Arra válaszolj, hogy hogy állsz a nagy tickettel?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Ugye nem a zajos gépet akarod hangszigetelni.
Annak ugyanis egy módja van: eleve hangszigetelt ház, ahol megoldották a szellőzést is.
Te nem ilyet vettél, de ez még nem lenne baj, mert egy normális számítógép nem hangos.
Csak azért segítek, mert túlságosan fogyatékos vagy végrehajtani az alábbiakat, és amúgy se hallgatsz az okosabbra.
Szóval a te géped két dologért hangos: Egyrészt mert koszos, ki kell fújni a port belőle, esetleg újrapasztázni(ezzel lesz, aki vitatkozni fog, de szerintem ezt meg lehetne úszni némi szerencsével), másodjára pedig szarok a ventillátorok.
Szóval a követktezőt kell csinálnod:
- Szedd szét a gépet
- Fújd le a port róla alaposan. Ecsettel szedd le a maradékot
- Rakd össze újra, pörgesd meg egy játékkal, figyeld, hogy hangos-e.
- Ha igen, hallgatózz, és találd ki, hogy melyik ventillátor a leghangosabb
- Ha a táp, vagy a CPU-hűtő, akkor megbosszulta magát a fos géped, de szerencsére könnyen kezelhető a probléma, ki kell cserélni az alkatrészt. Egy normális táp 100-120 euró, hűtőt szerintem már kapsz 60-ért is.
- Ha a GPU, akkor szopás, azon is lehet hűtőt cserélni, de sokkal több szenvedés van vele. Meg lehet próbálni újrapasztázni, ami töri a garanciát, stb. Ha amúgy is GPU-t akarsz cserélni, akkor pedig itt az alkalom, csak az új ne valami noname szar legyen, hanem lehetőleg EVGA, vagy valami más, amiről ELŐRE elolvastad, hogy csöndes.
Na hallgass erre a sok csacskaságra SoDI. Folyadék-hűtés kell neked! Fejlődjön már a stream!
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A gépet szigorúan légmentesen kell lehangszigetelni. Aki mást mond az zsidaj troll aki csak ármánykodik.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Az első pontnál bukott el a dolog. Asodi nem tudja szétszedni. Vagy ha mégis valami sikerülne: lásd takarítórobot.
Nem bassz már fel, korábban is hangos volt.
A géped egy olcsó szemét, ideje már egy újat venni.
A jó portás csak baszik!
Ahol ventillátor van, ott zaj is van.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Hát mivel streamelsz, ezért a hang neked egy ún. hard constraint, azaz úgy kell beállítanod az Afterburnert, hogy SOHA ne legyen gyorsabb a ventillátor egy bizonyos szintnél.
Ez persze azzal jár, hogy néha melegebb és néha pedig lassabb lesz a gép, de nem véletlenül vesznek drágább, jobb minőségű alkatrészeket a streamerek.
Ideje upgradelni vízhűtésre!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Jesszusom, ez komoly?? Eleve fejlesztőket ügyfél elé engedni... És pont téged?
Na ez a cég is egy szánalmas gányolda lesz, most már semmi kétség.
Érdekes, az én 225W-os gpu-mmal szerelt gépemnek soha szinte nem hallom a hangját, pedig még csak nem is igazán drága hűtőket használok rajta.
Épp csak egy hajszállal jobbakat, mint te. Ja, és értem mit állítok az Afterburnerrel.
hallod sneci, az én gépembe ami egy full tower ház a tárhelyek miatt. van egy baszott nagy cpu hűtő 3 ventillátorral, a házban meg van 15db 140mm-es hűtő, és semmi hangja nincs. XD a tiédben van 3db venti és felszáll. miről beszélsz csóró?
#50euro + kamatok
Nem állna neki, mert bele se nyúlhat, meg eleve lusta hozzá, de azért nem rossz próbálkozás.
El. De egy bank ilyenre nem fog reagálni egy trollnak.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
mivel csak az egyik kérdésre válaszoltál, így a másik része kellemetlen számodra, azaz a nagy tickettel nem állsz sehogy.:)
hogy saccolod, mikor rúgnak ki amiatt, hogy nem tudtad megcsinálni?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
mert gyenge a gépe és ezzel tuningolja hogy valamire képes legyen :D
#50euro + kamatok
Fosol, patkány?
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
zúg a ventilátor, dójgozik a gép, brr, brr, híjes jutyuberek is használják, hetyetye
szutyok
Ahol a büdös, ott a meleg! Ugye Penészboy?
Te a kurva anyádért magyarázol meg mindent.
Azért hangos a géped, mert egy szar. Faszt masnizod már megint a valóságot?
Téged is hagytak anyádék melegedni, aztán nézd meg mi lett belőled! Egy testi fogyatékos, troz és gonosz lelkibeteg, aki még ráadásul gyerekekre veri a faszát.
alaposan meg fog ezt garantáljuk
Igazad lehet.
Ott van még az ikonikus hugyos mackó is:-D

Dániából KV. Mert Linzben nincs NesPresso márkabolt.... Labancia...
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
a sérvet
a fogakat
a púpot
a kopaszodást
a megvakulást
az impotenciát
az alkoholizmust
hát azért hetyetye
Jaja, és az összefingott, szaros, gecis "gémer" hokedlid.
Ez tudod mi? Lószar sem!
Kék háttér a festői El Gátóból.
hát azért hetyetye
Persze, kicsit sincs felvágás szaga a dolognak! Mert nyem olyan tyodi a tyodi.
Kurva fontos volt kiemelni, hogy Dániából van és hogy nem volt olcsó. Mert ennélkül nem sodi a sodi. aSodi.
Csak mondanám, ettől nem lesz kemény a slag! :) Te világbalpuhaslagja, nagyon röhögök rajtad!
kurva anyádat! :)
Ez egy kétségbeesett szerelmes üzenet Márknak:
"Újra van pénzem, szívem! Látod, drága dolgokat veszek, és van ott még, ahonnan ez jött! Ha visszajössz hozzám, mindennel elhalmozlak, csak engem kell hegesztened, senki mást!"
Senki nem olvassa a falát, nincsenek barátai. A cigánynak üzen, iszonyatosan kanos lehet így, hogy a szaunában sem tudja szabadjára ereszteni a benne lakó buzidémont. Menj vissza hozzá, Márk! Van ott még pár millió, amit el lehet lopni! :)
De még megemlíti, hogy nem volt olcsó, meg Dániából.
Ekkora proli!
Kapszulás, lol!
Retardált állat vagy Endre, a sarkon jobbat kapok a sparban.
Soha, most nagyon pörög a CyberBANK.
Az pont a legalja még a szar kapszulás kávénak is, te szerencsétlen. :D:D:D
Na tejhabosítás, csá.
márkás, nyugati, stb. le sem tagadhatnád, hogy proli vagy.:))
A jakobs az márkás? xD Nagyon értesz hozzá úgy látom.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Jakobs xDDDDDDDDDDD
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Atyaég, te ostoba, büdös proli korcs! xDDDDDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Half LIfe Alyx,Doom,Mario,and many others, like this post. :-DD
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Van estére egy kis kolumbiaim és egykis kubai füstölni és inni való. Na ehhez mit szólsz Sodika? :)
Hihetetlen, hogy folyton a sittes cigány szeretődön jár az eszed! Küldj neki áthidalást, ne virágnyelven üzengess!
Azzzz aztán márkás öcsém xD olyan márkás mint a műanyag mikrofon állványod.
#50euro + kamatok
pedig nem itttam vagy 20 éve.
És miért szeretnél buziszimulátort?
coub.com/view/2mo10b
Vedd már magad komolyabban egy kicsit, kibaszott kávés kapszulákkal flexelsz itt nekünk 39 évesen.
El sem tudom képzelni,hogy kávés kapszulákról posztolgassak hét miféle prolinak néznének az ismerőseim..
Levis farmer ,és 18k arany Törökországból:-D
Kindertojás, milka csoki :D
sodika
Dec 11, 2020 13:24:54
hehh :D
Dec 11, 2020 13:24:54
Nemfatyle
(
x7)
Dec 11, 2020 13:27:04
x7)
hehh :D
Arra válaszolj, hogy hogy állsz a nagy tickettel?
-
Dec 11, 2020 13:27:06
Nekem most a hangszigetelésen jár az agyam.
Mostantól minden stream-ben fejlődni kell valamit. :)
Nagyrészt már meglévő dolgok bevetésével, de részben új dolgokkal is.
Annak ugyanis egy módja van: eleve hangszigetelt ház, ahol megoldották a szellőzést is.
Te nem ilyet vettél, de ez még nem lenne baj, mert egy normális számítógép nem hangos.
Csak azért segítek, mert túlságosan fogyatékos vagy végrehajtani az alábbiakat, és amúgy se hallgatsz az okosabbra.
Szóval a te géped két dologért hangos: Egyrészt mert koszos, ki kell fújni a port belőle, esetleg újrapasztázni(ezzel lesz, aki vitatkozni fog, de szerintem ezt meg lehetne úszni némi szerencsével), másodjára pedig szarok a ventillátorok.
- Szedd szét a gépet
- Ha a táp, vagy a CPU-hűtő, akkor megbosszulta magát a fos géped, de szerencsére könnyen kezelhető a probléma, ki kell cserélni az alkatrészt. Egy normális táp 100-120 euró, hűtőt szerintem már kapsz 60-ért is.
- Ha a GPU, akkor szopás, azon is lehet hűtőt cserélni, de sokkal több szenvedés van vele. Meg lehet próbálni újrapasztázni, ami töri a garanciát, stb. Ha amúgy is GPU-t akarsz cserélni, akkor pedig itt az alkalom, csak az új ne valami noname szar legyen, hanem lehetőleg EVGA, vagy valami más, amiről ELŐRE elolvastad, hogy csöndes.
Dec 11, 2020 13:27:06
bolgár jeti
(
x30)
Dec 11, 2020 13:29:58
x30)
- Szedd szét a gépet
- Szedd szét a gépet
Na hallgass erre a sok csacskaságra SoDI. Folyadék-hűtés kell neked! Fejlődjön már a stream!
sztárprogramozó
(
x2)
Dec 11, 2020 13:31:19
x2)
Nekem most a hangszigetelésen jár az agyam.
A gépet szigorúan légmentesen kell lehangszigetelni. Aki mást mond az zsidaj troll aki csak ármánykodik.
sodika
Dec 11, 2020 13:31:50
A gép csak és kizárólag az Afterburner miatt hangos, de arra pont stream közben lettem rábeszélve, hogy használjam a ventillátorokhoz, és viszonylag alacsonyra állítsam.
Egyébként elé rakok pár hangszigetelő szivacsot, az lesz a hangszigetelés. Attól még felül és hátul tud szellőzni.
Egyébként elé rakok pár hangszigetelő szivacsot, az lesz a hangszigetelés. Attól még felül és hátul tud szellőzni.
Dec 11, 2020 13:31:50
Hitelkártyavár
Dec 11, 2020 13:32:16
- Szedd szét a gépet
- Szedd szét a gépet
Az első pontnál bukott el a dolog. Asodi nem tudja szétszedni. Vagy ha mégis valami sikerülne: lásd takarítórobot.
Dec 11, 2020 13:32:16
sodika
Dec 11, 2020 13:32:55
Afterburner nélkül nem hangos a gép, csak az pörgeti fel.
Így legalább atomstabil a gép, de ki tudja.
Lehet, hogy hagynom kéne kicsit jobban melegedni.
Dec 11, 2020 13:32:55
-
Dec 11, 2020 13:33:19
A gép csak és kizárólag az Afterburner miatt hangos, de arra pont stream közben lettem rábeszélve, hogy használjam a ventillátorokhoz, és viszonylag alacsonyra állítsam.
Dec 11, 2020 13:33:19
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Dec 11, 2020 13:33:52
x7)
A géped egy olcsó szemét, ideje már egy újat venni.
sodika
Dec 11, 2020 13:34:33
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Dec 11, 2020 13:34:33
-
Dec 11, 2020 13:35:01
Hát mivel streamelsz, ezért a hang neked egy ún. hard constraint, azaz úgy kell beállítanod az Afterburnert, hogy SOHA ne legyen gyorsabb a ventillátor egy bizonyos szintnél.
Ez persze azzal jár, hogy néha melegebb és néha pedig lassabb lesz a gép, de nem véletlenül vesznek drágább, jobb minőségű alkatrészeket a streamerek.
Dec 11, 2020 13:35:01
Puha Slag
(
x7)
Dec 11, 2020 13:35:44
x7)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ideje upgradelni vízhűtésre!
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 11, 2020 13:35:57
x16)
Még nem is ismer engem.
Majd valamikor jövő héten lesz csak vele zoom meeting, hogy megismerhessen engem.
Majd valamikor jövő héten lesz csak vele zoom meeting, hogy megismerhessen engem.
Jesszusom, ez komoly?? Eleve fejlesztőket ügyfél elé engedni... És pont téged?
Na ez a cég is egy szánalmas gányolda lesz, most már semmi kétség.
-
Dec 11, 2020 13:36:15
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Érdekes, az én 225W-os gpu-mmal szerelt gépemnek soha szinte nem hallom a hangját, pedig még csak nem is igazán drága hűtőket használok rajta.
Épp csak egy hajszállal jobbakat, mint te. Ja, és értem mit állítok az Afterburnerrel.
Dec 11, 2020 13:36:15
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 11, 2020 13:36:43
x5)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
hallod sneci, az én gépembe ami egy full tower ház a tárhelyek miatt. van egy baszott nagy cpu hűtő 3 ventillátorral, a házban meg van 15db 140mm-es hűtő, és semmi hangja nincs. XD a tiédben van 3db venti és felszáll. miről beszélsz csóró?
-
Dec 11, 2020 13:38:30
Miért kell elrontani a trollkodást? Az lett volna a lényeg, hogy rábeszéljük Sodit arra, hogy kapja szét a gémerpécét, óriási show lett volna.
Nem állna neki, mert bele se nyúlhat, meg eleve lusta hozzá, de azért nem rossz próbálkozás.
Dec 11, 2020 13:38:30
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 11, 2020 13:41:31
x38)
Ezt én sem értem, több éves a gépházam és a ventik is, van belőlük vagy 8 a gépben, és az egyetlen dolog, amit időnként hallok, az a VGA ventik hangja, de ha rendesen ki vannak pucolva, akkor azokat sem. Ja, és erősebb gépem van, mint neked, és én raktam össze a saját kezemmel. Szóval biztos, hogy egy idióta kókler szardarab vagy. Szokás szerint. Dögölj meg!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hitelkártyavár
Dec 11, 2020 13:44:09
Sodi ne hallgass a trollbácsikra!
Burkold be a gépet hangszigetelő szivaccsal, a maradék lyukakat pedig fújd be purhabbal. Ha egy kis rés is van azon kijön a zaj. Aztán mehet a szájberpánk.
Burkold be a gépet hangszigetelő szivaccsal, a maradék lyukakat pedig fújd be purhabbal. Ha egy kis rés is van azon kijön a zaj. Aztán mehet a szájberpánk.
Dec 11, 2020 13:44:09
medvezsidaj
Dec 11, 2020 13:45:01
elküldte valaki a partnerbanknak a közzétett levelezéseket?
Dec 11, 2020 13:45:01
bolgár jeti
(
x30)
Dec 11, 2020 13:46:48
x30)
elküldte valaki a partnerbanknak a közzétett levelezéseket?
El. De egy bank ilyenre nem fog reagálni egy trollnak.
Hahó
(
x135)
Dec 11, 2020 13:46:54
x135)
Még nem is ismer engem.
mivel csak az egyik kérdésre válaszoltál, így a másik része kellemetlen számodra, azaz a nagy tickettel nem állsz sehogy.:)
hogy saccolod, mikor rúgnak ki amiatt, hogy nem tudtad megcsinálni?
xray
(
x21)
Dec 11, 2020 13:57:58
x21)
Még nem is ismer engem.
mifan, párkereső, h ismerkedni akar? hol a faszban dolgozol te? Majd valamikor jövő héten lesz csak vele zoom meeting, hogy megismerhessen engem.
Streamer Koldus
(
x2)
Dec 11, 2020 13:58:24
x2)
Na és miért kell használni az Afterburner programot te okos? Miért jó az neked, ha fut?
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 11, 2020 14:01:11
x5)
Na és miért kell használni az Afterburner programot te okos? Miért jó az neked, ha fut?
mert gyenge a gépe és ezzel tuningolja hogy valamire képes legyen :D
Faszaság van
(
x2)
Dec 11, 2020 14:01:31
x2)
Még nem is ismer engem.
Fosol, patkány?
Okjs Snecologus
(
x1)
Dec 11, 2020 14:02:06
x1)
zúg a ventilátor, dójgozik a gép, brr, brr, híjes jutyuberek is használják, hetyetye
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 11, 2020 14:03:12
x7)
Endre, hogy áll az a ticket? Releváns kérdéseket összegyűjtötted már?
Pofám leszakadna, ha ilyen minőségben dolgoznék, mint te.
hehe
Pofám leszakadna, ha ilyen minőségben dolgoznék, mint te.
Aczél elvtárs
(
x3)
Dec 11, 2020 14:03:33
x3)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ahol a büdös, ott a meleg! Ugye Penészboy?
Te a kurva anyádért magyarázol meg mindent.
Azért hangos a géped, mert egy szar. Faszt masnizod már megint a valóságot?
-
Dec 11, 2020 14:04:59
Cyberbank 2077 -> cyber bank HITELKÁRTYA!
Csak azért játszik a nyomorék hogy hátha megtalálja a hitelkártyákat!
Csak azért játszik a nyomorék hogy hátha megtalálja a hitelkártyákat!
Dec 11, 2020 14:04:59
sztárprogramozó
(
x2)
Dec 11, 2020 14:05:28
x2)
Dancsó üzemmód has stopped working.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Ásó27
(
x68)
Dec 11, 2020 14:05:58
x68)
Ha a ventillátorok zajosak, akkor el kell őket távolítani Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Aczél elvtárs
(
x3)
Dec 11, 2020 14:06:08
x3)
Téged is hagytak anyádék melegedni, aztán nézd meg mi lett belőled! Egy testi fogyatékos, troz és gonosz lelkibeteg, aki még ráadásul gyerekekre veri a faszát.
™
Dec 11, 2020 14:07:00
Még nem is ismer engem.
alaposan meg fog ezt garantáljuk
Dec 11, 2020 14:07:00
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 11, 2020 14:09:07
x7)
Művészprogramozó, keci...
hehe
Faszaság van
(
x2)
Dec 11, 2020 14:09:39
x2)
Hallod te féreg, mi a kurva anyád van a kacatjaid között, amit "be lehet vetni" a minőségibb stream érdekében? A 23 centis döglött szamárfaszod, a gennyes pofád, vagy a gecifoltos matracod?
sodika
Dec 11, 2020 14:14:45
Két webkamera (a levesellel együtt, amit csak mikrofonnak használom három), mindenféle elosztók és káblek.
Dec 11, 2020 14:14:45
sodika
Dec 11, 2020 14:15:26
Dancsó üzemmód has stopped working.
Igazad lehet.
Dec 11, 2020 14:15:26
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 11, 2020 14:18:07
x8)
Hallod te féreg, mi a kurva anyád van a kacatjaid között, amit "be lehet vetni" a minőségibb stream érdekében? A 23 centis döglött szamárfaszod, a gennyes pofád, vagy a gecifoltos matracod?
Ott van még az ikonikus hugyos mackó is:-D
sodika
Dec 11, 2020 14:22:04
Egyébként itt a megoldás.
www.extremetech.com/gaming/296577-why-110-degree-temps-are-normal-for-amds-radeon-5700-5700-xt#:~:text=Operating%20at%20up%20to%20110C,maintaining%20acoustic%20and%20reliability%20targets.
Nyugodtan el lehet engedni 110 fok környékére is, az a gyári érték, és tök normális.
Ma este már nem indítom el az Afterburnert, hanem rábízom a dolgot az alapértelmezett beállításokra. És ezt kombinális a hangszigetelő szivacsokkal.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
www.extremetech.com/gaming/296577-why-110-degree-temps-are-normal-for-amds-radeon-5700-5700-xt#:~:text=Operating%20at%20up%20to%20110C,maintaining%20acoustic%20and%20reliability%20targets.
Nyugodtan el lehet engedni 110 fok környékére is, az a gyári érték, és tök normális.
Ma este már nem indítom el az Afterburnert, hanem rábízom a dolgot az alapértelmezett beállításokra. És ezt kombinális a hangszigetelő szivacsokkal.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Dec 11, 2020 14:22:04
Szteppen
(
x3)
Dec 11, 2020 14:23:16
x3)
A tegnapi streamből 2 dolog maradt meg bennem, mert csak háttérzajnam ment a Mirror.
A vágyfokozó email és Sodi feje. Később pedig az ideges fújtatás, ahol majd szétrobban az idegtől :D
Ez ety fosh!
A vágyfokozó email és Sodi feje. Később pedig az ideges fújtatás, ahol majd szétrobban az idegtől :D
sodika
Dec 11, 2020 14:23:24
A rövid link.
www.extremetech.com/gaming/296577-why-110-degree-temps-are-normal-for-amds-radeon-5700-5700-xt
Hülyeség volt rábeszélni engem, hogy erőszakosan szorítsam 85 fok köré, vagy hol van. Lehetetlen feladat, és felesleges is, persze hogy szenved vele a venti.
Nem kell. Hagyni kell, ahogy nem.
Ez a megoldás.
www.extremetech.com/gaming/296577-why-110-degree-temps-are-normal-for-amds-radeon-5700-5700-xt
Hülyeség volt rábeszélni engem, hogy erőszakosan szorítsam 85 fok köré, vagy hol van. Lehetetlen feladat, és felesleges is, persze hogy szenved vele a venti.
Nem kell. Hagyni kell, ahogy nem.
Ez a megoldás.
Dec 11, 2020 14:23:24
sodika
Dec 11, 2020 14:25:14
Hagyni kell, ahogy van, na.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Dec 11, 2020 14:25:14
Puha Slag
(
x7)
Dec 11, 2020 14:26:46
x7)

Schwezoff Dávid
(
x6)
Dec 11, 2020 14:27:29
x6)
Hagyni kell, ahogy van, na.
a sérvet
a fogakat
a púpot
a kopaszodást
a megvakulást
az impotenciát
az alkoholizmust
Streamer Koldus
(
x2)
Dec 11, 2020 14:31:27
x2)
Jólvan, használd csak 110 fokon a kártyádat, 1 hónap múlva meg kigyullad az albérlet. Már alig várom. Érdekes, én nem használok semmilyen programot sem, egyszerűen csak tiszta a gép belül és normális a hűtése, így 2K-ban full grafikán, ha maxon pörög a kártya, akkor sem megy 73 fok fölé. Szerinted ez miért van PÚP?
Faszaság van
(
x2)
Dec 11, 2020 14:33:43
x2)
Két webkamera (a levesellel együtt, amit csak mikrofonnak használom három), mindenféle elosztók és káblek.
Jaja, és az összefingott, szaros, gecis "gémer" hokedlid.
Ez tudod mi? Lószar sem!
Faszaság van
(
x2)
Dec 11, 2020 14:35:13
x2)
Következő kérdés, faszfej!
Hogyan akarsz te beszélgetős streamet csinálni, amikor szóba sem állsz tviccsen a kommentelőkkel, és sosem válaszolsz nekik semmire sem érdemben?
Hogyan akarsz te beszélgetős streamet csinálni, amikor szóba sem állsz tviccsen a kommentelőkkel, és sosem válaszolsz nekik semmire sem érdemben?
Tycoon
(
x2)
Dec 11, 2020 14:37:27
x2)
Ki kellett emelni hogy Dániából,ez olyan mint a hangszigetelő függöny Franciaországból amit azóta is mindennap használ
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Dec 11, 2020 14:39:54
x6)
Ki kellett emelni hogy Dániából,ez olyan mint a hangszigetelő függöny Franciaországból amit azóta is mindennap használ
Kék háttér a festői El Gátóból.
Faszaság van
(
x2)
Dec 11, 2020 14:40:38
x2)
Persze, kicsit sincs felvágás szaga a dolognak! Mert nyem olyan tyodi a tyodi.
Gamer PC
Dec 11, 2020 14:41:14
Mit pörögsz annyira ezen a setupon mint egy hülye gyerek?
És akkor most mi fog változni, majd nem fogsz hulladék részegen okádék trasht tolni? Hát dehogynen! Ahhoz meg elég egy szaros mobiltelefon hátsó kamerája is. Kurva anyád...
És akkor most mi fog változni, majd nem fogsz hulladék részegen okádék trasht tolni? Hát dehogynen! Ahhoz meg elég egy szaros mobiltelefon hátsó kamerája is. Kurva anyád...
Dec 11, 2020 14:41:14
p00p
(
x2)
Dec 11, 2020 14:41:23
x2)
Penészedik a fal töve?
Kilóg a kanóc, bazmeg
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 11, 2020 14:51:35
x38)
ASODI azt hiszi, hogy külföldről jött dologgal lehet flexelni. Ennyire nem érti a világot. Még mindig ott tart, hogy kapott egy Alien babát Londonból, és ezért ő a májergyerek. Csak azóta eltelt 30 év, Hahó!
kirakottLegoBusz
(
x1)
Dec 11, 2020 14:52:42
x1)
Kurva fontos volt kiemelni, hogy Dániából van és hogy nem volt olcsó. Mert ennélkül nem sodi a sodi. aSodi.
Csak mondanám, ettől nem lesz kemény a slag! :) Te világbalpuhaslagja, nagyon röhögök rajtad!
kurva anyádat! :)
Érdeklődő
(
x6)
Dec 11, 2020 14:56:28
x6)
ASODI azt hiszi, hogy külföldről jött dologgal lehet flexelni. Ennyire nem érti a világot. Még mindig ott tart, hogy kapott egy Alien babát Londonból, és ezért ő a májergyerek. Csak azóta eltelt 30 év, Hahó!
Ez egy kétségbeesett szerelmes üzenet Márknak:
"Újra van pénzem, szívem! Látod, drága dolgokat veszek, és van ott még, ahonnan ez jött! Ha visszajössz hozzám, mindennel elhalmozlak, csak engem kell hegesztened, senki mást!"
Senki nem olvassa a falát, nincsenek barátai. A cigánynak üzen, iszonyatosan kanos lehet így, hogy a szaunában sem tudja szabadjára ereszteni a benne lakó buzidémont. Menj vissza hozzá, Márk! Van ott még pár millió, amit el lehet lopni! :)
bolgár jeti
(
x30)
Dec 11, 2020 14:58:31
x30)
Kávékapszulával flexel, szóval ma se jött meg a gamerszék :D
csicskasodi
(
x1)
Dec 11, 2020 14:58:55
x1)
Én csak azt szeretném tudni, miért csalódott amikor megtudta hogy nem a buzi szimulátor felől érdeklődtek?
-
Dec 11, 2020 14:59:21
De még megemlíti, hogy nem volt olcsó, meg Dániából.
Ekkora proli!
Kapszulás, lol!
Retardált állat vagy Endre, a sarkon jobbat kapok a sparban.
Dec 11, 2020 14:59:21
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 11, 2020 15:00:35
x38)
Van vagy 30-féle nem Nespresso által gyártott kapszula, ez nem egy nagy dolog, sneci! Lassan már minden élelmiszerláncnak van saját kapszulája. Vettél egy Nespresso gépet, és most arra vered magad, hogy lehet hozzá kapszulát is venni? MIFAAAN??? Ha értenél hozzá, akkor azt is tudnád, hogy az összes kapszula kvázi ugyanaz, az egyetlen dolog, aminek utána kell nézni (te nem tetted meg!), hogy mennyire bassza tönkre a gépet ez a dán csodakapszula. Ízre meg tökmindegy, nem értesz a kávéhoz (sem). Szóval amire flexelsz, azt aki érti, az kiröhögi, aki meg nem, az meg hülyének néz, hogy amikor a sarkon is lehet kapni, akkor miért rendeltél külföldről. Idióta vagy! Egy kapszula-proli!
Soderátor
Dec 11, 2020 15:01:39
Endre Spiderman Miles Moralest mikor folytatod végre? Nem szép dolog az utolsó küldetés közben félbe hagyni a játékot.
Dec 11, 2020 15:01:39
csicskasodi
(
x1)
Dec 11, 2020 15:03:15
x1)
Endre Spiderman Miles Moralest mikor folytatod végre? Nem szép dolog az utolsó küldetés közben félbe hagyni a játékot.
Soha, most nagyon pörög a CyberBANK.
sodika
Dec 11, 2020 15:05:11
Csak márkás kapszulákat vettem.
Jakobs, ilyesmi.
Jakobs, ilyesmi.
Dec 11, 2020 15:05:11
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 11, 2020 15:06:14
x5)
Jakobs, ilyesmi.
Jakobs, ilyesmi.
Az pont a legalja még a szar kapszulás kávénak is, te szerencsétlen. :D:D:D
nemet mondtak
(
x4)
Dec 11, 2020 15:06:26
x4)
Láttad a tévében?
Hahó
(
x135)
Dec 11, 2020 15:06:38
x135)
Jakobs, ilyesmi.
Jakobs, ilyesmi.
márkás, nyugati, stb. le sem tagadhatnád, hogy proli vagy.:))
p00p
(
x2)
Dec 11, 2020 15:06:44
x2)
Jakobs, ilyesmi.
Jakobs, ilyesmi.
A jakobs az márkás? xD Nagyon értesz hozzá úgy látom.
p00p
(
x2)
Dec 11, 2020 15:07:47
x2)
Jakob's = Jákob = zsidó vagy
Kilóg a kanóc, bazmeg
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 11, 2020 15:08:54
x38)
Jakobs, ilyesmi.
Jakobs, ilyesmi.
Jakobs xDDDDDDDDDDD
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Atyaég, te ostoba, büdös proli korcs! xDDDDDDDD
broni
(
x45)
Dec 11, 2020 15:09:20
x45)
a jacobs egy hót kommersz márka, az a kávé, amit a macskaszarból csinálnak!!!!!!!!
broni
(
x45)
Dec 11, 2020 15:10:06
x45)
ennnek a kőbányai púpszászon minőségi ser lesz)))))))))))
Hahó
(
x135)
Dec 11, 2020 15:10:16
x135)
puha slag, az a reklám amúgy úgy szól, hogy jacobs aroma, és nem jacobs a roma. tudjuk, hogy szereted a cigányfaszt, de ennyire nem kéne mindenben keresned.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 11, 2020 15:11:28
x38)
ASODInál még broni is jobban ért a kávéhoz! Ez Shiker!
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 11, 2020 15:11:36
x8)
Half LIfe Alyx,Doom,Mario,and many others, like this post. :-DD
kirakottLegoBusz
(
x1)
Dec 11, 2020 15:12:09
x1)
Jakobs, ilyesmi.
Jakobs, ilyesmi.
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Van estére egy kis kolumbiaim és egykis kubai füstölni és inni való. Na ehhez mit szólsz Sodika? :)
Érdeklődő
(
x6)
Dec 11, 2020 15:13:10
x6)
Jakobs, ilyesmi.
Jakobs, ilyesmi.
Hihetetlen, hogy folyton a sittes cigány szeretődön jár az eszed! Küldj neki áthidalást, ne virágnyelven üzengess!
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 11, 2020 15:13:50
x5)
Jakobs, ilyesmi.
Jakobs, ilyesmi.
Azzzz aztán márkás öcsém xD olyan márkás mint a műanyag mikrofon állványod.
broni
(
x45)
Dec 11, 2020 15:14:39
x45)
ASODInál még broni is jobban ért a kávéhoz! Ez Shiker!
pedig nem itttam vagy 20 éve.
broni
(
x45)
Dec 11, 2020 15:15:11
x45)
dehogynem, ír kávét, viszkivel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csicskasodi
(
x1)
Dec 11, 2020 15:15:46
x1)
Jakobs, ilyesmi.
Jakobs, ilyesmi.
És miért szeretnél buziszimulátort?
coub.com/view/2mo10b
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 11, 2020 15:16:12
x19)
Sodi ehhez is ért mint mindenhez.
Emlékeztek mikor aláírt egy kisebb hitel szerződést a bankban es később a melóban olvasta el a szerződést és ment reklamálni, hogy ety átbacás? XD
Emlékeztek mikor aláírt egy kisebb hitel szerződést a bankban es később a melóban olvasta el a szerződést és ment reklamálni, hogy ety átbacás? XD
Gamer PC
Dec 11, 2020 15:17:33
Jakobs, ilyesmi.
Jakobs, ilyesmi.
Vedd már magad komolyabban egy kicsit, kibaszott kávés kapszulákkal flexelsz itt nekünk 39 évesen.
El sem tudom képzelni,hogy kávés kapszulákról posztolgassak hét miféle prolinak néznének az ismerőseim..
Dec 11, 2020 15:17:33
Hahó
(
x135)
Dec 11, 2020 15:19:58
x135)
legközelebb mi lesz? nyugati márkás levesporral fogsz vagizni, te nyomorult?
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 11, 2020 15:21:21
x5)
Más téma, nyolctól stream, de minőségi lesz vagy ugyanez a fokahangos üvöltözős autista?
#50euro + kamatok
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 11, 2020 15:24:03
x8)
Levis farmer ,és 18k arany Törökországból:-D
bolgár jeti
(
x30)
Dec 11, 2020 15:34:07
x30)
Kindertojás, milka csoki :D
Trolllistás Troll
Dec 11, 2020 15:35:25
Milyen aranyos mikor valaki odaírja hogy "nem is volt olcsó". Ezt mindig ilyen boomer, mély középkorú férfihangon olvasom, kicsit bohókásan. Milyen jó hogy ilyen szerény vagy, hogy csak mellékesen megemlíted hogy drága volt de összeget - mint egy igazi úriember - nem mondasz. Szedd már össze magad, most komolyan ennyi? Erre hogy legyek irigy? Egyrészt nem kávézok, másrészt ez egy semmi, szóra sem érdemes. Te pedig erről akarsz streamet? Ez a terv? Aztán mi a gecimet mondasz majd a termékekről amik benne vannak? Nem is tudsz angolul és a gasztronómiához sincs semmi vénád. Fagyasztott pizzába tört bele a fogad és most te akarod nekem megszakérteni a kávészakmát meg a gasztronómiát? Ne bohóckodjál már endre, inkább simán basszál be, azt talán nem tudod elrontani.
Dec 11, 2020 15:35:25
broni
(
x45)
Dec 11, 2020 15:38:21
x45)
duce gabbanna))))))))))
Vonzas torvenye
Dec 11, 2020 15:41:18
Idaig jutott a felhomernok sodi :DDDD legkozelebb mi lesz? Veszel egy kavet a starbucksban es azzal szelfizel?
Dec 11, 2020 15:41:18
kripli figyelő
(
x12)
Dec 11, 2020 15:42:41
x12)
Jakobs, ilyesmi.
Jákob bácsi kávéját iszod :D Jakobs, ilyesmi.
rBali
(
x24)
Dec 11, 2020 15:42:49
x24)
Azt a leborult, hogy te mekkora egy proli nyomorék vagy :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Púpszász réme
(
x1)
Dec 11, 2020 15:43:13
x1)
Live a korcs, elment a nagy ütyfél?
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Érdeklődő
(
x6)
Dec 11, 2020 15:46:58
x6)
Ilyen menő kávét csak a szép adidas melegítődben igyál, mint az urak, Endre!
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 11, 2020 15:48:14
x5)
Az igen, szoftveres megoldás egy hardveres problémára. XD
#50euro + kamatok
Streamer Koldus
(
x2)
Dec 11, 2020 15:48:19
x2)
Ennyit a mai melóról. Egész nap a fórumon lógtál, most meg streamelsz. Ebből kirúgás lesz :D
csicskasodi
(
x1)
Dec 11, 2020 15:48:34
x1)
Azt mondja a mostani tesztben, próbálja növelni a gayt.
Nagy Ügyfél
Dec 11, 2020 15:50:38
*elkezd pakolni és készül elmenni*
Dec 11, 2020 15:50:38
-
Dec 11, 2020 15:51:21
LIVE!!!!
Dec 11, 2020 15:51:21
166 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

akkor készülj hogy utána bejelenti hogy távozik :D és megint munkanélkül leszel