Sneci és az autizmus egy nagyon izgalmas kérdés. A gyagyás pszichopátiája és autizmusa két egymás mellett élő hipotézis, ami külön-külön magyarázza a gyagyás viselkedésének kisebb-nagyobb részét.
Amellett, hogy autizmus magyarázhatná például a gnóm rendkívül rossz mozgáskoordinációját, a dührohamait, a társas kapcsolatok iránti érdektelenségét, a szociális érzéketlenségének több vonását és az ocd-jét (pl. ismételgetés, loopok; kényszeres ragaszkodás a már egyszer megszerzett dolgok iránt, pl. pótolni kell, ha elromlik/elveszik, nem szabad eladni/elajándékozni/kidobni; állandó excelbasztatás), én a pszichopátia mellett teszem le a voksom. Enyhe mértékű autistának sem nevezném, mert az autizmus minden formájánál a szenzoros érzékelés sérült. Az enyhe autiknál a gond azzal van, hogy nem mindig tudják megállapítani, hogy mi a fontos és mi kevésbé az. Emiatt beszélnek olyan részletekről, amik nem érdeklik a többieket, emiatt bánt meg másokat és nem veszi észre. De valójában nem az empátia hiányzik, csak az érzelmek tudatosítása és felismerése. Viszont kifejezetten képesek arra, hogy elemezzék a helyzetet és tanuljanak a hibáikból, éppen ezért az enyhébb formák felnőttkori diagnosztikájakor a szülőt is szükséges bevonni, mert fel kell tárni, hogy az illető hogyan viselkedett akkor, amikor még nem tudta iq-ból korrigálni a viselkedését. A korcs viszont nem csak arra képtelen, hogy elismerje, hanem arra is, hogy belássa a hibáit és tanuljon belőlük.
A gyagyásból viszont nem csak látszólag, hanem ténylegesen hiányzik az empátia, olyannyira, hogy ez kifejezetten megnehezíti a világban való eligazodását és interakcióit. Az ő élete azért ilyen nehéz mert még Sherlock Porksnál is ostobább pszichopata (mármint alacsonyabb az intelligenciája), és ezért nem képes azokra a magasabb szintű manipulációkra, amikre a marcipánzabáló igen. Mert amúgy a gyagyás rettenetesen manipulatív, ami nem igazán jellemző az autistákra. Ennek igazi mélységeibe Andi kapcsán nyerhettünk betekintést, például a péküljünkki videóval. Annyira nincs képben az emberek működésével és motivációival, hogy felváltva könyörög és fenyegetőzik, ahogy azt a yt csatornái lekapcsolásakor is megfigyelhettük. A trollokat is megpróbálja manipulálni, uszítani a volt munkáltatóira, ha már minden mindegy és marad a bosszú. És csak annyi tanulságot képes levonni a korábbi eseményekből, hogy néha a szűkölősen nyomorult viselkedés, néha az őrjöngős provokáció működik (kíváncsi lennék, hogy a fenyegetőzés vajon bevált-e valaha, de valószínűleg azt csak azért csinálja, mert nem tud uralkodni magán). De hogy mikor és kivel melyik stratégia a nyerő, arról lövése sincs.
A gnómra (mint általában a pszichopatára) jellemző, hogy könnyen elunja magát és nem csak akkor, amikor emberekkel van: unja a játékokat, nem tud elolvasni hosszabb szövegeket, évek óta folyamatosan hisztériázik, hogy nem bírja a monotóniát. Nem érdekli semmi, nem képes egy témára fixálódni, még a kedvenc kütyüs témájában is annyira sötét, hogy az is leveszi, aki nem ért hozzá. Ezek után nem véletlen, hogy nem tud jelen maradni egy beszélgetésben sem, legyen az online, telefonos vagy irl. Szerintem ez inkább figyelemhiány, mint autizmus. Simán lehet, hogy számos lelki torzulása mellett a gnómot ADHD-val is megáldotta a sors, de abba is érdemes belegondolni, hogy mit csinálsz, ha lekésed egy film elejét és nem tudod felvenni a fonalat, mert minden alapról lemaradtál? Unatkozol, telefonozol, maximum megpróbálsz röhögni a film értelmetlenségén (vagy magadon). Na, a gyagyás számára ez egy konstans állapot, pont így érzi magát állandóan, mert nem érti, hogy az emberek mit miért csinálnak, mondanak, hogy jön ez ide, most min nevetnek, neméjtyem, dögöljetekmeg. A vicc az egészben, hogy ha ezt németül éli át, akkor jön a toporzékolás, hogy ennyi idősen nem lehet megtanulni egy idegen nyelvet, de magyarul is ugyanígy el van veszve. Nála nem (feltétlenül) a nyelv hiányzik, hanem a normális szociális gondolkodásmód.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
szerintem nyerhet egy grand slam-et legalább.
látod, h kommunista pártitkár gyerekéből is lehet nálunk miniszterelnök. :)
Voltam slipknot koncerten is, de ne nézz rám így, ingyen volt!!
csak sodiból ne legyen!!!!!!!!!!!!!!!
az, hogy én nem szeretem, másnak bejöhet.a kis grófó féléket utálom.
kiszart az ablakon.
Szerintem is szar, nem kell finomkodni.
A kis grofó-félék esetében pedig nem is a művészt, hanem a hallgatóságát kellene megverni!
Persze, hogy tudja, azért adta be katonának. Rossz nyelvek szerint éjjelente őrt állítanak az ajtaja elé, hogy ne fogadhassa a szállásán a bakákat :DDD
oké))))))))))))))))))
akkor igaz, mint a grazi klinika a papának.
kancsi marcsi????recska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De nem úgy látta! Én mutattam neki! De én se úgy néztem!
Gondolom az a baja hogy őt nem akarja egy normális férfi sem térdeltetni.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hát Broni, a Lolita felénél azt kell mondanom, hogy zseniális és élmény olvasni a faszi stílusát.
Faszom
Régebben én is azon az állásponton voltam, hogy vagy szocio vagy pszhiopata. Isten furcsa vicce lehetne, hogy egy lelketlen ragadozót zár egy gyengeelméjű retardált testbe.
Viszont a látványos depressziós időszakai és az elbaszott törekvései a társaságra kicsit elbizonytalanítanak.
A legvalószínűbb, hogy több mentális defektus rakódik egymásra emiatt nem lehet egzakt diagnózist felállítani. Felmerült már korábban bipoláris zavar, asperger-szindróma stb.
Jó lenne már bevonzani' egy képzett pszichiátert-trollt aki a jól dokumentált cselekmények alapján tudna valami pontosabbat mondani.
Meg kell hagyni, az Úr szereti halmozni a poénokat:
- Buzi zsidónak születik, de náci lesz belőle.
- 23 centis pitonja van a lábai között, de soha nem használja semmire (faszverésen kívül).
- Érzelmek nélküli pszichopata, de túl gyengeelméjű ahhoz hogy áldozatokat szedjen.
dik more
Nem értek hozzá, de nem lehet, hogy ez a sok defektus kölcsönhatása torzítja a diagnózis jellemző tüneteit? Egymást oltják ki, erősítik, vagy épp átformálják. Esetleg teljesen újak jönnek létre, a sok defekt úgy rakódik egymásra, hogy valami teljesen más, szuper-defektté mutálódnak.
én nem írtam, hogy nem jó, , csak minek volt botránymű???????????
mondjuk 11 ezwer vesszőnél ez nem kérdés)))))))))))))
te eddig egy kötőjel voltál? Nem vagyok ilyen nyalókázós típus, de örülök, ha kékíthetlek!
Igen, a gyagyás torpedózik, amit Andinál már el is ismert. Tesztelgeti, hogy mi talál be. A sírós videóra is azt mondta, hogy egy próbálkozás volt, kvázi taktika, mert addig semmi nem használt, ez pedig teljesen igazolja a manipulatív vonásokat. Szerintem ez az ember egy szociopata, akit a társadalom visszajelzései, illetve a közvetlen környezete formált ilyenné. Tipikusan nárcisztikus, ami egy védőpajzs azoknál, akiknek kurva alacsony az önértékelésük. Nyilván a fent leírtakból is következik, hogy sehol nem fogadták el igazán, jön mellé a buzidémonnal folytatott küzdelemből fakadó öngyűlölet és még millió gyerekkori trauma, de azt sosem szabad elfelejteni, hogy a recskás felnőtt entitásként, ezekért már mind maga felel.
Én örülök, hogy csépeled a klaviatúrát, szeretek ilyen hosszas elemzéseket olvasni erről a faszkalapról.
hehe
Sodi valószínűleg most nyúzza a döglött piton és heherészik. Elképzeli, ahogy pucér kisfiúk kényeztetik. Nem, Endre. Te rettegj csak az élettől és a haláltól.
Broni Professzor, ha esetleg túl leszünk ezen a halál dolgon, szóljon és a kamerámmal levideózom az orgiát.
nszksz, rendező úr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!látszodjon a seggem juka is!!!!!!!!!!!!

ENDRE. EZ MÁR NEM FOSSA?

Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ebbe a kommentbe több időt és energiát fektettél mint a korcs az elmúlt 2 flokkepizódjába, amiből meg szeretne élni.
2 napig csicskultam.
Ascites álló fasszal várom mindig az elemzéseidet. Grat!
Dehogy jött haza, soha nem hallott még M kezdőbetűs országról.
A labancok el sem engednék most már, annyi sok adót fizetett a SODI! A Sodi nélkülözhetetlen informatikus lett ott, labanciában! Meg minden M betűs ország vérző torkán ugrálna, ha lenne ilyen. De nincs!
Na meló csá!
(Soha nem volt M betűs ország a Földön, dögöljetek meg!)
Soha többet nem írok ide! Zsidók vagytok.
Hahó!
Soha többet nem írok ide
* ásít *
könyörögnek a senior programozónak, hogy maradjon, nélküle bedől az egész adliance, lica meg társai
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Forrás?
ühüm, az... jó lesz
Beépített kémkakas illetve taktikai megfigyelőlégy. Viccet félretéve, az egyik appban dobta fel, de nem akarom lelőni a poént melyikbe, had füstöljön az autista agya, hogy mi lehet az. Addig jó, amíg ezt nem kapcsolja ki :D
most azt ne mond, hogy ennél a pizzából, amihez sodinak bármilyen köze van, ugyse hiszem el!!!!!!!!!!!!!!
Feltételes szabadlábra helyezését követően egy szemtanú szerint Sztojkának „szabadulóbulit” rendeztek, és csakhamar új BMW-je is lett.
A következő autót asodi fogja venni!
Kenyér és víz.
De legalább a gyerekes családok fellélegezhetnek.
nekem maga
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
melletük, természetesen!!!!!!!!!!!!!!!!!
nszksz nagyságos tekintetes méltóságos herceg uram.
ascites
(
x57)
Jul 07, 2021 17:04:02
x57)
Szerintem ilyenkor zavarban van. Lehet az enyhébb autizmusa miatt is, hogy nem képes szemtől szembe beszélgetni senkivel, mindig kell valami pótcselekvés, valami kütyü amit lehet babrálni. Szóval mindenképp valami szociális, érzelmi retardáció.
Sneci és az autizmus egy nagyon izgalmas kérdés. A gyagyás pszichopátiája és autizmusa két egymás mellett élő hipotézis, ami külön-külön magyarázza a gyagyás viselkedésének kisebb-nagyobb részét.
Amellett, hogy autizmus magyarázhatná például a gnóm rendkívül rossz mozgáskoordinációját, a dührohamait, a társas kapcsolatok iránti érdektelenségét, a szociális érzéketlenségének több vonását és az ocd-jét (pl. ismételgetés, loopok; kényszeres ragaszkodás a már egyszer megszerzett dolgok iránt, pl. pótolni kell, ha elromlik/elveszik, nem szabad eladni/elajándékozni/kidobni; állandó excelbasztatás), én a pszichopátia mellett teszem le a voksom. Enyhe mértékű autistának sem nevezném, mert az autizmus minden formájánál a szenzoros érzékelés sérült. Az enyhe autiknál a gond azzal van, hogy nem mindig tudják megállapítani, hogy mi a fontos és mi kevésbé az. Emiatt beszélnek olyan részletekről, amik nem érdeklik a többieket, emiatt bánt meg másokat és nem veszi észre. De valójában nem az empátia hiányzik, csak az érzelmek tudatosítása és felismerése. Viszont kifejezetten képesek arra, hogy elemezzék a helyzetet és tanuljanak a hibáikból, éppen ezért az enyhébb formák felnőttkori diagnosztikájakor a szülőt is szükséges bevonni, mert fel kell tárni, hogy az illető hogyan viselkedett akkor, amikor még nem tudta iq-ból korrigálni a viselkedését. A korcs viszont nem csak arra képtelen, hogy elismerje, hanem arra is, hogy belássa a hibáit és tanuljon belőlük.
A gyagyásból viszont nem csak látszólag, hanem ténylegesen hiányzik az empátia, olyannyira, hogy ez kifejezetten megnehezíti a világban való eligazodását és interakcióit. Az ő élete azért ilyen nehéz mert még Sherlock Porksnál is ostobább pszichopata (mármint alacsonyabb az intelligenciája), és ezért nem képes azokra a magasabb szintű manipulációkra, amikre a marcipánzabáló igen. Mert amúgy a gyagyás rettenetesen manipulatív, ami nem igazán jellemző az autistákra. Ennek igazi mélységeibe Andi kapcsán nyerhettünk betekintést, például a péküljünkki videóval. Annyira nincs képben az emberek működésével és motivációival, hogy felváltva könyörög és fenyegetőzik, ahogy azt a yt csatornái lekapcsolásakor is megfigyelhettük. A trollokat is megpróbálja manipulálni, uszítani a volt munkáltatóira, ha már minden mindegy és marad a bosszú. És csak annyi tanulságot képes levonni a korábbi eseményekből, hogy néha a szűkölősen nyomorult viselkedés, néha az őrjöngős provokáció működik (kíváncsi lennék, hogy a fenyegetőzés vajon bevált-e valaha, de valószínűleg azt csak azért csinálja, mert nem tud uralkodni magán). De hogy mikor és kivel melyik stratégia a nyerő, arról lövése sincs.
A gnómra (mint általában a pszichopatára) jellemző, hogy könnyen elunja magát és nem csak akkor, amikor emberekkel van: unja a játékokat, nem tud elolvasni hosszabb szövegeket, évek óta folyamatosan hisztériázik, hogy nem bírja a monotóniát. Nem érdekli semmi, nem képes egy témára fixálódni, még a kedvenc kütyüs témájában is annyira sötét, hogy az is leveszi, aki nem ért hozzá. Ezek után nem véletlen, hogy nem tud jelen maradni egy beszélgetésben sem, legyen az online, telefonos vagy irl. Szerintem ez inkább figyelemhiány, mint autizmus. Simán lehet, hogy számos lelki torzulása mellett a gnómot ADHD-val is megáldotta a sors, de abba is érdemes belegondolni, hogy mit csinálsz, ha lekésed egy film elejét és nem tudod felvenni a fonalat, mert minden alapról lemaradtál? Unatkozol, telefonozol, maximum megpróbálsz röhögni a film értelmetlenségén (vagy magadon). Na, a gyagyás számára ez egy konstans állapot, pont így érzi magát állandóan, mert nem érti, hogy az emberek mit miért csinálnak, mondanak, hogy jön ez ide, most min nevetnek, neméjtyem, dögöljetekmeg. A vicc az egészben, hogy ha ezt németül éli át, akkor jön a toporzékolás, hogy ennyi idősen nem lehet megtanulni egy idegen nyelvet, de magyarul is ugyanígy el van veszve. Nála nem (feltétlenül) a nyelv hiányzik, hanem a normális szociális gondolkodásmód.
xray
(
x21)
Jul 07, 2021 17:17:03
x21)
kiváló szakmai leírás gyagyás összes tünetéről, a végére az ember majdnem megsajnálja. de csak majdnem, mert a gonosz természetét nem lehet figyelmen kívül hagyni. szóval, én csak a rosszat kívánom a púposnak.
xray
(
x21)
Jul 07, 2021 17:20:30
x21)
ascites tisztára csivadoki. :)
Ásó27
(
x68)
Jul 07, 2021 17:26:40
x68)
Megmondta a gyagyás, hogy bizonyos kor fölött nem lehet egy dologra koncentrálni (pl. a sorozat mellett pörögnie kell a fórumnak is), ilyen nagyon egyszerű ez.
Mifaaaaaaaaaaaan
vladrl
(
x8)
Jul 07, 2021 17:28:22
x8)
szerintem az is rendben van, hogy kisgyermekek láttán a pöcsét fogdossa, ez is csak autizmus.
broni
(
x45)
Jul 07, 2021 17:31:04
x45)
orbánnal együtt takarodj a halál retkes faszára, te bolgár vérkomcsi ribanc.
Dobrev Klára: Ezt a csodálatos országot túszul ejtette egy velejéig korrupt politikus
Ebben a teremben nincs egyetlen olyan ember sem, aki Magyarország ellen szólalna fel
– kezdte Dobrev Klára.
A DK miniszterelnök-jelöltje, az Európai Parlament alelnöke szerint „bármit is hazudik Orbán Viktor”, nincs itt senki, aki a magyar emberek ellen szervezne összeesküvést. Magyarország ugyanaz a gyönyörű ország, és a magyarok is ugyanazok, akiket a világ a vendégszeretetükről ismert meg, akikkel hatalmasakat lehet nevetni és bulizni.
Ezt a csodálatos országot ejtette túszul egy velejéig korrupt politikus. Cinikusan, rasszista és homofób politikával.
Dobrev Klára szerint a Bizottságnak és a Tanácsnak egyetlen dolga van: „fejezzék be Orbán Viktor családtagjainak és oligarcháinak a finanszírozását”.
A politikus azt ígéri, bebizonyítják, hogy Magyarország nem egyenlő Orbán Viktorral, és visszahozzák az országot Európába, a barátai és szövetségesei
Dobrev Klára: Ezt a csodálatos országot túszul ejtette egy velejéig korrupt politikus
Ebben a teremben nincs egyetlen olyan ember sem, aki Magyarország ellen szólalna fel
– kezdte Dobrev Klára.
A DK miniszterelnök-jelöltje, az Európai Parlament alelnöke szerint „bármit is hazudik Orbán Viktor”, nincs itt senki, aki a magyar emberek ellen szervezne összeesküvést. Magyarország ugyanaz a gyönyörű ország, és a magyarok is ugyanazok, akiket a világ a vendégszeretetükről ismert meg, akikkel hatalmasakat lehet nevetni és bulizni.
Ezt a csodálatos országot ejtette túszul egy velejéig korrupt politikus. Cinikusan, rasszista és homofób politikával.
Dobrev Klára szerint a Bizottságnak és a Tanácsnak egyetlen dolga van: „fejezzék be Orbán Viktor családtagjainak és oligarcháinak a finanszírozását”.
A politikus azt ígéri, bebizonyítják, hogy Magyarország nem egyenlő Orbán Viktorral, és visszahozzák az országot Európába, a barátai és szövetségesei
broni
(
x45)
Jul 07, 2021 17:32:37
x45)
na, fucsónak nem jött össze, azért szép vót. sokkal többe nézem, mint a pinaszájú dzsudzsákot.
xray
(
x21)
Jul 07, 2021 17:33:37
x21)
Jul 07, 2021 17:33:37
na, fucsónak nem jött össze, azért szép vót. sokkal többe nézem, mint a pinaszájú dzsudzsákot.
mondta, h egyszer volt budán kutyavásár. Jul 07, 2021 17:33:37
broni
(
x45)
Jul 07, 2021 17:37:51
x45)
mondta, h egyszer volt budán kutyavásár.
xray
(
x21)
Jul 07, 2021 17:41:39
x21)
Jul 07, 2021 17:41:39
megérdemelné Jul 07, 2021 17:41:39
xray
(
x21)
Jul 07, 2021 17:44:36
x21)
orbánnal együtt takarodj a halál retkes faszára, te bolgár vérkomcsi ribanc.
.....
.....
-
Jul 07, 2021 17:48:47
igazából sose vótam ngy king diamond rajongó, de jo zenét csinál.a slipkot nevű fosnál millioszor jobb, pld.
Jul 07, 2021 17:48:47
Ásó27
(
x68)
Jul 07, 2021 17:54:56
x68)
Kibasztak a lakásból Endre? Hát mit csináltál???
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Jul 07, 2021 18:05:07
x45)
csak sodiból ne legyen!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Jul 07, 2021 18:06:10
x45)
broni
(
x45)
Jul 07, 2021 18:09:46
x45)
tényleg, orbán tudja, hogy a fia buzi??????????????????
a katonáéknál jól ellehet))))))))))))))))
broni
(
x45)
Jul 07, 2021 18:16:30
x45)
Kibasztak a lakásból Endre? Hát mit csináltál???
kiszart az ablakon.
-
Jul 07, 2021 18:19:13
A kis grofó-félék esetében pedig nem is a művészt, hanem a hallgatóságát kellene megverni!
Jul 07, 2021 18:19:13
-
Jul 07, 2021 18:21:01
tényleg, orbán tudja, hogy a fia buzi??????????????????
Persze, hogy tudja, azért adta be katonának. Rossz nyelvek szerint éjjelente őrt állítanak az ajtaja elé, hogy ne fogadhassa a szállásán a bakákat :DDD
Jul 07, 2021 18:21:01
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 07, 2021 18:23:13
x21)
Ungár Pétert már láttam a Grinderen.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
broni
(
x45)
Jul 07, 2021 18:26:28
x45)
oké))))))))))))))))))
broni
(
x45)
Jul 07, 2021 18:27:06
x45)
akkor igaz, mint a grazi klinika a papának.
broni
(
x45)
Jul 07, 2021 18:27:33
x45)
kancsi marcsi????recska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laci
Jul 07, 2021 18:29:31
De nem úgy látta! Én mutattam neki! De én se úgy néztem!
Jul 07, 2021 18:29:31
broni
(
x45)
Jul 07, 2021 18:31:22
x45)
444.hu/2021/07/07/covid-legyozve-scooter-lesz-az-efott-on
ez az überigénytelen szarság még megvan???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez az überigénytelen szarság még megvan???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 07, 2021 18:33:45
x21)
A Gazsi nem lenne rossz parti, ha nem tudnám róla hogy..:
- .. a családjában genetikai alapon terjed az elmebetegség,
- .. önjelölt szektavezért játszik a Felházban,
- .. enyhén pedo gyanús (afrikai missziója),
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
- .. a családjában genetikai alapon terjed az elmebetegség,
- .. önjelölt szektavezért játszik a Felházban,
- .. enyhén pedo gyanús (afrikai missziója),
broni
(
x45)
Jul 07, 2021 18:34:18
x45)
index.hu/belfold/2021/07/07/schmidt-maria-politikai-marketing-a-blm-terdeles/
nem is jönnének, te ronda kancsi picsa.a kurva anyád.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 07, 2021 18:37:56
x21)
Gondolom az a baja hogy őt nem akarja egy normális férfi sem térdeltetni.
kramalon
(
x8)
Jul 07, 2021 18:44:44
x8)
Hát Broni, a Lolita felénél azt kell mondanom, hogy zseniális és élmény olvasni a faszi stílusát.
kramalon
(
x8)
Jul 07, 2021 18:45:12
x8)
Sodi, neked meg a rák rohassza ki a beled.
Faszom
xray
(
x21)
Jul 07, 2021 18:58:21
x21)
Sodi, neked meg a rák rohassza ki a beled.
nincs még elég baja? xd Jul 07, 2021 18:58:21
D_Dezső
(
x29)
x29)
én a pszichopátia mellett teszem le a voksom.
Régebben én is azon az állásponton voltam, hogy vagy szocio vagy pszhiopata. Isten furcsa vicce lehetne, hogy egy lelketlen ragadozót zár egy gyengeelméjű retardált testbe.
Viszont a látványos depressziós időszakai és az elbaszott törekvései a társaságra kicsit elbizonytalanítanak.
A legvalószínűbb, hogy több mentális defektus rakódik egymásra emiatt nem lehet egzakt diagnózist felállítani. Felmerült már korábban bipoláris zavar, asperger-szindróma stb.
Jó lenne már bevonzani' egy képzett pszichiátert-trollt aki a jól dokumentált cselekmények alapján tudna valami pontosabbat mondani.
Szófodáteláfászódáte
Jul 07, 2021 19:08:34
Isten furcsa vicce lehetne, hogy egy lelketlen ragadozót zár egy gyengeelméjű retardált testbe.
Meg kell hagyni, az Úr szereti halmozni a poénokat:
- Buzi zsidónak születik, de náci lesz belőle.
- 23 centis pitonja van a lábai között, de soha nem használja semmire (faszverésen kívül).
- Érzelmek nélküli pszichopata, de túl gyengeelméjű ahhoz hogy áldozatokat szedjen.
Jul 07, 2021 19:08:34
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 07, 2021 19:13:46
x16)
Nem értek hozzá, de nem lehet, hogy ez a sok defektus kölcsönhatása torzítja a diagnózis jellemző tüneteit? Egymást oltják ki, erősítik, vagy épp átformálják. Esetleg teljesen újak jönnek létre, a sok defekt úgy rakódik egymásra, hogy valami teljesen más, szuper-defektté mutálódnak.
broni
(
x45)
Jul 07, 2021 19:17:01
x45)
én nem írtam, hogy nem jó, , csak minek volt botránymű???????????
mondjuk 11 ezwer vesszőnél ez nem kérdés)))))))))))))
Magyarország rémálma
(
x7)
Jul 07, 2021 19:18:07
x7)
te eddig egy kötőjel voltál? Nem vagyok ilyen nyalókázós típus, de örülök, ha kékíthetlek!
Igen, a gyagyás torpedózik, amit Andinál már el is ismert. Tesztelgeti, hogy mi talál be. A sírós videóra is azt mondta, hogy egy próbálkozás volt, kvázi taktika, mert addig semmi nem használt, ez pedig teljesen igazolja a manipulatív vonásokat. Szerintem ez az ember egy szociopata, akit a társadalom visszajelzései, illetve a közvetlen környezete formált ilyenné. Tipikusan nárcisztikus, ami egy védőpajzs azoknál, akiknek kurva alacsony az önértékelésük. Nyilván a fent leírtakból is következik, hogy sehol nem fogadták el igazán, jön mellé a buzidémonnal folytatott küzdelemből fakadó öngyűlölet és még millió gyerekkori trauma, de azt sosem szabad elfelejteni, hogy a recskás felnőtt entitásként, ezekért már mind maga felel.
Én örülök, hogy csépeled a klaviatúrát, szeretek ilyen hosszas elemzéseket olvasni erről a faszkalapról.
broni
(
x45)
Jul 07, 2021 19:32:50
x45)
ne féljetek a haláltól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!az örök orgia világába juttok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!666!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kovi
(
x2)
Jul 07, 2021 20:23:58
x2)
ne féljetek a haláltól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!az örök orgia világába juttok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!666!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sodi valószínűleg most nyúzza a döglött piton és heherészik. Elképzeli, ahogy pucér kisfiúk kényeztetik. Nem, Endre. Te rettegj csak az élettől és a haláltól.
Broni Professzor, ha esetleg túl leszünk ezen a halál dolgon, szóljon és a kamerámmal levideózom az orgiát.
broni
(
x45)
Jul 07, 2021 20:36:14
x45)
nszksz, rendező úr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!látszodjon a seggem juka is!!!!!!!!!!!!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 07, 2021 21:11:32
x37)
Nah, szhijaszthokh! Ma sem lesz flokk, mert folyadékot kell pótolnia a Sodinak. A Sodi folyadékpótló Sodi lesz, és sört fog inni, piszony. Mert sör az kell! Sör nélkül nincs flokk, piszony! Nah, ki is bontottam a sört, és *gluggy* *gluggy* *böff* *khöhh* apicsába, leöntöttem magam. Leöntött Sodi lett a Sodi. Na, akkor ennyi voltam mára! Szhija... - *videó kinyomva mondat közben*
broni
(
x45)
Jul 07, 2021 21:24:47
x45)
sodihoz odaköltözött velárde.
gobesug
(
x30)
Jul 07, 2021 21:27:35
x30)
Pikaszo brancsos multadrol mikor akarsz meselni te ruhes patkany?
rBali
(
x24)
Jul 07, 2021 21:28:28
x24)
Pikaszo brancsos multadrol mikor akarsz meselni te ruhes patkany?

ENDRE. EZ MÁR NEM FOSSA?

broni
(
x45)
Jul 07, 2021 21:36:07
x45)
ezt kozsó mind leszopta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
technikai_proba
(
x1)
Jul 07, 2021 22:27:39
x1)
ennyi volt a videós karrier? a trollok győztek? mi lett a hétfőre igért vloggal?
xray
(
x21)
Jul 07, 2021 22:58:53
x21)
Jul 07, 2021 22:58:53
ennyi volt a videós karrier? a trollok győztek? mi lett a hétfőre igért vloggal?
az a legkisebb gondja. a költözés, álláskeresés mindennél előrébb való. gyagyás padlón van. Jul 07, 2021 22:58:53
Karib
(
x10)
Jul 07, 2021 23:07:31
x10)
Szerintem az antiszociális személyiségzavarhoz (szociopátia) áll a legközelebb, de valóban, teljesen más típusú tüneteket is produkál időszakosan.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Piton Szamuráj
Jul 07, 2021 23:21:36
Hát nekem így újként az jött le, hogy a Gyagyás autista, szociopata és enyhén skizoid is egyszerre. Aki csak szociopata az képtelenség, hogy ennyire béna kognitív képességei legyenek. Ez magyarázható alacsony intelligenciával is, de ahhoz képest meg túl választékosan fogalmaz. Egyébként az tévhit, hogy minden autistának van egy dolog amiben nagyon jó és minden másban életképtelen, egy átlag autista kb pont, hogy semmihez sem ért. A skizoid hajlamait pedig onnan vettem észre, hogy a vallás terén olyan szinten keveri a szezont a faszommal, hogy az hihetetlen. Egyébként szerintem a világon nincs mégegy olyan ember akinek egyszerre lenne ez a három betegsége.
Nem feltétlenül nem szoktam lóbálni a 23 centis csodámat a nudiban a gyerekmedencénél
Jul 07, 2021 23:21:36
vladrl
(
x8)
Jul 07, 2021 23:28:30
x8)
plusz még pedofil is, ez már mindennek a teteje
Proktológus professzor
Jul 07, 2021 23:31:47
Rosza tud már KAKÁLNI?
Jul 07, 2021 23:31:47
ascites
(
x57)
Jul 07, 2021 23:49:53
x57)
Amúgy teljességgel azokkal vagyok, akik szerint a korcs nem érdemel se sajnálatot, se kíméletet. Még az intervenCionista irányzatot sem ellenzem.
Az antiszociális személyiségzavar (amire a köznyelvben pszichopátiaként vagy szociopátiaként felváltva szoktak hivatkozni) csak egy személyiségzavar, ami sem jogilag, sem erkölcsileg nem ment fel a felelősség alól. Ha így lenne, a gyilkosok többsége kinn szaladgálna a világban. Sneci nincs a szellemi fogyatékosság határán sem, csak úgy viselkedik. Annyira azért nem alacsony az iq-ja, hogy ne legyen képes belátni a tettei, szavai következményét vagy hogy ne ismerhesse fel, hogy valami baj van vele és számos ponton kérhetett volna/kérhetne segítséget. Az évek során milliószor próbáltak neki segíteni itt is, máshol is.
Ehhez képest a korcs, amikor csak alkalom adódik, bűnözik: rendőrök nevét és címét hozza nyilvánosságra, veszélybe sodorva ezzel a családtagjaikat is, becsületet sért, megpróbál részt venni választási élősködésben, szexuálisan zaklat részeg német csibét, megpróbálja feltörni Andi emailjét, pedofil tartalmakat fogyaszt, ezzel elősegítve, hogy gyerekeket bántalmazzanak és elvegyék tőlük a normális jövő lehetőségét. Amikor szigorúan véve nem illegális dolgokat csinál/csinált, akkor is mit? Bándy Kata gyilkosát mentegető videókat készített, amivel ugyan szegény lánynak nyelvtanilag nem ártott már, de a gyászoló rokonoknak alaposan megnehezítette az életét. Krokkónak segített, amikor annak kisgyerekekről találtak fényképeket a gépén a rendőrök (tényleg, azt a mocsadék görényt is jó lenne elővetetni újra). Egy évig nem volt hajlandó kiköltözni az ogrétől, miután az felmondta a bérleti szerződést, csak vadul drukkolt, hogy meghaljon az öreg, mert akkor majd „örökli” a bérleményt. Egészen eddig pedig kihasználta a szarul működő cégeket, nem végzett normális munkát és ha kirúgták, megpróbálta nem átvenni a hivatalos felmondást és/vagy nekiállt fenyegetőzni.
És akkor nem beszéltünk azokról a dolgokról, amiket „csak” mondott. A zsidózásról és egyéb rasszista + meleggyűlő fröcsögéséről, a kivándorlók, nők és családok szerencsétlenségén való örömködéséről. Vagy hogy Vera haldoklását egyszerűen úgy interpretálta, mint a saját életveszélyes állapotát, mert az utcára is kerülhetett volna emiatt a „kellemetlenség” miatt. Vagy hogy amikor egyetemistaként a jövőbeli sikereiről álmodozott, a fantáziája lényeges eleme az volt, hogy adócsalással szerzi majd meg a vagyont.
Egyszerűen csak jól érzi magát, ha olyat tehet, ami rossz, borderline bűncselekmény és szeret felidegesíteni másokat. Még kölcsönt is csak azért ad, hogy alantas rabszolgájává tegye az adósait. Ezt egy vodkázós liveban Márkkal kapcsolatban elpöttyintette: „[…] olyan kibaszott sok pénzt fizettem ki, hogy ezért mindenkinek a lábam előtt kéne hajlongania, nyalogatva a talpamat és úgy ehhez képest meg hogyan merészel nekem bárki bármiért beszólni egy pillanatra is?! […] Én fizettem, én vagyok itt az úr, e! Kezdjük itt! Álljon már meg a menet! Az kéri a zenét a cigánytól, aki fizetett neki […] Itt nem arról van szó, hogy én itt a pénzemért várnék valamit, mert nem. De azt, hogy mindenki kussban legyen, azt elvárom a pénzemért. […] Senki nem pofázhat bele abba, hogy én mit csináljak, mert én azt kifizettem. Azt én megvásároltam, hogy az illető boruljon le. Értjük?! Mindenki, bazmegfaszom, mindenki, akinek én fizettem, az kibaszottul az én … izé… *sokat sejtető hadonászások a sáskacsápjával* a porban a lábaim előtt! […]” (az egész kitárulkozást ajánlom újranézésre: bit.ly/3AATIgJ).
Csak remélni tudom, hogy nem gyújtja rá az anyjára a házat, mert szerintem a gnómban nagyon is van erőszakosság, csak ahogy mondta is korábban, addig nem csinál semmit, amíg van vesztenivalója, mert szerencsére egy gyáva féreg.
Néha – amikor a viselkedésmintáit alakító előzményeken gondolkodom – sajnálom azt a kisgyereket, aki akkor volt, amikor még lehetett volna formálni. Olyankor rohadtul dühös vagyok a szüleire, mert valószínűleg a gyagyás sem született gonosznak, csak kapott minden szart és most teszi mások életét nehezebbé. Most legalább megkapja az anyja, visszahullik a fejére. De ez sem menti fel ezt a 40 éves, felnőtt, 700ezer fütyiért külföldön dolgozó férfit mindazért, amit tett és tenni fog. Sok mindent meghatározott a múltja, de az elágazásokon ő döntött úgy, ahogy.
Tuti száz dolgot kihagytam, a másik négy ember, aki utálja, nyugodtan egészítse ki és mondja el, hogy miért gyűlöli!
Az antiszociális személyiségzavar (amire a köznyelvben pszichopátiaként vagy szociopátiaként felváltva szoktak hivatkozni) csak egy személyiségzavar, ami sem jogilag, sem erkölcsileg nem ment fel a felelősség alól. Ha így lenne, a gyilkosok többsége kinn szaladgálna a világban. Sneci nincs a szellemi fogyatékosság határán sem, csak úgy viselkedik. Annyira azért nem alacsony az iq-ja, hogy ne legyen képes belátni a tettei, szavai következményét vagy hogy ne ismerhesse fel, hogy valami baj van vele és számos ponton kérhetett volna/kérhetne segítséget. Az évek során milliószor próbáltak neki segíteni itt is, máshol is.
Ehhez képest a korcs, amikor csak alkalom adódik, bűnözik: rendőrök nevét és címét hozza nyilvánosságra, veszélybe sodorva ezzel a családtagjaikat is, becsületet sért, megpróbál részt venni választási élősködésben, szexuálisan zaklat részeg német csibét, megpróbálja feltörni Andi emailjét, pedofil tartalmakat fogyaszt, ezzel elősegítve, hogy gyerekeket bántalmazzanak és elvegyék tőlük a normális jövő lehetőségét. Amikor szigorúan véve nem illegális dolgokat csinál/csinált, akkor is mit? Bándy Kata gyilkosát mentegető videókat készített, amivel ugyan szegény lánynak nyelvtanilag nem ártott már, de a gyászoló rokonoknak alaposan megnehezítette az életét. Krokkónak segített, amikor annak kisgyerekekről találtak fényképeket a gépén a rendőrök (tényleg, azt a mocsadék görényt is jó lenne elővetetni újra). Egy évig nem volt hajlandó kiköltözni az ogrétől, miután az felmondta a bérleti szerződést, csak vadul drukkolt, hogy meghaljon az öreg, mert akkor majd „örökli” a bérleményt. Egészen eddig pedig kihasználta a szarul működő cégeket, nem végzett normális munkát és ha kirúgták, megpróbálta nem átvenni a hivatalos felmondást és/vagy nekiállt fenyegetőzni.
És akkor nem beszéltünk azokról a dolgokról, amiket „csak” mondott. A zsidózásról és egyéb rasszista + meleggyűlő fröcsögéséről, a kivándorlók, nők és családok szerencsétlenségén való örömködéséről. Vagy hogy Vera haldoklását egyszerűen úgy interpretálta, mint a saját életveszélyes állapotát, mert az utcára is kerülhetett volna emiatt a „kellemetlenség” miatt. Vagy hogy amikor egyetemistaként a jövőbeli sikereiről álmodozott, a fantáziája lényeges eleme az volt, hogy adócsalással szerzi majd meg a vagyont.
Egyszerűen csak jól érzi magát, ha olyat tehet, ami rossz, borderline bűncselekmény és szeret felidegesíteni másokat. Még kölcsönt is csak azért ad, hogy alantas rabszolgájává tegye az adósait. Ezt egy vodkázós liveban Márkkal kapcsolatban elpöttyintette: „[…] olyan kibaszott sok pénzt fizettem ki, hogy ezért mindenkinek a lábam előtt kéne hajlongania, nyalogatva a talpamat és úgy ehhez képest meg hogyan merészel nekem bárki bármiért beszólni egy pillanatra is?! […] Én fizettem, én vagyok itt az úr, e! Kezdjük itt! Álljon már meg a menet! Az kéri a zenét a cigánytól, aki fizetett neki […] Itt nem arról van szó, hogy én itt a pénzemért várnék valamit, mert nem. De azt, hogy mindenki kussban legyen, azt elvárom a pénzemért. […] Senki nem pofázhat bele abba, hogy én mit csináljak, mert én azt kifizettem. Azt én megvásároltam, hogy az illető boruljon le. Értjük?! Mindenki, bazmegfaszom, mindenki, akinek én fizettem, az kibaszottul az én … izé… *sokat sejtető hadonászások a sáskacsápjával* a porban a lábaim előtt! […]” (az egész kitárulkozást ajánlom újranézésre: bit.ly/3AATIgJ).
Csak remélni tudom, hogy nem gyújtja rá az anyjára a házat, mert szerintem a gnómban nagyon is van erőszakosság, csak ahogy mondta is korábban, addig nem csinál semmit, amíg van vesztenivalója, mert szerencsére egy gyáva féreg.
Néha – amikor a viselkedésmintáit alakító előzményeken gondolkodom – sajnálom azt a kisgyereket, aki akkor volt, amikor még lehetett volna formálni. Olyankor rohadtul dühös vagyok a szüleire, mert valószínűleg a gyagyás sem született gonosznak, csak kapott minden szart és most teszi mások életét nehezebbé. Most legalább megkapja az anyja, visszahullik a fejére. De ez sem menti fel ezt a 40 éves, felnőtt, 700ezer fütyiért külföldön dolgozó férfit mindazért, amit tett és tenni fog. Sok mindent meghatározott a múltja, de az elágazásokon ő döntött úgy, ahogy.
Tuti száz dolgot kihagytam, a másik négy ember, aki utálja, nyugodtan egészítse ki és mondja el, hogy miért gyűlöli!
Piton Szamuráj
Jul 08, 2021 00:16:12
Egyébként pszichedelikumokkal és pszchoterápiával gyógyítható lenne a recskás is. Saját magamat szociopátiából, apámat pedig paranoid skizofréniából gyógyítottam ki legálisan rendelhető 1cP-LSD-vel. Persze neki csak úgy szabadna ilyet adni, ha ott lenne vele egy trip vezető aki elmagyarázná neki mi merre hány óra. Bár asszem az SF pont egy badtriptől kattant meg nem lehet, hogy a Gyagyás is?
Nem feltétlenül nem szoktam lóbálni a 23 centis csodámat a nudiban a gyerekmedencénél
Jul 08, 2021 00:16:12
Audis Márk
Jul 08, 2021 00:39:29
Gyaj sodi,
Elromlott a munkaeszközöm. Nem tudnál utalni 8000 eurót hogy megjavítsam. Mivel fogok járni havat lapátolni Augusztusba, tesa? irány a WU, kutya!
Elromlott a munkaeszközöm. Nem tudnál utalni 8000 eurót hogy megjavítsam. Mivel fogok járni havat lapátolni Augusztusba, tesa? irány a WU, kutya!
Jul 08, 2021 00:39:29
Fogyatékos, retard néző
Jul 08, 2021 00:41:32
Én ezt a sok hosszú hozzászólást nem tudom elolvasni, csak a vlogot várom. Egyre jobbak és izgalmasabbak, látszik hogy tényleg minden kreatív energiát megmozgat a sodi, hogy hétről hétre pontosan szállítsa a szórakoztató és informatív tartalmat. Soha ne hagyd abba sodi, csak a zsidók hisztériáznak, hogy kamerád sincs, valójában bővem elég egy mobiltelefon!
Jul 08, 2021 00:41:32
Gólya
(
x2)
Jul 08, 2021 07:26:20
x2)
Amúgy teljességgel azokkal vagyok, akik szerint a korcs nem érdemel se sajnálatot, se kíméletet. Még az intervenCionista irányzatot sem ellenzem.
Ebbe a kommentbe több időt és energiát fektettél mint a korcs az elmúlt 2 flokkepizódjába, amiből meg szeretne élni.
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jul 08, 2021 08:30:05
x1)
sodika a legrendesebb,legmegértőbb uzsorás a világon.
-végigutaztat europán
-rendbe hozza a fogaidat
-vesz egy gamer pc-t
-munkaeszközöket biztosít
-a kutyádnak felújítja a kutyaólját.
-küld pénzt wu-n hogy meglegyen a napi cigid, kávéd.
KISS ENDRE ist ein pederast.
-végigutaztat europán
-rendbe hozza a fogaidat
-vesz egy gamer pc-t
-munkaeszközöket biztosít
-a kutyádnak felújítja a kutyaólját.
-küld pénzt wu-n hogy meglegyen a napi cigid, kávéd.
Fakenguru
(
x5)
Jul 08, 2021 08:51:10
x5)
Hosszú évek hullámvasútja után visszatértünk oda, ahol 8 éve tartottunk. A sodihergeles rovathoz elég annyit leírni, hogy két tukortojast ettem sonkával reggelire, és hogy a hétvégén Tirolban voltam a csajommal. Mindkettő angyalszárny a fatászpikának.
Hát azért hetyetye.
Proktológiai Klinika
Jul 08, 2021 08:56:04
Tiszteletem a kedves Fórumozó Uraknak/Hölgyeknek!
Horváth Etelka vagyok, a Szent Gedeon Proktológiai Szakrendelő betegjóléti szakreferense. Klinikánk kiemelten nagy hangsúlyt fektet a páciensek utógondozására, mert hiszünk benne, hogy életminőségük szempontjából így érhetjük el a legpozitívabb hatást.
Jelen levelemben egy korábbi páciensünk hogyléte iránt érdeklődnék, aki proktológiai szakrendelésünk felkeresésekor ezen fórumot adta meg elérhetőségként. A hölgy neve Takács Rózsa. Bízom benne hogy az itt jelenlévő Hölgyek/Urak el tudják juttatni hozzá megkeresésünket!
Kedves Rózsa, kérem töltse ki az alábbi kérdőívet, mellyel segítheti a Szent Gedeon Proktológiai Szakrendelő munkáját:
1. Kérdés: tud-e KAKÁLNI? igen / nem (húzza alá a megfelelő választ)
A kitöltött kérdőívet kérem juttassa el az alábbi címre: Szent Gedeon Proktológiai Szakrendelő, 1044 Budapest, Pf. 2256
Köszönjük, hogy a Szent Gedeon Proktológiai Szakrendelőt választotta!
Jó egészséget kívánva:
Horváth Etelka
betegjóléti szakreferens
Horváth Etelka vagyok, a Szent Gedeon Proktológiai Szakrendelő betegjóléti szakreferense. Klinikánk kiemelten nagy hangsúlyt fektet a páciensek utógondozására, mert hiszünk benne, hogy életminőségük szempontjából így érhetjük el a legpozitívabb hatást.
Jelen levelemben egy korábbi páciensünk hogyléte iránt érdeklődnék, aki proktológiai szakrendelésünk felkeresésekor ezen fórumot adta meg elérhetőségként. A hölgy neve Takács Rózsa. Bízom benne hogy az itt jelenlévő Hölgyek/Urak el tudják juttatni hozzá megkeresésünket!
Kedves Rózsa, kérem töltse ki az alábbi kérdőívet, mellyel segítheti a Szent Gedeon Proktológiai Szakrendelő munkáját:
1. Kérdés: tud-e KAKÁLNI? igen / nem (húzza alá a megfelelő választ)
A kitöltött kérdőívet kérem juttassa el az alábbi címre: Szent Gedeon Proktológiai Szakrendelő, 1044 Budapest, Pf. 2256
Köszönjük, hogy a Szent Gedeon Proktológiai Szakrendelőt választotta!
Jó egészséget kívánva:
Horváth Etelka
betegjóléti szakreferens
Jul 08, 2021 08:56:04
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 09:48:37
x45)
rohadt angol disznók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dögöljenek meg a hercegek kiskölkei!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 09:52:10
x45)
Kérdés: tud-e KAKÁLNI? igen / nem (húzza alá a megfelelő választ)
barbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uilyen melegbe nem ér felizgatni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
recska!!!!!!!!!!!!!!!!!!
barbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uilyen melegbe nem ér felizgatni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
recska!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 09:55:41
x45)
telex.hu/belfold/2021/07/08/margit-hid-kokereszt-letortek-magyarorszag-budapest
sódui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!újbarátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sódui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!újbarátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rBali
(
x24)
Jul 08, 2021 10:00:16
x24)
Endre, belegondolsz te reggelente miután kinyitod a hunyorgó malac szemeidet, hogy életedben nem voltál még annyira szegény, mint éppen most? Vagy nem gondolkozol ezeken a témákon és inkább leiszod magad a föld alá, hogy elfelejtődjön a valóság?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
linzi fapóleon
(
x8)
Jul 08, 2021 10:12:13
x8)
...
Ascites álló fasszal várom mindig az elemzéseidet. Grat!
Baromarc
(
x1)
Jul 08, 2021 10:38:30
x1)
Sodi hát a kurva anyád, miért nem mondtad a fórumhaveroknak, hogy hazajössz?

Ezért volt ott anyád, szervezni a linzi exodust? Ezért küldtél Márknak pénzt kocsira? Mennyit fizettél neki a költöztetésért? Kibasztak?

Ezért volt ott anyád, szervezni a linzi exodust? Ezért küldtél Márknak pénzt kocsira? Mennyit fizettél neki a költöztetésért? Kibasztak?
gasztrognómia oktató
Jul 08, 2021 10:59:38
na milyen az idő Púpszászon ? :D
főzőslive
Jul 08, 2021 10:59:38
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 11:02:10
x45)
sodi, menjél púpszászon kocsmázni, meséld el, milyen jókat kukkoltad a gyerekeket az osztrák nudistrandokon, had nevesenek a parasztok))))))))))))))
linzi fapóleon
(
x8)
Jul 08, 2021 11:09:58
x8)
Endre lebuktál!
youtu.be/U4HcWwSIa6s?t=584
"Miért nem jössz Linz-be?"
Szóval ezt a travit akartad takarítónőnek???
youtu.be/U4HcWwSIa6s?t=584
"Miért nem jössz Linz-be?"
Szóval ezt a travit akartad takarítónőnek???
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Jul 08, 2021 11:10:52
x1)
A labancok el sem engednék most már, annyi sok adót fizetett a SODI! A Sodi nélkülözhetetlen informatikus lett ott, labanciában! Meg minden M betűs ország vérző torkán ugrálna, ha lenne ilyen. De nincs!
Na meló csá!
(Soha nem volt M betűs ország a Földön, dögöljetek meg!)
Soha többet nem írok ide! Zsidók vagytok.
Hahó!
Soha többet nem írok ide
* ásít *
púpospúp
(
x2)
Jul 08, 2021 11:18:17
x2)
könyörögnek a senior programozónak, hogy maradjon, nélküle bedől az egész adliance, lica meg társai
Winkowitch
Jul 08, 2021 11:18:23
Forrás?
Jul 08, 2021 11:18:23
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 11:23:37
x45)
sodi, téged hogy a rákba vettek fel egyetemre??????????????
nem szúrták ki ki, hogy full fogyaték vagy?????????
nem szúrták ki ki, hogy full fogyaték vagy?????????
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 11:24:35
x45)
ismerek jópár egyetemistát, megdübbentő a külömbség köztük és közted.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 08, 2021 11:24:59
x19)
Ez igaz fikaevőm?
Akkor ezért nincs vlog, hazajöttèl és lapulsz a fűben mint egy szardarab?
Ideje fellendülnie a pizzaiparnak újszász-on. :)
Baromarc
(
x1)
Jul 08, 2021 11:25:08
x1)
Forrás?
Beépített kémkakas illetve taktikai megfigyelőlégy. Viccet félretéve, az egyik appban dobta fel, de nem akarom lelőni a poént melyikbe, had füstöljön az autista agya, hogy mi lehet az. Addig jó, amíg ezt nem kapcsolja ki :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 08, 2021 11:26:31
x19)
Mondjuk pont nemrég posztolta fb-re is, hogy nyáron hazajön a drága édesanyjához :)
Le kellene csekkolni
Le kellene csekkolni
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 11:33:11
x45)
Ez igaz fikaevőm?
most azt ne mond, hogy ennél a pizzából, amihez sodinak bármilyen köze van, ugyse hiszem el!!!!!!!!!!!!!!
Ásó27
(
x68)
Jul 08, 2021 11:39:22
x68)
De balek vagy Endre
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 11:42:12
x45)
jó regggelit ásó.
A kombájn elüt
(
x1)
Jul 08, 2021 11:46:27
x1)
Azért vette Márknak a hangulatjavító autót, hogy amikor hazajön, úgy érezze mintha sofőrje lenne aki szállítja, és amíg ő az anyjánál dekkol addig a sofőr használhatja a kocsit, majd talán vissza Linzbe és újra megvan a siker érzete.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jul 08, 2021 11:53:30
x2)
index.hu/belfold/2021/07/07/bunugy-sztojka-ivan-emberkereskedelem-penzmosas-cozma-gyilkossag/
sodi, küdjé neki ezer eurót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a mocskos patkánynak!!!!!!!!!!!!!!!!!!sztojka, a rákos anyád szoptasd meg!!!!!!!!!!!!!!!!!
sodi, küdjé neki ezer eurót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a mocskos patkánynak!!!!!!!!!!!!!!!!!!sztojka, a rákos anyád szoptasd meg!!!!!!!!!!!!!!!!!
Feltételes szabadlábra helyezését követően egy szemtanú szerint Sztojkának „szabadulóbulit” rendeztek, és csakhamar új BMW-je is lett.
A következő autót asodi fogja venni!
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 12:00:11
x45)
sodi, a cigányellátó vállalat)))))))))))))))))))))
Kémlégy Karcsi
Jul 08, 2021 12:02:15
Megerősítem az információkat! Sodi hazamenekült! Indul a púpszászi exodus!
Jul 08, 2021 12:02:15
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 08, 2021 12:04:42
x38)
Óóóóargh, ez nagyon jó hír!! Mehet a tényfeltárás a lakását kiadó cégnek, mert biztos, hogy nekik nem szólt! ASODI menekülőre fogta! Milyen az idő Púpszászon, korcs? Anyád nagyon boldog volt, ugye? xDDD Akkor most már leírod, hogy örülhettek, vagy még hazudozol, hogy a macskaólból dolgozol a nagyügyfélnek? xDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
tyodika
Jul 08, 2021 12:07:12
Kifejezetten én kértem, hogy rúgjanak ki, mert haza akartam költözni édesanyámhoz
Jul 08, 2021 12:07:12
Sodipatkány
(
x1)
Jul 08, 2021 12:07:21
x1)
Újszászról már csak egy ugrás a Blaha.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 08, 2021 12:07:56
x38)
A Diákhitel központ és a BKV tud már róla, hogy hazajöttél törleszteni? xDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 08, 2021 12:08:33
x38)
Nyugat-európa összes nudista strandján és buziszaunáján felvonták a fekete zászlót! xDDDD
Baromarc
(
x1)
Jul 08, 2021 12:11:20
x1)
Nyugat-európa összes nudista strandján és buziszaunáján felvonták a fekete zászlót! xDDDD
De legalább a gyerekes családok fellélegezhetnek.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 08, 2021 12:13:11
x38)
Sneci, azt még azért írd már le, hogy most, hogy a 13-ik és a 14-ik havi fizetést nem tudod belemasnizni a havi átlagba, mennyire jött ki a fizetésed az utolsó munkahelyedről? Több értelemben utolsó, mert soha többé nem fogsz te már dolgozni. Neked itt és most véged van. Ennyike. Bizony! A trollok győztek!
xray
(
x21)
Jul 08, 2021 12:20:09
x21)
mifan sneci, beléd szorult a közlésvágy? engedd ki, mert bele fogsz betegedni! illő lett volna először a kommenthaverokat tájékoztatni!
Szófodáteláfászódáte
Jul 08, 2021 12:20:40
Küldjétek rá a kémkakast! Vájja a ki a szemét! Köpjék be a nyílt sebeit a kémlegyek!!!!! Gyerünk ecselonfiak, itt az idő!
dik more
Jul 08, 2021 12:20:40
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 12:21:33
x45)
na, ebbe a melegbe indulhatok újszászra máglyát rakatni a közmunkásokkal((((((((((((((((((((((((az úr nevében!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 12:22:28
x45)
nekem tyodika a kedvenc kommentelőm))))))))))))))))))))
vladrl
(
x8)
Jul 08, 2021 12:24:08
x8)
nekem maga
xray
(
x21)
Jul 08, 2021 12:24:17
x21)
Jul 08, 2021 12:24:17
ásó és kramalon kiesett a pikszisből? Jul 08, 2021 12:24:17
vladrl
(
x8)
Jul 08, 2021 12:24:29
x8)
sodi, megvolt az első púpszászi ebéd? a félig nyers hal óta ez az első normális kajád, nem? most ez csak nem mirelit :)
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 12:25:45
x45)
ásó és kramalon kiesett a pikszisből?
melletük, természetesen!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 12:26:23
x45)
nekem maga
nszksz nagyságos tekintetes méltóságos herceg uram.
Szófodáteláfászódáte
Jul 08, 2021 12:27:07
Kinél van a Ducato kulcsa? Vinném megtankolni a púpszászi szafarira! A jeles alkalomra Shell V-power Dieselt érdemel a kicsike!
dik more
Jul 08, 2021 12:27:07
153 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

youtube.com/watch?v=7yd6_imr14A
A Meryful Fate-tel talán még jobb volt, de arról nincs rendes live az egész youtube-on.
igazából sose vótam ngy king diamond rajongó, de jo zenét csinál.a slipkot nevű fosnál millioszor jobb, pld.