És az adósságom közben sem fog igazán növekedni: most csak arra veszek fel hitelt, hogy ez idő alatt törleszteni tudjam őket.
Igazad van, az a 9k mar nem oszt, nem szoroz.
Ezeket a hulyesegeket elhiszed magadnak? Felveszel 9k hitelt de nem no az adossagod?
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Ebbe ne szóljá bele.
Ha akarom napestig kúrom!
Endre által ki nem fizetett lakhatási intervallum:8:00-18:30
Szerencse hogy Endre soha nem hallgat a trollokra mert juszt se, és csak azért juszt is fel fogja venni a 9 ezer ojrót hogy hitelből fizethesse a hiteleit! Mi ez ha nem shiker?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
nem, adósságspirálnak ezt hívjuk:
Az adósságspirál során az adósságot halmozó piaci szereplő (állam, vállakozás vagy lakosság) csak úgy képes a hiteleit csökkenteni, ha ahhoz újabb hiteleket vesz fel.
te pont ezt csinálod: hitelt veszel fel egy hitel törlesztéséhez.
mert ilyen ostoba sodi a sodi. a pedofil. a sodi. az ostoba. a sodi. a pedofil.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Az adósságspirál során az adósságot halmozó piaci szereplő (állam, vállakozás vagy lakosság) csak úgy képes a hiteleit csökkenteni, ha ahhoz újabb hiteleket vesz fel.
3. Boros Lacika
hát azért hetyetye
ez a kamatos kamat, zsidó!
hát azért hetyetye
büszke lehetsz! Kevés hajléktalannak van ekkora hitele!
hát azért hetyetye
igenis, uram!!!!!!!!!!!!!!!!!!ezért bedugom a fejem a pöcegödörbe
Légy büszke magadra! Neked ha anyád könyörögne se hallgatnál rá. Eszméletlen amit művelsz
Számoljál buzikám,mert nőni fog hétfőtől a lakbér!
Mit képzelsz,csekonicskodsz én meg majd kuporgok?
Hát lófaszt.
Havi 2k juró mostantól,másképp nincs esti szabad lóca!
nem a miskolciak miatt nem tudtál 3*1500, 3*1750, vagy 3*2000 eurós tartalékot képezni, hanem azért, mert akaratgyenge szardarab vagy. csak pofázni, okoskodni tudsz, de amikor eljön a cselekvés ideje, akkor csődöt mondasz.
te akarsz másoknak életvezetési tanácsokat adni? nézz már magadra, te fasz! egy egyszerű feladatot nem tudtál teljesíteni: megtakarítást összehozni.
pedig ezért mentél ki németországba, a fehér (sicc) lap miatt. ez volt az eredeti mesterterv.
nem a miskolciak miatt nem tudtál 3*1500, 3*1750, vagy 3*2000 eurós tartalékot képezni, hanem azért, mert akaratgyenge szardarab vagy. csak pofázni, okoskodni tudsz, de amikor eljön a cselekvés ideje, akkor csődöt mondasz.
te akarsz másoknak életvezetési tanácsokat adni? nézz már magadra, te fasz! egy egyszerű feladatot nem tudtál teljesíteni: megtakarítást összehozni.
pedig ezért mentél ki németországba, a fehér (sicc) lap miatt. ez volt az eredeti mesterterv.
És még mit tervezel decemberig venni?
Mi a ráknak neked PS5, mikor az x milliós setupon bármivel tudsz játszani?! Minden kommenteddel bizonyítod, hogy tényleg kretén vagy.
Ide ugatsz kis köcsög? Mekszúrkállak mindjá! Egyébként meg köszi az egymillát, végre jóllakott a család. Olyan jól, hogy lehet, hogy kint is meglátogatunk, hogy adjál mégegyet, mert úgy nézem van mibül! Ne hidd, hogy nem tudjuk hol vagy, apádat is előkerítjük ám!
Mentségére legyen mondva, hogy ez nem igazán jött össze neki kint sem, így, hogy hozzátett majd tíz millát, tehát senki sem várhatja el tőle, hogy rendezi az itthoni tartozásait.
Ne sürgesd zsidó, a szállás csak éjjelre van megoldva!
🕎Endigame🕎
wut? nem onnan indult, hogy 12 milliós adóssága lett. volt olyan, hogy 2000 euró volt a számláján, és nem volt adóssága. 3 évvel ezelőtt.
régi szép idők, igaz, pedofil?:))
Ez csak masnizás. Azért pont 9k-t vesz fel, mert ez a max amit ad a bank. Ellövi az utolsó töltényét és hazatolja a retkes irháját az anyjához.
Pontosan már én sem tudom, mert régen volt, de előállították, kicsit talán meg is csapkodták, de mikor összehugyozta magát, akkor megsajnálták, végül kapott egy millió forint kártérítést Gaudi-Kiss Tomi és bandája közbenjárására.
ne trollkodj.:)))
Remélem ennyivel átmegyek.
Dehogy is... Örök holnap van...
Holnapra ígérte
Köszönöm kolléga!
szerintem ha púpszászon lesz, néhányan meg fogják látogatni, és azok nem nav-osok lesznek, hanem a tanszék pedofilkergető szekciója.
Bayer mellett elfér
Ja, Farkarosszt meg József Attila-díjra.
Itt nálunk a gémeskutak hazájában nem szeretik a pedókat. Ki lesz egyengetve a púpja, az biztos.
pedofil.
hát azért hetyetye
Az csak azert volt mert nagylelkuen nem szamolta bele a magyar tartozasokat
A diakhitel, adotartozas, ceges jarulekok, szamla-hatralekok es bkv tartozasok (!!!) osszege mar boven az elso nemet exodus alatt tobbmillios nagysagrendu volt.
Ezt nemetorszagban mar tulszarnyalta, de nem azert jon mama nevere a bittner penz mert Endre tisztelne a tizparancsolatot es tamogatna, hanem mert nem lehet semmi a neven Magyarorszagon
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
:DDDDD
Endre, bassza meg, beszarok! Micsoda racionális alapokon nyugvó terved van, hihetetlen. Az a baj, hogy a fenti pontokat pont, hogy te használod a saját magad megnyugtatására, hiába nem vezetted be őket az autitáblázatodba, akkor is számolsz velük...
Itt kb. mindenki ismer, Sneci, mindig ugyanaz a forgatókönyv. Már azt sem értem, hogy minek jössz ide magyarázkodni... Talán azért, mert mi vagyunk a legjobb barátaid, ami egy kissé szánalmas helyzetet teremt.
Belesodrod magad folyton egy akkora szartengerbe, amit már 12 lépéssel korábban tök egyszerűen el lehetett volna kerülni, csak te homokba dugod a fejed, aztán jössz egy ilyen ötlettel, és mosod kezeidet, hogy ebben a helyzetben csak ezt lehet tenni, ez a leglogikusabb döntés.
Elbasztad, Endre, ezt jól elbasztad megint, csak így tovább!
hehe
Úgy röhögök, hogy majd magam alá fosok, Endre! Az utóbbi 12 hónapban hány ilyen tökéletes mesterterved is volt már? És ebből mennyi jött be? NULLA! Semmihez nem tudod tartani magad, nincs akaraterőd. Most hirtelen lesz 9000 Euró hitelkereted, amihez elvileg nem kéne hozzányúlni. Te viszont 3-4 hónap alatt a seggére fogsz verni az egésznek, úgyhogy a hatalmas mesterterv hozadéka mindössze annyi lesz, hogy az eddigi 450 helyett már 600 Euró lesz a törlesztőd, de egy lépéssel sem jutottál közelebb az anyagi önállósághoz és fenntarthatósághoz. Ugyanúgy egy 10 négyzetméteres koboldlyukban fogod tengetni a napjaidat, szigorúan csak 18:00 és 9:00 között, napi felkérdezések és csicskítások mellett. Ismétlem: az egyetlen dolog, amit el fogsz érni ezzel az új hitellel, az az lesz, hogy még jobban be leszel betonozva ebbe a szar helyzetbe, mert a magasabb törlesztő miatt nem fogsz tudni kiskálázni kéthavi kauciót egy esetleges költözéshez. Amint az ogre megérzi a vérszagot, úgy meg fog szoptatni a fordos néni háta mögött, hogy dülled bele a szemed. Örülni fogsz, ha HETI 20 Euród marad a napi szükségleteken felül.
Ezt az oldalt bookmarkold be, te fogyatékos mutáns, és majd olvasd vissza 6 hónap múlva, amikor épp a szádig ér a szar.
Ha véletlenül nem ez a forgatókönyv jönne be, hanem elindulnál kifelé a pénzügyi összeomlásból, akkor én leszek az első, aki bocsánatot kér tőled.
Oh, eluntad a káróverést? Vagy csak a sörhiány húzott fel ilyenkor ide? Józan vagy legalább?
Mi jól fogunk szórakozni , az biztos!
Púpos búbánat
400 fütyi lett a 800 fütyi fütyis?
Te nyomorult adósrabszolga, nagyon röhögök!
Nálad pillanatnyilag csak az autós malacon röhögök jobban aki ingyenkonyhára jár.
Nagy pacsi az univerzumnak!
Malac blogját valaki linkelné?
Taot!
Egyszer tartanád magad valamihez. Minden terved 3 napig tart
indítsd a sztrímet, lesz sztrím?
Állitolag szeptemberig nem veszel semmit. 2 napig bírtad. Nincs akaraterőd se.
Kivéve, ha valaki még áprilisban sincs az érintettek között. ;) Akkor ő májusban már biztonságos ügyfél.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Annak csak akkor van értelme, ha haza akar költözni. Szerintem inkább hajléktalanszálló és német segély lesz ebből. Az a legjobb szitu amiben reménykedhet ha az espresto vagy ogre (szerintem ez kéz a kézben fog megtörténni) kibassza. A NAV-nak van ideje, mikor elzavarja az anyja közmunkára, vagy őrizni a határt bruttó 150ért. Abból kéne vonni havi 30ezrével néhány évtizedig. Szerintem lassan kész a krém a sodinak.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Már alakul a mese. Pont úgy fogod magyarázni az újszászi kocsmában, hogy te régen Németországban voltál programozó, és 800 fütyit kerestél, ahogy rettegtél tőle annak idején.
Már az is látszik, hogy a sztorid vége mindig az lesz, hogy bár te mindent jól csináltál, a koronavírus miatt haza kellett jönnöd, és csak ezért iszod itt a legolcsóbb sört a többi alkesszel.
Ártányölö Vitéz
(
x1)
May 17, 2020 18:10:42
x1)
És az adósságom közben sem fog igazán növekedni: most csak arra veszek fel hitelt, hogy ez idő alatt törleszteni tudjam őket.
Igazad van, az a 9k mar nem oszt, nem szoroz.
Ezeket a hulyesegeket elhiszed magadnak? Felveszel 9k hitelt de nem no az adossagod?
800 fütyi
May 17, 2020 18:11:01
[quote=sodika]A lényeg az, hogy megvan a megoldás, hogy hogyan tudjak egalább egy éven és négy hónapon át tovább gyűjteni Java tapasztalatot
May 17, 2020 18:11:01
Ogréban Lakó Buzidémon
May 17, 2020 18:11:07
Gyogyó, az első lépés az volna, hogy költözz el egy rendes albérletbe, és ne hagyd, hogy Schrekk seggbekúrjon minden nap.
Ebbe ne szóljá bele.
Ha akarom napestig kúrom!
May 17, 2020 18:11:07
Bejlin
(
x8)
May 17, 2020 18:11:26
x8)
Ti megőrültetek? A pedofil szörnyszülött éppen belülről hegeszti magára az ólomkoporsót, ti meg tanácsokat adtok neki, hogy ne tegye? Szégyelljétek magatokat! :D
Endre! Pedofil buzeráns! Remélem nem csicskulsz be a trollonak és az előre megszerkesztett mesterterv alapján haladsz tovább!
Ja és rajtad kívül egy másik ember van kurzarbeiton, aki pont olyan protokolldroid, mint te. Szükségtelen páfrány, akit első helyen fognak kibaszni :D
Endre! Pedofil buzeráns! Remélem nem csicskulsz be a trollonak és az előre megszerkesztett mesterterv alapján haladsz tovább!
Ja és rajtad kívül egy másik ember van kurzarbeiton, aki pont olyan protokolldroid, mint te. Szükségtelen páfrány, akit első helyen fognak kibaszni :D
Szerencse hogy Endre soha nem hallgat a trollokra mert juszt se, és csak azért juszt is fel fogja venni a 9 ezer ojrót hogy hitelből fizethesse a hiteleit! Mi ez ha nem shiker?
Hahó
(
x135)
May 17, 2020 18:14:12
x135)
Nem. Adósságspirálnak akkor hívják, ha személyes vagy strukturális okai vannak a fizetési nehézségeidnek.
Hahó
(
x135)
May 17, 2020 18:14:27
x135)
Nem. Adósságspirálnak akkor hívják, ha személyes vagy strukturális okai vannak a fizetési nehézségeidnek.
regginsnarT
(
x1)
May 17, 2020 18:14:43
x1)
Előre látom, hogy másfél év múlva, Púpszászon áll a dagadt boltocskázó cigányok szakadt opel fasztrája előtt, és veszi tőlük a bőrös csirkecombot 2000 ft/kg áron, amit majd megad ha megjön anya nyugdíja :) tyerintyem ety értyhetyő
Holnap tudunk reggel indulni
broni
(
x45)
May 17, 2020 18:17:32
x45)
a nemzet maszturbátorának sok az irigye)))))))))))))))))))
Ogréban Lakó Buzidémon
May 17, 2020 18:21:41
Ki az a Szabi?
Megtudom megcsalsz,levágom a szamárfaszod kobold!
Megtudom megcsalsz,levágom a szamárfaszod kobold!
May 17, 2020 18:21:41
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 17, 2020 18:23:08
x6)
Két embert irigyelek ezen a világon.
1. Malacz
2. Asodi
1. Malacz
2. Asodi
3. Boros Lacika
broni
(
x45)
May 17, 2020 18:24:26
x45)
ez három.
-
May 17, 2020 18:24:53
Sodi! A tiszta józan sztrím jegyében ma hanyadik sörödnél tartasz?
May 17, 2020 18:24:53
sodika
May 17, 2020 18:25:57
Én most kivételesen egész büszke vagyok magamra, hogy a tervem mennyire a legrosszabb eshetőségekre épül.
- abból indulok ki, hogy ez az egész nem oldódik meg pár hét alatt, hanem akár egy éven át kitart
- a táblázatomban nem számolok azzal, hogy a szabi alatt is több lesz a pénz
- nem számolok azzal, hogy a 3 hónap hitelfizetési moratóriumot könnyen lehet, hogy meghosszabbítja a német kormány további 3 hónappal (ez persze csak a régi hitelemre lesz érvényes, az újat mindenképp fizetnem kell)
- nem számolok azzal, hogy ha beadom az adó-visszaigénylést egyszerre 5 év után először, akkor az szép összeg is lehet
Ez kapásból négy dolog, melyekkel kapcsolatban pontosan tudom, hogy egyes ismerőseim hiú reményeket ringatnának velük kapcsolatban, csak mert lehetségesek, én viszont mind a négy pontban a legrosszabból indulok ki.
- abból indulok ki, hogy ez az egész nem oldódik meg pár hét alatt, hanem akár egy éven át kitart
- nem számolok azzal, hogy a 3 hónap hitelfizetési moratóriumot könnyen lehet, hogy meghosszabbítja a német kormány további 3 hónappal (ez persze csak a régi hitelemre lesz érvényes, az újat mindenképp fizetnem kell)
- nem számolok azzal, hogy ha beadom az adó-visszaigénylést egyszerre 5 év után először, akkor az szép összeg is lehet
Ez kapásból négy dolog, melyekkel kapcsolatban pontosan tudom, hogy egyes ismerőseim hiú reményeket ringatnának velük kapcsolatban, csak mert lehetségesek, én viszont mind a négy pontban a legrosszabból indulok ki.
May 17, 2020 18:25:57
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 17, 2020 18:27:39
x6)
ez három.
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 17, 2020 18:29:37
x6)
Én most kivételesen egész büszke vagyok magamra, hogy a tervem mennyire a legrosszabb eshetőségekre épül.
büszke lehetsz! Kevés hajléktalannak van ekkora hitele!
broni
(
x45)
May 17, 2020 18:29:38
x45)
igenis, uram!!!!!!!!!!!!!!!!!!ezért bedugom a fejem a pöcegödörbe
max5enutálnak
(
x47)
May 17, 2020 18:29:50
x47)
Fantasztikus vagy endre! Ne hagyd abba!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Hahó
(
x135)
May 17, 2020 18:30:13
x135)
Te meg a terveid bazmeg.:)))
Az utóbbi években egyetlen terved volt amit meg tudtál valósítani, a német melócsá. De ez oda vezetett, hogy 12 milliós adósságod van.
Az utóbbi években egyetlen terved volt amit meg tudtál valósítani, a német melócsá. De ez oda vezetett, hogy 12 milliós adósságod van.
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 17, 2020 18:31:18
x2)
Légy büszke magadra! Neked ha anyád könyörögne se hallgatnál rá. Eszméletlen amit művelsz
-
May 17, 2020 18:32:33
A 9000 euróba mindent bekalkuláltál Endrú?
Ps5 is kelleni fog, csomó hardver és játék fog megjelenni. Telefonod is az utolsókat rúgja, te magad mondtad, hogy újat akarsz. Ezen felül illene a muttert is megdobni egy kis pénzzel majd Púpszászon. Ha itt leszel az országban, virítanod kell valamit a régi, csöves haverjaidnak is, hogy lássák, az élet sztárja vagy.
Kurvára nem lesz elég az a kilencezer. Megint zsidóskodsz, a fogadhoz vered, bele fogsz bukni ebbe.
Nem értem, hogy ha többet is módodban áll felvenni, miért éred be az apróval.
Ostoba Sodi a Sodi.
Ps5 is kelleni fog, csomó hardver és játék fog megjelenni. Telefonod is az utolsókat rúgja, te magad mondtad, hogy újat akarsz. Ezen felül illene a muttert is megdobni egy kis pénzzel majd Púpszászon. Ha itt leszel az országban, virítanod kell valamit a régi, csöves haverjaidnak is, hogy lássák, az élet sztárja vagy.
Kurvára nem lesz elég az a kilencezer. Megint zsidóskodsz, a fogadhoz vered, bele fogsz bukni ebbe.
Nem értem, hogy ha többet is módodban áll felvenni, miért éred be az apróval.
Ostoba Sodi a Sodi.
May 17, 2020 18:32:33
Ogréban Lakó Buzidémon
May 17, 2020 18:34:12
hitelemre lesz érvényes, az újat mindenképp fizetnem kell)
Számoljál buzikám,mert nőni fog hétfőtől a lakbér!
Mit képzelsz,csekonicskodsz én meg majd kuporgok?
Hát lófaszt.
Havi 2k juró mostantól,másképp nincs esti szabad lóca!
May 17, 2020 18:34:12
Ez lett dudámra 731
May 17, 2020 18:35:36
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 43121x21) Aug 07, 2019 15:57:31Válasz (4)
Márknak is fosni fogja a pénzt.
Övé a projekt 50%-a.
Együtt veszünk belőle Teslát."
Milyen kibaszott mókás sodikomment-keresővel ilyeneket visszakutatni.
Márknak is fosni fogja a pénzt.
Övé a projekt 50%-a.
Együtt veszünk belőle Teslát."
Milyen kibaszott mókás sodikomment-keresővel ilyeneket visszakutatni.
May 17, 2020 18:35:36
Hahó
(
x135)
May 17, 2020 18:36:50
x135)
Minden képzeletemet alulmúlta a miskolciak szerencsétlenkedése, de most már rajtuk keresztül is megtanultam, hogy nincsenek kivételek.
Aki olyannak tűnik, mint a Törpapa, az Törpapa.
Hahó
(
x135)
May 17, 2020 18:37:40
x135)
Minden képzeletemet alulmúlta a miskolciak szerencsétlenkedése, de most már rajtuk keresztül is megtanultam, hogy nincsenek kivételek.
sodika
May 17, 2020 18:40:57
PS5 is bele van kalkulálva.
Minden.
Minden.
May 17, 2020 18:40:57
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 17, 2020 18:41:54
x2)
Minden.
Minden.
És még mit tervezel decemberig venni?
Kumpir
May 17, 2020 18:43:14
Minden.
Minden.
Mi a ráknak neked PS5, mikor az x milliós setupon bármivel tudsz játszani?! Minden kommenteddel bizonyítod, hogy tényleg kretén vagy.
May 17, 2020 18:43:14
Tesa
May 17, 2020 18:43:19
Ide ugatsz kis köcsög? Mekszúrkállak mindjá! Egyébként meg köszi az egymillát, végre jóllakott a család. Olyan jól, hogy lehet, hogy kint is meglátogatunk, hogy adjál mégegyet, mert úgy nézem van mibül! Ne hidd, hogy nem tudjuk hol vagy, apádat is előkerítjük ám!
May 17, 2020 18:43:19
max5enutálnak
(
x47)
May 17, 2020 18:43:26
x47)
endre, a Tesla is bele van kalkulálva?
Hahó
(
x135)
May 17, 2020 18:44:50
x135)
sodika Sep 27, 2015 11:20:28
Mi az, hogy valamit soha nem adok meg?
Ez is egy szemen szedett hazugság.
Minden tartozásomat igyekszem megadni, ami lehetőségemben áll. Attól a pillanattól kezdve, hogy elmúlik az életveszély, tehát amint tudom, érzem, és tapasztalom, hogy a munkámból legalább a szállás - kaja - munkábajárás kombó megbízhatóan finanszírozható, rögtön elkezdem minden adósságom törlesztését.
Mert ez választja ez a rossz embert a tisztességes embertől.
Hogy amikor a kaja - szállás - munkábajárás hosszútávon meg van oldva a munkajából, akkor elkezdi-e törleszteni az adósságait, vagy sem.
Én tisztességes ember vagyok, ezért természetesen abban a pillanatban el fogom kezdeni.
Épp azért akarok kimenni, hogy mindent meg tudjak adni?
A fehér lap elérése a cél.
Minden tartozásomat igyekszem megadni, ami lehetőségemben áll. Attól a pillanattól kezdve, hogy elmúlik az életveszély, tehát amint tudom, érzem, és tapasztalom, hogy a munkámból legalább a szállás - kaja - munkábajárás kombó megbízhatóan finanszírozható, rögtön elkezdem minden adósságom törlesztését.
Hogy amikor a kaja - szállás - munkábajárás hosszútávon meg van oldva a munkajából, akkor elkezdi-e törleszteni az adósságait, vagy sem.
Én tisztességes ember vagyok, ezért természetesen abban a pillanatban el fogom kezdeni.
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 17, 2020 18:47:11
x2)
És milyen jogcímen fogod felvenni a hitelt? Másold már be a mailt amit a banknak küldesz. Érdekelne.
max5enutálnak
(
x47)
May 17, 2020 18:47:54
x47)
endre, hogy maradtál életbe 38 évnyi önszájbaszarás után?
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 17, 2020 18:50:30
x2)
Na ez már mgint veled szerintem, meg veri a kárót a kölykökre.
Autiköd fejben megvan a mesterterv, gond megoldva, mehet a féktelen élvezet
Autiköd fejben megvan a mesterterv, gond megoldva, mehet a féktelen élvezet
Bejlin
(
x8)
May 17, 2020 18:50:56
x8)
Ha valaki új lenne és nem tudná. Amikor Endre Budapesten lakott a Kolosy téren egy irodában akkor is napközben az utcán kellett kóborolnia mert az irodában nappal munka folyt. Csak éjszakára engedték be. :D Kísérteties hogy ugyanezt Berlinben is sikerült "bevonzania"
Nyereményjátékos Bence
May 17, 2020 18:56:10
faszaság van! végre lesz pénzed megvenni nekem a cyberpunkot ha már magadnak... vagyis gobesugnak még nem vetted meg!
"Nincs olyan, hogy tartozom, mert nekem is tartoznak!"
May 17, 2020 18:56:10
Ez lett dudámra 731
May 17, 2020 18:56:19
Mentségére legyen mondva, hogy ez nem igazán jött össze neki kint sem, így, hogy hozzátett majd tíz millát, tehát senki sem várhatja el tőle, hogy rendezi az itthoni tartozásait.
May 17, 2020 18:56:19
Hahó
(
x135)
May 17, 2020 18:59:24
x135)
az egészben az a legviccesebb ahogy vállon veregeti magát, hogy büszke magára, mert kitalálta a mestertervet, hogy még jobban eladósodik. mintha valami kvantumfizikai felfedezést tett volna.:)))
az utolsó mésztelepi cigánynak is van annyi esze, hogy személyi hitelt vegyen fel, hogy "tartani tudja az életszínvonalát" (aka nyerőgép, plazmatévé, stb.).
szuperhülye vagy, pedofil.
az utolsó mésztelepi cigánynak is van annyi esze, hogy személyi hitelt vegyen fel, hogy "tartani tudja az életszínvonalát" (aka nyerőgép, plazmatévé, stb.).
Penzmento
(
x6)
May 17, 2020 19:01:10
x6)
Ne sürgesd zsidó, a szállás csak éjjelre van megoldva!
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 17, 2020 19:01:48
x2)
Elképzelem ahogy egész nap Berlint járva néha elbújik a bokorba meglesni a kindereket... khm fehér téglalapokat.
Hahó
(
x135)
May 17, 2020 19:02:44
x135)
wut? nem onnan indult, hogy 12 milliós adóssága lett. volt olyan, hogy 2000 euró volt a számláján, és nem volt adóssága. 3 évvel ezelőtt.
Densie_23
May 17, 2020 19:02:59
az egészben az a legviccesebb ahogy vállon veregeti magát, hogy büszke magára, mert kitalálta a mestertervet, hogy még jobban eladósodik. mintha valami kvantumfizikai felfedezést tett volna.:)))
Ez csak masnizás. Azért pont 9k-t vesz fel, mert ez a max amit ad a bank. Ellövi az utolsó töltényét és hazatolja a retkes irháját az anyjához.
May 17, 2020 19:02:59
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 17, 2020 19:03:35
x2)
Kollégák!
Valaki leírná hogy mi volt Endrénknek ez a 2006-os sztorija pontosan. Elég kevés sajnos a tárgyi tudásom ebből, de nem akarok megbukni a vizsgán.
Valaki leírná hogy mi volt Endrénknek ez a 2006-os sztorija pontosan. Elég kevés sajnos a tárgyi tudásom ebből, de nem akarok megbukni a vizsgán.
Kumpir
May 17, 2020 19:05:40
Kollégák!
Pontosan már én sem tudom, mert régen volt, de előállították, kicsit talán meg is csapkodták, de mikor összehugyozta magát, akkor megsajnálták, végül kapott egy millió forint kártérítést Gaudi-Kiss Tomi és bandája közbenjárására.
May 17, 2020 19:05:40
Hahó
(
x135)
May 17, 2020 19:05:54
x135)
Kollégák!
ne trollkodj.:)))
Koszos pénz
May 17, 2020 19:07:15
Honnan ismerős?
"Többféle hajléktalanszálló létezik: a két legelterjedtebb „típus” az ún. átmeneti szálló és az éjjeli menedékhely, melyeket civil szervezetek, egyházak és önkormányzatok működtetnek. Az éjjeli menedékhelyek jellemzően csak éjszaka tartanak nyitva, este hatkor van „beengedés”, és az intézményt reggel el kell hagyni. "
És ehhez mit szólsz?
"Az emberek általában többszemélyes, a törvény szerint max. 20 fős, hálótermekben alszanak, van wc, zuhanyzó, esetleg mosógép, közös konyha, zárható szekrény. "
"Többféle hajléktalanszálló létezik: a két legelterjedtebb „típus” az ún. átmeneti szálló és az éjjeli menedékhely, melyeket civil szervezetek, egyházak és önkormányzatok működtetnek. Az éjjeli menedékhelyek jellemzően csak éjszaka tartanak nyitva, este hatkor van „beengedés”, és az intézményt reggel el kell hagyni. "
És ehhez mit szólsz?
"Az emberek általában többszemélyes, a törvény szerint max. 20 fős, hálótermekben alszanak, van wc, zuhanyzó, esetleg mosógép, közös konyha, zárható szekrény. "
May 17, 2020 19:07:15
Koszos pénz
May 17, 2020 19:07:57
Gyakorolsz púp?
May 17, 2020 19:07:57
Kumpir
May 17, 2020 19:08:03
Remélem ennyivel átmegyek.
May 17, 2020 19:08:03
Gólya
(
x2)
May 17, 2020 19:08:50
x2)
Lesz ma professzionális, pénzfosó sztrím???
2 napig csicskultam.
-
May 17, 2020 19:10:07
Amint Púpszászom lesz az ekonómiai géniuszunk, tarthatnánk egy igazi sorsolást a mirroron. A győztes dobhatja fel Endrét a NAV-nak.
Közjegyző Trollok?! :)
May 17, 2020 19:10:07
Kumpir
May 17, 2020 19:10:40
Dehogy is... Örök holnap van...
May 17, 2020 19:10:40
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 17, 2020 19:10:59
x2)
Holnapra ígérte
Koszos pénz
May 17, 2020 19:11:02
Fórizsot tájékoztatni kellene (idézettel, screenshotokkal), hogy mire készül endre, vajon mit szól hozzá, hogy be akarja tenni hozzá a púpját.
May 17, 2020 19:11:02
Hahó
(
x135)
May 17, 2020 19:11:05
x135)
tényleg, a netszemét csatornáit visszakapta, vagy végleg eltűntek a 2006-os videói, a minda perek, meg a többi szar?
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 17, 2020 19:11:56
x2)
Köszönöm kolléga!
Hahó
(
x135)
May 17, 2020 19:12:45
x135)
Amint Púpszászom lesz az ekonómiai géniuszunk, tarthatnánk egy igazi sorsolást a mirroron. A győztes dobhatja fel Endrét a NAV-nak.
szerintem ha púpszászon lesz, néhányan meg fogják látogatni, és azok nem nav-osok lesznek, hanem a tanszék pedofilkergető szekciója.
Koszos pénz
May 17, 2020 19:14:08
" Attól a pillanattól kezdve, hogy elmúlik az életveszély, tehát amint tudom, érzem, és tapasztalom, hogy a munkámból legalább a szállás - kaja - munkábajárás kombó megbízhatóan finanszírozható, rögtön elkezdem minden adósságom törlesztését.
Mert ez választja ez a rossz embert a tisztességes embertől."
Ez alapján te milyen ember vagy, púp?
May 17, 2020 19:14:08
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 17, 2020 19:14:32
x2)
A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét követeljük sodikának, a nemzeti hősnek!
De részemről még a Nobel díjra is felterjeszteném.
Bayer mellett elfér
Kumpir
May 17, 2020 19:14:37
A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét követeljük sodikának, a nemzeti hősnek!
Ja, Farkarosszt meg József Attila-díjra.
May 17, 2020 19:14:37
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 17, 2020 19:15:28
x6)
24.hu/tech/2020/05/17/dji-mavic-air-2-dron-teszt/
Sodi, ilyet is vegyél hitelbűűűl! A régi drónod elavult! Fosni fogja!
hát azért hetyetye
Sodi, ilyet is vegyél hitelbűűűl! A régi drónod elavult! Fosni fogja!
Koszos pénz
May 17, 2020 19:15:48
Itt nálunk a gémeskutak hazájában nem szeretik a pedókat. Ki lesz egyengetve a púpja, az biztos.
May 17, 2020 19:15:48
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 17, 2020 19:15:58
x6)
" Attól a pillanattól kezdve, hogy elmúlik az életveszély, tehát amint tudom, érzem, és tapasztalom, hogy a munkámból legalább a szállás - kaja - munkábajárás kombó megbízhatóan finanszírozható, rögtön elkezdem minden adósságom törlesztését.
pedofil.
Bejlin
(
x8)
May 17, 2020 19:16:50
x8)
Érzem én hogy jó helyre fog menni az a 9 ezer euró :D
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 43111x21) Apr 02, 2018 13:32:20Könyvjelző Válasz (1)
Andi
Most értettem meg igazán, hogy milyen szinten kibillentene a komfortzónádból egy új nadrág.
Jóó, veszek :D
majd
előbb a Galasy S9 Plust rendelem meg ma :D
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 43111x21) Apr 02, 2018 13:32:20Könyvjelző Válasz (1)
Andi
Most értettem meg igazán, hogy milyen szinten kibillentene a komfortzónádból egy új nadrág.
Jóó, veszek :D
majd
előbb a Galasy S9 Plust rendelem meg ma :D
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 17, 2020 19:19:48
x2)
Azért kívancsi lennénk hogy a berlini Einstein hogy bírja hogy otthon nincs söröcskézés meg fókahangon ordibálás
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 17, 2020 19:21:40
x2)
Ha hazatér a Vándor, remélem illő fogadtatás várja majd Ferihegyen vagy a Nyugatiban. Meg Újszászon is fellendülhetne a pizzaipar ha ott lohasztja a púpját
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 17, 2020 19:24:29
x2)
Hangfalat kellene kivinni a fogadtatásra s felváltva nyomni a Baby sharkot meg a
Raven Croacks által szerzett Sodi himnuszt
Raven Croacks által szerzett Sodi himnuszt
Ártányölö Vitéz
(
x1)
May 17, 2020 19:25:51
x1)
Az csak azert volt mert nagylelkuen nem szamolta bele a magyar tartozasokat
A diakhitel, adotartozas, ceges jarulekok, szamla-hatralekok es bkv tartozasok (!!!) osszege mar boven az elso nemet exodus alatt tobbmillios nagysagrendu volt.
Ezt nemetorszagban mar tulszarnyalta, de nem azert jon mama nevere a bittner penz mert Endre tisztelne a tizparancsolatot es tamogatna, hanem mert nem lehet semmi a neven Magyarorszagon
Fórizs úrhölgy
May 17, 2020 19:26:10
Az apád faszát púpos, ezt honnan vetted, hogy jöhetsz hozzám? Esetleg a kutyaólba, de hogy a lakásba nem jössz be, az százszházalék.
May 17, 2020 19:26:10
FKK ficken kleiner kinder
May 17, 2020 19:27:34
sodi a spekuláns
May 17, 2020 19:27:34
Magyarország rémálma
(
x7)
May 17, 2020 19:28:42
x7)
:DDDDD
Endre, bassza meg, beszarok! Micsoda racionális alapokon nyugvó terved van, hihetetlen. Az a baj, hogy a fenti pontokat pont, hogy te használod a saját magad megnyugtatására, hiába nem vezetted be őket az autitáblázatodba, akkor is számolsz velük...
Itt kb. mindenki ismer, Sneci, mindig ugyanaz a forgatókönyv. Már azt sem értem, hogy minek jössz ide magyarázkodni... Talán azért, mert mi vagyunk a legjobb barátaid, ami egy kissé szánalmas helyzetet teremt.
Belesodrod magad folyton egy akkora szartengerbe, amit már 12 lépéssel korábban tök egyszerűen el lehetett volna kerülni, csak te homokba dugod a fejed, aztán jössz egy ilyen ötlettel, és mosod kezeidet, hogy ebben a helyzetben csak ezt lehet tenni, ez a leglogikusabb döntés.
Elbasztad, Endre, ezt jól elbasztad megint, csak így tovább!
Penzmento
(
x6)
May 17, 2020 19:35:50
x6)
Azt lehet tudni, Fórizsnak mi az apja farkából van pénze? Kizárt, hogy orvosláltogatóként alkalmazná bármelyik cég...
🕎Endigame🕎
spree
May 17, 2020 19:39:40
Az egyetlen megoldás....
May 17, 2020 19:39:40
Trash csoportos haver
(
x19)
May 17, 2020 19:59:29
x19)
Úgy látom a tervben nincs benne a téli korona járvány ami majd megint mélyebbre dobja a válságot.
Nem lesz elég a 9ezer sodi, dupla ennyi biztonság kellene
Nem lesz elég a 9ezer sodi, dupla ennyi biztonság kellene
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 17, 2020 20:00:47
x37)
Mindegy. Egy év és négy hónapra megvan az új felállásban is a tervem, szóval elégedett lehetek.
Na jó, készítem is össze a papírokat a bankokhoz. Se az személyi hiteleseknek, se az új hitelkártyámhoz nem készítettem még össze semmit.
Most megteszem, holnap ebédidőben postára adom őket, és kész is van. :)
Egyébként én egyáltalán nem vagyok csapongó, sőt: kifejezettem görcsösen az állandó, nyugodt dolgokat keresem.
Mindig a környezetem erőltet csak rám változásokat.
Na jó, készítem is össze a papírokat a bankokhoz. Se az személyi hiteleseknek, se az új hitelkártyámhoz nem készítettem még össze semmit.
Most megteszem, holnap ebédidőben postára adom őket, és kész is van. :)
Egyébként én egyáltalán nem vagyok csapongó, sőt: kifejezettem görcsösen az állandó, nyugodt dolgokat keresem.
Mindig a környezetem erőltet csak rám változásokat.
Úgy röhögök, hogy majd magam alá fosok, Endre! Az utóbbi 12 hónapban hány ilyen tökéletes mesterterved is volt már? És ebből mennyi jött be? NULLA! Semmihez nem tudod tartani magad, nincs akaraterőd. Most hirtelen lesz 9000 Euró hitelkereted, amihez elvileg nem kéne hozzányúlni. Te viszont 3-4 hónap alatt a seggére fogsz verni az egésznek, úgyhogy a hatalmas mesterterv hozadéka mindössze annyi lesz, hogy az eddigi 450 helyett már 600 Euró lesz a törlesztőd, de egy lépéssel sem jutottál közelebb az anyagi önállósághoz és fenntarthatósághoz. Ugyanúgy egy 10 négyzetméteres koboldlyukban fogod tengetni a napjaidat, szigorúan csak 18:00 és 9:00 között, napi felkérdezések és csicskítások mellett. Ismétlem: az egyetlen dolog, amit el fogsz érni ezzel az új hitellel, az az lesz, hogy még jobban be leszel betonozva ebbe a szar helyzetbe, mert a magasabb törlesztő miatt nem fogsz tudni kiskálázni kéthavi kauciót egy esetleges költözéshez. Amint az ogre megérzi a vérszagot, úgy meg fog szoptatni a fordos néni háta mögött, hogy dülled bele a szemed. Örülni fogsz, ha HETI 20 Euród marad a napi szükségleteken felül.
Ezt az oldalt bookmarkold be, te fogyatékos mutáns, és majd olvasd vissza 6 hónap múlva, amikor épp a szádig ér a szar.
Ha véletlenül nem ez a forgatókönyv jönne be, hanem elindulnál kifelé a pénzügyi összeomlásból, akkor én leszek az első, aki bocsánatot kér tőled.
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 17, 2020 20:08:05
x2)
Tudod mi a baj veled Endre? A 38 éved alatt számtalan ember próbált neked segíteni, de te hálátlan kutya létedre kihasználtál mindenkit s mindenkiben csak a hasznot keresed, közben mások úgy lehúznak akármivel hogy azt öröm nézni.
Te világi tuskó
Te világi tuskó
sodika
May 17, 2020 20:09:09
Kurvára tartottam magam mindenhez.
Az akaraterőm tökéletesen működött.
Csak aztán jött a korona, és ilyesmivel nem számoltam.
May 17, 2020 20:09:09
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 17, 2020 20:11:33
x2)
Oh, eluntad a káróverést? Vagy csak a sörhiány húzott fel ilyenkor ide? Józan vagy legalább?
GamerPC
May 17, 2020 20:12:31
Mindegy. Átgondoltam mindent, jó lesz így.
.
.
Mi jól fogunk szórakozni , az biztos!
May 17, 2020 20:12:31
még éltet a remény
(
x1)
May 17, 2020 20:12:53
x1)
400 fütyi lett a 800 fütyi fütyis?
Te nyomorult adósrabszolga, nagyon röhögök!
Nálad pillanatnyilag csak az autós malacon röhögök jobban aki ingyenkonyhára jár.
Nagy pacsi az univerzumnak!
Malac blogját valaki linkelné?
Igazmondó Juhász
(
x2)
x2)
Kurvára tartottam magam mindenhez
Egyszer tartanád magad valamihez. Minden terved 3 napig tart
again mine the refund
(
x6)
May 17, 2020 20:13:31
x6)
indítsd a sztrímet, lesz sztrím?
Örebro
(
x17)
May 17, 2020 20:13:39
x17)
gyagyås, törpegnom emlekszik åm arra, hogy amit visszakersz penzt, azt koråbban felajånlottad nem kölcsönnek! miattad kell pornofirgatåsra mennie te rohadek!
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 17, 2020 20:14:25
x2)
Kurvára tartottam magam mindenhez
Állitolag szeptemberig nem veszel semmit. 2 napig bírtad. Nincs akaraterőd se.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 17, 2020 20:17:06
x7)
A koronavirus miatti törlesztésmoratoriumok véget vetettek az alacsony kamanatú hitelek kiszórásának, ezért nem fogják megadni az újabb 9000 euros hitelt sem, vagy csak uzsorakamatra.
A trollegák készüljenek fel, mert pár napon belül orjási auticunami érkezik.
|__o__|
A trollegák készüljenek fel, mert pár napon belül orjási auticunami érkezik.
Andi
(
x13)
May 17, 2020 20:19:26
x13)
Endre, az Ogre hányadik azok közül, akik eddig becsicskítottak?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 17, 2020 20:19:33
x2)
Na,hol vagy te vadászbika? Védd a mundér becsületed
Mesterterv
May 17, 2020 20:19:40
Két hónap alatt teljesen be fogok bukni. Hajléktalan sodi lesz a sodi, a pedofil. A hajléktalan, a sodi.
May 17, 2020 20:19:40
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 17, 2020 20:21:30
x2)
Ha haza készül jönni az érkezésről kellene szólni a NAV-nak. Az jó fogadtatás lenne neki
sodika
May 17, 2020 20:29:47
A koronavirus miatti törlesztésmoratoriumok véget vetettek az alacsony kamanatú hitelek kiszórásának
Kivéve, ha valaki még áprilisban sincs az érintettek között. ;) Akkor ő májusban már biztonságos ügyfél.
May 17, 2020 20:29:47
bolgár jeti
(
x30)
May 17, 2020 20:30:47
x30)
Ha haza készül jönni az érkezésről kellene szólni a NAV-nak. Az jó fogadtatás lenne neki
Annak csak akkor van értelme, ha haza akar költözni. Szerintem inkább hajléktalanszálló és német segély lesz ebből. Az a legjobb szitu amiben reménykedhet ha az espresto vagy ogre (szerintem ez kéz a kézben fog megtörténni) kibassza. A NAV-nak van ideje, mikor elzavarja az anyja közmunkára, vagy őrizni a határt bruttó 150ért. Abból kéne vonni havi 30ezrével néhány évtizedig. Szerintem lassan kész a krém a sodinak.
-
May 17, 2020 20:31:35
Már alakul a mese. Pont úgy fogod magyarázni az újszászi kocsmában, hogy te régen Németországban voltál programozó, és 800 fütyit kerestél, ahogy rettegtél tőle annak idején.
Már az is látszik, hogy a sztorid vége mindig az lesz, hogy bár te mindent jól csináltál, a koronavírus miatt haza kellett jönnöd, és csak ezért iszod itt a legolcsóbb sört a többi alkesszel.
May 17, 2020 20:31:35
sodika
May 17, 2020 20:32:20
A törlesztési moratórium egyáltalán nem jelent a bankoknak semmiféle kockázatot.
1) Egyrészt kizárólag a korábban megkötött szerződésekre érvényesek. Itt Németországban konkrétan március 15 előtt megkötött szerződésekre. Az új szerződésemet mindenképp fizetnem kell.
2) Másrészt a moratórium idején is ketyeg a kamat. A bank végső soron egyáltalán nem jár rosszabbul, sőt.
1) Egyrészt kizárólag a korábban megkötött szerződésekre érvényesek. Itt Németországban konkrétan március 15 előtt megkötött szerződésekre. Az új szerződésemet mindenképp fizetnem kell.
2) Másrészt a moratórium idején is ketyeg a kamat. A bank végső soron egyáltalán nem jár rosszabbul, sőt.
May 17, 2020 20:32:20
broni
(
x45)
May 17, 2020 20:32:34
x45)
youtu.be/p16ROVNhW1M
ez vár rád újszászon, sodi.
Mind vallotta meg bűneit - Die
szívetek bebörtönözte bűn
Ha nem akar se a bűn
azt kell bizonyítani, hogy te
Trial víz
szívetek fekete bűn
Ez a mi feladatunk, hogy kiszabadítsa őket
a halál halál, halál irgalom
ezen a helyen a halál mearcy
Confessions kínzással
Burning máglyán
a név
Of Jesus Christ kibaszott
You nyugodni a halott
De akkor még mindig élne
ez vár rád újszászon, sodi.
Mind vallotta meg bűneit - Die
szívetek bebörtönözte bűn
Ha nem akar se a bűn
azt kell bizonyítani, hogy te
Trial víz
szívetek fekete bűn
Ez a mi feladatunk, hogy kiszabadítsa őket
a halál halál, halál irgalom
ezen a helyen a halál mearcy
Confessions kínzással
Burning máglyán
a név
Of Jesus Christ kibaszott
You nyugodni a halott
De akkor még mindig élne
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Azért elmondod holnap még legeslegutoljára mit tervezel venni a saturnból ami mindenképp kell a streamhez meg a stressznélküli nyugihoz?