De hát sneci már megtanulta a főnök úrtól, hogyan kell használni a google-t is, mikor a balfék lúzer nyöszörögve kért segítséget, mert hintáztatta az autista testét másfél napig egy másfél perces probléma megoldásán :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Nem védeni akarom a gyagyást, de ez szerintem túl van tolva egy kicsit. Miért kéne, hogy a cégem weboldalát egy nobel díjas, michelin csillagos, heteró mérnökisten készítse el?
Hol lesz az feltüntetve és kit érdekel?! Pláne úgy, hogy csak egy megbízott cég dolgozója.
Én pont leszarnám ha cégvezető lennék, hogy ki-miért volt elítélve a kiosztott munkával megbízott cég munkatársai közül ha azt tudják szállítani amit kértem. Ha meg nem tudják azt nyújtani amit elvártam akkor így is-úgy is elégedetlen leszek függetlenül attól, hogy ~önhibájukon kívül nem tudták megoldani a feladatot vagy azért mert a faszlóbáló gyagyás napi 15 sört töltött a vekni fejébe.
Azért ez a nem érdekel ki dolgozik nekem mentalitás valszeg bárkinél hamar megváltozik, ha egy nyiltan náci, homofób, pedofil az egyik alkalmazott.
Majd azt mondják, hogy elment a nagy ügyfél és lapátra kerül. Endre nem egy pótolhatatlan munkaerő, csak egy végzettség és nyelvtudás nélküli segédmunkás.
Csak ha melle kapsz egy birsagot mert egeszsegugyi adatok erhetoek el szabadon, akkor kicsit mashogy all az ember ezekhez a dolgokhoz.
Annyiban tenyleg furcsa, hogy a googles eset utan meg mindig raengedtek snecit egy ilyen projektre.
Whatfelkérdezés. Hiszen messze járunk a melócsától.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Milyen A betűs cég???
Nagy farkam van és kemény. :)
Egy szinészt miért rúgnak ki a politikai és egyéb véleménye miatt? Mint azt a Gina Carrerat aki a mandalorianban szerepelt? Ez is ugyan az. A gyagyás kamerák előtt szerepel és égeti a céget ha bebaszva összefestékezett pofával őrjöng emberek előtt.
Azt értjük, hogy te egy emberi nyelven se vagy képes normálisan megszólalni, de nyilván minden eddigi munkahelyed Németországban meg Ausztriában megkívánt tárgyalóképes nyelvtudást, úgyhogy szerintem engedd el ezt a témát. Egyszerűbb bevallani, hogy ott dolgozol, utána tuti leszáll rólad mindenki!
ühüm, az... jó lesz
Pontosan, egy munkavállaló a magánéletben is képviseli a munkahelyét, aszerint kell viselkednie
ühüm, az... jó lesz
Tiszáig!
hát azért hetyetye
Vesszen Triatlon!
Plasztik+ingatlan rendelkezésre áll
nszksz uram.
Hát ez tény.
Mondjuk azért tegyük hozzá, kurva gáz, hogy ide jutott a világ, a legsötétebb totalitárius rendszerek gyakorlata uralkodott el globálisan, az egyik cég azért rúg ki, ha nem mész el a pride-ra, a másik azért, ha elmész a pride-ra, az egyik azért, ha csúnyát kommentelsz orbán viktorról, a másik azért, ha csúnyát kommentelsz a blacklivesmatter-ről.
Ideológiai, politikai hovatartozástól függetlenül szinte általános gyakorlat lett ez.
Pedig egy normális világban lófasz köze nem kéne legyen a munkáltatódnak ahhoz, hogy a szabadidődben mit csinálsz.
Az ember tartalomgyártóként harsány kell hogy legyen.
És még sose volt olyan munkám, ahol az ikluenszerkedés kizárt dolog lenne.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Milyen tartalomgyártás?
Sorra maradnak el a beígért streamek, te hazug geci.
Mifaaaaaaaaaaaan
Javítom: Az ember tartalomgyártóként minőségi és érdekes tartalmat kell, hogy gyártson. Te egyiknek se teszel eleget. Csak ígérgetések vannak, de nincs semmi napirend, össze-vissza csinálsz mindent. Egy szóval: SZAR!
Sodi a "ma mégsem nem lesz sztrím, majd holnap" harsány tartalomgyártója! Mondhatni: "ikluenszer" áááhhh ez a fos auti korrekció....
Fogod lájv sztrímelni, amikor odaér anyukád?
Szerintem rekord nézettsége lenne.
És máris itt a shör!
A betűs cég
Mifaaaaaaaaaaaan
Hol jártál tegnap este, púpos, ahonnan 22:55-ig nem értél haza?
És máris itt a shör!
Már készülsz a nagy felkérdezésre? :) Szeretem, amikor itt tartod a főpróbát :)
hehe
Kívánicsi lennék mit szólna a nagyságos főnök úr amikor helikoptereztél Twitch-en. Az is influenszerkedés?
Hetyetye
Biztosan randija volt:)))))
Putyputyputy HALLO
talált egy vizihullát??????????????
Mivan? Most mi a faszomról beszélsz? Még hónapokkal ezelőtt megígérted, hogy Dancsó mód lesz és nem hagyod, hogy a trollok a magánéletedről és a munkádról csámcsogjanak, minden ahhoz kapcsolódó témát ignorálni fogsz. Ehhez képest úgy ugrálsz, ahogy a trollok fütyülnek, folyamatosan magyarázkodsz a melóhelyeddel kapcsolatban.
Most, hogy tengernyi időd lett válaszolj néhány kérdésre.
-Hol voltál tegnap este?
-Miért megy ma anyu?
-Volt ma felkérdezés melocsában?
-Lesz ma stream?
-Miért vered kisgyerekekre?
jól van! Strassbourg arra van! ez itt nem a kibaszott helsinki bizottság!
vérzik a picsád gurulka?
WhatAndi?
hát azért hetyetye
Itt most nem ikluenszerkedéssel lesz gond, hanem az adatbiztonsággal. Majd a főnök úr elmatyarázza.
sneci, te szándékosan félreértesz mindent hogy elhihesd hogy igazad van és jogod lenne elvágni a HRes torkát ha felkérdezne
az embereknek/cégeknek nincs baja azzal, hogy "tartalmat" gyártasz vagy influenszer vagy, sőt, a véleményed se számít igazán amíg nem vagy túl szélsőséges, a probléma veled nem ezekben rejlik gyagyás, sokkal inkább a pedofil lebukások, a fehér négyzetes streamek, a vakcina tagadásod, zsidózásaid meg az ilyenekben
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Neked mi bajod? Igaza van abban,hogy normális munkahelyeken oda figyelnek a munkavállaló viselkedésére ha nyilvános közszereplést vállal tehát a munkahelyen kívül sem mindegy,hogy viselkedsz legalább is a nívósabb munkahelyeken, már pedig én egy nyugati céget annak gondolnék. Vagy tájékozatlannak (szerintem sodi munkahelyei ezek közé tartoznak) vagy kurva igénytelennek kell lenni,hogy egy ilyen röfögő szarban és szemétben dagonyázó vírustagadó náculó disznót alkalmazzanak.
Mindig is trash volt, ugyanis erőlködött, de hiányzott a kellő műveltség, a karizma, a színészi képesség, az esztétikai érzék, olyasmik, amikből legalább egy szükséges, ha nem több, hogy menővé tegyenek egy influenszert. Rajzfilm-animáció terén viszont voltak valamikor viszonylag ütős munkái is. Mint például ez, a Novák Előd fóbiás ápoltak szigete: vimeo.com/2620186 Miért nem ment tovább ezen a vonalon, ha mindenáron internetes figyelmet akar, nem értem. A perverzitását is elfogadható módon kiélhetné, olyan gusztustalan animációk is vannak, fenministanyugaton is, például a nagy faszát ejtőernyőként használó bajuszosról, hogy na.
Az a tíz is troll.
Ikluenszer!
Dehogynem! Ez a fórum egy önjelölt strassbourgi bíróság ami tele van önjelölt bíróval. Ha ez nem strassbourg akkor ezentúl nincs pedofilozás és munkahelykeresés tényfeltárás céljából. Legalább arra figyelnél oda retard,hogy ne kerülj önellentmondásba :D
borosgeci,
1: itt nem tűrjük a zsíros hajú vidéki buzikat!
2: ha ki akarok baszni valami faszszopóval, mert az "szabad idejében" a hazámat köpködi és ártatlan magyar áldozatokon kacag, azt akkor is megteszem, hogyha a hozzád hasonló kutyabaszók szerint mindenféle jogai vannak.
3: takarodj a kurva anyádba!
Ez nem a normális munkahely, hanem egy elmebeteg világ véleménydiktátor munkahelyei.
Főleg egy olyan világban, ahol már gyakorlatilag mindenki közszereplést vállal a facebookon meg az instagramon azzal, hogy van egy profilképe, és esetleg beállít valami szaros keretet, hogy "oltva vagyok", vagy "trianon100", vagy "hajrámagyarország", vagy "freeSZFE", vagy "családazcsalád", meg a többi hülyeség.
És az sem opció, ha nem vagy jelen a közösségi médiában, mert kvázi kötelező dolog, ha nincs semmilyen nyomod a neten, akkor már azért vagy gyanús a leendő munkaadóknak.
Szerintem ez egy kibaszott káros trend, hogy az emberek magánéletéhez bármilyen szinten is köze van a munkáltatóknak.
Hogy egy munkahely már nem csak megélhetés, hanem egyúttal ideológiai, életviteli elköteleződés is kell, hogy legyen.
Persze az ember alkalmazkodik ehhez muszájból, de attól még ez nem normális dolog.
meg a farkadat:DD
Putyputyputy HALLO
Én azért örülök neki, hogy nem tartod magad influenszernek. Ikluenszer az lehetsz, jelentsen ez bármit.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Meg a meztelen gyerekeket, akik természetesen nem szerepelnek a képen.
Ez a Connor gyerek milyen helyre kis twinky.
🕎Endigame🕎
ez a trend már régen létezik, úgy hívják, hogy a munkáltató jogos gazdasági érdeke, jó hírnévhez való joga. nem kell melócsát vállalni, és akkor lehet korlátlanul ikluenszerkedni.
Mehetnél érte cserébe a világhírű Bayer show-ba, ahol jól lejáratnák a cégedet amiatt, hogy Igaz Magyarokat bántasz!
Hogy jössz te ahhoz, hogy felkérdezed 2006 csillagát, a Nemzet Hősét?!
Sose írnék alá olyan munkaszerződést, ami eleve kizár minden mellékállást, vagy vállalkozói tevékenységet. Ha az van benne, hogy "összehasonlítható" munkakörben nem vállalhatok állást, az rendben van, mert a tartalomgyártás nem összehasonlítható a szoftverfejlesztéssel.
De a jelenlegi helyemen olyan a szerződés, ami bármiféle megállást, bármiféle korlátozás nélkül kifejezetten megenged.
bojlertestű piton
(
x1)
Jun 04, 2021 07:16:12
x1)
Micsoda tényfeltárások voltak itt tegnap este. Öröm volt olvasni! NSZKSZ!
rBali
(
x24)
Jun 04, 2021 07:26:10
x24)
Szánalmas, hogy informatikusnak hazudod magad és nem tudsz angolul.
De hát sneci már megtanulta a főnök úrtól, hogyan kell használni a google-t is, mikor a balfék lúzer nyöszörögve kért segítséget, mert hintáztatta az autista testét másfél napig egy másfél perces probléma megoldásán :D
Kételkedő
Jun 04, 2021 07:31:24
Már bocsi, de ti tényleg azt hiszitek, hogy Sneci BÁRMILYEN munkája kikerülhet a nyilvánosság elé? Evidencia, hogy az ő munkája CSAK belső hálózaton lehet, esélytelen, hogy bármilyen utcáról beesett "programozó" munkáját kirakják a nyilvánosság elé, nemhogy Sneciét.
Jun 04, 2021 07:31:24
linzi fapóleon
(
x8)
Jun 04, 2021 07:31:52
x8)
Itt látszik Endre mennyire rohadt beteg vagy.
Láthatóan kurva veszélyes játékot játszol, de te NEM TUDSZ LEMONDANI A MAGAMUTOGATÁSRÓL. Semmi pénzért.
Mondjuk ettől még ugyanúgy egy ocsmány quazimodo maradsz aki max a homokos osztrák nagypapáknak kell.
Láthatóan kurva veszélyes játékot játszol, de te NEM TUDSZ LEMONDANI A MAGAMUTOGATÁSRÓL. Semmi pénzért.
Mondjuk ettől még ugyanúgy egy ocsmány quazimodo maradsz aki max a homokos osztrák nagypapáknak kell.
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jun 04, 2021 07:34:10
x1)
sneci indíts egy tagadós liveot.
KISS ENDRE ist ein pederast.
botibb
Jun 04, 2021 07:42:49
Endre, ha ma csinálsz 3 fözős live-ot akkor nem lesz baj! :)))
Jun 04, 2021 07:42:49
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Jun 04, 2021 07:45:10
x2)
íííí gyagyás pedo, öröm olvasni h megint mekkora geci gránát robbant a pofádba. Gondoltál már anna, hogy anno amikor kimentén Németországba, hogy jó lett volna eltakarodni a netről? Lehet még mindig az első helyeden dolgoznál *pr*.
Hetyetye
botibb
Jun 04, 2021 07:45:51
napi retro #3 - flashback miközben valahol Linz környéken nagy a baj
Jun 04, 2021 07:45:51
nemet mondtak
(
x4)
Jun 04, 2021 07:50:58
x4)
Ma már tudjuk, hogy az a tiltás mégsem volt vörökös.
nonsense
Jun 04, 2021 08:21:35
Nagy Ügyfél nézőpontja: online dokumentált náculásaimat, faszlengetéseimet, pedo-botrányaimat és COVID-tagadásomat félreértelmezte és negatívan értékelte.
Amit tennem kellett volna: internetes lábnyomomat minimalizálni, meghúzni magam, nem mutogatni az undorító vekni pofámat videómegosztókon. Paranoid skizofrén hajléktalanokkal való kapcsolataimat megszakítani. Nem verni a faszomat meztelen gyerekek képeire, melyet utána többórás livestreamen taglaltam.
Magyarázat: a Nagy Ügyfél számára kényelmetlen lehet ha nyilvánosságra kerül, hogy az emberek érzékeny egészségügyi adatait kezelő rendszerüket egy magamfajta hétpróbás fasiszta, pedofil, konteohívő gyagyás gányolta össze.
Amit tennem kellett volna: internetes lábnyomomat minimalizálni, meghúzni magam, nem mutogatni az undorító vekni pofámat videómegosztókon. Paranoid skizofrén hajléktalanokkal való kapcsolataimat megszakítani. Nem verni a faszomat meztelen gyerekek képeire, melyet utána többórás livestreamen taglaltam.
Magyarázat: a Nagy Ügyfél számára kényelmetlen lehet ha nyilvánosságra kerül, hogy az emberek érzékeny egészségügyi adatait kezelő rendszerüket egy magamfajta hétpróbás fasiszta, pedofil, konteohívő gyagyás gányolta össze.
Nem védeni akarom a gyagyást, de ez szerintem túl van tolva egy kicsit. Miért kéne, hogy a cégem weboldalát egy nobel díjas, michelin csillagos, heteró mérnökisten készítse el?
Hol lesz az feltüntetve és kit érdekel?! Pláne úgy, hogy csak egy megbízott cég dolgozója.
Én pont leszarnám ha cégvezető lennék, hogy ki-miért volt elítélve a kiosztott munkával megbízott cég munkatársai közül ha azt tudják szállítani amit kértem. Ha meg nem tudják azt nyújtani amit elvártam akkor így is-úgy is elégedetlen leszek függetlenül attól, hogy ~önhibájukon kívül nem tudták megoldani a feladatot vagy azért mert a faszlóbáló gyagyás napi 15 sört töltött a vekni fejébe.
Jun 04, 2021 08:21:35
Ügyfélkapus troll
Jun 04, 2021 08:23:54
Hahó, Endre, péntek van!
Meg kéne baszódjak!
Meg kéne baszódjak!
Jun 04, 2021 08:23:54
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 04, 2021 08:26:57
x19)
Azért ez a nem érdekel ki dolgozik nekem mentalitás valszeg bárkinél hamar megváltozik, ha egy nyiltan náci, homofób, pedofil az egyik alkalmazott.
Majd azt mondják, hogy elment a nagy ügyfél és lapátra kerül. Endre nem egy pótolhatatlan munkaerő, csak egy végzettség és nyelvtudás nélküli segédmunkás.
-
Jun 04, 2021 08:29:02
Csak ha melle kapsz egy birsagot mert egeszsegugyi adatok erhetoek el szabadon, akkor kicsit mashogy all az ember ezekhez a dolgokhoz.
Annyiban tenyleg furcsa, hogy a googles eset utan meg mindig raengedtek snecit egy ilyen projektre.
Jun 04, 2021 08:29:02
Ügyfélkapus troll
Jun 04, 2021 08:47:35
Alig várom már az "örülhettek.." kezdetű hozzászólást.
Endre, ne okozz csalódást!
Jun 04, 2021 08:47:35
trollokat etető gyagyás
Jun 04, 2021 08:55:10
Alig várom már az "örülhettek.." kezdetű hozzászólást.
Jun 04, 2021 08:55:10
botibb
Jun 04, 2021 09:04:21
Na Endre, örülhetünk?
Jun 04, 2021 09:04:21
nud mappa
Jun 04, 2021 09:10:05
9 óra van, ezekben a pillanatokban zajlik a felkérdezés a főnökúrtól
Tye faty a petyofil
Jun 04, 2021 09:10:05
Hahó
(
x136)
Jun 04, 2021 09:25:18
x136)
9 óra van, ezekben a pillanatokban zajlik a felkérdezés a főnökúrtól
botibb
Jun 04, 2021 09:28:01
Milyen A betűs cég???
Jun 04, 2021 09:28:01
-
Jun 04, 2021 09:32:57
Pezsgőt mikor bontunk?
Jun 04, 2021 09:32:57
Rejzs Und partner
Jun 04, 2021 09:34:44
Egy szinészt miért rúgnak ki a politikai és egyéb véleménye miatt? Mint azt a Gina Carrerat aki a mandalorianban szerepelt? Ez is ugyan az. A gyagyás kamerák előtt szerepel és égeti a céget ha bebaszva összefestékezett pofával őrjöng emberek előtt.
Jun 04, 2021 09:34:44
Winkowitch
Jun 04, 2021 09:37:57
www.cloudflight.io/job-role/frontend-developer/
You will enjoy this job if you…
are fluent in English
:D
Oké, angoloztam is a fordos nénivel, de nem ennyit :D
You will enjoy this job if you…
are fluent in English
:D
Azt értjük, hogy te egy emberi nyelven se vagy képes normálisan megszólalni, de nyilván minden eddigi munkahelyed Németországban meg Ausztriában megkívánt tárgyalóképes nyelvtudást, úgyhogy szerintem engedd el ezt a témát. Egyszerűbb bevallani, hogy ott dolgozol, utána tuti leszáll rólad mindenki!
Jun 04, 2021 09:37:57
Winkowitch
Jun 04, 2021 09:39:03
Pontosan, egy munkavállaló a magánéletben is képviseli a munkahelyét, aszerint kell viselkednie
Jun 04, 2021 09:39:03
nud mappa
Jun 04, 2021 09:45:33
naa?
sodi mi volt a főnivel?
Tye faty a petyofil
sodi mi volt a főnivel?
Jun 04, 2021 09:45:33
rBali
(
x24)
Jun 04, 2021 09:48:44
x24)
Endre, itt ez a pedofil tanár aki a 168 órában arról beszélt, hogy tetszenek neki a nudistrandos képek.
Iparági sztenderd ez a pedofilok körében, akárcsak nálad is. Te aberrált rohadt pedofil!
youtu.be/bFcE8EW4QGw?t=276
Iparági sztenderd ez a pedofilok körében, akárcsak nálad is. Te aberrált rohadt pedofil!
youtu.be/bFcE8EW4QGw?t=276
tyodika
Jun 04, 2021 09:51:02
Na nincs itt semmi gond. Most beszéltem a főnökkel, bár nem nagyon értettem mit mond, mert eléggé hadart. Szépen, világosan elmondtam neki az este betanult szöveget a mindjárt elkészülő ticketekről. Abban maradtunk, hogy azonnal be kell mennem, valószínűleg dicséretet kapok, éppen szaladok be az irodába.
Na melóba sietés, csá
Na melóba sietés, csá
Jun 04, 2021 09:51:02
tyodika
Jun 04, 2021 09:51:35
Már tízre pont be is érek, mert ilyen pontos tyodi a tyodi.
Jun 04, 2021 09:51:35
broni
(
x45)
Jun 04, 2021 09:53:19
x45)
vivát trianon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tyodika
Jun 04, 2021 09:53:43
Volt 7 nem fogadott hívás a kollégáktól is, biztos nagyon várják a kódokat.
Még szerencse, hogy RENDESEN begyakorotam mit kell mondani. Az ember nem tud 35 fölött megtanulni egy idegen nyelvet, de a Google fordítást egy-két óra alatt be lehet gyakorolni.
Még szerencse, hogy RENDESEN begyakorotam mit kell mondani. Az ember nem tud 35 fölött megtanulni egy idegen nyelvet, de a Google fordítást egy-két óra alatt be lehet gyakorolni.
Jun 04, 2021 09:53:43
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jun 04, 2021 09:54:34
x6)
Tiszáig!
Sodika angolnázása
Jun 04, 2021 09:55:05
Vesszen Triatlon!
Jun 04, 2021 09:55:05
broni
(
x45)
Jun 04, 2021 09:57:18
x45)
Tiszáig!
nszksz uram.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 04, 2021 09:59:27
x19)
Index it-s cikk
"Az egyetemen a lemorzsolódás leginkább az első két félévben jellemző. A legnehezebb a programtervező informatikus szakot elvégezni: a tanulmányaikat megkezdők csupán 30 százaléka veheti át a diplomáját."
Neked hány félèved van elvégezve gyagyás? :)
"Az egyetemen a lemorzsolódás leginkább az első két félévben jellemző. A legnehezebb a programtervező informatikus szakot elvégezni: a tanulmányaikat megkezdők csupán 30 százaléka veheti át a diplomáját."
Neked hány félèved van elvégezve gyagyás? :)
Ügyfélkapus troll
Jun 04, 2021 09:59:31
Hát ez tény.
Mondjuk azért tegyük hozzá, kurva gáz, hogy ide jutott a világ, a legsötétebb totalitárius rendszerek gyakorlata uralkodott el globálisan, az egyik cég azért rúg ki, ha nem mész el a pride-ra, a másik azért, ha elmész a pride-ra, az egyik azért, ha csúnyát kommentelsz orbán viktorról, a másik azért, ha csúnyát kommentelsz a blacklivesmatter-ről.
Ideológiai, politikai hovatartozástól függetlenül szinte általános gyakorlat lett ez.
Pedig egy normális világban lófasz köze nem kéne legyen a munkáltatódnak ahhoz, hogy a szabadidődben mit csinálsz.
Jun 04, 2021 09:59:31
tyodika
Jun 04, 2021 10:00:05
Jóffan, örülhettek...
Jun 04, 2021 10:00:05
sodika
Jun 04, 2021 10:01:54
Jun 04, 2021 10:01:54
Ásó27
(
x68)
Jun 04, 2021 10:03:08
x68)
Milyen tartalomgyártás?
Sorra maradnak el a beígért streamek, te hazug geci.
Streamer Koldus
(
x2)
Jun 04, 2021 10:03:54
x2)
Javítom: Az ember tartalomgyártóként minőségi és érdekes tartalmat kell, hogy gyártson. Te egyiknek se teszel eleget. Csak ígérgetések vannak, de nincs semmi napirend, össze-vissza csinálsz mindent. Egy szóval: SZAR!
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 04, 2021 10:04:07
x19)
Szóval az influencerkedès miatt vered gyerekekre meg a nácultál?
Jó tudni
Jó tudni
ikluenszerkedés
Jun 04, 2021 10:05:35
*nick kiadó*
Jun 04, 2021 10:05:35
Nemfatyle
(
x7)
Jun 04, 2021 10:06:31
x7)
Harsány :D És az hol van megírva, hogy gusztustalan legalja okádék trash-t kell gyártani tartalomgyártóként?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
broni
(
x45)
Jun 04, 2021 10:08:50
x45)
sodi, te influencernek tartod magad????))))))))))))))))
ez kurva nagy))))))))))))))))))
ez kurva nagy))))))))))))))))))
Hetyetye
Jun 04, 2021 10:09:02
Sodi a "ma mégsem nem lesz sztrím, majd holnap" harsány tartalomgyártója! Mondhatni: "ikluenszer" áááhhh ez a fos auti korrekció....
Jun 04, 2021 10:09:02
Nemfatyle
(
x7)
Jun 04, 2021 10:11:03
x7)
Sodi a véleményvezér :DD Hát még a saját anyád is hülyének tart, még őt se tudtad meggyőzni, hogy ne oltassa be magát. Ostoba trash vagy
Sörciccentő
Jun 04, 2021 10:13:04
Fogod lájv sztrímelni, amikor odaér anyukád?
Szerintem rekord nézettsége lenne.
Jun 04, 2021 10:13:04
sodika
Jun 04, 2021 10:13:32
A lényeg, mi a faszomért lenne magánélet a tartalomgyártóként eljátszott szerep? Ez baromság.
Jun 04, 2021 10:13:32
Ásó27
(
x68)
Jun 04, 2021 10:13:59
x68)
A lényeg, mi a faszomért lenne magánélet a tartalomgyártóként eljátszott szerep? Ez baromság.
A betűs cég
Sörciccentő
Jun 04, 2021 10:14:55
Még nem értem haza.
Jun 04, 2021 10:14:55
Nemfatyle
(
x7)
Jun 04, 2021 10:15:08
x7)
Milyen szerep? :D Ember hát neked ez az életed, minden nap seggrészegre vedeled magad magányosan egyedül, és őrjöngsz a kamera előtt a trolljaid szórakoztatására
Magyarország rémálma
(
x7)
Jun 04, 2021 10:15:48
x7)
Már készülsz a nagy felkérdezésre? :) Szeretem, amikor itt tartod a főpróbát :)
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Jun 04, 2021 10:16:09
x2)
Kívánicsi lennék mit szólna a nagyságos főnök úr amikor helikoptereztél Twitch-en. Az is influenszerkedés?
Ásó27
(
x68)
Jun 04, 2021 10:17:08
x68)
A tartalomgyártóként eljátszott szerep miatt szar a kód is
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Jun 04, 2021 10:18:48
x45)
tibcédesz is szeku ügynök. konspirációs okokból kellett levágatni a faszát.
Nemfatyle
(
x7)
Jun 04, 2021 10:19:27
x7)
Ez lesz az újabb masni, hogy te csak eljátszottad a pedofil szerepet? :D Nagyon hiteles alakítás volt
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Jun 04, 2021 10:19:42
x2)
trollokat etető gyagyás
Jun 04, 2021 10:20:55
senkitől se félünk, sodi a vezérünk!
Jun 04, 2021 10:20:55
broni
(
x45)
Jun 04, 2021 10:21:16
x45)
talált egy vizihullát??????????????
Streamer Koldus
(
x2)
Jun 04, 2021 10:21:40
x2)
Mivan? Most mi a faszomról beszélsz? Még hónapokkal ezelőtt megígérted, hogy Dancsó mód lesz és nem hagyod, hogy a trollok a magánéletedről és a munkádról csámcsogjanak, minden ahhoz kapcsolódó témát ignorálni fogsz. Ehhez képest úgy ugrálsz, ahogy a trollok fütyülnek, folyamatosan magyarázkodsz a melóhelyeddel kapcsolatban.
Ásó27
(
x68)
Jun 04, 2021 10:25:57
x68)
Megint macskás poszt a púpfalon, a kurva anyádat korcs, megmondtam, hogy nem lesz macskád!
Mifaaaaaaaaaaaan
bojlertestű piton
(
x1)
Jun 04, 2021 10:26:32
x1)
Most, hogy tengernyi időd lett válaszolj néhány kérdésre.
-Hol voltál tegnap este?
-Miért megy ma anyu?
-Volt ma felkérdezés melocsában?
-Lesz ma stream?
-Miért vered kisgyerekekre?
vörökös
Jun 04, 2021 10:27:47
megint betalálták az elfek a sodika melócsáját ?
Jun 04, 2021 10:27:47
tigris
Jun 04, 2021 10:30:27
Jun 04, 2021 10:30:27
Nemfatyle
(
x7)
Jun 04, 2021 10:32:05
x7)
Egyébként ez a te szereplésednek a legviccesebb része, hogy nem vagy hajlandó elfogadni, hogy trash vagy. 20 éve fosod a trasht az internetre, de még mindig hiszel benne, hogy belőled majd menő influencer lehet, csak ilyen meg olyan kütyük kellenek hozzá. Rohadt jó nézni, ahogy minden alkalommal elbuknak az ilyen próbálkozásaid, egész egyszerűen azért, mert nem érted, hogy mitől trash a trash
Ásó27
(
x68)
Jun 04, 2021 10:35:33
x68)
Saját definíciója szerint is már amúgy trash, hiszen szar a képminőség, a hangról nem is beszélve.
Mifaaaaaaaaaaaan
Streamer Koldus
(
x2)
Jun 04, 2021 10:37:13
x2)
Endre, TRASH VAGY!!!
bojlertestű piton
(
x1)
Jun 04, 2021 10:37:46
x1)
Látjuk, hogy itt lurkolsz, te fasz!
Rejzs Und partner
Jun 04, 2021 10:41:29
vérzik a picsád gurulka?
Jun 04, 2021 10:41:29
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jun 04, 2021 10:44:07
x6)
Sodika te annyira kurva átlátszó vagy.. mikor mellélőttek a trollok a melóhelyeddel kapcsolatban, le se szartad, annyira nem méltattad az egészet hogy hetyetye. Most meg egész nap ezen loopolsz, á dehogy is találtunk meg, idióta. Nálad rosszabbul senki se hazudik.
WhatAndi?
Galla Miki
Jun 04, 2021 10:46:07
Az eszkimó meg IGLUenszer!
háháhááá
háháhááá
Jun 04, 2021 10:46:07
Hahó
(
x136)
Jun 04, 2021 10:46:35
x136)
Itt most nem ikluenszerkedéssel lesz gond, hanem az adatbiztonsággal. Majd a főnök úr elmatyarázza.
Hahó
(
x136)
Jun 04, 2021 10:48:54
x136)
Sneci, a melócsának most adatvédelmi ügyekkel foglalkozó ügyvédeknek kell egy csomó pénzt kifizetnie miattad. Biztos szeretni fognak emiatt.
púpospúp
(
x2)
Jun 04, 2021 10:59:57
x2)
sneci, te szándékosan félreértesz mindent hogy elhihesd hogy igazad van és jogod lenne elvágni a HRes torkát ha felkérdezne
az embereknek/cégeknek nincs baja azzal, hogy "tartalmat" gyártasz vagy influenszer vagy, sőt, a véleményed se számít igazán amíg nem vagy túl szélsőséges, a probléma veled nem ezekben rejlik gyagyás, sokkal inkább a pedofil lebukások, a fehér négyzetes streamek, a vakcina tagadásod, zsidózásaid meg az ilyenekben
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 04, 2021 11:00:44
x38)
Jövő héttől főállású inkluenszer lehetsz, ha ma kirúgnak! Szívesen!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
GG
Jun 04, 2021 11:01:28
Neked mi bajod? Igaza van abban,hogy normális munkahelyeken oda figyelnek a munkavállaló viselkedésére ha nyilvános közszereplést vállal tehát a munkahelyen kívül sem mindegy,hogy viselkedsz legalább is a nívósabb munkahelyeken, már pedig én egy nyugati céget annak gondolnék. Vagy tájékozatlannak (szerintem sodi munkahelyei ezek közé tartoznak) vagy kurva igénytelennek kell lenni,hogy egy ilyen röfögő szarban és szemétben dagonyázó vírustagadó náculó disznót alkalmazzanak.
Jun 04, 2021 11:01:28
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jun 04, 2021 11:09:25
x7)
Endre, mikor van a sprintforduló?
A jó portás csak baszik!
vörökös
Jun 04, 2021 11:09:27
Saját definíciója szerint is már amúgy trash, hiszen szar a képminőség, a hangról nem is beszélve.
Mindig is trash volt, ugyanis erőlködött, de hiányzott a kellő műveltség, a karizma, a színészi képesség, az esztétikai érzék, olyasmik, amikből legalább egy szükséges, ha nem több, hogy menővé tegyenek egy influenszert. Rajzfilm-animáció terén viszont voltak valamikor viszonylag ütős munkái is. Mint például ez, a Novák Előd fóbiás ápoltak szigete: vimeo.com/2620186 Miért nem ment tovább ezen a vonalon, ha mindenáron internetes figyelmet akar, nem értem. A perverzitását is elfogadható módon kiélhetné, olyan gusztustalan animációk is vannak, fenministanyugaton is, például a nagy faszát ejtőernyőként használó bajuszosról, hogy na.
Jun 04, 2021 11:09:27
Ásó27
(
x68)
Jun 04, 2021 11:10:49
x68)
Azért nem semmi hivatástudata van Endrének, hogy csak azért lett alkoholista, hogy a havi egy streamjében be tudja tölteni a szerepét a tévénéző gyerekek kedvéért!
Mifaaaaaaaaaaaan
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jun 04, 2021 11:17:14
x2)
Örülhetünk Endre?
Kenyér és víz.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 04, 2021 11:18:14
x38)
- Ich bin infkluenszer, Herr főnökbácsi!!
- Hány követőd van, trottel?
- 10
- AKKOR KI VAGY RÚGVA!!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
- 10
- AKKOR KI VAGY RÚGVA!!!
vörökös
Jun 04, 2021 11:20:45
- 10
- AKKOR KI VAGY RÚGVA!!!
- 10
- AKKOR KI VAGY RÚGVA!!!
Az a tíz is troll.
Jun 04, 2021 11:20:45
törpspa
Jun 04, 2021 11:22:07
- 10
- AKKOR KI VAGY RÚGVA!!!
- 10
- AKKOR KI VAGY RÚGVA!!!
Ikluenszer!
Jun 04, 2021 11:22:07
Ásó27
(
x68)
Jun 04, 2021 11:22:50
x68)
Anyádat virággal várod majd legalább, te mocskos gazember?
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Jun 04, 2021 11:27:26
Endre, te már ilyen korán be vagy baszva?
Miről beszélsz már megint? Tartalomgyártó? Hetente egy szánalmas vlogot vagy képes összegányolni, az is kivétel nélkül mindig totálisan érdektelen témákat érint mindenki számára. A twitched meg legalább olyan halott, mikor nem is volt, mert baszol streamelni.
Miről beszélsz már megint? Tartalomgyártó? Hetente egy szánalmas vlogot vagy képes összegányolni, az is kivétel nélkül mindig totálisan érdektelen témákat érint mindenki számára. A twitched meg legalább olyan halott, mikor nem is volt, mert baszol streamelni.
Jun 04, 2021 11:27:26
addafan
Jun 04, 2021 11:28:45
Dehogynem! Ez a fórum egy önjelölt strassbourgi bíróság ami tele van önjelölt bíróval. Ha ez nem strassbourg akkor ezentúl nincs pedofilozás és munkahelykeresés tényfeltárás céljából. Legalább arra figyelnél oda retard,hogy ne kerülj önellentmondásba :D
Jun 04, 2021 11:28:45
tigris
Jun 04, 2021 11:32:00
borosgeci,
1: itt nem tűrjük a zsíros hajú vidéki buzikat!
2: ha ki akarok baszni valami faszszopóval, mert az "szabad idejében" a hazámat köpködi és ártatlan magyar áldozatokon kacag, azt akkor is megteszem, hogyha a hozzád hasonló kutyabaszók szerint mindenféle jogai vannak.
3: takarodj a kurva anyádba!
Jun 04, 2021 11:32:00
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Jun 04, 2021 11:33:22
x2)
Gyagyás amikor még az Ogrénál laktál és valami baromságot csináltál akkor a vén lágerőr reflexből nem szólt rád h: WAS MACHST DU JUDEN?
Hetyetye
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 04, 2021 11:33:29
x38)
Mecsetputri, tedd magad takarékra! Ha nem tetszik a rendszer, akkor vedd fel ASODIT magadhoz vezető fejlesztőnek, fizesd ki neki az eurótízezreket, és masztizzatok együtt a kamerába meló után!
Ügyfélkapus troll
Jun 04, 2021 11:34:01
Ez nem a normális munkahely, hanem egy elmebeteg világ véleménydiktátor munkahelyei.
Főleg egy olyan világban, ahol már gyakorlatilag mindenki közszereplést vállal a facebookon meg az instagramon azzal, hogy van egy profilképe, és esetleg beállít valami szaros keretet, hogy "oltva vagyok", vagy "trianon100", vagy "hajrámagyarország", vagy "freeSZFE", vagy "családazcsalád", meg a többi hülyeség.
És az sem opció, ha nem vagy jelen a közösségi médiában, mert kvázi kötelező dolog, ha nincs semmilyen nyomod a neten, akkor már azért vagy gyanús a leendő munkaadóknak.
Szerintem ez egy kibaszott káros trend, hogy az emberek magánéletéhez bármilyen szinten is köze van a munkáltatóknak.
Hogy egy munkahely már nem csak megélhetés, hanem egyúttal ideológiai, életviteli elköteleződés is kell, hogy legyen.
Persze az ember alkalmazkodik ehhez muszájból, de attól még ez nem normális dolog.
Jun 04, 2021 11:34:01
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 04, 2021 11:39:33
x38)
Az nem magánélet, hogy az interneten mutogatod magadat meg a véleményedet! Az az image, amit kifelé mutatsz. És a munkáltató eldöntheti, hogy belefér-e neki, vagy nem. Ha nem akarsz ilyen helyzetbe kerülni, ne legyél fent ilyen oldalakon. Nem kötelező, nem fognak beszólni érte, ha privát a FB oldalad. Szerintem a LinkedIn-en nincsenek idióta keretek, és táncoló macskás gifek. Tessék szépen haladni a korral. Amit mutatsz magadból, az alapján fognak megítélni.
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Jun 04, 2021 11:40:39
x2)
Az nem magánélet, hogy az interneten mutogatod magadat meg a véleményedet
rBali
(
x24)
Jun 04, 2021 11:42:18
x24)
Én azért örülök neki, hogy nem tartod magad influenszernek. Ikluenszer az lehetsz, jelentsen ez bármit.
xray
(
x21)
Jun 04, 2021 11:43:53
x21)
aki snecit védi a munkahelyen kívüli viselkedéséért, az valószínűleg magát védi, mert ő sem különb.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
nonsense
Jun 04, 2021 11:43:58
Meg a meztelen gyerekeket, akik természetesen nem szerepelnek a képen.
Jun 04, 2021 11:43:58
Ogre idomár
Jun 04, 2021 11:44:55
Ha én főnők lennék és a szemem elé kerülne,hogy az egyik munkavállalóm így viselkedik ahogy a sodi azért azt minimum megkérdezném,hogy most ez most mi a fasz? És hány ember előtt csinálod te ezt? Lehet,hogy hetyetyézne valamit és elhinném de onnantól szem előtt tartanám.
Jun 04, 2021 11:44:55
SyntaxError
(
x24)
Jun 04, 2021 11:45:11
x24)
Ha van melócsá, ha kirúgták, a hetyetye, a masnizás és a hazudozás, az örök.
Sodi anyu érkezése utáni, ma esti felkérdezés (Linz, Austria, 2021. június 4.):
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Penzmento
(
x6)
Jun 04, 2021 11:52:19
x6)
Ha van melócsá, ha kirúgták, a hetyetye, a masnizás és a hazudozás, az örök.
Ez a Connor gyerek milyen helyre kis twinky.
Hahó
(
x136)
Jun 04, 2021 11:53:16
x136)
ez a trend már régen létezik, úgy hívják, hogy a munkáltató jogos gazdasági érdeke, jó hírnévhez való joga. nem kell melócsát vállalni, és akkor lehet korlátlanul ikluenszerkedni.
nonsense
(
x1)
Jun 04, 2021 11:54:10
x1)
Ha én főnők lennék és a szemem elé kerülne,hogy az egyik munkavállalóm így viselkedik ahogy a sodi azért azt minimum megkérdezném,hogy most ez most mi a fasz? És hány ember előtt csinálod te ezt? Lehet,hogy hetyetyézne valamit és elhinném de onnantól szem előtt tartanám.
Mehetnél érte cserébe a világhírű Bayer show-ba, ahol jól lejáratnák a cégedet amiatt, hogy Igaz Magyarokat bántasz!
Hogy jössz te ahhoz, hogy felkérdezed 2006 csillagát, a Nemzet Hősét?!
sodika
Jun 04, 2021 12:08:14
ez a trend már régen létezik, úgy hívják, hogy a munkáltató jogos gazdasági érdeke
Sose írnék alá olyan munkaszerződést, ami eleve kizár minden mellékállást, vagy vállalkozói tevékenységet. Ha az van benne, hogy "összehasonlítható" munkakörben nem vállalhatok állást, az rendben van, mert a tartalomgyártás nem összehasonlítható a szoftverfejlesztéssel.
De a jelenlegi helyemen olyan a szerződés, ami bármiféle megállást, bármiféle korlátozás nélkül kifejezetten megenged.
Jun 04, 2021 12:08:14
74 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Szánalmas, hogy informatikusnak hazudod magad és nem tudsz angolul.