Bocsánat, az stream volt, igazad van :)))
A stream, ahol kitakartad a meztelen gyerekeket a képekről, és azt hazudtad, hogy nincsenek ott.
Mifaaaaaaaaaaaan
Egyébként a pedofilozós vlogot nem miattad csinálom meg, hanem mert nem volt elég hatásos a 2020-as összefoglaló epizód közepébe belefűzni. Kell belőle egy külön epizód, amit linkelni lehet.
Csak a tisztázód lájvból értünk, Sodi. Lepd meg a kommenthaverokat egy jó streammel!
Nothing's better than cheddar!
Megismételhetnéd azt a tisztázós lájvot a flokk előtt, Hahó!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ezt vehetjük a rendhez való hozzáállásod Ars poeticájának?
Ingatkanügyek
Azzal kapcsolatban kellene kapirgálni náluk, hogy elkezdett belsős információkat megosztani amik céges titkoknak számítanak és egyébként meg kellene vizsgálniuk, hogy egy ilyen forma (itt-ott linkelve tőle valami mocskosságot) milyen benyomást kelt a cégre. Nem szabad így azonnal rájuk ugrani, hogy KFC ott dolgozik-e. Ilyen információt nem fog kiadni egy cég sem...
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Targo, vagy valami másik bankja, vagy az osztrák munkaügyi hivatal nevében kellene írni valami kamuindokkal, hogy adategyeztetési célból blabla.
diese Frage können wir Ihnen leider nicht beantworten = Magyarul igen, csak a GDPR miatt nem mondhatja hogy igen, ha nem dolgozna ott akkor semmilyen adatvédelmi szabály nem szól arról hogy azt írja “nem, nem dolgozik itt”
Tehát ott dolgozik, nem véletlen hogy pedofil flokk is lesz, ennél nagyobbat meg hogy cigizik nem
Tudott bedobni
:)))
ehhez képest a flokkban még azt mondtad, hogy rolinda rajtad keresztül üzen, hogy nagyon nagyon becsülje meg magát addab, és örüljön, hogy rolinda nem látta az előzményeket, mert különben.....és itt már a te vágyálmaid jönnek addab megveréséről.
visszavonulós javaslat helyett még te vállaltad fel, hogy keménykedsz rolinda helyett és nevében.
most meg már taknyos lett a nózid, és egy teljesen más verziót próbálsz hazudni.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
låtod gyagyås, megint terelsz es hazudsz! mindig igy jårsz mikor a pofåd nagy reszegen, tegnap fenyegetöztel, måra kicsit kijozanodva, probålod jelentektelenne tenni. geci hazudozo fasz!
mondjuk összevetve a chililófasz válaszával, ahol egy szimpla nein-t írtak, valóban logikus, tehát akkor ez a melócsá. a feltárásokhoz én annyira nem értek, nem tudom a pontos infókat a gyagyás bűnözéseiről.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Volt olyan is, hogy teljesen meztelenül sétált be a liveba :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
Tehát a profhoz szökött azzal a 130.000 forinttal amit a pinás férfitól lopott. EGÉSZSÉGÉRE A PROFNAK!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Menj a kurva hazudos anyådba!
Az fontos, csak arra nem figyelsz, hogy ne legyen retek a szobádban, meztelen kisgyerekek meg a számítón
Mifaaaaaaaaaaaan
mocskos módon hazudsz.
nem volt "alapos" nyomozás. nem vizsgálta szakértő a gépedet, nem vizsgálták a berlini netszolgáltató forgalmát, hogy milyen oldalakat nézegettél és milyen képeket töltöttél le. egyedül annyi történt, hogy te elmondtad a saját verziódat a rendőrségen, és mivel lusták voltak dolgozni, ezért a te vallomásod alapján megszüntették a nyomozást.
de majd most lesz egy alapos, három országra kiterjedő nyomozás, aminek keretében meg fogják vizsgálni a gépeidet, és megkeresik a berlini netszolgáltatót.
nem érdekes, hogy mi lesz az eredménye, egyedül az számít, hogy műsor lesz belőle. hetyetyézhetsz a rendőröknek, foglalkoznod kell vele, nem lesz stressznélküli nyugi.
A kilapított addabboy sem volt fenyegetés még tegnap mi? Mára kijózanodtál, és próbálod mosni kezeidet, te pedofil szar. Nagyon közeleg a vég :DD a börtönben fogsz megdögleni, gyagyás
idióta vagy.
visszavonulót javasoltam
vs.
negyon nagyon becsült meg magad, mert rolinda össze is verhetett volna
pontosan tudod, hogy miről van szó, kár hazudozni. taknyos lesz a nózid.
Letörölte/privátba rakta ez a geci a videókat yt-ról
Dehogynem volt. Hát a fehér négyzetekkel kitakart pedo tisztázós live mi volt? :D. Én elengedném ezt a helyedben Endre, mert minél jobban belemész, annál jobban megszívod. Saját magadat viszed be még mélyebben a faszerdőbe :D.
A terelés helyett inkább a kérdésre válaszolj. Miért akarsz streamelni, ha utálod az egészet?
Nem baj Endre, erre térjünk majd vissza kicsit később, most már legalább tudom, hogy nagyjából melyik lakásban laksz a lépcsőházadban :)
Én nem fogok streamelni, ezt megígérem :)

Ismerd már be nekünk szompateste, könyörgöm péküjjünkkiiiiiiii
Majd most megvizsgálnak mindent, ne aggódj.
Mifaaaaaaaaaaaan
103 ezer fz???????????????????
óóarrrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
azért gyújts majd rá elötte hogy ne remegj.
#50euro + kamatok
Olvass vissza. Pontosan tudjátok.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Endre, ha egyszer a büdös életben következetesen hazudnál, akkor talán csak egy ormótlan senkiházi lennél manapság. Viszont szerencsére nem tudsz hazudni, szóval egy ormótlan degenerált pedofil lankadt faszú senkiházi vagy, aki jelenleg is a saját szájába szarik minden pillanatban.
S mondá minden hallgató illetve professzor ezen a fórumon: ez így jó
4 ország lesz az inkább. Jóvoltomból az angol hatóságok is tudnak endréről és a családbarát nudista oldaláról.
Ez így is van.
Tudtam eddig is, hát én írtam ki meg linkeltem be a street view képeket, hogy melyik a te ablakod te paraszt. Csak most még biztosabb lettem. :)
Ugyanezt fogom a szombati vlogban is tenni.
nem úgy volt hogy vasárnap lesz folytatása a part1-nek, korcs?
hol van a médiabirodalom, korcs?!
he???
hallod????
nem féltétele egy szakértői vizsgálatnak, hogy gyanúsított legyen a tárgy tulajdonosa. idióta vagy.
az állításod annyi volt, hogy alapos nyomozás volt. az nem alapos nyomozás, ahol nem vizsgálják meg az adathordozókat, hanem csak bemondásra elhiszik egy lehetséges gyanúsítottnak, aki akkor még csak tanú, hogy nem követett el bűncselekményt.
lusták voltak nyomozni, de majd más hatóságok rendesen fognak dolgozni.
A rendőrnek azt mondtad a telefonban, hogy már mindjárt odaértek amikor a flokkban azt mondtad, hogy éppenhogy elindultatok 20 perc múlva meg hívtak. Most akkor már majdnem Linzben voltál vagy éppen elhagytad púpszászt? A hatóságnak hazudsz vagy nekünk, vagy esetleg mindenkinek akivel szóba állsz, mert ilyen pedofil sodi a pedofil?
És az, hogy felgyújtod a házát meg a családját?
Putyputyputy HALLO
"A Roland rajtam kereszül ezúton is üzeni neked, hogy ha nem pont akkor érkeztek volna haza a kórházból, hanem látta és hallotta volna, hogy te mit művelsz a szomszédoknál, hogy mikkel rágalmazod őt, akkor bizon sokkal kellemetlenebb élményekkel mentél volna haza, úgyhogy becsüld meg magad és nagyon nagyon örülj annak, hogy azokat a dolgokat amik a videó elején vannak ő nem tudta* mielőtt találkoztatok, mert különben hát most egy kicsit laposabb addabboy lennél lehet, ezt én teszem hozzá"
Hiába próbálod Rolandra tolni, mind láttuk, hogy becsicskult. Te próbálod csak a faszával verni a csalánt.
Azért jó, hogy végre a flokkban is hivatalos a Linz. Akkor most elismered, hogy hazudtál?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Az osztrák hatóságoknak nehezebb lesz a hetyetye
Mifaaaaaaaaaaaan
Hülye. Olvass vissza.
Hallgasd meg, mit mondtam valójában.
1) anyukám hívott 20 perc múlva
2) a rendőrök 4-5 óra múlva hívtak
korábbi flokkban hogy is volt ez a joghurt vásárlás, és segítség a házfelújításban, és nézzen a háta mögé?
itt most nem szemantikai vitát folytatunk, hanem arról beszélünk, amit valójában tettél.
felelni fogsz a tetteidért.
Az, hogy becsülje meg magát, hogy ilyen könnyen megúszta, nem fenyegetés, csak elmeséltem neki, amiről nem tudott (nevezetesen nem hallotta a közvetítés elejét).
mikor låtom leirva hogy anyukåm........hmmmm, mindig a prågai ejszakåtok ugrik be XD
vagyis bemondásra elhitték. nem vizsgálták a gépedet. ez ilyen nagyon egyszerű.
meztelen kisgyerekre húztál rá egy fehér téglalapot, akinek a hátsóját markolássza egy veled ugyanazt az abberrációt élvező pedofil, majd ezután ki merted jelenteni, hogy azon a képen SEMMILYEN GYEREK NINCSEN. Mi a kurva anyádról magyarázol?

mivel rågalmazta? Azzal nem rågalmazhatta amiert ult a rolinda az teny!
Abba a képe azért látsz ilyet bele, mert te vagy egy beteg pedofil, aki magából indul ki. Senki nem markolászik a képen semmit.
Nem látod, hogy ott van az eredeti kitakarva? Teljesen ugyan az a kép te barom
Mifaaaaaaaaaaaan
Igaz állítással is lehet rágalmazni a magyar jog szerint.
Akkor majd tajgi elintézi a feljelentést, neked ehhez mi közöd pedofil?
Mifaaaaaaaaaaaan
és amugy engedélyt kértél hogy felhasználhasd Addabboy szellemi tulajdonát? (hogy bevágd a stream részleteit a videódba?)
És ezzel hogy bevágtad személyiségi jogokat is sértettél ha nem egyezett bele, mivel tudta nélkül került be.
szerintem jobb ha te vigyázol.
#50euro + kamatok
anyukåd mit mond, vår vissza szeretettel? pupszåszon is egy ågyban fogtok aludni?
Ezért már a kurva anyádat, de komolyan, hogy ilyeneket mondasz. Nyilvánvaló, hogy a kisgyerekekre recskázol, te faszfej geci.
Az is igaz állítás, hogy pedofil vagy.
na erre rakd be a kinket faszfej!
Úgy érti, hogy nem markolássza, hanem fogja a fenekét a gyerek apja, hogy ne csússzon le arrol a lila gumidelfinről vagy miről.
Ugye a lényeg az, hogy SoDI recskázás közben véletlün hidden layerekre kattintva ilyen képeket talál, a többit tudjuk...
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Jó, a kedvedért erre szombaton külön is kitérek. De szó volt már erről a 2020-as összefoglalómban is.
1) Senki nem állította, hogy ne lennének a képeken családok.
2) Azt állítottam, hogy hazugság, hogy gyerekekről szólna az oldal. Mert hazugság is.
Igen, már rájöttem utána, de azért ha jól emlékszem azt is tagadta, hogy ezeken a képeken gyerekek lettek volna :DD
Mifaaaaaaaaaaaan
Amikor megnézték az oldalt, csak tátották a szájukat az emberek, hogy mennyi meztelen gyerek van rajta.
Mifaaaaaaaaaaaan
A rágalmazás vétségét követi el, aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ.
csak az igazsåg hangzott el, hogy börtönben volt!
Eddig azt magyaráztad, hogy nem is volt a képeken gyerek. Most már mégis van, de nem úgy, hogy azt lehessen rád mondani, hogy pedofil? Te időt nem kímélve, LETÖLTÖTTÉL ÉS ÁTSZERKESZTETTÉL olyan képeket amin GYEREKEK vannak. Vagy mégsincsenek? Én nyem éjtem
De te ertuk mesz oda. Maskulonben miert nem olyan oldalakat latogatnal faszveres celjabol ahol kizarolag felnottekrol vannak pucer kepek? Na ezt fejtsd ki nekem.
Ezt valamiért mindenki elfelejti megkérdezni, hogy így van-e, így örülök, hogy te most megtetted.
Mert így el tudom mondani, hogy nem.
Egyébként a témával kapcsolatban nyugodtan tessék kérdéseket írni, a szombati epizódban végigmegyek a kérdéseken.
Ja, csak addabboynak volt jogos magánérdeke, hogy miért csinált ilyet (vö: folyamatos fenyegetések, amiket te is szoktál, persze általában éjszaka, mattrészegen)
Ja várj, én is ezt szoktam, családi képekre szoktam verni a döglődő angolnát, ahol véletlenül vannak pucér kisgyerekek is, őket viszont fehér négyzetekkel kitakarom és csak a felnőtteket nézem. Ohh. * ásít *
Már beismerted a magyarázos streamben, hogy pedig de. Mutatsz képet egy 14 éves lányról és közlöd, hogy te el tudod képzelni matrózblúzban érettségin, akkor az nem gyerek, lol
Ő sem kérdezett semmit te funkcionális analfabéta :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem is értem mi volt, annak idején a pedofil terve?
Azt gondolta, hogy senki nem keresi meg az eredeti képet, miután kitéglalapozta jó esetben a felét, némelyiken simán a 80-90%-át...
Nothing's better than cheddar!
De én nem megyek oda. Máshogy került elő a téma. Tényleg örülök, hogy felmerülnek ezek a dolgok, mert így legalább egyszer válaszolni tudok rájuk.
Ásó27
(
x68)
Mar 29, 2021 15:18:37
x68)
Egyetlen egy se volt még, csak érintőlegesen emlegettem.
Bocsánat, az stream volt, igazad van :)))
A stream, ahol kitakartad a meztelen gyerekeket a képekről, és azt hazudtad, hogy nincsenek ott.
vladrl
(
x8)
Mar 29, 2021 15:18:42
x8)
sodi, te ne pampogjál, mert linzi szafari várható.
CheddarGoblin
(
x2)
Mar 29, 2021 15:18:48
x2)
Egyébként a pedofilozós vlogot nem miattad csinálom meg, hanem mert nem volt elég hatásos a 2020-as összefoglaló epizód közepébe belefűzni. Kell belőle egy külön epizód, amit linkelni lehet.
Csak a tisztázód lájvból értünk, Sodi. Lepd meg a kommenthaverokat egy jó streammel!
rBali
(
x24)
Mar 29, 2021 15:19:01
x24)
Endre, a rendőrök elől elmenekültél és hazudtál nekik amikor fel akartak keresni. Megvan videóban illetve tőled írásos formában is ahogy hülyének nézed a rendőröket.
A szomszédaid téged fognak megismerni, szorgalmazni kell náluk a közös képviselő és egy lakógyűlés összehívását, hátha veszélyes vagy a házban lakókra, ha esetleg részegen megnyitod a gázt, vagy ilyesmi. Közveszélyes elmebeteg alkoholista vagy.
A pedofil szálat mindig te húztad tovább, várjuk a következő gondolatmenetedet róla, jó móka lesz. Amit linkelnek az emberek az a pedofilos videó a mirrorról, a te szarod senki nem nézi rajtunk kívül :).
Megint mostantól van rend, mindig eljátszod ezt de gondolom annyira feledékeny vagy az alkoholtól, hogy már ezekre sem figyelsz :)
Az Anexia több telephelye lesz felkeresve, véged van. Kellemetlen felkérdezésekre számíthatsz. Ha nem is a főnökeidtől, hónapokon belül Addaboy-tól vagy tucatnyi snecológustól :)
A szomszédaid téged fognak megismerni, szorgalmazni kell náluk a közös képviselő és egy lakógyűlés összehívását, hátha veszélyes vagy a házban lakókra, ha esetleg részegen megnyitod a gázt, vagy ilyesmi. Közveszélyes elmebeteg alkoholista vagy.
A pedofil szálat mindig te húztad tovább, várjuk a következő gondolatmenetedet róla, jó móka lesz. Amit linkelnek az emberek az a pedofilos videó a mirrorról, a te szarod senki nem nézi rajtunk kívül :).
Megint mostantól van rend, mindig eljátszod ezt de gondolom annyira feledékeny vagy az alkoholtól, hogy már ezekre sem figyelsz :)
Az Anexia több telephelye lesz felkeresve, véged van. Kellemetlen felkérdezésekre számíthatsz. Ha nem is a főnökeidtől, hónapokon belül Addaboy-tól vagy tucatnyi snecológustól :)
Kukautas
Mar 29, 2021 15:19:33
Megismételhetnéd azt a tisztázós lájvot a flokk előtt, Hahó!
Mar 29, 2021 15:19:33
Érdeklődő
(
x6)
Mar 29, 2021 15:20:03
x6)
Endre, ma búcsúküldés napja van, ne felejts el utalni, nagyon várják a vicces színű barátaid a Mező utca 18-ban!
xray
(
x21)
Mar 29, 2021 15:20:50
x21)
gyagyás, mi hír van a buziszaunákról? egyre jobban az agyadra megy a faszlóbálás hiánya.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ásó27
(
x68)
Mar 29, 2021 15:20:58
x68)
Nagyot ütött Addabboy és esetleg az Anexia, már pedofil flokk lesz :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
vladrl
(
x8)
Mar 29, 2021 15:21:18
x8)
Levelezős trolloknak: írtam emailt az Anexiának kedves hangnemben, hogy ott dolgozik-e puha slag, de nem adtak érdemleges választ. (diese Frage können wir Ihnen leider nicht beantworten) Meg kéne beszélni, hogy mi legyen.
xray
(
x21)
Mar 29, 2021 15:22:40
x21)
Mar 29, 2021 15:22:40
Levelezős trolloknak: írtam emailt az Anexiának kedves hangnemben, hogy ott dolgozik-e puha slag, de nem adtak érdemleges választ. (diese Frage können wir Ihnen leider nicht beantworten) Meg kéne beszélni, hogy mi legyen.
ezek a kapkodások sosem célravezetőek. a múltból sok példa van rá. Mar 29, 2021 15:22:40
seymour schwartz
(
x6)
Mar 29, 2021 15:23:57
x6)
Ott valami lepottyant.
Egy baleset nem rendetlenség.
Egy baleset nem rendetlenség.
Ezt vehetjük a rendhez való hozzáállásod Ars poeticájának?
rBali
(
x24)
Mar 29, 2021 15:24:09
x24)
Azzal kapcsolatban kellene kapirgálni náluk, hogy elkezdett belsős információkat megosztani amik céges titkoknak számítanak és egyébként meg kellene vizsgálniuk, hogy egy ilyen forma (itt-ott linkelve tőle valami mocskosságot) milyen benyomást kelt a cégre. Nem szabad így azonnal rájuk ugrani, hogy KFC ott dolgozik-e. Ilyen információt nem fog kiadni egy cég sem...
-
Mar 29, 2021 15:24:16
Targo, vagy valami másik bankja, vagy az osztrák munkaügyi hivatal nevében kellene írni valami kamuindokkal, hogy adategyeztetési célból blabla.
Mar 29, 2021 15:24:16
Lakcím kommandó
Mar 29, 2021 15:25:41
huha sodi baj van. azt tudod, hogyha tényfeltárnak a bankoknak vagy a munkáltatónak/államhatóságnak a bejelentett lakcímeiddel kapcsolatban, akkor nagyon csúnyán megütöd abokád. a labancok ezzel nem szaroznak. tapasztalat öreg.
mehet itt az autiköd, hogy bizonyítsanak covid idején, hogy hol laktál. az a helyzet, hogy tudnak, mivel minden általadd "lakott" országban a beutazás covid teszthez kötött, amit te még egyet sem csináltál. mi lesz most sodi?
mehet itt az autiköd, hogy bizonyítsanak covid idején, hogy hol laktál. az a helyzet, hogy tudnak, mivel minden általadd "lakott" országban a beutazás covid teszthez kötött, amit te még egyet sem csináltál. mi lesz most sodi?
Mar 29, 2021 15:25:41
Recskarém fütyizö kobold
Mar 29, 2021 15:26:29
diese Frage können wir Ihnen leider nicht beantworten = Magyarul igen, csak a GDPR miatt nem mondhatja hogy igen, ha nem dolgozna ott akkor semmilyen adatvédelmi szabály nem szól arról hogy azt írja “nem, nem dolgozik itt”
Tehát ott dolgozik, nem véletlen hogy pedofil flokk is lesz, ennél nagyobbat meg hogy cigizik nem
Tudott bedobni
Mar 29, 2021 15:26:29
Hahó
(
x136)
Mar 29, 2021 15:29:36
x136)
Vegyük sorra.
1) Rolandot nem bujtogatom. Tegnap este én magam is azt javasoltam neki, hogyha esetleg olyan szeleburdi volt, hogy a fórum helyett a Facebook-on is csúnyán nézett egyesekre, akkor inkább tényleg fújjon visszavonulót.
1) Rolandot nem bujtogatom. Tegnap este én magam is azt javasoltam neki, hogyha esetleg olyan szeleburdi volt, hogy a fórum helyett a Facebook-on is csúnyán nézett egyesekre, akkor inkább tényleg fújjon visszavonulót.
:)))
ehhez képest a flokkban még azt mondtad, hogy rolinda rajtad keresztül üzen, hogy nagyon nagyon becsülje meg magát addab, és örüljön, hogy rolinda nem látta az előzményeket, mert különben.....és itt már a te vágyálmaid jönnek addab megveréséről.
visszavonulós javaslat helyett még te vállaltad fel, hogy keménykedsz rolinda helyett és nevében.
most meg már taknyos lett a nózid, és egy teljesen más verziót próbálsz hazudni.
Örebro
(
x17)
Mar 29, 2021 15:31:37
x17)
Vegyük sorra.
2) Roland nem ismert be semmit. Fórumos triggerelést ismert be.
3) Ezt a kérdést már egy alapos rendőrségi nyomozás keretében tisztáztam, Magyarországon. Le vagy maradva. De a kedvedért erről szombatom külön jön vlogepizód. A Covid epizódról is azt gondoltátok, nem merem, és ugyanígy ezt is merem. Lesz róla külön vlog szombaton. Örülj.
4) Ezt is elkezdtétek már, már novemberben, és akkor én magam írtam meg az összes német banknak, hogy van új osztrák meló és lakás. Tudnak róla régóta, nyitott kapukat döngetsz. Ha azt hiszed, hogy rossz banki ügyfélnek számítok, miután a havi átlag nettó jövedelmem 620 euróval növekedett a berlinihez képest. el kell hogy keserítselek. Mindegyiknek úgy kezdtem a levelet, hogy örömmel tájékoztatom őket, hogy jelentős fieztésemelés van.
5) Hülye vagy. Egyik szomszédomat sem ismerem.
6) Ezt is megtettétek már rég. Egyrészt. Másrészt épp most vagyok nagyon rajta, hogy mostantól szép rend legyen. Nem figyelsz.
2) Roland nem ismert be semmit. Fórumos triggerelést ismert be.
3) Ezt a kérdést már egy alapos rendőrségi nyomozás keretében tisztáztam, Magyarországon. Le vagy maradva. De a kedvedért erről szombatom külön jön vlogepizód. A Covid epizódról is azt gondoltátok, nem merem, és ugyanígy ezt is merem. Lesz róla külön vlog szombaton. Örülj.
4) Ezt is elkezdtétek már, már novemberben, és akkor én magam írtam meg az összes német banknak, hogy van új osztrák meló és lakás. Tudnak róla régóta, nyitott kapukat döngetsz. Ha azt hiszed, hogy rossz banki ügyfélnek számítok, miután a havi átlag nettó jövedelmem 620 euróval növekedett a berlinihez képest. el kell hogy keserítselek. Mindegyiknek úgy kezdtem a levelet, hogy örömmel tájékoztatom őket, hogy jelentős fieztésemelés van.
5) Hülye vagy. Egyik szomszédomat sem ismerem.
6) Ezt is megtettétek már rég. Egyrészt. Másrészt épp most vagyok nagyon rajta, hogy mostantól szép rend legyen. Nem figyelsz.
låtod gyagyås, megint terelsz es hazudsz! mindig igy jårsz mikor a pofåd nagy reszegen, tegnap fenyegetöztel, måra kicsit kijozanodva, probålod jelentektelenne tenni. geci hazudozo fasz!
vladrl
(
x8)
Mar 29, 2021 15:32:11
x8)
Tudott bedobni
Tudott bedobni
mondjuk összevetve a chililófasz válaszával, ahol egy szimpla nein-t írtak, valóban logikus, tehát akkor ez a melócsá. a feltárásokhoz én annyira nem értek, nem tudom a pontos infókat a gyagyás bűnözéseiről.
broni
(
x45)
Mar 29, 2021 15:32:22
x45)
jutka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
óóóaaarrggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ásó27
(
x68)
Mar 29, 2021 15:33:33
x68)
Volt olyan is, hogy teljesen meztelenül sétált be a liveba :)))
rBali
(
x24)
Mar 29, 2021 15:34:21
x24)
Tehát a profhoz szökött azzal a 130.000 forinttal amit a pinás férfitól lopott. EGÉSZSÉGÉRE A PROFNAK!
sodika
Mar 29, 2021 15:35:14
Bocsánat. Az nem fenyegetés, hogy örüjön, hogy megúszta, és becsülje meg magát. Én minden ilyen apróságra figyelek.
Mar 29, 2021 15:35:14
Örebro
(
x17)
Mar 29, 2021 15:35:48
x17)
Bocsánat. Az nem fenyegetés, hogy örüjön, hogy megúszta, és becsülje meg magát. Én minden ilyen apróságra figyelek.
Menj a kurva hazudos anyådba!
Ásó27
(
x68)
Mar 29, 2021 15:36:15
x68)
Az fontos, csak arra nem figyelsz, hogy ne legyen retek a szobádban, meztelen kisgyerekek meg a számítón
Hahó
(
x136)
Mar 29, 2021 15:36:18
x136)
3) Ezt a kérdést már egy alapos rendőrségi nyomozás keretében tisztáztam, Magyarországon.
mocskos módon hazudsz.
nem volt "alapos" nyomozás. nem vizsgálta szakértő a gépedet, nem vizsgálták a berlini netszolgáltató forgalmát, hogy milyen oldalakat nézegettél és milyen képeket töltöttél le. egyedül annyi történt, hogy te elmondtad a saját verziódat a rendőrségen, és mivel lusták voltak dolgozni, ezért a te vallomásod alapján megszüntették a nyomozást.
de majd most lesz egy alapos, három országra kiterjedő nyomozás, aminek keretében meg fogják vizsgálni a gépeidet, és megkeresik a berlini netszolgáltatót.
nem érdekes, hogy mi lesz az eredménye, egyedül az számít, hogy műsor lesz belőle. hetyetyézhetsz a rendőröknek, foglalkoznod kell vele, nem lesz stressznélküli nyugi.
rBali
(
x24)
Mar 29, 2021 15:36:28
x24)
Hogy megrémült a vadászbika! Mi történt Endre? Ki bántott? :DDDDD
sodika
Mar 29, 2021 15:37:16
A rendőrök elől pedig nem menekültem. Ahhoz tudni kellett volna, hogy jönnek.
Hülyének se néztem őket. Tényleg úton voltunk Linz felé, amikor hívtak.
Hazudsz. Pont az a lényeg, hogy teljesen őszinte voltam velük.
Mar 29, 2021 15:37:16
nemet mondtak
(
x4)
Mar 29, 2021 15:37:41
x4)
Úgy imádom, amikor a sajét szarodba verik bele a kis nózidat, púpos korcs...
Ásó27
(
x68)
Mar 29, 2021 15:37:58
x68)
Pedo pedo pedofil, törlöd már a meztelen gyerkőcöket a számítódról?
Mifaaaaaaaaaaaan
vladrl
(
x8)
Mar 29, 2021 15:38:19
x8)
A kilapított addabboy sem volt fenyegetés még tegnap mi? Mára kijózanodtál, és próbálod mosni kezeidet, te pedofil szar. Nagyon közeleg a vég :DD a börtönben fogsz megdögleni, gyagyás
kirakottLegoBusz
(
x1)
Mar 29, 2021 15:38:29
x1)
Vegyük sorra Endre:
1. Kurva anyád!
2. Büdös kurva anyád!
3. Büdös zsidó kurva anyád!
4. Büdös zsidó csaló kurva anyád!
5. Büdös zsidó csaló rongybatekert kurva anyád!
6. Büdös zsidó csaló rongybatekert rihes kurva anyád!
:)
1. Kurva anyád!
2. Büdös kurva anyád!
3. Büdös zsidó kurva anyád!
4. Büdös zsidó csaló kurva anyád!
5. Büdös zsidó csaló rongybatekert kurva anyád!
6. Büdös zsidó csaló rongybatekert rihes kurva anyád!
:)
Ásó27
(
x68)
Mar 29, 2021 15:38:43
x68)
A börtönbe majd küldünk be okostelót, hogy nyomhasd a live-ot sittes sanyival!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Mar 29, 2021 15:39:05
x136)
idióta vagy.
visszavonulót javasoltam
vs.
negyon nagyon becsült meg magad, mert rolinda össze is verhetett volna
pontosan tudod, hogy miről van szó, kár hazudozni. taknyos lesz a nózid.
Retkes szoba
Mar 29, 2021 15:39:39
nem emlékszik valaki, hogy ez melyik flokkban volt? Akkor nézegettem osztrák/német IT híreket, de semmire sem jutottam.
kleinezeitung.at/wirtschaft/5925036/TechnologieUebernahme_Anexia-holt-sich-Hex-und-tilgt-die-Insolvenz
2021.01.20-án hoztak le az Anexiáról egy cikket, amit megtaláltamm, de úgy rémlik későbbi részben magyarázta a gyagyás
kleinezeitung.at/wirtschaft/5925036/TechnologieUebernahme_Anexia-holt-sich-Hex-und-tilgt-die-Insolvenz
2021.01.20-án hoztak le az Anexiáról egy cikket, amit megtaláltamm, de úgy rémlik későbbi részben magyarázta a gyagyás
Letörölte/privátba rakta ez a geci a videókat yt-ról
Mar 29, 2021 15:39:39
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 29, 2021 15:39:57
x2)
Dehogynem volt. Hát a fehér négyzetekkel kitakart pedo tisztázós live mi volt? :D. Én elengedném ezt a helyedben Endre, mert minél jobban belemész, annál jobban megszívod. Saját magadat viszed be még mélyebben a faszerdőbe :D.
A terelés helyett inkább a kérdésre válaszolj. Miért akarsz streamelni, ha utálod az egészet?
favo64
Mar 29, 2021 15:40:32
A börtönbe majd küldünk be okostelót, hogy nyomhasd a live-ot sittes sanyival!
és ott a férfiak közt a fürdőben megcsinálhatja a masztipartit Mar 29, 2021 15:40:32
Ásó27
(
x68)
Mar 29, 2021 15:40:35
x68)
Látod Endre, a pedofil flokkra rámegyünk majd, a covidosra meg nem :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
rBali
(
x24)
Mar 29, 2021 15:40:51
x24)
Nem baj Endre, erre térjünk majd vissza kicsit később, most már legalább tudom, hogy nagyjából melyik lakásban laksz a lépcsőházadban :)
Én nem fogok streamelni, ezt megígérem :)

sodika
Mar 29, 2021 15:41:23
A gépem azért nem lett megvizsgálva, mert nem voltam gyanúsított. Ismeretlen tettes ellen folyt a dolog, ahol én tanúként lettem meghallgatva.
És pont az a lényeg, hogy teljesen őszinte voltam, a fehér téglalapos dologról is a valóságot mondtam a rendőrnek.
És pont az a lényeg, hogy teljesen őszinte voltam, a fehér téglalapos dologról is a valóságot mondtam a rendőrnek.
Mar 29, 2021 15:41:23
vladrl
(
x8)
Mar 29, 2021 15:41:56
x8)
A gépem azért nem lett megvizsgálva, mert nem voltam gyanúsított. Ismeretlen tettes ellen folyt a dolog, ahol én tanúként lettem meghallgatva.
Ismerd már be nekünk szompateste, könyörgöm péküjjünkkiiiiiiii
Ásó27
(
x68)
Mar 29, 2021 15:42:10
x68)
Majd most megvizsgálnak mindent, ne aggódj.
broni
(
x45)
Mar 29, 2021 15:42:39
x45)
103 ezer fz???????????????????
óóarrrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Twiccs Chat
(
x5)
Mar 29, 2021 15:42:40
x5)
azért gyújts majd rá elötte hogy ne remegj.
SzatírKöpeny
Mar 29, 2021 15:43:32
A GDPR konform válasz a melócsától nem jelenti azt, hogy ott dolgozik biztosan. Minden nagyobb cég HR-ese tudja, hogy ilyen kérdésre gondolkozás nélkül ez a válasz. Ha ott dolgozik, ha nem.
Az más kérdés, hogy a csípőspaprika "nein"-t írt, nem professzionális és még lehet hazudnak is, akkor viszont egy álommelóhely egy pedofilnak
Az más kérdés, hogy a csípőspaprika "nein"-t írt, nem professzionális és még lehet hazudnak is, akkor viszont egy álommelóhely egy pedofilnak
Mar 29, 2021 15:43:32
Hahó
(
x136)
Mar 29, 2021 15:43:45
x136)
azt állítottad, hogy addabboy RÁGALMAZTA rolindát.
alig várom, hogy ezt bíróság előtt is bizonyítsd. szerencsére bevágtad addabboy felvételeit, így nem hivatkozhatsz majd arra, hogy ő nem is létezik, pontosan tudni fogja a bíróság, hogy kiről hazudtad azt, hogy rágalmazott.
taknyos lesz a nózi, puha slag.:))
nagyon-nagyon taknyos.:))
alig várom, hogy ezt bíróság előtt is bizonyítsd. szerencsére bevágtad addabboy felvételeit, így nem hivatkozhatsz majd arra, hogy ő nem is létezik, pontosan tudni fogja a bíróság, hogy kiről hazudtad azt, hogy rágalmazott.
taknyos lesz a nózi, puha slag.:))
nagyon-nagyon taknyos.:))
sodika
Mar 29, 2021 15:44:20
Mar 29, 2021 15:44:20
Kukautas
Mar 29, 2021 15:44:26
Endre, ha egyszer a büdös életben következetesen hazudnál, akkor talán csak egy ormótlan senkiházi lennél manapság. Viszont szerencsére nem tudsz hazudni, szóval egy ormótlan degenerált pedofil lankadt faszú senkiházi vagy, aki jelenleg is a saját szájába szarik minden pillanatban.
S mondá minden hallgató illetve professzor ezen a fórumon: ez így jó
Mar 29, 2021 15:44:26
Baromarc
(
x1)
Mar 29, 2021 15:44:38
x1)
s4 ország lesz az inkább. Jóvoltomból az angol hatóságok is tudnak endréről és a családbarát nudista oldaláról.
sodika
Mar 29, 2021 15:44:59
azt állítottad, hogy addabboy RÁGALMAZTA rolindát.
Ez így is van.
Mar 29, 2021 15:44:59
rBali
(
x24)
Mar 29, 2021 15:45:46
x24)
Tudtam eddig is, hát én írtam ki meg linkeltem be a street view képeket, hogy melyik a te ablakod te paraszt. Csak most még biztosabb lettem. :)
linz-i egérszar
Mar 29, 2021 15:46:08
nem úgy volt hogy vasárnap lesz folytatása a part1-nek, korcs?
hol van a médiabirodalom, korcs?!
he???
hallod????
Mar 29, 2021 15:46:08
Hahó
(
x136)
Mar 29, 2021 15:47:23
x136)
nem féltétele egy szakértői vizsgálatnak, hogy gyanúsított legyen a tárgy tulajdonosa. idióta vagy.
az állításod annyi volt, hogy alapos nyomozás volt. az nem alapos nyomozás, ahol nem vizsgálják meg az adathordozókat, hanem csak bemondásra elhiszik egy lehetséges gyanúsítottnak, aki akkor még csak tanú, hogy nem követett el bűncselekményt.
lusták voltak nyomozni, de majd más hatóságok rendesen fognak dolgozni.
Baromarc
(
x1)
Mar 29, 2021 15:48:35
x1)
A rendőrnek azt mondtad a telefonban, hogy már mindjárt odaértek amikor a flokkban azt mondtad, hogy éppenhogy elindultatok 20 perc múlva meg hívtak. Most akkor már majdnem Linzben voltál vagy éppen elhagytad púpszászt? A hatóságnak hazudsz vagy nekünk, vagy esetleg mindenkinek akivel szóba állsz, mert ilyen pedofil sodi a pedofil?
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
x2)
És az, hogy felgyújtod a házát meg a családját?
bolgár jeti
(
x30)
Mar 29, 2021 15:49:13
x30)
"A Roland rajtam kereszül ezúton is üzeni neked, hogy ha nem pont akkor érkeztek volna haza a kórházból, hanem látta és hallotta volna, hogy te mit művelsz a szomszédoknál, hogy mikkel rágalmazod őt, akkor bizon sokkal kellemetlenebb élményekkel mentél volna haza, úgyhogy becsüld meg magad és nagyon nagyon örülj annak, hogy azokat a dolgokat amik a videó elején vannak ő nem tudta* mielőtt találkoztatok, mert különben hát most egy kicsit laposabb addabboy lennél lehet, ezt én teszem hozzá"
Hiába próbálod Rolandra tolni, mind láttuk, hogy becsicskult. Te próbálod csak a faszával verni a csalánt.
Azért jó, hogy végre a flokkban is hivatalos a Linz. Akkor most elismered, hogy hazudtál?
sodika
Mar 29, 2021 15:49:46
Nem bemondásra hitték el.
El lett nekik magyarázva, pár jellemző bizonyítékokkal, hogy ez a karaktergyilkosság nem az első trollkodás.
El lett nekik magyarázva, pár jellemző bizonyítékokkal, hogy ez a karaktergyilkosság nem az első trollkodás.
Mar 29, 2021 15:49:46
Ásó27
(
x68)
Mar 29, 2021 15:50:12
x68)
Az osztrák hatóságoknak nehezebb lesz a hetyetye
Ásó27
(
x68)
Mar 29, 2021 15:50:26
x68)
Mindenki tudja itt, hogy pedofil vagy, kinek akarsz bizonyítani?
Mifaaaaaaaaaaaan
Twiccs Chat
(
x5)
Mar 29, 2021 15:50:52
x5)
Sodi. átküldtem jogász ismerösömnek a flokkodat. mondtam neki hogy milyen timestamptől nézze. és hát azt válaszolta hogy ez kimeriti a fenyegetés fogalmát. te jogászok gyöngye te...
#50euro + kamatok
sodika
Mar 29, 2021 15:51:07
Hülye. Olvass vissza.
Mar 29, 2021 15:51:07
Hahó
(
x136)
Mar 29, 2021 15:51:59
x136)
korábbi flokkban hogy is volt ez a joghurt vásárlás, és segítség a házfelújításban, és nézzen a háta mögé?
itt most nem szemantikai vitát folytatunk, hanem arról beszélünk, amit valójában tettél.
felelni fogsz a tetteidért.
sodika
Mar 29, 2021 15:52:46
Sodi. átküldtem jogász ismerösömnek a flokkodat. mondtam neki hogy milyen timestamptől nézze. és hát azt válaszolta hogy ez kimeriti a fenyegetés fogalmát. te jogászok gyöngye te...
Az, hogy becsülje meg magát, hogy ilyen könnyen megúszta, nem fenyegetés, csak elmeséltem neki, amiről nem tudott (nevezetesen nem hallotta a közvetítés elejét).
Mar 29, 2021 15:52:46
Örebro
(
x17)
Mar 29, 2021 15:53:06
x17)
Hülye. Olvass vissza.
mikor låtom leirva hogy anyukåm........hmmmm, mindig a prågai ejszakåtok ugrik be XD
Hahó
(
x136)
Mar 29, 2021 15:53:14
x136)
vagyis bemondásra elhitték. nem vizsgálták a gépedet. ez ilyen nagyon egyszerű.
rBali
(
x24)
Mar 29, 2021 15:53:33
x24)
meztelen kisgyerekre húztál rá egy fehér téglalapot, akinek a hátsóját markolássza egy veled ugyanazt az abberrációt élvező pedofil, majd ezután ki merted jelenteni, hogy azon a képen SEMMILYEN GYEREK NINCSEN. Mi a kurva anyádról magyarázol?

favo64
Mar 29, 2021 15:53:44
Hülye. Olvass vissza.
najóvan' nem kell itt a hetyetye igy is úgy is mész a dutyiba csak iső kérdése :) Hallgasd meg, mit mondtam valójában.
Mar 29, 2021 15:53:44
Örebro
(
x17)
Mar 29, 2021 15:54:23
x17)
Ez így is van.
Ásó27
(
x68)
Mar 29, 2021 15:54:50
x68)
Téglaporos fasszal fognak megbaszni a rendőrök Endre
Mifaaaaaaaaaaaan
vladrl
(
x8)
Mar 29, 2021 15:54:52
x8)
Milyen érzés, hogy napról napra egyre jobban összemegy a faszod?
sodika
Mar 29, 2021 15:55:33
meztelen kisgyerekre húztál rá egy fehér téglalapot, akinek a hátsóját markolássza egy veled ugyanazt az abberrációt élvező pedofil
Abba a képe azért látsz ilyet bele, mert te vagy egy beteg pedofil, aki magából indul ki. Senki nem markolászik a képen semmit.
Mar 29, 2021 15:55:33
Ásó27
(
x68)
Mar 29, 2021 15:56:00
x68)
nemet mondtak
(
x4)
Mar 29, 2021 15:56:19
x4)
gyerek sincs, ugye te fasz?
milyen gyerek? hol a gyerek?
sodika
Mar 29, 2021 15:56:31
Mar 29, 2021 15:56:31
Ásó27
(
x68)
Mar 29, 2021 15:56:56
x68)
Akkor majd tajgi elintézi a feljelentést, neked ehhez mi közöd pedofil?
Twiccs Chat
(
x5)
Mar 29, 2021 15:56:57
x5)
és amugy engedélyt kértél hogy felhasználhasd Addabboy szellemi tulajdonát? (hogy bevágd a stream részleteit a videódba?)
És ezzel hogy bevágtad személyiségi jogokat is sértettél ha nem egyezett bele, mivel tudta nélkül került be.
szerintem jobb ha te vigyázol.
Örebro
(
x17)
Mar 29, 2021 15:57:06
x17)
anyukåd mit mond, vår vissza szeretettel? pupszåszon is egy ågyban fogtok aludni?
vladrl
(
x8)
Mar 29, 2021 15:57:17
x8)
Ezért már a kurva anyádat, de komolyan, hogy ilyeneket mondasz. Nyilvánvaló, hogy a kisgyerekekre recskázol, te faszfej geci.
rBali
(
x24)
Mar 29, 2021 15:57:43
x24)
Az is igaz állítás, hogy pedofil vagy.
Örebro
(
x17)
Mar 29, 2021 15:58:13
x17)
na erre rakd be a kinket faszfej!
bolgár jeti
(
x30)
Mar 29, 2021 15:58:45
x30)
Úgy érti, hogy nem markolássza, hanem fogja a fenekét a gyerek apja, hogy ne csússzon le arrol a lila gumidelfinről vagy miről.
Ugye a lényeg az, hogy SoDI recskázás közben véletlün hidden layerekre kattintva ilyen képeket talál, a többit tudjuk...
sodika
Mar 29, 2021 15:59:21
gyerek sincs, ugye te fasz?
Jó, a kedvedért erre szombaton külön is kitérek. De szó volt már erről a 2020-as összefoglalómban is.
2) Azt állítottam, hogy hazugság, hogy gyerekekről szólna az oldal. Mert hazugság is.
Mar 29, 2021 15:59:21
Ásó27
(
x68)
Mar 29, 2021 15:59:33
x68)
Igen, már rájöttem utána, de azért ha jól emlékszem azt is tagadta, hogy ezeken a képeken gyerekek lettek volna :DD
-
Mar 29, 2021 15:59:53
Ilyen jol megy a melocsa endre hogy itt trollozol? Megint hajnalig kell tuloraznod a 3euros oraberedert :((
Mar 29, 2021 15:59:53
Ásó27
(
x68)
Mar 29, 2021 16:00:26
x68)
Amikor megnézték az oldalt, csak tátották a szájukat az emberek, hogy mennyi meztelen gyerek van rajta.
Örebro
(
x17)
Mar 29, 2021 16:00:51
x17)
A rágalmazás vétségét követi el, aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ.
csak az igazsåg hangzott el, hogy börtönben volt!
rBali
(
x24)
Mar 29, 2021 16:01:00
x24)
Nagyon elkezdett terelni a balfasz, én sem vagyok hajlandó beleállni ebbe, hogy lepedofilozott. Endre, akkor jóváhagyod, hogy az anexia-hoz érkezzen a jövőben, majd amikor jónak látjuk pár érdekes levél / hívás?
Baromarc
(
x1)
Mar 29, 2021 16:01:09
x1)
Eddig azt magyaráztad, hogy nem is volt a képeken gyerek. Most már mégis van, de nem úgy, hogy azt lehessen rád mondani, hogy pedofil? Te időt nem kímélve, LETÖLTÖTTÉL ÉS ÁTSZERKESZTETTÉL olyan képeket amin GYEREKEK vannak. Vagy mégsincsenek? Én nyem éjtem
bunkibankos kisfiu
Mar 29, 2021 16:01:45
De te ertuk mesz oda. Maskulonben miert nem olyan oldalakat latogatnal faszveres celjabol ahol kizarolag felnottekrol vannak pucer kepek? Na ezt fejtsd ki nekem.
Mar 29, 2021 16:01:45
MC Isti
Mar 29, 2021 16:01:58
neked már nincs mit enned a hónapba s0Di olvastam hogy 4 euró az órabéred, nekem meg csirkemell és pénzfelvétel nem ugy mint régen a sábeszdekli..
kovács márknak mit fizetsz hogy engem lejárasson?
kovács márknak mit fizetsz hogy engem lejárasson?
Mar 29, 2021 16:01:58
sodika
Mar 29, 2021 16:02:14
Ezt valamiért mindenki elfelejti megkérdezni, hogy így van-e, így örülök, hogy te most megtetted.
Egyébként a témával kapcsolatban nyugodtan tessék kérdéseket írni, a szombati epizódban végigmegyek a kérdéseken.
Mar 29, 2021 16:02:14
bolgár jeti
(
x30)
Mar 29, 2021 16:02:18
x30)
Ja, csak addabboynak volt jogos magánérdeke, hogy miért csinált ilyet (vö: folyamatos fenyegetések, amiket te is szoktál, persze általában éjszaka, mattrészegen)
broni
(
x45)
Mar 29, 2021 16:02:54
x45)
jutkáról nincs pornó???????????????
vladrl
(
x8)
Mar 29, 2021 16:03:11
x8)
Ja várj, én is ezt szoktam, családi képekre szoktam verni a döglődő angolnát, ahol véletlenül vannak pucér kisgyerekek is, őket viszont fehér négyzetekkel kitakarom és csak a felnőtteket nézem. Ohh. * ásít *
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Mar 29, 2021 16:03:18
x2)
Recskás, több tíz óra magyarázkodós liveban sem sikerült, szerinted egy 20-30 perces flokkban fogod nekünk bebizonyítani, hogy végsősoron neked van igazad és nem nekünk? Egy utolsó pedofil szatír féreg vagy, és kurvára véged lesz hamarosan. :DDD
Amúgy feltűnően kerüli a munkahely kérdést, lehet, hogy a mélyen tisztelt trollégák jó vonalon járnak. :D
Putyputyputy HALLO
Amúgy feltűnően kerüli a munkahely kérdést, lehet, hogy a mélyen tisztelt trollégák jó vonalon járnak. :D
bolgár jeti
(
x30)
Mar 29, 2021 16:03:28
x30)
Már beismerted a magyarázos streamben, hogy pedig de. Mutatsz képet egy 14 éves lányról és közlöd, hogy te el tudod képzelni matrózblúzban érettségin, akkor az nem gyerek, lol
Ásó27
(
x68)
Mar 29, 2021 16:03:35
x68)
Ő sem kérdezett semmit te funkcionális analfabéta :DDD
CheddarGoblin
(
x2)
Mar 29, 2021 16:03:52
x2)
Nem is értem mi volt, annak idején a pedofil terve?
Azt gondolta, hogy senki nem keresi meg az eredeti képet, miután kitéglalapozta jó esetben a felét, némelyiken simán a 80-90%-át...
sodika
Mar 29, 2021 16:04:20
De te ertuk mesz oda.
De én nem megyek oda. Máshogy került elő a téma. Tényleg örülök, hogy felmerülnek ezek a dolgok, mert így legalább egyszer válaszolni tudok rájuk.
Mar 29, 2021 16:04:20
Végső megoldás
Mar 29, 2021 16:04:35
Sodi kutya, ne terelj tudjuk hogy betalált a munkahely, azért dobtad be a pedofil témát! Imerünk mint a rossz pénzt te kiszámítható autista kobold :)
sodikutya
Mar 29, 2021 16:04:35
99 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™