Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Érdekes, hogy az 5 éves laptopom nem melegszik 80 fölé, csak ha nagyon durván izzasztom, pedig dedikált videókártyás. Mondjuk vigyázok is rá, mert munkaeszköz, nem faszverést közvetítek rajta valami gay webcam oldalon.
Endre, elmondanád a kommenthaveroknak, hogy miért érzed kényszerét annak, hogy csak és kizárólag nudista helyekre menj?
Vérprofi informatikusként te ezt szház szházalékra tudod.
Csináld csak, legalább tudunk rajtad röhögni ismét.
szerinted ez ki a faszt erdekel, hol a foto a rajtszamodrol, futås közben?
mikor érkezik a flok??
kipockåzod? be vagy baszva, mit akarsz közölni gyagyås?
Alap. Gyűlöli minden percét. Még a nézettség se motiválja. Nem igazán értem, hogy miért ragaszkodik ennyire hozzá.
Szerintem sokkal egyszerűbb lenne nem figyelemkurvulni, és elmondani még azt is, hogy milyet szartál reggel. Nekem a pofám szakadna le, ha vloggerként a rajtszámomtól kezdve a céges pólón át mindent takargatnom kéne. Akkor inkább nem csinálok videót az adott dologról, sőt, abbahagyom a vloggerkedést. Kurva vicces lesz, hogy egy jelenetben, ahol a csapattársaiddal beszélgettek, mindenkinek ki lesz blurozve az arca meg a pólója, mintha valami kibaszott börtönudvaron lennétek.
Endre, mit nem lehet azon felfogni, hogy neked véged van a nyilvánosság előtt? A múltad nem egyszerűen sáros, hanem vállalhatatlan. Kénytelen vagy álnéven rejtőzködni. Akkor viszont hagyd a vloggerkedést a gecibe, mert nem tudsz úgy élvezhető tartalmat csinálni, ha mindent, de szó szerint mindent cenzúráznod kell.
Azért, mert az autista agyában már régóta éket vert a passzív jövedelem illúziója. Csak dolgozni ne kelljen. És mivel a befektetésekhez hülye mint a segg, a passzív jövedelem kizárólag a flokk révén lehetséges (szerinte).
A flokknak azonban más célja is van. Ebben bizonyos mértékig kiélheti a magamutogatását és a dicsekvési kényszerét. Továbbá meg lehet vele indokolni a vásárlási mániát: a teljesen értelmetlenül megvásárolt eszközöket és az e miatt eladósodást.
a drónt már 15 napja nem vette elő, jo befektetés volt :D
De hát pont ez az, hogy NEM dicsekedhet. Mert mindent ki kell takarnia, mindent ki kell bluröznie, élő egyenesben kell vetődnie a kameráért ha a recsegős hangú ork bikája benyit a kotorékba. Tudod, mit mutogathat? Szar, unalmas vágóképeket Berlinről meg a faszát, de azt is csak kikockázva. Az egyetlen lehetőség számára a full retardshow Q&A meg bebaszós live szintű videók, mert minden más esetben azt kockáztatja, hogy utoléri a múltja.
mindenki egyszerre indult a versenyen?
te futottal ötödiknek?
Ezért mondtam, hogy csak bizonyos mértékig. Frusztrálja is piszkosul, elhiheted. De azért csak láttunk már meztelen pancsit, reggeli fürdőzést, nudistrandot... Dicsekedni meg pont elég számára, hogy mennyit keres és milyen eszközt mennyiért vásárolt éppen. Hallhatjuk is ezt minden flokkban tucatszor.
honnan maradt ki a vessző? az ogre, mint egyetemi tanár elől, vagy Andi és a görög csaj között?
mit tanított az ogre, ha tanár volt?
venezuelai közgázt?
A vessző az életéből maradt ki. Olyan ez neki, mint a kütyük. Van neki, mutogatja büszkén, de nem használja.
vr live? az mindig pontos
senkit nem érdekel a kamu
estetízkor értél be a célba?
Persze. Látszik rajta, hogy rendszeresen edz.
Annyival viszont nem futottam szarabbat, amennyivel edzetlenebb vagyok :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
10percet vert rád vagy 50p-et?
Elég a hazudozásból mára, kussolva vágjad a vlogodat inkább, mert szerdára se lesz kész.
egy haveromnak átküldtem a live bringaszerelős linket, ennyi volt csak a komment: "ez még mindig a faptop?"
Nyilván. Sodika fél óra alatt körbefutja a Margitszigetet? Muhaha.
Jó, mondjuk a tudománytörténeti értékét egy percig se vitatom!
BOJKOTTÁLNI AZONNAL! KOMMENTELÉSI ÉS MEGTEKINTÉSI EMBARGÓT HIRDETEK AZONNALI HATÁLLYAL! ÉLESÍTENI A TANSZÉKI MIRROROKAT, NEM TÖRHETNEK ÁT!!!
Szerinted ki a szart érdekel a VR "teszt" amiben fél órát bénázol egy játékkal, amivel először és utoljára játszol?
Aztán majd bután nézel, hogy hova tűnt a nézettség.
A projektvezető "kislány" mind szakmailag, mind pozíciójánál fogva kilométerekkel van fölötted, te hálátlan, neveletlen, műveletlen senki. Mit kislányozod? Mit tiszteletlenkedsz olyanok háta mögött, akiknek egyébként a sáros lába nyomát nem csókolhatnád meg? Az arcába is mernéd mondani?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Bazdmeg! Miért nem azt kamuzod hogy repülőt vezettél. Az is kb annyira hihető, mint hogy a kripli, göthös testeddel 0 felkészüléssel egyáltalán 5 km-t akármennyi idő alatt teljesítettél. Nemhogy egy átlagos idővel.
Te, aki 10 kilóval húztad!! a mellgépet.
Te, akit egy sérvműtét úgy lapra tett hogy az intenzíven kalapáltak hetekig, mert olyan a fizikumod és a kinézeted mint egy botsáskának.
Bekauztál egy átlag időt, aztán már ciki visszaszívni. Inkább összevágsz 3 nap alatt valami szart, ami szerinted bizonyítani fogja a sületlenségedet.
Én arra tippelek hogy a kollégáid látták hogy mekkora hikomat vagy aztán átvállalt mindenki fejenként plussz 1 km-t.
Csak egy mukkot nem értettél belőle.
Te meg a maradék 1-en húztad végig magad 33 perc alatt.
Nagyon meg kell vágnod azt a flokkot hogy meggyőzd a trollokat.
Bár igazából szerintem telibeszarjuk. Nekünk van saját életünk és nem a minket rühellő trolloknak kell bizonygatnunk folyamatosan.
Akkor mondd a szemébe. Ja bocs, nőt megszólítani sosem mernél direktben, csak szemlesütve, hetyetyézve, a háta mögött lekislányozva. Andit sem merted idomítani, nyelted a gecijét, ahogy öntötte lefelé a torkodon.
A kislányozás a lenézésedet mutatja, elvégre nem tekinted a nőket egyenrangúnak. Ilyen egyszerű ez.
Amúgy az feltűnt hogy a työrtyényelem ismétli önmagát? Átléped az 50-fős LIVE-ot, erre megint moderátorrá teszed az egyik retardot. Mintha ez már megtörtént volna egy másik csatornán, ahol azóta sincs shemmi!
Ezt irtam. Nem fogod fel mi a probléma ezzel.
Azért nem érted, mert egy Asperger-szindrómás szociopata vagy, akinek semmi, de semmi fogalma a társas együttélés íratlan szabályairól. Projektvezető hölgynek nevezheted, főnöknőnek, esetleg kolléganőnek. Ezek a lehetőségeid, ha nem akarod a keresztnevén említeni. Én meg egy fasz vagyok, hogy egy 40 éves, szellemileg visszamaradott kriplit próbálok illemre nevelni az anyja helyett, ha már az elbaszta anno.
Hivatalos megszólításban még egy csitri is úrhölgy, de csak ha hozzá szól a közlendőd. :D
Hát nem. Vannak lányok meg asszonyok. Mindenki, aki nem egyértelműen asszony, az lány.
És hogy jön ide a kislány?
De neked kutya kötelességed a háta mögött is hölgyként vagy kolléganőként hivatkozni rá, mivel minden szempontból értékesebb ember nálad. Szakmai szempontból vitathatatlanul, emberi szempontból pedig 99,9%-os valószínűséggel.
Kedveskedés, hogy aranyos.
Nem értem, mi lenne ebben a tiszteletlenkedés.
ezt az anyjáéknak kellett volna beleverni, kisbaltával.
Már a megjelenésed egy szexuális zaklatás..
Mi volt a konrkétum amit visszamondott?
Min idegeskedett?
a drónnal fog rajzolgatni a wacom táblára!
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
Fú, most értem haza. Ugye nem maradtam le a VR-tesztről? Egész héten ezt várom!
Vera tiltotta le. Janibá már akkor is leszarhatta a koboldot.
Nekem az is furcsa már, hogy a faszkiverős videók után miért tűrte meg ezt a szart ott még évekig.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
janibácsinak is kiverte alkalmanként a kobold, evidenciákat...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
a főnök nője basztatta recskaboyt:DDD
milyen őrjöngések lehettek, te jó ég.
Szerző:
-
Jun 10, 2018 18:45:22
Válasz
(12)
Na, ma rájöttem, hogyan tudom kikapcsolni azt, hogy proci mindig leugrik 0.78 ghz-re. Van egy TrottleStop nevű program, ahol manuálisan tudom beállítani a proci hőmérsékletét. Ügyelek persze, hogy ne melegedjen túl, ha 85 fokot elér, akkor visszaveszek 100-200 Mhz-cel, egyébként viszont így már kevésbé égető a streamer gép hiánya. Őszig.
TrottelStop Jun 10, 2018 18:45:22
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Jun 10, 2018 18:47:08
x4)
Jun 10, 2018 18:47:08
Na, ma rájöttem, hogyan tudom kikapcsolni azt, hogy proci mindig leugrik 0.78 ghz-re. Van egy TrottleStop nevű program, ahol manuálisan tudom beállítani a proci hőmérsékletét. Ügyelek persze, hogy ne melegedjen túl, ha 85 fokot elér, akkor visszaveszek 100-200 Mhz-cel, egyébként viszont így már kevésbé égető a streamer gép hiánya. Őszig.
tönkre fog menni a procid két héten belül. Főleg hogy a nyári kánikulákra időzíted a tulmelegitést. Vedd meg addig inkabb shrekk laptopját, de hitelte biztos kapsz saját streamergépet a faptop pedig megmarad tartaléknak kuka helyett. Jun 10, 2018 18:47:08
sodika
Jun 10, 2018 18:49:51
Nem fog tönkremenni,az ajánlott alert 100 foknál van, de figylek rá, hogy 85 foknál lejjebb vegyem.
Jun 10, 2018 18:49:51
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 10, 2018 19:00:13
x38)
Így pont 120 óra lerenderelni a 10 perces veknihulladékot.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
töppedt buzigolyók
Jun 10, 2018 19:06:12
Nem fog tönkremenni,az ajánlott alert 100 foknál van, de figylek rá, hogy 85 foknál lejjebb vegyem.
Érdekes, hogy az 5 éves laptopom nem melegszik 80 fölé, csak ha nagyon durván izzasztom, pedig dedikált videókártyás. Mondjuk vigyázok is rá, mert munkaeszköz, nem faszverést közvetítek rajta valami gay webcam oldalon.
Endre, elmondanád a kommenthaveroknak, hogy miért érzed kényszerét annak, hogy csak és kizárólag nudista helyekre menj?
Jun 10, 2018 19:06:12
Méregzsák Máté
Jun 10, 2018 19:07:11
Vérprofi informatikusként te ezt szház szházalékra tudod.
Csináld csak, legalább tudunk rajtad röhögni ismét.
Jun 10, 2018 19:07:11
Örebro
(
x17)
Jun 10, 2018 19:07:40
x17)
szerinted ez ki a faszt erdekel, hol a foto a rajtszamodrol, futås közben?
sodika
Jun 10, 2018 19:12:51
A rajtszámot is kipockázom, igen :)
Jun 10, 2018 19:12:51
kipockázott rajtszám
Jun 10, 2018 19:14:48
mikor érkezik a flok??
Jun 10, 2018 19:14:48
sodika
Jun 10, 2018 19:17:19
reggelre
még VR tesztet is kell forgatnom hozza 9 - fél 10 fele
Jun 10, 2018 19:17:19
Örebro
(
x17)
Jun 10, 2018 19:18:06
x17)
kipockåzod? be vagy baszva, mit akarsz közölni gyagyås?
-
Jun 10, 2018 19:18:14
Shrekk tudja hol dolgozol? :)
Jun 10, 2018 19:18:14
Fakenguru
(
x5)
Jun 10, 2018 19:22:51
x5)
Atomora pontossagu pentek delutan negyes flokk erkezesi ido hetfo reggel.
Aztakettebaszott hogy unhatja asodi a flokkot, ha hetrol hetre mindig a leheto legrosszabbkor hozza ki amikor ember nem ul a YouTube elott.
Oh, es nagyon szepen koszonom szepen az emlitest a trollkvizben, you made my day.
Cserebe fel tudom ajanlani a lokalis trollkodast, amikor Becsben lesz asodi. Otleteket varok.
Hát azért hetyetye.
Aztakettebaszott hogy unhatja asodi a flokkot, ha hetrol hetre mindig a leheto legrosszabbkor hozza ki amikor ember nem ul a YouTube elott.
Oh, es nagyon szepen koszonom szepen az emlitest a trollkvizben, you made my day.
Cserebe fel tudom ajanlani a lokalis trollkodast, amikor Becsben lesz asodi. Otleteket varok.
-
Jun 10, 2018 19:29:52
Alap. Gyűlöli minden percét. Még a nézettség se motiválja. Nem igazán értem, hogy miért ragaszkodik ennyire hozzá.
Jun 10, 2018 19:29:52
-
Jun 10, 2018 19:30:11
Tükörrel mi van recsy,mennyi lesz a spórolás?
Jun 10, 2018 19:30:11
töppedt buzigolyók
Jun 10, 2018 19:44:28
Szerintem sokkal egyszerűbb lenne nem figyelemkurvulni, és elmondani még azt is, hogy milyet szartál reggel. Nekem a pofám szakadna le, ha vloggerként a rajtszámomtól kezdve a céges pólón át mindent takargatnom kéne. Akkor inkább nem csinálok videót az adott dologról, sőt, abbahagyom a vloggerkedést. Kurva vicces lesz, hogy egy jelenetben, ahol a csapattársaiddal beszélgettek, mindenkinek ki lesz blurozve az arca meg a pólója, mintha valami kibaszott börtönudvaron lennétek.
Endre, mit nem lehet azon felfogni, hogy neked véged van a nyilvánosság előtt? A múltad nem egyszerűen sáros, hanem vállalhatatlan. Kénytelen vagy álnéven rejtőzködni. Akkor viszont hagyd a vloggerkedést a gecibe, mert nem tudsz úgy élvezhető tartalmat csinálni, ha mindent, de szó szerint mindent cenzúráznod kell.
Jun 10, 2018 19:44:28
púpátmozgató edzés
Jun 10, 2018 19:49:49
Azért, mert az autista agyában már régóta éket vert a passzív jövedelem illúziója. Csak dolgozni ne kelljen. És mivel a befektetésekhez hülye mint a segg, a passzív jövedelem kizárólag a flokk révén lehetséges (szerinte).
A flokknak azonban más célja is van. Ebben bizonyos mértékig kiélheti a magamutogatását és a dicsekvési kényszerét. Továbbá meg lehet vele indokolni a vásárlási mániát: a teljesen értelmetlenül megvásárolt eszközöket és az e miatt eladósodást.
Jun 10, 2018 19:49:49
kipockázott rajtszám
Jun 10, 2018 19:54:18
a drónt már 15 napja nem vette elő, jo befektetés volt :D
Jun 10, 2018 19:54:18
töppedt buzigolyók
Jun 10, 2018 19:55:55
De hát pont ez az, hogy NEM dicsekedhet. Mert mindent ki kell takarnia, mindent ki kell bluröznie, élő egyenesben kell vetődnie a kameráért ha a recsegős hangú ork bikája benyit a kotorékba. Tudod, mit mutogathat? Szar, unalmas vágóképeket Berlinről meg a faszát, de azt is csak kikockázva. Az egyetlen lehetőség számára a full retardshow Q&A meg bebaszós live szintű videók, mert minden más esetben azt kockáztatja, hogy utoléri a múltja.
Jun 10, 2018 19:55:55
-
Jun 10, 2018 19:56:58
N.
mindenki egyszerre indult a versenyen?
te futottal ötödiknek?
Jun 10, 2018 19:56:58
-
Jun 10, 2018 20:03:14
reggelre
nem fogom megnezni még VR tesztet is kell forgatnom hozza 9 - fél 10 fele
Jun 10, 2018 20:03:14
púpátmozgató edzés
Jun 10, 2018 20:04:25
Ezért mondtam, hogy csak bizonyos mértékig. Frusztrálja is piszkosul, elhiheted. De azért csak láttunk már meztelen pancsit, reggeli fürdőzést, nudistrandot... Dicsekedni meg pont elég számára, hogy mennyit keres és milyen eszközt mennyiért vásárolt éppen. Hallhatjuk is ezt minden flokkban tucatszor.
Jun 10, 2018 20:04:25
-
Jun 10, 2018 20:08:25
Nem hajdani egyetemi tanár, de legalább echte német.
A nyírségi proli Andi görög festményes csaj meg a hamburgi francianéger után nem kísérletezek.
A nyírségi proli Andi görög festményes csaj meg a hamburgi francianéger után nem kísérletezek.
honnan maradt ki a vessző? az ogre, mint egyetemi tanár elől, vagy Andi és a görög csaj között?
mit tanított az ogre, ha tanár volt?
venezuelai közgázt?
Jun 10, 2018 20:08:25
Andi
Jun 10, 2018 20:13:21
honnan maradt ki a vessző?
A vessző az életéből maradt ki. Olyan ez neki, mint a kütyük. Van neki, mutogatja büszkén, de nem használja.
Jun 10, 2018 20:13:21
-
Jun 10, 2018 20:33:15
Hogy magyarázod el a nem troll nézőknek (PR), hogy miért van minden kikockázva?
Jun 10, 2018 20:33:15
Jürgen aus kocsma
Jun 10, 2018 20:49:05
mennyi a max sör amit megiszol?
Jun 10, 2018 20:49:05
sodika
Jun 10, 2018 20:55:33
Na jó, kb. 10-ig vágom a futóversenyes jelenetet, aztán nyomok VR live-ot.
Jun 10, 2018 20:55:33
sodika
Jun 10, 2018 20:56:35
Három felvétel is van.
1) HR vezető kezébe adtam a vlogger kamerámat
2) projektvezető kislány is készített a saját telefonkával
3) és az egyik versenyzőtársam a célban nyomott rólam felvételt
faszaság :)
Jun 10, 2018 20:56:35
-
Jun 10, 2018 20:58:17
Na jó, kb. 10-ig vágom a futóversenyes jelenetet, aztán nyomok VR live-ot.
vr live? az mindig pontos
Jun 10, 2018 20:58:17
Jürgen aus kocsma
Jun 10, 2018 20:59:26
Három felvétel is van.
senkit nem érdekel a kamu
estetízkor értél be a célba?
Jun 10, 2018 20:59:26
-
Jun 10, 2018 21:07:16
EGYENLEGED MENNYI?
Jun 10, 2018 21:07:16
gyernőtt
Jun 10, 2018 21:14:02
jobbat futott nálad az a projektvezető "kislány"?
Jun 10, 2018 21:14:02
sodika
Jun 10, 2018 21:17:46
jobbat futott nálad az a projektvezető "kislány"?
Jun 10, 2018 21:17:46
gyernőtt
Jun 10, 2018 21:23:18
10percet vert rád vagy 50p-et?
Jun 10, 2018 21:23:18
-
Jun 10, 2018 21:23:38
Elég a hazudozásból mára, kussolva vágjad a vlogodat inkább, mert szerdára se lesz kész.
Jun 10, 2018 21:23:38
-
Jun 10, 2018 21:30:46
Most kb ugyanazt csinálod mint bringaszerelés közben.
Hunyorogva (új szemüveget csináltattál már, vagy azon spórolsz a drón törlesztőjére, mert hülye vagy?) nézed, hogy ki mit kérdez tőled, aztán ha nincs semmi "semleges" téma, akkor najólvan mész vissza afaszveréshez flokkvágáshoz, amúgy meg kommentelsz ide mint egy függő - ez utóbbit persze értem :)
Hunyorogva (új szemüveget csináltattál már, vagy azon spórolsz a drón törlesztőjére, mert hülye vagy?) nézed, hogy ki mit kérdez tőled, aztán ha nincs semmi "semleges" téma, akkor najólvan mész vissza a
Jun 10, 2018 21:30:46
Karandas
Jun 10, 2018 21:33:40
Endre!
Hosszú évek óta röhögünk az össze szikszallagozott gépeden. Te pedig vloggerként azzal renderelsz. Csak hogy egy picit bosszantsalak, egy munkámhoz kell egy "játékgép", kb. az acer számítási teljesítményének a hússzorosával. Ha hiszed, ha nem, nekem megér kétszáz eurót egy ilyen projektgép. Jó, mondjuk nincs rajta helipad, fürdőlepedő, oldaltáska, döglött macska, csak egyszerűen elvégzi ugyanazt a számítási mennyiséget huszadannyi idő alatt.
Sodobodi, hadd gratuláljak egy virtuális balfaszpoló átadása közben, hogy tényleg magadévá tetted a kék óceánt a költekezéseidben!
Hosszú évek óta röhögünk az össze szikszallagozott gépeden. Te pedig vloggerként azzal renderelsz. Csak hogy egy picit bosszantsalak, egy munkámhoz kell egy "játékgép", kb. az acer számítási teljesítményének a hússzorosával. Ha hiszed, ha nem, nekem megér kétszáz eurót egy ilyen projektgép. Jó, mondjuk nincs rajta helipad, fürdőlepedő, oldaltáska, döglött macska, csak egyszerűen elvégzi ugyanazt a számítási mennyiséget huszadannyi idő alatt.
Sodobodi, hadd gratuláljak egy virtuális balfaszpoló átadása közben, hogy tényleg magadévá tetted a kék óceánt a költekezéseidben!
Jun 10, 2018 21:33:40
-
Jun 10, 2018 21:37:55
Endre!
Hosszú évek óta röhögünk az össze szikszallagozott gépeden.
Hosszú évek óta röhögünk az össze szikszallagozott gépeden.
egy haveromnak átküldtem a live bringaszerelős linket, ennyi volt csak a komment: "ez még mindig a faptop?"
Jun 10, 2018 21:37:55
-
Jun 10, 2018 21:38:08
hazudsz!
Nyilván. Sodika fél óra alatt körbefutja a Margitszigetet? Muhaha.
Jun 10, 2018 21:38:08
-
Jun 10, 2018 21:39:28
nem lehet amúgy renderelni a cloudban 400mbites nettel 23 eurócentért fél óra alatt?
Jun 10, 2018 21:39:28
Karandas
Jun 10, 2018 21:40:21
Jó, mondjuk a tudománytörténeti értékét egy percig se vitatom!
Jun 10, 2018 21:40:21
-
Jun 10, 2018 21:49:14
Sneci moderátori jogot adott kisborosnak a beszól csatornán.
Jun 10, 2018 21:49:14
sodika
Jun 10, 2018 21:55:53
Na, ezt még befejezem. :)
A futós jelenetet.
Aztán 22:30-kor, vagy 23:00-kor jön a VR teszt.
A futós jelenetet.
Jun 10, 2018 21:55:53
Molnár F. Árpád
Jun 10, 2018 21:56:57
Sneci moderátori jogot adott kisborosnak a beszól csatornán.
BOJKOTTÁLNI AZONNAL! KOMMENTELÉSI ÉS MEGTEKINTÉSI EMBARGÓT HIRDETEK AZONNALI HATÁLLYAL! ÉLESÍTENI A TANSZÉKI MIRROROKAT, NEM TÖRHETNEK ÁT!!!
Jun 10, 2018 21:56:57
sodika
Jun 10, 2018 21:58:54
Még nem adtam.
Azt mondtam neki, hogy a következő stream előtt adni fogok.
Jun 10, 2018 21:58:54
-
Jun 10, 2018 21:59:52
A futós jelenetet.
A futós jelenetet.
Szerinted ki a szart érdekel a VR "teszt" amiben fél órát bénázol egy játékkal, amivel először és utoljára játszol?
Jun 10, 2018 21:59:52
-
Jun 10, 2018 22:02:20
Még nem adtam.
Aztán majd bután nézel, hogy hova tűnt a nézettség.
Jun 10, 2018 22:02:20
töppedt buzigolyók
Jun 10, 2018 22:08:31
Három felvétel is van.
A projektvezető "kislány" mind szakmailag, mind pozíciójánál fogva kilométerekkel van fölötted, te hálátlan, neveletlen, műveletlen senki. Mit kislányozod? Mit tiszteletlenkedsz olyanok háta mögött, akiknek egyébként a sáros lába nyomát nem csókolhatnád meg? Az arcába is mernéd mondani?
Jun 10, 2018 22:08:31
xray
(
x21)
Jun 10, 2018 22:09:23
x21)
Még nem adtam.
sneci, tajgi és kisfosos a csicskáid és kegyeket osztogatsz a moderátori jogokkal? micsoda félkegyelmű banda vagytok. xd Azt mondtam neki, hogy a következő stream előtt adni fogok.
powerfap
Jun 10, 2018 22:12:16
Bazdmeg! Miért nem azt kamuzod hogy repülőt vezettél. Az is kb annyira hihető, mint hogy a kripli, göthös testeddel 0 felkészüléssel egyáltalán 5 km-t akármennyi idő alatt teljesítettél. Nemhogy egy átlagos idővel.
Te, aki 10 kilóval húztad!! a mellgépet.
Te, akit egy sérvműtét úgy lapra tett hogy az intenzíven kalapáltak hetekig, mert olyan a fizikumod és a kinézeted mint egy botsáskának.
Bekauztál egy átlag időt, aztán már ciki visszaszívni. Inkább összevágsz 3 nap alatt valami szart, ami szerinted bizonyítani fogja a sületlenségedet.
Én arra tippelek hogy a kollégáid látták hogy mekkora hikomat vagy aztán átvállalt mindenki fejenként plussz 1 km-t.
Csak egy mukkot nem értettél belőle.
Te meg a maradék 1-en húztad végig magad 33 perc alatt.
Nagyon meg kell vágnod azt a flokkot hogy meggyőzd a trollokat.
Bár igazából szerintem telibeszarjuk. Nekünk van saját életünk és nem a minket rühellő trolloknak kell bizonygatnunk folyamatosan.
Jun 10, 2018 22:12:16
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 10, 2018 22:15:49
x9)
Sneci, a 33 percet ugyanazon az atomórán mérted, ami szerint mindig péntek négykor jön a flokk?
sodika
Jun 10, 2018 22:16:16
A kislányozás szerintem kedveskedés.
Harminc körül már pláne :DDDDD
Jun 10, 2018 22:16:16
töppedt buzigolyók
Jun 10, 2018 22:19:54
Akkor mondd a szemébe. Ja bocs, nőt megszólítani sosem mernél direktben, csak szemlesütve, hetyetyézve, a háta mögött lekislányozva. Andit sem merted idomítani, nyelted a gecijét, ahogy öntötte lefelé a torkodon.
Jun 10, 2018 22:19:54
-
Jun 10, 2018 22:20:20
A kislányozás a lenézésedet mutatja, elvégre nem tekinted a nőket egyenrangúnak. Ilyen egyszerű ez.
Amúgy az feltűnt hogy a työrtyényelem ismétli önmagát? Átléped az 50-fős LIVE-ot, erre megint moderátorrá teszed az egyik retardot. Mintha ez már megtörtént volna egy másik csatornán, ahol azóta sincs shemmi!
Jun 10, 2018 22:20:20
sodika
Jun 10, 2018 22:20:46
Asszonyozzam le, amikor nem asszonyos? :DDDD
Nem is értem a gondolatot.
Jun 10, 2018 22:20:46
sodika
Jun 10, 2018 22:21:28
Vannak lányok meg vannak asszonyok.
Aki nem asszony, az lány.
Kislány, vagy öreglány, de lány :))
Aki nem asszony, az lány.
Kislány, vagy öreglány, de lány :))
Jun 10, 2018 22:21:28
-
Jun 10, 2018 22:22:27
Jun 10, 2018 22:22:27
Evidencia hogy
Jun 10, 2018 22:23:27
Úrhölgy, te balfasz!
xD
xD
Jun 10, 2018 22:23:27
töppedt buzigolyók
Jun 10, 2018 22:23:48
Azért nem érted, mert egy Asperger-szindrómás szociopata vagy, akinek semmi, de semmi fogalma a társas együttélés íratlan szabályairól. Projektvezető hölgynek nevezheted, főnöknőnek, esetleg kolléganőnek. Ezek a lehetőségeid, ha nem akarod a keresztnevén említeni. Én meg egy fasz vagyok, hogy egy 40 éves, szellemileg visszamaradott kriplit próbálok illemre nevelni az anyja helyett, ha már az elbaszta anno.
Jun 10, 2018 22:23:48
-
Jun 10, 2018 22:24:31
Tiszteletlen taknyos orrú asodi, de majd a púpjára vernek és visszatakatodik a kutyaólba
Jun 10, 2018 22:24:31
sodika
Jun 10, 2018 22:25:16
Úrhölgy, te balfasz!
xD
xD
Hivatalos megszólításban még egy csitri is úrhölgy, de csak ha hozzá szól a közlendőd. :D
Jun 10, 2018 22:25:16
sodika
Jun 10, 2018 22:26:05
Hát nem. Vannak lányok meg asszonyok. Mindenki, aki nem egyértelműen asszony, az lány.
Jun 10, 2018 22:26:05
sodika
Jun 10, 2018 22:27:11
Na jó, megyek WC-re meg fürdeni, utána 11 körül jön VR teszt.
Jun 10, 2018 22:27:11
-
Jun 10, 2018 22:27:20
Jun 10, 2018 22:27:20
töppedt buzigolyók
Jun 10, 2018 22:27:24
De neked kutya kötelességed a háta mögött is hölgyként vagy kolléganőként hivatkozni rá, mivel minden szempontból értékesebb ember nálad. Szakmai szempontból vitathatatlanul, emberi szempontból pedig 99,9%-os valószínűséggel.
Jun 10, 2018 22:27:24
sodika
Jun 10, 2018 22:29:13
Kedveskedés, hogy aranyos.
Nem értem, mi lenne ebben a tiszteletlenkedés.
Jun 10, 2018 22:29:13
sodika
Jun 10, 2018 22:29:48
meetoo-s faszságok nem érdekelnek ám :D
Jun 10, 2018 22:29:48
-
Jun 10, 2018 22:30:02
a kolosyn az irodavezeto "kislany" milyen snecologusok altal hasznalt szofordulatokkal szivatott?? irj mar le parat, tok regen volt, mar nyugodtan kibeszelheted!
Jun 10, 2018 22:30:02
Csoszogi az öreg púpszter
Jun 10, 2018 22:30:14
Én azt a maradék 0,1et is odatolnám..
Jun 10, 2018 22:30:14
xray
(
x21)
Jun 10, 2018 22:30:51
x21)
egy majd negyvenéves idiótát akarsz illemre tanítani? kár.ezt az anyjáéknak kellett volna beleverni, kisbaltával.
-
Jun 10, 2018 22:31:06
meetoo-s faszságok nem érdekelnek ám :D
Már a megjelenésed egy szexuális zaklatás..
Jun 10, 2018 22:31:06
sodika
Jun 10, 2018 22:32:01
abban az időben állandóan idejárt idegeskedni
nem talált jobb szórakozást, úgy néz ki :(
Jun 10, 2018 22:32:01
-
Jun 10, 2018 22:32:56
Mi volt a konrkétum amit visszamondott?
Jun 10, 2018 22:32:56
-
Jun 10, 2018 22:35:20
Min idegeskedett?
Jun 10, 2018 22:35:20
xray
(
x21)
Jun 10, 2018 22:35:37
x21)
meg is utált egy életre. nem talált jobb szórakozást, úgy néz ki :(
-
Jun 10, 2018 22:37:27
Ez már a megújúlt szórakoztató tartalom lesz? Animáció várható bele?
Jun 10, 2018 22:37:27
Józan Becsület
(
x2)
Jun 10, 2018 22:42:04
x2)
Ez már a megújúlt szórakoztató tartalom lesz? Animáció várható bele?
a drónnal fog rajzolgatni a wacom táblára!
töppedt buzigolyók
Jun 10, 2018 22:45:47
Gergő is megmondta, hogy olyan disznóólat hagytál magad után, gecikobold, hogy a vakolatot le kellett utánad verni. Vagy ezt is tagadod? Akkor szerinted mégis miért lehetett ideges egy nő, aki szakmai kötelességből kénytelen ott dolgozni, ahol a te bűzlő kotorékod van?
Jun 10, 2018 22:45:47
Sodilegnagyobbrajongoja
Jun 10, 2018 22:46:20
A futós jelenetet.
A futós jelenetet.
Fú, most értem haza. Ugye nem maradtam le a VR-tesztről? Egész héten ezt várom!
Jun 10, 2018 22:46:20
Hiénaverő
(
x17)
Jun 10, 2018 22:48:34
x17)
Sneci írd már meg miért nem mertél ide kommentelni a Kolosy-csövezős korszakban? Janibá kibaszással fenyegetett meg?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
töppedt buzigolyók
Jun 10, 2018 22:49:46
Sneci írd már meg miért nem mertél ide kommentelni a Kolosy-csövezős korszakban? Janibá kibaszással fenyegetett meg?
Jun 10, 2018 22:49:46
Hiénaverő
(
x17)
Jun 10, 2018 22:51:19
x17)
Recskai Gergő ellenőrizte a fórumot hogy Soha többet nem írsz-e ide? Ha mégis, akkor felkérdezés volt?
Hiénaverő
(
x17)
Jun 10, 2018 22:52:09
x17)
Nekem az is furcsa már, hogy a faszkiverős videók után miért tűrte meg ezt a szart ott még évekig.
Brian
Jun 10, 2018 22:55:08
janibácsinak is kiverte alkalmanként a kobold, evidenciákat...
Jun 10, 2018 22:55:08
Hiénaverő
(
x17)
Jun 10, 2018 23:01:34
x17)
Na mivan Gyagyás, nem mersz válaszolni? :D Beszédes a kussolásod :D :DDD
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 10, 2018 23:05:55
x38)
Sneci, szerinted mennyire lesznek a kollégáid "rossz hangulatúak", amikor hétfőn meglátnak?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-
Jun 10, 2018 23:17:26
Recsy,nagyon kerülöd a tükrös kérdést.Tudod Shrekk tükrét,amit élő online eltörtél.Mennyibe fo kerülni a megcsináltatása?Előbb kész lesz mint az erkély padlója?
Jun 10, 2018 23:17:26
sodika
Jun 10, 2018 23:17:48
Jun 10, 2018 23:17:48
-
Jun 10, 2018 23:23:28
"mi fan"
"nyem éjtyem"
csak a szokásos műsor
"nyem éjtyem"
csak a szokásos műsor
Jun 10, 2018 23:23:28
-
Jun 10, 2018 23:28:32
Ezt kihagyom.Mindig ugyanaz,sisakban kalimpálás,tutorial pályán elbukás,buzis nyafogás.
Jun 10, 2018 23:28:32
-
Jun 10, 2018 23:32:06
megszakadt a púpos, de már előtt kisbolyhos moderált.
Jun 10, 2018 23:32:06
-
Jun 10, 2018 23:42:08
sneci, szerinted ki a faszt erdekel a ps vr fostalicska jatekaid, mikor maga a technologia is elavult volt a megjelenese pillanataban?!
amiket "jatszol" azon a szaron, azert nekem kene fizetnie valakinek, hogy kiprobaljam, de ahogy te bemutatod, attol garantaltan elmegy a kedve mindenkinek a ps4 tol is!
amiket "jatszol" azon a szaron, azert nekem kene fizetnie valakinek, hogy kiprobaljam, de ahogy te bemutatod, attol garantaltan elmegy a kedve mindenkinek a ps4 tol is!
Jun 10, 2018 23:42:08
töppedt buzigolyók
Jun 10, 2018 23:53:53
A PS4 VR az az a technológia, amivel hülyéknek eladnak egy gagyi hardvert és egy csomó játékot 2005-ös grafikával.
Jun 10, 2018 23:53:53
-
Jun 11, 2018 00:55:57
ez kekocean strategia lesz, sneci olyan tartalmat gyart, amit mas nem csinalna = a kutyat sem erdekli.
Jun 11, 2018 00:55:57
Kivételesen hétfő
Jun 11, 2018 01:09:07
Hétfő van Púp, leszflokk, 100 szhászalyék?
Jun 11, 2018 01:09:07
Atomóra
Jun 11, 2018 06:43:22
Wut?
Jun 11, 2018 06:43:22
Statisztikus Sanyi
Jun 11, 2018 07:16:41
7:20-ig van ideje feltölteni a flokkot asodinak, hogy ne ez legyen a top 5. késés. Hahó!
Jun 11, 2018 07:16:41
tigris
Jun 11, 2018 07:22:29
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
a főnök nője basztatta recskaboyt:DDD
milyen őrjöngések lehettek, te jó ég.
Jun 11, 2018 07:22:29
Sodilegnagyobbrajongoja
Jun 11, 2018 07:25:35
Trollok! Ugye senki sem felejtette el, hogy csak a trükközést szabad nézni!
Jun 11, 2018 07:25:35
Fakenguru
(
x5)
Jun 11, 2018 07:33:02
x5)
Esetleg jobb oldalra egy link az aktualis tukrozott epizodrol?
Hát azért hetyetye.
179 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™