Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG

sorry, így már jobb
Ha készülnek illusztrációk, fel lehet tolni a Snecológia githubra is. Ez mondjuk nem lesz olyan interaktív játék, mint a Sodmány Barlangjai, de talán így is szórakoztató lesz.
Ingyen tajgi segget kap az aki hoty foltot ír :)
Gratulálok. Tiéd az ingyen tajgi segg. Már jó alaposan be van járatva, Sittes Sanyi üzeni. Már nem igazán szorít, de jó mulatást hozzá.
Kritikán aluli ez flokk. Egy dislike és egy jelentés erejéig néztem.
Az előnytelen külsőt se felejtsük el. Bár ezen korlátozottan tudna javítani. De nem ilyen SoDI aSoDI. Bizony.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
takarítás = tisztítószerek vásárlása drága pénzen és kibontás nélküli tárolása a fürdőszobaszekrényben
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Amugy nem hiszem hogy nehéz rövid ideig átverni egy céget hogy értesz valamihez aztán kiderül hogy nem így pár hónapig keresni programozói fizetést majd kirugnak és az ottani munkád az önéletrajzbeli hazugságaid a büncselekmény határait surolják. Mármint ha egy korrekt állása lenne hosszútávon az más lenne. De az ilyen egyszer "fent" egyszer lent életmód szerintem mint az anyagi helyzete és élete is mutatja nem olyan nehéz. Még a legsuttyobb csöves emberkéknek is vannak jó napjaik mikor lekaparnak 50 ezret egy sorsjegyen csak azrét csöves mert nem értelmes dolgot csinál belőle hanem elkölti.... Na ez is ilyesmi lehet.
Egy olyan embernek, akinek a purenudistra reszegen futyizesen kivul minden "uncsi" es megterhelo es mar attol kifullad ha 10percet setal, valoban hosszadalmas es kimerito lehet.
Termeszetesen ez sosem fog valtozni, mert az edzes is annyi a masnimannek, hogy megvette a kondiberletet.
Arra gondoltam, hogy most, az 1. fejezetben az aktuális eseményekre fogok reflektálni a küldetésekben és mikor Endre nem szolgál tartalommal, akkor elkezdem a 2.-at is egy bódult időutazás keretein belül, ahol vissza fognak térni a régi szereplők, Ogre, Andi és a többiek.
1. fejezet címe: Ondó és bájital
1. küldetés címe: Valósághasadás
2. küldetés címe: Porondra!
3. küldetés címe: Fütyizés a holdfényben
4. küldetés címe: Fegyencedzés
5. küldetés címe: Retardológia
6. küldetés címe: Új tétel az ígéret-fiókban
7. küldetés címe: Hazugsághabzsolás
8. küldetés címe: A nagy utazás
9. küldetés címe: Múltidézés
10. küldetés címe: Krónikás ultimátum
Ha valamelyik nem nyerte el a tetszésetek, szabadon variálhattok. A jövőben jelezni fogom a fejezetet és a küldetés számát is.
Illetve itt a térkép a questmarkerek nélkül:
img.sodika.dk/imgur.com/8hwrJXy.jpg
A grafikus trollok segítségét elfogadom és én is megpróbálok képeket csatolni, de ezeknek az igényességét nem tudom garantálni, mert csak ju-junior szinten művelem a Photoshop-ot.
Sajnos sokkal előre nem tudom megmondani, hogy az aktuális küldetések miről fognak szólni, mivel a jelen eseményeit dolgozzák fel és az autitsunamik, variálások megjósolhatatlanok.
A mai quest témája: Ágenda Testvériség újpalotai teaparty-ja, kép is lesz.
Fél3-3 előtt érkezik, vagy holnap, vagy jövő héten!
Ez az egész egy élethű kalandjáték csak
Pedig ha már csak annyit megtenne,hogy az eldobált sörösdobozokat és a szétdobált gecis zsebkendőket össze szedi.. Érdekes kis momentum amikor már arról beszél,hogy legalább olyan szintre jó lenne hozni a 40 négyzetmétert,hogy egy takaritót be tudjon engedni. Fhú bazdmeg mi lehet ott?!
Köszönöm a hogyvoltot,a Púpos geci elérte, hogy már képet sem kell róla látnom, hogy felforduljon tőle a gyomrom.
Bármilyen minőségű jó, azzal már fel lehet tenni. Aztán ha jön jobb, bármikor lehet cserélgetni.
A Sittes Sanyi faszán álcázza magát óvszernek.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Egy-két csicskalángos vagy egy picsanrugás az sokkal kellemetlenebb.
Már ezerszer össze lehetett volna veretni az évtizedekre visszanyúló provokációi és a gusztustalanságai miatt. Nagyon olcsón és hatékonyan eltörik kezét-lábat, ha kell úgy fejbebasszák egy vascsővel pár garassal többért, hogy protézis kellene a jégtörőbe.
De ezzel csak áldozatot csinálnánk belőle, amire ő meg aztán mesterien rá tudja dobni a "jobbsorsraérdemes" magánszámát.
Nekem tudod, hogy hányszor volt tárcsázón a telóban a megfelelő szám, hogy akkor gyerünk, nem számít a pénz? Ezerszer.
Két dolgot remélek. Az egyik, hogy megfertőződik és ismerve a fizikai adottságait kurvára megszenvedi az egészet.
A másik, hogy bedől lakcímtrükközős-hitelokosság és menekülőre kell fognia. Aztán amikor a legjobban padlón van, akkor odamenni hozzá, leverni egy kurva nagy sallert és beleröhögni a képébe.
Be fog következni, idő kérdése.
Soha senkinek nem kívánok sem börtönt, sem betegséget, sem hajléktalanságot.
Egy kivétel van.
Szandika lesz az a takarítónő, majd figyeld meg.
én sosem mondok le semmi előfizetést mert ha egyszer már az enyém volt az enyém is marad, nem érdekel mennyibe kerül nekem ez jár!!! ha a gyagyás mem igy gondolkozik az azért van mert buta buta buta buta, be be be be be
oszt majd cseturbékolhatnak.
Endre szerintem tervezi, hogy virtuális strici lesz, meg akkor ha ott a nő akkor már takarít is. Aztán majd jönnek Szandika lovagjai, átveszik a kecót, Endrét is befogják valami extraperverz műsorra.
Ez erősen fikció de sokat adnék érte ha megvalósulna.
Aki egy akkora lakást, az ő időbeosztásával saját maga nem tud rendben tartani azt cselekvőkeptelennek kellene nyilvánítani.
Van egy pilóta haverom, ugyanekkora lakása van Brüsszelben. Ő tartott(!) takarítónőt amíg be nem ütött a covid és jelentősen le nem csökkent a repüléseinek száma. Most ő is saját maga csinálja, pedig még így is többet van távol mint a büdös korcs.
Egy másik ismerős diplomata, szintén kis lakásban él New Yorkban. Egy pöttyedt elfoglalt. Eszébe nem jutna takkert hívni.
A gyagyas szavaival elve tanulatlan mezo utcai kan legalabb sodi penzebol nyaralt, csinalt maganak egy gamer sarkot, 2-3 vallalkozast es megcsinaltatta a fogait, makd talalt egy csibet. Gyagyasnak csak elavult kutyukre sikerult elszorni targo nagyur penzet. Szoval akarhogy nezzuk, Endre penze jobb helyen van a ciganyoknal.
new york, azt szeretem sok csótány haver él ott!
még ott is röhögnek asodin!
Véletlen volt a mínusz, up akart lenni. Bocsánatot kérek Tekintetes uram! Ha akarja hívok egy hídangolnát, hogy tisztázza a helyzetet!
Bármelyik migráns, bevándorló takarítónő 100x jobb körülmények között lakik mint ez és nincs ilyen szar, kezelhetetlen pénzügyi csődben sem.
Lényegében egy ranglétrán nála magasabban lévőnek akarja adni a hitelpénzt :)
Pedig Brüsszelben olcsóbb a takarítónő, mint Budapesten (nem vicc)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Legyen még egy kis nehezítés: only gauntlet + vmi light champion :D
Így talán lesz 1 frag a gyagyás javára.
Az Okay de ő is csak azért tartotta, hogy ha időnként hazaesett akkor ne egy dzsuvatengerben feküdjön le aludni meg azt a néhány órát magára tudja fordítani.
Na de púp a naplopó?
gondolkodtam hogy én csak Nyx-et használok (50hp+50armor) meg a leglassabb fegyvert ami a rail gun, de 1v1 ben csak Ranger van pont hogy ezt a handicappet kikerülje a game.
:D
#50euro + kamatok
Szerintem percek kérdése.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 28, 2021 00:35:48
x38)
A mikró előtt az a hányásfolt is nagyon szép!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
xray
(
x21)
Mar 28, 2021 00:38:28
x21)
Mar 28, 2021 00:38:28
Sodi olyan sárga vagy, hogy azt hittem hirtelen, hogy a Simpsons-t nézem
a mája kezdi feladni. Mar 28, 2021 00:38:28
vladrl
(
x8)
Mar 28, 2021 00:40:13
x8)
vladrl
(
x8)
Mar 28, 2021 00:40:55
x8)

sorry, így már jobb
Okjs Snecologus
(
x1)
Mar 28, 2021 00:54:20
x1)
Az utolsó pár percet nézzétek meg, milyen ijedt fejet vág
szutyok
Elsőéves
(
x3)
Mar 28, 2021 00:56:00
x3)
Tajgi ha jól látom addaboy twitchén szerveződik neked holnapra a criminal mass. :D Mit fogsz csinálni velük, amikor majd üvöltöznek fel anyádnak a panelba, hogy Tajgi! Tajgi! Tajgi!??
Fogsz te még engem rajongással szopni
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 28, 2021 00:58:58
x13)
Úr isten de geci fárasztó nézni ezt a kilós vekni fejű torz fogyatékos alkoholista gnómot 23 percen át hetyetyézni olyan témáról, amiről fogalma sincs.
Mellesleg grat a bögréből sörözéshez idióta!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Mellesleg grat a bögréből sörözéshez idióta!
Kovi
(
x2)
Mar 28, 2021 00:59:23
x2)
Rolita, nyomás az ágy!! Anyád mérges lesz, ha megtudja, hogy ébren vagy ilyenkor!
Kinevelt Devizás
(
x1)
Mar 28, 2021 01:39:33
x1)
ez nem forum.tajgi.org
KISS ENDRE ist ein pederast.
Snecológia Tanszék
Mar 28, 2021 01:55:41
Na felkerült az eddigi kalandozás:
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Kalandoz%C3%A1sok_Retardf%C3%B6ld%C3%A9n
Hogy még igényesebb, színvonalasabb leygen, a következőt szeretném kérni:
@Quest Giver_NPC: kérlek mindegyik meglévő kalandnak adj egy címet, fejezetcímet. És a jövőben is mindegyik kalandnak legyen egy főcíme, ha lehet.
@Grafikus trollok: ha módokban áll, jó lenne ha hozzájárulnátok azzal, hogy mindegyik karakterhez készítetek egy-egy montázst, képet, amit be tudunk linkelni. Továbbá mindegyik kalandhoz is jó lenne egy-egy jellemző képet, montázst hozzárendelni.
Ebben ha segíteni tudtok, nagyon jó lenne.
@Quest Giver_NPC: kérlek mindegyik meglévő kalandnak adj egy címet, fejezetcímet. És a jövőben is mindegyik kalandnak legyen egy főcíme, ha lehet.
@Grafikus trollok: ha módokban áll, jó lenne ha hozzájárulnátok azzal, hogy mindegyik karakterhez készítetek egy-egy montázst, képet, amit be tudunk linkelni. Továbbá mindegyik kalandhoz is jó lenne egy-egy jellemző képet, montázst hozzárendelni.
Mar 28, 2021 01:55:41
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 28, 2021 03:01:34
x16)
Ha készülnek illusztrációk, fel lehet tolni a Snecológia githubra is. Ez mondjuk nem lesz olyan interaktív játék, mint a Sodmány Barlangjai, de talán így is szórakoztató lesz.
Örebro
(
x17)
Mar 28, 2021 07:15:40
x17)
mi a faszt raktålte fel gyagyås fasz? håt bazdmeg sikrul egyre melyebbre csusznod.
™
Mar 28, 2021 07:37:59
rekordfizetésből nyomorogsz grat!
Mar 28, 2021 07:37:59
Szivárványos Buzigurtni
Mar 28, 2021 07:52:18
Endre, hát ez mi a retkes fasz volt már megint? Hogy tudsz még mindig hétről hétre mélyebbre süllyedni? Dupladőrpapával mi a helyzet? Apád hogy van?
Jó? Rendben! Köszömsz'! Viszonthallásra!
Mar 28, 2021 07:52:18
Heineken
Mar 28, 2021 07:58:28
Kvantumfizika vlog mikor lesz? Már nagyon várom, mert kíváncsi vagyok asodi véleményére.
Mar 28, 2021 07:58:28
egyik_néző
Mar 28, 2021 08:26:35
Üdv mindenkinek!
"Ha a hegy nem megy Mohamedhez-Újpalotai Safari" 14:30
Várunk minden érdeklődőt a Ticcsen.
További személyikölcsönökbenben és kisebb tanulási nehézségekben gazdag napot mindenkinek!
-az etika legmagasabb fokán álló entitás-
"Ha a hegy nem megy Mohamedhez-Újpalotai Safari" 14:30
Várunk minden érdeklődőt a Ticcsen.
További személyikölcsönökbenben és kisebb tanulási nehézségekben gazdag napot mindenkinek!
Mar 28, 2021 08:26:35
nemet mondtak
(
x4)
Mar 28, 2021 08:34:14
x4)
Nagyon guszta a mikro előtti redvás, dzsuvás, ételmaradékos konyhapult, gratulálok!
Egereket vendégül látod még?
Az viszont nagyon örömteli, hogy a teljes testbeszéded, minden egyes rezdülésed arról árulkodik, hogy mennyire frusztrált vagy. Kurva nagy szarban lehetsz...
Egereket vendégül látod még?
Az viszont nagyon örömteli, hogy a teljes testbeszéded, minden egyes rezdülésed arról árulkodik, hogy mennyire frusztrált vagy. Kurva nagy szarban lehetsz...
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Mar 28, 2021 08:38:41
x5)
Sodi, a kurva anyádat. Azt a 25nm-t nem tudod kitakarítani már hónapok (???) óta. Az élőhelyed tökéletes manifesztációja a fejedben lévő őskáosznak. Retek van a fejedben, ennek megfelelően a környezeted is egy retek. Lusta vagy, igénytelen, egy semmirekellő szar alak. A videódra megint ment a riport covid tagadásért, hiába hetyetyézel drakulával.
Ezúton felhívnám a trollégák figyelmeét is a report gombra használatára. Hiszek benne, hogy megfelelő mennyiségű jelentés segítségével a youtube csatornát is el tudjuk tüntetni a médiabirodalomból.
Na tejhabosítás, csá.
Ezúton felhívnám a trollégák figyelmeét is a report gombra használatára. Hiszek benne, hogy megfelelő mennyiségű jelentés segítségével a youtube csatornát is el tudjuk tüntetni a médiabirodalomból.
Fakenguru
(
x5)
Mar 28, 2021 08:39:42
x5)
Már arra sem vette ez a fasz a fáradtságot, hogy kitegye a saját falára az új flokkot.
Kezd teljesen szetcsuszni a maganytol meg az alkoholizmustol.
Sodi, segítséget kellene kérned, csak mondom. Rossz vége lesz ennek, mint amikor korábban leolvadtál, tudod, de most nincs senki korolutted hogy elkapjon. Ha zuhansz, nagyot zuhansz.
Hát azért hetyetye.
Kezd teljesen szetcsuszni a maganytol meg az alkoholizmustol.
Sodi, segítséget kellene kérned, csak mondom. Rossz vége lesz ennek, mint amikor korábban leolvadtál, tudod, de most nincs senki korolutted hogy elkapjon. Ha zuhansz, nagyot zuhansz.
Nulladikos Snecológus
Mar 28, 2021 08:47:43
Ne megyek es nyomom a downt
Mar 28, 2021 08:47:43
seymour schwartz
(
x6)
Mar 28, 2021 08:49:08
x6)
Ahogy nézem egyre jobban ragyáSODIk.
Ingatkanügyek
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 28, 2021 09:02:31
Jól jönne egy hogyvolt, mert én csak 5 percig bírtam az okoskodást.
Mar 28, 2021 09:02:31
Vonzas torvenye
Mar 28, 2021 10:03:01
Jo latni, hogy hasznal a nivea gyagyas, egyre vorosebb a pofad. Szerintem egesz nap legyel nivea maszkban es tegyel bele draga d vitamin szemeket, akkor par nap es elmulik.
Mar 28, 2021 10:03:01
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 28, 2021 10:06:30
x19)
Jól jönne egy hogyvolt, mert én csak 5 percig bírtam az okoskodást.
Ingyen tajgi segget kap az aki hoty foltot ír :)
Ragyás Gyagyás
Mar 28, 2021 10:09:49
én is átpörgettem 25 percnyi vírustagadó hetyetyézést. teljesen érdektelen random iskolázatlan proli szövegek.
de a vége is tök érdeketelen:
- lesz törpe. jövő héten.
- hencegés az egymillió fütyivel
- de mégis spórolás lesz. jövőhéten
de a vége is tök érdeketelen:
- lesz törpe. jövő héten.
- hencegés az egymillió fütyivel
- de mégis spórolás lesz. jövőhéten
Mar 28, 2021 10:09:49
xray
(
x21)
Mar 28, 2021 10:11:26
x21)
Mar 28, 2021 10:11:26
Jo latni, hogy hasznal a nivea gyagyas, egyre vorosebb a pofad. Szerintem egesz nap legyel nivea maszkban es tegyel bele draga d vitamin szemeket, akkor par nap es elmulik.
így van, asodi mindig magát gyógyítja és amikor nem sikerül, akkor jön a kenguruzseb műtét és a szájsebészet. nekünk is kell valami szórakozás. xd Mar 28, 2021 10:11:26
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 28, 2021 10:12:03
x19)
Nézem socialblade-et és látom, hogy a fütyi villantás utáni 2 hétben több mint 200 feliratkozót szereztél.
A többi 5 évben mióta van a flokk meg összesen ezret XD
Legközelebb valld be, hogy buzi vagy meg pedofil és meglesz a 10k feliratkozó is.
A többi 5 évben mióta van a flokk meg összesen ezret XD
Legközelebb valld be, hogy buzi vagy meg pedofil és meglesz a 10k feliratkozó is.
Nemfatyle
(
x7)
Mar 28, 2021 10:16:47
x7)
Gyagyás hány szházalék? Lehet már örülni?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
broni
(
x45)
Mar 28, 2021 10:23:37
x45)
szóval sodi megölte magát élő adásba, olvastam a hírkeresőn.
rBali
(
x24)
Mar 28, 2021 10:23:55
x24)
Hát basszátok meg, ennél érdektelenebb szart én még nem láttam. Azért itt egy hogyvolt.
S05E10 1/2
Endre bejelentkezik, asztalon egy bögre és egy doboz sör társaságában. Ahogy régen a twitch adásokban megszokhattuk, bögréből issza a sört. Borzasztó állapotban van a vadászbika, egyre sárgább és a fények megint elég kedvezőtlenek a hajszínét illetően. A rohadó arca már csak hab a tortán.
A konyhapultra tekintve egy kis véres hányást látni odaszáradva, valami műanyag szemét a mikró alá tömködve. Sodi szeretne kitakarítani, hogy egy takarítónő ki tudjon nála takarítani heti egyszer hitelből. Ilyen rosszak az állapotok a szemétdombján…
Egyre profibbnak és felkészültebbnek látszik Endre, de ez csak azért van, mert előre betanult mondatokat olvas fel a tabletről.
Teljesen irreleváns filmes utalás a coviddal kapcsolatban.
Endre nem tud semmit a vírusról, ezt úgy adja elő, mintha senki sem tudna semmit róla. A YouTube-ot fikázza, amiért a policy szerint nem szabad hamis információkat közölni a járvánnyal kapcsolatban. Okoskodik és viccet csinál a youtube policy-ból, mintha az egy baromság lenne.
“Egy vélemény soha nem minősül hamis tényállításnak” - Mondja Sodi, aki mindenkit kibannolt a csatornájáról és letiltotta a chatet hónapokig. Szájba szarta saját magát ismét. “Egy vélemény soha nem lehet káros” - Ezzel a trollok nagy része nem érthet egyet, elég megnézni mi a véleménye az embereknek Endréről :).
Endre szerint ha nem te találod ki a hamis információt, akkor az igaz és büntethető sem vagy amiért hamis információval veszélyezteted az embereket.
Itt kivételesen jól elmondja a kezében lévő sörös bögre színével illusztrálva, hogy miért NINCS igaza az egész konteós, 5G baromságaival kapcsolatban, de mivel egységsugarú balfasz idáig már nem jut el a nagy filozofálásban.
hetyetye hetyetye…
Kiröhögi a YouTube szabályozását, viccet csinál a közösségi irányelvekből. Ettől függetlenül a YouTube-ra tölti fel a videóit. Némely mondatot nem is tudja értelmezni. Cili néni egyértelmű hibázásán pattog, mintha valóban ezt akarta volna mondani a vénasszony.
Letagadja a pedofil buzi az oltások egyébként bizonyított hatékonyságát. Nem érti miért van fent a youtubeon a vakcinákkal kapcsolatos valódi információ.
Astrazeneca konteókat puffogtat hetekkel korábbról, amikről azóta bebizonyosodott az EU-ban is, hogy nincs semmilyen összefüggés a pár tíz jelentett halálesettel. Próbálja kiemelni a nagy szavakat mintha ismerné őket és elbagatellizálja az egészet. Ő nagyon nem akarja megkapni az oltást, de szerintem nem is baj. Egy normális ember hamarabb kaphatja meg így.
Lenkei hetyetye.
hetyetye hetyetye. Teljesen érdektelen igénytelenkedés.
Dörpe nincs, majd lesz valamikor…
Kezdő IT fizetésével henceg de közben nyomorog, mert van 40.000 euró tartozása és 6500 a dispon.
Nagyon nagy bajban van, elkezdődött az a szakasz az életében amikor fel kell adnia dolgokat annak érdekében, hogy tudja finanszírozni a napi alkoholt. Az alkoholizmusának fenntartása érdekében fel kell mondania pár előfizetését, amikkel többezer eurót spórolhatott volna eddig is.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
S05E10 1/2
Endre bejelentkezik, asztalon egy bögre és egy doboz sör társaságában. Ahogy régen a twitch adásokban megszokhattuk, bögréből issza a sört. Borzasztó állapotban van a vadászbika, egyre sárgább és a fények megint elég kedvezőtlenek a hajszínét illetően. A rohadó arca már csak hab a tortán.
A konyhapultra tekintve egy kis véres hányást látni odaszáradva, valami műanyag szemét a mikró alá tömködve. Sodi szeretne kitakarítani, hogy egy takarítónő ki tudjon nála takarítani heti egyszer hitelből. Ilyen rosszak az állapotok a szemétdombján…
Egyre profibbnak és felkészültebbnek látszik Endre, de ez csak azért van, mert előre betanult mondatokat olvas fel a tabletről.
Endre nem tud semmit a vírusról, ezt úgy adja elő, mintha senki sem tudna semmit róla. A YouTube-ot fikázza, amiért a policy szerint nem szabad hamis információkat közölni a járvánnyal kapcsolatban. Okoskodik és viccet csinál a youtube policy-ból, mintha az egy baromság lenne.
“Egy vélemény soha nem minősül hamis tényállításnak” - Mondja Sodi, aki mindenkit kibannolt a csatornájáról és letiltotta a chatet hónapokig. Szájba szarta saját magát ismét. “Egy vélemény soha nem lehet káros” - Ezzel a trollok nagy része nem érthet egyet, elég megnézni mi a véleménye az embereknek Endréről :).
Endre szerint ha nem te találod ki a hamis információt, akkor az igaz és büntethető sem vagy amiért hamis információval veszélyezteted az embereket.
Itt kivételesen jól elmondja a kezében lévő sörös bögre színével illusztrálva, hogy miért NINCS igaza az egész konteós, 5G baromságaival kapcsolatban, de mivel egységsugarú balfasz idáig már nem jut el a nagy filozofálásban.
hetyetye hetyetye…
Kiröhögi a YouTube szabályozását, viccet csinál a közösségi irányelvekből. Ettől függetlenül a YouTube-ra tölti fel a videóit. Némely mondatot nem is tudja értelmezni. Cili néni egyértelmű hibázásán pattog, mintha valóban ezt akarta volna mondani a vénasszony.
Letagadja a pedofil buzi az oltások egyébként bizonyított hatékonyságát. Nem érti miért van fent a youtubeon a vakcinákkal kapcsolatos valódi információ.
Astrazeneca konteókat puffogtat hetekkel korábbról, amikről azóta bebizonyosodott az EU-ban is, hogy nincs semmilyen összefüggés a pár tíz jelentett halálesettel. Próbálja kiemelni a nagy szavakat mintha ismerné őket és elbagatellizálja az egészet. Ő nagyon nem akarja megkapni az oltást, de szerintem nem is baj. Egy normális ember hamarabb kaphatja meg így.
Lenkei hetyetye.
Kezdő IT fizetésével henceg de közben nyomorog, mert van 40.000 euró tartozása és 6500 a dispon.
Nagyon nagy bajban van, elkezdődött az a szakasz az életében amikor fel kell adnia dolgokat annak érdekében, hogy tudja finanszírozni a napi alkoholt. Az alkoholizmusának fenntartása érdekében fel kell mondania pár előfizetését, amikkel többezer eurót spórolhatott volna eddig is.
Csóró Sodi
Mar 28, 2021 10:26:34
Hallod Sodi, 1m fütyivel egy szobakonyhába sörön és kenyeren nyomorogsz? Itthol ~500k fütyiböl fogok egy már majdnem zöldövezeti lakást venni pesten, ráadásul nem egy szobakonyha hanem 4 szoba. A törlesztőm picivel lesz több mint a szobakonyhád bérleti díja. Még mindig nem érzed hogy valamit elcsesztél?
Mar 28, 2021 10:26:34
Kovi
(
x2)
Mar 28, 2021 10:45:41
x2)
Hát basszátok meg, ennél érdektelenebb szart én még nem láttam. Azért itt egy hogyvolt.
S05E10 1/2
hetyetye hetyetye…
Lenkei hetyetye.
S05E10 1/2
hetyetye hetyetye…
Lenkei hetyetye.
Gratulálok. Tiéd az ingyen tajgi segg. Már jó alaposan be van járatva, Sittes Sanyi üzeni. Már nem igazán szorít, de jó mulatást hozzá.
Kritikán aluli ez flokk. Egy dislike és egy jelentés erejéig néztem.
Zsénó
(
x22)
Mar 28, 2021 10:46:42
x22)
Felébredt részeg álmából: 10 megosztás 25 perc alatt.
Sodihitele
Mar 28, 2021 10:51:27
Ma van a nagy előfizetés lemondó nap...

Mar 28, 2021 10:51:27
Zsénó
(
x22)
Mar 28, 2021 10:57:37
x22)
Ezt a tegnapi flokkot ugye már te is szégyenled, Gyagyás? Ezért nem osztottad meg a saját faladon se.
Fekete bikapata
Mar 28, 2021 11:04:56
Hú, pasztmek, Gyagyás!
Én már a ,,Hogy volt?''-okat is csak a trollégák iránti tiszteletből olvasom el!
Itt tartasz minőségben...
Én már a ,,Hogy volt?''-okat is csak a trollégák iránti tiszteletből olvasom el!
Itt tartasz minőségben...
Mar 28, 2021 11:04:56
Nulladikos Snecológus
Mar 28, 2021 11:10:16
Vasarnap van féreg, lemondós vasarnap? Lemondod a tok felesleges szarjaid? Vagy majod jovo heten?
Mar 28, 2021 11:10:16
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 28, 2021 11:16:44
x19)
Púpfal megosztás:
www.elemi.hu/arra-kerik-a-franciaorszagi-imamokat-hogy-nepszerusitsek-a-homoszexualitast/
Ezen most fel vagy háborodva endre vagy örülsz a sok új lehetséges recskapartnernek? :)
www.elemi.hu/arra-kerik-a-franciaorszagi-imamokat-hogy-nepszerusitsek-a-homoszexualitast/
Ezen most fel vagy háborodva endre vagy örülsz a sok új lehetséges recskapartnernek? :)
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 28, 2021 11:19:57
x2)
elérkezett a nap amikor a yt ki fogja baszni a sodit. komoly faszerdőbe navigáltad magad megint.
Vonzas torvenye
Mar 28, 2021 11:24:56
Van egy elmeletem, miszerint a gyagyas nem tudja mi az a takaritas. Soha eleteben nem tudott gondoskodni magarol, mindig volt egy gazdatest es a gazdatestek mindig megrokonyodtek a gecis penesztelepen, amit maga utan hagyott. Valoszinusitem, hogy a takaritas es a higineia olyan elvont fogalmak a gyagyasnak, mint a programozas: latta mar, hogy masok csinaljak, probalja utanozni, amikor rakenyszerul, de goze sincs rola mit es miert kell csinalni.
Mar 28, 2021 11:24:56
-
Mar 28, 2021 11:30:06
Amugy én még új vagyok itt és nagyon jókat nevetek :D Egy megjegyzéssel élnék: ennek a SODI nak amugy nagyon szomorú élete van. Egy nagyon boldogtalan egy dologtalan magányos ember, aki az élet valódi szépségeiből kimarad a torz lelkivilága és értékrendje miatt. Szomorú. Ennyi igazából.
További jó forumozást.
További jó forumozást.
Mar 28, 2021 11:30:06
sztárprogramozó
(
x2)
Mar 28, 2021 11:32:24
x2)
Amugy én még új vagyok itt és nagyon jókat nevetek :D Egy megjegyzéssel élnék: ennek a SODI nak amugy nagyon szomorú élete van. Egy nagyon boldogtalan egy dologtalan magányos ember, aki az élet valódi szépségeiből kimarad a torz lelkivilága és értékrendje miatt. Szomorú. Ennyi igazából.
További jó forumozást.
További jó forumozást.
Az előnytelen külsőt se felejtsük el. Bár ezen korlátozottan tudna javítani. De nem ilyen SoDI aSoDI. Bizony.
Nemzet szatírja
Mar 28, 2021 11:34:38
Az a pszichológiai jelenség is érdekes,hogy folyamatosan felvág a fizetésével. Olyan mint ha a tükör előtt is ezt mondogatná magának. Olyan mint a suttyó pénzes proli aki előtte szegény volt de a suttyó is és ezen van a hangsúly. Igazából ez mutatja meg,hogy az mennyire értelmes ember is a gagyás. Mert tény,hogy jól tud foglamazni valószinüleg ez az autizmusából fakad de egy kulturált értelmes igényes ember nem vág fel folyamatosan szinte mániákusan a pénzével.
Mar 28, 2021 11:34:38
Zsénó
(
x22)
Mar 28, 2021 11:36:03
x22)
Van egy elmeletem, miszerint a gyagyas nem tudja mi az a takaritas.
takarítás = tisztítószerek vásárlása drága pénzen és kibontás nélküli tárolása a fürdőszobaszekrényben
broni
(
x45)
Mar 28, 2021 11:38:05
x45)
itt a káni-kula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heineken
Mar 28, 2021 11:39:35
Mondd fel a purenudism előfizetésedet.
Mar 28, 2021 11:39:35
broni
(
x45)
Mar 28, 2021 11:39:47
x45)
anyámnak egyre szebb a hitler-bajsza!!!!!!!!!!!!!
-
Mar 28, 2021 11:40:30
Az a pszichológiai jelenség is érdekes,hogy folyamatosan felvág a fizetésével. Olyan mint ha a tükör előtt is ezt mondogatná magának. Olyan mint a suttyó pénzes proli aki előtte szegény volt de a suttyó is és ezen van a hangsúly. Igazából ez mutatja meg,hogy az mennyire értelmes ember is a gagyás. Mert tény,hogy jól tud foglamazni valószinüleg ez az autizmusából fakad de egy kulturált értelmes igényes ember nem vág fel folyamatosan szinte mániákusan a pénzével.
Amugy nem hiszem hogy nehéz rövid ideig átverni egy céget hogy értesz valamihez aztán kiderül hogy nem így pár hónapig keresni programozói fizetést majd kirugnak és az ottani munkád az önéletrajzbeli hazugságaid a büncselekmény határait surolják. Mármint ha egy korrekt állása lenne hosszútávon az más lenne. De az ilyen egyszer "fent" egyszer lent életmód szerintem mint az anyagi helyzete és élete is mutatja nem olyan nehéz. Még a legsuttyobb csöves emberkéknek is vannak jó napjaik mikor lekaparnak 50 ezret egy sorsjegyen csak azrét csöves mert nem értelmes dolgot csinál belőle hanem elkölti.... Na ez is ilyesmi lehet.
Mar 28, 2021 11:40:30
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 28, 2021 11:41:00
x37)
Soha életében nem takarított még, ez evidencia. Mikor legutóbb rend lett a lakásban, azt is valami külsős csinálta, talán egy takarítónő, talán Jagri Brigitta némi áthidalásért cserébe. Endre konkrétan soha még csak meg sem próbált takarítani. Ezért álmodozik folyamatosan semmire se jó robotokról, mert fel sem tudja mérni, hogy valójában mennyi idő és energia egy 40 négyzetméteres semmi kis fos lakás kitakkerolása. Azt hiszi, hogy valami kurva nehéz és hosszadalmas dologról van szó.
Ásó27
(
x68)
Mar 28, 2021 11:48:40
x68)
Pár napja arra jutott, hogy az 1 éve soha nem használt VR-os előfizetést nem mondja le, mert az hasznos. Ezek után nem hinném, hogy bármit is lemondana ma az autista.
Mifaaaaaaaaaaaan
Vonzas torvenye
Mar 28, 2021 11:52:35
Azt hiszi, hogy valami kurva nehéz és hosszadalmas dologról van szó.
Egy olyan embernek, akinek a purenudistra reszegen futyizesen kivul minden "uncsi" es megterhelo es mar attol kifullad ha 10percet setal, valoban hosszadalmas es kimerito lehet.
Termeszetesen ez sosem fog valtozni, mert az edzes is annyi a masnimannek, hogy megvette a kondiberletet.
Mar 28, 2021 11:52:35
Quest Giver_NPC
Mar 28, 2021 11:56:26
Arra gondoltam, hogy most, az 1. fejezetben az aktuális eseményekre fogok reflektálni a küldetésekben és mikor Endre nem szolgál tartalommal, akkor elkezdem a 2.-at is egy bódult időutazás keretein belül, ahol vissza fognak térni a régi szereplők, Ogre, Andi és a többiek.
1. fejezet címe: Ondó és bájital
1. küldetés címe: Valósághasadás
2. küldetés címe: Porondra!
3. küldetés címe: Fütyizés a holdfényben
4. küldetés címe: Fegyencedzés
5. küldetés címe: Retardológia
6. küldetés címe: Új tétel az ígéret-fiókban
7. küldetés címe: Hazugsághabzsolás
8. küldetés címe: A nagy utazás
9. küldetés címe: Múltidézés
10. küldetés címe: Krónikás ultimátum
Ha valamelyik nem nyerte el a tetszésetek, szabadon variálhattok. A jövőben jelezni fogom a fejezetet és a küldetés számát is.
Illetve itt a térkép a questmarkerek nélkül:
img.sodika.dk/imgur.com/8hwrJXy.jpg
A grafikus trollok segítségét elfogadom és én is megpróbálok képeket csatolni, de ezeknek az igényességét nem tudom garantálni, mert csak ju-junior szinten művelem a Photoshop-ot.
Sajnos sokkal előre nem tudom megmondani, hogy az aktuális küldetések miről fognak szólni, mivel a jelen eseményeit dolgozzák fel és az autitsunamik, variálások megjósolhatatlanok.
A mai quest témája: Ágenda Testvériség újpalotai teaparty-ja, kép is lesz.
Fél3-3 előtt érkezik, vagy holnap, vagy jövő héten!
Mar 28, 2021 11:56:26
Nemzet szatírja
Mar 28, 2021 11:57:42
Soha életében nem takarított még, ez evidencia. Mikor legutóbb rend lett a lakásban, azt is valami külsős csinálta, talán egy takarítónő, talán Jagri Brigitta némi áthidalásért cserébe. Endre konkrétan soha még csak meg sem próbált takarítani. Ezért álmodozik folyamatosan semmire se jó robotokról, mert fel sem tudja mérni, hogy valójában mennyi idő és energia egy 40 négyzetméteres semmi kis fos lakás kitakkerolása. Azt hiszi, hogy valami kurva nehéz és hosszadalmas dologról van szó.
Pedig ha már csak annyit megtenne,hogy az eldobált sörösdobozokat és a szétdobált gecis zsebkendőket össze szedi.. Érdekes kis momentum amikor már arról beszél,hogy legalább olyan szintre jó lenne hozni a 40 négyzetmétert,hogy egy takaritót be tudjon engedni. Fhú bazdmeg mi lehet ott?!
Mar 28, 2021 11:57:42
broni
(
x45)
Mar 28, 2021 11:59:08
x45)
na, mise!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sodimocskolás!!!!!!!!!!!!!!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 28, 2021 12:21:24
x37)
Én csak annyit tudok mondani erre, hogy tegnap ketten 6 órán keresztül takarítottunk itthon, mert tavaszi nagytakarítást csináltunk. Kellemesen elfáradtunk a végére, aztán levezettünk egy jó dugással. Most konkrétan enni lehet a padlóról, de szó szerint. Endre, te egy fogyatékos lumpen szar vagy, aki a saját mocskában fetrengve érzi jól magát.
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 28, 2021 12:33:09
x19)
Minek takarítani ha utána újra koszos leaz minden? Nem endre?
Prolik takarítanak.
A zsenik eléldegélnek boldogan a mocsokban, penészben, putris szeméthalmon. Csak legyen buziporesz, viagra meg sör.
Prolik takarítanak.
A zsenik eléldegélnek boldogan a mocsokban, penészben, putris szeméthalmon. Csak legyen buziporesz, viagra meg sör.
-
Mar 28, 2021 12:37:01
Már 3 millió ember meghalt ebben a kurva járványban, de ez még mindig ott tart, hogy "semmit sem hisz el". Alig várom, h összerugdossam ezt a faszt a Blahán.
Mar 28, 2021 12:37:01
xray
(
x21)
Mar 28, 2021 12:48:08
x21)
Mar 28, 2021 12:48:08
Én csak annyit tudok mondani erre, hogy tegnap ketten 6 órán keresztül takarítottunk itthon, mert tavaszi nagytakarítást csináltunk. Kellemesen elfáradtunk a végére, aztán levezettünk egy jó dugással. Most konkrétan enni lehet a padlóról, de szó szerint. Endre, te egy fogyatékos lumpen szar vagy, aki a saját mocskában fetrengve érzi jól magát.
most nagyon elszégyellte magát asodi, ezért ő legalább az utolsó programpontot megpróbálja teljesíteni: egy jót dug a marokmarcsájával. Mar 28, 2021 12:48:08
A kombájn elüt
(
x1)
Mar 28, 2021 12:54:39
x1)
Köszönöm a hogyvoltot,a Púpos geci elérte, hogy már képet sem kell róla látnom, hogy felforduljon tőle a gyomrom.
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 28, 2021 13:06:10
x16)
Bármilyen minőségű jó, azzal már fel lehet tenni. Aztán ha jön jobb, bármikor lehet cserélgetni.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 28, 2021 13:10:47
x37)
Tajgi bebújt már az ágynemûtartóba vajon? :D
sztárprogramozó
(
x2)
Mar 28, 2021 13:12:32
x2)
Tajgi bebújt már az ágynemûtartóba vajon? :D
A Sittes Sanyi faszán álcázza magát óvszernek.
újpalotai kapucsengő
Mar 28, 2021 13:14:34
* elromlott *
Mar 28, 2021 13:14:34
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 28, 2021 13:15:49
x3)
Már 3 millió ember meghalt ebben a kurva járványban, de ez még mindig ott tart, hogy "semmit sem hisz el". Alig várom, h összerugdossam ezt a faszt a Blahán.
Egy-két csicskalángos vagy egy picsanrugás az sokkal kellemetlenebb.
Már ezerszer össze lehetett volna veretni az évtizedekre visszanyúló provokációi és a gusztustalanságai miatt. Nagyon olcsón és hatékonyan eltörik kezét-lábat, ha kell úgy fejbebasszák egy vascsővel pár garassal többért, hogy protézis kellene a jégtörőbe.
De ezzel csak áldozatot csinálnánk belőle, amire ő meg aztán mesterien rá tudja dobni a "jobbsorsraérdemes" magánszámát.
Nekem tudod, hogy hányszor volt tárcsázón a telóban a megfelelő szám, hogy akkor gyerünk, nem számít a pénz? Ezerszer.
Két dolgot remélek. Az egyik, hogy megfertőződik és ismerve a fizikai adottságait kurvára megszenvedi az egészet.
A másik, hogy bedől lakcímtrükközős-hitelokosság és menekülőre kell fognia. Aztán amikor a legjobban padlón van, akkor odamenni hozzá, leverni egy kurva nagy sallert és beleröhögni a képébe.
Be fog következni, idő kérdése.
Soha senkinek nem kívánok sem börtönt, sem betegséget, sem hajléktalanságot.
Egy kivétel van.
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 28, 2021 13:20:15
x19)
havi 5-10 eurós szar előfizukat akar lemondani, hogy a lassan 7ezer eurós kártya mínuszból kimásszon....
spórolsz kb havi 50 eurót nagyon jó esetben, ez kevesebb mint a törlesztőd XD
és takarítónő mennyiért jönne? ingyen? :)
de gondolom takarítónő nem fog jönni, mert igénytelen vagy a környezetedre. Fél éve is azt mondtad veszel fel egyet...
de gondolom takarítónő nem fog jönni, mert igénytelen vagy a környezetedre. Fél éve is azt mondtad veszel fel egyet...
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 28, 2021 13:21:16
x3)
havi 5-10 eurós szar előfizukat akar lemondani, hogy a lassan 7ezer eurós kártya mínuszból kimásszon....
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 28, 2021 13:22:33
x2)
én sosem mondok le semmi előfizetést mert ha egyszer már az enyém volt az enyém is marad, nem érdekel mennyibe kerül nekem ez jár!!! ha a gyagyás mem igy gondolkozik az azért van mert buta buta buta buta, be be be be be
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 28, 2021 13:23:12
x2)
Sodi első csótánya
(
x1)
Mar 28, 2021 13:23:44
x1)
Alig van bútor, minek oda takarító nő XDD
Ez még mindig a budai úri fiúnak képzeli magát, sodika eltelt 10-15 év, hahó!
Sodi első csótánya
(
x1)
Mar 28, 2021 13:24:34
x1)
Meg amúgy is az én életteremet ne bassza szét valami csöves bánat takarító nő, mert pöckön harapom.
Jaa, ma megrágtam a szempilládat sodi :)
Jaa, ma megrágtam a szempilládat sodi :)
kripli figyelő
(
x12)
Mar 28, 2021 13:33:06
x12)
Ha nem lenne kályha meleg pedofil és impotens akkor egy szexnagyi simán kitakarítana a konyhában persze miután kipókhálósítaná.De minek takarító arra a patkánylukra,nagyjából fél óra lenne rendbe tenni havonta ha nagyon igénytelen valaki.És ez egy igénytelen ember lenne nem a sodi aki fél éve rohad ugyanabban a mocsokban.Élve rohad szét a szemünk láttára.
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 28, 2021 13:33:44
x3)
Endre szerintem tervezi, hogy virtuális strici lesz, meg akkor ha ott a nő akkor már takarít is. Aztán majd jönnek Szandika lovagjai, átveszik a kecót, Endrét is befogják valami extraperverz műsorra.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 28, 2021 13:38:27
x30)
SoDI, mikor jön a személyes dolgokról szóló flokk? Még a covidos videó miatti ban előtt kirakod vagy te is mész a bitchute-ra vagy hova malac főfelügyelő után?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
kripli figyelő
(
x12)
Mar 28, 2021 13:39:47
x12)
Az alkohol elveszi ennek a lehetőségét.Előbb kerül a detoxba.Öt éve még talán realitás is válhatott volna egy ilyen kalandból de ma már nem sok élet maradt sneciben. Ez erősen fikció de sokat adnék érte ha megvalósulna.
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 28, 2021 13:41:41
x3)
Aki egy akkora lakást, az ő időbeosztásával saját maga nem tud rendben tartani azt cselekvőkeptelennek kellene nyilvánítani.
Van egy pilóta haverom, ugyanekkora lakása van Brüsszelben. Ő tartott(!) takarítónőt amíg be nem ütött a covid és jelentősen le nem csökkent a repüléseinek száma. Most ő is saját maga csinálja, pedig még így is többet van távol mint a büdös korcs.
Egy másik ismerős diplomata, szintén kis lakásban él New Yorkban. Egy pöttyedt elfoglalt. Eszébe nem jutna takkert hívni.
Vonzas torvenye
Mar 28, 2021 13:41:53
A gyagyas szavaival elve tanulatlan mezo utcai kan legalabb sodi penzebol nyaralt, csinalt maganak egy gamer sarkot, 2-3 vallalkozast es megcsinaltatta a fogait, makd talalt egy csibet. Gyagyasnak csak elavult kutyukre sikerult elszorni targo nagyur penzet. Szoval akarhogy nezzuk, Endre penze jobb helyen van a ciganyoknal.
Mar 28, 2021 13:41:53
Sodi első csótánya
(
x1)
Mar 28, 2021 13:44:19
x1)
new york, azt szeretem sok csótány haver él ott!
még ott is röhögnek asodin!
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 28, 2021 13:44:58
x3)
Véletlen volt a mínusz, up akart lenni. Bocsánatot kérek Tekintetes uram! Ha akarja hívok egy hídangolnát, hogy tisztázza a helyzetet!
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 28, 2021 13:45:19
x19)
Bármelyik migráns, bevándorló takarítónő 100x jobb körülmények között lakik mint ez és nincs ilyen szar, kezelhetetlen pénzügyi csődben sem.
Lényegében egy ranglétrán nála magasabban lévőnek akarja adni a hitelpénzt :)
-
Mar 28, 2021 13:47:51
Nem lesz itt detox, nincs ki kihivja hozza a mentot. A szomszedok pedig valoszinuleg majd csak a hullaszallitot fogjak hivni miutan Endre megfullad a sajat hanyasaban es mar 2 hete bomlik a lakasban.
Mar 28, 2021 13:47:51
bolgár jeti
(
x30)
Mar 28, 2021 13:47:55
x30)
Twiccs Chat
(
x5)
Mar 28, 2021 13:48:46
x5)
off topic, csak hogy a "rajongói" fórum is tudjon róla.
Tegnap ráirtam privátban de hát baszik ez mindenre.
ha nem válaszol azt automatikus megfutamodásnak veszem és vesztett mint mikor Zsery hivta ki programozó versenyre.

csak hogy ne legyen könnyü dolgom ezért én csak egeret fogok használni és mivel én a púpos korccsal ellentétben tudom mire képesek az eszközeim:

és hogy ne gyanúsitson meg senki hogy csalok:

ha belemegy akkor előre egyeztetett időpontban lesz a stream, és ha elhetyetyézi szintén vesztett.
remélem figyelsz Te nagy gémerSodi!
#50euro + kamatok
ha nem válaszol azt automatikus megfutamodásnak veszem és vesztett mint mikor Zsery hivta ki programozó versenyre.

csak hogy ne legyen könnyü dolgom ezért én csak egeret fogok használni és mivel én a púpos korccsal ellentétben tudom mire képesek az eszközeim:

ha belemegy akkor előre egyeztetett időpontban lesz a stream, és ha elhetyetyézi szintén vesztett.
Nemzet szatírja
Mar 28, 2021 13:51:34
Kint van már a személyes flokk? Megvágva készen kellene lennie. Tróger voltál megint és szokás szerint este 8-kor kezded el a vágást?
Mar 28, 2021 13:51:34
.
Mar 28, 2021 13:53:46
off topic, csak hogy a "rajongói" fórum is tudjon róla.
Mar 28, 2021 13:53:46
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 28, 2021 13:55:23
x3)
Az Okay de ő is csak azért tartotta, hogy ha időnként hazaesett akkor ne egy dzsuvatengerben feküdjön le aludni meg azt a néhány órát magára tudja fordítani.
Na de púp a naplopó?
Fekete bikapata
Mar 28, 2021 13:57:24
Belepörgettem a Q and A -s részbe!
Az kurva nagy rész, amikor kiderül, hogy a 2021-es Sodi bizony masszív alkoholista a 2018-as Sodi szerint is! :)
Milyen volt akkor visszahallgatni magadat, Gyagyás?
Akkor csak pár sörről volt szó, most mennyit is vedelsz???
Azon meg már nem is tudok röhögni, hogy a lassan 40 éves gyernőttnek még mindig fogni kell a kezét a munkahelyén, mert akkora balfasz mindenhez...
Az kurva nagy rész, amikor kiderül, hogy a 2021-es Sodi bizony masszív alkoholista a 2018-as Sodi szerint is! :)
Milyen volt akkor visszahallgatni magadat, Gyagyás?
Akkor csak pár sörről volt szó, most mennyit is vedelsz???
Azon meg már nem is tudok röhögni, hogy a lassan 40 éves gyernőttnek még mindig fogni kell a kezét a munkahelyén, mert akkora balfasz mindenhez...
Mar 28, 2021 13:57:24
Twiccs Chat
(
x5)
Mar 28, 2021 14:07:59
x5)
gondolkodtam hogy én csak Nyx-et használok (50hp+50armor) meg a leglassabb fegyvert ami a rail gun, de 1v1 ben csak Ranger van pont hogy ezt a handicappet kikerülje a game.
:D
.
Mar 28, 2021 14:08:38
www.youtube.com/watch?v=JmcviaMQD24&ab_channel=TheVRTech
mikor fog asodi ilyeneket tesztelni ?
juszt is kell!
mikor fog asodi ilyeneket tesztelni ?
juszt is kell!
Mar 28, 2021 14:08:38
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 28, 2021 14:26:06
x2)
Újpalota mikor kezdi ropni a twitchen?
pedofilsodiasodi
vladrl
(
x8)
Mar 28, 2021 14:27:26
x8)
Újpalota mikor kezdi ropni a twitchen?
Szerintem percek kérdése.
Quest Giver_NPC
Mar 28, 2021 14:27:57
1. fejezet, 11. küldetés
Drégely várának ostroma
Ó helló, krónikás!
A mai nap megtörtént a hadba hívás!
Addabboy fegyverbe szólította az Ágenda Testvériség tagjait és hadjáratra indulnak!
Farkarossz Tajgetosz visszataszító felszólalásai miatt a tettek mezejére kell lépni.
Az Ágenda Őrzője ma délután ostrom alá fogja venni a gonosz hadúr rejtekét, Drégely várát. Az úrnője itt tartja fogva, de a falak nem akadályozták meg abban, hogy a rajongói fórumon szórja szét romlásának magvait.
Az Ágenda Testvériség félelmet nem ismerve, ma csatába indul!
Dicsőséges győzelmet jósolok, a dalnokok is meg fogják énekelni eme diadalt.
Arra kérlek téged, hogy kelj útra és csatlakozz a hadjárathoz!
Az őrzőnek szüksége lesz egy igazi csatornapatkány tanácsaira, mivel a gyáva hadúr sosem vállalna egy nyílt ütközetet. Szánalmas bújócskájára a megoldást egy beavatott bujdosó tanácsai jelenthetik.
Légy segítségükre és közösen forgassátok fel az egész várat!
Az asszonylelkű gazember minden bizonnyal az ánuszához hasonlatos, mély és sötét várbörtönben keres menedéket, itt lelt otthonra.
Egyet se félj, krónikás!
A Testvériség védelmet biztosít a számodra, neked nem kell erőszakhoz folyamodnod.
Elég lesz a háttérben megbújva fütyizned, mint krónikaesküdöttséged hajnalán.
A küldetés célja:
Támogasd az Ágenda Testvériséget a harcokban, lásd el őket tapasztalaton alapuló tanácsaiddal és krónikás képességeid használva, vidd hírül az ott történteket.
Jutalmak:
+ 500 reputáció az Ágenda Testvériségnél
+ 250 reputáció a Snecológus Lovagrendnél
- 1000 reputáció a Kakilóba Rakott Nőverők Rendjénél
+ részvétel az Őrző privát masztipartyján
img.sodika.dk/imgur.com/jVxU2h0.jpg

Ez az egész egy élethű kalandjáték csak
Drégely várának ostroma
Ó helló, krónikás!
A mai nap megtörtént a hadba hívás!
Addabboy fegyverbe szólította az Ágenda Testvériség tagjait és hadjáratra indulnak!
Farkarossz Tajgetosz visszataszító felszólalásai miatt a tettek mezejére kell lépni.
Az Ágenda Őrzője ma délután ostrom alá fogja venni a gonosz hadúr rejtekét, Drégely várát. Az úrnője itt tartja fogva, de a falak nem akadályozták meg abban, hogy a rajongói fórumon szórja szét romlásának magvait.
Az Ágenda Testvériség félelmet nem ismerve, ma csatába indul!
Dicsőséges győzelmet jósolok, a dalnokok is meg fogják énekelni eme diadalt.
Arra kérlek téged, hogy kelj útra és csatlakozz a hadjárathoz!
Az őrzőnek szüksége lesz egy igazi csatornapatkány tanácsaira, mivel a gyáva hadúr sosem vállalna egy nyílt ütközetet. Szánalmas bújócskájára a megoldást egy beavatott bujdosó tanácsai jelenthetik.
Légy segítségükre és közösen forgassátok fel az egész várat!
Az asszonylelkű gazember minden bizonnyal az ánuszához hasonlatos, mély és sötét várbörtönben keres menedéket, itt lelt otthonra.
Egyet se félj, krónikás!
A Testvériség védelmet biztosít a számodra, neked nem kell erőszakhoz folyamodnod.
Elég lesz a háttérben megbújva fütyizned, mint krónikaesküdöttséged hajnalán.
A küldetés célja:
Támogasd az Ágenda Testvériséget a harcokban, lásd el őket tapasztalaton alapuló tanácsaiddal és krónikás képességeid használva, vidd hírül az ott történteket.
Jutalmak:
+ 500 reputáció az Ágenda Testvériségnél
+ 250 reputáció a Snecológus Lovagrendnél
- 1000 reputáció a Kakilóba Rakott Nőverők Rendjénél
+ részvétel az Őrző privát masztipartyján
img.sodika.dk/imgur.com/jVxU2h0.jpg

Mar 28, 2021 14:27:57
Twiccs Chat
(
x5)
Mar 28, 2021 14:34:30
x5)
Bolgár_jeti haverja live
twitch.tv/addabboy2209
#50euro + kamatok
twitch.tv/addabboy2209
Zsénó
(
x22)
Mar 28, 2021 14:35:04
x22)
Megy a Tajgi-szafari: www.twitch.tv/addabboy2209
Zsénó
(
x22)
Mar 28, 2021 14:40:46
x22)
vladrl
(
x8)
Mar 28, 2021 14:41:25
x8)
Roland, te seggberakott fasz, menj le azonnal a ház elé! Sittes sanyi ott vár!
123 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

ő igazán vicces bőrszínű