« 6164 6165 6166 6167 6168 6169 6170 6171 6172 6173 »
1733433 komment.

Szerző: Jóakaró Troll May 16, 2020 23:59:43
Válasz
(4)
Sodika, egyet dolgot nem értek.

Neked volt valami 10 ezer eurónnyi kihasználatlan hitelkereted már az év elején is. Minek vettél fel még egy újabb hitelkártyát? Elfogyott ez a 10 ezer euró is?
May 16, 2020 23:59:43

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) May 17, 2020 00:00:23
Válasz
(4)
mert mégis mi a faszt csinálnék nap közben? Nézzek parkokban Netflixet?
csak hogy tisztázzuk:
1 ogre csak aludni enged haza és kussban kell lenned.
2 sörzsák úr rohadtul berágott és kitiltott az irodából

és csodálkozol, h az összes troll könnyesre röhögi magát?
xd

Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
May 17, 2020 00:00:23

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) May 17, 2020 00:15:57
Válasz
(5)
Naponta mennyi költőpénzed van miután kifizettél minden rendszeres kiadást?

15-20 euró?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
May 17, 2020 00:15:57

Szerző: trendbeli garázdaság May 17, 2020 00:46:43
Válasz
(7)
Hatalmas a balhé az ogréval, ha már tényleg azt fontolgatja, hogy beköltözik az anyjához Púpszászra vagy gyakorlatilag bárhová. Nem a stream miatt, bármit is állít. Persze, az is zavarja, hogy nem mutogathatja magát és nem villoghat a hitelből vett játékaival. De itt a Sodi szocipata logikája van az egész mögött. Gyakorlatilag bármikor kibaszhatja Herr Gutsche a púpját, ezért elhúz egy hónapra, és mire visszajön, újra "fehér lappal" indulhat, mert minden el lesz felejtve.

Rossz hírem van, Púp, nem lesz! Ha tényleg eltakarodsz, Gutsche eladja a maradék szarodat, lecserélteti a zárat, blokkol mindenhol, és arra fog hivatkozni, hogy tartozásod van felé, de te szó nélkül elhúztál, ezért jogosan baszott ki. Járkálhatsz persze ezért bíróságra a Reichben hónapokig, csak közben kibasznak a melódból is, mert nincs hol laknod, és nem lesz pénzed ütyfétre sem. És a fritzeknél nem működik a csillámpónis torz kobold hetyetyézés sem. Véged van, korcs.
May 17, 2020 00:46:43

Szerző: Big Daddy T0mcat May 17, 2020 01:00:07
Válasz
(2)
Megnéztem a Titok c filmet. Sodi miért nincs benne? Shikeres bejlinyi programozó, 800 fütyi, balatoni nyaraló.... nyem éjtyem....
May 17, 2020 01:00:07

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) May 17, 2020 01:24:27
Válasz
(-1)
Legó busz mikor lesz kész?
🕎Endigame🕎
May 17, 2020 01:24:27

Szerző: nud mappa May 17, 2020 01:50:01
Válasz
(1)
dörppe ügyével mi van? előkerült már a meztelen fotó?
Tye faty a petyofil
May 17, 2020 01:50:01

Szerző: sodika May 17, 2020 01:52:10
Válasz
(-5)
Mindegy, eldöntöttem.

Felveszek nagyon gyorsan 9000 euró hitelt (annyit kapok is most, megérdeklődtem, mert még nem látszik a jövedelmemen a csökkentés) 5 évre. Ez lényegében augusztustól egy évig a hiteleim törlesztésére fog elmenni, és akkor így garantálom magamnak továbbra is a jelenleg megszokott életszínvonalamat, egészen addig, amíg véget nem ér a válság. A különbséget így gyakorlatilag kiküszöbölöm.

Addig ráerősítek a Java-ra, és egy év múlva legalább annyi plusz nettót kialkudok, amennyi az új hitel törlesztője.

Ez most a mesterterv. :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
May 17, 2020 01:52:10

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 13011x6) May 17, 2020 01:57:52
Válasz
(8)
sodika
Mindegy, eldöntöttem.

Felveszek nagyon gyorsan 9000 euró hitelt (annyit kapok is most, megérdeklődtem, mert még nem látszik a jövedelmemen a csökkentés) 5 évre. Ez lényegében augusztustól egy évig a hiteleim törlesztésére fog elmenni, és akkor így garantálom magamnak továbbra is a jelenleg megszokott életszínvonalamat, egészen addig, amíg véget nem ér a válság. A különbséget így gyakorlatilag kiküszöbölöm.

Addig ráerősítek a Java-ra, és egy év múlva legalább annyi plusz nettót kialkudok, amennyi az új hitel törlesztője.

Takarodj már a kurva anyádba :D
May 17, 2020 01:57:52

Szerző: Gólya (Snecológus-pontszám: 4500x2) May 17, 2020 02:05:15
Válasz
(4)
sodika
Mindegy, eldöntöttem.

Szóval kibasztak? :)
2 napig csicskultam.
May 17, 2020 02:05:15

Szerző: sodika May 17, 2020 02:09:17
Válasz
(-4)
Balhé meg nincs, csak annyi gond van, hogy a járvány miatt úgy ragadtam Németországban, hogy konkrétan semmi értelme.

Szabit kéne kivennem, de otthon még a piros cédulázás van, itt meg nap közben akarja a maga nyugalmát az öreg.

14 ezer eurónyi kihasználatlan hitelkeretem még most is van, ebben a pillanatban, de az mind hitelkártya meg dispo, horror kondíciókkal. Vagyis olyan, amit őrültség lenne felhasználni a túlélésre.

Baszná a csőröm a csökkenő életszínvonal, így egy évig egy új 3 millió forintos személyi hitellel hidalom át ezt a problémát, annyi idő alatt meg csak megoldódik minden.

Ezt ma este döntöttem el.

Legalább 500 euró mozgástér kell nekem minden hónapban a rendszeres kiadásaimon felül. Erről nem tudok lemondani.

Ez most a megoldás :)
May 17, 2020 02:09:17

Szerző: - May 17, 2020 02:10:08
Válasz
(6)
sodika
Mindegy, eldöntöttem.

Felveszek nagyon gyorsan 9000 euró hitelt (annyit kapok is most, megérdeklődtem, mert még nem látszik a jövedelmemen a csökkentés) 5 évre.

De hova a picsába lett a 10 ezer eurónnyi hitelkereted, sodi? Mire költöttél el három hónap alatt ennyi pénzt?
May 17, 2020 02:10:08

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 13011x6) May 17, 2020 02:10:40
Válasz
(5)
sodika
Balhé meg nincs, csak annyi gond van, hogy a járvány miatt úgy ragadtam Németországban, hogy konkrétan semmi értelme.

Szabit kéne kivennem, de otthon még a piros cédulázás van, itt meg nap közben akarja a maga nyugalmát az öreg.

14 ezer eurónyi kihasználatlan hitelkeretem még most is van, ebben a pillanatban, de az mind hitelkártya meg dispo, horror kondíciókkal. Vagyis olyan, amit őrültség lenne felhasználni a túlélésre.

Baszná a csőröm a csökkenő életszínvonal, így egy évig egy új 3 millió forintos személyi hitellel hidalom át ezt a problémát, annyi idő alatt meg csak megoldódik minden.

Legalább 500 euró mozgástér kell nekem minden hónapban a rendszeres kiadásaimon felül. Erről nem tudok lemondani.

Mit mondtam? Takarodj. A. Kurva. Anyádba.

:D
May 17, 2020 02:10:40

Szerző: sodika May 17, 2020 02:22:03
Válasz
(-6)
Gólya
Szóval kibasztak? :)

Nem. Sehonnan.

És az új hitellel az életszínvonalamban se fogok sokat érezni. Erre, hogy nehéz időszak van, ezt tudtam hirtelen kitalálni, hogy akkor áthidalom.

És szerencsére működik.
May 17, 2020 02:22:03

Szerző: sodika May 17, 2020 02:24:59
Válasz
(-3)
Most mindent kiszámoltam, és ez így faszaság lesz. :)
May 17, 2020 02:24:59

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 13011x6) May 17, 2020 02:26:41
Válasz
(8)
sodika
Most mindent kiszámoltam, és ez így faszaság lesz. :)

Ezért tiktakkolsz itt hajnalban ugye?

:D
May 17, 2020 02:26:41

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) May 17, 2020 02:34:29
Válasz
(11)
sodika
Mindegy, eldöntöttem.

A pénzügyi banzájroham nem állhat meg :D 35.000 (valószínűleg inkább 50.000) Euró tartozás mellé még gyorsan felveszel 9000-et, aztán elmenekülsz vele haza, és itthon fogsz belőle csövezni pár hónapig. Nekem te azt nem adod be, hogy a jelen helyzetedben komolyan gondolod, hogy bármit is vissza fogsz fizetni a németeknél. Gyakorlatilag pár napnyira vagy a teljes megsemmisüléstől. 30%-os kurzarbeiten vagy, a főbérlőd pedig naponta 10x csicskít be, alig várja, hogy kibaszhasson végre. Ha megtudja, hogy már nem a teljes fizetésedet kapod, akkor lesz egy nagyon rossz hangulatú felkérdezés, mert teljesen jogosan úgy fogja vélni, hogy nem tudod fizetni tovább az albérletet. 1 hetes felmondással úgy fog kibaszni, hogy örüljél, ha meg tudod szervezni a hazamenekülést annyi idő alatt. A cuccaid nagy része kint fog maradni, azokra keresztet is vethetsz akár, majd az Ogre eladja őket a kaució fejében, mivel azt fogja mondani, hogy kárt okoztál nála, te meg nem leszel ott hogy tiltakozzál. Neked Németországban gyakorlatilag 99%-osan már most véged van. Úgyhogy ne hazudjál arról, hogy mire veszed fel azt a 9000 Eurót bazmeg, mikor már két évvel ezelőtt is arról volt szó, hogy kezelted az összes tartozásodat. Azért veszed fel a pénzt, mert el akarsz menekülni, és reménykedsz benne, hogy mivel nincs bejelentett magyarországi lakcímed, ezért nem fognak megtalálni a német bankok.

Rá fogsz baszni a sompolygásra, ugye tudod? Ezt még úgy is nehéz lenne meglépni, ha nem lennének haragosaid. De neked vannak.
May 17, 2020 02:34:29

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) May 17, 2020 02:38:48
Válasz
(4)
sodika

Semmilyen piros cédulázás nincs, te fasz. Holnap reggeltől minden kijárási korlátozás fel van oldva a fővárosban is. Oda utazol, ahova akarsz most már. Ha meg kapsz egy cédulát, azzal vidáman el tudsz csattogni Újszászra, és ott letölteni a 14 napot. Nem csak hivatalos lakcímre mehetsz, te sötét fasz, hanem bármilyen olyan helyre, ahol a 14 nap során bármikor megtalálnak, ha jönnek ellenőrizni. A feleségem pl még mindig a szülővárosába van bejelentve, de Budapesten töltötte le a 14 napját egy üzleti út után. Úgyhogy ne hazudozzál össze-vissza. Anyád nem kér belőled, azért nem jössz haza, meg azért, mert a devizás nem fog neked kulcsot adni a nyaralójához. Fórizs hallani sem akar rólad, Márkékat pedig akár el is felejtheted.
May 17, 2020 02:38:48

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) May 17, 2020 02:40:24
Válasz
(3)
sodika

Ez itt kérem a retardáció és az autizmus kvintesszenciája.

Rohadj meg, te púpos kobold, hogy miattad itt baszom a rezet 10 perce, mikor rég aludnom kéne.
May 17, 2020 02:40:24

Szerző: sodika May 17, 2020 02:43:46
Válasz
(-4)
töppedt buzigolyók
A pénzügyi banzájroham nem állhat meg :D 35.000 (valószínűleg inkább 50.000) Euró tartozás mellé még gyorsan felveszel 9000-et, aztán elmenekülsz vele haza, és itthon fogsz belőle csövezni pár hónapig.

Tévedés. A fizumból akarok csövezni. Az új hitellel csak a különbözetet kompenzálom.
May 17, 2020 02:43:46

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 13011x6) May 17, 2020 02:45:52
Válasz
(6)
sodika
Tévedés. A fizumból akarok csövezni. Az új hitellel csak a különbözetet kompenzálom.

Csövezni akarsz? :D

Miffan sodiboi? Elromlott az autinebelwerfer?
May 17, 2020 02:45:52

Szerző: sodika May 17, 2020 02:50:13
Válasz
(-6)
töppedt buzigolyók
Semmilyen piros cédulázás nincs, te fasz. Holnap reggeltől minden kijárási korlátozás fel van oldva a fővárosban is. Oda utazol, ahova akarsz most már.

Az országon belül van.
Az államhatárnál még osztogatják a piros cédulát.

Vígan, mindenkinek (kivéve ingázók, és multik üzleti úton járt dolgozói). A veszélyeztetett korú édesanyám mellé pedig igen hülye ötlet piros cédulával bemenni.

Úgyhogy egyelőre kivárok.

Még a német-osztrák határt is csak egy hónap múlva, június 15-én nyitják meg. Csak azt remélem, hogy a magyar-osztrák határ is követi ezt nem sokkal.
May 17, 2020 02:50:13

Szerző: sodika May 17, 2020 02:55:51
Válasz
(-7)
töppedt buzigolyók
Ez itt kérem a retardáció és az autizmus kvintesszenciája.

Miért lenne autizmus, ha arra építem a stratégiámat, hogy egy évet kell csak áthidalni, mert utána minden visszatér a rendes kerékvágásba? Gyakorlatilag megvan a tervem 2021. szeptemberig.

Most nyugodtam meg, hogy megvan. :)

Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
May 17, 2020 02:55:51

Szerző: - May 17, 2020 03:05:39
Válasz
(6)
sodika
Miért lenne autizmus, ha arra építem a stratégiámat, hogy egy évet kell csak áthidalni, mert utána minden visszatér a rendes kerékvágásba? Gyakorlatilag megvan a tervem 2021. szeptemberig.

Most nyugodtam meg, hogy megvan. :)

Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide

Gondolom a streamelésről és drága kacatok vásárlásáról, valamint a napi sörikéről azért nem mondasz le.

Neked első körben egy jó terapeutára lenne szükséged, aminek része egy reális életterv, aztán jöhet a megvalósítása, a hiteleid törlesztése.

Jó lenne, ha a trolljaidra hallgatnál.
May 17, 2020 03:05:39

Szerző: sodika May 17, 2020 03:08:47
Válasz
(-4)
-
Gondolom a streamelésről és drága kacatok vásárlásáról, valamint a napi sörikéről azért nem mondasz le.

Nem nagyon kell nekem már semmiféle új dolog.
A Sony stream-kamera esetleg meg a PS5 télen. És ennyi.
May 17, 2020 03:08:47

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja May 17, 2020 03:12:23
Válasz
(7)
sodika
... egy évet kell csak áthidalni, mert utána minden visszatér a rendes kerékvágásba?

Rendes kerékvágás = legalább havi 500 euróval többet költesz, mint a bevételed már vagy négy éve
May 17, 2020 03:12:23

Szerző: sodika May 17, 2020 03:16:21
Válasz
(-4)
sodilegnagyobbrajongoja
Rendes kerékvágás = legalább havi 500 euróval többet költesz, mint a bevételed már vagy négy éve

Nem, ez nem igaz.

Amikor valakinek kölcsönadtam, az nem "költés".
De még ha igaz is lenne: most már megvan minden, ami kell.
May 17, 2020 03:16:21

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) May 17, 2020 03:53:41
Válasz
(13)
Gyermekeim! Végeztünk! Elkészült, amit annyira vártunk. A visszafordíthatatlan pedofil katasztrófa. Természetesen ez ne ma vég, ez a visszaszámlálás :D Pont ennyi szenvedést és kilátástalanságot szántam a szörnyszülöttnek. Egyszerűen csodálatos!!!!

Pedofil, egy kicsit fáj, ugye? Nem akarsz hinni a szemednek! Az álmaidnak vége! Minden reményed lement a klotyóban!

Ez a csodás nap, mindenkinek szép álmokat :)
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
May 17, 2020 03:53:41

Szerző: Tycoon (Snecológus-pontszám: 5378x2) May 17, 2020 04:34:13
Válasz
(5)
nud mappa
dörppe ügyével mi van? előkerült már a meztelen fotó?

Nem,és nem is fog,megmikrózta a telefonját.
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
May 17, 2020 04:34:13

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) May 17, 2020 04:45:04
Válasz
(4)
sodika
Mindegy, eldöntöttem.

örömmel olvasom, h megjött az eszed. egyelőre nem kapok levegőt a meglepetéstől, h milyen gyorsan megtaláltad a megoldást. azért arra ügyelj, h a címedet a bankok ne tudják kideríteni. ja és anyádnak erről egy szót sem, mert nem fogja megérteni és csak kárálni fog.

May 17, 2020 04:45:04

Szerző: Tycoon (Snecológus-pontszám: 5378x2) May 17, 2020 04:46:22
Válasz
(1)
sodika

Konyha még mindig nuku XDDD
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
May 17, 2020 04:46:22

Szerző: Gucci-senpai May 17, 2020 05:57:11
Válasz
(4)
Bazdmeg ez tényleg fogyatékos.. XD
Zavarná a csökkenő életszínvonal miközben nem kevés bérleti díj ellenében nappal max a parkokban netflixezhet.
Sodinak tényleg meg kellene tanulnia kaját csinálni magának meg a mosógépet használni oszt keresni egy másik albit ahol nyugodtan tud streamelni és pitont verni.
Mi ez a beteges vonzalom az ogre luka iránt?
May 17, 2020 05:57:11

Szerző: Tycoon (Snecológus-pontszám: 5378x2) May 17, 2020 06:12:16
Válasz
(2)
Gucci-senpai

Mi ez a beteges vonzalom az ogre luka iránt?

Az hogy ő is nagyon jól tudja magáról hogy képtelen az önálló életre...hát mi a faszom van abban a kurva szobában ogre felügyelete mellett...mi lenne ezzel ha nem felügyelné senki...és még csak egy szobáról van szó...a wc-t,fürdőkádat 2 nap alatt eldugasztaná a sok gecijével meg a hajával és olyankor nem lenne kihez futnia...a kajáról meg ne is beszéljünk...félig nyers csirke mellett enne megint...
May 17, 2020 06:12:16

Szerző: - May 17, 2020 06:20:28
Válasz
(9)
Sodika!
A 177.000Ft-os,jogos bérleményednek csak az egyharmadát használhatod, mert szinte csak éjszaka lehetsz otthon. Nappal rá vagy kényszerülve, hogy cél nélkül vonszold a púpod naphosszat, mint a tegnapi streamben.
Az öreg akarja a nyugalmát blabla... Az nyugtatja meg, hogy kibaszik veled? Semmi szégyenérzet nincs benned?
Ha lenne faszod és nem lennél egy alantas, csúszó-mászó féreg, már rég mondtad volna neki, hogy csak a pénz harmadát fizeted, mert nem engedi, hogy otthon légy. :)

A 9000 euró hitelt meg kitolhatnád még, csak a hülyeséged helyett akár egy lakásra is költhetnéd, ahogy egy épeszű ember tenné.

Felejtsd el, feketeöves csicskuló vagy. Mindegy.

Ki a fordos néni?
Ki simítja a lakhatási ügyed Berlinben?
Még mindig Rocskaiék patronáltja vagy?
Milyen pizzát szeret a főbérlő?
May 17, 2020 06:20:28

Szerző: Densie_23 May 17, 2020 06:35:59
Válasz
(7)
Az a kurvajó, hogy amikor sodi eltűnik a színről egy picit, akkor mindig egy atombombát robbantva tér vissza.
Azért az 50k€-s adósság mégis csak megdöbbent, ez ~100nm vidéki ház vagy egy belépőszintű prémiumautó ára.
May 17, 2020 06:35:59

Szerző: Magyarósi Csaba (Snecológus-pontszám: 7555x3) May 17, 2020 07:10:27
Válasz
(3)
alkoholmentes sztrimnapra ebredtunk.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
May 17, 2020 07:10:27

Szerző: Vonzas torvenye May 17, 2020 07:31:23
Válasz
(2)
Hess innen sittesbuzi, a hajlektalansag kuszoben allo pupos pedo van porondon.
May 17, 2020 07:31:23

Szerző: Vonzas torvenye May 17, 2020 07:57:29
Válasz
(1)
Nagyon raalltal a torpe temara. Csak nem irigykedsz, hogy a trollok neki szerveznek pornot, nem neked sittes sanyival?
May 17, 2020 07:57:29

Szerző: sodi konteo May 17, 2020 07:57:37
Válasz
(8)
Endre ki lett baszva.
Az ogre csak amiatt nem hajítja ki az utcára, mert vírus helyzet van.
Megegyeztek, hogy amint ennek vége, Endre eltakarodik.

Endre pedig spekulál és aki ismeri az autista gondolkodását, az tudja, hogy tulajdonképpen ezt az ötletet most szondáztatja-beszéli meg a trollokkal.

Endre, nagyon várunk haza, az általad elhagyott, sokszor leköpdösött és meglopott gémeskút szarország már tàrt karokkal vár.
Gyere fiú tátott szájjal a faszerdőbe...
May 17, 2020 07:57:37

Szerző: Hajlékony May 17, 2020 08:18:58
Válasz
(1)
-

Szerintem kezdj hozzászokni a parkban ücsörgéshez, mire tényleg csöves leszel, megtalálod a kedvenc padod..

bizony! Kicsit lájtosan ugyan, de meg tudja adni a hazaérkezés örömét! Meg, ha ügyes vagy, remek szociális kapcsolatokra tehetsz szert a felső tízmillióval...
May 17, 2020 08:18:58

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) May 17, 2020 08:25:19
Válasz
(4)
Sodi, ha a 9000 euróból jelképes 1000 (ezee) eurót átutalsz nekem, segítek neked új albit keresni Berlinben. Illetve tudok is egyet, mert most üresedett meg ismerösöm szoba-konyhás, kertkapcsolatos lakása nem messze az ogrétól, havi 700 euróért. Na?
🕎Endigame🕎
May 17, 2020 08:25:19

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) May 17, 2020 08:27:36
Válasz
(2)
Ja és ismerösnek nem kér kaukkciót
🕎Endigame🕎
May 17, 2020 08:27:36

Szerző: Magyarósi Csaba (Snecológus-pontszám: 7555x3) May 17, 2020 08:30:17
Válasz
(0)
lehetnenek kutyu ertekesitesi liveok.
lehetnenek alkoholrol leszokos liveok.
hogyan nyomorgok nemetbe liveok.
faszt szopok egy ps5-ert liveok.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
May 17, 2020 08:30:17

Szerző: egyik néző May 17, 2020 08:35:19
Válasz
(8)
sodika

Baszná a csőröm a csökkenő életszínvonal

Ezen hangosan felröhögtem pedofil!
Pardon, hogy a csökkenő MICSODA baszná a csőröd? :D
Keci, neked ugyan mi az életszínvonalad??:D
Neked olyanod nincsen te egy hitelbűnöző, adócsaló, tolvaj , félhajléktalan ágyrajáró balek vagy akit egy vénember csicskít!

Már 2 éve bevallottad hogy hitelspirálba kerültél és akkor is ugyanugy megmagyaráztad, lófasz nem történt, senki nem törleszt, semmi nem fossa és azóta is csak csúszol le.
Magyarországon várnak az adósságaid, csak tedd be a lábad az országba, én magam fogok végrehajtót fogadni.
May 17, 2020 08:35:19

Szerző: Matolcsy Mihály May 17, 2020 08:51:21
Válasz
(4)
sodika
Mindegy, eldöntöttem.

Felveszek nagyon gyorsan 9000 euró hitelt

Endre! Most már tényleg jöjjön hozzánk dolgozni. Egy ilyen kvalitásokkal rendelkező fiatalembert egyszerűen nem hagyhatunk az utcán kóborolni. Ha pedig beüt a krach még miniszterelnöknek is megtesszük!
May 17, 2020 08:51:21

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) May 17, 2020 09:11:17
Válasz
(10)
a 25 ezres hitelből, ami kamattal együtt 27.500, lement 8 hónap 450 eurós törlesztő mellett, azaz van még belőle 23.900. emellé fog jönni az 9 ezres, ami 5 %-os kamattal 9.450. azaz 33.350 euró tartozása lesz a pedofilnak.

8 hónap alatt 5.850 eurós adósságnövekedés.

minden a hitelspirál-terv szerint halad. faszaság van.
May 17, 2020 09:11:17

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) May 17, 2020 09:14:05
Válasz
(8)
sodika
Ez lényegében augusztustól egy évig a hiteleim törlesztésére fog elmenni

a pedofil saját maga írja le, hogy hitelt hitellel törleszt, azaz hitelspirálban van.
May 17, 2020 09:14:05

Szerző: - May 17, 2020 09:18:40
Válasz
(2)
Köszönjük radírpók!
May 17, 2020 09:18:40

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) May 17, 2020 09:19:01
Válasz
(7)
de ami a lényeg, hogy a havi 450 eurós törlesztő mellé be fog jönni egy 158 eurós törlesztő, így 608 euróra növekszik majd a havi törlesztése. az állandó fix kiadása felmegy kb. 1700 euróra.
May 17, 2020 09:19:01

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) May 17, 2020 09:19:30
Válasz
(15)
Sneci, végre gondolkozol! Az életszínvonalhoz tíz körömmel kell ragaszkodni, ebben teljesen igazad van! Ha én ilyen helyzetbe kerülnék, szerintem legalább 20-25000 eurót vennék fel, mert mi van, ha mosógépet kell venni, vagy elromlik a VGA kártya, vagy valami... Ne legyél már kicsinyes, bazdmeg! Kicsi hitel az nem hitel, tanulj AMÁRK-tól, ő se 500 euróra húzott le, hanem nagyságrendekkel többre. A zsidóbankoknak úgyis túl sok a pénze, használd egészséggel!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
May 17, 2020 09:19:30

Szerző: GamerPC May 17, 2020 09:27:15
Válasz
(5)
sodika
Mindegy, eldöntöttem.

Te egyre idiótább vagy bazmeg! Egy év múlva hajléktalan munkanélküli leszel te marha!
Púpos búbánat
May 17, 2020 09:27:15

Szerző: sittessanyi May 17, 2020 09:27:17
Válasz
(8)
akinek eddig nem lett volna tiszta, hogy a korcs hogyan verte el a családjától örökölt 30-40 milla vagyont, annak itt az élő példa.
ez egy pénzügyi analfabéta akit nem vontak időben gyámság alá.
May 17, 2020 09:27:17

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) May 17, 2020 09:29:49
Válasz
(4)
"1593 euró felett további 155 eurót előre nem látható váratlan apróságokra."

saját bevallása szerint 1593 az állandó kiadása, ehhez jön 158 euró törlesztő.

1751 euró lesz az állandó kiadása. vagyis maradni fog 600 euró, azaz napi 20 euró költőpénze.
May 17, 2020 09:29:49

Szerző: Vonzas torvenye May 17, 2020 09:33:16
Válasz
(6)
Egy ujabb berlini exodus elokeszuletet lathatjuk. Pupi masnizza a a hazamenekulest pupszaszra, majd lesz egy-ket-harom honap mulva ujabb mese, hogy miert nem kell visszamennie. Valsag, virus, 5g es majd a macskaolban vedeli a maradek hitelbol a soriket a szetmasztizott gemejpecevel. Szep munka sodi.
May 17, 2020 09:33:16

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) May 17, 2020 09:42:07
Válasz
(2)
sodi, templom!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 17, 2020 09:42:07

Szerző: Kisegítős Snecológus (Snecológus-pontszám: 4207x2) May 17, 2020 09:42:34
Válasz
(4)
Baszki a dörpének 3om napja nem volt posztja :D ez a szellemi útvesztő kajak megmikrozta:D egy ennyire szefos "leny" egyáltalán h maradhat életben?
Hetyetye
May 17, 2020 09:42:34

Szerző: seymour schwartz (Snecológus-pontszám: 13439x6) May 17, 2020 09:43:25
Válasz
(2)
nyilvános faszkiverő
A zsidóbankoknak úgyis túl sok a pénze, használd egészséggel!

Csak a berlini szerencsétlenkedéseiből már lakást vehetett volna Berlinben, és akkor még nem beszéltünk a többi rengeteg lóvéról, amit élete során eltapsolt. Sodi! Észre kéne már venned, hogy az ötleteid szarok. Nem hozzák hanem viszik a pénzt. Számold már össze ecsém azzal a rengeteg számítógéppel, hogy mennyi pénzt basztál el életed során!
Ingatkanügyek
May 17, 2020 09:43:25

Szerző: Gucci-senpai May 17, 2020 09:43:52
Válasz
(3)
broni
sodi, templom!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*Saturn
May 17, 2020 09:43:52

Szerző: seymour schwartz (Snecológus-pontszám: 13439x6) May 17, 2020 09:45:10
Válasz
(3)
Ne adjunk kicsire, teszemazt felvesz 40k-t hitelbe. Ezt vissza is kell fizetni, az megint 40k. Ez így együtt 80k. Abból már simán kijön egy berlini garzon.
Ingatkanügyek
May 17, 2020 09:45:10

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) May 17, 2020 09:54:53
Válasz
(5)
Hahó
azaz 33.350 euró tartozása lesz a pedofilnak.

11.828.244 forint.
May 17, 2020 09:54:53

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) May 17, 2020 10:00:31
Válasz
(7)
4 év alatt 12 millió forint adósság fogyasztásra. ez a te shaját megoldásod, pedofil. 39 évesen nincs shemmid, csak 12 millió adósságod. plusz az itthoni adósságod, ha csak a diákhitelt nézzük, az kb. 4 millió.
May 17, 2020 10:00:31

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 13839x6) May 17, 2020 10:06:27
Válasz
(1)
sodika
Mindegy, eldöntöttem.

már drogozol is, alkesz pedó?
hát azért hetyetye
May 17, 2020 10:06:27

Szerző: Kumpir May 17, 2020 10:07:59
Válasz
(5)
sodika
(..) mégis mi a faszt csinálnék nap közben? Nézzek parkokban Netflixet?

Sodrák, baszdmeg! Azt mondják télen visszatér a járvány! Mit fogsz csinálni mínusz tíz fokban, napközben? Netflixet nézel a parkban?
May 17, 2020 10:07:59

Szerző: Soros Gyuri bá May 17, 2020 10:08:39
Válasz
(1)
Hahó
a 25 ezres hitelből, ami kamattal együtt 27.500, lement 8 hónap 450 eurós törlesztő mellett, azaz van még belőle 23.900. emellé fog jönni az 9 ezres, ami 5 %-os kamattal 9.450. azaz 33.350 euró tartozása lesz a pedofilnak.

8 hónap alatt 5.850 eurós adósságnövekedés.

minden a hitelspirál-terv szerint halad. faszaság van.

a végén mindig a bank nyer és a zsidók járnak jól,
May 17, 2020 10:08:39

Szerző: Igazmondó Juhász (Snecológus-pontszám: 5992x2) May 17, 2020 10:09:01
Válasz
(3)
Sodi te világi balfasz vagy
May 17, 2020 10:09:01

Szerző: sodika May 17, 2020 10:09:17
Válasz
(-11)
-

A 9000 euró hitelt meg kitolhatnád még, csak a hülyeséged helyett akár egy lakásra is költhetnéd, ahogy egy épeszű ember tenné.

Az nem épeszű, hogy hirtelen a megszokott jó után elkezdek nyomorogni. A rossz közérzet teljesen letörne, mert értelmetlennek éreznék minden eddigi erőfeszítést.

May 17, 2020 10:09:17

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) May 17, 2020 10:10:55
Válasz
(6)
sodika
Nem, ez nem igaz.

Amikor valakinek kölcsönadtam, az nem "költés".

Lehet újat mondok, de a bankot nem érdekli mire költöd a személyi hitelt :)

sodika

De még ha igaz is lenne: most már megvan minden, ami kell.

Tudod hányszor mondtad már ezt?
Nálad minden megvan, minden rendben van, mindenkinek minden oké és nyugi van :)

Csak egy példa? Itt mindennel rendben van azóta is?

Kerek és szép, mint az adósságod.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
May 17, 2020 10:10:55

Szerző: sodika May 17, 2020 10:11:16
Válasz
(-5)
Kumpir
Sodrák, baszdmeg! Azt mondják télen visszatér a járvány! Mit fogsz csinálni mínusz tíz fokban, napközben? Netflixet nézel a parkban?

Pont akkor jövök vissza, ha már minden visszatér a régi kerékvágásba. Irodai munka 8 órás bérrel. Ha nem tér vissza a normális élet, akkor maradok újszászi home office-ban. A berlini szobát pedig még üresen is megérni fenntartani havi 175 ezer forintért.
May 17, 2020 10:11:16

Szerző: regginsnarT (Snecológus-pontszám: 2833x1) May 17, 2020 10:13:47
Válasz
(13)
Egyszerűen fel nem bírom fogni, hogy jó életszínvonalként értékel egy KIBASZOTT SZOBÁT AHONNAN NAPKÖZBEN KI VAN ZAVARVA, A KONYHÁBÓL KI VAN TILTVA, A NETRŐL LE VAN TILTVA, A FÜRDŐBŐL KI AN TILTVA XDDDDDDDD
Holnap tudunk reggel indulni
May 17, 2020 10:13:47

Szerző: Néző May 17, 2020 10:13:51
Válasz
(1)
sodika
Pont akkor jövök vissza, ha már minden visszatér a régi kerékvágásba. Irodai munka 8 órás bérrel. Ha nem tér vissza a normális élet, akkor maradok újszászi home office-ban. A berlini szobát pedig még üresen is megérni fenntartani havi 175 ezer forintért.

Így igaz! Ez jó terv! Viszont mikor mész majd Újszászra?
May 17, 2020 10:13:51

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) May 17, 2020 10:14:11
Válasz
(5)
sodika
Az nem épeszű, hogy hirtelen a megszokott jó után elkezdek nyomorogni. A rossz közérzet teljesen letörne, mert értelmetlennek éreznék minden eddigi erőfeszítést.

Mi a megszokott jó? Hogy végre megint szórhatod más pénzét felesleges dolgokra? Mert nem eszel normális kaját, nincs értelmes hobbid, szabadidős tevékenységet sem végzel, csak szórod a bank pénzét és pénzeled a retardsereget. Ez a jó? Annyira, de annyira irigy vagyok rád xDDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
May 17, 2020 10:14:11

Szerző: FKK ficken kleiner kinder May 17, 2020 10:14:26
Válasz
(2)
külföldön tartózkodásod során a magyar átlagbért kerested..MINUSZBA!

a Viszkis legalább élvezte a pénzszórást, de te csak vergődsz.

+ egész nyárra csövezést terveztél be: ez neked mesterterv?

(jobban járnál ha befeküdnél a karakszobába ugatni mert ebből normális sztrimelés sem lesz)
May 17, 2020 10:14:26

Szerző: Vonzas torvenye May 17, 2020 10:15:27
Válasz
(5)
sodika
Ha nem tér vissza a normális élet, akkor maradok újszászi home office-ban. A berlini szobát pedig még üresen is megérni fenntartani havi 175 ezer forintért.

Meg is tortent a beismeres. Pedosodi visszamenekul pupszaszra anyucihoz es vedeli majd a soriket a panelhegellel meg netflixezik mobilnetrol. Veget ert a flokk, a streasm, karak fossa, tesla, tudocske.
May 17, 2020 10:15:27

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) May 17, 2020 10:16:57
Válasz
(1)
sodika
még mindig be vagy baszva? azt hittem, h ha kialszod magad, akkor kicsit kijózanodsz.
May 17, 2020 10:16:57

Szerző: sodika May 17, 2020 10:18:06
Válasz
(-3)
A napi 20 euró szabad keret nekem kell.
És így meglesz, ez a lényeg.
May 17, 2020 10:18:06

Szerző: - May 17, 2020 10:18:27
Válasz
(2)
sajnos amugy nem fogja megkapni az uj hitelt, nyilvan a bank se hulye teljesen vegez hitelbiralatot ahol szepen ltszodni fog hogy kurtzarbeit meg meg amugy igy meglevo hitelspiral, lofaszt adnak fedezetlenul ilyen feltetelek mellett hitelt neked gyagya
May 17, 2020 10:18:27

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) May 17, 2020 10:20:26
Válasz
(4)
Sneci! Akartam kérdezni a listáddal kapcsolatban:

1) Márkék linzi lakása
2) Újszász
3) Devizás nyaralója
4) Fórizs pesti lakása esetleg

1) Márk átbaszott, Karak nem fossa, karakszoba hálószoba, a linzi munkásszálló az nem átjáróház, miből gondolod, hogy odaköltözhetsz?????
2) Anyádnak már megpendítetted? Mit szólt hozzá? A macskaól nagyon jó hely! xDDD
3) A devizás átbaszott, nem fizet. Láttad már a nyaralót? Ígérgetni tudott eddig is, miből gondolod, hogy odaköltözhetsz?????
4) Fórizsnak már megpendítetted? Ennyire élvezted, hogy folyamatosan üvölt veled, időnként meg is pofoz, és annyira korlátoz be, amennyire csak tud. A sörikés sztrím onnan főleg nem menne, mert el lenne kenve a szád folyamatosan. Ráadásul gyűlöl téged "a doktornő". Miből gondolod, hogy odaköltözhetsz?????
May 17, 2020 10:20:26

Szerző: Vonzas torvenye May 17, 2020 10:21:54
Válasz
(4)
-
sajnos amugy nem fogja megkapni az uj hitelt, nyilvan a bank se hulye teljesen vegez hitelbiralatot ahol szepen ltszodni fog hogy kurtzarbeit meg meg amugy igy meglevo hitelspiral, lofaszt adnak fedezetlenul ilyen feltetelek mellett hitelt neked gyagya

Erdemes lenne a bankot tajekoztatni a kurzarbeitrol es arrol, hogy tervez elmenekulni az orszagbol a penzzel.
May 17, 2020 10:21:54

Szerző: Kumpir May 17, 2020 10:26:41
Válasz
(6)
sodika

Sodmány, baszdmeg, más is írta már! Hallgass a trollokra! Sokkal okosabbak vagyunk, mint te, többségünk az egyetemet is befejezte, szemben veled. Híd alá fogsz kerülni.

Hihetetlen, hogy én még egy ilyet is sajnálok, mint te, ebből is látszik, hogy vajszívem van.
May 17, 2020 10:26:41

Szerző: aniko_titkos_szerelme (Snecológus-pontszám: 4069x2) May 17, 2020 10:33:20
Válasz
(1)
Nem szabad a trollokra hallgatni! Ki hallott már ilyet hogy ha baj van akkor fel kell adni a színvonalat....senki! foggal körömmel meg kell oldani, mindent lehet, nincs határ a napi 20
May 17, 2020 10:33:20

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) May 17, 2020 10:35:22
Válasz
(1)
A napi 20ban benne van a sör???
May 17, 2020 10:35:22

Szerző: sodika May 17, 2020 10:37:39
Válasz
(-8)
1) Azok után, amit az osztrák főnöke vele művelt, én konkrétan idegösszeomlással kerültem volna pszichiátriára. Ettől talán őt is csak az mentette meg, hogy én közben kisegítettem őt némi pénzzel.
2) Túl sok választásom nincs, Újszászon elvagyok, amikor ott vagyok, pihengetve, filmeket nézegetve.
3) A devizás nyaralója mindig üresen áll, nem téma, hogy használjam.
4) Eszter nem gyűlöl engem, csak a stílusunkat tartjuk kölcsönösen kicsit arrogánsnak. Ordibálni azokkal szokott, akiknek semmi pénzük nincs, nekem meg azért lenne.

A sör a napi 20 eurón felül van. ;)
Azt megszoktam, abból nem engedek.

Mindent megterveztem. Jó lesz így.
May 17, 2020 10:37:39

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) May 17, 2020 10:38:09
Válasz
(2)
2950 euró kamatot fizetsz a zsidó bankoknak, az 1.046.276 forint.
May 17, 2020 10:38:09

Szerző: sodika May 17, 2020 10:38:25
Válasz
(-3)
Minden banknak rendesen fizettem eddig is, és fizetni fogok ezután is.
May 17, 2020 10:38:25

Szerző: sodika May 17, 2020 10:39:08
Válasz
(-3)
Hahó
2950 euró kamatot fizetsz a zsidó bankoknak, az 1.046.276 forint.

Cserébe ők azt a biztonságot nyújtják, aminek a hiánya rövid idő alatt felőröli az embert. Testileg és lelkileg is.
May 17, 2020 10:39:08

Szerző: - May 17, 2020 10:40:44
Válasz
(2)
Vegyél fel jelzálogot anyád újszászi putrijára.
May 17, 2020 10:40:44

Szerző: Igazmondó Juhász (Snecológus-pontszám: 5992x2) May 17, 2020 10:41:00
Válasz
(0)
Sodi, stream lesz ma? Délben vagy este?
May 17, 2020 10:41:00

Szerző: - May 17, 2020 10:42:57
Válasz
(1)
Na ha hazajössz páran elindulnak majd Újszaszra egy baráti beszélgetésre. Tuti lesznek páran. Főleg amiket anno összehordtál.
May 17, 2020 10:42:57

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) May 17, 2020 10:44:29
Válasz
(4)
Minek hazudozol itt pedofil.Teljesen tiszta hogy minél több pénzt akarsz felvenni aztán pedig dobbantani a behajtók elől.Mantrázod itt az autista faszságodat ahelyett hogy felvállalnád azt ami vagy,perverz magamutogató hazudozó homoszexuális pedofil csaló.
May 17, 2020 10:44:29
« 6164 6165 6166 6167 6168 6169 6170 6171 6172 6173 »
1733433 komment.

63 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™