Majd azért néha nézz hátra, hogy nem követ-e egy tökös-patiszonos pitén hizlalt öregasszony a botját lóbálva.
Lehet, hogy rád fogja küldeni az anyukáját, mert a törpe most pixisen kívül esett.
Faszom
Kamu az egész. Ilyen erővel én is ott tomboltam a tévészékháznál.
Mutass videót sodika, ahol ott vagy a tünetők között!
Amikor az ószövetségi düh infantilis gyengeelméjüséggel párosul :)
De ne félj Karib, úgy is meghallod a kripli csoszogását már 50 méterröl ha mögéd akarna osonni. Szemtöl szemben meg még egy öregasszony is elveri, mint azt több példa is bizonyítja :)
Kitöl várod a segítséget Sodika? Márk semmit nem fog csinálni, te csak a lehúzható balekja vagy :)
Majd ha kijózanodtál, akkor remélem rájössz, hogy egy sima péküljünkki videó ide már édeskevés lesz... :D
Hé balfasz sodi tudod hogy amit most leírtál az a bíróság előtt megállja a helyét mint halálos fenyegetés?
Sodi a börtönben nagyon fognak szeretni főleg amilyen pedofil vagy
nagyon igaz!
de én még mindig pozitívan fogom fel, mert a mocskos nyugati bankrendszer pénzét főnyomócsövön keresztül pumpálja haza :D
szép munka balek!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
nézném a subbás archívumot, de
A videó nem áll rendelkezésre
Ez a videó már nem érhető el, mert a kapcsolódó YouTube-fiókot megszüntették.
:D :D :D :D :D :D :D
Endre, a férfiaknak nincsen cipellőjük. Cipellőjük a nyunyókákra masztizó homároknak van.
hoppá tyodi, megnézted a nagymenőket? vagy beleégett a retinádba a pedofilmed zárósora?
Szerencsére Endre munkásságának egyetlen videója elérhető. (Szóbeli szerződés az Indexszel.)
Edison se volt rögtön körte.
tényleg, csak ez lehet!
de tudod sodi, a pedobotrány videó végén nem te vagy az aki tapos és rúg ;)
Kicsit pontosabban. Milliónyi hetyetye videójavan pedoSodinak.
Szerintem az elsőre gondol a professzor úr, amikor sodrák cigányidomítás közben kezd dadogni.
taknyos a nózi kicsipedo?
Lesz fenyegetőzős stream ma este?
Nagyon kemény vagy pedofil sodika.
Csak nehogy pofára ess.
Mellesleg Karib ne aggódj az itt lévő trollok egy emberként védenek meg ha esetleg pedoSodi cintányér haverjai bekóstolnának. Elég sok magas pozíciójú troll van itt. Szóval ne aggódj.
Mellesleg ezekért a fenyegetésekért menni fogsz a bíróságra pedoSodi.
Lesz 9 kor keménykedés pedoSodi? Vagy megszégyenülten el fogsz kullogni?
az örök nevettető nem tud leállni :D te ilyenkor rákészülsz ezekre? kicsit gyakorolsz is előtte? egy gyerekszoba sarkából kiabáló vízipisztoly vagy :D
Délelőtt megmondtam, hogy ez az egész kibékülősdi csak egy színjáték a faszkalap púpostól. Azt hiszi, az NPC-k ezt várják tőle. Nem, Endre, mi -akik ismerünk- pontosan ezt a fajta vérhabos őrjöngést vártuk. Ilyenkor szoktál toppantani is? Mi lesz este 9-kor? Elmondjam? Semmi, mert 22.30-ig nem vagy képes lebaszni magad a kamera elé és streamelni, a normális emberek meg esznek, filmet néznek, gyermeket nemzenek, gyerekeikkel foglalkoznak, stb, nem neked írogatnak.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Aztán hazaér ogre, púpon vágja kétszer, hogy a teste majd kettétörik és bemászik remegve a szekrénybe masztizni a hangszigetelő függönnyel. Mert ilyen sodi a sodi. A vadászbika.
Mellesleg Karib ne aggódj az itt lévő trollok egy emberként védenek meg ha esetleg pedoSodi cintányér haverjai bekóstolnának. Elég sok magas pozíciójú troll van itt. Szóval ne aggódj.
Ezt köszönöm, de én nem aggódom, egy cseppet sem. :D Nem ő az első toporzékoló netharcos, aki fenyeget. (Tulajdonképpen Tajgi műsora után már a mai napon sem ő az egyetlen.) Két nappal ezelőtt még azt hetyetyézte, hogy ő nem fog névtelen trollokkal harcolni, de az én névtelenségem most sem változott, és ezt nem hajlandó belátni. Szerintem valami most nagyon durván eltört nála.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
tyutyika, soha többet nem lesz flokkod :D :D hol van már a beismerő, lemondó, büszke tyutyi? kezdesz gagyibb lenni, mint buziboy :D netán a busák kitüntetésre hajtasz a gyerekes fenyegetéseiddel?
ismétlem te génhiba: soha többé nem kapod vissza a videóid!
Mire vagy ennyire kemény, Endre? Cápaporcot reggeliztél? Szerinted Karib be fog szarni tőled, aki 3 ország távolságól kaffogsz az ogre kisszobájából torokelvágással fenyegetőzve? Márkék nem fognak neked senkit megverni meg megölni, mert mostanra rühellnek, mint a meleg szart, mert szétbasztad a bizniszüket. Örüljél, ha a pénzedet megadják, de szerintem azt sem fogják.
Kapj észbe, mert este 9 után nem fogok válogatni a módszerekben, a elhúzódó kínhalálodat is erkölcsösnek fogom találni onnantól.
És a kamerát is bekapcsolod? Meg dobbantasz majd a lábaddal? Mi lesz?
Viselkedj fiam, mert kukoricára foglak térdepeltetni!!
Szépen beszélj a troll és a trashcsoportos bácsikkal!!
Utána felakasztod magad?
Meg mennyi pénze lenne, ha nem kúrja el az örökségét, meg a rengeteg pénzt, meg úgy normális életet él és felismeri, hogy nincs végtelen mennyiségű vagyon. Már rég meglenne a medencés BMW meg a német/orosz/magyarcsibe/kakas. Ehelyett van Ogreodúbeli ideggörcsöcske. Sodi, most mit gondolsz a vonzás törvényéről? És az Univerzumról?
erre gondolsz?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
igen, ilyesmi)))))))))))))))))
Úgy érzem, hogy Sneci élete egyik legnagyobb ostobaságát készül elkövetni :D
Endre, lehetnél rugalmasabb! Lehet, hogy az első félórában a beállításokkal és a kábelekkel lesz elfoglalva. Utána adj még 15 percet és lesz hang is!
fúj geci épp eszek
..
Jan 29, 2020 19:12:06
Sneci, én elpofáztam neked, hogy a porszívó robotot nem lesz elég raküldeni az előszobába. Ha ezt komolyan gondolod, púpon leszel csapva, meglásd.
Jan 29, 2020 19:12:06
kramalon
(
x8)
Jan 29, 2020 19:13:48
x8)
Mondtam neki, aztán tiltottam :D
Majd azért néha nézz hátra, hogy nem követ-e egy tökös-patiszonos pitén hizlalt öregasszony a botját lóbálva.
Lehet, hogy rád fogja küldeni az anyukáját, mert a törpe most pixisen kívül esett.
-
Jan 29, 2020 19:13:51
Endre, ilyenkor toporzékolsz is?
Azt hallottam amúgy, hogy 2006-os hős vagy, de semmi nyoma nincs ennek az állításnak.
xDDDD
Azt hallottam amúgy, hogy 2006-os hős vagy, de semmi nyoma nincs ennek az állításnak.
xDDDD
Kamu az egész. Ilyen erővel én is ott tomboltam a tévészékháznál.
Mutass videót sodika, ahol ott vagy a tünetők között!
Jan 29, 2020 19:13:51
D.Dezsö
Jan 29, 2020 19:13:52
Én csak amiatt vok szomcsi, hogy véres lesz a cipellőm, miután kiugráltam magam az elvágott torkodon.
Amikor az ószövetségi düh infantilis gyengeelméjüséggel párosul :)
De ne félj Karib, úgy is meghallod a kripli csoszogását már 50 méterröl ha mögéd akarna osonni. Szemtöl szemben meg még egy öregasszony is elveri, mint azt több példa is bizonyítja :)
Kitöl várod a segítséget Sodika? Márk semmit nem fog csinálni, te csak a lehúzható balekja vagy :)
Jan 29, 2020 19:13:52
Löwenbräu Oktoberfestbier
Jan 29, 2020 19:13:56
Én csak amiatt vok szomcsi, hogy véres lesz a cipellőm, miután kiugráltam magam az elvágott torkodon.
Majd ha kijózanodtál, akkor remélem rájössz, hogy egy sima péküljünkki videó ide már édeskevés lesz... :D
Jan 29, 2020 19:13:56
X
Jan 29, 2020 19:17:43
Hé balfasz sodi tudod hogy amit most leírtál az a bíróság előtt megállja a helyét mint halálos fenyegetés?
Sodi a börtönben nagyon fognak szeretni főleg amilyen pedofil vagy
Jan 29, 2020 19:17:43
Karandas
Jan 29, 2020 19:19:06
Endre!
Biztosan jólesik egy motivációs idézet ezekben a vészterhes időkben:
subba.blog.hu/2012/01/03/a_nap_idezete_20090685
Továbbiak:
subba.blog.hu/search?searchterm=sodi
Továbbiak:
Jan 29, 2020 19:19:06
Andi
(
x13)
Jan 29, 2020 19:19:32
x13)
Perdöntő bizonyíték: Asodi mindig pontosan fogalmaz.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 29, 2020 19:19:35
x47)
Mekkora idióta ez a Sodi. Az,hogy cigánybűnözők milliókra veszik le nem érdekli, de egy troll leszed pár fos youtube csatornát és kész az agybaj. Elképesztő milyen beteg értékítélete van.
nagyon igaz!
de én még mindig pozitívan fogom fel, mert a mocskos nyugati bankrendszer pénzét főnyomócsövön keresztül pumpálja haza :D
szép munka balek!
shikeres
Jan 29, 2020 19:21:15
"sodi, remélem rosszabbul élsz mint 4 éve, mert akkor talán ez az utsó post ami rólad a szemem elé kerül" -2012
Jan 29, 2020 19:21:15
max5enutálnak
(
x47)
Jan 29, 2020 19:23:03
x47)
Endre!
Továbbiak:
Továbbiak:
X
Jan 29, 2020 19:25:13
Mi a véleményed erről pedofil sodi?
Meddig fogsz küzdeni? Lesz kemény küzdés?
"Az egzisztenciális félelem rabigába hajt, és a középszerűség biztos záloga. Én viszont azt mondom, hogy vagy jól kell élni, vagy meg kell halni. A csatát úgy lehet megnyerni, ha felégeted magad mögött a menekülési útvonalat. Mert akkor elszántabban fogsz küzdeni." SoDI
Meddig fogsz küzdeni? Lesz kemény küzdés?
"Az egzisztenciális félelem rabigába hajt, és a középszerűség biztos záloga. Én viszont azt mondom, hogy vagy jól kell élni, vagy meg kell halni. A csatát úgy lehet megnyerni, ha felégeted magad mögött a menekülési útvonalat. Mert akkor elszántabban fogsz küzdeni." SoDI
Jan 29, 2020 19:25:13
Fekete bikapata
Jan 29, 2020 19:25:34
Gyagyás, sokat sírtál az elmúlt napokban?
Márkkal beszélsz még?
Márkkal beszélsz még?
Jan 29, 2020 19:25:34
Érdeklődő
(
x6)
Jan 29, 2020 19:25:38
x6)
Endre, a férfiaknak nincsen cipellőjük. Cipellőjük a nyunyókákra masztizó homároknak van.
Legalább_négy_karakter
Jan 29, 2020 19:27:33
hoppá tyodi, megnézted a nagymenőket? vagy beleégett a retinádba a pedofilmed zárósora?
Jan 29, 2020 19:27:33
Karandas
Jan 29, 2020 19:27:50
Szerencsére Endre munkásságának egyetlen videója elérhető. (Szóbeli szerződés az Indexszel.)
Jan 29, 2020 19:27:50
max5enutálnak
(
x47)
Jan 29, 2020 19:29:05
x47)
tényleg, csak ez lehet!
de tudod sodi, a pedobotrány videó végén nem te vagy az aki tapos és rúg ;)
X
Jan 29, 2020 19:32:57
Hé pedoSodi!
Tegnap este nagyon fenyegetőztél a zsarolással most mi a helyzet ha bíróság elé leszel állítva halálos fenyegetés miatt?
sodika
Mennifogsz a börtönbe pedoSodi.
Mellesleg minden trollega figyelmét felhívom arra hogy a lehető legtöbbször használja a "pedoSodi" nevet a sodi helyett. Tudja csak meg az a pedofil cerkóf majom hol is van a helye.
Tegnap este nagyon fenyegetőztél a zsarolással most mi a helyzet ha bíróság elé leszel állítva halálos fenyegetés miatt?
sodika
Mennifogsz a börtönbe pedoSodi.
Mellesleg minden trollega figyelmét felhívom arra hogy a lehető legtöbbször használja a "pedoSodi" nevet a sodi helyett. Tudja csak meg az a pedofil cerkóf majom hol is van a helye.
Jan 29, 2020 19:32:57
Sodi a führer
Jan 29, 2020 19:36:23
Sodi úgy szopsz mint házas buzi a felesége farkát!
Jan 29, 2020 19:36:23
X
Jan 29, 2020 19:43:44
Továbbá szeretném a trollegák figyelmét felhívní sodi halálos fenyegetésére.
"sodika
Én csak amiatt vok szomcsi, hogy véres lesz a cipellőm, miután kiugráltam magam az elvágott torkodon."
Ha valamilyen bíróság ügy lenne, ezzel lehetne kezdeni valamit vagy egy ügyet elindítani halálos fenyegetés miatt. A sárkány mester vagy egy ismeretlen drogdíler szívesen adna be ilyen keresetett a bíróságra amelyben halálosan megfenyegették.
Itt egy újabb magaslabda ezt elég könnyedén le lehetne csapni.
"sodika
Én csak amiatt vok szomcsi, hogy véres lesz a cipellőm, miután kiugráltam magam az elvágott torkodon."
Ha valamilyen bíróság ügy lenne, ezzel lehetne kezdeni valamit vagy egy ügyet elindítani halálos fenyegetés miatt. A sárkány mester vagy egy ismeretlen drogdíler szívesen adna be ilyen keresetett a bíróságra amelyben halálosan megfenyegették.
Itt egy újabb magaslabda ezt elég könnyedén le lehetne csapni.
Jan 29, 2020 19:43:44
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 29, 2020 19:47:54
x9)
Hetyetye videó megvan valakinek?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 29, 2020 19:51:39
x3)
sodi miert nem mesz te is a bitchutre-ra mint a haverod a molsonhortons? naculhatsz is.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
X
Jan 29, 2020 19:51:46
Hetyetye videó megvan valakinek?
Jan 29, 2020 19:51:46
Andi
(
x13)
Jan 29, 2020 19:58:10
x13)
Endre, tudom, hogy szinte mind a szíved csücske volt, de melyik epizódodat vitted volna magaddal egy lakatlan szigetre?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
facebook magyar moderáto
Jan 29, 2020 19:58:23
Szerintem az elsőre gondol a professzor úr, amikor sodrák cigányidomítás közben kezd dadogni.
Jan 29, 2020 19:58:23
sodika
Jan 29, 2020 20:00:04
Egy órád maradt, köcsög.
Ami ezen a fórumon van, azt senki nem fogja rám bizonyítani, úgyhogy ezúton megerősítem, hogy este 9-től semmi nem fog vissza, és onnantól a halálodba is beleegyeznék.
Kapj észbe, mert este 9 után nem fogok válogatni a módszerekben, a elhúzódó kínhalálodat is erkölcsösnek fogom találni onnantól.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ami ezen a fórumon van, azt senki nem fogja rám bizonyítani, úgyhogy ezúton megerősítem, hogy este 9-től semmi nem fog vissza, és onnantól a halálodba is beleegyeznék.
Jan 29, 2020 20:00:04
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 29, 2020 20:00:25
x9)
Igen, az eredetire ahol lenácizzák a gárdistákat a gnóm első reakciója meg az hogy "Hát azért hetyetyteytye"
Teoría
Jan 29, 2020 20:00:35
Lehetséges hogy a mostani pedoSodi a fiatal, nyunyókaSodira szokta könnyeztetni a pitont? Ezért érintette annyira rosszul a régi felvételek eltüntetése?
Jan 29, 2020 20:00:35
facebook magyar moderáto
Jan 29, 2020 20:02:18
Egy órád maradt, köcsög.
taknyos a nózi kicsipedo?
Jan 29, 2020 20:02:18
-
Jan 29, 2020 20:03:44
Egy órád maradt, köcsög.
Lesz fenyegetőzős stream ma este?
Jan 29, 2020 20:03:44
rBali
(
x24)
Jan 29, 2020 20:03:57
x24)
Törűd meg az orrodat, te mocskos pedofil patkány
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
X
Jan 29, 2020 20:05:33
Egy órád maradt, köcsög.
Nagyon kemény vagy pedofil sodika.
Csak nehogy pofára ess.
Mellesleg ezekért a fenyegetésekért menni fogsz a bíróságra pedoSodi.
Lesz 9 kor keménykedés pedoSodi? Vagy megszégyenülten el fogsz kullogni?
Jan 29, 2020 20:05:33
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 29, 2020 20:05:48
x9)
Gnóm, mit fenyegetőzöl? Egy náthás óvodás padlóra küld!
Az interneten és a valóságban is egy senki vagy! Hahó!
Feljelented, de miért? Szó szerint semmit se tudsz bizonyítani!
Az interneten és a valóságban is egy senki vagy! Hahó!
Feljelented, de miért? Szó szerint semmit se tudsz bizonyítani!
balek
(
x10)
Jan 29, 2020 20:06:59
x10)
Flokktalanság
magyar filmdráma, 4 évad, 202
Az önéletrajzi ihletésű regény egy 38 éves magyar zsidó fiúról, Klein Endre Farkasról szól, aki megjárta a Hamburgi és Berlini tündérmeseországot.
A fiú apját munkaszolgálatra hívják be, ezzel indul a cselekmény. Ő maga mostohaanyjával, Vera néninél él tovább, s a Damjanich utcába jár dolgozni egy kódüzembe. Egyik nap azonban rendőr szállítja le az autóbuszról, és társaival együtt az egyik téglagyárba kísérik. A gettóba zárt zsidókat nemsokára Németország felé irányítják, egy vagonba terelik, amely Berlinben köt ki. Hogy nem végzik ki őt és több társát, az annak köszönhető, hogy fogyipapírosnak ítélik őket. Így továbbmehetnek Hamburgba. Itt kora hajnaltól késő estig dolgoznak egy kódüzemben. A rendkívül fárasztó munkától, valamint az alultápláltság miatt a főhős szervezete meggyengül. Egy kisebb java szobában, amelybe átszállítják, komolyan megbetegszik egy német óvodástól, ezért visszakerül Berlinbe, ahol a rabkórházban helyezik el. A halálra várva, miközben kezd felépülni, éri a hír, hogy a tündérmeseország felszabadult. Kiss Endre Farkas útnak indul hazafelé, Újszászra, ahol időközben minden megváltozott (apja meghalt, mostohaanyja újra férjhez ment, lakásukba idegen család költözött), és ahol a főhős – élményei következtében – nem képes beilleszkedni újra a régi életébe. Hontalanul próbál új életet kezdeni.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
magyar filmdráma, 4 évad, 202
Az önéletrajzi ihletésű regény egy 38 éves magyar zsidó fiúról, Klein Endre Farkasról szól, aki megjárta a Hamburgi és Berlini tündérmeseországot.
A fiú apját munkaszolgálatra hívják be, ezzel indul a cselekmény. Ő maga mostohaanyjával, Vera néninél él tovább, s a Damjanich utcába jár dolgozni egy kódüzembe. Egyik nap azonban rendőr szállítja le az autóbuszról, és társaival együtt az egyik téglagyárba kísérik. A gettóba zárt zsidókat nemsokára Németország felé irányítják, egy vagonba terelik, amely Berlinben köt ki. Hogy nem végzik ki őt és több társát, az annak köszönhető, hogy fogyipapírosnak ítélik őket. Így továbbmehetnek Hamburgba. Itt kora hajnaltól késő estig dolgoznak egy kódüzemben. A rendkívül fárasztó munkától, valamint az alultápláltság miatt a főhős szervezete meggyengül. Egy kisebb java szobában, amelybe átszállítják, komolyan megbetegszik egy német óvodástól, ezért visszakerül Berlinbe, ahol a rabkórházban helyezik el. A halálra várva, miközben kezd felépülni, éri a hír, hogy a tündérmeseország felszabadult. Kiss Endre Farkas útnak indul hazafelé, Újszászra, ahol időközben minden megváltozott (apja meghalt, mostohaanyja újra férjhez ment, lakásukba idegen család költözött), és ahol a főhős – élményei következtében – nem képes beilleszkedni újra a régi életébe. Hontalanul próbál új életet kezdeni.
Hiénaverő
(
x17)
Jan 29, 2020 20:09:15
x17)
Sneci te már annyi mindenkit akartál kivégezni, Gyurcsótánytól kezdve a szlovák ügyvéden és a trollokon át a magyar adóhivatalig, mind ott lógnak az akasztófán Szentendrén hahaha :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 29, 2020 20:09:31
x47)
Egy órád maradt, köcsög.
az örök nevettető nem tud leállni :D te ilyenkor rákészülsz ezekre? kicsit gyakorolsz is előtte? egy gyerekszoba sarkából kiabáló vízipisztoly vagy :D
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 29, 2020 20:10:19
x3)
probalj meg penzt felajanlani karibnak.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
balek
(
x10)
x10)
Persze hogy állandóan lehúznak sneci, ha nincs egy videód, hogy miért nem faty balek! Ilyenkor nem lenne más dolgod, mint odadörgölni a linket a gonosz trollok orra alá.
Erre ideális lenne például egy flokkcsatorna, ezt kevés munkával be is vonzhatnád magadnak. Te nem láttad a titok című filmet?
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Erre ideális lenne például egy flokkcsatorna, ezt kevés munkával be is vonzhatnád magadnak. Te nem láttad a titok című filmet?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 29, 2020 20:10:34
x37)
Egy órád maradt, köcsög.
Délelőtt megmondtam, hogy ez az egész kibékülősdi csak egy színjáték a faszkalap púpostól. Azt hiszi, az NPC-k ezt várják tőle. Nem, Endre, mi -akik ismerünk- pontosan ezt a fajta vérhabos őrjöngést vártuk. Ilyenkor szoktál toppantani is? Mi lesz este 9-kor? Elmondjam? Semmi, mert 22.30-ig nem vagy képes lebaszni magad a kamera elé és streamelni, a normális emberek meg esznek, filmet néznek, gyermeket nemzenek, gyerekeikkel foglalkoznak, stb, nem neked írogatnak.
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 29, 2020 20:11:11
x3)
jaj az a miert nem vagyok balek video olyan szep volt. 2 napig azon rohogtem.
Hiénaverő
(
x17)
Jan 29, 2020 20:12:03
x17)
Jan 29, 2020 20:12:03
Ott toporzékol a 8 nm-es lukban, selypeg hogy "kulva anyád" meg ilyenek, és azon agyal két sörciccentés között hogy a hitelkártyás lóvét ígérgtve kivel tudná Karibot megveretni. Jan 29, 2020 20:12:03
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 29, 2020 20:12:35
x9)
Endre, tudnál felvilágosítást adni a 2006-os működésedről? Az interneten sajnos nem találok semmit!
Jó lett volna egy krónikás aki mindent rögzít és archivál, de az ezer gémeskút országában ilyen ugye nem volt!
Nszksz előre is!
Jó lett volna egy krónikás aki mindent rögzít és archivál, de az ezer gémeskút országában ilyen ugye nem volt!
Nszksz előre is!
X
Jan 29, 2020 20:13:02
A pedoSodi ultimátumokat ad. XDDDDDDDD
Egy bizonyos német pedofilnak igazán megérett már egy orrnyereg helyreállító műtét.
Egy bizonyos német pedofilnak igazán megérett már egy orrnyereg helyreállító műtét.
Jan 29, 2020 20:13:02
facebook magyar moderáto
Jan 29, 2020 20:13:28
Ott toporzékol a 8 nm-es lukban, selypeg hogy "kulva anyád" meg ilyenek, és azon agyal két sörciccentés között hogy a hitelkártyás lóvét ígérgtve kivel tudná Karibot megveretni.
Aztán hazaér ogre, púpon vágja kétszer, hogy a teste majd kettétörik és bemászik remegve a szekrénybe masztizni a hangszigetelő függönnyel. Mert ilyen sodi a sodi. A vadászbika.
Jan 29, 2020 20:13:28
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 29, 2020 20:14:14
x37)
Az biztos, hogy Márk meg Zoli bevállalnák a fenyítést mondjuk a tartozásuk elengedéséért cserébe. Csakhát szerintem börtönbe nem nagyon akarnak menni a csicska Sodiért, márpedig ennek az lenne az eredménye. Mint visszaesőket, őket csúnyán megmérnék egy ilyen ügyben, Endike meg küldhetné nekik a pakkot évekig, miközben a Twitch ól nem fossa.
Karib
(
x10)
Jan 29, 2020 20:14:30
x10)
Ezt köszönöm, de én nem aggódom, egy cseppet sem. :D Nem ő az első toporzékoló netharcos, aki fenyeget. (Tulajdonképpen Tajgi műsora után már a mai napon sem ő az egyetlen.) Két nappal ezelőtt még azt hetyetyézte, hogy ő nem fog névtelen trollokkal harcolni, de az én névtelenségem most sem változott, és ezt nem hajlandó belátni. Szerintem valami most nagyon durván eltört nála.
sodika
Jan 29, 2020 20:14:38
46 perced maradt.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jan 29, 2020 20:14:38
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 29, 2020 20:14:52
x1)
mit fenyegetőzöl hülyegyerek? mire van ekkora pofád? ki a faszom vagy te, hogy így beszélj valakivel?
Hiénaverő
(
x17)
Jan 29, 2020 20:15:31
x17)
Gyagyás fasz, remélem Agropandáéknak is ilyeneket irkáltál, jó hogy a fele szerkesztőség katona meg különleges erőknél tag, remélem pár izraeli tisztet is meg fogsz fenyegetni, hiányzik a szöges bakancs az odvas pofádból.
Tajgi is csak addig volt kemény míg a játszótéren fel nem kérdezték, ez hiányzik neked is Csicskaboy? Volt már párszor felkérdezés, mindig sunnyogás meg rendőrbácsik után kiabálás lett a vége.
Tajgi is csak addig volt kemény míg a játszótéren fel nem kérdezték, ez hiányzik neked is Csicskaboy? Volt már párszor felkérdezés, mindig sunnyogás meg rendőrbácsik után kiabálás lett a vége.
Elsőéves
(
x3)
Jan 29, 2020 20:16:07
x3)
A vonzás törvénye egyébként zseniális.
3 napja a gyagyás még perrel fenyegetett valakit, ezzel bevonzott egy akkora faszerdőt, hogy a teljes vlogger pályafutásából semmilyen nyom nem maradt
Most gyilkossággal fenyegetőzik, ezzel vajon mit vonz majd be? Simán lehet az a vége, hogy az Ogre hazamegy és hirtelen felindulásában zárat cserél, majd Snecit 2-3 nap múlva az utcán veri agyon pár hajléktalan migráns. :D
De szép is lenne :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
3 napja a gyagyás még perrel fenyegetett valakit, ezzel bevonzott egy akkora faszerdőt, hogy a teljes vlogger pályafutásából semmilyen nyom nem maradt
Most gyilkossággal fenyegetőzik, ezzel vajon mit vonz majd be? Simán lehet az a vége, hogy az Ogre hazamegy és hirtelen felindulásában zárat cserél, majd Snecit 2-3 nap múlva az utcán veri agyon pár hajléktalan migráns. :D
De szép is lenne :D
Hiénaverő
(
x17)
Jan 29, 2020 20:17:15
x17)
Endre fenyegetőzz!! Küzdj a netszemétért, bérelj verőembereket hitelből a webhulladékért! Megéri az utolsó sékelig!!
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 29, 2020 20:19:00
x3)
44 perced van karib.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 29, 2020 20:19:26
x47)
46 perced maradt.
tyutyika, soha többet nem lesz flokkod :D :D hol van már a beismerő, lemondó, büszke tyutyi? kezdesz gagyibb lenni, mint buziboy :D netán a busák kitüntetésre hajtasz a gyerekes fenyegetéseiddel?
ismétlem te génhiba: soha többé nem kapod vissza a videóid!
Univerzum
Jan 29, 2020 20:19:40
Ha Karib kollégának még csak akár balesete is lesz olyan erővel csap le az Univerzum SoDI-ra, mint még sosem tapasztala. Az alpári haverjaidnak meg mond meg, hogy őrangyalként vigyázzanak rá, mert TE leszel az, aki nagyon pórul jár.
Ja éscsak úgy hozz döntéseket indulatból, hogy kivered. (akár mehet live-ban is a twink boys pedo oldaladra)
Ja éscsak úgy hozz döntéseket indulatból, hogy kivered. (akár mehet live-ban is a twink boys pedo oldaladra)
Jan 29, 2020 20:19:40
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 29, 2020 20:20:44
x37)
46 perced maradt.
Mire vagy ennyire kemény, Endre? Cápaporcot reggeliztél? Szerinted Karib be fog szarni tőled, aki 3 ország távolságól kaffogsz az ogre kisszobájából torokelvágással fenyegetőzve? Márkék nem fognak neked senkit megverni meg megölni, mert mostanra rühellnek, mint a meleg szart, mert szétbasztad a bizniszüket. Örüljél, ha a pénzedet megadják, de szerintem azt sem fogják.
Fekete bikapata
Jan 29, 2020 20:20:52
Ajjaj, a Gyagyás elkezdett visszaszámolni...
More, ebbű baj lesz! :)
PedoSodi, ha így folytatod, akkor 40 éves korod előtt meglesz az első agyvérzésed...
Mi lesz kilenctől, de komolyan kérdezem; kalimpálsz majd a csápjaiddal, falhoz baszod majd a sörös üveget, dobbantasz párat a lábaddal?
Vagy mi?
More, ebbű baj lesz! :)
PedoSodi, ha így folytatod, akkor 40 éves korod előtt meglesz az első agyvérzésed...
Mi lesz kilenctől, de komolyan kérdezem; kalimpálsz majd a csápjaiddal, falhoz baszod majd a sörös üveget, dobbantasz párat a lábaddal?
Vagy mi?
Jan 29, 2020 20:20:52
ikszdé
Jan 29, 2020 20:20:54
És a kamerát is bekapcsolod? Meg dobbantasz majd a lábaddal? Mi lesz?
Jan 29, 2020 20:20:54
Bata Gyöngyi
Jan 29, 2020 20:21:01
Egy órád maradt, köcsög.
Viselkedj fiam, mert kukoricára foglak térdepeltetni!!
Szépen beszélj a troll és a trashcsoportos bácsikkal!!
Jan 29, 2020 20:21:01
honululu
Jan 29, 2020 20:21:14
A kutyuket el fogod adni zsendre?
Lesz ma stream?
Lesz ma stream?
Jan 29, 2020 20:21:14
tyodika
Jan 29, 2020 20:21:18
20:20 van, pontosan 40 perced maradt köcsög!
Jan 29, 2020 20:21:18
Nyeméjtem
Jan 29, 2020 20:21:28
Sodi...nem értem a felháborodásod...fogadd el elbasztad és kész...karibot meg feleslegesen fenyegeted mert valszeg két ujjal összecsomagol és visszaküld Berlinbe :)
Jan 29, 2020 20:21:28
tyodika
Jan 29, 2020 20:21:36
Jó már 20:21, akkor 22:00-tól van véged köcsög!
Jan 29, 2020 20:21:36
X
Jan 29, 2020 20:21:54
40 perc maradt pedoSodi.
Hé pedoSodi mit fogsz tenni ha lejárt az idő?
Elárulom: semmit, vagy maximum a fejedre húzod a "hangszigetelő" függönyt üvöltözöl és megpróbálod kiverni a halott szamárfaszod.
Mellesleg otthon kitakarítottál már?
Ha nem, herr shrekk szárazon fog megbaszni de lehet hogy te erre hajtasz?
Mellesleg melócsa hogy áll pedoSodi?
Hé pedoSodi mit fogsz tenni ha lejárt az idő?
Elárulom: semmit, vagy maximum a fejedre húzod a "hangszigetelő" függönyt üvöltözöl és megpróbálod kiverni a halott szamárfaszod.
Mellesleg otthon kitakarítottál már?
Ha nem, herr shrekk szárazon fog megbaszni de lehet hogy te erre hajtasz?
Mellesleg melócsa hogy áll pedoSodi?
Jan 29, 2020 20:21:54
-
Jan 29, 2020 20:23:26
46 perced maradt.
Utána felakasztod magad?
Jan 29, 2020 20:23:26
Hiénaverő
(
x17)
Jan 29, 2020 20:23:59
x17)
Sneci ideges vagy? Mit idegeskedsz? :D
broni
Jan 29, 2020 20:24:13
Áttérés erősségről erőre
A sötétség felfalása
Piercing fény
Feltűnő magas és alacsony
Az élet alapjába
Magasról magasabbra emelkedett
Isten csillagai és felett
A hamutartalom azonban eléri
A földre és a legalacsonyabbra
Rögzített - Még mindig köteles emelkedni
A nők között nőnek oroszlánként
Coram Satanae - Coram Satanae
Rögzített - mégis kötődik a felemelkedéshez
Áttérés erősségről erőre
A sötétség felfalása
Piercing fény
Az élet alapjába
Növekszik oroszlánként a férfiak körében
ez a zene, feszült várakozók..............
youtu.be/xszdPslbrjY
A sötétség felfalása
Piercing fény
Az élet alapjába
A nők között nőnek oroszlánként
Áttérés erősségről erőre
A sötétség felfalása
Piercing fény
Az élet alapjába
Növekszik oroszlánként a férfiak körében
ez a zene, feszült várakozók..............
youtu.be/xszdPslbrjY
Jan 29, 2020 20:24:13
Kárörvendés Bevonzása
Jan 29, 2020 20:24:14
Te sodi! Kiszámoltad már, hogy abból, amit a flokkbirodalomra költöttél, mennyi pénzed lenne most?
De nem csak ám a berliniből! Korábban is mennyi időt, pénzt energiát fektettél a videókba, ez most mind odaveszett! HAHAHAHAHA
De nem csak ám a berliniből! Korábban is mennyi időt, pénzt energiát fektettél a videókba, ez most mind odaveszett! HAHAHAHAHA
Jan 29, 2020 20:24:14
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 29, 2020 20:24:21
x3)
csendesebben mer Kalman felebred.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 29, 2020 20:24:31
x47)
36 perc maradt az agyvérzésig
Hiénaverő
(
x17)
Jan 29, 2020 20:24:50
x17)
Gyagyás Zoliékkal is így tárgyaltál amikor nem akarták időre megadni a lóvédat?
Baromarc
(
x1)
Jan 29, 2020 20:25:48
x1)
Nagyon jó ez az évad eddig, csak nem tudom, hogy ezt hova lehet még fokozni. Bár ennél a balfaeznál soha n mondd, hogy soha, mindig képes meglepni
mifaaan
(
x1)
Jan 29, 2020 20:25:54
x1)
Polizei megkeresett már?
Melócsában tudják már? Sikerül azt az egy szaros sufniszopvert heggeszgetni? Mit heggesztenél sodi?
34 perc van már csak?
Ideges sodi a sodi?
Még egy sörike?
Melócsában tudják már? Sikerül azt az egy szaros sufniszopvert heggeszgetni? Mit heggesztenél sodi?
34 perc van már csak?
Ideges sodi a sodi?
Még egy sörike?
Sodifórumos S-bahn Sofőr
Jan 29, 2020 20:26:12
Emlékeztető:
52:10-től:
Úgy éreztem, hogy vége van a világnak 5 hét után. Hogy miként fordulhat az elő... Tehát egyetem után elkezdtem keresni, két héten belül meló volt pesten, két távmunka. utána elkezdtem keresni budapestről 3 héten belül megvolt a berlini vagy a hamburgi(sic!) meló, hamburgból elkezdtem keresni, 2 héten belül megvolt a berlini és utána itt berlinben jó persze már kinyílt a csipám és elkezdtem szép magas összeget kérni, de akkor is 5 hét volt, és... és 5 hét alatt azt hittem bakker,
hogy vége a világnak. Úristen, 5 hét alatt nincs meló, akkor én most meghaltam. Ott vonat, jön az S-Bahn és akkor így eléugrom és akkor vége, és akkor jó...
Forrás: youtu.be/z8Vn93aTFBc?t=3130
Ja hogy már ez sem elérhető :D
52:10-től:
Úgy éreztem, hogy vége van a világnak 5 hét után. Hogy miként fordulhat az elő... Tehát egyetem után elkezdtem keresni, két héten belül meló volt pesten, két távmunka. utána elkezdtem keresni budapestről 3 héten belül megvolt a berlini vagy a hamburgi(sic!) meló, hamburgból elkezdtem keresni, 2 héten belül megvolt a berlini és utána itt berlinben jó persze már kinyílt a csipám és elkezdtem szép magas összeget kérni, de akkor is 5 hét volt, és... és 5 hét alatt azt hittem bakker,
hogy vége a világnak. Úristen, 5 hét alatt nincs meló, akkor én most meghaltam. Ott vonat, jön az S-Bahn és akkor így eléugrom és akkor vége, és akkor jó...
Forrás: youtu.be/z8Vn93aTFBc?t=3130
Ja hogy már ez sem elérhető :D
Jan 29, 2020 20:26:12
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 29, 2020 20:27:18
x37)
Őszintén remélem, hogy ez a stream meg fogja érni a várakozást. Itt fogok ülni 21:00-kor, és melegen ajánlom Endre, hogy ne hetyetyézzél, hanem igazi, ószövetségi dühvel keményen basszál oda élő egyenes adásban. Unalmas foshalmaz az összes élő adásod, most már Anikót is elmartad magad mellől, egyedül maradtál, akkor legalább legyél kemény, nyomd fullba az őrjöngést.
Egyébként pedig ez lesz: szigorúan virágnyelven fogalmazva, heherészve fog fenyegetőzni, aztán elindít valami fos játékot és kibannol pár trollt. Yaay.
Egyébként pedig ez lesz: szigorúan virágnyelven fogalmazva, heherészve fog fenyegetőzni, aztán elindít valami fos játékot és kibannol pár trollt. Yaay.
-
Jan 29, 2020 20:27:27
Te sodi! Kiszámoltad már, hogy abból, amit a flokkbirodalomra költöttél, mennyi pénzed lenne most?
Meg mennyi pénze lenne, ha nem kúrja el az örökségét, meg a rengeteg pénzt, meg úgy normális életet él és felismeri, hogy nincs végtelen mennyiségű vagyon. Már rég meglenne a medencés BMW meg a német/orosz/magyarcsibe/kakas. Ehelyett van Ogreodúbeli ideggörcsöcske. Sodi, most mit gondolsz a vonzás törvényéről? És az Univerzumról?
Jan 29, 2020 20:27:27
-
Jan 29, 2020 20:27:29
Recskas en mar evekkel ezelott is mondtam hogy ha ennyire kemeny srac akkor azt eloben. Anyad fizika erofolenyevel mi a helyzet?
Jan 29, 2020 20:27:29
Nyeméjtem
Jan 29, 2020 20:28:23
Sodika anyagi helyzeted hogy áll? profitál már a twiccs stúdió? Márknak fel kell csapnia kurvának hogy majd visszafizesse?
Jan 29, 2020 20:28:23
X
Jan 29, 2020 20:28:40
Most hány olcsó dobozos sört ittál meg pedoSodi?
Ott ülsz a recskanapéban és remegsz az idegességtől igaz?
Mi lesz ha lejárt az idő magaalá húgyozó pedoSodi?
Mellesleg Zoli utalt már?
Vele is így szoktál tárgyalni pedoSodi?
Ott ülsz a recskanapéban és remegsz az idegességtől igaz?
Mi lesz ha lejárt az idő magaalá húgyozó pedoSodi?
Mellesleg Zoli utalt már?
Vele is így szoktál tárgyalni pedoSodi?
Jan 29, 2020 20:28:40
xray
(
x21)
Jan 29, 2020 20:28:42
x21)
már az egész lakás uszik a keciben............
erre gondolsz?
balek
(
x10)
Jan 29, 2020 20:29:58
x10)
Sodi hányszor fogod ismételgetni, hogy nézzen a háta mögé? De vigyázz, ha 100-nál kisebb számot mondasz, senki sem fog komolyan venni!
broni
erre gondolsz?
igen, ilyesmi)))))))))))))))))
Dzsibuti térdeltetés
Jan 29, 2020 20:30:31
46 perced maradt.
Úgy érzem, hogy Sneci élete egyik legnagyobb ostobaságát készül elkövetni :D
Jan 29, 2020 20:30:31
bolgár jeti
(
x30)
Jan 29, 2020 20:30:49
x30)
sodi lesz ma stream?
Ne felejtsd el frissíteni valamikor a leírást, van egy csomó 404-es linked :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ne felejtsd el frissíteni valamikor a leírást, van egy csomó 404-es linked :)
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 29, 2020 20:31:09
x9)
Ezek se elérhetőek
66masodperc.blogspot.com/2011/11/telefonbetyar.html
Egy perc néma csend a flokkerkarriernek!
66masodperc.blogspot.com/2011/11/telefonbetyar.html
Egy perc néma csend a flokkerkarriernek!
-
Jan 29, 2020 20:31:26
Pontban 21:30-tól megújult játékstream! Minden a legnagyobb rendben van, juhúúú
Jan 29, 2020 20:31:26
-
Jan 29, 2020 20:31:49
Zoli utalt már?
Twicsúdió hogy áll?
Deficás fizetett már?
Törppapa fizetett már?
Twicsúdió hogy áll?
Deficás fizetett már?
Törppapa fizetett már?
Jan 29, 2020 20:31:49
max5enutálnak
(
x47)
Jan 29, 2020 20:32:00
x47)
kevesebb mint fél óra maradt a sírógörcsig
---
Jan 29, 2020 20:32:14
Ül a gyagyás a szobában teljesen depressziósan bezárva. Introvertáltan extrovertált dolgokat csinál, hogy az emberek nézzék és adjanak pénzt, mert amit megkeresett elköltött felszerelésre.
Egyedül a szobában sír.
Egyedül sírok, otthon csakis egyedül
Fordítom a kulcsot, az Ogre néha elkerül
De vagyok a szobában bekapcsolom a ticcset
ÉS siratom a bukott birodalmam végét-
Egyedül a szobában sír.
Egyedül sírok, otthon csakis egyedül
Fordítom a kulcsot, az Ogre néha elkerül
De vagyok a szobában bekapcsolom a ticcset
ÉS siratom a bukott birodalmam végét-
Jan 29, 2020 20:32:14
tigris
Jan 29, 2020 20:32:22
milyen besavanyodott fasz lett ez a sodi!
Jan 29, 2020 20:32:22
Fikamanó
Jan 29, 2020 20:33:09
Ne is figyelj a trollokra Endre, csak nyúlj jó mélyen az orrodba, húzz ki egy nyúlós fikanyalábot, és majszold el... Tudod hogy ez mindig megnyugtat.
Jan 29, 2020 20:33:09
Elsőéves
(
x3)
Jan 29, 2020 20:33:32
x3)
Egy ilyen igazi örjöngős-bebaszós kéne, most úgy sincs ott az Ogre, lehet lármát csapni. Gyerünk Sneci! Engedd ki a gőzt!
Fogsz te még engem rajongással szopni
Karandas
Jan 29, 2020 20:33:38
46 perced maradt.
Endre, lehetnél rugalmasabb! Lehet, hogy az első félórában a beállításokkal és a kábelekkel lesz elfoglalva. Utána adj még 15 percet és lesz hang is!
Jan 29, 2020 20:33:38
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 29, 2020 20:33:56
x9)
Hejj tömény!
max5enutálnak
(
x47)
Jan 29, 2020 20:34:11
x47)
azért megmaradt néhány gyöngyszem a félelmetes tyoditól
www.youtube.com/watch?v=Zw6_pEKMZmo
nézem és rettegek, ilyen ellenséget putyin sem akarna magának!
max5enutálnak
(
x47)
Jan 29, 2020 20:34:12
x47)
azért megmaradt néhány gyöngyszem a félelmetes tyoditól
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 29, 2020 20:34:24
x1)
Ne is figyelj a trollokra Endre, csak nyúlj jó mélyen az orrodba, húzz ki egy nyúlós fikanyalábot, és majszold el... Tudod hogy ez mindig megnyugtat.
fúj geci épp eszek
Andi
(
x13)
Jan 29, 2020 20:34:36
x13)
Komoly beszélgetős műsor van kilátásban. Fekete háttérre, és valami brutálisan nyomasztó aláfestő zenére tippelek.
146 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

xDDDD