Egyébként Amerikában tényleg vannak emberek, akik a LinkedIn-en azt írják be szakmájuknak, hogy "tényellenőrző".
De ennek semmi értelme, ami nincs tisztázva a tény fogalma.
én még emlékszem arra, amikor magukat tényfeltárónak nevező retardok faszát szopkodtad öblös bő nyállal gagreflex nélkül.
ott tisztázva volt a tény fogalma te szekrénybuzi pedofil?
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Így van kitalálták. Te faszopó geci. Ha te elkapnád, akkor hiába vagy te 38 éves, az egészségi állapotod hasonlít egy 70 éveséhez és ugyan úgy beledögölhetsz. Hiába szeded a kibaszott vitaminjaidat. A tüdőd olyan, hogy egy 2 perces sétától kifáradsz és a semmitől elkezdesz köhögni. Nem a penész volt az oka, a bárányhimlőd óra van ez. Tüdőgyulladásod volt és nem kezeltetted magad és ez az ára. Ha te egyszer elkapod a nem létező vírust, akkor még ott Ausztriában kell elhurcolni a holttestedet ide.
Na meló, csá.
mossatok meg
a zsebéből fel lehet nyúlni a púpig!!!!!!!!!!!!!
Mondod ezt, te puhos bojler testű korcs?
Si vis pacem, para bellum
Upvote-oljon, akinek az orrán jött ki az itala, amikor ezt a kommentet olvasta! :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mikor lesz a tárgyalásod marci? Ha te valóba ntroll vagy! Én tudom tanúsítani, hogy nem kés volt nálad, mivel ott álltam melletted, amikor eltörték az ujjadat a kopaszok, hanem egy szamurájkarddal vágtad szét a ponyvát a volt Kertem területén. Nemzeti hős leszel felfegyverkezve elkövetett garázdaságért 1,5 börtönt középmértékben de te jó kiállású vagy, simán kihúzod :D
ide írj [email protected] ha szükség van egy jó tanúra, azt is tanúsítom, hogy lőfegyver is volt a hátizsákodban.
Endre kizárólag a hitelkártyák erejében hisz. Még Targó nagyúr végtelen hatalmában.
Dehogyis keresztény ő.
Azt mondja Sneci, jó tudni, mintha rendszeresen túledzené magát :DDD
Endre, akkor mostantól kevesebbet recskázol, nehogy a túledzettség miatt beszopd a vírust? Egyébként meg mi az, hogy jó tudni, amikor szerinted nincs is semmilyen covid, te isten barma.
hehe
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
ÉN NEM TUDOM MI AZ HOGY FOGORVOS :DDDDDDDDDDDDDDD
MEG MILYEN KÁRTYA :DDDDDDDDDDDDD
MILYEN FOGAK :DDDDDDDDDDDDDD
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hát innen származik az egyik beceneved, Fifi?
Már csak azt áruld el, Vera mama miért hívott Golyónak?
2:43 óta nem alszik, hogy hétfőn tudjanak indulni.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Kell bazmeg, hogyne kéne. Megindokolni nem tudja ezeket, de kell.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Sodi ez is úgy kell mint a ps5?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
ja, erre írtam.
De mire fogja rádugni, ha PS5 sincs? (Az már mellékes, hogy nem is lesz, játszani utál, stream halott, felvágni se tud vele)
A zsidók ezt is megoldották :)

SoDI napjában 15x oltatná be magát...
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ezért nem mer koronamatyarázós flokkot csinálni, mert a trollok cafatokra szednék az érveit, és onnantól kezdve sokkal nehezebben beszélné be magának, hogy nincs kurva nagy veszélyben
Én amúgy azt nem vágom az ilyen retardoknál, hogy miért könnyebb egy Lenkei, Gődény, stb kaliberű figurának elhinni a tudományosan hangzó baromságot, mint egy igazi tudósnak az igazi tudományos álláspontot? Miért könnyebb elhinni azt, hogy a tudósokat lefizeti a háttérhatalom és ezért anyagi érdekük hazudni, mint azt, hogy Lenkei és Gődény (akik konkrétan árulják és saját nevükkel reklámozzák a D-vitamint és más étrendkiegészítőket) csinálják ezt? NYEM ÉJTEM.
Mert ilyen SoDI a SoDI
Ezt arra lehet visszavezetni, hogy egész életükben jelentéktelen, buta senkik voltak, akik folyamatosan rosszul érezték magukat műveltebb, okosabb emberek között. Ilyenkor, mikor rábukkannak egy tudományosnak HANGZÓ konteóra, akkor elkezdik osztogatni ezerrel, hogy mutassák, hogy ők most INFORMÁCIÓ birtokában vannak, ők TUDNAK valami olyat, ami fontos, ami számít. Dunning-Kruger effekt megtámogatva egy hatalmas adag kisebbségi komplexussal.
Elég sokat kutattam az elmúlt időszakban, hogy megfejtsem Endre pokoli belső világát és erre jutottam, de sokan leírták már ugyanezeket, csupán más szavakkal:
Azért, mert ezek az elmebetegek végre azt érezhetik, hogy tartoznak valahová és van valami speciális tudás a birtokukban, attól függetlenül, hogy szakmailag és tudományosan közük nincs a témához. Ők többet tudnak, mint te, hiszen te a konspiráció része vagy, egy idióta.
Ezt a pszichológus szakértők Illusory superiority-nak nevezik, vagy illusory knowledge-nek. Alapvetően a nárcisztikus emberekre jellemző, mindegyik ilyen retardált sodihoz hasonlóan is keményen beleillik a szkópba.
Amikor Endre megossza ezeket az álhíreket és hazugságokat, akkor egyfajta elégedettséget érez és azt érzi, hogy ő ettől speciális (valljuk be ez igaz is, hogy Endre tényleg nagyon speciális :D).
A másik tényező, hogy Endrénél közrejátszik a félelem is az ilyen álhírek terjesztésekor, hiszen így próbálja legyőzni a valóságot a saját elbaszott veknijében.
És addig hajtogatják ezeket a hamis információkat, amíg végső soron már ők is elhiszik ezt.
releváns cikkek:
en.wikipedia.org/wiki/Illusory_superiority
és
en.wikipedia.org/wiki/Illusory_truth_effect
Na, hát így működik Endre. Egyszerű buta tanulatlan proli.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Mondanám Endre, hogy olvasd el, gondold át, de nem tudsz angolul. :)
pedofilsodiasodi
hehe, Jeti által tényleg hasznos tipp volt, hogy autista kötőszavakra keressek rá:

Átlag feletti Sodika :)
Ja, hogy már nem is akarsz SZEKVENTÁLÁSokról beszélni és előadni, hogy te víruskutató vagy? Tegnap még az voltál :D
Mást sem csinálsz hónapok óta, mint egészségügyi kérdésekben okoskodsz, te fasz. Bezzeg a koronamagyarázó vlogot már nem mered leforgatni, mert pontosan tudod, hogy olyan buta vagy hozzá, mint a föld. Mérhetetlenül megvetlek.
A szólásszabadság nem arról szól, hogy a veknifejedből kiszálló retardáltságokat állíts be tényként Gyagyás.
Mik azok akkor ott a púpfalon? Miért állítod, hogy laikusként mindig, mindent jobban tudsz? Hány példát hozzunk?
pedofilsodiasodi
Ha mást nem, de ezt betarthatnád, mert néha a hajamat tépem EÜsként az okoskodásaid olvasásától.
Csakhogy nem kérdéseket teszel fel, hanem tényként állítasz megalapozatlan vagy kétes forrásból származó adatokat. Retardált vagy. Bizony. Daje, daje. :)
pedofilsodiasodi
Ne terelj, te konkrétan kijelentéseket teszel a púpfalon és okoskodsz a retardált tartalmak megosztásakor.
Mindemellett hergeli az embereket és gyűlöletet kelt.
pedofilsodiasodi
Pontosan. Itt konkrétan az történt, hogy saját maga módosította a valóságot(kitakarta a kisgyerekeket, tehát azok nincsenek is ott), hogy aztán besörikézve be tudja magyarázni saját magának az általa meghamisított tényeket.
Egy kétkörös érettségi és okjs gányoló papír integet Endre!
pedofilsodiasodi
Érdekes, valami olyasmit magyarázott, hogy a 40-es bácsi mellett észre sem vette a gyereket. Ez volt a 2. öngól aznap este.
pedofilsodiasodi
Milyen pontos választ kaptam a kérdésemre!
Mifaaaaaaaaaaaan
moshe dayan
(
x2)
Mar 19, 2021 21:35:47
x2)
Egyébként Amerikában tényleg vannak emberek, akik a LinkedIn-en azt írják be szakmájuknak, hogy "tényellenőrző".
De ennek semmi értelme, ami nincs tisztázva a tény fogalma.
én még emlékszem arra, amikor magukat tényfeltárónak nevező retardok faszát szopkodtad öblös bő nyállal gagreflex nélkül.
ott tisztázva volt a tény fogalma te szekrénybuzi pedofil?
SODRONY
Mar 19, 2021 21:46:32
Nézem még.
A lényeg, hogy ebben a korona-geciban tényleg nem hiszek.
Szerintem csak kitalálták.
A lényeg, hogy ebben a korona-geciban tényleg nem hiszek.
Szerintem csak kitalálták.
Így van kitalálták. Te faszopó geci. Ha te elkapnád, akkor hiába vagy te 38 éves, az egészségi állapotod hasonlít egy 70 éveséhez és ugyan úgy beledögölhetsz. Hiába szeded a kibaszott vitaminjaidat. A tüdőd olyan, hogy egy 2 perces sétától kifáradsz és a semmitől elkezdesz köhögni. Nem a penész volt az oka, a bárányhimlőd óra van ez. Tüdőgyulladásod volt és nem kezeltetted magad és ez az ára. Ha te egyszer elkapod a nem létező vírust, akkor még ott Ausztriában kell elhurcolni a holttestedet ide.
Na meló, csá.
Mar 19, 2021 21:46:32
Gulyás Marci
Mar 19, 2021 21:49:43
Minden tudás egyeteme - aSodi DLC 2021
Mar 19, 2021 21:49:43
broni
(
x45)
Mar 19, 2021 21:52:41
x45)
a zsebéből fel lehet nyúlni a púpig!!!!!!!!!!!!!
Nemzet Faszdublőre
Mar 19, 2021 22:01:28
kussolj zsidó inditsad a streamet a youtubeon
Mar 19, 2021 22:01:28
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 19, 2021 22:12:15
x7)
Endre a kurva anyádat, az ember elmegy edzeni ( hivatalosan), felveszi a vállalkozásból megérdemelt profitot, elintéz ezt azt, elszállásolja a németből "hazaszakadt" kamerádot, és több 100 hsz fogad, ebből kb annyi jött le, hogy egy alkesz szar vagy, akinek már a vérkeringése is szarrá ment 40 évesen, mondjuk ez mindenképpen üdvözlendő hír te zsidó.
A jó portás csak baszik!
Metélt gondolatjel
Mar 19, 2021 22:16:21
Endre, engem meg tudnál lepni egy olyan kérdéssel, hogy:
Szerintetek min kellene változtatnom az életemen?
Szerintetek min kellene változtatnom az életemen?
Mar 19, 2021 22:16:21
Frei Tamás
(
x1)
Mar 19, 2021 22:26:21
x1)
te meg biztos zsíros gyésznyó zsírréteggel
Mondod ezt, te puhos bojler testű korcs?
Karib
(
x10)
Mar 19, 2021 22:31:48
x10)
Havi 500 euró sörre :))))))))))))
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 19, 2021 22:32:44
x30)
Havi 500 euró sörre :))))))))))))
Upvote-oljon, akinek az orrán jött ki az itala, amikor ezt a kommentet olvasta! :D
linzi fapóleon
(
x8)
Mar 19, 2021 22:33:31
x8)
Retard Titán és az ő példaképe:
www.twitch.tv/turbotitan12/clip/SecretiveAbstrusePanAsianGlow-YOZkLmdOzR3CdGTE
www.twitch.tv/turbotitan12/clip/SecretiveAbstrusePanAsianGlow-YOZkLmdOzR3CdGTE
kramalon
(
x8)
Mar 19, 2021 22:35:47
x8)
Délben voltam itt utoljára, azóta lett 700 komment. Mit műveltetek már megint? xD
Faszom
Görény
Mar 19, 2021 22:36:29
A sör tisztítószer. Kitisztítja a sodika agyát. Puhitja a slaggot.
Mar 19, 2021 22:36:29
-
Mar 19, 2021 22:41:07
Recskas mar megint batorra ittad magad.
Mar 19, 2021 22:41:07
Ligetvédő
Mar 19, 2021 22:55:53
https://www.youtube.com/watch?v=Xkx76wJKXTsMikor lesz a tárgyalásod marci? Ha te valóba ntroll vagy! Én tudom tanúsítani, hogy nem kés volt nálad, mivel ott álltam melletted, amikor eltörték az ujjadat a kopaszok, hanem egy szamurájkarddal vágtad szét a ponyvát a volt Kertem területén. Nemzeti hős leszel felfegyverkezve elkövetett garázdaságért 1,5 börtönt középmértékben de te jó kiállású vagy, simán kihúzod :D
ide írj [email protected] ha szükség van egy jó tanúra, azt is tanúsítom, hogy lőfegyver is volt a hátizsákodban.
Fekete bikapata
Gyagyás, nagyon szar egyedül, full bebaszva, adósságban úszva abban a szemétdombbon vegetálni, igazi barátok, jövő nélkül, halott fütyivel?
SyntaxError
(
x24)
Mar 19, 2021 22:56:16
x24)
Sodi a vírusban nem hisz, mert szerinte csak kitaláció.
De a Bibliában, mint keresztény, hisz. Az nem kitaláció, hogy valaki kettészedi a tenger, vízen jár stb... stb...
Sodilogic.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
De a Bibliában, mint keresztény, hisz. Az nem kitaláció, hogy valaki kettészedi a tenger, vízen jár stb... stb...
Sodilogic.
Biztatási kár
(
x10)
Mar 19, 2021 22:58:29
x10)
Endre! Te valamit nagyon benéztél.
Félévet laktál a lakásban, előtte jó pár hétig vagy hónapig üresen állt a felújítás és a hirdetés miatt. Az üresjárat és a te féléved oszlott el a következő éves elszámolásig. Ha valóban kevesebbet fogyasztottál volna az előző lakótól akkor nem 6 eurót csökkent volna a számla. :)
Lesz még itt sírás jövőre, persze ha ott leszel még.
Félévet laktál a lakásban, előtte jó pár hétig vagy hónapig üresen állt a felújítás és a hirdetés miatt. Az üresjárat és a te féléved oszlott el a következő éves elszámolásig. Ha valóban kevesebbet fogyasztottál volna az előző lakótól akkor nem 6 eurót csökkent volna a számla. :)
Lesz még itt sírás jövőre, persze ha ott leszel még.
Nemzet Faszdublőre
Mar 19, 2021 23:03:20
A twitchnek vége lesz akkor stream retard?
Mar 19, 2021 23:03:20
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 19, 2021 23:04:26
x3)
Sodi a vírusban nem hisz, mert szerinte csak kitaláció.
Sodilogic.
Sodilogic.
Endre kizárólag a hitelkártyák erejében hisz. Még Targó nagyúr végtelen hatalmában.
Dehogyis keresztény ő.
Nemfatyle
(
x7)
Mar 19, 2021 23:09:05
x7)
Sneci teljesen nyilvánvaló, hogy azért tagadod a vírust, mert kurvára be vagy szarva tőle. Szépen bebeszélted magadnak, hogy ha tömöd magadba a d vitamint, akkor téged majd nem bánt. De ilyen egészségi állapottal teljesen jogosan fosol tőle, mert örülhetsz, ha valahogy túléled
Tajgetosz
Mar 19, 2021 23:17:00
Sszaveljev
Mar 19, 2021 23:17:00
Fekete bikapata
Mar 19, 2021 23:18:58
Mondjuk az orrát sem a vírus törte be... :)
Mar 19, 2021 23:18:58
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 19, 2021 23:33:32
x7)
Azért van itt még gyöngyszem, pl. amikor a seggbekúrt tajgi asszony a puhos testével megbeszéli a futás rejtelmeit a zsebibabás korccsal:
Azt mondja Sneci, jó tudni, mintha rendszeresen túledzené magát :DDD
Endre, akkor mostantól kevesebbet recskázol, nehogy a túledzettség miatt beszopd a vírust? Egyébként meg mi az, hogy jó tudni, amikor szerinted nincs is semmilyen covid, te isten barma.
Nemzet Faszdublőre
Mar 19, 2021 23:34:19
A kurva anyád,hogy reménykedtél a twitch vissza kapásban olyan jó érzés,hogy most pánik érzése tölt el: D
Te féreg várható a jövöhét szombatot is nem fogsz választ kapni mert ki vagy rúgva !!
Te féreg várható a jövöhét szombatot is nem fogsz választ kapni mert ki vagy rúgva !!
Mar 19, 2021 23:34:19
Jeff Bezos
Mar 19, 2021 23:40:38
Nem kapod vissza a csatornádat Endre!
Mar 19, 2021 23:40:38
álsodi
Mar 19, 2021 23:50:31
Nem kapod vissza a csatornádat Endre!
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Mar 19, 2021 23:50:31
Endre a kurva anyádat!
Mar 20, 2021 00:20:45
Endre a kurva anyádat!
Mar 20, 2021 00:20:45
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 20, 2021 00:35:16
x38)
Sneci, a fogorvos is így röhög, amikor a kártya hiánya miatt ketyegnek a fogaid? Elhúzod még két hónapig, neki csak jó, kihúz még négyet. Te viszont lassan már szotyit se fogsz tudni enni. Shiker!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
álsodi
Mar 20, 2021 00:42:32
Sneci, a fogorvos is így röhög, amikor a kártya hiánya miatt ketyegnek a fogaid? Elhúzod még két hónapig, neki csak jó, kihúz még négyet. Te viszont lassan már szotyit se fogsz tudni enni. Shiker!
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Mar 20, 2021 00:42:32
Snecimanó
Mar 20, 2021 01:01:58
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mar 20, 2021 01:01:58
D.Dezsö
Mar 20, 2021 01:03:18
Napi 12 sör? Az oszt’ igen.
Az már rendes férfi emberek szervezetét is lestrapálja, nemhogy egy ilyen leszázalékolt retardált homokosét.
Az már rendes férfi emberek szervezetét is lestrapálja, nemhogy egy ilyen leszázalékolt retardált homokosét.
Mar 20, 2021 01:03:18
D_Dezső
(
x29)
Mar 20, 2021 01:43:58
x29)
Be kell valljam, hogy amikor 2007 és 2008 körül olvasgattam Endréről, borzalmas frusztrált és irigy voltam.
Anyámék panel lakásában laktam mert még egy albérlet is angyalszárny volt. Kurva szar melót toltam kurva szar pénzért, és mindennap annyira lefáradtam, hogy semmi erőm nem maradt arra, hogy képezzem magam.
Mindeközben ez a gyengeelméjű senkiházi, aki nálam 5 évvel idősebb, 4 egyetemen alibizik, és a saját Budai lakásában veri a faszát gondtalanul 0-24. Kurva igazságtalannak éreztem, hogy egy ilyen szarházinak mindent a segge alá tolnak. Az anyja rendeli neki a bevásárlást, mert még ahhoz is lusta geci, eközben én meg a haverjaim sokszor napokig kenyéren meg vajkrémen éltünk.
Viszont végig olvasva az elmúlt napok teljes meltdownját, úgy érzem még is csak van valamiféle rend a világban (egy teknős, ugye). Nem kezdek bele a proli-hergelő rovatba a lényeg annyi, hogy ahogyan Endre egyre magányosabb és egyre eladósodottabb, nekem úgy nő a család és úgy gyarapodom.
A düh és frusztráltság már rég elmúlt, maradt a szánalom és a felhőtlen szórakozás. :)
Anyámék panel lakásában laktam mert még egy albérlet is angyalszárny volt. Kurva szar melót toltam kurva szar pénzért, és mindennap annyira lefáradtam, hogy semmi erőm nem maradt arra, hogy képezzem magam.
Mindeközben ez a gyengeelméjű senkiházi, aki nálam 5 évvel idősebb, 4 egyetemen alibizik, és a saját Budai lakásában veri a faszát gondtalanul 0-24. Kurva igazságtalannak éreztem, hogy egy ilyen szarházinak mindent a segge alá tolnak. Az anyja rendeli neki a bevásárlást, mert még ahhoz is lusta geci, eközben én meg a haverjaim sokszor napokig kenyéren meg vajkrémen éltünk.
Viszont végig olvasva az elmúlt napok teljes meltdownját, úgy érzem még is csak van valamiféle rend a világban (egy teknős, ugye). Nem kezdek bele a proli-hergelő rovatba a lényeg annyi, hogy ahogyan Endre egyre magányosabb és egyre eladósodottabb, nekem úgy nő a család és úgy gyarapodom.
A düh és frusztráltság már rég elmúlt, maradt a szánalom és a felhőtlen szórakozás. :)
-
Mar 20, 2021 02:20:59
A 18. századi Skóciában alakult meg a történelem egyik hírhedt férfiklubja, mely a The Beggar’s Benisons nevet viselte.
Az egyesület tagjai a szexuális szabadságot és a férfi szexualitást ünnepelték, az önkielégítés pedig rituális tevékenységnek számított köztük.
A The Beggar’s Benison 1732-ben jött létre a források szerint a skóciai Fife megyében, azon belül is Anstruther városában. Kezdetben itt tartották összejöveteleiket, ám később, ahogy egyre nagyobbá és népszerűbbé vált, Edinburgh-re, Glasgow-ra és Szentpétervárra is kiterjedt, ezeken a területeken szintén létrejöttek alcsoportjai.
A hedonista, felvilágosodás kori klub a férfi szexualitást ünnepelte, jelképüknek is egy hímvesszőt választották. A tagok a gyűlések során együtt ettek és ittak, obszcén vicceket, történeteket meséltek, vagy hasonló dalokat énekeltek, erotikus irodalmat olvastak, szavaltak. Néha pedig fiatal lányokat béreltek fel, akiknek meztelen testét vizslatták, vagy ruha nélkül táncoltatták őket. Nézelődésnél több azonban elvileg sosem történhetett a hasonló eseményeken, a testiséget nem engedélyezték a fizetett hölgyekkel. David Stevenson, a témát vizsgáló professzor szerint a klub a 18. század elején kezdődő „maszturbációs pánik” elleni lázadás, illetve erre adott reakció volt. Ekkor ugyanis úgy tartották, az önkielégítés nemcsak illetlen, és bűn, hanem az egészségre káros szokás is.
A szexuális szabadság elvét valló és követő társaságnak több furcsa rituáléja is volt. Az új tagok beavatási szertartása például nyilvános maszturbációból állt, de a szokásaik között egyébként is szerepelt a közös önkielégítés. Ilyenkor a heteroszexuális férfiak együtt, egyszerre, de egymást nem érintve szereztek gyönyört maguknak. A gyűléseken az anatómiát és magát a szexet is tanulmányozták, és olyan művekből olvastak fel, mint például a Fanny Hill - Egy örömlány emlékiratai című, 1749-es mű. Tányérjaikat nemi szervek díszítették, pecsétjük a klub szimbólumát ábrázolta.
Az egyesület tagjai a szexuális szabadságot és a férfi szexualitást ünnepelték, az önkielégítés pedig rituális tevékenységnek számított köztük.
A The Beggar’s Benison 1732-ben jött létre a források szerint a skóciai Fife megyében, azon belül is Anstruther városában. Kezdetben itt tartották összejöveteleiket, ám később, ahogy egyre nagyobbá és népszerűbbé vált, Edinburgh-re, Glasgow-ra és Szentpétervárra is kiterjedt, ezeken a területeken szintén létrejöttek alcsoportjai.
A hedonista, felvilágosodás kori klub a férfi szexualitást ünnepelte, jelképüknek is egy hímvesszőt választották. A tagok a gyűlések során együtt ettek és ittak, obszcén vicceket, történeteket meséltek, vagy hasonló dalokat énekeltek, erotikus irodalmat olvastak, szavaltak. Néha pedig fiatal lányokat béreltek fel, akiknek meztelen testét vizslatták, vagy ruha nélkül táncoltatták őket. Nézelődésnél több azonban elvileg sosem történhetett a hasonló eseményeken, a testiséget nem engedélyezték a fizetett hölgyekkel. David Stevenson, a témát vizsgáló professzor szerint a klub a 18. század elején kezdődő „maszturbációs pánik” elleni lázadás, illetve erre adott reakció volt. Ekkor ugyanis úgy tartották, az önkielégítés nemcsak illetlen, és bűn, hanem az egészségre káros szokás is.
A szexuális szabadság elvét valló és követő társaságnak több furcsa rituáléja is volt. Az új tagok beavatási szertartása például nyilvános maszturbációból állt, de a szokásaik között egyébként is szerepelt a közös önkielégítés. Ilyenkor a heteroszexuális férfiak együtt, egyszerre, de egymást nem érintve szereztek gyönyört maguknak. A gyűléseken az anatómiát és magát a szexet is tanulmányozták, és olyan művekből olvastak fel, mint például a Fanny Hill - Egy örömlány emlékiratai című, 1749-es mű. Tányérjaikat nemi szervek díszítették, pecsétjük a klub szimbólumát ábrázolta.
Mar 20, 2021 02:20:59
Érdeklődő
(
x6)
Mar 20, 2021 02:44:08
x6)
A The Beggar’s Benison 1732-ben jött létre a források szerint a skóciai Fife megyében
Hát innen származik az egyik beceneved, Fifi?
Már csak azt áruld el, Vera mama miért hívott Golyónak?
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 20, 2021 03:59:49
x3)
Most álmodtam, hogy Sodi mindent megevett nálunk. Mindenhol szetdobált kaja a lakásban és nagyon félelmetes feje volt. Féltem tőle. Mindenki félt, itt rettegett a család a hálóban hogy ki megy ki rászolni, közben az udvaron is valami filmforgatás ment. Ezért arra sem mehettünk. Iszonyatosan nyomasztó rémálom volt. A fiam meg a kutyával a bringás kosárban lebegett az abalk előtt a földtől 2-3 méterre.
Xsurom víz vagyok. Endre a jó kurva anyádat
kripli figyelő
(
x12)
Mar 20, 2021 04:49:38
x12)
Most álmodtam, hogy Sodi mindent megevett nálunk. Mindenhol szetdobált kaja a lakásban és nagyon félelmetes feje volt. Féltem tőle. Mindenki félt, itt rettegett a család a hálóban hogy ki megy ki rászolni, közben az udvaron is valami filmforgatás ment. Ezért arra sem mehettünk. Iszonyatosan nyomasztó rémálom volt. A fiam meg a kutyával a bringás kosárban lebegett az abalk előtt a földtől 2-3 méterre.
Az álmoskönyv szerint ez azt jelenti hogy hatalmas faszerdőt fog kapni a gyagyás. Xsurom víz vagyok. Endre a jó kurva anyádat
-
Mar 20, 2021 06:54:16
Labanc országban nincsenek szexnagyik? Basszál egyet Sodi.
Mar 20, 2021 06:54:16
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 20, 2021 07:38:09
x2)
mi a mester terv arra endre ha vissza kell menni irodába dolgozni? munka előtt lecsapsz két vodkát aztán kijársz majd a wcre micro dose-olpd magad?
vagy elengeded az irodai melót és csak home office melót fogadsz el? mert ugye a sodi az ilyen nagyon szenyor ember, nehogy má a takony turja az óvodást.
vagy elengeded az irodai melót és csak home office melót fogadsz el? mert ugye a sodi az ilyen nagyon szenyor ember, nehogy má a takony turja az óvodást.
-
Mar 20, 2021 07:47:43
Flokknap. Álló fasszal várom a flokkot. Itt verem a faszomat az atomoram előtt. Remélem a mező utcaiak varialtak.
Mar 20, 2021 07:47:43
Alvós mackó
Mar 20, 2021 08:10:32
Lesz vlog, vagy aludjak még egy hétig?
Mar 20, 2021 08:10:32
xray
(
x21)
Mar 20, 2021 08:21:04
x21)
rossz hír broninak:
Van már ország, ahol csak védettségi igazolvánnyal lehet kocsmába vagy konditerembe menni.
telex.hu/koronavirus/2021/03/19/vedettsegi-igazolvany-utlevel-oltas-jogosultsag-izrael-adatvedelem
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Van már ország, ahol csak védettségi igazolvánnyal lehet kocsmába vagy konditerembe menni.
telex.hu/koronavirus/2021/03/19/vedettsegi-igazolvany-utlevel-oltas-jogosultsag-izrael-adatvedelem
Zsénó
(
x22)
Mar 20, 2021 08:34:03
x22)
Megosztások száma hajnali 3 óta: 21
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
nemet mondtak
(
x4)
Mar 20, 2021 08:35:05
x4)
Tényleg gyagyás, nem is mesélted, hogy tetszett a busz szimulátor?
Emlékszem azt is mennyire meg KELLett vásárolnod... Idióta BALEK! :D
Emlékszem azt is mennyire meg KELLett vásárolnod... Idióta BALEK! :D
Zsénó
(
x22)
Mar 20, 2021 08:38:39
x22)
KELL:
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Hahó
(
x136)
Mar 20, 2021 08:44:46
x136)
Megosztások száma hajnali 3 óta: 21
2:43 óta nem alszik, hogy hétfőn tudjanak indulni.
Sodragon legendája
Mar 20, 2021 09:08:01
Sodi figyelmébe :D Gondolom már rendeli is, hogy vigyázzba álljon a puhaslag. :D
24.hu/szorakozas/2021/03/20/merevedes-zsele/
24.hu/szorakozas/2021/03/20/merevedes-zsele/
Mar 20, 2021 09:08:01
Alvós mackó
Mar 20, 2021 09:15:11
Sodi pedofil? El tudom képzelni róla.
Mar 20, 2021 09:15:11
rBali
(
x24)
Mar 20, 2021 09:28:48
x24)
KELL:
Kell bazmeg, hogyne kéne. Megindokolni nem tudja ezeket, de kell.
Nemfatyle
(
x7)
Mar 20, 2021 09:38:36
x7)
KELL:
Sodi ez is úgy kell mint a ps5?
Ásó27
(
x68)
Mar 20, 2021 09:40:04
x68)
Hány VR játékot vitt végig a pedofil?
Mifaaaaaaaaaaaan
Márk fasza
Mar 20, 2021 09:45:40
KELL
Mar 20, 2021 09:45:40
broni
(
x45)
Mar 20, 2021 09:47:02
x45)
nem készülök oda, de beoltathatom magam amugy is.
broni
(
x45)
Mar 20, 2021 09:47:20
x45)
rossz hír broninak:
ja, erre írtam.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 20, 2021 09:47:31
x30)
Huh, ez kemény este volt SoDI :) Jól felszoptad a közönséget tegnap este adda műsorához. Köszönjük szépen!
Elképzelni sem tudom milyen jó vekniflokkal készülsz nekünk ma estére.
Elképzelni sem tudom milyen jó vekniflokkal készülsz nekünk ma estére.
Ásó27
(
x68)
Mar 20, 2021 09:53:05
x68)
Attól tartok, hogy a retardáltság zsinórmértéke ma sem tud bosszút állni tomketen. Kell a hely törpepapának.
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Mar 20, 2021 09:56:22
KELL:
De mire fogja rádugni, ha PS5 sincs? (Az már mellékes, hogy nem is lesz, játszani utál, stream halott, felvágni se tud vele)
Mar 20, 2021 09:56:22
rBali
(
x24)
Mar 20, 2021 10:08:24
x24)
Én azzal kezdtem a napomat, hogy végigmentem minden vírustagadó álhíres megosztásán a pedofilnak. Tegyetek ti is így:

Nemfatyle
(
x7)
Mar 20, 2021 10:09:17
x7)
Már megint pörög a púpfal. Endre nem érzed szánalmasnak, hogy ebből áll az életed majdnem 40 évesen? Vedeled a napi 12 sörödet, és konteókat osztasz meg folyamatosan a facebookodon, amit senki se néz
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 20, 2021 10:13:03
x37)
Endre, mi lesz a flokk mai témája? A koronamagyarázás gondolom ismét elmarad, hogy maradjon hely a 2018-as prágai utad videójának. Esetleg egy jó konzerv Minda-pert vagy egy Kappányos kilakoltatást nem akarnál vágatlanul betenni, te zsellér? Emlékszel még arra, amikor minden nap feltöltöttél valami konzerv szemetet a vágatlan csatornádra? :D "2012-es kispesti kilakoltatás VÁGATLANUL, ahogy még soha nem láttátok!" :D :D :D
Igyál meg 10-12 sört, csapjad le a veknit a gémer fotőjbe, aztán hadd szóljon a matyarászós flokk. Nagyon sok téma van, csak nem vagy hajlandó érdemben beszélni róluk, mert félsz a miskolci cigányoktól.
Igyál meg 10-12 sört, csapjad le a veknit a gémer fotőjbe, aztán hadd szóljon a matyarászós flokk. Nagyon sok téma van, csak nem vagy hajlandó érdemben beszélni róluk, mert félsz a miskolci cigányoktól.
broni
(
x45)
Mar 20, 2021 10:14:54
x45)
sodi terrorizmus miatt is jelenteni kell!!!!!!!!!!!!!!
bolgár jeti
(
x30)
Mar 20, 2021 10:18:27
x30)
Én azzal kezdtem a napomat, hogy végigmentem minden vírustagadó álhíres megosztásán a pedofilnak. Tegyetek ti is így:
A zsidók ezt is megoldották :)

SoDI napjában 15x oltatná be magát...
Mészáros Lölő
Mar 20, 2021 10:19:27
WhatAndi?
mindegy
mindegy
Mar 20, 2021 10:19:27
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 20, 2021 10:21:42
x37)
Endre, ezzel a "szörnyű sárkány, körme nagy" retardációval kinek akarsz üzenni? Senki még csak egy lájkot se bök rá, hallod? Ettől te valamilyen ilyen vicces megmondóembernek érzed magad, mint Puzsér? Áll a pöcköd, amikor gúnyt űzöl a haldoklók fotóiból? Vagy az van, hogy szó szerint telerakod a gatyádat, annyira félsz a koronától, de muszáj mutatni, hogy bátor vagy, és kiröhögöd? Mint mikor valaki fütyürészik a sötétben az erdőben, mert jajj mennyire nem félek?
Szánalmas emberi roncs vagy, szellemileg és testileg is, az a nagy igazság.
Nemfatyle
(
x7)
Mar 20, 2021 10:26:15
x7)
Endre, ezzel a "szörnyű sárkány, körme nagy" retardációval kinek akarsz üzenni? Senki még csak egy lájkot se bök rá, hallod? Ettől te valamilyen ilyen vicces megmondóembernek érzed magad, mint Puzsér? Áll a pöcköd, amikor gúnyt űzöl a haldoklók fotóiból? Vagy az van, hogy szó szerint telerakod a gatyádat, annyira félsz a koronától, de muszáj mutatni, hogy bátor vagy, és kiröhögöd? Mint mikor valaki fütyürészik a sötétben az erdőben, mert jajj mennyire nem félek?
Ezért nem mer koronamatyarázós flokkot csinálni, mert a trollok cafatokra szednék az érveit, és onnantól kezdve sokkal nehezebben beszélné be magának, hogy nincs kurva nagy veszélyben
700 ezer fütyi
(
x1)
Mar 20, 2021 10:26:18
x1)
Nem hiszek benne továbbra sem.
Van TALÁN valami, ami megtámadja, akiben kevél a D vitamin.
És? Ki nem szarja le?
Szedni kell eleget.
Nézzetek Lenkei Gábor videókat!!!!
Van TALÁN valami, ami megtámadja, akiben kevél a D vitamin.
És? Ki nem szarja le?
Szedni kell eleget.
Nézzetek Lenkei Gábor videókat!!!!
Én amúgy azt nem vágom az ilyen retardoknál, hogy miért könnyebb egy Lenkei, Gődény, stb kaliberű figurának elhinni a tudományosan hangzó baromságot, mint egy igazi tudósnak az igazi tudományos álláspontot? Miért könnyebb elhinni azt, hogy a tudósokat lefizeti a háttérhatalom és ezért anyagi érdekük hazudni, mint azt, hogy Lenkei és Gődény (akik konkrétan árulják és saját nevükkel reklámozzák a D-vitamint és más étrendkiegészítőket) csinálják ezt? NYEM ÉJTEM.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 20, 2021 10:34:00
x37)
Ezt arra lehet visszavezetni, hogy egész életükben jelentéktelen, buta senkik voltak, akik folyamatosan rosszul érezték magukat műveltebb, okosabb emberek között. Ilyenkor, mikor rábukkannak egy tudományosnak HANGZÓ konteóra, akkor elkezdik osztogatni ezerrel, hogy mutassák, hogy ők most INFORMÁCIÓ birtokában vannak, ők TUDNAK valami olyat, ami fontos, ami számít. Dunning-Kruger effekt megtámogatva egy hatalmas adag kisebbségi komplexussal.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 20, 2021 10:41:20
x37)
Ugyanezért hiszik egyébként azt is, hogy őket megfigyelik, követik, stb. Valójában annyira jelentéktelen, lényegtelen figurák ezek a Molnáref meg Titán-féle "tényfeltárók", hogy mindenki röhögve szarik a Youtube-os őrjöngésükre. A valódi tényfeltárás a Direkt36-on, az Átlátszón meg a Partizánban megy kb, ők azok, akiknek ténylegesen számolniuk kell retorziókkal meg fenyegetésekkel. Az ilyen Ultimátum FASZ szintű debileket kiröhögi mindenki.
rBali
(
x24)
Mar 20, 2021 10:45:29
x24)
Elég sokat kutattam az elmúlt időszakban, hogy megfejtsem Endre pokoli belső világát és erre jutottam, de sokan leírták már ugyanezeket, csupán más szavakkal:
Azért, mert ezek az elmebetegek végre azt érezhetik, hogy tartoznak valahová és van valami speciális tudás a birtokukban, attól függetlenül, hogy szakmailag és tudományosan közük nincs a témához. Ők többet tudnak, mint te, hiszen te a konspiráció része vagy, egy idióta.
Ezt a pszichológus szakértők Illusory superiority-nak nevezik, vagy illusory knowledge-nek. Alapvetően a nárcisztikus emberekre jellemző, mindegyik ilyen retardált sodihoz hasonlóan is keményen beleillik a szkópba.
Amikor Endre megossza ezeket az álhíreket és hazugságokat, akkor egyfajta elégedettséget érez és azt érzi, hogy ő ettől speciális (valljuk be ez igaz is, hogy Endre tényleg nagyon speciális :D).
A másik tényező, hogy Endrénél közrejátszik a félelem is az ilyen álhírek terjesztésekor, hiszen így próbálja legyőzni a valóságot a saját elbaszott veknijében.
És addig hajtogatják ezeket a hamis információkat, amíg végső soron már ők is elhiszik ezt.
releváns cikkek:
és
Márk fasza
Mar 20, 2021 11:10:52
Megbabonázta a Sodit.
Mar 20, 2021 11:10:52
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 20, 2021 11:36:05
x2)
releváns cikkek:
és
releváns cikkek:
és
rBali
(
x24)
Mar 20, 2021 12:07:00
x24)
hehe, Jeti által tényleg hasznos tipp volt, hogy autista kötőszavakra keressek rá:

Átlag feletti Sodika :)
sodika
Mar 20, 2021 12:10:51
Bocsánat én soha nem okoskodom egészségügyi kérdésekben, csupán a szólásszabadság eszményét védem.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mar 20, 2021 12:10:51
rBali
(
x24)
Mar 20, 2021 12:11:47
x24)
Bocsánat én soha nem okoskodom egészségügyi kérdésekben, csupán a szólásszabadság eszményét védem.
Ja, hogy már nem is akarsz SZEKVENTÁLÁSokról beszélni és előadni, hogy te víruskutató vagy? Tegnap még az voltál :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 20, 2021 12:14:02
x37)
Mást sem csinálsz hónapok óta, mint egészségügyi kérdésekben okoskodsz, te fasz. Bezzeg a koronamagyarázó vlogot már nem mered leforgatni, mert pontosan tudod, hogy olyan buta vagy hozzá, mint a föld. Mérhetetlenül megvetlek.
BalfaszSoDi
Mar 20, 2021 12:14:14
A szólásszabadság nem arról szól, hogy a veknifejedből kiszálló retardáltságokat állíts be tényként Gyagyás.
Mar 20, 2021 12:14:14
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 20, 2021 12:14:17
x2)
Mik azok akkor ott a púpfalon? Miért állítod, hogy laikusként mindig, mindent jobban tudsz? Hány példát hozzunk?
sodika
Mar 20, 2021 12:14:42
A kérdésfeltevés joga nem okoskodás.
Ha azokat a kérdéseket orvosok teszik fel, én csak elgondolkodom rajtuk ezek után, főleg nem.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ha azokat a kérdéseket orvosok teszik fel, én csak elgondolkodom rajtuk ezek után, főleg nem.
Mar 20, 2021 12:14:42
kripli figyelő
(
x12)
Mar 20, 2021 12:14:53
x12)
Mar 20, 2021 12:14:53
Hány bannolt felhasználó van a twitch fiókodban?Ja mindegy. Mar 20, 2021 12:14:53
szellem embere
Mar 20, 2021 12:14:59
Ha mást nem, de ezt betarthatnád, mert néha a hajamat tépem EÜsként az okoskodásaid olvasásától.
Mar 20, 2021 12:14:59
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 20, 2021 12:15:55
x2)
Csakhogy nem kérdéseket teszel fel, hanem tényként állítasz megalapozatlan vagy kétes forrásból származó adatokat. Retardált vagy. Bizony. Daje, daje. :)
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 20, 2021 12:16:15
x38)
Tegnap azt írtad, hogy szerinted nincs is olyan, hogy koronavírus. Szóval okoskodsz. És hazudsz. Mert elmebeteg vagy.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
rBali
(
x24)
Mar 20, 2021 12:16:29
x24)
Ne terelj, te konkrétan kijelentéseket teszel a púpfalon és okoskodsz a retardált tartalmak megosztásakor.
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 20, 2021 12:17:24
x2)
Mindemellett hergeli az embereket és gyűlöletet kelt.
Ásó27
(
x68)
Mar 20, 2021 12:22:04
x68)
Elképzelem, hogy les a buta malac szemeivel, hogy miket írtok róla, de nem fogja át a tudata :DDDD
Az above-average effect is szép találat!
Mifaaaaaaaaaaaan
Az above-average effect is szép találat!
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 20, 2021 12:22:27
x2)
Vegyünk egy példát. Amikor a pedofil botrányod volt, akkor is a tényekkel szemben okoskodtál. Próbáltad bizonygatni, hogy a tények nem igazak. Csakhogy ezzel még inkább bebizonyítottad, hogy egy pedofil féreg vagy, még akkor is, ha ez a nudista faszság szürke zóna is a büntetőjogban.
Okoskodsz, állandóan okoskodsz, míg a nálad értelmesebb és okosabb embereket hülyézed, megveted.
Remélem egyszer nagyon a púpodra lép valaki. :)
pedofilsodiasodi
Okoskodsz, állandóan okoskodsz, míg a nálad értelmesebb és okosabb embereket hülyézed, megveted.
Remélem egyszer nagyon a púpodra lép valaki. :)
Ásó27
(
x68)
Mar 20, 2021 12:24:03
x68)
Endre, te mindig elfelejted, hogy a rajongói felületeiden nálad csak okosabb emberek vannak. Ha okoskodni és angolnázni szeretnél, akkor hívd fel törpepapa barátodat!
Mifaaaaaaaaaaaan
kripli figyelő
(
x12)
Mar 20, 2021 12:24:45
x12)
Folytasd gyagyás,ne hagyd hogy a facebook megmondja neked mit szabad.Legalább kétszer annyi covidos konteós szarságot ossz meg.Már így is elmaradoznak a likeok mert csicskulsz és nem mered kiposztolni a véleményed.Már így is tiszta mainstream a púpfal.Mutasd meg a facebooknak hogy te jobban tudod.
SODRONY
Mar 20, 2021 12:25:12
Jelentve a facebook oldalad pedofil.
mossatok meg
Mar 20, 2021 12:25:12
rBali
(
x24)
Mar 20, 2021 12:25:51
x24)
Vegyünk egy példát. Amikor a pedofil botrányod volt, akkor is a tényekkel szemben okoskodtál. Próbáltad bizonygatni, hogy a tények nem igazak.
Pontosan. Itt konkrétan az történt, hogy saját maga módosította a valóságot(kitakarta a kisgyerekeket, tehát azok nincsenek is ott), hogy aztán besörikézve be tudja magyarázni saját magának az általa meghamisított tényeket.
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 20, 2021 12:25:53
x2)
Endre, te mindig elfelejted, hogy a rajongói felületeiden nálad csak okosabb emberek vannak. Ha okoskodni és angolnázni szeretnél, akkor hívd fel törpepapa barátodat!
Egy kétkörös érettségi és okjs gányoló papír integet Endre!
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 20, 2021 12:27:15
x2)
Érdekes, valami olyasmit magyarázott, hogy a 40-es bácsi mellett észre sem vette a gyereket. Ez volt a 2. öngól aznap este.
broni
(
x45)
Mar 20, 2021 12:28:52
x45)
éljen az ira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na, pinavadászat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na, pinavadászat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rBali
(
x24)
Mar 20, 2021 12:30:20
x24)
A valóság tegnap:

A valóság tagadása ma:

A valóság tagadása ma:
Ásó27
(
x68)
Mar 20, 2021 12:31:41
x68)
A valóság tegnap:
A valóság tagadása ma:
A valóság tagadása ma:
Milyen pontos választ kaptam a kérdésemre!
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 20, 2021 12:39:14
x2)
Jajj, még egy dolog Endre. Amíg te keserves kínok között szenvedsz most is - és ingyen dolgozol hétvégén is kb. 16 órában, hét közben pedig átlagos 4 eurós órabérért - próbálod megtartani azt a "munkát", ami az utolsó szalmaszál a félemberi létedben, addig a fórumon kivétel nélkül mindenki a kamatoztatott tudását élvezi.
Ez a különbség közted, az okoskodó féreg és a valóban értelmes, okos, dolgos ember között. Ehhez pedig nem kell zseninek lennie senkinek. Egyszerűen te vagy egy már szánalomra sem méltó balek.
pedofilsodiasodi
Ez a különbség közted, az okoskodó féreg és a valóban értelmes, okos, dolgos ember között. Ehhez pedig nem kell zseninek lennie senkinek. Egyszerűen te vagy egy már szánalomra sem méltó balek.
púp & pocak
Mar 20, 2021 12:46:06
jók ezek a tudományos elemzések arról, hogy sneci miért is egy ostoba, hazudós proli.
most hogy boltzárak vannak, a hétévégén tarthatna a tanszék egy virtuális konferenciát a témában. a profok és hallgatók sorra előadhatnák a tudományos elemzéseket arról, hogy púp miért is alsóbbrendű szellemi és egyéb téren.
TÉMAÖTLETEK:
- Miért nem kompenzálható a szélsőségesen alacsony intelligencia a családi vagyonnal és státusszal
- Mire utalhat a vásárlásmánia? Súlyos depresszió Linz, Labancia környékén
- Miként lehet egy szellemi fogyatékos programozó? Egy munkapiaci anomália.
- A kényszeres hazudozás működése elméletben és gyakorlatban
- Hogyan lehet élni szociális kapcsolatok nélkül?
- Autizmus és konteóhívőség
most hogy boltzárak vannak, a hétévégén tarthatna a tanszék egy virtuális konferenciát a témában. a profok és hallgatók sorra előadhatnák a tudományos elemzéseket arról, hogy púp miért is alsóbbrendű szellemi és egyéb téren.
TÉMAÖTLETEK:
- Miért nem kompenzálható a szélsőségesen alacsony intelligencia a családi vagyonnal és státusszal
- Mire utalhat a vásárlásmánia? Súlyos depresszió Linz, Labancia környékén
- Miként lehet egy szellemi fogyatékos programozó? Egy munkapiaci anomália.
- A kényszeres hazudozás működése elméletben és gyakorlatban
- Hogyan lehet élni szociális kapcsolatok nélkül?
- Autizmus és konteóhívőség
Mar 20, 2021 12:46:06
112 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mi jelentősége van ennek? És ki az az állat, aki így talál ki egy rendszert? :DDDDDDDDD