majdha Baldwin meg az okos néni azt mondja.
addig is:
-28 euro naponta
-45 perc edzes
-20 ujsagcik
Gurulj már el, reggel 5kor gondolom te is pjogjamozni készülsz.
Épp snecihergelés van folyamatban!
Szerintem ráér Jövő Héten elkezdeni.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Tobb okbol csinalja.
kifogas hogy tudjon sorikezni, hiteleket felvenni, hencegni a faszbukon torpapanak meg a tobbi hajlektalannak, bevonzani a tinifiukat.
+1
-30 perc takarítás
Mert elfoglalt sodi a sodi.
-az etika legmagasabb fokán álló entitás-
Eddig csak 1 twinkyt tudott bevonzani, vagy rosszul tudom ?!
Mannin nevű gyerekre gondolok.
Ilyenkor különleges ok kell vmi elsodikázásához.
Vajon most mit talál majd ki a pedofil? :)
Mondjuk a jövő hónapban is hétfőn lesz elseje, szal ráérsz akkor kezdene endre.
Sőt az jobb is, mert akkor lesz a tavasz első napja is.
Akkor ma a ráhangolódás előkészületi lépéseit kell csak elkezdeni. 8 sörrel.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Akkor tavaszi nagytakarítás lesz, hahó!
szutyok
nem, ő szipózik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autista mantra best of 2017-2020
-mostantól céltudatos leszek, és mindent megteszek annak érdekében, hogy rendes ember váljon belőlem
-mostantól minden sokkal jobb lesz
-mostantól csak jobb lehet minden
-mostantól rajtam nem fog múlni semmi, én mindent jól csinálok
-mostantól minden nap pontosan annyi időtartamban tanulok, amennyit a pénzkereső elfoglaltságokra fordítok
-mostantól minden jó lesz
-mostantól minden jó lesz juszt is
-mostantól csak havi legfeljebb egy játékot veszek meg
-mostantól menni fog ez a spórolás
-mostantól a napi vlogvágás és forgatás, és mindenki másnak pedig akkor válaszolok bármilyen dolgára is, ha ez utána megvan
-mostantól kezdve életem végéig heti egyszer szokásommá fogom tenni minden bérleményben, hogy rászánok 5 percet, ellenőrzöm a falakat penész dolgában
-mostantól figyelni kell Minden apró kiadásra
-mostantól minden rendben van, és fenntartható
-mostantól jobb kedvvel leszek a melóban, mert tudom, hogy öt szauna, és két konditerem közül választhatok utána
-mostantól már tényleg Dancsó mód lesz
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Fogalmazhatunk úgy is, hogy "autista kutyából nem lesz rendes ember" ?
#50euro + kamatok
Böngészési előzményeket se szokott törölgetni, mást se fog :)
Reméljük a fehér négyzetes képeket se törli, ha kopog a rendőr bácsi!
szutyok
Hát azért hetyetye youtu.be/tXHnTA1gffI?t=1785
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Helyi zsírégetés nem létezik, még ha "edzene" (flokkban láthattuk hogyan teszi XDDD) akkor se érne vele sokat.
Kb 5 sör, mirelit szarok dolgoznak rendesen.
A helyi zsírégetés pedig tetszene (tiszavasvári főterén).
Kilóg a kanóc, bazmeg
Tessék cselekedni, trolléga.
Na igen anélkül, hogy számosítanánk az eredményeket nem ér semmi. Én a helyedben sodi vennék egy sport tracker band-et (ha van régi az nem jó, mert már elavult technológia) és nem is drága.
Így látod, hogy mennyi kalóriát égetsz el egy nap és mennyi sört szabad meginni. Fasza statisztikákat is csinál, amit aztán a flokkban be lehet mutatni.
Protipp aludj két éjjel a amtrtacon, 2 éjjel az ágyon és az alvásminőséget is össze tudod hasonlítani egy flokkepizódban.
2 heti flokk tartalom egy kütyüvel!! A hülyének is megéri, hát még neked..
Jajjj boccsát a sodi nem informatív tartalmat akar gyártani, hanem tresst..
Támogatom, fasza kis kütyük azok.
Meg lehetne venni fasza mágneses súlyzó szettet, foshná!
szutyok
Felajánlok 10 liter benzint meg 1 doboz gyufát.
Ha sodi is ott lesz akkor 20 litert.
Gagyi fost nem veszünk, minimum rogue erőkeret, és márkás fasz cuccok, juszt is!
szutyok
hát azért hetyetye
Az tiszta sor ugye a snecológiai munkatársaknak, hogy az ajánlólevélnek semmi értelme sincs?!
- Ha van releváns munkatapasztalat hosszú ideig (1+ év) egy cégnél, akkor felesleges
- Ha vannak releváns papírok képzésekről, certifikák, akkor felesleges
Csak akkor kell, ha valakik kókler és félévente khmm három hetente munkát keres
Ezt rajta kívül, mindenki tudja:-D
Kibasztak már, te féreg?
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
A legtöbb ország munka törvenykönyve tartalmazza, te éjsötét idióta.
Németben állítólag kötelező pucér kisfiúk képeire verni a faszt is, nem?
és azt semmi nem tiltja, hogy a hasonló profilú ismerős cégeknek küldjön egy e-mailt, miszerint
"Herr Kiss toporzékolva hisztizett ajánlólevélért, de komolyan ne vegyétek, egy dologtalan alkoholista roncs, a HR-esem már bevette a ciánkapszulát. Sieg Heil!"
hát azért hetyetye
Nem ez volt a téma, hogy kötelező-e! Tény, hogy kell adniuk, de egy normális CV-re ránézve senkinek nem jut eszébe kérdni ajánlólevelet IT területen!!
Még betegápolásnál pl oké, de developereknek?! Hol élsz ember?!
Tehát kirúgtak, de azért írtak fasza ajánló levelet ?!
Vagy megint fenyegetőzni kellett ? :D
szutyok
Megvolt a havi 1 + 1, takarodhatsz Dancsó edzeni és takarítani! 45 + 30 perc te hazug semmirekellő féreg!
Mifaaaaaaaaaaaan
A magyarban is benne van, te jogászisten :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A donétcsík még vagy az ogrénél vagy Márknál van és fél visszakérni. Az mér soha nem kerül vissza a streamfelszerelésbe. Hacsak drágapénzen nem vesz mégegyset
Ezek szerint ma kaptál megint egy ajánlólevet.
Kenyér és víz.
Evidencia.
Azért rugózik rajta.
Andi. Mindegy.
hát azért hetyetye
* mindenben hibásnak érzi magát *
BERLINI VLOG! Ki van írva a youtube-on és facebook-on is. Nem tudsz olvasni? :D
Egyébként ma nagyon ráér (24 megosztás), talán "szabadnapot" kapott?
Leadta a ticketet,faszaság van:-D
Egy biztos, ő nem túlórázik!
Most éppen mennyi forintban?
Le nem mondtál semmit?
hehe
Majd este azt is.
Linkedint, meg PHPStorm-ot kell csak, a többi marad egyelőre.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A linkedin-t egyelőre hagyhatnád ;)
Kilóg a kanóc, bazmeg
tehát kirúgtak.
hát azért hetyetye
Amúgy laborvizsgálaton mikor voltál utoljára? Egy májfunkciót nem ártana nézni nálad, beszélj össze a sümegi koldussal, mehetnétek együtt.
hehe
Szóval kibasztak :DD
:D:D en nem is allitottam, hogy sarga vagy, csak javasoltam egy majfunkcio ellenorzest, de jo, hogy mondod, mostantol figyelunk erre is.
hehe
Melyik a törpe "legaktívabb" facebook profilja?
NSZKSZ
Hetyetye
Nem olyan a brio színtere, sárga vagy a májad haldoklik a sok olcsó szesztől. Amit felmutattál piros zacskót az is: PIROS nem narancssárga ahogy te állítottad. Vagy -rosszul van kalibrálva a nemlopott monitorod és azért nem látod normálisan a színeket
#50euro + kamatok
Man Mini
Kivéve a hitelspirálban tengődő púpos pedofil recskagnómokat, piszony!
ez NYELVTANILAG nem jelenti azt, hogy NEM RÚGTAK KI, HAHÓ!
hát azért hetyetye
Épp ez akartam írni :)
Pedig csak annyit kéne tennie, hogy beírja - figyelj SoDI, most már elég csak bemásolnod -, hogy:
"Nem rúgtak ki.
Nem adtam idén pénzt Márknak.
Sose hazudtam"
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Meg nem is őszülsz ugye?
Szerző:
kiptA
Feb 01, 2021 08:34:41
Válasz
(0)
Endre, mikor szállsz be a kiptÁba? Most van az utolsó utáni pillat kb, hogy nagyot szakíts.
Feb 01, 2021 08:34:41
nemzsido
Feb 01, 2021 08:37:53
Endre, mikor szállsz be a kiptÁba? Most van az utolsó utáni pillat kb, hogy nagyot szakíts.
addig is:
-28 euro naponta
-45 perc edzes
-20 ujsagcik
Feb 01, 2021 08:37:53
Nagy ügyfél
Feb 01, 2021 08:50:15
Holnap ne gyere.
Feb 01, 2021 08:50:15
-
Feb 01, 2021 09:10:41
Hagyjuk már ezt a Lacikát, éppen csak több egy buta prolinál.
Szorgalmasan dolgozik - jól megél belőle. A videóiban elmakogja a semmitérő közhelyeit, amit ő hatalmas életbölcsességeknek gondol. Nem értem, hogy mi olyan kiemelkedő benne...
Ismerek egy kőművest, egyéni vállalkozó - 500-600k-t hazaviszi nettóban. Amúgy olyan ostoba, mint két pár rendőrcsizma. Minden este otthon alszik az ágyában az asszony mellet, és nem egy kamionban nyomorog. Egy buta kőműves köröket verhet rá életszínvonalban, ha egy kicsit összeszedi magát.
Szorgalmasan dolgozik - jól megél belőle. A videóiban elmakogja a semmitérő közhelyeit, amit ő hatalmas életbölcsességeknek gondol. Nem értem, hogy mi olyan kiemelkedő benne...
Ismerek egy kőművest, egyéni vállalkozó - 500-600k-t hazaviszi nettóban. Amúgy olyan ostoba, mint két pár rendőrcsizma. Minden este otthon alszik az ágyában az asszony mellet, és nem egy kamionban nyomorog. Egy buta kőműves köröket verhet rá életszínvonalban, ha egy kicsit összeszedi magát.
Gurulj már el, reggel 5kor gondolom te is pjogjamozni készülsz.
Épp snecihergelés van folyamatban!
Feb 01, 2021 09:10:41
yetimikro
Feb 01, 2021 09:16:03
en zsidokat pogromozok. full sztek. 10x zsido pogromozo vagyok.
Feb 01, 2021 09:16:03
Karib
(
x10)
Feb 01, 2021 09:29:31
x10)
Ez a cél.
Holnaptól tartom is.
Holnaptól tartom is.
Szerintem ráér Jövő Héten elkezdeni.
egérszar a konyhapulton
Feb 01, 2021 09:31:39
Sodi te mit vársz a flokkoktól? Igazából csak a fórumos trollok nézik. Egyáltalán miért csinálod? Csak nekünk, vagy azt hiszed hogy ebből egyszer pénzed is lesz? És a liveokon miért járatod le magad több száz ember előtt?
Feb 01, 2021 09:31:39
yetimikro
Feb 01, 2021 09:37:16
Sodi te mit vársz a flokkoktól? Igazából csak a fórumos trollok nézik. Egyáltalán miért csinálod? Csak nekünk, vagy azt hiszed hogy ebből egyszer pénzed is lesz? És a liveokon miért járatod le magad több száz ember előtt?
Tobb okbol csinalja.
kifogas hogy tudjon sorikezni, hiteleket felvenni, hencegni a faszbukon torpapanak meg a tobbi hajlektalannak, bevonzani a tinifiukat.
Feb 01, 2021 09:37:16
egyik_néző
Feb 01, 2021 09:39:25
addig is:
-28 euro naponta
-45 perc edzes
-20 ujsagcik
addig is:
-28 euro naponta
-45 perc edzes
-20 ujsagcik
+1
-30 perc takarítás
Mert elfoglalt sodi a sodi.
Feb 01, 2021 09:39:25
.
Feb 01, 2021 09:40:16
Tobb okbol csinalja.
Eddig csak 1 twinkyt tudott bevonzani, vagy rosszul tudom ?!
Mannin nevű gyerekre gondolok.
Feb 01, 2021 09:40:16
Hahó
(
x136)
Feb 01, 2021 09:44:18
x136)
Különleges nap van. Jövő hét és elseje is egyben.
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 01, 2021 09:51:26
x19)
Ilyenkor különleges ok kell vmi elsodikázásához.
Vajon most mit talál majd ki a pedofil? :)
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 01, 2021 09:56:35
x19)
Hahó
(
x136)
Feb 01, 2021 09:58:21
x136)
Ma valami grandiózusat kell tenned puha slag. Mondjuk válj minőségtelen szar emberből jó emberré. Pl. keresd meg az apádat, és kártalanítsd a haszonélvezetes átverésért.
Hahó
(
x136)
Feb 01, 2021 10:01:30
x136)
Akkor ma a ráhangolódás előkészületi lépéseit kell csak elkezdeni. 8 sörrel.
Okjs Snecologus
(
x1)
Feb 01, 2021 10:03:50
x1)
broni
(
x45)
Feb 01, 2021 10:11:13
x45)
Remélem a kedves mama nem azért aggódott, mert neki nem marad arcszesz.
nem, ő szipózik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
egyik_néző
Feb 01, 2021 10:13:14
Autista mantra best of 2017-2020
-mostantól céltudatos leszek, és mindent megteszek annak érdekében, hogy rendes ember váljon belőlem
-mostantól minden sokkal jobb lesz
-mostantól csak jobb lehet minden
-mostantól rajtam nem fog múlni semmi, én mindent jól csinálok
-mostantól minden nap pontosan annyi időtartamban tanulok, amennyit a pénzkereső elfoglaltságokra fordítok
-mostantól minden jó lesz juszt is
-mostantól csak havi legfeljebb egy játékot veszek meg
-mostantól menni fog ez a spórolás
-mostantól a napi vlogvágás és forgatás, és mindenki másnak pedig akkor válaszolok bármilyen dolgára is, ha ez utána megvan
-mostantól kezdve életem végéig heti egyszer szokásommá fogom tenni minden bérleményben, hogy rászánok 5 percet, ellenőrzöm a falakat penész dolgában
-mostantól figyelni kell Minden apró kiadásra
-mostantól minden rendben van, és fenntartható
-mostantól jobb kedvvel leszek a melóban, mert tudom, hogy öt szauna, és két konditerem közül választhatok utána
-mostantól már tényleg Dancsó mód lesz
Feb 01, 2021 10:13:14
xray
(
x21)
Feb 01, 2021 10:17:29
x21)
Feb 01, 2021 10:17:29
Ma valami grandiózusat kell tenned puha slag. Mondjuk válj minőségtelen szar emberből jó emberré. Pl. keresd meg az apádat, és kártalanítsd a haszonélvezetes átverésért.
kutyából nem lesz szalonna, sneciből meg rendes ember. Feb 01, 2021 10:17:29
Twiccs Chat
(
x5)
Feb 01, 2021 10:22:40
x5)
kutyából nem lesz szalonna, sneciből meg rendes ember.
Fogalmazhatunk úgy is, hogy "autista kutyából nem lesz rendes ember" ?
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 01, 2021 10:25:31
x19)
Okjs Snecologus
(
x1)
Feb 01, 2021 10:28:16
x1)
Reméljük a fehér négyzetes képeket se törli, ha kopog a rendőr bácsi!
egyik_néző
Feb 01, 2021 10:29:39
Endre rengeteg tapasztalattal is gazdagodott az évek folyamán.
Ezeket mindig lelkesen adja át a trollfórumolvasó gyerekeknek, visszafogottan, bölcsen ír.
Kávé után, munkahelyi vagy stresszes környezetben senkinek NEM ajánlom a következő listát.
Öveket becsatolni.
-megtanultam, hogy a pénz relatív
-megtanultam, hogy a nagynak tűnő pénzösszeg is eltűnik
-A pénzösszegek virtuálisak, ezt a tanár úrral szembeni behajtás kapcsán jól megtanultam
-a műveltség ápoltságot is jelent, ezt megtanultam
-megtanultam, hogy nem szabad türelmes lenni, mert pár hétig nem jelentkezel a pénzedért, akkor máris úgy van vele a másik, hogy neked nem is kell
-megtanultam jól, odafigyelve, tisztes órabérért melózni
-megtanultam, hogyan tartasak ki nagyon sokáig. Inkább uncsi volt a végére a csajjal, mert megalázó, hogy keveset dumáltunk az végén már előtte.
-megtanultam rendesen dolgozni a pénzemért
-Megtanultam magam hazugság nélkül is jól eladni.
-megtanultam tömöríteni. Az okos ember nem okoskodik, hanem a lényeget ragadja meg.
-megtanultam: ha valaki visszatérően, és kontextusideges módon újra és újra állít valamilyen tulajdonságot saját magáról, akkor annak következetesen az ellenkezője az igaz.
-Megtanultam a nyelvet, tehát ideje a német hatóságok meg bíróságok előtt játszani
-Ezt most örökre megtanultam.A magyarok kint azért ártanak egymásnak, mert tudják egymásról, hogy megértemlik.Kinti magyaroknak kint én is ott fogok ártani, ahol tudok.
-Megtakarítás bevétel nélkül szart sem ér. Megtanultam.
-Nagy bevétel rendszeresség nélkül szar sem ér. Megtanultam.
-egtanultam magam hazugság nélkül is eladni
-megtanultam, hogy hétköznap du 4 előtt kerülni kell minden szaunát, mert elhányod magad a nagypapa-túltengéstől.
-Megtanultam és begyakoroltam a Git-et, SVN-t, Redmine-t, Jira-t, Jenkins-t, Oxid-ot, PHPUnit-ot, és a németem is magabiztos lett
-megtanultam, hogy alaposan átgondoljam vásárlás előtt, hogy az adott dolgot tényleg használni fogom-e (lásd el sem indított, mégis egymillió forint értékben megvásárolt PS4 játékok)
-Hamburgban megtanultam, hogy az úriemberforma néger csak annyival jobb a primitív négernél, hogy előbbinak van annyi esze, hogy kihasználja, hogy nem akarsz kapásból előítéletesnek lenni, miközben kéne.
-Megtanultam, hogy amikor olyan dumát ad neked elő valaki, hogy csak pár százezer kéne neki, és kihúzod a szarból, nem embertelenség, ha szarsz rá, mert dehogy húzod ki.
-Minden meeting arról szól, hogy valaki szórakozni akar, mert unatkozik. Ezt már 6-7 éve megtanultam a Lundart-nál.
-Anyám és Vera ügyében megtanultam, hogy sokszor a legnagyobb segítség a kemény makarenkói pofon.
Ezeket mindig lelkesen adja át a trollfórumolvasó gyerekeknek, visszafogottan, bölcsen ír.
Kávé után, munkahelyi vagy stresszes környezetben senkinek NEM ajánlom a következő listát.
Öveket becsatolni.
-megtanultam, hogy a pénz relatív
-megtanultam, hogy a nagynak tűnő pénzösszeg is eltűnik
-A pénzösszegek virtuálisak, ezt a tanár úrral szembeni behajtás kapcsán jól megtanultam
-a műveltség ápoltságot is jelent, ezt megtanultam
-megtanultam, hogy nem szabad türelmes lenni, mert pár hétig nem jelentkezel a pénzedért, akkor máris úgy van vele a másik, hogy neked nem is kell
-megtanultam jól, odafigyelve, tisztes órabérért melózni
-megtanultam, hogyan tartasak ki nagyon sokáig. Inkább uncsi volt a végére a csajjal, mert megalázó, hogy keveset dumáltunk az végén már előtte.
-megtanultam rendesen dolgozni a pénzemért
-Megtanultam magam hazugság nélkül is jól eladni.
-megtanultam tömöríteni. Az okos ember nem okoskodik, hanem a lényeget ragadja meg.
-megtanultam: ha valaki visszatérően, és kontextusideges módon újra és újra állít valamilyen tulajdonságot saját magáról, akkor annak következetesen az ellenkezője az igaz.
-Megtanultam a nyelvet, tehát ideje a német hatóságok meg bíróságok előtt játszani
-Ezt most örökre megtanultam.A magyarok kint azért ártanak egymásnak, mert tudják egymásról, hogy megértemlik.Kinti magyaroknak kint én is ott fogok ártani, ahol tudok.
-Megtakarítás bevétel nélkül szart sem ér. Megtanultam.
-Nagy bevétel rendszeresség nélkül szar sem ér. Megtanultam.
-egtanultam magam hazugság nélkül is eladni
-megtanultam, hogy hétköznap du 4 előtt kerülni kell minden szaunát, mert elhányod magad a nagypapa-túltengéstől.
-Megtanultam és begyakoroltam a Git-et, SVN-t, Redmine-t, Jira-t, Jenkins-t, Oxid-ot, PHPUnit-ot, és a németem is magabiztos lett
-megtanultam, hogy alaposan átgondoljam vásárlás előtt, hogy az adott dolgot tényleg használni fogom-e (lásd el sem indított, mégis egymillió forint értékben megvásárolt PS4 játékok)
-Hamburgban megtanultam, hogy az úriemberforma néger csak annyival jobb a primitív négernél, hogy előbbinak van annyi esze, hogy kihasználja, hogy nem akarsz kapásból előítéletesnek lenni, miközben kéne.
-Megtanultam, hogy amikor olyan dumát ad neked elő valaki, hogy csak pár százezer kéne neki, és kihúzod a szarból, nem embertelenség, ha szarsz rá, mert dehogy húzod ki.
-Minden meeting arról szól, hogy valaki szórakozni akar, mert unatkozik. Ezt már 6-7 éve megtanultam a Lundart-nál.
-Anyám és Vera ügyében megtanultam, hogy sokszor a legnagyobb segítség a kemény makarenkói pofon.
Feb 01, 2021 10:29:39
Edzés
Feb 01, 2021 10:40:35
Arra a 45 percre kíváncsi leszek. Jobbra balra integetni a ketüllbellel az nem edzés főleg, ha közben infarktust is kap a sok lihegéstől.
Hasra kéne inkább gyúrni, csak arra gondolom nem mer, mert a sérvecske kiújulhat, meghát kurvára nem tudja felemelni a törzsét sem. Olyan, mint egy kisbaba, aki még megfordulni se tud. Csak azoknak meg púpja nincs.
Szóval egy púpos csecsemő gyerekágyban. Nagy hassal. Lankadt fasszal. Rohadó pofával. Lúdtalppal, Vekni fejjel, szívbetegséggel. Ja és a legrosszabb, hogy minimálbérrel. Mert ha még keresne rendesen, akkor ezeket helyre lehetne hozni, de a nincsből nem lehet. Azért olyan a dörppe is szegény, amilyen...
De legalább a dörpapa művész, asodi meg megvette drága pénzen a rajztáblát. Azóta is várjuk az animált flokkbevágásokat. 2 éve bazdmeg!!
/rant
Hasra kéne inkább gyúrni, csak arra gondolom nem mer, mert a sérvecske kiújulhat, meghát kurvára nem tudja felemelni a törzsét sem. Olyan, mint egy kisbaba, aki még megfordulni se tud. Csak azoknak meg púpja nincs.
Szóval egy púpos csecsemő gyerekágyban. Nagy hassal. Lankadt fasszal. Rohadó pofával. Lúdtalppal, Vekni fejjel, szívbetegséggel. Ja és a legrosszabb, hogy minimálbérrel. Mert ha még keresne rendesen, akkor ezeket helyre lehetne hozni, de a nincsből nem lehet. Azért olyan a dörppe is szegény, amilyen...
De legalább a dörpapa művész, asodi meg megvette drága pénzen a rajztáblát. Azóta is várjuk az animált flokkbevágásokat. 2 éve bazdmeg!!
/rant
Feb 01, 2021 10:40:35
Hahó
(
x136)
Feb 01, 2021 10:41:52
x136)
"Anyám és Vera ügyében megtanultam, hogy sokszor a legnagyobb segítség a kemény makarenkói pofon."
ezért kapod a pofonokat a trolloktól. köszönd meg a segítséget Hahó!
ezért kapod a pofonokat a trolloktól. köszönd meg a segítséget Hahó!
xray
(
x21)
Feb 01, 2021 10:42:20
x21)
röviden: minden, amit tapasztalt tanulsággá válik.
Nemfatyle
(
x7)
Feb 01, 2021 10:48:34
x7)
Hát azért hetyetye youtu.be/tXHnTA1gffI?t=1785
.
Feb 01, 2021 10:49:06
Arra a 45 percre kíváncsi leszek. Jobbra balra integetni a ketüllbellel az nem edzés főleg, ha közben infarktust is kap a sok lihegéstől.
/rant
/rant
Helyi zsírégetés nem létezik, még ha "edzene" (flokkban láthattuk hogyan teszi XDDD) akkor se érne vele sokat.
Feb 01, 2021 10:49:06
Alec Baldwin
Feb 01, 2021 10:50:42
Endre.. Let me guess, you’re too busy to watch this ad. Like you were too busy to invest in Bitcoin or Ethereum.
Feb 01, 2021 10:50:42
p00p
(
x2)
Feb 01, 2021 10:51:42
x2)
tigris
Feb 01, 2021 10:51:58
sodi egyébként egy orvosi csoda. a hozzá hasonló marfan szindrómások egész életükben egyszálbélűek maradnak, de neki sikerült egy zsírlabdát növesztenie
Feb 01, 2021 10:51:58
.
Feb 01, 2021 10:55:58
Tessék cselekedni, trolléga.
Feb 01, 2021 10:55:58
Edzés
Feb 01, 2021 10:56:19
Na igen anélkül, hogy számosítanánk az eredményeket nem ér semmi. Én a helyedben sodi vennék egy sport tracker band-et (ha van régi az nem jó, mert már elavult technológia) és nem is drága.
Így látod, hogy mennyi kalóriát égetsz el egy nap és mennyi sört szabad meginni. Fasza statisztikákat is csinál, amit aztán a flokkban be lehet mutatni.
Protipp aludj két éjjel a amtrtacon, 2 éjjel az ágyon és az alvásminőséget is össze tudod hasonlítani egy flokkepizódban.
Feb 01, 2021 10:56:19
Okjs Snecologus
(
x1)
Feb 01, 2021 10:59:56
x1)
Támogatom, fasza kis kütyük azok.
Meg lehetne venni fasza mágneses súlyzó szettet, foshná!
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 01, 2021 11:03:17
x19)
Felajánlok 10 liter benzint meg 1 doboz gyufát.
Ha sodi is ott lesz akkor 20 litert.
p00p
(
x2)
Feb 01, 2021 11:04:28
x2)
Miért nem vesz egy ilyen kondigépet?
www.emag.hu/vidaxl-multifunkcios-edzogep-kondigep-90485/pd/D3HKYLBBM/
Pont elférne a konyha sarkában.
Kilóg a kanóc, bazmeg
www.emag.hu/vidaxl-multifunkcios-edzogep-kondigep-90485/pd/D3HKYLBBM/
botibb
Feb 01, 2021 11:06:13
Sodi, a dőrpénnek honnan telt menő, új táskára?
Nagy farkam van és kemény. :)
Feb 01, 2021 11:06:13
Okjs Snecologus
(
x1)
Feb 01, 2021 11:08:03
x1)
Miért nem vesz egy ilyen kondigépet?
emag.hu/vidaxl-multifunkcios-edzogep-kondigep-90485/pd/D3HKYLBBM/
emag.hu/vidaxl-multifunkcios-edzogep-kondigep-90485/pd/D3HKYLBBM/
Gagyi fost nem veszünk, minimum rogue erőkeret, és márkás fasz cuccok, juszt is!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 01, 2021 11:15:15
x38)
Óóargh, a zsírégetésre én is jövök!
Eljött a kirúgás napja, sneci! Egész hétvégét bevonzással töltöttük, a nagy ticket nincs kész, a főnökúr már szólt, hogy ne dolgozz, ráadásul elseje is van! El ne felejtsd majd tágra nyitni a szemeidet, amikor könyörögsz neki!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Eljött a kirúgás napja, sneci! Egész hétvégét bevonzással töltöttük, a nagy ticket nincs kész, a főnökúr már szólt, hogy ne dolgozz, ráadásul elseje is van! El ne felejtsd majd tágra nyitni a szemeidet, amikor könyörögsz neki!
daddy_sodi
Feb 01, 2021 11:35:59
Csapkodjalak a faszomhoz nyitott szájjal nagy tisztelettel, mikor lesz lájv? Cserben hagysz minket, elhanyagolod a streamer karriered.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Feb 01, 2021 11:35:59
Metélt gondolatjel
Feb 01, 2021 11:36:19
Ha valamit irigylek Sodiban az az, hogy sokkal zsidóbbnak néz ki, mint én.
Feb 01, 2021 11:36:19
broni
(
x45)
Feb 01, 2021 11:37:53
x45)
sodi, munka után ám nem óvodák környékén olálkodni!!!!!!!!!!!
sodiapu
Feb 01, 2021 11:39:02
Mikor lesz tüzelő?
Na halálrafagyás, csá.
Na halálrafagyás, csá.
Feb 01, 2021 11:39:02
p00p
(
x2)
Feb 01, 2021 12:21:11
x2)
Innen is kérni fog ajánlólevelet kirúgás után. Lassan mindenki ajánlani fogja, de senki sem akarja foglalkoztatni, ha tényleg elterjed a híre.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Schwezoff Dávid
(
x6)
Feb 01, 2021 12:26:27
x6)
Innen is kérni fog ajánlólevelet kirúgás után. Lassan mindenki ajánlani fogja, de senki sem akarja foglalkoztatni, ha tényleg elterjed a híre SZAGA.
Trollbán Viktroll
Feb 01, 2021 12:27:19
Sodi dzsaszt denszelj lefogyasztod vele a gnóm tested, akkor este 21:30 kor indulhatsz
Botmixer
Feb 01, 2021 12:27:19
-
Feb 01, 2021 12:36:55
Innen is kérni fog ajánlólevelet kirúgás után. Lassan mindenki ajánlani fogja, de senki sem akarja foglalkoztatni, ha tényleg elterjed a híre.
Az tiszta sor ugye a snecológiai munkatársaknak, hogy az ajánlólevélnek semmi értelme sincs?!
- Ha van releváns munkatapasztalat hosszú ideig (1+ év) egy cégnél, akkor felesleges
Feb 01, 2021 12:36:55
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Feb 01, 2021 12:44:38
x8)
Ezt rajta kívül, mindenki tudja:-D
sodika
Feb 01, 2021 12:59:40
Igen, ez így van a világon mindenhol, kivéve Németországban, így én az ottani viszonyokat tanultam meg. Ott még külön törvény is van arról, hogy a munkaadód köteles neked ajánlólevelet kiállítani.
Feb 01, 2021 12:59:40
Faszaság van
(
x2)
Feb 01, 2021 13:00:52
x2)
Igen, ez így van a világon mindenhol, kivéve Németországban, így én az ottani viszonyokat tanultam meg. Ott még külön törvény is van arról, hogy a munkaadód köteles neked ajánlólevelet kiállítani.
Kibasztak már, te féreg?
Hahó
(
x136)
Feb 01, 2021 13:02:29
x136)
A legtöbb ország munka törvenykönyve tartalmazza, te éjsötét idióta.
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 01, 2021 13:03:10
x19)
Németben állítólag kötelező pucér kisfiúk képeire verni a faszt is, nem?
Schwezoff Dávid
(
x6)
Feb 01, 2021 13:03:12
x6)
és azt semmi nem tiltja, hogy a hasonló profilú ismerős cégeknek küldjön egy e-mailt, miszerint
"Herr Kiss toporzékolva hisztizett ajánlólevélért, de komolyan ne vegyétek, egy dologtalan alkoholista roncs, a HR-esem már bevette a ciánkapszulát. Sieg Heil!"
-
Feb 01, 2021 13:03:31
Nem ez volt a téma, hogy kötelező-e! Tény, hogy kell adniuk, de egy normális CV-re ránézve senkinek nem jut eszébe kérdni ajánlólevelet IT területen!!
Még betegápolásnál pl oké, de developereknek?! Hol élsz ember?!
Feb 01, 2021 13:03:31
Faszaság van
(
x2)
Feb 01, 2021 13:06:55
x2)
Pár napig távol voltam, se időm se energiám visszakeresni, DE! A flokkban látott szörnyszülöttek, amiket a dörpe alkotott, azt mindet megosztotta már facebookon. A válaszai sem voltak exkluzívak, minden nap 50 körüli megosztása/bejegyzése van arról, h nyomorog, és különben is a kurva anyját Orbánnak/Müller Cecíliának/a kormánynak a lezárások miatt, és hogy a kamuvírus miatt jégre tették az egész vendéglátóipart, mert így ő sem tud mosogatni éhbérért. Szóval megint olyanért fizetett a pedofil, amit mindenki más elér ingyé a FB-on.
Ha már más is feltárta ezeket a tényeket, radírpók jöhet!
Okjs Snecologus
(
x1)
Feb 01, 2021 13:09:01
x1)
Tehát kirúgtak, de azért írtak fasza ajánló levelet ?!
Vagy megint fenyegetőzni kellett ? :D
Hahó
(
x136)
Feb 01, 2021 13:09:44
x136)
Becsületes agalló is törleszthetne azzal, hogy minden héten megkérdezed tőle, hogy van. Kivaló flokktéma lenne.
Ásó27
(
x68)
Feb 01, 2021 13:10:45
x68)
Megvolt a havi 1 + 1, takarodhatsz Dancsó edzeni és takarítani! 45 + 30 perc te hazug semmirekellő féreg!
bolgár jeti
(
x30)
Feb 01, 2021 13:15:12
x30)
A magyarban is benne van, te jogászisten :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 01, 2021 13:17:09
x19)
Esti streamben nyomhatnád az edzést púpos.
2 szabályos fekvőtámaszért elengedi minden adósságod a német bankok és a magyar állam is.
2 szabályos fekvőtámaszért elengedi minden adósságod a német bankok és a magyar állam is.
Ásó27
(
x68)
Feb 01, 2021 13:19:00
x68)
1 szabályos fekvőtámasz = 1 dollár donét, ja és donétcsíkot is ígértél te pedofil! Mondjuk a mirrornak sincs, ott mégis dől a lé hmmmm
Mifaaaaaaaaaaaan
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 01, 2021 13:21:22
x38)
Sneci, leadtad az a kibaszott ELSŐ ticketet végre? Tehermentesítettél valakit, vagy extra terheket raktál a HR-es kislányra, hogy már írhatja is a felmondóleveledet?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-
Feb 01, 2021 13:22:37
1 szabályos fekvőtámasz = 1 dollár donét, ja és donétcsíkot is ígértél te pedofil! Mondjuk a mirrornak sincs, ott mégis dől a lé hmmmm
A donétcsík még vagy az ogrénél vagy Márknál van és fél visszakérni. Az mér soha nem kerül vissza a streamfelszerelésbe. Hacsak drágapénzen nem vesz mégegyset
Feb 01, 2021 13:22:37
stressznélküli nyugi
(
x2)
Feb 01, 2021 13:30:13
x2)
Schwezoff Dávid
(
x6)
Feb 01, 2021 13:33:26
x6)
Evidencia.
Azért rugózik rajta.
Andi. Mindegy.
Ásó27
(
x68)
Feb 01, 2021 13:35:08
x68)
Hallod Endre, írd már le, hogy Örülhettek!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Faszaság van
(
x2)
Feb 01, 2021 13:35:32
x2)
Befigyelt a kibaszásocska, hahó!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 01, 2021 13:37:45
x38)
Bevonzottuk, mert mi láttuk a Titok című filmet. Bizony! Rend van, na!
xray
(
x21)
Feb 01, 2021 13:39:32
x21)
sneci, vallj színt, ne angolnázz! kirúgtak, vagy csak az ajánlólevelet küldték el neked?
Ásó27
(
x68)
Feb 01, 2021 13:42:15
x68)
Márk is kirúgott amúgy? :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Naty Ütyfél
Feb 01, 2021 13:42:23
sneci, vallj színt, ne angolnázz! kirúgtak, vagy csak az ajánlólevelet küldték el neked?
* mindenben hibásnak érzi magát *
Feb 01, 2021 13:42:23
Faszaság van
(
x2)
Feb 01, 2021 13:49:32
x2)
Na, majd a pénteki, most már linzi flokkban lesz téma! :D
csicskasodi
(
x1)
Feb 01, 2021 13:55:14
x1)
Na, majd a pénteki, most már linzi flokkban lesz téma! :D
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Feb 01, 2021 13:57:44
x8)
Leadta a ticketet,faszaság van:-D
Faszaság van
(
x2)
Feb 01, 2021 14:02:29
x2)
Egy biztos, ő nem túlórázik!
Faszaság van
(
x2)
Feb 01, 2021 14:03:20
x2)
Tényleg, sodi, mi van most a nettó béreddel? :D
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 01, 2021 14:07:12
x2)
Tényleg, sodi, mi van most a nettó béreddel? :D
Most éppen mennyi forintban?
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 01, 2021 14:07:23
x2)
Többen kérdezik!!!
sodika
Feb 01, 2021 14:11:38
Minden rendben van. Ma végre beállítottam az összes kézi átutalást automatára, hogy mostantól azokkal se kelljen soha külön fáradnom.
Feb 01, 2021 14:11:38
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 01, 2021 14:14:17
x7)
Minden rendben van. Ma végre beállítottam az összes kézi átutalást automatára, hogy mostantól azokkal se kelljen soha külön fáradnom.
Le nem mondtál semmit?
moshe dayan
(
x2)
Feb 01, 2021 14:15:08
x2)
eltűnt a púpos a FBról, vagy csak nekem nem látszik a profilja?
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
sodika
Feb 01, 2021 14:15:12
Le nem mondtál semmit?
Majd este azt is.
Feb 01, 2021 14:15:12
p00p
(
x2)
Feb 01, 2021 14:17:01
x2)
Majd este azt is.
A linkedin-t egyelőre hagyhatnád ;)
Schwezoff Dávid
(
x6)
Feb 01, 2021 14:18:58
x6)
tehát kirúgtak.
sodika
Feb 01, 2021 14:21:21
Ha kirúgtak volna, nem állítottam volna újabb levonásokat automatára, mert akinek nincs pénze, az fél az automatikus beszedési megbízásoktól. :)
Feb 01, 2021 14:21:21
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 01, 2021 14:21:22
x7)
Majd este azt is.
Amúgy laborvizsgálaton mikor voltál utoljára? Egy májfunkciót nem ártana nézni nálad, beszélj össze a sümegi koldussal, mehetnétek együtt.
again mine the refund
(
x6)
Feb 01, 2021 14:21:41
x6)
Szóval kibasztak :DD
sodika
Feb 01, 2021 14:22:19
Nem vagyok sárga, csak ilyen a Brio kamera színtere.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Feb 01, 2021 14:22:19
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 01, 2021 14:23:36
x7)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
:D:D en nem is allitottam, hogy sarga vagy, csak javasoltam egy majfunkcio ellenorzest, de jo, hogy mondod, mostantol figyelunk erre is.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Feb 01, 2021 14:23:53
x2)
Pár napig távol voltam, se időm se energiám visszakeresni, DE! A flokkban látott szörnyszülöttek, amiket a dörpe alkotott, azt mindet megosztotta már facebookon. A válaszai sem voltak exkluzívak, minden nap 50 körüli megosztása/bejegyzése van arról, h nyomorog, és különben is a kurva anyját Orbánnak/Müller Cecíliának/a kormánynak a lezárások miatt, és hogy a kamuvírus miatt jégre tették az egész vendéglátóipart, mert így ő sem tud mosogatni éhbérért. Szóval megint olyanért fizetett a pedofil, amit mindenki más elér ingyé a FB-on.
NSZKSZ
-
Feb 01, 2021 14:26:12
Feb 01, 2021 14:26:12
Twiccs Chat
(
x5)
Feb 01, 2021 14:30:12
x5)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nem olyan a brio színtere, sárga vagy a májad haldoklik a sok olcsó szesztől. Amit felmutattál piros zacskót az is: PIROS nem narancssárga ahogy te állítottad. Vagy -rosszul van kalibrálva a nemlopott monitorod és azért nem látod normálisan a színeket
Faszaság van
(
x2)
Feb 01, 2021 14:32:06
x2)
NSZKSZ
NSZKSZ
Man Mini
Faszaság van
(
x2)
Feb 01, 2021 14:33:04
x2)
Ha kirúgtak volna, nem állítottam volna újabb levonásokat automatára, mert akinek nincs pénze, az fél az automatikus beszedési megbízásoktól. :)
Kivéve a hitelspirálban tengődő púpos pedofil recskagnómokat, piszony!
Schwezoff Dávid
(
x6)
Feb 01, 2021 14:33:18
x6)
bolgár jeti
(
x30)
Feb 01, 2021 14:34:57
x30)
Épp ez akartam írni :)
Pedig csak annyit kéne tennie, hogy beírja - figyelj SoDI, most már elég csak bemásolnod -, hogy:
"Nem rúgtak ki.
Nem adtam idén pénzt Márknak.
Sose hazudtam"
Streamer Koldus
(
x2)
Feb 01, 2021 14:41:58
x2)
SODI, ugye azt tudod, hogy akinek több ezer eurós hitelei vannak és még ezek után is tervez hitelt felvenni, az a személy nem mondhatja azt, hogy lassan, de elkezdett kikecmeregni a gödörből? Teljesen mindegy mennyit fogsz keresni. Ha kétszer ennyi lenne a fizetésed, te akkor is csődbe mennél, mert képtelen vagy normálisan kezelni a pénzt, elköltenéd minden haszontalan szarra, ahogyan eddig is tetted.
sodika
Feb 01, 2021 14:44:58
Nem további hiteleket tervezek felvenni, hanem a hitelkártyákat kiváltani kedvező kamatozásúval. Azt, hogy soha többé nem terhelem le a kártyákat, egyszer már megfogadtam, de a váratlan költözés költséges volt.
Feb 01, 2021 14:44:58
sodika
Feb 01, 2021 14:45:03
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Feb 01, 2021 14:45:03
-
Feb 01, 2021 14:45:48
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Meg nem is őszülsz ugye?
Feb 01, 2021 14:45:48
148 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™