Nem érkezik rendszeresen pénz a számládra, de van rajta hitelkeret? Tudod kit etessél te balfasz.
Vágod, hogy az lesz a vége, hogy Németországban is úgy eladósodsz, hogy onnan is menekülnöd kell?
Azok nem olyan töketlenek mint a magyar hatóságok, még a holdon is utánad nyúlnak.
Nagy faszerdőt kezdtél el ültetni magadnak.
Nem tervezek semmiféle eladósodást.
Nagyon ügyelek erre, hogy ami a hitelkártyára megy, az is 30 napon belül vissza legyen fiztve, az utolsó fillérig, mert akkor kamatmentes volt.
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mert basszátok az időmet ahelyett, hogy haladnék az értelmesebb dolgokkal.
Ennyi.
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
RGL meg ő tudja, mit akar, és kifogytam az ötletekből.
csá
Engedd neki gumi nélkül is, hahó!
tevedsz te fasz! mi csak jol szorakozunk rajtad.
MINDIG ideges lesz, ha Rocskaiékra kérdezünk rá.
Evidenciákat.
Gondolom akkor kapta, amikor még volt rendes jövedelme.
* integet *
igen ha rendszeres jövedelme van, akkor megadjak az alap kredit kartyat neki es ha munkanelkulive valik akkor sem vonjak vissza. mondjuk az is igaz, hogy aprobetuvel oda van irva a szerzödesre, hogy ha lakcim valtozas vagy munkanelkulive valik azt nyolc napon belul köteles jelenteni a banknak.
A bank nevét tudjuk, nem? Mintha berakta volna ide a gyagyás.
en is eppen azt nezem vissza, hatha veletlenul nem jelentette be es akkor segithetnenk neki.
Nem érted az egész lényegét. A lényeg az, hogy - okulva a magyarországi tapasztalatokból arra vonatkozóan, hogy mennyire könnyű adósságspirálva kerülni - itt Németországban eszem ágában sincs megismételni ezt, ennek a lehetősége csak biztonsági háló az artistaállvány alatt.
A lényeg, hogy még a szorult helyzetem ellenére is hajlandó lennék RGL kedvéért kockáztatni, mert ha egyszer volt valaki, aki nekem segített, akkor úgy igazságos, ha én is segítek valakinek hasonló módon,
de nem erőszak a disznótor.
Ha RGL nem akarja, hogy segítsek neki, azzal nyilván azt üzeni nekem az Univerzum, hogy még nem időszerű viszonyoznom a világnak, amit kaptam tőle, ez elég lesz jóval később. Hogy nem sürgős még, sőt: talán bajba sodorna.
Ezt üzente meg nekem Isten / Krisztus / az Univerzum ebben a formában.
Teljesen egyértelmű. Isten mindig üzen, csak meg kell érteni.
Te teljesen balfasz vagy a közgazdaságtanhoz. A hitelkártya az olyanokra utazik mint te. Tudják, jól, hogy egyszer elbaszod és megcsúszol a kamattal onnantól visszabukod az összes pénzt amit "kerestél" rajta.
Aztán mész minuszba a picsába.
Mert ugye ért hozzá a Sodi.
Mi a faszért van, hogy állandóan prolizol, mikor a hitelkártyánál prolibb dolog a világon nincs.
ez olyan coming out- vegre belatod, hogy te basztad el az eletedet es te vitted magad adossag spiralba! mert ugye ha nemethonban nem teszed akkor magyarorszagon sem kellett volna tenni, ennyire egyszeru ez te fasz!
most már csak az hiányzik, h belépj valami szektába
Mi volt ez a leköpős sztori?
A szcintológusokon gondolkodtam idén.
Azok csak azokra veszélyesek, akik prolik, mert őket berántják ingyen rabszolgamunkára. De ha eleve van rá pénzed, nagy a haszna annak is. Az alapcsomag végéig még az ellenzőik szerint is nagy a haszna a tanfolyamaiknak (utána jön csak az, hogy exponenciálisan növekvő összegért exponenciálisan csökkenő újabb hasznot kapsz). Tehát jó az is, de az alapcsomag vége környékén le kell tudni állni vele.
szóval ezért nevezett minket állatoknak. :)
en semmit nem tudok, csak kerdezek:-)
De ta a hitelkártyáddal világi proli vagy. Rád kibaszott veszélyes.
Melyik jobb? Szerintem zsidónak lenni.
*feni a fogát a 6000 euros hitelkeretre*
Nem érted, ez a történelmi-gazdasági környezet miatt volt, Hahó!
A Sodi nem olyan, hogy csak úgy át lehet verni. Bizony!
Az más.
Sajnos ez már túl jó ahhoz, hogy igaz legyen. :(
Megint próbálsz terelni recskás, magadból látványosan bohócot csinálni. Mivel sikerült megszorongatni a tökeidet, a rocskais vonallal, az újszászival, vagy hogy kikotyogtad a hitelkeretet?
mázlid van, hogy semmire nem vagy jó
Akkor mi a lófaszt csinálsz itt kb dél óta? LOL!
Sodi te oylan buta vagy mint a főd. Lépj be nyugodtan Szcientológusnak, rajtad már az sem segitene.
Már látom 10 év múlva a történetet:
"Mindez azért történt, mert a zsidó lakásmaffia után a SoDit berántották a Szcientológiába. Én hittem nekik és látjátok mi lett. Zsidók vagytok.
A vonzás törvénye alapján már közel vagyok ahhoz, hogy kapjak valamit az univerzumtól. Eddig csak én adtam, már a SoDinak is jár ami jár!
"
és mi a különbség, hogy kártékony hülyeségnek fogom fel, vagy kártékony hülyeségnek?
ismered a viccet:
Skinhead odamegy a cigányhoz:
- hát te mit olvasol, cigány?
- én? a Tórát, naccságos úr
- ne tetézd bazdmeg, ne tetézd!
Ez szép slusszpoén lenne.
a söröcskével hogy állsz?
A vonzás törvénye alapján már közel vagyok ahhoz, hogy kapjak valamit az univerzumtól. Eddig csak én adtam, már a SoDinak is jár ami jár!
"
*faszerdőt ad asodinak, jár ami jár*
*köhint*
* le ne maradjon *
*én is lenni itt*
* Soha többet nem írok ide *
* ásít *
most tényleg komolyan?
ezt mondtad jani bácsinak is mikor leköpött?
Soha többet nem akartam aláírni
linket, most!!!
FORRÁS?
Attól, hogy az utcán látod, attól még lehet enyhébb lakhelyelhagyási tllalom alatt.
A német bankosokat vajon meg fogja hatni a "Miattatok vettem fel bankkártyahitelt. Kőnyöjgöm, péküljünk ki! Gyó?" videó?
url?
Utána spanyolul kéne tanulnia. Spanyolország után ott van majdnem a teljes Dél és Közép Amerikai kontinens. Világpolgár lesz a Sodi!
annyi időm már sajnos nincs :(
A faszverő videókat is a történelmi környezet motiválta?
AA gyulesek 1016 Csap utca 2. /Csap u. - Aladar u. sarka/. Szivesen.
Természetesen, hiszen akkor kezdtek terjedni ezek a videomegosztó oldalak, és teljesen természetes dolognak számított, hogy egy huszonéves egyetemistának vannak ilyen videói, amit feltölthet a netre, de az én videóim sikeresség - minden bizonnyal - az atlagon felüli intim méreteimnek köszönhetem, ezert is volt kézenfekvő, egy hasónló tartalmú blog indítása, a történelmi helyzetből kifolyólag. xD
Na de most tényleg melóznom kell, mert a héten le akarom zárni a cib-bankos projektet, szoval 17:20-tól most már tényleg le vagytok szarva. :P
Soha többet nem írok ide.
recskás, a te videóidat-a fapoleon és a sírós kivételével-átlag 30 ember nézi meg. Ilyen alapon adsz tanácsokat másnak? Ez olyan, mintha zsír tartana fotós képzést...
biztos, hogy nem hitelről van szó, hanem örökség, amit csak akkor adhatnak ki, ha vállalkozásra költi a púpos, nem pedig feléli, vagy valami hasonló. Ezért könyörög a cigónak, hogy vágjon bele, mert akkor odaad neki ezret mondjuk, és a maradékot elkölti.
Örökség??? Ökörség!!!
Hahahaha!
az öreg Recskai valamiért csak leköpte. Gondolom felolvasták Vera végakaratát, amiben benne volt a púpos is, ő meg elkezdte követelni a pénzt, a hálátlan korcs. Valószínűleg a temetésre azért nem ment el, mert Gergő megverte volna, vagy bebaszta volna a koporsó mellé a gödörbe a pofátlan, hálátlan szart. El tudjátok képzelni, milyen műsort rendezhetett Vera halála után? Gondolom járt a pofája, hogy nem tehetik ki az utcára, mert perelni fog, stb. Én inkább egy ilyen forgatókönyvben hiszek, mint abban, hogy a púposnak hitelkártyája van, miközben itthon még egy sima debit cardja sem volt, és teljesen zokni a pénzügyekhez.
Én meg azt álmodtam, hogy elöntött a szar. Meg vagyunk fertőzve.
púp bejelentett lakcíme az első rejszbunker, a nándorfejérvári köz. Ott a sugar trade kft bejelentve tartotta és valamiért az istennek nem akarták kijelenteni. Most,hogy a támogató nincs többé, valószínűleg első dolguk volt,hogy kijelentették a recskarémet, mielőtt odavonszolja a púpját csövezni.
korabban meg 6000 volt. fogy a penz rohamosan.
Felújítottam a konyhát! xD
hát nem tudom, de szerintem Gyöngyit ki kéne hagyni. Van szegénynek elég baja a hülye fiával. Hadd éljen nyugodtan recskapók nélkül.
Péniszmentő
Oct 04, 2016 13:52:57
Miért köpött le recskai bácsi???
Oct 04, 2016 13:52:57
Densie
Oct 04, 2016 13:53:29
2 ezer, na, nem 2000 ezer :D
Nem érkezik rendszeresen pénz a számládra, de van rajta hitelkeret? Tudod kit etessél te balfasz.
Oct 04, 2016 13:53:29
Olvasó
Oct 04, 2016 13:53:34
Úgy van 6000 euró, hogy 2000 ezer hitelkártyakeret, és 4000 a folyószámlakeret, igen. De egyetlen fillért sem használok ki, a számlán 30 euró pluszban vagyok, tartozás nélkül.
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Vágod, hogy az lesz a vége, hogy Németországban is úgy eladósodsz, hogy onnan is menekülnöd kell?
Azok nem olyan töketlenek mint a magyar hatóságok, még a holdon is utánad nyúlnak.
Nagy faszerdőt kezdtél el ültetni magadnak.
Oct 04, 2016 13:53:34
sodika
Oct 04, 2016 13:53:46
Mindegy, idétlenek vagytok.
Inkább a melókereséssel és az magyar melóval haladok.
Ahelyett, hogy itt basznál el az időt.
csá
Inkább a melókereséssel és az magyar melóval haladok.
Ahelyett, hogy itt basznál el az időt.
csá
Oct 04, 2016 13:53:46
sodika
Oct 04, 2016 13:55:31
Nagyon ügyelek erre, hogy ami a hitelkártyára megy, az is 30 napon belül vissza legyen fiztve, az utolsó fillérig, mert akkor kamatmentes volt.
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 04, 2016 13:55:31
Vera néni szelleme
Oct 04, 2016 13:56:22
HÚÚÚÚ!
Oct 04, 2016 13:56:22
Örebro
(
x17)
Oct 04, 2016 13:56:59
x17)
gyagyas mikor ideges vagy rengeteg hibat vetessz az irasodban, miert vagy ideges?
sodika
Oct 04, 2016 13:57:40
gyagyas mikor ideges vagy rengeteg hibat vetessz az irasodban, miert vagy ideges?
Ennyi.
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 04, 2016 13:57:40
Schwezoff Dávid
Oct 04, 2016 13:58:07
csá
Engedd neki gumi nélkül is, hahó!
Oct 04, 2016 13:58:07
Örebro
(
x17)
Oct 04, 2016 13:58:15
x17)
egyebkent abban is hazudtal, hogy nem szoltak neked, anyad pontosan tudta, mikor van a temetes. hazug keci!
Örebro
(
x17)
Oct 04, 2016 13:59:05
x17)
Ennyi.
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ennyi.
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
tevedsz te fasz! mi csak jol szorakozunk rajtad.
Schwezoff Dávid
Oct 04, 2016 14:00:11
MINDIG ideges lesz, ha Rocskaiékra kérdezünk rá.
Evidenciákat.
Oct 04, 2016 14:00:11
Örebro
(
x17)
Oct 04, 2016 14:00:24
x17)
gyagyas, ujszasz vegleges otthon lesz? :-)
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 04, 2016 14:01:01
Oct 04, 2016 14:01:01
stressznélküli nyugi
Oct 04, 2016 14:03:13
Endre, ha Németországban is eladósodsz, melyik lesz a következő ország? Mész Franciaországba az aprócigány után?
Vagy végső megoldásnak ott az újszászimelléképület ól?
Vagy végső megoldásnak ott az újszászi
Oct 04, 2016 14:03:13
szociális temetés
Oct 04, 2016 14:04:14
gyagyas, ujszasz vegleges otthon lesz? :-)
* integet *
Oct 04, 2016 14:04:14
Örebro
(
x17)
Oct 04, 2016 14:07:04
x17)
igen ha rendszeres jövedelme van, akkor megadjak az alap kredit kartyat neki es ha munkanelkulive valik akkor sem vonjak vissza. mondjuk az is igaz, hogy aprobetuvel oda van irva a szerzödesre, hogy ha lakcim valtozas vagy munkanelkulive valik azt nyolc napon belul köteles jelenteni a banknak.
Schwezoff Dávid
Oct 04, 2016 14:07:59
Oct 04, 2016 14:07:59
Örebro
(
x17)
Oct 04, 2016 14:08:57
x17)
en is eppen azt nezem vissza, hatha veletlenul nem jelentette be es akkor segithetnenk neki.
Örebro
(
x17)
Oct 04, 2016 14:10:24
x17)
gyagyas ne szarozz, vegyel hatezerert egy autot, azzal mehetnel a szerelmedet meglatogatni.
sodika
Oct 04, 2016 14:11:31
Endre, ha Németországban is eladósodsz, melyik lesz a következő ország?
Nem érted az egész lényegét. A lényeg az, hogy - okulva a magyarországi tapasztalatokból arra vonatkozóan, hogy mennyire könnyű adósságspirálva kerülni - itt Németországban eszem ágában sincs megismételni ezt, ennek a lehetősége csak biztonsági háló az artistaállvány alatt.
A lényeg, hogy még a szorult helyzetem ellenére is hajlandó lennék RGL kedvéért kockáztatni, mert ha egyszer volt valaki, aki nekem segített, akkor úgy igazságos, ha én is segítek valakinek hasonló módon,
Ha RGL nem akarja, hogy segítsek neki, azzal nyilván azt üzeni nekem az Univerzum, hogy még nem időszerű viszonyoznom a világnak, amit kaptam tőle, ez elég lesz jóval később. Hogy nem sürgős még, sőt: talán bajba sodorna.
Oct 04, 2016 14:11:31
Schwezoff Dávid
Oct 04, 2016 14:13:42
"de nem erőszak a disznótor."
Ezt a disznótoros dolgot egy zsidó szájából nem értjük.
Ezt a disznótoros dolgot egy zsidó szájából nem értjük.
Oct 04, 2016 14:13:42
sodika
Oct 04, 2016 14:13:46
Szóval ha Isten ilyen erősem mondja, hogy "várj még ezzel, nyugi, nem egyelőre nem szükséges senkinek se segíteni, és semmit se visszaadni az Univerzumnak abból, amit kaptál", akkor kifejezetten elmebeteg lennék, ha még ezután is félreérteném.
Ennél egyértelműbben és szájbarágósabban már tényleg csak égő csipkebokorral lehet kommunikálni. :D :D
Ez már egyértelmű.
Ennél egyértelműbben és szájbarágósabban már tényleg csak égő csipkebokorral lehet kommunikálni. :D :D
Ez már egyértelmű.
Oct 04, 2016 14:13:46
Isten
Oct 04, 2016 14:14:18
Tököjj mek!
Oct 04, 2016 14:14:18
Olvasó
Oct 04, 2016 14:14:29
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Te teljesen balfasz vagy a közgazdaságtanhoz. A hitelkártya az olyanokra utazik mint te. Tudják, jól, hogy egyszer elbaszod és megcsúszol a kamattal onnantól visszabukod az összes pénzt amit "kerestél" rajta.
Aztán mész minuszba a picsába.
Mert ugye ért hozzá a Sodi.
Mi a faszért van, hogy állandóan prolizol, mikor a hitelkártyánál prolibb dolog a világon nincs.
Oct 04, 2016 14:14:29
sodika
Oct 04, 2016 14:14:45
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 04, 2016 14:14:45
Örebro
(
x17)
Oct 04, 2016 14:16:11
x17)
ez olyan coming out- vegre belatod, hogy te basztad el az eletedet es te vitted magad adossag spiralba! mert ugye ha nemethonban nem teszed akkor magyarorszagon sem kellett volna tenni, ennyire egyszeru ez te fasz!
Örebro
(
x17)
Oct 04, 2016 14:16:56
x17)
az istenhivök nyilvanos videoban verik a faszukat
xray
Oct 04, 2016 14:17:34
Oct 04, 2016 14:17:34
sodika
Oct 04, 2016 14:18:06
A különbség, hogy Németországban lehetséges nem adósságspirálba kerülni.
A magyar rendszer meg úgy van kiépítve, hogy vagy eleve stabilan a középosztályban vagy, vagy megdöglesz (vagy az eladósodottságba, vagy a túlhajszoltságba döglesz bele).
Ennyi a különbség.
A magyar rendszer meg úgy van kiépítve, hogy vagy eleve stabilan a középosztályban vagy, vagy megdöglesz (vagy az eladósodottságba, vagy a túlhajszoltságba döglesz bele).
Ennyi a különbség.
Oct 04, 2016 14:18:06
Olvasó
Oct 04, 2016 14:18:10
Mi volt ez a leköpős sztori?
Oct 04, 2016 14:18:10
Örebro
(
x17)
Oct 04, 2016 14:19:41
x17)
gyagyas mielött elvonulok kis idöre, azert megkerdezem töled, azert lettel ket napja annyira ideges a trollokra, mert anyad szolt, hogy rolad eleg sokat beszelnek mar ujszaszon ,mi több töle is erdeklödtek mar az utcan?:-)
sodika
Oct 04, 2016 14:20:36
Azok csak azokra veszélyesek, akik prolik, mert őket berántják ingyen rabszolgamunkára. De ha eleve van rá pénzed, nagy a haszna annak is. Az alapcsomag végéig még az ellenzőik szerint is nagy a haszna a tanfolyamaiknak (utána jön csak az, hogy exponenciálisan növekvő összegért exponenciálisan csökkenő újabb hasznot kapsz). Tehát jó az is, de az alapcsomag vége környékén le kell tudni állni vele.
Oct 04, 2016 14:20:36
sodika
Oct 04, 2016 14:21:15
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 04, 2016 14:21:15
xray
Oct 04, 2016 14:23:34
gyagyas mielött elvonulok kis idöre, azert megkerdezem töled, azert lettel ket napja annyira ideges a trollokra, mert anyad szolt, hogy rolad eleg sokat beszelnek mar ujszaszon ,mi több töle is erdeklödtek mar az utcan?:-)
Oct 04, 2016 14:23:34
Schwezoff Dávid
Oct 04, 2016 14:24:15
Istenünk, Jahve az Univerzum, vagy bárki:
Add, hogy shodikát beszippantsák a szcientológusok!!!
Mekkora műsor lenne, baszki!!! Xenu és Shodi!!!
Oct 04, 2016 14:24:15
Örebro
(
x17)
Oct 04, 2016 14:25:33
x17)
en semmit nem tudok, csak kerdezek:-)
Olvasó
Oct 04, 2016 14:25:48
De ta a hitelkártyáddal világi proli vagy. Rád kibaszott veszélyes.
Oct 04, 2016 14:25:48
Schwezoff Dávid
Oct 04, 2016 14:27:20
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
Melyik jobb? Szerintem zsidónak lenni.
Oct 04, 2016 14:27:20
Xenu
Oct 04, 2016 14:34:25
Istenünk, Jahve az Univerzum, vagy bárki:
*feni a fogát a 6000 euros hitelkeretre*
Oct 04, 2016 14:34:25
stressznélküli nyugi
Oct 04, 2016 14:35:40
Nem érted, ez a történelmi-gazdasági környezet miatt volt, Hahó!
Oct 04, 2016 14:35:40
Herr Adler
Oct 04, 2016 14:36:58
A Sodi nem olyan, hogy csak úgy át lehet verni. Bizony!
Oct 04, 2016 14:36:58
sodgenerátor
Oct 04, 2016 14:41:03
Az más.
Oct 04, 2016 14:41:03
Örebro
(
x17)
Oct 04, 2016 14:41:04
x17)
gyagyas azert nem szep, hogy a regi cimboraidat leszarod, mi a helyzet borbely urral, a törpevel, az erdi sapkas mwdve meg sitten van, becigany mar csak fellabu rablo???
haho tessek tenytfeltarni!
haho tessek tenytfeltarni!
Púpos Recskapók
Oct 04, 2016 14:43:04
Sajnos ez már túl jó ahhoz, hogy igaz legyen. :(
Megint próbálsz terelni recskás, magadból látványosan bohócot csinálni. Mivel sikerült megszorongatni a tökeidet, a rocskais vonallal, az újszászival, vagy hogy kikotyogtad a hitelkeretet?
Oct 04, 2016 14:43:04
Schwezoff Dávid
Oct 04, 2016 14:45:10
Oct 04, 2016 14:45:10
-
Oct 04, 2016 14:48:04
Azok csak azokra veszélyesek, akik prolik, mert őket berántják ingyen rabszolgamunkára.
Azok csak azokra veszélyesek, akik prolik, mert őket berántják ingyen rabszolgamunkára.
mázlid van, hogy semmire nem vagy jó
Oct 04, 2016 14:48:04
sodika
Oct 04, 2016 14:48:19
Nem, az jó, ha nem vallásként fogod fel, hanem Brian Tracy-féle önfejlesztő irodalomként.
Oct 04, 2016 14:48:19
Zsekknyak
Oct 04, 2016 14:50:03
Na, nagyjából ezen hozzáállás miatt nem társalgok itt.
Akkor mi a lófaszt csinálsz itt kb dél óta? LOL!
Sodi te oylan buta vagy mint a főd. Lépj be nyugodtan Szcientológusnak, rajtad már az sem segitene.
Már látom 10 év múlva a történetet:
"Mindez azért történt, mert a zsidó lakásmaffia után a SoDit berántották a Szcientológiába. Én hittem nekik és látjátok mi lett. Zsidók vagytok.
"
Oct 04, 2016 14:50:03
hova tűnt tomcat?
Oct 04, 2016 14:50:57
Nem, az jó, ha nem vallásként fogod fel, hanem Brian Tracy-féle önfejlesztő irodalomként.
és mi a különbség, hogy kártékony hülyeségnek fogom fel, vagy kártékony hülyeségnek?
Oct 04, 2016 14:50:57
Schwezoff Dávid
Oct 04, 2016 14:51:11
ismered a viccet:
Skinhead odamegy a cigányhoz:
- hát te mit olvasol, cigány?
- én? a Tórát, naccságos úr
- ne tetézd bazdmeg, ne tetézd!
Oct 04, 2016 14:51:11
sodika
Oct 04, 2016 14:52:39
Tudom, olyan mint a heroin, ezért kell az alapcsomag után leállni. Ennyi.
Na csá
Na csá
Oct 04, 2016 14:52:39
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 04, 2016 14:53:07
Ez szép slusszpoén lenne.
Oct 04, 2016 14:53:07
hova tűnt tomcat?
Oct 04, 2016 14:54:18
Na csá
Na csá
a söröcskével hogy állsz?
Oct 04, 2016 14:54:18
univerzum
Oct 04, 2016 14:54:27
"
*faszerdőt ad asodinak, jár ami jár*
Oct 04, 2016 14:54:27
gléda, likőrke
Oct 04, 2016 15:08:16
Na csá
Na csá
*köhint*
Oct 04, 2016 15:08:16
melegpornó, buziszauna
Oct 04, 2016 15:14:46
*köhint*
* le ne maradjon *
Oct 04, 2016 15:14:46
szerecsen főbérlő
Oct 04, 2016 15:16:37
* le ne maradjon *
*én is lenni itt*
Oct 04, 2016 15:16:37
Soha többet nem írok ide
Oct 04, 2016 15:23:49
Na csá
Na csá
* Soha többet nem írok ide *
Oct 04, 2016 15:23:49
sodika
Oct 04, 2016 15:27:29
Tudod mit?
Mostantól 15:30-tól tényleg soha többé.
Oct 04, 2016 15:27:29
Pmentő
Oct 04, 2016 15:28:59
Sodi, miért köpött le recskai bácsi?
Oct 04, 2016 15:28:59
Soha többet nem írok ide
Oct 04, 2016 15:29:29
Tudod mit?
* ásít *
Oct 04, 2016 15:29:29
Hiénaverő
(
x17)
Oct 04, 2016 15:34:40
x17)
LOLbazmeg a 6000 EUR az a hitelkereted, te gyagyás fasz? És efelett már csak 30 EUR melócsápénz van? Ezt nevezem Csekonics báró úr, hitelből megy ezután a buziszaunázgatás? Úgy el fogod kúrni azt a lóvét is mint a kurvaélet, aztán a német melócsá is angyalszárny lesz :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
hova tűnt tomcat?
Oct 04, 2016 15:38:28
Tudod mit?
most tényleg komolyan?
Oct 04, 2016 15:38:28
Hiénaverő
(
x17)
Oct 04, 2016 15:39:39
x17)
Mi lesz miután elverted a 6000 Eurót, átlépsz Svájcba vagy Ausztriába, aztán ott is lehúzol 1-2 bankot? És azután? 2-3 évig ellépbecolsz, de előbb-utóbb elfogynak a német nyelvű országok Gyagyás, és mehetsz vissza anyádhoz az újszászi Lebensrauba :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
szerecsen főbérlő
Oct 04, 2016 15:50:41
SoDi,
Miért köpni le téged előző gazda?
Oct 04, 2016 15:50:41
rendíkvüli hírek
Oct 04, 2016 15:51:32
most tényleg komolyan?
szabadlábon van tacmoT ezt mondtad jani bácsinak is mikor leköpött?
Oct 04, 2016 15:51:32
Soha többet nem írok ide
Oct 04, 2016 15:52:25
SoDi,
Soha többet nem akartam aláírni
Oct 04, 2016 15:52:25
életveszély
Oct 04, 2016 15:52:48
szabadlábon van tacmoT
linket, most!!!
Oct 04, 2016 15:52:48
Púpos Recskapók
Oct 04, 2016 15:53:47
6000 Euró = 10 piti főbérlő lehúzás
Karácsonyig le lesz merítve nem csak a melócsá pénz, hanem a hitelkeret is!
A Tyodika idén is Depi Dezsővel karácsonyozik, juhuhú!
Oct 04, 2016 15:53:47
Schwezoff Dávid
Oct 04, 2016 15:54:30
szabadlábon van tacmoT
FORRÁS?
Attól, hogy az utcán látod, attól még lehet enyhébb lakhelyelhagyási tllalom alatt.
Oct 04, 2016 15:54:30
Csongrádi Ferencné
Oct 04, 2016 15:57:13
AZON -A SON ,A FIAM - töprengek ,merengek szicentologia? Az mi? Mammi ami van ? MAMMON ! lógia? Lógnia? reggel, EGYEZMÉNY MÉR? méz! Mammonológia a
MADRÁRKÁHOZ? MÁZ. Ház. APÁM Lapát: Miért?
MADRÁRKÁHOZ? MÁZ. Ház. APÁM Lapát: Miért?
Oct 04, 2016 15:57:13
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 04, 2016 15:58:37
x9)
6000 Euró = 10 piti főbérlő lehúzás
A német bankosokat vajon meg fogja hatni a "Miattatok vettem fel bankkártyahitelt. Kőnyöjgöm, péküljünk ki! Gyó?" videó?
Biztatási kár
Oct 04, 2016 15:59:03
Bameg ezt az RGL sztorit jól kitaláltad. Úgyis tudod, hogy nem fogadja el a pénzt ezekkel a feltételekkel, de magadat megnyugtatod, hogy a sors (Vejanéni) megsegített és neked tovább kell segíteni. Erre találtál valakit, aki úgysem fogadja el, ezzel letudtál mindent. Csak nem Vejanéni végakarata volt ez, te pedig ezt is kijátszottad?
Oct 04, 2016 15:59:03
hova tűnt tomcat?
Oct 04, 2016 15:59:42
szabadlábon van tacmoT
url?
Oct 04, 2016 15:59:42
Csongrádi Ferencné
Oct 04, 2016 15:59:48
JOBB vagy BAL - kezes? LESNEK leesnek. Döntsön MÁS, nem TAMÁS hitetlen Jé jé JÉ-ZUS, BAJ VAN, VAJ alatt!
Oct 04, 2016 15:59:48
stressznélküli nyugi
Oct 04, 2016 16:08:19
Mi lesz miután elverted a 6000 Eurót, átlépsz Svájcba vagy Ausztriába, aztán ott is lehúzol 1-2 bankot? És azután? 2-3 évig ellépbecolsz, de előbb-utóbb elfogynak a német nyelvű országok Gyagyás, és mehetsz vissza anyádhoz az újszászi Lebensrauba :D
Utána spanyolul kéne tanulnia. Spanyolország után ott van majdnem a teljes Dél és Közép Amerikai kontinens. Világpolgár lesz a Sodi!
Oct 04, 2016 16:08:19
sodi teste
Oct 04, 2016 16:16:42
annyi időm már sajnos nincs :(
Oct 04, 2016 16:16:42
-
Oct 04, 2016 16:35:51
Hogy megy a munkakeresés? Ezt már kb. 10 éve kérdezzük, de mindig aktuális.
Oct 04, 2016 16:35:51
banshee
(
x24)
Oct 04, 2016 16:43:13
x24)
Nem érted.
Mindegyikre a történelmi-gazdasági környezet kényszerített-
Ha épp kikapcsolják a villanyt, vagy a nagyon közeli réme fenyeget, nincs idő alaposan megfontolni a döntéseket, hanem cselekedni kell, vállalna annak minden következményét.
Mindegyikre a történelmi-gazdasági környezet kényszerített-
Ha épp kikapcsolják a villanyt, vagy a nagyon közeli réme fenyeget, nincs idő alaposan megfontolni a döntéseket, hanem cselekedni kell, vállalna annak minden következményét.
Dalbeer
Oct 04, 2016 17:13:26
JOBB vagy BAL - kezes? LESNEK leesnek. Döntsön MÁS, nem TAMÁS hitetlen Jé jé JÉ-ZUS, BAJ VAN, VAJ alatt!
AA gyulesek 1016 Csap utca 2. /Csap u. - Aladar u. sarka/. Szivesen.
Oct 04, 2016 17:13:26
sodika
Oct 04, 2016 17:16:31
Természetesen, hiszen akkor kezdtek terjedni ezek a videomegosztó oldalak, és teljesen természetes dolognak számított, hogy egy huszonéves egyetemistának vannak ilyen videói, amit feltölthet a netre, de az én videóim sikeresség - minden bizonnyal - az atlagon felüli intim méreteimnek köszönhetem, ezert is volt kézenfekvő, egy hasónló tartalmú blog indítása, a történelmi helyzetből kifolyólag. xD
Na de most tényleg melóznom kell, mert a héten le akarom zárni a cib-bankos projektet, szoval 17:20-tól most már tényleg le vagytok szarva. :P
Soha többet nem írok ide.
Oct 04, 2016 17:16:31
töppedt buzigolyók
Oct 04, 2016 17:28:36
Jó, ennél tovább már tényleg nem lehet menni. Ismét felajánlom a hitelfelvételt a kedvéért, csak bizonyítsa be, hogy tudna mit kezdeni a profi felszereléssel, mert ahhoz, hogy pontosan ugyanazokat a tartalmakat nyomja, mint most, teljesen felesleges. Még tanácsokat is adok, én hogyan kezdeném el. (Mert velem szemben RGL mozog érdekes tájakon, ebből vidám vágással és jó dumálval ki lehet hozni valamit egy olyan környezetben, amikor Szirmai Gergely még abból is 96 ezres nézettséget hoz ki, ha sétál kicsit Pesten (!!))
Innentől én feladom, érdemben nem lehet segíteni neki.
Innentől én feladom, érdemben nem lehet segíteni neki.
recskás, a te videóidat-a fapoleon és a sírós kivételével-átlag 30 ember nézi meg. Ilyen alapon adsz tanácsokat másnak? Ez olyan, mintha zsír tartana fotós képzést...
Oct 04, 2016 17:28:36
töppedt buzigolyók
Oct 04, 2016 17:35:47
Ja ez a vésztartalék, amiről a tanszék azt hitte, hogy Vera néni hagyta rá. A valóság mindig sokkal durvább....
biztos, hogy nem hitelről van szó, hanem örökség, amit csak akkor adhatnak ki, ha vállalkozásra költi a púpos, nem pedig feléli, vagy valami hasonló. Ezért könyörög a cigónak, hogy vágjon bele, mert akkor odaad neki ezret mondjuk, és a maradékot elkölti.
Oct 04, 2016 17:35:47
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 04, 2016 17:40:01
Örökség??? Még ha Vera néni akart is volna adni neki valamit, a család többi része úgyse adná oda neki.
Szimpla hitelkártyáról van szó. Teljesen hihető, amit mond. RGL csak a masztiparti miatt kerül újra meg újra képbe.
Szimpla hitelkártyáról van szó. Teljesen hihető, amit mond. RGL csak a masztiparti miatt kerül újra meg újra képbe.
Oct 04, 2016 17:40:01
Galla Miki
Oct 04, 2016 17:41:22
Örökség??? Még ha Vera néni akart is volna adni neki valamit, a család többi része úgyse adná oda neki.
Örökség??? Ökörség!!!
Hahahaha!
Oct 04, 2016 17:41:22
Csongrádi Ferencné
Oct 04, 2016 17:45:01
AZON-dER SON,A FIAM ,IFF MA?TAUER MA?TÖPRENGEK ,MERENGEK ÖK HALLANAK bENÜNKET ÉS KIWEZETNEK A TAUERbÖL IS ÉS AZ IFFBÖL IS!
KÖSZÖNJÜK.
MOST JÖTT EL AZ IDÖ HOGY,ISMÉT FELTÖLTSEM HOGYAN WÁLHATNAK AZ EMBEREK LÁTÓWÁ:
1 rész:
HAZUDJ ?
NE!!
DE AKIK TÖNKRE WÁGTAK EMBEREKET AZÓKNAK KÖTELEZÖ!!!
TÖBBSZÖR LEHET ABBA KELL HAGYNOM mert ÉN is Tisztelem annyira a WILIT hogy ideengedem a géphez.
Mivel Ö az ÉN feltöltéseimröl semmit nem tud hiszen Ö nem LÁTÓ inkább úgy fejezném ki KOBORLÓ.
ÉN MINDIG MONDOM NEKI OLWASSA EL !
Aszt mondta nem!
Megfigyeltem Németországban A PI ..A ..CON...az OLYMPIA PARKNÁL az EMBEREKET : D...E..Z..EMBER...EKE....T:
hogy? CSAK KOBORÓLNAK OLYANOK MINTHA EL LENNÉNEK WESZVE .
RENGETEGEN KERESNEK KUTATNAK TALAJT FELTÚRNAK CSAK EGGY HELYEN NEM KERESTEK KUTATTAK A FEJBEN!!
WISZONT VOLTAK AKIK EZZEL VISSZA ÉLTEK ÉS MÁRA MÁR ÖK IS MÉGIS HOLTAK!
WISZONT VANNAK AKIK ÉRT?EL?MESE?K....ÉRTELMESEK ...ÉS ÖKET ELTETTÉK LÁB ALÓL MESE NINCS CÍMSZÓVAL csak azért hogy eggy ..ha csak eggy lenne! ..csak azért hogy "EGGY ELMEBETEG " CSELSZÖWÉST MEGTUDJANAK VALÓSÍTANI!...MINdEN ÁRON !!
ITT UGYE CSAK AZ ÁRONOK HALTAK MEG?
NEM !
ESZT A SZART AZÉRT : AZ ?? ÉRT?..:
TUDTÁK FENNTARTANI MERT RENGETEG A FEHÉR FÜGGÖSÉG ..
JELKÉPEZIK EZEKET A SZObAI FÜGGÖNYÖK!
A BETEGES ESZMÉKTÖL WALÓ FÜGGÖSÉG
.A HAZUGSÁGOKTÓL VALÓ FÜGGÖSÉG ..
RENGETEG A SZENWEDÉLY BETEGEK SZÁMA ...az ELÖRE megfontólt szándékkal szánalmat ÉREZTEK?
NEM!
AKIK TÖMEGETKET TETTEK FÜGGÖWÉ ÉS BETEGÍTETTEK MEG!
És sok esettbenn ....EZÁLTAL AZ EMbEREK ZSARÓLHATÓWÁ WÁLTAK ..WÁLTAK"!!!
Sok WÁLÁST IS JELEZTE..!
FOLYAMATOSAN ,FÉRJEKET vagy FELESÉGEKET IS WÁLTOTTAK!
ÍGY A GYERMEKEK SZABAD? PRÉDÁWÁWÁLTAK !
NA MEG AZ APUKÁK ANYUKÁK PAPÁK MAMÁK IS!
WISZONT ÍGY KÖNNYEBB LETT A ZSÁKMÁNYSZERZÉS!
MERT APA ANYA bESZÉLTEK EGGY ? MÁSSAL? és így PRÉdÁWÁ WÁLTAK!!
Asztán sok esett? benn? akiket meg + WESZTEGETTEK AZOKAT IS RÖWID IDEIG HINTÁBA TETTÉK ..ELHITETTÉK WELÜK MINDEN RENDBEN ..ÉS EGGY OWATLAN PILLANATBAN KIWONTÁK ÖKET A FORGALOMBÓL!
JEL ? EZ? ,JELEZZ !! TE?!
JELOSZTON...JELEK ..OSZTÁSOK TONNA SZÁMRA!
Azért itt annyit beillesztenék hogy amikor TRAFIPAX van? TRAFIPAKSZ van !!,akkor érdekes sokan ÖSSZE TUDTAK -TIDNAK FOGNI!!
AKIK AZ EMBEREKET GALLJRA WITTÉK?
AZOKAT IS GALLJRA KELL WITETNI!
CSAK GALLJAT ENGEDNÉK NEKIK EGÉSZ TÉLEN TÜZELNI
HOGY ALUDNI SOHASE TUDJANAK !
MERT AZ KEWÉSBÉ MELEGÍT ÉS FOLYAMATOSAN RAKNI KELL HOGY MELEG LEGYEN!!
GALLJRA WITTÉK?
NEM CSAK GÝÁLRA WITTÉK?
IGYÁL!!
ÍGGY ÁLL ..például a cerka !
EGYÉL ??
EGGY ?? ÉL?? ..
ÉLETBEN WAN ?
IGEN BAZDMEG ..ITT WAGYOK ÉS HOZTAM A WILÁGOT IS MAGAMMAL !
AMIT ELKEZDTEM ASZT BETARTOM !
DE ! kicsit mindig :
BELE KELL? tenni walamit !
NOS NAPONTA TÖbbSZÖR dÖRZSÖLd össze a TENYEREdET ..: ÉN NYEREM..de TE IS ÉN VAGY:
JÓ SOKSZOR AHÁNYSZOR CSAK ESZEdbE JUT..
TAPSOLHATSZ IS....
MEG HA WAN LEHETÖSÉGED A KERTBE KIMENNI AKKOR KÉZZEL MIKOR ÁSOL ...KÉZZEL ..HA LEHET KESZTYÜ NÉLKÜL MORZSOLD KI A TALAJBÖL A GYÖKEREKET ..
DE!
ELÖBB JÓL NÉZD MEG HOGY SOK KIS APRÓ FEKETE PÓK VAN E BENNE ...
HA VAN AKKOR VÉKONY KESZTYÜVEL !
Az a sok kis APRÓ FEKETE PÓK NINCS EGYEDÜL OTT SZOKOTT LENNI A NAGY IS ÚGY HÍVJÁK FEKETE ÖZWEGY!
ÉS AKI MEGWAN CSIPPELWE MINT ÉN IS ALERGIÁT KAPHAT ÉS BORZALMAS HATALMAS NAGY KIÜTÉS SZERÜ FOLTOK KELETKEZHETNEK A TESTEN !
ALGOPIRINT SZEDTEM RÁ !
EZ AZ EGGY HASZNÁLT ...tompította az erös duzzadt ,égetö fájdalom érzetet ..kell keb 4-5 Nap mire regenerálódik!
VAKARÁST MELLÖZD mert akkor mégnagyobb lessz!
HA VAN RÁ LEHETÖSÉGEd legyél sokat mezitlább ,otthoni lakások ban föleg panelban picike szobáknál szerintem a papucs felesleges.
Csak ha nagyon hiDeg van .
ASZTÁN WEGYÉL SOKSZOR LEWEGÖT EZ INGYENES ,AZ IS MARAd .
AMENNYIRE LEHET JÓ SZÍWD MÉLYRE ÉS TARTSD BENT.
EZ A SOK SZÍWÁS EZ ÉLTET ..és ERÖT AD..
ORROdON ÉS A SZÁdON IS CSINÁLd JÓ SOKSZOR.
HA FESZÜLT WAGY ÉS IDEGES ESZT CSINÁLD FELESLEGES TABLETTÁKAT SZEDNI .
AZ JÓ HA A SZABADBA .....SZAbAd? ..ka...VAGY AZ ERKÉLYEN CSINÁLOD ...
SZÓBÁBAN IS LEHET HA WALAKI BETEG ..
A LÉNYEG AMÍG BÍROD TARTSD BENT !...a levegöt
ASZTÁN CSINÁLJ SZEMLKÖRZÉSEKET !!
LASSAN ...
LASSAN...az autó motór is akkor karambólózik siklik ki ha túl gyors a tempó!
HA VALAKI GYORSAN MOZGATTA A SZEMÉT....
és SZEMÉT TRÓGER LETT MOST WÁLTÓZHAT!!
Ö KB FÉL ÉVIG ABSZÓLÚTT FELEJTSE EL A SZEM KÖRZÉST...
ÍGY A SZEMTENGELYE VISSZA ÁLL NORMÁLIS FOKUSZRA!
KB FÉL ÉV UTÁN KEZDJE EL CSAK EZEKET A GYAKORLATOKAT!
DE A NAPBA NYUGODTAN BELE NÉZHET ..úgy is hogy lehúnnya a szemhélyát ....csak a mozgatást mellözze..
AKIK EDDIG A SZEMÜKKEL NEM KÖRÖZTEK AZOKNAK FURCSA ÉLMÉNYEKBEN LESSZ RÉSZÜK !
BORZALMAS FÉLELMEKET ÉLHETNEK ÁT !
MEGJÁRJÁK A POKLÓT!
MERT AFGANISZTÁN JÖN IDE HOZZÁJUK.
LEHET HOGY 2-3 hónapig alwás zavaród lessz de ez teljesen normális ..
DOKIHOZ FORDULJ??
NE !
MERT MAJD ELMÚLIK..
A SZEMPILLÁDAT FELESLEGES GYAKÓRLATÓKNÁL SOKSZOR VILLOGTATNI !
HÜLLÖVAGY ?
NEM!!
MERT AZ AUTÓBAN AZ ABLAKTÖRLÖT IS CSAK AKKOR HASZNÁLÓD HA ESIK AZ ESÖ...
KÖVESD A SZEMEDDEL LASSAN A FALAT A MÁSIK FALIG ..
A FEJED MOZOGJON?
NE!
CSAK A SZEMED ..
ASZTÁN ESZT CSINÁLHATÓD ÁTLÓSAN IS ...
KÉSÖBB LAZÁN AKÁR ÜTEMRE IS MOZGATHATÓD A SZEMEDET ..
DE!!!
MINDENT CSAK MÉRTÉKKEL ..SEMMIT SEM KELL TULZÁSBA VINNI
ELSZÖR KEZDÉSNEK ELEGENDÖ CSAK PÁR PERC!
ÁT ÉLSZ RENGETEG CSODÁT ÉS SOK BORZALMAT..
DE LESSZ OLYAN AKI SEMMIT
UGYANIS HA VALAKI CLON AZ NEM OK ARRA HOGY SZARHÁZI LEGYEN
MERT AKKOR MOST VAGY ITT VALÓSZÍNÜ ELÖSZÖR ..
DE UGYANÚGY A MI ISTENÜNK ADTA NEKED A LELKET.
AZ AKI A TALAJT AZ EMBEREKET PUSZTÍTJA AZ ÉPÍTENI TUD?
NEM !
CSAK MINDEN ESZKÖZZEL ROMBÓLT
HAJTOTTA EGGY BEGTEGES VÁGY HOGY URALKÓDHASSON MINDEN ÉS MINDENKI FELETT
IDÁIG!
MERT MOST ÚJJ IDÖK JÁRNAK !
ASZTÁN HA TEHETED NYUGODTAN NÉZZ FEL A NAPRA
REGGEL 9 -ig NYUGODTAN NYITOTT SZEMMEL BELE
NÉZHETSZ
Meg most A NYÁRI IdöSZÁMÍTÁSNÁL 5-6 körül..
HA VALAHOL NAGYON MELEG VAN MINT AFRIKÁBAN ,meg GÖRÖGORSZÁGBAN AKKOR OTT NAGYON KORÁN ÉS KÉSÖN TEHETED MEG EZEKET !
HA NAGYON ERÖS A NAPFÉNY..AKKOR HUNYD LE A SZEMEDET ÉS ÚGY NÉZZ FEL A NAPRA !
ÉS NYUGODTAN LASSAN KÖRÖZZ!
Közben gyönyörködj a színek világábann...
A MAMÁM MONDTA MINDIG ANIKÓM NÉZZ BELE A NAPBA
AKKOR EGÉSZSÉGES MARAdOK!" MARAdSZ"
ASZT IS MONDTA ADDIG "NEÖ"NTSD KI A PISZKOS VIZET MÍG NINCS TISZTA !
MEG ASZT HOGY KI HOGY WETI A KÁRTYÁJÁT ÚGY ÉL !
DE AHHOZ NEKÜNK KELL WETNI!!
A GYERMEKEKET EGYENLÖRE KÍMÉLJÉTEK meRT lehet a sok borzalom amit látna megbetegítené .
FEL KELL ÖKET SZÉP LASSAN KÉSZÍTENI...
DE ADDIG NE AMÍG A TE ÉS TE FESZTPLÄTTÉD TELJESEN SZABADDÁ NEM WÁLIK?
DE IGEN ....
SZABAD UTAT KAP MINDENKI ...
ÉN FOGYASZTOK KÁWÉT ?
NEM !
Wan olyan hogy ha Anyukáméknál wagyok a reggelihez nagyon laza tejeskáwét megkíwánok ,de utána megbánom mert rengeteget köpök töle ...
EZ HAVONTA EGGYSZER VAN ..SOK A POGI vagy SÜTI ÉS ÍGY SAJNOS EGGYSZER MEGKÍVÁNOM ....
AMIKET ÉN KIHAGYÓK !!
PARFÜM
ILLATÓSÍTÓ SZEREK
KEVÉS MOSÓPORRAL MOSOK és ÖBLÍTÖT IS KEVESET HASZNÁLOK
A KLOTYOT CLORRAL SZOKTAM E TISZTÍTANI?
NEM!
LEPUCOLOM A SZART ÉS ENNYI
DE TÚLZÁSBA VISZEM ?
NEM!
És azért nem mert ez a sok mocsok ez mind eggyhelyre megy valahova!!
AZ A KIS BARNASÁG A WÉCÉN TÖNKRE TESZ BENÜNKET?
NEM!
SZÓWAL 98 % - ban WIZET ISZOK.
ÖRÖMMEL MEGINNÁM A GYÜMÖLCSLÉKET IS DE!
HA CSINÁLOK TURMIKSZOT ATTÓL BORZALMAS SZOMJÚSÁG KAP EL
WAN VALAMI A GYÜMÖLCSÖKBEN SAJNOS ..gondolom abba is van eggy kis ARSÉN ..ARZÉN ..meg CIÁN ...
MA PÉLDÁUL SÜTÖK EGGY KIS CIÁNOS ARZÉNOS POGIT és A
TÖKÖM SEM TUDJA MIT TARTALMAZ MÉG A LISZT ..valószínü
eggy kis drogot ...eggy kis Emberi CSONT PORT ..STB ess té bé és az összes rohadt adó!
Na meg SÓT IS KELL HOZZÁ TENNI itt meg már a sok MÉR...EG
halmozottan wan jelen!
HA TEHETED ÉS MELEG KINT A TALAJ OTT IS LEGYÉL MEZÍTLÁBB
MEZTÉLLÁB
KERÜLD A TÉWÉT ADDIG LEGALÁBB AMIG RÁ TUDSZ
CSATLAKOZNI EGGY MÁSIK HULLÁMHOSZRA ..
MÁSIK SIKRA
FREKWENCIÁRA
És utána is mértékkel !
Ha nézek filmet keresem az elwetett magokat !!
EMLÉKEZZ WISSZA GYERMEKKORODRA HOGY HALLOTTÁL E
EGGY LÁGY DALLAMOT A FÜLEDBENN
EZ NEKEM OLYAN MINTHA TENGER PART MELLETT ÁLLNÉK de persze akkor mikor nincs vihar
EGGY LÁGY DALLAM A FÜLBENN
EZ CSODÁLATOS KÁPRÁZATOS ...ÉS EGGYBENN BORZALMAS
IS MERT AMIKET ELÖZÖ ÉLETEDBENN ÁTÉLTÉL EZEKET ÚJRA
FOGOD ÉLNI!! namost itt a gyakorlatokra a szemkörzések hatásaira gondoltam...
Sajnos AKIKET KICSIKE KORTÓL WITTEK ÚSZNI NEKIK A
FÜLÜK TELLE VAN SZAR CLORRAL ..így lemaradt eggy csodáról!
MOND EL SOKSZOR SZENT ITT BENNEM VEZESS ENGEM
KÉRDEZ MEG MIÉRT JÖTTÉL IDE ..MI AZ AMIT NEKED MINDEN
ÁRON WÉGHEZ KELL WINNI
TE HASONLÓKAT ÉLHETSZ ÁT MINT ÉN ..DE TE MÁSHOGY ...
SOK BORZALOM LESSZ BENNE AZ BIZTOS ..
ALKOHOL FOGYASZTOK ??
NEM !
ILLETVE !!
ÉN NÖ WAGYOK HAWONTA MENSTRUÁLOK ..VISZONT SOKSZOR ERÖS WÉRZÉSSEL JÁR ÉS A SOK VÉRVESZTESÉGTÖL SZÉDÜLÖK ...!
CSAK EKKOR SZOKTAM EGGY PICIKE GYÜSZÜNYI FEHÉRBOT INNI!!
ÉS CSAK EKKOR!
TÉNYLEG CSAK EGGY ÚJJNYIT!
ASZTÁN ÉN LÁTTAM CSODÁKAT .
MIKOR FÖZTEM WOLT HOGY EGGY LÁBAS HELYETT KETTÖT
IS HÁRMAT IS LÁTTAM!
EZ NORMÁLIS ELMÚLIK!!
Eggy két hétig is tarthat de elmúlik!!
ASZTÁN LÁTTAM AHOGY A SZEMEM ELÖTT ARANY ESÖ HULLIK ...
ÉS ALLIG HITTEM A SZEMEMNEK ..
ILLYEDTEMBENN MERT
MEGLEPÖDTEM A TENYEREMET FELFELÉ FORDÍTOTTAM ÉS
LÁTTAM HOGY ÓRIÁSI KRISTÁLY FORGOTT A TENYEREM FELETT ..VAGY GYÉMÁNT?....
CSODÁLATOS ÉRZÉS KERÍTETT A HATALMÁBA ..N
MEG A SZEMÜWEGEM SARKÁbÓL FIGYELT ENGEMET EGGY
FIATAL NÖ ..ÉS EZ A FIATAL NÖ ÉN WAGYOK!!
SOK BAROM EZEKRE ASZT TANÍTOTTA HALUCINÁCIÓK!!
KÉPZELGÉSEK !
HA WALAKIRE ASZT MODTJÁK MIÉRT BAMBULSZ ...
Ö BAMBUL?
NEM!
A TUDATALATTIJA DOLGOZIK ÉS MESSZIRE AKAR LÁTNI...
VAN E OLYAN KÖZÜLETEK AKI MÉG SOHASEM "BAMBULT EL"?
BAMBULT? EL!?? minek teljesen normális keresi a kulcsot ......a
tudatalattija!!
EKKOR-AKKOR JÖTTEM RÁ HOGY ÉN AKKOR HOSSZÚHETÉNYBEN
MÁJUSBAN SZENTET LÁTTAM !
BANKNÁL DOLGOZTAM ÉS NAGYON BÁNTOTT HOGY AZ
EMBEREKNEK SORBA DÖLNEK BE A HITELEIK ..
RENGETEGEN KÉRTÉK SEGÍTSEK ..
KÖNYÖRÖGTEK ..TEGYEK WALAMIT...
ÉN KB KÉT HÉTIG ALLIG ETTEM BEMENTEM A SZOBÁMBA ÉS VISSZA GONDOLTAM ,
Ez 2009 májusábann volt ..fél 3-rom és fél 5-között..
IGYEKEZTEM VISSZA GONDOLNI MINDEN APRÓ RÉSZLETRE AMIT A BANKNÁL TANÍTOTTAK !
ASZTÁN MIKOR RÁJÖTTEM HOGY BECSAPTAK ÉS ENGEM
FELHASZNÁLTAK DÜHÖS IS LETTEM ..meg EGGYFAJTA LELKI
MEGNYUGWÁSBAN IS RÉSZESÜLTEM ..de megsültem ??
NEM !
ASZTÁN MIKOR KINYITOTTAM A SZEMEMET OTT ÁLLT
ELÖTTEM EGGY MAGAS FÉRFI ..SZÉP FÉRFI ..FEHÉR HAJJAL FEHÉR SZAKÁLLAL
SZÜRKE ÖLTÖNYBEN ÉS FEHÉR INGBEN ..az ing bevolt gombólva ?
NEM!
CSAK ÁLLT ÉS NÉZETT ENGEM ..
MIWEL ANNYIRA WÁRATLANUL ÉRT ..ELSZÓRULT A
LÉLEGZETEM
ÉS IJJEDTEMBENN BECSUKTAM A SZEMEMET
ASZTÁN MIKOR MÁSODSZOR IS KINYITOTTAM MÉG Ö MINDIG
OTT ÁLLT AZ ÁGYAM ELÖTT
ANNYIRA MEGMEREWEDTEM MEGHATÓDTAM HOGY MEGINT BEHUNYTAM A SZEMEMET
HARMADSZORRA IS KINYITOTTAM A SZEMEMET ..BAL KEZÉT
FELEMELTE ÉS TÖBBSZÖR FELÉM INTETT
NEGYEDSZERRE KINYITOTTAM A SZEMEMET ELTÜNT !
FELPATTANTAM AZ ÁGYRÓL BEROHANTAM ANYUKÁMHOZ ÉS MONDTAM NEKI:
ASZT HISZEM MEGWETTÜNK EGGY HÁZAT AMI ELWAN ÁTKOZVA !
ÉS ELMESÉLTEM NEKI MI IS TÖRTÉNT WELEM...
EZ KB FÉL HÁROM ÉS FÉL ÖT KÖZÖTT LEHETETT !
Ö ÚGY JÖTT ÁT A FALON HOGY MOZDULNI SEM MERTEM
AKKORIBAN SOK AMERIKAI BULDOG KUTYUSAINK WOLTAK
DE JELZETT BÁRMELYIK IS?
NEM !
AZTÁN KÖWETKEZETT A MI MÉLYREPÜLÉSÜNK IS
....DE EGGY
CSODÁLATOS LÁTHATATLAN KÉZ MINDIG A LEGNAGYOBB
SZARBAN IS FENN TARTOTT !
MEGMUTATTA HOGYAN CSERKÉSZIK BE AZ EMBEREKET ITT A KÖNYWELÖK! németországban ....
HOGYAN WÁLHATSZ PRÉDÁWÁ AZ AUTÓPÁLYÁN !
A RENDÖRÖK KÖZREMÜKÖDÉSÉVEL!
MIT CSINÁLNAK A PSZICHIÁTRIÁN !
BORZALMAS VOLT TÚL ÉLNI A SZEREK OKOZTA ELVONÁST !
ÉN ASZT HITTEM 2 NAPPAL EZELÖTTIG HOGY A LENKEI C-vitaminja mentett meg!
DE ÉN AKKOR RENGETEG TOJÁST ETTEM ...mást nem is bírtam lenyelni !!
ÉS TURMIXOT WITTEM MAGAMMAL MEG SOK CSAPWIZET !!
ÜDÍTÖTT ISZOK?
NEM! .....
OLYAN CSONTFÁJDALMAIM VOLTAK A SZEREKTÖL DE!
WALÓSZÍNÜ most sejtem hogy A -CÉ vitamin SZÉN....
......ZÉN....ARSEN ...ARZÉN és a benne lévö CIÁN is okozhatta rásegített hogy olyan erös csontfájdalmaim legyenek ..
MERT VOLT MIKOR HATOT KAPTAM BE!
MERT ASZT HITTEM ..ASZT HITTEM !!!
HOGY AMIT A LENK...EI ..mond az szent és az EMBEREKÉRT VAN!!!!!!!!!!!
Most megtudnám nyuvvasztani!!
MERT A FIAMNAK IS ÉN VETTEM MEG ESZT A KURVA C-!!!!
WITAMINT?????
Majd késöbb még meg..TOLD..om ha valami eszembe jut!!
ÉS A SZENT ÉBRESZT MINDENKIT!
ASZTÁN FESTEM A HAJAMAT?
NEM !
2012 -ben ....2 ..1000...10...2 ..ben úgy döntöttem leszarom lenöveztem a hajamat ...
LEGYEN AZ EREDETI SZÍNE ..
HA TUDNÁTOK HOGY AKKOR MENNYI KRITIKÁT KAPTAM !
JAJ JÓL MEGGONDOLTAD?
HOGY NÉZEL KI?
és ÍGY TOWÁBB ....
ASZTTÁN EGGY REGGEL BELE NÉZTEM A TÜKÖRBE ..ami se
nem TÜ ..se nem GÖRBE!
ÉS MEGLÁTTAM HOGY A HAJAM DERES !!!
BASSZÚS MINT AMIKOR WILLÁM CSAPNA BELE A TESTBE ...
BASSZÚS EZ AZ EREDETI !
A KÖPPENYEK ..A SZEREK ..meg MÜK...
de kurwa sokan
MÜKÖdTEK EGGYÜTT HOGY ESZT A SZAR HAZUG LOFASZT
AMI VAN FELÉPÍTSÉK????
ASZTÁN MINDIG SOKSZOR ELMONDTAM EGGY SZÓT ...EGGY
LELKI HANG WEZÉRELT !!
Meg sokszor mondogattam:
" HOGYAN TUDOM MEGMENTENI ..SZENT ÖSI WILÁGUNKAT"
" HOGYAN TUDOM FIGYELMEZTETNI AZ EMBEREKET HOGY ITT MINDEN MEGWAN HAZUDVA ?"
"HOGYAN TUDOM TANÍTANI EZEKET A TAPASZTALATOKAT AMIKET MUTATNAK NEKEM A SZENTEK ?"
MERT HISZEN ESZT MINDENKINEK MUTATNÁK CSAK EZ A BETEGES HATALOM ÉHSÉG :
EZ GÁZBA ÉS SAWBA FÜRDETI A JÓ EMBEREKET !
AKKOR TUDTAM HOGY EMBER HÚST FOGYASZTUNK?
NEM!
DE SZÉPEN ÖK LÉPÉSRÖL LÉPÉSRE MUTATNAK MINDENT!!
EZ A SZÍNT EZ EMEL!!
A MÁSIK ANNYIRA MÉLY HOGY LEHET SZÍNTNEK NEWEZNI??
NEM!
DE MÉGIS EZ A SOK FÉREG SZÍNRE SZÍNT RAKOTT ??
A FEKETÉRE FEKETÉT !
DE AKIN FEKETE POLO VAN AZ IS FEKETÉNEK SZÁMÍTOTT !!
ASZTÁN MEGMUTATTA HOGY MIT NEWEZÜNK FEKETE ARANYNAK !
A FEKETE EMBEREKET BABÁKAT GYERMEKEKET!
AZÉRT KEDVELTÉK A FEKETE SZÍNT MERT ÍGY A BÖR
KIKÉSZÍTÉSÉNÉL EGGY GYÁRTÁSI FOLYAMATOT
MEGTUDTAK SPOROLNI!!
A FESTÉST !
CSAK BOKSZOLNI KELLETT !!!
DE !
ESZT WEDD SZÓ SZERINT IS !!
ASZTÁN SÁRGA ARANY .....A KREOL BÖRÜ EMBEREK ..ugye
FÉMBE is van többféle ÁR? ....NYALAT!!
ITT IS MEGTUDTAK SPOROLNI EGGY GYÁRTÁSI FOLYAMATOT ..
CSAK GLANCOLNI FÉNYEZNI ? ...
TUPIROZNI? KELLETT!
ASZTÁN A FEHÉR ARANY A FEHÉR EMBER !
UGYE ITT A GYÁRTÁSI FOLYAMATOT ASZT KITUDTÁK HAGYNI?
NEM !
DE...bármilyen színre belehetett festeni !
DE TUDJÁTOK VAN PICIKE LÁNC !
MEG WAN NAGY MÉRETÜ LÁNC IS !
MOST AZÉRT EMLÉKEZZÜNK ...adott A NAGYPAPA ..de Ö is
walakinek a GYERMEKEKÉNT JÖTT E VILÁGRA!!
ASZTÁN OTT A RUBINT ...AMI ASZT JELENTI ITT A
GAZDAGOKAT is WADÁSZTÁK !
HISZEN NEKIK SOK ESETT? BENN? ÉP A FOGSORUK!
A FEHÉR GYÖNGYÖK !!
EREDETI GYÖNYÖRÜ FEHÉR FOGSOROKBÓL VANNAK!!
HA WALAKI ASZT MONDJA RÁM?
EZ KÖZÖNSÉGES!!
NEM ÉN NYERS WAGYOK !!
ÉS KIBASZOTTUL RÁGOS!!
A KÖZÖNSÉGES AZ AKI NAGYKÖZÖNSÉG ELÖTT POZOL ,ÉS
FÉNYEZTETI ..TUPIROZTATJA MAGÁT?
RIWALDA FÉNYBENN!!
A KÖZÖNSÉGEK SORAIBÓL HAZAFELE MENET TÜNIK EL A
LEGTÖBB EMBER !
HISZEN GONDOLTAD WOLNA HOGY PONT A ROKONOD
,VAGY PONT A BARÁTOD ..vagy PONT A TESTWÉRED CSAL
LÉPRE!!??
A RIWALDA FÉNYEK ....TÉNYEK....
A SOK FOCI MECCSEK ASZT HISZITEK ÉRTETEK WANNAK??
UGYANUGY LOPJÁK EL AZ EMBEREKET !!
OTT MÉGNAGYOBB A TÖMEG!!
SAJ ..SAJT....SAJNÁLLAK DE ELÖWAGY ÍRWA!!
SÍRWA TESZI MEG DE MIWEL MEGBOLONDÍTOTTÁK ÍGY TE IS SÍRSZ!!
MERT EZEN AZ ELÖ JEGY..ZÉSEKEN A GYERMEKEID IS RAJTA WANNAK!!
UTÁNA MÁR BÁNOD !!
BÁNOD HOGY BALFASZ WOLTÁL ...ÉS FIGYELMETLEN!!
SZÍNHÁZBA" MENET ?"
ISKOLÁBA MENET ? stb....BARÁTJÁHOZ MENET ....
Vagy ÉPP BARÁTOD JÖWETELE ...JÖWETELÉNEK KÖSZÖNHETED??....
HAZAFELE JÖWETELE - MENETELE KÖZBENN!!
ADDIG KÖPJETEK AMÍG LE NEM !!
DE DE!
hogy nyoma se maradjon kínyirnának benneteket is!!!
ELÖ wan ÍRWA hogy ÉLÖ kell !!!
......ELÖ....KÉPWISELÖK ?? .....WIS ...WISÍTANAK?
......SELÖK ...KÖLES...aszt hittétek TI maradtatok volna??
KÖTELESSÉGÉNEK KELL MINDENKI ÉREZZE HOGY TEGYEN
AZÉRT HOGY EZ A FERTÖ AZ UTÓLSÓ SZARIG ..AZ UTÓLSÓ
SZÁLIG FELSZÁMOLÁSRA KERÜLJÖN!!
HA TUDTOK OLYANT AKI ILYENT TESZ WAGY TETT
...vadásszátok EZEKET ....!!
MERT EZEK NAGYON NAGYON SZEMETEK!!
SAJTÓ...SAJTÓ ORGANUM..........vagy SAJTÓLWA??
PRÉSELWE ??
HOGY HOGYAN TUDOM MEGMENTENI ÖSI SZENT
VILÁGUNKAT .....
ASZT SOKSZOR KELL ELMONDANI ...rengetegszer ..!!..
És
RENDÜLETLENÜL KELL HINNI BENNE!!
MERT EZ EGGY ÚT HOGY AZ EREDETI JÖWÖ
KITÁRULJON..
ÉS MINDEN MEGÚJJULJON!!
ÉN KIHAGYOM A PUDEREKET ..A SZEMFESTÉKEKET ...meg a többi szart!!
ODA VOLT ÍRVA A SASÉKHOZ HOGY:
MÜSORRENDELÉST FELWESZÜNK ...FELWESZÜNK!!!!??
MÜFOGSORRENDELÉST FELVESZÜNK !
DE ESZT CSAK AKKOR TUDJÁK MEGTENNI HA AZ EREDETI KI WAN WERVE!!
LETT ? WERWE???
A FARKAKAT IS SZOKTÁK WERNI ...de ez sokaknak öröm érzet!!...
Asztán van ilyen szöweg is hogy:
ELÖ...RENDELÉST FELWESZÜNK!!
Megint ?
FELWESZÜNK!!
Ezértt KELL!! ELÖ !! WIGYÁZATOSNAK LENNI!!
KÖTELEZÖ!!!
MEGWÉDENI AZ EREDETIKET...OVNI HOGY TIKETTEKET CSINÁLJANAK BELÖLÜK !!
NE!
ÉN A HÚST LEFORRÁZOM JÓL LEMOSOM MIELÖTT ELKÉSZÍTEM !
DE AZON GONDOLKODOM ESZT FOGOM TENNI A LEWES ZÖLDSÉGEKKEL IS!!
ASZT A KOSZTOT ESZEM AMIT ÉN ANYUKÁM vagy A WILI ANYUKÁJA KÉSZÍTETT !
ÉS EZENTÚL MELLÖZÖM A CSILLAGWÁRI KAJÁT IS !
HISZEN ISZONYTOSAN OLCSO A HÚS!!!
RENGETEG EMBER EVETT OTT NAP MINT NAP !
HÁNY EMBERT ZABÁLTATTAK FEL NAPONTA???
ÉS EZ CSAK EGGY A SOK KÖZÜL!!
..AMI MÉG LEMARADT A FELÉBREDÉSNÉL...
ELÖSZÖR ÁTÉLED A BORZALMAKAT ..
ASZTÁN LÁTSZ SOK SZÉPET IS ..
UTÁNA KINYILIK A PÉNZ "A GAZDAGSÁG FORRÁSA"
Ha itt leragadsz akkor rácumíztál arra a generátorra amit elöre megterweztek! !
HA TOWÁBB MÉSZ AKKOR KINYILIK A WILÁG KINCSE!
KINYILIK MINDAZ A TUDÁS AMIT MAGADDAL HOZTÁL..ELÖZÖ ÉLETEDBÖL...! ..
HA WALAKI CLON DE ! MÉGIS DOBOG BENNE ÉRZELEM ...NEKI IS FOGNAK A SZENTJEINK CSODÁKAT LÁTTATNI !
WISZONT EGGY WALAMI KELL HOZZÁ!!!!!
TÜRELEM! ..
MÉRHETETLEN TÜRELEM ÉS KITARTÁS!
ESZT A MÉLYLÉGZÉSEKKEL GYAKORÓLHATÓD! ..
ESTE A HÁLÓSZÓBÁBAN IS GYAKOROLJ A SZEMEDDEL !
LASSSAN!
HUNYD LE A SZEMHÉLYADAT IS ! GARANTÁLTAN JÓ IDEIG MÉLY ÁLOMBA EGGHAMAR MERÜLSZ ?
NEM!
ASZTÁN HA KICSIKE CSIPKEDÉSEKET ÉRZEL ÉRZÉKIEKET az idegrángás?
NEM!
MERT A SZENT MINDENKIT ÉBRESZT !
SAJNOS A CLOROS VIZEK A FÜLBELI HALLÁST ,meg a SZAUNÁK ELNYOMJÁK..
DE AZ EREDETI ÉRZÉSEKET NEM!
ASZTÁN PL..PÉLDÁUL.. HA HÚST KIRÁNTOK SOKSZOR LEFORRÁZOM..MOSTANÁBAN EGY KÉT ALKALOMMAL KIHAGYTAM MERT SIETTEM ..DE MEGSÓZTAM KIS CIÁNOS ,ARSENES ..ARZÉNES CLOROS SÓWAL ..cloffoltam is ..KLOFFOLTAM IS A HÚST!
SZÓ WALL..
ASZTÁN VÁGTAM APRÓRA JÓ SOK FOKHAGYMÁT
MEG ZÖLDSÉG ZÖLDET ...
JÓL BESZÓRTAM WELE A HÚS MINDKÉT OLDALÁT ..
és így forgattam lisztbe...tojásba..felwert tojásba ...és kenyérmorzsábba ..zsemlemorzsának mondják ..de itt németországba se kenyeret se zsemlét nem látott ..mert olyan mintha GRIZBE ..PÍRÍTOTT GRIZBE FORGATNÁM BELE! ....HAD...pusztúljon A NÉP?? és így sütöm ki ...VALAMIT ENNI KELL!
Namost sok esetben amit vásárólsz a bóltokban a zöldségek sem jók !
TELLLE VAN MÜTRÁGYÁZWA EGGY CSOMO SZARRAL!!
DE EREDETI TEHÉN SZAROK!
ÉS MIWEL A LEGNAGYOBB MELEGBE TRÁGYÁZ SOK BAROM ÍGY A ZÖLDSÉGEKET IS MEG A TALAJT IS MEG A TALAJ VIZET IS WESZÉLYEZTETIK!
SZENNYEZIK !
KÖSZÖNJÜK.
MOST JÖTT EL AZ IDÖ HOGY,ISMÉT FELTÖLTSEM HOGYAN WÁLHATNAK AZ EMBEREK LÁTÓWÁ:
1 rész:
HAZUDJ ?
NE!!
DE AKIK TÖNKRE WÁGTAK EMBEREKET AZÓKNAK KÖTELEZÖ!!!
TÖBBSZÖR LEHET ABBA KELL HAGYNOM mert ÉN is Tisztelem annyira a WILIT hogy ideengedem a géphez.
Mivel Ö az ÉN feltöltéseimröl semmit nem tud hiszen Ö nem LÁTÓ inkább úgy fejezném ki KOBORLÓ.
ÉN MINDIG MONDOM NEKI OLWASSA EL !
Aszt mondta nem!
Megfigyeltem Németországban A PI ..A ..CON...az OLYMPIA PARKNÁL az EMBEREKET : D...E..Z..EMBER...EKE....T:
hogy? CSAK KOBORÓLNAK OLYANOK MINTHA EL LENNÉNEK WESZVE .
RENGETEGEN KERESNEK KUTATNAK TALAJT FELTÚRNAK CSAK EGGY HELYEN NEM KERESTEK KUTATTAK A FEJBEN!!
WISZONT VOLTAK AKIK EZZEL VISSZA ÉLTEK ÉS MÁRA MÁR ÖK IS MÉGIS HOLTAK!
WISZONT VANNAK AKIK ÉRT?EL?MESE?K....ÉRTELMESEK ...ÉS ÖKET ELTETTÉK LÁB ALÓL MESE NINCS CÍMSZÓVAL csak azért hogy eggy ..ha csak eggy lenne! ..csak azért hogy "EGGY ELMEBETEG " CSELSZÖWÉST MEGTUDJANAK VALÓSÍTANI!...MINdEN ÁRON !!
ITT UGYE CSAK AZ ÁRONOK HALTAK MEG?
NEM !
ESZT A SZART AZÉRT : AZ ?? ÉRT?..:
TUDTÁK FENNTARTANI MERT RENGETEG A FEHÉR FÜGGÖSÉG ..
JELKÉPEZIK EZEKET A SZObAI FÜGGÖNYÖK!
A BETEGES ESZMÉKTÖL WALÓ FÜGGÖSÉG
.A HAZUGSÁGOKTÓL VALÓ FÜGGÖSÉG ..
RENGETEG A SZENWEDÉLY BETEGEK SZÁMA ...az ELÖRE megfontólt szándékkal szánalmat ÉREZTEK?
NEM!
AKIK TÖMEGETKET TETTEK FÜGGÖWÉ ÉS BETEGÍTETTEK MEG!
És sok esettbenn ....EZÁLTAL AZ EMbEREK ZSARÓLHATÓWÁ WÁLTAK ..WÁLTAK"!!!
Sok WÁLÁST IS JELEZTE..!
FOLYAMATOSAN ,FÉRJEKET vagy FELESÉGEKET IS WÁLTOTTAK!
ÍGY A GYERMEKEK SZABAD? PRÉDÁWÁWÁLTAK !
NA MEG AZ APUKÁK ANYUKÁK PAPÁK MAMÁK IS!
WISZONT ÍGY KÖNNYEBB LETT A ZSÁKMÁNYSZERZÉS!
MERT APA ANYA bESZÉLTEK EGGY ? MÁSSAL? és így PRÉdÁWÁ WÁLTAK!!
Asztán sok esett? benn? akiket meg + WESZTEGETTEK AZOKAT IS RÖWID IDEIG HINTÁBA TETTÉK ..ELHITETTÉK WELÜK MINDEN RENDBEN ..ÉS EGGY OWATLAN PILLANATBAN KIWONTÁK ÖKET A FORGALOMBÓL!
JEL ? EZ? ,JELEZZ !! TE?!
JELOSZTON...JELEK ..OSZTÁSOK TONNA SZÁMRA!
Azért itt annyit beillesztenék hogy amikor TRAFIPAX van? TRAFIPAKSZ van !!,akkor érdekes sokan ÖSSZE TUDTAK -TIDNAK FOGNI!!
AKIK AZ EMBEREKET GALLJRA WITTÉK?
AZOKAT IS GALLJRA KELL WITETNI!
CSAK GALLJAT ENGEDNÉK NEKIK EGÉSZ TÉLEN TÜZELNI
HOGY ALUDNI SOHASE TUDJANAK !
MERT AZ KEWÉSBÉ MELEGÍT ÉS FOLYAMATOSAN RAKNI KELL HOGY MELEG LEGYEN!!
GALLJRA WITTÉK?
NEM CSAK GÝÁLRA WITTÉK?
IGYÁL!!
ÍGGY ÁLL ..például a cerka !
EGYÉL ??
EGGY ?? ÉL?? ..
ÉLETBEN WAN ?
IGEN BAZDMEG ..ITT WAGYOK ÉS HOZTAM A WILÁGOT IS MAGAMMAL !
AMIT ELKEZDTEM ASZT BETARTOM !
DE ! kicsit mindig :
BELE KELL? tenni walamit !
NOS NAPONTA TÖbbSZÖR dÖRZSÖLd össze a TENYEREdET ..: ÉN NYEREM..de TE IS ÉN VAGY:
JÓ SOKSZOR AHÁNYSZOR CSAK ESZEdbE JUT..
TAPSOLHATSZ IS....
MEG HA WAN LEHETÖSÉGED A KERTBE KIMENNI AKKOR KÉZZEL MIKOR ÁSOL ...KÉZZEL ..HA LEHET KESZTYÜ NÉLKÜL MORZSOLD KI A TALAJBÖL A GYÖKEREKET ..
DE!
ELÖBB JÓL NÉZD MEG HOGY SOK KIS APRÓ FEKETE PÓK VAN E BENNE ...
HA VAN AKKOR VÉKONY KESZTYÜVEL !
Az a sok kis APRÓ FEKETE PÓK NINCS EGYEDÜL OTT SZOKOTT LENNI A NAGY IS ÚGY HÍVJÁK FEKETE ÖZWEGY!
ÉS AKI MEGWAN CSIPPELWE MINT ÉN IS ALERGIÁT KAPHAT ÉS BORZALMAS HATALMAS NAGY KIÜTÉS SZERÜ FOLTOK KELETKEZHETNEK A TESTEN !
ALGOPIRINT SZEDTEM RÁ !
EZ AZ EGGY HASZNÁLT ...tompította az erös duzzadt ,égetö fájdalom érzetet ..kell keb 4-5 Nap mire regenerálódik!
VAKARÁST MELLÖZD mert akkor mégnagyobb lessz!
HA VAN RÁ LEHETÖSÉGEd legyél sokat mezitlább ,otthoni lakások ban föleg panelban picike szobáknál szerintem a papucs felesleges.
Csak ha nagyon hiDeg van .
ASZTÁN WEGYÉL SOKSZOR LEWEGÖT EZ INGYENES ,AZ IS MARAd .
AMENNYIRE LEHET JÓ SZÍWD MÉLYRE ÉS TARTSD BENT.
EZ A SOK SZÍWÁS EZ ÉLTET ..és ERÖT AD..
ORROdON ÉS A SZÁdON IS CSINÁLd JÓ SOKSZOR.
HA FESZÜLT WAGY ÉS IDEGES ESZT CSINÁLD FELESLEGES TABLETTÁKAT SZEDNI .
AZ JÓ HA A SZABADBA .....SZAbAd? ..ka...VAGY AZ ERKÉLYEN CSINÁLOD ...
SZÓBÁBAN IS LEHET HA WALAKI BETEG ..
A LÉNYEG AMÍG BÍROD TARTSD BENT !...a levegöt
ASZTÁN CSINÁLJ SZEMLKÖRZÉSEKET !!
LASSAN ...
LASSAN...az autó motór is akkor karambólózik siklik ki ha túl gyors a tempó!
HA VALAKI GYORSAN MOZGATTA A SZEMÉT....
és SZEMÉT TRÓGER LETT MOST WÁLTÓZHAT!!
Ö KB FÉL ÉVIG ABSZÓLÚTT FELEJTSE EL A SZEM KÖRZÉST...
ÍGY A SZEMTENGELYE VISSZA ÁLL NORMÁLIS FOKUSZRA!
KB FÉL ÉV UTÁN KEZDJE EL CSAK EZEKET A GYAKORLATOKAT!
DE A NAPBA NYUGODTAN BELE NÉZHET ..úgy is hogy lehúnnya a szemhélyát ....csak a mozgatást mellözze..
AKIK EDDIG A SZEMÜKKEL NEM KÖRÖZTEK AZOKNAK FURCSA ÉLMÉNYEKBEN LESSZ RÉSZÜK !
BORZALMAS FÉLELMEKET ÉLHETNEK ÁT !
MEGJÁRJÁK A POKLÓT!
MERT AFGANISZTÁN JÖN IDE HOZZÁJUK.
LEHET HOGY 2-3 hónapig alwás zavaród lessz de ez teljesen normális ..
DOKIHOZ FORDULJ??
NE !
MERT MAJD ELMÚLIK..
A SZEMPILLÁDAT FELESLEGES GYAKÓRLATÓKNÁL SOKSZOR VILLOGTATNI !
HÜLLÖVAGY ?
NEM!!
MERT AZ AUTÓBAN AZ ABLAKTÖRLÖT IS CSAK AKKOR HASZNÁLÓD HA ESIK AZ ESÖ...
KÖVESD A SZEMEDDEL LASSAN A FALAT A MÁSIK FALIG ..
A FEJED MOZOGJON?
NE!
CSAK A SZEMED ..
ASZTÁN ESZT CSINÁLHATÓD ÁTLÓSAN IS ...
KÉSÖBB LAZÁN AKÁR ÜTEMRE IS MOZGATHATÓD A SZEMEDET ..
DE!!!
MINDENT CSAK MÉRTÉKKEL ..SEMMIT SEM KELL TULZÁSBA VINNI
ELSZÖR KEZDÉSNEK ELEGENDÖ CSAK PÁR PERC!
ÁT ÉLSZ RENGETEG CSODÁT ÉS SOK BORZALMAT..
DE LESSZ OLYAN AKI SEMMIT
UGYANIS HA VALAKI CLON AZ NEM OK ARRA HOGY SZARHÁZI LEGYEN
MERT AKKOR MOST VAGY ITT VALÓSZÍNÜ ELÖSZÖR ..
DE UGYANÚGY A MI ISTENÜNK ADTA NEKED A LELKET.
AZ AKI A TALAJT AZ EMBEREKET PUSZTÍTJA AZ ÉPÍTENI TUD?
NEM !
CSAK MINDEN ESZKÖZZEL ROMBÓLT
HAJTOTTA EGGY BEGTEGES VÁGY HOGY URALKÓDHASSON MINDEN ÉS MINDENKI FELETT
IDÁIG!
MERT MOST ÚJJ IDÖK JÁRNAK !
ASZTÁN HA TEHETED NYUGODTAN NÉZZ FEL A NAPRA
REGGEL 9 -ig NYUGODTAN NYITOTT SZEMMEL BELE
NÉZHETSZ
Meg most A NYÁRI IdöSZÁMÍTÁSNÁL 5-6 körül..
HA VALAHOL NAGYON MELEG VAN MINT AFRIKÁBAN ,meg GÖRÖGORSZÁGBAN AKKOR OTT NAGYON KORÁN ÉS KÉSÖN TEHETED MEG EZEKET !
HA NAGYON ERÖS A NAPFÉNY..AKKOR HUNYD LE A SZEMEDET ÉS ÚGY NÉZZ FEL A NAPRA !
ÉS NYUGODTAN LASSAN KÖRÖZZ!
Közben gyönyörködj a színek világábann...
A MAMÁM MONDTA MINDIG ANIKÓM NÉZZ BELE A NAPBA
AKKOR EGÉSZSÉGES MARAdOK!" MARAdSZ"
ASZT IS MONDTA ADDIG "NEÖ"NTSD KI A PISZKOS VIZET MÍG NINCS TISZTA !
MEG ASZT HOGY KI HOGY WETI A KÁRTYÁJÁT ÚGY ÉL !
DE AHHOZ NEKÜNK KELL WETNI!!
A GYERMEKEKET EGYENLÖRE KÍMÉLJÉTEK meRT lehet a sok borzalom amit látna megbetegítené .
FEL KELL ÖKET SZÉP LASSAN KÉSZÍTENI...
DE ADDIG NE AMÍG A TE ÉS TE FESZTPLÄTTÉD TELJESEN SZABADDÁ NEM WÁLIK?
DE IGEN ....
SZABAD UTAT KAP MINDENKI ...
ÉN FOGYASZTOK KÁWÉT ?
NEM !
Wan olyan hogy ha Anyukáméknál wagyok a reggelihez nagyon laza tejeskáwét megkíwánok ,de utána megbánom mert rengeteget köpök töle ...
EZ HAVONTA EGGYSZER VAN ..SOK A POGI vagy SÜTI ÉS ÍGY SAJNOS EGGYSZER MEGKÍVÁNOM ....
AMIKET ÉN KIHAGYÓK !!
PARFÜM
ILLATÓSÍTÓ SZEREK
KEVÉS MOSÓPORRAL MOSOK és ÖBLÍTÖT IS KEVESET HASZNÁLOK
A KLOTYOT CLORRAL SZOKTAM E TISZTÍTANI?
NEM!
LEPUCOLOM A SZART ÉS ENNYI
DE TÚLZÁSBA VISZEM ?
NEM!
És azért nem mert ez a sok mocsok ez mind eggyhelyre megy valahova!!
AZ A KIS BARNASÁG A WÉCÉN TÖNKRE TESZ BENÜNKET?
NEM!
SZÓWAL 98 % - ban WIZET ISZOK.
ÖRÖMMEL MEGINNÁM A GYÜMÖLCSLÉKET IS DE!
HA CSINÁLOK TURMIKSZOT ATTÓL BORZALMAS SZOMJÚSÁG KAP EL
WAN VALAMI A GYÜMÖLCSÖKBEN SAJNOS ..gondolom abba is van eggy kis ARSÉN ..ARZÉN ..meg CIÁN ...
MA PÉLDÁUL SÜTÖK EGGY KIS CIÁNOS ARZÉNOS POGIT és A
TÖKÖM SEM TUDJA MIT TARTALMAZ MÉG A LISZT ..valószínü
eggy kis drogot ...eggy kis Emberi CSONT PORT ..STB ess té bé és az összes rohadt adó!
Na meg SÓT IS KELL HOZZÁ TENNI itt meg már a sok MÉR...EG
halmozottan wan jelen!
HA TEHETED ÉS MELEG KINT A TALAJ OTT IS LEGYÉL MEZÍTLÁBB
MEZTÉLLÁB
KERÜLD A TÉWÉT ADDIG LEGALÁBB AMIG RÁ TUDSZ
CSATLAKOZNI EGGY MÁSIK HULLÁMHOSZRA ..
MÁSIK SIKRA
FREKWENCIÁRA
És utána is mértékkel !
Ha nézek filmet keresem az elwetett magokat !!
EMLÉKEZZ WISSZA GYERMEKKORODRA HOGY HALLOTTÁL E
EGGY LÁGY DALLAMOT A FÜLEDBENN
EZ NEKEM OLYAN MINTHA TENGER PART MELLETT ÁLLNÉK de persze akkor mikor nincs vihar
EGGY LÁGY DALLAM A FÜLBENN
EZ CSODÁLATOS KÁPRÁZATOS ...ÉS EGGYBENN BORZALMAS
IS MERT AMIKET ELÖZÖ ÉLETEDBENN ÁTÉLTÉL EZEKET ÚJRA
FOGOD ÉLNI!! namost itt a gyakorlatokra a szemkörzések hatásaira gondoltam...
Sajnos AKIKET KICSIKE KORTÓL WITTEK ÚSZNI NEKIK A
FÜLÜK TELLE VAN SZAR CLORRAL ..így lemaradt eggy csodáról!
MOND EL SOKSZOR SZENT ITT BENNEM VEZESS ENGEM
KÉRDEZ MEG MIÉRT JÖTTÉL IDE ..MI AZ AMIT NEKED MINDEN
ÁRON WÉGHEZ KELL WINNI
TE HASONLÓKAT ÉLHETSZ ÁT MINT ÉN ..DE TE MÁSHOGY ...
SOK BORZALOM LESSZ BENNE AZ BIZTOS ..
ALKOHOL FOGYASZTOK ??
NEM !
ILLETVE !!
ÉN NÖ WAGYOK HAWONTA MENSTRUÁLOK ..VISZONT SOKSZOR ERÖS WÉRZÉSSEL JÁR ÉS A SOK VÉRVESZTESÉGTÖL SZÉDÜLÖK ...!
CSAK EKKOR SZOKTAM EGGY PICIKE GYÜSZÜNYI FEHÉRBOT INNI!!
ÉS CSAK EKKOR!
TÉNYLEG CSAK EGGY ÚJJNYIT!
ASZTÁN ÉN LÁTTAM CSODÁKAT .
MIKOR FÖZTEM WOLT HOGY EGGY LÁBAS HELYETT KETTÖT
IS HÁRMAT IS LÁTTAM!
EZ NORMÁLIS ELMÚLIK!!
Eggy két hétig is tarthat de elmúlik!!
ASZTÁN LÁTTAM AHOGY A SZEMEM ELÖTT ARANY ESÖ HULLIK ...
ÉS ALLIG HITTEM A SZEMEMNEK ..
ILLYEDTEMBENN MERT
MEGLEPÖDTEM A TENYEREMET FELFELÉ FORDÍTOTTAM ÉS
LÁTTAM HOGY ÓRIÁSI KRISTÁLY FORGOTT A TENYEREM FELETT ..VAGY GYÉMÁNT?....
CSODÁLATOS ÉRZÉS KERÍTETT A HATALMÁBA ..N
MEG A SZEMÜWEGEM SARKÁbÓL FIGYELT ENGEMET EGGY
FIATAL NÖ ..ÉS EZ A FIATAL NÖ ÉN WAGYOK!!
SOK BAROM EZEKRE ASZT TANÍTOTTA HALUCINÁCIÓK!!
KÉPZELGÉSEK !
HA WALAKIRE ASZT MODTJÁK MIÉRT BAMBULSZ ...
Ö BAMBUL?
NEM!
A TUDATALATTIJA DOLGOZIK ÉS MESSZIRE AKAR LÁTNI...
VAN E OLYAN KÖZÜLETEK AKI MÉG SOHASEM "BAMBULT EL"?
BAMBULT? EL!?? minek teljesen normális keresi a kulcsot ......a
tudatalattija!!
EKKOR-AKKOR JÖTTEM RÁ HOGY ÉN AKKOR HOSSZÚHETÉNYBEN
MÁJUSBAN SZENTET LÁTTAM !
BANKNÁL DOLGOZTAM ÉS NAGYON BÁNTOTT HOGY AZ
EMBEREKNEK SORBA DÖLNEK BE A HITELEIK ..
RENGETEGEN KÉRTÉK SEGÍTSEK ..
KÖNYÖRÖGTEK ..TEGYEK WALAMIT...
ÉN KB KÉT HÉTIG ALLIG ETTEM BEMENTEM A SZOBÁMBA ÉS VISSZA GONDOLTAM ,
Ez 2009 májusábann volt ..fél 3-rom és fél 5-között..
IGYEKEZTEM VISSZA GONDOLNI MINDEN APRÓ RÉSZLETRE AMIT A BANKNÁL TANÍTOTTAK !
ASZTÁN MIKOR RÁJÖTTEM HOGY BECSAPTAK ÉS ENGEM
FELHASZNÁLTAK DÜHÖS IS LETTEM ..meg EGGYFAJTA LELKI
MEGNYUGWÁSBAN IS RÉSZESÜLTEM ..de megsültem ??
NEM !
ASZTÁN MIKOR KINYITOTTAM A SZEMEMET OTT ÁLLT
ELÖTTEM EGGY MAGAS FÉRFI ..SZÉP FÉRFI ..FEHÉR HAJJAL FEHÉR SZAKÁLLAL
SZÜRKE ÖLTÖNYBEN ÉS FEHÉR INGBEN ..az ing bevolt gombólva ?
NEM!
CSAK ÁLLT ÉS NÉZETT ENGEM ..
MIWEL ANNYIRA WÁRATLANUL ÉRT ..ELSZÓRULT A
LÉLEGZETEM
ÉS IJJEDTEMBENN BECSUKTAM A SZEMEMET
ASZTÁN MIKOR MÁSODSZOR IS KINYITOTTAM MÉG Ö MINDIG
OTT ÁLLT AZ ÁGYAM ELÖTT
ANNYIRA MEGMEREWEDTEM MEGHATÓDTAM HOGY MEGINT BEHUNYTAM A SZEMEMET
HARMADSZORRA IS KINYITOTTAM A SZEMEMET ..BAL KEZÉT
FELEMELTE ÉS TÖBBSZÖR FELÉM INTETT
NEGYEDSZERRE KINYITOTTAM A SZEMEMET ELTÜNT !
FELPATTANTAM AZ ÁGYRÓL BEROHANTAM ANYUKÁMHOZ ÉS MONDTAM NEKI:
ASZT HISZEM MEGWETTÜNK EGGY HÁZAT AMI ELWAN ÁTKOZVA !
ÉS ELMESÉLTEM NEKI MI IS TÖRTÉNT WELEM...
EZ KB FÉL HÁROM ÉS FÉL ÖT KÖZÖTT LEHETETT !
Ö ÚGY JÖTT ÁT A FALON HOGY MOZDULNI SEM MERTEM
AKKORIBAN SOK AMERIKAI BULDOG KUTYUSAINK WOLTAK
DE JELZETT BÁRMELYIK IS?
NEM !
AZTÁN KÖWETKEZETT A MI MÉLYREPÜLÉSÜNK IS
....DE EGGY
CSODÁLATOS LÁTHATATLAN KÉZ MINDIG A LEGNAGYOBB
SZARBAN IS FENN TARTOTT !
MEGMUTATTA HOGYAN CSERKÉSZIK BE AZ EMBEREKET ITT A KÖNYWELÖK! németországban ....
HOGYAN WÁLHATSZ PRÉDÁWÁ AZ AUTÓPÁLYÁN !
A RENDÖRÖK KÖZREMÜKÖDÉSÉVEL!
MIT CSINÁLNAK A PSZICHIÁTRIÁN !
BORZALMAS VOLT TÚL ÉLNI A SZEREK OKOZTA ELVONÁST !
ÉN ASZT HITTEM 2 NAPPAL EZELÖTTIG HOGY A LENKEI C-vitaminja mentett meg!
DE ÉN AKKOR RENGETEG TOJÁST ETTEM ...mást nem is bírtam lenyelni !!
ÉS TURMIXOT WITTEM MAGAMMAL MEG SOK CSAPWIZET !!
ÜDÍTÖTT ISZOK?
NEM! .....
OLYAN CSONTFÁJDALMAIM VOLTAK A SZEREKTÖL DE!
WALÓSZÍNÜ most sejtem hogy A -CÉ vitamin SZÉN....
......ZÉN....ARSEN ...ARZÉN és a benne lévö CIÁN is okozhatta rásegített hogy olyan erös csontfájdalmaim legyenek ..
MERT VOLT MIKOR HATOT KAPTAM BE!
MERT ASZT HITTEM ..ASZT HITTEM !!!
HOGY AMIT A LENK...EI ..mond az szent és az EMBEREKÉRT VAN!!!!!!!!!!!
Most megtudnám nyuvvasztani!!
MERT A FIAMNAK IS ÉN VETTEM MEG ESZT A KURVA C-!!!!
WITAMINT?????
Majd késöbb még meg..TOLD..om ha valami eszembe jut!!
ÉS A SZENT ÉBRESZT MINDENKIT!
ASZTÁN FESTEM A HAJAMAT?
NEM !
2012 -ben ....2 ..1000...10...2 ..ben úgy döntöttem leszarom lenöveztem a hajamat ...
LEGYEN AZ EREDETI SZÍNE ..
HA TUDNÁTOK HOGY AKKOR MENNYI KRITIKÁT KAPTAM !
JAJ JÓL MEGGONDOLTAD?
HOGY NÉZEL KI?
és ÍGY TOWÁBB ....
ASZTTÁN EGGY REGGEL BELE NÉZTEM A TÜKÖRBE ..ami se
nem TÜ ..se nem GÖRBE!
ÉS MEGLÁTTAM HOGY A HAJAM DERES !!!
BASSZÚS MINT AMIKOR WILLÁM CSAPNA BELE A TESTBE ...
BASSZÚS EZ AZ EREDETI !
A KÖPPENYEK ..A SZEREK ..meg MÜK...
de kurwa sokan
MÜKÖdTEK EGGYÜTT HOGY ESZT A SZAR HAZUG LOFASZT
AMI VAN FELÉPÍTSÉK????
ASZTÁN MINDIG SOKSZOR ELMONDTAM EGGY SZÓT ...EGGY
LELKI HANG WEZÉRELT !!
Meg sokszor mondogattam:
" HOGYAN TUDOM MEGMENTENI ..SZENT ÖSI WILÁGUNKAT"
" HOGYAN TUDOM FIGYELMEZTETNI AZ EMBEREKET HOGY ITT MINDEN MEGWAN HAZUDVA ?"
"HOGYAN TUDOM TANÍTANI EZEKET A TAPASZTALATOKAT AMIKET MUTATNAK NEKEM A SZENTEK ?"
MERT HISZEN ESZT MINDENKINEK MUTATNÁK CSAK EZ A BETEGES HATALOM ÉHSÉG :
EZ GÁZBA ÉS SAWBA FÜRDETI A JÓ EMBEREKET !
AKKOR TUDTAM HOGY EMBER HÚST FOGYASZTUNK?
NEM!
DE SZÉPEN ÖK LÉPÉSRÖL LÉPÉSRE MUTATNAK MINDENT!!
EZ A SZÍNT EZ EMEL!!
A MÁSIK ANNYIRA MÉLY HOGY LEHET SZÍNTNEK NEWEZNI??
NEM!
DE MÉGIS EZ A SOK FÉREG SZÍNRE SZÍNT RAKOTT ??
A FEKETÉRE FEKETÉT !
DE AKIN FEKETE POLO VAN AZ IS FEKETÉNEK SZÁMÍTOTT !!
ASZTÁN MEGMUTATTA HOGY MIT NEWEZÜNK FEKETE ARANYNAK !
A FEKETE EMBEREKET BABÁKAT GYERMEKEKET!
AZÉRT KEDVELTÉK A FEKETE SZÍNT MERT ÍGY A BÖR
KIKÉSZÍTÉSÉNÉL EGGY GYÁRTÁSI FOLYAMATOT
MEGTUDTAK SPOROLNI!!
A FESTÉST !
CSAK BOKSZOLNI KELLETT !!!
DE !
ESZT WEDD SZÓ SZERINT IS !!
ASZTÁN SÁRGA ARANY .....A KREOL BÖRÜ EMBEREK ..ugye
FÉMBE is van többféle ÁR? ....NYALAT!!
ITT IS MEGTUDTAK SPOROLNI EGGY GYÁRTÁSI FOLYAMATOT ..
CSAK GLANCOLNI FÉNYEZNI ? ...
TUPIROZNI? KELLETT!
ASZTÁN A FEHÉR ARANY A FEHÉR EMBER !
UGYE ITT A GYÁRTÁSI FOLYAMATOT ASZT KITUDTÁK HAGYNI?
NEM !
DE...bármilyen színre belehetett festeni !
DE TUDJÁTOK VAN PICIKE LÁNC !
MEG WAN NAGY MÉRETÜ LÁNC IS !
MOST AZÉRT EMLÉKEZZÜNK ...adott A NAGYPAPA ..de Ö is
walakinek a GYERMEKEKÉNT JÖTT E VILÁGRA!!
ASZTÁN OTT A RUBINT ...AMI ASZT JELENTI ITT A
GAZDAGOKAT is WADÁSZTÁK !
HISZEN NEKIK SOK ESETT? BENN? ÉP A FOGSORUK!
A FEHÉR GYÖNGYÖK !!
EREDETI GYÖNYÖRÜ FEHÉR FOGSOROKBÓL VANNAK!!
HA WALAKI ASZT MONDJA RÁM?
EZ KÖZÖNSÉGES!!
NEM ÉN NYERS WAGYOK !!
ÉS KIBASZOTTUL RÁGOS!!
A KÖZÖNSÉGES AZ AKI NAGYKÖZÖNSÉG ELÖTT POZOL ,ÉS
FÉNYEZTETI ..TUPIROZTATJA MAGÁT?
RIWALDA FÉNYBENN!!
A KÖZÖNSÉGEK SORAIBÓL HAZAFELE MENET TÜNIK EL A
LEGTÖBB EMBER !
HISZEN GONDOLTAD WOLNA HOGY PONT A ROKONOD
,VAGY PONT A BARÁTOD ..vagy PONT A TESTWÉRED CSAL
LÉPRE!!??
A RIWALDA FÉNYEK ....TÉNYEK....
A SOK FOCI MECCSEK ASZT HISZITEK ÉRTETEK WANNAK??
UGYANUGY LOPJÁK EL AZ EMBEREKET !!
OTT MÉGNAGYOBB A TÖMEG!!
SAJ ..SAJT....SAJNÁLLAK DE ELÖWAGY ÍRWA!!
SÍRWA TESZI MEG DE MIWEL MEGBOLONDÍTOTTÁK ÍGY TE IS SÍRSZ!!
MERT EZEN AZ ELÖ JEGY..ZÉSEKEN A GYERMEKEID IS RAJTA WANNAK!!
UTÁNA MÁR BÁNOD !!
BÁNOD HOGY BALFASZ WOLTÁL ...ÉS FIGYELMETLEN!!
SZÍNHÁZBA" MENET ?"
ISKOLÁBA MENET ? stb....BARÁTJÁHOZ MENET ....
Vagy ÉPP BARÁTOD JÖWETELE ...JÖWETELÉNEK KÖSZÖNHETED??....
HAZAFELE JÖWETELE - MENETELE KÖZBENN!!
ADDIG KÖPJETEK AMÍG LE NEM !!
DE DE!
hogy nyoma se maradjon kínyirnának benneteket is!!!
ELÖ wan ÍRWA hogy ÉLÖ kell !!!
......ELÖ....KÉPWISELÖK ?? .....WIS ...WISÍTANAK?
......SELÖK ...KÖLES...aszt hittétek TI maradtatok volna??
KÖTELESSÉGÉNEK KELL MINDENKI ÉREZZE HOGY TEGYEN
AZÉRT HOGY EZ A FERTÖ AZ UTÓLSÓ SZARIG ..AZ UTÓLSÓ
SZÁLIG FELSZÁMOLÁSRA KERÜLJÖN!!
HA TUDTOK OLYANT AKI ILYENT TESZ WAGY TETT
...vadásszátok EZEKET ....!!
MERT EZEK NAGYON NAGYON SZEMETEK!!
SAJTÓ...SAJTÓ ORGANUM..........vagy SAJTÓLWA??
PRÉSELWE ??
HOGY HOGYAN TUDOM MEGMENTENI ÖSI SZENT
VILÁGUNKAT .....
ASZT SOKSZOR KELL ELMONDANI ...rengetegszer ..!!..
És
RENDÜLETLENÜL KELL HINNI BENNE!!
MERT EZ EGGY ÚT HOGY AZ EREDETI JÖWÖ
KITÁRULJON..
ÉS MINDEN MEGÚJJULJON!!
ÉN KIHAGYOM A PUDEREKET ..A SZEMFESTÉKEKET ...meg a többi szart!!
ODA VOLT ÍRVA A SASÉKHOZ HOGY:
MÜSORRENDELÉST FELWESZÜNK ...FELWESZÜNK!!!!??
MÜFOGSORRENDELÉST FELVESZÜNK !
DE ESZT CSAK AKKOR TUDJÁK MEGTENNI HA AZ EREDETI KI WAN WERVE!!
LETT ? WERWE???
A FARKAKAT IS SZOKTÁK WERNI ...de ez sokaknak öröm érzet!!...
Asztán van ilyen szöweg is hogy:
ELÖ...RENDELÉST FELWESZÜNK!!
Megint ?
FELWESZÜNK!!
Ezértt KELL!! ELÖ !! WIGYÁZATOSNAK LENNI!!
KÖTELEZÖ!!!
MEGWÉDENI AZ EREDETIKET...OVNI HOGY TIKETTEKET CSINÁLJANAK BELÖLÜK !!
NE!
ÉN A HÚST LEFORRÁZOM JÓL LEMOSOM MIELÖTT ELKÉSZÍTEM !
DE AZON GONDOLKODOM ESZT FOGOM TENNI A LEWES ZÖLDSÉGEKKEL IS!!
ASZT A KOSZTOT ESZEM AMIT ÉN ANYUKÁM vagy A WILI ANYUKÁJA KÉSZÍTETT !
ÉS EZENTÚL MELLÖZÖM A CSILLAGWÁRI KAJÁT IS !
HISZEN ISZONYTOSAN OLCSO A HÚS!!!
RENGETEG EMBER EVETT OTT NAP MINT NAP !
HÁNY EMBERT ZABÁLTATTAK FEL NAPONTA???
ÉS EZ CSAK EGGY A SOK KÖZÜL!!
..AMI MÉG LEMARADT A FELÉBREDÉSNÉL...
ELÖSZÖR ÁTÉLED A BORZALMAKAT ..
ASZTÁN LÁTSZ SOK SZÉPET IS ..
UTÁNA KINYILIK A PÉNZ "A GAZDAGSÁG FORRÁSA"
Ha itt leragadsz akkor rácumíztál arra a generátorra amit elöre megterweztek! !
HA TOWÁBB MÉSZ AKKOR KINYILIK A WILÁG KINCSE!
KINYILIK MINDAZ A TUDÁS AMIT MAGADDAL HOZTÁL..ELÖZÖ ÉLETEDBÖL...! ..
HA WALAKI CLON DE ! MÉGIS DOBOG BENNE ÉRZELEM ...NEKI IS FOGNAK A SZENTJEINK CSODÁKAT LÁTTATNI !
WISZONT EGGY WALAMI KELL HOZZÁ!!!!!
TÜRELEM! ..
MÉRHETETLEN TÜRELEM ÉS KITARTÁS!
ESZT A MÉLYLÉGZÉSEKKEL GYAKORÓLHATÓD! ..
ESTE A HÁLÓSZÓBÁBAN IS GYAKOROLJ A SZEMEDDEL !
LASSSAN!
HUNYD LE A SZEMHÉLYADAT IS ! GARANTÁLTAN JÓ IDEIG MÉLY ÁLOMBA EGGHAMAR MERÜLSZ ?
NEM!
ASZTÁN HA KICSIKE CSIPKEDÉSEKET ÉRZEL ÉRZÉKIEKET az idegrángás?
NEM!
MERT A SZENT MINDENKIT ÉBRESZT !
SAJNOS A CLOROS VIZEK A FÜLBELI HALLÁST ,meg a SZAUNÁK ELNYOMJÁK..
DE AZ EREDETI ÉRZÉSEKET NEM!
ASZTÁN PL..PÉLDÁUL.. HA HÚST KIRÁNTOK SOKSZOR LEFORRÁZOM..MOSTANÁBAN EGY KÉT ALKALOMMAL KIHAGYTAM MERT SIETTEM ..DE MEGSÓZTAM KIS CIÁNOS ,ARSENES ..ARZÉNES CLOROS SÓWAL ..cloffoltam is ..KLOFFOLTAM IS A HÚST!
SZÓ WALL..
ASZTÁN VÁGTAM APRÓRA JÓ SOK FOKHAGYMÁT
MEG ZÖLDSÉG ZÖLDET ...
JÓL BESZÓRTAM WELE A HÚS MINDKÉT OLDALÁT ..
és így forgattam lisztbe...tojásba..felwert tojásba ...és kenyérmorzsábba ..zsemlemorzsának mondják ..de itt németországba se kenyeret se zsemlét nem látott ..mert olyan mintha GRIZBE ..PÍRÍTOTT GRIZBE FORGATNÁM BELE! ....HAD...pusztúljon A NÉP?? és így sütöm ki ...VALAMIT ENNI KELL!
Namost sok esetben amit vásárólsz a bóltokban a zöldségek sem jók !
TELLLE VAN MÜTRÁGYÁZWA EGGY CSOMO SZARRAL!!
DE EREDETI TEHÉN SZAROK!
ÉS MIWEL A LEGNAGYOBB MELEGBE TRÁGYÁZ SOK BAROM ÍGY A ZÖLDSÉGEKET IS MEG A TALAJT IS MEG A TALAJ VIZET IS WESZÉLYEZTETIK!
SZENNYEZIK !
Oct 04, 2016 17:45:01
Pmentő
Oct 04, 2016 17:50:38
Romlott volt a WD-40 a zsályán?
Oct 04, 2016 17:50:38
töppedt buzigolyók
Oct 04, 2016 18:01:02
az öreg Recskai valamiért csak leköpte. Gondolom felolvasták Vera végakaratát, amiben benne volt a púpos is, ő meg elkezdte követelni a pénzt, a hálátlan korcs. Valószínűleg a temetésre azért nem ment el, mert Gergő megverte volna, vagy bebaszta volna a koporsó mellé a gödörbe a pofátlan, hálátlan szart. El tudjátok képzelni, milyen műsort rendezhetett Vera halála után? Gondolom járt a pofája, hogy nem tehetik ki az utcára, mert perelni fog, stb. Én inkább egy ilyen forgatókönyvben hiszek, mint abban, hogy a púposnak hitelkártyája van, miközben itthon még egy sima debit cardja sem volt, és teljesen zokni a pénzügyekhez.
Oct 04, 2016 18:01:02
Best retard
(
x1)
Oct 04, 2016 18:12:14
x1)
Összefutottam ma a román konzullal. Rohadtul vissza kellett fognom magamat,hogy ne kezdjek el ordibálni,hogy hej condreanu, hej vasgárda.
broni a hibás :-(
Pmentő
Oct 04, 2016 18:14:51
Összefutottam ma a román konzullal. Rohadtul vissza kellett fognom magamat,hogy ne kezdjek el ordibálni,hogy hej condreanu, hej vasgárda.
Én meg azt álmodtam, hogy elöntött a szar. Meg vagyunk fertőzve.
Oct 04, 2016 18:14:51
Best retard
(
x1)
Oct 04, 2016 18:29:55
x1)
Én egyszerűen azért nem mentem el szavazni, mert nem tudom, hogy van-e még egyáltalán magyarországi bejelentett lakóhelyem, vagy már kijelentettek onnan.
ezek szerint, recskaiék nem is beszélnek veled, kibasztak az irodából, mint macskát szarni. a temetésesen látni sem akartak és ezt meg is mondták neked.
ezek szerint, recskaiék nem is beszélnek veled, kibasztak az irodából, mint macskát szarni. a temetésesen látni sem akartak és ezt meg is mondták neked.
púp bejelentett lakcíme az első rejszbunker, a nándorfejérvári köz. Ott a sugar trade kft bejelentve tartotta és valamiért az istennek nem akarták kijelenteni. Most,hogy a támogató nincs többé, valószínűleg első dolguk volt,hogy kijelentették a recskarémet, mielőtt odavonszolja a púpját csövezni.
-
Oct 04, 2016 18:37:43
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Ok, akkor ennyi volt egyelőre a karitatívkodásom. Úgy vélem, Rácz Gáboron keresztül Isten azt üzeni nekem, hogy szép dolog, ha segíteni akarok valakinek, hogy ezen keresztül is viszonozzam a világnak, amit én kaptam segítségként egy jóakarómtól, mielőtt kijutottam volna ide Németországa, de ez egyelőre még túl korai, úgyhogy most még ne erőltessem. Az dolog annyira egyértelmű, hogy ennél világosabban tényleg csak égő csipkebokorral lehet üzenni. Úgyhogy ezennel hallgatok az isteni kérésre, és legalább 2018-ig hanyagolom a témát.
Azért vagyok biztos benne, hogy ez az üzenet, mert én már mindent megpróbáltam az utóbbi hónapokban. Kihasználtam volna az 5000 eurós hitelkeretemet, csak hogy segítsek Gábornak talpra állni.
(1) Felajánlottam neki, hogy fizetek kaját és albérletet Stuttgartban, csak napi 8 órában keressen állást. Nemet mondott.
(2) Felajánlottam, hogy vázoljon fel nekem egy A4-es lapra valami épkézláb üzleti tervet egy vállalkozáshoz, és megfinanszírozom. Nemet mondott.
(3) Plusz a videóban szereplő ajánlatom, és hozzá a tanács, hogyan tudná a megfelelő nézettséget elérni (havi összefoglaló videók érdekesen megvágva, egy új, utazós YouTube-csatornán).
Ibolya Molnár Mi történt Endre? Én is adtam anno 6000 Ft-ot Rácz Gábornak és egy másik fiúnak, aki vele volt, Titánnak. Egyszer meg rendeltem neki a lakására a VIII. kerületbe pizzát, merthogy azt írta, hogy aznap még nem evett. De nem lehet őt józan belátásra bírni..tényleg sok segítséget ajánlottál fel és jobbnál-jobbakat.
Tetszik · 1 · 52 perce
Farkas Endre Kiss Én is adtam neki 50 eurót idén, meg egyszer fizettem egy 12 eurós ebédet neki. Az kb. 20 ezer forint, de ezzel NEM SEGÍTÜNK neki, mert elkölti és utána újra éhes lesz. CSAK az a valódi segítség, aminek köszönhetően önállóan tapra áll, és megtanul halászni, vagyis kitör a szegénységből. Minden más csak a csöves csavargás támogatása, olyan pedig én főszabályként elvből egyetlen fillérrel sem támogatok.
Tetszik - 1 · 48 perce · Szerkesztve
Siklaky Katalin Juhhéj, jajj de nagyon ismerős érzések ezek!!!
Tetszik · 1 · 47 perce
Farkas Endre Kiss Jah. Valakinek egyszerűen nem (vagy legalábbis most éppen nem) lehet segíteni. Van ilyen, és kész.
Tetszik · 39 perce
www.youtube.com/watch?v=6Jo0cQ_KoSA
1 órája ·
Ok, akkor ennyi volt egyelőre a karitatívkodásom. Úgy vélem, Rácz Gáboron keresztül Isten azt üzeni nekem, hogy szép dolog, ha segíteni akarok valakinek, hogy ezen keresztül is viszonozzam a világnak, amit én kaptam segítségként egy jóakarómtól, mielőtt kijutottam volna ide Németországa, de ez egyelőre még túl korai, úgyhogy most még ne erőltessem. Az dolog annyira egyértelmű, hogy ennél világosabban tényleg csak égő csipkebokorral lehet üzenni. Úgyhogy ezennel hallgatok az isteni kérésre, és legalább 2018-ig hanyagolom a témát.
Azért vagyok biztos benne, hogy ez az üzenet, mert én már mindent megpróbáltam az utóbbi hónapokban. Kihasználtam volna az 5000 eurós hitelkeretemet, csak hogy segítsek Gábornak talpra állni.
(1) Felajánlottam neki, hogy fizetek kaját és albérletet Stuttgartban, csak napi 8 órában keressen állást. Nemet mondott.
(2) Felajánlottam, hogy vázoljon fel nekem egy A4-es lapra valami épkézláb üzleti tervet egy vállalkozáshoz, és megfinanszírozom. Nemet mondott.
(3) Plusz a videóban szereplő ajánlatom, és hozzá a tanács, hogyan tudná a megfelelő nézettséget elérni (havi összefoglaló videók érdekesen megvágva, egy új, utazós YouTube-csatornán).
Ibolya Molnár Mi történt Endre? Én is adtam anno 6000 Ft-ot Rácz Gábornak és egy másik fiúnak, aki vele volt, Titánnak. Egyszer meg rendeltem neki a lakására a VIII. kerületbe pizzát, merthogy azt írta, hogy aznap még nem evett. De nem lehet őt józan belátásra bírni..tényleg sok segítséget ajánlottál fel és jobbnál-jobbakat.
Tetszik · 1 · 52 perce
Farkas Endre Kiss Én is adtam neki 50 eurót idén, meg egyszer fizettem egy 12 eurós ebédet neki. Az kb. 20 ezer forint, de ezzel NEM SEGÍTÜNK neki, mert elkölti és utána újra éhes lesz. CSAK az a valódi segítség, aminek köszönhetően önállóan tapra áll, és megtanul halászni, vagyis kitör a szegénységből. Minden más csak a csöves csavargás támogatása, olyan pedig én főszabályként elvből egyetlen fillérrel sem támogatok.
Tetszik · 1 · 47 perce
Farkas Endre Kiss Jah. Valakinek egyszerűen nem (vagy legalábbis most éppen nem) lehet segíteni. Van ilyen, és kész.
Tetszik · 39 perce
www.youtube.com/watch?v=6Jo0cQ_KoSA
Oct 04, 2016 18:37:43
Örebro
(
x17)
Oct 04, 2016 18:43:33
x17)
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Tetszik · 1 · 52 perce
Tetszik · 1 · 47 perce
Tetszik · 39 perce
youtube.com/watch?v=6Jo0cQ_KoSA
1 órája ·
Tetszik · 1 · 52 perce
Tetszik · 1 · 47 perce
Tetszik · 39 perce
youtube.com/watch?v=6Jo0cQ_KoSA
Örebro
(
x17)
Oct 04, 2016 18:47:37
x17)
ekkora hazugologepet (remelem jol irtam ciganyul)nem hordott meg a föld a hatan.
en nem ertem egyebkent, mi a lofasz ez az istenezes,meg ha nekem segitett valaki akkor most rajtam a sor, eddig is beteg agya volt, de most ha meginkabb megroggyant volna.
apropo gyagyas, ma hany helyre kuldted a cv-t? hany interju volt?
en nem ertem egyebkent, mi a lofasz ez az istenezes,meg ha nekem segitett valaki akkor most rajtam a sor, eddig is beteg agya volt, de most ha meginkabb megroggyant volna.
apropo gyagyas, ma hany helyre kuldted a cv-t? hany interju volt?
-
Oct 04, 2016 18:48:40
pedig a motoros taxizasba milyen jo lett volna, ha hitelbol befektetsz. foleg igy osszel!
Oct 04, 2016 18:48:40
szaracén főbérlő
Oct 04, 2016 18:50:25
Felújítottam a konyhát! xD
Oct 04, 2016 18:50:25
stressznélküli nyugi
Oct 04, 2016 18:58:02
Sneci nem úgy volt hogy te fizetted szház szházalékban a németországi kiruccanásaidat, a nyelvtanfolyamokat, stb ? Mégis volt jóakaró?
Oct 04, 2016 18:58:02
Best retard
(
x1)
Oct 04, 2016 19:10:56
x1)
ujszaszon (sem) lesz nyugtotok, te rohadek naci!
hát nem tudom, de szerintem Gyöngyit ki kéne hagyni. Van szegénynek elég baja a hülye fiával. Hadd éljen nyugodtan recskapók nélkül.
157 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Valami csak lesz.
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Ha nem lehet segíteni nekem, hát nem lehet.
A lelkiismeretem tiszta, én mindent megpróbáltam.
Ennyi.
csá