Mit? Az bánt, hogy egy objektum referenciáját másolnád, és tényleg a referencia lesz lemásolva? Fú, de rohadt geci ez az AMD processzor, de tényleg!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
ez tök vagány.
én a trollok helyébe nem szórakoznák sodi úrral.
Köszi a segitséget,már tudom mit vegyek a gyereknek.
A gyagyást hiába kérdezgettem:-(
:-DD
Ne segits neki ples.
félre érted :) Én tudtam mert zalai vagyok, de amikor felköltöztem Budapestre, akkor az ittenieknek ismeretlen volt.
Hetyetye
Ühüm, és te ezzel a ""tapasztalattal"" és tudásszintel keresel egymilliót nagyságrendileg ""senior"" programozóként.
Mikor ezt a kisiskolások, akik kisiskola negyedikben, amikor tanulják 12évesen, "na gyerekek mi az a számítógép", odafigyeltek a szakállas tanárbácsira, ők IS álmukból keltve tudják.
A címszerinti és érték szerinti paraméterek valahol a változók alapjainál vannak, a tömbök, és minden más előtt. (objektumokról itt még szó sem esik)
Na elmész ám a picsába, de a munkaadóid is megérdemelnek minden szart, ami hamarosan a fejükre zuhog majd.
Mivel akkor sem tudta volna megtanulni, ezért nem végezte volna el.
Ingatkanügyek
ezt még egy szaros wc kefe is tudja te kontár barom
Próbálom elmagyarázni egy példával: mikor a rendőrségen nyilvántartásba vettek mint pedofil hajlamú szexuális bűnözőt, akkor ott is egy rád mutató REFERENCIÁT hoztak létre a rendszerben. Tudod, nem klónoztak le téged, nem egy Kiss Endre Farkas másolat van a rendőrség birtokában, csak egy hivatkozás a személyedre, mellette nagy piros betűkkel hogy PEDOFIL.
Lófaszt fejezted be a munkát mára..... Ott vonyítasz a recskaodúban, mert nem értesz a szakmádhoz te balfasz
Hetyetye
Hát a faszod tényleg a referenciád volt a fénykorodban, de most, hogy már csak oral jellyvel áll fel, még a lubeyourtube-ot bámuló buzik se akarják lemásolni.
De hogy jön ez ide?
én is zalában nevelkedtem, de kisboros csavarhúzója ott már nem nagyon talál meg :)
hehe
még véletlenül se írjatok ezzel kapcsolatban bármit neki, mert tuti, hogy nem tudta még megoldani
hehe
te tényleg ekkora idióta vagy?
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
csinálok egy fiktív nyelvben egy hívást csicskaboy:
sodifasza=11;
twinkboysuck(sodifasza)
{ sodifasza=23;}
Na, mikor működik ez, ha érték vagy cím szerint adod át a változót?
Hogy az értékadásnál mire jó a kettő különbsége, arra már neked kellene rájönni,... de téged úgysem érdekel az egész.
Az ma mindenesetre végképp kiderült, annyi közöd van a programozáshoz, mint a retardált oltásellenes dokiknak az orvosláshoz.
a slaggoson??? fogalmi keptelenseg, meg amugyse birom a koprofagokat. na rasztulas, csa!
Nem feltétlenül nem plain txt-ben küldi el a ketyelmes főnökúrnak a beadandót. Szerintem köze nincs git repókhoz.
🕎Endigame🕎
Egészen eddig úgy gondoltam, hogy Gyagyás programozói képességeinek jellemzése itt a fórumon egy egész kicsit részrehajlóan negatív, nem tudtam elképzelni, hogy valaki 10akárhány év után ennyire ne értsen a szakmájához.
De belátom,tévedtem, ez tényleg teljesen dilettáns, göze nincs, hogy mit csinál.
hejj koprofágia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilinkázni = jégen csúszkálni.
És minden sütemény = kalács :)
Ez nem jó hír, mert azt jelenti, hogy a kölcsönösség jegyében az én 24 órás tesztem sem lesz érvényes otthon. :(
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
ezt a legelső félévbe minden olyan órán a szánkba rágták ami nem közgazdaság vagy matek volt, neked erre volt 18 féléved
nem csoda hogy nincs diplomád te szerencsétlen
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Gányoló szar vagy.
again mine the access
kurvára mindegy mi a kifogásod, csinálhatnál inkább hello world szintű programokat ha nem tudod mi az a példányosítás
Péntek fél 6 múlt, csak nem túlórázol, balfasz? :D
A probléma, amin fennakadtál, és csak egy idegnyugtató sörikével, meg némi trollsegítséggel sikerült megoldani, speciel backenden és frontenden is azonos. Semmi különbség nincs közöttük.
Sok hasonlat hangzott el már, had éljek egy olyannal, amit talán te is értesz:
Olyan hiba volt, mintha valaki a kamerába próbálná verni a faszát, de nem értené, hogy ha nem tolja le a gatyáját, akkor nem látszik a fasza a felvételen.
vagy ha egy recskagépnek nem állna fel a fasza, csak tripla adag viagrára :)
|__o__|
még akár köze is lehet a gyakori melócsáváltogatásokhoz kirúgásokhoz
ez mind szép és jó, de ha az alap működéseket nem tudod felfogni ami minden nyelvnél létezik akkor mindig csak csicskás leszel minden helyen ahol dolgozol amíg ki nem basznak miután kirderül hogy a "senior" az egy gyakornok szintjén sincs
Kb egy minosegu lehet az elettered az altalad irt kod minosegevel.
Minek? Olyan problémával még nem találkoztam, amire korábban már ne kérdezett volna rá más.
Gányoló tudatlan retard vagy. Aki csak szemét kódokat tud öszeturházni, semmi mást.
Csak ott tudsz érvényesülni, ahol soha senki nem nézi meg a rémtetteidet, aki tud is alapszinten programozni.
Gyakorlatilag te vagy az figura, aki a vígjátékban a csaló, a kamu szakember, de sosem bukik le, mert mindig történik valami,..aztán végül mikor igen, akkor gyorsan elzavarják/megpattan.
De a világ rendje végül is most is egyensúlyban van, mert ami pénzt keresel, azt a saját leépítésedre, a trollok szórakoztatására, és a bankok gazdagítására használod. Miközben kuporgatsz, egy mocsoktenger közepén alkoholistaként nyomorogsz, és reménytelenül eladósodsz.
Mivel az élethez is pont olyan hülye vagy, mint a programozáshoz, így valahol 1:1.
Olyankor kezdi magát döfködni a konyhakéssel. Bárcsak egyszer megszaladna a penge és vérmérgezést kapna a redvás mosatlan késtől.
Neked valahogy mégis sikerül. Azt nem írta ki a csoda fordító, hogy nem kattintható a link?
again mine the access
Hallo Endre,
vielen Dank für das entsprechende Umsetzen!
Auf Basis der zugesandten Unterlagen müssen wir dir leider mitteilen, dass du nicht in den weiteren Auswahlprozess kommst.
Mit deiner angegebenen Erfahrung und den Gehaltsvorstellungen passen die Erwartungen von uns an fachliches Knowhow und entsprechende Umsetzungen nicht zusammen.
Im Folgenden eine Sammlung von konkretem Feedback zur Implementierung, damit du auch weißt, welche genauen Gründe aus fachlicher Sicht dahinterstehen:
Visual flaws:
Page load of about 7 Seconds until you see more than a headline. The graphql request takes about 5-6 seconds of that but there is no loading indicator.
No cursor pointer or click indicator on list items
Very minimalist styling
No images in detail view (which were requested in the assignment!)
If you put links in detail view, they should at least be clickable. They are not.
null and undefined printed in the detail view
Implementation flaws:
Too much data in the initial graphql request, all detail in the first request and no pagination (so this is the only request ever sent) - pagination is only in the frontend. (This causes long initial wait)
String concatenations instead of template literals (ES6 basics!)
Mixing of ' and " for strings in code - uniformity!
Not making use of basic react functionality but setting detail view with …
.innerHTML = …
Not using npm, no package.json (was not requested, but should be self-evident)
Spaghetti-Code, all in one single file
Not using any library for graphql, but writing the query as string-concatenation
no proper error handling in graphql request
console logs not removed - code style!
No indentations in surrounding HTML frame - code style!
Missing semicolon (line 289) - code style!
No linting / test cases (were not requested but should at least be mentioned as "To be considered before release" - which was requested but is completely missing from the readme)
Vielen Dank und alles Gute für deine weitere berufliche Zukunft.
Viele Grüße
Mifaaaaaaaaaaaan
Még jó, hogy erőforrás optimalizálás felesleges nálad
A soha ki nem mosott kávéscsésze rejtelmei
Mi az hogy "soha végre nem hajtódó értéke"? Egy érték nem hajtódik végre te barom.
Nem volt kérdés. Amin őrjöngött, most ott volt a "megoldás" is az első hozzászólásában.
Megérteni meg úgysem fogja, mitől működik, megtanulni még kevésbé.
Olyan szintű feladatokkal pedig sosem szembesül, sajnos, ahol ezeknek a nem értése, félregányolása rejtélyes és érthetelen hibák százait okozza a többtízezer soros rengeteg könyvtárból álló kód minden random pontján.
Egyszerűen neki az egy sort kijavít a tyodi meg egy szippantós hátteret átszinez a tyodi feladatai vannak..
Ha ezt a szintet meghaladja egy projekt, egy ideig hazudozik, húzza az időt, majd biztosan kibasszák amint kiderül, hogy egy idomított pávián szintjén van körülbelül.
A referenciàs felulírasokra viszont nincs warning.
|__o__|
Béke poraidra.
Engem tegnap oltottak Johnson&Johnsonnal. Rám mi vár Recskaboy?
Ilyet nekem nem mondhatsz mert ruhástol ruházlak meg a nudista strandon te buzi.
Egy-két, nagyon régi nyelvhez képest (C, C++) talán igen, de a modern nyelvek közül pont a Js/PHP fordítók a legmegengedőbbek, mondjuk a Go, C# vagy Rust, de akár a Pythonhoz képest is.
Tehát ennek az állításnak inkább az ellenkezője igaz, ennyire értesz hozzá.
Masztimocsadék, te vagy a trash, te vagy az emberszemét!
Masztipartis Recsitó, amit csinál, sose jó!
Jó mondjuk egy ilyet kijelenteni, majdnem akkora retardság volt, mint kölcsön adni a miskolciaknak.
Nothing's better than cheddar!
A kedves mama is fel szokta venni a Lidlibe?
Faszom
Rokonaimat kéretik nem posztolni engedély nélkül nszksz
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Professzor, egy ilyen maszkot se venne fel az utcán?
Nothing's better than cheddar!
Te mondod meg miért szóljon be, te nagyon senior pedofil
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
démonkakas petra
May 14, 2021 15:15:39
Mindegy, mára kész vagyok.
De faszom ebbe.
Aki ezt a működést kitalálta, az is baszódjon már meg.
De faszom ebbe.
Aki ezt a működést kitalálta, az is baszódjon már meg.
Mit? Az bánt, hogy egy objektum referenciáját másolnád, és tényleg a referencia lesz lemásolva? Fú, de rohadt geci ez az AMD processzor, de tényleg!
May 14, 2021 15:15:39
xray
(
x21)
May 14, 2021 15:15:55
x21)
May 14, 2021 15:15:55
Vas vagy Zala. Nagyszüleim így beszéltek, és ők Vasban születtek és éltek egész életükben. :)
nagyon tetszett, azért is maradt meg. May 14, 2021 15:15:55
broni
(
x45)
May 14, 2021 15:31:44
x45)
nálunk mindenki meghalt a metil-alkoholtól.
broni
(
x45)
May 14, 2021 15:33:52
x45)
ez tök vagány.
BME mérnök
May 14, 2021 15:36:38
Egyébként ha valakinek kérdéses még, hogy mennyire kontár a sodi, akkor ez a hiba konkrétan első féléves anyag minden programozóképzésen az egyetemen, de a bootcampeken is az első órákon átveszik a típusokat.
Persze a sodi gyengeelméjű.
Persze a sodi gyengeelméjű.
May 14, 2021 15:36:38
BME mérnök
May 14, 2021 15:37:45
Egészen konkrétan nincs is olyan kurzus, ahol új nyelvet tanulnak, és ezt ne vennék át, annyira alap.
May 14, 2021 15:37:45
BME mérnök
May 14, 2021 15:39:52
Ez kb olyan hiba, mintha egy könyvelő nem tudná a különbséget a bruttó és nettó között, egy szakács ne tudná megkülönböztetni egy hal ehető részeit, vagy ha egy videós nem tudna értékelhető hangot és képet szolgáltatni.
Mondjuk ezekre a sodi sem képes.
May 14, 2021 15:39:52
broni
(
x45)
May 14, 2021 15:48:16
x45)
én a trollok helyébe nem szórakoznák sodi úrral.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 14, 2021 15:50:00
x8)
Nem leszek népszerű, de rossz nézni, úgyhogy segítek.
Valószínűleg AMD gépen csinálod. Azon nem lehet fejleszteni, próbáld meg Intel gépen is.
Valószínűleg AMD gépen csinálod. Azon nem lehet fejleszteni, próbáld meg Intel gépen is.
Köszi a segitséget,már tudom mit vegyek a gyereknek.
A gyagyást hiába kérdezgettem:-(
:-DD
linzi fapóleon
(
x8)
May 14, 2021 15:59:29
x8)
Endre mikor lesz már női ruhás live-od?
-
May 14, 2021 16:03:18
Ne segits neki ples.
May 14, 2021 16:03:18
Kisegítős Snecológus
(
x2)
May 14, 2021 16:09:43
x2)
Pedig pofonegyszerű a megfejtés. Meztelen csiga. Hogy miért, azt ne kérdezd, de az.
félre érted :) Én tudtam mert zalai vagyok, de amikor felköltöztem Budapestre, akkor az ittenieknek ismeretlen volt.
C64korszak
(
x2)
May 14, 2021 16:11:16
x2)
Na most baszódjon meg az ég.
Mi a kurva anyjáért van különbség eközött, hogy
Mi a kurva anyjáért van különbség eközött, hogy
Ühüm, és te ezzel a ""tapasztalattal"" és tudásszintel keresel egymilliót nagyságrendileg ""senior"" programozóként.
Mikor ezt a kisiskolások, akik kisiskola negyedikben, amikor tanulják 12évesen, "na gyerekek mi az a számítógép", odafigyeltek a szakállas tanárbácsira, ők IS álmukból keltve tudják.
A címszerinti és érték szerinti paraméterek valahol a változók alapjainál vannak, a tömbök, és minden más előtt. (objektumokról itt még szó sem esik)
Na elmész ám a picsába, de a munkaadóid is megérdemelnek minden szart, ami hamarosan a fejükre zuhog majd.
sodika
May 14, 2021 16:14:58
Mi a faszomért másolni objektumreferenciát? Mire jó az?
na mindegy
na mindegy
May 14, 2021 16:14:58
seymour schwartz
(
x6)
May 14, 2021 16:18:01
x6)
Ha elvégezted volna az egyetemet talán tudnád gyagyás
Mivel akkor sem tudta volna megtanulni, ezért nem végezte volna el.
Ásó27
(
x68)
May 14, 2021 16:21:23
x68)
mindegy persze Endre, bontsd a sörikét, ordíts a képernyővel.
Mifaaaaaaaaaaaan
Endre szaros wc keféje
May 14, 2021 16:21:35
na mindegy
na mindegy
ezt még egy szaros wc kefe is tudja te kontár barom
May 14, 2021 16:21:35
Rezident Evil Bánya Mail
May 14, 2021 16:23:32
na mindegy
na mindegy
Próbálom elmagyarázni egy példával: mikor a rendőrségen nyilvántartásba vettek mint pedofil hajlamú szexuális bűnözőt, akkor ott is egy rád mutató REFERENCIÁT hoztak létre a rendszerben. Tudod, nem klónoztak le téged, nem egy Kiss Endre Farkas másolat van a rendőrség birtokában, csak egy hivatkozás a személyedre, mellette nagy piros betűkkel hogy PEDOFIL.
May 14, 2021 16:23:32
linzi fapóleon
(
x8)
May 14, 2021 16:25:08
x8)
Megvan már hogy a chilischarf-nak milyen covid-os melója van?
Kisegítős Snecológus
(
x2)
May 14, 2021 16:26:23
x2)
na mindegy
na mindegy
Lófaszt fejezted be a munkát mára..... Ott vonyítasz a recskaodúban, mert nem értesz a szakmádhoz te balfasz
-
May 14, 2021 16:26:38
na mindegy
na mindegy
Hát a faszod tényleg a referenciád volt a fénykorodban, de most, hogy már csak oral jellyvel áll fel, még a lubeyourtube-ot bámuló buzik se akarják lemásolni.
De hogy jön ez ide?
May 14, 2021 16:26:38
Ásó27
(
x68)
May 14, 2021 16:28:21
x68)
Látod Endre, ha a trollokkel lennél jóban a retardok helyett, akkor most tudnának segíteni innen sokan!
Mifaaaaaaaaaaaan
Magyarország rémálma
(
x7)
May 14, 2021 16:33:40
x7)
én is zalában nevelkedtem, de kisboros csavarhúzója ott már nem nagyon talál meg :)
Magyarország rémálma
(
x7)
May 14, 2021 16:34:48
x7)
még véletlenül se írjatok ezzel kapcsolatban bármit neki, mert tuti, hogy nem tudta még megoldani
habos babafos
(
x3)
May 14, 2021 16:35:07
x3)
Mondanám, hogy mi a faszért segítetek ennek a kontár púposnak, de ahogy látom annyit ér neki mint halottnak a csók. Durva amúgy, hogy ilyen alap dolgokat nem tud a nagy senior programozó. Mindent megadnék, ha csak 1 pull request-jét review-zhatnám. Szerintem megdőlne a PR/comment rekordom (ami 108 db volt).
Ezt nyjem értyem
Púpszász réme
(
x1)
May 14, 2021 16:38:06
x1)
na mindegy
na mindegy
te tényleg ekkora idióta vagy?
C64korszak
(
x2)
May 14, 2021 16:43:39
x2)
na mindegy
na mindegy
csinálok egy fiktív nyelvben egy hívást csicskaboy:
sodifasza=11;
twinkboysuck(sodifasza)
{ sodifasza=23;}
Na, mikor működik ez, ha érték vagy cím szerint adod át a változót?
Hogy az értékadásnál mire jó a kettő különbsége, arra már neked kellene rájönni,... de téged úgysem érdekel az egész.
Az ma mindenesetre végképp kiderült, annyi közöd van a programozáshoz, mint a retardált oltásellenes dokiknak az orvosláshoz.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
May 14, 2021 16:44:12
x2)
Szerintem kéne még 1-2 nyugtató sörike, az rendesen beindítja az agytekervényeket is. Illetve felkészít a késő délutáni felkérdezésre, amikor a főnök majd rád csörög gyagyás.
Hetyetye
broni
(
x45)
May 14, 2021 16:47:51
x45)
démonkakas petra
May 14, 2021 16:53:43
Ne segits neki ples.
a slaggoson??? fogalmi keptelenseg, meg amugyse birom a koprofagokat. na rasztulas, csa!
May 14, 2021 16:53:43
Penzmento
(
x6)
May 14, 2021 16:57:49
x6)
Mondanám, hogy mi a faszért segítetek ennek a kontár púposnak, de ahogy látom annyit ér neki mint halottnak a csók. Durva amúgy, hogy ilyen alap dolgokat nem tud a nagy senior programozó. Mindent megadnék, ha csak 1 pull request-jét review-zhatnám. Szerintem megdőlne a PR/comment rekordom (ami 108 db volt).
Nem feltétlenül nem plain txt-ben küldi el a ketyelmes főnökúrnak a beadandót. Szerintem köze nincs git repókhoz.
Nemfatyle
(
x7)
May 14, 2021 17:04:55
x7)
Sodi, amikor este rájössz, hogy nem tudod megszerelni a kamerádat, akkor még a streamben rendeld meg az újat, hogy irigykedjenek a trollok
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
xray
(
x21)
May 14, 2021 17:05:48
x21)
sneci, milyen kamerát fogsz rendelni?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ernyedt Endre
May 14, 2021 17:20:55
Ez kb olyan hiba, mintha egy könyvelő nem tudná a különbséget a bruttó és nettó között, egy szakács ne tudná megkülönböztetni egy hal ehető részeit, vagy ha egy videós nem tudna értékelhető hangot és képet szolgáltatni.
Egészen eddig úgy gondoltam, hogy Gyagyás programozói képességeinek jellemzése itt a fórumon egy egész kicsit részrehajlóan negatív, nem tudtam elképzelni, hogy valaki 10akárhány év után ennyire ne értsen a szakmájához.
De belátom,tévedtem, ez tényleg teljesen dilettáns, göze nincs, hogy mit csinál.
May 14, 2021 17:20:55
broni
(
x45)
May 14, 2021 17:21:04
x45)
hejj koprofágia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
May 14, 2021 17:25:17
x45)
itt ülök szarral bekenve, black metalt hallgatok, és gore képekre verem!!!!!!!!!!!!!hejjj sade márki, hejjj emperor nero!!!!!!!!!!!!!
Autismus Maximus
(
x16)
May 14, 2021 17:29:21
x16)
Azt nem tudom, micsoda, de a kágyillót ismerem :D Gezentor, vájdling, radai rosseb, aszondok, hátramenés, utálatoskép, minden sütemény "tészta", minden tészta "mácsik". :D
Ilinkázni = jégen csúszkálni.
És minden sütemény = kalács :)
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 14, 2021 17:30:52
x8)
sodika
May 14, 2021 17:34:01
Ugy nez ki az oszzrákok nem fogadják el a szputnyikot és a sinopharm-ot.
Ez nem jó hír, mert azt jelenti, hogy a kölcsönösség jegyében az én 24 órás tesztem sem lesz érvényes otthon. :(
May 14, 2021 17:34:01
tyodika
May 14, 2021 17:34:36
Azt mondjátok referencia? Akkor biztos az IT cégekről van szó a csodaCV fonatkoszásában, nem baj, legközelebb figyelek erre is és több referenciát írok bele.
May 14, 2021 17:34:36
púpospúp
(
x2)
May 14, 2021 17:34:54
x2)
na mindegy
na mindegy
ezt a legelső félévbe minden olyan órán a szánkba rágták ami nem közgazdaság vagy matek volt, neked erre volt 18 féléved
nem csoda hogy nincs diplomád te szerencsétlen
-
May 14, 2021 17:37:43
Ha egy kicsit nem passzol a netről másolt kód, akkor a sodi kétségbeesik, söröket ciccentve random próbalgatja átírni a kódot, miközben fogalma sincs semmiről, a masikt monitoron pedig családi képeket nézeget. Mert ilyen sodi a sodi, kontár pedofil sodi a sodi.
May 14, 2021 17:37:43
sodika
May 14, 2021 17:38:35
Mindig backendes voltam, ez meg olyan projekt, hogy azt egy másik cég csinálja C#-ban, míg enyimé a Frontend, oszt azt nem szeressem annyira. De most ez a feladat.
May 14, 2021 17:38:35
balek
(
x10)
May 14, 2021 17:39:32
x10)
May 14, 2021 17:39:32
Akkor ezt zárjuk ki MÉG A MÁSIK FÉL BELEEGYEZÉSE esetén is??? May 14, 2021 17:39:32
Sodito
May 14, 2021 17:39:53
Mindig backendes voltam, ez meg olyan projekt, hogy azt egy másik cég csinálja C#-ban, míg enyimé a Frontend, oszt azt nem szeressem annyira. De most ez a feladat.
Gányoló szar vagy.
May 14, 2021 17:39:53
púpospúp
(
x2)
May 14, 2021 17:40:21
x2)
kurvára mindegy mi a kifogásod, csinálhatnál inkább hello world szintű programokat ha nem tudod mi az a példányosítás
Löwenbräu Oktoberfestbier
May 14, 2021 17:41:17
Péntek fél 6 múlt, csak nem túlórázol, balfasz? :D
May 14, 2021 17:41:17
-
May 14, 2021 17:41:51
Backendesként még nagyobb gáz ilyen alap dolgot nem tudni. Kb arról se lehet fogalmad mi egy objektum, egy tömb vagy akármilyen primitív típus között a különbség. Csak a primitív típusról ugrik be a saját alkoholista apád, a trolloknak meg a pedofil sodi.
May 14, 2021 17:41:51
gyakorlott gyagyás
May 14, 2021 17:42:45
Mikor lesz nem létező kastély gameplay endre?
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
May 14, 2021 17:42:45
IT Troll v5.12
May 14, 2021 17:42:59
A probléma, amin fennakadtál, és csak egy idegnyugtató sörikével, meg némi trollsegítséggel sikerült megoldani, speciel backenden és frontenden is azonos. Semmi különbség nincs közöttük.
Sok hasonlat hangzott el már, had éljek egy olyannal, amit talán te is értesz:
Olyan hiba volt, mintha valaki a kamerába próbálná verni a faszát, de nem értené, hogy ha nem tolja le a gatyáját, akkor nem látszik a fasza a felvételen.
May 14, 2021 17:42:59
tyodika
May 14, 2021 17:45:13
Idióták. Pontosan ez a sor kód még sosem került elém a pályafutásom alatt, pedig napi legalább 20 sor kódot megnézek. Lehet hogy hasonló volt, amiben objektumok meg referenciák voltak, de PONTOSAN ez a sor még sose, így nem js várható el, hogy tudjam mit csinál. Valahogy így átírtam és működik, ennyivel elégedjenek meg, sodi az isten!
May 14, 2021 17:45:13
Trash csoportos haver
(
x19)
May 14, 2021 17:49:51
x19)
vagy ha egy recskagépnek nem állna fel a fasza, csak tripla adag viagrára :)
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 14, 2021 17:50:17
x7)
May 14, 2021 17:50:17
Mert referencia másolásra csak front enden van szükség? El tudom képzelni a backend kódodat, ahol nem szándékosan referenciàt másolsz és a tudtod nélkül felülírod az eredeti vàltozót. May 14, 2021 17:50:17
Ásó27
(
x68)
May 14, 2021 17:52:39
x68)
front Endre
Mifaaaaaaaaaaaan
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 14, 2021 17:52:53
x7)
Így jár aki frontendre farkast tesz.
|__o__|
púpospúp
(
x2)
May 14, 2021 17:53:21
x2)
Mert referencia másolásra csak front enden van szükség? El tudom képzelni a backend kódodat, ahol nem szándékosan referenciàt másolsz és a tudtod nélkül felülírod az eredeti vàltozót.
még akár köze is lehet a gyakori melócsá
vladrl
(
x8)
May 14, 2021 17:55:56
x8)
sodi előről-hátulról szereti a faszt
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
vladrl
(
x8)
May 14, 2021 17:56:32
x8)
na ez pátyi grammatika volt, elölről, nyilván.
Löwenbräu Oktoberfestbier
May 14, 2021 17:57:10
Trollégák, mi lenne, ha mostantól látványosan ignorálnánk minden szakmai kérdését és helyette random hetyetye lenne csak?
Láthatóan nagy szarban van és becsicskult, sehol egy Covidloop vagy nagypofájú kioktatás. Péntek kora este is még ezen pörög, nem feltétlenül nem határidős és fontos a főnök úrnak.
Sodi, mi van a rollerrel? Andi biztos irigykedne, hogy ilyen drága hitelpénzen vett játékszered van. Chrisszel csak lakóautóra tellett nekik és abban kúrnak orrvérzésig... :D
Láthatóan nagy szarban van és becsicskult, sehol egy Covidloop vagy nagypofájú kioktatás. Péntek kora este is még ezen pörög, nem feltétlenül nem határidős és fontos a főnök úrnak.
Sodi, mi van a rollerrel? Andi biztos irigykedne, hogy ilyen drága hitelpénzen vett játékszered van. Chrisszel csak lakóautóra tellett nekik és abban kúrnak orrvérzésig... :D
May 14, 2021 17:57:10
sodika
May 14, 2021 17:57:14
Figyeljetek, az a mázlim, hogy 2021 van, és a modern, fejlett Javascript keretrendszerek maguk szólnak a build-nél, ha nem tetszik nekik valami, amitől még működne a cucc, csak épp picit gány lenne. Deklarálsz valamit, oszt nem használod? Importálsz egy könyvtárat, de nem használsz belőle semmit? Beszól a cucc, hogy taka van, le sem fordul.
Ennyi előnye van a dolognak, hogy így igazán el sem tudod baszni. 5 éve összeszartam volna maga, amilyen állapotban pl. az Angular első verziója volt ilyen téren.
Ennyi előnye van a dolognak, hogy így igazán el sem tudod baszni. 5 éve összeszartam volna maga, amilyen állapotban pl. az Angular első verziója volt ilyen téren.
May 14, 2021 17:57:14
sodika
May 14, 2021 17:59:36
Nem is tudsz ezekben nagyon szemét kódot csinálni, mert a fordító maga szól be, hogy anyád. :D
May 14, 2021 17:59:36
sodika
May 14, 2021 18:00:43
De mondom, ez az elmúlt 5 év fejlődésének eredménye. Így már én is tudok dolgozni ezekkel, de 5 éve horror volt ugyanez még.
May 14, 2021 18:00:43
púpospúp
(
x2)
May 14, 2021 18:00:44
x2)
Figyeljetek, az a mázlim, hogy 2021 van, és a modern, fejlett Javascript keretrendszerek maguk szólnak a build-nél, ha nem tetszik nekik valami, amitől még működne a cucc, csak épp picit gány lenne. Deklarálsz valamit, oszt nem használod? Importálsz egy könyvtárat, de nem használsz belőle semmit? Beszól a cucc, hogy taka van, le sem fordul.
ez mind szép és jó, de ha az alap működéseket nem tudod felfogni ami minden nyelvnél létezik akkor mindig csak csicskás leszel minden helyen ahol dolgozol amíg ki nem basznak miután kirderül hogy a "senior" az egy gyakornok szintjén sincs
vladrl
(
x8)
May 14, 2021 18:01:10
x8)
De azért szar az egész, csak nyilván okosabb nálad maga a program.
Budai-úrifiú
(
x9)
May 14, 2021 18:01:15
x9)
Akkor te mégiscsak tehetséges programozó vagy mert még a modern technika mellett is képes voltál egy olyan szar értékelést összehozni mint amit a trollégákkal itt megosztottál.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
sodika
May 14, 2021 18:02:39
A leggyakoribb üzenet, amit olvasok a képernyőn, hogy "but never used". Menj má' a picsába, oszt mi van? Elfér az ott, nem? Oszt azt mondja a fordító, hogy nem. :D
Tiszítatlan szemetet még szándékosan sem tudsz írni benne. :)))))))))
May 14, 2021 18:02:39
sodika
May 14, 2021 18:04:02
Van egy metódusnak soha végre nem hajtódó értéke? Azért is beszól. Beszól mindenért. Nem is lehet ezekben már szemetet írni :D
May 14, 2021 18:04:02
sodika
May 14, 2021 18:04:09
Ez a mázlim.
May 14, 2021 18:04:09
Rezident Evil Bánya Mail
May 14, 2021 18:04:22
Recskás, szoktál kérdezni StackOverflow-n? Linkeld már be az accountodat ha igen. Akarok röhögni a kollégákkal.
May 14, 2021 18:04:22
-
May 14, 2021 18:04:50
A leggyakoribb üzenet, amit olvasok a képernyőn, hogy "but never used". Menj má' a picsába, oszt mi van? Elfér az ott, nem? Oszt azt mondja a fordító, hogy nem. :D
Kb egy minosegu lehet az elettered az altalad irt kod minosegevel.
May 14, 2021 18:04:50
sodika
May 14, 2021 18:05:22
Recskás, szoktál kérdezni StackOverflow-n?
Minek? Olyan problémával még nem találkoztam, amire korábban már ne kérdezett volna rá más.
May 14, 2021 18:05:22
púpospúp
(
x2)
May 14, 2021 18:05:39
x2)
tényleg olyankor mit csinálsz amikor nem ír ki semmit az ide és nincs a szádba rágva hogy hol és mi a pontos probléma? főnökúrt tárcsázod? vagy olyankor is ide jössz?
-
May 14, 2021 18:07:47
Dolgokat megvetted mar a szereleshez?
May 14, 2021 18:07:47
C64korszak
(
x2)
May 14, 2021 18:08:16
x2)
Gányoló tudatlan retard vagy. Aki csak szemét kódokat tud öszeturházni, semmi mást.
Csak ott tudsz érvényesülni, ahol soha senki nem nézi meg a rémtetteidet, aki tud is alapszinten programozni.
Gyakorlatilag te vagy az figura, aki a vígjátékban a csaló, a kamu szakember, de sosem bukik le, mert mindig történik valami,..aztán végül mikor igen, akkor gyorsan elzavarják/megpattan.
De a világ rendje végül is most is egyensúlyban van, mert ami pénzt keresel, azt a saját leépítésedre, a trollok szórakoztatására, és a bankok gazdagítására használod. Miközben kuporgatsz, egy mocsoktenger közepén alkoholistaként nyomorogsz, és reménytelenül eladósodsz.
Mivel az élethez is pont olyan hülye vagy, mint a programozáshoz, így valahol 1:1.
Rezident Evil Bánya Mail
May 14, 2021 18:08:35
tényleg olyankor mit csinálsz amikor nem ír ki semmit az ide és nincs a szádba rágva hogy hol és mi a pontos probléma? főnökúrt tárcsázod? vagy olyankor is ide jössz?
Olyankor kezdi magát döfködni a konyhakéssel. Bárcsak egyszer megszaladna a penge és vérmérgezést kapna a redvás mosatlan késtől.
May 14, 2021 18:08:35
Sodito
May 14, 2021 18:11:17
Van egy metódusnak soha végre nem hajtódó értéke? Azért is beszól. Beszól mindenért. Nem is lehet ezekben már szemetet írni :D
Neked valahogy mégis sikerül. Azt nem írta ki a csoda fordító, hogy nem kattintható a link?
May 14, 2021 18:11:17
Ásó27
(
x68)
May 14, 2021 18:13:20
x68)
Hallo Endre,
vielen Dank für das entsprechende Umsetzen!
Auf Basis der zugesandten Unterlagen müssen wir dir leider mitteilen, dass du nicht in den weiteren Auswahlprozess kommst.
Mit deiner angegebenen Erfahrung und den Gehaltsvorstellungen passen die Erwartungen von uns an fachliches Knowhow und entsprechende Umsetzungen nicht zusammen.
Im Folgenden eine Sammlung von konkretem Feedback zur Implementierung, damit du auch weißt, welche genauen Gründe aus fachlicher Sicht dahinterstehen:
Visual flaws:
Page load of about 7 Seconds until you see more than a headline. The graphql request takes about 5-6 seconds of that but there is no loading indicator.
No cursor pointer or click indicator on list items
Very minimalist styling
No images in detail view (which were requested in the assignment!)
If you put links in detail view, they should at least be clickable. They are not.
null and undefined printed in the detail view
Implementation flaws:
Too much data in the initial graphql request, all detail in the first request and no pagination (so this is the only request ever sent) - pagination is only in the frontend. (This causes long initial wait)
String concatenations instead of template literals (ES6 basics!)
Mixing of ' and " for strings in code - uniformity!
Not making use of basic react functionality but setting detail view with …
.innerHTML = …
Not using npm, no package.json (was not requested, but should be self-evident)
Spaghetti-Code, all in one single file
Not using any library for graphql, but writing the query as string-concatenation
no proper error handling in graphql request
console logs not removed - code style!
No indentations in surrounding HTML frame - code style!
Missing semicolon (line 289) - code style!
No linting / test cases (were not requested but should at least be mentioned as "To be considered before release" - which was requested but is completely missing from the readme)
Vielen Dank und alles Gute für deine weitere berufliche Zukunft.
Viele Grüße
GG
May 14, 2021 18:13:53
Fogsz te még könyörögni a pfizerért. Én 3 hónapot vártam rá.
May 14, 2021 18:13:53
Seggszőr von Balu
May 14, 2021 18:15:27
Még jó, hogy erőforrás optimalizálás felesleges nálad
May 14, 2021 18:15:27
Rezident Evil Bánya Mail
May 14, 2021 18:18:57
Mi az hogy "soha végre nem hajtódó értéke"? Egy érték nem hajtódik végre te barom.
May 14, 2021 18:18:57
C64korszak
(
x2)
May 14, 2021 18:21:04
x2)
Trollégák, mi lenne, ha mostantól látványosan ignorálnánk minden szakmai kérdését
Nem volt kérdés. Amin őrjöngött, most ott volt a "megoldás" is az első hozzászólásában.
Megérteni meg úgysem fogja, mitől működik, megtanulni még kevésbé.
Olyan szintű feladatokkal pedig sosem szembesül, sajnos, ahol ezeknek a nem értése, félregányolása rejtélyes és érthetelen hibák százait okozza a többtízezer soros rengeteg könyvtárból álló kód minden random pontján.
Egyszerűen neki az egy sort kijavít a tyodi meg egy szippantós hátteret átszinez a tyodi feladatai vannak..
Ha ezt a szintet meghaladja egy projekt, egy ideig hazudozik, húzza az időt, majd biztosan kibasszák amint kiderül, hogy egy idomított pávián szintjén van körülbelül.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 14, 2021 18:22:50
x7)
Warningok voltak 5 éve is, ki lehet őket kapcsolni. Csak most a kollégák bekapcsoltàk neked a warnings as error-t, hogy kevésbé ganyold össze a kódot. A profik ezt kikapcsoljàk.Ennyi előnye van a dolognak, hogy így igazán el sem tudod baszni. 5 éve összeszartam volna maga, amilyen állapotban pl. az Angular első verziója volt ilyen téren.
A referenciàs felulírasokra viszont nincs warning.
sodika
May 14, 2021 18:23:01
Fogsz te még könyörögni a pfizerért. Én 3 hónapot vártam rá.
Béke poraidra.
May 14, 2021 18:23:01
Rezident Evil Bánya Mail
May 14, 2021 18:25:48
Béke poraidra.
Engem tegnap oltottak Johnson&Johnsonnal. Rám mi vár Recskaboy?
May 14, 2021 18:25:48
GG
May 14, 2021 18:28:04
GGFogsz te még könyörögni a pfizerért. Én 3 hónapot vártam rá.
Béke poraidra.
Béke poraidra.
Ilyet nekem nem mondhatsz mert ruhástol ruházlak meg a nudista strandon te buzi.
May 14, 2021 18:28:04
Ásó27
(
x68)
May 14, 2021 18:35:05
x68)
Attól, hogy az elmúlt 20 évben nem haltak meg tömegesen a beoltott emberek, az nem azt jelenti, hogy a következő 5 évben nem jöhetnek elő a hosszú távú hatások
Mifaaaaaaaaaaaan
-
May 14, 2021 18:37:18
Nem is tudsz ezekben nagyon szemét kódot csinálni, mert a fordító maga szól be, hogy anyád. :D
Egy-két, nagyon régi nyelvhez képest (C, C++) talán igen, de a modern nyelvek közül pont a Js/PHP fordítók a legmegengedőbbek, mondjuk a Go, C# vagy Rust, de akár a Pythonhoz képest is.
Tehát ennek az állításnak inkább az ellenkezője igaz, ennyire értesz hozzá.
May 14, 2021 18:37:18
Kaleta Epstein Foucault
May 14, 2021 18:43:15
Masztimocsadék, te vagy a trash, te vagy az emberszemét!
May 14, 2021 18:43:15
kripto tanácsadó
May 14, 2021 18:43:57
Sodi milyen érzés kékgalléros aszisztensnek lenni?:DDD

May 14, 2021 18:43:57
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 14, 2021 18:49:07
x37)
Sodi kódját review-zni olyan lehet, mint koton nélkül szexelni egy fekete-afrikai prostituálttal. Ha kurva nagy szerencséd van, akkor csak kankó vagy szifkó.
álsodi
May 14, 2021 18:55:34
May 14, 2021 18:55:34
CheddarGoblin
(
x2)
May 14, 2021 19:04:36
x2)
Sodi milyen érzés kékgalléros aszisztensnek lenni?:DDD
Jó mondjuk egy ilyet kijelenteni, majdnem akkora retardság volt, mint kölcsön adni a miskolciaknak.
broni
(
x45)
May 14, 2021 19:08:32
x45)
én nem hordok maszkot, csak bótba. undorító.
Érdeklődő
(
x6)
May 14, 2021 19:09:47
x6)
A kedves mama is fel szokta venni a Lidlibe?
kramalon
(
x8)
May 14, 2021 19:10:57
x8)
Budai-úrifiú
(
x9)
May 14, 2021 19:12:49
x9)
Rokonaimat kéretik nem posztolni engedély nélkül nszksz
CheddarGoblin
(
x2)
May 14, 2021 19:13:00
x2)
Professzor, egy ilyen maszkot se venne fel az utcán?
Púpszász réme
(
x1)
May 14, 2021 19:17:25
x1)
Te mondod meg miért szóljon be, te nagyon senior pedofil
Ásó27
(
x68)
May 14, 2021 19:21:13
x68)
Pedofil, mikor szoksz át a vörös borra?
Mifaaaaaaaaaaaan
153 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Pedig pofonegyszerű a megfejtés. Meztelen csiga. Hogy miért, azt ne kérdezd, de az.