Nem fogja tudni összerakni a széket, ez biztos.
Streamről lesz hogyvolt, vagy rBali már vágja az 5 perces összefoglalót?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ja, hogy nem szerelve kérte..
pedofilsodiasodi
majd az anyja segít neki webkamerán
Mit is várunk tőle :D
Ó én tegnap dél óta szájerpankozok, de ha időm engedi a hétvégén megpróbálok összevágni valamit a mai szerencsétlenkedéseiből :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
NSZKSZ! Én ma ebédszünetben tervezem elkezdeni :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Kerék és háttámla nélkül is gémer szék a szék. Valszeg addig lehet eljutni, mint ahogy a nagy ticket is nyelvtalilag működni fog. Ugye sodi? Pörög a céges chat? Releváns kérdések fel lettek téve? Hétvégén túlóra lesz? Vagy szájerpunk stream lesz? Tutorial kijatszva? Sok kérdés kevés válasz!
Valamit mókolt a játékkal, de hát a fasz fog végignézni 3 óra Szájperpánk szenvedést, ha maga is játszhat a játékkal? Ez a hajó elment Endrének. Ismét. Ennyit számít 12 óra késés, piszony.
Érdemes volt felkelnie, mert kapott valamennyi donétet... Persze nem ő, hanem a mirror megint :D
Mert ilyen SoDI a SoDI
Mármint 18 órával később!
Mifaaaaaaaaaaaan
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Amúgy nem csak, hogy látni lehet, hanem még büszke is rá!
Mifaaaaaaaaaaaan
Mindent a Tanszékért!
Minden egy folyamat
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem volt szetáp, nem volt 7 fütyikamera, nem volt Elgato.
Egy lepukkant Kolosy téri iroda, egy lefingott szék és egy ósdi webcam volt csak, de a Recskaboy blog azonnal Index-címlapra repítette a púpost! Ebből nem tanulni ostobaság, Hahó! Megtaláltad a helyed az interneten, és nem profitálsz belőle! Ez ám a kudarc!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
mintyárt kész van a projekt menedzser tool, kegyelmes uram.
A chaturbate "freak" szekciójában hatalmas szám lenne a tyodi, piszony!
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Arról nem is beszélve, h amikor kész lesz a karakterrel, egyből egy másik joystick-et vesz kézbe...
Ő egyszerre játszik bill egér és joystikkal mert amit nem tud megjegyezni a billentyűzeten gomd, azt tudja nyomogatni a joystick-on. Ez nem azért van mert ennyire profi, hanem mert egy kikúrt retardált. Egy öregedő buzi.
Na ez.
Nyevtanulás dettó. "30 éves kora felett az ember képtelen idegen nyelvet elsajátítani" és hasonló idióta, önnyugtató autizmusok. Hogy a picsába maradt ez az ember életben egyáltalán eddig???3
Ez az oral jelly spam félre lett címezve, tutira puha slagnak szánták...
Na tejhabosítás, csá.
ubuntusként azért hetyetyéztem ezen egyet
Zsery, miért játszod magyarul ezt a szart?
Három-négy fős cégről van szó? Akkor talán elhiszem.
Az is csak akkor, ha van egy darab főnök, és néhány kvázi freelancerje, aki eddig szándékosan nem csinált semmilyen chatet, mert nem csak téged, hanem másokat is direkt el akart szeparálni egymástól.
Mégegyszer sodika: 2020-ban nincs olyan, hogy egy csapatnak nincsen semmilyen IM rendszere, mert nem kell csinálni se. Ha felveszitek egymást facebookon, ott a facebook messenger. Ha tudod a többiek telefonszámát, ott a viber/signal/whatsapp és társai. Ha gmail használtok, automatikusan ott van a gchat. Az egyetlen mód ezt elkerülni, ha senki nem tudja a többiek nevét vagy telefonszámát.
Tehát vagy mindig is volt chat, és most is csak valamit félreértesz (például a projecthez csinálták neked külön chatet), vagy csapat nincs, tehát nem ismerik egymás nevét sem az alkalmazottak, csak annak a főnökét.
csak trollok, trashesek és pár alkalmi katasztrófaturista nézi
Just Dance, hahó!
Hát, az nekünk vicces volt, ahogy kapálózott az amorf kaszáspók testével, csak úgy himbálózott jobbra-balra a heges poci, meg a hombár askenázi fej.
De nagyjából biztos vagyok benne, hogy soha egyetlen mozdulatot sem talált el, egyszerűen túl bonyolult volt neki az a játék.
Én őszinte örömöt egyedül a Mancs Őrjárat stream alatt láttam az arcán, ott nagyjából tudta követni a játékmenetet.
*kacsint*
Volt valami Spyro nevű, kisgyerekeknek való sárkányos játék, azt is nagyon szerette.
Egyébként az elmúlt 5 év tapasztalatai alapján a véleményem az, hogy Endre szellemi képességei valahol az enyhe értelmi fogyaték szintje körül mozognak. Néha van 1-1 jobb napja, amikor csak nagyon buta, de ezek egyre ritkábbak. Mondjuk soha nem is voltak magas elvárásaim egy olyan emberrel szemben, akinek az egyetlen értékelhető végzettsége egy kisegítő osztályos érettségi, de még így is meg tud lepni, hogy mennyire életképtelen és gyépés.
juszt is orvos lesz berlinben, az idóta.:))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Dr. Kiss Endre Farkas PhD urológus, doktori fokozatát a bunkibankban szerezte fütyifogdosásból.
KELL!!!!
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
MERT EZ KELL!
Mínusz egy érzéstelenítés, mínusz egy minőségi kategória a dentális holokauszt felszámolásánál. Csak így tovább, a végére tényleg csak a sarki arab véső+kalapács megoldása fog beleférni a vészesen és vég nélkül apadó hitelkeretbe. Puha slag nem tanul semmiből, epizód 87235.
Na tejhabosítás, csá.

A faszverésben is PhD-ja van, kétdoktoris sodi a sodi. Kár hogy ezen a területen véget ért a tudományos munkája, hisz a piton már soha többet nem fog felállni. Csak nyúzni lehet, rendes maszturbációra alkalmatlan.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
majd ha megvette elmondom miért nem jók ezek a tipusu állványok arra amire használni akarja :D
#50euro + kamatok

Endre már nem csak a miskolci cigók problémáit hidalja át, hanem a sajátjait is? Ez fejlődés!
Mifaaaaaaaaaaaan
Dolgozni mikor fogsz??? Vagy már ki is basztak?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Jó vétel, Márk majd el tudja adni a vaterán! :D
Nem is mesélted, terhelődnek már a cigók?
Én is most megyek átvenni a zsír új audimat.
feljavítod a stream hangminőségét, de attól a stream minőség még szar marad, Hahó!
olyan mintha befújnád parfümmel a szart, hogy feljavítsd a szagát, de attól az még ugyanúgy egy darab szar marad.
belehajszolja magát, mert idióta.
amúgy igazságtalan vagy, mert nem számolod hozzá az adósok törlesztését.
deficás: 100 euró
bittner: 0
márk: 0
becsületes zoli: 0
autiloopol. evidenciákat.
Miért nem állandósul a reggeli hatos kezdés? Szerintem kurva nagy ötlet volt, Gyagyás! Hányan nézték, ahogy szerencsétlenkedsz???
Sőt, szerintem kezdj hajnali négykor! Így sosem lesz médiabirodalmad, pasztmek! ;)
Miért, vett neki megint valaki?
Mifaaaaaaaaaaaan
felrakattam végre a téligumit a Superbemre. (true)
meg valami fogsor és józanság is kéne, te szardarab.
hát azért hetyetye
Ez jó :D
Rád az ember csak és kizárólag panaszkodik,mikor olvastad azt hogy na endre ez egy jó stream volt?!
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Az miért nem zavar, hogy fogalmad sincs a játékokról?
Mifaaaaaaaaaaaan
Szerző:
Faszaság van
(
x2)
Dec 10, 2020 09:32:25
Válasz
(0)
x2)
Válasz
(0)
snecigeci, minygyeny a jegynyatyopp jenygybeny?
Roshi
Dec 10, 2020 09:33:43
Nah ezért nem volt érdemes megszületned.
Dec 10, 2020 09:33:43
Faszaság van
(
x2)
Dec 10, 2020 09:44:50
x2)
féregnyúlvány, neked a Szenteste annyiban tér el a többitől, hogy nem twinkyboyokra, hanem a Wham! - Last Christmas klippjére nyúzod a döglött slagot, utye?
pedofilsodiasodi
(
x2)
Dec 10, 2020 09:46:55
x2)
Gamer szék merre? Nem az volt,hogy Cyberpunk csak gamer székben lesz, addigra megjön a szék?!
Hazudott volna a sodi? -dehát olyat ő nem szokott.
Érdekes, VRék nem egy csöves pléddel leterített hokedliről streamelnek....
Hogy is van ez?
Mindegy.
pedofilsodiasodi
Hogy is van ez?
Mindegy.
Faszaság van
(
x2)
Dec 10, 2020 09:54:20
x2)
Tényleg, te fasz, Magyarósi Csaba is szokott hullarészegen buziszaunákba járni, úgy mint te az utazós flokkjaidban?
pedofilsodiasodi
(
x2)
Dec 10, 2020 09:57:06
x2)
Sodi.
Definiálnád nekem, mi az a térkép és hogy kell használni, értelmezni?
NSZKSZ
pedofilsodiasodi
Definiálnád nekem, mi az a térkép és hogy kell használni, értelmezni?
NSZKSZ
bolgár jeti
(
x30)
Dec 10, 2020 10:01:16
x30)
Gamer szék merre? Nem az volt,hogy Cyberpunk csak gamer székben lesz, addigra megjön a szék?!
Hogy is van ez?
Mindegy.
Hogy is van ez?
Mindegy.
pedofilsodiasodi
(
x2)
Dec 10, 2020 10:04:07
x2)
Ja, hogy nem szerelve kérte..
balek
(
x10)
Dec 10, 2020 10:06:35
x10)
youtu.be/SUNpL2yLT0I?t=10667
Sodi: "Várjá' van még valami elbúcsúzós kérdés vagy valami." - Felveszi a szemüveget, elkezdi olvasni a kommentet - "Hagyd má' abba. Hova hagynád abba most haltál meg egy órája. Mifaaan? Na mindegy."
Twitch üzenet: "hova hagynád abba, meg se haltál már több mint egy órája"
Hiába néz a gülü szemeivel olvasni se tud már, annyira elitta az agyát. Nem csoda hogy még azzal a játékkal is szenved amit magyarul próbál meg játszani.
Persze egy senior programozónak egymilliós fütyivel miért is kéne tudnia olvasni és szöveget értelmezni.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Sodi: "Várjá' van még valami elbúcsúzós kérdés vagy valami." - Felveszi a szemüveget, elkezdi olvasni a kommentet - "Hagyd má' abba. Hova hagynád abba most haltál meg egy órája. Mifaaan? Na mindegy."
Hiába néz a gülü szemeivel olvasni se tud már, annyira elitta az agyát. Nem csoda hogy még azzal a játékkal is szenved amit magyarul próbál meg játszani.
Persze egy senior programozónak egymilliós fütyivel miért is kéne tudnia olvasni és szöveget értelmezni.
-
Dec 10, 2020 10:07:16
Dec 10, 2020 10:07:16
A kombájn elüt
(
x1)
Dec 10, 2020 10:09:09
x1)
Linzi Strici Márk
Dec 10, 2020 10:09:17
Szopjad csak te autista kutya sodi, mindjárt elmegy a Nagy Ügyfél!
Dec 10, 2020 10:09:17
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Dec 10, 2020 10:26:53
x2)
youtu.be/SUNpL2yLT0I?t=10667
Mit is várunk tőle :D
rBali
(
x24)
Dec 10, 2020 10:45:42
x24)
Ó én tegnap dél óta szájerpankozok, de ha időm engedi a hétvégén megpróbálok összevágni valamit a mai szerencsétlenkedéseiből :D
rBali
(
x24)
Dec 10, 2020 10:46:27
x24)
Bolgár jetinek ment volna a válasz, hülye autista vagyok
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 10, 2020 10:47:43
x38)
Jól volt a sztrím? Érdemes volt felkelni reggel, púp? Eddig lehetett eljutni? Most pedig rágyúrsz a kirúgásocskára?
bolgár jeti
(
x30)
Dec 10, 2020 10:55:27
x30)
NSZKSZ! Én ma ebédszünetben tervezem elkezdeni :D
mifaaan
(
x1)
Dec 10, 2020 11:10:42
x1)
Kerék és háttámla nélkül is gémer szék a szék. Valszeg addig lehet eljutni, mint ahogy a nagy ticket is nyelvtalilag működni fog. Ugye sodi? Pörög a céges chat? Releváns kérdések fel lettek téve? Hétvégén túlóra lesz? Vagy szájerpunk stream lesz? Tutorial kijatszva? Sok kérdés kevés válasz!
Nulladikos Snecológus
Dec 10, 2020 11:31:53
Amugy tuljutott a tutorialon?
Dec 10, 2020 11:31:53
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 10, 2020 11:34:45
x37)
Amugy tuljutott a tutorialon?
Valamit mókolt a játékkal, de hát a fasz fog végignézni 3 óra Szájperpánk szenvedést, ha maga is játszhat a játékkal? Ez a hajó elment Endrének. Ismét. Ennyit számít 12 óra késés, piszony.
700 ezer fütyi
(
x1)
Dec 10, 2020 11:37:43
x1)
Jól volt a sztrím? Érdemes volt felkelni reggel, púp? Eddig lehetett eljutni? Most pedig rágyúrsz a kirúgásocskára?
Érdemes volt felkelnie, mert kapott valamennyi donétet... Persze nem ő, hanem a mirror megint :D
Mitvisz
(
x1)
Dec 10, 2020 11:41:44
x1)
Endre! Néztem volna a streamedet, elvégre is ez az évtized játéka. De sajnos ezt is elsodikáztad. Mégis minek nézze az ember a te tyeknikai próbás sztrimedet, mikor már 12 órája kint van a játék?
Gratulálok! itt volt a lehetőség, hogy felfuttasd a médiabirodalmat, de neked REGGEL 6-KOR kell, 12 órával a megjelenés után nyomnod! Balfasz! Andi, CSÁ!
Gratulálok! itt volt a lehetőség, hogy felfuttasd a médiabirodalmat, de neked REGGEL 6-KOR kell, 12 órával a megjelenés után nyomnod! Balfasz! Andi, CSÁ!
lavor
Dec 10, 2020 11:54:03
Gratulálok gyagyás, megmutattad ismét, hogy milyen minőséget képviselsz. Hónapok óta vered a nyálad a szájerpunkra, erre most amikor megjelenik és óriási a hype körülötte elsodikázod a streamet. Hétfőtől szerdáig fütyizel, de amikor lehetne egész nap streamelni a játékot, akkor hirtelen már dolgoznod kell.
Mindenki kíváncsi most a játékra, itt lett volna az alkalom új, nem troll nézőket bevonzani. Ha csak felolvasod a világkompendiumot már érdekfeszítőbb lenne a közvetítésed. De egy ilyen népszerű játék megjelenésére igazán illett volna felkészülni.
Soha senki nem lesz kíváncsi a szerencsétlenkedésedre. Játszani úgy tudsz, mint egy orángután, nem vagy szórakoztató és semmilyen érdekes dologról nem tudsz beszélni a közvetítés során.
Ez volt az utolsó esélyed a streamer vonalon bármit is elérni, ezt is elcseszted. Ez az év úgy tűnik a lezárások éve. Elment az álommeló 1 nap után, elsodikázódott az álom stream.
Ne is erőltesd tovább, innen már nincs feljebb. Melócsá se tart sokáig, tudod jól, hogy túl nagy falat neked ez a ticket, ennél milliószor egyszerűbb feladatok is kifogtak rajtad.
Add el a komplett setupot, vedd fel az összes pénzt a hitelkártyákról és irány púpszász.
A magyar fogorvosok úgyis olcsóbbak.
Mindenki kíváncsi most a játékra, itt lett volna az alkalom új, nem troll nézőket bevonzani. Ha csak felolvasod a világkompendiumot már érdekfeszítőbb lenne a közvetítésed. De egy ilyen népszerű játék megjelenésére igazán illett volna felkészülni.
Soha senki nem lesz kíváncsi a szerencsétlenkedésedre. Játszani úgy tudsz, mint egy orángután, nem vagy szórakoztató és semmilyen érdekes dologról nem tudsz beszélni a közvetítés során.
Ez volt az utolsó esélyed a streamer vonalon bármit is elérni, ezt is elcseszted. Ez az év úgy tűnik a lezárások éve. Elment az álommeló 1 nap után, elsodikázódott az álom stream.
Ne is erőltesd tovább, innen már nincs feljebb. Melócsá se tart sokáig, tudod jól, hogy túl nagy falat neked ez a ticket, ennél milliószor egyszerűbb feladatok is kifogtak rajtad.
Add el a komplett setupot, vedd fel az összes pénzt a hitelkártyákról és irány púpszász.
A magyar fogorvosok úgyis olcsóbbak.
Dec 10, 2020 11:54:03
Ásó27
(
x68)
Dec 10, 2020 11:54:33
x68)
Mármint 18 órával később!
Szájerpunk
Dec 10, 2020 12:10:12
Fenn van torrenten is a szájbapánk. Jól elbasztál megint 60 eurót buzi pedó.
Biztos vagyok benne hogy még csak végig se fogod játszani, te utolsó szar csicskagyász.
Biztos vagyok benne hogy még csak végig se fogod játszani, te utolsó szar csicskagyász.
Dec 10, 2020 12:10:12
p00p
(
x2)
Dec 10, 2020 12:12:09
x2)
Google Stadia-n is fent van a játék, még a milliós gémerpc sem kell hozzá.
Kilóg a kanóc, bazmeg
sodika
Dec 10, 2020 12:13:47
Sok játékot sajnálok, mert sok pénz ment el rájuk, de ezt az egyet biztos hogy nem. :)
Egyrészt.
Másrészt egy ilyen folyamatosan javítgatott cuccnál szerintem nem hátrány, hogy azonnal feltelepül valamennyi frissítés.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Egyrészt.
Másrészt egy ilyen folyamatosan javítgatott cuccnál szerintem nem hátrány, hogy azonnal feltelepül valamennyi frissítés.
Dec 10, 2020 12:13:47
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 10, 2020 12:16:55
x38)
Képtelen vagy vele játszani, Hahó!
Igazi kudarc volt ez a játék a számodra!
Nem hozott ismertséget, nem hozott nézőket, nem tudsz vele játszani, és még a faszod se áll fel!
Nem hozott ismertséget, nem hozott nézőket, nem tudsz vele játszani, és még a faszod se áll fel!
p00p
(
x2)
Dec 10, 2020 12:18:12
x2)
Kb kidobhatod az otto-s porszívódat a picsába. Ezt a cybrepunkot kipróbálom délután a stadia-n.
Hogy halad a nagy ticket?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Hogy halad a nagy ticket?
xray
(
x21)
Dec 10, 2020 12:19:06
x21)
Sok játékot sajnálok, mert sok pénz ment el rájuk, de ezt az egyet biztos hogy nem. :)
Egyrészt.
utálsz játszani, mi a faszt erőlködsz idióta? mindenki rosszul van attól, amit a művelsz. maximum röhögni megy mindenki a csatornádra, vagy szörnyülködni. Egyrészt.
Roshi
Dec 10, 2020 12:22:20
Csak pazarlod az idődet. Mindenki tudja, látja hogy sztrimen kívül 5 percet nem játszol egyik játékoddal sem. Idődet fake news olvasással, filmrzessel és ivással töltöd.
Dec 10, 2020 12:22:20
Ásó27
(
x68)
Dec 10, 2020 12:23:17
x68)
A veknistreamek sokkal jobbak voltak amúgyis, és nem csak azért, mert láttuk az arcodon a fájdalmat!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Dec 10, 2020 12:23:36
x68)
Csak pazarlod az idődet. Mindenki tudja, látja hogy sztrimen kívül 5 percet nem játszol egyik játékoddal sem. Idődet fake news olvasással, filmrzessel és ivással töltöd.
Amúgy nem csak, hogy látni lehet, hanem még büszke is rá!
Gémer Pc
Dec 10, 2020 12:23:44
A Szájperpánkot majd megnézem egy normális értelmes embertől a sodi az legyen sodi azaz igya le magát a sárgaföldig üvöltsön és csapkolodjon a gép előtt,mert ilyen sodi a sodi.
Dec 10, 2020 12:23:44
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 10, 2020 12:25:05
x37)
Nem szokásom torrentezni, de ezt a szájbapánkot most lehúzom onnét, mert hallottam olyan véleményt, hogy elég gyéren van optimalizálva és bugos egyelőre. Ha ez igaz, akkor meg fogom várni a Game of the Year Editiont belőle, ami tartalmazza az összes patchet meg DLC-t, és csak akkor fogom megvenni. A Witcher 3-mal is így csináltam, és kurvára nem bántam meg, hogy csak egy évvel később játszottam végig.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Dec 10, 2020 12:28:04
x6)
A valóságot a snecológusok Univerzuma alakítja:
Palvin Barbara az autisták elfogadásáért kampányol
www.egeszsegtukor.hu/gyerektukor/palvin-barbara-az-autistak-elfogadasaert-kampanyol.html
hát azért hetyetye
www.egeszsegtukor.hu/gyerektukor/palvin-barbara-az-autistak-elfogadasaert-kampanyol.html
Barbi
Dec 10, 2020 12:30:03
A valóságot a snecológusok Univerzuma alakítja:
egeszsegtukor.hu/gyerektukor/palvin-barbara-az-autistak-elfogadasaert-kampanyol.html
egeszsegtukor.hu/gyerektukor/palvin-barbara-az-autistak-elfogadasaert-kampanyol.html
Mindent a Tanszékért!
Dec 10, 2020 12:30:03
xray
(
x21)
Dec 10, 2020 12:31:15
x21)
Dec 10, 2020 12:31:15
Mindent a Tanszékért!
és broni már le van szarva? Dec 10, 2020 12:31:15
Ásó27
(
x68)
Dec 10, 2020 12:31:31
x68)
és broni már le van szarva?
Minden egy folyamat
Faszaság van
(
x2)
Dec 10, 2020 12:40:44
x2)
Látod féreg, még mindig akkor voltál a legsikereseb, amikor a faszodat verted a wecambam.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 10, 2020 12:44:04
x38)
Látod féreg, még mindig akkor voltál a legsikereseb, amikor a faszodat verted a wecambam.
Egy lepukkant Kolosy téri iroda, egy lefingott szék és egy ósdi webcam volt csak, de a Recskaboy blog azonnal Index-címlapra repítette a púpost! Ebből nem tanulni ostobaság, Hahó! Megtaláltad a helyed az interneten, és nem profitálsz belőle! Ez ám a kudarc!
Ásó27
(
x68)
Dec 10, 2020 12:46:05
x68)
Na és hogy áll a "Nagy Feladat"??
Mifaaaaaaaaaaaan
700 ezer fütyi
(
x1)
Dec 10, 2020 12:48:15
x1)
telex.hu/szorakozas/2020/12/10/cyberpunk-2077-cd-projekt-red-rekord
Egymillióan néztek Twitchen Cyberpunk streameken tegnap, a SoDI-nak ebből az egymillióból nullát sikerült szereznie, mert balfasz SoDI a SoDI.
Mert ilyen SoDI a SoDI
Egymillióan néztek Twitchen Cyberpunk streameken tegnap, a SoDI-nak ebből az egymillióból nullát sikerült szereznie, mert balfasz SoDI a SoDI.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Dec 10, 2020 12:48:26
x2)
Na és hogy áll a "Nagy Feladat"??
mintyárt kész van a projekt menedzser tool, kegyelmes uram.
Faszaság van
(
x2)
Dec 10, 2020 13:01:50
x2)
A chaturbate "freak" szekciójában hatalmas szám lenne a tyodi, piszony!
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 10, 2020 13:15:03
x8)
Nézem ezt a csodás müsort,azt mondja a buzidémon: ne legyünk nénivel mert az idegesítene a játékban. XD
A kombájn elüt
(
x1)
Dec 10, 2020 13:27:08
x1)
Amikor a karakterválasztásnál a faszit válaszja és konfigolja, az alak meztelen és a farok méret! is állítható, Endre elég sokáig elidőzik itt és látszik rajta, hogy nem tud mit kezdeni a helyzettel, legszívesebben lelőné a sztrímet , hogy alaposan megszemlélje hősét, és, hogy valami fiatalosabb arcot kreáljon neki XD
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 10, 2020 13:28:34
x9)
Amúgy ez az "eddig lehet eljutni" mantra lenyűgöző.
Tökéletesen leírja a gnóm világfelfogását.
Csak ő van, ő az etalon, ha neki nem megy valami akkor más embernek TUTI nem megy.
A leggázabb az az, hogy nem bonyolultabb játékokban akad el. Gyakorlatilag a legegyszerűbb kommersz AAA játékok okoznak neki gondot rendre.
Talán 10-12 éve lett volna szerencséje a púposnak amikor még a lineáris cover-based shooterek voltak a menők, nem pedig a ubisoft-féle openworld fosok.
Egy CoD-nál bonyolultabb játékhoz szerintem tényleg hetekig kéne gameplay videókat meg tutorialokat néznie ahhoz hogy legalább egy minimális fingja legyen arról, hogyan juthat előre érdemlegesen, de a történetet akkor is le fogja szarni magasról, mert csökkent értelmi képességű és csak mímeli azt amit másoktól lát.
Elmegy megnézni egy filmet, de nem érdekli, csak tudja hogy "így szokás szórakozni", nem képes felfogni a filmben zajló narratívát, csak nézi a fényeket és zabálja a popcornt.
A púpos begyakorolhatja a játékmechanikákat és utána alkalmazhatja őket kombinációszerűen, de sose fogja élvezni a narratívát vagy azt hogy halad előre, mert nem a saját erejéből teszi.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Csak ő van, ő az etalon, ha neki nem megy valami akkor más embernek TUTI nem megy.
A leggázabb az az, hogy nem bonyolultabb játékokban akad el. Gyakorlatilag a legegyszerűbb kommersz AAA játékok okoznak neki gondot rendre.
Talán 10-12 éve lett volna szerencséje a púposnak amikor még a lineáris cover-based shooterek voltak a menők, nem pedig a ubisoft-féle openworld fosok.
Egy CoD-nál bonyolultabb játékhoz szerintem tényleg hetekig kéne gameplay videókat meg tutorialokat néznie ahhoz hogy legalább egy minimális fingja legyen arról, hogyan juthat előre érdemlegesen, de a történetet akkor is le fogja szarni magasról, mert csökkent értelmi képességű és csak mímeli azt amit másoktól lát.
Elmegy megnézni egy filmet, de nem érdekli, csak tudja hogy "így szokás szórakozni", nem képes felfogni a filmben zajló narratívát, csak nézi a fényeket és zabálja a popcornt.
A púpos begyakorolhatja a játékmechanikákat és utána alkalmazhatja őket kombinációszerűen, de sose fogja élvezni a narratívát vagy azt hogy halad előre, mert nem a saját erejéből teszi.
Faszaság van
(
x2)
Dec 10, 2020 13:30:50
x2)
Amikor a karakterválasztásnál a faszit válaszja és konfigolja, az alak meztelen és a farok méret! is állítható, Endre elég sokáig elidőzik itt és látszik rajta, hogy nem tud mit kezdeni a helyzettel, legszívesebben lelőné a sztrímet , hogy alaposan megszemlélje hősét, és, hogy valami fiatalosabb arcot kreáljon neki XD
Arról nem is beszélve, h amikor kész lesz a karakterrel, egyből egy másik joystick-et vesz kézbe...
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Dec 10, 2020 13:34:15
x2)
Ő egyszerre játszik bill egér és joystikkal mert amit nem tud megjegyezni a billentyűzeten gomd, azt tudja nyomogatni a joystick-on. Ez nem azért van mert ennyire profi, hanem mert egy kikúrt retardált. Egy öregedő buzi.
Mortal Danger
Dec 10, 2020 13:39:57
Amúgy ez az "eddig lehet eljutni" mantra lenyűgöző.
Na ez.
Nyevtanulás dettó. "30 éves kora felett az ember képtelen idegen nyelvet elsajátítani" és hasonló idióta, önnyugtató autizmusok. Hogy a picsába maradt ez az ember életben egyáltalán eddig???3
Dec 10, 2020 13:39:57
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Dec 10, 2020 14:04:25
x2)
Találtam egy faptopot a Cyberpunkban és volt benne egy faptop, amin ez volt a bejövő e-mailek között, Sodi téged biztos érdekel :D
img.sodika.dk/imgur.com/374L0Hw.png
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
img.sodika.dk/imgur.com/374L0Hw.png
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 10, 2020 14:06:32
x5)
Találtam egy faptopot a Cyberpunkban és volt benne egy faptop, amin ez volt a bejövő e-mailek között, Sodi téged biztos érdekel :D
i.imgur.com/374L0Hw.png
i.imgur.com/374L0Hw.png
Ez az oral jelly spam félre lett címezve, tutira puha slagnak szánták...
technikai_proba
(
x1)
Dec 10, 2020 14:12:54
x1)
Ubuntura hogyan kell telepíteni a kiberpunkot?
ubuntusként azért hetyetyéztem ezen egyet
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 10, 2020 14:19:13
x37)
i.imgur.com/374L0Hw.png
i.imgur.com/374L0Hw.png
Zsery, miért játszod magyarul ezt a szart?
-
Dec 10, 2020 14:20:00
Egyébként úgy néz ki, a cégnél eddig tényleg nem volt chat, nem engem hagytak ki belőle.
Tegnap esti chat:
"Hallo zusammen!
Nachdem das Team immer größer wird, werden wir künftig hier kommunizieren, anstatt Mails herumzuschicken"
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Tegnap esti chat:
"Hallo zusammen!
Nachdem das Team immer größer wird, werden wir künftig hier kommunizieren, anstatt Mails herumzuschicken"
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Három-négy fős cégről van szó? Akkor talán elhiszem.
Az is csak akkor, ha van egy darab főnök, és néhány kvázi freelancerje, aki eddig szándékosan nem csinált semmilyen chatet, mert nem csak téged, hanem másokat is direkt el akart szeparálni egymástól.
Mégegyszer sodika: 2020-ban nincs olyan, hogy egy csapatnak nincsen semmilyen IM rendszere, mert nem kell csinálni se. Ha felveszitek egymást facebookon, ott a facebook messenger. Ha tudod a többiek telefonszámát, ott a viber/signal/whatsapp és társai. Ha gmail használtok, automatikusan ott van a gchat. Az egyetlen mód ezt elkerülni, ha senki nem tudja a többiek nevét vagy telefonszámát.
Tehát vagy mindig is volt chat, és most is csak valamit félreértesz (például a projecthez csinálták neked külön chatet), vagy csapat nincs, tehát nem ismerik egymás nevét sem az alkalmazottak, csak annak a főnökét.
Dec 10, 2020 14:20:00
Érdeklődő
(
x6)
Dec 10, 2020 14:20:01
x6)
Endre, ez a játék abszolút nem neked való. Olyanokat kéne nyomnod, amivel szívesen játszottál, és amiben volt némi sikerélményed is. Aminél fel tudod fogni a játékmenetet.
A Mancs Őrjáraton kívül sajnos nem emlékszem más ilyenre.
technikai_proba
(
x1)
Dec 10, 2020 14:20:23
x1)
Képtelen vagy vele játszani, Hahó!
technikai_proba
(
x1)
Dec 10, 2020 14:23:01
x1)
sodi, tegnap belenéztem az 5-i videódba, kb 1 óra technikai próbázás és kb 5 perc játék. komolyan azt hiszed, kíváncsi erre bárki is? ebből tuti nem lesz streamer karrier akkor sem, ha veszel még két elgato zöld hátteret és még 4-5 fütyikamerát
bolgár jeti
(
x30)
Dec 10, 2020 14:23:49
x30)
Endre, ez a játék abszolút nem neked való. Olyanokat kéne nyomnod, amivel szívesen játszottál, és amiben volt némi sikerélményed is. Aminél fel tudod fogni a játékmenetet.
Just Dance, hahó!
Érdeklődő
(
x6)
Dec 10, 2020 14:28:43
x6)
Just Dance, hahó!
Hát, az nekünk vicces volt, ahogy kapálózott az amorf kaszáspók testével, csak úgy himbálózott jobbra-balra a heges poci, meg a hombár askenázi fej.
De nagyjából biztos vagyok benne, hogy soha egyetlen mozdulatot sem talált el, egyszerűen túl bonyolult volt neki az a játék.
Én őszinte örömöt egyedül a Mancs Őrjárat stream alatt láttam az arcán, ott nagyjából tudta követni a játékmenetet.
CD Projekt Red
Dec 10, 2020 14:31:55
i.imgur.com/374L0Hw.png
i.imgur.com/374L0Hw.png
*kacsint*
Dec 10, 2020 14:31:55
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 10, 2020 14:35:52
x37)
Volt valami Spyro nevű, kisgyerekeknek való sárkányos játék, azt is nagyon szerette.
Egyébként az elmúlt 5 év tapasztalatai alapján a véleményem az, hogy Endre szellemi képességei valahol az enyhe értelmi fogyaték szintje körül mozognak. Néha van 1-1 jobb napja, amikor csak nagyon buta, de ezek egyre ritkábbak. Mondjuk soha nem is voltak magas elvárásaim egy olyan emberrel szemben, akinek az egyetlen értékelhető végzettsége egy kisegítő osztályos érettségi, de még így is meg tud lepni, hogy mennyire életképtelen és gyépés.
Zsénó
(
x22)
Dec 10, 2020 14:41:00
x22)
Dr. Kiss szakért:
Hahó
(
x135)
Dec 10, 2020 14:42:42
x135)
Dr. Kiss szakért:
juszt is orvos lesz berlinben, az idóta.:))
Kaleta Epstein Farkas
Dec 10, 2020 14:49:02
Dr. Kiss szakért:
Dr. Kiss Endre Farkas PhD urológus, doktori fokozatát a bunkibankban szerezte fütyifogdosásból.
Dec 10, 2020 14:49:02
Hahó
(
x135)
Dec 10, 2020 14:52:28
x135)
ahogy látom újabb 110 eurós spórolás lesz. ilyet akar venni este:
www.mediamarkt.at/de/product/_blue-microphones-auslegerarm-compass-schwarz-989-000899-1775050.html?fbclid=IwAR00KN3Gx0SSdQ2A-MBKbsjXuVzyKgMfEFh1v5W3yPbx4xXs-54jhH5s-S8
www.mediamarkt.at/de/product/_blue-microphones-auslegerarm-compass-schwarz-989-000899-1775050.html?fbclid=IwAR00KN3Gx0SSdQ2A-MBKbsjXuVzyKgMfEFh1v5W3yPbx4xXs-54jhH5s-S8
Zsénó
(
x22)
Dec 10, 2020 14:53:53
x22)
mediamarkt.at/de/product/_blue-microphones-auslegerarm-compass-schwarz-989-000899-1775050.html?fbclid=IwAR00KN3Gx0SSdQ2A-MBKbsjXuVzyKgMfEFh1v5W3yPbx4xXs-54jhH5s-S8
mediamarkt.at/de/product/_blue-microphones-auslegerarm-compass-schwarz-989-000899-1775050.html?fbclid=IwAR00KN3Gx0SSdQ2A-MBKbsjXuVzyKgMfEFh1v5W3yPbx4xXs-54jhH5s-S8
KELL!!!!
Alpár Pál
Dec 10, 2020 14:55:56
MERT EZ KELL!
Dec 10, 2020 14:55:56
A kombájn elüt
(
x1)
Dec 10, 2020 14:57:46
x1)
Meg valami Elgato lámpát is említett a szrím elején amit meg kell vennie
A régit sem nyúlták le a cigók ugye Endre? Elkérték, hogy amikor Karak fossa akkor megtalálják amit fosik!
A régit sem nyúlták le a cigók ugye Endre? Elkérték, hogy amikor Karak fossa akkor megtalálják amit fosik!
xray
(
x21)
Dec 10, 2020 15:00:27
x21)
Dec 10, 2020 15:00:27
alkalmi katasztrófaturista - ezen nagyon röhögök, xd Dec 10, 2020 15:00:27
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 10, 2020 15:02:57
x5)
KELL!!!!
Mínusz egy érzéstelenítés, mínusz egy minőségi kategória a dentális holokauszt felszámolásánál. Csak így tovább, a végére tényleg csak a sarki arab véső+kalapács megoldása fog beleférni a vészesen és vég nélkül apadó hitelkeretbe. Puha slag nem tanul semmiből, epizód 87235.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Dec 10, 2020 15:04:22
x7)
Csá Endre! Borzasztó streamer vagy semmi közöd hozzá.
A másik, hogy nem vagyok egy flexelős fajta, de most jelezte a főnök, hogy emelnek a fizun ( nem kértem), plusz elég szép lesz az évvégi bónusz is. Gémeskútországban nem csak szürkemarha van, van itt lóvé is rendesen! Bejelentkezek a fogászomhoz is az aktuális kezelésre. Lehet, hogy elrettentés végett megmutatom neki az orbitrágókat, megkérdezem majd, hogy mennyiért vállalná, ha vállalná egyáltalán. na melócsá
A jó portás csak baszik!
A másik, hogy nem vagyok egy flexelős fajta, de most jelezte a főnök, hogy emelnek a fizun ( nem kértem), plusz elég szép lesz az évvégi bónusz is. Gémeskútországban nem csak szürkemarha van, van itt lóvé is rendesen! Bejelentkezek a fogászomhoz is az aktuális kezelésre. Lehet, hogy elrettentés végett megmutatom neki az orbitrágókat, megkérdezem majd, hogy mennyiért vállalná, ha vállalná egyáltalán. na melócsá
Zsénó
(
x22)
Dec 10, 2020 15:05:25
x22)

Karib
(
x10)
Dec 10, 2020 15:06:18
x10)
A faszverésben is PhD-ja van, kétdoktoris sodi a sodi. Kár hogy ezen a területen véget ért a tudományos munkája, hisz a piton már soha többet nem fog felállni. Csak nyúzni lehet, rendes maszturbációra alkalmatlan.
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 10, 2020 15:11:06
x5)
majd ha megvette elmondom miért nem jók ezek a tipusu állványok arra amire használni akarja :D
Ásó27
(
x68)
Dec 10, 2020 15:12:19
x68)

Endre már nem csak a miskolci cigók problémáit hidalja át, hanem a sajátjait is? Ez fejlődés!
Hahó
(
x135)
Dec 10, 2020 15:19:21
x135)
még az is lehet, hogy karácsonyra meglepi magát egy 1500 eurós tévével és egy 3000 eurós luxuskanapéval. hiszen minden rendben van, faszaság van.
sodika
Dec 10, 2020 15:19:36
Már megrendeltem, és kifizettem.
Csak az értesítésre várok, hogy mehetek érte.
Nagyon remélem, hogy az esti stream-re ez már meglesz.
Dec 10, 2020 15:19:36
broni
(
x45)
Dec 10, 2020 15:21:12
x45)
veszem a kocsit a lidlinél,unalmba mondom vér, szex, rock and roll, megfordulok, pont ott ált egy nő mögöttem, kicsit furcsán nézett))))))))
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 10, 2020 15:21:30
x38)
Dolgozni mikor fogsz??? Vagy már ki is basztak?
sodika
Dec 10, 2020 15:23:54
Na, meg is jött. Átvehetem :)
6-ig dolgozom, és akkor elrohanok átvenni.
Dec 10, 2020 15:23:54
Érdeklődő
(
x6)
Dec 10, 2020 15:24:22
x6)
Jó vétel, Márk majd el tudja adni a vaterán! :D
Nem is mesélted, terhelődnek már a cigók?
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Dec 10, 2020 15:25:00
x2)
Na, meg is jött. Átvehetem :)
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 10, 2020 15:25:26
x19)
Ha nem vesz semmi kütyüt akkor is 2500 euró körül van a kiadása alapból, mindegy mennyit masnizik az excelben, ez tény. Már ez több mint a fizetése.
Mennyire vagy minuszbam endre? Első fiziig meglesz a 6000? XD
Bele kellene hajszolni még 1 pár ezer eurós költésbe srácok. Xd
Hahó
(
x135)
Dec 10, 2020 15:25:30
x135)
feljavítod a stream hangminőségét, de attól a stream minőség még szar marad, Hahó!
olyan mintha befújnád parfümmel a szart, hogy feljavítsd a szagát, de attól az még ugyanúgy egy darab szar marad.
Hahó
(
x135)
Dec 10, 2020 15:27:05
x135)
Ha nem vesz semmi kütyüt akkor is 2500 euró körül van a kiadása alapból, mindegy mennyit masnizik az excelben, ez tény. Már ez több mint a fizetése.
belehajszolja magát, mert idióta.
amúgy igazságtalan vagy, mert nem számolod hozzá az adósok törlesztését.
deficás: 100 euró
bittner: 0
márk: 0
becsületes zoli: 0
broni
(
x45)
Dec 10, 2020 15:29:38
x45)
index.hu/mindekozben/poszt/2020/12/09/palvin_barbara_az_autistak_elfogadasaert_kampanyol/
mi a rákot csinál egy autista???????!!!!!!!!!
óóóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Hahó
(
x135)
Dec 10, 2020 15:30:37
x135)
index.hu/mindekozben/poszt/2020/12/09/palvin_barbara_az_autistak_elfogadasaert_kampanyol/
autiloopol. evidenciákat.
Fekete bikapata
Dec 10, 2020 15:33:04
Miért nem állandósul a reggeli hatos kezdés? Szerintem kurva nagy ötlet volt, Gyagyás! Hányan nézték, ahogy szerencsétlenkedsz???
Sőt, szerintem kezdj hajnali négykor! Így sosem lesz médiabirodalmad, pasztmek! ;)
Dec 10, 2020 15:33:04
Hahó
(
x135)
Dec 10, 2020 15:35:21
x135)
az ázsiai nézőinek streamel reggel hattól Hahó! ott már olyankor dél van.
Ásó27
(
x68)
Dec 10, 2020 15:36:54
x68)
az ázsiai nézőinek streamel reggel hattól Hahó! ott már olyankor dél van.
Miért, vett neki megint valaki?
sodi-ingerlés
Dec 10, 2020 15:37:55
felrakattam végre a téligumit a Superbemre. (true)
Dec 10, 2020 15:37:55
sodika
Dec 10, 2020 15:38:35
Bár nem panaszkodott senki, de visszahallgattam magam, és zavart a hangminőség, ezért a saját önön mércém miatt javítom fel a hangminőséget. Ezért kellett a mikrofonállvány.
Dec 10, 2020 15:38:35
sodika
Dec 10, 2020 15:38:40
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Dec 10, 2020 15:38:40
Schwezoff Dávid
(
x6)
Dec 10, 2020 15:39:48
x6)
Bár nem panaszkodott senki, de visszahallgattam magam, és zavart a hangminőség, ezért a saját önön mércém miatt javítom fel a hangminőséget. Ezért kellett a mikrofonállvány.
meg valami fogsor és józanság is kéne, te szardarab.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 10, 2020 15:39:56
x38)
A saját önnön mércéd alapján miért nem javítod fel az egészségedet, te nyomorult kripli???
Tycoon
(
x2)
Dec 10, 2020 15:40:18
x2)
Bár nem panaszkodott senki
Ez jó :D
Rád az ember csak és kizárólag panaszkodik,mikor olvastad azt hogy na endre ez egy jó stream volt?!
Ásó27
(
x68)
Dec 10, 2020 15:40:25
x68)
Az miért nem zavar, hogy fogalmad sincs a játékokról?
xray
(
x21)
Dec 10, 2020 15:40:59
x21)
Dec 10, 2020 15:40:59
a te mércéd a marianna árokban van, ha egyáltalán tudod, mi az. Dec 10, 2020 15:40:59
138 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™