Mondom nem baj, hogy retardált vagy, de hazudj már te kurva. Takarodj a gecibe.
Si vis pacem, para bellum
Miért nem írod rögtön azt, hogy az egész zsákfalu kihalt az oltás miatt? A facebookon minden oltásellenes retardnak csak úgy hullanak azok az ismerősei, akik oltatták magukat. Ki érti ezt.
Részvétem. PhD hallgató vagyok egészségügyi témában, talán lehet egy-két meglátásom ezzel kapcsolatban.
Vélhetően arról van szó, hogy az elhunytak családtagjai keresik a választ az értelmetlen tragikus halálban és belekapaszkodnak abba az ötletfoszlányba ami valamilyen szinten megnyugvást ad.
Racionálisan, tudományos szemszögből megvizsgálva biztos vagyok benne, hogy megvan a magyarázat.
Egyébként ha valakit zavarnak a médiában harsongott, kürtölt hírek és azoknak prezentálása, nyugodtan rákereshet pubmeden az aktuális cikkekre és értelmes, nem elferdített képet kap.
Offtopic:
Elsők között vakcinát és kutya bajom, ahogy az egészségügyi dolgozók 98%-a.
Offtopic 2.:
Sodi ajánlom az eutanázia nevű vakcinát, arra még soha senki nem panaszkodott aki megkapta.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A trolléga amúgy a Vadász Gyula nevű ingyenélő trógert emlegette, nem az Ogrét.
Amúgy Gyuluska annyiból előbbre jár, hogy ő már leülte a börit pedofília miatt :DD
ühüm, az... jó lesz
Végülis az alkoholról se kell leszokni, csak szedj hozzá vitamint
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Kívánom,hogy a lélegeztetőgépen küzdj a nyomorult életedért!
Nem szégyenled magad te korcs?!
Majdnem belehaltál a bárányhimlőbe. Fél éve köhögsz folyamatosna. Ki van rohadva az összes fogad. Addig hagytad kezeletlenül a sérvedet, ameddig ki nem durrant. Szerintem ne okoskodjál egészségügyi kérdésekben, Gyagyás.
Nem mindenki sörön és mirelitpizzákon élő nyüzüge kobold fasz aki rászorul ezekre a vitamintablettákra, mint te.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
szerintem simán csak ne írj ide többet, és meg van bocsátva.
Fogat is mosol gondolom (néha), mégis kirohadtak a picsaszádban a fogaid.
Szedhetsz te napi 90.000 IU D-vitamint, ha egész nap sörben pácolod a májad, piszony.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Jóvan már Zsodrák! Arról regéljél, hogy a halfejet felszedted-e már a padlóról? Illetve hogy állsz a takarítás előkészületének a ráhangolodására való előkészítésének az átgondolásával?
Ingatkanügyek
Ne, főleg ne anyádnak, felteszem nem 45 éves egészséges ember. Sok idős embernél nem vált ki immunválaszt.
Astrazeneca, Pfizer, Moderna, J&J mind jó, és biztonságos. Papíron a Szputnyik is az, itt kérdés, hogy mit töltenek az ampullákba.
A kínai viszont nem ajánlott időseknek szerintem.
Sodika, az neked megvan, hogy tegnap diagnosztizáltunk nálad egy életveszélyes állapotot?
Hasvízkórod van, attól vagy felpüffedve. Elfertőződik, és kimúlsz, mint a kurvaélet, nem lesz még egyszer akkora szerencséd, mint a sérveddel, amit szintén addig halogattál, amíg majdnem beledöglöttél.
És akkor a kiváltó okokról nem is beszéltünk.
eddig több mint 26 ezer halott.
Jó, de Cecília néni már bevallott, hogy ennek csak 3%-át ölte meg a vírus, a többinek alapbetegsége volt.
780 a valós áldozati szám, akiknél a vitaminszintet mégis elmulasztották vizsgálni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Például várandósság.
Nálad mentális retardáció, májelégtelenség és impotencia biztosan ott lenne az alapbetegség rovatban.
Na az ilyen miatt taposnám ki a pocakodból a vizet, te fasz!
Hogy is volt a fogászatnál a lepráslabancgecikkel? :)
Astrazeneca, Pfizer, Moderna, J&J mind jó, és biztonságos. Papíron a Szputnyik is az, itt kérdés, hogy mit töltenek az ampullákba.
Kevesebb DK sajtót kellene olvasni szerintem :)
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
te akkora idióta vagy, hogy veled érdemben értelmes ember nem beszél. téged csak alázni, gúnyolni, büntetni érdemes.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
mit vallott be kovács márk mező utcai lakos? az adósságát? és mikor kezd törleszteni?
Az elemzőcsoportunk meglátása alapján ennyire nem hülye sodika sem, most provokátor üzemmódban van: Olyan kijelentéseket dob be, amivel a meglátása szerint a lehető legtöbb embert fel tudja háborítani.
Anyaa, anyaaaa figyelj rám! Ne beszélgess a barátnőddel figyelj rám.... kaki. pisi. csúnyát mondok anyaaaa, figyelj már ráám, kakifütyikaki!!!
Remélem a lélegeztető gépedhez te írod majd a program kódot.
Csak nyitott tényérrel volt becsicskulás.
Napi 3 a limit, megmondta a fatászpika
Mifaaaaaaaaaaaan
Csalónap,na
Evidenciák.
Csak nyitott tényérrel volt becsicskulás.
És egy nap 2 órából áll
statisztikailag mi az esélye, h mind a 26 ezer halott vitaminhiányis volt?
élvezettel kínoználak halálra, te buta féreg!
hát azért hetyetye
Na Zseryvel versenyezhetnél ki csinálja meg gyorsabban.
A soha ki nem mosott kávéscsésze rejtelmei
kirúgtak az anorexiától, azért nincs melócsá?
hát azért hetyetye
A jegyszedőt meg internáltuk. Fogsz is azokkal a takarítószerekkel valamit kezdeni, vagy csak a kamerába mutogatod őket?
Ingatkanügyek
Egy fiókot nem tudsz összerakni, te BALEK.
Az már alapbetegségnek számít!!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Persze. Volt valakinek 50 évesen mondjuk egy kezeletlen 2-es típusú cukorbetegsége. Azzal el lehet élni még 10-15 évig. Ha kezelik, akkor meg 85 éves korig simán. Jön a Covid, elkapja, meghal. Beírják alapbetegségnek, hogy cukorbetegség. Mi ölte meg vajon? Természetesen a Covid. A 3% arra vonatkozik, akiknél semmilyen alapbetegséget nem találtak.
Takarodjál már tényleg el a kurva anyádba, te szar semmirekellő balfasz.
1: el fog sodikázódni
2: tízmillió más dolgod lenne emellett, de azok is rég elsodikázódtak már
3: a sör az fontos
4: bevallotta
Ingatkanügyek
jól van!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az alapbetegség nem azt jelenti, hogy halálos betegsége volt, és amúgy is meghalt volna. Értem én, hogy te leszarod, hogy ők meghalnak, de ugye nem vagy akkora idióta, hogy azt hiszed, hogy neked nincs alapbetegséged? XDD Bele fogsz halni a picsába amikor elkapod. Márpedig el fogod, most fogom megnézni a Titok c. filmet, és bevonzom neked
Aki látta a főzős műsorodat meg a tegnapi szerelős szörnyűséget, az pontosan tudja, hogy a te véleményed gyakorlatilag nem oszt, nem szoroz. A napi életben maradáshoz épp csak elég a maradék szellemi kapacitásod. Az, hogy mit mondasz Covid (vagy bármilyen más) témában nem számít semmit. Egy fogyatékos hagymázas képzelgései, egy alkoholban pácolt agyú ember utolsó összefüggő mondatai. Körülbelül ennyi. Nem vagy te már senki és semmi. Ezt jegyezd meg. Lehettél volna valaki, de mivel te az alkoholt és a Csekonics életvitelt választottad, ebben idáig lehetett eljutni.
jujszi. :D
Nem is tudsz programozni.
Hidd el hogy olyan lesz mint az EU-s tb igazolvány. Rajta az ország, tb azonosító stb...Oh wait. Van neked olyanod?
#50euro + kamatok
heteroszexuális kontent?????
Mifaaaaaaaaaaaan
ki a kurva anyádat érdekel te dagadt fasz, vettél már lábast?
Mifaaaaaaaaaaaan
szerinted egy 90 éves, akinek nem volt alapbetegsége, az vitaminhiány miatt halt meg? hülye gyökér fasz, vágd le a pitonodat és tűnj el
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Ne reagáljatok rá, direkt csinálja. Kurva unalmas műsor ez most.
többesszåmban, te es meg ki lesz ott dagadt? meghivtad a zsiroshaju buzit vagy rgl-t?
de ugye nem valami home videó? olyan már volt.:)))
Héj, héj, héj!
Álljunk már meg Sodi-bodi!
Az úgy nem megy, hogy te esténként gügyögő értelmi fogyatékosra iszod magad, aztán másnap meg megy az okoskodás.
Hát kapjál már a fejedhez bazdmeg, tegnap "gujul a doboz, gujúúl, gujúúúl" ezek után ki vesz téged komolyan?
Inkább készülj az esti trashre, faszt sem érdekli mit okoskodsz bármiről is.
A kedves trollégáknak is nagy tisztelettel javasolnám, hogy ignorálják a vírus okoskodást.
vladrl
(
x8)
Apr 22, 2021 13:27:31
x8)
Ez egy matematikai cshoda.
Nemfatyle
(
x7)
Apr 22, 2021 13:29:06
x7)
De gonoszak itt egyesek, állítasz egy nonszensz faszságot, és rögtön bizonyítékokat kérnek rá. Csak ezzel tudnak jönni ugye?
Frei Tamás
(
x1)
Apr 22, 2021 13:34:32
x1)
Mindenki az gondol amit akar, nem vagyok ilyen gödény féle vírustagadó,sose voltam. Ez is egy vélemény, ha te azt gondolod ezzel másokat is megmentesz legyen igazad. De ha van aki nem oltatja be magát nehogy már ő legyen a főellenség. Aki azt gondolja hogy majd az oltás megmenti, 3 munkatársam halt meg csak az oltás miatt, ami azért egy 15 fős csapatnál nem egy jó arány. Egyiknek se volt alapbetegsége, fiatal 30-40 esek voltak . Én ezt láttam. Az hogy ilyen arrogánsan kommunikáltok mert van aki mást gondol az már nem az én szegénységi bizonyítványom. Písz
Mondom nem baj, hogy retardált vagy, de hazudj már te kurva. Takarodj a gecibe.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 22, 2021 13:39:14
x37)
Mindenki az gondol amit akar, nem vagyok ilyen gödény féle vírustagadó,sose voltam. Ez is egy vélemény, ha te azt gondolod ezzel másokat is megmentesz legyen igazad. De ha van aki nem oltatja be magát nehogy már ő legyen a főellenség. Aki azt gondolja hogy majd az oltás megmenti, 3 munkatársam halt meg csak az oltás miatt, ami azért egy 15 fős csapatnál nem egy jó arány. Egyiknek se volt alapbetegsége, fiatal 30-40 esek voltak . Én ezt láttam. Az hogy ilyen arrogánsan kommunikáltok mert van aki mást gondol az már nem az én szegénységi bizonyítványom. Písz
Miért nem írod rögtön azt, hogy az egész zsákfalu kihalt az oltás miatt? A facebookon minden oltásellenes retardnak csak úgy hullanak azok az ismerősei, akik oltatták magukat. Ki érti ezt.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 22, 2021 13:40:52
x37)
Ezért teljesen felesleges volt regisztrálni egy accountot, barátom. Itt a többség oltáspárti, és nem véletlenül. 3 számjegyű IQ-val már mindenki az. Az alatt meg hát vannak az ilyen formák, mint te meg a Recskás.
Gödény tagadó
Apr 22, 2021 13:44:57
Értitek 3 munkatársa halt meg az oltás miatt. Hogy a kurva anyjába hazudhat valaki ilyen rosszindulatút ? Hogy lehet valaki ekkora féreg?
Ne oltasd be magad pont telibe szarjuk de itt ne hazudozzál már ilyet.
Ne oltasd be magad pont telibe szarjuk de itt ne hazudozzál már ilyet.
Apr 22, 2021 13:44:57
köcsög.rács.leesik
Apr 22, 2021 13:45:10
Tudtam hogy ennyit tudsz csak írni. Munkatársaim voltak nem családtagjaim, biztos hogy majd nekem ideadják és majd mutogatom majd ezt neked. Hogy gondoltad ezt. A hozzátartozóik mesélték hogy az oltás után lettek rosszul. Légszomj, magas láz és vérrögöt is mondtak. A családtagjaik mesélték nekik meg elhiszem. Az hogy az oltás miatt haltak e meg vagy sem,nem tudom, de sokat elmond az hogy eddig semmi gondjuk se volt, az oltás után meg nagyon rosszul lettek. Orvos nem vagyok,tuti nem az van írva a papírra hogy az oltás miatt haltak meg. Vagy elhiszed vagy nem. Ezt már rád bízom
Gondoltam hogy csak ezzel tudsz jönni. Munkatársaim voltak,nem családtagjaim, családtagjaiktól tudom az infót. Magas lázuk volt,légszomj és vérrög is keletkezet nekik, nem tudom mit kaptak,majd pont nekem adják ide a halotti bizonyítványokat, hogy gondolod ezt. Annyit tudok ugyanolyan vakcinát kaptak mindhárman. Hogy mit nem tudom, csak elhiszem a családtagjaiknak azt hogy azután lett bajuk hogy kaptak oltást. Lehet nem abba haltak bele, de lehet hogy de, biztos nem azt fogjàk beleírni hogy az oltás okozta a vesztüket. Jó emberek voltak, családosok és ilyen fiatalon kellet elmenniük. Részvétem a családtagoknak
Gondoltam hogy csak ezzel tudsz jönni. Munkatársaim voltak,nem családtagjaim, családtagjaiktól tudom az infót. Magas lázuk volt,légszomj és vérrög is keletkezet nekik, nem tudom mit kaptak,majd pont nekem adják ide a halotti bizonyítványokat, hogy gondolod ezt. Annyit tudok ugyanolyan vakcinát kaptak mindhárman. Hogy mit nem tudom, csak elhiszem a családtagjaiknak azt hogy azután lett bajuk hogy kaptak oltást. Lehet nem abba haltak bele, de lehet hogy de, biztos nem azt fogjàk beleírni hogy az oltás okozta a vesztüket. Jó emberek voltak, családosok és ilyen fiatalon kellet elmenniük. Részvétem a családtagoknak
Részvétem. PhD hallgató vagyok egészségügyi témában, talán lehet egy-két meglátásom ezzel kapcsolatban.
Vélhetően arról van szó, hogy az elhunytak családtagjai keresik a választ az értelmetlen tragikus halálban és belekapaszkodnak abba az ötletfoszlányba ami valamilyen szinten megnyugvást ad.
Racionálisan, tudományos szemszögből megvizsgálva biztos vagyok benne, hogy megvan a magyarázat.
Egyébként ha valakit zavarnak a médiában harsongott, kürtölt hírek és azoknak prezentálása, nyugodtan rákereshet pubmeden az aktuális cikkekre és értelmes, nem elferdített képet kap.
Offtopic:
Elsők között vakcinát és kutya bajom, ahogy az egészségügyi dolgozók 98%-a.
Offtopic 2.:
Sodi ajánlom az eutanázia nevű vakcinát, arra még soha senki nem panaszkodott aki megkapta.
Apr 22, 2021 13:45:10
Hahó
(
x136)
Apr 22, 2021 13:52:22
x136)
tessék idióta, egyre több ilyen hír lesz, aztán már hírértéke sem lesz, mert ez lesz mindenhol.
Újvidéken július elején zenei fesztivált rendeznek
2021. április 22. – 13:50 – Ághassi Attila
Akit beoltottak, ott lehet, aki nemrég esett át a fertőzésen, szintén.
Újvidéken július elején zenei fesztivált rendeznek
2021. április 22. – 13:50 – Ághassi Attila
Akit beoltottak, ott lehet, aki nemrég esett át a fertőzésen, szintén.
nud mappa
Apr 22, 2021 13:57:04
új szupergonosz: Vagdosás Valér, ő Depresszió Dezső unokatestvére
Tye faty a petyofil
Apr 22, 2021 13:57:04
xray
(
x21)
Apr 22, 2021 13:57:49
x21)
Apr 22, 2021 13:57:49
szerintem sodi nagyon várj a vakcinát már, mert fosik, hogy a hasában a gyerek mellé egy korona is nő
sodi királyfi vagy királykisasszony. büszke apuka lesz a gyagyás. xd Apr 22, 2021 13:57:49
-
Apr 22, 2021 13:58:25
Nagy nehez lelkileg rá vettem magam,hogy elfogadjuk az kinai oltást amit anyámna felináltak mert egyszerűen arra a megállapitásra jutottam,hogy ennél a geci virusnál bármit be kell nyomni ami védelmet nyújt ellene. Egy óvatos bizonytalan számára rossz ilyeneket olvasni,hogy 3 munkatársa meghalt kifejezetten oltás miatt ami nyilvánvalóan faszság de ezek az oltásellenesek tényleg eltudják bizonytalanitani az embert ezek konkrétan gyilkosok. Endre te is az vagy!
Apr 22, 2021 13:58:25
xray
(
x21)
Apr 22, 2021 13:59:26
x21)
felhúzom maga a pelikanslag féle embereken. inkább nem is válaszolok.
sztárprogramozó
(
x2)
Apr 22, 2021 14:02:49
x2)
Izmozik itt a gólya, hogy milyen atom immunrendszere van. Én is azt gondoltam magamról, hogy ha fiatalként és egészségesként elkap, akkor pite lesz kihordani. Ennek ellenére azért vigyáztam magamra (csak akkor mentem el valahova ha nagyon muszáj volt), de mégis sikerült elkapnom és el lehet hinni nem volt nekem se pite. Lehet játszani a kemény csávót, csak nehogy pislogás legyen a végén amikor geciszarul és gecifáradtan szinte csak létezni tudsz.
Winkowitch
Apr 22, 2021 14:04:42
Hát azért hetyetye.
-Sokkal jobb egészségi állapotban vagyok mint ez a korcs valaha volt vagy tudna lenni.
-Átlagos fizikai adottságú vagyok azaz Endrét bármikor inasba tudom tenni. Ha pedig vissza pofázna egyszerűen be csicskítom vagy csak kihúzom a net kábelt a falból.
-Nem vagyok se pedofil, se magamutogató szatír aki mutogatná a faszát a neten vagy a strandon/uszodában.
-Nekem van saját lakásom és egy verbem akit úgy kooasztok meg ahogy akarok.
-nincs 50 ezer eurónyi hitelem.
-Nem váltogatom úgy a munkáim mint más az alsóneműjét.
-Ha meghalnék az emberek eljönnének a kegyeletüket leróni, nem pedig leszarni vagy húgyozni azt a gödröt amiben Endrét fogják eltemetni.
-Tudom hol van az apám /anyám.
Szóval Endrét és engem egy lapra venni olyan mint a nyers halfejet a szoba közepére kúrni. Semmi de semmi értelme nincs.
-Sokkal jobb egészségi állapotban vagyok mint ez a korcs valaha volt vagy tudna lenni.
-Átlagos fizikai adottságú vagyok azaz Endrét bármikor inasba tudom tenni. Ha pedig vissza pofázna egyszerűen be csicskítom vagy csak kihúzom a net kábelt a falból.
-Nem vagyok se pedofil, se magamutogató szatír aki mutogatná a faszát a neten vagy a strandon/uszodában.
-Nekem van saját lakásom és egy verbem akit úgy kooasztok meg ahogy akarok.
-nincs 50 ezer eurónyi hitelem.
-Nem váltogatom úgy a munkáim mint más az alsóneműjét.
-Ha meghalnék az emberek eljönnének a kegyeletüket leróni, nem pedig leszarni vagy húgyozni azt a gödröt amiben Endrét fogják eltemetni.
-Tudom hol van az apám /anyám.
Szóval Endrét és engem egy lapra venni olyan mint a nyers halfejet a szoba közepére kúrni. Semmi de semmi értelme nincs.
A trolléga amúgy a Vadász Gyula nevű ingyenélő trógert emlegette, nem az Ogrét.
Amúgy Gyuluska annyiból előbbre jár, hogy ő már leülte a börit pedofília miatt :DD
Apr 22, 2021 14:04:42
sodika
Apr 22, 2021 14:07:16
Ha szedsz vitamint, pite.
Apr 22, 2021 14:07:16
xray
(
x21)
Apr 22, 2021 14:07:35
x21)
Az egymillió lakosra vetített halálozás a világon, a legrosszabbul teljesítő államok:
Gibraltár: 2791
Magyarország: 2697
Csehország: 2684
San Marino: 2589
Bosznia-Hercegovina: 2476
Gibraltár: 2791
Magyarország: 2697
Csehország: 2684
San Marino: 2589
Bosznia-Hercegovina: 2476
xray
(
x21)
Apr 22, 2021 14:08:03
x21)
Apr 22, 2021 14:08:03
napi hány sört kell beszedni? Apr 22, 2021 14:08:03
Nemfatyle
(
x7)
Apr 22, 2021 14:09:09
x7)
Végülis az alkoholról se kell leszokni, csak szedj hozzá vitamint
Sodika angolnázása
Apr 22, 2021 14:10:05
Kívánom,hogy a lélegeztetőgépen küzdj a nyomorult életedért!
Nem szégyenled magad te korcs?!
Apr 22, 2021 14:10:05
Pelikanslag
Apr 22, 2021 14:10:11
Ne haragudjatok srácok a kirohanásom miatt, hibàztam, gyökér vagyok meg balfasz, de az hogy szidtok és belémàlltok sajnos nem hozza vissza 3 munkatársamat, bármi miatt is hunytak el. Belátom hibàztam, ne haragudjatok
Apr 22, 2021 14:10:11
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 22, 2021 14:11:34
x37)
Majdnem belehaltál a bárányhimlőbe. Fél éve köhögsz folyamatosna. Ki van rohadva az összes fogad. Addig hagytad kezeletlenül a sérvedet, ameddig ki nem durrant. Szerintem ne okoskodjál egészségügyi kérdésekben, Gyagyás.
sztárprogramozó
(
x2)
Apr 22, 2021 14:11:57
x2)
Nem mindenki sörön és mirelitpizzákon élő nyüzüge kobold fasz aki rászorul ezekre a vitamintablettákra, mint te.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 22, 2021 14:12:04
x37)
Ne haragudjatok srácok a kirohanásom miatt, hibàztam, gyökér vagyok meg balfasz, de az hogy szidtok és belémàlltok sajnos nem hozza vissza 3 munkatársamat, bármi miatt is hunytak el. Belátom hibàztam, ne haragudjatok
szerintem simán csak ne írj ide többet, és meg van bocsátva.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Apr 22, 2021 14:13:25
x13)
Fogat is mosol gondolom (néha), mégis kirohadtak a picsaszádban a fogaid.
Szedhetsz te napi 90.000 IU D-vitamint, ha egész nap sörben pácolod a májad, piszony.
Ásó27
(
x68)
Apr 22, 2021 14:14:32
x68)
Azt sem tudta, hogy mi az a fogkő, de már megint egészségügyi kérdésben okoskodik a pedofil.
Mifaaaaaaaaaaaan
seymour schwartz
(
x6)
Apr 22, 2021 14:21:00
x6)
Jóvan már Zsodrák! Arról regéljél, hogy a halfejet felszedted-e már a padlóról? Illetve hogy állsz a takarítás előkészületének a ráhangolodására való előkészítésének az átgondolásával?
Sodika angolnázása
Apr 22, 2021 14:21:46
Sodi!
Egy halat nem tudsz megsütni.
Ezek alapján miért gondolod azt,hogy van kompetenciád az orvosláshoz?
Ahhoz van viszont,hogy verd a döglött pitont.
Egy halat nem tudsz megsütni.
Ezek alapján miért gondolod azt,hogy van kompetenciád az orvosláshoz?
Ahhoz van viszont,hogy verd a döglött pitont.
Apr 22, 2021 14:21:46
kripli figyelő
(
x12)
Apr 22, 2021 14:21:47
x12)
Apr 22, 2021 14:21:47
Mint a sérv ellen? Apr 22, 2021 14:21:47
Ásó27
(
x68)
Apr 22, 2021 14:23:42
x68)
A vitamin legyőzi a vírust, a buzigőz pedig a zsírt
Mifaaaaaaaaaaaan
Trolltanács
Apr 22, 2021 14:24:19
Nagy nehez lelkileg rá vettem magam,hogy elfogadjuk az kinai oltást amit anyámna felináltak mert egyszerűen arra a megállapitásra jutottam,hogy ennél a geci virusnál bármit be kell nyomni ami védelmet nyújt ellene. Egy óvatos bizonytalan számára rossz ilyeneket olvasni,hogy 3 munkatársa meghalt kifejezetten oltás miatt ami nyilvánvalóan faszság de ezek az oltásellenesek tényleg eltudják bizonytalanitani az embert ezek konkrétan gyilkosok. Endre te is az vagy!
Ne, főleg ne anyádnak, felteszem nem 45 éves egészséges ember. Sok idős embernél nem vált ki immunválaszt.
Apr 22, 2021 14:24:19
-
Apr 22, 2021 14:26:03
Sodika, az neked megvan, hogy tegnap diagnosztizáltunk nálad egy életveszélyes állapotot?
Hasvízkórod van, attól vagy felpüffedve. Elfertőződik, és kimúlsz, mint a kurvaélet, nem lesz még egyszer akkora szerencséd, mint a sérveddel, amit szintén addig halogattál, amíg majdnem beledöglöttél.
És akkor a kiváltó okokról nem is beszéltünk.
Apr 22, 2021 14:26:03
sodika
Apr 22, 2021 14:26:14
Jó, de Cecília néni már bevallott, hogy ennek csak 3%-át ölte meg a vírus, a többinek alapbetegsége volt.
780 a valós áldozati szám, akiknél a vitaminszintet mégis elmulasztották vizsgálni.
Apr 22, 2021 14:26:14
sodika
Apr 22, 2021 14:26:26
Bevallotta.
Apr 22, 2021 14:26:26
kripli figyelő
(
x12)
Apr 22, 2021 14:27:36
x12)
Mint a gyaerekbetegség amibe majdnem kifingottál gyagyás?
-
Apr 22, 2021 14:29:57
Például várandósság.
Nálad mentális retardáció, májelégtelenség és impotencia biztosan ott lenne az alapbetegség rovatban.
Apr 22, 2021 14:29:57
Löwenbräu Oktoberfestbier
Apr 22, 2021 14:30:08
Na az ilyen miatt taposnám ki a pocakodból a vizet, te fasz!
Apr 22, 2021 14:30:08
sodika
Apr 22, 2021 14:33:15
Az igazat írom.
Müller Cecília bevallotta.
Hogy csak 3%.
Mindenki másnál az alapbetegség volt az ok, nem a vírus.
Hogy csak 3%.
Apr 22, 2021 14:33:15
sztárprogramozó
(
x2)
Apr 22, 2021 14:34:51
x2)
Az igazat írom.
Hogy csak 3%.
Hogy csak 3%.
Hogy is volt a fogászatnál a lepráslabancgecikkel? :)
-
Apr 22, 2021 14:35:06
Az igazat írom.
Hogy csak 3%.
Ki a legjobb barátod jelenleg? Müller Cecília bevallotta.
Hogy csak 3%.
Apr 22, 2021 14:35:06
raszberszky
Apr 22, 2021 14:35:55
Kussolj pedofil szar.
Apr 22, 2021 14:35:55
Karib
(
x10)
Apr 22, 2021 14:36:01
x10)
Kevesebb DK sajtót kellene olvasni szerintem :)
Hahó
(
x136)
Apr 22, 2021 14:36:38
x136)
Az igazat írom.
Hogy csak 3%.
Hogy csak 3%.
te akkora idióta vagy, hogy veled érdemben értelmes ember nem beszél. téged csak alázni, gúnyolni, büntetni érdemes.
sodika
Apr 22, 2021 14:37:03
Előkeresem este a videót, ahol bevallja, hogy csak 3%.
Videón van. 97%-nál volt alapbetegség.
Apr 22, 2021 14:37:03
sodika
Apr 22, 2021 14:37:20
Videón van.
Bevallotta.
Bevallotta.
Apr 22, 2021 14:37:20
Hahó
(
x136)
Apr 22, 2021 14:37:38
x136)
beszéljünk inkább kovács márk mező utcai lakosról!
még mindig nem fizetett?
na erről ugassál, pedó slag!
még mindig nem fizetett?
na erről ugassál, pedó slag!
Karib
(
x10)
Apr 22, 2021 14:37:54
x10)
Sneci, te vírus nélkül is bele fogsz dögleni az alapbetegségeidbe. Van vagy 20.
Hahó
(
x136)
Apr 22, 2021 14:38:16
x136)
Videón van.
Bevallotta.
Bevallotta.
mit vallott be kovács márk mező utcai lakos? az adósságát? és mikor kezd törleszteni?
Figyelemfelhívás
Apr 22, 2021 14:38:20
Az igazat írom.
Hogy csak 3%.
Hogy csak 3%.
Az elemzőcsoportunk meglátása alapján ennyire nem hülye sodika sem, most provokátor üzemmódban van: Olyan kijelentéseket dob be, amivel a meglátása szerint a lehető legtöbb embert fel tudja háborítani.
Anyaa, anyaaaa figyelj rám! Ne beszélgess a barátnőddel figyelj rám.... kaki. pisi. csúnyát mondok anyaaaa, figyelj már ráám, kakifütyikaki!!!
Apr 22, 2021 14:38:20
kripli figyelő
(
x12)
Apr 22, 2021 14:38:24
x12)
Előkeresem este a videót, ahol bevallja, hogy csak 3%.
El fogod sodikázni mert hazudsz. Videón van. 97%-nál volt alapbetegség.
Ásó27
(
x68)
Apr 22, 2021 14:39:11
x68)
Kovács Márkról tényleg beszélhetnél egy kicsit
Mifaaaaaaaaaaaan
Ogre papa
(
x1)
Apr 22, 2021 14:39:36
x1)
Remélem a lélegeztető gépedhez te írod majd a program kódot.
Ásó27
(
x68)
Apr 22, 2021 14:40:52
x68)
Tényleg molesztáltak apád hajléktalan haverjai???
Mifaaaaaaaaaaaan
Karib
(
x10)
Apr 22, 2021 14:41:13
x10)
Ha Márk felcsinálja Brigit, akkor az hány búcsúküldés lesz?
Seggszőr von Balu
Apr 22, 2021 14:43:43
Sneci ma már túl vagy a hatodik sörödön? Autiloopolod a faszságot.
A soha ki nem mosott kávéscsésze rejtelmei
Apr 22, 2021 14:43:43
Ásó27
(
x68)
Apr 22, 2021 14:44:01
x68)
Sneci ma már túl vagy a hatodik sörödön? Autiloopolod a faszságot.
Sodika angolnázása
Apr 22, 2021 14:45:03
Csalónap,na
Apr 22, 2021 14:45:03
Ogre papa
(
x1)
Apr 22, 2021 14:46:51
x1)
Tényleg molesztáltak apád hajléktalan haverjai???
Evidenciák.
Szotyis Cibbon
Apr 22, 2021 14:47:12
És egy nap 2 órából áll
Apr 22, 2021 14:47:12
sodika
Apr 22, 2021 14:49:01
Este leprogramozok egy kalkulátort, amelyik megmutatja, hány ember mellett szerepel, hogy "nem ismert alapbetegség".
Ez elosztva az első hazai fertőzés óta eltelt napok számával, pontosan ki fogja adni, hány embert halt meg naponta koronavírusban Magyarországon.
Ez elosztva az első hazai fertőzés óta eltelt napok számával, pontosan ki fogja adni, hány embert halt meg naponta koronavírusban Magyarországon.
Apr 22, 2021 14:49:01
sodika
Apr 22, 2021 14:49:26
Hány ember, na.
Apr 22, 2021 14:49:26
Schwezoff Dávid
(
x6)
Apr 22, 2021 14:49:49
x6)
statisztikailag mi az esélye, h mind a 26 ezer halott vitaminhiányis volt?
élvezettel kínoználak halálra, te buta féreg!
Seggszőr von Balu
Apr 22, 2021 14:50:20
Este leprogramozok egy kalkulátort, amelyik megmutatja, hány ember mellett szerepel, hogy "nem ismert alapbetegség".
Na Zseryvel versenyezhetnél ki csinálja meg gyorsabban.
Apr 22, 2021 14:50:20
Hahó
(
x136)
Apr 22, 2021 14:50:39
x136)
arról állítsál össze kalkulátort, hogy kovács márk mező utcai lakos mennyivel tartozik, és mikor kezd el törleszteni.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Apr 22, 2021 14:50:43
x6)
kirúgtak az anorexiától, azért nincs melócsá?
Penzmento
(
x6)
Apr 22, 2021 14:50:48
x6)
🕎Endigame🕎
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 22, 2021 14:50:53
x38)
Ezt a pelikánretardot bannolni kéne, napok óta csak faszságokat ír, direkt triggerel és hazudik.
Kérem a Radírpók kartársat, hogy ha ez a komment bekékül, intézkedjen! NSZKSZ!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Kérem a Radírpók kartársat, hogy ha ez a komment bekékül, intézkedjen! NSZKSZ!
seymour schwartz
(
x6)
Apr 22, 2021 14:51:18
x6)
Videón van.
Bevallotta.
Bevallotta.
A jegyszedőt meg internáltuk. Fogsz is azokkal a takarítószerekkel valamit kezdeni, vagy csak a kamerába mutogatod őket?
csicskasodi
(
x1)
Apr 22, 2021 14:51:33
x1)
Egy fiókot nem tudsz összerakni, te BALEK.
broni
(
x45)
Apr 22, 2021 14:51:44
x45)
anyámnak alkoholmérgezése van, megivott 3 liter sütőrumot.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 22, 2021 14:52:41
x38)
anyámnak alkoholmérgezése van, megivott 3 liter sütőrumot.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 22, 2021 14:52:46
x37)
Persze. Volt valakinek 50 évesen mondjuk egy kezeletlen 2-es típusú cukorbetegsége. Azzal el lehet élni még 10-15 évig. Ha kezelik, akkor meg 85 éves korig simán. Jön a Covid, elkapja, meghal. Beírják alapbetegségnek, hogy cukorbetegség. Mi ölte meg vajon? Természetesen a Covid. A 3% arra vonatkozik, akiknél semmilyen alapbetegséget nem találtak.
Takarodjál már tényleg el a kurva anyádba, te szar semmirekellő balfasz.
seymour schwartz
(
x6)
Apr 22, 2021 14:53:02
x6)
Este leprogramozok egy kalkulátort,
1: el fog sodikázódni
2: tízmillió más dolgod lenne emellett, de azok is rég elsodikázódtak már
3: a sör az fontos
4: bevallotta
Ásó27
(
x68)
Apr 22, 2021 14:53:53
x68)
Este leprogramozol egy kalkulátort :DDDDDDDDDD
Gondolom még csak 3-4 sör van benned, hogy ezt komolyan leírtad.
Mifaaaaaaaaaaaan
Gondolom még csak 3-4 sör van benned, hogy ezt komolyan leírtad.
vladrl
(
x8)
Apr 22, 2021 14:55:09
x8)
Te is diabétesz-covid-károsult leszel hamarosan, a vírust nem az elhízással kell legyőzni, hanem az egészséggel! Attól, hogy 110 kiló vagy, a vírus csak jobban fog megszopatni!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 22, 2021 14:55:28
x38)
Ő úgy értette, hogy egy Excel táblát készít. A programozáshoz nem ért ASODI! Kikommentelő szalagmunkás ASODI, Hahó!
Ásó27
(
x68)
Apr 22, 2021 14:55:32
x68)
Ma egészségesen étkezel dagadt geci?
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Apr 22, 2021 14:56:12
x45)
jól van!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemfatyle
(
x7)
Apr 22, 2021 14:56:19
x7)
Az alapbetegség nem azt jelenti, hogy halálos betegsége volt, és amúgy is meghalt volna. Értem én, hogy te leszarod, hogy ők meghalnak, de ugye nem vagy akkora idióta, hogy azt hiszed, hogy neked nincs alapbetegséged? XDD Bele fogsz halni a picsába amikor elkapod. Márpedig el fogod, most fogom megnézni a Titok c. filmet, és bevonzom neked
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 22, 2021 14:57:01
x37)
Az igazat írom.
Hogy csak 3%.
Hogy csak 3%.
Aki látta a főzős műsorodat meg a tegnapi szerelős szörnyűséget, az pontosan tudja, hogy a te véleményed gyakorlatilag nem oszt, nem szoroz. A napi életben maradáshoz épp csak elég a maradék szellemi kapacitásod. Az, hogy mit mondasz Covid (vagy bármilyen más) témában nem számít semmit. Egy fogyatékos hagymázas képzelgései, egy alkoholban pácolt agyú ember utolsó összefüggő mondatai. Körülbelül ennyi. Nem vagy te már senki és semmi. Ezt jegyezd meg. Lehettél volna valaki, de mivel te az alkoholt és a Csekonics életvitelt választottad, ebben idáig lehetett eljutni.
Ásó27
(
x68)
Apr 22, 2021 14:57:32
x68)
majoránna kéne a pofádba
Mifaaaaaaaaaaaan
vladrl
(
x8)
Apr 22, 2021 15:00:16
x8)
Sodi, ha már influenszer vagy, nem lesznek ilyen 24 óráig így meg úgy éltem videók? Pl. 24 óráig nem mutogattam a faszomat, 24 óráig ápoltam a rohadó veknimet (fogakat, arcot), 24 óráig nem loopoltam, 24 órán át nem ittam sört?
Yitzhak Schweiz
(
x1)
Apr 22, 2021 15:00:23
x1)
1 órán belül olyat posztolok ide ami még soha nem volt, sodi készülj, nagyon készülj és legyél itt!
די ביגאַסט פאָרשטעלונג אויף דער ערד
Hahó
(
x136)
Apr 22, 2021 15:01:00
x136)
freeblogos kontent van addánál
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 22, 2021 15:01:34
x37)
1 órán belül olyat posztolok ide ami még soha nem volt, sodi készülj, nagyon készülj és legyél itt!
jujszi. :D
-
Apr 22, 2021 15:01:47
Este leprogramozok egy kalkulátort
Nem is tudsz programozni.
Apr 22, 2021 15:01:47
kripli figyelő
(
x12)
Apr 22, 2021 15:01:48
x12)
Tök jó lesz amikor a nudistrandon és buzigőzben a sok beoltott hordozó között sneci lesz az egyetlen oltatlan.Alig várom a nyitást.
Twiccs Chat
(
x5)
Apr 22, 2021 15:02:36
x5)
Nem létezik nemzetközi oltási igazolvány. Az is csak egy ötlet.
Hidd el hogy olyan lesz mint az EU-s tb igazolvány. Rajta az ország, tb azonosító stb...Oh wait. Van neked olyanod?
Müller Cecília
Apr 22, 2021 15:03:21
Attól tartok, hogy Kiss Endre Farkas úr alapbetegségei csak baseball ütőkkel kezelhetőek.
Apr 22, 2021 15:03:21
sodika
Apr 22, 2021 15:03:47
Este kiszámítjuk a vitaminhiányosak számát. Ott van hozzá a kormányzati adatbázis. Azok azok, akiknek a sorában az "nem ismert alapbetegség" szöveg szerepel.
Apr 22, 2021 15:03:47
Ásó27
(
x68)
Apr 22, 2021 15:04:42
x68)
heteroszexuális kontent?????
Ásó27
(
x68)
Apr 22, 2021 15:05:03
x68)
Este kiszámítjuk a vitaminhiányosak számát. Ott van hozzá a kormányzati adatbázis. Azok azok, akiknek a sorában az "nem ismert alapbetegség" szöveg szerepel.
ki a kurva anyádat érdekel te dagadt fasz, vettél már lábast?
vladrl
(
x8)
Apr 22, 2021 15:05:08
x8)
szerinted egy 90 éves, akinek nem volt alapbetegsége, az vitaminhiány miatt halt meg? hülye gyökér fasz, vágd le a pitonodat és tűnj el
-
Apr 22, 2021 15:06:18
Ne reagáljatok rá, direkt csinálja. Kurva unalmas műsor ez most.
Apr 22, 2021 15:06:18
Örebro
(
x17)
Apr 22, 2021 15:06:29
x17)
többesszåmban, te es meg ki lesz ott dagadt? meghivtad a zsiroshaju buzit vagy rgl-t?
kripli figyelő
(
x12)
Apr 22, 2021 15:06:52
x12)
Apr 22, 2021 15:06:52
Még osztrák tb-je sincs.Nincs fent semmilyen oltási listán.Direkt próbál angolnázni de belül retteg hogy elkapja.Pont úgy kezeli mint a lelkében lakó buzidémont.Nem meri elismerni de legszívesebben szúratná magát egyfolytában. Apr 22, 2021 15:06:52
vladrl
(
x8)
Apr 22, 2021 15:06:54
x8)
Yitzak majd megpörgeti a fórumot, addig nyugodtan húzhatjuk Endre idejét, én közben mást is csinálok, de ő képtelen dolgozni, így is közeledik a vég.
Hahó
(
x136)
Apr 22, 2021 15:07:17
x136)
de ugye nem valami home videó? olyan már volt.:)))
Örebro
(
x17)
Apr 22, 2021 15:10:00
x17)
gyagyås performånszai egyre unalmasabbak, de ami jol eszrevehetö, kubaszott irigy addabboyra es arogåns is. nehez elfogadni tudom, hogy maradsz az alkoholista pedofil szinteden. az elet mår csak ilyen, elrohant melletted, de kurvåra sajnålatra melto vagy, ahogy låtni, beleszarsz a szerelesbe es aztfigyeled mit mind a konkurencia.
D_Dezső
(
x29)
Apr 22, 2021 15:10:22
x29)
Héj, héj, héj!
Álljunk már meg Sodi-bodi!
Az úgy nem megy, hogy te esténként gügyögő értelmi fogyatékosra iszod magad, aztán másnap meg megy az okoskodás.
Hát kapjál már a fejedhez bazdmeg, tegnap "gujul a doboz, gujúúl, gujúúúl" ezek után ki vesz téged komolyan?
Inkább készülj az esti trashre, faszt sem érdekli mit okoskodsz bármiről is.
A kedves trollégáknak is nagy tisztelettel javasolnám, hogy ignorálják a vírus okoskodást.
153 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Tudtam hogy ennyit tudsz csak írni. Munkatársaim voltak nem családtagjaim, biztos hogy majd nekem ideadják és majd mutogatom majd ezt neked. Hogy gondoltad ezt. A hozzátartozóik mesélték hogy az oltás után lettek rosszul. Légszomj, magas láz és vérrögöt is mondtak. A családtagjaik mesélték nekik meg elhiszem. Az hogy az oltás miatt haltak e meg vagy sem,nem tudom, de sokat elmond az hogy eddig semmi gondjuk se volt, az oltás után meg nagyon rosszul lettek. Orvos nem vagyok,tuti nem az van írva a papírra hogy az oltás miatt haltak meg. Vagy elhiszed vagy nem. Ezt már rád bízom