Mondtad, hogy Sodinál csakis a kemény twinkyboy cum jöhet szóba?
Hülye vagy.
Ilyet nem lehet mondani egy főbérlőnek.
Amikor Tarunban nyáron egyáltalán felmerült a gondolat, már akkor a falra másztam ettől, hogy ezt mégis hogy képzelik.
Az nem úgy néz ki, hogy csökken a kauciód (WTF???? hogyan jutnek egyáltalán ilyen baromság bárki eszébe), hanem úgy, hogy tartozol. :DDDDDD
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Szerintem az jár a fejében, hogy Berlinben azonnal kap majd millió fütyis állást, hiszen Ausztriával van a baj, nem vele.
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Szerintem az a terv, hogy Márk meg a devizás egy összegben megadja a tartozást most hó végén.
B terv, hogy a szaunában elkapja a koronavírust és megpusztul.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
1. Nincs is főbérlőd most.
2. Már hogy férne hozzá a kaucióhoz a tulaj csak úgy?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Én ezt a scenariot nagyon élvezném. :D Másik x emberrel összezárva akiknek a nagy része vmi arab migri. :D Jahj a maradék kütyüknek!
Nem lesz rá pénze, ha nem talál melót 1-2 héten belül (nem fog) vagy ha nem utalják a munkanélkülit 3-4 héten belül (nem fogják).
Egy hostelt nem fog tudni kifizetni, menhelyes SoDI lesz a SoDI. Esetleg jobb ha már most megkérded RGL-t, hogy van-e 4K tv meg ps5 a menhelyen vagy sajátot kell vinni :)
A keserves pityergés és könyörgés nem számít tervnek
Az rosszabb. Egy nagy cég nem szarakodik. Két napot késnék, rögtön fizetési megyhagyásos eljárás, annak minden költségeivel. Ha nekem lenne ilyen cégem, és legalábbis tuti így alakítanám ki az ügymenetet.
he?
Nem vagy egyedül.
sok variåcoja nincs a gyagyåsnak
1. visszamegy nemetorszågba elöször valami hostelben lesz ameddig nem tud lakåst berelni, ott belefut abba, hogy 2-3 honap kaucio plussz az elsö honap, ha nincs munkåja szinte lehetetlen berelni lakåst/szobåt. Ezekutån meg a szarait åt kellene vinnie, ami valljuk be nem lenne ket filler.
2. austriåbol berel egy lakåst/szobåt vakon es åtcigöli a szarait, ez lenne neki az ideålis, bår ha nincs munkåja ez itt ebben az esetben is gond.
3. amennyire fasz, nekiindul. avakvilågnak pår ejszakåt csövezik pålyaudvaron es visszatakarodik austriåba majd onnan pupszåszra.
Mert te egy fogyatékos szociopata vagy, akinek fogalma sincs az emberi kapcsolatokról, sem arról, hogy kéne egy céget menedzselni.
Neked is voltak cégeid meg médiabirodalmad is. Mégsem követted ezt a policyt mert a borsodi variálók úgy malmoznak meg ahogy jól esik nekik XD
Te jéghideg kapitalista.
Nem úgy volt, hogy nem írsz ide többet?
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
megint reszeg vagy mår kora delutån?
Magamból indultam ki mindig.
Ha nekem elég volt egy bőkezű kezdőlökés, akkor ez másnál is így kell hogy legyen.
Most már megtanultam, hogy azzal, hogy csak a lehetőség kell, mert a szándék és dolgozniakarás amúgy megvan, a bajban lévő emberek jelentéktelen kisebbségéhez tartoztam.
Megint fingból akarsz kosarat fonni te elmebajos. Erről az autista fogalmazási módról mikor fogsz leszokni, gyökér?
Látod ezért nincs céged.
Hiába irsz le vmit papirra, az nem irhatja felül a törvényeket te baromarc.
Álmodozozz csak, sose lesz nyereséges céged XD
Az nem úgy néz ki, hogy csökken a kauciód (WTF???? hogyan jutnek egyáltalán ilyen baromság bárki eszébe), hanem úgy, hogy tartozol. :DDDDDD
Bizony! És ha mégsem így lenne, akkor bizony perelni kell!
Ingatkanügyek
Edzés?
Dehogy indultál ki magadból. Te is megkaptad a kezdőlökest diákhitel formájában amit baszol visszafizetni.
Most ezért szopat az élet, csak mondom.
Te Márknak meg a többinek azért attál pénzt, mert használni akartad őket. Csak fordítva pukkant el a szádban a gecigránat :-)
Az, hogy mennyi kamatot akarok fizetni minden hónapban, az én saját döntésem. Ezeknél a hitelkártyáknál pont erről szól a résztörlesztés lehetősége. (És miután nem vagyok hülye, igyekszem minél kevesebbet, természetesen.)
Dehogynem. Mint mindig mindenki.
Magamból indultam ki, hogy pár hülyeséget el lehet nézni nekik, ha eközben igyekeznek, mert a végén a türelem is kifizetődik. Busásan.
Na most abban nem is tévedtem, hogy tisztességes ember mind. Legfeljebb a "busáson" rész potenciálják mértem fel némileg pontatlanul.
Hát azért hetyetyetye!
figyelj, ne nyomjad már ezt a bőkezű kezdőlökés, meg segíteni akartam, mert nekem is segítettek, meg a többi álságos dumát.
MÁR EGYSZER BEVALLOTTAD, HOGY EZ EGY HAZUGSÁG.
az agropandás streamben hosszasan elmondod, hogy azért segítettél mindenkinek, mert videós tartalmat akartál cserébe.
kurvára nem is hitte senki, hogy te önzetlenül teszel valakiért valamit. nálad nagyobb számító szardarab nincs is ezen a földön.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Most nekem masnizol? Nem kell. Át lettél baszva, úgy vezetnek meg Márkék ahogy akarnak. Sőt be is terrorizálnak és gyakorolják rajtad a jellemzően sittes "ciganypolitikát".
Nehogy majd még a végén te legyél mínuszban náluk. :-)
A kütyük még hagyján, egy ilyen helyen egy normális tusolás v főzés sem kivitelezhető.
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
gyagyås fasz, ezt nem te irtad tegnap???????? XDXD
Elkestel haver :)
Dehogy megy ez a fasz edzeni, esze ágában sincs... A kondibérlet a vírusoktól védi meg. Meg talán izmokat ad.
Ez akkor lenne baj, ha erre lenne igénye. :D
te mit csinálsz, ha találsz egy jó, de halott csajt????????
hahaha
tegnap mår leirtad ezt, kicsit rövidebben te fasz!
Sose halunk meg! Tétre, helyre befutóra! :-)))
jó majd erre is figyelek
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Az még hagyján de milyen elmeállapotban lehet ha ezt feltétlenül szükségesnek érezte megírni a 648. búcsúbeszédében?
A kibaszott vállfák XDDD
1) Miután szombatom a lábamat lejártam, míg végül a KIKÁ-ban találtam végül vállfákat, ráadásul 5 euró / darab áron, a leendő melóhelyem mellett (lepokogom) a boltban, ahova betértem, hogy legyen valami a gyomromban, ennyiért ötös csomag volt. Vettem is tizenötöt (a hétvégén dupla ennyiért hatot kaptam csak).
És hova akasztasz 21 vállfát, a szamárfaszodra? Jah nem, mert az nem áll fel :D Vagy arra akarod magad felkötni?
2) Maga az interjú tök kellemes hangulatban telt, a tevékenység is eléggé passzol hozzám: kb. mint a Groteszk-féle Workmanager lenne a termékük, csak sokkal profibb kivitelben. Az iroda is szép, tágas, az emberek vidámat, kedvesek. A Reichl und Partner-nél amennyire impozáns a fogadótér, annyira szűkös a fejlesztők területe. Itt viszont aztán van tér. Teljesen azzal az érzéssel jöttem el, hogy a lelkesedés áradt szét bennem, hogy bakker, bárcsak, mert ez - kicsit távolabb van ugyan -, de van annyira fasza, hogy azt mondjam: határozottan jobb lenne, mint az első osztrák melóhelyem.
Sodi, nem mindegy ám, hogy veled nevetnek, vagy rajtad nevetnek! :D Egyébként mi lenne a feladat: pucér kisfiúkra kéne recskázni? Vagy pucér családi képeken kikockázni a felnőttkorúakat?
szerintem megnézte a sose halunk meget, és ez lesz az új saját megoldása.
"itt van megint a vállfás endi, jár neki egy seggbekuki."
én a salót minden nap megnézem!!!!!!
Ebbe viszont ti már nem fértek bele. Ezért húzok el - most már tényleg innen. És koncentrálok a fontosabb dolgokra. (Mint pl. a szaunában a rekreáció - az is fontos :)))
Úgyhogy véglegesen csá.
Mi nem férünk bele? Téged nem lehet innen még kirobbantani se. Ha kibasznánk az ajtón te visszamásznál az ablakon.
Kinek fogod ezután megírni a bajaidat? Esetleg bevállalod a diliházat? A miskolciaknak hiába írnád azt is ha levágnák a lábad a válaszuk annyi lenne: Aha, hát ez szomorú. Tesó nem tudnál küldeni 500 eurot?
Betegesen exhibicionista vagy. Szaunába meg nemtudom meddig mehetsz miután trágár emaileket küldtél Linz összes szaunájának elérhetőségére amikben panaszkodtál hogy kevés a gyerek meg azokon is van fürdőruha. Há nehogy mán ha egyszer nudista szauna. :))))))))))))
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
helytelen. 6 darabot vett 5 eur/db áron, az 30. utána vett 3 ötdarabos csomagot 5 eur/csomag áron. azaz 21 darab vállfa 45 euróért az 2,14 eurós darabár, vagyis 783 forint darabja. ez sem rossz üzlet.
Valaki regelt egy fiókot, felszavaztatta aztán megváltoztatta a nevet valószínűleg.
Igen, de az 5 eurós az jobb, profibb és felhasználóbarátabb, mint az olcsó szar. Olcsót meg a prolik vesznek, Sodi pedig nem proli... :D
Jogos :)
mea culpa. 45 euró az 16450 forint. Endre, kurva jó üzletet csináltál!
ühüm, az... jó lesz
Remélem az excell update az majd tartalmazza ezt is!
Akinek megvolt a havi nettó 1millió+ fütyi, az igazán megengedheti magának a luxusvállfát, Hahó!
Löwenbräu Oktoberfestbier
Oct 27, 2020 14:22:15
Egyébként a laza Scrum és a szogorú Scrum között van különnbség. Az, hogy Hamburgban egy éven át láttam szigorút is, de 3 éve nem, vagy csak lazát, tényleg kétségeket támaszt afelől, hogy képes lennék-e egy szigorúba beleilleszkedni.
Mondtad, hogy Sodinál csakis a kemény twinkyboy cum jöhet szóba?
Oct 27, 2020 14:22:15
sodika
Oct 27, 2020 14:23:22
Albérletet mikor kell fizetni? Vagy ez már a kakukkcióból fog menni?
Hülye vagy.
Amikor Tarunban nyáron egyáltalán felmerült a gondolat, már akkor a falra másztam ettől, hogy ezt mégis hogy képzelik.
Oct 27, 2020 14:23:22
Nemfatyle
(
x7)
Oct 27, 2020 14:23:36
x7)
Igazából azt sem értem, hogy mit vár attól, hogy átköltözik bejlinbe airbnb-zni.
Amekkora pénzügyi zseni, minimum 2000 eurójába fog kerülni a költözés, úgy, hogy közben a bevétele gyakorlatilag nulla.
Minimum egy hónap lesz, mire talál ott valami állást, vagy inkább kettő.
Sehogy sem jön ki, hogy törleszti a bankhitelt, és fizeti mellette a minimum havi 700 eurónyi airbnb-t hónapokig.
Ráadásul már alkoholista, a sörikéről nem tud lemondani, az KELL, különben már teljesen működésképtelen, az is havi több száz eurós tétel.
Gyagyás, az a helyzet, hogy ha vanegy nagyon jó barátod vagy családtag, aki kisegít pár ezer euróval úgy, hogy majd valamikor egyszer megadod, akkor talán, TALÁN!! nagy-nagy szerencsével még elhúzhatod a végjátékot úgy két évig legfeljebb.
De sajnos neked nincsenek barátaid, még az anyád sem szeret.
A tél végén legkésőbb már púpszászon leszel, és soha többet nem mehetsz vissza sem osztrákiába, sem a fritzekhez, mert mindenhol a nyakadban lesz behajtó brumi.
Amekkora pénzügyi zseni, minimum 2000 eurójába fog kerülni a költözés, úgy, hogy közben a bevétele gyakorlatilag nulla.
Minimum egy hónap lesz, mire talál ott valami állást, vagy inkább kettő.
Sehogy sem jön ki, hogy törleszti a bankhitelt, és fizeti mellette a minimum havi 700 eurónyi airbnb-t hónapokig.
Ráadásul már alkoholista, a sörikéről nem tud lemondani, az KELL, különben már teljesen működésképtelen, az is havi több száz eurós tétel.
Gyagyás, az a helyzet, hogy ha vanegy nagyon jó barátod vagy családtag, aki kisegít pár ezer euróval úgy, hogy majd valamikor egyszer megadod, akkor talán, TALÁN!! nagy-nagy szerencsével még elhúzhatod a végjátékot úgy két évig legfeljebb.
De sajnos neked nincsenek barátaid, még az anyád sem szeret.
A tél végén legkésőbb már púpszászon leszel, és soha többet nem mehetsz vissza sem osztrákiába, sem a fritzekhez, mert mindenhol a nyakadban lesz behajtó brumi.
Szerintem az jár a fejében, hogy Berlinben azonnal kap majd millió fütyis állást, hiszen Ausztriával van a baj, nem vele.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 27, 2020 14:23:39
x30)
Sneci, gondolom tervezel a következő szcenáriókra is, nagyon érdekelne ám, hogy mi a felhőmérnöki mesterterv:
- Lezárják a határokat (kb. 2 héten belül lesz aktuális), és nem mehetsz Berlinbe.
- Költözni akarsz, és kéne hozzá egy szállító.
- Nem kapsz segélyt, de a hitelt fizetned kell.
- Nem kapsz munkát, és elfogy a maradék pénzed is.
- Anyád beadja az unalmast, és nem ajánlja fel a púpszászi menedéket.
HALLOD!!! HALLOD!?!?!?
- Lezárják a határokat (kb. 2 héten belül lesz aktuális), és nem mehetsz Berlinbe.
- Költözni akarsz, és kéne hozzá egy szállító.
- Nem kapsz segélyt, de a hitelt fizetned kell.
- Nem kapsz munkát, és elfogy a maradék pénzed is.
- Anyád beadja az unalmast, és nem ajánlja fel a púpszászi menedéket.
HALLOD!!! HALLOD!?!?!?
Szerintem az a terv, hogy Márk meg a devizás egy összegben megadja a tartozást most hó végén.
B terv, hogy a szaunában elkapja a koronavírust és megpusztul.
Faszaság van
(
x2)
Oct 27, 2020 14:26:18
x2)
Az azért durva lenne, ha életvitelszerűen egy hostel 17 ágyas "szobájában" dekkolna. A sztárprogramozó.
Örebro
(
x17)
Oct 27, 2020 14:26:26
x17)
gyagyås ismered azt az oldalt nagynemetorszågban, ahol regisztrålt berbeadok figyelmezteteseket raknak fel nevvel es dåtummal, szerinted te fent vagy ott?
bolgár jeti
(
x30)
Oct 27, 2020 14:26:39
x30)
Hülye vagy.
1. Nincs is főbérlőd most.
2. Már hogy férne hozzá a kaucióhoz a tulaj csak úgy?
Hitelkártyavár
Oct 27, 2020 14:29:12
Az azért durva lenne, ha életvitelszerűen egy hostel 17 ágyas "szobájában" dekkolna. A sztárprogramozó.
Én ezt a scenariot nagyon élvezném. :D Másik x emberrel összezárva akiknek a nagy része vmi arab migri. :D Jahj a maradék kütyüknek!
Oct 27, 2020 14:29:12
bolgár jeti
(
x30)
Oct 27, 2020 14:29:59
x30)
Nem lesz rá pénze, ha nem talál melót 1-2 héten belül (nem fog) vagy ha nem utalják a munkanélkülit 3-4 héten belül (nem fogják).
Egy hostelt nem fog tudni kifizetni, menhelyes SoDI lesz a SoDI. Esetleg jobb ha már most megkérded RGL-t, hogy van-e 4K tv meg ps5 a menhelyen vagy sajátot kell vinni :)
sodika
Oct 27, 2020 14:33:29
Hogy miként fogom az anyagi dolgokat technikailag menedzselni, arra már egészen konkrét terv van a fejemben.
Ismerem a birtokomban lévő konstrukciókat, és kezelni fogom tudni őket.
Oct 27, 2020 14:33:29
Nemfatyle
(
x7)
Oct 27, 2020 14:34:35
x7)
Hogy miként fogom az anyagi dolgokat technikailag menedzselni, arra már egészen konkrét terv van a fejemben.
A keserves pityergés és könyörgés nem számít tervnek
sodika
Oct 27, 2020 14:35:08
Nincs is főbérlőd most.
Az rosszabb. Egy nagy cég nem szarakodik. Két napot késnék, rögtön fizetési megyhagyásos eljárás, annak minden költségeivel. Ha nekem lenne ilyen cégem, és legalábbis tuti így alakítanám ki az ügymenetet.
Oct 27, 2020 14:35:08
-
Oct 27, 2020 14:35:56
Sziasztok,
Az előbb beszéltem Rainer Reichl úrral, elmeséltem neki, hogy SoDI youtube rajongóinak tudomására jutott, hogy kirúgták pedig épp egy nehéz időszakon ment át és most öngyilkossági gondolatai vannak. Mivel mi innen Magyarországról nem tudunk most segíteni, megígértettem vele, hogy utanánéz és próbál segíteni.
SoDI: ha olvasod 00436642814418-as számon várja a hívásod, ha segítségre van szükséged.
Az előbb beszéltem Rainer Reichl úrral, elmeséltem neki, hogy SoDI youtube rajongóinak tudomására jutott, hogy kirúgták pedig épp egy nehéz időszakon ment át és most öngyilkossági gondolatai vannak. Mivel mi innen Magyarországról nem tudunk most segíteni, megígértettem vele, hogy utanánéz és próbál segíteni.
SoDI: ha olvasod 00436642814418-as számon várja a hívásod, ha segítségre van szükséged.
Oct 27, 2020 14:35:56
jó lesz ez!
Oct 27, 2020 14:36:45
ha 3000 ezer alatt halál akkor mi az a duma hogy a feleannyi segélyből is kihúznád nyárig?
he?
Oct 27, 2020 14:36:45
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 27, 2020 14:36:51
x3)
csak én nem tudom dekódolni la haine posztjait?
Nem vagy egyedül.
Örebro
(
x17)
Oct 27, 2020 14:37:15
x17)
sok variåcoja nincs a gyagyåsnak
1. visszamegy nemetorszågba elöször valami hostelben lesz ameddig nem tud lakåst berelni, ott belefut abba, hogy 2-3 honap kaucio plussz az elsö honap, ha nincs munkåja szinte lehetetlen berelni lakåst/szobåt. Ezekutån meg a szarait åt kellene vinnie, ami valljuk be nem lenne ket filler.
2. austriåbol berel egy lakåst/szobåt vakon es åtcigöli a szarait, ez lenne neki az ideålis, bår ha nincs munkåja ez itt ebben az esetben is gond.
3. amennyire fasz, nekiindul. avakvilågnak pår ejszakåt csövezik pålyaudvaron es visszatakarodik austriåba majd onnan pupszåszra.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 27, 2020 14:37:44
x30)
Mert te egy fogyatékos szociopata vagy, akinek fogalma sincs az emberi kapcsolatokról, sem arról, hogy kéne egy céget menedzselni.
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 27, 2020 14:39:09
x3)
Neked is voltak cégeid meg médiabirodalmad is. Mégsem követted ezt a policyt mert a borsodi variálók úgy malmoznak meg ahogy jól esik nekik XD
Te jéghideg kapitalista.
sodika
Oct 27, 2020 14:39:11
:D
Bruhaha.
Amit az az úr meg tudott tenni értem, azt tényleg megtette, és egymillió forintnál is többe került neki, hogy a törvényes pénzemen felül fájdalomdíjat is kapjak.
Akkor lennék szar alak, ha egy rossz szót is szólnék rá.
Magáról a folyamatról, ami ide vezetett, sok rossz szavam lehet, de maga a folyamat személytelen dolog, mégha személyek alakították is ki.
Bruhaha.
Amit az az úr meg tudott tenni értem, azt tényleg megtette, és egymillió forintnál is többe került neki, hogy a törvényes pénzemen felül fájdalomdíjat is kapjak.
Magáról a folyamatról, ami ide vezetett, sok rossz szavam lehet, de maga a folyamat személytelen dolog, mégha személyek alakították is ki.
Oct 27, 2020 14:39:11
zsidókvagytok
Oct 27, 2020 14:41:17
Bruhaha.
Bruhaha.
Nem úgy volt, hogy nem írsz ide többet?
Oct 27, 2020 14:41:17
Örebro
(
x17)
Oct 27, 2020 14:41:23
x17)
Bruhaha.
Bruhaha.
megint reszeg vagy mår kora delutån?
sodika
Oct 27, 2020 14:41:27
Mégsem követted ezt a policyt mert a borsodi variálók úgy malmoznak meg ahogy jól esik nekik XD
Ha nekem elég volt egy bőkezű kezdőlökés, akkor ez másnál is így kell hogy legyen.
Most már megtanultam, hogy azzal, hogy csak a lehetőség kell, mert a szándék és dolgozniakarás amúgy megvan, a bajban lévő emberek jelentéktelen kisebbségéhez tartoztam.
Oct 27, 2020 14:41:27
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 27, 2020 14:42:12
x3)
Bruhaha.
Bruhaha.
Megint fingból akarsz kosarat fonni te elmebajos. Erről az autista fogalmazási módról mikor fogsz leszokni, gyökér?
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 27, 2020 14:42:30
Sodi egy pénzügyi zseni!
A dispót kiegyenlíti hitelkártyával
a hitelkártya törlesztőt meg dispóval.
Kéne nyitni még pár bankszámlát! Az angol credit history-n ám ott vannak a hitelkártyák, a bankszámla számok a rajtuk lévő hitelkerettel plusz a felhasznált mennyiséggel és hogy mennyit törlesztettél hónapra lebontva. Gondolom a németek se hülyék hogy ne legyen ilyen.
Itt bukik Asodi egy kurva nagyot. Angliában van egy olyan ha huzamosabb ideig ki van használva a hitelkártya keret akkor elkezdik csökkenteni mert tövény van rá vagy mi mert ez a permanent debt.
Boldog karácsonyt te pedofil púpos geci.
és most reklám!
--------------------------ACHTUNG, WERBUNG!!! ------------------------
Segíts te is Sodinak áthidaló pót hitelt kérni hogy tudja fizetni a hiteleit!
targobank.de/de/kontakt/index.html?r=contact-homepage
A dispót kiegyenlíti hitelkártyával
a hitelkártya törlesztőt meg dispóval.
Kéne nyitni még pár bankszámlát! Az angol credit history-n ám ott vannak a hitelkártyák, a bankszámla számok a rajtuk lévő hitelkerettel plusz a felhasznált mennyiséggel és hogy mennyit törlesztettél hónapra lebontva. Gondolom a németek se hülyék hogy ne legyen ilyen.
Itt bukik Asodi egy kurva nagyot. Angliában van egy olyan ha huzamosabb ideig ki van használva a hitelkártya keret akkor elkezdik csökkenteni mert tövény van rá vagy mi mert ez a permanent debt.
Boldog karácsonyt te pedofil púpos geci.
és most reklám!
--------------------------ACHTUNG, WERBUNG!!! ------------------------
Segíts te is Sodinak áthidaló pót hitelt kérni hogy tudja fizetni a hiteleit!
targobank.de/de/kontakt/index.html?r=contact-homepage
Oct 27, 2020 14:42:30
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 27, 2020 14:43:06
x19)
Látod ezért nincs céged.
Hiába irsz le vmit papirra, az nem irhatja felül a törvényeket te baromarc.
Álmodozozz csak, sose lesz nyereséges céged XD
seymour schwartz
(
x6)
Oct 27, 2020 14:43:19
x6)
Bizony! És ha mégsem így lenne, akkor bizony perelni kell!
Nemfatyle
(
x7)
Oct 27, 2020 14:44:53
x7)
Edzés?
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 27, 2020 14:44:55
x3)
Dehogy indultál ki magadból. Te is megkaptad a kezdőlökest diákhitel formájában amit baszol visszafizetni.
Most ezért szopat az élet, csak mondom.
Te Márknak meg a többinek azért attál pénzt, mert használni akartad őket. Csak fordítva pukkant el a szádban a gecigránat :-)
sodika
Oct 27, 2020 14:45:46
Sodi egy pénzügyi zseni!
Az, hogy mennyi kamatot akarok fizetni minden hónapban, az én saját döntésem. Ezeknél a hitelkártyáknál pont erről szól a résztörlesztés lehetősége. (És miután nem vagyok hülye, igyekszem minél kevesebbet, természetesen.)
Oct 27, 2020 14:45:46
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 27, 2020 14:46:07
x3)
*adtál
sodika
Oct 27, 2020 14:47:19
Dehogy indultál ki magadból
Magamból indultam ki, hogy pár hülyeséget el lehet nézni nekik, ha eközben igyekeznek, mert a végén a türelem is kifizetődik. Busásan.
Na most abban nem is tévedtem, hogy tisztességes ember mind. Legfeljebb a "busáson" rész potenciálják mértem fel némileg pontatlanul.
Oct 27, 2020 14:47:19
Behajtó Brumi
Oct 27, 2020 14:47:44
Az, hogy mennyi kamatot akarok fizetni minden hónapban, az én saját döntésem.
Hát azért hetyetyetye!
Oct 27, 2020 14:47:44
Hahó
(
x135)
Oct 27, 2020 14:47:45
x135)
figyelj, ne nyomjad már ezt a bőkezű kezdőlökés, meg segíteni akartam, mert nekem is segítettek, meg a többi álságos dumát.
MÁR EGYSZER BEVALLOTTAD, HOGY EZ EGY HAZUGSÁG.
az agropandás streamben hosszasan elmondod, hogy azért segítettél mindenkinek, mert videós tartalmat akartál cserébe.
kurvára nem is hitte senki, hogy te önzetlenül teszel valakiért valamit. nálad nagyobb számító szardarab nincs is ezen a földön.
Hitelkártyavár
Oct 27, 2020 14:47:59
Lesz ma edzés? Munkanap van meg minden második nap is van. EDZÉS?
Oct 27, 2020 14:47:59
Hahó
(
x135)
Oct 27, 2020 14:49:19
x135)
hazudozó nyomorék, azt hitted bevesszük, hogy te egy jótét lélek vagy, egy teréz anya? hülyének nézed az egész világot, bazmeg? :)))
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 27, 2020 14:50:17
x3)
Most nekem masnizol? Nem kell. Át lettél baszva, úgy vezetnek meg Márkék ahogy akarnak. Sőt be is terrorizálnak és gyakorolják rajtad a jellemzően sittes "ciganypolitikát".
Nehogy majd még a végén te legyél mínuszban náluk. :-)
Faszaság van
(
x2)
Oct 27, 2020 14:51:21
x2)
A kütyük még hagyján, egy ilyen helyen egy normális tusolás v főzés sem kivitelezhető.
Örebro
(
x17)
Oct 27, 2020 14:51:48
x17)
Csak azért, mert most történt egy törés, ami négy év bizonyosság után hirtelen bizonytalanságba taszított, és mert az ebből fakadó lelki feszültség diliházba juttatja az embert, ha nem írja ki magából, nektek semmi jogotok nincs erre ráépülve tovább terhelni az idegeimet.
Ezért ma este 7-től ezt a szart elvágtam, és basszátok meg.
Ezért ma este 7-től ezt a szart elvágtam, és basszátok meg.
gyagyås fasz, ezt nem te irtad tegnap???????? XDXD
Örebro
(
x17)
Oct 27, 2020 14:55:23
x17)
volt mår a postås? kerdeztem ma mår?
broni
(
x45)
Oct 27, 2020 14:56:12
x45)
a faluba mindenki meghalt koronába, indulok fosztogatni.
Kovacs Mark
Oct 27, 2020 14:57:24
a faluba mindenki meghalt koronába, indulok fosztogatni.
Oct 27, 2020 14:57:24
M.Ország rémálma
Oct 27, 2020 14:57:45
Endre, takarodj már a picsába edzeni vagy buziszaunázni, senki sem kíváncsi az agyonismételgetett szarjaidra. Tudjuk, hogy nagy szarban vagy, ne aggódj, majd akkor szólj, ha van valami új fejlemény érdemben.
Oct 27, 2020 14:57:45
-
Oct 27, 2020 14:58:55
Vitaminokat szedek.
És van kondibérletem.
Ne szólj be.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
És van kondibérletem.
Ne szólj be.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Dehogy megy ez a fasz edzeni, esze ágában sincs... A kondibérlet a vírusoktól védi meg. Meg talán izmokat ad.
Oct 27, 2020 14:58:55
Hitelkártyavár
Oct 27, 2020 15:01:55
Oct 27, 2020 15:01:55
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 27, 2020 15:02:58
x3)
Ma az összes próbálkozása kudarcocskát vallott.
Vagy részt sem vett az interjúkon és sörikével csillapította a pánikrohamot vagy kiröhögték.
De tetszik ahogy magát nyugtatja azzal, hogy csak 2 hete munkanélküli és "németben" volt tovább is.
Azt elfelejti, hogy akkorát változott a világ mint a picsa. Endike ha nem vetted volna észre egy kurva nagy válság elején vagyunk. Az ilyen alibiző nyomorultak számára mint te, vége a jóvilágnak. XD
Vagy részt sem vett az interjúkon és sörikével csillapította a pánikrohamot vagy kiröhögték.
De tetszik ahogy magát nyugtatja azzal, hogy csak 2 hete munkanélküli és "németben" volt tovább is.
Azt elfelejti, hogy akkorát változott a világ mint a picsa. Endike ha nem vetted volna észre egy kurva nagy válság elején vagyunk. Az ilyen alibiző nyomorultak számára mint te, vége a jóvilágnak. XD
kripli figyelő
(
x12)
Oct 27, 2020 15:03:17
x12)
Oct 27, 2020 15:03:17
Akkor minek mentél bele hitelekbe hiszen te vagy az aki soha nem fizette vissza az adósságait.Még szaros 2000ft-ot sem voltál képes megadni. Oct 27, 2020 15:03:17
Nemfatyle
(
x7)
Oct 27, 2020 15:03:18
x7)
Sodi most melyik komment talált be, hogy el kellett menned lenyugodni?
Lelki feszültség
Oct 27, 2020 15:03:23
Hogy oda ne rohanjak, meccsoda tragédia :)
A csúnya trollok fokozzák a feszkót, nahát.
Esetleg nem kellett volna kütyükre ütközésig hitekeket elverni, lumpen cigányoknak és rosszélstű simlis retardoknak hitelből kölcsönt adni, máris kisebb lenne a lelki feszültség.
A többit nem is írom, leírták a gonosz trollok ezerszer, mi lenne a felnőtt épeszű felelős életvitel és gondolkodásmód.
A csúnya trollok fokozzák a feszkót, nahát.
Esetleg nem kellett volna kütyükre ütközésig hitekeket elverni, lumpen cigányoknak és rosszélstű simlis retardoknak hitelből kölcsönt adni, máris kisebb lenne a lelki feszültség.
A többit nem is írom, leírták a gonosz trollok ezerszer, mi lenne a felnőtt épeszű felelős életvitel és gondolkodásmód.
Oct 27, 2020 15:03:23
broni
(
x45)
Oct 27, 2020 15:04:17
x45)
te mit csinálsz, ha találsz egy jó, de halott csajt????????
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 27, 2020 15:08:37
x3)
Mi vagyunk Sodi nem létező lelkiismerete és önkritikája.
Mi vagyunk a jéghideg valóság és azért nyitja meg remegő gyomorral a fórumot mert olyat koppannak a hombár fején a tények, hogy azt nem képes feldolgozni.
Nem hagyjuk masnizni szegénykét :-)
Mi vagyunk a jéghideg valóság és azért nyitja meg remegő gyomorral a fórumot mert olyat koppannak a hombár fején a tények, hogy azt nem képes feldolgozni.
Nem hagyjuk masnizni szegénykét :-)
sodika
Oct 27, 2020 15:14:41
Jogos, el is mondom, hogy mi történt ma délután.
Alig hogy reggel 9-kor az az eléggé kellemetlenre sikeredett beszélgetés befejeződött, írt a másik cég, akikkel holnap beszéltem volna, hogy a mai meeting-en átgondolták, és arra jutottak, hogy amilyen gyorsan romlik a korona-helyzet, inkább nem kockáztatnak, és ebben a helyzetben mégsem vesznek fel új embereket, mert ki tudja, hogyan fognak a következő időszakban alakulni a megrendeléseik. Ez is egy rossz dolog volt, ha úgy vesszük.
Tök szar hangulatban indultam el tehát a személyes interjúra, még az eső is esett, meg minden szar. Na most ehhez képest mi történt.
1) Miután szombatom a lábamat lejártam, míg végül a KIKÁ-ban találtam végül vállfákat, ráadásul 5 euró / darab áron, a leendő melóhelyem mellett (lepokogom) a boltban, ahova betértem, hogy legyen valami a gyomromban, ennyiért ötös csomag volt. Vettem is tizenötöt (a hétvégén dupla ennyiért hatot kaptam csak).
2) Maga az interjú tök kellemes hangulatban telt, a tevékenység is eléggé passzol hozzám: kb. mint a Groteszk-féle Workmanager lenne a termékük, csak sokkal profibb kivitelben. Az iroda is szép, tágas, az emberek vidámat, kedvesek. A Reichl und Partner-nél amennyire impozáns a fogadótér, annyira szűkös a fejlesztők területe. Itt viszont aztán van tér. Teljesen azzal az érzéssel jöttem el, hogy a lelkesedés áradt szét bennem, hogy bakker, bárcsak, mert ez - kicsit távolabb van ugyan -, de van annyira fasza, hogy azt mondjam: határozottan jobb lenne, mint az első osztrák melóhelyem.
Mindebből pedig két dolog következik.
a) Bipoláris a faszom: ha jó dolog történik, örülök, ha rossz, szomorkodom. A velem objektíve megtörténő dolgoktól ez sosem független.
b) Bár nem bízom el magam (ugyan minden nagyon faszán alakult, és teljesen belelkesedtem, de ettől még simán jöhet egy nemleges válasz), de ez a második, több mint félórás, tényleg kurva hangulatú beszélgetés a második helyen ráébresztett arra, hogy én vagyok a hülye, ha hagyom magam általatok elkedvetleníteni. A képességeim és a tanulmányaim ugyan bizonyos szempontból behatároltak, de egyidejűleg rengeteg szakmailag szempontból releváns alaposak és kiterjedtek is.
Na most ilyen körülmények között én vagyok a hülye, ha hagyom az érzelmi egyensúlyomat általatok rángatni, és ha hagyom a gondolatvilágomat a pesszimizmus felé terelni, amikor önmagában az, hogy egy adott friss melóhely a szereplőktől függetlenül gazdasági okokból éppen mégsem passzolt a jelenlegi, koronával terhelt lehetőségekhez.
Úgy ezen oknál fogva nem is hagyom.
Általában azon igyekszem, hogy különféle zenékkel, videókkal, szaunázásokkal, miegymás lelkileg kicsit felvidítsam, és motiváljam magam, és ennek megfelelően kurvára nem hiányzik ám nekem az, hogy ezt a gyakran a nap ébren töltött részének nagyobb hányadát felemésztő hangulatjavítást ti 2-3 perc alatt hazavágjátok a picsába azzal, hogy totál kiforgatjátok a szavaimat, és csak a vegytiszta rosszindulat sugárzik gyakran.
Ez most nekem nem hiányzik. Arra a kérdésre, hogy reálisan mi ahelyzetem, az az egzakt válasz, hogy a hely az idő, és a biztokomban lévő - részben pénzügyi - termékek minden alapot megadnak ahhoz. hogy potenciálisan továbbléphessek.
Ehhez viszont arra van szükség, hogy a figyelmem egészével a jelenre koncentrálhassak. Előre nézek, és nem bugyuta módon, hurráopimistán, tök bizonytalan dolgokat biztosnak véve, de mégis derűlátóan dolgozom azon, hogy a jelenlegi helyzetemből a legtöbbet hozzam ki. Hogy az mi, azt pedig majd Isten eldönti.
De a ma délutáni interjú meggyőzőtt arról, hogy itt osztrákban is akadhat nekem esetlegesen jó helyem. Ez most nem egy kijelentés, hanem egy nagyon erős, bíztató potenciál. Úgyhogy ebből indulok ki.
Ebbe viszont ti már nem fértek bele. Ezért húzok el - most már tényleg innen. És koncentrálok a fontosabb dolgokra. (Mint pl. a szaunában a rekreáció - az is fontos :)))
Úgyhogy véglegesen csá.
Alig hogy reggel 9-kor az az eléggé kellemetlenre sikeredett beszélgetés befejeződött, írt a másik cég, akikkel holnap beszéltem volna, hogy a mai meeting-en átgondolták, és arra jutottak, hogy amilyen gyorsan romlik a korona-helyzet, inkább nem kockáztatnak, és ebben a helyzetben mégsem vesznek fel új embereket, mert ki tudja, hogyan fognak a következő időszakban alakulni a megrendeléseik. Ez is egy rossz dolog volt, ha úgy vesszük.
Tök szar hangulatban indultam el tehát a személyes interjúra, még az eső is esett, meg minden szar. Na most ehhez képest mi történt.
a) Bipoláris a faszom: ha jó dolog történik, örülök, ha rossz, szomorkodom. A velem objektíve megtörténő dolgoktól ez sosem független.
b) Bár nem bízom el magam (ugyan minden nagyon faszán alakult, és teljesen belelkesedtem, de ettől még simán jöhet egy nemleges válasz), de ez a második, több mint félórás, tényleg kurva hangulatú beszélgetés a második helyen ráébresztett arra, hogy én vagyok a hülye, ha hagyom magam általatok elkedvetleníteni. A képességeim és a tanulmányaim ugyan bizonyos szempontból behatároltak, de egyidejűleg rengeteg szakmailag szempontból releváns alaposak és kiterjedtek is.
Na most ilyen körülmények között én vagyok a hülye, ha hagyom az érzelmi egyensúlyomat általatok rángatni, és ha hagyom a gondolatvilágomat a pesszimizmus felé terelni, amikor önmagában az, hogy egy adott friss melóhely a szereplőktől függetlenül gazdasági okokból éppen mégsem passzolt a jelenlegi, koronával terhelt lehetőségekhez.
Általában azon igyekszem, hogy különféle zenékkel, videókkal, szaunázásokkal, miegymás lelkileg kicsit felvidítsam, és motiváljam magam, és ennek megfelelően kurvára nem hiányzik ám nekem az, hogy ezt a gyakran a nap ébren töltött részének nagyobb hányadát felemésztő hangulatjavítást ti 2-3 perc alatt hazavágjátok a picsába azzal, hogy totál kiforgatjátok a szavaimat, és csak a vegytiszta rosszindulat sugárzik gyakran.
Ez most nekem nem hiányzik. Arra a kérdésre, hogy reálisan mi ahelyzetem, az az egzakt válasz, hogy a hely az idő, és a biztokomban lévő - részben pénzügyi - termékek minden alapot megadnak ahhoz. hogy potenciálisan továbbléphessek.
Ehhez viszont arra van szükség, hogy a figyelmem egészével a jelenre koncentrálhassak. Előre nézek, és nem bugyuta módon, hurráopimistán, tök bizonytalan dolgokat biztosnak véve, de mégis derűlátóan dolgozom azon, hogy a jelenlegi helyzetemből a legtöbbet hozzam ki. Hogy az mi, azt pedig majd Isten eldönti.
De a ma délutáni interjú meggyőzőtt arról, hogy itt osztrákban is akadhat nekem esetlegesen jó helyem. Ez most nem egy kijelentés, hanem egy nagyon erős, bíztató potenciál. Úgyhogy ebből indulok ki.
Úgyhogy véglegesen csá.
Oct 27, 2020 15:14:41
rBali
(
x24)
Oct 27, 2020 15:20:11
x24)
Véglegesen az anyád picsájàt. Megint magadat szarod szájba, itt fogsz nyüszíteni az ezredik alkalommal is ha nem jön össze valami :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Karib
(
x10)
Oct 27, 2020 15:20:34
x10)
Atya úristen micsoda auti roham... te zavarosban halászó...
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 27, 2020 15:21:13
x3)
Azért a vállfák komolyan kompenzálják a munkahely hiányát, igen. Tiszta szerencse, hogy nem vagy elmebeteg és érzékeled a valóságot.
A többi faszságod megint önámító mellébeszélés.
Persze, menjél csak lóbáld a faszodat a szaunában attól majd helyrejön az életed :-)))
A többi faszságod megint önámító mellébeszélés.
Persze, menjél csak lóbáld a faszodat a szaunában attól majd helyrejön az életed :-)))
Örebro
(
x17)
Oct 27, 2020 15:21:20
x17)
Jogos, el is mondom, hogy mi történt ma délután.
Úgyhogy véglegesen csá.
Úgyhogy véglegesen csá.
hahaha
tegnap mår leirtad ezt, kicsit rövidebben te fasz!
Segítő szándékú troll
Oct 27, 2020 15:21:31
SIKER! ÁTTÖRÉS! GYŐZELEM!
Endrét behívták egy személyes interjúra!
Ezzel egy-egy az állás, ha jól számolom.
Kérdezem a közösséget, hogy mi legyen a következő lépés? Esetleg javasolhatná a szaunát, mint a neki megfelelő helyszínt egy pucér interjúra? Vagy valaki vállalja, hogy bemegy helyette?
Endrét behívták egy személyes interjúra!
Ezzel egy-egy az állás, ha jól számolom.
Kérdezem a közösséget, hogy mi legyen a következő lépés? Esetleg javasolhatná a szaunát, mint a neki megfelelő helyszínt egy pucér interjúra? Vagy valaki vállalja, hogy bemegy helyette?
Oct 27, 2020 15:21:31
Hahó
(
x135)
Oct 27, 2020 15:22:01
x135)
egyre sűsűsödő ciklusokban jönnek az újabb a STNÍI időszakok. szerintem már 6 óránként.
moshe dayan
(
x2)
Oct 27, 2020 15:23:02
x2)
21 vállfa mi a faszra?
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
jó lesz ez!
Oct 27, 2020 15:23:04
ok akkor kb este 8kor folyt köv addig idd le magad
Oct 27, 2020 15:23:04
broni
(
x45)
Oct 27, 2020 15:23:30
x45)
5 euró egy vállfa??????????????a rohadt burzsuj anyjukat!!!!!!!
Hahó
(
x135)
Oct 27, 2020 15:23:46
x135)
30 euróért 6 darab vállfa.:))))
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 27, 2020 15:24:33
x3)
21 vállfa mi a faszra?
Sose halunk meg! Tétre, helyre befutóra! :-)))
moshe dayan
(
x2)
Oct 27, 2020 15:24:55
x2)
jó majd erre is figyelek
Hahó
(
x135)
Oct 27, 2020 15:25:37
x135)
45 euróért vettél vállfákat. jó, de miért nem 12 havi részletre?
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 27, 2020 15:26:12
x3)
Az még hagyján de milyen elmeállapotban lehet ha ezt feltétlenül szükségesnek érezte megírni a 648. búcsúbeszédében?
A kibaszott vállfák XDDD
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 27, 2020 15:27:58
x3)
Vállindeksz, vállfa :-))
Hahó
(
x135)
Oct 27, 2020 15:29:01
x135)
ez a 45 euró egyébként benne van a havi 2000 eurós költségvetésben?
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 27, 2020 15:32:37
Sodi itt egy cég Norvégiában, ők tuti befogadnak ha a munkásságod bemutatod:
www.facebook.com/WeAreFlokk/
www.facebook.com/WeAreFlokk/
Oct 27, 2020 15:32:37
Hitelkártyavár
Oct 27, 2020 15:32:58
Rekreáció... :) Hát mondjuk ki hogy hívja a faszkiverést :D
Oct 27, 2020 15:32:58
broni
(
x45)
Oct 27, 2020 15:33:00
x45)
sodi, te valami förtelmes perverzióra készülsz azzal a sok vállfával!!!!!!!!!de sade márki hozzád képest egy ártatlan kiscserkész vót!!!!!!
Nemfatyle
(
x7)
Oct 27, 2020 15:33:05
x7)
Látod ezért is van szükséged ránk, mert így mondhatod, hogy mi vagyunk a hibásak a rosszkedvedért, és nem kell beismerned, hogy saját magad csesztél el mindent az életedben
Hahó
(
x135)
Oct 27, 2020 15:33:52
x135)
most szétáradó lelkesedés, aztán 3 hét múlva pedig a "mondtak volna inkább nemet" depressziója.
emlékezz csak, hogy mekkora arcod volt amikor felvettek a reichlhez, és mi lett belőle.
emlékezz csak, hogy mekkora arcod volt amikor felvettek a reichlhez, és mi lett belőle.
Winkowitch
Oct 27, 2020 15:34:55
Hogy lehet valaki ennyire életképtelen, hogy ÖT KIBASZOTT EURÓÉRT vesz vállfát darabáron? Le merem fogadni, hogy Ausztria tele van kínai/pakisztáni/bármilyen ázsiai/arab mindenes bolttal, ahol szarért-hugyért lehet vállfát venni, de ha van pl. Pepco, azt se hinném, hogy ott ugyanennyi egy szájbakúrt vállfa. 5 euro egyenlő 1827 forint, szorozva 15-tel AZ BAZMEG 27 405 FORINT:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Endre, és még nekünk próbálod beadni, hogy nem vagy bipoláris? Most már bármilyen szükségesnek vélt tárgyban meglátsz egy pár perces boldogságlöketet, és azonnal lecsapsz rá, hiába van aranyárban. Neked most nem 27 ezerért kéne vállfákat vásárolgatnod, hanem eurocentre kiszámolni, hogy mennyit költesz kajára.
ühüm, az... jó lesz
Endre, és még nekünk próbálod beadni, hogy nem vagy bipoláris? Most már bármilyen szükségesnek vélt tárgyban meglátsz egy pár perces boldogságlöketet, és azonnal lecsapsz rá, hiába van aranyárban. Neked most nem 27 ezerért kéne vállfákat vásárolgatnod, hanem eurocentre kiszámolni, hogy mennyit költesz kajára.
Oct 27, 2020 15:34:55
Oct 27, 2020 15:35:10
És hova akasztasz 21 vállfát, a szamárfaszodra? Jah nem, mert az nem áll fel :D Vagy arra akarod magad felkötni?
Sodi, nem mindegy ám, hogy veled nevetnek, vagy rajtad nevetnek! :D Egyébként mi lenne a feladat: pucér kisfiúkra kéne recskázni? Vagy pucér családi képeken kikockázni a felnőttkorúakat?
Oct 27, 2020 15:35:10
Hahó
(
x135)
Oct 27, 2020 15:36:02
x135)
sodi, te valami förtelmes perverzióra készülsz azzal a sok vállfával!!!!!!!!!de sade márki hozzád képest egy ártatlan kiscserkész vót!!!!!!
Ásó27
(
x68)
Oct 27, 2020 15:36:14
x68)
Sodi akkor holnap 2 oldalas búcsúzás várható?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Oct 27, 2020 15:36:28
x68)
Fél 4-kor meg így be vagy baszva?
Mifaaaaaaaaaaaan
Dzsibuti térdeltetős
Oct 27, 2020 15:36:47
Gyagyás, te nem vagy normális.
Egyrészt, részeg vagy.
Hétköznap, fél 4kor, bazmeg, be vagy baszva, ilyet csak a nagyon súlyos alkeszek művelnek.
Másrészt, idefosod ezt a fél kilométer hosszú önszopató tényfeltárást, amiből csak még inkább kiderül, hogy egy kibaszott autista balek vagy, 5 euróért egy darab fogas, geci, ekkora kretén a világon nincs.
Nyilván azért teszed ezt, mert nincsen semmilyen emberi kapcsolatod, és muszáj kiírnod magadból a baromságaidat.
Szükséged van rá, hogy ide írj, ezt már nem egyszer bevallottad, ennek ellenére a végén közlöd, hogy nincs szükséged rá.
Kezdesz véglegesen és teljesen megborulni.
Szerencsére.
Egyrészt, részeg vagy.
Hétköznap, fél 4kor, bazmeg, be vagy baszva, ilyet csak a nagyon súlyos alkeszek művelnek.
Másrészt, idefosod ezt a fél kilométer hosszú önszopató tényfeltárást, amiből csak még inkább kiderül, hogy egy kibaszott autista balek vagy, 5 euróért egy darab fogas, geci, ekkora kretén a világon nincs.
Nyilván azért teszed ezt, mert nincsen semmilyen emberi kapcsolatod, és muszáj kiírnod magadból a baromságaidat.
Szükséged van rá, hogy ide írj, ezt már nem egyszer bevallottad, ennek ellenére a végén közlöd, hogy nincs szükséged rá.
Kezdesz véglegesen és teljesen megborulni.
Szerencsére.
Oct 27, 2020 15:36:47
broni
(
x45)
Oct 27, 2020 15:38:01
x45)
én a salót minden nap megnézem!!!!!!
Bejlin
(
x8)
Oct 27, 2020 15:38:34
x8)
Úgyhogy véglegesen csá.
Mi nem férünk bele? Téged nem lehet innen még kirobbantani se. Ha kibasznánk az ajtón te visszamásznál az ablakon.
Kinek fogod ezután megírni a bajaidat? Esetleg bevállalod a diliházat? A miskolciaknak hiába írnád azt is ha levágnák a lábad a válaszuk annyi lenne: Aha, hát ez szomorú. Tesó nem tudnál küldeni 500 eurot?
Betegesen exhibicionista vagy. Szaunába meg nemtudom meddig mehetsz miután trágár emaileket küldtél Linz összes szaunájának elérhetőségére amikben panaszkodtál hogy kevés a gyerek meg azokon is van fürdőruha. Há nehogy mán ha egyszer nudista szauna. :))))))))))))
Hahó
(
x135)
Oct 27, 2020 15:40:44
x135)
Hogy lehet valaki ennyire életképtelen, hogy ÖT KIBASZOTT EURÓÉRT vesz vállfát darabáron? Le merem fogadni, hogy Ausztria tele van kínai/pakisztáni/bármilyen ázsiai/arab mindenes bolttal, ahol szarért-hugyért lehet vállfát venni, de ha van pl. Pepco, azt se hinném, hogy ott ugyanennyi egy szájbakúrt vállfa. 5 euro egyenlő 1827 forint, szorozva 15-tel AZ BAZMEG 27 405 FORINT:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
helytelen. 6 darabot vett 5 eur/db áron, az 30. utána vett 3 ötdarabos csomagot 5 eur/csomag áron. azaz 21 darab vállfa 45 euróért az 2,14 eurós darabár, vagyis 783 forint darabja. ez sem rossz üzlet.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 27, 2020 15:43:38
x37)
Feltorte volna a cselkiralya fiokjat?
Valaki regelt egy fiókot, felszavaztatta aztán megváltoztatta a nevet valószínűleg.
Hahó
(
x135)
Oct 27, 2020 15:45:50
x135)
5 eurós vállfa = 50 ezres hal a szájba, munkanélküli edition.
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 27, 2020 15:45:51
Ne dőljetek be a trollkodásnak ami a szándéka volt a vállfás említéssel hogy a pénzen háborogjatok.
MINNÉL DRÁGÁBBAN VETTE ANNÁL JOBB!
Nem a becsületesen megkeresett pénzén vette hanem HITEEEEEEELBŐL! :D
Szóval én örülnék ha venne arannyal futtatott vállfákat is 200 euró / darabért
MINNÉL DRÁGÁBBAN VETTE ANNÁL JOBB!
Nem a becsületesen megkeresett pénzén vette hanem HITEEEEEEELBŐL! :D
Szóval én örülnék ha venne arannyal futtatott vállfákat is 200 euró / darabért
Oct 27, 2020 15:45:51
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 27, 2020 15:47:45
Én azon röhögök hogy már egy interjúból elképzelte hogy az a a "leendő munkahelye". Remélem jól masnizta a cég az interjút hogy elbízza magát ez a púpos gnóm
Oct 27, 2020 15:47:45
Oct 27, 2020 15:47:48
Igen, de az 5 eurós az jobb, profibb és felhasználóbarátabb, mint az olcsó szar. Olcsót meg a prolik vesznek, Sodi pedig nem proli... :D
Oct 27, 2020 15:47:48
Faszaság van
(
x2)
Oct 27, 2020 15:48:21
x2)
Jogos :)
hitelmágnes
Oct 27, 2020 15:49:24
részletre vette nyugalom
Oct 27, 2020 15:49:24
Dzsibuti térdeltetős
Oct 27, 2020 15:49:51
Amúgy meg mi a kurva anyádnak kell neked ennyi fogas? :DD
Van egy nadrágod, meg egy inged :DD
Van egy nadrágod, meg egy inged :DD
Oct 27, 2020 15:49:51
Tőtőgáz
Oct 27, 2020 15:53:24
Hm vajon az a cég ahol interjúztál kapott már egy kis tényfeltárást?
Nyem étyem, de faszaság van.
Oct 27, 2020 15:53:24
Winkowitch
Oct 27, 2020 15:55:54
Oct 27, 2020 15:55:54
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 27, 2020 15:57:18
Remélem az excell update az majd tartalmazza ezt is!
Oct 27, 2020 15:57:18
Hahó
(
x135)
Oct 27, 2020 15:59:01
x135)
úgy gondolkodott, hogy ha 750 euró egy szőnyeg, akkor 5 euró nem sok egy vállfáért. a 600 eurós lefolyószűrőhöz képest meg ingyen volt.
Ásó27
(
x68)
Oct 27, 2020 16:01:19
x68)
Endre mikor volt az utolsó nap, amikor nem ittál még sörikét sem?
Mifaaaaaaaaaaaan
Oct 27, 2020 16:01:33
úgy gondolkodott, hogy ha 750 euró egy szőnyeg, akkor 5 euró nem sok egy vállfáért. a 600 eurós lefolyószűrőhöz képest meg ingyen volt.
Akinek megvolt a havi nettó 1millió+ fütyi, az igazán megengedheti magának a luxusvállfát, Hahó!
Oct 27, 2020 16:01:33
Ásó27
(
x68)
Oct 27, 2020 16:02:28
x68)
Vállfa, ez hülye :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Sodi abortusz klinika
Oct 27, 2020 16:03:28
A korona helyzet miatt nem tud eljutni a nőgyógyászhoz? Az undi puncijából( egyébként én a puncit szeretem) ki kell piszkálni egy foetust? Pókujjas terhesség megszakítás, vadászbika garanciával! Új, steril válfák érkeztek! Nézzen rám, gyedves terhes néni, és gondoljon arra, hoty negyven év múlva egy hasonló élősködő lesz a kis magzatból! Már megszületett gyermekek örökbefogadását is vállalom. - Kiss Epstein Farkas legújabb saját megoldása
Oct 27, 2020 16:03:28
Mitvisz
(
x1)
Oct 27, 2020 16:05:06
x1)
Mióta aktív snecológus hallgató vagyok, a kezdetektől érdekelt a rejtélyes szexnagyi és szexpapi felkutatása. Úgy gondolom, hogy most van egy potenciális házaspár jelölt.
A neve: Szepesi Katalin
www.facebook.com/katalin.szepesi.37
és férje:
Szepesi Béla
A gyanúm okainak prezentálása előtt itt a kép, melyet sokan ismerünk, de rengeteg fontos apróságot tartalmaz. (Sajnos világoskékként nem tudom beilleszteni, csak a linket)
sodipedia.sodika.org/images/8/8c/Szexpapi_szoba.jpg
A képen láthatjuk, hogy rengeteg festmény van a falon. Jómagam is a festészet megszállottja vagyok, és aki ilyen giccses fakeretben tartja a festményeit akkor azokat bizonyára első kézből, művésztől vásárolta.
A festmények között 3 is van, melyek erdőket ábrázolnak.
Ha valaki ennyire odavan a tájképfestészetért, akkor feltételezhető, hogy követi a kortárs magyar művészeket is.
Itt jön a képbe Szepesi Katalin aki a facebook képei közt előszeretettel oszt meg festményeket Kovács Gábortól aki neves kortárs tájképfestész művész.
Továbbá az egyik megosztott képén látható, egy giccses faképkeret,(https://img.sodika.dk/imgur.com/JiD8NNP.jpg) mely nagyon hasonló stílusú azokhoz a keretekhez, melyet a sodrony által megosztott képen látható.
Persze ez eddig csak egy feltételezés, de úgy gondolom a gyanúm nem megalapozatlan.
Ha valakinek van kedve a kutatásban részt venni hívja fel Katalint vagy Bélát. telefonszámuk elérhető a vállalkozásuk honlapján: faktumkft.hu/kapcsolat/
A neve: Szepesi Katalin
www.facebook.com/katalin.szepesi.37
és férje:
Szepesi Béla
A gyanúm okainak prezentálása előtt itt a kép, melyet sokan ismerünk, de rengeteg fontos apróságot tartalmaz. (Sajnos világoskékként nem tudom beilleszteni, csak a linket)
sodipedia.sodika.org/images/8/8c/Szexpapi_szoba.jpg
A képen láthatjuk, hogy rengeteg festmény van a falon. Jómagam is a festészet megszállottja vagyok, és aki ilyen giccses fakeretben tartja a festményeit akkor azokat bizonyára első kézből, művésztől vásárolta.
A festmények között 3 is van, melyek erdőket ábrázolnak.
Ha valaki ennyire odavan a tájképfestészetért, akkor feltételezhető, hogy követi a kortárs magyar művészeket is.
Itt jön a képbe Szepesi Katalin aki a facebook képei közt előszeretettel oszt meg festményeket Kovács Gábortól aki neves kortárs tájképfestész művész.
Továbbá az egyik megosztott képén látható, egy giccses faképkeret,(https://img.sodika.dk/imgur.com/JiD8NNP.jpg) mely nagyon hasonló stílusú azokhoz a keretekhez, melyet a sodrony által megosztott képen látható.
Persze ez eddig csak egy feltételezés, de úgy gondolom a gyanúm nem megalapozatlan.
Ha valakinek van kedve a kutatásban részt venni hívja fel Katalint vagy Bélát. telefonszámuk elérhető a vállalkozásuk honlapján: faktumkft.hu/kapcsolat/
117 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Feltorte volna a cselkiralya fiokjat?