Ezt csak azért pontoztam fel, hogy megmaradjon az utókornak a kibaszott nagy széthullás előtti "utolsó" olyan kommented, amikor még nyeregben érezted magad. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Ja, és Endre. Mesélj már a rektális problémáidról
Hoppácska! Tényleg?? Na, erről meséljél! Majd Broni prof ad tanácsot, ha megsajnál!
Ingatkanügyek
Én most hetekig alkotói válságban voltam, de a hét Partizán videói, meg RGL körözése, meg olyenek meghozták végre az ihletet. A széthullás a "semminek semmi értelme" állapotban van, most viszont ismét célorientált vagyok, mint amikor anno a SoDI blogot írtam.
És ez fokozódni fog, ahogy közeledik 2022.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Na ez érdekes lesz, mitől vérzik a segglyukad, gyagyás?
Seggberaktad magad valamivel, vagy már kezd hatni a masszív piálás?
Lesz felpörgés?
Mármint június, nem?
Mifaaaaaaaaaaaan
Hetedik-nyolcadik sör körül járhatunk.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ez már a minőség?
Mifaaaaaaaaaaaan
* ásít *
Milyen érzés, hogy zsery nulla energia befektetéssel bekerült az ország legnézettebb online politika csatornájába?
:D
A jellemgyengeség jele, hogy a nemzetellenes gulyásmarci lejáratási akciójához asszisztál. Én is ütni fogok, de én legalább jobbra-balra.
Zsery sokkal sikeresebb ember, mint te, ő tényező
Mifaaaaaaaaaaaan
Semmi különös, csak én vagyok. A folyamatos piálás és az egész napos gémerszékben tespedés meghozza az eredményét.
De nyugodj meg, van helyem bőven, szóval mire már vérzek, addigra jó eséllyel a májban, tüdőben is ott vagyok.
Na meló, csá. :)
Te már sosem fogsz arra a szar szintre jutni mint a blogod.
Az alkoholizmus és az IRL kommunikáció hiánya teljesen szétbaszta a fogalmazási, nyelv helyességi képességeidet.
Neked csak a :
- He?
-Geci
-Dikk
-mivan
Szavak maradtak csak annyival vagy képes kommunikálni és fogalmazni.
Te szánalmas leépült, beteg, pedofil fasz.
Csak nyitott tényérrel volt becsicskulás.
Akkor fossad a videókat, ne csak mondogasd!!!!!
Napi live, heti vlog (akár több is) új mediaplatformok használata (insta tiktok).
Miféle médija birodalom vagy te ?
Inkább csak kezeletlen aranyér.
Ennek megannyi oka lehet számára de a legfőbb ami vezeti a listát az az életmódja.
Fáj ugye, hogy 40 év alatt és 20 millió elköltése után semmilyen nagy közönség elé képtelen voltál lépni?
Zsery 0 forintból lett részese az ország legnézettebb online politika csatornájának.
0 nulla forint > 20 húsz millió forint.
PedoEndre az anyját este telefonon felhívta, hogy eldicsekedjen azzal hogy minden szarás után és közben vérzik a segged.
Jáajj ... hagyjuk már Recskás ... Kurva hihetö ténlyeg, hogy te akibe minden szembejövö beletörli a lábát, majd pont te fogsz rendöröket felkérdezni mert sérült az igazságérzeted.
Bazdmeg végig hallgattuk, ahogy a kis “haverjaid” pubg közben “fogyatékos geci”-nek hívnak amire te csak zavartan heherésztél. Azt is láttuk az osztrák részegeskedös live-ban, ahogy Márk le kutya geciz meg combonrúgást emleget.
Legalább valami hihetö dolgot találj ki te világ csicskája!
Te vagy a nemzetellenes 6 éve elmenekültél az országból és csak nyugdijas korodban kívánsz visszatérni. És pedofil is vagy.
Kakilóba rakta a Zsery, azóta vérzik :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem tud orvoshoz menni ezt ecsetelte mert egy csomó mindent elbaszott l/nem jelentete be vagy nem időben.
A választékos kifejezésmód miatt használod a cigányok általt kedvelt kifejezések sokaságát?
Mifaaaaaaaaaaaan
Vagy vérzik a segged
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem csak ő mondta, Hahó!
Ingatkanügyek
Véres seggű kis faszkalap, milyen színű volt a vér? Orvos ismerős kérdezi.
Te mégis mit tettél le az asztalra?
Mert amit eddig észrevettem az az hogy elbasztál 40 évet és 20 húsz milliót és mégis Zsery került be az ország egyik legnagyobb és legnézettebb online politika csatornájába amire összesen 0 nulla forintot költött.
rendeld meg a rollert, te véres picsájú pedofil!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
múltkor 1, 5 méterrre kilógott az aranyerem, alig bírtam visszatömködni)))))))))))))))
Lebuktál.
Zsery olyan komolyan kakilóbatett, hogy megállás nélkül vérzik a lyukad.
Majd szólj legközelebb a fogorvos bácsinak hogy a tampont ne a szádba hanem az anuszodba tegye.
Ahol elég kifejező az is, elég az.
Az érettebb személyiség már felismeri, hogy minden helyzetben pont annyire szükséges bonyolítani a mondanivalót, amennyire az adott helyzet, közönség, vagy téma azt megkívánja.
Minden más tudálékos kivagyiság.
Vagy jogi óvatoskodás, de annak is vannak szintjei.
A dr. Monostory Attila a sokszori rágalmazási feljelentés után kezdett el olyanokat mondani, hogy "nem kizárhatóan tudhatóan" ahelyett, hogy a korrupt gecikről annyit mondott volna, hogy "fúj".
És a roller?
most gyászol, és a trónutódlással van elfoglalva, nem tud telefonálni.
444.hu/2021/05/07/meghalt-a-zuluk-kiralynoje-nem-tudni-ki-koveti-majd-a-tronon
Nem úgy volt, hogy már megrendelted a VR lencsét? Meg amúgy is minek kell? Nem is használod :D
nszksz. recska.
Azt majd jövő héten részletre próbálom meg elhozni.
Nem mindegy, honnan rendeled, mert 70 eurós difik vannak.
Bár mondjuk hiába olcsó ott, ahol nem hozható el részletre, mert nekem úgy kell.
Milyen színű volt a vér, hülyegyerek. Erre válaszolj.
Nagyon vérzik a lyukad?
Mert akkor itt lenne az ideje egy tampon kicsomagolós livenak.
Takarodj végbéltükrözésre!
A jó portás csak baszik!
Melyik gorillapodot dugdostad a seggedbe amitől kisebesedett?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Nem akarnék a figyelemkurvulás útjára lépni 10+ éves sztorikkal, de látva Sodi vergődését (ami igen nagy örömmel tölt el) lehet, hogy ha nem is a Partizánon, de mondjuk 1-2 saját flokkepizódban lesz majd még kontent ezekről a 2006-2010 közötti dolgokról, amikben a történet snecológiai vonyatkoszásai is kidomborításra kerülnek :)
Amúgy őszintén én eddig az első Rablópártok film alapján naivan azt gondoltam, hogy Blogin is csak egy olyan szerencsétlen megvezetett áldozata ennek az egész Stekler-Seres-Gődény-stb bulinak, mint amilyen én is majdnem lettem, de így utólag látva, hogy ebben a Bombahír óta masszívan benne voltak TC-vel együtt (ráadásul a "Malaczfigyelő" által is idézett kommentek alapján TC a mai napig nem tartja ezt az egészet vállalhatatlannak, inkább vagdalkozik és fenyegetőzik még mindig) ebben van még pár meghúzódó szál, amit talán érdemes felgöngyölíteni.
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Smileyzol, tehát hazudsz.
Mi baja van a kakilódnak, mesélj.
Van itt orvos is, ne a jogász anyádnak sírjál róla, ő úgyse tud segíteni.
Rollert részletre... :))) csóró sodi a sodi, vérző végbéllel, ilyen egy pedofil élete.
A jó portás csak baszik!
Ez mi, hogy ha nem SHIKER!!!
Álmodjatok Rémeket!
Ha lesz valamilyen videó azért valamilyen rejtett utalást(nem Márk nem olyat) küldhetnél Endrének pl:
-Hogy nem vagyok olyan elmeháborodott hogy 40 évet és 20 millió forint költsek olyan dolgokra amik semmilyen hasznot nem fognak hozni
-Én nem fizetek milliókat puszira vagy bemondás alapján.
Csak hogy Pedofil Endre vegye a lapot.
Emélkszel a pedofil botrányra? :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
70 eurón sírsz a rollerrel kapcsolatban, miközben bemondásra küldöd a pénzt mindenkinek WUn?
Mifaaaaaaaaaaaan
Szóval az a jövő történelme, hogy Zsery 0 nulla forintból bekerült az ország legnagyobb és legnézettebb online politika csatornájába míg te 40 év alatt és 20 húsz millió elköltése után sem jutottál semmire sem?
Az adósságom sok-sok ilyen apró 70 euróból áll össze.
Nagyobb, értsd: 1000 euró feletti tudatos kiadásom három volt az elmúlt 5 évben összesen:
1) laptop (1800 euró)
2) gamer PC (1400 euró)
3) drón (1600 euró)
És semmi több.
Minden más pár tíz vagy száz eurós apróság, csak abból sok.
Trollok! Segítsünk költeni sodi pénzét, keressünk neki egy jó ajánlatot arra a rollerre!
Mifaaaaaaaaaaaan
Igen, mégis küldtél most a fordos néninek, a dörpének és Kovács Márknak is. Ezért vagy mínusz 19 millában.
Mifaaaaaaaaaaaan
Mindenki látta mit le nem művelt az erkélyen.
PedoEndre számára az az erkély olyan volt mint a fűrész film szereplőinek egy egy megoldandó feladat.
Milyen érzés hogy 40 év és 20 húsz millió elköltése után sem jutottál be az ország egyik legnagyobb és legnézettebb online politika csatornájába?
Az is megérte az árát.
Mifaaaaaaaaaaaan
plusz a karakszoba 3000, plusz márknak cigi, vodka, stb., 5000.:))
ez a 4 tétel elkurvul Kovács Márk Zoltánra költött pénzekhez képest, az ő csicskítása sokkal többe került neked
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
A 0 nulla forint és a 20 húsz millió forint között mennyi különbség van?
Nem is fogsz :)))
Jelentéktelen kis genny vagy.
Mifaaaaaaaaaaaan
És nem is fogsz a következő 40 évben és a következő 20 húsz millió után sem.
Tehát olcsó kacatokra szórod el a pénzed, ezt tudtuk eddig is. Az viszont új infó, hogy vért szarsz, erről mesélj
Értem, mínusz 19 millióban vagy. Mi a baj akkor?
Mifaaaaaaaaaaaan
Elsőéves
(
x3)
May 07, 2021 14:13:08
x3)
Mindenkit megbaszok, és már a spájzban vagyok.
Ezt csak azért pontoztam fel, hogy megmaradjon az utókornak a kibaszott nagy széthullás előtti "utolsó" olyan kommented, amikor még nyeregben érezted magad. :D
seymour schwartz
(
x6)
May 07, 2021 14:13:33
x6)
Ja, és Endre. Mesélj már a rektális problémáidról
Hoppácska! Tényleg?? Na, erről meséljél! Majd Broni prof ad tanácsot, ha megsajnál!
Ásó27
(
x68)
May 07, 2021 14:14:33
x68)
Mondjuk tényleg a spájzban vagy, ha a 10 négyzetméteres recskabarlangot annak becézed.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemfatyle
(
x7)
May 07, 2021 14:15:15
x7)
Miii? :DD Egy bélrák is befigyel a pedofilnak?
sodika
May 07, 2021 14:15:49
a kibaszott nagy széthullás előtti "utolsó" olyan kommented
Én most hetekig alkotói válságban voltam, de a hét Partizán videói, meg RGL körözése, meg olyenek meghozták végre az ihletet. A széthullás a "semminek semmi értelme" állapotban van, most viszont ismét célorientált vagyok, mint amikor anno a SoDI blogot írtam.
May 07, 2021 14:15:49
Ügyfélkapus troll
May 07, 2021 14:16:15
Heti 3 nap "düsseldorf", egy 5 évre aláírt bérleti szerződés, 20+ millió adósság, rothadó halfejek, alkoholbetegség és impotencia.
Ja, és Endre. Mesélj már a rektális problémáidról amitől legalább annyira kétségbe voltál esve mint a rothadó fogcsonkoktól.
Véres a kaki? :) Szegénykém.
Ja, és Endre. Mesélj már a rektális problémáidról amitől legalább annyira kétségbe voltál esve mint a rothadó fogcsonkoktól.
Na ez érdekes lesz, mitől vérzik a segglyukad, gyagyás?
Seggberaktad magad valamivel, vagy már kezd hatni a masszív piálás?
May 07, 2021 14:16:15
Ogre papa
(
x1)
May 07, 2021 14:16:24
x1)
PEDOFIL ENDRE!
Milyen érzés, hogy zsery nulla energia befektetéssel bekerült az ország legnézettebb online politika csatornájába? Míg te a 40 éved alatt és 20 millió után sem voltál képes felmutatni semmit sem.
Zsery ha olvasod szólhatnál Marcinak, hogy csináljanak veled még egy videót, biztos akad még valamilyen érdekesség a régi emailek között. Egy újabb zsery szereplés tuti nagyot basznak a pedofil Csótány autipáncélzatára.
Mindenki láthatta hogy Pedofil Endre milyen hisztériát és sivalkodást lemüvelt a videó miatt.
Milyen érzés, hogy zsery nulla energia befektetéssel bekerült az ország legnézettebb online politika csatornájába? Míg te a 40 éved alatt és 20 millió után sem voltál képes felmutatni semmit sem.
Zsery ha olvasod szólhatnál Marcinak, hogy csináljanak veled még egy videót, biztos akad még valamilyen érdekesség a régi emailek között. Egy újabb zsery szereplés tuti nagyot basznak a pedofil Csótány autipáncélzatára.
Mindenki láthatta hogy Pedofil Endre milyen hisztériát és sivalkodást lemüvelt a videó miatt.
-
May 07, 2021 14:16:37
Lesz felpörgés?
May 07, 2021 14:16:37
Ásó27
(
x68)
May 07, 2021 14:16:50
x68)
Mármint június, nem?
sodika
May 07, 2021 14:16:52
Rég voltam ennyire lelkes alkotói szempontból, és eltökélt.
Ma este lehet hogy még kameraszerelős stream is lesz.
May 07, 2021 14:16:52
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
May 07, 2021 14:17:11
x13)
Mindenkit megbaszok, és már a spájzban vagyok.
Hetedik-nyolcadik sör körül járhatunk.
Ásó27
(
x68)
May 07, 2021 14:18:06
x68)
Ez már a minőség?
Fekete bikapata
May 07, 2021 14:18:14
* ásít *
May 07, 2021 14:18:14
sodika
May 07, 2021 14:18:18
Milyen érzés, hogy zsery nulla energia befektetéssel bekerült az ország legnézettebb online politika csatornájába?
A jellemgyengeség jele, hogy a nemzetellenes gulyásmarci lejáratási akciójához asszisztál. Én is ütni fogok, de én legalább jobbra-balra.
May 07, 2021 14:18:18
Hahó
(
x136)
May 07, 2021 14:18:50
x136)
mániás szakaszban van.:)
Ásó27
(
x68)
May 07, 2021 14:18:52
x68)
Ugye tudod, hogy ha megpróbálod a kamerát megszerelni, és nem sikerül, akkor nincs több kifogás arra, hogy miért nem veszel újat?
Nem lesz kameraszerelés, nem lesz roller, csóró vagy.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem lesz kameraszerelés, nem lesz roller, csóró vagy.
seymour schwartz
(
x6)
May 07, 2021 14:18:55
x6)
Hé Púpi! Meséljél, mi a baj a végbeleddel? Milyen tüneteid vannak? Újabb időzített bomba a többi közé? Meséljél! Fogorvoshoz jársz rendszeresen vagy el lett Sodikázva az is?
Ingatkanügyek
Ásó27
(
x68)
May 07, 2021 14:19:17
x68)
Zsery sokkal sikeresebb ember, mint te, ő tényező
vastagbélrák
May 07, 2021 14:19:18
Semmi különös, csak én vagyok. A folyamatos piálás és az egész napos gémerszékben tespedés meghozza az eredményét.
De nyugodj meg, van helyem bőven, szóval mire már vérzek, addigra jó eséllyel a májban, tüdőben is ott vagyok.
May 07, 2021 14:19:18
Ogre papa
(
x1)
May 07, 2021 14:20:07
x1)
Te már sosem fogsz arra a szar szintre jutni mint a blogod.
Az alkoholizmus és az IRL kommunikáció hiánya teljesen szétbaszta a fogalmazási, nyelv helyességi képességeidet.
Neked csak a :
- He?
-Geci
-Dikk
-mivan
Szavak maradtak csak annyival vagy képes kommunikálni és fogalmazni.
Te szánalmas leépült, beteg, pedofil fasz.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 07, 2021 14:20:29
x38)
Azért vérzik a segge, mert folyamatosan szarral és sörrel tömi magát, ezen kívül egész nap egy szar minőségű széken gubbaszt. Az biztos volt, hogy valami valagbaja van, mert nem véletlenül trónol órákig a wc-n, és úgy fogyasztja a guriga papírokat, mint egy múmia. Szerintem bőven lehet, hogy aranyere van, ilyen korban simán lehet már neki, főleg az ő életvitelével. Az a jó benne, hogy leszarja azt is, aztán amikor majd kifordul a seggéből, felszakad, akkor majd vérző picsával fog a doktorbácsinak sírni, hogy varrja szépen vissza a kitüremkedett beleit. Púpos-sérves-aranyeres fatászpika. Piszonj!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-
May 07, 2021 14:20:33
Akkor fossad a videókat, ne csak mondogasd!!!!!
Napi live, heti vlog (akár több is) új mediaplatformok használata (insta tiktok).
Miféle médija birodalom vagy te ?
May 07, 2021 14:20:33
Ásó27
(
x68)
May 07, 2021 14:21:36
x68)
Nagy ihlet = talán esetleg lesz egy trash szerelős live
Mifaaaaaaaaaaaan
Ogre papa
(
x1)
May 07, 2021 14:21:59
x1)
Inkább csak kezeletlen aranyér.
Ennek megannyi oka lehet számára de a legfőbb ami vezeti a listát az az életmódja.
Hahó
(
x136)
May 07, 2021 14:22:35
x136)
sneci, baj van a kakilóddal?:)))
Ogre papa
(
x1)
May 07, 2021 14:24:18
x1)
Fáj ugye, hogy 40 év alatt és 20 millió elköltése után semmilyen nagy közönség elé képtelen voltál lépni?
Zsery 0 forintból lett részese az ország legnézettebb online politika csatornájának.
0 nulla forint > 20 húsz millió forint.
Nemfatyle
(
x7)
May 07, 2021 14:24:52
x7)
Púp szerintem imádkozz, hogy aranyér legyen, mert az a jobbik eset. Egyébként a tartalommal kapcsolatban legutóbb a főzős live előtt voltál ilyen lelkes, az is mekkora bukás volt, egy epizódot ért meg. Imádom, amikor a mániás szakaszban beleéled magad mindenféle faszságba, aztán koppansz, és jön depi dezső
seymour schwartz
(
x6)
May 07, 2021 14:25:35
x6)
Azért a valagbaj egyáltalán nem vicces. A fogait ki lehet húzni, a sérve most rendben van, látni még lát, kerekesszék is van a gerincére, viszont ha ülni sem fog tudni, az natyon ciki lesz. Azon kívül emésztőrendszeri megbetegedés az egy natyon komoly belgyógyászati probléma, aminek natyon gyorsan natyon komoly következményei lehetnek. Először a kakiló, utána a máj és a többi szerv! Ezt ne sodikázd el, mert natyon meg fogod szívni. Hallod? HALLOD????
Ingatkanügyek
Ogre papa
(
x1)
May 07, 2021 14:25:53
x1)
Hé Púpi! Meséljél, mi a baj a végbeleddel? Milyen tüneteid vannak? Újabb időzített bomba a többi közé? Meséljél! Fogorvoshoz jársz rendszeresen vagy el lett Sodikázva az is?
PedoEndre az anyját este telefonon felhívta, hogy eldicsekedjen azzal hogy minden szarás után és közben vérzik a segged.
vladrl
(
x8)
May 07, 2021 14:26:15
x8)
Sodi ruzsozza a segglyukat?
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Nemfatyle
(
x7)
May 07, 2021 14:27:40
x7)
Véres a kulája, és az anyjának picsog róla 40 évesen ahelyett, hogy orvoshoz menne :D kurva jó
D.Dezsö
May 07, 2021 14:28:22
Nem sírtam, kiabáltam.
- Akkor miért csapda a kollégáimra a kaputelefont?
Ez volt a hazug kérdés, amire kiabálni kezdtem, hogy nekem ne mondjuk olyan dolgokat kijelentő módban, ami nem igaz.
- Akkor miért csapda a kollégáimra a kaputelefont?
Ez volt a hazug kérdés, amire kiabálni kezdtem, hogy nekem ne mondjuk olyan dolgokat kijelentő módban, ami nem igaz.
Jáajj ... hagyjuk már Recskás ... Kurva hihetö ténlyeg, hogy te akibe minden szembejövö beletörli a lábát, majd pont te fogsz rendöröket felkérdezni mert sérült az igazságérzeted.
Bazdmeg végig hallgattuk, ahogy a kis “haverjaid” pubg közben “fogyatékos geci”-nek hívnak amire te csak zavartan heherésztél. Azt is láttuk az osztrák részegeskedös live-ban, ahogy Márk le kutya geciz meg combonrúgást emleget.
Legalább valami hihetö dolgot találj ki te világ csicskája!
May 07, 2021 14:28:22
Ogre papa
(
x1)
May 07, 2021 14:28:41
x1)
Készül már a véres, gecis, szaros krém. Sodi csak úgy kétpofára fogja habzsolni.
A leggyakoribb aranyér szövődmények
Aranyeres krízis
A belső aranyeres, tágult visszeres csomók kizáródását jelenti a végbél záróizomzatának külső felszínére. Az aranyeres krízis heves fájdalommal jár, a beteg ülni vagy akár állni sem bír, elesettséget érez, továbbá rendszerint hőemelkedés vagy láz is kíséri az állapotát. A visszerek ebben az állapotban gyakran már nem visszahelyezhetőek, illetve maguktól sem húzódnak vissza. Ez a panasz akár sürgős sebészeti beavatkozást is igényelhet, emiatt mindenképpen (sebész vagy proktológus) orvoshoz kell fordulni.
Aranyér előreesés (anális prolapszus)
Akkor alakul ki, amikor a tágult és megnagyobbodott visszerek előreesnek a végbélből a záróizmon át, és már nem helyezhetőek vissza. Gyakran erős préselés (pl.: székrekedés, szülés) okozza. Az előreesett aranyér felszíne irritálódik, ezért gyakran váladékozás, vérzés, kisebesedés kíséri.
Visszérgyulladás, fertőzés, fekély
Az aranyeres csomót borító vékony nyálkahártya sérülékeny, ezért bármilyen irritáció következtében kialakulhat helyi gyulladás, amely könnyen el is fertőződhet (elsősorban a sérült hámfelszín széklettel történő érintkezése következtében). Ez szisztémás gyulladást, fertőzést is okozhat, emellett fekély is kialakulhat az érintett területen.
Trombózis, érelhalás
Elsősorban a kizáródott aranyérben fordulhat elő trombózis vagy érelhalás, amelyben az előreesett erek keringése romlik, vagyis az erekben keringési akadály alakul ki. Ilyen esetekben az erek fájdalmasak, gyulladtak, heves panaszokat okoznak, és könnyen elfertőződhetnek, ezért mielőbbi orvosi vizsgálatot igényel az állapot.
Vérzés
Az aranyérbetegséggel járó leggyakoribb panasz a vérzés, amely még a kis aranyeres csomók esetén is előfordul, székelést követően a WC-papíron észlelt friss, élénkpiros vércsík formájában. A vérzés a sérült hámfelszín irritációja miatt alakul ki, és rendszerint csak néhány cseppnyi vér ürül. Jelentős vérzést általában nem okoz a visszérhálózatból induló vérzés, de ritkán előfordul a jelentősebb vérvesztés is, azonban ilyen esetekben mindenképpen orvoshoz kell fordulni az esetleges komolyabb kiváltó okok azonosítása céljából.
Vérszegénység, vashiány
Hosszabb ideje fennálló aranyeresség az elhúzódóan jelentkező vérvesztés következtében hosszú távon vérszegénységet is okozhat. Ugyan aktuálisan kevésnek tűnik a vérvesztés, azonban a kezeletlen aranyérbetegség tulajdonképpen folyamatos vérzést vált ki a szervezetben, amely fontos anyagok (pl. vas) hiányát okozhatja. A vérszegénység vezető tünetei a fáradtság, fázékonyság, koncentrációzavar, ingerlékenység és a sápadt bőr.
Végbéldaganat
A legfontosabb tudnivaló az aranyér tüneteinek észlelésekor, hogy friss piros vérzés esetén mindig ki kell zárni a daganatos elváltozást is. Emiatt az aranyér kivizsgálása során esetenként végbéltükrözést is javasolhat a szakorvos. Emellett a régóta fennálló aranyeresség, a krónikus hámirritáció, a gyulladás és a mögöttesen kialakult székletpangás megalapozhatja a rosszindulatú folyamatok kialakulását is, ezért érdemes idejében kezeltetni a kellemetlen tünetekkel járó aranyérbetegséget.
A leggyakoribb aranyér szövődmények
Aranyeres krízis
A belső aranyeres, tágult visszeres csomók kizáródását jelenti a végbél záróizomzatának külső felszínére. Az aranyeres krízis heves fájdalommal jár, a beteg ülni vagy akár állni sem bír, elesettséget érez, továbbá rendszerint hőemelkedés vagy láz is kíséri az állapotát. A visszerek ebben az állapotban gyakran már nem visszahelyezhetőek, illetve maguktól sem húzódnak vissza. Ez a panasz akár sürgős sebészeti beavatkozást is igényelhet, emiatt mindenképpen (sebész vagy proktológus) orvoshoz kell fordulni.
Aranyér előreesés (anális prolapszus)
Akkor alakul ki, amikor a tágult és megnagyobbodott visszerek előreesnek a végbélből a záróizmon át, és már nem helyezhetőek vissza. Gyakran erős préselés (pl.: székrekedés, szülés) okozza. Az előreesett aranyér felszíne irritálódik, ezért gyakran váladékozás, vérzés, kisebesedés kíséri.
Visszérgyulladás, fertőzés, fekély
Az aranyeres csomót borító vékony nyálkahártya sérülékeny, ezért bármilyen irritáció következtében kialakulhat helyi gyulladás, amely könnyen el is fertőződhet (elsősorban a sérült hámfelszín széklettel történő érintkezése következtében). Ez szisztémás gyulladást, fertőzést is okozhat, emellett fekély is kialakulhat az érintett területen.
Trombózis, érelhalás
Elsősorban a kizáródott aranyérben fordulhat elő trombózis vagy érelhalás, amelyben az előreesett erek keringése romlik, vagyis az erekben keringési akadály alakul ki. Ilyen esetekben az erek fájdalmasak, gyulladtak, heves panaszokat okoznak, és könnyen elfertőződhetnek, ezért mielőbbi orvosi vizsgálatot igényel az állapot.
Vérzés
Az aranyérbetegséggel járó leggyakoribb panasz a vérzés, amely még a kis aranyeres csomók esetén is előfordul, székelést követően a WC-papíron észlelt friss, élénkpiros vércsík formájában. A vérzés a sérült hámfelszín irritációja miatt alakul ki, és rendszerint csak néhány cseppnyi vér ürül. Jelentős vérzést általában nem okoz a visszérhálózatból induló vérzés, de ritkán előfordul a jelentősebb vérvesztés is, azonban ilyen esetekben mindenképpen orvoshoz kell fordulni az esetleges komolyabb kiváltó okok azonosítása céljából.
Vérszegénység, vashiány
Hosszabb ideje fennálló aranyeresség az elhúzódóan jelentkező vérvesztés következtében hosszú távon vérszegénységet is okozhat. Ugyan aktuálisan kevésnek tűnik a vérvesztés, azonban a kezeletlen aranyérbetegség tulajdonképpen folyamatos vérzést vált ki a szervezetben, amely fontos anyagok (pl. vas) hiányát okozhatja. A vérszegénység vezető tünetei a fáradtság, fázékonyság, koncentrációzavar, ingerlékenység és a sápadt bőr.
Végbéldaganat
A legfontosabb tudnivaló az aranyér tüneteinek észlelésekor, hogy friss piros vérzés esetén mindig ki kell zárni a daganatos elváltozást is. Emiatt az aranyér kivizsgálása során esetenként végbéltükrözést is javasolhat a szakorvos. Emellett a régóta fennálló aranyeresség, a krónikus hámirritáció, a gyulladás és a mögöttesen kialakult székletpangás megalapozhatja a rosszindulatú folyamatok kialakulását is, ezért érdemes idejében kezeltetni a kellemetlen tünetekkel járó aranyérbetegséget.
sodika
May 07, 2021 14:28:56
A választékos kifejezésmód akkor fontos, ha fiatal vagy, és feltétlenül demonstrálni akarod, hogy érdemes téged komolyan venni. Amikor viszont már letettél valamit az asztalra, megengedheted magadnak, hogy lazábbra és flegmára vedd a figurát, akárcsak a Havas Henrik. Ezt egy olyan állapot, amit ki kell érdemelni.
May 07, 2021 14:28:56
X
May 07, 2021 14:28:57
Te vagy a nemzetellenes 6 éve elmenekültél az országból és csak nyugdijas korodban kívánsz visszatérni. És pedofil is vagy.
May 07, 2021 14:28:57
Ásó27
(
x68)
May 07, 2021 14:29:40
x68)
sneci, baj van a kakilóddal?:)))
Kakilóba rakta a Zsery, azóta vérzik :))))
Ogre papa
(
x1)
May 07, 2021 14:29:42
x1)
Véres a kulája, és az anyjának picsog róla 40 évesen ahelyett, hogy orvoshoz menne :D kurva jó
Nem tud orvoshoz menni ezt ecsetelte mert egy csomó mindent elbaszott l/nem jelentete be vagy nem időben.
sodika
May 07, 2021 14:29:47
Aczél trollkodik veletek. :D
May 07, 2021 14:29:47
Ásó27
(
x68)
May 07, 2021 14:30:12
x68)
A választékos kifejezésmód akkor fontos, ha fiatal vagy, és feltétlenül demonstrálni akarod, hogy érdemes téged komolyan venni. Amikor viszont már letettél valamit az asztalra, megengedheted magadnak, hogy lazábbra és flegmára vedd a figurát, akárcsak a Havas Henrik. Ezt egy olyan állapot, amit ki kell érdemelni.
A választékos kifejezésmód miatt használod a cigányok általt kedvelt kifejezések sokaságát?
Ásó27
(
x68)
May 07, 2021 14:30:21
x68)
Vagy vérzik a segged
Streamer Koldus
(
x2)
May 07, 2021 14:31:04
x2)
PEDOFIL VAGY!
sodika
May 07, 2021 14:31:32
Pont ma voltam az fogorvosnál, hogy végre lehúzhassa a kártyámat. Az új szemüvegemet el elhoztam.
Este megrendelem a dioptriás VR lencsét, meg befizetem az önkormányzati bírságot, és csomó dolgot intéztem.
Talán tényleg kameraszerelős live is lesz.
Este megrendelem a dioptriás VR lencsét, meg befizetem az önkormányzati bírságot, és csomó dolgot intéztem.
May 07, 2021 14:31:32
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 07, 2021 14:31:38
x8)
Gyagyás ne fossál,csak aranyered van.
Sok növényi rostot kell fogyasztanod.
Tehát kezdd el fölenni a földről a karton és wc papir halmokat, majd jöhet az elbaszott ágynemű tartó pozdorja lapjai.Ugyse passzol az ágyadhoz.
Ezzel 2 legyet is üthetsz 1 csapásra.
Megszűnik az aranyered, és tisztaság is lesz,nem kell takaritanod!:-DD
Sok növényi rostot kell fogyasztanod.
Tehát kezdd el fölenni a földről a karton és wc papir halmokat, majd jöhet az elbaszott ágynemű tartó pozdorja lapjai.Ugyse passzol az ágyadhoz.
Ezzel 2 legyet is üthetsz 1 csapásra.
Megszűnik az aranyered, és tisztaság is lesz,nem kell takaritanod!:-DD
seymour schwartz
(
x6)
x6)
Nem csak ő mondta, Hahó!
-
May 07, 2021 14:32:11
Véres seggű kis faszkalap, milyen színű volt a vér? Orvos ismerős kérdezi.
May 07, 2021 14:32:11
vladrl
(
x8)
May 07, 2021 14:32:24
x8)
Kedvencem amikor valami drotkotel palyan volt a miskolciakkal sodi, erzodott a szubhuman krealmanyok iq szintje: gyere cigany!
Ogre papa
(
x1)
May 07, 2021 14:32:28
x1)
Te mégis mit tettél le az asztalra?
Mert amit eddig észrevettem az az hogy elbasztál 40 évet és 20 húsz milliót és mégis Zsery került be az ország egyik legnagyobb és legnézettebb online politika csatornájába amire összesen 0 nulla forintot költött.
Hahó
(
x136)
May 07, 2021 14:32:31
x136)
Pont ma voltam az fogorvosnál, hogy végre lehúzhassa a kártyámat. Az új szemüvegemet el elhoztam.
rendeld meg a rollert, te véres picsájú pedofil!
broni
(
x45)
May 07, 2021 14:32:45
x45)
múltkor 1, 5 méterrre kilógott az aranyerem, alig bírtam visszatömködni)))))))))))))))
Puha Slag
(
x7)
May 07, 2021 14:32:58
x7)
Zulu felhivta már a terroristákat?
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Ogre papa
(
x1)
May 07, 2021 14:33:19
x1)
Lebuktál.
Zsery olyan komolyan kakilóbatett, hogy megállás nélkül vérzik a lyukad.
Ogre papa
(
x1)
May 07, 2021 14:34:39
x1)
Majd szólj legközelebb a fogorvos bácsinak hogy a tampont ne a szádba hanem az anuszodba tegye.
sodika
May 07, 2021 14:35:10
Ahol elég kifejező az is, elég az.
Az érettebb személyiség már felismeri, hogy minden helyzetben pont annyire szükséges bonyolítani a mondanivalót, amennyire az adott helyzet, közönség, vagy téma azt megkívánja.
Minden más tudálékos kivagyiság.
Vagy jogi óvatoskodás, de annak is vannak szintjei.
A dr. Monostory Attila a sokszori rágalmazási feljelentés után kezdett el olyanokat mondani, hogy "nem kizárhatóan tudhatóan" ahelyett, hogy a korrupt gecikről annyit mondott volna, hogy "fúj".
May 07, 2021 14:35:10
Rántott Headshot
May 07, 2021 14:35:24
És a roller?
May 07, 2021 14:35:24
Hahó
(
x136)
May 07, 2021 14:35:33
x136)
Zulu felhivta már a terroristákat?
most gyászol, és a trónutódlással van elfoglalva, nem tud telefonálni.
444.hu/2021/05/07/meghalt-a-zuluk-kiralynoje-nem-tudni-ki-koveti-majd-a-tronon
bojlertestű piton
(
x1)
May 07, 2021 14:35:50
x1)
Nem úgy volt, hogy már megrendelted a VR lencsét? Meg amúgy is minek kell? Nem is használod :D
sodika
May 07, 2021 14:36:00
Trollkodik veletek :)
May 07, 2021 14:36:00
broni
(
x45)
May 07, 2021 14:36:03
x45)
Endre, most ne figyelj, ez neked nem tetsző tartalom!
Ezt kifejezetten Broni profnak küldöm!
youtu.be/pkq9NKvbUzU
Ezt kifejezetten Broni profnak küldöm!
youtu.be/pkq9NKvbUzU
nszksz. recska.
Hahó
(
x136)
May 07, 2021 14:37:15
x136)
még tagadási fázisban van a véres picsájú pedofil.
sodika
May 07, 2021 14:37:19
És a roller?
Bár mondjuk hiába olcsó ott, ahol nem hozható el részletre, mert nekem úgy kell.
May 07, 2021 14:37:19
-
May 07, 2021 14:37:35
Milyen színű volt a vér, hülyegyerek. Erre válaszolj.
May 07, 2021 14:37:35
Streamer Koldus
(
x2)
May 07, 2021 14:37:43
x2)
Ne kameraszerelős live legyen, hanem tisztázós live, ahol végre tisztázod magad, hogy nem vagy pedofil. Bár az vagy :D
Ogre papa
(
x1)
May 07, 2021 14:37:47
x1)
Nagyon vérzik a lyukad?
Mert akkor itt lenne az ideje egy tampon kicsomagolós livenak.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
May 07, 2021 14:38:05
x7)
Takarodj végbéltükrözésre!
Nemfatyle
(
x7)
May 07, 2021 14:38:08
x7)
Melyik gorillapodot dugdostad a seggedbe amitől kisebesedett?
Statisztikus Sanyi
(
x2)
May 07, 2021 14:38:21
x2)
Nem akarnék a figyelemkurvulás útjára lépni 10+ éves sztorikkal, de látva Sodi vergődését (ami igen nagy örömmel tölt el) lehet, hogy ha nem is a Partizánon, de mondjuk 1-2 saját flokkepizódban lesz majd még kontent ezekről a 2006-2010 közötti dolgokról, amikben a történet snecológiai vonyatkoszásai is kidomborításra kerülnek :)
Amúgy őszintén én eddig az első Rablópártok film alapján naivan azt gondoltam, hogy Blogin is csak egy olyan szerencsétlen megvezetett áldozata ennek az egész Stekler-Seres-Gődény-stb bulinak, mint amilyen én is majdnem lettem, de így utólag látva, hogy ebben a Bombahír óta masszívan benne voltak TC-vel együtt (ráadásul a "Malaczfigyelő" által is idézett kommentek alapján TC a mai napig nem tartja ezt az egészet vállalhatatlannak, inkább vagdalkozik és fenyegetőzik még mindig) ebben van még pár meghúzódó szál, amit talán érdemes felgöngyölíteni.
Ügyfélkapus troll
May 07, 2021 14:38:25
Smileyzol, tehát hazudsz.
Mi baja van a kakilódnak, mesélj.
Van itt orvos is, ne a jogász anyádnak sírjál róla, ő úgyse tud segíteni.
May 07, 2021 14:38:25
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
May 07, 2021 14:38:56
x7)
Rollert részletre... :))) csóró sodi a sodi, vérző végbéllel, ilyen egy pedofil élete.
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 07, 2021 14:39:19
x10)
Ez mi, hogy ha nem SHIKER!!!
vladrl
(
x8)
May 07, 2021 14:41:37
x8)
Nemtom ti hogy vagytok vele, de ez szerintem csak szules elotti problema sodinal, hogy neha verzik. Tagul a popo, hogy kijohessen rajta majd a kis halacska, amit megevett, es soron taplal. Mondhatjuk egyfajta ferfi menstruacionak is.
Nemfatyle
(
x7)
May 07, 2021 14:41:42
x7)
Mostmár értem, azért kell a roller, mert már úgy fáj a vérző picsád, hogy nem tudsz ülni a biciklin XDD
Ogre papa
(
x1)
May 07, 2021 14:44:09
x1)
Ha lesz valamilyen videó azért valamilyen rejtett utalást(nem Márk nem olyat) küldhetnél Endrének pl:
-Hogy nem vagyok olyan elmeháborodott hogy 40 évet és 20 millió forint költsek olyan dolgokra amik semmilyen hasznot nem fognak hozni
-Én nem fizetek milliókat puszira vagy bemondás alapján.
Csak hogy Pedofil Endre vegye a lapot.
sodika
May 07, 2021 14:45:00
Nincs olyan, hogy "10+ éves sztorik". Minden, ami most van, azok történelmi következménye, és minden, ami 15 év múlva lesz, a mostani történéseké. Ráadásul az utóbbi alakítása pont azon múlik, hogy emlékszünk-e az előbbiek tanulságaira.
May 07, 2021 14:45:00
Ásó27
(
x68)
May 07, 2021 14:45:04
x68)
Emélkszel a pedofil botrányra? :DDDD
Ásó27
(
x68)
May 07, 2021 14:45:31
x68)
Nincs olyan, hogy "10+ éves sztorik". Minden, ami most van, azok történelmi következménye, és minden, ami 15 év múlva lesz, a mostani történéseké. Ráadásul az utóbbi alakítása pont azon múlik, hogy emlékszünk-e az előbbiek tanulságaira.
70 eurón sírsz a rollerrel kapcsolatban, miközben bemondásra küldöd a pénzt mindenkinek WUn?
vladrl
(
x8)
May 07, 2021 14:46:31
x8)
Te gyurcsany miatt koltoztel linzbe, igaz?
Ogre papa
(
x1)
May 07, 2021 14:46:51
x1)
Szóval az a jövő történelme, hogy Zsery 0 nulla forintból bekerült az ország legnagyobb és legnézettebb online politika csatornájába míg te 40 év alatt és 20 húsz millió elköltése után sem jutottál semmire sem?
Streamer Koldus
(
x2)
May 07, 2021 14:47:08
x2)
Mennyi sört ittál a mai nap?
SyntaxError
(
x24)
May 07, 2021 14:47:40
x24)
Ismerve a kivételesen jó tájékozódási képességed, mégha a spájzba is lennél, ki már tuti nem találnál onnan.
Egy sima szobából sem tudtál kijönni. Hátmég egy sötét spájzból... ne vicceljünk már.
Szerintem eleve kerülöd is az ilyen helyeket, nehogy bennragadj és miután nem hiányzol senkinek, ott rohadj meg.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Egy sima szobából sem tudtál kijönni. Hátmég egy sötét spájzból... ne vicceljünk már.
Szerintem eleve kerülöd is az ilyen helyeket, nehogy bennragadj és miután nem hiányzol senkinek, ott rohadj meg.
sodika
May 07, 2021 14:48:13
Nagyobb, értsd: 1000 euró feletti tudatos kiadásom három volt az elmúlt 5 évben összesen:
1) laptop (1800 euró)
2) gamer PC (1400 euró)
3) drón (1600 euró)
És semmi több.
May 07, 2021 14:48:13
Ásó27
(
x68)
May 07, 2021 14:48:30
x68)
Trollok! Segítsünk költeni sodi pénzét, keressünk neki egy jó ajánlatot arra a rollerre!
Penzmento
(
x6)
May 07, 2021 14:48:50
x6)
Mennyire kell ahhoz retardnak lenni, hogy egy ilyen súlyosan mentális és pszichés defekciókkal rendelkező gyereket ne vigyenek el az amúgy akkor még tehetős szülők szakemberhez?
🕎Endigame🕎
Ásó27
(
x68)
May 07, 2021 14:49:17
x68)
1) laptop (1800 euró)
2) gamer PC (1400 euró)
3) drón (1600 euró)
És semmi több.
1) laptop (1800 euró)
2) gamer PC (1400 euró)
3) drón (1600 euró)
És semmi több.
Igen, mégis küldtél most a fordos néninek, a dörpének és Kovács Márknak is. Ezért vagy mínusz 19 millában.
sodika
May 07, 2021 14:49:18
Ja bocsánat, vagy még egy negyedik: a Valve Index. (1090 euró). De több tényleg nincs.
May 07, 2021 14:49:18
Ogre papa
(
x1)
May 07, 2021 14:49:31
x1)
Ismerve a kivételesen jó tájékozódási képességed, mégha a spájzba is lennél, ki már tuti nem találnál onnan.
Mindenki látta mit le nem művelt az erkélyen.
PedoEndre számára az az erkély olyan volt mint a fűrész film szereplőinek egy egy megoldandó feladat.
Ogre papa
(
x1)
May 07, 2021 14:50:16
x1)
Ja bocsánat, vagy még egy negyedik: a Valve Index. (1090 euró). De több tényleg nincs.
Milyen érzés hogy 40 év és 20 húsz millió elköltése után sem jutottál be az ország egyik legnagyobb és legnézettebb online politika csatornájába?
Ásó27
(
x68)
May 07, 2021 14:50:17
x68)
Az is megérte az árát.
Biztatási kár
(
x10)
May 07, 2021 14:50:26
x10)
Na, gyagyás, ha lehet fokozni a napot, akkor az megtörtént.
Megígértem, ha lesz közös beszélgetés Partizánékkal, akkor megemlítelek. Én a szavamat betartottam.
Baszki, én úgy beégtem veled. Azt mondták, hogy olyan büdös a csávó, hogy "ide nem jöhet".
Én meg azt hittem márkcica csak túloz, hogy egy flakon tusfürdőt használsz el naponta.
Lehet, hogy összefüggésben van azzal, amit Aczél Úr ír?
Megígértem, ha lesz közös beszélgetés Partizánékkal, akkor megemlítelek. Én a szavamat betartottam.
Baszki, én úgy beégtem veled. Azt mondták, hogy olyan büdös a csávó, hogy "ide nem jöhet".
Én meg azt hittem márkcica csak túloz, hogy egy flakon tusfürdőt használsz el naponta.
Lehet, hogy összefüggésben van azzal, amit Aczél Úr ír?
sodika
May 07, 2021 14:50:33
500 és 1000 euró között, ami a Roller is csak két dolgot vettem.
1) mobil
2) tablet
És itt kifújt.
Minden más ezeken kívül 500 euró alatti tétel volt.
Minden.
1) mobil
2) tablet
És itt kifújt.
Minden.
May 07, 2021 14:50:33
Hahó
(
x136)
May 07, 2021 14:50:34
x136)
1) laptop (1800 euró)
2) gamer PC (1400 euró)
3) drón (1600 euró)
És semmi több.
1) laptop (1800 euró)
2) gamer PC (1400 euró)
3) drón (1600 euró)
És semmi több.
plusz a karakszoba 3000, plusz márknak cigi, vodka, stb., 5000.:))
púpospúp
(
x2)
May 07, 2021 14:51:23
x2)
ez a 4 tétel elkurvul Kovács Márk Zoltánra költött pénzekhez képest, az ő csicskítása sokkal többe került neked
sodika
Én Gulyás Marcival az életemben nem találkoztam.
Mi a faszról beszélsz? :D
Ogre papa
(
x1)
May 07, 2021 14:51:29
x1)
1) mobil
2) tablet
És itt kifújt.
Minden.
1) mobil
2) tablet
És itt kifújt.
Minden.
A 0 nulla forint és a 20 húsz millió forint között mennyi különbség van?
Ásó27
(
x68)
May 07, 2021 14:51:46
x68)
Nem is fogsz :)))
Jelentéktelen kis genny vagy.
Ogre papa
(
x1)
May 07, 2021 14:52:21
x1)
És nem is fogsz a következő 40 évben és a következő 20 húsz millió után sem.
Nemfatyle
(
x7)
May 07, 2021 14:52:47
x7)
1) mobil
2) tablet
És itt kifújt.
Minden.
1) mobil
2) tablet
És itt kifújt.
Minden.
Tehát olcsó kacatokra szórod el a pénzed, ezt tudtuk eddig is. Az viszont új infó, hogy vért szarsz, erről mesélj
Ásó27
(
x68)
May 07, 2021 14:53:06
x68)
mínusz 19 milliótól én is vért szarnék
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
May 07, 2021 14:53:19
1) laptop (1800 euró)
2) drón (1600 euró)
3) gamer PC (1400 euró)
4) Valve Index (1090 euró)
5) mobil (800 euró)
6) tabler (700 euró)
És itt kifújt.
Az elmúlt 6 évben évente átlag egy dolgot vettem 500 euró felett, és ezek azok. Minden más 500 euró alatti apróság volt, még a vlogger kamerám is csak 450.
2) drón (1600 euró)
3) gamer PC (1400 euró)
5) mobil (800 euró)
6) tabler (700 euró)
És itt kifújt.
Az elmúlt 6 évben évente átlag egy dolgot vettem 500 euró felett, és ezek azok. Minden más 500 euró alatti apróság volt, még a vlogger kamerám is csak 450.
May 07, 2021 14:53:19
Ásó27
(
x68)
May 07, 2021 14:54:01
x68)
1) laptop (1800 euró)
2) drón (1600 euró)
3) gamer PC (1400 euró)
5) mobil (800 euró)
6) tabler (700 euró)
És itt kifújt.
2) drón (1600 euró)
3) gamer PC (1400 euró)
5) mobil (800 euró)
6) tabler (700 euró)
És itt kifújt.
Értem, mínusz 19 millióban vagy. Mi a baj akkor?
147 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Megint akarsz tőlem egy nyitott tenyeres pofont?
A troll bácsiknak miért nem újságolod el hogy amikor vissza akartad dugni a netet a rénszarvas arcodnál fogva löktelek vissza a kotorékodba?
Azt már nem mered elmondani nekik? Te gyáva szar!
Annyira voltál te kemény, hogy ha csak rádnéztem te már azonnal össze rezzentél, valamelyik trollnak biztosan megvan az a GIF.