csak átfutom a címeket!!!!!!!!!!!!!!!de origót soha!!!!!!!!
Boldog Vekni
Akar a faszom "okfejteni".
Már így is többet foglalkoztam vele, mint amennyit ez a szar érdemel. Főleg úgy, hogy kurva ironikus módon, egy olyan fórumon, ami elvileg egy "divatnáci", figyelemkurva, egy gerinctelen, érdemi viták elől menekülő alak kifigurázására, és a közéletből kiirtására jött létre, az előző kommentemet érdemi vita nélkül "láthatatlanra minuszolták".
Ez kb. mindent el is mond arról, hogy hol tart ez most...XD
Szimpla trollkodás a "trash" műfajban, kb. mónikasó szinten.
Feladatát anno nagyszerűen betöltötte, de ez ma már csak szargörgetés semmi más.
Míg ebből a mai sodrákból van még az országban kétszázhuszonhatezer ugyanilyen karosszéknáci gyűlölködő de ártalmatlan fos, addig vannak még az itthoni közéletben szintén ilyen alakok, csak valódi hatalommal a kezükben. Mondjuk ezeket az energiákat lehetne fordítani azokra is... :)
De részemről a fáklyásmenet, nehány havonta eljövök ide röhögni, de alapvetően ennél többet már nem ér.
Ja, nyílván színvonaltalan fost írtál (nem olvastam vissza).
Én egyébként minden kommentet mínuszolok, amiben a mínuszolásról nyíg valaki...
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nekem sodifórumom se! Nem olvasom, nem írok ide, és főleg nem röhögök retardált szociopatákon a szabadidőmben!
Ja, és nem is mínuszolok!
Mannin te vagy az ?!
Viccelni akartam, de nem számoltam azzal, hogy az újhullámos retardok miatt, akik ilyen kommenteket teljesen komolyan megírnak néha, már nem fog átjönni.
Elég oda kisebb is.
Jólvan gurulhatsz!
A Gyagyás annyira el van veszve pénzügyileg, hogy az valami hihetetlen. Kapásból kibaszott 400 eurót olyan perifériákra, amiknek a feature vagy felesleges, vagy a büdös életben nem fogja kihasználni.
Én úgy gondolom, hogy megváltozni soha sem késő, még 40 ezer eurós tartozással sem. Ha visszavenne legalább 1 évre a vásárlásokból, söröcskézésből, meg a 60 eurós steam játék vásárlásokból, egy év alatt szerintem lazán meg tudna spórolni minimum 2000 eurót.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Egy kis kosárban kihozzák a dőrppét? És kínozni is lehet?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
gurulhatsz utána! xDD
Igen, Hókuszpók jelmezben viszi ki Massimo Bottura.
Pisztáciás fagyi lesz? Ouuoaarghh
hát azért hetyetye
VR twink boy nézegető?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Bukóüst, amit kerestek.
Tetszőlegesen lwhet benne vizet, olajat, zsirt, vagy kátrányt forralni. A dörpe is belefér simán,max egy kicsi szorosabban kel Össze drótozni. :-DD
De miért nevezel engem pszichopatának, Kisboros? Fogalmad sincs arról, hogy mennyit segítek vagy nem segítek szegény sorsú honfitársainknak. Miért nem utalod át inkább a megtakarított másfél milliódat a törpének lakhatásra? Többre menne vele, mint azzal, ha Örebro nem hívja fel :D
neked ingyér!!!!!!!!!!!!!
ezt most tényleg nem nyert. Ez a fasz a fórum baltardja. Ő kampányolt annó, hogy nem meleg márkot ne cigányozzuk. Ilyet zsír sose mondana.
Prof, mindenkinek mennek a jutalmak, ha jól dolgozott, meg jól ment a cégnek :)
Kurvákat meg kábszert pedig saját pénzből kell intéznie mindenkinek magának 2021-ben ... BYOH & BYOD
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
ez igaz. Zsír utálja a cigányokat, mert csúnyán néznek rá a kantinban :D
nem ez vót ígérve ám!!!!!!!!!!!!!!a kábszer annnyira nem érdekel amugy.itt a cujka pálesz.
Tradicionalista a prof úr, remek ízléssel megáldva, nem úgy mint a buzi sodi.
A jó portás csak baszik!
nszksz.
vajon milyen lehet szexelni egy hermelinnnel??????????
A hermelint választották itthon az év emlősévé
Milyen ígéret, ki ígért és mit?
Az alkohol a legdurvább kábítószer mind közül. Nézz SoDi-ra
Annak van egy kis baja amikor a jobbos sodin rohogo forumon egy szeljobbos retard baltardozik.
Jelentkezz be a sarga nickeddel te 2006os hos kronikas!
Ez nem asodi te kibaszott fogyatékos
én is iszok, mégis szép vok.
féláron a lecsókolbász!!!!!!!!!!!!!!!!egy uj, ceglédi cég csinálja, mióta a tulaj összehaverkodott a hejjji prosectúra vezetőjével.
Mármint kajárdában
Mifaaaaaaaaaaaan
Endre, indítsd a streamet, az majd segít!
Mifaaaaaaaaaaaan
Endre sajnos nem er ra mert a retardjobbos qanon-konteokat kell posztolnia a fb-ra.
De itt van egy csomo elvbaratja, oket szivesen meghallgatnam a 2006os retardhozongesrol...pardon hosi cselekedetekrol. Persze csak akkor ha mar kiolvastak a kurucot, mint asodi.
A törpegnóm alias Molnár András valaha egy törpenövésű, de különben átlagos, normális ember volt. A maga szintjén a társadalom beilleszkedett hasznos tagja.
Volt ide betéve róla régi 10 (most tán ~15) év előtt kép 2-3 éven belül. Keresd meg, ha érdekel.
Akkor is ki lett fejtve, és a profok egyetértettek (igen, akkoriban nagyon más volt ez a hely), hogy a dörpegnóm nem csak úgy spontán eltorzult, hanem mint a tyodi, "eltorzította" saját magát.
A lelkét és a testét is átjárta a végleges és visszafordíthatatlan retardság+hajléktalan lecsúszott életmód.
Ő egy alacsony iskolázottságú ember, aki emellé egyszerűen addig turbó-retardkodott, hogy az életben mindent elveszített.
Erre nem észbe kapott, hogy hoppá, ez lejtő, hülyevótam....hanem 10x fokozaton folytatta.
Pont mint sodika, csak neki nem volt zsidóügyvédemeszpés anyukája, 100milliós családi ingatlanja, multi milliárdos vejanénis kapcsolata stb.
Így hamar oda került, ahova minden normális ember kerülne, egy kiadós retardámokfutás végén. Utca.
Ennyi szegény-szegény dőrpapa "sorsa".
Pont mit a csüngőhasú gyesznó balfaszé, akinek nem volt elég a tudása és a proli helyzete, származása, viszonylagos ismertsége, haveri köre.
Ő sem a legjobbat hozta ki belőle, hanem addig verte magát és keverte a szart a szélsőséges uszítással országosan, amíg beleszaladt a pofonba.
A retardok közös vonása, hogy lusták mint a getszi, buták és igénytelenek, de ezt nem látják be, mert végtelen egoisták és nulla az önreflexiójuk, szégyenérzetük.
Ennek a szélsősége a dörpapa, aki tényleg a legalján van a retard piramisnak.
Tyodi is ott lenne valahol már rég, vagy a duna fenekén, vagy púpszászon.
Őt csak a körülményei, a családi öröksége mentette meg, dobott alá mentőövet.
De a csüngőhasú gyesznó is csak azért röföghet kanada biztos távolából, mert pogipapa befolyásától kezdve ezer és egy ember érdemtelenül védte és segítette, ebből talán egyedül az édesanya végsőkig kitartó párfogása érthető...( bár pont úgy, mint tyodika esetében ez is nagyon furcsa és betegesen torz)
Tessék UV-zni retardológiából!!!.. ez így nagyon kevés lesz egy komolyabb szigorlaton.
Nattyon szépen köszönöm szépen a figyelmet.
ácsi ácsi. Ez a fórum sem nem jobbos sem nem balos. Itt politikai pártállástól függetlenül minden faszon röhögünk. Tajgi meg aprócigány,meg a hölgyúr balos. sittessanyi meg egy kibaszott baloldali retard. Pl a kamu szociális érzékenysége az egy elég jellemző tünet. Az a kibaszott mentalitás is, hogy aki, nincs velem az ellenem.
Palvin Barbit szentségteleníti meg. Deep-fake videókat mókol róla és próbál életet lehelni a puha slagba a buzifényei között.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.

Ezt nagyon szépen mondtad, az a legjobb tünete a jobb- vagy baltardoknak, hogy aki nincs velük, az ellenük van. Én liberálisnak tartom magamat, de az ilyet kapanyéllel basznám agyon, mert aki teljesen vitaképtelen, minden bokorban a nyilasokat/zsidókat látja, az teljesen fölöslegesen szívja a levegőt. A szociális érzékenységnek is kell, hogy határa legyen, ahogy minden másnak is. Ezt már leírtam, hogy itt tévednek a baltardok, meg a jobbtardok is pepitában. Ahol nincsenek határok, korlátok, szabályok, az anarchia. És jellemzően az aluliskolázott, (vélt vagy valós) elnyomott rétegek hajlamosak ezt isteníteni. És törpapát tényleg nem kell félteni, mert ha nem lenne egy ilyen nyomorult pofátlan őrjöngő retard, akkor nem lenne ilyen az élete. Ismerek embereket, akik hozzá hasonlóan szarból jöttek, vagy fizikailag nem százasok, de egyik se ilyen taposni való féreg, mint ez a tacsimacsizabáló gnóm.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Miote nepszeru lett a snecologia sok szemet vetodott ide, es probaljak atirni a tortenelmet, de mar multkor is el lett magyarazva az elarvult jobbos tininidzsaknak, hogy ez a forum nacik szopagasara jott letre anno. (Malac es sneci) Szoval azt irni h ez egyszerre jobbos es balos az csak azert lehet mert itt szenyezitek a levegot, ahelyett h bidam-bidamokra vadasznatok. Az angyalfoldi batman szelleme most nagyon szomi.
De hát ez egyértelmű. A nácik károsak, ki kell irtani őket a gecibe. A baltardok csak idegesítőek, mert vérbeli, aktív, vért kívánó kommunistát elég nehéz lenne találni, a baloldalon van képesség a korrekcióra. A kínai pártvezetés mehetne a levesbe de abból itt nincs sok.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem

Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ácsi. Valóban nácik szopatására jött létre, és az indexről nagyrészt balos és libsi trollok jöttek, de már az elején is voltak jobboldali trollok. Nem nácik persze, mert aki náci, az retard, azóta pedig fidesz is egy elég érdekes úton indult el, de ez már tényleg nem tartozik ide.
A lényeg, hogy jobbos, balos és libsi troll mind elfér egymás mellett, amíg nem megy át retardba, persze.
És még hány helyen reklámozhatta magát?
Múltkor jelentkezett a trashbe vagy a sodi csoportba és látszott, hogy több mint 180 fb csoportban van benne....
sodi nem keresztény, vérkomcsi család.
gyerekekkel ismerkedne.
sokiág vezettte az imdb listát, best movie. 2-sodik, a kersztapa.
A fő gond ott kezdődik a Púpossal,hogy nem tud hurkot kötni :(
Ez ety fosh!
Tajgi is imádja, visszahozza a régi szép emlékeket!
A girnyó testével a székre sem tudna felmászni.
de ő ki tud menni a vasuthoz.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
ez sz szállodákat is jelent, vagy mit???????
Lehet a Dörpe fogja megmenteni a Sodi életét azzal hogy előre stoppol majd neki egy priccset valamelyik hajléktalan szállón.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
ez gyönyörű, nem is tok mit írni. azér dögölj meg a születésnapodon, te kölykökre gerjedő nagyképű fasz.
Még nem késő. A Blahán vannak jó falak. Illene oda a recskás, rázva, nem keverve.
pedofilsodiasodi
Mikrocsip
Jan 16, 2021 19:04:35
A következő fejlesztés a fórumon lehetne egy "Dark mode" kapcsoló? Asodi biztos 5 perc alatt lepjogjamozná! Hahó!
Jan 16, 2021 19:04:35
palotai poloskaidomár
Jan 16, 2021 19:08:45
milyenek a buzifényekre ugráló családi képek korcs? ilyen szülinapról álmodtál, igaz? undorító egy lény vagy
Jan 16, 2021 19:08:45
broni
(
x45)
Jan 16, 2021 19:09:12
x45)
indexet olvasol? bozgor-e vagy?
csak átfutom a címeket!!!!!!!!!!!!!!!de origót soha!!!!!!!!
A szauna szatírja
(
x1)
Jan 16, 2021 19:10:29
x1)
Mán' elnézést hogy így külsős alkalmi sodibohóc olvasóként beleugatok, de az alapján hogy ki-mit ír ki a "faszbukjára", es egyéb közösségi fosára hogy kit nyírna ki, az ország 60%-át basztathatnád itt a fórumon...
Kicsit más az aki a fején már egy "you lose" felirattal született, mint egy figyelemkurva dendy, aki a nagy egóján kívül szarra se vitte, meg még büdös kártékony semmirekellő is lett.
Szerintem is.
Mondjuk en már azt sem ertem hogy sodrák mitől "közszereplő" ma már, nagyon helyesen semmivé lett téve erkölcsi, es mindenféle emberi szempontból, azt a maradék figyelmet is már csak ti adjátok meg neki amire vágyik...
Azon kívül hogy kurva jól szórakoztam a sodipedián meg a többin, kb. 6-8-éve indokolatlan az a felhajtás amit ez a féreg körül csaptok, sőt ez már nektek a fontosabb mint neki... :)
De csak mint "külsős" látom ezt így biztos.
Menjél maszti partyra ha így szereted a snecit! Kicsit más az aki a fején már egy "you lose" felirattal született, mint egy figyelemkurva dendy, aki a nagy egóján kívül szarra se vitte, meg még büdös kártékony semmirekellő is lett.
Szerintem is.
Mondjuk en már azt sem ertem hogy sodrák mitől "közszereplő" ma már, nagyon helyesen semmivé lett téve erkölcsi, es mindenféle emberi szempontból, azt a maradék figyelmet is már csak ti adjátok meg neki amire vágyik...
Azon kívül hogy kurva jól szórakoztam a sodipedián meg a többin, kb. 6-8-éve indokolatlan az a felhajtás amit ez a féreg körül csaptok, sőt ez már nektek a fontosabb mint neki... :)
De csak mint "külsős" látom ezt így biztos.
.
Jan 16, 2021 19:13:45
Őfelsége, sodmány úr, méltóztatik közölni hogy lesz EEEE sztrím ?
Jan 16, 2021 19:13:45
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Jan 16, 2021 19:32:24
x1)
A sztrim halott, megolte Tulora Troglodita
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
-
Jan 16, 2021 19:34:22
Húúú mennyi ilyen okfejtő kisregényt olvastam már trash csoportban... :D
De ezeket is jó bogarászni, sokszor beindít egy-két csetbulit :)
De ezeket is jó bogarászni, sokszor beindít egy-két csetbulit :)
Akar a faszom "okfejteni".
Már így is többet foglalkoztam vele, mint amennyit ez a szar érdemel. Főleg úgy, hogy kurva ironikus módon, egy olyan fórumon, ami elvileg egy "divatnáci", figyelemkurva, egy gerinctelen, érdemi viták elől menekülő alak kifigurázására, és a közéletből kiirtására jött létre, az előző kommentemet érdemi vita nélkül "láthatatlanra minuszolták".
Szimpla trollkodás a "trash" műfajban, kb. mónikasó szinten.
Feladatát anno nagyszerűen betöltötte, de ez ma már csak szargörgetés semmi más.
Míg ebből a mai sodrákból van még az országban kétszázhuszonhatezer ugyanilyen karosszéknáci gyűlölködő de ártalmatlan fos, addig vannak még az itthoni közéletben szintén ilyen alakok, csak valódi hatalommal a kezükben. Mondjuk ezeket az energiákat lehetne fordítani azokra is... :)
De részemről a fáklyásmenet, nehány havonta eljövök ide röhögni, de alapvetően ennél többet már nem ér.
Jan 16, 2021 19:34:22
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 16, 2021 19:36:05
x38)
Ez nagyon jó ötlet, kussban lurkolj, nem kell a hegyibeszéd! NSZKSZ!
bolgár jeti
(
x30)
Jan 16, 2021 19:38:21
x30)
az előző kommentemet érdemi vita nélkül "láthatatlanra minuszolták".
Ja, nyílván színvonaltalan fost írtál (nem olvastam vissza).
Én egyébként minden kommentet mínuszolok, amiben a mínuszolásról nyíg valaki...
Ásó27
(
x68)
Jan 16, 2021 19:38:56
x68)
Nekem tévém sincs!
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Jan 16, 2021 19:40:02
Nekem tévém sincs!
Nekem sodifórumom se! Nem olvasom, nem írok ide, és főleg nem röhögök retardált szociopatákon a szabadidőmben!
Jan 16, 2021 19:40:02
Hahó
(
x136)
Jan 16, 2021 19:43:13
x136)
Beírja, hogy nem ír ide. Puha slag, használd a sárga nicked!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
-
Jan 16, 2021 19:43:53
Mannin te vagy az ?!
Jan 16, 2021 19:43:53
-
Jan 16, 2021 19:48:22
Hé Sodi, most olvasom a Telexen hogy vannak olyan Michelin csillagos éttermek amik még a szakácsot is házhoz viszik.
20-40 ezer forintba kerül a mutatvány / fő.
Csak annyit szeretnék kérdezni: megérte az 50 ezres hal a szájba, Gyagyás? :D
Jan 16, 2021 19:48:22
-
Jan 16, 2021 19:49:12
Mannin te vagy az ?!
Viccelni akartam, de nem számoltam azzal, hogy az újhullámos retardok miatt, akik ilyen kommenteket teljesen komolyan megírnak néha, már nem fog átjönni.
Jan 16, 2021 19:49:12
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 16, 2021 19:49:15
x16)
a vonzás törvénye alapján be kell építenünk egy nagyobb fritőzt a ducatóba, hogy a jobb sorsra érdemes dőrppét megfelelő színvonalú wellness szolgáltatásban tudjuk részesíteni, ha eljön az ideje.
Elég oda kisebb is.
-
Jan 16, 2021 19:51:20
Jólvan gurulhatsz!
Jan 16, 2021 19:51:20
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 16, 2021 19:51:48
x21)
Hé Sodi, most olvasom a Telexen hogy vannak olyan Michelin csillagos éttermek amik még a szakácsot is házhoz viszik.
A Gyagyás annyira el van veszve pénzügyileg, hogy az valami hihetetlen. Kapásból kibaszott 400 eurót olyan perifériákra, amiknek a feature vagy felesleges, vagy a büdös életben nem fogja kihasználni.
Én úgy gondolom, hogy megváltozni soha sem késő, még 40 ezer eurós tartozással sem. Ha visszavenne legalább 1 évre a vásárlásokból, söröcskézésből, meg a 60 eurós steam játék vásárlásokból, egy év alatt szerintem lazán meg tudna spórolni minimum 2000 eurót.
Hahó
(
x136)
Jan 16, 2021 19:54:03
x136)
Jan 16, 2021 19:54:18
Jólvan gurulhatsz!
gurulhatsz utána! xDD
Jan 16, 2021 19:54:18
Gerendai Károly
Jan 16, 2021 20:00:11
Igen, Hókuszpók jelmezben viszi ki Massimo Bottura.
Jan 16, 2021 20:00:11
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 16, 2021 20:05:35
x6)
találtam egy fagyott hullát, anyám berakta a fagyiba.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 16, 2021 20:08:25
x6)
400 euró egérre és billentyűzetre? Én életemben összesen nem költöttem ezekre ennyit!
SODI! BALEK VAGY!
hát azért hetyetye
SODI! BALEK VAGY!
Ásó27
(
x68)
Jan 16, 2021 20:09:44
x68)
1 óra és VR
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 16, 2021 20:15:35
x21)
1 óra és VR
VR twink boy nézegető?
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jan 16, 2021 20:18:16
x8)
Elég oda kisebb is.
Bukóüst, amit kerestek.
Tetszőlegesen lwhet benne vizet, olajat, zsirt, vagy kátrányt forralni. A dörpe is belefér simán,max egy kicsi szorosabban kel Össze drótozni. :-DD
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 16, 2021 20:44:24
x37)
nyilván nem fogadnék be egy veszett, harapós és bolhás kutyát, DE veled ellentétben én nem is rúgdosnám meg naponta az utcán kedvtelésből, csak azért mert erősebb vagyok és megtehetem. ez különböztet meg tőled, meg a hozzád és sodihoz hasonló empátiára képtelen pszichopatáktól.
gennyes prof pedig hiába okoskodik és próbál párhuzamot vonni a törpe és sneci közé. előbbi nyomoréknak született (ahogy a másik pszichopata fogalmazott: "csúzliszájúnak") és valószínűg végigszopta az életét, nem csodálom, hogy ez lett belőle. ez nem jelenti azt, hogy azt jónak is találom, hahó. de érezzük már a különbséget!
a púpos, a budai dendi luxusban nevelkedett, most is millió fütyit keres, többtucat esélyt kapott az élettől egy átlag feletti életre, és ennek ellenére is egy gonosz, hencegő, konteós, konzumidióta, náci, pedofil féreg, hétpróbás bűnöző és a dőrpével ellentétben itt mindegyikünket meglopta a kárpi és stb-n keresztül. továbbá endre - a törppel ellentétben - vállaltan közszereplő, figyelemkurva, a nevéhez számos, nagy nyilvánosság előtt elkövetett provokáció fűződik. amiket kifejezetten élvez is. őt és pl a malacot okkal, a közösség ellen elkövetett bűnei miatt szopatjuk itt, nem kedvtelésből.
akinek nem sikerült értelmeznie a fenti sorokat, az nyugodtan nyomhat rá minuszt. nem fogok megsértődni emiatt mint broni.
vagy esetleg a mónika-show részeit is visszanézhetitek: abban van az igazi freak-show, ott lehet igazán élvezkedni a nyomorba született, kilátástalan életűek nyomorán. örebró, te tuti élveznéd minden egyes percét!
gennyes prof pedig hiába okoskodik és próbál párhuzamot vonni a törpe és sneci közé. előbbi nyomoréknak született (ahogy a másik pszichopata fogalmazott: "csúzliszájúnak") és valószínűg végigszopta az életét, nem csodálom, hogy ez lett belőle. ez nem jelenti azt, hogy azt jónak is találom, hahó. de érezzük már a különbséget!
a púpos, a budai dendi luxusban nevelkedett, most is millió fütyit keres, többtucat esélyt kapott az élettől egy átlag feletti életre, és ennek ellenére is egy gonosz, hencegő, konteós, konzumidióta, náci, pedofil féreg, hétpróbás bűnöző és a dőrpével ellentétben itt mindegyikünket meglopta a kárpi és stb-n keresztül. továbbá endre - a törppel ellentétben - vállaltan közszereplő, figyelemkurva, a nevéhez számos, nagy nyilvánosság előtt elkövetett provokáció fűződik. amiket kifejezetten élvez is. őt és pl a malacot okkal, a közösség ellen elkövetett bűnei miatt szopatjuk itt, nem kedvtelésből.
akinek nem sikerült értelmeznie a fenti sorokat, az nyugodtan nyomhat rá minuszt. nem fogok megsértődni emiatt mint broni.
vagy esetleg a mónika-show részeit is visszanézhetitek: abban van az igazi freak-show, ott lehet igazán élvezkedni a nyomorba született, kilátástalan életűek nyomorán. örebró, te tuti élveznéd minden egyes percét!
De miért nevezel engem pszichopatának, Kisboros? Fogalmad sincs arról, hogy mennyit segítek vagy nem segítek szegény sorsú honfitársainknak. Miért nem utalod át inkább a megtakarított másfél milliódat a törpének lakhatásra? Többre menne vele, mint azzal, ha Örebro nem hívja fel :D
broni
(
x45)
Jan 16, 2021 20:50:39
x45)
neked ingyér!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Jan 16, 2021 20:56:02
x45)
na, kahácsony, hol vannnak az ingyen creckek meg kurvák??????????bezzzeg a milliós jutalmak mennnek a haveroknak.
A lego buszért
Jan 16, 2021 21:04:30
ezt most tényleg nem nyert. Ez a fasz a fórum baltardja. Ő kampányolt annó, hogy nem meleg márkot ne cigányozzuk. Ilyet zsír sose mondana.
Jan 16, 2021 21:04:30
bolgár jeti
(
x30)
Jan 16, 2021 21:04:59
x30)
na, kahácsony, hol vannnak az ingyen creckek meg kurvák??????????bezzzeg a milliós jutalmak mennnek a haveroknak.
Kurvákat meg kábszert pedig saját pénzből kell intéznie mindenkinek magának 2021-ben ... BYOH & BYOD
,
Jan 16, 2021 21:07:43
Mé nincs sztrím ?
Púpfalon már csak a konteok mennek, rip medija bijodalom : (
Púpfalon már csak a konteok mennek, rip medija bijodalom : (
Jan 16, 2021 21:07:43
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 16, 2021 21:07:56
x37)
broni
(
x45)
Jan 16, 2021 21:08:01
x45)
nem ez vót ígérve ám!!!!!!!!!!!!!!a kábszer annnyira nem érdekel amugy.itt a cujka pálesz.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jan 16, 2021 21:09:45
x7)
xray
(
x21)
Jan 16, 2021 21:11:32
x21)
a dörpe vitához: hogy is volt az,amikor a munkaadóját jelentette fel, h a lépcső nem biztonságos?
broni
(
x45)
Jan 16, 2021 21:12:17
x45)
nszksz.
vajon milyen lehet szexelni egy hermelinnnel??????????
A hermelint választották itthon az év emlősévé
bolgár jeti
(
x30)
Jan 16, 2021 21:13:11
x30)
.
Jan 16, 2021 21:13:38
Broni prof, mi lesz a jövőheti lidli akijóóó ?!
Leküldöm anyámat!
Leküldöm anyámat!
Jan 16, 2021 21:13:38
Zsénó
(
x22)
Jan 16, 2021 21:16:23
x22)
Már ahhoz is lusta vagy Recskás, hogy legalább egy kibaszott "közleményt" kirakjál, hogy "kivételesen" elmarad a szombati "szokásos" VR stream, pedig megígérted, hogy ha szombat, akkor VR stream lesz.
Bezzeg az ostoba konteózásra van időd a FB-on.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Bezzeg az ostoba konteózásra van időd a FB-on.
-
Jan 16, 2021 21:21:09
Annak van egy kis baja amikor a jobbos sodin rohogo forumon egy szeljobbos retard baltardozik.
Jan 16, 2021 21:21:09
Zorro
Jan 16, 2021 21:24:17
Ez nem asodi te kibaszott fogyatékos
Jan 16, 2021 21:24:17
broni
(
x45)
Jan 16, 2021 21:24:51
x45)
én is iszok, mégis szép vok.
broni
(
x45)
Jan 16, 2021 21:26:55
x45)
Broni prof, mi lesz a jövőheti lidli akijóóó ?!
Leküldöm anyámat!
Leküldöm anyámat!
féláron a lecsókolbász!!!!!!!!!!!!!!!!egy uj, ceglédi cég csinálja, mióta a tulaj összehaverkodott a hejjji prosectúra vezetőjével.
xray
(
x21)
Jan 16, 2021 21:28:33
x21)
kezdenek elszabadulni az indulatok, kicsit fékezni kéne.
Ásó27
(
x68)
Jan 16, 2021 21:31:00
x68)
Mármint kajárdában
Ásó27
(
x68)
Jan 16, 2021 21:31:43
x68)
kezdenek elszabadulni az indulatok, kicsit fékezni kéne.
broni
(
x45)
Jan 16, 2021 21:42:23
x45)
sodi, gyerekpornót nézel??????????????
-
Jan 16, 2021 21:43:27
Endre sajnos nem er ra mert a retardjobbos qanon-konteokat kell posztolnia a fb-ra.
De itt van egy csomo elvbaratja, oket szivesen meghallgatnam a 2006os retardhozongesrol...pardon hosi cselekedetekrol. Persze csak akkor ha mar kiolvastak a kurucot, mint asodi.
Jan 16, 2021 21:43:27
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 16, 2021 21:48:05
x38)
Ez a baj a hétvégével, hogy a sok idióta itt veri a faszát. De majd ASODI felveszi a hídangolna szerepét és szépen kibékít mindenkit. Retard vagy te is, baltard, meg a másik is, hegyibeszéd. 1-1
C64korszak
(
x2)
Jan 16, 2021 21:48:24
x2)
nyilván nem fogadnék be egy veszett, harapós és bolhás kutyát, DE veled ellentétben én nem is rúgdosnám meg naponta az utcán kedvtelésből, csak azért mert erősebb vagyok és megtehetem. ez különböztet meg tőled, meg a hozzád és sodihoz hasonló empátiára képtelen pszichopatáktól.
A törpegnóm alias Molnár András valaha egy törpenövésű, de különben átlagos, normális ember volt. A maga szintjén a társadalom beilleszkedett hasznos tagja.
Volt ide betéve róla régi 10 (most tán ~15) év előtt kép 2-3 éven belül. Keresd meg, ha érdekel.
Akkor is ki lett fejtve, és a profok egyetértettek (igen, akkoriban nagyon más volt ez a hely), hogy a dörpegnóm nem csak úgy spontán eltorzult, hanem mint a tyodi, "eltorzította" saját magát.
A lelkét és a testét is átjárta a végleges és visszafordíthatatlan retardság+hajléktalan lecsúszott életmód.
Ő egy alacsony iskolázottságú ember, aki emellé egyszerűen addig turbó-retardkodott, hogy az életben mindent elveszített.
Erre nem észbe kapott, hogy hoppá, ez lejtő, hülyevótam....hanem 10x fokozaton folytatta.
Pont mint sodika, csak neki nem volt zsidóügyvédemeszpés anyukája, 100milliós családi ingatlanja, multi milliárdos vejanénis kapcsolata stb.
Így hamar oda került, ahova minden normális ember kerülne, egy kiadós retardámokfutás végén. Utca.
Ennyi szegény-szegény dőrpapa "sorsa".
Pont mit a csüngőhasú gyesznó balfaszé, akinek nem volt elég a tudása és a proli helyzete, származása, viszonylagos ismertsége, haveri köre.
Ő sem a legjobbat hozta ki belőle, hanem addig verte magát és keverte a szart a szélsőséges uszítással országosan, amíg beleszaladt a pofonba.
A retardok közös vonása, hogy lusták mint a getszi, buták és igénytelenek, de ezt nem látják be, mert végtelen egoisták és nulla az önreflexiójuk, szégyenérzetük.
Ennek a szélsősége a dörpapa, aki tényleg a legalján van a retard piramisnak.
Tyodi is ott lenne valahol már rég, vagy a duna fenekén, vagy púpszászon.
Őt csak a körülményei, a családi öröksége mentette meg, dobott alá mentőövet.
De a csüngőhasú gyesznó is csak azért röföghet kanada biztos távolából, mert pogipapa befolyásától kezdve ezer és egy ember érdemtelenül védte és segítette, ebből talán egyedül az édesanya végsőkig kitartó párfogása érthető...( bár pont úgy, mint tyodika esetében ez is nagyon furcsa és betegesen torz)
Tessék UV-zni retardológiából!!!.. ez így nagyon kevés lesz egy komolyabb szigorlaton.
Nattyon szépen köszönöm szépen a figyelmet.
A lego buszért
Jan 16, 2021 21:48:51
ácsi ácsi. Ez a fórum sem nem jobbos sem nem balos. Itt politikai pártállástól függetlenül minden faszon röhögünk. Tajgi meg aprócigány,meg a hölgyúr balos. sittessanyi meg egy kibaszott baloldali retard. Pl a kamu szociális érzékenysége az egy elég jellemző tünet. Az a kibaszott mentalitás is, hogy aki, nincs velem az ellenem.
Jan 16, 2021 21:48:51
SyntaxError
(
x24)
Jan 16, 2021 21:49:29
x24)
sodi, gyerekpornót nézel??????????????
Palvin Barbit szentségteleníti meg. Deep-fake videókat mókol róla és próbál életet lehelni a puha slagba a buzifényei között.
-
Jan 16, 2021 21:53:09
Ez a baj a hétvégével, hogy a sok idióta itt veri a faszát. De majd ASODI felveszi a hídangolna szerepét és szépen kibékít mindenkit. Retard vagy te is, baltard, meg a másik is, hegyibeszéd. 1-1

Jan 16, 2021 21:53:09
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 16, 2021 21:54:56
x38)
Ezt nagyon szépen mondtad, az a legjobb tünete a jobb- vagy baltardoknak, hogy aki nincs velük, az ellenük van. Én liberálisnak tartom magamat, de az ilyet kapanyéllel basznám agyon, mert aki teljesen vitaképtelen, minden bokorban a nyilasokat/zsidókat látja, az teljesen fölöslegesen szívja a levegőt. A szociális érzékenységnek is kell, hogy határa legyen, ahogy minden másnak is. Ezt már leírtam, hogy itt tévednek a baltardok, meg a jobbtardok is pepitában. Ahol nincsenek határok, korlátok, szabályok, az anarchia. És jellemzően az aluliskolázott, (vélt vagy valós) elnyomott rétegek hajlamosak ezt isteníteni. És törpapát tényleg nem kell félteni, mert ha nem lenne egy ilyen nyomorult pofátlan őrjöngő retard, akkor nem lenne ilyen az élete. Ismerek embereket, akik hozzá hasonlóan szarból jöttek, vagy fizikailag nem százasok, de egyik se ilyen taposni való féreg, mint ez a tacsimacsizabáló gnóm.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 16, 2021 21:56:51
x38)
Ha ez én lennék, akkor kérem a fehér négyzetet, Hahó! De engem nem zavarnak a retardok, röhögök rajtuk is, és ha túlpörögnek, majd a Radírpók elintézi őket. De hadd nevezzem már őket retardoknak, ha egyszer azok! Jellemző, hogy név nélkül tetted be a képet, mert ez PONT TE VAGY, akinek picsog a szája, hogy retardnak neveztelek. De hát ez a szomorú valóság, retard vagy. xDDD
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 16, 2021 22:01:06
x38)
Mínuszozzál nyugodtan, ezt is leszarom. Tudod, az a különbség köztünk és közted, hogy nekünk normális, boldog életünk van, és röhögni járunk ide meg a korcsokat szopatni. Te meg kognitív disszonanciából jársz ide, retard! Igen, átvitt értelemben rajtad is röhögünk, de erről csak és kizárólag te tehetsz. Haragudhatsz ránk, meg mínuszolhatsz kedvedre, de ettől még ez lesz az igazság. Inkább javítsd meg az életed, és nem kell frusztráltan puffognod, mert retard vagy, és bántják a retardfórumon a hozzád hasonló retardokat. Komolyan bazdmeg, beraksz egy picsogós képet magadról, kivetítve rám a seggfájásodat, aztán mínuszolsz? Hát bazdmeg, tele szájjal röhöglek ki, nem veszed észre? Olyan öngól ez pont, mint amiket ASODI szokott a púpfalra posztolni xDDDD
rBali
(
x24)
Jan 16, 2021 22:01:42
x24)
Az itteni hangulatot tekintve szeretnék ezzel a slágerrel jó éjszakát kívánni, ma már nem lesz sztrím geci.
www.youtube.com/watch?v=DpB3hgjwY4g
Endre te meg remélem a fal felé fordulva sírsz magányosan születésnapodon. DÖGÖLJ MEG!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
www.youtube.com/watch?v=DpB3hgjwY4g
Endre te meg remélem a fal felé fordulva sírsz magányosan születésnapodon. DÖGÖLJ MEG!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 16, 2021 22:03:02
x38)
Még lehet sztrím, ha lesz elég sör! ASODI most depis, szóval sztrímképesre kell, hogy igya magát!
-
Jan 16, 2021 22:04:20
ácsi ácsi. Ez a fórum sem nem jobbos sem nem balos. Itt politikai pártállástól függetlenül minden faszon röhögünk.
Miote nepszeru lett a snecologia sok szemet vetodott ide, es probaljak atirni a tortenelmet, de mar multkor is el lett magyarazva az elarvult jobbos tininidzsaknak, hogy ez a forum nacik szopagasara jott letre anno. (Malac es sneci) Szoval azt irni h ez egyszerre jobbos es balos az csak azert lehet mert itt szenyezitek a levegot, ahelyett h bidam-bidamokra vadasznatok. Az angyalfoldi batman szelleme most nagyon szomi.
Jan 16, 2021 22:04:20
broni
(
x45)
Jan 16, 2021 22:05:13
x45)
ja tényleg szülinap, linzben tüzijáték a városházán!!!!!!!!!!!!!!kurtz is ott lesz, sodinak átad egy állampolgársági papírt, aztán viszik kitömni.
sittessanyi
Jan 16, 2021 22:06:23
Gecire unalmas amikor novellákat írogatsz egy fórumra kreténkém
Ha fáj valami, használj zsepit, és sírd abba a bánatod
Ha fáj valami, használj zsepit, és sírd abba a bánatod
Jan 16, 2021 22:06:23
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 16, 2021 22:07:34
x38)
De hát ez egyértelmű. A nácik károsak, ki kell irtani őket a gecibe. A baltardok csak idegesítőek, mert vérbeli, aktív, vért kívánó kommunistát elég nehéz lenne találni, a baloldalon van képesség a korrekcióra. A kínai pártvezetés mehetne a levesbe de abból itt nincs sok.
rBali
(
x24)
Jan 16, 2021 22:15:26
x24)
Na most, hogy a szögre akasztottátok a pufajkát meg az SS egyenruhát tessék szépen Endrét ütni.
HALLOD PEDOFIL? ANYÁD LEGALÁBB FEL FOG HÍVNI?
HALLOD PEDOFIL? ANYÁD LEGALÁBB FEL FOG HÍVNI?
Ásó27
(
x68)
Jan 16, 2021 22:17:46
x68)
A korcs semmit nem tartott be az újévi fogadalmaiból, de azért a videót osztogatja minden szar helyen úgy látszik:
Mifaaaaaaaaaaaan
C64korszak
(
x2)
Jan 16, 2021 22:18:30
x2)
Tény, hogy a fórumot a liberál-balos zsindexzsidók hozták létre és futtatták sokáig. De azután a túloldalról is eléggé sokan átláttak a retardokon, és ide kezdtek járni kigúnyolni őket.
Röpke súrlódásoktól eltekintve ez sokáig jól is működött, az értelmesebb réteg mind2 oldalon tisztában van avval, ezek mögött nincs tényleges ideológia, pl most a "jobboldali" kormányunk éppen az egypárti államszocializmust építi újra..., kvázi.
Mint ahogyan jobboldal is tele van zsidóval, sőt komoly üzleti vállalkozás a turbómagyarkodás és ahhoz köthető dolgok.
Szóval ezek az evidenciák nem zavarták az itt lebzselő értelmesebb professzor urakat.
Néha jött 1-2 szélütött, és politikai agyrohamot tartott, de aztán látva, erre itt nincs "vevő", nincs mozgatható tábor, egy emberként gurulkázzák és küldik a faszba, elkotródott mind.
Mióta ezzel a pluszminusz, moderáció, kimitírhat világgal lezuhant a színvonal, azóta mennek ezek a politikai hirigek.
Előtte pont úgy hahotázott mindenki a nagyarcskabátos egymást leköpő turbónyuggereken, mint a piroskabátosokon, és a közös retardszopatásra koncentrált az értelmesebb többség.
Röpke súrlódásoktól eltekintve ez sokáig jól is működött, az értelmesebb réteg mind2 oldalon tisztában van avval, ezek mögött nincs tényleges ideológia, pl most a "jobboldali" kormányunk éppen az egypárti államszocializmust építi újra..., kvázi.
Mint ahogyan jobboldal is tele van zsidóval, sőt komoly üzleti vállalkozás a turbómagyarkodás és ahhoz köthető dolgok.
Szóval ezek az evidenciák nem zavarták az itt lebzselő értelmesebb professzor urakat.
Néha jött 1-2 szélütött, és politikai agyrohamot tartott, de aztán látva, erre itt nincs "vevő", nincs mozgatható tábor, egy emberként gurulkázzák és küldik a faszba, elkotródott mind.
Mióta ezzel a pluszminusz, moderáció, kimitírhat világgal lezuhant a színvonal, azóta mennek ezek a politikai hirigek.
Előtte pont úgy hahotázott mindenki a nagyarcskabátos egymást leköpő turbónyuggereken, mint a piroskabátosokon, és a közös retardszopatásra koncentrált az értelmesebb többség.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 16, 2021 22:19:17
x38)
Tőlem ASODI a szülinapjára iszonyatos fogfájást kap! Már napok óta vonzom be neki!
rBali
(
x24)
Jan 16, 2021 22:24:10
x24)
A korcs semmit nem tartott be az újévi fogadalmaiból, de azért a videót osztogatja minden szar helyen úgy látszik:

SyntaxError
(
x24)
Jan 16, 2021 22:31:04
x24)
Sodrák születésnapi ajándéka volt egymás szopatása itt?
Mert a balfasz STNÍI időszaka miatti feles energiákat le lehet vezetni mással is...
Vagy küldjek egy-egy Lego buszt mindenkinek? Azzal jól elmenne az idő. Bár még így hamarabb ki lenne rakva, mint a retard sajátja :D
Mert a balfasz STNÍI időszaka miatti feles energiákat le lehet vezetni mással is...
Vagy küldjek egy-egy Lego buszt mindenkinek? Azzal jól elmenne az idő. Bár még így hamarabb ki lenne rakva, mint a retard sajátja :D
Őstroll
Jan 16, 2021 22:31:19
Miote nepszeru lett a snecologia sok szemet vetodott ide, es probaljak atirni a tortenelmet, de mar multkor is el lett magyarazva az elarvult jobbos tininidzsaknak, hogy ez a forum nacik szopagasara jott letre anno. (Malac es sneci) Szoval azt irni h ez egyszerre jobbos es balos az csak azert lehet mert itt szenyezitek a levegot, ahelyett h bidam-bidamokra vadasznatok.
Ácsi. Valóban nácik szopatására jött létre, és az indexről nagyrészt balos és libsi trollok jöttek, de már az elején is voltak jobboldali trollok. Nem nácik persze, mert aki náci, az retard, azóta pedig fidesz is egy elég érdekes úton indult el, de ez már tényleg nem tartozik ide.
A lényeg, hogy jobbos, balos és libsi troll mind elfér egymás mellett, amíg nem megy át retardba, persze.
Jan 16, 2021 22:31:19
politroll
Jan 16, 2021 22:35:54
A jobboldali trollok is szopatják a nácikat.
A baloldali trollok is szopatják a nácikat.
A baloldali kormány is szopatja a nácikat.
A jobboldali kormány is szopatja a nácikat, csak a szavazataik miatt nyújtják oda nagy ritkán a kisujjukat.
Ezért sírnak a nácik annyira, mert senki se érti meg őket, és mindenki meg akarja szopatni őket. LOL
A baloldali trollok is szopatják a nácikat.
A baloldali kormány is szopatja a nácikat.
A jobboldali kormány is szopatja a nácikat, csak a szavazataik miatt nyújtják oda nagy ritkán a kisujjukat.
Ezért sírnak a nácik annyira, mert senki se érti meg őket, és mindenki meg akarja szopatni őket. LOL
Jan 16, 2021 22:35:54
broni
(
x45)
Jan 16, 2021 22:38:52
x45)
én is náci vótam, de már nem vok.mondjuk a fradista haverok miatt, mer a fradisták 95%-a náci.
broni
(
x45)
Jan 16, 2021 22:43:48
x45)
most pol-potista vok.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 16, 2021 22:45:23
x19)
Múltkor jelentkezett a trashbe vagy a sodi csoportba és látszott, hogy több mint 180 fb csoportban van benne....
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 16, 2021 22:46:14
x7)
Nekem hallgatóként csak az a fontos, hogy Sneci szopja a faszt rendesen, amiért ilyen rosszindulatú geci. Csak egy embert nehezményezek, aki nem segít Törpapának, az pedig Sodi, mert ők a retardfa azonos ágán ülnek, egy csónakban eveznek, és egy ilyen keresztény közösségben visszataszító, ha egy egymillió fütyit kereső értelmiségi programozó nem segít az utcán tengődő barátjának, hanem még tapossa is le.
hehe
broni
(
x45)
Jan 16, 2021 22:51:31
x45)
Nekem hallgatóként csak az a fontos, hogy Sneci szopja a faszt rendesen, amiért ilyen rosszindulatú geci. Csak egy embert nehezményezek, aki nem segít Törpapának, az pedig Sodi, mert ők a retardfa azonos ágán ülnek, egy csónakban eveznek, és egy ilyen keresztény közösségben visszataszító, ha egy egymillió fütyit kereső értelmiségi programozó nem segít az utcán tengődő barátjának, hanem még tapossa is le.
sodi nem keresztény, vérkomcsi család.
broni
(
x45)
Jan 16, 2021 22:52:23
x45)
gyerekekkel ismerkedne.
Szteppen
(
x3)
Jan 16, 2021 22:55:03
x3)
KORCS
Születésnapod alkalmából ajánlok 1 filmet.
A remény rabjai.
Ha pont most elindítod,akkor megkapod születésnapod alkalmából a legjobb tanácsot amit tehetsz jelenleg helyzetedben.
SPOILER:
Ez ety fosh!
A remény rabjai.
Ha pont most elindítod,akkor megkapod születésnapod alkalmából a legjobb tanácsot amit tehetsz jelenleg helyzetedben.
SPOILER:
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 16, 2021 22:57:58
x38)
Belekarcolhatja a gerendába, hogy "K E F was here" a girbegurba betűivel, aztán repülhet a lóca!
broni
(
x45)
Jan 16, 2021 22:58:12
x45)
KORCS
A remény rabjai.
SPOILER:
A remény rabjai.
SPOILER:
Szteppen
(
x3)
Jan 16, 2021 22:59:00
x3)
Belekarcolhatja a gerendába, hogy "K E F was here" a girbegurba betűivel, aztán repülhet a lóca!
sittessanyi
Jan 16, 2021 22:59:47
Tajgi is imádja, visszahozza a régi szép emlékeket!
Jan 16, 2021 22:59:47
SyntaxError
(
x24)
Jan 16, 2021 23:00:17
x24)
broni
(
x45)
Jan 16, 2021 23:06:44
x45)
de ő ki tud menni a vasuthoz.
xray
(
x21)
Jan 16, 2021 23:08:22
x21)
Elrendelték a „vörös kódot” a hideg miatt, nagy veszélyben az utcán élők.
Valamennyi bentlakásos szociális intézménynek be kell fogadnia a hajléktalanokat.
a dörpe meg lesz mentve.
Valamennyi bentlakásos szociális intézménynek be kell fogadnia a hajléktalanokat.
a dörpe meg lesz mentve.
xray
(
x21)
Jan 16, 2021 23:16:35
x21)
Jan 16, 2021 23:16:35
pedig rengeteg tutorial van yt-on. lehet, h még van pdf is, sneci azt nagyon szereti. Jan 16, 2021 23:16:35
broni
(
x45)
Jan 16, 2021 23:18:06
x45)
a dörpe meg lesz mentve.
a dörpe meg lesz mentve.
ez sz szállodákat is jelent, vagy mit???????
Bejlin
(
x8)
Jan 16, 2021 23:26:02
x8)
a dörpe meg lesz mentve.
a dörpe meg lesz mentve.
Lehet a Dörpe fogja megmenteni a Sodi életét azzal hogy előre stoppol majd neki egy priccset valamelyik hajléktalan szállón.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 16, 2021 23:29:04
x38)
A dőőrpe elintézi a hepciáskodásával, hogy vörös kód ide, vörös kód oda, a kapualjban fog megfagyni. Rend van, na!
broni
(
x45)
Jan 16, 2021 23:29:17
x45)
akó mán a kocsmákat is megnyithatnák, ottt is meleg van.
broni
(
x45)
Jan 16, 2021 23:44:42
x45)
sodi, hány órakkor születtél, tudod?????????????egyből a falhoz kellet vóna csapni, keci.
SyntaxError
(
x24)
Jan 16, 2021 23:59:19
x24)
Olvassa valaki mekkora baromságokat oszt meg a púpfalon megint?
Most jogásznak képzeli magát - ez is egy pszichózis nála - és amerikai ügyészségi anyagokat "szakért".
Teológus, jogász, programozó doktor a SODI. Piszony.
De legfőbbképp gyakorló elmebeteg.
Most jogásznak képzeli magát - ez is egy pszichózis nála - és amerikai ügyészségi anyagokat "szakért".
Teológus, jogász, programozó doktor a SODI. Piszony.
De legfőbbképp gyakorló elmebeteg.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 17, 2021 00:00:04
x38)
Sneci, születésnapod alkalmából kívánom neked, hogy DÖGÖLJ MEG!
Jövő héten (lehetőleg már hétfőn!) ki fognak rúgni!
A fogaid fájjanak annyira, hogy szikrázzon tőle a szemed!
A gerinced roppanjon meg amikor a retkes gumimatracodon fetrengesz!
Senki se gondol rád, senki se köszönt fel, remélem anyád sem!
A "Barátaid" leszarnak, és nem fognak fizetni!
A zsidóbankok tapossák a faszodat stoplis cipővel!
Kényszerülj arra, hogy hazamenekülj, és anyád ne fogadjon be!
A Blahán verjenek meg a hajléktalantársaid tavasszal!
Utána mi jövünk a Ducatoval, hogy befejezzük a munkát!
ASODI egy rohadék patkány!
DÖGÖLJ MEG!
DÖGÖLJ MEG!
DÖGÖLJ MEG!
DÖGÖLJ MEG!
DÖGÖLJ MEG!
DÖGÖLJ MEG!
broni
(
x45)
Jan 17, 2021 00:09:54
x45)
Sneci, születésnapod alkalmából kívánom neked, hogy DÖGÖLJ MEG!
DÖGÖLJ MEG!
DÖGÖLJ MEG!
DÖGÖLJ MEG!
DÖGÖLJ MEG!
DÖGÖLJ MEG!
DÖGÖLJ MEG!
ez gyönyörű, nem is tok mit írni. azér dögölj meg a születésnapodon, te kölykökre gerjedő nagyképű fasz.
Púpszász réme
(
x1)
Jan 17, 2021 00:14:03
x1)
Sodi! Ma van a szülinapod. Remélem ennek alkalmából egy 'barátod' sem köszönt fel, anyád is csak késő este ir egy emailt és magányosan fogod vedelni a sört és rángatod a halott pitont. Keresd meg hol lehet kötelet venni vasárnap és ticcs lájvban akaszd fel magad! Dögölj meg, te hazaáruló, pedofil fasz.
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Nulladikos Snecológus
Jan 17, 2021 00:14:50
Remelem megdoglesz sneci igy e jeltelen napon.
Jan 17, 2021 00:14:50
broni
(
x45)
Jan 17, 2021 00:17:26
x45)
pedofilsodiasodi
(
x2)
Jan 17, 2021 00:25:41
x2)
sodi, hány órakkor születtél, tudod?????????????egyből a falhoz kellet vóna csapni, keci.
Még nem késő. A Blahán vannak jó falak. Illene oda a recskás, rázva, nem keverve.
Faszaság van
(
x2)
Jan 17, 2021 00:25:55
x2)
Dőrpe a norvégoknak is odabasz!
A norvegiai vezetok is a hagai törveny szek elott vegzik mit majd a mi rabloterolista tilvaj nep irto vezetöink. Csak ök most ugy gondoljak hogy meg usszak de nem. A vakcina öl.
Azert eröltetik hogy meg öljék a nyugdijasokat.
Neg a lakossag tőbb mint a felet.
Már a kis gyerekek is célpont.
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
A norvegiai vezetok is a hagai törveny szek elott vegzik mit majd a mi rabloterolista tilvaj nep irto vezetöink. Csak ök most ugy gondoljak hogy meg usszak de nem. A vakcina öl.
Azert eröltetik hogy meg öljék a nyugdijasokat.
Neg a lakossag tőbb mint a felet.
Már a kis gyerekek is célpont.
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

na ne. ((((((((((((((((((
indexet olvasol? bozgor-e vagy?