Broni jelszava a legegyszerűbb
Palvinbarbiszarja
Ez ety fosh!
:D:D
Hát.. ha egyszer ne adj isten a recskást látnám a hajtóműnél, akkor azonnal leszállnék
hehe
Ne gondolkozz nem áll jól neked:-D
A lájvot lődd fel helyette:-D
Valaki(k) közbenjártak az érdekében Bezosnál. Állítólag.
Na tejhabosítás, csá.
egy a lenyeg, hogy te dögölj meg a többi csak tartozek, erted faszfej?
irt, nemetul, angolul es spanyolul egy fenyegetö levelet, hogy kirugatja a vezetöseget, de meglebegtette azt az opciot is, hogy felvåsårolja öket a cegcsoportjåba.
Jóvan már zsodrák, jó zsidó létedre a létezéseddel kavarod a szart és most ennek örülsz, ez is fajtajelleg. De akkor legalább ne tagadd le a származásodat.
Ingatkanügyek
nemtom, én kb 25 éve tolom, kb 20 éve mindennap kávé+ jointtal indítom s napot, de ilyen szintű paranoiát és hangulatváltásokat még soha nem produkáltam. vannak ott fondok a spanglitól függetlenül
Én a 20:00-ás fegyverszünet előtt csak annyit üzennék, hogy a fű, ahogy minden más drog, valójában egy szörnyeteg. Nem vagyok álszent, rekreációs jelleggel eldurrantok néha én is egy spanglit, és bevallom, volt egy kemény évem, amikor ez napi szintű dolog volt nálam.
Én kívánom ennek az embernek, hogy le tudjon jönni róla, és rendeződjenek a sorai, mert annak, aki ezen él, igazából nem sok élete van, bár mit nevezünk annak, ugye? Elveszi az ember ambícióit, izolálja szociálisan a környezetétől, és nélküle ráadásul aludni sem tud. Nem mindenki Snoop Dogg, hogy tud ezzel élni, illetve megteheti, hogy ezzel éljen.
A többségből hosszútávon egy zombit farag, és nyilván kecsegtető a helyzet, hogy szívásból meg hülyéskedésből meg lehet élni, de a valóság előbb-utóbb arcon bassz, aztán ott találja magát az ember 40 évesen, család, barátnő nélkül, ahogy tinikkel bulizik, és összeszarja magát attól, ha valaki megfenyegeti, hogy a rokonainak beköpik. Ez is gyernőttség, Sodi életétől nem sokban különbözik.
Akinek rendezett élete van, az nem ér rá minden este hobbistreamelni, aki hatalmas szerződéseket köt, az nem a magyar vasutat választja, aki józan, az nem pusztítja magát minden este. Sajnálom, hogy egy viszonylag jó képességű gyerek veszett oda a cucc miatt. Ha valaki magát jelenti fel, hogy oregánózik, az valszeg segítséget kér, mert maga is belátta, hogy nem tud szabadulni tőle, és ez nem ma volt, hanem sok-sok éve.
Félre ne értsetek, nem akarok drogprevenciós tréninget tartani, ez inkább konkrétan ennek az embernek szól viszonylagos jószándékkal. Én a legjobbakat kívánom, de tényleg!
hehe
herbál is lehet.anyámnak crackpipája van.
:DDDDDDD
Ez ety fosh!
Duplacsavar: a hsz IP címe egy VII. ker-i lakásra mutat, ahonnan tömény fűszag áramlik ki az ablakon.
Ez olyan izgi, már senki se tudja senkiről, kicsoda. Lehet hogy én is Adda vagyok :) Meg a feleségem is Adda!
tévedsz, mert itt mindenki sodi, hahó!
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Ez.
Aczél tegnap kőkeményen beleállt ebbe az eltorzított hangú telefonálós dologba, beígérte, hogy szét lesz baszva mindenki, akinek köze van ehhez, mert ő nem szarral gurigázik, stb. Zulu pedig azt állítja, hogy erős a gyanú, hogy Adda kamuzik ezzel kapcsolatban. Akkor ezek szerint Aczélt is átbaszta? Vagy Aczél is benne van a buliban? HÍDANGOLNA, SEGÍTS!
www.youtube.com/watch?v=exozslWZvUo
gyagyås mindennek az oka xd
7-8 eve megtanultam, hogy broni linkre nem klikkelek, de lassan teszek egy uj probåt :-)
jó csajok, és élnek.
akkor klikkelj a linkre es meselj, en hiszek neked :-)
nszksz fijjjam.rendes ember vagy, tiszta lelkiismerettel alszol 11-ig józanul.
Még szeretnék tudni aludni, ez túl kemény próbatétel!
Mifaaaaaaaaaaaan
nem gore!!!!!!!!!!!!!!!!barbira meg a sörre!!!!!!!!!!!!
Broni ezzel van egy nagyon komoly probléma amivel a hittérítőket szoktam leszerelni, az eredeti sztori valamelyik sledgehammer lemezújságban volt.
Kezdetben volt Ádám (Addaboy?) Éva, Káin és Ábel. Káin megölte Ábelt tehát maradtak hárman, ugye?
Erre szokott a hittérítő biccenteni. Ilyenkor jön az a kérdés hogy "és ugye belőlük sokasodott el az emberiség a földön?" Erre is igen a válasz.
Na akkor ki kit baszott meg?
:D Szóval lehet hogy ketten maradnátok Barbival de akkor ha lányod születne őt is meg kéne dugnod, ha fiad akkor neki is az anyját. Bár ez Sodi esetében nem lenne gond.
90 napos banja volt
Vagy egy beteges hazudozó retard felhívta a barátait a twiccsnél és elintézte neki
Rád bízom melyik a valószínűbb
nem perma bant kapott?
hol a flokk?
A nyilvánosság előtt annyit tudok mondani, hogy a jelszavakat titkosítva tároljuk (megint csak iparági standardek miatt), én sem férek hozzájuk, és ezért a próbálkozásokat sem rögzíti a rendszer, mert utalhatnának az igazi jelszavakra.
A többit meg megbeszéljük jövő hét szombaton, ha jössz a zsinagógába.
Én nem bevédtem, csak úgy gondolom, hogy itt több van a háttérben, mint amit a többség gondol. Nézem Adda műsorát, olvasom a fórumot, és még így sem értem, hogy mi a fasz történik, csak azt látom, hogy egyes emberek iszonyatos zsigeri indulattal reagálnak apró faszságokra. Hídangolnára lenne szükségünk, nem retardozásra.
:D Szóval lehet hogy ketten maradnátok Barbival de akkor ha lányod születne őt is meg kéne dugnod,
az emberiség érdekébe!!!!!!!!!!!!!!!!!csak ne legyen kövér meg pattanásos.
Az iparági standard nem a titkosított jelszó hanem a jelszó hash. Nem ugyanaz mivel a hash egyirányú adatvesztéses cucc.
Több van a háttérben. Ezt mondja ő is folyton. Hogy olyan dolgok vannak a háttérben, amiről nem is tudhatunk. Nagyon nagy dolgok. Máskor meg pont, hogy tudnunk kellene. Értenünk kellene. De nem értjük.
Nézd meg valamelyik rantolós streamjét. Például az utolsót, és látni fogod az írást a falon.
Próbáltam konyhanyelven fogalmazni. Ha kétirányú titkosítással lenne megoldva, akkor meg tudnám ismerni a jelszavakat, és ilyen erővel lehetne loggolni, hogy mivel próbálkoznak.
Sima bcrypt-et használ a fórum egyébként a PHP-s password_hash-en keresztül.
azt hittem tudok magyarul, de nam :-)) asszem jobb is ha nem ertem ezeket.
Nem tudom mi van ma velem, nem tudok írni.
Értem, mire gondolsz. Nagy titkolózások, kontentvisszatartás, majd meglátjátok, új fórum, gonosz sokcsillagos regisztrációk, IRL adok-kapok a háttérben stb. De fel nem foghatom, hogy mi hasznot remél belőle. Sima trollkodásként azért elég fura lenne, hogy elmentek Aczéllal Goldához, aztán majd jól nem tudunk meg semmit az egészről, mert bibibiiii én tudom, ti meg nem. Ez utoljára talán általános iskola alsóban volt szokás.
Nem tudom minek lehetne nevezni egy olyat aki petíciót indított, hogy engedjék vissza ezt a pszchiópatát twitchre csak mert utálja a fórumot. Nem csak te nem érted ezeket a rendszertelen random kirohanásokat.
Én nyilván nem látok bele a lelkivilágába, tehát tévedhetek is, de megpróbállak rávezetni a válaszra egy kérdéssel:
Kisboros mit remélhet attól, hogy egyik pillanatban kaszablokkázik, a másikban meg arról sír, hogy őt bántja a fórum?
Semmit, mert skizofrén.
Asdaboi menj mar innen
🕎Endigame🕎
dehát hitvány patkány esetében is pont ez történt, elment sodibához, megcsinálta a videót, majd azt mondta, hogy nem mondom el nektek mit mondott az öreg. ja nem.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Eddig is fasza volt az állításod szerint. Valójában meg egy igénytelen fos.
Ez ety fosh!
Az előző 2 héten is ezt mondtad. Az előző 2 epizódnál unalmasabbat nem publikáltál ebben az évben. Tudjuk, mennyit ér a szavad.
És a beígért stream?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Pontosan.
Az emberek nem mindig racionálisak. Nem csak a retardok, senki. Aki esetleg azt hiszi magáról, hogy mindig racionálisan dönt, az biztosan azok közé tartozik, akik kevésbé racionálisak.
Egyik végén a skálának ott vannak a jó önismerettel, és intellektussal rendelkező, ambíciózus emberek, a skála másik végén pedig sodika, kisboros és a többi retard, akik másból se állnak, mint önsorsrontásból.
Adda, ahogy szinte mindenki más is a világon valahol a két véglet között helyezkedik el.
Vannak elméleteim, hogy Addának milyen - megítélésem szerint nem túl racionális - céljai lehettek, de mivel nem ismerem, és lehet, hogy teljesen mellélövök, nem fogom megosztani őket.
A lényeg, hogy nem mindig van dupla csavar. Nem minden és mindig azért történik, mert van mögötte egy magasabb racionálisan indokolható cél. Néha az emberek ok nélkül, vagy hülye ok miatt cselekszenek úgy, ahogy.
De ne nekem higgy ebben. Nézz meg pár adda streamet, amikben drámázik, és vond le a következtetéseket magad.
Szerző: TwitchSupport May 08, 2021 11:43:58
vs.
addaboy fb 12:09
Büdös kobold, porondra, ha már van twitched. 8-tól csak rád figyelünk. Az éjfélből vasárnap este lesz, akkor pedig már senki nem lesz kíváncsi rád.
Már előtte beírta egy trolléga ide, sodi twitch néven, csak broni miatt senki sem kattint linkekre
igaz:
sodi twitch May 08, 2021 10:29:44
azt hittem ip-csabda.
Retard, nem tervezed, hogy legurulsz a faszba és nem próbálsz pluszokért kurválkodni itt a semmit sem érő kommentjeiddel?
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Fórizs mindenben is benne van akkor ezek szerint. Legutóbb a Bíró Icás kilakoltatásnál visítozott a háttérben.
Én majd szuratlak és talán majd donételek is kicsit!
De a geciskedés az biztos, nagyon kemény dajzís arc vagyok!
korábban úgy volt, hogy baszó = arszlan. üDV dUBLINBÓL mINDENKINEK ?
Lehetséges, de ez a baszó nem egy komplett idióta, mert volt pár másik, egészen értelmes kommentje is a fórumon.
Mondjuk arszlan se biztos, hogy idióta volt... komoly, interdiszciplináris tudományos munkát igénylő kérdések ezek.
de az ki volt, aki "basztam" piros futófényt tett be? az egy zseni.
Örebro
(
x17)
May 08, 2021 16:35:26
x17)
hålistennek a feltöreses resz nekem egy måsik nyelven irodott amit nem ertek, de talån az adda sagåt le is lehet zårni, ennyi volt a fiu ha leteszi a cuccot meg fel is nöhet. na halggyunk!
Örebro
(
x17)
May 08, 2021 16:37:57
x17)
mondjuk az kicsit elszomorit, hogy az en accoountomat nem probålta feltörni, pedig a jelszavam a broniinorb nem egyszeru.
Szteppen
(
x3)
May 08, 2021 16:42:19
x3)
mondjuk az kicsit elszomorit, hogy az en accoountomat nem probålta feltörni, pedig a jelszavam a broniinorb nem egyszeru.
Broni jelszava a legegyszerűbb
Palvinbarbiszarja
gyakorlott gyagyás
May 08, 2021 16:44:19
Na mehetnek a twitch livok SODI nyomjad a főzős kontentet meg a nem létező kastély gameplayt!!!
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
May 08, 2021 16:44:19
sodika
May 08, 2021 16:46:03
Tiszta szappanopera, ki ki ellen van.
nemtomkövetni
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
nemtomkövetni
May 08, 2021 16:46:03
Magyarország rémálma
(
x7)
May 08, 2021 16:47:10
x7)
Sodi! Lesz ma szerelős live??? Meg kellene ünnepelni a Twitch visszakapását! Kis setup bővítés, meg hitelke. De inni se felejts el rá! A bankos melócsánál is hogy bejött!
:D:D
Hát.. ha egyszer ne adj isten a recskást látnám a hajtóműnél, akkor azonnal leszállnék
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 08, 2021 16:47:32
x8)
nemtomkövetni
nemtomkövetni
Ne gondolkozz nem áll jól neked:-D
A lájvot lődd fel helyette:-D
Bejlin
(
x8)
May 08, 2021 16:50:02
x8)
Most akkor ha jól veszem ki a dolgokat akkor Adda a Snecológia trójai falova?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Statisztikus Sanyi
(
x2)
May 08, 2021 16:51:15
x2)
Le vagyok maradva, hogy a faszba kapta vissza a Twitchet Recskaboy?
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Általános szomorúság
May 08, 2021 16:51:58
Egyébként hagyott másban még ilyen mély nyomot a Nagy Retardrajzás és a Lemínuszolási Időszak, valamint az Őstrollok ellehetetlenítése, mint addában?
May 08, 2021 16:51:58
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
May 08, 2021 16:55:24
x5)
Valaki(k) közbenjártak az érdekében Bezosnál. Állítólag.
Örebro
(
x17)
May 08, 2021 16:58:31
x17)
nemtomkövetni
nemtomkövetni
egy a lenyeg, hogy te dögölj meg a többi csak tartozek, erted faszfej?
Örebro
(
x17)
May 08, 2021 17:00:34
x17)
irt, nemetul, angolul es spanyolul egy fenyegetö levelet, hogy kirugatja a vezetöseget, de meglebegtette azt az opciot is, hogy felvåsårolja öket a cegcsoportjåba.
Autismus Maximus
(
x16)
May 08, 2021 17:03:04
x16)
Ez az Addabboy sztori nem más, mint egy kiváló drogprevenciós előadás.
seymour schwartz
(
x6)
May 08, 2021 17:06:39
x6)
nemtomkövetni
nemtomkövetni
Jóvan már zsodrák, jó zsidó létedre a létezéseddel kavarod a szart és most ennek örülsz, ez is fajtajelleg. De akkor legalább ne tagadd le a származásodat.
Örebro
(
x17)
May 08, 2021 17:08:00
x17)
te gyagyås, Nagy Istvånt is körözteted a zsarukkal, mi van a holland es angol nyomozåssal?
broni
(
x45)
May 08, 2021 17:12:27
x45)
tikot pitéljél a tviccsen sodi!!!!!!!!!!!!!!
Brian
(
x2)
May 08, 2021 17:14:19
x2)
Ez az Addabboy sztori nem más, mint egy kiváló drogprevenciós előadás.
nemtom, én kb 25 éve tolom, kb 20 éve mindennap kávé+ jointtal indítom s napot, de ilyen szintű paranoiát és hangulatváltásokat még soha nem produkáltam. vannak ott fondok a spanglitól függetlenül
Magyarország rémálma
(
x7)
May 08, 2021 17:15:28
x7)
Megpróbáltam elkerülni, hogy véleményt kelljen nyilvánítanom Addáról, de ez nem tartható tovább.
Ehhez előbb némi háttérinformációt is megosztok. Április 25-én este Adda egy rövid streamben bejelentette, hogy soha többet nem ír ide.
Másnap reggel 8-kor egy kezdetleges támadás kezdőtött a fórum ellen. Valaki megpróbálta kitalálni egyes trollok, így Yitzhak, haho, broni, bolgar_jeti, egyik_nezo, magyarorszag remelma, sodika, pedofilsodi jelszavait.
Ehhez előbb némi háttérinformációt is megosztok. Április 25-én este Adda egy rövid streamben bejelentette, hogy soha többet nem ír ide.
Másnap reggel 8-kor egy kezdetleges támadás kezdőtött a fórum ellen. Valaki megpróbálta kitalálni egyes trollok, így Yitzhak, haho, broni, bolgar_jeti, egyik_nezo, magyarorszag remelma, sodika, pedofilsodi jelszavait.
Én a 20:00-ás fegyverszünet előtt csak annyit üzennék, hogy a fű, ahogy minden más drog, valójában egy szörnyeteg. Nem vagyok álszent, rekreációs jelleggel eldurrantok néha én is egy spanglit, és bevallom, volt egy kemény évem, amikor ez napi szintű dolog volt nálam.
Én kívánom ennek az embernek, hogy le tudjon jönni róla, és rendeződjenek a sorai, mert annak, aki ezen él, igazából nem sok élete van, bár mit nevezünk annak, ugye? Elveszi az ember ambícióit, izolálja szociálisan a környezetétől, és nélküle ráadásul aludni sem tud. Nem mindenki Snoop Dogg, hogy tud ezzel élni, illetve megteheti, hogy ezzel éljen.
A többségből hosszútávon egy zombit farag, és nyilván kecsegtető a helyzet, hogy szívásból meg hülyéskedésből meg lehet élni, de a valóság előbb-utóbb arcon bassz, aztán ott találja magát az ember 40 évesen, család, barátnő nélkül, ahogy tinikkel bulizik, és összeszarja magát attól, ha valaki megfenyegeti, hogy a rokonainak beköpik. Ez is gyernőttség, Sodi életétől nem sokban különbözik.
Akinek rendezett élete van, az nem ér rá minden este hobbistreamelni, aki hatalmas szerződéseket köt, az nem a magyar vasutat választja, aki józan, az nem pusztítja magát minden este. Sajnálom, hogy egy viszonylag jó képességű gyerek veszett oda a cucc miatt. Ha valaki magát jelenti fel, hogy oregánózik, az valszeg segítséget kér, mert maga is belátta, hogy nem tud szabadulni tőle, és ez nem ma volt, hanem sok-sok éve.
Félre ne értsetek, nem akarok drogprevenciós tréninget tartani, ez inkább konkrétan ennek az embernek szól viszonylagos jószándékkal. Én a legjobbakat kívánom, de tényleg!
Örebro
(
x17)
May 08, 2021 17:17:53
x17)
nezzetek el tudatlansågomat, de az a barna szivarka amit sziiii az joint?
Bejlin
(
x8)
May 08, 2021 17:23:57
x8)
Úgy néz ki a minap nem csak egy gólya írt meghívó kapcsán a [email protected] email címre Trashmirror meghívó link kapcsán. :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
broni
(
x45)
May 08, 2021 17:26:12
x45)
nezzetek el tudatlansågomat, de az a barna szivarka amit sziiii az joint?
herbál is lehet.anyámnak crackpipája van.
Szteppen
(
x3)
May 08, 2021 17:26:22
x3)
Úgy néz ki a minap nem csak egy gólya írt meghívó kapcsán a [email protected] email címre Trashmirror meghívó link kapcsán. :D
:DDDDDDD
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 08, 2021 17:29:09
x37)
Szerintem azoknak a cigiknek a 4/5-e csak sima sodort, nincs benne fű. Mondjuk ha csak bagó, az is durva, mert konkrétan egyikről gyújt a másikra, órákon keresztül. Szerintem ne írjuk le bomlott agyú narkósként, mert az biztos nem fedi 100%-ban a valóságot.
-
May 08, 2021 17:29:48
Nos, nberek! Egyfelől egyetértek Zuluval, ez így már tényleg röhejes. Másfelől Frei kurvára nem adda volt, hanem én. Van az a helyzet amikor be kell látni, hogy fasz volt az ember, ez most ilyen. Fasz voltam. Van jónéhany sok sokcsillagos nick akiket nem kedvelek, ilyen-olyan okokból de tény, hogy nem kellett volna ennek ilyen stílusban hangot adnom. Jogos továbbá az is, hogy a snecológiára kéne koncentrálni, nem a tardkodásra. Péküjjünkki!!!
May 08, 2021 17:29:48
broni
(
x45)
May 08, 2021 17:33:16
x45)
andrjuka:anyám
Autismus Maximus
(
x16)
May 08, 2021 17:37:01
x16)
Nos, nberek! Egyfelől egyetértek Zuluval, ez így már tényleg röhejes. Másfelől Frei kurvára nem adda volt, hanem én. Van az a helyzet amikor be kell látni, hogy fasz volt az ember, ez most ilyen. Fasz voltam. Van jónéhany sok sokcsillagos nick akiket nem kedvelek, ilyen-olyan okokból de tény, hogy nem kellett volna ennek ilyen stílusban hangot adnom. Jogos továbbá az is, hogy a snecológiára kéne koncentrálni, nem a tardkodásra. Péküjjünkki!!!
Duplacsavar: a hsz IP címe egy VII. ker-i lakásra mutat, ahonnan tömény fűszag áramlik ki az ablakon.
Ez olyan izgi, már senki se tudja senkiről, kicsoda. Lehet hogy én is Adda vagyok :) Meg a feleségem is Adda!
Budaházy Adda
May 08, 2021 17:38:01
És még én is...
May 08, 2021 17:38:01
púpospúp
(
x2)
May 08, 2021 17:40:20
x2)
tévedsz, mert itt mindenki sodi, hahó!
afelhasználónévfoglalt
May 08, 2021 17:41:56
sodi, a bicikli vagy a legóbusz megvan még? esetleg berántották a barna szemű fiúk?
May 08, 2021 17:41:56
C64korszak
(
x2)
May 08, 2021 17:42:03
x2)
Sajnálom hogy ez az Adda történet végül mégis ide futott ki.
Páratlan Snecológiai lehetőségek lettek elbaszarintva.
Dehát néha van az életben ilyen, le kell nyelni.
Még mindig rengeteg ellentmondás van a teljes storyban, és a srác nem tűnik olyan szinten hülyének, mint Zulu írásából lejön, de már nem tudok mit gondolni erről.
Tény, hogy én is akkor a "megtévesztettek" között vagyok, mert többször is bevédtem őt, nyíltan vagy burkoltan.
A fűtől -önmagában- nem leszel ilyen, ez nem így működik, de ez az én véleményem és tapasztalatom, másnak lehet más.
Mondjuk kurvára nem hiányzik most 10-20-100 oldal anyázásig menő troll drogvita, ami végül úgysem vezet sehova.
Én még arra leszek kíváncsi, mit mond Aczél, ő benne volt, ott volt, neki van itt "hitele" sokaknál, akik meglehet már 2hete "legyintettek" volna...hmm.
Lehet Adda keveri ennyire ügyesen a szart..
Mondjuk amit Zulu ír, hogy órákig veregeti sodikára a logon formot, miközben minden tech analfabéta szobafestő trollpalánta is vágja évek óta, hogy a gyagya képtelen/nem hajlandó önszántából bejelentkezni, ..?
De ok, ezt elfelejtette, és azt reméli, akkor sikerül megoldani ,hogy ne tudjon a gyagya belépni. És?
Akkor ír feketével, szokott.
Vagy nem ír, nabumm.
Sodika kurvára passzív szereplő volt ebben itt végig, ennek tyemmi de tyemmi értelme.
És itt nem Zulu szavait vonom kétségbe, csak nehéz elhinni ilyen fokú retardáltságot.
Részemről ennyit szeretnék erről mondani, várom Aczél véleményét, és estig, ill. tovább nem fogok Adda témában semmit kommentelni.
Még mindig rengeteg ellentmondás van a teljes storyban, és a srác nem tűnik olyan szinten hülyének, mint Zulu írásából lejön, de már nem tudok mit gondolni erről.
Tény, hogy én is akkor a "megtévesztettek" között vagyok, mert többször is bevédtem őt, nyíltan vagy burkoltan.
A fűtől -önmagában- nem leszel ilyen, ez nem így működik, de ez az én véleményem és tapasztalatom, másnak lehet más.
Mondjuk kurvára nem hiányzik most 10-20-100 oldal anyázásig menő troll drogvita, ami végül úgysem vezet sehova.
Én még arra leszek kíváncsi, mit mond Aczél, ő benne volt, ott volt, neki van itt "hitele" sokaknál, akik meglehet már 2hete "legyintettek" volna...hmm.
Mondjuk amit Zulu ír, hogy órákig veregeti sodikára a logon formot, miközben minden tech analfabéta szobafestő trollpalánta is vágja évek óta, hogy a gyagya képtelen/nem hajlandó önszántából bejelentkezni, ..?
De ok, ezt elfelejtette, és azt reméli, akkor sikerül megoldani ,hogy ne tudjon a gyagya belépni. És?
Vagy nem ír, nabumm.
Sodika kurvára passzív szereplő volt ebben itt végig, ennek tyemmi de tyemmi értelme.
És itt nem Zulu szavait vonom kétségbe, csak nehéz elhinni ilyen fokú retardáltságot.
Részemről ennyit szeretnék erről mondani, várom Aczél véleményét, és estig, ill. tovább nem fogok Adda témában semmit kommentelni.
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 08, 2021 17:42:53
x37)
Endre, hídangolnázzál ide, és meséld el, milyen streammel ünnepled meg MA a Twitch-ólad visszakapását? Dark Souls 3? Bloodborne? Esetleg egy jó Jedi Fallen Order? Resident Evil Village? JUST DANCE? Többen kérdezik.
etyetemista
May 08, 2021 17:45:17
srácok, csinálok sodi soundboardot MLM meetingekre, tudtok olyan videót küldeni ahol bemutatkozik, miszerint ő kicsoda meg mesél is magáról? :D csessze meg nem találok egy rendeset se
May 08, 2021 17:45:17
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 08, 2021 17:45:29
x37)
Sajnálom hogy ez az Adda történet végül mégis ide futott ki.
Vagy nem ír, nabumm.
Vagy nem ír, nabumm.
Ez.
Aczél tegnap kőkeményen beleállt ebbe az eltorzított hangú telefonálós dologba, beígérte, hogy szét lesz baszva mindenki, akinek köze van ehhez, mert ő nem szarral gurigázik, stb. Zulu pedig azt állítja, hogy erős a gyanú, hogy Adda kamuzik ezzel kapcsolatban. Akkor ezek szerint Aczélt is átbaszta? Vagy Aczél is benne van a buliban? HÍDANGOLNA, SEGÍTS!
-
May 08, 2021 17:47:04
srácok, csinálok sodi soundboardot MLM meetingekre, tudtok olyan videót küldeni ahol bemutatkozik, miszerint ő kicsoda meg mesél is magáról? :D csessze meg nem találok egy rendeset se
www.youtube.com/watch?v=exozslWZvUo
May 08, 2021 17:47:04
Örebro
(
x17)
May 08, 2021 17:48:15
x17)
Ez.
gyagyås mindennek az oka xd
broni
(
x45)
May 08, 2021 17:48:57
x45)
ha mán mindenki coming outól, én ilyen klippeken nosztalgiázok néha, de zsidógyűlölet nélkül.
ok.ru/video/10181477793
ez sirály!!!!!!!!!!!!!!
ok.ru/video/10181477793
ez sirály!!!!!!!!!!!!!!
Örebro
(
x17)
May 08, 2021 17:50:39
x17)
ha mán mindenki coming outól, én ilyen klippeken nosztalgiázok néha, de zsidógyűlölet nélkül.
ok.ru/video/10181477793
ez sirály!!!!!!!!!!!!!!
ok.ru/video/10181477793
ez sirály!!!!!!!!!!!!!!
7-8 eve megtanultam, hogy broni linkre nem klikkelek, de lassan teszek egy uj probåt :-)
-
May 08, 2021 17:53:21
Hatalmas megvezetésnek vagyunk részesei, trollégák
May 08, 2021 17:53:21
broni
(
x45)
May 08, 2021 17:54:36
x45)
jó csajok, és élnek.
broni
(
x45)
May 08, 2021 17:55:17
x45)
neked nem hazudnék, csak nem fiatal korosztály.
Penzmento
(
x6)
May 08, 2021 17:55:25
x6)
En csak a Gruber mame videokat neztem meg, amiert nszkszAdda trolltard úrnak, ezt az Acél dolgot nem vágom teljesen: nem ugy volt, hogy nem is sinter-pitbullkutya, hanem law abiding citizen? Ha megint fenyegetozik, akkor visszavette a maffizio alarcot?
🕎Endigame🕎
Penzmento
(
x6)
May 08, 2021 17:56:19
x6)
Bocs a patyi grammatikaert.
🕎Endigame🕎
Ásó27
(
x68)
May 08, 2021 17:57:21
x68)
Én már csak broninak hiszek
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
May 08, 2021 17:58:15
x45)
én pld a 444-en arccal elmondanám, hogy imádom barbit(szerxrőúl semmi) és azt szeretném, hogy mindenkit öljön meg a korona, és kettten maradnánk a bolygón, és az emberiség fennmaradása érdekébe kénytelen lennne közösülni velem.
Örebro
(
x17)
May 08, 2021 17:58:41
x17)
Penzmento
(
x6)
May 08, 2021 17:59:08
x6)
A trash mirror meghivokerelmek tovabbra is johetnek a [email protected] -ra. Csak olyanoknak kuldok, aki mellekel dickpicket. Nszksz.
🕎Endigame🕎
broni
(
x45)
x45)
nszksz fijjjam.rendes ember vagy, tiszta lelkiismerettel alszol 11-ig józanul.
Ásó27
(
x68)
May 08, 2021 17:59:39
x68)
Még szeretnék tudni aludni, ez túl kemény próbatétel!
broni
(
x45)
May 08, 2021 17:59:46
x45)
nem gore!!!!!!!!!!!!!!!!barbira meg a sörre!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
May 08, 2021 18:00:22
x45)
ezzreel a 2 dologgal nem viccelek!!!!!!!!!!!!!sima politika.
broni
(
x45)
May 08, 2021 18:03:23
x45)
telex.hu/koronavirus/2021/05/08/sinophram-szallitmany-vedekezes-kina-magyarorszag
akó add be mind a kurva családosdnak, te szemét kis nyálgép
akó add be mind a kurva családosdnak, te szemét kis nyálgép
Hahó
(
x135)
May 08, 2021 18:34:18
x135)
zulu, az megvan a logban, hogy a regemet milyen jelszavakkal próbálta feltörni a retardhekker? volt közte valami vicces?
Brian
(
x2)
May 08, 2021 18:38:17
x2)
és töppedt is adda, meg a legtöbb nick akik bevédték? aczél nagyon kellene ide, kíváncsi vagyok ő minek látja a retardot
SZŐR Kiss Endre Farkas
May 08, 2021 18:53:04
SoDI, ha főzős liveot csinálnál akkor 4x több néződ lenne
hol a flokk?
May 08, 2021 18:53:04
linzi fapóleon
(
x8)
May 08, 2021 18:53:41
x8)
én pld a 444-en arccal elmondanám, hogy imádom barbit(szerxrőúl semmi) és azt szeretném, hogy mindenkit öljön meg a korona, és kettten maradnánk a bolygón, és az emberiség fennmaradása érdekébe kénytelen lennne közösülni velem.
Broni ezzel van egy nagyon komoly probléma amivel a hittérítőket szoktam leszerelni, az eredeti sztori valamelyik sledgehammer lemezújságban volt.
Kezdetben volt Ádám (Addaboy?) Éva, Káin és Ábel. Káin megölte Ábelt tehát maradtak hárman, ugye?
Erre szokott a hittérítő biccenteni. Ilyenkor jön az a kérdés hogy "és ugye belőlük sokasodott el az emberiség a földön?" Erre is igen a válasz.
Na akkor ki kit baszott meg?
:D Szóval lehet hogy ketten maradnátok Barbival de akkor ha lányod születne őt is meg kéne dugnod, ha fiad akkor neki is az anyját. Bár ez Sodi esetében nem lenne gond.
linzi fapóleon
(
x8)
May 08, 2021 18:56:57
x8)
Broni a másik kérdésem.. veled randizott a csaj?
Alfa ügynök
May 08, 2021 18:59:05
90 napos banja volt
Vagy egy beteges hazudozó retard felhívta a barátait a twiccsnél és elintézte neki
May 08, 2021 18:59:05
SZŐR Kiss Endre Farkas
May 08, 2021 19:01:28
90 napos banja volt
nem perma bant kapott?
May 08, 2021 19:01:28
Zulu
(
x15)
May 08, 2021 19:02:52
x15)
zulu, az megvan a logban, hogy a regemet milyen jelszavakkal próbálta feltörni a retardhekker? volt közte valami vicces?
A nyilvánosság előtt annyit tudok mondani, hogy a jelszavakat titkosítva tároljuk (megint csak iparági standardek miatt), én sem férek hozzájuk, és ezért a próbálkozásokat sem rögzíti a rendszer, mert utalhatnának az igazi jelszavakra.
GG
May 08, 2021 19:03:26
Adda szerint ez az ő bosszúja a fórum ellen..elfelwjtette,hogy pár napja még pimasz zsidókat akart verni a kis gyámoltja. Micsóda retard...
May 08, 2021 19:03:26
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 08, 2021 19:05:30
x37)
és töppedt is adda, meg a legtöbb nick akik bevédték? aczél nagyon kellene ide, kíváncsi vagyok ő minek látja a retardot
Én nem bevédtem, csak úgy gondolom, hogy itt több van a háttérben, mint amit a többség gondol. Nézem Adda műsorát, olvasom a fórumot, és még így sem értem, hogy mi a fasz történik, csak azt látom, hogy egyes emberek iszonyatos zsigeri indulattal reagálnak apró faszságokra. Hídangolnára lenne szükségünk, nem retardozásra.
broni
(
x45)
May 08, 2021 19:06:15
x45)
:D Szóval lehet hogy ketten maradnátok Barbival de akkor ha lányod születne őt is meg kéne dugnod,
az emberiség érdekébe!!!!!!!!!!!!!!!!!csak ne legyen kövér meg pattanásos.
linzi fapóleon
(
x8)
May 08, 2021 19:06:20
x8)
Az iparági standard nem a titkosított jelszó hanem a jelszó hash. Nem ugyanaz mivel a hash egyirányú adatvesztéses cucc.
Zulu
(
x15)
May 08, 2021 19:09:18
x15)
Több van a háttérben. Ezt mondja ő is folyton. Hogy olyan dolgok vannak a háttérben, amiről nem is tudhatunk. Nagyon nagy dolgok. Máskor meg pont, hogy tudnunk kellene. Értenünk kellene. De nem értjük.
Nézd meg valamelyik rantolós streamjét. Például az utolsót, és látni fogod az írást a falon.
Zulu
(
x15)
May 08, 2021 19:10:48
x15)
Próbáltam konyhanyelven fogalmazni. Ha kétirányú titkosítással lenne megoldva, akkor meg tudnám ismerni a jelszavakat, és ilyen erővel lehetne loggolni, hogy mivel próbálkoznak.
Örebro
(
x17)
May 08, 2021 19:15:48
x17)
Próbáltam konyhanyelven foglalkozni. Ha kétirányú titkosítással lenne megoldva, akkor meg tudnám ismerni a jelszavakat, és ilyen erővel lehetne loggolni, hogy mivel próbálkoznak.
azt hittem tudok magyarul, de nam :-)) asszem jobb is ha nem ertem ezeket.
Zulu
(
x15)
May 08, 2021 19:16:00
x15)
Nézd meg valamelyik rantolós streamjét. Például az utolsót, éslátni fogod az írást a falon. megérted
Nézd meg valamelyik rantolós streamjét. Például az utolsót, és
Nem tudom mi van ma velem, nem tudok írni.
Levelező Ludwig
May 08, 2021 19:16:42
Elkezdtem nézni az újretardot, aszondja sodi visszatért, a trollok csak néznek, a rajongói fórumon utoljára tudják meg a dolgokat, amikor konkrétan ő volt az aki innen értesült a dologról. Egy órával bármi más felület előtt itt volt fyi.
Nemolvassa a fórumot de 24/7-ben itt van. Ha sokáig nézel a mélységbe, a mélység is beléd néz, kezdi felvenni sodi személyiségjegyeit, ellesznek majd ketten.
Nemolvassa a fórumot de 24/7-ben itt van. Ha sokáig nézel a mélységbe, a mélység is beléd néz, kezdi felvenni sodi személyiségjegyeit, ellesznek majd ketten.
May 08, 2021 19:16:42
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 08, 2021 19:17:11
x37)
Értem, mire gondolsz. Nagy titkolózások, kontentvisszatartás, majd meglátjátok, új fórum, gonosz sokcsillagos regisztrációk, IRL adok-kapok a háttérben stb. De fel nem foghatom, hogy mi hasznot remél belőle. Sima trollkodásként azért elég fura lenne, hogy elmentek Aczéllal Goldához, aztán majd jól nem tudunk meg semmit az egészről, mert bibibiiii én tudom, ti meg nem. Ez utoljára talán általános iskola alsóban volt szokás.
-
May 08, 2021 19:20:01
Brianés töppedt is adda, meg a legtöbb nick akik bevédték? aczél nagyon kellene ide, kíváncsi vagyok ő minek látja a retardot
Nem tudom minek lehetne nevezni egy olyat aki petíciót indított, hogy engedjék vissza ezt a pszchiópatát twitchre csak mert utálja a fórumot. Nem csak te nem érted ezeket a rendszertelen random kirohanásokat.
May 08, 2021 19:20:01
Zulu
(
x15)
May 08, 2021 19:20:12
x15)
Én nyilván nem látok bele a lelkivilágába, tehát tévedhetek is, de megpróbállak rávezetni a válaszra egy kérdéssel:
Kisboros mit remélhet attól, hogy egyik pillanatban kaszablokkázik, a másikban meg arról sír, hogy őt bántja a fórum?
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 08, 2021 19:24:27
x37)
Semmit, mert skizofrén.
Penzmento
(
x6)
May 08, 2021 19:24:42
x6)
Elkezdtem nézni az újretardot, aszondja sodi visszatért, a trollok csak néznek, a rajongói fórumon utoljára tudják meg a dolgokat, amikor konkrétan ő volt az aki innen értesült a dologról. Egy órával bármi más felület előtt itt volt fyi.
Asdaboi menj mar innen
SZŐR Kiss Endre Farkas
May 08, 2021 19:24:50
a sodi az buzi?
hol a flokk?
May 08, 2021 19:24:50
Hahó
(
x135)
May 08, 2021 19:26:28
x135)
elmentek Aczéllal Goldához, aztán majd jól nem tudunk meg semmit az egészről, mert bibibiiii én tudom, ti meg nem.
dehát hitvány patkány esetében is pont ez történt, elment sodibához, megcsinálta a videót, majd azt mondta, hogy nem mondom el nektek mit mondott az öreg. ja nem.
Szabó Péter
May 08, 2021 19:27:00
Ma este lesz Flokk?
May 08, 2021 19:27:00
sodika
May 08, 2021 19:28:13
Lesz, de lehet hogy csak éjfél körül.
Cserébe viszont fasza lesz.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
May 08, 2021 19:28:13
Szteppen
(
x3)
May 08, 2021 19:29:43
x3)
Eddig is fasza volt az állításod szerint. Valójában meg egy igénytelen fos.
-
May 08, 2021 19:30:13
Az előző 2 héten is ezt mondtad. Az előző 2 epizódnál unalmasabbat nem publikáltál ebben az évben. Tudjuk, mennyit ér a szavad.
May 08, 2021 19:30:13
Karib
(
x10)
May 08, 2021 19:30:41
x10)
És a beígért stream?
SZŐR Kiss Endre Farkas
May 08, 2021 19:32:26
sodi tervezel egy új főzős liveot?
hol a flokk?
May 08, 2021 19:32:26
vladrl
(
x8)
May 08, 2021 19:33:06
x8)
Rövid vélemény az új addázásról: Lehet, hogy ez megint egy hátulról irányított Echelonozás, tehát fenntartásokkal kell kezelni mindent, amit mond. Lehet, hogy tényleg retard, ezzel is nyitva hagyom a kapukat. De egy biztos, hogy ez a drámázás felesleges, és lassan kezd nagyon unalmas lenni, tehát fontolóra kell venni, hogy leszarjuk, még ha valami jó is lesz a végén.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Zulu
(
x15)
May 08, 2021 19:33:33
x15)
Semmit, mert skizofrén.
Pontosan.
Az emberek nem mindig racionálisak. Nem csak a retardok, senki. Aki esetleg azt hiszi magáról, hogy mindig racionálisan dönt, az biztosan azok közé tartozik, akik kevésbé racionálisak.
Egyik végén a skálának ott vannak a jó önismerettel, és intellektussal rendelkező, ambíciózus emberek, a skála másik végén pedig sodika, kisboros és a többi retard, akik másból se állnak, mint önsorsrontásból.
Adda, ahogy szinte mindenki más is a világon valahol a két véglet között helyezkedik el.
Vannak elméleteim, hogy Addának milyen - megítélésem szerint nem túl racionális - céljai lehettek, de mivel nem ismerem, és lehet, hogy teljesen mellélövök, nem fogom megosztani őket.
A lényeg, hogy nem mindig van dupla csavar. Nem minden és mindig azért történik, mert van mögötte egy magasabb racionálisan indokolható cél. Néha az emberek ok nélkül, vagy hülye ok miatt cselekszenek úgy, ahogy.
De ne nekem higgy ebben. Nézz meg pár adda streamet, amikben drámázik, és vond le a következtetéseket magad.
Hahó
(
x135)
May 08, 2021 19:35:10
x135)
vs.
Zulu
(
x15)
May 08, 2021 19:35:32
x15)
Büdös kobold, porondra, ha már van twitched. 8-tól csak rád figyelünk. Az éjfélből vasárnap este lesz, akkor pedig már senki nem lesz kíváncsi rád.
Pornósbajusz
May 08, 2021 19:40:24
vs.
vs.
Már előtte beírta egy trolléga ide, sodi twitch néven, csak broni miatt senki sem kattint linkekre
May 08, 2021 19:40:24
Hahó
(
x135)
May 08, 2021 19:43:49
x135)
igaz:
sodi twitch May 08, 2021 10:29:44
azt hittem ip-csabda.
Fakenguru
(
x5)
May 08, 2021 19:49:49
x5)
Hát azért hetyetye.
Örebro
(
x17)
May 08, 2021 19:50:09
x17)
mivel nem vagyok es nem is leszek regelve a twitch-en, ide irom amit gondolok, elkepzelesem szerint olvasod.
nem hiszem, hogy ez az isten en vagyok es ugysem ertitetek, ugysem tudjåtok mi van mi lesz, jo koncepcio, de te tudod. nem mmondom, hogy nem vagy ertekes ember, de a modositoszereket nem szabadna hagynod, hogy felulirjåk az eletedet. en a tovåbbiakban ”soha többet nem irok rolad”, mindenesetre sajnållak.
nem hiszem, hogy ez az isten en vagyok es ugysem ertitetek, ugysem tudjåtok mi van mi lesz, jo koncepcio, de te tudod. nem mmondom, hogy nem vagy ertekes ember, de a modositoszereket nem szabadna hagynod, hogy felulirjåk az eletedet. en a tovåbbiakban ”soha többet nem irok rolad”, mindenesetre sajnållak.
Puha Slag
(
x7)
May 08, 2021 19:55:44
x7)
sodi tervezel egy új főzős liveot?
Retard, nem tervezed, hogy legurulsz a faszba és nem próbálsz pluszokért kurválkodni itt a semmit sem érő kommentjeiddel?
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 08, 2021 19:56:50
x37)
Lol, ki ismeri fel a hangot?
youtu.be/EmRYh0AVvso?t=56
Partizanos trollok, szevasztok!
youtu.be/EmRYh0AVvso?t=56
Partizanos trollok, szevasztok!
Fórizs mindenben is benne van akkor ezek szerint. Legutóbb a Bíró Icás kilakoltatásnál visítozott a háttérben.
Hahó
(
x135)
May 08, 2021 19:57:26
x135)
arra gondoltam, ma este 20:01-től indítok egy streamet a tviccsen, ahol nagyon ki fogok akadni a fórumra, mert geciskedések indultak ellenem, többen leretardoztak engem, letranszneműztek, leidiótáztak, leinceleztek, lebipolárisoztak.
arról fog szólni a műsor, hogy bizonyos szuratások indultak, nagy dolgok történnek a háttérben, én egyedül streamelek de száz ember van mögöttem, akik kitalálják a további lépéseket, talán indul egy másik fórum, talán nem, most még nem mindenki érti, de komoly érdekeket sértek, hatalmas erők mozdultak meg, néhányan tudják miről beszélek, neked aki whispereztél, azt tudom mondani, hogy értem, és legyen úgy minden ahogy megbeszéltük, bizonyos dolgok már megtörténtek, folyamatok indultak, nem beszélhetek róla, de aki tudja miről beszélek, azt érti, elindultunk, ezt most már nem lehet megállítani, a baráti regisztrációk tudják mire gondolok, snecológiai kontent nem lesz a jövőben, ma már soha többé nem írok a fórumra.
remélem nézni fogjátok.
arról fog szólni a műsor, hogy bizonyos szuratások indultak, nagy dolgok történnek a háttérben, én egyedül streamelek de száz ember van mögöttem, akik kitalálják a további lépéseket, talán indul egy másik fórum, talán nem, most még nem mindenki érti, de komoly érdekeket sértek, hatalmas erők mozdultak meg, néhányan tudják miről beszélek, neked aki whispereztél, azt tudom mondani, hogy értem, és legyen úgy minden ahogy megbeszéltük, bizonyos dolgok már megtörténtek, folyamatok indultak, nem beszélhetek róla, de aki tudja miről beszélek, azt érti, elindultunk, ezt most már nem lehet megállítani, a baráti regisztrációk tudják mire gondolok, snecológiai kontent nem lesz a jövőben, ma már soha többé nem írok a fórumra.
remélem nézni fogjátok.
Zulu
(
x15)
May 08, 2021 20:00:03
x15)
Az adda témát akkor a korábbiak szerint most zárjuk le egy időre.
Tehát megemlíteni szabad, az általa hozott soditartalom is jöhet, ahogy ő maga sincs bannolva, de azok a kommentek, amik adda személyéről szólnak, különösen azok, amik a "jó fej-e adda" témakört járják körül, törölve lesznek.
A legvégére pedig a mindenkit érdeklő, legfontosabb kérdéssel kapcsolatban is tartozom egy tisztázással: Nem állítom biztosra, hogy adda a baszó, csak azt, hogy a mai 10:37-es, BASZÓKATALOGUS néven írt kommentet a baszó írta. Minden más nettó spekuláció. Egyelőre.
Tehát megemlíteni szabad, az általa hozott soditartalom is jöhet, ahogy ő maga sincs bannolva, de azok a kommentek, amik adda személyéről szólnak, különösen azok, amik a "jó fej-e adda" témakört járják körül, törölve lesznek.
A legvégére pedig a mindenkit érdeklő, legfontosabb kérdéssel kapcsolatban is tartozom egy tisztázással: Nem állítom biztosra, hogy adda a baszó, csak azt, hogy a mai 10:37-es, BASZÓKATALOGUS néven írt kommentet a baszó írta. Minden más nettó spekuláció. Egyelőre.
ausztria halszagú
May 08, 2021 20:01:53
arra gondoltam, ma este 20:01-től indítok egy streamet a tviccsen, ahol nagyon ki fogok akadni a fórumra, mert geciskedések indultak ellenem, többen leretardoztak engem, letranszneműztek, leidiótáztak, leinceleztek, lebipolárisoztak.
remélem nézni fogjátok.
remélem nézni fogjátok.
Én majd szuratlak és talán majd donételek is kicsit!
De a geciskedés az biztos, nagyon kemény dajzís arc vagyok!
May 08, 2021 20:01:53
Hahó
(
x135)
May 08, 2021 20:02:47
x135)
Nem állítom biztosra, hogy adda a baszó, csak azt, hogy a mai 10:37-es, BASZÓKATALOGUS néven írt kommentet a baszó írta. Minden más nettó spekuláció. Egyelőre.
700 ezer fütyi
(
x1)
May 08, 2021 20:04:51
x1)
Tisztázós lájv, Malac és a SoDI is szóba kerül benne: twitch.tv/videos/1015749438
Mert ilyen SoDI a SoDI
Zulu
(
x15)
May 08, 2021 20:04:57
x15)
Lehetséges, de ez a baszó nem egy komplett idióta, mert volt pár másik, egészen értelmes kommentje is a fórumon.
Mondjuk arszlan se biztos, hogy idióta volt... komoly, interdiszciplináris tudományos munkát igénylő kérdések ezek.
Hahó
(
x135)
May 08, 2021 20:08:26
x135)
de az ki volt, aki "basztam" piros futófényt tett be? az egy zseni.
162 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

mi az hogy, nagyuram,csokólom a lába nyomát is porba!!bedes mmuzsik vok!!!!!!!!