Pedofil gyermekkereskedőknek nevezett random rendőröket a nyilvánosság előtt. Remélem megbasszák érte rendesen
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Bővebbet, nincs meg a context!
minden azzal kezdődött, hogy ellopták robin meridáját...és azzal végződött, hogy valaki felkiáltott: kakilóba rakták a robothangos trollt! innen már nincs megállás.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
akkor linzbe kell kimenni asodihoz.
nem is.
Zulu-val akar személyes találkozót.
ceglédi rockerek mondták.
Te már lebuktál, hogy csak egy karakter vagy, azon kívül nincs meg a sittes múlt, meg a többi sallang
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
az más. de akó se.
Mondhatod te itt mindenkinek, aki annyira gyökér, hogy ennyi energiát belefeccol, hogy - ráadásul retard módjára - kibasszon addával, azt pont nem fogja érdekelni, hogy te mit írsz ide.
Nem mintha ne lenne egy-két kettyós troll, de ez tippre valami cvi, kisboros, vagy hasonló figura, aki a fórum iránt érzett gyűlöletét próbálja addán kiélni.
Másfelől viszont, ha adda nem bírja a feszültséget - márpedig többedjére derül ki, hogy nem bírja - akkor kurva rossz foglalkozást választott.
Bár magunk ellen beszélek, de én a helyében egy életre letenném ezt az egész snecológia twitchet, mert ez csak rosszabb lesz.
Kiborulások, kibékülések, ellenségek, barátok, drámák fognak sorakozni egymás után amíg ez megy, és ezt ő fogja a legjobban megszenvedni.
Mark my words.
ott hibáztatok, hogy meghallgattátok, és nem raktátok rá a telefont rögtön, meg nem törlitek ki a mailjét elolvasás nélkül. a troll legyen felkészülve ha trollkodni próbálják. és ezzel még önképző zsírdisznológus is egyetért.
nem jósolok ennek nagy shikert.
Akkor Grubermáme,és efrahim,sztorija ennyi volt,állitása szerint.
19 milliós adósság. van még kérdés, retard?
Így.
Végighallgatni? Reagálni rá? Hát ezért csinálja. Most kapott visszajelzést, hogy működik amit csinál, most újult erővel fogja tovább csinálni.
És mégegyszer, ehhez elég egyetlen unatkozó, de sodikánál egy hajszállal értelmesebb retardált idióta. Egyetlen egy, akinek olcsó az ideje.
A másik meg, hogy egy népszerűbb twitches csaj, hiába nem a csöcsös kategóriában indul, ennél cifrábbakat kap. Ott azt mondja a telefonba a faszkalap (vagy broni), hogy mennyire megbaszná. Azt is kurva jó lehet ám hallgatni.
Ez egy ilyen műfaj, ezzel jár. Én nem csak azért nem csinálom, mert nincs tehetségem hozzá, hanem ezért sem. Adda is átgondolhatná ezt, ez tényleg egy jótanács.
Kussolj már.
Te csontokat törsz és torkokat vágsz el, az sem sokkal jobb retard.
Mifaaaaaaaaaaaan
Hotyvolt:
Addát tegnap felhivta egy géphangú arc, aki azzal inditott, hogy belvillantott egy Adda családi képet. Ezután érdeklődött Jeti kilétéről, és tudtára adta Addának, hogy "nem ajánlja", hogy bármiféle "megmentést" szervezzen Sodinak. Mert amikor megmenti, akkor a fórum haragja rá fog irányulni, és a rejtélyes idegen félti Addát.
Tudni véli, hogy Addának drogos ügyei voltak és jó lenne, ha a jövőben "nem kapnák el megint". Adda cáfolja az infókat, 2006-ban egyik reggel jól beszivott, utána bement a Teve utcai rk-ra és feljelentette saját magát. Ezután elterelés, end of story.
A hivó kérdezgetett a Trash mirror lekapcsolásáról és a fórumos Cloudflare-es "támadásról". A titkos idegen egy 6 éve a fórumon lévő "barát".
Adda kemény, leszarja hogy ki tudja a valós kilétét, büntetésből pedig szüneteltetve lesz amig Zulu (vagy zorg) fel nem hivja Addaboyt vagy Aczélt. Ha nem történik meg a hivás, akkor majd Adda megy a "XI. kerületbe".
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
1. Idiota vagy
2. 19 millio adossagod van (minimum, mert lehet hogy elokerul meg par milla ;)
3. pedofil alkoholista vagy
Na tejhabosítás, csá.
hát akkor így jártunk. nem hiszem, hogy zulu bele fog menni ilyen troll-streamer drámákba, mivel ő csak egy fórumot tart fenn. az, hogy ki mit csinál a fórumon kívül, ki kit hívogat, kinek mit e-mailezget, nem az ő felelőssége. ő nem egy óvóbácsi, aki igazságot tesz a rosszalkodó trollgyerekek között. nem is értem, hogy miért kell őt belekeverni ebbe.
Legutóbbi hazalátogatásodkor a Nyugati pályaudvaron lett volna lehetőséged mindenféle utánajárás nélkül elkapni 2 trollt is, de te inkább gyáván megfutamodtál, kerülővel mentél a villamoshoz is, ennyit rólad.
Mert ilyen SoDI a SoDI
Mégis a fórumon baszod el az egész napodat :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Én leszek Zulu, ezen a fórumon amúgy is mindenki Sodi, nem mindegy?
Mert ilyen SoDI a SoDI
Lehet vmi személyes infót akar valakiről, a fórumos adatok alapján, már ha lehet ilyet, nem vagyok hekker henrik:-D
Másfelől viszont, ha adda nem bírja a feszültséget - márpedig többedjére derül ki, hogy nem bírja - akkor kurva rossz foglalkozást választott.
mi van ha ez is a játék része? Adda azt is többedjére mutatja meg hogy nem hülye és nem csicska
akkor hívjad felfele adddát, hogy megbasztad a robothangú trollt, és mehet tovább a gruber máme vitaest.
Ne reménykedj, pedofil!
Na tejhabosítás, csá.
basznad mi?
KISS ENDRE ist ein pederast.
zsery is sokáig kérte pinky pinkhound ip címét. aztán rájött, hogy nem kapja meg.
úgy érted, hogy adsz neki 8000 eurót karakszobára?
meselj apadrol.
Az előző se az volt. Szegény ilyen.
Ettől még tök jó arc, meg minden, csak ez már kurva unalmas. Ez hol haverok vagyunk, hol dráma van, folyamatosan menni fog sajnos.
Kurvára bejön neked adda, mi? :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Neked nicsenek haverjaid.
lehet drámázni, de miért kell kollektivizálni? csak egy géphangú troll van, nem 118. mindegy. andi.
Akkor igy járt.
Sodi leaks deleted:-(
Élvez a szenvedésedet, hogy az alapvető életfunkciókat nem vagy képes megcsinálni, költöd a sok sok hitelt és ezt ő élvezi. Jól gondold meg mit mondasz
A soha ki nem mosott kávéscsésze rejtelmei
Van válasz a kérdésedre, de tényleg nem akarom tovább ekézni, mert nem azért írtam.
Ezzel szemben az igazság az, hogy a retardok sorra térnek észhez, és állnak át a trollok oldalára. Előbb Roland, most meg már anyád is. Teljesen egyedül maradsz te nyomorult :D
Egy dolgot tisztázzunk: Adda drámázik és fenyegetőzik jelenleg.
Blogint az ország egyik vezető marketingesévé tette
:DDDDDDDDDDD
Ez jó vicc volt bolond, megnevettettél, tessék itt egy marék szotyi!
Mínuszozóknak: nézzétek meg a videót, a fórumot fenyegeti valami cloudflare-es nemtom mivel, valszeg maga se tudja mivel.
Azért nem vitázol, mert szerelmes vagy Addába.
Mifaaaaaaaaaaaan
A diploma kérdésre már nem is reagálású?
Roland ott röhögött velünk a legutóbbi streamed alatt. Anyád pedig abban bízik, hogy addabboy végre észheztérít, amire persze semmi esély nincs, mert egy önfejű idióta vagy, aki soha nem tanul a hibáiból
most már hiába is mondanál rá bármit, adda többet költött anyád ajándékára, mint te egész életedben. fia helyett fia lett.
Azért állt szóba vele, mert ellentétben veled ő ajándékokat vitt neki anyák napjára. Neked még felköszönteni se sikerült legalább telefonon. Érzed a különbséget?
Nem tudod kijavítani, hiszen ő is idiótának tart, addáékat meg a saját szemével látta, hogy rendes emberek.
Tehát az ország politikáról véleményt alkotó rétegének 70%-a, köztük anyád.
te nagyon mentel ma is chaten meg talan penzt is kinaltal a felvetelekert, szoval a helyedben kussolnek mert lehet miattad van minden
Bayer Show, hahó!
kikmakukk!?
Most kedvem támadt nekem is beszélgetni vele is egy kicsit, ahogy anyád helyett anyáddal, egy volt munkahelyen felettesedként bemutatkozva :) Ugye nem baj?
(Persze dönthetsz úgy is, hogy tárgytalanná teszed a dolgot a tartozásod rendezésével, de ugye legkésőbb a hétfői Partizán óta te is beláttad, hogy az ilyen "nézettséggel fizetek" faszságokkal fogsz tudni semmit elérni)
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
én is kínáltam pénzt a felvételekért. ez csúnya dolognak számít?
Ez az a kibaszott agyrém, amiről beszélek. Nincs is twitch regem, élőben nem is néztem, utólag néztem meg a felvételt, amikor linkelték ide.
Kibaszott elmebeteg vagy, mint ahogy adda is az, csak őt sajnálom, neked meg a kurva anyádat.
A bejlini jogász,brühühü
Plasztik+ingatlan rendelkezésre áll
holnap péntek. nem lennék az ügyfélkapus troll helyében, mert csúnyán meg lesz baszva.
Szerző:
Örebro
(
x17)
May 06, 2021 20:32:25
Válasz
(5)
x17)
Válasz
(5)
dagadt fereg, miert lett törölve az rgl a faceröl?
Kinevelt Devizás
(
x1)
May 06, 2021 20:32:47
x1)
sodi jelentkezz te is a partizanba.
tyiatyok tyodi vatyok, berlini plokker.
4 etyetem, 4 szak, 5 millios tartozas.
tyokat tudok meselni a raplopartokrol.
tyiatyok tyodi vatyok, berlini plokker.
4 etyetem, 4 szak, 5 millios tartozas.
tyokat tudok meselni a raplopartokrol.
broni
(
x45)
May 06, 2021 20:32:52
x45)
acab
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
May 06, 2021 20:36:00
x5)
Sajnos ma elmarad Efraim történetének újabb epizódja, mert addát szúratja a géphangú ember.. :(
Na tejhabosítás, csá.
Nemfatyle
(
x7)
May 06, 2021 20:36:32
x7)
Elmaradt a buksisimi, ő meg rohant a kapitányához, hogy jaj, csúfolt a bácsi, pedig én csak kötelességből baszok utcára beteg nőket naponta....
Jó ember vagy, Ádámka, nagyon jó.
Nyugodj meg.
Nyugodj meg.
Pedofil gyermekkereskedőknek nevezett random rendőröket a nyilvánosság előtt. Remélem megbasszák érte rendesen
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 06, 2021 20:36:59
x8)
Na a sodi leaks szünetelni fog.
Valaki bekostolta megint a streamert,valami telefonos robothangos,családi fotókat mutogatás fenyegetődzés volt.
Valaki bekostolta megint a streamert,valami telefonos robothangos,családi fotókat mutogatás fenyegetődzés volt.
-
May 06, 2021 20:38:33
Bővebbet, nincs meg a context!
May 06, 2021 20:38:33
Hahó
(
x136)
May 06, 2021 20:39:42
x136)
minden azzal kezdődött, hogy ellopták robin meridáját...és azzal végződött, hogy valaki felkiáltott: kakilóba rakták a robothangos trollt! innen már nincs megállás.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
May 06, 2021 20:39:48
x5)
Na tejhabosítás, csá.
-
May 06, 2021 20:40:26
Elmaradt a buksisimi, ő meg rohant a kapitányához, hogy jaj, csúfolt a bácsi, pedig én csak kötelességből baszok utcára beteg nőket naponta....
Nyugodj meg.
Szerencsere te egy remek jofaja ember vagy aki a sajat anyjat mocskolja. Jó ember vagy, Ádámka, nagyon jó.
Nyugodj meg.
May 06, 2021 20:40:26
linz-i egérszar
May 06, 2021 20:40:44
valami fórumadminokkal is beszélni akar vagy mi
May 06, 2021 20:40:44
Hahó
(
x136)
May 06, 2021 20:41:20
x136)
szerintem broni a robothangos troll. rádiótelefonon hívogatja a streamereket.
Hahó
(
x136)
May 06, 2021 20:42:18
x136)
valami fórumadminokkal is beszélni akar vagy mi
broni
(
x45)
May 06, 2021 20:43:29
x45)
szerintem broni a robothangos troll. rádiótelefonon hívogatja a streamereket.
nem is.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 06, 2021 20:44:03
x8)
Csonttörő Sodi
May 06, 2021 20:44:19
Hát ez hihetetlen, hogy pár élettelen nyominger csicskának annyi fáj a segge addaboy miatt, hogy telefonon baszogatni kezdi.. :D
Nem veszitek it túl komolyan ezt a kibaszott trollfórumozást, hülyegyerekek? :D
Amúgy nagy ötlet volt, most emiatt elmarad Gruber mámi ma esti epizódja :D
Nem veszitek it túl komolyan ezt a kibaszott trollfórumozást, hülyegyerekek? :D
Amúgy nagy ötlet volt, most emiatt elmarad Gruber mámi ma esti epizódja :D
May 06, 2021 20:44:19
Hahó
(
x136)
May 06, 2021 20:44:26
x136)
nem is.
Aczél elvtárs
(
x3)
May 06, 2021 20:45:07
x3)
Szóval.
Engem kurvára nem érdekel, hogy ki és mit hisz el vagy mit nem. Az sem, hogy egyesek olyan útra léptek ami aknamező is lehet akár.
Egy jótanácsom van csak egy-két szereptévesztésben pörgő kismókusnak; soha ne becsüljetek alá senkit mert az pofáraeséshez vezet.
Lehet retardozni, arcoskodnilehet próbálkozni zsarolással és mindenféle egyébbél. Az érdekeimet (és Adda érdekeit is ) meg fogom védeni és ha kell ehhez felégtem azok életét akik ezzel próbálkozak. Legyen az bárki. Én nem kisboros barátotok vagy a mecsekfaszomi retardált vagyok, ezt gondoltam elmondom még aztán mindenki gondol amit akar.
Szevasztok!
Engem kurvára nem érdekel, hogy ki és mit hisz el vagy mit nem. Az sem, hogy egyesek olyan útra léptek ami aknamező is lehet akár.
Egy jótanácsom van csak egy-két szereptévesztésben pörgő kismókusnak; soha ne becsüljetek alá senkit mert az pofáraeséshez vezet.
Lehet retardozni, arcoskodnilehet próbálkozni zsarolással és mindenféle egyébbél. Az érdekeimet (és Adda érdekeit is ) meg fogom védeni és ha kell ehhez felégtem azok életét akik ezzel próbálkozak. Legyen az bárki. Én nem kisboros barátotok vagy a mecsekfaszomi retardált vagyok, ezt gondoltam elmondom még aztán mindenki gondol amit akar.
Szevasztok!
700 ezer fütyi
(
x1)
May 06, 2021 20:45:19
x1)
Ezt a videót is 10 ezren nézték meg egy óra alatt, a SoDI miért nem csinál ilyeneket? Pedig még rajztáblát is vett hozzá a SoDI, hogy majd lesznek animációs videók. Miért nincsenek?
youtu.be/Iue0AICZfT0
Mert ilyen SoDI a SoDI
youtu.be/Iue0AICZfT0
Kiddie Scripter
May 06, 2021 20:46:01
* tárcsáz #31#0620... *
May 06, 2021 20:46:01
Budai-úrifiú
(
x9)
May 06, 2021 20:47:09
x9)
Endre, egy autista retard vagy!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Puha Slag
(
x7)
May 06, 2021 20:50:29
x7)
Szóval.
Szevasztok!
Szevasztok!
Te már lebuktál, hogy csak egy karakter vagy, azon kívül nincs meg a sittes múlt, meg a többi sallang
-
May 06, 2021 20:50:35
Hoppá, a recskás ezek szerint titkosszolgálati asset? Adda túl közel jutott a tűzhöz? Najó így már kezd kicsit forró lenni a helyzet. Legjobb lesz ha Soha többet nem írok ide
May 06, 2021 20:50:35
broni
(
x45)
May 06, 2021 20:50:38
x45)
az más. de akó se.
-
May 06, 2021 20:52:45
Szóval.
Szevasztok!
Szevasztok!
Mondhatod te itt mindenkinek, aki annyira gyökér, hogy ennyi energiát belefeccol, hogy - ráadásul retard módjára - kibasszon addával, azt pont nem fogja érdekelni, hogy te mit írsz ide.
Nem mintha ne lenne egy-két kettyós troll, de ez tippre valami cvi, kisboros, vagy hasonló figura, aki a fórum iránt érzett gyűlöletét próbálja addán kiélni.
Bár magunk ellen beszélek, de én a helyében egy életre letenném ezt az egész snecológia twitchet, mert ez csak rosszabb lesz.
Kiborulások, kibékülések, ellenségek, barátok, drámák fognak sorakozni egymás után amíg ez megy, és ezt ő fogja a legjobban megszenvedni.
Mark my words.
May 06, 2021 20:52:45
Hahó
(
x136)
May 06, 2021 20:53:05
x136)
Szóval.
Szevasztok!
Szevasztok!
ott hibáztatok, hogy meghallgattátok, és nem raktátok rá a telefont rögtön, meg nem törlitek ki a mailjét elolvasás nélkül. a troll legyen felkészülve ha trollkodni próbálják. és ezzel még önképző zsírdisznológus is egyetért.
Hahó
(
x136)
May 06, 2021 20:56:22
x136)
sodika
May 06, 2021 20:57:10
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és én vagyok retard, aki trash módon él nagy szavakkal
"felégetni az életét"
aztbazmeg :DDDD
azbesztmegbaszta
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
"felégetni az életét"
azbesztmegbaszta
May 06, 2021 20:57:10
sodika
May 06, 2021 20:58:05
mostégtemki
ezt retorikában még én se tudom überelni
részegen se :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
azbesztmegbaszta
azbesztmegbaszta
May 06, 2021 20:58:05
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 06, 2021 20:58:06
x8)
Hahó
(
x136)
May 06, 2021 20:58:37
x136)
"felégetni az életét"
azbesztmegbaszta
"felégetni az életét"
azbesztmegbaszta
19 milliós adósság. van még kérdés, retard?
-
May 06, 2021 20:58:42
Így.
Végighallgatni? Reagálni rá? Hát ezért csinálja. Most kapott visszajelzést, hogy működik amit csinál, most újult erővel fogja tovább csinálni.
És mégegyszer, ehhez elég egyetlen unatkozó, de sodikánál egy hajszállal értelmesebb retardált idióta. Egyetlen egy, akinek olcsó az ideje.
A másik meg, hogy egy népszerűbb twitches csaj, hiába nem a csöcsös kategóriában indul, ennél cifrábbakat kap. Ott azt mondja a telefonba a faszkalap (vagy broni), hogy mennyire megbaszná. Azt is kurva jó lehet ám hallgatni.
Ez egy ilyen műfaj, ezzel jár. Én nem csak azért nem csinálom, mert nincs tehetségem hozzá, hanem ezért sem. Adda is átgondolhatná ezt, ez tényleg egy jótanács.
May 06, 2021 20:58:42
sörciccentő
May 06, 2021 20:59:11
Hány sör csúszott le ma? És vodka?
May 06, 2021 20:59:11
raszberszky
May 06, 2021 20:59:52
"felégetni az életét"
azbesztmegbaszta
"felégetni az életét"
azbesztmegbaszta
Kussolj már.
May 06, 2021 20:59:52
Ásó27
(
x68)
May 06, 2021 21:00:05
x68)
mostégtemki
azbesztmegbaszta
azbesztmegbaszta
Te csontokat törsz és torkokat vágsz el, az sem sokkal jobb retard.
sodika
May 06, 2021 21:00:11
Én a saját érdekemet túl drágának tartom az utánamenésnek, ezért nem vagytok meg :D
May 06, 2021 21:00:11
sodika
May 06, 2021 21:00:21
időmet, na
May 06, 2021 21:00:21
Puha Slag
(
x7)
May 06, 2021 21:02:11
x7)
www.twitch.tv/videos/1013293985
Hotyvolt:
Addát tegnap felhivta egy géphangú arc, aki azzal inditott, hogy belvillantott egy Adda családi képet. Ezután érdeklődött Jeti kilétéről, és tudtára adta Addának, hogy "nem ajánlja", hogy bármiféle "megmentést" szervezzen Sodinak. Mert amikor megmenti, akkor a fórum haragja rá fog irányulni, és a rejtélyes idegen félti Addát.
Tudni véli, hogy Addának drogos ügyei voltak és jó lenne, ha a jövőben "nem kapnák el megint". Adda cáfolja az infókat, 2006-ban egyik reggel jól beszivott, utána bement a Teve utcai rk-ra és feljelentette saját magát. Ezután elterelés, end of story.
A hivó kérdezgetett a Trash mirror lekapcsolásáról és a fórumos Cloudflare-es "támadásról". A titkos idegen egy 6 éve a fórumon lévő "barát".
Adda kemény, leszarja hogy ki tudja a valós kilétét, büntetésből pedig szüneteltetve lesz amig Zulu (vagy zorg) fel nem hivja Addaboyt vagy Aczélt. Ha nem történik meg a hivás, akkor majd Adda megy a "XI. kerületbe".
raszberszky
May 06, 2021 21:02:28
Hol a diploma? Miért nincs diploma? Mindenki kikapta te miért nem?
May 06, 2021 21:02:28
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
May 06, 2021 21:02:34
x5)
időmet, na
1. Idiota vagy
2. 19 millio adossagod van (minimum, mert lehet hogy elokerul meg par milla ;)
3. pedofil alkoholista vagy
Hahó
(
x136)
May 06, 2021 21:03:25
x136)
hát akkor így jártunk. nem hiszem, hogy zulu bele fog menni ilyen troll-streamer drámákba, mivel ő csak egy fórumot tart fenn. az, hogy ki mit csinál a fórumon kívül, ki kit hívogat, kinek mit e-mailezget, nem az ő felelőssége. ő nem egy óvóbácsi, aki igazságot tesz a rosszalkodó trollgyerekek között. nem is értem, hogy miért kell őt belekeverni ebbe.
700 ezer fütyi
(
x1)
May 06, 2021 21:04:51
x1)
Én a saját érdekemet túl drágának tartom az utánamenésnek, ezért nem vagytok meg :D
Legutóbbi hazalátogatásodkor a Nyugati pályaudvaron lett volna lehetőséged mindenféle utánajárás nélkül elkapni 2 trollt is, de te inkább gyáván megfutamodtál, kerülővel mentél a villamoshoz is, ennyit rólad.
Kinevelt Devizás
(
x1)
May 06, 2021 21:05:10
x1)
en is beazonositottam adat, meg rbalit is.
pontosan tudom a nevuket meg hogy kik.
nem volt nehez dolga a trollnak.
pontosan tudom a nevuket meg hogy kik.
nem volt nehez dolga a trollnak.
sodika
May 06, 2021 21:05:13
Levike ennyire elfoglalt, hogy nincs ideje drámákra? :(
Pedig tiszta Polip a szitu, asszem ez volt az olasz maffiasorozat neve.
Pedig tiszta Polip a szitu, asszem ez volt az olasz maffiasorozat neve.
May 06, 2021 21:05:13
Ásó27
(
x68)
May 06, 2021 21:05:49
x68)
Mégis a fórumon baszod el az egész napodat :DDD
700 ezer fütyi
(
x1)
May 06, 2021 21:06:04
x1)
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 06, 2021 21:06:56
x8)
Lehet vmi személyes infót akar valakiről, a fórumos adatok alapján, már ha lehet ilyet, nem vagyok hekker henrik:-D
linz-i egérszar
May 06, 2021 21:07:01
mi van ha ez is a játék része? Adda azt is többedjére mutatja meg hogy nem hülye és nem csicska
May 06, 2021 21:07:01
-
May 06, 2021 21:07:06
Mi van a XI. kerületbe? Én tegnap voltam a bartókon az új kemencés pizzás helyen, de sütötték meg, nyers maradt a széle...
May 06, 2021 21:07:06
Hahó
(
x136)
May 06, 2021 21:07:36
x136)
akkor hívjad felfele adddát, hogy megbasztad a robothangú trollt, és mehet tovább a gruber máme vitaest.
sodika
May 06, 2021 21:08:22
Az ugye megvan, hogy a csávó végén a haverom lesz, annyit baszogatjátok? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
May 06, 2021 21:08:22
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
May 06, 2021 21:08:48
x5)
Az ugye megvan, hogy a csávó végén a haverom lesz, annyit baszogatjátok? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ne reménykedj, pedofil!
Kinevelt Devizás
(
x1)
May 06, 2021 21:09:11
x1)
basznad mi?
sodika
May 06, 2021 21:09:15
Pedig keményen dolgoztok rajta, baszod :D
May 06, 2021 21:09:15
Hahó
(
x136)
May 06, 2021 21:09:16
x136)
zsery is sokáig kérte pinky pinkhound ip címét. aztán rájött, hogy nem kapja meg.
Hahó
(
x136)
May 06, 2021 21:09:53
x136)
úgy érted, hogy adsz neki 8000 eurót karakszobára?
Kinevelt Devizás
(
x1)
May 06, 2021 21:09:55
x1)
meselj apadrol.
-
May 06, 2021 21:10:42
Ettől még tök jó arc, meg minden, csak ez már kurva unalmas. Ez hol haverok vagyunk, hol dráma van, folyamatosan menni fog sajnos.
May 06, 2021 21:10:42
Ásó27
(
x68)
May 06, 2021 21:10:53
x68)
Kurvára bejön neked adda, mi? :DDD
-
May 06, 2021 21:11:12
Neked nicsenek haverjaid.
May 06, 2021 21:11:12
raszberszky
May 06, 2021 21:11:31
WHAT DIPLOMA?
May 06, 2021 21:11:31
Hahó
(
x136)
May 06, 2021 21:12:14
x136)
lehet drámázni, de miért kell kollektivizálni? csak egy géphangú troll van, nem 118. mindegy. andi.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 06, 2021 21:12:35
x8)
Akkor igy járt.
Sodi leaks deleted:-(
Seggszőr von Balu
May 06, 2021 21:12:53
Élvez a szenvedésedet, hogy az alapvető életfunkciókat nem vagy képes megcsinálni, költöd a sok sok hitelt és ezt ő élvezi. Jól gondold meg mit mondasz
May 06, 2021 21:12:53
-
May 06, 2021 21:13:55
Van válasz a kérdésedre, de tényleg nem akarom tovább ekézni, mert nem azért írtam.
May 06, 2021 21:13:55
-
May 06, 2021 21:14:05
Gratulálok annak a tulbuzgó, önimádó idiótának aki ismét elkezdte a drámát. Hogy nem lehet basszák meg az anyádat, nyugodtan meglenni és figyelni a púpos pedofil haláltusáját. Nem bazdmeg, kell a dráma. Retardált fasz.
May 06, 2021 21:14:05
Nemfatyle
(
x7)
May 06, 2021 21:14:30
x7)
Ezzel szemben az igazság az, hogy a retardok sorra térnek észhez, és állnak át a trollok oldalára. Előbb Roland, most meg már anyád is. Teljesen egyedül maradsz te nyomorult :D
-
May 06, 2021 21:14:55
Gratulálok annak a tulbuzgó, önimádó idiótának aki ismét elkezdte a drámát. Hogy nem lehet basszák meg az anyádat, nyugodtan meglenni és figyelni a púpos pedofil haláltusáját. Nem bazdmeg, kell a dráma. Retardált fasz.
May 06, 2021 21:14:55
Dörzsölt Marketinges
May 06, 2021 21:16:14
Blogint az ország egyik vezető marketingesévé tette
:DDDDDDDDDDD
Ez jó vicc volt bolond, megnevettettél, tessék itt egy marék szotyi!
May 06, 2021 21:16:14
broni
(
x45)
May 06, 2021 21:18:06
x45)
a belga meghót heroin túladagolásba.
sodika
May 06, 2021 21:18:15
Roland tűzszünetet kötött.
Anyám pedig máig abban van, hogy Adda haverom.
Nem akartam vitát nyitni senkivel, nyugira vágyom, ezért ráhagytam, egy szó háttérleírás nélkül.
Nem akartam vitát nyitni senkivel, nyugira vágyom, ezért ráhagytam, egy szó háttérleírás nélkül.
May 06, 2021 21:18:15
-
May 06, 2021 21:18:29
Mínuszozóknak: nézzétek meg a videót, a fórumot fenyegeti valami cloudflare-es nemtom mivel, valszeg maga se tudja mivel.
May 06, 2021 21:18:29
-
May 06, 2021 21:18:42
Sherlock Porks a haverod lett, pedofil? Pedig ő is kapta az ívet rendesen a fórumon!
Na látod!
Na látod!
May 06, 2021 21:18:42
sodika
May 06, 2021 21:19:05
Addával azért állt szóba, mert haveromként mutatkoztak be. Máig nem javítottam ki, fasznak kell újabb vita bárkivel.
May 06, 2021 21:19:05
Ásó27
(
x68)
May 06, 2021 21:19:37
x68)
Addával azért állt szóba, mert haveromként mutatkoztak be. Máig nem javítottam ki, fasznak kell újabb vita bárkivel.
Azért nem vitázol, mert szerelmes vagy Addába.
raszberszky
May 06, 2021 21:20:34
A diploma kérdésre már nem is reagálású?
May 06, 2021 21:20:34
broni
(
x45)
May 06, 2021 21:20:44
x45)
ásó, jól megverjhük a büdös kurvát, ne fosssál.
Nemfatyle
(
x7)
May 06, 2021 21:20:47
x7)
Roland ott röhögött velünk a legutóbbi streamed alatt. Anyád pedig abban bízik, hogy addabboy végre észheztérít, amire persze semmi esély nincs, mert egy önfejű idióta vagy, aki soha nem tanul a hibáiból
Hahó
(
x136)
May 06, 2021 21:21:44
x136)
most már hiába is mondanál rá bármit, adda többet költött anyád ajándékára, mint te egész életedben. fia helyett fia lett.
-
May 06, 2021 21:21:52
Azért állt szóba vele, mert ellentétben veled ő ajándékokat vitt neki anyák napjára. Neked még felköszönteni se sikerült legalább telefonon. Érzed a különbséget?
May 06, 2021 21:21:52
sodika
May 06, 2021 21:23:40
A lényeg, hogy azért nem javítottam ki, mert fasznak kell újabb vita bárkivel. Elegem van a vitákból. Bárkivel.
KIVÉVE AKI GYURCSÁNYISTA, VAGY FIDESZES. :D
Azokba mától beleállok, mert egyik sem ember, hanem szörny, akinek hányadékszerű genny forik az ereiben. :DDDDDDDDDD
Azokba mától beleállok, mert egyik sem ember, hanem szörny, akinek hányadékszerű genny forik az ereiben. :DDDDDDDDDD
May 06, 2021 21:23:40
Ásó27
(
x68)
May 06, 2021 21:24:01
x68)
Igen, anyádat nagyon érdekli, hogy miket mondasz, lásd oltás.
Azért beszélt Addával és Aczéllal mert végre valaki nem csak azt hetyetyézte neki, hogy hitelt vett fel a cigóknak vagy vett valami szart.
Mifaaaaaaaaaaaan
Azért beszélt Addával és Aczéllal mert végre valaki nem csak azt hetyetyézte neki, hogy hitelt vett fel a cigóknak vagy vett valami szart.
Nemfatyle
(
x7)
May 06, 2021 21:24:05
x7)
Nem tudod kijavítani, hiszen ő is idiótának tart, addáékat meg a saját szemével látta, hogy rendes emberek.
Ásó27
(
x68)
May 06, 2021 21:24:31
x68)
Mit jelent az, hogy anyád szerint félsz a koronától?
Mifaaaaaaaaaaaan
-
May 06, 2021 21:25:01
A lényeg, hogy azért nem javítottam ki, mert fasznak kell újabb vita bárkivel. Elegem van a vitákból. Bárkivel.
Tehát az ország politikáról véleményt alkotó rétegének 70%-a, köztük anyád.
May 06, 2021 21:25:01
Hahó
(
x136)
May 06, 2021 21:26:35
x136)
sneci, mesélj arról, hogy milyen volt az amikor anyád helyrerakott, amikor a holokausztot relativizáltad?
mondott olyat, hogy "kussolj már, te idióta"?
mondott olyat, hogy "kussolj már, te idióta"?
broni
(
x45)
May 06, 2021 21:26:53
x45)
az a vicces, mikor szopatás közben meglepi:elkezdesz pisilni))))))))))))))))
Mobil snecológus
May 06, 2021 21:27:09
Sodi én a fletót szeretném látni a parlamentben szerintem élvezetesebb műsort csinálna mint te
May 06, 2021 21:27:09
Karandas
May 06, 2021 21:27:36
Csak nem Rocskai Gergő követi hat éve a fórumot?
Edison se volt rögtön körte.
May 06, 2021 21:27:36
broni
(
x45)
May 06, 2021 21:27:57
x45)
nagymamám báttya hunyadis vót, mint népi német.90 valahány évet élt.
Nemfatyle
(
x7)
May 06, 2021 21:31:42
x7)
Sodi anyádnak kurvára legyél hálás, mert minden oka meg lenne arra, hogy szarjon a fejedre, és hagyjon megdögleni a mocskodban, és ennek ellenére még ennyi szörnyű év után is próbál segíteni a fogyatékos, önfejű, hálátlan gyökér fiának
-
May 06, 2021 21:34:12
te nagyon mentel ma is chaten meg talan penzt is kinaltal a felvetelekert, szoval a helyedben kussolnek mert lehet miattad van minden
May 06, 2021 21:34:12
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
May 06, 2021 21:35:11
x2)
Bayer Show, hahó!
Statisztikus Sanyi
(
x2)
May 06, 2021 21:35:30
x2)
Most kedvem támadt nekem is beszélgetni vele is egy kicsit, ahogy anyád helyett anyáddal, egy volt munkahelyen felettesedként bemutatkozva :) Ugye nem baj?
(Persze dönthetsz úgy is, hogy tárgytalanná teszed a dolgot a tartozásod rendezésével, de ugye legkésőbb a hétfői Partizán óta te is beláttad, hogy az ilyen "nézettséggel fizetek" faszságokkal fogsz tudni semmit elérni)
Hahó
(
x136)
May 06, 2021 21:36:08
x136)
én is kínáltam pénzt a felvételekért. ez csúnya dolognak számít?
-
May 06, 2021 21:36:47
Ez az a kibaszott agyrém, amiről beszélek. Nincs is twitch regem, élőben nem is néztem, utólag néztem meg a felvételt, amikor linkelték ide.
Kibaszott elmebeteg vagy, mint ahogy adda is az, csak őt sajnálom, neked meg a kurva anyádat.
May 06, 2021 21:36:47
Sodika angolnázása
May 06, 2021 21:37:48
A bejlini jogász,brühühü
May 06, 2021 21:37:48
Ásó27
(
x68)
May 06, 2021 21:38:23
x68)
Akkor a freemailes troll és az ügyfélkapus troll is fellélegezhet, hazug slag?
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
May 06, 2021 21:38:40
x45)
youtu.be/B3RfBqycTDg
Egy másik lét álma,
amelyet meg akarsz halni,
egy másik világ álma,
a halálért imádkozol, hogy felszabadítsd a lelket.
Meg kell halni, hogy békét találjon bent, örökké kell válnia.
Halandó vagyok, de ember vagyok?
Milyen szép az élet most, amikor eljött az időm
Egy emberi sors, de semmi emberi nincs bennem
Mi marad belőlem, amikor meghaltam, nem volt
semmi, amikor éltem
"Amit találtál, az az örök halál,
soha senki sem fog hiányozni"
csihár ati ott van a szeren.
Egy másik lét álma,
amelyet meg akarsz halni,
egy másik világ álma,
a halálért imádkozol, hogy felszabadítsd a lelket.
Meg kell halni, hogy békét találjon bent, örökké kell válnia.
Halandó vagyok, de ember vagyok?
Milyen szép az élet most, amikor eljött az időm
Egy emberi sors, de semmi emberi nincs bennem
Mi marad belőlem, amikor meghaltam, nem volt
semmi, amikor éltem
"Amit találtál, az az örök halál,
soha senki sem fog hiányozni"
csihár ati ott van a szeren.
Hahó
(
x136)
May 06, 2021 21:39:43
x136)
az ügyfélkapus troll is fellélegezhet, hazug slag?
holnap péntek. nem lennék az ügyfélkapus troll helyében, mert csúnyán meg lesz baszva.
155 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™