Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Masztiparti??
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
anyám ingyen, 1-szerre, mind a 3-at.
szerintem tuti olvassa, még lehet ír is néha.
Télapógeci likes this comment. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
+1
Nagyon jó, hogy nem itt loopol az idióta.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
anyámat én is mindig elhajtom, ne lássa, mit írok)))))))))))))))))))))))egy barbikakis kommentet elovasna)))))))))))))
Merte merre a kurva istenbe volt ez egész nap, hogy nem tudott flokkot csinálni? A faszát verte fogadjunk, de otthon, mert a nudistranddal tuti eldicsekedett volna.
Nem mintha a flokk minőség eléréséhez nem lenne elég egy vágatlan 10 perces vekni monológ vmi faszságról. :)
Ez most az igazi gyagyás, vagy valaki ennyire jól ismeri?
Tyodika ál-sodika; paródia
🕎Endigame🕎
Jaj már. Én vagyok Sodi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nothing's better than cheddar!
sodi maga a paródia.brutaál.
Egyrészt, akkor el kell vessük azt, hogy ő talált(?) albérletet a fogyatékos fiának linzben.
Nyilván nem az újszászi apróban találta, ráadásul nem is magyarul.
Évekig ezeket a segítő szerepeket a titokzatos "fordos tanárnénire" tette a tanszék, amíg nem derült ki, hogy kicsoda.
Amikor anyagboy és aczél lent voltak Gyöngyinél, ezekről reméltünk részleteket, mennyire van benne a gyagya ügyeiben, de erre semmiféle választ nem kaptunk, már hihető, alátámasztott válaszokat.
A recskás több esetben "átváltozott" már a monomániás kjedenc, angyi, kejdenc, elmebetegségeket loopoló nyálfolyós asztal alatt lakó, éjjel nappal trollozó, kolossyn a trollok után szafarizó, fél-elmeháborodottból németben önállóan albérletet, munkahelyet, stb, stb találó(?) látszólag ügyei intézésére önállóan képes emberi lénnyé.
Vagy ha nem, és segítették, ezek sosem derültek ki sajnos pontosan ki, hogyan, és miért.
Az utolsó költözést tudjuk, hogy a miskolciak fuvarozták, pátyolgatták, így került linzbe, majd most a legutolsó infó szerint az anyja, de előtte nincsen ilyen részletes tudomásunk semmiről.
Néha éveken, hónapokon át, amikor pedig futnak a dolgai és csak vissza kellene fognia magát, egymás után hisztizik itt, és csinálja a kamu pár napos stni-ket, majd néha (talán ha igazán nagy a szar?) valóban félévekre eltűnik, ahogy eddig ez több költözés, melócsácsá váltásnál megtörtént.
Amikor van társasága, és van kinek loopolni, akkor nyilván nem itt pörög, de nagy kérdés, ki viseli el a teljesen autista baromságait..?
Tálibszopást, monomániás mindegy témákat, afgán közlönyös állatságokat, gőzös túlpörgött terveket lakásvásárlástól a jogosítványon, ügyvéd diplomán át a jóég tudja milyen gyermeteg baromságokig, amikről itt 10-20 oldalas loopok is voltak, nem is egyszer, néha heti rendszerességgel.
az kiderult, hogy aczel letezö szemely, vagy måsodållåsban az anyagos jåtsza azt a szerepet is? nekem ez kimaradt.
Ez csak ott sántít, ha az anyja mégis közvetetten a tanárnénin át segíti, pedig a fordos néni eddigi vélekedésünk szerint Vejanyényi "vonal"...
A másik pedig, hogy az ide betett legutolsó ügyük, mikor valami aprót kért kölcsön(?) a gyagyástól, nem olyan viszonyt mutatott, mint képzeltük, ezek lehetnek kamuk is, de azt elég nehéz elképzelni, hogy ennek a nőnek loopolja a napi hülyeségeit.
Emlékezzünk vissza, a gyagya maga mondta, mikor basztattuk az ogre viselt dolgaival ,hogy képtelen egyedül lenni, valahol ő maga is érzi, hogy valami felügyeletre szorul, mert különben képtelen az alapvető dolgokra is.
Vagy az anyja fenyíti, bár elég meredek, hogy itthonról hogy keres német melót..
Vagy valami újabb szimbióta gazdatestnél van kint, ahol össze sem rakhatná a szarjait, és oda sem tudott vinni, csak pár nagy táskát.
Plusz meg van neki mondva, ha bármi helyszíni trollintervenció vagy más nemkívánatos viselkedés, részegen hőbörgés, stb ,stb lesz, azonnal repül az utcára/újszászra az ólba.
Ami kvázi már "fél blaha", mert az anyja szerintem 1-2 hétnél tovább nem viseli el.
Láttunk egy csókát anyagboy egyik pestet végig retardodó streamjében, aki elvileg ő.
Továbbiakban én vele nem foglalkozom, csak amennyiben snecológiai vetülete van az említésnek.
Ezt korábban se tudtam felfogni, hogy megy a fórum-kontroll snecinél. XY személy letiltja a fórumról, ugyanez a személy hetekig csekkolja a fórumot, aztán egy idő után elunja, és ilyenkor hipp-hopp visszatér a pedofil is? Annyira életszerűtlennek tartanám, hogy Golda vagy a Fordosnéni itt monitorozzon minket, és nem technikai értelemben, mert a mai nyuggerek már tudják az internetet kezelni. Annyi belsős poén röpköd itt, hogy fel se fogják, miről megy itt a diskurzus (főleg amikor broni bedurvul, és megy a hej Románia meg a Danzig linkek), max a sárga nicket csekkolnák, hogy tényleg nem ír ide a púpos.
ühüm, az... jó lesz
Az egyik liveban szerepelt. Egy köpcös Lonsdale-pólós csávó Dávid-csillag tetoválással a mellkasán. (poénnak hangzik de tényleg ez volt)
dik more
én sose vettem komolyan amikor erről volt szó, mindig is azt hittem, hogy ez csak egy visszatérő vicc, nem igazán tudná felügyelni a mammer, meg őszintén ki venné erre a fáradtságot? unatkozó nyugdíjas se nézne faszos képeket, olvasna oldalakon át olyan dolgokat aminek a felét se érti
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Ebben az esetben akkor már 0-24 marja az ideg, hogy nem csinál segget a szájából. Karácsony után is hetyetyézett, hogy jobb is volt neki a fórumzár, de egészen biztos, hogy szokás szerint visítva akadt ki, amikor meglátta, hogy le van zárva a kommentelés
ühüm, az... jó lesz

Drónjogsi hogy áll?
Lelkesedsz valami iránt aktívan? A flokk úgy látszik, hogy már nem játszik. Gond van?
Mifaaaaaaaaaaaan
Lelkesedsz valami iránt aktívan?
Persze, hogy leselkedek, te fasz.
Oaaaaargggghhhhhh, mégis elhozta az ogrétól a rökamiét?
🕎Endigame🕎
És már az sincs, hogy cserébe fasza lesz. Tudja, hogy szar lesz. Depiflokk.
Én is erre gondoltam... Bár van annyira nárcisztikus kis geci, hogy akkor sem vállalna kétkezi munkát, ha utcára kerülne.
🕎Endigame🕎
Balogh baszki moszkva téri wc-jében dedikál.
a béla?????????????????
Iszonyatosan fáradtan kidőltem = egész nap nyüszítve rángattam a döglött pitont twinkboyokra és megittam 12 sört plusz két rakétát. Szenved a pedofil, mert a beteges exhibicionizmusa miatt szerepeltetné magát, de annyira egy lusta alkesz geci, hogy egy öt perces vekniflokkot képtelen elkészíteni.
Ez már a megújult szórakoztató tartalom, recskás?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Csodálkozom is amúgy hogy nem tért még át láthatóan a töményre, pedig ezen a ponton talán gazdaságosabb lenne valami alsópolcos szutykot inni mint a szar sört amit amúgy iszik.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Kilopod az alkatrészeket és Dácsiát épitesz belőle, valld be!
🕎Endigame🕎
csak a diósgyőr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miért nem mondod ki simán, hogy győzött a pia?
Ha képes lenne önreflexióra, akkor nem lenne SoDi a SoDi.
De ugye tudjuk, hogy főszabály szerint ő mindig, mindent jól csinál és mindig mindent jobban tud, és soha nem hibás semmiben.
Szerző:
broni
(
x45)
Aug 24, 2021 17:34:46
Válasz
(5)
x45)
Válasz
(5)
nem értem az amcsikat, a világ legerösebb hadserege hagyja, hogy pár kecskapásztor lezárjon reptereket????????????ez vicc.
vladrl
(
x8)
Aug 24, 2021 18:36:18
x8)
Hol a buzizos flokk, Gyagyas? 7-re kint kene lennie, ha megint a Fradi meccsel egy idoben lesz, nem fogja foshni!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Ásó27
(
x68)
Aug 24, 2021 18:44:18
x68)
Legyen inkább pénteken!
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Aug 24, 2021 18:45:06
x21)
Aug 24, 2021 18:45:06
Hol a buzizos flokk, Gyagyas? 7-re kint kene lennie, ha megint a Fradi meccsel egy idoben lesz, nem fogja foshni!
ne sürgessétek, minden egy folyamat. Aug 24, 2021 18:45:06
vladrl
(
x8)
Aug 24, 2021 18:50:43
x8)
Tukon ulve varom: ma elmarad a flokk, de jovo hetfore 2x olyan jora megcsinalom
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
BodiTesok
(
x1)
Aug 24, 2021 18:51:44
x1)
Kedves Endre,
Szeretnénk a figyelmedbe ajánlani a legújabb könyvünket az "Adj új esélyt magadnak! - Tanuld meg élvezni az életet szorongások nélkül".
A testvéreimmel együtt tudunk segíteni a céljaid elérésében csak vedd fel velünk a kapcsolatot és közösen megoldjuk!
www.instagram.com/boditesok/
www.tiktok.com/@boditesok?
Testvéri szerettel:

Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Szeretnénk a figyelmedbe ajánlani a legújabb könyvünket az "Adj új esélyt magadnak! - Tanuld meg élvezni az életet szorongások nélkül".
A testvéreimmel együtt tudunk segíteni a céljaid elérésében csak vedd fel velünk a kapcsolatot és közösen megoldjuk!
www.instagram.com/boditesok/
www.tiktok.com/@boditesok?
Testvéri szerettel:

xray
(
x21)
Aug 24, 2021 18:55:45
x21)
Kedves Endre,
instagram.com/boditesok/
tiktok.com/@boditesok?
Testvéri szerettel:
nincsenek céljai, túlélés van. Szeretnénk a figyelmedbe ajánlani a legújabb könyvünket az "Adj új esélyt magadnak! - Tanuld meg élvezni az életet szorongások nélkül".
instagram.com/boditesok/
tiktok.com/@boditesok?
Testvéri szerettel:
broni
(
x45)
Aug 24, 2021 19:01:35
x45)
na, mindjárt találkozó. én majd elbujok a női wc-ben!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Aug 24, 2021 19:02:24
x45)
44 látogató, mehet a higitó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sodipatkány
(
x1)
Aug 24, 2021 19:03:33
x1)
Kedves Endre,
A testvéreimmel együtt tudunk segíteni a céljaid elérésében csak vedd fel velünk a kapcsolatot és közösen megoldjuk
A testvéreimmel együtt tudunk segíteni a céljaid elérésében csak vedd fel velünk a kapcsolatot és közösen megoldjuk
Masztiparti??
broni
(
x45)
Aug 24, 2021 19:10:30
x45)
Kedves Endre,
instagram.com/boditesok/
tiktok.com/@boditesok?
Testvéri szerettel:
instagram.com/boditesok/
tiktok.com/@boditesok?
Testvéri szerettel:
anyám ingyen, 1-szerre, mind a 3-at.
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 24, 2021 19:16:34
x16)
De amúgy hogy megy ez a totális fórum-kontroll a gyagyás felett? Amikor Márk csicskította, aki még valamennyire benne van az internet világában, azt még megértem. De Gyöngyi mama? Aki örül, ha egy nyomorult pizzát meg tud rendelni online? Márpedig jelen helyzetben tuti hogy ő felügyeli, ez 100%.
Ismeri ezt a fórumot, fel tud ide jönni? Egyáltalán értelmezni tudja, ami itt zajlik? Pontosan tudja, hogy a narancssárga sodika az Endre, képes visszalapozni? Meg itt lurkolna folyamatosan? És repül a tasli, ha Endre trollozik?
Olvasná nap mint nap a legdurvább stílusú kommenteket a saját fiáról? Meg kerülgetné a piton képeket és a visszataszító fotómontázsokat? Vagy ezt hogy kell elképzelni? Mert őszintén szólva ez nekem nem nagyon megy.
Azt se hiszem, hogy azt lesegetné, Endre böngészi-e a fórumot a telefonján vagy a számítógépén. Mert ezt folyamatosan megteszi, a púpfalon is állandóan a fórumra reagál.
Akkor hogy működik felette ez a fórum-konztroll vajon?
Mindenesetre lehetne tesztelni a dolgot, pl. fekete sodikával beírni, hogy juhúú, kaptam újabb hitelkártyát a Targo banktól. Vagy irigykedhettek, sikeresen meghosszabbítottam a just dance előfizetésem. Vagy Márk most kivételesen nem fizetett, mert megkértem rá, de egy juszt is utolsó 2000 eurót átutaltam neki áthidalásként.
Vajon őrjöngő fókahangok vernék fel Púpszász csendjét?
Ismeri ezt a fórumot, fel tud ide jönni? Egyáltalán értelmezni tudja, ami itt zajlik? Pontosan tudja, hogy a narancssárga sodika az Endre, képes visszalapozni? Meg itt lurkolna folyamatosan? És repül a tasli, ha Endre trollozik?
Olvasná nap mint nap a legdurvább stílusú kommenteket a saját fiáról? Meg kerülgetné a piton képeket és a visszataszító fotómontázsokat? Vagy ezt hogy kell elképzelni? Mert őszintén szólva ez nekem nem nagyon megy.
Azt se hiszem, hogy azt lesegetné, Endre böngészi-e a fórumot a telefonján vagy a számítógépén. Mert ezt folyamatosan megteszi, a púpfalon is állandóan a fórumra reagál.
Mindenesetre lehetne tesztelni a dolgot, pl. fekete sodikával beírni, hogy juhúú, kaptam újabb hitelkártyát a Targo banktól. Vagy irigykedhettek, sikeresen meghosszabbítottam a just dance előfizetésem. Vagy Márk most kivételesen nem fizetett, mert megkértem rá, de egy juszt is utolsó 2000 eurót átutaltam neki áthidalásként.
Udvarias Troll
Aug 24, 2021 19:21:20
Csókolom, Gyöngyi néni!
Bassza már tarkón Endrét a kedvünkért.
Bassza már tarkón Endrét a kedvünkért.
Aug 24, 2021 19:21:20
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 24, 2021 19:21:42
x2)
Örülhetünk, Sodi? Bedőltek már a hiteleid végre? Lefoglalták már a gecifoltos kacatjaidat?
broni
(
x45)
Aug 24, 2021 19:25:04
x45)
De amúgy hogy megy ez a totális fórum-kontroll a gyagyás felett? Amikor Márk csicskította, aki még valamennyire benne van az internet világában, azt még megértem. De Gyöngyi mama? Aki örül, ha egy nyomorult pizzát meg tud rendelni online? Márpedig jelen helyzetben tuti hogy ő felügyeli, ez 100%.
szerintem tuti olvassa, még lehet ír is néha.
púpostulok
(
x2)
Aug 24, 2021 19:29:13
x2)
Endre! Engedd el ezt a flokkolást! Megvolt az utolsó szög is a médiabirodalom koporsójában! Ne erőltesd.
Hahó
(
x135)
Aug 24, 2021 19:29:39
x135)
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 24, 2021 19:30:14
x2)
Endre! Engedd el ezt a flokkolást! Megvolt az utolsó szög is a médiabirodalom koporsójában! Ne erőltesd.
Télapógeci likes this comment. :D
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 24, 2021 19:30:37
x38)
Biztos, hogy itt lurkol egész nap, csak nem mer ide írni, mert Hannes bácsi becsicskította, Depi Dezső szorongatja a faszát, és a tanácsainkat úgysem fogadja meg. De jobb is, ha nem itt szopja a tálibok faszát, hanem a púpfalon, amit senki sem olvas. Amíg nem teszi ki a masniExcelt, ne is írjon ide! Sőt! Dögöljön meg a rohadt kókler, az lenne a legjobb!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hahó
(
x135)
Aug 24, 2021 19:33:27
x135)
Biztos, hogy itt lurkol egész nap, csak nem mer ide írni, mert Hannes bácsi becsicskította, Depi Dezső szorongatja a faszát, és a tanácsainkat úgysem fogadja meg. De jobb is, ha nem itt szopja a tálibok faszát, hanem a púpfalon, amit senki sem olvas. Amíg nem teszi ki a masniExcelt, ne is írjon ide! Sőt! Dögöljön meg a rohadt kókler, az lenne a legjobb!
+1
Nagyon jó, hogy nem itt loopol az idióta.
xray
(
x21)
Aug 24, 2021 19:34:49
x21)
gyöngyi minden módon el van zárva az internetes kereséstől, a fórumról meg nem is hallott. sneci mindent megtesz, h az anyja ezekről semmit ne tudjon. egy email is kihívás a mutternek.
broni
(
x45)
Aug 24, 2021 19:45:52
x45)
gyöngyi minden módon el van zárva az internetes kereséstől, a fórumról meg nem is hallott. sneci mindent megtesz, h az anyja ezekről semmit ne tudjon. egy email is kihívás a mutternek.
anyámat én is mindig elhajtom, ne lássa, mit írok)))))))))))))))))))))))egy barbikakis kommentet elovasna)))))))))))))
Baromarc
(
x1)
Aug 24, 2021 19:57:04
x1)
Felhívtam telefonon ezt barmot, hogy lesz e ma vlog. Ez a párbeszéd játszódott le:
- Lesz ma vlog sodi?
- Lehet lesz.
- Lesz vagy nem?
- Jó talán gyorsan összerakok most valamit.
Tehát annyira optimális nap flokkészítésre a kedd, hogy eddig még nagy büdös lófaszt nem csinálta és több mint valószínű nem is fog.
- Lesz ma vlog sodi?
- Lehet lesz.
- Lesz vagy nem?
Tehát annyira optimális nap flokkészítésre a kedd, hogy eddig még nagy büdös lófaszt nem csinálta és több mint valószínű nem is fog.
-
Aug 24, 2021 19:59:08
Felhívtam telefonon ezt barmot, hogy lesz e ma vlog. Ez a párbeszéd játszódott le:
- Lesz ma vlog sodi?
- Lehet lesz.
- Lesz vagy nem?
- Lesz ma vlog sodi?
- Lehet lesz.
- Lesz vagy nem?
Merte merre a kurva istenbe volt ez egész nap, hogy nem tudott flokkot csinálni? A faszát verte fogadjunk, de otthon, mert a nudistranddal tuti eldicsekedett volna.
Aug 24, 2021 19:59:08
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 24, 2021 20:00:06
x19)
- Lesz ma vlog sodi?
- Lehet lesz.
- Lesz vagy nem?
- Lesz ma vlog sodi?
- Lehet lesz.
- Lesz vagy nem?
Nem mintha a flokk minőség eléréséhez nem lenne elég egy vágatlan 10 perces vekni monológ vmi faszságról. :)
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 24, 2021 20:02:03
x2)
Télapógeci Fatality-je Sodin bemutatva a facebookon:
"Miért vagy "műsor"kényszerben? Rég volt szép volt,jó volt (2006-2010)......ennyi!" :D
"Miért vagy "műsor"kényszerben? Rég volt szép volt,jó volt (2006-2010)......ennyi!" :D
tyodika
Aug 24, 2021 20:10:54
Azért nem írok a fórumra (amit természetesen nem is olvasok), mert erős önkontrollt gyakorlok.
Aug 24, 2021 20:10:54
Ásó27
(
x68)
Aug 24, 2021 20:16:45
x68)
Hahahha, minden retard beszól már neked sodi, múltkor kisboros megmondta, hogy egy szar programozó vagy, most pedig beléd rúgott a télapó is! :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Aug 24, 2021 20:26:32
x21)
Aug 24, 2021 20:26:32
Hahahha, minden retard beszól már neked sodi, múltkor kisboros megmondta, hogy egy szar programozó vagy, most pedig beléd rúgott a télapó is! :DDD
sneciről lepereg minden köpés és torz vigyorral folytatja. Aug 24, 2021 20:26:32
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Aug 24, 2021 20:47:55
x7)
Endre, reggel óta figyelem a trutyubot hátha lesz új sodmány berlini flokkja atomóra pontossággal minden pénteken délután 4-kor... de semmi bazmeg, hogy lesz ebből Tesla meg a többi? Talán a trollok győztek? XD
A jó portás csak baszik!
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Aug 24, 2021 20:52:23
x7)
Egy HR-s (a tanultabb körből) csibének elküldtem a linkedinedet, hát eléggé nevetett rajta. XD
Semmi esélyed munkát találni azokkal az elvárásokkal amiket te támasztasz.
Vagy tanulj meg kurva gyorsan egy hiányszakmát (tudom, ez viccnek is rossz), vagy százalékoltasd le magad Márkékkal, ők biztos tudják, hogy kihez kell ezzel fordulni. Mondjuk az biztos, hogy 8000 eurónál többet húznának le rólad ezért! XD
Márk, ha olvasod és összejönne a deal a gyagyással, baszd púpon helyettem is.
A jó portás csak baszik!
Semmi esélyed munkát találni azokkal az elvárásokkal amiket te támasztasz.
Vagy tanulj meg kurva gyorsan egy hiányszakmát (tudom, ez viccnek is rossz), vagy százalékoltasd le magad Márkékkal, ők biztos tudják, hogy kihez kell ezzel fordulni. Mondjuk az biztos, hogy 8000 eurónál többet húznának le rólad ezért! XD
Márk, ha olvasod és összejönne a deal a gyagyással, baszd púpon helyettem is.
-
Aug 24, 2021 20:52:57
Azért nem írok a fórumra (amit természetesen nem is olvasok), mert erős önkontrollt gyakorlok.
Aug 24, 2021 20:52:57
Penzmento
(
x6)
Aug 24, 2021 20:53:23
x6)
CheddarGoblin
(
x2)
Aug 24, 2021 21:00:48
x2)
Jaj már. Én vagyok Sodi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
broni
(
x45)
Aug 24, 2021 21:01:51
x45)
sodi maga a paródia.brutaál.
xray
(
x21)
Aug 24, 2021 21:03:23
x21)
Aug 24, 2021 21:03:23
itt mindenki ennyire jól ismeri, ezért röhögünk rajta. Aug 24, 2021 21:03:23
broni
(
x45)
Aug 24, 2021 21:14:43
x45)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 24, 2021 21:26:37
x37)
Ha lesz is ma flokk, az garancia, hogy seggrészegen fog benne vonyítani vagy a tálibokról, vagy a buzitörvényről, szarul körbevágva és iszonyatos kép-, és hangminőséggel.
broni
(
x45)
Aug 24, 2021 21:32:49
x45)
törpe legyen, sódi, baszom a szád!!!!!!!!!!!!!!!!
C64korszak
(
x2)
Aug 24, 2021 21:36:52
x2)
De Gyöngyi mama? Aki örül, ha egy nyomorult pizzát meg tud rendelni
Egyrészt, akkor el kell vessük azt, hogy ő talált(?) albérletet a fogyatékos fiának linzben.
Évekig ezeket a segítő szerepeket a titokzatos "fordos tanárnénire" tette a tanszék, amíg nem derült ki, hogy kicsoda.
Amikor anyagboy és aczél lent voltak Gyöngyinél, ezekről reméltünk részleteket, mennyire van benne a gyagya ügyeiben, de erre semmiféle választ nem kaptunk, már hihető, alátámasztott válaszokat.
A recskás több esetben "átváltozott" már a monomániás kjedenc, angyi, kejdenc, elmebetegségeket loopoló nyálfolyós asztal alatt lakó, éjjel nappal trollozó, kolossyn a trollok után szafarizó, fél-elmeháborodottból németben önállóan albérletet, munkahelyet, stb, stb találó(?) látszólag ügyei intézésére önállóan képes emberi lénnyé.
Vagy ha nem, és segítették, ezek sosem derültek ki sajnos pontosan ki, hogyan, és miért.
Az utolsó költözést tudjuk, hogy a miskolciak fuvarozták, pátyolgatták, így került linzbe, majd most a legutolsó infó szerint az anyja, de előtte nincsen ilyen részletes tudomásunk semmiről.
Néha éveken, hónapokon át, amikor pedig futnak a dolgai és csak vissza kellene fognia magát, egymás után hisztizik itt, és csinálja a kamu pár napos stni-ket, majd néha (talán ha igazán nagy a szar?) valóban félévekre eltűnik, ahogy eddig ez több költözés, melócsácsá váltásnál megtörtént.
Amikor van társasága, és van kinek loopolni, akkor nyilván nem itt pörög, de nagy kérdés, ki viseli el a teljesen autista baromságait..?
Tálibszopást, monomániás mindegy témákat, afgán közlönyös állatságokat, gőzös túlpörgött terveket lakásvásárlástól a jogosítványon, ügyvéd diplomán át a jóég tudja milyen gyermeteg baromságokig, amikről itt 10-20 oldalas loopok is voltak, nem is egyszer, néha heti rendszerességgel.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 24, 2021 21:44:09
x37)
Ezt senki nem viseli el hosszú távon, az biztos. A cigányok csak pénzért hajlandóak vele beszélni, az anyja is kartávolságra tartja magától. Vera néni sem volt vele napi kapcsolatban, maximum az irodában futottak össze. A fordos szexnagyi vagy pénzért csinálja, vagy valamivel tartozik Gyöngyinek, esetleg Veráéknak. Valószínűleg még mindig lehúzkodja a korcsot, mint anno a csoda CV megírásáért. Gondoljatok bele, hogy ti vállalnátok-e ingyen, hogy napi 5-6 boldozott könyörgő e-mailt kapjatok Rejszmanfrédtól, hogy ezt meg azt segítsetek neki elintézni. Kizárt.
Örebro
(
x17)
Aug 24, 2021 21:54:37
x17)
az kiderult, hogy aczel letezö szemely, vagy måsodållåsban az anyagos jåtsza azt a szerepet is? nekem ez kimaradt.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 24, 2021 21:59:15
x38)
Kecik, simon tibi már kettőt lőtt a buzifiúknak!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
C64korszak
(
x2)
Aug 24, 2021 22:03:07
x2)
A fordos szexnagyi vagy pénzért csinálja, vagy valamivel tartozik Gyöngyinek,
Ez csak ott sántít, ha az anyja mégis közvetetten a tanárnénin át segíti, pedig a fordos néni eddigi vélekedésünk szerint Vejanyényi "vonal"...
A másik pedig, hogy az ide betett legutolsó ügyük, mikor valami aprót kért kölcsön(?) a gyagyástól, nem olyan viszonyt mutatott, mint képzeltük, ezek lehetnek kamuk is, de azt elég nehéz elképzelni, hogy ennek a nőnek loopolja a napi hülyeségeit.
Emlékezzünk vissza, a gyagya maga mondta, mikor basztattuk az ogre viselt dolgaival ,hogy képtelen egyedül lenni, valahol ő maga is érzi, hogy valami felügyeletre szorul, mert különben képtelen az alapvető dolgokra is.
Vagy az anyja fenyíti, bár elég meredek, hogy itthonról hogy keres német melót..
Vagy valami újabb szimbióta gazdatestnél van kint, ahol össze sem rakhatná a szarjait, és oda sem tudott vinni, csak pár nagy táskát.
Plusz meg van neki mondva, ha bármi helyszíni trollintervenció vagy más nemkívánatos viselkedés, részegen hőbörgés, stb ,stb lesz, azonnal repül az utcára/újszászra az ólba.
Ami kvázi már "fél blaha", mert az anyja szerintem 1-2 hétnél tovább nem viseli el.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 24, 2021 22:09:08
x38)
Emlékezzünk, a Fordos Néni lehúzta 100 Euróra a múltkor! Csak a pénzért csinálja, semmi másért.
C64korszak
(
x2)
Aug 24, 2021 22:17:15
x2)
Láttunk egy csókát anyagboy egyik pestet végig retardodó streamjében, aki elvileg ő.
Továbbiakban én vele nem foglalkozom, csak amennyiben snecológiai vetülete van az említésnek.
Winkowitch
Aug 24, 2021 22:17:27
Ezt korábban se tudtam felfogni, hogy megy a fórum-kontroll snecinél. XY személy letiltja a fórumról, ugyanez a személy hetekig csekkolja a fórumot, aztán egy idő után elunja, és ilyenkor hipp-hopp visszatér a pedofil is? Annyira életszerűtlennek tartanám, hogy Golda vagy a Fordosnéni itt monitorozzon minket, és nem technikai értelemben, mert a mai nyuggerek már tudják az internetet kezelni. Annyi belsős poén röpköd itt, hogy fel se fogják, miről megy itt a diskurzus (főleg amikor broni bedurvul, és megy a hej Románia meg a Danzig linkek), max a sárga nicket csekkolnák, hogy tényleg nem ír ide a púpos.
Aug 24, 2021 22:17:27
Örebro
(
x17)
Aug 24, 2021 22:19:25
x17)
nesze a kurva anyåd te muslimszopo fasz.
index.hu/kulfold/2021/08/24/talib-taliban-kivegzes-ensz-afganisztan-evakuacio-kabul-repuloter/
index.hu/kulfold/2021/08/24/talib-taliban-kivegzes-ensz-afganisztan-evakuacio-kabul-repuloter/
Szófodáteláfászódáte
Aug 24, 2021 22:19:35
Az egyik liveban szerepelt. Egy köpcös Lonsdale-pólós csávó Dávid-csillag tetoválással a mellkasán. (poénnak hangzik de tényleg ez volt)
Aug 24, 2021 22:19:35
xray
(
x21)
Aug 24, 2021 22:21:00
x21)
Aug 24, 2021 22:21:00
Emlékezzünk, a Fordos Néni lehúzta 100 Euróra a múltkor! Csak a pénzért csinálja, semmi másért.
150-re emlékszem, lehet tévedek. Aug 24, 2021 22:21:00
púpospúp
(
x2)
Aug 24, 2021 22:26:28
x2)
én sose vettem komolyan amikor erről volt szó, mindig is azt hittem, hogy ez csak egy visszatérő vicc, nem igazán tudná felügyelni a mammer, meg őszintén ki venné erre a fáradtságot? unatkozó nyugdíjas se nézne faszos képeket, olvasna oldalakon át olyan dolgokat aminek a felét se érti
Winkowitch
Aug 24, 2021 22:42:35
Ebben az esetben akkor már 0-24 marja az ideg, hogy nem csinál segget a szájából. Karácsony után is hetyetyézett, hogy jobb is volt neki a fórumzár, de egészen biztos, hogy szokás szerint visítva akadt ki, amikor meglátta, hogy le van zárva a kommentelés
Aug 24, 2021 22:42:35
full stack fogyatékos
Aug 24, 2021 23:33:22
Endre, nagyon jó a facebook falad. Olyan, mint amilyen a bestgore volt. Mindig kitalálsz valami hülyeséget, mindig kicsit másként meg tudod mutatni, hogy fogyatékos vagy. Ehhez értesz, máshoz nem. Mindig a fejem fogom, miközben a megosztásaid csekkolom, annyira hülye vagy, hogy az valami elképesztő. Ami a legfurcsább, hogy tudod úgy produkálni magad, hogy ne legyen unalmas, hanem aki évek óta ismer, az is minden nap rá tud csodálkozni, hogy ilyen debil létezik.
Aug 24, 2021 23:33:22
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Aug 24, 2021 23:43:12
x7)
Na, hol a flokk te szar?
A jó portás csak baszik!
Zsénó
(
x22)
Aug 24, 2021 23:51:21
x22)
9 perc
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Pitonverő Recsitó
Aug 24, 2021 23:53:54
Young boys hard wank and cum!
Young Boys-FTC 3:2
Homokos fhatászphika
Young Boys-FTC 3:2
Aug 24, 2021 23:53:54
Zsénó
(
x22)
Aug 25, 2021 00:00:00
x22)
1 perc
Zsénó
(
x22)
Aug 25, 2021 00:00:47
x22)
Már szerda van. Recskás ismét hazudott, nincs keddi flokk.
Sodipatkány
(
x1)
Aug 25, 2021 00:05:11
x1)
Zsidók vagytok. Sodi nem mondta, hogy a mi időzónánk szerinti kedd-en jön a flokk.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Zsénó
(
x22)
Aug 25, 2021 00:05:32
x22)
Idézzük is csak fel, hogy mit is ígért a soha sem hazudó faszverő hétfőn:
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 25, 2021 00:14:20
x38)
Ma is nehéz napja lehetett. xDDDDDD
Sneci, közmunkán vagy, vagy németül tanulsz az adófizetők pénzén?
Sneci, közmunkán vagy, vagy németül tanulsz az adófizetők pénzén?
Ásó27
(
x68)
Aug 25, 2021 00:14:39
x68)

Drónjogsi hogy áll?
Lelkesedsz valami iránt aktívan? A flokk úgy látszik, hogy már nem játszik. Gond van?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 25, 2021 00:18:31
x37)
17 perce már hivatalosan is késik a flokk. Ebből nem lesz vlogger karrier, Endre. Csak le kellett volna tenni a veknit a székbe, és beszélni. Régebben ezt órákon keresztül csináltad LÁJVBAN, most meg annyira le vagy épülve, hogy nem tudsz egy hét alatt 10 perc veknit felvenni valami random témában?
Ásó27
(
x68)
Aug 25, 2021 01:15:34
x68)
Szerda pont a hétfői megújult flokk és a pénteki berlini flokk közé esik, tökéletes nap, optimális!
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 25, 2021 01:17:33
x37)
Egyszerűen nevetséges, hogy mikor a hétfőn bejelentett -saját magára kiszabott- határidőt sem tudja tartani, akkor úgy tesz, mintha nem történt volna semmi, és sunnyog. Nem írja be, hogy elnézést, még egy nap csúszás, simán csak kussol, hátha senki nem veszi észre :D
Endre, tudod kik csinálják ezt? 10 év alatti gyerekek.
Endre, tudod kik csinálják ezt? 10 év alatti gyerekek.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Aug 25, 2021 03:37:09
x7)
Most Gyöngyi görgeti a nyitott tenyereseket, ha flokkolást hall a macskaolból.
|__o__|
púpostulok
(
x2)
Aug 25, 2021 07:12:19
x2)
Endre épp most adott életjelet a púpfalon. Előtte elment a kondiba, csinált reggelit a családnak aztán mindjárt indul dolgozni. Szép napod lesz, Endre? :D
Magyarország rémálma
(
x7)
Aug 25, 2021 08:07:08
x7)
Miért erőlteti ez a fasz a flokkot? Ez az utolsó szalmaszál, amibe kapaszkodik? Esetleg ezzel próbálja elhitetni a mindenki számára nyilvánvaló depresszióját?
Endre, hagyd a picsába az egészet, megértjük, ha kurva fos kedved van, mert semmi nem jött össze és kilátástalan a helyzet. Ráérsz majd akkor flokkolni, ha egyenesbe jöttél.... :DDDDD
hehe
Endre, hagyd a picsába az egészet, megértjük, ha kurva fos kedved van, mert semmi nem jött össze és kilátástalan a helyzet. Ráérsz majd akkor flokkolni, ha egyenesbe jöttél.... :DDDDD
xray
(
x21)
Aug 25, 2021 08:31:54
x21)
Miért erőlteti ez a fasz a flokkot? Ez az utolsó szalmaszál, amibe kapaszkodik? Esetleg ezzel próbálja elhitetni a mindenki számára nyilvánvaló depresszióját?
minket szórakoztat a szerencsétlenkedésével. Endre, hagyd a picsába az egészet, megértjük, ha kurva fos kedved van, mert semmi nem jött össze és kilátástalan a helyzet. Ráérsz majd akkor flokkolni, ha egyenesbe jöttél.... :DDDDD
Tyodika
Aug 25, 2021 09:05:15
Lelkesedsz valami iránt aktívan?
Persze, hogy leselkedek, te fasz.
Aug 25, 2021 09:05:15
Hahó
(
x135)
Aug 25, 2021 09:08:13
x135)
Sneci permanens alkotói válságban és depresszióban van. Ezt csak a söradag növelésevel lehet orvosolni.
linzi fapóleon
(
x8)
Aug 25, 2021 09:18:42
x8)
Pedig Fifi megigérte hogy kedden jön a flokk!
Penzmento
(
x6)
Aug 25, 2021 09:20:58
x6)
Pedig Fifi megigérte hogy kedden jön a flokk!
Oaaaaargggghhhhhh, mégis elhozta az ogrétól a rökamiét?
Hahó
(
x135)
Aug 25, 2021 09:21:56
x135)
Tudtuk, hogy ide fog vezetni a hangulatjavító kütyüvásárlások elmaradása. Szerintem már az öngyilkosságot fontolgatja.
Zsénó
(
x22)
Aug 25, 2021 09:22:51
x22)
Na most már nem is írja, hogy lesz flokk, csak hogy "megpróbája".
Trollok harca
(
x5)
Aug 25, 2021 09:24:29
x5)
nincs téma.
Miskolci alvósejt
Zsénó
(
x22)
Aug 25, 2021 09:24:30
x22)
Amúgy mi volt olyan fárasztó, Fifi? Fárasztó az árufeltöltők munkája, mi? XD
Hahó
(
x135)
Aug 25, 2021 09:24:53
x135)
Na most már nem is írja, hogy lesz flokk, csak hogy "megpróbája".
És már az sincs, hogy cserébe fasza lesz. Tudja, hogy szar lesz. Depiflokk.
Penzmento
(
x6)
Aug 25, 2021 09:25:55
x6)
Amúgy mi volt olyan fárasztó, Fifi? Fárasztó az árufeltöltők munkája, mi? XD
Én is erre gondoltam... Bár van annyira nárcisztikus kis geci, hogy akkor sem vállalna kétkezi munkát, ha utcára kerülne.
Hahó
(
x135)
Aug 25, 2021 09:28:56
x135)
Lehet postás lett linzben? :)))
broni
(
x45)
Aug 25, 2021 09:46:33
x45)
na, hol lesz a barbi pesten???????????????
Hahó
(
x135)
Aug 25, 2021 09:47:27
x135)
na, hol lesz a barbi pesten???????????????
broni
(
x45)
Aug 25, 2021 09:55:35
x45)
a béla?????????????????
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 25, 2021 10:02:20
x38)
Sneci, te AMS-csicska! Olyan szinten lett belőled szürke egér, hogy teli szájjal röhög ki már a Télapógeci is xDDDDD
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Aug 25, 2021 10:03:30
x13)
Na most már nem is írja, hogy lesz flokk, csak hogy "megpróbája"
Iszonyatosan fáradtan kidőltem = egész nap nyüszítve rángattam a döglött pitont twinkboyokra és megittam 12 sört plusz két rakétát. Szenved a pedofil, mert a beteges exhibicionizmusa miatt szerepeltetné magát, de annyira egy lusta alkesz geci, hogy egy öt perces vekniflokkot képtelen elkészíteni.
broni
(
x45)
Aug 25, 2021 10:13:25
x45)
romántálib
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 25, 2021 10:15:41
x9)
Csodálkozom is amúgy hogy nem tért még át láthatóan a töményre, pedig ezen a ponton talán gazdaságosabb lenne valami alsópolcos szutykot inni mint a szar sört amit amúgy iszik.
broni
(
x45)
Aug 25, 2021 10:22:04
x45)
fejlesztőmérnök vok az audinál.
Penzmento
(
x6)
Aug 25, 2021 10:23:38
x6)
fejlesztőmérnök vok az audinál.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 25, 2021 10:29:54
x38)
"Akárhogy rakom össze, mindig tank lesz belőle..."
broni
(
x45)
Aug 25, 2021 10:35:24
x45)
csak a diósgyőr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 25, 2021 10:52:18
x37)
Tegnap mire eszébe juttatták a flokkot, addigra olyan szarfos részeg volt, hogy már nem mert kamera elé ülni. Ennyi történt. "Fáradtan kidőltem" meg a kurva anyád. Egész nap nyomkodtad a megosztásokat, lónak a faszát nem csináltál te olyat, amitől el lehet fáradni. Ezt az avétos baromságot próbáld meg olyanoknak beadni, akik nem ismernek évek óta, Endre.
Trollok harca
(
x5)
Aug 25, 2021 11:06:29
x5)
az ő fizikumával egy üveg vagy pohár emelgetése igenis megterhelő!
Miskolci alvósejt
Sodika angolnázása
Aug 25, 2021 11:13:31
Szerintem közeledünk az utolsó évad felé.
Innen már csak lefelé(bocsánat,tudom,Sodi felfele bukik)vezet az útja. :D
Plasztik+ingatlan rendelkezésre áll
Innen már csak lefelé(bocsánat,tudom,Sodi felfele bukik)vezet az útja. :D
Aug 25, 2021 11:13:31
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Aug 25, 2021 11:14:24
x1)
Ha képes lenne önreflexióra, akkor nem lenne SoDi a SoDi.
De ugye tudjuk, hogy főszabály szerint ő mindig, mindent jól csinál és mindig mindent jobban tud, és soha nem hibás semmiben.
ReMortal Danger
Aug 25, 2021 11:14:46
Szerintem Márkk miatt nem ír ide.
Karib akciója annyira betalált a dzsippónak, hogy megmondta Snecinek, ha még egyszer ide mer írni agyonveri.
Ő tudja ellenőrizni a fórumot, más nem
Karib akciója annyira betalált a dzsippónak, hogy megmondta Snecinek, ha még egyszer ide mer írni agyonveri.
Ő tudja ellenőrizni a fórumot, más nem
Aug 25, 2021 11:14:46
Ásó27
(
x68)
Aug 25, 2021 11:16:49
x68)
Sneci, ma is maradjon el a flokk, ha Márk életveszélyesen megfenyegetett!!
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 25, 2021 11:17:23
x37)
Szigorúan nemcigány Márknak vajon élvezet napi 25x azt olvasnia, hogy egy büdös lehúzós cigány? Csak úgy kérdezem. Tesó, figyelj, ne Sodit csicskítsad a fórumról, hanem add meg neki azt a 8000 Eurót, amivel tartozol neki. :D :D
Penzmento
(
x6)
Aug 25, 2021 11:20:54
x6)
Vagy dobd be a közösbe Brigit tesa... Broni anyjával mehet a Lidli mögé, amíg le nem dolgozza a trolloknak a 8000 eurót.
🕎Endigame🕎
seo friendly troll
Aug 25, 2021 11:25:22
A Kiss Endre Farkas kifejezésre keresve még mindig nincs előkelő helyen a google-ben a pedofília.
Na SEO, csá.
Kiss Endre Farkas pedofil.
Kiss Endre Farkas pedofil botrány.
Kiss Endre Farkas pedofilía.
Kiss Endre pedofil.
Kiss Endre pedofil botrány.
Kiss Endre pedofilía.
Kiss Farkas pedofil.
Kiss Farkas pedofil botrány.
Kiss Farkas pedofilía.
Na SEO, csá.
Kiss Endre Farkas pedofil.