Az még hagyján (kevés vilagbajnokot találsz sportrovatokban), de ki olvassa az Indexet? :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Kilóg a kanóc, bazmeg
éppen ettem baszod
vidd innen
én még ne ebédeltem, mert elfutott a macska, akit meg akartam fogni..
Az a durva, hogy még ebben is hitelbe veri magát. Hány hónapot használt már el?
100 évig akar élni, tehát 2082 januárig, addig 731 hónap van, most még csak 161-nél járunk. Tehát még 570 kommentet várhatunk tőle.
Esetleg hazudik.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Hát aszér hetyetye.
Nem is olyan rég arról volt szó, hogy egy 5 eurós mekdánelc kaját sem engedhet meg magának, nagyon oda fog figyelni minden kiadására
:D
Összekarcolja a monitort a troll nickjénél hahó!!
Nem véletlenül dobott fel a yt egy sodivlogot, nézel valami más trasht, ez tutifix.
Kíváncsi letttem volna mit nézel, de sajnos ezt sose tudom már meg.
Ha tippelnem kéne akkor: turbo titán.
Figyelj, lehet hogy most nagy fikacunamit vársz, de az a helyzet, hogy teljesen megértjük az érzésedet.
A döntő többség itt is ugyanígy kezdte. Az elején mindenki azt mondta, hogy oké hogy gyagyás, de azért durva amit itt tolnak egyesek, ezt azért nem érdemli senki. De ha egy kicsit követni kezded a fórumot, vagy részletesebben átnyálazod a Sodipediát, vagy a Sodézetek oldalt, ez az érzés benned is át fog alakulni. Mint ahogy mindannyiunknlban. És onnantól meg fogod érteni azt, ami itt történik.
Persze nem gond, ha ebbe nem akarsz belemászni. Akkor tényleg egyszerűbb, ha soha többet nem írsz ide.
Éppen a sarokban szopja az ujját és magzatpózban hajlong előre-hátra, annyira be van fosva a holnaptól. Közben folyamatos a faszverés és a sörike. Nincs ideje másra, éppen az élete pereg le a szeme előtt.
Ingatkanügyek
hihetetlen tájékozatlanságra vall sodit nyomorultnak titulálni, amikor ő a nemzet krónikása és 2006 nemzeti hőse. hol éltél te eddig, szatyorban?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
IP címek egyeznek?
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
figyu teso érdekel egy marha jó ötlet? csak egy kis indulo tőke hiányz ik
Halod sodi. kereshetnél töbet is. karah íhes.
Holnap kibaszácsocska
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Ez melyik hónap egyetlen egy kommentje te hazug pedofil szar?
Mifaaaaaaaaaaaan
Akkor már rég nem lesz munkád, ezt te is tudod
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
És attól elszomorodsz, hogy 39 évesen semmi értékkel nem rendelkezel?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem érzek problémát.
Még egy hónap sztahanovkodás, és minden rendben van.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Te egy egyenes ember vagy
Mifaaaaaaaaaaaan
A Reichl-nél se éreztél
Hülye :)
Nem ez volt. Részletesen átbeszéltük, mit csináljak, csak hozzátette, hogy nem kell stresszelnem magam, az ügyfél is pontosan tisztában van vele, hogy a péntek délben megbeszélt dolgok nem hétfő reggelre fognak a rendszerbe kerülni.
Mennyit adtál idén Márknak?
Mifaaaaaaaaaaaan
Félreértesz. Utána meg a lendület fog már vinni.
A lényeg, hogy a jelenlegi 960 eurós nettóra még feltétlenül szükségem van egy nettó 100 ezres havi pluszra, hogy matemetikailag kijöjjön az óvatos és lassú, de biztos kikecmerkedés az anyagi gödörből.
Ha emelett mindenki szépen törleszt továbbra is, egy kis odafigyeléssel kijön a matek.
Márknak mennyit adtál idén?
Mifaaaaaaaaaaaan
Továbbra sem írtam olyasmit, hogy adtam volna neki bármennyit is.
A vlogodat senki nem nézi, a streamedet fejleszd te fogyatékos
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem írtad, de mi leszűrtük. Mennyit adták neki?
Mifaaaaaaaaaaaan
és mikor veszel ki a flokból pénzt? :D mert ezzel a trash tartalommal soha
#50euro + kamatok
Plusz ablakmosó robot alpha 6100 zoom objektívvel, miegymás. De ezek a havi 100 ezer forint szintjén maradnak havi átlagban.
Vlogger kamerát is - látod - 6 évente egyszer veszek.
Péntekre meglepit tervezek :)
Úgy látom, hogy te tényleg nem szeretsz az anyagi dolgaidról beszélni. Mennyit adtál idén Márknak?
Mifaaaaaaaaaaaan
nem ez volt a kérdés faszfej
#50euro + kamatok
Márknak kell megint egy kis papírmunka? Mennyivel húzott le idén?
Mifaaaaaaaaaaaan
Úgy értem azt pl., hogy a Nanoleafen kívül más most nem is nagyon jut eszembe, ami kellene mondjuk júniusig.
Legfeljebb valami bútor.
Valaki trollkodásból úgyis belinkel majd egy újabb szar kütyüt, te meg majd "elgondolkozol" rajta. Megvezethető balek sodi a sodi.
Mifaaaaaaaaaaaan
Komolyan azt hiszed, hogy erre képes leszel? Jön egy lebaszás a melóban, és már rohansz is egy adag kütyüért a boltba most is, pedig még nincs extra 100 fütyi. Hogyan tervezed ezeket a rohamokat kordában tartani?
Nem kell, egyáltalán nem kell.
A hétköznapi adminisztratív teendőket múlthétig még vittem, de mostantól már ez sincs. Sőt: már ezen a héten sem volt már többé, talált ahhoz is valódi szakembert.
Mennyibe fájt neked ez idén?
Mifaaaaaaaaaaaan
Tartozik neked, és még ő dolgoztatott? XDDD
Az mår nem lesz meglepi,ha kivered a farkad a cameråba
Ledolgozza a 10 ezer forintos mosógép árát Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ellenkezőleg: akkor rendeltem meg a mikrofonokat, amikor a "ezt hogy a picsába kell" pánikból eljutottam oda, hogy le tudtam adni, és jó. :D
A végeredmény ugyan az. Kütyühalmaz, adósság.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem. Megint hülye vagy. Hiába nincs Karakk, abba azért rakott munkaórákat. Ée ezeket ilyen módon választottuk el a többi anyagi kérdéstől. Konkrétan úgy, hogy a munkaórákat munkaórákkal ellentételeztem.
Lényegtelen, nem tudod kordában tartani a vásárlási kényszeredet, ami a magányból és a stresszből fakad.
XDDDD Ez a legbalekabb dolog amit ma mondtál
Nem lehet utazni, így ami egyébként mászkálásra meg utazásra lenne elköltve, az most technikai felszerelésre lett.
Nem, mert a dolgokat külön kell választani.
Munkáért munka, pénzért pénz.
Nem szabad összekeverni.
Ez így volt tiszta.
:DDDDDDDD
Jaja, láttuk az összetákolt szar Karak szobát, abban aztán volt munkaóra, legalább 200 :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
és márk mikor fogja ellentételezni a neki elküldött pár milliót? :D :D
balek!
Tehát Márk lehúzott egy valag pénzzel, aztán amikor nem indult be a projekt (ami eleve így volt tervezve), akkor becsicskított, hogy dolgozd le a veszteséget XDDDD Kurvára röhögök
Erre könnyű válaszolni. Nullára "húzott le", mert engem soha nem húzott le senki semmire.
Na csá.
Tudjuk tudjuk, a melóban is minden a legnagyobb rendben :D Megint okoztál a trolloknak pár vidám percet
Azt írtad, hogy az ogre lehúzott. Most akkor a múltbeli vagy a jelenbeli sodi a hazug pedofil szar?
Mifaaaaaaaaaaaan
A kurva anyádat, korcs, most moshatom le a monitort :D Hogy micsoda? Sztahanovkodás? Épp hogy a felszínen tudsz maradni kőkemény túlórákkal. Na de nem azért túlórázol, mert olyan sok a munka, hanem azért, mert a normális munkaidő alatt elvégezhető feladatot (amivel mindenki más meg tud bírkózni) te csak dupla annyi idő alatt tudod elvégezni. Mert lassú vagy, figyelemzavaros és buta.
Érdekes, a lehúzásra tudsz válaszolni, hogy nulla, de amikor azt kérdezem, hogy mennyit adtál neki idén, arra már csak a hetyetye megy :DDDD
Na, mennyit adtál idén Márknak?
Mifaaaaaaaaaaaan
Mindenki mås måshogy låtja, de neked van igazad, soha senki xdxd
bolgár jeti
(
x30)
Jan 31, 2021 13:21:20
x30)
Ki a faszom olvassa egyébként a 24.hu-t? Zsír, neked miért akadt be annyira az az újság? Írtak benne rólad valami csúnyát? Nem ott dolgozik a Csunderlik amúgy?
Az még hagyján (kevés vilagbajnokot találsz sportrovatokban), de ki olvassa az Indexet? :)
p00p
(
x2)
Jan 31, 2021 13:24:38
x2)
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 13:24:57
x68)
Képzelem, hogy milyen színvonalon trollkodik ez a kajárdás balek a telexen, mert az itteni próbálkozásai kibaszott gyengék.
Mifaaaaaaaaaaaan
AndrewWK
(
x1)
Jan 31, 2021 13:25:30
x1)
éppen ettem baszod
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 31, 2021 13:25:46
x38)
Zsír, nekem te ne válaszoljál, mert megint megdübbentetem a kurva anyádat a kémkakassal! Meg mindig nem érted, hogy minket nem tudsz a politikai idiotizmusoddal triggerelni? Azon kívül, hogy szétbasszák az országot, ami miatt a te fajtád szopik, a magánorvosok rendelnek, az emberek fogyasztanak, a mi zsebünk nem ürül ki. A lezárások ellen őrjöngjél csak, remélem az ostobaságod miatt elkapod a vírust, és átadod az ostoba ukrán szajha anyádnak, aki azon melegében bele is döglik. Tudod, hogy mi lesz akkor? Apád végre eladja a házat, téged kibasz az utcára, és akkor majd elégedett lehetsz magaddal! Elmebeteg szar vagy!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
p00p
(
x2)
Jan 31, 2021 13:25:53
x2)
Ennek az arca is gecire zsíros, meg lehetne vele kenni 2 szelet kenyeret.
Kilóg a kanóc, bazmeg
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 31, 2021 13:30:44
x38)
Az a kemény, hogy még mindig itt lurkol, még mindig ugyanolyan hulladék az élete, és van pofája itt ugatni! Az anyján és az apján élősködik az elmebeteg zsíros buzeráns, és nekünk kaffog! Viccnek elég szar, ezt meg kell hagyni. Lehet, hogy tényleg rá kéne már gyújtani a putrijukat, hátha akkor betennék egy intézetbe, mert az tuti, hogy a nyomozás végére az jönne ki, hogy ő okozta a tüzet xDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
p00p
(
x2)
Jan 31, 2021 13:34:52
x2)
Apád mivel foglalkozik? Büszke a fiára amúgy?:dd
Kilóg a kanóc, bazmeg
again mine the refund
(
x6)
Jan 31, 2021 13:43:36
x6)
vidd innen
kripli figyelő
(
x12)
Jan 31, 2021 13:46:01
x12)
A válság miatt leépítések lesznek a szallag mellett furabuzi.Veled kezdik majd.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Jan 31, 2021 13:50:59
x2)
Szevasz zsír!!!! Na itt van a kedvenc mellék-retardom! Egy órát még retardkodhatsz itt aztán dübbenj az ukrán kurva anyádba. Jabilban vannak megszorítások? Sütemény ára hogy áll a kajárdában? Lősz fel új szépvok fotókat? Miért vagy incel? Miért nem dolgozol a szakmádban? Anyád sírdogál még a retard szefós fia miatt?
Hetyetye
Aczél elvtárs
(
x3)
Jan 31, 2021 13:53:12
x3)
Borbála már megint átvették az irányítást abban az okos fejedben a démonok.
Nekem pl minél szarabb annál jobb. A te fajtád hozzám jön amikor el akar adni valamit, hogy ne dögöljön éhen a gyereke.
Jössz itt ilyen hülyeségekkel, hogy liberalizmus meg jobboldaliság. Te fasz, mennyi van a zsebemben? Na, akkor pont annyit érnek a faszom kreált ideolódiáid.
Nyomorult rabszolga :-)
Nekem pl minél szarabb annál jobb. A te fajtád hozzám jön amikor el akar adni valamit, hogy ne dögöljön éhen a gyereke.
Jössz itt ilyen hülyeségekkel, hogy liberalizmus meg jobboldaliság. Te fasz, mennyi van a zsebemben? Na, akkor pont annyit érnek a faszom kreált ideolódiáid.
Nyomorult rabszolga :-)
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Jan 31, 2021 13:53:32
x2)
Azt az egyet válaszold meg kérlek, ha esetleg tényleg beazonosítasz egy trollt akkor mi van? Mi fog történni? Elutazol hozzá a távolsági busszal és "megcsavarhúzózod"? Vagy írsz neki facebookon? küldesz neki egy dühös smiley fejecskét? Mi a terv?
Hetyetye
-
Jan 31, 2021 13:56:01
Miért nem írod le kit lepleztél le kisfosos? Jól elrontanád az ebéd utáni szieszta hangulatát!
Jan 31, 2021 13:56:01
broni
(
x45)
Jan 31, 2021 14:30:11
x45)
Miért nem írod le kit lepleztél le kisfosos? Jól elrontanád az ebéd utáni szieszta hangulatát!
én még ne ebédeltem, mert elfutott a macska, akit meg akartam fogni..
döglött kiskutya
Jan 31, 2021 14:38:37
kérem a buzi fényképének törlését! többen még nem ebédeltünk.
Jan 31, 2021 14:38:37
raszberszky
Jan 31, 2021 14:48:17
Most nem az van, hahó!
SoDI Havonta Maximum Egyszer Ír Ide!
SoDI Havonta Maximum Egyszer Ír Ide!
Jan 31, 2021 14:48:17
bolgár jeti
(
x30)
Jan 31, 2021 15:05:07
x30)
100 évig akar élni, tehát 2082 januárig, addig 731 hónap van, most még csak 161-nél járunk. Tehát még 570 kommentet várhatunk tőle.
Esetleg hazudik.
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 15:08:10
x68)
Korcs, hiányzik az eszámmentes mekdánelc reggeli, mi?
Mifaaaaaaaaaaaan
again mine the refund
(
x6)
Jan 31, 2021 15:11:47
x6)
Korcs, hiányzik az eszámmentes mekdánelc reggeli, mi?
Hát aszér hetyetye.
Nem is olyan rég arról volt szó, hogy egy 5 eurós mekdánelc kaját sem engedhet meg magának, nagyon oda fog figyelni minden kiadására
:D
broni
(
x45)
Jan 31, 2021 15:20:30
x45)
tex ingyen májkrémet oszt a ceglédi hajléktalanoknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja, már egy sincs, mert mind feldógozták a májkrémgyárba.
XYZ
Jan 31, 2021 15:33:07
Amióta bedobta nekem a Youtube algoritmusa Sodi Xiaomi kompresszoros vlogját, azóta néztem vissza 1-2 összeállítást az eddigi ámokfutásáról, ami alapján lazán lejön, hogy ez az ember mentálisan nem teljesen egészséges, így annyiban is hagytam a dolgot.
Aztán napokkal később Twitchen láttam, hogy a kezdőlapon ott van Sodi, így belenéztem a közvetítésbe nagyjából 3 percig, ahol a fenti állításom igazolást nyert. Ott valamelyik kommenttelő említette ezt a fórumot, meg azt a Wikipédia szerű oldalt, ami alapján arra a következtetésre jutottam, hogy ti sem vagytok tőle jobbak, egy szállal sem. Teljesen abnormális az, hogy konkrétan egy kultuszt építettek fel neki a neten.
Nyugodtan lehet lepontozni, nem terveztem többet ide írni, visszanézni sem, csak hogy maradjon egy külső lenyomata annak, hogy nálatok is kurva nagy baj van a toronyban, hogy ennyire megszállottan foglalkoztak egy nyomorulttal.
Soha többet nem írok ide
Aztán napokkal később Twitchen láttam, hogy a kezdőlapon ott van Sodi, így belenéztem a közvetítésbe nagyjából 3 percig, ahol a fenti állításom igazolást nyert. Ott valamelyik kommenttelő említette ezt a fórumot, meg azt a Wikipédia szerű oldalt, ami alapján arra a következtetésre jutottam, hogy ti sem vagytok tőle jobbak, egy szállal sem. Teljesen abnormális az, hogy konkrétan egy kultuszt építettek fel neki a neten.
Nyugodtan lehet lepontozni, nem terveztem többet ide írni, visszanézni sem, csak hogy maradjon egy külső lenyomata annak, hogy nálatok is kurva nagy baj van a toronyban, hogy ennyire megszállottan foglalkoztak egy nyomorulttal.
Soha többet nem írok ide
Jan 31, 2021 15:33:07
csabarhuzo
Jan 31, 2021 15:34:55
Azt az egyet válaszold meg kérlek, ha esetleg tényleg beazonosítasz egy trollt akkor mi van? Mi fog történni? Elutazol hozzá a távolsági busszal és "megcsavarhúzózod"? Vagy írsz neki facebookon? küldesz neki egy dühös smiley fejecskét? Mi a terv?
Összekarcolja a monitort a troll nickjénél hahó!!
Jan 31, 2021 15:34:55
broni
(
x45)
Jan 31, 2021 15:42:55
x45)
meghalt ketemén!!!!!!!!!!!!!!
.
Jan 31, 2021 15:51:57
Amióta bedobta nekem a Youtube algoritmusa Sodi Xiaomi kompresszoros vlogját, azóta néztem vissza 1-2 összeállítást az eddigi ámokfutásáról, ami alapján lazán lejön, hogy ez az ember mentálisan nem teljesen egészséges, így annyiban is hagytam a dolgot.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Nem véletlenül dobott fel a yt egy sodivlogot, nézel valami más trasht, ez tutifix.
Kíváncsi letttem volna mit nézel, de sajnos ezt sose tudom már meg.
Ha tippelnem kéne akkor: turbo titán.
Jan 31, 2021 15:51:57
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 31, 2021 15:53:20
x16)
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Figyelj, lehet hogy most nagy fikacunamit vársz, de az a helyzet, hogy teljesen megértjük az érzésedet.
A döntő többség itt is ugyanígy kezdte. Az elején mindenki azt mondta, hogy oké hogy gyagyás, de azért durva amit itt tolnak egyesek, ezt azért nem érdemli senki. De ha egy kicsit követni kezded a fórumot, vagy részletesebben átnyálazod a Sodipediát, vagy a Sodézetek oldalt, ez az érzés benned is át fog alakulni. Mint ahogy mindannyiunknlban. És onnantól meg fogod érteni azt, ami itt történik.
Persze nem gond, ha ebbe nem akarsz belemászni. Akkor tényleg egyszerűbb, ha soha többet nem írsz ide.
Hahó
(
x135)
Jan 31, 2021 15:59:09
x135)
Igen, mentálisan nem teljesen egészséges, aki zsidók és más emberek halálaval viccelődik, de mi majd meggyógyítjuk a ducatóban. XD
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
broni
(
x45)
Jan 31, 2021 16:12:04
x45)
Teljesen abnormális az, hogy konkrétan egy kultuszt építettek fel neki a neten.
én a többiek célját nem ismerem, titokzatos idegen, én abuzálni szeretném endrét.
én a többiek célját nem ismerem, titokzatos idegen, én abuzálni szeretném endrét.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 31, 2021 16:17:05
x6)
Mindenki részeg, baszik, sodi pedig megdöglött? Lassan 3 órája kuss van.
hát azért hetyetye
Szteppen
(
x3)
Jan 31, 2021 16:20:40
x3)
Tegnap készült.
Ez ety fosh!
seymour schwartz
(
x6)
Jan 31, 2021 16:21:28
x6)
Mindenki részeg, baszik, sodi pedig megdöglött? Lassan 3 órája kuss van.
Éppen a sarokban szopja az ujját és magzatpózban hajlong előre-hátra, annyira be van fosva a holnaptól. Közben folyamatos a faszverés és a sörike. Nincs ideje másra, éppen az élete pereg le a szeme előtt.
Adsense Recherche
Jan 31, 2021 16:31:07
Milyen alja szar korulmenyek kozott kell elni ahhoz, hogy valaki azt kepzelje, a pedofil kiemelkedo, sokaktol kulonb anyagi helyzetben van? Egy zsakfalu teleszart kerti budijaban? Megmagyarazhatatlan tajekozatlansagra vall. Gondolom az ilyen ember az eleteben nem hagyta el a megyehatart es zaklatja a szuleit. Szomoru, hogy vannak ilyen felesleges eletek. Es ez volt a legeletkepesebb sperma. Mi lett volna a tobbibol? Ja, sodi.
Jan 31, 2021 16:31:07
xray
(
x21)
Jan 31, 2021 16:43:23
x21)
... hogy ennyire megszállottan foglalkoztak egy nyomorulttal.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
hihetetlen tájékozatlanságra vall sodit nyomorultnak titulálni, amikor ő a nemzet krónikása és 2006 nemzeti hőse. hol éltél te eddig, szatyorban?
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 16:43:31
x68)
Sodikám, mindenki leszarja a púpfaladat, sajnálom :(((
Gyere ide a kommenthaverokhoz, mi majd beszélgetünk veled!
Mifaaaaaaaaaaaan
Gyere ide a kommenthaverokhoz, mi majd beszélgetünk veled!
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 16:44:09
x68)
Egy nap kommentel XYZ és Zsír, hmmm, nagyon különös!
Mifaaaaaaaaaaaan
sztárprogramozó
(
x2)
Jan 31, 2021 17:03:38
x2)
Egy nap kommentel XYZ és Zsír, hmmm, nagyon különös!
IP címek egyeznek?
Átlag Józsi
Jan 31, 2021 17:13:26
Én heti 35 órában dolgozom, Németországban, kisvárosban, beágyazott rendszereket fejlesztek, havi nettó 5200EUR + 13-ik havi, plusz kb évi 2500 prémium. Egy igazi programozó ennek a kétszeresét is megkeresheti, jellemzően ennek a 120% a normális, PHP programozó évi 55k bruttó.
Sodika kb kezdő fizetést kap. Ezt csak a tisztánlátás miatt írtam. (Amikor 2013-ban Budapesten dolgoztam, ott volt 2700 EUR bruttó a fizetésem.)
Sodika kb kezdő fizetést kap. Ezt csak a tisztánlátás miatt írtam. (Amikor 2013-ban Budapesten dolgoztam, ott volt 2700 EUR bruttó a fizetésem.)
Jan 31, 2021 17:13:26
Márky Márk
Jan 31, 2021 17:16:34
Én heti 35 órában dolgozom, Németországban, kisvárosban, beágyazott rendszereket fejlesztek, havi nettó 5200EUR + 13-ik havi, plusz kb évi 2500 prémium. Egy igazi programozó ennek a kétszeresét is megkeresheti, jellemzően ennek a 120% a normális, PHP programozó évi 55k bruttó.
figyu teso érdekel egy marha jó ötlet? csak egy kis indulo tőke hiányz ik
Jan 31, 2021 17:16:34
Márk
Jan 31, 2021 17:26:23
Halod sodi. kereshetnél töbet is. karah íhes.
Jan 31, 2021 17:26:23
sodika
Jan 31, 2021 17:36:06
Március elejétől nekem is 54600 euró lesz a bruttóm. Az általad írt értéktől történő 400 eurós lemaradás miatt nem fogok elszomorodni.
Jan 31, 2021 17:36:06
Púpszász réme
(
x1)
Jan 31, 2021 17:36:54
x1)
Március elejétől nekem is 54600 euró lesz a bruttóm. Az általad írt értéktől történő 400 eurós lemaradás miatt nem fogok elszomorodni.
Holnap kibaszácsocska
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 17:37:31
x68)
Ez melyik hónap egyetlen egy kommentje te hazug pedofil szar?
Nemfatyle
(
x7)
Jan 31, 2021 17:37:55
x7)
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 17:38:47
x68)
Mondta a főni, hogy a hétvégén már ne kezdj bele egyetlen egy új feladatba sem, mert csak összegányolnád. Most készíti össze a papírokat, holnap kibaszás jön!
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Jan 31, 2021 17:39:28
Megragadtad a lenyeged te debil. Igazi programozó 2x ennyit keres. Te egy junior lófasz SE vagy 40 évesen.
Jan 31, 2021 17:39:28
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 17:39:29
x68)
És attól elszomorodsz, hogy 39 évesen semmi értékkel nem rendelkezel?
sodika
Nem érzek problémát.
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 17:39:49
x68)
Nem érzek problémát.
Nemfatyle
(
x7)
Jan 31, 2021 17:40:47
x7)
Nem érzek problémát.
A Reichl-nél se éreztél
sodika
Jan 31, 2021 17:40:48
Mondta a főni, hogy a hétvégén már ne kezdj bele egyetlen egy új feladatba sem, mert csak összegányolnád. Most készíti össze a papírokat, holnap kibaszás jön!
Nem ez volt. Részletesen átbeszéltük, mit csináljak, csak hozzátette, hogy nem kell stresszelnem magam, az ügyfél is pontosan tisztában van vele, hogy a péntek délben megbeszélt dolgok nem hétfő reggelre fognak a rendszerbe kerülni.
Jan 31, 2021 17:40:48
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 17:42:22
x68)
Mennyit adtál idén Márknak?
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 17:42:50
x68)
Szerencse, hogy a melóról már soha többé nem beszélsz se itt, se a vlogon, se streamben :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Jan 31, 2021 17:43:21
Félreértesz. Utána meg a lendület fog már vinni.
A lényeg, hogy a jelenlegi 960 eurós nettóra még feltétlenül szükségem van egy nettó 100 ezres havi pluszra, hogy matemetikailag kijöjjön az óvatos és lassú, de biztos kikecmerkedés az anyagi gödörből.
Ha emelett mindenki szépen törleszt továbbra is, egy kis odafigyeléssel kijön a matek.
Jan 31, 2021 17:43:21
sodika
Jan 31, 2021 17:45:04
960 eurós, hülye vagyok. :D
Átszámolva 960 ezer forintos. Azt akartam írni.
De az is kevés, még a törlesztőkkel együtt is, mert akkor egy rozsdás szöget is alig tudok venni még. Ahhoz, hogy közben a vlogot is fejlesztgetni tudjam lassan, kell még havi 100 ezer Ft. Az lesz meg márciustól.
De az is kevés, még a törlesztőkkel együtt is, mert akkor egy rozsdás szöget is alig tudok venni még. Ahhoz, hogy közben a vlogot is fejlesztgetni tudjam lassan, kell még havi 100 ezer Ft. Az lesz meg márciustól.
Jan 31, 2021 17:45:04
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 17:45:30
x68)
Holnaptól Dancsó mód (146. rész), írd ki magadból még ma!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 17:45:39
x68)
960 eurós, hülye vagyok. :D
sodika
Jan 31, 2021 17:46:28
Nem akarom gyorsabban fejleszteni a cuccot, de amióta elindult, egy havi átlag 100 ezer forintot berakok a vlogfelszerelésbe. A minőség folyamatos emelése érdekében ezt mostantól is tartani kívánom.
Jan 31, 2021 17:46:28
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 17:46:29
x68)
Te sosem fogsz kikecmeregni az anyagi gödörből, jön a 4K TV, drága, semmire sem kellő világító szarok, esetleg egy PS5, bár arról nagyon kussolsz mostanában.
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Jan 31, 2021 17:46:49
Jan 31, 2021 17:46:49
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 17:46:52
x68)
Nem akarom gyorsabban fejleszteni a cuccot, de amióta elindult, egy havi átlag 100 ezer forintot berakok a vlogfelszerelésbe. A minőség folyamatos emelése érdekében ezt mostantól is tartani kívánom.
A vlogodat senki nem nézi, a streamedet fejleszd te fogyatékos
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 17:47:05
x68)
Nem írtad, de mi leszűrtük. Mennyit adták neki?
Twiccs Chat
(
x5)
Jan 31, 2021 17:48:10
x5)
sodika
Jan 31, 2021 17:48:17
Te sosem fogsz kikecmeregni az anyagi gödörből, jön a 4K TV, drága, semmire sem kellő világító szarok, esetleg egy PS5, bár arról nagyon kussolsz mostanában.
Plusz ablakmosó robot alpha 6100 zoom objektívvel, miegymás. De ezek a havi 100 ezer forint szintjén maradnak havi átlagban.
Jan 31, 2021 17:48:17
sodika
Jan 31, 2021 17:48:40
Jan 31, 2021 17:48:40
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 17:49:02
x68)
Úgy látom, hogy te tényleg nem szeretsz az anyagi dolgaidról beszélni. Mennyit adtál idén Márknak?
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 17:49:32
x68)
Gondolom a havi átlagot 10 évre előre vetíted majd :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Twiccs Chat
(
x5)
Jan 31, 2021 17:49:37
x5)
nem ez volt a kérdés faszfej
sodika
Jan 31, 2021 17:50:10
Na, megyek vissza beadványokat írni, majdnem kész.
Jan 31, 2021 17:50:10
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 17:50:37
x68)
Na, megyek vissza beadványokat írni, majdnem kész.
sodika
Jan 31, 2021 17:51:08
Gondolom a havi átlagot 10 évre előre vetíted majd :DDDD
Úgy értem azt pl., hogy a Nanoleafen kívül más most nem is nagyon jut eszembe, ami kellene mondjuk júniusig.
Legfeljebb valami bútor.
Jan 31, 2021 17:51:08
Örebro
(
x17)
Jan 31, 2021 17:51:30
x17)
Többen kerdezik, hogya kamaråbol kizårt adocsalo anyåd elfogta mår a trollt?
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 17:51:53
x68)
Legfeljebb valami bútor.
Legfeljebb valami bútor.
Valaki trollkodásból úgyis belinkel majd egy újabb szar kütyüt, te meg majd "elgondolkozol" rajta. Megvezethető balek sodi a sodi.
Nemfatyle
(
x7)
Jan 31, 2021 17:52:02
x7)
Komolyan azt hiszed, hogy erre képes leszel? Jön egy lebaszás a melóban, és már rohansz is egy adag kütyüért a boltba most is, pedig még nincs extra 100 fütyi. Hogyan tervezed ezeket a rohamokat kordában tartani?
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 17:53:08
x68)
De érted, twitchen fossa a nézőket az összeszerelős-bebaszós live, erre ez a barom a senkit nem érdeklő vlogot fejleszti, ahol dörpapa interjú van meg a fogyatékos 8 éves szintjén álló rajzai :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Jan 31, 2021 17:53:11
A hétköznapi adminisztratív teendőket múlthétig még vittem, de mostantól már ez sincs. Sőt: már ezen a héten sem volt már többé, talált ahhoz is valódi szakembert.
Jan 31, 2021 17:53:11
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 17:54:09
x68)
Mennyibe fájt neked ez idén?
Nemfatyle
(
x7)
Jan 31, 2021 17:54:18
x7)
Örebro
(
x17)
Jan 31, 2021 17:54:31
x17)
Az mår nem lesz meglepi,ha kivered a farkad a cameråba
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 17:54:47
x68)
Ledolgozza a 10 ezer forintos mosógép árát Hahó!
sodika
Jön egy lebaszás a melóban, és már rohansz is egy adag kütyüért a boltba most is, pedig még nincs extra 100 fütyi.
Ellenkezőleg: akkor rendeltem meg a mikrofonokat, amikor a "ezt hogy a picsába kell" pánikból eljutottam oda, hogy le tudtam adni, és jó. :D
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 17:55:15
x68)
A végeredmény ugyan az. Kütyühalmaz, adósság.
sodika
Jan 31, 2021 17:56:07
Nem. Megint hülye vagy. Hiába nincs Karakk, abba azért rakott munkaórákat. Ée ezeket ilyen módon választottuk el a többi anyagi kérdéstől. Konkrétan úgy, hogy a munkaórákat munkaórákkal ellentételeztem.
Jan 31, 2021 17:56:07
Nemfatyle
(
x7)
Jan 31, 2021 17:56:11
x7)
Lényegtelen, nem tudod kordában tartani a vásárlási kényszeredet, ami a magányból és a stresszből fakad.
Nemfatyle
(
x7)
Jan 31, 2021 17:56:53
x7)
XDDDD Ez a legbalekabb dolog amit ma mondtál
sodika
Jan 31, 2021 17:57:07
Nem lehet utazni, így ami egyébként mászkálásra meg utazásra lenne elköltve, az most technikai felszerelésre lett.
Jan 31, 2021 17:57:07
sodika
Jan 31, 2021 17:57:56
Ez a legbalekabb dolog amit ma mondtál
Nem, mert a dolgokat külön kell választani.
Munkáért munka, pénzért pénz.
Nem szabad összekeverni.
Ez így volt tiszta.
Jan 31, 2021 17:57:56
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 17:58:05
x68)
:DDDDDDDD
Jaja, láttuk az összetákolt szar Karak szobát, abban aztán volt munkaóra, legalább 200 :)))
sittessanyi
Jan 31, 2021 17:58:37
és márk mikor fogja ellentételezni a neki elküldött pár milliót? :D :D
balek!
Jan 31, 2021 17:58:37
Nemfatyle
(
x7)
Jan 31, 2021 17:59:06
x7)
Tehát Márk lehúzott egy valag pénzzel, aztán amikor nem indult be a projekt (ami eleve így volt tervezve), akkor becsicskított, hogy dolgozd le a veszteséget XDDDD Kurvára röhögök
sodika
Jan 31, 2021 17:59:27
Mindegy, na.
Miközben másoknak még nyáron is elintéztem minden adminisztratív dolgát, addig a sajátjaimat tökre elhanyagoltam, ez pedig nem állapot. :)
Ezért is csinálom most.
Na csá.
Miközben másoknak még nyáron is elintéztem minden adminisztratív dolgát, addig a sajátjaimat tökre elhanyagoltam, ez pedig nem állapot. :)
Ezért is csinálom most.
Na csá.
Jan 31, 2021 17:59:27
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 18:00:09
x68)
Jaja tudjuk, nem lehetsz te legalul vagy miafasz te lehúzott balek.
Mennyivel húzott le idén Márk?
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Jan 31, 2021 18:00:36
Idióták vagytok.
Engem soha nem húzott le senki semmivel (legfeljebb a tanárúr 18 éve). Na csá.
Jan 31, 2021 18:00:36
sodika
Jan 31, 2021 18:01:14
Erre könnyű válaszolni. Nullára "húzott le", mert engem soha nem húzott le senki semmire.
Na csá.
Jan 31, 2021 18:01:14
Nemfatyle
(
x7)
Jan 31, 2021 18:01:32
x7)
Idióták vagytok.
Tudjuk tudjuk, a melóban is minden a legnagyobb rendben :D Megint okoztál a trolloknak pár vidám percet
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 18:01:37
x68)
Idióták vagytok.
Azt írtad, hogy az ogre lehúzott. Most akkor a múltbeli vagy a jelenbeli sodi a hazug pedofil szar?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 31, 2021 18:01:53
x37)
Nem érzek problémát.
A kurva anyádat, korcs, most moshatom le a monitort :D Hogy micsoda? Sztahanovkodás? Épp hogy a felszínen tudsz maradni kőkemény túlórákkal. Na de nem azért túlórázol, mert olyan sok a munka, hanem azért, mert a normális munkaidő alatt elvégezhető feladatot (amivel mindenki más meg tud bírkózni) te csak dupla annyi idő alatt tudod elvégezni. Mert lassú vagy, figyelemzavaros és buta.
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2021 18:02:11
x68)
Na csá.
Na csá.
Érdekes, a lehúzásra tudsz válaszolni, hogy nulla, de amikor azt kérdezem, hogy mennyit adtál neki idén, arra már csak a hetyetye megy :DDDD
Na, mennyit adtál idén Márknak?
Örebro
(
x17)
Jan 31, 2021 18:02:30
x17)
Idióták vagytok.
Mindenki mås måshogy låtja, de neked van igazad, soha senki xdxd
118 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ebben speciel igazad van, mert viszonylag kevesek adnak innen kölcsön mindenféle lumpen retardnak euró ezreket hitelből, na meg a 6000 eurós credit kártya és folyószámlahitel sem a trollok privilégiuma. Egyébként remek ízléssel választottál magadnak pénzügyi példaképet zsír, még sokra fogod vinni!