most nem tűnik boldognak, valószínűleg az öngyiulkosságon gondolkozott.ami nem baj)))))))))))))))))))
Egy pillanatra elképzeltem, hogy miközben teker RGL, addig a cigányhintóban Sodi atomrészegen heherészik és bújja a facebookot és shitpostol. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Mifaaaaaaaaaaaan
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Hát igen, RGL azért gyakorlatilag szemétből alkotott egy egész korrekt kis túlélő szekeret.
SoDinak a legkomolyabb alkotása egész életében a faszverő videója.
RGL már szerepelt az osztrák közszolgálatin, mint nyilatkozó híd alatt tanyázó csöves relatíve érthetően németül beszélve. A cigányhintó ismét képernyőre tenné őt így növelve ezzel Sneci irigység faktorát. :D
.. és ha beköti a napelemet egy kapcsolható motorra, ha tesla nem is de elektromos autó lesz belőle :)
sad. rövid tartalom? ki az a borbély józsef? ő volt az ugye akinek szarral kenték össze az ajtaját?
〄
Küldd el nekem a [email protected] cimre es felteszem.
Faszom
Sodipedia.
Borbély úr, Apostoli magyar király kikiáltotta magát uralkodónak és felfüggesztette az összes bíróság működését. Mondjuk ez pont kapóra is jött neki, mert nem nagyon tudott elszámolni valami takarékszövetkezeti pénztárral.
Természetesen 30 napot vendégeskedett az IMEI falai között.
Faszom
Borbély József egy elég jól funkcionáló elmebeteg. Régen volt neki egy bútorgyára de csődbe ment. Megalapította az Apostoli magyar királyságot és Szentkorona bankot, összegrundolt maga köré egy csomó hasonszőrű elmebeteget, továbbá"forgalomba hozta" a szenkorona pénz (STK), ezzel kicsit megelőzte a korát, ha 10 évvel később csinálná ez lenne az új Dogecoin :)
Elvileg valamiféle piramis játék volt a célja a szentkorona pénzezésnek, de ez elég ködös és nem derült ki pontosan.
Takács Rózsának kenték össze SAJÁT BEVALLÁSA szerint az ajtaját. Rózsa egy súlyos skizofrén hajléktalan nő (de meglepő, ha Sodi jó ismerőse ...).
A Piri nénis tüntetésen futottak össze a szálak, ahol Sodi összehaverkodott a törpe cigánnyal és Rósza is ott volt. Később az alkoholista Piri néni beköltözött Rózsához a lepukkant albérletébe.
Persze lakbért nem fizettek, de a lakást sem akarták elhagyni. (mint általában Sodi összes haverja). Ezért Rózsa szerint a tulaj vagy valamelyik lakó kente be szarral az ajtót.
Sodi Rózsához járkált egy időben, hogy egy tányér főzelékért meg szelet kenyérért végig hallgassa a skizofrén agymenéseit. Ha jól emlékszem kb 4-5 videója van Rózsáról abból 2 legalább 4 órás.
Ami paranoid kényszerképzet előjöhet egy skizofrénnél, az Rózsánál elő is jött. (Maffia, lehallgatás, rámszálltak, szétvágtak, ügynökök stb.)
A Borbély és Rózsa száll ott kapcsolódik, hogy Rózsa soha nem dolgozott (meglepő ...) csak MLM bizniszekben látta a fényes jövőt. A szentkorona ingyen pénzre is elsők között csapott le mint gyöngytyúk a takonyra, és lett a kormányzó úr legnagyobb rajongója.
Ez a féreg Gyagyás képes volt végig bólogatni az egész faszságot amikor Rózsa a Borbéllyal beszélt telefonon a szentkorona pénzről, pedig tudta ő, hogy kurva nagy faszság az egész. Csak egyrészt gyáva volt konfrontálódni Rózsával másrészt meg félt, hogy akkor nem kínálják meg főzelékkel és éhesen kell hazakullogni az asztal alá.
...
Elvileg valamiféle piramis játék volt a célja a szentkorona pénzezésnek, de ez elég ködös és nem derült ki pontosan.
...
Ez a féreg Gyagyás képes volt végig bólogatni az egész faszságot amikor Rózsa a Borbéllyal beszélt telefonon a szentkorona pénzről, pedig tudta ő, hogy kurva nagy faszság az egész. Csak egyrészt gyáva volt konfrontálódni Rózsával másrészt meg félt, hogy akkor nem kínálják meg főzelékkel és éhesen kell hazakullogni az asztal alá.
Azért én nem lepődnék meg ha sodinak is lenne még szentkoronája.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Kövezzenek meg a régebbi profok, de annak idején még közel sem volt ennyire leépülve a Gyagyás mint most.
Jó soha nem volt ép eszű, de akkor még nem ivott, voltak szociális kapcsolatai, ha elmebetegekkel is de legalább voltak, plusz próbált valami értelmiségi mázat magára erőltetni.
Szóval akkoriban inkább nézett ki egy furi autista fiúnak, most már sokkal inkább hajaz egy nagyon leépült
szellemi fogyatékosra.
Az indexen egyszer már szerepelt, de nem a hintóval és sajnos nem is nevesítették :D
"Ezeken felül vannak furcsának tűnő esetek is. Nem tudni, hogy mit gondolt az a honfitársunk, aki 2013 nyarán Boszniában kért menekültstátuszt."
index.hu/gazdasag/2019/10/31/hova_menekulnek_a_magyarok/
RGL már réges rég legyőzte Snecit nézettségben és hírnévben. Anno Szily trolléga írta meg a megboldugult Cink.hu-n, hogy RGL-nek milyen felkapott videója van a neten.
www.youtube.com/watch?v=20wxDT6XN0s
Plusz leírta RGL és Titán kalandozásait Európa szerte.
Mikor volt Snecinek valaha 200 000-es nézettsége egy videón mint RGL-nek? És még a Gagyás akarta marketing iskolába küldeni ... haha
*integet*
Legendás felvételek készültek akkoriban.
Teljesen beleégett a retinámba amikor az XXL-es rongyokba öltözött síbakancsos torzszülött vidáman eszi a fikáját közben pedig egy őrült nő arról magyaráz, hogy neki milliárdjai vannak egy Londoni széfben. :)
A másik ikonikus jelenet amikor végre meghívták egy kis csirkepörköltre (farhát) és egy aprócska kis késsel vág le Rózsa egy baszom nagy karéj kenyeret egy 2 kilós cipóból.
Az anyagosnak tényleg megint elgurult a gyógyszere, de most éppen nem a fórummal megy a hárc. Átpörgettem a tegnapit és azon hisztériázott hosszasan, hogy az XY trash streamer miért nem bannolja az YZ gonosz kommentelőt, aki csúnyát ír neki whisperben. Hát nem látja, hogy egy az toxikus gennyláda?! De sebaj, a magyar magnum már mindent kiderített az illetőről és ha az nem tölt fel a ticcsre péküjjünkki videót, akkor kimegy a munkahelyére és kirúgatja, mert őretardságáról nem szabad csúnyát mondani más ticcsén se! Mindezt tíz perccel azelőtt, hogy odament jópofizgatni a tényleg toxikus alja véglényhez, aki megerőszakolt egy nőt epilepsziás roham közben. Arafat bűnözőket meg púpot simogat, kéthetente rohamot kap és fenyeget valakit, de ő aztán nem toxikus.
Apropó toxikus. A szerhasználó városban mászkálós streamjei nagyságrendekkel rosszabbak, mint a veknijei. Felér egy szexuális zaklatással, amit az utcán sétáló nőkkel szemben elkövet. Minden csaj után úgy huhog, mint a munkások, zoomol, épp csak a szoknyák alá nem filmez be - de volt már, hogy félig-meddig próbálta mozgólépcsőn. Mindezt úgy, hogy annyira biszex, mint 15 éve snecológus. Olyan homár, hogy az elsődleges nemi jelleget csak shemaleken tudja elviselni - ami amúgy senkit nem érdekel, de emiatt annyira leszarja a nőket, hogy pont úgy kezeli őket, mint a kutyákat (azok után is huhog meg zoomol). A hölgyúr lelkivilága bezzeg nagyon érdekelte, nem zoomolt rá, a sittes haverját küldözgette közvetítőnek. Pedig de kurvára megnézném, ahogy a flódnis megtépi :D
Mindezt úgy, hogy annyira biszex, mint 15 éve snecológus.
Pedig régebben még kvázi tanszékvezetőnek is ki volt kiáltva a legelső Yitzakos balhé után hogy micsoda mesteri módon trollkodott. Aztán kiderült hogy csak egy sok Sodipédiát olvasott retard.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
szeretlem masgát.
mengele doktor elkégedetten csettint.
mint embet.szuszi
ha a ku-ku-ku-ku-kókának lehet helikoptere,neked is lehet rósza!
szerintem ez az rgl-féle felfogható valami outsider művészeti projektként. az outsider art, az az elmebetegek, a társadalom szélére kerültek naiv alkotásait foglalja magába, simán eladhatná valami múzeumnak
〄
toulouse-lautrec vasjon normális volt, állódoan részegen, rgl, nem piás, még a gyerek ügybe is lehet igaza lehet.
nam, alszok m, addik kill sodi, vagyatomháborü.
Még mindig nem érti, hogy ez a sodi oldala????
Mifaaaaaaaaaaaan
Bajusz bármilyen utcai live adása:
"ahhh..mindenki él, boldogság van, szeretet van, jajj, AHHH...mindjárt elélvezek, nézzetek azt a csajt már hát rám mosolyog már, ez aztán az élet! MINDENKI ÉL! AHHH OHHH, amott egy másik nő...jujj eldobom az agyam, ott egy NŐ! Megy az utcán! De jó mert merevedésem van, nézzétek...de jó élni ANNYIRA JÓ ÉLNI, szabadság van rá is rántok egy pitypangos anyagra a szobroknál vagy a hídon de amott egy autó. oda megyek felvenni...nem az enyém de már elélvezek, mert megint egy NŐ jön az utcán."
Mindezt ilyen kappan hörgések közepette, 40 évesen.
Évek óta ezt a műsort nyomja. Szerintem már uncsi kivéve ha megverik.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Heveny másnapban jó volt reggel olvasni.
🕎Endigame🕎
Endre ebben is az emberiség túlnyomó része előtt jár. Ő rollerhordó táskát vett, mert az nem szennyezi a környezetet, és sok mindent bele lehet pakolni. És könnyebb is, mint egy elektromos roller.
Úgy látom az előember Patrikkal most mennek vonattal Gammerhez, szinte könyörögtek előtte délután, hogy küldjenek Tibcédesz számlájára pénzt vonatjegyre a gyereknek. Valaki végül vett neki jegyet, és elküldte e-mailben, volt kemény 1008 Ft. Azután már nem bírtam tovább nézni.
Ja és este elvileg volt szex.
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Aug 13, 2021 19:27:30
x45)
Ugye nem vagy túlságosan magányos pedofil??? Ne feledd, mindig elő tudsz venni egy lapozható kalandjátékot!
most nem tűnik boldognak, valószínűleg az öngyiulkosságon gondolkozott.ami nem baj)))))))))))))))))))
broni
(
x45)
Aug 13, 2021 19:29:26
x45)
én két éves korom óta akarok öngyi lenni, akó vót egy kis műtétem, és nem szopott le az egyik cuki nővérke.
broni
(
x45)
Aug 13, 2021 19:38:21
x45)
index.hu/belfold/2021/08/13/elhetetlen-fovarosi-kozteruletekre-mutogatnak-a-videkiek/
fidesznyik szar index, tarlós féreg alatt ugyanez ment.bojkott index, mocskos fidesz. most geri-sodit akarják lejáratni.rohadt patkány fidesz, bayer, ásd ki a lelkész nagyapád.és szopd le, biztos hiányzi a fasdza, vót eleget a szádba.
fidesznyik szar index, tarlós féreg alatt ugyanez ment.bojkott index, mocskos fidesz. most geri-sodit akarják lejáratni.rohadt patkány fidesz, bayer, ásd ki a lelkész nagyapád.és szopd le, biztos hiányzi a fasdza, vót eleget a szádba.
CheddarGoblin
(
x2)
Aug 13, 2021 19:53:21
x2)
Nothing's better than cheddar!
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 13, 2021 19:55:38
x2)
RGL már úton van:
youtube.com/watch?v=1_jB7zZA15w
youtube.com/watch?v=1_jB7zZA15w
Egy pillanatra elképzeltem, hogy miközben teker RGL, addig a cigányhintóban Sodi atomrészegen heherészik és bújja a facebookot és shitpostol. :D
Szófodáteláfászódáte
Aug 13, 2021 20:06:33
Endre, a Sodmány Barlangjaiban sikerült már kijutnod az erkélyről?
dik more
Aug 13, 2021 20:06:33
Mikel
Aug 13, 2021 20:13:03
Hogyan lehet ide képeket feltölteni? Csináltam egy vicces képet sodi-ról
Sodika
Aug 13, 2021 20:13:03
Ásó27
(
x68)
Aug 13, 2021 20:18:26
x68)
broni
(
x45)
Aug 13, 2021 20:26:10
x45)
nekem rgl-el semmi bajom, ügyes kis kölök.jó, nem 100-as, dehát .
xray
(
x21)
Aug 13, 2021 20:26:28
x21)
valamikor echós szekérrel jártak a cigányok, fejlődnek. xd
Ásó27
(
x68)
Aug 13, 2021 20:45:18
x68)
Miért osztogatsz meg csecsemőkről szóló cikket te aberrált?
Mifaaaaaaaaaaaan
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 13, 2021 20:45:33
x38)
Ennek a járgánynak már sokkal több kereke van, mint ASODINAK! RGL nyert! Bizony! Ja, és neki egy fillér adóssága nincs! Nője viszont van, akit nem titokban kell a bokor mögül lesni, mint ASODI a kisfiúkat, hanem a szerelemhintóban rajongással szopja RGL-t minden este.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Aug 13, 2021 21:04:27
x1)
Ennek a járgánynak már sokkal több kereke van, mint ASODINAK! RGL nyert! Bizony! Ja, és neki egy fillér adóssága nincs! Nője viszont van, akit nem titokban kell a bokor mögül lesni, mint ASODI a kisfiúkat, hanem a szerelemhintóban rajongással szopja RGL-t minden este.
Hát igen, RGL azért gyakorlatilag szemétből alkotott egy egész korrekt kis túlélő szekeret.
SoDinak a legkomolyabb alkotása egész életében a faszverő videója.
Hahó
(
x136)
Aug 13, 2021 21:08:54
x136)
Ha rgl szerepelne a 444-en a cigányhintóval azzal nem csak snecit győzné le hanem tajgit is. Szily trollégának szóljatok már. Nszksz.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 13, 2021 21:19:53
x37)
RGL talált egy drónt és megszerelte. Sodi meg akarta szerelni a kameráját és elbaszta, illetve mindannyian emlékszünk arra, hogy a robotporszívó keféjét sem tudta kicserélni, azt is csak tönkretette.
kripli figyelő
(
x12)
Aug 13, 2021 21:21:13
x12)
Cigányhintó lol,minicigány is trollkodik már.
Gyagyás,milyen érzés hogy szó szerint már az utolsó elmebeteg hajléktalan haverod is felmossa veled a padlót.Rácz lazán kapna áruhitelt is.Maradt olyan ismerősöd akit még nem műltál alul?
Gyagyás,milyen érzés hogy szó szerint már az utolsó elmebeteg hajléktalan haverod is felmossa veled a padlót.Rácz lazán kapna áruhitelt is.Maradt olyan ismerősöd akit még nem műltál alul?
seymour schwartz
(
x6)
Aug 13, 2021 21:22:17
x6)
Ingatkanügyek
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 13, 2021 21:22:20
x2)
Ha rgl szerepelne a 444-en a cigányhintóval azzal nem csak snecit győzné le hanem tajgit is. Szily trollégának szóljatok már. Nszksz.
RGL már szerepelt az osztrák közszolgálatin, mint nyilatkozó híd alatt tanyázó csöves relatíve érthetően németül beszélve. A cigányhintó ismét képernyőre tenné őt így növelve ezzel Sneci irigység faktorát. :D
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 13, 2021 21:31:54
x2)
Sodi együttható képlete a következő
28 félév x 4 egyetemi szak x 50.000 euró adósság x 5 év külföldi állás x (x év-masztipartis komment éve, azaz esetünkben 21) = NULLA!!!!! :D
28 félév x 4 egyetemi szak x 50.000 euró adósság x 5 év külföldi állás x (x év-masztipartis komment éve, azaz esetünkben 21) = NULLA!!!!! :D
kripli figyelő
(
x12)
Aug 13, 2021 21:32:33
x12)
Ha rgl az égő cigányhintóban ülve énekelné hangosan az ima a fohászhoz klasszikust és körbe vinnék a főtéren még Szodoma és Gomorra városát is megmenthette volna.
linzi fapóleon
(
x8)
Aug 13, 2021 22:14:52
x8)
.. és ha beköti a napelemet egy kapcsolható motorra, ha tesla nem is de elektromos autó lesz belőle :)
-
Aug 13, 2021 22:58:52
Be van kötve valami rásegítőként, akksi is van a putrihintóban Aug 13, 2021 22:58:52
picikli
Aug 13, 2021 22:59:15
Tudtommal sehol. Miután visszakapta a Gyagyás a Karib által letöröltetett csatornáit minden régebbi anyagot le privátolt.
Gondolom fél a csatornapatkány, hogy valami nem pc szöveg miatt blokkolják a csatornáját, ahhoz meg lusta dög, hogy kiválogassa közülük a kompromitáló videókat.
Mondjuk ennyivel is kevesebb webszemét van a youtube-on, hogy a Púpos "életművének" patkányként kell bujkálnia :)
Ha van kérdésed Rózsás videókkal kapcsolatban ne habozz, voltam olyan veszett, hogy végig hallgattam azt a 6-8 órát :)
Gondolom fél a csatornapatkány, hogy valami nem pc szöveg miatt blokkolják a csatornáját, ahhoz meg lusta dög, hogy kiválogassa közülük a kompromitáló videókat.
Mondjuk ennyivel is kevesebb webszemét van a youtube-on, hogy a Púpos "életművének" patkányként kell bujkálnia :)
Ha van kérdésed Rózsás videókkal kapcsolatban ne habozz, voltam olyan veszett, hogy végig hallgattam azt a 6-8 órát :)
sad. rövid tartalom? ki az a borbély józsef? ő volt az ugye akinek szarral kenték össze az ajtaját?
Aug 13, 2021 22:59:15
kramalon
(
x8)
Aug 13, 2021 23:39:35
x8)
Hogyan lehet ide képeket feltölteni? Csináltam egy vicces képet sodi-ról
Küldd el nekem a [email protected] cimre es felteszem.
kramalon
(
x8)
Aug 13, 2021 23:42:19
x8)
Sodipedia.
Borbély úr, Apostoli magyar király kikiáltotta magát uralkodónak és felfüggesztette az összes bíróság működését. Mondjuk ez pont kapóra is jött neki, mert nem nagyon tudott elszámolni valami takarékszövetkezeti pénztárral.
Természetesen 30 napot vendégeskedett az IMEI falai között.
D_Dezső
(
x29)
Aug 13, 2021 23:58:05
x29)
Borbély József egy elég jól funkcionáló elmebeteg. Régen volt neki egy bútorgyára de csődbe ment. Megalapította az Apostoli magyar királyságot és Szentkorona bankot, összegrundolt maga köré egy csomó hasonszőrű elmebeteget, továbbá"forgalomba hozta" a szenkorona pénz (STK), ezzel kicsit megelőzte a korát, ha 10 évvel később csinálná ez lenne az új Dogecoin :)
Takács Rózsának kenték össze SAJÁT BEVALLÁSA szerint az ajtaját. Rózsa egy súlyos skizofrén hajléktalan nő (de meglepő, ha Sodi jó ismerőse ...).
A Piri nénis tüntetésen futottak össze a szálak, ahol Sodi összehaverkodott a törpe cigánnyal és Rósza is ott volt. Később az alkoholista Piri néni beköltözött Rózsához a lepukkant albérletébe.
Persze lakbért nem fizettek, de a lakást sem akarták elhagyni. (mint általában Sodi összes haverja). Ezért Rózsa szerint a tulaj vagy valamelyik lakó kente be szarral az ajtót.
Sodi Rózsához járkált egy időben, hogy egy tányér főzelékért meg szelet kenyérért végig hallgassa a skizofrén agymenéseit. Ha jól emlékszem kb 4-5 videója van Rózsáról abból 2 legalább 4 órás.
Ami paranoid kényszerképzet előjöhet egy skizofrénnél, az Rózsánál elő is jött. (Maffia, lehallgatás, rámszálltak, szétvágtak, ügynökök stb.)
A Borbély és Rózsa száll ott kapcsolódik, hogy Rózsa soha nem dolgozott (meglepő ...) csak MLM bizniszekben látta a fényes jövőt. A szentkorona ingyen pénzre is elsők között csapott le mint gyöngytyúk a takonyra, és lett a kormányzó úr legnagyobb rajongója.
Púpszászi napelem
(
x13)
Aug 14, 2021 00:00:22
x13)
...
...
D_Dezső
(
x29)
Aug 14, 2021 00:06:48
x29)
Kövezzenek meg a régebbi profok, de annak idején még közel sem volt ennyire leépülve a Gyagyás mint most.
Jó soha nem volt ép eszű, de akkor még nem ivott, voltak szociális kapcsolatai, ha elmebetegekkel is de legalább voltak, plusz próbált valami értelmiségi mázat magára erőltetni.
Szóval akkoriban inkább nézett ki egy furi autista fiúnak, most már sokkal inkább hajaz egy nagyon leépült
szellemi fogyatékosra.
ascites
(
x57)
Aug 14, 2021 00:07:43
x57)
Az indexen egyszer már szerepelt, de nem a hintóval és sajnos nem is nevesítették :D
"Ezeken felül vannak furcsának tűnő esetek is. Nem tudni, hogy mit gondolt az a honfitársunk, aki 2013 nyarán Boszniában kért menekültstátuszt."
D_Dezső
(
x29)
Aug 14, 2021 00:13:02
x29)
RGL már réges rég legyőzte Snecit nézettségben és hírnévben. Anno Szily trolléga írta meg a megboldugult Cink.hu-n, hogy RGL-nek milyen felkapott videója van a neten.
www.youtube.com/watch?v=20wxDT6XN0s
Plusz leírta RGL és Titán kalandozásait Európa szerte.
Mikor volt Snecinek valaha 200 000-es nézettsége egy videón mint RGL-nek? És még a Gagyás akarta marketing iskolába küldeni ... haha
D_Dezső
(
x29)
Aug 14, 2021 00:20:35
x29)
ULTIMÁTUM AFSZ.
Össz.nézettség: 991,351
Feliratkozók: 1.54K
SoDI vlogja
Össz.nézettség: 284,216
RGL minden tekintetben köröket ver Snecire. Ráadásul egy forintot nem költött soha semmire :) Ezzel szemben ez a féleszű teljesen eladósította magát ...
Szép munka Gagyás! :)
Össz.nézettség: 991,351
SoDI vlogja
Össz.nézettség: 284,216
RGL minden tekintetben köröket ver Snecire. Ráadásul egy forintot nem költött soha semmire :) Ezzel szemben ez a féleszű teljesen eladósította magát ...
Szép munka Gagyás! :)
D_Dezső
(
x29)
Aug 14, 2021 00:22:12
x29)
ULTIMÁTUM AFSZ.
Feliratkozók: 2.26K
Rosszat írtam az előzőben, kurva autikorrekt
Feliratkozók: 2.26K
Rosszat írtam az előzőben, kurva autikorrekt
Ásó27
(
x68)
Aug 14, 2021 00:33:13
x68)
Aztakurva sneci, konkrétan egy hajléktalan elvert téged :DDDD
Többmillió vs 0 forint :DDDDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Többmillió vs 0 forint :DDDDDDD
trendbeli garázdaság
Aug 14, 2021 00:36:27
Kakás Rosza alias Takács Rózsa most már csak egy haléktalan, skizofrén retard, de nem mindig volt ez így.
Ugyan mindig is egy lusta, buta parazita volt, de fiatalon még értékelhetően nézett ki, ezért sokáig egy pénzes pasas kitartott szeretője volt. Amikor elkezdett öregedni és hízni, akkor nem a konditerembe vezetett az útja, hanem valami zugorvos plasztikai sebészhez, aki rendesen szétkaszabolta a hasát. Ebben például most már a Sodi is hasonlít rá LOOOOLLLLLLLLLL
Az öregecskedő golddigger saját bevallása szerint emiatt került lapátra, bár valószínűleg csak lecserélte a gazdag fickó egy fiatalabb nőre. Mivel életében nem dolgozott, csak cumizott, de kurvának nem akart elmenni, így gyorsan lejtmenetbe került az élete. Nyugdíja gyakorlatilag nincsen, munkatapasztalata sem, így úrinőből pár év alatt a hajléktalanságig jutott. Még a Sodi is elismerően csettinthet ezen a sebességen.
Amikor Púp a Kolosy téri irodában csövezett, és évente(!) csak pár tízezer forintot gányolt össze, szó szerint bármit bevállalt egy tál ételért és/vagy üveg rossz minőségű Gléda vörösborért. Pontosan tisztában volt vele, hogy a sík hülye Rosza soha a büdös életben nem fog szentkoronáért, a dilinyós Borbély által kitalált kamupénzért lakást venni magának. De igazi önző, opportunista féreg módjára adta az akkor még valami szükséglakásban élő nő alá a lovat, csak hogy megtömhesse a púpját palacsintával.
Legendás felvételek készültek akkoriban. Rosza nyomja megállás nélkül a hülyeségét, miközben a látványosan unatkozó Púp néha kérdez valamit, aminek általában köze nincsen az elmebeteg nő agymenéseihez.
Rosza természetesen diagnosztizált elmebeteg, a bíróság kötelezte igazságügyi elmeszakértő bevonását, mert ő is megélhetési pereskedő akart lenni egy időben, de Sodikához hasonlóan vele is bárki felmosta a padlót. Fun fact, hogy a nő kő kemény antiszemita, volt, hogy a púpfalon zsidózta Endrét. A többi retardhoz hasonlóan mindenféle összeesküvésre és gyűlölködésre nyitott, feketeöves munkakerülővel állunk szemben, aki végre a helyére, az utcára került.
Nagyon szépen köszönöm szépen a figyelmet!
Jobb ma egy urna, mintha holnap Sittes Sanyi kúrna!
Ugyan mindig is egy lusta, buta parazita volt, de fiatalon még értékelhetően nézett ki, ezért sokáig egy pénzes pasas kitartott szeretője volt. Amikor elkezdett öregedni és hízni, akkor nem a konditerembe vezetett az útja, hanem valami zugorvos plasztikai sebészhez, aki rendesen szétkaszabolta a hasát. Ebben például most már a Sodi is hasonlít rá LOOOOLLLLLLLLLL
Az öregecskedő golddigger saját bevallása szerint emiatt került lapátra, bár valószínűleg csak lecserélte a gazdag fickó egy fiatalabb nőre. Mivel életében nem dolgozott, csak cumizott, de kurvának nem akart elmenni, így gyorsan lejtmenetbe került az élete. Nyugdíja gyakorlatilag nincsen, munkatapasztalata sem, így úrinőből pár év alatt a hajléktalanságig jutott. Még a Sodi is elismerően csettinthet ezen a sebességen.
Amikor Púp a Kolosy téri irodában csövezett, és évente(!) csak pár tízezer forintot gányolt össze, szó szerint bármit bevállalt egy tál ételért és/vagy üveg rossz minőségű Gléda vörösborért. Pontosan tisztában volt vele, hogy a sík hülye Rosza soha a büdös életben nem fog szentkoronáért, a dilinyós Borbély által kitalált kamupénzért lakást venni magának. De igazi önző, opportunista féreg módjára adta az akkor még valami szükséglakásban élő nő alá a lovat, csak hogy megtömhesse a púpját palacsintával.
Legendás felvételek készültek akkoriban. Rosza nyomja megállás nélkül a hülyeségét, miközben a látványosan unatkozó Púp néha kérdez valamit, aminek általában köze nincsen az elmebeteg nő agymenéseihez.
Rosza természetesen diagnosztizált elmebeteg, a bíróság kötelezte igazságügyi elmeszakértő bevonását, mert ő is megélhetési pereskedő akart lenni egy időben, de Sodikához hasonlóan vele is bárki felmosta a padlót. Fun fact, hogy a nő kő kemény antiszemita, volt, hogy a púpfalon zsidózta Endrét. A többi retardhoz hasonlóan mindenféle összeesküvésre és gyűlölködésre nyitott, feketeöves munkakerülővel állunk szemben, aki végre a helyére, az utcára került.
Nagyon szépen köszönöm szépen a figyelmet!
Aug 14, 2021 00:36:27
Júdaika múzeum
Aug 14, 2021 00:38:34
szellemi fogyatékosra.
szellemi fogyatékosra.
*integet*
Aug 14, 2021 00:38:34
D_Dezső
(
x29)
Aug 14, 2021 00:43:09
x29)
Legendás felvételek készültek akkoriban.
Teljesen beleégett a retinámba amikor az XXL-es rongyokba öltözött síbakancsos torzszülött vidáman eszi a fikáját közben pedig egy őrült nő arról magyaráz, hogy neki milliárdjai vannak egy Londoni széfben. :)
A másik ikonikus jelenet amikor végre meghívták egy kis csirkepörköltre (farhát) és egy aprócska kis késsel vág le Rózsa egy baszom nagy karéj kenyeret egy 2 kilós cipóból.
antianyagos
Aug 14, 2021 00:50:55
ezt az anyagost mindig megkeresi valaki, de soha nem mondhat semmit, aztån semmit nem tud, de content az van…….fåraszto vagy anyagos, szijjjjj egy csikot, mindenki jobban jår.
Az anyagosnak tényleg megint elgurult a gyógyszere, de most éppen nem a fórummal megy a hárc. Átpörgettem a tegnapit és azon hisztériázott hosszasan, hogy az XY trash streamer miért nem bannolja az YZ gonosz kommentelőt, aki csúnyát ír neki whisperben. Hát nem látja, hogy egy az toxikus gennyláda?! De sebaj, a magyar magnum már mindent kiderített az illetőről és ha az nem tölt fel a ticcsre péküjjünkki videót, akkor kimegy a munkahelyére és kirúgatja, mert őretardságáról nem szabad csúnyát mondani más ticcsén se! Mindezt tíz perccel azelőtt, hogy odament jópofizgatni a tényleg toxikus alja véglényhez, aki megerőszakolt egy nőt epilepsziás roham közben. Arafat bűnözőket meg púpot simogat, kéthetente rohamot kap és fenyeget valakit, de ő aztán nem toxikus.
Apropó toxikus. A szerhasználó városban mászkálós streamjei nagyságrendekkel rosszabbak, mint a veknijei. Felér egy szexuális zaklatással, amit az utcán sétáló nőkkel szemben elkövet. Minden csaj után úgy huhog, mint a munkások, zoomol, épp csak a szoknyák alá nem filmez be - de volt már, hogy félig-meddig próbálta mozgólépcsőn. Mindezt úgy, hogy annyira biszex, mint 15 éve snecológus. Olyan homár, hogy az elsődleges nemi jelleget csak shemaleken tudja elviselni - ami amúgy senkit nem érdekel, de emiatt annyira leszarja a nőket, hogy pont úgy kezeli őket, mint a kutyákat (azok után is huhog meg zoomol). A hölgyúr lelkivilága bezzeg nagyon érdekelte, nem zoomolt rá, a sittes haverját küldözgette közvetítőnek. Pedig de kurvára megnézném, ahogy a flódnis megtépi :D
Aug 14, 2021 00:50:55
Bejlin
(
x8)
Aug 14, 2021 01:49:46
x8)
Mindezt úgy, hogy annyira biszex, mint 15 éve snecológus.
Pedig régebben még kvázi tanszékvezetőnek is ki volt kiáltva a legelső Yitzakos balhé után hogy micsoda mesteri módon trollkodott. Aztán kiderült hogy csak egy sok Sodipédiát olvasott retard.
vladrl
(
x8)
Aug 14, 2021 02:15:57
x8)
Nem hiába szereti Varga Juditot annyira, úgy néz ki, mint egy pali.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 03:34:53
x45)
Nem hiába szereti Varga Juditot annyira, úgy néz ki, mint egy pali.
szeretlem masgát.
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 03:36:56
x45)
gyönyi , kiveszi a protkot szopáskor, meghalt tajgi???????????itt bezárt minden, szétbazoma kurva stnt, deliriumom van!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 03:37:44
x45)
látom az őrület lángjait, láttam a kulló csillagot az égből!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 03:38:36
x45)
barbi, szarj már a számba, szerintem szex nélkül a barátod se bánná
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 05:22:53
x45)
az isren faszát, barbi, , szólj mán újj petnekm hogxy a számba akrszr szarnkicsit kocsmáztam, nem óltem.senkine nem vót érdedemes rá. broni berseker üzemmód mostantól, gyere twe zyírós hajú bui, focizok a hülye fejedel.azok a vállak, apám., gyúrsz, sütimanó???????????????
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 05:24:11
x45)
sodi, kokó, a két pedó, köcsögök lsztek
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 05:27:02
x45)
pure n. explicit, kokó, köcsök leszel.addig az uránt ki fuvarozza??????????????a kisvasuton...a világ leghülyébb enberei, trollrerrek, miliokat kereshetnénk!!!!!!!!!!!!!!!
nekem egedül rgl, aki ne essen semi baja. kitasrtás, báttya.
nekem egedül rgl, aki ne essen semi baja. kitasrtás, báttya.
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 05:34:01
x45)
Megint műveletlen vagyok, de nem tudom ki a bal oldalon, a szemüveges fazon:
mengele doktor elkégedetten csettint.
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 05:51:07
x45)
szeretlem masgát.
mint embet.szuszi
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 06:04:22
x45)
fórizst 10 mikkilioért kinxalom.mi az, egy vietkong karóün szenvedni napokig. halál a sárga komcsikra,atomot pekingre, vuhanra, ezek xcsinálták a kínálták a koronát, terjejdsz a kíni ellennes gyűlölöleter,.
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 06:05:17
x45)
éljen a rasszizmus.
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 06:23:51
x45)
kellremes szabbathzoz minden isrealita honfitársdamnak.sodi, a kióurva anyád.
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 06:49:20
x45)
alszik a sodi, keze fasazára téved
autista szeme szama gyerekfaszra réved réved
szarznom kell , nincs egy urna vakakuinél????????
megy-a vonat, jön a vonat, pedig kokó sokat ugat
autista szeme szama gyerekfaszra réved réved
szarznom kell , nincs egy urna vakakuinél????????
megy-a vonat, jön a vonat, pedig kokó sokat ugat
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 06:50:49
x45)
régen kocxsmáztam, a a wagner veztőjével trárgyaltam.
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 06:51:18
x45)
ini persze ittam))))))))))))
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 07:16:22
x45)
ddeliriums tremens. egyszere átvittem magam mentővel súrgőségre, er, nen akartam innni, de reggeól elendegdek,. inni kekk, , na. aki nem bírja, dögögöljön meg,. ugyis jön a 4 lovas. és lucucicer király. elpusztutitja ezt a patlány emberisélget,. 2 ember marad, egy féri(én) egy hölgy barbi. rajtunk maúluk az az emberioség.na, odamegyek pr dboz ipával, meg, mini jinivel, elhalyt a faszba???????az alkoholoizmusom miatt pusztul ki az embberiség.a kakiksit most hagyjuk.akor hióogy elhajtana, talkán gg allin dalokal
na, alszok.miez, káborűés béke????????????????
ű
behemoth közbe írtam, azok jó hosszúak, mint sodi gfaszam, míg le nem vágjuk, a rohadék pastkány,benne lesz a fasza a gyrosba.
na, alszok.miez, káborűés béke????????????????
ű
behemoth közbe írtam, azok jó hosszúak, mint sodi gfaszam, míg le nem vágjuk, a rohadék pastkány,benne lesz a fasza a gyrosba.
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 07:19:05
x45)
16 ltogató, mi a rákos isten fasza!!!!!!!!!!!!!!
minddjárt dörppés flokk!!!!!!!!!!!!!!!a bláhán léreget bélást!!!!!!!!!!!!!!!!!
minddjárt dörppés flokk!!!!!!!!!!!!!!!a bláhán léreget bélást!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 07:21:08
x45)
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 07:28:47
x45)
encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQeyFBZZsEFEXSaSOs_pVSfx7lK815wtvp35oRZ07l2rDVIeXVxujLqsqs_LGPFT0GqG5Q&usqp=CAU
régen is cuki vót, csúzliztink vóna vén hülyéket!!!!!!!!!!!
régen is cuki vót, csúzliztink vóna vén hülyéket!!!!!!!!!!!
Brian
(
x2)
Aug 14, 2021 07:29:10
x2)
ha a ku-ku-ku-ku-kókának lehet helikoptere,neked is lehet rósza!
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 07:30:55
x45)
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 07:34:38
x45)
újszászászon tűzvész pusztítaz is ten faszát alszok. kill sodo.tex, menj át, verd be a a zugügyüvéd picsáénak.
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 07:39:13
x45)
megölöm hajdüt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hallod, falcos, vágigrugdosom a fejed az avmajakakikovszkisz úton.
hallod, falcos, vágigrugdosom a fejed az avmajakakikovszkisz úton.
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 07:40:01
x45)
ma andrádsy, de az soros.
picikli
Aug 14, 2021 07:51:17
nekem rgl-el semmi bajom, ügyes kis kölök.jó, nem 100-as, dehát .
szerintem ez az rgl-féle felfogható valami outsider művészeti projektként. az outsider art, az az elmebetegek, a társadalom szélére kerültek naiv alkotásait foglalja magába, simán eladhatná valami múzeumnak
Aug 14, 2021 07:51:17
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 08:01:31
x45)
toulouse-lautrec vasjon normális volt, állódoan részegen, rgl, nem piás, még a gyerek ügybe is lehet igaza lehet.
nam, alszok m, addik kill sodi, vagyatomháborü.
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 08:02:33
x45)
pina.war blood.
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 08:53:35
x45)
telex.hu/belfold/2021/08/12/otevessel-fajtalankodott-neveloapa-debreceni-torvenyszek
kókó?????????????urnhaí?????,kisvasút, csyunya képek?????????
fiatal lényok?????????máglyáőra!!!!!!!!!!!
kókó?????????????urnhaí?????,kisvasút, csyunya képek?????????
fiatal lényok?????????máglyáőra!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 08:55:13
x45)
az a buzi veres,aki a hugát baszta, oszt felrwekta, élk még, gabucccubnni!!!!!!!!!!!!!!máglya.szintén
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 08:59:46
x45)
alkátt nem bánccsuk, be a túrós fasz a busz kiupufogoba, ártalmatrlan.alszok.tudom mán, zsinagóga)))))))))))))))))
kelllemes szabbathtotot mindenkinek, aki izraelita. sodi, neked nem. dögölj meg ma.repcsicsiz filnézés, a kurva anyád. nem sajnálom., csak egy ily twtűtől. alszok.
kelllemes szabbathtotot mindenkinek, aki izraelita. sodi, neked nem. dögölj meg ma.repcsicsiz filnézés, a kurva anyád. nem sajnálom., csak egy ily twtűtől. alszok.
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 09:00:51
x45)
szarnom kell, urna????????????
broni
(
x45)
Aug 14, 2021 09:02:08
x45)
12b éves lányokra verni olyan nagy dolog, kiéélt vén szar.
Hahó
(
x136)
Aug 14, 2021 09:27:30
x136)
Kisrühes hogy megszelídült. A nagy kaszablokka helyett most már csak abban reménykedik hogy zulu meghal covidban és nem lesz aki fizesse a tárhelyet és így eltűnik a szócikk. Nyomkövetőt kaptál a lábadra ukrán?
Ásó27
(
x68)
Aug 14, 2021 10:06:10
x68)
Kisrühes hogy megszelídült. A nagy kaszablokka helyett most már csak abban reménykedik hogy zulu meghal covidban és nem lesz aki fizesse a tárhelyet és így eltűnik a szócikk. Nyomkövetőt kaptál a lábadra ukrán?
Még mindig nem érti, hogy ez a sodi oldala????
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 14, 2021 10:06:36
x37)
Jó ez a "police attack against christian reporter" RGL-videó. Úgy kezdődik, hogy le akarja lejmolni a rendőröket 30 centre, és megsértődik, amikor nem adnak neki.
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Aug 14, 2021 10:16:31
x1)
Apropó toxikus. A szerhasználó városban mászkálós streamjei nagyságrendekkel rosszabbak, mint a veknijei. Felér egy szexuális zaklatással, amit az utcán sétáló nőkkel szemben elkövet.
Bajusz bármilyen utcai live adása:
"ahhh..mindenki él, boldogság van, szeretet van, jajj, AHHH...mindjárt elélvezek, nézzetek azt a csajt már hát rám mosolyog már, ez aztán az élet! MINDENKI ÉL! AHHH OHHH, amott egy másik nő...jujj eldobom az agyam, ott egy NŐ! Megy az utcán! De jó mert merevedésem van, nézzétek...de jó élni ANNYIRA JÓ ÉLNI, szabadság van rá is rántok egy pitypangos anyagra a szobroknál vagy a hídon de amott egy autó. oda megyek felvenni...nem az enyém de már elélvezek, mert megint egy NŐ jön az utcán."
Mindezt ilyen kappan hörgések közepette, 40 évesen.
Ásó27
(
x68)
Aug 14, 2021 10:21:09
x68)
769 megtekintés, nem nagyon pörög a téma sodi! Te tényleg semmi másról nem tudsz flokkot csinálni, csak a buzikról és a pedókról???
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 14, 2021 10:30:54
x37)
Múltkor a ligetben nyomta a spanglit kisgyerekek között, az is elég furcsa volt, aztán letámadott két csajt ilyen "mirôl? Bármirôl!"-stílusban. Van önbizalma, az a lényeg.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 14, 2021 11:08:31
x37)
RGL vidáman terroristázza meg fasisztázza az őt igazoltató rendőröket, aztán csodálkozik, hogy üvöltöznek vele :D Előbb koldul tőlük, aztán kikéri magának, hogy igazoltatják. Ih bin videó reporter terroriszten fasiszten sátánszisztem. Kitűnő műsor.
Hahó
(
x136)
Aug 14, 2021 11:10:00
x136)
RGL vidáman terroristázza meg fasisztázza az őt igazoltató rendőröket, aztán csodálkozik, hogy üvöltöznek vele :D Előbb koldul tőlük, aztán kikéri magának, hogy igazoltatják. Ih bin videó reporter terroriszten fasiszten sátánszisztem. Kitűnő műsor.
Évek óta ezt a műsort nyomja. Szerintem már uncsi kivéve ha megverik.
xray
(
x21)
Aug 14, 2021 11:11:51
x21)
amikor magából kikelve pocskondiázta a fórumot, akkor befejeztem, soha többet nem néztem, és nem is érdekel, h mi van vele.
xray
(
x21)
Aug 14, 2021 11:12:58
x21)
Aug 14, 2021 11:12:58
amikor magából kikelve pocskondiázta a fórumot, akkor befejeztem, soha többet nem néztem, és nem is érdekel, h mi van vele.
az anyagosról írtam. Aug 14, 2021 11:12:58
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 14, 2021 11:13:46
x37)
Azért van 200.000 megtekintés a videón, mert alatta jugó nacionalisták vitatkoznak azon, hogy a rendőr horvát volt, szerb vagy szlovén. :D
Ásó27
(
x68)
Aug 14, 2021 11:50:50
x68)
Kibaszott unalmas vagy Endre, találj már ki valami újat!
Mifaaaaaaaaaaaan
Penzmento
(
x6)
Aug 14, 2021 13:20:08
x6)
+36209786333
🕎Endigame🕎
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 14, 2021 13:24:30
x2)
Sodi! Valamilyen oknál fogva nem szerepelsz az adatbázisban, pedig simán saját jogon megérdemelnél egy saját részletes bejegyzést a vonatkozó bizonyítékokkal. :D Hosszú évek kitartó kavarása, bénázása, retard cselekedei okán neked ez igenis jár. Neked ez KELL!!! :D
kikezekahulyek.fandom.com/wiki/Borbély_József
kikezekahulyek.fandom.com/wiki/Borbély_József
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Aug 14, 2021 13:33:21
x1)
Nézmá', Gyagyás, nem te vagy az egyetlen ilyen elnőiesedett lófaszjóska, aki nem tud összerakni egy bútort:
divany.hu/eletem/ferfimunka-barkacsolas
Mondjuk ez legalább tud főzni, meg ért a programozáshoz.
És nem pedóbuzi.
És nője is van.
divany.hu/eletem/ferfimunka-barkacsolas
Mondjuk ez legalább tud főzni, meg ért a programozáshoz.
És nem pedóbuzi.
És nője is van.
wannabe snecológus
Aug 14, 2021 13:41:19
Köszönöm a tartalmas reggeli szemináriumot, broni prof!
Aug 14, 2021 13:41:19
Penzmento
(
x6)
Aug 14, 2021 13:49:44
x6)
Köszönöm a tartalmas reggeli szemináriumot, broni prof!
Heveny másnapban jó volt reggel olvasni.
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 14, 2021 13:59:05
x2)
Látod, Látod, Sodi? :D Annak idején le kellett volna csapnod Bácsfi Diánára. Ugyanolyan retard széljobbos volt, mint te most és legalább akkora figyelemkurva és provokátor.
Nem is értem, hogy nem jött össze vele egy kapcsolat. Lehet, ha akkor levarrod, akkor ma nem lennél buzi és pedofil, egyedül az alkoholizmusod lenne kérdéses. Lehet egy másik dimenzióban ti egy pár vagytok és együtt retardkodtok és provokáltok és 2 hozzátok hasonló gyerekkel szomorítjátok a környezeteteket. :D
kikezekahulyek.fandom.com/wiki/Bácsfi_Boglárka_Diána
Nem is értem, hogy nem jött össze vele egy kapcsolat. Lehet, ha akkor levarrod, akkor ma nem lennél buzi és pedofil, egyedül az alkoholizmusod lenne kérdéses. Lehet egy másik dimenzióban ti egy pár vagytok és együtt retardkodtok és provokáltok és 2 hozzátok hasonló gyerekkel szomorítjátok a környezeteteket. :D
kikezekahulyek.fandom.com/wiki/Bácsfi_Boglárka_Diána
Hahó
(
x136)
Aug 14, 2021 14:31:58
x136)
Tipikus sneci, kisrühes, tajgi
telex.hu/kulfold/2021/08/14/jake-davison-plymouth-gyilkossagok-lovoldozes
xray
(
x21)
Aug 14, 2021 14:40:46
x21)
"Brutál sokan vesznek elektromos rollert"- most olvasom.
csóró gyagyás, te milyet vettél? xd
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Aug 14, 2021 14:43:05
x8)
Trollégák,a Budapest Szolnok vonalon van putriszász megálló?
Most melózok nem tudom megnézni, de a fiam megy arra, utasítottam hogy púpspotting legyen arrafelé,hátha:-DD
Most melózok nem tudom megnézni, de a fiam megy arra, utasítottam hogy púpspotting legyen arrafelé,hátha:-DD
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 14, 2021 14:49:10
x2)
Milyen érdekes bejegyezés :D Lehetne a címe az is, hogy "miként keletkeznek a retardok". Sodi félrenevelésének módozatai simán kiolvashatóak a bejegyzésből. :D Szivárvány-gyermek Sodi a Sodi :D
kikezekahulyek.fandom.com/wiki/Szivárvány-gyermek
kikezekahulyek.fandom.com/wiki/Szivárvány-gyermek
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 14, 2021 14:57:15
x37)
"Brutál sokan vesznek elektromos rollert"- most olvasom.
Endre ebben is az emberiség túlnyomó része előtt jár. Ő rollerhordó táskát vett, mert az nem szennyezi a környezetet, és sok mindent bele lehet pakolni. És könnyebb is, mint egy elektromos roller.
xray
(
x21)
Aug 14, 2021 15:25:09
x21)
Aug 14, 2021 15:25:09
úgy könnyű környezetvédőnek lenni, hogy nincs rá pénze. :) Aug 14, 2021 15:25:09
Hahó
(
x136)
Aug 14, 2021 15:32:05
x136)
Tibcédeszékkel mi van? Tud valaki röviden update-elni?
Ásó27
(
x68)
Aug 14, 2021 16:04:29
x68)
Tibcédeszékkel mi van? Tud valaki röviden update-elni?
Úgy látom az előember Patrikkal most mennek vonattal Gammerhez, szinte könyörögtek előtte délután, hogy küldjenek Tibcédesz számlájára pénzt vonatjegyre a gyereknek. Valaki végül vett neki jegyet, és elküldte e-mailben, volt kemény 1008 Ft. Azután már nem bírtam tovább nézni.
Ja és este elvileg volt szex.
linzi fapóleon
(
x8)
Aug 14, 2021 16:13:58
x8)
Endre is ilyen lenne de két szerencséje van a társadalomnak:
1. nem bírna el semmilyen fegyvert a nyeszlett karjával.
2. ha el is bírná tuti hogy magát lőné lábon annyira béna, vagy a recoil miatt folyamatosan levegőbe lőne.
Endre is ilyen lenne de két szerencséje van a társadalomnak:
1. nem bírna el semmilyen fegyvert a nyeszlett karjával.
2. ha el is bírná tuti hogy magát lőné lábon annyira béna, vagy a recoil miatt folyamatosan levegőbe lőne.
148 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Lehet titokban a róla készült online kalandjátékokat próbálja végigvinni, csak amilyen hülye bele is bukik és csalódottan rinyál hogy "ebben eddig lehetett eljutni". :D