rámír, hogy ez-az-amaz
Mindegy
nem az volt a gond, hogy az ez-az-amaz nem működött, holott működnie kellett volna?
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 12, 2015 16:56:23
x30)
Meg még most is.
rámír, hogy ez-az-amaz
Mindegy
Meg még most is.
rámír, hogy ez-az-amaz
Mindegy
Melyik ez a mocskos szemétláda? Add meg az adataid és mi majd megmutatjuk a gecinek, hogy hol a helye!
sodika
Nov 12, 2015 16:57:10
Nem, csinálom a szarját, mert reggel meg akarom lepni egy email-lel, hogy figyelj, utalj el pár tízezret nekem ide-oda-amoda, ehhez pedig látnia kell, hogy ma este is ledarálom, amit kér.
Mindegy
Nov 12, 2015 16:57:10
protohéber vartyogás
Nov 12, 2015 16:57:24
Ebből tényleg vagy kinti, egyszerűbb munkakör lesz, vagy itthon külvárosi nyomorgás és fekete kódolgatás.
mi az zsidó, pofáncsapott a valóság?
Nov 12, 2015 16:57:24
Kiss Kender Farkas
Nov 12, 2015 16:58:02
külvárosi nyomorgás és fekete kódolgatás.
220 ezerből nyomorogni? :D Endre, te tényleg nem vagy százas. Ismered te a mai átlagjövedelmet?
Nov 12, 2015 16:58:02
sodika
Nov 12, 2015 16:58:49
Egy magyar webshop angol verzióját akarja elindítani, és mindig eszébe jut valami, ami még ennek akadálya...
Nem gáz, mert így több a pénz, csak sürgős is neki mindig minden, és így nem jut időm semmire.
Nov 12, 2015 16:58:49
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 12, 2015 16:59:27
x30)
utalj el pár tízezret nekem ide-oda-amoda
* tök irigyli a Sodit, hogy ilyen sok bankszámlája van neki *
Kiss Kender Farkas
Nov 12, 2015 16:59:40
Nem, csinálom a szarját,
Mai konferenciánk témája az ügyfélközpontú vállalkozó. Előadónk: Kiss Endre Farkas
Nov 12, 2015 16:59:40
sodika
Nov 12, 2015 17:00:07
Valójában mindenki többet keres ebben az országban, mint ami a hivatalos jövedelme. Ezt onnan tudni biztosan, hogy senki nem keres annyit, amiből meg lehet élni, mégis mindneki megél. :)
Nov 12, 2015 17:00:07
sodika
Nov 12, 2015 17:00:13
Na meló, csá.
Nov 12, 2015 17:00:13
Kiss Kender Farkas
Nov 12, 2015 17:03:32
mégis mindneki megél. :)
Persze, mert mindenki mögött ott áll a Pénzmentő Kft. Ilyen nagyon egyszerű ez!
Nov 12, 2015 17:03:32
protohéber vartyogás
Nov 12, 2015 17:03:49
az alijázáson gondolkodtál már? még csak az utált édesanyád sem kell felkeresni az igazolásért, megjelensz a kilincsorroddal és nyomják a kezedbe a business class jegyet
lájfdéndzsör van, mit érdekel téged mit fog szólni a sok proli a koszos kis porfészekből. ha piict szomorkodsz miatta, majd azt teszed, mit steiner kristóf és megtörlöd a könnyeid egy helyes zsidó srác gatyájában. de jól éreznéd magad, hidd el, végre önmagad lehetnél!
Nov 12, 2015 17:03:49
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 12, 2015 17:06:34
x9)
Aha, valakinek angol nyelvű honlapot csinálsz. Nem is értem, mi lehet a probléma.
A legnagyobb akadály valószínűleg te vagy.
moshe dayan
(
x2)
Nov 12, 2015 17:17:27
x2)
zokogok baszki :DDDDDDDDDDDD
dr. Zsiga Marcell
Nov 12, 2015 17:17:55
Fogalmad sincs róla, mennyiből lehet ma megélni Magyarországon, mert világ életedben egy kitartott élősködő voltál. Már 47 ezer forintból is biztosan meg lehet élni. Bizony.
Nov 12, 2015 17:17:55
Palvin Barbi
Nov 12, 2015 17:24:37
Broni, annyira röhögök, hogy fosnom kell. Légyszi, tartsd ide a szádat! :D :D :D :D
Nov 12, 2015 17:24:37
Zulu
(
x15)
Nov 12, 2015 17:26:16
x15)
Aha. És mikorra tervezed a munkába állást? Mennyi időd van még elhárítani az "életveszélyt"?
moshe dayan
(
x2)
Nov 12, 2015 17:27:52
x2)
ez vs. csillió forintos penge életrajz
nekem mindegy, hogy mi lesz veled, csak lássam-halljam-tudjam, hogy fájdalmasan döglődsz
az autiködön mi átlátunk, úgyhogy jöhet a kavaszaki féle pozitív kamu is
-
Nov 12, 2015 17:32:43
Érdeklődő
Ez egy tökéletes sodézet lenne, ha még működne az oldal
Nov 12, 2015 17:32:43
Zsery
Nov 12, 2015 17:32:46
Na, látom, van itt show nélkülem is, nem baj, hogy tartalékolom az évfordulós trollkodást szűkösebb időkre :)
Te Sodi, én legszebb álmomból felriasztva beszélek 10 percet olyasvalamiről, amihez értek, pláne, ha még szeretem is. Mikor látod be recskaboy, hogy nem értesz a programozáshoz, és sosem lesz programozói melód?
Nov 12, 2015 17:32:46
Kiss Kender Farkas
Nov 12, 2015 17:35:22
Azért szar lehet az, ha egy lassan 50-es férfi huszonéves srácokat kénytelen a neten zaklatni. Ugye, kedves Roland?
Nov 12, 2015 17:35:22
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 12, 2015 17:37:18
x30)
Zsery, 20-án, a tárgyaláson számíthatunk tőled valami performanszra?
IsmeretlenJoAkaro
Nov 12, 2015 17:39:09
Hatalmas a musor. Tehat ha jol ertem:
1. Felhivott a csavo es kerdezett egy olyan kerdest bemelegitesnek, amit masodev egyetemen szoktak a vizsgabeugrokban.
2. Te erre 10 percet hetyetyeztel erdemi valasz helyett majd elnezest kertel es racsaptad a skypeot.
3. Biztos, ami biztos blokkoltad skypeon nehogy veletlenul visszahivjon es megint hetyetyezned kelljen.
Igy volt? Ha igen, akkor szerintem az iroda most a terdet csapkodja a rohogestol mikozben a csavo rohogestol fuldokolva meseli a sztorit. Mi nagyon ki szoktuk nevetni utolag a bena embereket, biztos vagyok benne, hogy ott is epp ez tortenik :).
1. Felhivott a csavo es kerdezett egy olyan kerdest bemelegitesnek, amit masodev egyetemen szoktak a vizsgabeugrokban.
2. Te erre 10 percet hetyetyeztel erdemi valasz helyett majd elnezest kertel es racsaptad a skypeot.
3. Biztos, ami biztos blokkoltad skypeon nehogy veletlenul visszahivjon es megint hetyetyezned kelljen.
Igy volt? Ha igen, akkor szerintem az iroda most a terdet csapkodja a rohogestol mikozben a csavo rohogestol fuldokolva meseli a sztorit. Mi nagyon ki szoktuk nevetni utolag a bena embereket, biztos vagyok benne, hogy ott is epp ez tortenik :).
Nov 12, 2015 17:39:09
-
Nov 12, 2015 17:41:51
ha mar sodezetek:
"Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-06-06 18:04)
Egy pillanat.
Munkaviszont és fizetést soha nem is akarok. :)
Én úgy akarok meghalni, hogy sose volt ilyenem. :D"
szerintem teljes a shiker, nem is ertem, mit panaszkodsz
"Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-06-06 18:04)
Egy pillanat.
Munkaviszont és fizetést soha nem is akarok. :)
Én úgy akarok meghalni, hogy sose volt ilyenem. :D"
szerintem teljes a shiker, nem is ertem, mit panaszkodsz
Nov 12, 2015 17:41:51
Kiss Kender Farkas
Nov 12, 2015 17:42:43
Kiadhatnál erről egy bővebb leírást. Pdf formátumban akkorát kaszálnál vele, mint Silingó.
Ügyfélkezelés 3 lépésben!
Nov 12, 2015 17:42:43
187 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Tényleg lett volna előnye komolyabb projektekbe is integrálódni, de sajnos Magyarországon kisebb projektek mennek, és ez gáz.
Ezért is kell a nemzetközi kihívás.
Erre fogok hivatkozni.
szóval már Magyarország a hibás, Magyarországot szidod a külföldi munkaadók előtt. ezt tényleg csaka legdurvább sorosbérenc liberálisok engedik meg maguknak