Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Semmilyen nem lesz. Ausztriában semmiképp. A kuli melókat vagy az arabok végzik, vagy már rég kiautomatizálták. Mondjuk lehetne csinálni egy ilyen tanszéki fogadást, hogy meddig bírja. Következő havi lakbér meg törlesztő meg van már, Gyagya? Persze csak a gamerszék után.
Ingatkanügyek
Annyi nézővel simán kiszedhetne 100 eurókat, csak a nézőszámok alapján. Persze csak akkor, ha minden nap hozná az átlagot.
xyz
Esetleg valami közelebbi infót, feltöltési időt, neadjisten címet lehetne kérni ehhez, vagy a kedves trolléga elvárja, hogy mindenegyes idióta agymenését végigböngésszük a minicigónak?
Púpfal nélkülieknek.
nszksz!
Amikor mar lenne valami kis esely a ticcs karrierre a pup egybol elvagja :D
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
- Hazamegy karácsonykor, ahonnan már nem megy vissza Linzbe,
- Egy ideig még fizeti a linzi albérletet egyrészt a segély miatt, másrészt mert nem lesz egyszerű mutatvány hazavinnie a cuccait.
- Újszászról megpróbál majd kimenni Németországba. Egyszer sikerült, újra sikerülni fog felkiáltással.
- Innentől elágazik a jövő attól függően, hogy sikerül-e neki, de mindenképpen jó évad ígérkezik jövőre is.
Na és miért? Mert ilyen Sodi a Sodi
xyz
Az aztán kurva sok időt vesz igénybe, hogy beírja a lakcímét és megrendelje a szarját. Vajon ezen kívül mennyi dolga akad még? Recskázni kisgyerekekre, maximum ez az egy...
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
pontosan... partnerként csak abból ha minden nézőnél felugrik a Twitch AD abból kapna durván nézőnként 0,25$-t
az 100 nézővel számolva: 25$ / AD
és egy 3-4 órás streamben minimum kettő szokott lenni tehát 50$
az heti 5db 4 órás streammel: 250$ nettó bevétel
erre még rájönnének a cheerek, donétek, stbk.
csak hát ehhez folyamatosan atomóra szerint sztrimelni kellene hogy megmaradjanak a nézők, és jöjjön a cash..
#50euro + kamatok
Oda nem mer, mert sokan meglátogatnák. Van aki busszal érkezik majd, van aki Ducatoval.
xyz
Napi 10-12 sörike nem issza meg magát!
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
A sörike árát simán tudná fedezni. Csak annyit kellene tennie, hogy bekapcsolja a kamerát. Még játszani sem kell.
xyz
A tolvajhergelők egy kivénhedt Ducatoval jártak "bevetésre", beceneve "Böszme" volt.
Miután befejezték a tolvajhergelést, a Snecológiai tanszék megvette és mobilgázkamrává kínzókamrává alakította.
xyz
Én csak tippelek, de szerintem ha segélyes migránsként akarsz áruhitelt felvenni, akkor kicsit több a papírmunka :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Szép elmélet.
Böszme egy diesel Ford Transit volt egyébként.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ja, és megvenni se tudná a tanszék, mert nincsenek rendben a papírjai. Már a malac és teknőcei sem tudták átíratni. PErsze lehet csak kukorica és marcipán lett az arra szánt adományból :D
Szerintem most rituálisan elbúcsúzik a mostani széktől és épp a szőrös seggével ül bele a fejre fordított szék lábaiba.
Helytelen,Pécs.
Az igazi történet az, hogy a tanszéknek volt egy kiváló jogi szakreferense. Ő viszont nem jogász volt: mindig azt mondogatta, hogy ő csak egy szobafestő, aki néha ügyvédi irodákban festi a falat, és eközbe ragadt rá ez és az.
A festők pedig gyakran Ducatoval járnak, így a nevezett kollégának is van egy Ducatoja, amit - ha kitör az anarchia az országban - felajánlott a tanszék számára.
Hátul ablaktalan típus, szóval se látni, se hallani nem fogja senki a kobold vonyítását.
ez király, anyám a hidegbe a lidli mögött ilyenbe fogadja az ügyfeleket!!!!!!!!!!nszksz az ötletet mr. rgl-nek.
Fúrtok rá egy lukat meg egy pénzbedobó nyílást, nem fog fázni szopás közben és kérhet extrát a glory hole élményért
Gamer pc, gamer laptop, gamer füles. Minél többet költ rá, annál jobb gamer lesz. Ilyen egyszerű
Szerintem többet költött játékra az elmúlt 5 évben mint egy sokgyerekes család :D
nszksz az ujabb ötletet!!!!!!!!áldassék az úr!!!!!!!
Tényleg Broni nálatok is ezek a problémák mint amit a kolléganő mond?
videa.hu/videok/hirek-politika/koronavirus-a-legnagyobb-vesztes-budapest-fertozes-karanten-RcCbThaUrwkqZa7o
Faszért kell nekem vacsora közben fórumoznom. Kéri valaki a maradékot?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Munka. A "munka" szót nem érti, sosem próbálta, sosem csinálta. A "meló" kifejezést ismeri, de az sem a munka szinonimája az agyában.
jó csaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!én donatelném!!!!!!!!!meg igaza is van!!!!!!!!!!!
fogalmazzunk pontosan, mert asodi is mindig pontosan fogalmaz asodi: létrás ducato.
egy kínzókamra van berendezve a rakterében.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Hol van most a szobafestő trolléga?
hehe
A fórumon.
Szobát fest
xyz
Bittner már nem... :( Innentől nem tudja azt hazudni, hogy támogatja az anyját...
xyz
Már gondolkodtam rajta, hogy átírom becsületes zolira a feliratomat, de az ugyanolyan esélytelen, mint a feltámadás.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
www.ikea.com/hu/hu/p/terje-oesszecsukhato-szek-feher-80222441/
Ez lett volna egy okos döntés, hozzá egy párna 1500-ért. Minden, ami ennél drágább csak 1 héttel közelebb hoz a hajléktalansághoz. Amit mi persze abszolút nem bánunk.
Nekem sose lesz ilyen kecóm bazdmeg! :(
Botmixer
Én 10+ éve ülök, egy faragott fa széken, mikor játszok, annyi hogy raktam a seggem alá egy 30 centi vasrag szivacsot, hogy ne legyen aranyrerem.
Igaz nekem nincsen púpom:-DD
Biciglivel:-D elég nehéz mozgatni:-D
Maguk mellé veszik Fóriszt és kész a vándorcirkusz ... :)
A skizofrén cigány törpe, a vekni fejű púpos kobold és a hermafrodita úrhölgy.
Vegytiszta freak show.
Értelek, de ki a faszt érdekel? Beszélgess a tisztességes barátaiddal!
Mifaaaaaaaaaaaan
Melegmárk meg Becsületes zoli?
Fizettek?
Ez már Dancsó? Nem osztasz meg semmit? :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Ehhez képest kétszer is 5000 euró áthidalással segítettem olyan embereket, akik ezt határozottan állították, és jelen állás szerint, még ha hosszadalmas út vezetett is ideáig, mindkettő dolgozik is, sőt: törlesztőképes.
Micsoda nyelvtani masnizás :) Törlesztőképes = tudna fizetni, de nem fizet. Nyugodtan bevallhatod a trollbácsiknak. Egyébként elég sok árucikket emlegettél a közelmúltban, mikor fogod őket megvásárolni? 4K tévé, PS5, ablaktisztító robot, normális ágy (ágykeret és matrac), tévéállvány, mikró, lámpák. Csóró sodi lett a sodi?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Még rendes internet sincs a szobakonyhájában :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Azt csak azért nem írtam, mert december elején juszt is megrendelni. Persze nem kizárt, hogy valami halaszthatatlan elsodikázás közbejön.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Sodi matracán pihenget
Mifaaaaaaaaaaaan
Bécsben parkol egy olyan helyen, ahol van publikus wifi, mert gyakran stream-el élőben a híd alól.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Gamer szék?
Mifaaaaaaaaaaaan
Hamarosan te is arra a sorsra jutsz. :)
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Addig nem fekszem le.
Ezer dolgot átnyálaztam, és megerősítést nyert a jó döntés.
Kérd meg, hogy neked is foglaljon helyet.
A jó döntés az lenne, ha belevetnéd magadat a Dunába!
Mifaaaaaaaaaaaan
Pont mint te.
Munkanapi átlag stabil 45 ezer forint felett azért elmegyek minden nap.
Mit hadoválsz? Már megint be vagy baszva aloholista?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ez mi a szart jelent? Tudod mit, nem érdekel, megrendelted a széket?
xray
(
x21)
Nov 23, 2020 19:39:22
x21)
Nov 23, 2020 19:39:22
Tényleg mikorra tervezed a botox kezelest?
meg a hajfestést, vén szarnak néz ki ősz fejjel. Nov 23, 2020 19:39:22
seymour schwartz
(
x6)
Nov 23, 2020 19:39:38
x6)
Melyik részét nem érted annak, hogy nincs munkád? Jó eséllyel nem is lesz - jól fizető legalábbis.
Semmilyen nem lesz. Ausztriában semmiképp. A kuli melókat vagy az arabok végzik, vagy már rég kiautomatizálták. Mondjuk lehetne csinálni egy ilyen tanszéki fogadást, hogy meddig bírja. Következő havi lakbér meg törlesztő meg van már, Gyagya? Persze csak a gamerszék után.
Kaleta Epstein Farkas
Nov 23, 2020 19:40:36
Mellékretardológusok! Új RGL videó a púpfalon. Kirohadt elöl a foga, híd alatt él. Bevallja, hogy valakit öngyilkosságba kergetett. Elárulták drogért, fiszről faszra ugrált a nője. Ájtatos manóként prédikál, mintha pap lenne. Jön a Gestapó és Orbániába viszik megölni. Borért, cigiért eladták a gyerekét. Csak baszni járnak össze az emberek, aztán válnak egymás után. Szlalomoznak egyik palitól a másik felé. Egyik cigit ad, a másik faszt. Elment RGL a nyáron egy bordélyházba, meg a születésnapján is az ősszel. Elkövette a bűnt, de bocsánatot kér Jézus Krisztustól. Ha a szex nem jó, annak pszichikai alapjai vannak. Csak addig kellett Csillának a fasz, amíg keményen megbaszta. Megölte a saját magzatát, a szeme sem rebbent a magzatgyilkos tabletta megevésekor. RGL zokogott. Szavalja a saját költeményét, újabb "Ima a fohászért" szintű kínvers. Feljelentette a Gestapó, mert kilakoltatáson filmezett. IzraHELL szolgáló gecik.
(Szerintem kötelező videó, nagyokat lehet röhögni rajta.)
Nov 23, 2020 19:40:36
-
Nov 23, 2020 19:43:37
öngól 2014-ből :D
persze nyelvtanilag pontosan fogalmazva sneci nem kocsmázással teszi tönkre az életét
persze nyelvtanilag pontosan fogalmazva sneci nem kocsmázással teszi tönkre az életét
Nov 23, 2020 19:43:37
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 23, 2020 19:45:40
x5)
az igen, kb 15-20 perces művelet miatt inkább nem sztrimel.. gondolom meghaladja a teljesitő képességét ez is már.
vagy tartja magát a "napi 1 dolgot intézek el" elvhez és a médiabirodalom nem fér bele a keretbe
vicc az egész ""ember"".
soha nem lesz igy partner ha nem tartja a twitch átlagot.
soha nem lesz bevétele a sztrimelésből
#50euro + kamatok
vagy tartja magát a "napi 1 dolgot intézek el" elvhez és a médiabirodalom nem fér bele a keretbe
vicc az egész ""ember"".
Démonsátor
Nov 23, 2020 19:50:02
az igen, kb 15-20 perces művelet miatt inkább nem sztrimel.. gondolom meghaladja a teljesitő képességét ez is már.
vicc az egész ""ember"".
vicc az egész ""ember"".
Annyi nézővel simán kiszedhetne 100 eurókat, csak a nézőszámok alapján. Persze csak akkor, ha minden nap hozná az átlagot.
Nov 23, 2020 19:50:02
-
Nov 23, 2020 19:50:43
Mellékretardológusok!
Esetleg valami közelebbi infót, feltöltési időt, neadjisten címet lehetne kérni ehhez, vagy a kedves trolléga elvárja, hogy mindenegyes idióta agymenését végigböngésszük a minicigónak?
Púpfal nélkülieknek.
nszksz!
Nov 23, 2020 19:50:43
Púpszász réme
(
x1)
Nov 23, 2020 19:52:01
x1)
vicc az egész ""ember"".
vicc az egész ""ember"".
Jós János
Nov 23, 2020 19:55:09
- Hazamegy karácsonykor, ahonnan már nem megy vissza Linzbe,
- Egy ideig még fizeti a linzi albérletet egyrészt a segély miatt, másrészt mert nem lesz egyszerű mutatvány hazavinnie a cuccait.
- Újszászról megpróbál majd kimenni Németországba. Egyszer sikerült, újra sikerülni fog felkiáltással.
- Innentől elágazik a jövő attól függően, hogy sikerül-e neki, de mindenképpen jó évad ígérkezik jövőre is.
Nov 23, 2020 19:55:09
-
Nov 23, 2020 19:56:07
Menj haza púpszászra sodi azt gyújtsd magatokra az ólat.
Nov 23, 2020 19:56:07
Démonsátor
Nov 23, 2020 19:56:11
Na és miért? Mert ilyen Sodi a Sodi
Nov 23, 2020 19:56:11
zsidókvagytok
Nov 23, 2020 19:57:14
Az aztán kurva sok időt vesz igénybe, hogy beírja a lakcímét és megrendelje a szarját. Vajon ezen kívül mennyi dolga akad még? Recskázni kisgyerekekre, maximum ez az egy...
Nov 23, 2020 19:57:14
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 23, 2020 19:57:29
x5)
pontosan... partnerként csak abból ha minden nézőnél felugrik a Twitch AD abból kapna durván nézőnként 0,25$-t
az 100 nézővel számolva: 25$ / AD
és egy 3-4 órás streamben minimum kettő szokott lenni tehát 50$
az heti 5db 4 órás streammel: 250$ nettó bevétel
erre még rájönnének a cheerek, donétek, stbk.
csak hát ehhez folyamatosan atomóra szerint sztrimelni kellene hogy megmaradjanak a nézők, és jöjjön a cash..
Démonsátor
Nov 23, 2020 19:57:32
Menj haza púpszászra sodi azt gyújtsd magatokra az ólat.
Oda nem mer, mert sokan meglátogatnák. Van aki busszal érkezik majd, van aki Ducatoval.
Nov 23, 2020 19:57:32
Bejlin
(
x8)
Nov 23, 2020 19:57:52
x8)
Mennyi ideig tart megrendelni egy redvás széket? A leghülyébbnek sem tart 1 percnél tovább. Ennek a balfasznak meg egész estés program. Ez jól mutatja mennyire az átlag alatt van mindenben
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Púpszász réme
(
x1)
Nov 23, 2020 19:58:12
x1)
Démonsátor
Nov 23, 2020 19:59:06
A sörike árát simán tudná fedezni. Csak annyit kellene tennie, hogy bekapcsolja a kamerát. Még játszani sem kell.
Nov 23, 2020 19:59:06
Kaleta Epstein Farkas
Nov 23, 2020 20:00:22
RGL videója:
www.facebook.com/100030117637857/videos/425460135134571/
"Csak baszni járnak össze az emberek, aztán válnak egymás után."
www.facebook.com/100030117637857/videos/425460135134571/
"Csak baszni járnak össze az emberek, aztán válnak egymás után."
Nov 23, 2020 20:00:22
-
Nov 23, 2020 20:01:30
Trollégák, honnan jön a Ducatos szállóige? Miért pont ducato?
Nov 23, 2020 20:01:30
Démonsátor
Nov 23, 2020 20:04:10
Trollégák, honnan jön a Ducatos szállóige? Miért pont ducato?
A tolvajhergelők egy kivénhedt Ducatoval jártak "bevetésre", beceneve "Böszme" volt.
Miután befejezték a tolvajhergelést, a Snecológiai tanszék megvette és mobil
Nov 23, 2020 20:04:10
bolgár jeti
(
x30)
Nov 23, 2020 20:04:34
x30)
Az aztán kurva sok időt vesz igénybe, hogy beírja a lakcímét és megrendelje a szarját.
Én csak tippelek, de szerintem ha segélyes migránsként akarsz áruhitelt felvenni, akkor kicsit több a papírmunka :D
bolgár jeti
(
x30)
Nov 23, 2020 20:06:14
x30)
Miután befejezték a tolvajhergelést, a Snecológiai tanszék megvette és mobil gázkamrává kínzókamrává alakította.
Miután befejezték a tolvajhergelést, a Snecológiai tanszék megvette és mobil gázkamrává kínzókamrává alakította.
Szép elmélet.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 23, 2020 20:07:53
x30)
Szép elmélet.
Ja, és megvenni se tudná a tanszék, mert nincsenek rendben a papírjai. Már a malac és teknőcei sem tudták átíratni. PErsze lehet csak kukorica és marcipán lett az arra szánt adományból :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 23, 2020 20:16:12
x19)
Szerintem most rituálisan elbúcsúzik a mostani széktől és épp a szőrös seggével ül bele a fejre fordított szék lábaiba.
Brian
(
x2)
Nov 23, 2020 20:17:10
x2)
Volt a szobafestő, aki főként bíróságok felújításán dolgozott és szállította a belsős infókat, na az ő munkaeszköze a létrás ducato, amit felajánlott és állandó készenlétben tart a tanszék számára retardvadászat esetére
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 23, 2020 20:23:21
Endre te geci!
RGL barátod ilyen tákolt izében nyomorog a híd alatt, neked meg a gamer széken jár az eszed? A bajtársaidat nem kéne segíteni?
Egy kis eszed lenne meg donate-elnéd hitelből egy lakókocsival és akkor lenne hova menned neked is amikor menekülsz.
RGL barátod ilyen tákolt izében nyomorog a híd alatt, neked meg a gamer széken jár az eszed? A bajtársaidat nem kéne segíteni?
Egy kis eszed lenne meg donate-elnéd hitelből egy lakókocsival és akkor lenne hova menned neked is amikor menekülsz.
Nov 23, 2020 20:23:21
Fekete bikapata
Nov 23, 2020 20:24:11
Ez a balfasz barátod, Gyagyás, hol nevelne fel egy gyereket, kartondobozban??? Miből tartaná el azt a gyereket?
Mindenki hibás, csak ti nem, bazd meg!
Mindenki hibás, csak ti nem, bazd meg!
Nov 23, 2020 20:24:11
-
Nov 23, 2020 20:24:58
Helytelen,
Az igazi történet az, hogy a tanszéknek volt egy kiváló jogi szakreferense. Ő viszont nem jogász volt: mindig azt mondogatta, hogy ő csak egy szobafestő, aki néha ügyvédi irodákban festi a falat, és eközbe ragadt rá ez és az.
A festők pedig gyakran Ducatoval járnak, így a nevezett kollégának is van egy Ducatoja, amit - ha kitör az anarchia az országban - felajánlott a tanszék számára.
Hátul ablaktalan típus, szóval se látni, se hallani nem fogja senki a kobold vonyítását.
Nov 23, 2020 20:24:58
broni
(
x45)
Nov 23, 2020 20:25:49
x45)
Endre te geci!
ez király, anyám a hidegbe a lidli mögött ilyenbe fogadja az ügyfeleket!!!!!!!!!!nszksz az ötletet mr. rgl-nek.
pedofilsodiasodi
(
x2)
Nov 23, 2020 20:27:07
x2)
Sodrák!
Értem én a gamer széket.
de hol a gamer hozzá?
pedofilsodiasodi
Értem én a gamer széket.
de hol a gamer hozzá?
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 23, 2020 20:31:17
Fúrtok rá egy lukat meg egy pénzbedobó nyílást, nem fog fázni szopás közben és kérhet extrát a glory hole élményért
Nov 23, 2020 20:31:17
bolgár jeti
(
x30)
Nov 23, 2020 20:32:19
x30)
Sodrák!
Értem én a gamer széket.
de hol a gamer hozzá?
Értem én a gamer széket.
de hol a gamer hozzá?
Gamer pc, gamer laptop, gamer füles. Minél többet költ rá, annál jobb gamer lesz. Ilyen egyszerű
Szerintem többet költött játékra az elmúlt 5 évben mint egy sokgyerekes család :D
broni
(
x45)
Nov 23, 2020 20:33:03
x45)
nszksz az ujabb ötletet!!!!!!!!áldassék az úr!!!!!!!
broni
(
x45)
Nov 23, 2020 20:34:49
x45)
tényleg, már kérdezni akartam, csak ez a nátha, pesten is zárva vannak a szórakozóhelyek?????????ittt minden kocsmabezárt, egész nap((((((
pszichopata torzszűlött
Nov 23, 2020 20:40:01
Endre ki a kurva anyádat érdekli,hogy lesz-e stream vagy sem ezt most mért kell kiirnod te pedofil agyonütni való bűnőző?
Nov 23, 2020 20:40:01
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 23, 2020 20:40:42
tényleg, már kérdezni akartam, csak ez a nátha, pesten is zárva vannak a szórakozóhelyek?????????ittt minden kocsmabezárt, egész nap((((((
videa.hu/videok/hirek-politika/koronavirus-a-legnagyobb-vesztes-budapest-fertozes-karanten-RcCbThaUrwkqZa7o
Nov 23, 2020 20:40:42
Nemfatyle
(
x7)
Nov 23, 2020 20:45:09
x7)
Faszért kell nekem vacsora közben fórumoznom. Kéri valaki a maradékot?
Fuvolázó Kobold
Nov 23, 2020 20:55:53
Melyik részét nem érted annak, hogy nincs munkád? Jó eséllyel nem is lesz - jól fizető legalábbis.
Munka. A "munka" szót nem érti, sosem próbálta, sosem csinálta. A "meló" kifejezést ismeri, de az sem a munka szinonimája az agyában.
Nov 23, 2020 20:55:53
broni
(
x45)
Nov 23, 2020 20:58:16
x45)
jó csaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!én donatelném!!!!!!!!!meg igaza is van!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Nov 23, 2020 20:59:47
x45)
melyik szebb???görény szakálla, vagy sodi segggszőre????????????
Hahó
(
x136)
Nov 23, 2020 21:09:21
x136)
Helytelen, Pécs.
fogalmazzunk pontosan, mert asodi is mindig pontosan fogalmaz asodi: létrás ducato.
egy kínzókamra van berendezve a rakterében.
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 23, 2020 21:15:39
x7)
Helytelen, Pécs.
törpspa
Nov 23, 2020 21:31:37
A fórumon.
Nov 23, 2020 21:31:37
Démonsátor
Nov 23, 2020 21:40:10
Szobát fest
Nov 23, 2020 21:40:10
Andi
(
x13)
Nov 23, 2020 21:51:28
x13)
Hétvégenként bandázsolja a karakszobát.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Andi
(
x13)
Nov 23, 2020 21:55:02
x13)
Endre, jönnek a megszokott rendben az uzsorarészletek?
Démonsátor
Nov 23, 2020 21:56:21
Endre, jönnek a megszokott rendben az uzsorarészletek?
Bittner már nem... :( Innentől nem tudja azt hazudni, hogy támogatja az anyját...
Nov 23, 2020 21:56:21
Andi
(
x13)
Nov 23, 2020 21:59:46
x13)
Már gondolkodtam rajta, hogy átírom becsületes zolira a feliratomat, de az ugyanolyan esélytelen, mint a feltámadás.
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 23, 2020 22:10:12
Púpos!
E-book olvasód van, dolgoztatható hitelkereted van, időd év végéig tanulni van...
ezt a humble bundle-t neked találták ki:
www.humblebundle.com/books/personal-finance-stock-investing-wiley-books
E-book olvasód van, dolgoztatható hitelkereted van, időd év végéig tanulni van...
ezt a humble bundle-t neked találták ki:
www.humblebundle.com/books/personal-finance-stock-investing-wiley-books
Nov 23, 2020 22:10:12
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 23, 2020 22:14:08
x8)
Gyagyás, én most végeztem a Doom Ethernal-al,5 nap alatt
Te hogy állsz vele, végig vizted már?
Te hogy állsz vele, végig vizted már?
Hiénaverő
(
x17)
Nov 23, 2020 22:15:03
x17)
Nov 23, 2020 22:15:03
Hahó!Nov 23, 2020 22:15:03
Bittner szelleme
Nov 23, 2020 22:20:53
Kiss Endre Farkas légy átkozott, nyugdíjasok kisemmizője, beteg unokák kirablója világ hülyéje, pokolra fpogsz jutni!!!!
Ugyanitt Vera mamád szelleme üzeni, hogy gombolkozzál be Endike, mert hideg lesz ott Linzben, cigány férfiakkal továbbra se barátkozz és vigyázz a kis pénzedre!
Ugyanitt Vera mamád szelleme üzeni, hogy gombolkozzál be Endike, mert hideg lesz ott Linzben, cigány férfiakkal továbbra se barátkozz és vigyázz a kis pénzedre!
Nov 23, 2020 22:20:53
SNTS
Nov 23, 2020 22:29:57
Belegondolva, mit tehetne a közkedvelt gyagyás, hogy ténylegesen kikerüljön ebből a szar helyzetből amit magának generált? Felfoghatatlan, hogy mennyire ellehetetlenítette saját magát, innen már tényleg szinte semmi kiút nincs. Volt aki viccelődve(?) írta, hogy menjen el egy gyárba és kérjen ott belsős CNC képzést, amivel még jól is tudna keresni és évek múlva talán kijönne ebből a helyzetből.
De ezen kívül mit csinálhatna, komolyan? Hiába ír itt neki bármit, úgysem tudja véghez vinni, ahhoz kellene akaraterő és céltudatosság, ami belőle hiányzik, mert nem fogja magát megerőltetni, ez biztos. Elsősorban az alkoholról le kellene mondani, ami ismét nem fog menni. Rossz belegondolni, hogy mi lenne velem, ha ilyen helyzetbe kerülnék.
:)
De ezen kívül mit csinálhatna, komolyan? Hiába ír itt neki bármit, úgysem tudja véghez vinni, ahhoz kellene akaraterő és céltudatosság, ami belőle hiányzik, mert nem fogja magát megerőltetni, ez biztos. Elsősorban az alkoholról le kellene mondani, ami ismét nem fog menni. Rossz belegondolni, hogy mi lenne velem, ha ilyen helyzetbe kerülnék.
Nov 23, 2020 22:29:57
-
Nov 23, 2020 22:30:37
Ebből a mi Bali fiunkból még a végén hírszerkesztő lesz az RTL klubon!!
Visítok a mirror adás címeken!! XD
Visítok a mirror adás címeken!! XD
Nov 23, 2020 22:30:37
lavor
Nov 23, 2020 22:31:12
Nem 7-800, nem is 5-600, de nem 400 eurós szék, hanem 300 alatt. Igenis büszke vagyok magamra, hogy okos, és visszafogot döntést hoztam.
Ez lett volna egy okos döntés, hozzá egy párna 1500-ért. Minden, ami ennél drágább csak 1 héttel közelebb hoz a hajléktalansághoz. Amit mi persze abszolút nem bánunk.
Nov 23, 2020 22:31:12
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2020 22:33:13
x68)
Nagyon megy az öngól rovat, te alkoholista korcs!
Mifaaaaaaaaaaaan
törpspa
Nov 23, 2020 22:34:50
Asodi, mint CNC-s?
Erősen csodálkoznék, ha képes lenne rá.
Erősen csodálkoznék, ha képes lenne rá.
Nov 23, 2020 22:34:50
Trollbán Viktroll
Nov 23, 2020 22:38:50
Nekem sose lesz ilyen kecóm bazdmeg! :(
Nov 23, 2020 22:38:50
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 23, 2020 22:40:52
x8)
Én 10+ éve ülök, egy faragott fa széken, mikor játszok, annyi hogy raktam a seggem alá egy 30 centi vasrag szivacsot, hogy ne legyen aranyrerem.
Igaz nekem nincsen púpom:-DD
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 23, 2020 22:48:20
Feljebb beraktam az RGL faláról hol lakik a híd alatt. Tessék ez 1250 euró körül van. Lakhatnátok és recskázhatnátok benne ketten:
www.hasznaltauto.hu/lakokocsi/burstner/burstner_480-16447556
www.hasznaltauto.hu/lakokocsi/burstner/burstner_480-16447556
Nov 23, 2020 22:48:20
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 23, 2020 23:05:32
x8)
Feljebb beraktam az RGL faláról hol lakik a híd alatt. Tessék ez 1250 euró körül van. Lakhatnátok és recskázhatnátok benne ketten:
hasznaltauto.hu/lakokocsi/burstner/burstner_480-16447556
Biciglivel:-D elég nehéz mozgatni:-D
sodika
Nov 23, 2020 23:46:50
RGL azért ambivalens a dolog, mert már 2016-ban nyáron, amikor meglátogattam Stuttgartban, felajánlottam neki, hogy kiveszek neki ott rögtön egy albit, sőt: már aznap este sem kell az utcán aludnia, mert amíg nincs albi, kap hotelszobát, ha cserébe megígéri, hogy napi 8 órában komolyan munkakereséssel fogja tölteni az idejét.
És teljesen őszintén elmondta, hogy nem töltené azzal, így ebben maradtunk.
Ehhez képest kétszer is 5000 euró áthidalással segítettem olyan embereket, akik ezt határozottan állították, és jelen állás szerint, még ha hosszadalmas út vezetett is ideáig, mindkettő dolgozik is, sőt: törlesztőképes.
De RGL legalább abban őszintén volt az elején, hogy nem egyszeri 500 száz euró lesz ez, hanem a tízszerese. :D
De RGL legalább abban őszintén volt az elején, hogy nem egyszeri 500 száz euró lesz ez, hanem a tízszerese. :D
Nov 23, 2020 23:46:50
D.Dezsö
Nov 23, 2020 23:47:02
Maguk mellé veszik Fóriszt és kész a vándorcirkusz ... :)
A skizofrén cigány törpe, a vekni fejű púpos kobold és a hermafrodita úrhölgy.
Vegytiszta freak show.
Nov 23, 2020 23:47:02
sodika
Nov 23, 2020 23:48:16
RGL azért tisztességes, mert őszinte volt, hogy el se kezdjük.
A másik kettő meg azért, mert végül csak meghozta a gyümölcsét a bizalmam mindenki esetében, mégha az elején kicsit mindegyik esetbe hitegetve is lettem azzal, hogy ez azért gyorsabban fog menni. :D
A másik kettő meg azért, mert végül csak meghozta a gyümölcsét a bizalmam mindenki esetében, mégha az elején kicsit mindegyik esetbe hitegetve is lettem azzal, hogy ez azért gyorsabban fog menni. :D
Nov 23, 2020 23:48:16
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2020 23:50:34
x68)
Értelek, de ki a faszt érdekel? Beszélgess a tisztességes barátaiddal!
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2020 23:51:34
x68)
Megrendelted az ócska gamej székedet?
Mifaaaaaaaaaaaan
Néző
Nov 23, 2020 23:52:03
Melegmárk meg Becsületes zoli?
Nov 23, 2020 23:52:03
sodika
Nov 23, 2020 23:55:10
Devizás haver, meg még valaki.
Az egyik, akit említesz, az eleve egy szorgalmas jómunkásember, így nála nem volt olyan kihívás, hogy efelé motiválni szükséges, vagy hogy az ilyesmi alapesetben esetlegesen a komfortzónáján kívül este, így rá most nem is utaltam.
Az egyik, akit említesz, az eleve egy szorgalmas jómunkásember, így nála nem volt olyan kihívás, hogy efelé motiválni szükséges, vagy hogy az ilyesmi alapesetben esetlegesen a komfortzónáján kívül este, így rá most nem is utaltam.
Nov 23, 2020 23:55:10
Nemfatyle
(
x7)
Nov 23, 2020 23:55:28
x7)
Fizettek?
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2020 23:55:33
x68)
Devizás haver, meg még valaki.
Ez már Dancsó? Nem osztasz meg semmit? :DDD
sodika
Nov 23, 2020 23:57:53
Nem is. Ezeket már évekkel ezelőtt elmeséltem, amikor RGL-lel aktuális volt a téma.
Ő bevallottam nem is kíván rendszeresen dolgozni.
Ez volt a lényeg.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ez volt a lényeg.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nov 23, 2020 23:57:53
xray
(
x21)
Nov 23, 2020 23:58:10
x21)
RGL azért ambivalens a dolog, mert már 2016-ban nyáron, amikor meglátogattam Stuttgartban, felajánlottam neki, hogy kiveszek neki ott rögtön egy albit, sőt: már aznap este sem kell az utcán aludnia, mert amíg nincs albi, kap hotelszobát, ha cserébe megígéri, hogy napi 8 órában komolyan munkakereséssel fogja tölteni az idejét.
te idióta, egy vándorcigányt akarsz letelepíteni és dolgoztatni, aki ráadásul elmebeteg? xd És teljesen őszintén elmondta, hogy nem töltené azzal, így ebben maradtunk.
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2020 23:58:35
x68)
Mi lenne, ha eltakarodnál innen végleg? Meg úgy az egész internetről?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2020 23:59:01
x68)
És nem válaszoltál, rendeltél gamer széket, vagy csak hazudtál, mint ahogy mindig, te szar?
A háromszor megrendelt neted érkezik már?
Mifaaaaaaaaaaaan
A háromszor megrendelt neted érkezik már?
Karib
(
x10)
Nov 23, 2020 23:59:18
x10)
Micsoda nyelvtani masnizás :) Törlesztőképes = tudna fizetni, de nem fizet. Nyugodtan bevallhatod a trollbácsiknak. Egyébként elég sok árucikket emlegettél a közelmúltban, mikor fogod őket megvásárolni? 4K tévé, PS5, ablaktisztító robot, normális ágy (ágykeret és matrac), tévéállvány, mikró, lámpák. Csóró sodi lett a sodi?
Ásó27
(
x68)
Nov 24, 2020 00:00:47
x68)
xray
(
x21)
Nov 24, 2020 00:01:48
x21)
sneci, kezd el magadra alkalmazni a munkakeresést, mert egyelőre egy lezüllött alkoholista életét éled és te akarsz életvezetési tanácsokat másoknak osztogatni. téged addig kéne ütni, amíg mozogni bírsz.
Ásó27
(
x68)
Nov 24, 2020 00:03:14
x68)
Endre feküdj le egy kicsit, aztán majd 2-3 körül gyere vissza, és hazudgálj, hogy te miket nézegettél, hogy meg fogod rendelni, csak véletlenül pont nem jött össze valami miatt!
Mifaaaaaaaaaaaan
Karib
(
x10)
Nov 24, 2020 00:08:30
x10)
Azt csak azért nem írtam, mert december elején juszt is megrendelni. Persze nem kizárt, hogy valami halaszthatatlan elsodikázás közbejön.
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 24, 2020 00:12:18
Hol van jelenleg RGL?
Nov 24, 2020 00:12:18
Ásó27
(
x68)
Nov 24, 2020 00:14:03
x68)
Hol van jelenleg RGL?
Sodi matracán pihenget
Nemfatyle
(
x7)
Nov 24, 2020 00:18:45
x7)
Törlesztőképes XDD Egy centet se fogsz látni tőlük azt elhiheted
sodika
Nov 24, 2020 00:24:48
Hol van jelenleg RGL?
Bécsben parkol egy olyan helyen, ahol van publikus wifi, mert gyakran stream-el élőben a híd alól.
Nov 24, 2020 00:24:48
Ásó27
(
x68)
Nov 24, 2020 00:27:03
x68)
Gamer szék?
Andi
Nov 24, 2020 00:27:41
Fú de szétkúrt engem Chris az előbb!
Nov 24, 2020 00:27:41
Bejlin
(
x8)
Nov 24, 2020 00:27:58
x8)
Hamarosan te is arra a sorsra jutsz. :)
sodika
Nov 24, 2020 00:28:00
Gamer szék?
Addig nem fekszem le.
Rehabilitált Magyarósi
Nem tudom. Az öregebb trollok biztos olvastak a Pinocchio-t. Engem a gyernott sodi nagyon emlékeztet rá. Főleg az a rész amikor a róka és a kandúr (mark es zolika) ellopjak a pénzét.
www.mek.iif.hu/porta/szint/human/szepirod/kulfoldi/collodi/pinokkio.htm#bm18
www.mek.iif.hu/porta/szint/human/szepirod/kulfoldi/collodi/pinokkio.htm#bm18
A kombájn elüt
(
x1)
Nov 24, 2020 00:28:29
x1)
Kérd meg, hogy neked is foglaljon helyet.
Ásó27
(
x68)
Nov 24, 2020 00:29:24
x68)
Addig nem fekszem le.
A jó döntés az lenne, ha belevetnéd magadat a Dunába!
xray
(
x21)
Nov 24, 2020 00:30:26
x21)
Nov 24, 2020 00:30:26
amíg a rendőrök rá nem találnak. sneci, szükséged lesz a kiscigó életben maradási tanácsaira a közeljövőben. tanulj tőle! Nov 24, 2020 00:30:26
xray
(
x21)
Nov 24, 2020 00:32:48
x21)
Addig nem fekszem le.
félnapokat baszol el a szar szék kereséssel, pedig az álláshirdetéseket kéne ezerrel keresned. idióta. Ezer dolgot átnyálaztam, és megerősítést nyert a jó döntés.
Összeszerelő Ödön
Nov 24, 2020 00:35:41
Remélem lesz gamer szék összeszerelő live. Had röhögjön mindenki. Foshni fogja :)
Endre, arra azért kérdezz rá, hogy van-e képes leírás hozzá.... jahhhh.... nem beszélsz németül :)
Endre, arra azért kérdezz rá, hogy van-e képes leírás hozzá.... jahhhh.... nem beszélsz németül :)
Nov 24, 2020 00:35:41
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 24, 2020 00:36:19
Nem is. Ezeket már évekkel ezelőtt elmeséltem, amikor RGL-lel aktuális volt a téma.
Ez volt a lényeg.
Ez volt a lényeg.
Pont mint te.
Nov 24, 2020 00:36:19
A kombájn elüt
(
x1)
Nov 24, 2020 00:38:54
x1)
Endre tuti, hogy ugyanolyan görbén fogsz ülni a gamer szarodon is, mert egy testi roncs egy hulladék selejt vagy.
Itt a neked való szék.
Itt a neked való szék.
sodika
Nov 24, 2020 00:44:55
Pont mint te.
Nov 24, 2020 00:44:55
Ásó27
(
x68)
Nov 24, 2020 00:46:21
x68)
Mit hadoválsz? Már megint be vagy baszva aloholista?
Ásó27
(
x68)
Nov 24, 2020 00:46:59
x68)
Apádnak is felajánlottál albérletet és áthidalást te pedofil szar?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemfatyle
(
x7)
Nov 24, 2020 00:49:32
x7)
Ez mi a szart jelent? Tudod mit, nem érdekel, megrendelted a széket?
104 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Soha többet nem írok ide