Megszűnő munkahely kivédésére tartalékot szokás felhalmozni, nem adósságot. Legközelebb erre is figyelj oda!
Félévente jó ha egyszer bulikázok.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Te inkább mecénáskodsz, tudom. Zoli utalt már?
2 napig csicskultam
* integet *
Jó szakmám van. Ennek a linzi útnak pont az volt a lényege, hogy letisztázunk mindent, ami eddig idegesített, így most már tudok normálisan a feladataimra figyelni, így többé nem az van, hogy más hülyeségein kattog helyette az agyam.
Megnyugtattak a borsodiak, hogy talpig becsületes úriemberek és nem lesz semmi gond?
Erre lehúztak egy kb 1000 eurós estére. :)
2 napig csicskultam
Már a vonaton ülök.
Csak a hétvégére jöttem.
Holnap reggel már melózok.
Végleges hazautat pedig 2025 előtt nem tervezek. Majd akkor fogok merni ezen gondolkodni, ha lesz 5 év német Java gyakorlatom.
Azt elhiszem, hogy Zoli és Márk elégedettek azzal, hogy te felvették 8000 eurót a kártyáidról, ők meg elköltötték.
Nem úgy volt, hogy Magyarországon nem lehet megélni a programozásból?
2022-ben elzavarják a fideszt, mi még szabad kezet kapunk, hogy papagájfogóval verjük szét a naracsnyalonc neonácik fejét hahahahaha, szarevőkém! Még a Ducatoba is tankolni fognak.
2 napig csicskultam
Láttam az illetőn, hogy árra számít, hogy kiabálni, veszekedni fogok. De miután ő is konstruktív volt, én is az voltam. Minden a legnagyobb rendben.
És közben nincs engedélyezve semmi senkinek, amit bármely végrehajtó nem engedélyezne bármikor bárkinek.
Endre, amikor Márkkal "bulikázol", azért szoktad leitatni, hogy utána molesztálhasd? Vannak képek a nud mappában alvó Márkról, sodifütyivel a szájában?
Ez is milyen megfogalmazás már, hogy "mindenki okkal elégedett" , hát azt a sumák angolna kurva anyád sodika. :)
2 napig csicskultam
Nem. Az volt, hogy progmatosok és mérnökinfósoknak van csak hely, de ha hozzájuk hasonlóvá válok a jelenlegi helyemen további öt év alatt, az már jó megoldás.
Magyarán nem ismert még, ezért be volt szarva, hogy elvágod a torkát, mert nem fizetett. Most viszont, hogy látta mekkora töketlen kis hetyetyéző buzi vagy, nyugodt szívvel fog szopatni továbbra is fizetés nélkül. Mx 10 eurósokkal megdobálja néha a vekni fejed, hogy elkussolj. Gratula púp, szép évkezdés.
LOL
2 napig csicskultam
- Púp mennyi van még a 25 ezres tartalékból? Nem kvázi, meg majd Jövő héten utalnak, hanem nálad? 1-2 ezer fütyi összesen ugye?
- a hitelkártyák is már majdnem mind lemerültek ugye? Mind a négy majdnam kimaxolva, az egyik megemelt kerettel, ez shiker!
- látom Zolika nem akar fizetni. Hahaha :D
-35 ezer fütyi lesz ez Sneci, ezt nevezem :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Mindenkinek van rá oka, ilyen egy jó egyezség. És miután fasza, nem is nyilvános, mert csak a problémák érdekes sztorik.
Az a baj, hogy mire te eléred azt a szintet, ahol egy progmatos tart egy-két év után, az neked öt évbe telik, de addig a szakma fejlődik tovább és te sosem fogsz tudni felzárkózni, mert egy lusta, buta, zsebhokis gnóm vagy. Macskás gifek meg náculás helyett szakmáznod kéne izomból.
Mennyi haladékot kapott Zoli? Eredetileg úgy volt, hogy karácsony előtt visszafizeti a pénzt, miután megtörtént a "hitelbírálat". Mi az új mese?
Nagyon röhögök, ahogy elképzelem a remegő szájú Becsületes Zolit.
2 napig csicskultam
Nem, az nem baj.
Saját bevallásom szerint sem vagyok annyira okos, mint egy matematikus vagy Msc mérnök.
És a tartalék? Annak már odabasztál mi? szépen elégetted azt a 8000 fütyikét alig 3 hónap alatt, az is shiker!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Senki semmiféle haladékot, fizetés nélküli türelmi időt nem kap tőlem soha. Miután 2020 van, ez is fontos új elvem, hogy többé ilyen nincs.
Te inkább a 2-3 éves Pistikék csoportjában keress mintákat ha már az eszedről van szó.
2 napig csicskultam
Zolkiának decemberben kellett volna fizetni. Azaz megint átbasztak, te meg becsicskultál.
Dehát Zoli sem fizetett még, félt is, hogy mérges leszel. :)
2 napig csicskultam
A duna melyerol nehez lesz ;)
Kaptál 100 eurót, hogy befogd a pofád, a maradék 6900-at meg 100-asával fogja csorgatni Zoli? (Jövő héten)
Nekem nem akarsz kölcsönadni? Lenne itt egy judaika múzeum..
Talán, de én soha nem vagyok mérges, ha minden jó, és most minden jó.
Milyen 8000 fütyis tartalék? A mesében se létezett ilyen soha.
Ennyi maradt neki szeptemberben, amikor kifizette a hiteleket meg a hitelkártyákat. Azóta az utolsó centig elbaszta.
Én félnék tőled Sodi. Messze földön híres vagy a jéghideg kegyetlenségedről és a következetességedről!
Leginkább Anton Chigurh karakteréhez tudnálak hasonlítani.
Jó, persze Javier Bardem kicsit kevésbé kopaszodik és a fogai is rendben vannak. De amúgy kiköpött olyan vagy.
:))))
2 napig csicskultam
Azért ez a helyzet elég távol áll attól, hogy minden jó legyen. A saját hitelkártyáid terhére vetted fel a pénzt és ezt nem akarja visszafizetni. (mint egy hülyegyerek, kockáztattál és nem jött be - mint a judaika múzeumnál)
De az nem tartalek volt, hanem a nagy adossagrendezo hitelbol maradt, nem?
Bocsánat kolléga, véletlenül mínuszt nyomtam + helyett!
Csuldigung!
Legközelebb erre is jobban odafigyelnek.
2 napig csicskultam
Ezt tök jó hallani tesa, látom te is nagyra értékeled a stressznélküli nyugit. Én is. Namost lenne nekem még itt még egy tuttti üzletem. Küldjél már 3000 eurót és én jövő hónapban becsszóra megadom neked. Látod, jó gyerek vagy te, csak nekem most nagyon sürgősen feltétlenül kellene a pénz, mert lehet hogy még azt a 8000-t sem tudom megadni neked, ha most azonnal nem küldesz még háromezret. De jövő hónapban tuti fizetni fogok! Küldjed azt a pénzt tesa, olyan rendes gyereknek ismertelek meg!
Oké.
Jelentkezz be a netbankodba, és írd le ugyanezt mégegyszer
:D
3000-4000 euró hitelkártyaadósság?
Arra már ketyeg a kamat rendesen.
Most is piálsz a vonaton, mi? Mit iszol? Remélem vettél legalább egy Hennessy XO-t az útra, ha már nemes lettél.
2 napig csicskultam
Nyilván, hiszen ez volt a céljuk ezzel a linzi haknival. Eljátszották neked a haverok vagyunk lemezt, te pedig szépen megetted. Pontosan látják, hogy egy magányos balek vagy, akit ha egyszer elvisznek "bulizni", kicsit leitatnak (amit persze te fizetsz :D), a törött orroddal érzel egy kis punciszagot és máris tolod tovább a brigádnak a "donateket" ;)
Sodi basszam ki anyád,annál van minden rendben akinek nincs hitelkártyája,és nem is szorul rá.Te még idén az utcán végzed:)
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Ilyenkor mit lehet tenni? Egy kis plusz pénz továbblendítené az ügyet?
Sodi! Azt áruld már el nekem, hogy mi kötelez bárkit is arra, hogy neked pénzt visszafizessen? Bármelyik "haverod" bármikor állíthatja, hogy soha életében nem látott. Papírt nem írtatok, de ha még írtatok volna is, mit érsz vele? Elmész jéghideg jogászkodni a bíróságra? Egy papucsos törpéből akarsz pénzt kihúzni? Egy faszból, aki még a saját lányának is tartozik? Egy cigány galeriből? Magyarország eleve egy olyan hely, ahol konkrétan senkinek nem adna az ember kölcsön, de te még onnan is a legszarabb adósokat fogtad ki, akiknek ép eszű ember sosem adna kölcsön. Te ezt hogy gondoltad? Tényleg azt hiszed, hogy ezekből az emberekből valaha is fogsz látni egy fillért is?
kacseszka és becsületes zoli elég konkrétan elmondták egy régi streamben h mi a véleményük a bíróságrajárásról :D
Ez is az egyetem hibája, mert nem tanították, hogy vannak olyan körök, ahol előbb rakják az embert a csomagtartóba és csak utána kérdeznek.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Csak sört
Mikor kezdődik a Live?
Ilyenkor azért nem jut eszedbe, hogy anyádnak mégiscsak igaza volt, amikor gyámság alá akart helyeztetni? Most nem lenne 30 rugó adósságod, anyu kezelné a malacperselyt.
Akkor ő most már szabadon lebeg HAHAHAHAHA
Ahahahahahaha
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Akkor miért nem fizettetek neki 10 eurót? Bassza az anyját, nyissa ki a száját ha akar valamit, ne mutogasson, mint egy csimpánz.
Te teljesen hülye vagy?
Igyál csak.
Azt szeretném kérdezni, hogy mikor volt utoljára olyan 24 óra amikor nem fogyasztottál semennyi alkoholt?
2 napig csicskultam
KURVA ANYÁDAT DE RÖHÖGÖK TE ÁLLAT!
"Karacsonyi hajtaskor nagyon elfoglaltak a bankok"
Novemberben kuldte a penzt meg a balfasz
pffff MÖET CHANDON bazdmeg, mit vártál???????
Ez ugyanaz a sztori, mint a halnál. Miután elfogyasztottad, nincs már mit tenni.
Csak hát ennyi erővel a 10 ujj jelenthetett volna ezer eurót is.
sodi szerintem az édes Törley pezsgőt ha ismeri egyáltalán, gondolom azt hitt ez is ilyesmi árban lehet.
ebbe belenyúlt sneci rendesen, a pezsgő pont az egyike az ilyen rongyrázásra használt italoknak
Vagy 10 ezer. Azon tényleg kurvára röhögnék.
2 napig csicskultam
-
Jan 12, 2020 17:02:37
Az emberek 99%-ának az állása jelenti a megélhetését. Egyrészt.
Megszűnő munkahely kivédésére tartalékot szokás felhalmozni, nem adósságot. Legközelebb erre is figyelj oda!
Jan 12, 2020 17:02:37
sodika
Jan 12, 2020 17:03:23
Január eleje van te fogyatékos és csak tegnap elbasztad a fizetésed 8-10%-át bulikára.
Jan 12, 2020 17:03:23
Riporter
(
x4)
Jan 12, 2020 17:05:29
x4)
Te inkább mecénáskodsz, tudom. Zoli utalt már?
26 Euró/nap
Jan 12, 2020 17:06:18
Blablabla. Most januártól nem lehet hónap, amikor többet költök mint keresek. Hitel meg egy van 450 euróval, és nincs más. Másik 450 az albi.
A hitel ÉS az albi kifizetése UTÁN is marad 1570 euróm. Nettóban.
* integet *
Jan 12, 2020 17:06:18
Hiénaverő
(
x17)
Jan 12, 2020 17:06:26
x17)
Szeva Gyagyás, nem számolsz be a hitelekről, hogy lehűtsd a nagy érdeklődést? -25ezer fütyi körül vagy, még a megemelt hitelkeret meg az extra hitelkártya (személyi kölcsön mellé még egy NEGYEDIK hitelkártya keccciiii :D) tart a viz felett mi?
Teljesen megbolondultál te állat XDDD
Teljesen megbolondultál te állat XDDD
sodika
Jan 12, 2020 17:07:10
Jó szakmám van. Ennek a linzi útnak pont az volt a lényege, hogy letisztázunk mindent, ami eddig idegesített, így most már tudok normálisan a feladataimra figyelni, így többé nem az van, hogy más hülyeségein kattog helyette az agyam.
Jan 12, 2020 17:07:10
Gyere haza középkorú!
Jan 12, 2020 17:08:34
Nem kellene már elkezdeni tervezgetni a hazautat?
Jan 12, 2020 17:08:34
sodika
Jan 12, 2020 17:09:19
A 25 ezres hitel úgy néz ki, hogy a kamatrészét máris visszafizettem. Innentől csak pontosan a 25 ezer van.
Más hitelem meg nincs. A kártyáim dolga is rendben van úgy, hogy azzal mindenki okkal elégedett.
Más hitelem meg nincs. A kártyáim dolga is rendben van úgy, hogy azzal mindenki okkal elégedett.
Jan 12, 2020 17:09:19
Riporter
(
x4)
Jan 12, 2020 17:10:09
x4)
Megnyugtattak a borsodiak, hogy talpig becsületes úriemberek és nem lesz semmi gond?
sodika
Jan 12, 2020 17:11:36
Nem kellene már elkezdeni tervezgetni a hazautat?
Már a vonaton ülök.
Csak a hétvégére jöttem.
Végleges hazautat pedig 2025 előtt nem tervezek. Majd akkor fogok merni ezen gondolkodni, ha lesz 5 év német Java gyakorlatom.
Jan 12, 2020 17:11:36
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 12, 2020 17:11:55
A kártyáim dolga is rendben van úgy, hogy azzal mindenki okkal elégedett.
Azt elhiszem, hogy Zoli és Márk elégedettek azzal, hogy te felvették 8000 eurót a kártyáidról, ők meg elköltötték.
Jan 12, 2020 17:11:55
Koszos pénz
Jan 12, 2020 17:13:37
Végleges hazautat pedig 2025 előtt nem tervezek.
Jan 12, 2020 17:13:37
Riporter
(
x4)
Jan 12, 2020 17:14:36
x4)
Már a vonaton ülök.
Csak a hétvégére jöttem.
Csak a hétvégére jöttem.
2022-ben elzavarják a fideszt, mi még szabad kezet kapunk, hogy papagájfogóval verjük szét a naracsnyalonc neonácik fejét hahahahaha, szarevőkém! Még a Ducatoba is tankolni fognak.
sodika
Jan 12, 2020 17:14:46
Láttam az illetőn, hogy árra számít, hogy kiabálni, veszekedni fogok. De miután ő is konstruktív volt, én is az voltam. Minden a legnagyobb rendben.
És közben nincs engedélyezve semmi senkinek, amit bármely végrehajtó nem engedélyezne bármikor bárkinek.
Jan 12, 2020 17:14:46
Érdeklődő
(
x6)
Jan 12, 2020 17:15:41
x6)
Már a vonaton ülök.
Csak a hétvégére jöttem.
Csak a hétvégére jöttem.
Endre, amikor Márkkal "bulikázol", azért szoktad leitatni, hogy utána molesztálhasd? Vannak képek a nud mappában alvó Márkról, sodifütyivel a szájában?
Riporter
(
x4)
Jan 12, 2020 17:16:22
x4)
Ez is milyen megfogalmazás már, hogy "mindenki okkal elégedett" , hát azt a sumák angolna kurva anyád sodika. :)
sodika
Jan 12, 2020 17:16:30
Nem. Az volt, hogy progmatosok és mérnökinfósoknak van csak hely, de ha hozzájuk hasonlóvá válok a jelenlegi helyemen további öt év alatt, az már jó megoldás.
Jan 12, 2020 17:16:30
facebook magyar moderáto
Jan 12, 2020 17:16:42
Magyarán nem ismert még, ezért be volt szarva, hogy elvágod a torkát, mert nem fizetett. Most viszont, hogy látta mekkora töketlen kis hetyetyéző buzi vagy, nyugodt szívvel fog szopatni továbbra is fizetés nélkül. Mx 10 eurósokkal megdobálja néha a vekni fejed, hogy elkussolj. Gratula púp, szép évkezdés.
Jan 12, 2020 17:16:42
Riporter
(
x4)
Jan 12, 2020 17:17:07
x4)
LOL
Hiénaverő
(
x17)
Jan 12, 2020 17:17:16
x17)
A 25 ezres hitel úgy néz ki, hogy a kamatrészét máris visszafizettem. Innentől csak pontosan a 25 ezer van.
- Púp mennyi van még a 25 ezres tartalékból? Nem kvázi, meg majd Jövő héten utalnak, hanem nálad? 1-2 ezer fütyi összesen ugye?
- a hitelkártyák is már majdnem mind lemerültek ugye? Mind a négy majdnam kimaxolva, az egyik megemelt kerettel, ez shiker!
- látom Zolika nem akar fizetni. Hahaha :D
-35 ezer fütyi lesz ez Sneci, ezt nevezem :D
xray
(
x21)
Jan 12, 2020 17:17:22
x21)
szóval nem fizették vissza, értjük. És közben nincs engedélyezve semmi senkinek, amit bármely végrehajtó nem engedélyezne bármikor bárkinek.
Hiénaverő
(
x17)
Jan 12, 2020 17:17:36
x17)
Mennyibe fájt a hétvége Gyagya? Nem állt meg egy ezres alatt mi? :D
sodika
Jan 12, 2020 17:18:04
Mindenkinek van rá oka, ilyen egy jó egyezség. És miután fasza, nem is nyilvános, mert csak a problémák érdekes sztorik.
Jan 12, 2020 17:18:04
Riporter
(
x4)
Jan 12, 2020 17:18:46
x4)
Te olyan buta vagy Endre, hogy egy fikusz leiskoláza pénzügyekben.
2 napig csicskultam
facebook magyar moderáto
Jan 12, 2020 17:18:50
Az a baj, hogy mire te eléred azt a szintet, ahol egy progmatos tart egy-két év után, az neked öt évbe telik, de addig a szakma fejlődik tovább és te sosem fogsz tudni felzárkózni, mert egy lusta, buta, zsebhokis gnóm vagy. Macskás gifek meg náculás helyett szakmáznod kéne izomból.
Jan 12, 2020 17:18:50
sodika
Jan 12, 2020 17:19:25
A hitelkártyák kevesebb mint 30%-ig vannak terhelve, és ez is folyamatosan csökkeni fog.
Jan 12, 2020 17:19:25
Koszos pénz
Jan 12, 2020 17:19:55
Mennyi haladékot kapott Zoli? Eredetileg úgy volt, hogy karácsony előtt visszafizeti a pénzt, miután megtörtént a "hitelbírálat". Mi az új mese?
Jan 12, 2020 17:19:55
Riporter
(
x4)
Jan 12, 2020 17:19:59
x4)
szóval nem fizették vissza, értjük.
sodika
Jan 12, 2020 17:20:45
Nem, az nem baj.
Saját bevallásom szerint sem vagyok annyira okos, mint egy matematikus vagy Msc mérnök.
Jan 12, 2020 17:20:45
Hiénaverő
(
x17)
Jan 12, 2020 17:21:29
x17)
A hitelkártyák kevesebb mint 30%-ig vannak terhelve, és ez is folyamatosan csökkeni fog.
És a tartalék? Annak már odabasztál mi? szépen elégetted azt a 8000 fütyikét alig 3 hónap alatt, az is shiker!
sodika
Jan 12, 2020 17:21:56
Senki semmiféle haladékot, fizetés nélküli türelmi időt nem kap tőlem soha. Miután 2020 van, ez is fontos új elvem, hogy többé ilyen nincs.
Jan 12, 2020 17:21:56
Riporter
(
x4)
Jan 12, 2020 17:22:23
x4)
Nem, az nem baj.
Te inkább a 2-3 éves Pistikék csoportjában keress mintákat ha már az eszedről van szó.
xray
(
x21)
Jan 12, 2020 17:22:37
x21)
Jan 12, 2020 17:22:37
kibaszott angolnázás, mert nem fizették vissza. újabb határidők, az is részletekben és ez neki shiker. Jan 12, 2020 17:22:37
Hiénaverő
(
x17)
Jan 12, 2020 17:23:21
x17)
Zolkiának decemberben kellett volna fizetni. Azaz megint átbasztak, te meg becsicskultál.
Riporter
(
x4)
Jan 12, 2020 17:23:28
x4)
Hiénaverő
(
x17)
Jan 12, 2020 17:24:39
x17)
A 8000 fütyis tartalékról nagyvonalúan hallgatsz, így azt vehetjük úgy hogy elbasztad az egészet.
Riporter
(
x4)
Jan 12, 2020 17:24:45
x4)
Nincs veszélyesebb egy mérgesen kiabáló sodinál! :))))
2 napig csicskultam
Sorszám az alkaron
Jan 12, 2020 17:25:15
A duna melyerol nehez lesz ;)
Jan 12, 2020 17:25:15
Koszos pénz
Jan 12, 2020 17:25:51
Kaptál 100 eurót, hogy befogd a pofád, a maradék 6900-at meg 100-asával fogja csorgatni Zoli? (Jövő héten)
Nekem nem akarsz kölcsönadni? Lenne itt egy judaika múzeum..
Jan 12, 2020 17:25:51
sodika
Jan 12, 2020 17:26:16
Jan 12, 2020 17:26:16
-
Jan 12, 2020 17:29:56
sodi volt neked szexuális kapcsolatod férfival??
Jan 12, 2020 17:29:56
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 12, 2020 17:30:10
A 8000 fütyis tartalékról nagyvonalúan hallgatsz, így azt vehetjük úgy hogy elbasztad az egészet.
Jan 12, 2020 17:30:10
Hiénaverő
(
x17)
Jan 12, 2020 17:31:53
x17)
Ennyi maradt neki szeptemberben, amikor kifizette a hiteleket meg a hitelkártyákat. Azóta az utolsó centig elbaszta.
Riporter
(
x4)
Jan 12, 2020 17:32:20
x4)
Én félnék tőled Sodi. Messze földön híres vagy a jéghideg kegyetlenségedről és a következetességedről!
Leginkább Anton Chigurh karakteréhez tudnálak hasonlítani.
Jó, persze Javier Bardem kicsit kevésbé kopaszodik és a fogai is rendben vannak. De amúgy kiköpött olyan vagy.
:))))
Hiénaverő
(
x17)
Jan 12, 2020 17:32:31
x17)
25000 volt a zsidóhitel, 16ezer valamennyi meg minden adóssága.
Koszos pénz
Jan 12, 2020 17:32:56
Azért ez a helyzet elég távol áll attól, hogy minden jó legyen. A saját hitelkártyáid terhére vetted fel a pénzt és ezt nem akarja visszafizetni. (mint egy hülyegyerek, kockáztattál és nem jött be - mint a judaika múzeumnál)
Jan 12, 2020 17:32:56
Kiss Kender Farkas
Jan 12, 2020 17:33:31
Krónikás téged megint beleraktak Márkék a hintába :))
Bulika, puncika, pezsike, "látod tesó, haverok vagyunk hát mekkora este volt már" szöveg és te tejelsz szépen tovább :)
Bulika, puncika, pezsike, "látod tesó, haverok vagyunk hát mekkora este volt már" szöveg és te tejelsz szépen tovább :)
Jan 12, 2020 17:33:31
Hiénaverő
(
x17)
Jan 12, 2020 17:33:53
x17)
Akkor mivel a "tartalék" már elégett, és a 9000 EUR körüli hitelkártya-dzsungel keretének 30%-a is el lett baszva, ez azt jeleni hogy 6000 fütyikével fut neki Recskaboy az idei évnek.
3 hónap alatt -11 ezer (meg amiről még nem tudunk), azaz havonta 3600 fütyivel, több mint egymillió forinttal költ többet mint amennyit keres.
Az napi 100 fütyi, hol van már a 28 Eurós napi keret?
Neked annyi Gyagyás, lemerülsz még a tavasszal, aztán jön az untergang.
Cáfolj meg Púp, tedd ki az excelt :D
3 hónap alatt -11 ezer (meg amiről még nem tudunk), azaz havonta 3600 fütyivel, több mint egymillió forinttal költ többet mint amennyit keres.
Az napi 100 fütyi, hol van már a 28 Eurós napi keret?
Neked annyi Gyagyás, lemerülsz még a tavasszal, aztán jön az untergang.
Cáfolj meg Púp, tedd ki az excelt :D
Riporter
(
x4)
Jan 12, 2020 17:36:19
x4)
Azért azt végre sikerült kihúznom belőled, hogy egy kurva fillért nem kaptál vissza.
Nem mintha meglepő lenne de végre elismerted.
A masztipartis kommenthez kellett majdnem 20 év, egy kis pia és Anikó keblei.
Te balek fasz, te! :)
2 napig csicskultam
Nem mintha meglepő lenne de végre elismerted.
A masztipartis kommenthez kellett majdnem 20 év, egy kis pia és Anikó keblei.
Te balek fasz, te! :)
M.Ország rémálma
Jan 12, 2020 17:36:45
De az nem tartalek volt, hanem a nagy adossagrendezo hitelbol maradt, nem?
Jan 12, 2020 17:36:45
balek
(
x10)
Jan 12, 2020 17:40:40
x10)
Hány százalékát fizetted a buli számlájájának tegnap?
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Riporter
(
x4)
Jan 12, 2020 17:41:57
x4)
Krónikás téged megint beleraktak Márkék a hintába :))
Bocsánat kolléga, véletlenül mínuszt nyomtam + helyett!
Csuldigung!
Legközelebb erre is jobban odafigyelnek.
-max5enutálnak
Jan 12, 2020 17:47:36
válaszolj már mennyi a nettó értéked, megöl a kíváncsság, hogy -20k vagy -30k EUR! Amúgy te tényleg képes vagy magaddal elhitetni, hogy létezik a bolygón olyan élőlény aki komolyan vesz? Nem fogod visszakapni a pénzed, ahogy decemberben sem kaptad. Akkor mi lesz, majd hetyetyetye meg nyenyenye és ettől megijed bárki is? Meg azt hiszed, hogy a csúszásra bárki kamatot fog fizetni egy ilyen töketlen bohócnak? :D :D Félelmetes mire képes egy hasadt elme :D :D
Jan 12, 2020 17:47:36
Übertisztességes Zoltán
Jan 12, 2020 17:52:41
Ezt tök jó hallani tesa, látom te is nagyra értékeled a stressznélküli nyugit. Én is. Namost lenne nekem még itt még egy tuttti üzletem. Küldjél már 3000 eurót és én jövő hónapban becsszóra megadom neked. Látod, jó gyerek vagy te, csak nekem most nagyon sürgősen feltétlenül kellene a pénz, mert lehet hogy még azt a 8000-t sem tudom megadni neked, ha most azonnal nem küldesz még háromezret. De jövő hónapban tuti fizetni fogok! Küldjed azt a pénzt tesa, olyan rendes gyereknek ismertelek meg!
Jan 12, 2020 17:52:41
sodika
Jan 12, 2020 17:52:55
Nem. Hülyék vagytok.
Most tényleg minden nagyon jó.
Jan 12, 2020 17:52:55
again mine the refund
(
x6)
Jan 12, 2020 17:54:17
x6)
Nem. Hülyék vagytok.
Oké.
Jelentkezz be a netbankodba, és írd le ugyanezt mégegyszer
:D
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 12, 2020 17:54:46
3000-4000 euró hitelkártyaadósság?
Arra már ketyeg a kamat rendesen.
Jan 12, 2020 17:54:46
broni
Jan 12, 2020 17:55:08
devizáshaver, mész síelni st. moritzba keci???????
Jan 12, 2020 17:55:08
Riporter
(
x4)
Jan 12, 2020 17:55:55
x4)
Nem. Hülyék vagytok.
Most is piálsz a vonaton, mi? Mit iszol? Remélem vettél legalább egy Hennessy XO-t az útra, ha már nemes lettél.
Kiss Kender Farkas
Jan 12, 2020 17:56:58
Nem. Hülyék vagytok.
Nyilván, hiszen ez volt a céljuk ezzel a linzi haknival. Eljátszották neked a haverok vagyunk lemezt, te pedig szépen megetted. Pontosan látják, hogy egy magányos balek vagy, akit ha egyszer elvisznek "bulizni", kicsit leitatnak (amit persze te fizetsz :D), a törött orroddal érzel egy kis punciszagot és máris tolod tovább a brigádnak a "donateket" ;)
Jan 12, 2020 17:56:58
Tycoon
(
x2)
Jan 12, 2020 17:59:34
x2)
Nem. Hülyék vagytok.
Sodi basszam ki anyád,annál van minden rendben akinek nincs hitelkártyája,és nem is szorul rá.Te még idén az utcán végzed:)
xray
(
x21)
Jan 12, 2020 18:01:23
x21)
gyagyás, ne hallgass a trollokra, mert mindig akkor kerültél bajba, ha nem magadra hallgattál! menj csak a saját utadon, nekünk meg maradjon a röhögés!
Koszos pénz
Jan 12, 2020 18:05:57
Mi lett a "hitelbírálattal", amiért eredetileg küldted a pénzt? Már rég vissza kellett volna kapnod az egészet, még karácsony előtt. Elhúzódik a dolog a bankban?
Jan 12, 2020 18:05:57
xray
(
x21)
Jan 12, 2020 18:08:02
x21)
Jan 12, 2020 18:08:02
Mi lett a "hitelbírálattal", amiért eredetileg küldted a pénzt? Már rég vissza kellett volna kapnod az egészet, még karácsony előtt. Elhúzódik a dolog a bankban?
a bank nem adta meg a hitelt, sőt lefoglalta a befizetett sodi pénzt is. xd Jan 12, 2020 18:08:02
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 12, 2020 18:11:18
x3)
hejj sodi, mar megint megutaztattak a picsadat a miskolciak.
37 evesen buszozni meg vonatozni, nem semmi. kar hogy nem lehet masnizni a jogositvanyt. egyreszt jo hogy nincs jogositvanyod, mivel alkoholista vagy.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
37 evesen buszozni meg vonatozni, nem semmi. kar hogy nem lehet masnizni a jogositvanyt. egyreszt jo hogy nincs jogositvanyod, mivel alkoholista vagy.
Koszos pénz
Jan 12, 2020 18:11:24
a bank nem adta meg a hitelt, sőt lefoglalta a befizetett sodi pénzt is. xd
Jan 12, 2020 18:11:24
-
Jan 12, 2020 18:11:36
Sodi! Azt áruld már el nekem, hogy mi kötelez bárkit is arra, hogy neked pénzt visszafizessen? Bármelyik "haverod" bármikor állíthatja, hogy soha életében nem látott. Papírt nem írtatok, de ha még írtatok volna is, mit érsz vele? Elmész jéghideg jogászkodni a bíróságra? Egy papucsos törpéből akarsz pénzt kihúzni? Egy faszból, aki még a saját lányának is tartozik? Egy cigány galeriből? Magyarország eleve egy olyan hely, ahol konkrétan senkinek nem adna az ember kölcsön, de te még onnan is a legszarabb adósokat fogtad ki, akiknek ép eszű ember sosem adna kölcsön. Te ezt hogy gondoltad? Tényleg azt hiszed, hogy ezekből az emberekből valaha is fogsz látni egy fillért is?
Jan 12, 2020 18:11:36
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 12, 2020 18:12:08
x3)
utatztatnak mint egy escort kurvat. Te nem picsat viszel , hanem penzt.
xray
(
x21)
Jan 12, 2020 18:13:21
x21)
Jan 12, 2020 18:13:21
természetesen. xd Jan 12, 2020 18:13:21
-
Jan 12, 2020 18:14:38
Sodi! Papírt nem írtatok, de ha még írtatok volna is, mit érsz vele? Elmész jéghideg jogászkodni a bíróságra?
kacseszka és becsületes zoli elég konkrétan elmondták egy régi streamben h mi a véleményük a bíróságrajárásról :D
Jan 12, 2020 18:14:38
facebook magyar moderáto
Jan 12, 2020 18:16:04
Ez is az egyetem hibája, mert nem tanították, hogy vannak olyan körök, ahol előbb rakják az embert a csomagtartóba és csak utána kérdeznek.
Jan 12, 2020 18:16:04
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 12, 2020 18:16:35
x3)
ha a kacseszka nev betuit megkevered akkor kakaszex jon ki belole. szerintem nem veletlen.
broni
Jan 12, 2020 18:19:27
sodi, csinálj egy csomó fapoleon videót buziknak!!!!!!!!!!!
Jan 12, 2020 18:19:27
Koszos pénz
Jan 12, 2020 18:19:44
Púp, mikor kapod vissza a teljes összeget, amit Zolinak kölcsönadtál? Ne ferdíts, nem erre vagyunk kíváncsiak - mikor lesz nálad a teljes összeg?
Jan 12, 2020 18:19:44
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 12, 2020 18:25:42
x3)
broni
Jan 12, 2020 18:29:11
sodi, irány az arany kesztyű!!!!!!!!!!!!!
Jan 12, 2020 18:29:11
tigris
Jan 12, 2020 18:34:38
sodi én végigbuliztam az életem, de soha a büdös kurva életben eszembe nem jutott volna, hogy hatvan rongyért igyak pezsgőt :DD te baromállat szerencsétlen hülye gyökér.
BALEK VAGY
UTAZTATTAK, A SZERELMED TELIBESZART, AZTÁN MEG KIFIZETTÉL MINDENT.
idióta
mindet hitelből
TE IDIÓTA
BALEK VAGY
UTAZTATTAK, A SZERELMED TELIBESZART, AZTÁN MEG KIFIZETTÉL MINDENT.
idióta
mindet hitelből
TE IDIÓTA
Jan 12, 2020 18:34:38
broni
Jan 12, 2020 18:38:11
Jan 12, 2020 18:38:11
tyodi
Jan 12, 2020 18:40:29
múltkor a barátnőm céges partyján elittam vagy 150 ezret , végig gondoltam, hogy kb. azt se tudja senki hogy kivagyok, mondom akkor vedeljünk amit lehet... :D
Jan 12, 2020 18:40:29
-
Jan 12, 2020 18:45:08
te bulikaztal hanem telefonon odarendeltek es jo csicska modjara nas nojet vitted el szorakozni. Jan 12, 2020 18:45:08
broni
Jan 12, 2020 18:48:10
meghalt halott pénz. felakasztotta magát.
Jan 12, 2020 18:48:10
sodika
Jan 12, 2020 18:50:46
Csak sört
Jan 12, 2020 18:50:46
-
Jan 12, 2020 18:51:47
Csak sört
Mikor kezdődik a Live?
Jan 12, 2020 18:51:47
Kémlégy
(
x2)
Jan 12, 2020 18:52:51
x2)
Ilyenkor azért nem jut eszedbe, hogy anyádnak mégiscsak igaza volt, amikor gyámság alá akart helyeztetni? Most nem lenne 30 rugó adósságod, anyu kezelné a malacperselyt.
Galla Miklós
Jan 12, 2020 18:53:55
meghalt halott pénz. felakasztotta magát.
Akkor ő most már szabadon lebeg HAHAHAHAHA
Jan 12, 2020 18:53:55
sodika
Jan 12, 2020 18:54:43
Bakker. Ez egy félreértés volt. Megkérdezte a csaj, mennyibe kerül a pezsgő, mire a pincér a 10 ujját mutatta neki. Csak a második üveg elfogyasztása után derült ki, hogy ez tíz, hanem száz eurót jelent.
Jan 12, 2020 18:54:43
again mine the refund
(
x6)
Jan 12, 2020 18:55:46
x6)
Bakker. Ez egy félreértés volt. Megkérdezte a csaj, mennyibe kerül a pezsgő, mire a pincér a 10 ujját mutatta neki. Csak a második üveg elfogyasztása után derült ki, hogy ez tíz, hanem száz eurót jelent.
Ahahahahahaha
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Kémlégy
(
x2)
Jan 12, 2020 18:56:29
x2)
Akkor miért nem fizettetek neki 10 eurót? Bassza az anyját, nyissa ki a száját ha akar valamit, ne mutogasson, mint egy csimpánz.
Te teljesen hülye vagy?
Riporter
(
x4)
Jan 12, 2020 18:57:11
x4)
Csak sört
Igyál csak.
Azt szeretném kérdezni, hogy mikor volt utoljára olyan 24 óra amikor nem fogyasztottál semennyi alkoholt?
broni
Jan 12, 2020 18:57:21
Jan 12, 2020 18:57:21
tigris
Jan 12, 2020 18:57:35
KURVA ANYÁDAT DE RÖHÖGÖK TE ÁLLAT!
Jan 12, 2020 18:57:35
Balfasz polo
Jan 12, 2020 18:57:37
"Karacsonyi hajtaskor nagyon elfoglaltak a bankok"
Novemberben kuldte a penzt meg a balfasz
Jan 12, 2020 18:57:37
tyodi
Jan 12, 2020 18:58:03
Jan 12, 2020 18:58:03
sodika
Jan 12, 2020 18:59:29
Te teljesen hülye vagy?
Te teljesen hülye vagy?
Ez ugyanaz a sztori, mint a halnál. Miután elfogyasztottad, nincs már mit tenni.
Jan 12, 2020 18:59:29
again mine the refund
(
x6)
Jan 12, 2020 19:00:35
x6)
sodi szerintem az édes Törley pezsgőt ha ismeri egyáltalán, gondolom azt hitt ez is ilyesmi árban lehet.
ebbe belenyúlt sneci rendesen, a pezsgő pont az egyike az ilyen rongyrázásra használt italoknak
Riporter
(
x4)
Jan 12, 2020 19:03:39
x4)
Vagy 10 ezer. Azon tényleg kurvára röhögnék.
Hiénaverő
(
x17)
Jan 12, 2020 19:04:37
x17)
Mikor volt olyan nap hogy egyáltalán nem ittál alkoholt?
broni
Jan 12, 2020 19:06:27
10 ezer euró vót, csak tex leszólt ceglédről, hogy legyen engedmény.
Jan 12, 2020 19:06:27
Riporter
(
x4)
Jan 12, 2020 19:06:45
x4)
Magányos csónak evez haza Berlinbe, közben sörözik és a tegnap este ragyogását próbálja visszaidézni.
Te Endre, a barátaid miért nem vittek haza kocsival ha már fizetted a estét? Balek úr.
2 napig csicskultam
Te Endre, a barátaid miért nem vittek haza kocsival ha már fizetted a estét? Balek úr.
157 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Blablabla. Most januártól nem lehet hónap, amikor többet költök mint keresek. Hitel meg egy van 450 euróval, és nincs más. Másik 450 az albi.