Mi van, ha már mindent össze van pakolva, és több körben hazafuvarozva púpszászra? Lehet, hogy csak az utolsó dolgokért ment vissza, pl. elgato, és ezt nem akarja mutatni.
igen, ez is logikus.
szerintem az logikusabb, hogy azért elgátózott, mert valamit el akart takarni, és nem azért, hogy tévútra vezesse a trollokat.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Mehet a pupszaszi rendoroknek a flokk link, meg a bejelentes, hogy az allitassal ellentetben a napokban dronozott engedely nelkul, folytatolagosan napokon keresztul. Hatha veszik a faradsagot es bekopognak a kadarkockaba szetnezni.
🕎Endigame🕎
Szomszédokat is biztos érdekelné, hogy miért kukkolt be az udvarukra a pedofil. Ne hagyjuk ki őket sem :)
Mikor a videó végén felállt a székből vmi csörömpölèst hallani. Mintha a padlón hagyott sörösdobozba rúgna bele.
Lehet megint akkora a ganè a szobakonyhában mint régen XD
Nem tudom, hogy mennyire hasznos információ ilyen szempontból, de amíg élt a Gnómfigyelő Pegasus a recskást Linzen belül a Kantstrasséra tette. Nem tudom menyire pontos, mert Púpszász helyett is a szomszéd faluba rakta, de lehet ez nem téved annyit Linzen belül, mert otthon csak wi-firől netezik.
A tévétorony nem sétálja magát körbe Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Annyira töredék infók ezek, hogy teljesen irrelevánsak. Csak aki a hangulatkeltésben érdekelt, az pörög rajta. Mert lássuk be, szinte kizárható, hogy valaki rákeressen Kiss Roland névre, mert dolgozni akar (hahaha), és a munkaadó lecsekkolja. Egy Kiss Roland névre, amiből kismillió van, majd pont a sodipedia huszadrangú cikkére fog találni, és kikombinálni. Ja, persze.
Az, hogy az ő internetes lábnyoma Molnár F féle retardkodással van tele, arról meg igazán nem a tanszék tehet, azt saját magának köszönheti.
Mellesleg ilyen background check-et max komolyabb, irodai munkáknál szoktak csinálni, Tajgi max ládapakolónak lenne jó, amiért két kézzel rimánkodnak, hogy valaki jöjjön dolgozni, ilyeneknél bele se szarnak. Ilyen helyeken még cifrább alakokat is felvesznek, talán csak gyilkos ne legyél, ennyi a szempont.
Borosnál kicsit más a szitu, ő egyértelműbben beazonosítható, de ő sokat tett érte, hogy így legyen, nem egyszer és nem kétszer volt tálcán kínálva a lehetőség (még egyoldalúan is). Nem élt vele.
Közben többen is bekékültek, akik követelik a szócikk visszaállítását, most Tajgi, kellett ez neked? Nem volt jobb a békesség? A büdös életbe senki nem keres rád a sodipédián, te meg elkezdted újra a tanszék bajszát rángatni.
Még mindig lehet benned némi belátás (bár én kétlem sajnos), szerinted jobb vagy rosszabb lesz a szócikkes státuszod, ha triggerelsz minket?
nszksz!
Viszont a rendőrség még mondhatja rá, hogy ez mostani felvétel.
A hangulat jóindulatú és tréfás
Azt a kurva mindenségit, hát ez az endi, ez napról napra durvábban le van épülve és összefüggéstelenebbül beszél. Vajon itt most totál be van baszva, agyvérzést kapott, vagy egyszerűen csak annyira leépült a melócsá és a hitelspirál okozta stressztől, hogy egy épkézláb mondatot nem képes normálisan elmondani? Durván közeleg a finálé, endre, durván.
kikmakukk!?
Annak azért lehetett értelme, mert ha hetyetyézett valami önsajnáltatót a lakást kiadó ügynökségnek (pl. Golda COVID-os lett és haza kell költöznie hosszabb időre), ezzel megszakítva az öt évet, az ügynökség viszont leellenőrizte volna a lakás állapotát a kaució visszaadása előtt (még ha le is vontak volna valamit belőle az idő előtti szerződésbontásért).
Valószínű az van hogy Sodi a fikáját feldobálja mindig az orrában bányászás után.
Kizárt. Annyi fikát eszik, hogy még importálnia is kell belőle.
összehánytam magam a háttérbe baszott drónfelvételtől.
Meg a soditól is, arcomba büfög. Ocsmányféreg, AGYONVERNI!
hát azért hetyetye
A kémkakast és a műholdas szúratást SEM cáfolom. Üljenek át egy másik autóba!
lolbazmeg, tényleg, pegazus trolléga, azóta profilt váltott a zsidó, és még orbánékkal is bizniszelt. most lehet, hogy megint visszatér pisiltetni?
tegyél be ide vmi képet vagy videót ahogy csengetsz neki. nszksz.
Vagy ahogy a lábtörlőre szarsz.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
ahol ul az egy hidegburkolt jarofelulet, mert ahogy ledobja a söröskupakot, hallani a hangbol. linzben meg parketta van, tehåt nem linzben ul.
2x150 nyomok 45fokban,nem celsius:-D
Ezt heti 6 nap.
+ napi 20-30km tekerés ha az idő is engedi.
Mindezt normális, reggeli ebéd mellet, csak vacsora helyett van protein shake.
Nem akarok svájcinéger lenni, csak az évek alatt ösuegyült uszógumit ledobni.
Jol haladok lassan eltünik mind:-)
A többiektől elnézést az énblogért, ha lehetne pm akkkor oda irtam volna.
NSZKSZ!
Oooooooarrrgggggggggghh
szerintem ugyanúgy bontja a söröket ha ott van golda. egy alkoholistánál ez nem lehet visszatartó tényező. ha a melócsában ülne, az persze más, de ebédidőben ott is inna 2-3 sört, a reggeli 2 után.
remek anyag
a szocopata Endre még el sem köszön, bajusz jó utat kíván amire tipikusan autista módon fütyül a gyagyás, se egy kézfogás se egy pacsi, se egy utolsó köszi a sört,
mert most csak egy faladat van amit meg kell oldani az elveszett anyut megtalálni,
tipikus vagy Endre mint a nagykönyvben
Így van! És a széket, amin a vérző seggével terpeszkedik, sem láttuk Linzben.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Viszont az utánakúrt sörnyitónak meg nincsen hidegburkolatra érkezős hangja.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Igen az feltűnt hogy bal oldalon be volt állítva 90 fokra a többihez képest. Nagyon cseles, de majd a Dancsó mód elintézi a többit
azért a testarányai annyira nem voltak rosszak, csak a sörtől kurvára a hasára hízott, meg a háta is kurvára ferde, valszeg kyphosis - scoliosis kombó, ami miatt ilyen szarul áll rajta a póló. a karjai így lettek pálcikák, de a régi flokkokban a teste nem feltétlenül volt rendellenes, maximum nem egy alfahímre hasonlító pasas volt.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Nagyon jók a testarányai, abszolút lottó ötös genetikájú vadászbika Endre. Épp csak úgy néz ki, mint egy serdületlen kamasz. Az izomtömege konkrétan NEM LÉTEZIK. Pálcika vékonyságú végtagok, idomtalan fej, brutális bordapúp, beesett vállak, konstans görcsbe merevedett pókujjak, jégtörő állkapocs, hombár méretű agykoponya, mélyen ülő, mokkaszínű karimákkal szegélyezett beesett szemek, hullámvasutazó fogsor, amiből a szemfog mögött full ki van rohadva minden alul-felül, iszonyatos bazilikakilincs orr. Szerintem is teljesen vállalható, még ha nem is alfahím.
XD
Ne mond má' :)
Nem most lett kurta lábú, vekni fejű, csápos karú, púpos torzszülött.
A hasnak sok köze nincs hozzá, de jó vele szopatni a bojler testűt.
Amúgy meg mindig is egy gyerek testű, sörösüveg vállú, izomsorvadásos telibe szart búvárruha volt.
A 12 éves unokaöcsémnek tónusosabb felső teste van.
A legnagyobb baja az, hogy egy lusta geci, és soha életében nem végzett semmiféle fizikai tevékenységet.
Még ilyen adottságokkal is, ha gyerekkorától rendszeresen úszott volna például, akkor egy erős átlagos szintet simán hozna, főleg a mai fiatalokhoz mérve, hogy mennyi ocsmány dagadt meg vasággyal 40 kilós egyed van köztük.
Ebben persze részben hibásak a szülei, hiszen látván a púpját, már kisgyerek korától kényszeríteni kellett volna a gyagyást rendszeres mozgásra, és akkor ma sokkal jobb állapotban lenne.
És hibás ő maga is, hogy tini/felnőtt fejjel sem tudta legyőzni a lustaságát és igénytelenségét, és rákényszeríteni magát a rendszeres testmozgásra.
A kosárlabdát javasolnám. Az első komolyabb passzba rosszul nyúlna bele és ropira törnének a pókujjai. A foci nem lenne ilyen szórakoztató, mert ott az első sprint után szívrohamot kapna és elpatkolna.
Foci überalles. Arconbikázzák a labdával, az életben nem kel fel.
Ingatkanügyek
Marfan-szindrómája is van, hahó. Arra gyúrhatsz, amennyit akarsz, nem fog elmúlni.
De ha így nézzük, akkor persze a fosból ha bekeményedik, még lehet szar. De ne sértsük már meg az átlagos embereket azzal, hogy Endre el tudná érni az ő szintjüket egy kis edzegetéssel.
az egy dobozra lett rådobva, valani karton.
az mås……
Na jó, túlzás az erős átlagos, de sokat tudott volna javulni.
Nekem volt gerincferdüléses, asztmás osztálytársam még általánosban, eléggé ergyán nézett ki a gyerek, de a szülei orvosi tanácsra beiratták úszni, és be is vasalták rajta kőkeményen az edzéseket.
Nyilván nem lett belőle egy Darnyi Tamás vagy Gyurta Dani, de egyáltalán nem nézett ki szarul már középiskolás korára, sőt.
Persze a Marfan-szindróma lehet hogy nagyobb handycap, ehhez nem értek.
Azért torzít ez az arány, mert azzal számolsz, hány fej jelenti az egyes arányt. Na most Snecinek akkora veknifeje van, hogy azon is csodálkozok, hogy a teste többi részére is kijött a 7 fejnyi arány.
*pipáz
nszksz.
Isak Dewit, 30, Haned Mahamed Abdullahi, 24, termeszetesen somålok , 20 pizzåt nemsora visznek be.
remélem ciánosat.
ja, megnéztem a pofáját. egész árjás.
Nem kellett vón higitót szívni kufirc közben sodiapunak, akkor a kecije talán nem ment volna neki fejjel minden támpillérnek goldában, mire eljut a toásig.
🕎Endigame🕎
Lehet hogy csak ilyen hajnalban készült gyerek a sodi, fele qeci fele hugy. :-DD
Az összeset.
a kérdés csak annyi, hogy a lusta geci mi a faszért feketetett energiát abba, hogy elgato legyen mögötte, mit akar eltakarni?
Én osztom a trollégák feltételezését, miszerint ki van pakolva részben a kéró, lájfdéndzsörre felkészülve
hehe
CheddarGoblin
(
x2)
Jul 21, 2021 11:59:39
x2)
Remélem visszakerül a Tajgi szócikk. Meg a címét is csapjátok hozzá légyszíves.
Nothing's better than cheddar!
-
Jul 21, 2021 12:01:32
Ez a flokk biztos, hogy nem a Goethestrassén készült. Akkor nem baszta volna az időt az Elgato-k felállításával.
Mi van, ha már mindent össze van pakolva, és több körben hazafuvarozva púpszászra? Lehet, hogy csak az utolsó dolgokért ment vissza, pl. elgato, és ezt nem akarja mutatni.
Jul 21, 2021 12:01:32
Hahó
(
x135)
Jul 21, 2021 12:05:20
x135)
igen, ez is logikus.
szerintem az logikusabb, hogy azért elgátózott, mert valamit el akart takarni, és nem azért, hogy tévútra vezesse a trollokat.
Penzmento
(
x6)
Jul 21, 2021 12:05:57
x6)
Púpfalos bejelentkezésben a drónfelvételen elég gyanús, hogy asodinak már itt is volt bele rendesen. Elvileg 2019ben az Ogre-saga alatt készült a drónfelvétel. Viszont az akkori streamekben vékonyabbnak látszott a gnóm, ami alapján kijelenthető lenne, hogy asodi hazudik ismét. AnaGnómotómikus szakosoknak érdemes lenne rávetni egy pillantást és ezt igazolni vagy cáfolni.
Mehet a pupszaszi rendoroknek a flokk link, meg a bejelentes, hogy az allitassal ellentetben a napokban dronozott engedely nelkul, folytatolagosan napokon keresztul. Hatha veszik a faradsagot es bekopognak a kadarkockaba szetnezni.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 21, 2021 12:09:34
x19)
Szomszédokat is biztos érdekelné, hogy miért kukkolt be az udvarukra a pedofil. Ne hagyjuk ki őket sem :)
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 21, 2021 12:11:17
x19)
igen, ez is logikus.
Mikor a videó végén felállt a székből vmi csörömpölèst hallani. Mintha a padlón hagyott sörösdobozba rúgna bele.
Lehet megint akkora a ganè a szobakonyhában mint régen XD
Baromarc
(
x1)
Jul 21, 2021 12:18:55
x1)
Ez a flokk biztos, hogy nem a Goethestrassén készült. Akkor nem baszta volna az időt az Elgato-k felállításával. Tehát minimum Linzen belül kellett albérletet váltania (ez is megmagyarázná a dupla Golda látogatást amúgy), de valószínűbb a teljes kapituláció és a hazamenekülés. Viszont ez utóbbi ellen szól az, hogy lazán a padlóra kúrta a kupakot. Ezt Golda nem nézné el, repült volna a csicskalángos.
Nem tudom, hogy mennyire hasznos információ ilyen szempontból, de amíg élt a Gnómfigyelő Pegasus a recskást Linzen belül a Kantstrasséra tette. Nem tudom menyire pontos, mert Púpszász helyett is a szomszéd faluba rakta, de lehet ez nem téved annyit Linzen belül, mert otthon csak wi-firől netezik.
Karib
(
x10)
Jul 21, 2021 12:26:09
x10)
Az eddigi albiban is körülfalazta már egyszer magát az elgatókkal, igaz, az stream volt és rendetlenséget takart el vele. Most viszont elvileg tiszta a lakás, Golda kitakarított, azóta pedig három-négy napot töltött csak a lakásban összesen. Tehát valószínűleg máshol vette fel a flokkot.
Másik linzi albérlet? Nem tartom valószínűnek. Ilyen gyorsan biztosan nem talált új recskahelyet és szervezte meg a költözést. Egyébként is szarban lenne, mert városon belül biztos hogy utánamennek a behajtók az egyoldalúan felmondott szerződés miatt.
Bécs? Ugyanaz, mint az előbb. De itt még új munkahelyet is találnia kellett volna, ami kizárt ilyen rövid idő alatt.
Traun? Ha kirúgták, akkor logikus lépésnek tűnne a spórolás miatt, de ugyan kihez költözne? Márk Miskolcon lakik már, Tisztességes Zoltán pedig Svájcban vállalkozik. Volt még egy-két cigány ismerőse kint, de nem tűnik valószínűnek ez a vonal.
Németország? Ha kirúgták, akkor a legjobb döntés ez lenne snecitől. Csakhogy a kacatok nem költöztetik át magukat. Márk az egyetlen ismerőse, aki hajlandó lenne segíteni (ez megmagyarázná, hogy miért volt Miskolcon), de Endrének nincs felesleges 2 ezer eurója egy újabb cigányok féle költöztetésre.
Púpszász? Én erre teszem le a voksom, ha igazunk van, és tényleg nem a Goethestrassén flokkolt. Kirúgták és belátta, hogy véget ért a nyugati álomkaland. A vonatozás talán a maradék kütyü miatt volt, esetleg valami hivatali ügyintézés, Golda tanácsára kijelentkezni a lakásból stb. De egyébként attól, mert ki volt róla posztolva egy kép a Keletiben, korántsem biztos, hogy ment is valahova. Talán csak Budapestre mentek fel az anyjával vásárolni, vagy akármi.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Másik linzi albérlet? Nem tartom valószínűnek. Ilyen gyorsan biztosan nem talált új recskahelyet és szervezte meg a költözést. Egyébként is szarban lenne, mert városon belül biztos hogy utánamennek a behajtók az egyoldalúan felmondott szerződés miatt.
Bécs? Ugyanaz, mint az előbb. De itt még új munkahelyet is találnia kellett volna, ami kizárt ilyen rövid idő alatt.
Traun? Ha kirúgták, akkor logikus lépésnek tűnne a spórolás miatt, de ugyan kihez költözne? Márk Miskolcon lakik már, Tisztességes Zoltán pedig Svájcban vállalkozik. Volt még egy-két cigány ismerőse kint, de nem tűnik valószínűnek ez a vonal.
Németország? Ha kirúgták, akkor a legjobb döntés ez lenne snecitől. Csakhogy a kacatok nem költöztetik át magukat. Márk az egyetlen ismerőse, aki hajlandó lenne segíteni (ez megmagyarázná, hogy miért volt Miskolcon), de Endrének nincs felesleges 2 ezer eurója egy újabb cigányok féle költöztetésre.
Púpszász? Én erre teszem le a voksom, ha igazunk van, és tényleg nem a Goethestrassén flokkolt. Kirúgták és belátta, hogy véget ért a nyugati álomkaland. A vonatozás talán a maradék kütyü miatt volt, esetleg valami hivatali ügyintézés, Golda tanácsára kijelentkezni a lakásból stb. De egyébként attól, mert ki volt róla posztolva egy kép a Keletiben, korántsem biztos, hogy ment is valahova. Talán csak Budapestre mentek fel az anyjával vásárolni, vagy akármi.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jul 21, 2021 12:29:55
x4)
Kedvencem mikor mondja a flokkban, hogy berlinben micsoda élettér volt :D A nikecell odú valóban hatalmas élettér volt. Valóságos paradicsom a penésznek
Ásó27
(
x68)
Jul 21, 2021 12:32:01
x68)
Kedvencem mikor mondja a flokkban, hogy berlinben micsoda élettér volt :D A nikecell odú valóban hatalmas élettér volt. Valóságos paradicsom a penésznek
A tévétorony nem sétálja magát körbe Hahó!
Hahó
(
x135)
Jul 21, 2021 12:32:50
x135)
ha kirúgták, akkor szerintem az elképzelhetetlen, hogy nem veszi fel a munkanélkülit, ahhoz pedig kell egy osztrák lakcím.
mifaaan
(
x1)
Jul 21, 2021 12:34:02
x1)
Golda van az elgato másik felén, vagy alszik a kiságyon vagy onlifasz részt vesz fel éppen
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jul 21, 2021 12:36:39
x4)
Golda első látogatása és rendrakása valahogy nekem nrm illik a képbe.. Ha a költöztetés és menekítés volt az eredeti terv, akkor mi értelme volt a rendrakásnak? Azonnal kezdhettek volna pakolni, ami meg marad azt kidobni, kitakarítani. Vagy sneci rá 1-2 héttel bejelentette az anyjának, hogy muter kirúgtak?
Snecológia Tanszék
Jul 21, 2021 12:36:45
Roland, mit szeretnél?
A szócikkek lekerültek, de valóban más szócikkben ott maradt rólad ez-az. Ha a fényképed és neved lekerül, akkor elmész innen és nem dühöngesz tovább?
@trollsz, szedjük már ki pls. Pld a Ki kicsoda a snecológiában. Elég a név/cím, fénykép.
Nszksz!
A szócikkek lekerültek, de valóban más szócikkben ott maradt rólad ez-az. Ha a fényképed és neved lekerül, akkor elmész innen és nem dühöngesz tovább?
@trollsz, szedjük már ki pls. Pld a Ki kicsoda a snecológiában. Elég a név/cím, fénykép.
Nszksz!
Annyira töredék infók ezek, hogy teljesen irrelevánsak. Csak aki a hangulatkeltésben érdekelt, az pörög rajta. Mert lássuk be, szinte kizárható, hogy valaki rákeressen Kiss Roland névre, mert dolgozni akar (hahaha), és a munkaadó lecsekkolja. Egy Kiss Roland névre, amiből kismillió van, majd pont a sodipedia huszadrangú cikkére fog találni, és kikombinálni. Ja, persze.
Az, hogy az ő internetes lábnyoma Molnár F féle retardkodással van tele, arról meg igazán nem a tanszék tehet, azt saját magának köszönheti.
Mellesleg ilyen background check-et max komolyabb, irodai munkáknál szoktak csinálni, Tajgi max ládapakolónak lenne jó, amiért két kézzel rimánkodnak, hogy valaki jöjjön dolgozni, ilyeneknél bele se szarnak. Ilyen helyeken még cifrább alakokat is felvesznek, talán csak gyilkos ne legyél, ennyi a szempont.
Borosnál kicsit más a szitu, ő egyértelműbben beazonosítható, de ő sokat tett érte, hogy így legyen, nem egyszer és nem kétszer volt tálcán kínálva a lehetőség (még egyoldalúan is). Nem élt vele.
Közben többen is bekékültek, akik követelik a szócikk visszaállítását, most Tajgi, kellett ez neked? Nem volt jobb a békesség? A büdös életbe senki nem keres rád a sodipédián, te meg elkezdted újra a tanszék bajszát rángatni.
Még mindig lehet benned némi belátás (bár én kétlem sajnos), szerinted jobb vagy rosszabb lesz a szócikkes státuszod, ha triggerelsz minket?
Jul 21, 2021 12:36:45
rBali
(
x24)
Jul 21, 2021 12:39:07
x24)
A feltöltött púpszászi munkanélküli flokkitt lesz megtekinthető hamarosan:
www.youtube.com/watch?v=Tk-9znGz9IM
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
www.youtube.com/watch?v=Tk-9znGz9IM
Hahó
(
x135)
Jul 21, 2021 12:39:26
x135)
youtube.com/watch?v=Tk-9znGz9IM
nszksz!
rBali
(
x24)
Jul 21, 2021 12:44:25
x24)
Hogy öklendezel direkt ráhányva a mikrofonra te utolsó undorító féreg.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
sztárprogramozó
(
x2)
Jul 21, 2021 12:45:54
x2)
Drónos felvételen hasonló vagy talán ugyanúgy félnyitott állapotban van az az utca ajtó, amit a púpszászi szafarin Zsery nyitva talált. Lehet ez csak annyit bizonyít, hogy milyen igénytelenek és nem a drónfelvétel friss elkészültét. Viszont sajnos az igazolhatja a gnómot, hogy a púpszászi szafaris napelem nem volt látható a drónos felvételen. Nem nézem ki belőle lenne annyi esze, hogy drónozás előtt eltakarítja legalább a napelemet, hogy a trollok ne tudják őt megszopatni bizonyítékokkal.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
rBali
(
x24)
Jul 21, 2021 12:47:00
x24)
Kezdjük ott, hogy már nem meri feltölteni youtubera a flokkot, nehogy töröljék a csatornáját. Be van szarva.
Nem mer káromkodni sem, otthon ül a púpszászi macskaólban és nagy szünetet tart mikor arról beszél, hogy "ASODIVAL senki sem ..... szórakozhat!"
Kibaszott szánalmas vagy Endike.
Nem mer káromkodni sem, otthon ül a púpszászi macskaólban és nagy szünetet tart mikor arról beszél, hogy "ASODIVAL senki sem ..... szórakozhat!"
Kibaszott szánalmas vagy Endike.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jul 21, 2021 12:53:08
x4)
Drónos felvételen hasonló vagy talán ugyanúgy félnyitott állapotban van az az utca ajtó, amit a púpszászi szafarin Zsery nyitva talált. Lehet ez csak annyit bizonyít, hogy milyen igénytelenek és nem a drónfelvétel friss elkészültét. Viszont sajnos az igazolhatja a gnómot, hogy a púpszászi szafaris napelem nem volt látható a drónos felvételen. Nem nézem ki belőle lenne annyi esze, hogy drónozás előtt eltakarítja legalább a napelemet, hogy a trollok ne tudják őt megszopatni bizonyítékokkal.
Viszont a rendőrség még mondhatja rá, hogy ez mostani felvétel.
Szófodáteláfászódáte
Jul 21, 2021 12:57:46
Úristen, most látom csak hogy milyen állapotban van a púpszászi ház teteje. Konkrétan olyan moha és zuzmótelepek nőnek az északi oldalon hogy nem lepne meg ha beszakadna.
dik more
Jul 21, 2021 12:57:46
Ásó27
(
x68)
Jul 21, 2021 13:09:39
x68)
Ki merne írogatni a rendőrségnek, hát hogy meg lett baszva a freemailes troll is????
Mifaaaaaaaaaaaan
hetyetye
Jul 21, 2021 13:26:56
444.hu/2021/07/21/pinter-sandor-nem-allitja-hogy-nem-hasznaltak-a-pegasust
"- Ki tudja jelenteni, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal nem használt és nem vett ilyen eszközt?
- Nekem ilyen kijelentésem sose volt, és most se teszem meg."
Nyem fejtétjenüj nyem.
"- Ki tudja jelenteni, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal nem használt és nem vett ilyen eszközt?
Nyem fejtétjenüj nyem.
Jul 21, 2021 13:26:56
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jul 21, 2021 13:34:49
x2)
a href="https://www.youtube.com/watch?v=Tk-9znGz9IM" target="_blank" rel="nofollow noreferrer">www.youtube.com/watch?v=Tk-9znGz9IM
Azt a kurva mindenségit, hát ez az endi, ez napról napra durvábban le van épülve és összefüggéstelenebbül beszél. Vajon itt most totál be van baszva, agyvérzést kapott, vagy egyszerűen csak annyira leépült a melócsá és a hitelspirál okozta stressztől, hogy egy épkézláb mondatot nem képes normálisan elmondani? Durván közeleg a finálé, endre, durván.
Csak egy olvasó
(
x9)
Jul 21, 2021 13:37:16
x9)
Golda első látogatása és rendrakása valahogy nekem nrm illik a képbe.. Ha a költöztetés és menekítés volt az eredeti terv, akkor mi értelme volt a rendrakásnak? Azonnal kezdhettek volna pakolni, ami meg marad azt kidobni, kitakarítani. Vagy sneci rá 1-2 héttel bejelentette az anyjának, hogy muter kirúgtak?
Annak azért lehetett értelme, mert ha hetyetyézett valami önsajnáltatót a lakást kiadó ügynökségnek (pl. Golda COVID-os lett és haza kell költöznie hosszabb időre), ezzel megszakítva az öt évet, az ügynökség viszont leellenőrizte volna a lakás állapotát a kaució visszaadása előtt (még ha le is vontak volna valamit belőle az idő előtti szerződésbontásért).
linzi fapóleon
(
x8)
Jul 21, 2021 13:43:37
x8)
Úristen, most látom csak hogy milyen állapotban van a púpszászi ház teteje. Konkrétan olyan moha és zuzmótelepek nőnek az északi oldalon hogy nem lepne meg ha beszakadna.
Valószínű az van hogy Sodi a fikáját feldobálja mindig az orrában bányászás után.
Ásó27
(
x68)
Jul 21, 2021 13:47:44
x68)
Erdélyi cicás játék mikor lesz folytatva??
Mifaaaaaaaaaaaan
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 21, 2021 13:49:57
x19)
Kizárt. Annyi fikát eszik, hogy még importálnia is kell belőle.
mifaaan
(
x1)
Jul 21, 2021 14:00:01
x1)
Azt ne felejsük el, hogy a programozóisten most elég nagy külső behatást kapott és valószínűleg jóval kevesebb sör hatása alatt kapta az ívet innen-onnan (khmmm bajszos, Golda, mező utcai márk, meg ki tudja még ki).
A mai "flokk" ennek eredménye is lehet. Egyszerűen a maga balfasz módján próbál(nak) megvezetni minden kedves nézőt. Ezért van az elgátó, a kisszék, a faszmikrofon, hogy a kedves követők kombinálni kényszerüljenek.
Ha már ez a szituáció nagyon kétlem, hogy elhagyná a linzi lakást. Golda pedig nem feltétlenül takarítani ment ki, az csak mellékcselekvés volt. Vitte a gyógyszereket, masnizták tovább a cv-t, költségkimutatást készítettek.
Plusz kérdés, hogy milyen szerződése volt most? Egy éves papírt kapott a próbaidő után nem? Viszont, ha azt felmondták, akkor megkaphatta a maradék hónapokra járó fizetést (vagy annak egy részét), amiből még bóven elkarcol a labancoknál, plusz munkanélküli.
A mai "flokk" ennek eredménye is lehet. Egyszerűen a maga balfasz módján próbál(nak) megvezetni minden kedves nézőt. Ezért van az elgátó, a kisszék, a faszmikrofon, hogy a kedves követők kombinálni kényszerüljenek.
Ha már ez a szituáció nagyon kétlem, hogy elhagyná a linzi lakást. Golda pedig nem feltétlenül takarítani ment ki, az csak mellékcselekvés volt. Vitte a gyógyszereket, masnizták tovább a cv-t, költségkimutatást készítettek.
Plusz kérdés, hogy milyen szerződése volt most? Egy éves papírt kapott a próbaidő után nem? Viszont, ha azt felmondták, akkor megkaphatta a maradék hónapokra járó fizetést (vagy annak egy részét), amiből még bóven elkarcol a labancoknál, plusz munkanélküli.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 21, 2021 14:10:30
x6)
összehánytam magam a háttérbe baszott drónfelvételtől.
Meg a soditól is, arcomba büfög. Ocsmányféreg, AGYONVERNI!
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 21, 2021 14:12:57
x6)
Valamint Golda Meir házának tetejét nagyjavítani kéne, mert szerintem már most is beázik.
De a cigánykölcsön fontosabb volt, pfejj.
hát azért hetyetye
De a cigánykölcsön fontosabb volt, pfejj.
gobesug
(
x30)
Jul 21, 2021 14:20:20
x30)
endre, ma duplán belegeciztek a giroszodba, ne feledd. holnap triplán.
Pintér Sándor
Jul 21, 2021 14:24:54
444.hu/2021/07/21/pinter-sandor-nem-allitja-hogy-nem-hasznaltak-a-pegasust
Nyem fejtétjenüj nyem.
Nyem fejtétjenüj nyem.
A kémkakast és a műholdas szúratást SEM cáfolom. Üljenek át egy másik autóba!
Jul 21, 2021 14:24:54
Hahó
(
x135)
Jul 21, 2021 14:32:57
x135)
Penzmento
(
x6)
Jul 21, 2021 14:38:06
x6)
Emlékeztek, amikor Pegazus még nem újságírókat hallgatott le, hanem tajgikat pisiltetett be az újpalotai jáccin? Régi szép isők…
🕎Endigame🕎
Linzi kémkakas
Jul 21, 2021 14:38:59
A célszemély nem változtatott lakhelyet, még mindig Linzben van az ismert recskabarlangban. Ott rögzítette ezt a vekniflokkot, és ott ül most is munkanélküliként a gyerekágyon.
Jul 21, 2021 14:38:59
Hahó
(
x135)
Jul 21, 2021 14:43:36
x135)
Emlékeztek, amikor Pegazus még nem újságírókat hallgatott le, hanem tajgikat pisiltetett be az újpalotai jáccin? Régi szép isők…
lolbazmeg, tényleg, pegazus trolléga, azóta profilt váltott a zsidó, és még orbánékkal is bizniszelt. most lehet, hogy megint visszatér pisiltetni?
Hahó
(
x135)
Jul 21, 2021 14:44:39
x135)
A célszemély nem változtatott lakhelyet, még mindig Linzben van az ismert recskabarlangban. Ott rögzítette ezt a vekniflokkot, és ott ül most is munkanélküliként a gyerekágyon.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 21, 2021 14:47:56
x19)
xray
(
x21)
Jul 21, 2021 14:51:58
x21)
Jul 21, 2021 14:51:58
bizonytalan helyzetben bizonyítékra van szükség. Jul 21, 2021 14:51:58
vladrl
(
x8)
Jul 21, 2021 14:53:52
x8)
Kepet a haz elol, vagy ujabb bajuszos forumbeszantas. Tajgi meg a kinai hekker.
Örebro
(
x17)
Jul 21, 2021 14:55:18
x17)
ahol ul az egy hidegburkolt jarofelulet, mert ahogy ledobja a söröskupakot, hallani a hangbol. linzben meg parketta van, tehåt nem linzben ul.
vladrl
(
x8)
Jul 21, 2021 14:56:15
x8)
Sodi szaras kozben vette fel a flokkot, azert pityereg. Verzo kakilo. Mint prolande.
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Jul 21, 2021 14:56:50
x1)
A google műholdkép elég homályos, 2020-08-09 az utolsó felvétel, de úgy látom, hogy azon még nem volt rajta az az elcseszett, girbegurba járda-szerűség, ami az egység utca felőli bejáratnál van, és ami a drónvideóban látható.
Továbbá, Gery 9 nappal ezelőtti látogatós videóján látszik, hogy az egység utcában a szemközti ház előtt lévő fenyő-szerű fák is kb. ugyanolyan magasak.
Ugyanakkor, zsery videóján a drónos felvételeken apróbb különbségeket fel lehet fedezni, van plusz egy cserepesvirág az udvaron gery videóján, ami a drónfelvételen nincs meg, és a fóliasátor mellett gery videóján van valami komposztáló-szerűség sárgás-barnás kupac, ami a drónos felvételen szintén nincs ott.
Szóval ez alapján annyit lehet kijelenteni, hogy ez a drónfelvétel 2020-08-09 után készült, és szemmel láthatóan nem télen, sem késő ősszel, sem kora tavasszal, viszont az is biztos, hogy régebbi, mint Gery 9 nappal ezelőtti stream-je.
Mikor voltak ebben az időszakban hazalátogatásai a pojcukjosnak?
Továbbá, Gery 9 nappal ezelőtti látogatós videóján látszik, hogy az egység utcában a szemközti ház előtt lévő fenyő-szerű fák is kb. ugyanolyan magasak.
Ugyanakkor, zsery videóján a drónos felvételeken apróbb különbségeket fel lehet fedezni, van plusz egy cserepesvirág az udvaron gery videóján, ami a drónfelvételen nincs meg, és a fóliasátor mellett gery videóján van valami komposztáló-szerűség sárgás-barnás kupac, ami a drónos felvételen szintén nincs ott.
Szóval ez alapján annyit lehet kijelenteni, hogy ez a drónfelvétel 2020-08-09 után készült, és szemmel láthatóan nem télen, sem késő ősszel, sem kora tavasszal, viszont az is biztos, hogy régebbi, mint Gery 9 nappal ezelőtti stream-je.
Mikor voltak ebben az időszakban hazalátogatásai a pojcukjosnak?
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jul 21, 2021 14:58:49
x8)
@ahmed Mennyit piciklizel és fekvőtámaszozol és milyen időközönként? Mit edzel még ezeken kívül?
A többiektől meg bocs az offért! Nszksz!
A többiektől meg bocs az offért! Nszksz!
2x150 nyomok 45fokban,nem celsius:-D
Ezt heti 6 nap.
+ napi 20-30km tekerés ha az idő is engedi.
Mindezt normális, reggeli ebéd mellet, csak vacsora helyett van protein shake.
Nem akarok svájcinéger lenni, csak az évek alatt ösuegyült uszógumit ledobni.
Jol haladok lassan eltünik mind:-)
A többiektől elnézést az énblogért, ha lehetne pm akkkor oda irtam volna.
NSZKSZ!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 21, 2021 15:10:51
x37)
Endre istentelen depresszióját simán okozhatja az alkoholelvonás is akár. Ha Goldánál van, akkor piszony ott nincs napi 15 söröcske, max 1-2, ha nagyon rájön a remegés. Az is lehet, hogy kényszerleszoktatás alatt van, és azért nem tudott flokkot csinálni az elmúlt 2 hétben, mert hol rángógörcse volt, hol meg önkívületben számolta a plafonból előjövő rózsaszín elefántokat. Egy biztos: valamitől még a szokásosnál is jobban meg van reccsenve, pedig ugye most volt vége egy kéthetes nyaralásnak.
bronipótló szolgálat
Jul 21, 2021 15:14:04
Oooooooarrrgggggggggghh
Jul 21, 2021 15:14:04
Hahó
(
x135)
Jul 21, 2021 15:17:34
x135)
Endre istentelen depresszióját simán okozhatja az alkoholelvonás is akár. Ha Goldánál van, akkor piszony ott nincs napi 15 söröcske, max 1-2, ha nagyon rájön a remegés. Az is lehet, hogy kényszerleszoktatás alatt van, és azért nem tudott flokkot csinálni az elmúlt 2 hétben, mert hol rángógörcse volt, hol meg önkívületben számolta a plafonból előjövő rózsaszín elefántokat. Egy biztos: valamitől még a szokásosnál is jobban meg van reccsenve, pedig ugye most volt vége egy kéthetes nyaralásnak.
szerintem ugyanúgy bontja a söröket ha ott van golda. egy alkoholistánál ez nem lehet visszatartó tényező. ha a melócsában ülne, az persze más, de ebédidőben ott is inna 2-3 sört, a reggeli 2 után.
broni
(
x45)
Jul 21, 2021 15:18:16
x45)
támogatja e bayer zsolt pedofil haverját, és kaleta gáborort???????????????
A kombájn elüt
(
x1)
Jul 21, 2021 15:19:50
x1)
youtu.be/vxN7L7s13uw
bajusz és sneci a keletiben
bajusz és sneci a keletiben
remek anyag
a szocopata Endre még el sem köszön, bajusz jó utat kíván amire tipikusan autista módon fütyül a gyagyás, se egy kézfogás se egy pacsi, se egy utolsó köszi a sört,
mert most csak egy faladat van amit meg kell oldani az elveszett anyut megtalálni,
tipikus vagy Endre mint a nagykönyvben
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 21, 2021 15:32:44
x38)
Ha az anyjával a pályaudvaron találkoztak, akkor nekem az a tippem, hogy ő Miskolcról, az anyja pedig Púpszászról érkezett. Mivel még Linzben van, és flokkolni is van ideje, nem hiszem, hogy az anyjával pakolászik, sokkal valószínűbb, hogy az anyja odavitte neki a faptopot, és felbaszta egy vonatra. Nem engedte neki, hogy hazaköltözzön (esetleg pár napig ott volt, és a viselkedése alapján visszamondta az ígéretet, vagy már eleve megmondta neki, hogy nem hajlandó befogadni). Az esetleg belefér, hogy pár zsák szemetet (játékok, használaton kívüli kütyük) becuccolt hozzá Púpszászra, mert most elég bizonytalan a linzi maradás. Sneci sokkal kevesebb cuccal van most otthon, hogy könnyebb legyen majd menekülni. Ezért is volt a fullos elgato, hogy ne lássuk az üres lakást. Gondolom munkát keres (LOL), a nudiban lóbálja a pitont, és Depi Dezsővel sörözgeti el a munkanélküli segélyt. Felfelé bukásban reménykedik, szóval most lesz 1-2 ilyen hónap, aztán be fog sokallni a törlesztővel, és akkor eljön az igazság pillanata. Menekülnie kell Linzből, de nem tudni, hogy hova. Kurvára ajánlom a vén kurvának, hogy ne essen meg rajta a szíve, és ne fogadja be, mert akkor mehet Miskolcra csicskának, vagy a Blahára hajlékonynak. Durva évad lesz, ha lesznek is flokkok, a gyors leépülést lehet majd belőlük dokumentálni. Rend van, na!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ásó27
(
x68)
Jul 21, 2021 15:38:55
x68)
Szerintem meg fossa a sok shaját megoldása, az adósai rendesen törlesztenek, konkrétan úszik a pénzben asodi.
Mifaaaaaaaaaaaan
Karib
(
x10)
Jul 21, 2021 15:43:57
x10)
Így van! És a széket, amin a vérző seggével terpeszkedik, sem láttuk Linzben.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jul 21, 2021 15:55:33
x13)
linzi fapóleon
(
x8)
Jul 21, 2021 16:00:15
x8)
Ezért is volt a fullos elgato, hogy ne lássuk az üres lakást.
Igen az feltűnt hogy bal oldalon be volt állítva 90 fokra a többihez képest. Nagyon cseles, de majd a Dancsó mód elintézi a többit
Bejlin
(
x8)
Jul 21, 2021 16:02:46
x8)
Endre! Könnyíts a lelkeden és meséld el szépen a kommenthaveroknak mik a fejlemények! Látszódik rajtad hogy őrlődsz és legszívesebben mindent kitálalnál csak ezt egy külső tényező megakadályozza. Célszerű lenne egy "Örülhettek" kezdetű hozzászólásban tisztázni mindent
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Szófodáteláfászódáte
Jul 21, 2021 16:30:10
Gyerünk Endre, sírd el a bánatod! Segítünk felkészülni az állásinterjúkra :-))))
dik more
Jul 21, 2021 16:30:10
Hahó
(
x135)
Jul 21, 2021 16:34:59
x135)
sneci simán csak azért ilyen depressziós, mert nincsenek hangulatjavító kütyüvásárlások. mikor vett utoljára valamit? a roller hátizsákot másfél hónapja, ami inkább csak fokozta a depressziót? előtte már nem is emlékszem, hogy mikor vásárolt. talán a főzős lájvhoz a cuccokat? az mikor is volt? 3 hónapja?
áruhitelt nem kap, hitelkártyára nem akar vásárolni, így nem csoda, ha folyamatosan depis. nem bír annyi sört meginni ami enyhíthetné. meg ugye az is pénzbe kerül.
áruhitelt nem kap, hitelkártyára nem akar vásárolni, így nem csoda, ha folyamatosan depis. nem bír annyi sört meginni ami enyhíthetné. meg ugye az is pénzbe kerül.
Hahó
(
x135)
Jul 21, 2021 16:40:41
x135)
sneci, te most alkotói válságban vagy?
mikor érkezik a megújult, kreatív, minőségi tartalom, ami a nem troll nézőket is érdekelheti?
mikor érkezik a megújult, kreatív, minőségi tartalom, ami a nem troll nézőket is érdekelheti?
D_Dezső
(
x29)
Jul 21, 2021 16:51:19
x29)
Mindig megdöbbenek mennyire degenerált testfelépítése van a Gagyásnak.
A testarányai egy serdülő gyereknek felelnek meg. Szerintem felléphetett valamilyen fejlődési rendellenesség nála. Ez a torz testalkat, plusz az izomsorvadásos hosszú karok, kurta rövid lábak, ormótlan fej.
Ebből nem lesz osztrák csibe nyalás ...
A testarányai egy serdülő gyereknek felelnek meg. Szerintem felléphetett valamilyen fejlődési rendellenesség nála. Ez a torz testalkat, plusz az izomsorvadásos hosszú karok, kurta rövid lábak, ormótlan fej.
vladrl
(
x8)
Jul 21, 2021 16:51:29
x8)
Sneci, púposabb vagy, mint egy teve.
broni
(
x45)
Jul 21, 2021 16:51:56
x45)
65 látogató., mahdnem sátáni hatalom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vladrl
(
x8)
Jul 21, 2021 16:53:11
x8)
azért a testarányai annyira nem voltak rosszak, csak a sörtől kurvára a hasára hízott, meg a háta is kurvára ferde, valszeg kyphosis - scoliosis kombó, ami miatt ilyen szarul áll rajta a póló. a karjai így lettek pálcikák, de a régi flokkokban a teste nem feltétlenül volt rendellenes, maximum nem egy alfahímre hasonlító pasas volt.
broni
(
x45)
Jul 21, 2021 16:54:35
x45)
itt egész jóképű
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 21, 2021 16:58:02
x37)
Nagyon jók a testarányai, abszolút lottó ötös genetikájú vadászbika Endre. Épp csak úgy néz ki, mint egy serdületlen kamasz. Az izomtömege konkrétan NEM LÉTEZIK. Pálcika vékonyságú végtagok, idomtalan fej, brutális bordapúp, beesett vállak, konstans görcsbe merevedett pókujjak, jégtörő állkapocs, hombár méretű agykoponya, mélyen ülő, mokkaszínű karimákkal szegélyezett beesett szemek, hullámvasutazó fogsor, amiből a szemfog mögött full ki van rohadva minden alul-felül, iszonyatos bazilikakilincs orr. Szerintem is teljesen vállalható, még ha nem is alfahím.
XD
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 21, 2021 16:59:22
x37)
Ja, és az alfahím úgy jár, mint egy tipegő szarógalamb, mert csámpás is, mint a szar. De amúgy a többi tényleg fasza.
D_Dezső
(
x29)
Jul 21, 2021 17:00:53
x29)
azért a testarányai annyira nem voltak rosszak,
Amúgy meg mindig is egy gyerek testű, sörösüveg vállú, izomsorvadásos telibe szart búvárruha volt.
Hahó
(
x135)
Jul 21, 2021 17:04:12
x135)
snecit úgy megnézném ahogy valamilyen labdajátékot játszik. foci, vagy kosár.
vladrl
(
x8)
Jul 21, 2021 17:20:06
x8)
na jó, rosszul maradt meg emlékeimben, faszságot írtam, kajak kurva szarul néz és nézett ki. bár azt azért most is állítom, hogy a hordóhasa csak ront a helyzeten :D
broni
(
x45)
x45)
sodi, miatad lesz népszavazás.
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Jul 21, 2021 17:20:58
x1)
XD
XD
A legnagyobb baja az, hogy egy lusta geci, és soha életében nem végzett semmiféle fizikai tevékenységet.
Még ilyen adottságokkal is, ha gyerekkorától rendszeresen úszott volna például, akkor egy erős átlagos szintet simán hozna, főleg a mai fiatalokhoz mérve, hogy mennyi ocsmány dagadt meg vasággyal 40 kilós egyed van köztük.
Ebben persze részben hibásak a szülei, hiszen látván a púpját, már kisgyerek korától kényszeríteni kellett volna a gyagyást rendszeres mozgásra, és akkor ma sokkal jobb állapotban lenne.
És hibás ő maga is, hogy tini/felnőtt fejjel sem tudta legyőzni a lustaságát és igénytelenségét, és rákényszeríteni magát a rendszeres testmozgásra.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 21, 2021 17:21:57
x37)
snecit úgy megnézném ahogy valamilyen labdajátékot játszik. foci, vagy kosár.
A kosárlabdát javasolnám. Az első komolyabb passzba rosszul nyúlna bele és ropira törnének a pókujjai. A foci nem lenne ilyen szórakoztató, mert ott az első sprint után szívrohamot kapna és elpatkolna.
seymour schwartz
(
x6)
Jul 21, 2021 17:23:06
x6)
A kosárlabdát javasolnám.
Foci überalles. Arconbikázzák a labdával, az életben nem kel fel.
Szófodáteláfászódáte
Jul 21, 2021 17:23:54
Tényleg, arról van infónk hogy Endre mivel töltötte a középiskolai testnevelésórákat?
dik more
Jul 21, 2021 17:23:54
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 21, 2021 17:25:04
x37)
Marfan-szindrómája is van, hahó. Arra gyúrhatsz, amennyit akarsz, nem fog elmúlni.
De ha így nézzük, akkor persze a fosból ha bekeményedik, még lehet szar. De ne sértsük már meg az átlagos embereket azzal, hogy Endre el tudná érni az ő szintjüket egy kis edzegetéssel.
Örebro
(
x17)
Jul 21, 2021 17:25:26
x17)
az egy dobozra lett rådobva, valani karton.
Örebro
(
x17)
Jul 21, 2021 17:26:25
x17)
anyagosrol tudni valamit? el meg? összeköltözött goldåval?
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 21, 2021 17:29:40
x19)
Púpfal:
"A lehallgatási botrányban nem az a gáz, hogy képesek rá, ha kell, hanem hogy újságírók és NER gazdasági ellenfelei ellen vetik be."
És az milyen volt amikor andi után stalkerkedtèl?
Tudod amikor mp-re bontva elemezted miket nézett az emailjèben meg a weboldalon :)
"A lehallgatási botrányban nem az a gáz, hogy képesek rá, ha kell, hanem hogy újságírók és NER gazdasági ellenfelei ellen vetik be."
Tudod amikor mp-re bontva elemezted miket nézett az emailjèben meg a weboldalon :)
Örebro
(
x17)
Jul 21, 2021 17:30:31
x17)
Púpfal:
az mås……
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Jul 21, 2021 17:32:04
x1)
Na jó, túlzás az erős átlagos, de sokat tudott volna javulni.
Nekem volt gerincferdüléses, asztmás osztálytársam még általánosban, eléggé ergyán nézett ki a gyerek, de a szülei orvosi tanácsra beiratták úszni, és be is vasalták rajta kőkeményen az edzéseket.
Nyilván nem lett belőle egy Darnyi Tamás vagy Gyurta Dani, de egyáltalán nem nézett ki szarul már középiskolás korára, sőt.
Persze a Marfan-szindróma lehet hogy nagyobb handycap, ehhez nem értek.
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 21, 2021 17:33:39
x16)
Azért torzít ez az arány, mert azzal számolsz, hány fej jelenti az egyes arányt. Na most Snecinek akkora veknifeje van, hogy azon is csodálkozok, hogy a teste többi részére is kijött a 7 fejnyi arány.
broni
(
x45)
Jul 21, 2021 17:37:25
x45)
sodi kota gyerek.
broni
(
x45)
Jul 21, 2021 17:38:01
x45)
a jáccin ő lenne a király, minden csicska neki pipál.
broni
(
x45)
Jul 21, 2021 17:46:34
x45)
444.hu/2021/07/21/tuszul-ejtettek-ket-bortonort-egy-szigoruan-orzott-sved-bortonben
örebró!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hát nem adtok kebabpizzát az abroszfejűeknek.?????????????
örebró!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hát nem adtok kebabpizzát az abroszfejűeknek.?????????????
-
Jul 21, 2021 17:48:24
a jáccin ő lenne a király, minden csicska neki pipál.
*pipáz
Jul 21, 2021 17:48:24
broni
(
x45)
Jul 21, 2021 17:49:53
x45)
*pipáz
nszksz.
broni
(
x45)
Jul 21, 2021 17:53:08
x45)
youtu.be/yw7lUMC-m3Q
és lőn...a mester már sok évvvel ezelőtt megírta a népszavazás himnuszát
Bassza meg néhány gyereket, nem tudnak nemet mondani.
Most molesztáld őket, mielőtt felnőnek.
Fenyegetés orális
szexkel
Mert ez rendben van, hogy tegye ki magát a gyerekek
Csináld most, mielőtt felnőnek, és ez túl későn
Találj egy általános iskola a szünet ideje
Húzd pecker előttük, és maszturbál
Suck egy kis kopasz repedés
Hold „em le, akkor nem harcot
Watch” em sikoltozni és sírni félelemmel
Kibaszott pina Ne mondd el senkinek, kedves
Rendben, tegye ki magát a gyerek
Mondd, hogy perverz vagyok, rendben van
Hé! Candy kislány? Járj, te kibaszott kurva
Gyermekbántalmazás jár a fejemben,
kibaszott gyerekek, hamarosan megtalálom
De ez rendben van, tegye ki magát a gyerek
Tegye meg most, mielőtt felnőnek, és már késő.
Húzza maga elé a fickóját, és maszturbáljon
Keressen egy általános iskolát a szünetben.
Húzza maga elé a farkát, és maszturbáljon
és lőn...a mester már sok évvvel ezelőtt megírta a népszavazás himnuszát
Bassza meg néhány gyereket, nem tudnak nemet mondani.
Most molesztáld őket, mielőtt felnőnek.
Fenyegetés orális
szexkel
Suck egy kis kopasz repedés
Hold „em le, akkor nem harcot
Watch” em sikoltozni és sírni félelemmel
Kibaszott pina Ne mondd el senkinek, kedves
Rendben, tegye ki magát a gyerek
Mondd, hogy perverz vagyok, rendben van
Hé! Candy kislány? Járj, te kibaszott kurva
Gyermekbántalmazás jár a fejemben,
kibaszott gyerekek, hamarosan megtalálom
De ez rendben van, tegye ki magát a gyerek
Tegye meg most, mielőtt felnőnek, és már késő.
Húzza maga elé a fickóját, és maszturbáljon
Keressen egy általános iskolát a szünetben.
Húzza maga elé a farkát, és maszturbáljon
broni
(
x45)
Jul 21, 2021 17:54:04
x45)
előző azér durva.
Örebro
(
x17)
Jul 21, 2021 17:54:24
x17)
444.hu/2021/07/21/tuszul-ejtettek-ket-bortonort-egy-szigoruan-orzott-sved-bortonben
Isak Dewit, 30, Haned Mahamed Abdullahi, 24, termeszetesen somålok , 20 pizzåt nemsora visznek be.
Örebro
(
x17)
Jul 21, 2021 17:56:57
x17)
az isak az feherember.
broni
(
x45)
Jul 21, 2021 17:58:59
x45)
remélem ciánosat.
broni
(
x45)
Jul 21, 2021 18:00:29
x45)
az isak az feherember.
ja, megnéztem a pofáját. egész árjás.
Linzi kémkakas
Jul 21, 2021 18:02:33
Kérem a kedves egybegyűlteket, hogy ne gondolják túl ezt a dolgot. Sneci Linzben van a megszokott barlangjában. Eddig is jó infókat hoztam, most sem fogok hazudni, nem vagyok én snecimanó. Nagyon szépen köszönöm szépen a figyelmet!
Jul 21, 2021 18:02:33
Penzmento
(
x6)
Jul 21, 2021 18:18:06
x6)
Nem kellett vón higitót szívni kufirc közben sodiapunak, akkor a kecije talán nem ment volna neki fejjel minden támpillérnek goldában, mire eljut a toásig.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jul 21, 2021 18:28:49
x8)
Lehet hogy csak ilyen hajnalban készült gyerek a sodi, fele qeci fele hugy. :-DD
broni
(
x45)
Jul 21, 2021 19:04:02
x45)
sodi, hány csöves hernyóst szoptál le apádnál?????????????
broni
(
x45)
Jul 21, 2021 19:04:29
x45)
megrontottad őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 21, 2021 19:07:36
x19)
sodi, hány csöves hernyóst szoptál le apádnál?????????????
Az összeset.
Magyarország rémálma
(
x7)
Jul 21, 2021 19:11:49
x7)
Kérem a kedves egybegyűlteket, hogy ne gondolják túl ezt a dolgot. Sneci Linzben van a megszokott barlangjában. Eddig is jó infókat hoztam, most sem fogok hazudni, nem vagyok én snecimanó. Nagyon szépen köszönöm szépen a figyelmet!
a kérdés csak annyi, hogy a lusta geci mi a faszért feketetett energiát abba, hogy elgato legyen mögötte, mit akar eltakarni?
Én osztom a trollégák feltételezését, miszerint ki van pakolva részben a kéró, lájfdéndzsörre felkészülve
148 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

*Gnómotómia. Mindegy. Andi.