Köszi, bátran javítsátok az elírásokat, hibás szóhasználatokat.
A 444-nél is jól esne a lektorálás, ha lenne olyan... ;)
40 percért se baszna le senki, te idióta, de te nem futottál!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nem érzem úgy, hogy bármivel is átbaszna.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jó genetikát örököltem. Apám korábban távugró-versenyeket nyert, meg futóversenyeket egyetemistaként.
Ez a jó genetika valami új szerzemény lehet:
www.youtube.com/watch?v=57fAHqDk3D4&t=60s
Azért basznak át, mert balfasz vagy.
nem futottál :)
ez teljesen evidens, annyi faszságot hadoválsz itt össze.
de hazudj újat, mennyi volt a pulzusod miközben futottál? mennyit mutat a log, nem is kell screenshot, csak írd be az értékeket
Messziről jött ember azt hazudik, amit akar. Bizonyítékot kérünk, például a rajtszámodat és a honlapról a hozzá tartozó eredményt. Az nem bizonyíték, amit magadnak tudsz hamisítani.
Ez 6 éve volt, azóta sodi egészségesebb lett (többször volt kórházban is, hogy még egészségesebbre gyógyuljon), meg persze sportolt is sokat, másfél éve fizeti a konditerem-bérletet is
Jó genetikát?
-intellektus: szociopátia narcisztikus személyiségzavarral, figyelemzavar, gyenge kreatív készségek, tanulási problémák.
-fogak: 36 éves korodra maradt 14-15 fogad, azok is húzásérettek
-fej: egyértelmű Marfan-szindrómás tünetek, Neandervölgyi homlokcsont, ormótlan áll, beesett szemek, rossz látás.
-nyak: pálcika
-vállöv: keskeny vállak, izomtónus nélküli karok
-alkarok, kezek: Marfan szindrómás vékonyságú csukló, órmótlan, eltorzult kezek. Finommotoros mozgás részleges hiánya, görcsös kéztartás.
-felsőtest: tölcsérmellkas, lordosis, kyphosis, scoliosis, bordapúp, forward head posture, gyenge izomtónus, műtött sérv.
-alsótest: ormótlan pénisz, gyenge izomtónusú vékony végtagok, enyhe x-láb és bokasüllyedés.
Hol van a jó genetika, Endre? Mit hagytam ki vajon, ami felhúzná az átlagot a 0 fölé?
De te azért nagyon szeretted volna megbaszni a nyírségi prolit, még vinnyogtál is neki videón, hogy péküljetek ki.
hát azért hetyetye
Szombatig még van 6 nap, zsidó!
Na faszverés, csá.
+1
SoDI baszod, én megtehetem, hogy csak úgy donételek, mert telik rá. De nyilván névtelenül teszem csak meg.
Szóval ha kell a pénzem, mozgasd a ványadt valagad és intézkedj.
A snecológia érdekében hajlandó vagyok donételni.
Ismétlem: Kapsz 50€-t, ha végre elmondod a troll bácsiknak, mit jelent az OCH-KOM!
ezaz, nálam bicikliszerelős live-onként "keresett" 5 eurót, de nem tudom elutalni, mert másnap bebaszva már kiteszi a netre és utána leveleket tiszavasvárról évekig, kinek hiányzik ez
(na meg előbb vállalom be, hogy a migration aid-nek utalok :) )
Valamit makogott a bicikli szerelő videóban, hogy már tud erről ogre, és mintha 100 ojró az ára.
Erre sírás, rívás, könyörgés stb. Nem hatott meg. De legalább nagy kétségbe esésében elmondta (felajánlván sodiról kínos infókat), hogy sodrák őt is invitálta masztipartiba egy 2013-as kilakoltatás utáni kocsmázás során részegen, valamint beismerte, hogy nem csak a venyigében, de az imei-ben is többször zaklatták szexuálisan, csak nem mert feljelentést tenni.
Gratulálok, kiváló csicskítás!
A masztiparty nekem fura, lehetséges, hogy csak azért mondta, mert azt hitte, hogy ezzel szabadulhat?
Mit mondott erről pontosan tajgi?
csillagos ötös. tajgival mostanában nincs gond (a biciklis live-on se moderált csak néha höbörgött sodinak) amúgy
az egyhibás beugratós kérdés, nem?
Aranyember vagy! Azért legközelebb bánatpénzért hozzátok el az xp-jét :D
business as usual: éles helyzetben a kyokushin cipőnézegetés az adu, gyerekekkel és nőkkel viszont szívesen erőszakoskodik. rég gyanítom, hogy sodi azért tartja wingként, hogy látsszon, van nála nagyobb faszfej.
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
Okom, baszki, ne legyél már ilyan fasz!
A futást is a pia miatt kúrtad el, erre megint iszol? Semmiből se tanulsz?
Te vagy a fasz, mert ennek shemmi de shemmi értelme.
kérem a homoszexuális tartalom törlését, meg hej vasgárda, meg égessük meg sodit, csak ne kelljen ilyet látnom többet, köszi
Annyi sebhely van rajtad, mint egy veterán katonán, pedig egész életedet zárt térben töltötted recskázással. Ez már teljesítmény!
A futóversenyen? A munkatársaim.
Meg meglátjátok.
Tehát tényleg elmentél a helyszínre, és van rólad kép futóruhában? Ez csak azt jelentheti, hogy nem lemondtad korábban, hanem kidőltél a pia miatt, és ezért nem futottál.
Hánytál is, vagy csak annyira dűlöngéltél, hogy nem engedtek el?
Ne terelj, a nudit kérdeztem, mert ez nem selfi!
Nem baj az, kell rá kis izom, és jó az.
Fehér legalább a napozás miatt nem vagyok.
Neked akkor lesz kockás hasad, amikor filccel rajzolsz magadnak egyet.
Kivel voltál nudizni? Ogre esetleg?
Áá, mivel nincs zsír, hamar szálkásodok.
Ez, hogy nulla edzés után lenyomtam a 33 percet, bebizonyította előttem, hogy edzéssel csodákat tudnék kihozni magamból.
Nincs zsír? Rajtad? Az a kiálló sörhas szerinted miből van?
A hamburgi műtéttől.
De edzéssel ezt is korrigálom.
Gondolom a Jövő héten!
Az anyja sem veti meg a bort. Emlékezzetek az ugrálós robot videóra, ahol látszott, hogy mss. kiss hol dugta el az üres üvegeket.
Ezt kivételesen felpontoztam. Sikítva röhögök, Endre! Nagyon jó a műsor!
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Kisboros annyira jelentéktelen, hogy egy percnyi irl fáradozást sem érdemel. Amúgy is elárulta, hogy alkommentet nem tud törölni a flokk alatt, csak a főkommentet és azzal törlődik a válasz. Tehát elegendő a nem troll kommentek alatt számonkérni a kutyabaszást, és akkor vagy kénytelen törölni minden érdemi kommentet, és ezzel teljesen tönkre baszni a flokk kommentszekcióját, vagy kénytelen lesz beletörődni, hogy nem ér semmit a hatalmával.
Fel kell hívni az anyját, hogy igaz-e.
erektáltan is lóg, evidenciákat.
mi van a Devizás Haverral?
Szerző:
sodika
Jun 10, 2018 13:01:37
Válasz
(0)
Tehát Theodorus Bruchwald volt lényegében az az ember, aki engem megmentett. Csak ő ugye nem sokkal utána távozott a cégtől. Ha ő nem vesz fel, elképzelhető, hogy soha nem jutok ki ide Németországba. A kezdőlökés után viszont már mentek a dolgok. :)
Jun 10, 2018 13:01:37
Hiénaverő
(
x17)
Jun 10, 2018 13:01:38
x17)
Sneci szerinted az ogre nem bassza át a hombár fejedet?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Újságíró troll
Jun 10, 2018 13:01:53
Nem artatlan trollok, hanem artalmatlan trollok, haho!
Köszi, bátran javítsátok az elírásokat, hibás szóhasználatokat.
A 444-nél is jól esne a lektorálás, ha lenne olyan... ;)
Jun 10, 2018 13:01:53
-
Jun 10, 2018 13:02:28
Miért rúgnának ki? Nulla edzéssel a 33 percem jobb, mint gondoltam. Attól féltem, ne legyen több 36 percnél. És nem is lett.
40 percért se baszna le senki, te idióta, de te nem futottál!
-
Olyan embernek, aki többé nem kísérletezik mindneféle ilyen-olyanféle emberrel. Nem német emberből kizárólag a litván gyerek nem baszott át, akitől az első berlini lakásomat béreltem még 2014-ben.
te evekig atbasztal es lehuztal mindenkit. Csak visszakapod amit adtal masoknak. Nincs ezzel semmi gond Jun 10, 2018 13:02:28
xray
(
x21)
Jun 10, 2018 13:03:21
x21)
Jun 10, 2018 13:03:21
Miért rúgnának ki? Nulla edzéssel a 33 percem jobb, mint gondoltam. Attól féltem, ne legyen több 36 percnél. És nem is lett.
én 15 perc alatt futom le. igaz egy kicsit hazudós vagyok, rólad nem is beszélve. Jun 10, 2018 13:03:21
sodika
Jun 10, 2018 13:03:33
Sneci szerinted az ogre nem bassza át a hombár fejedet?
Nem érzem úgy, hogy bármivel is átbaszna.
Jun 10, 2018 13:03:33
-
Jun 10, 2018 13:03:35
0 edzessel nincs 33 perc. Jun 10, 2018 13:03:35
sodika
Jun 10, 2018 13:04:42
0 edzessel nincs 33 perc.
Jó genetikát örököltem. Apám korábban távugró-versenyeket nyert, meg futóversenyeket egyetemistaként.
Jun 10, 2018 13:04:42
-
Jun 10, 2018 13:06:02
Nem hajdani egyetemi tanár, de legalább echte német.
A nyírségi proli Andi görög festményes csaj meg a hamburgi francianéger után nem kísérletezek.
azert a nyirsegi proli felkezzel lenyomott a picsaba. Egyebkent te meg nala is proli voltal es vagy. Pl. Kurchio 2000-e? 2000-el lehuzni vkit marvinkabb putris cigany,szint. Szoval jobb ha kussolsz A nyírségi proli Andi görög festményes csaj meg a hamburgi francianéger után nem kísérletezek.
Jun 10, 2018 13:06:02
-
Jun 10, 2018 13:07:09
szerintem max tavnezo versenyt nyert apad. Jun 10, 2018 13:07:09
-
Jun 10, 2018 13:07:22
Elszámoltad hazug gnóm, kinéztél egy átlagos időt, és azt hazudtad be ide. Ha egyáltalán megpróbáltad volna lefutni a távot, akkor biztosan tudnád, hogy senki nem hiszi el neked a 33 percet, már ebből is lehet tudni, hogy nem is futottál.
Megint tátott szájjal rohantál a faszerdőbe, hogy egy klasszikust idézzek.
Megint tátott szájjal rohantál a faszerdőbe, hogy egy klasszikust idézzek.
Jun 10, 2018 13:07:22
Pegazus 88
Jun 10, 2018 13:09:00
Gutten Tág!
Kicsit hanyagolnom kellett a fórumot egy pár napra, de amint látom pörögnek az események.
Milyen 33 perc alatt milyen 5 km? Ezzel az egészségi állapottal és fizikummal? Hagyjad snegó. Ezt még te sem hiszed el. Valldd csak be, hogy rajtad ment el az egész csapat eredménye.
Ja, volt újabb tajgi fenyítés, ha délután lesz 10 percem, gyorsan leírom. Sok érdekességet mesélt el az impotens pszeudo-homoszexuál.
Kicsit hanyagolnom kellett a fórumot egy pár napra, de amint látom pörögnek az események.
Milyen 33 perc alatt milyen 5 km? Ezzel az egészségi állapottal és fizikummal? Hagyjad snegó. Ezt még te sem hiszed el. Valldd csak be, hogy rajtad ment el az egész csapat eredménye.
Ja, volt újabb tajgi fenyítés, ha délután lesz 10 percem, gyorsan leírom. Sok érdekességet mesélt el az impotens pszeudo-homoszexuál.
Jun 10, 2018 13:09:00
-
Jun 10, 2018 13:09:13
Recskas mi lenne ha lefutnad ujra az 5 km-t? Keszits rola videot ahol mered az idot.
Jun 10, 2018 13:09:13
sodika
Jun 10, 2018 13:09:29
-
Ez a jó genetika valami új szerzemény lehet:
www.youtube.com/watch?v=57fAHqDk3D4&t=60s
xray
(
x21)
Jun 10, 2018 13:11:30
x21)
Jun 10, 2018 13:11:30
igen, a szálfa termeted, arányos koponyád, észbeli képességeid mind azt bizonyítják. Jun 10, 2018 13:11:30
-
Jun 10, 2018 13:14:08
Olyan embernek, aki többé nem kísérletezik mindneféle ilyen-olyanféle emberrel. Nem német emberből kizárólag a litván gyerek nem baszott át, akitől az első berlini lakásomat béreltem még 2014-ben.
Azért basznak át, mert balfasz vagy.
Jun 10, 2018 13:14:08
Örebro
(
x17)
Jun 10, 2018 13:15:28
x17)
te prolizol, akinek az anyja egy adocsalo tolvaj az apja egy alkoholista, igaz az anyad miatt lett az. nålatok a csalåd szentsege mindenek felett. jol emlekszem, elvegeztel valami szakközepiskolåt?
-
Jun 10, 2018 13:15:45
Jun 10, 2018 13:15:45
-
Jun 10, 2018 13:17:53
nem futottál :)
ez teljesen evidens, annyi faszságot hadoválsz itt össze.
de hazudj újat, mennyi volt a pulzusod miközben futottál? mennyit mutat a log, nem is kell screenshot, csak írd be az értékeket
Jun 10, 2018 13:17:53
töppedt buzigolyók
Jun 10, 2018 13:20:27
Messziről jött ember azt hazudik, amit akar. Bizonyítékot kérünk, például a rajtszámodat és a honlapról a hozzá tartozó eredményt. Az nem bizonyíték, amit magadnak tudsz hamisítani.
Jun 10, 2018 13:20:27
-
Jun 10, 2018 13:23:21
Ez 6 éve volt, azóta sodi egészségesebb lett (többször volt kórházban is, hogy még egészségesebbre gyógyuljon), meg persze sportolt is sokat, másfél éve fizeti a konditerem-bérletet is
Jun 10, 2018 13:23:21
töppedt buzigolyók
Jun 10, 2018 13:30:05
Jó genetikát?
-intellektus: szociopátia narcisztikus személyiségzavarral, figyelemzavar, gyenge kreatív készségek, tanulási problémák.
-fogak: 36 éves korodra maradt 14-15 fogad, azok is húzásérettek
-fej: egyértelmű Marfan-szindrómás tünetek, Neandervölgyi homlokcsont, ormótlan áll, beesett szemek, rossz látás.
-nyak: pálcika
-vállöv: keskeny vállak, izomtónus nélküli karok
-alkarok, kezek: Marfan szindrómás vékonyságú csukló, órmótlan, eltorzult kezek. Finommotoros mozgás részleges hiánya, görcsös kéztartás.
-felsőtest: tölcsérmellkas, lordosis, kyphosis, scoliosis, bordapúp, forward head posture, gyenge izomtónus, műtött sérv.
-alsótest: ormótlan pénisz, gyenge izomtónusú vékony végtagok, enyhe x-láb és bokasüllyedés.
Hol van a jó genetika, Endre? Mit hagytam ki vajon, ami felhúzná az átlagot a 0 fölé?
Jun 10, 2018 13:30:05
-
Jun 10, 2018 13:32:30
Ezt jól elkúrtad recskás!
Ha csütörtökön nemet mondasz a versenyre, most nem kéne attól rettegned, hogy felhívtad a saját linkségedre a vezetőség figyelmét.
Pedig mekkora lehetőség volt! Ha 40-45 perc alatt zihálva lekocogod, te lettél volna a cég megmentője, kurvára senkit nem érdekelt volna hogy lassú vagy, csak hogy te mentetted ki a csapatot.
De te elkúrtad, nem futottál, és hétfőn mindenki a megbízhatatlanságodról fog beszélni.
Ha csütörtökön nemet mondasz a versenyre, most nem kéne attól rettegned, hogy felhívtad a saját linkségedre a vezetőség figyelmét.
Pedig mekkora lehetőség volt! Ha 40-45 perc alatt zihálva lekocogod, te lettél volna a cég megmentője, kurvára senkit nem érdekelt volna hogy lassú vagy, csak hogy te mentetted ki a csapatot.
De te elkúrtad, nem futottál, és hétfőn mindenki a megbízhatatlanságodról fog beszélni.
Jun 10, 2018 13:32:30
-
Jun 10, 2018 13:33:19
Nem hajdani egyetemi tanár, de legalább echte német.
A nyírségi proli Andi görög festményes csaj meg a hamburgi francianéger után nem kísérletezek.
De te azért nagyon szeretted volna megbaszni a nyírségi prolit, még vinnyogtál is neki videón, hogy péküljetek ki.
Jun 10, 2018 13:33:19
Néző
Jun 10, 2018 13:36:51
Mi van a szombat délelőtti flokkal? Megint hazudtál?
Jun 10, 2018 13:36:51
Schwezoff Dávid
Jun 10, 2018 13:39:59
hát azért hetyetye
Jun 10, 2018 13:39:59
-
Jun 10, 2018 13:42:13
A pudvás, ragyás, kráteres arcbőrt, valamint a 36 évesen kopaszodó, őszülő tincseket se hagyjuk ki.
Jun 10, 2018 13:42:13
Sodigen.exe
Jun 10, 2018 13:42:39
Mi van a szombat délelőtti flokkal? Megint hazudtál?
Szombatig még van 6 nap, zsidó!
Na faszverés, csá.
Jun 10, 2018 13:42:39
-
Jun 10, 2018 13:43:24
Ilyen sportember volt az öreg Rocskai? Jun 10, 2018 13:43:24
-
Jun 10, 2018 13:45:57
Mit tippelsz gygyás,melyik lesz előbb,az ogre dob ki a tükör miatt vagy a főnök rúg ki a futás miatt?
Jun 10, 2018 13:45:57
-
Jun 10, 2018 13:47:30
A hvg-s rendszergazda hogy töltötte le az induló csapatok listáját? És tudjuk esetleg a nevezőket ezekhez a csapatokhoz?
Van pár, amelyik nem ért célba/nem indult el, és nem sok marad, ha kizárjuk a nagy cégek csapatait.
Van pár, amelyik nem ért célba/nem indult el, és nem sok marad, ha kizárjuk a nagy cégek csapatait.
Jun 10, 2018 13:47:30
xray
(
x21)
Jun 10, 2018 13:49:14
x21)
a coub csatornát nehogy nézze egy pszichiáter, mert azonnal küldi sneciért a mentőápolókat a kényszerzubbonnyal.
Škoda Superb
Jun 10, 2018 13:51:31
Endre, azonnal donételek 50€-t, ha elárulod végre, mit jelent az OCH-KOM!
www.youtube.com/watch?v=t4mffhu9H8Q&t=6m23s
www.youtube.com/watch?v=t4mffhu9H8Q&t=6m23s
Jun 10, 2018 13:51:31
-
Jun 10, 2018 14:05:07
sodi, csináld már meg hogy anonim lehessen donételni, mert saját névvel-paypal számláról csak zsery mer...
Jun 10, 2018 14:05:07
Škoda Superb
Jun 10, 2018 14:08:46
sodi, csináld már meg hogy anonim lehessen donételni, mert saját névvel-paypal számláról csak zsery mer...
+1
SoDI baszod, én megtehetem, hogy csak úgy donételek, mert telik rá. De nyilván névtelenül teszem csak meg.
Ismétlem: Kapsz 50€-t, ha végre elmondod a troll bácsiknak, mit jelent az OCH-KOM!
Jun 10, 2018 14:08:46
Snecológia Tanszék
Jun 10, 2018 14:11:38
Kedves Hallgatók!
Kezdődik a vizsgaidőszak, kérjük töltsék ki az alábbi tesztet, amelyen összesen 12 pont érhető el.
Sikeres vizsgát kíván:
A Snecológia Tanszék
Miért költözött véglegesen SoDI Németországba?
[ ] Mert Vera néni halála után kihajították a Kolosy téri recskabarlangból.
[ ] Kiváló referenciáinak köszönhetően megkereste egy német fejvadász
cég, és meggyőző bérezést ajánlottak.
[ ] A Groteszk-től Solymári Robi küldte ki új technológiákat tanulni.
[ ] Nem költözött Németországba, a videói csak zöld hátteres CGI
videók. Valójában Rocskaiék Farkastorki úti erődítményének pincéjében él
szexkoboldként, láncra verve.
Tedd időrendi sorrendbe az alábbi berlini főbérlőket, lakótársakat:
[ ] Herr Schrekk, a berlini ogre.
[ ] Az asztalos tanonc csaj.
[ ] A festett hajú néger.
[ ] A galériás Andi.
Miért ferdült el SoDI orra?
[ ] Berlinbe érkezéskor leesett a cuccaival a vonat lépcsőjéről és
megütötte magát.
[ ] Biciklizés közben kapott egy pofont.
[ ] 2006-ban a rendőrségi fogdában gumibotozták meg.
[ ] 69-es pózban Andi rossz dőlésszögű pinája ferdítette el.
Hová rajzolt térképet Endre, miközben Berlinben kavargott?
[ ] Nem rajzolt, az okostelefonja térkép alkalmazásával tájékozódott,
mint minden programozó.
[ ] A nyelviskolai jegyzetfüzetének egyik lapját tépte ki.
[ ] A tenyerébe.
[ ] Wc papírra.
Melyik a kakukktojás mondat?
[ ] "véglegesen elegem van az elbaszott veboldaladból. és lassan
igazából szólva belőled is. mindig amikor a legnagyobb stressz van
baszik be ez a nyomorult kibaszott oldal!!!"
[ ] "és hol a fb oldal róla? elegem van ebből az állandó
magyarázkodásból. mindig mindenre van válaszod, a magyarázkodás nagyon
jól megy! lehet azzal kellene pénzt keresned hogy ezt tanítod. mert
másra nem nagyon vagy képes!"
[ ] "te hülye fasz! leszarom a lelkiismereted!"
[ ] "szétloccsantom a fejed a betonon!"
[ ] "Endre, ezt ügyesen megoldottad, faszán működik a weboldal. kezd
már egyre komolyabb pénzeket termelni, amiből testvériesen megosztozunk.
most épp szabad az estém, van kedved feljönni hozzám egy kis
netflix&chill-re?"
Miért szakadt meg a munka- és emberi kapcsolat Andival?
[ ] Endre új párkapcsolatra lelt egy jókedélyű, pocakos, gazdag német
úr személyében, így régi kedvesére már nem volt szüksége.
[ ] Endre a munkát kiválóan elvégezte, Andi kifizette. Így a projekt
sikerrel lezárult, mindenki ment a maga dolgára.
[ ] Endre minőségtelen munkát végzett, a levelezőrendszere nem
működött, mi több, kémkedő funkciókat épített be a programba, hogy Andi
minden mozdulatáról tudjon.
[ ] Endre egy közös kávézás alkalmával bemutatta a 23-as pitont
Andinak, irgalmatlanul megdöngette, de ilyen előzmények után már nem
tudtak tovább a közös munkára koncentrálni.
Amikor Endre ideiglenes Bécsbe utazott egy munkára, hogy nézett ki a
bécsi főnökúr?
[ ] Egy őszes szakállú fickó.
[ ] Egy pocakos zsidó.
[ ] Ő volt az XXL-es trikós szexpapi.
[ ] Ő volt Fakenguru a sodifórumról.
Mit kapott Endre a Bécsben végzett munkájáért?
[ ] 100 eurót.
[ ] Egy tartós bécsi állást.
[ ] Semmit, így árazták be munkája minőségét.
[ ] Halloween-ről megmaradt nyalókát, így árazták be munkája minőségét.
Milyen rendszeres probléma adódott Endre albérleteiben?
[ ] Rendszeresen szexuális kapcsolatba került a főbérlőivel.
[ ] Rendszeresen károkat okozott és bepenészedett az élettere.
[ ] Rendszeresen elhurcolta a rendőrség a nem bejelentett lakcíme,
munkahelye miatt.
[ ] Rendszeresen beáztatta az alattuk lakót.
Mi a visszatérő elem Endre vlog és stream videóiban?
[ ] A folyamatos alkoholizálás.
[ ] A donate-ek.
[ ] A videóinak minőségét, humorosságát méltató kommentek.
[ ] Az összeszedett fogalmazás.
Mi a leggyakrabban elhangzó mondat Endre stream-jei során?
[ ] "Ény eszt nyem éjtyem"
[ ] "Köszi a donate-et"
[ ] "Megyünk egy raid-re a haverjaimmal"
[ ] "Elolvastam a leírást és pontosan értem, mit kell csinálni"
Melyik live stream videója közben bukott le Herr Schrekk, a berlini ogre?
[ ] A bicikli szerelős live.
[ ] A Wolfenstein stream.
[ ] A fazonnyíró live.
[ ] A Livejasmin közvetítés.
Kezdődik a vizsgaidőszak, kérjük töltsék ki az alábbi tesztet, amelyen összesen 12 pont érhető el.
Sikeres vizsgát kíván:
A Snecológia Tanszék
Miért költözött véglegesen SoDI Németországba?
[ ] Mert Vera néni halála után kihajították a Kolosy téri recskabarlangból.
[ ] Kiváló referenciáinak köszönhetően megkereste egy német fejvadász
cég, és meggyőző bérezést ajánlottak.
[ ] A Groteszk-től Solymári Robi küldte ki új technológiákat tanulni.
[ ] Nem költözött Németországba, a videói csak zöld hátteres CGI
videók. Valójában Rocskaiék Farkastorki úti erődítményének pincéjében él
szexkoboldként, láncra verve.
Tedd időrendi sorrendbe az alábbi berlini főbérlőket, lakótársakat:
[ ] Herr Schrekk, a berlini ogre.
[ ] Az asztalos tanonc csaj.
[ ] A festett hajú néger.
[ ] A galériás Andi.
Miért ferdült el SoDI orra?
[ ] Berlinbe érkezéskor leesett a cuccaival a vonat lépcsőjéről és
megütötte magát.
[ ] Biciklizés közben kapott egy pofont.
[ ] 2006-ban a rendőrségi fogdában gumibotozták meg.
[ ] 69-es pózban Andi rossz dőlésszögű pinája ferdítette el.
Hová rajzolt térképet Endre, miközben Berlinben kavargott?
[ ] Nem rajzolt, az okostelefonja térkép alkalmazásával tájékozódott,
mint minden programozó.
[ ] A nyelviskolai jegyzetfüzetének egyik lapját tépte ki.
[ ] A tenyerébe.
[ ] Wc papírra.
Melyik a kakukktojás mondat?
[ ] "véglegesen elegem van az elbaszott veboldaladból. és lassan
igazából szólva belőled is. mindig amikor a legnagyobb stressz van
baszik be ez a nyomorult kibaszott oldal!!!"
[ ] "és hol a fb oldal róla? elegem van ebből az állandó
magyarázkodásból. mindig mindenre van válaszod, a magyarázkodás nagyon
jól megy! lehet azzal kellene pénzt keresned hogy ezt tanítod. mert
másra nem nagyon vagy képes!"
[ ] "te hülye fasz! leszarom a lelkiismereted!"
[ ] "szétloccsantom a fejed a betonon!"
[ ] "Endre, ezt ügyesen megoldottad, faszán működik a weboldal. kezd
már egyre komolyabb pénzeket termelni, amiből testvériesen megosztozunk.
most épp szabad az estém, van kedved feljönni hozzám egy kis
netflix&chill-re?"
Miért szakadt meg a munka- és emberi kapcsolat Andival?
[ ] Endre új párkapcsolatra lelt egy jókedélyű, pocakos, gazdag német
úr személyében, így régi kedvesére már nem volt szüksége.
[ ] Endre a munkát kiválóan elvégezte, Andi kifizette. Így a projekt
sikerrel lezárult, mindenki ment a maga dolgára.
[ ] Endre minőségtelen munkát végzett, a levelezőrendszere nem
működött, mi több, kémkedő funkciókat épített be a programba, hogy Andi
minden mozdulatáról tudjon.
[ ] Endre egy közös kávézás alkalmával bemutatta a 23-as pitont
Andinak, irgalmatlanul megdöngette, de ilyen előzmények után már nem
tudtak tovább a közös munkára koncentrálni.
Amikor Endre ideiglenes Bécsbe utazott egy munkára, hogy nézett ki a
bécsi főnökúr?
[ ] Egy őszes szakállú fickó.
[ ] Egy pocakos zsidó.
[ ] Ő volt az XXL-es trikós szexpapi.
[ ] Ő volt Fakenguru a sodifórumról.
Mit kapott Endre a Bécsben végzett munkájáért?
[ ] 100 eurót.
[ ] Egy tartós bécsi állást.
[ ] Semmit, így árazták be munkája minőségét.
[ ] Halloween-ről megmaradt nyalókát, így árazták be munkája minőségét.
Milyen rendszeres probléma adódott Endre albérleteiben?
[ ] Rendszeresen szexuális kapcsolatba került a főbérlőivel.
[ ] Rendszeresen károkat okozott és bepenészedett az élettere.
[ ] Rendszeresen elhurcolta a rendőrség a nem bejelentett lakcíme,
munkahelye miatt.
[ ] Rendszeresen beáztatta az alattuk lakót.
Mi a visszatérő elem Endre vlog és stream videóiban?
[ ] A folyamatos alkoholizálás.
[ ] A donate-ek.
[ ] A videóinak minőségét, humorosságát méltató kommentek.
[ ] Az összeszedett fogalmazás.
Mi a leggyakrabban elhangzó mondat Endre stream-jei során?
[ ] "Ény eszt nyem éjtyem"
[ ] "Köszi a donate-et"
[ ] "Megyünk egy raid-re a haverjaimmal"
[ ] "Elolvastam a leírást és pontosan értem, mit kell csinálni"
Melyik live stream videója közben bukott le Herr Schrekk, a berlini ogre?
[ ] A bicikli szerelős live.
[ ] A Wolfenstein stream.
[ ] A fazonnyíró live.
[ ] A Livejasmin közvetítés.
Jun 10, 2018 14:11:38
Pegazus 88
Jun 10, 2018 14:11:44
Na hát Szijjasztok!
Kedvenc KMZ-s trollotok kicsit elvolt tűnve, többek között munka miatt, így csak megkésve osztja meg veletek farkarossz legújabb saját magának ültetett faszerdejét.
Történt május elején, hogy a gyerek (ilyenkor gondolkozom el a késői abortuszon) ismét beleállt egy fácsés otthonvédős trollkodásba. Természetesen impotens barátunkkal. Mivel a hülye gyerekem iskolájának neve nyilvános, ráadásul nincs is messze a tajgi-fészektől, valamint ágyékom retardált gyümölcse nem egy félelmetes kinézetű 16 éves kölyök, így farkarossz úgy gondolta, hogy ha már a farka nem kemény, legalább ő lesz az egy girnyó kiskölyökkel. El is ment az isi elé és felkérdezte a gyereket, egyébként tök normális hangnemben előszőr (a gyerek elmondása szerint) , hogy mi a faszt képzel magáról, meg ilyenek. A gyerek válaszolt neki a maga nyegle stílusában, amire tajgi dührohamot kapott és elkezdte lökdösni a gyereket. Nyilván mivel több osztál és évfolyam társa is jelen volt ezért rögtön odaugrottak (valamiért kedveleik a kortársai a kölykömet, ami jó...), hogy mi a geci van. Erre persze a bátor sittes rögtön visszakozott és szaladt vagy 150 métert visszafele, majd onnan kezdett el óbégatni, meg fenyegetőzni.
Gyerek hazajött, elmondta mi történt, én feldühödtem, majd hívtam a XV. ker RK-n osztályvezetőként dolgozó tzls. komát, hogy "na most akkor és különben is és a kurvaanyját stb....". Persze lenyugtatott, hogy ne bontsam le azonnal a teljes lakótelepet, hanem csináljuk ezt okosan. Miután leadta a szolit késő délután, találkoztunk a Drégelyvár 31 előtt. Becsöngettünk, anya vette fel, bemutatkoztunk és elmondtuk mi járatban. Nem meglepő módon anya beengedett minket. Fennt, egyébként a körülményekhez képest takaros lakásban hellyel és kávéval lettünk kínálva, mivel az impotens fasz nem volt otthon.
Elmeséltük az egész sztorit, valamint a készülő faszerdőt, anyuka megbotránkozva hallgatta. Természetesen 25x elmézést kért és biztosított róla, hogy többé ilyen nem fog előfordulni. Bezsélgettünk sokmindenről, a teljesség igénye nélkül: tajgi alkalmi munkáiról, élhetetlenségéről, anyjával szembeni erőszakos viselkedéséről, alkohol problémáiról.
Ekkor befutott tajgi, akinek az arcát kőbe kellett volna vésni.... :D Persze tajgimama azonnal nekiesett, hogy mit gondol magáról és stb. Mire mutter a végére ért, a kemény sittes már pityergett. Én elmondtam, hogy még aznap feljelentést fogok tenni, tanúvallomásokkal és kamera felvételekkel megerősítve. Nyilván a kamera felvételek csak lementésre kerültek, nem birtoklom azokat.
Erre sírás, rívás, könyörgés stb. Nem hatott meg. De legalább nagy kétségbe esésében elmondta (felajánlván sodiról kínos infókat), hogy sodrák őt is invitálta masztipartiba egy 2013-as kilakoltatás utáni kocsmázás során részegen, valamint beismerte, hogy nem csak a venyigében, de az imei-ben is többször zaklatták szexuálisan, csak nem mert feljelentést tenni.
Én viszont igen, úgyhogy másnap el is jött érte a meseautó és bevitték kihallgatni gyanusítottként. Egy baj van, hogy utána rögtön elengedték, annak ellenére, hogy beismerő vallomást tett.
Jelenleg itt állunk, reméljük a nyomozás hamarosan lezárul.
Pegazus out.
Kedvenc KMZ-s trollotok kicsit elvolt tűnve, többek között munka miatt, így csak megkésve osztja meg veletek farkarossz legújabb saját magának ültetett faszerdejét.
Történt május elején, hogy a gyerek (ilyenkor gondolkozom el a késői abortuszon) ismét beleállt egy fácsés otthonvédős trollkodásba. Természetesen impotens barátunkkal. Mivel a hülye gyerekem iskolájának neve nyilvános, ráadásul nincs is messze a tajgi-fészektől, valamint ágyékom retardált gyümölcse nem egy félelmetes kinézetű 16 éves kölyök, így farkarossz úgy gondolta, hogy ha már a farka nem kemény, legalább ő lesz az egy girnyó kiskölyökkel. El is ment az isi elé és felkérdezte a gyereket, egyébként tök normális hangnemben előszőr (a gyerek elmondása szerint) , hogy mi a faszt képzel magáról, meg ilyenek. A gyerek válaszolt neki a maga nyegle stílusában, amire tajgi dührohamot kapott és elkezdte lökdösni a gyereket. Nyilván mivel több osztál és évfolyam társa is jelen volt ezért rögtön odaugrottak (valamiért kedveleik a kortársai a kölykömet, ami jó...), hogy mi a geci van. Erre persze a bátor sittes rögtön visszakozott és szaladt vagy 150 métert visszafele, majd onnan kezdett el óbégatni, meg fenyegetőzni.
Gyerek hazajött, elmondta mi történt, én feldühödtem, majd hívtam a XV. ker RK-n osztályvezetőként dolgozó tzls. komát, hogy "na most akkor és különben is és a kurvaanyját stb....". Persze lenyugtatott, hogy ne bontsam le azonnal a teljes lakótelepet, hanem csináljuk ezt okosan. Miután leadta a szolit késő délután, találkoztunk a Drégelyvár 31 előtt. Becsöngettünk, anya vette fel, bemutatkoztunk és elmondtuk mi járatban. Nem meglepő módon anya beengedett minket. Fennt, egyébként a körülményekhez képest takaros lakásban hellyel és kávéval lettünk kínálva, mivel az impotens fasz nem volt otthon.
Elmeséltük az egész sztorit, valamint a készülő faszerdőt, anyuka megbotránkozva hallgatta. Természetesen 25x elmézést kért és biztosított róla, hogy többé ilyen nem fog előfordulni. Bezsélgettünk sokmindenről, a teljesség igénye nélkül: tajgi alkalmi munkáiról, élhetetlenségéről, anyjával szembeni erőszakos viselkedéséről, alkohol problémáiról.
Ekkor befutott tajgi, akinek az arcát kőbe kellett volna vésni.... :D Persze tajgimama azonnal nekiesett, hogy mit gondol magáról és stb. Mire mutter a végére ért, a kemény sittes már pityergett. Én elmondtam, hogy még aznap feljelentést fogok tenni, tanúvallomásokkal és kamera felvételekkel megerősítve. Nyilván a kamera felvételek csak lementésre kerültek, nem birtoklom azokat.
Én viszont igen, úgyhogy másnap el is jött érte a meseautó és bevitték kihallgatni gyanusítottként. Egy baj van, hogy utána rögtön elengedték, annak ellenére, hogy beismerő vallomást tett.
Jelenleg itt állunk, reméljük a nyomozás hamarosan lezárul.
Pegazus out.
Jun 10, 2018 14:11:44
-
Jun 10, 2018 14:17:28
+1
ezaz, nálam bicikliszerelős live-onként "keresett" 5 eurót, de nem tudom elutalni, mert másnap bebaszva már kiteszi a netre és utána leveleket tiszavasvárról évekig, kinek hiányzik ez
(na meg előbb vállalom be, hogy a migration aid-nek utalok :) )
Jun 10, 2018 14:17:28
Biztatási kár
Jun 10, 2018 14:17:34
Mit tippelsz gygyás,melyik lesz előbb,az ogre dob ki a tükör miatt vagy a főnök rúg ki a futás miatt?
Valamit makogott a bicikli szerelő videóban, hogy már tud erről ogre, és mintha 100 ojró az ára.
Jun 10, 2018 14:17:34
Škoda Superb
Jun 10, 2018 14:23:50
A tanszéki teszt második kérdése kifogott rajtam.
A többi könnyű xD
A többi könnyű xD
Jun 10, 2018 14:23:50
-
Jun 10, 2018 14:24:05
Gratulálok, kiváló csicskítás!
A masztiparty nekem fura, lehetséges, hogy csak azért mondta, mert azt hitte, hogy ezzel szabadulhat?
Mit mondott erről pontosan tajgi?
Jun 10, 2018 14:24:05
-
Jun 10, 2018 14:24:17
Pegazus out.
csillagos ötös. tajgival mostanában nincs gond (a biciklis live-on se moderált csak néha höbörgött sodinak) amúgy
Jun 10, 2018 14:24:17
xray
(
x21)
Jun 10, 2018 14:24:31
x21)
Jun 10, 2018 14:24:31
Na hát Szijjasztok!
tajgikutya emberére akadt. :) Jun 10, 2018 14:24:31
-
Jun 10, 2018 14:25:17
A tanszéki teszt második kérdése kifogott rajtam.
A többi könnyű xD
A többi könnyű xD
az egy
Jun 10, 2018 14:25:17
Biztatási kár
Jun 10, 2018 14:31:41
Na hát Szijjasztok!
Pegazus out.
Pegazus out.
Aranyember vagy! Azért legközelebb bánatpénzért hozzátok el az xp-jét :D
Jun 10, 2018 14:31:41
-
Jun 10, 2018 14:34:57
Pegazus 88 trollégát ezennel felterjesztem az intervencionista tagozat által alapított A Tudomány Ökle Érdemrendre (mivel ez már a második felkérdezés volt, kapásból mehet az ezüst fokozat).
Jun 10, 2018 14:34:57
sodika
Jun 10, 2018 14:37:32
Na, du. 3-kor elkezdtem vágni a vlogot.
VR teszt is kell bele, de éjfélig azért be fogom befezni.
csááá
csááá
Jun 10, 2018 14:37:32
Józan Becsület
(
x2)
Jun 10, 2018 14:37:52
x2)
Na hát Szijjasztok!
business as usual: éles helyzetben a kyokushin cipőnézegetés az adu, gyerekekkel és nőkkel viszont szívesen erőszakoskodik. rég gyanítom, hogy sodi azért tartja wingként, hogy látsszon, van nála nagyobb faszfej.
xray
(
x21)
Jun 10, 2018 14:38:03
x21)
gyagyás, hogy zajlott tajgi masztipartis meghívása:
te kivered nekem, én kiverem neked, csak semmi buzulás?
te kivered nekem, én kiverem neked, csak semmi buzulás?
Dühös troll
Jun 10, 2018 14:40:20
Endre, azonnal donételek 50€-t, ha elárulod végre, mit jelent az OCH-KOM!
youtube.com/watch?v=t4mffhu9H8Q&t=6m23s
youtube.com/watch?v=t4mffhu9H8Q&t=6m23s
Jun 10, 2018 14:40:20
-
Jun 10, 2018 14:40:41
Na, du. 3-kor elkezdtem vágni a vlogot.
csááá
csááá
A futást is a pia miatt kúrtad el, erre megint iszol? Semmiből se tanulsz?
Jun 10, 2018 14:40:41
-
Jun 10, 2018 14:47:21
Azért el ne higgyétek csak igy bemondásra! Ilyen történetet bármelyik 3. oszt. troll ír.
Amig nem látunk pecsételt dátumos rendőrségi papírt rajta tajgi adataival, addig ez ugyananynira mese mint a Sodmány barlangjai (http://sodipedia.sodika.org/index.php?title=Sodm%C3%A1ny_barlangjai).
Hátrébb azokkal az előterjesztésekkel...
NSZKSZ.
Amig nem látunk pecsételt dátumos rendőrségi papírt rajta tajgi adataival, addig ez ugyananynira mese mint a Sodmány barlangjai (http://sodipedia.sodika.org/index.php?title=Sodm%C3%A1ny_barlangjai).
Hátrébb azokkal az előterjesztésekkel...
NSZKSZ.
Jun 10, 2018 14:47:21
Škoda Superb
Jun 10, 2018 14:50:49
Te vagy a fasz, mert ennek shemmi de shemmi értelme.
Jun 10, 2018 14:50:49
-
Jun 10, 2018 14:53:48
Rendőrségi ügyszámot vagy meg sem történt.
Jun 10, 2018 14:53:48
ál-sodika
Jun 10, 2018 14:58:58
na recskázás csááá
Jun 10, 2018 14:58:58
Biztatási kár
Jun 10, 2018 15:02:27
Úristen, de gusztuslantul nézel ki! Természetesen a nudin fotózta tegnap.
Jun 10, 2018 15:02:27
sodika
Jun 10, 2018 15:04:07
Tudom, edzeni kell.
Fogok is. Kockás hasra fel.
Jun 10, 2018 15:04:07
-
Jun 10, 2018 15:04:52
Mi a szar ez a sok folt, kelések vannak a gilisztatestén? Vagy öregkori májfoltok?
(Amúgy a kemény gyúrás nem volt hiába, már alakul a sixpack!)
(Amúgy a kemény gyúrás nem volt hiába, már alakul a sixpack!)
Jun 10, 2018 15:04:52
sodika
Jun 10, 2018 15:06:20
A mellkasomon az a két heg a 2016-os intenzív osztályos bekötés nyoma.
Jun 10, 2018 15:06:20
álbroni
Jun 10, 2018 15:08:48
Úristen, de gusztuslantul nézel ki! Természetesen a nudin fotózta tegnap.
kérem a homoszexuális tartalom törlését, meg hej vasgárda, meg égessük meg sodit, csak ne kelljen ilyet látnom többet, köszi
Jun 10, 2018 15:08:48
Biztatási kár
Jun 10, 2018 15:09:12
Ki csináltad rólad a képet?
Jun 10, 2018 15:09:12
-
Jun 10, 2018 15:10:53
A mellkasomon az a két heg a 2016-os intenzív osztályos bekötés nyoma.
Annyi sebhely van rajtad, mint egy veterán katonán, pedig egész életedet zárt térben töltötted recskázással. Ez már teljesítmény!
Škoda Superb
De legalább borotválja a hónalját...
sodika
Jun 10, 2018 15:11:20
Ki csináltad rólad a képet?
Meg meglátjátok.
Jun 10, 2018 15:11:20
-
Jun 10, 2018 15:13:39
Meg meglátjátok.
Meg meglátjátok.
Tehát tényleg elmentél a helyszínre, és van rólad kép futóruhában? Ez csak azt jelentheti, hogy nem lemondtad korábban, hanem kidőltél a pia miatt, és ezért nem futottál.
Hánytál is, vagy csak annyira dűlöngéltél, hogy nem engedtek el?
Jun 10, 2018 15:13:39
Biztatási kár
Jun 10, 2018 15:17:00
Volt rajtad sapka?
Jun 10, 2018 15:17:00
Biztatási kár
Jun 10, 2018 15:18:04
Meg meglátjátok.
Meg meglátjátok.
Ne terelj, a nudit kérdeztem, mert ez nem selfi!
Jun 10, 2018 15:18:04
xray
(
x21)
Jun 10, 2018 15:24:42
x21)
úgy néz ki a képen, mint egy csupasz hernyó.
sodika
Jun 10, 2018 15:26:08
úgy néz ki a képen, mint egy csupasz hernyó.
Jun 10, 2018 15:26:08
-
Jun 10, 2018 15:26:35
Tudom, edzeni kell.
Jun 10, 2018 15:26:35
Biztatási kár
Jun 10, 2018 15:27:55
Kivel voltál nudizni? Ogre esetleg?
Jun 10, 2018 15:27:55
sodika
Jun 10, 2018 15:33:32
Ez, hogy nulla edzés után lenyomtam a 33 percet, bebizonyította előttem, hogy edzéssel csodákat tudnék kihozni magamból.
Jun 10, 2018 15:33:32
Andi
Jun 10, 2018 15:34:19
Csajok nagyon bezsongtak ettől a napozós képtől, tényleg fontosak a jó gének. Szerintük nincs retusálva, és mégis alig látszol ötvennek.
Jun 10, 2018 15:34:19
-
Jun 10, 2018 15:35:09
Jun 10, 2018 15:35:09
sodika
Jun 10, 2018 15:36:52
A hamburgi műtéttől.
Jun 10, 2018 15:36:52
-
Jun 10, 2018 15:39:07
Miért, a hamburgi műtét során felfújták a hasad és az edzéstől kimegy belőled a levegő?
Recskás, te zsíros vagy, az a skinny fat típus.
Recskás, te zsíros vagy, az a skinny fat típus.
Jun 10, 2018 15:39:07
Mikrocsip
Jun 10, 2018 15:40:16
A hamburgi műtéttől.
Gondolom a Jövő héten!
Jun 10, 2018 15:40:16
xray
(
x21)
Jun 10, 2018 15:40:20
x21)
A hamburgi műtéttől.
és ki a faszt érdekel a ványadt tested? Ványadt Bácsi. De edzéssel ezt is korrigálom.
-
Jun 10, 2018 15:40:53
Sneci ekkora púppal, ilyen ronda pofával hogy mondhatsz olyat, hogy neked jó a genetikád? Veled nagyon csúnyán elbánt a genetika hahó!
Jun 10, 2018 15:40:53
Biztatási kár
Jun 10, 2018 15:42:13
Ki csinálta rólad a képet? Állt vagy lógott közben a 23 centis?
Jun 10, 2018 15:42:13
-
Jun 10, 2018 15:42:16
genetikusan alkoholista, a családja apai ágának férfitagjai mind piáltak, mint a gödény, ahogy púp is
Jun 10, 2018 15:42:16
-
Jun 10, 2018 15:43:46
Jó genetika, ami banshee avatarján is látható...
Jun 10, 2018 15:43:46
Biztatási kár
Jun 10, 2018 15:44:40
genetikusan alkoholista, a családja apai ágának férfitagjai mind piáltak, mint a gödény, ahogy púp is
Az anyja sem veti meg a bort. Emlékezzetek az ugrálós robot videóra, ahol látszott, hogy mss. kiss hol dugta el az üres üvegeket.
Jun 10, 2018 15:44:40
-
Jun 10, 2018 15:45:27
mondjuk akinek ilyen gyereke van, annak kell a kábulat
Jun 10, 2018 15:45:27
Andi
Jun 10, 2018 16:16:16
Még mindig sikítoznak. Először azt hittem Magyarósival kevernek össze, de azt mondta, nem Csabát mondott, hanem az a hasonló testű kópé, aki láncra verte Leia hercegnőt.
Jun 10, 2018 16:16:16
töppedt buzigolyók
Jun 10, 2018 16:43:08
A hamburgi műtéttől.
Ezt kivételesen felpontoztam. Sikítva röhögök, Endre! Nagyon jó a műsor!
Jun 10, 2018 16:43:08
-
Jun 10, 2018 16:53:30
Rolinda hol vagy bogaram? Hát miért nem dicsekszel, hogy egy troll újabb büntető ügyet intézett neked?
Ekkora faszerdőbe rohantál be és be sem számolsz? Azért ez illetlenség!
Jun 10, 2018 16:53:30
-
Jun 10, 2018 16:55:44
Sneci érdekes flokktéma lehetne, ha csinálnál tajgival egy rövid interjút a faszerdőről!
Jun 10, 2018 16:55:44
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Jun 10, 2018 16:59:35
x4)
Rolinda hol vagy bogaram? Hát miért nem dicsekszel, hogy egy troll újabb büntető ügyet intézett neked?
remelem ebbol ujabb ultetes lesz. Mar csak kisborost kell kiloni, es koncentralhatunk sodira!!! Ekkora faszerdőbe rohantál be és be sem számolsz? Azért ez illetlenség!
-
Jun 10, 2018 17:07:54
remelem ebbol ujabb ultetes lesz. Mar csak kisborost kell kiloni, es koncentralhatunk sodira!!!
Kisboros annyira jelentéktelen, hogy egy percnyi irl fáradozást sem érdemel. Amúgy is elárulta, hogy alkommentet nem tud törölni a flokk alatt, csak a főkommentet és azzal törlődik a válasz. Tehát elegendő a nem troll kommentek alatt számonkérni a kutyabaszást, és akkor vagy kénytelen törölni minden érdemi kommentet, és ezzel teljesen tönkre baszni a flokk kommentszekcióját, vagy kénytelen lesz beletörődni, hogy nem ér semmit a hatalmával.
Jun 10, 2018 17:07:54
-
Jun 10, 2018 17:11:14
Szerencsétlen kisfosos rájött mekkorát hibázott, és törölte a kommentjét amiben leírta, hogy az a kevés hatalma sem ér semmit.
Jun 10, 2018 17:11:14
Többen kérdezik
Jun 10, 2018 17:12:52
Hol a tajgi fenyitését bizonyító dokumentum?
Jun 10, 2018 17:12:52
-
Jun 10, 2018 17:20:49
Hol a tajgi fenyitését bizonyító dokumentum?
Fel kell hívni az anyját, hogy igaz-e.
Jun 10, 2018 17:20:49
-
Jun 10, 2018 17:23:53
A hamburgi műtéttől.
+ radmutottek egy plusz hasat? De edzéssel ezt is korrigálom.
Jun 10, 2018 17:23:53
Nyomozó
Jun 10, 2018 17:35:02
Ki csinálta rólad a képet? Állt vagy lógott közben a 23 centis?
erektáltan is lóg, evidenciákat.
Jun 10, 2018 17:35:02
-
Jun 10, 2018 18:11:46
sodi, toljál rendrakós live-ot miközben renderelsz
Jun 10, 2018 18:11:46
sodika
Jun 10, 2018 18:41:44
Na, ma rájöttem, hogyan tudom kikapcsolni azt, hogy proci mindig leugrik 0.78 ghz-re. Van egy TrottleStop nevű program, ahol manuálisan tudom beállítani a proci hőmérsékletét. Ügyelek persze, hogy ne melegedjen túl, ha 85 fokot elér, akkor visszaveszek 100-200 Mhz-cel, egyébként viszont így már kevésbé égető a streamer gép hiánya. Őszig.
Jun 10, 2018 18:41:44
Nyomozó
Jun 10, 2018 18:45:04
Na, ma rájöttem, hogyan tudom kikapcsolni azt, hogy proci mindig leugrik 0.78 ghz-re. Van egy TrottleStop nevű program, ahol manuálisan tudom beállítani a proci hőmérsékletét. Ügyelek persze, hogy ne melegedjen túl, ha 85 fokot elér, akkor visszaveszek 100-200 Mhz-cel, egyébként viszont így már kevésbé égető a streamer gép hiánya. Őszig.
mi van a Devizás Haverral?
Jun 10, 2018 18:45:04
60 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™