Péter ezt, hogy gondolta?
Pont vissza akartam vonulni egy időre, erre maga Kiss Endre Farkasról beszél a sajtó előtt...
Nem hozhatják kapcsolatba a fórummal, azt hittem ez világos. Hiába nyertünk most, ha kiszivárog az itteni munkássága, akkor ennyi volt.
Pont vissza akartam vonulni egy időre, erre maga Kiss Endre Farkasról beszél a sajtó előtt...
Nem hozhatják kapcsolatba a fórummal, azt hittem ez világos. Hiába nyertünk most, ha kiszivárog az itteni munkássága, akkor ennyi volt.
dehát sodi shikerrs, egésséges, és nem fideszes!!!!!!!!!!!!!!!és gój!!!!!!!!!!!!
Ha eredetileg nem ezt akarta mondani, akkor így is szép mentés egyetlen plusz e betűvel.
xd)))))))))))))))))))))))
De jó, akkor remélem fenn lesz a faszpina is.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Egy "klasszikussal" élve: Juhú
A jó portás csak baszik!
Fasza lett. Végre van rendes mobilnézet is.
Mert:
BALEK
A
L
E
K
sodi a sodi bizony
2 napig csicskultam.
nagyon sanszos, hogy nem tud erről az anyuka, ha tényleg beszélhetünk valamilyen szintű fenyítésről golda részéről az utóbbi hetekben a sok linzi úttal, akkor teljesen kiakadna, hogy az apja útját követi egy az egyben, meg nincs az az isten, hogy hetente kijárna takarítani a balfasz fia meg a tranyó élettársa után
egy tényfeltárás golda részére aranyat érhet
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
nonFUN FACT: Kandech Evelyn 37 évesen halt bele a tüdőrákba.
Sodi, nem félsz? Még?
hát azért hetyetye
Mifaaaaaaaaaaaan
megijedt a pitontól?
és vajon mikor megy vissza a recskaodúba?
tegnap még azt mondták hogy "holnap ilyenkor már itt lesz a mercike", ha ma este nem is, holnap már válószínűleg újra a gyagyás odujában lesz
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
börtönviselt biszexuális cigánynak kell lenned, ennyi. Akkor lesz ingyen telefon is.
hát azért hetyetye
Ez lenne a jó irány? ez az amit te is szívesen néznél? Bazd meg tegnap a tranyó live-ban fektette a kábelt.... Nem úgy volt, h értelmiségi kapcsolataid lesznek? Hát ez nem jött össze.
Fasztalan mindenhez ért. Éjszakába nyúló jogi,geopolitikai és társadalmi elemzések mennek folyamatosan.
Ez ety fosh!
Nagyon szépén köszönjük szépen a közösség nevében! Érdemes volt SoDI-t rugdosni miatta.
Innentől kicsit színesek-szagosak, olvasmányosabbak lesznek a szócikkek, úgyhogy türelem. Jó lesz ez!
Azt se felejtsük el, hogy úgy kezdte, hogy nincs vírus.
Nothing's better than cheddar!
Egyébként ha valakinek vannak olyan montázsai, képei, vagy bármi olyan, amit illusztrációnak el tud képzelni egynémely szócikkhez, posztolja be ide! És akkor könnyebben össze lehet szedni, nem kéne annyit keresgélni.
NSZKSZ!
Sodi, már nem kell félned a szuritól! Magyarországon autistákat akár bódításban is beoltanak, hahó!
Gyere haza fiatal!
hvg.hu/elet/20211018_Az_autistak_akar_boditasban_is_megkaphatjak_az_oltast
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Tranyót trash csoportban is próbáltam mindig skippelni, mert a hidegrázás és a hányinger kerülgetett ahányszor láttam. Amúgy látod gyagyás h milyen szép karriert épített magának a fasztalan szerelmed? Kezdték egy viszonylag normális albiba jutkával, mindketten dolgoztak. Most pedig az utcán csövel a tranyó, v parazitát játszik nálad. Nem volt elég a családi példa? Az alkohol öl, butít, és nyomorba dönt....
Hetyetye
Ahogy a röfiszemei néznek, a pók csápjai tartják a veknit, az összeszűkült pinaszáj...asodi szerelmes, piszony!
Ilyenkor kélne felvarrni végre azt a kurva rózsaszín háromszöget és kirakni a szivárványos zászlót!
hát azért hetyetye
Tyirityán Zsolt and the Betyársereg like this.
10-4. Over.
Online meetingje van.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Sodi nyelvtanilag mindig helyesen fogalmaz. Gyanús, hogy az van, hogy "3000 euro felett keres". Csak a hangsúlyt kell átrakni és máris mást jelent.
Munkanélküli Sodi a Sodi.
Streamben azt mondta, hogy napközben távolról bedolgozik. Nem láttam rajta, hogy ezen gondolkodott vagy hezitált volna, teljesen természetesnek tűnt. Persze nincs kizárva, hogy ezt előre lezsírozták (haha) volna, hogy azt kell kommunikálni, hogy melócsás sodi asodi. Ennyi következetességet viszont nem nézek ki egyikőjükből sem. Szóval arra voksolok, hogy a kobold nem repült a melócsából, legfeljebb lefokozták.
Az AMS fejlécű papír, ami belevigyorgott streamben az lehet akár régebbi dokumentum.
halott.
Mindennel egyetértek, kivéve azzal, hogy nem rúgták ki. Kirúgták, különben nem került volna a halállistára Hannes.
Egészen pontosan: Kirúgták és Hannes annyira mérges volt rá, hogy először visszatartotta az utolsó havi fizetését és a 13. havijának arányos részét is. Utána addig könyörgött a kobold, amíg júliusban végül kifizették neki az elmaradt járandóságát, amivel nullázta a hitelkárgya-adósságait.
Augusztusban vagy szeptemberben pedig felvették valahova máshova gányolni - egy újabb balek céghez.
Én arra, hogy kibaszták, összecuccolt, fél lábbal már otthon volt, aztán Golda addig ütötte, amíg kiküldte a masnis cv-t és az utolsó pillanatban kapott egy másik állást. Az első teljes fizetésének ünneplése lehett a ps.
Mivel Hannes gyerek kibaszatta a projektről, és (talán!) a melócsából ezzel együtt mégsem baszták ki, mert a retard cégnek túl fontos a fogyatékos kedvezmény. Ez esetben nem 100, hanem 1000%, hogy úgy állapodtak meg, hogy így távmunkában alibizzen valamit, esetleg max napi 4 órában. A reggeli zoomos meetingeken mindig vegyen részt, de amúgy hagyják távmunkában gányolni, minden komolyabb határidők és felelősség nélkül. Rádobnak ilyen 2 éve porosodó ticketeket, ha esetleg elkészül, az tök jó, de ha sose készül el, az se tragédia.
Ezért van, hogy a gnóm ráér púpfalazni egész álló nap, mert ha rendes odafigyelős feladatot vagy komolyabb kontrollt, konzultációkat kapna, ezt nem tehetné meg. Felvették sarokban mormogó szobanövénynek, csak online változatban.
A baj az, hogy ez az élősködő recskásnak a lehető legjobb állapot. Fizetést azt kap, német viszonyok mellett nem rosszat még így sem, viszont verheti a faszát egész álló nap, komoly elvárás viszont nincs szinte semmi a Tante Vera 2.0 Gmbh-nál. Hihetetlen, hogy mindig megtalálja az élősködés módját.
Ilyen szempontból viszont az Univerzum fanfárokkal beharangozott küldötte Tibi, sőt ha Juddka is jön, akkor meg pláne. Ők majd beindítják hamar a spórolás-spirált, és olyan adósságokba verik a recskást, mint még soha eddig. Márk ehhez képest karitatív szervezet volt.
Még most megy a szájtépés, hogy "nem adok kölcsön", "a kölcsön nem segítene semmit", stb, de egyértelmű utalások voltak rá, hogy szóba került már a gyagyás mecénás anyagi támogatása, csak még puhítani kell a témát. Most még lefutják ugyanazt a pávatáncot, mint Márknál, hogy szó sincs itt pénzről, ha mégis szó van, az csak befektetés, minden a legnagyobb rendben, stb, de szép lassan nyílik már a pénztárca. Már megjött az új PS5, meg kerülnek a kosárba az újabb játékok a TranyóGaming csatorna számára, úgyhogy a folyamat már elindult :)
Tisztázzuk már egyszer és mindenkorra! Hannes nem a főnöke, hanem A Naty Ütyfél! Azért van halállistán, mert felkérdezte Sodi főnökeit a troll levelek hatására anélkül, hogy a recskás hetyetyézését meghallgatta volna.
Idióta, nem élek semmilyen pasival együtt, csak Mercikével, aki egy szépséges nő!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
az hát, igyad még a prolisert vele, egytre szebb lesz))))))))))
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Egyrészt sodika céghálóról beszélt, márpedig Hannesnek van egy csomó cége, tehát attól, hogy papíron nem ő volt a főnöke, még lehetett döntéshozó pozícióban a munkáltatójánál. Ha jól tudom, még az is beigazolódott, hogy Hannes volt az, akiről "főnökúrként" beszélt a tavaszi flokkjaiban.
Másrészt kevés emberre volt valaha annyira dühös sodika, mint Hannesre. Ha a munkáltatója egy ejnyebejnyével letudta volna a sztorit, akkor Hannes nem kerül halállistára, mert csak átmeneti kellemetlenséget okozott volna, pont mint annak idején a Bringmeister, ami otthagyta a seggpresztót sodika szar kódjai miatt. Sodika kicsit megijedt, de a seggpresztó végül megtartotta, sodikát pedig egyáltalán nem viselte meg a dolog. Ráadásul ha Hannes nem, de a főnökei viszont meghallgatták és elhitték a hetyetyéjét, az megint nem magyarázza meg, hogy miért volt annyira dühös.
Harmadrészt a július-augusztusi kifizetésekre (4.5 millió forintnyi pénzt kapott állítólag)a legkézenfekvőbb magyarázat az, hogy a kilépéskor neki járó pénzeket kapta meg akkor.
Negyedrészt a macbookra is az új munkahely a legegyszerűbb magyarázat.
A nyáron július végéig totál de depis volt, nem igényelt végül személyi hitelt(6 hónap munkaviszony kellett volna hozzá), púpszászon is volt egy csomót, a bebetonozós mantra is alábbhagyott, cserébe totális információstopot hirdetett...
Biztos van még valami, amit kihagytam. Egyszerűen minden jel arra mutat, hogy sodikát bizony minden korábbinál durvább módon baszták ki és azóta pedig teljesen új munkája van.
szerintem csak gubizott egy üres dobozt a tetű.
Ausztriában mindig dolgoznia kellett, nem volt meg a német nyugija. A hannesos munkahelye (akár natyügyfél, akár főnökúr volt) is eléggé feszített volt: 2 hetente új tickitek, minden nap meeting, stprintek, ünnepnap is jöttek az új feladatok. Kevest ivott, nem posztolt munkaidőben (csak ebédszünetben), hajtogatta, hogy ennyi pénzért természetes, hogy keményen kell dolgoznia.
Aztán jött a nyár depi dezsővel, hosszas magyarországi kéjutazással, titkolózással. Sneci azon dühöngött, hogy Hannes mindenféle kalózszoftveresnek és covid-tagadónak állította be, de nem törölte az egyik videóját sem, amikben az illegál photoshopról vagy a covidos véleményéről beszámol.
Aztán eljött az ősz, Sneci fókuszáltabb lett, kitűzte, hogy nem iszik annyit, mint nyáron, lefekszik korán és meglett az új gépe. De nem visszatért a korábbi mintához, például munkaidőben is posztolgat. Ez egy új meló lesz szerintem, végre kifogott egy nyugis helyet, ahol nincs feladata, csak teng-leng, remélhetően alacsonyabb fizetéssel.
De várjunk türelemmel az új infókra, ahogy a gyagyás egyre inkább biztonságban érzi magát, elpofázza úgyis. A valóság pedig mindig durvább, mint amit konteózunk.
tetszenek neked a pajor táborok, ásó fijjam)))))))))))))))))))
azta, 20 év internetes mocsok után nem gondoltzam, hogy pont itt jön majd rám a hányinger, sodi, meg egy buzi villamossöfőr kapcsolatától)))))))))))))))
Úgy, hogy alapból kb 55-60 lenne :)
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Milyen érzés szopóágon lenni?
Erős őszi évad ez az uncsi nyár után.
Az elsőn az a csaj nagyon kis helyes. És Sodi is úgy néz ki, mintha épp alányúlna.... de ilyet azért nem feltételeznék róla. Az mégiscsak egy lány.
Ha faszpinás, vagy egyenesen egy aaron cute tipusú fiú lenne, akkor persze más lenne a helyet.
Az az osztályfőnöke,vele táncolt a szalagavatón is.
Ez a csaj tizen x éves.
oké, ha te mondod XD
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
szerintem a világ egyetlen internetes oldala, ahol üres, fehér négyzetekre recskáznak)))))))))))))))))))
eszméletlen, hánykiló szar száradhat benne???????????
és még jön a sodi kahácsony))))))))))))))
ott a busz, és nem ugrana alá((((((((((((((
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Oct 18, 2021 10:47:57
x2)
Anyád mit szólt hozzá gyagyás, h sikerült neked is egy csöves faszit befogadni mint anno az alkesz apádnak? BTW, a csövest befizetted kozmetikushoz, anyádnak mikor vettél utoljára bármit is?
Hetyetye
MZP kampánytanácsadója
Oct 18, 2021 11:12:03

Oct 18, 2021 11:12:03
rBali
(
x24)
Oct 18, 2021 11:29:45
x24)
Endre, hiába szedtél össze egy Tibor nevű átműtött cigányt és tetted feljebb a lécet apád lecsúszásának példáján, a trashcsoport mérhető és jól látható statisztikái szerint te maximum csak egy mellékszereplő vagy.
Kutyát sem érdekelsz már, Tranyó Tibinek hajtod a nézőket maximum. Neked az internet legalján sincsen már helyed :)))
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Kutyát sem érdekelsz már, Tranyó Tibinek hajtod a nézőket maximum. Neked az internet legalján sincsen már helyed :)))
broni
(
x45)
Oct 18, 2021 11:32:27
x45)
dehát sodi shikerrs, egésséges, és nem fideszes!!!!!!!!!!!!!!!és gój!!!!!!!!!!!!
Ásó27
(
x68)
Oct 18, 2021 11:40:25
x68)
Nem azért csinálja asodi, hogy nézői legyenek, de azért a VR játékot csak nála lehetett látni :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
Szavazó
Oct 18, 2021 11:48:50
Ha eredetileg nem ezt akarta mondani, akkor így is szép mentés egyetlen plusz e betűvel.
Oct 18, 2021 11:48:50
broni
(
x45)
Oct 18, 2021 11:51:00
x45)
xd)))))))))))))))))))))))
Zulu
(
x15)
Oct 18, 2021 11:53:46
x15)
Snecológia Docens és bárki, aki szokott sodipédiát szerkeszteni (tehát főleg Snecológia Docens): Fejlődött a setup, újra lehet képet feltölteni a sodipédiára.
Bejlin
(
x8)
Oct 18, 2021 11:57:56
x8)
A Sodi Kaffka Tibivel végleg kitör a Trasből.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Hahó
(
x135)
Oct 18, 2021 12:06:04
x135)
Snecológia Docens és bárki, aki szokott sodipédiát szerkeszteni (tehát főleg Snecológia Docens): Fejlődött a setup, újra lehet képet feltölteni a sodipédiára.
De jó, akkor remélem fenn lesz a faszpina is.
Hahó
(
x135)
Oct 18, 2021 12:07:12
x135)
A faszpinával kvázi fejlődött a setup, sneci.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 18, 2021 12:07:13
x7)
Egy "klasszikussal" élve: Juhú
Padlóra száradt ondó
Oct 18, 2021 12:15:17
Fasza lett. Végre van rendes mobilnézet is.
Oct 18, 2021 12:15:17
Ásó27
(
x68)
Oct 18, 2021 12:27:26
x68)
A kezdőlapon lévő bónuszkérdést mikor válaszolod meg sneci?
Bónusz kérdés: Az hogy a fenébe lehet, hogy SoDI-nak ilyen elképesztő népszerűsége van, mégse képes azt pénzre váltani?
Ezt senki sem érti. Még a leghülyébbek is képesek a (negatív) sztárságból anyagi előnyöket kovácsolni. Endrének nem véletlenül Gyagyás az egyik gúnyneve.
Mifaaaaaaaaaaaan
Bónusz kérdés: Az hogy a fenébe lehet, hogy SoDI-nak ilyen elképesztő népszerűsége van, mégse képes azt pénzre váltani?
Ezt senki sem érti. Még a leghülyébbek is képesek a (negatív) sztárságból anyagi előnyöket kovácsolni. Endrének nem véletlenül Gyagyás az egyik gúnyneve.
Gólya
(
x2)
Oct 18, 2021 12:29:26
x2)
A kezdőlapon lévő bónuszkérdést mikor válaszolod meg sneci?
Mert:
BALEK
A
L
E
K
sodi a sodi bizony
púpospúp
(
x2)
Oct 18, 2021 12:34:07
x2)
Anyád mit szólt hozzá gyagyás, h sikerült neked is egy csöves faszit befogadni mint anno az alkesz apádnak? BTW, a csövest befizetted kozmetikushoz, anyádnak mikor vettél utoljára bármit is?
nagyon sanszos, hogy nem tud erről az anyuka, ha tényleg beszélhetünk valamilyen szintű fenyítésről golda részéről az utóbbi hetekben a sok linzi úttal, akkor teljesen kiakadna, hogy az apja útját követi egy az egyben, meg nincs az az isten, hogy hetente kijárna takarítani a balfasz fia meg a tranyó élettársa után
egy tényfeltárás golda részére aranyat érhet
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 18, 2021 12:35:09
x6)
Már megint fulladsz Gyagyás. Mikor fogadod meg a jövőbeli Sodi tanácsát, hogy menj el orvoshoz?
Sodi, nem félsz? Még?
Vasaltheréspatkány
Oct 18, 2021 12:39:17
Sodi, nem félsz? Még?
Ezt a gyagyást(ha már keresztény) még a pokolban sem fogadják szívesen. Szóval szerintem egy ideig még marad. Sodi, nem félsz? Még?
Oct 18, 2021 12:39:17
Ásó27
(
x68)
Oct 18, 2021 12:45:08
x68)
Zsénó
(
x22)
Oct 18, 2021 12:46:00
x22)
Jó hír "rajongóknak":
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
bojlertestű piton
(
x1)
Oct 18, 2021 12:47:20
x1)
megijedt a pitontól?
és vajon mikor megy vissza a recskaodúba?
Puha Slag
(
x7)
Oct 18, 2021 12:55:03
x7)
Pár nap és úgyis megy vissza.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 18, 2021 12:56:13
x37)
Sodin érzôdik a megkönnyebbülés. Sikerült kiraknia a hajlesz tranyôt.
púpospúp
(
x2)
Oct 18, 2021 12:58:32
x2)
Pár nap és úgyis megy vissza.
tegnap még azt mondták hogy "holnap ilyenkor már itt lesz a mercike", ha ma este nem is, holnap már válószínűleg újra a gyagyás odujában lesz
pedofilsodiasodi
(
x2)
Oct 18, 2021 13:01:33
x2)
Mennyivel nőtt az adósság sodrkák mercike "megfarkalása" miatt?
Így már te sem vagy fasiszta, igaz?
Többen kérdezik.
pedofilsodiasodi
Így már te sem vagy fasiszta, igaz?
Többen kérdezik.
Hajdú B.
Oct 18, 2021 13:02:06
És ha jól látom, a Tranyó egy érdekes manővert választott. Hazaindul budapestre, ezzel feladva a helyzeti előnyét. Talán nem akarta túl keményen megnyomni a meccs elején a bentlakást, ezzel elveszítve a recskás maradék jóindulatát és akár sérülést, rendőrségi eljárást is kockáztatva. A recskás pedig megkönnyebülten posztolgat a facebookra, ezt a szettet látszólag megnyerte.
A következő játékrészt fő kérdése az lesz, hogy vajon indít-e újabb rohamot a Tranyó, vagy belenyugszik az eredménybe? Maradjanak velünk, a reklám után visszajövünk.
A következő játékrészt fő kérdése az lesz, hogy vajon indít-e újabb rohamot a Tranyó, vagy belenyugszik az eredménybe? Maradjanak velünk, a reklám után visszajövünk.
Oct 18, 2021 13:02:06
Érdeklődő
Oct 18, 2021 13:02:45
Jó napot!
Valaki esetleg útba tudna igazítani, hogy hogy lehet vissza nem téreítendő támogatást felvenni gépjárművásárláshoz a művészúrtól?
Köszönettel
Valaki esetleg útba tudna igazítani, hogy hogy lehet vissza nem téreítendő támogatást felvenni gépjárművásárláshoz a művészúrtól?
Köszönettel
Oct 18, 2021 13:02:45
Ásó27
(
x68)
Oct 18, 2021 13:03:54
x68)
Nekem 1000 euró kéne jogsira Endre! Csak reménykedjünk, hogy nem megy el az ukrán!
Mifaaaaaaaaaaaan
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 18, 2021 13:05:27
x6)
Jó napot!
Köszönettel
Köszönettel
börtönviselt biszexuális cigánynak kell lenned, ennyi. Akkor lesz ingyen telefon is.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Oct 18, 2021 13:11:32
x2)
Nézzük meg h eddig ki szerepelt együtt a gyagyással vidóban:
- miskolci proli fogatlan cigányok
- a hikomat törpe
- a zsidó anyja
- jelenleg talán a legalja trash celeb, a vágottfaszú Tibi
Ez lenne a jó irány? ez az amit te is szívesen néznél? Bazd meg tegnap a tranyó live-ban fektette a kábelt.... Nem úgy volt, h értelmiségi kapcsolataid lesznek? Hát ez nem jött össze.
Hetyetye
- miskolci proli fogatlan cigányok
- a hikomat törpe
- a zsidó anyja
- jelenleg talán a legalja trash celeb, a vágottfaszú Tibi
Szteppen
(
x3)
Oct 18, 2021 13:14:42
x3)
Fasztalan mindenhez ért. Éjszakába nyúló jogi,geopolitikai és társadalmi elemzések mennek folyamatosan.
Ásó27
(
x68)
Oct 18, 2021 13:15:23
x68)
egy 2006-os nemzeti hős társasága
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Oct 18, 2021 13:17:25
x68)
Mikor jössz haza beoltatni magad Endre?
Tudod, a méreggel, ami az 5G által okozott nem létező lepra-koronavírus ellen véd, de 2 éven belül minden beoltott belehal.
Mifaaaaaaaaaaaan
Tudod, a méreggel, ami az 5G által okozott nem létező lepra-koronavírus ellen véd, de 2 éven belül minden beoltott belehal.
Snecologia_docens
Oct 18, 2021 13:22:18
Nagyon szépén köszönjük szépen a közösség nevében! Érdemes volt SoDI-t rugdosni miatta.
Innentől kicsit színesek-szagosak, olvasmányosabbak lesznek a szócikkek, úgyhogy türelem. Jó lesz ez!
Oct 18, 2021 13:22:18
CheddarGoblin
(
x2)
Oct 18, 2021 13:24:13
x2)
Azt se felejtsük el, hogy úgy kezdte, hogy nincs vírus.
Ásó27
(
x68)
Oct 18, 2021 13:24:34
x68)
Amúgy most Endre liberális???
Évek óta cigányokat pénzel, most pedig befogadott egy hajléktalan transzneműt is maga mellé, akit utaztat és zabáltat. Aztán még be is fogja magát oltatni... A judeika múzeumról meg ne is beszéljünk.
Toroczkai mit szólna ehhez?
Mifaaaaaaaaaaaan
Évek óta cigányokat pénzel, most pedig befogadott egy hajléktalan transzneműt is maga mellé, akit utaztat és zabáltat. Aztán még be is fogja magát oltatni... A judeika múzeumról meg ne is beszéljünk.
Snecologia_docens
Oct 18, 2021 13:25:50
Egyébként ha valakinek vannak olyan montázsai, képei, vagy bármi olyan, amit illusztrációnak el tud képzelni egynémely szócikkhez, posztolja be ide! És akkor könnyebben össze lehet szedni, nem kéne annyit keresgélni.
NSZKSZ!
Oct 18, 2021 13:25:50
Ásó27
(
x68)
Oct 18, 2021 13:46:40
x68)
Zsénó kolléga (talán mind az övé) képei szerintem jók lennének a sodi-merci randis szócikkbe:

Mifaaaaaaaaaaaan

Ásó27
(
x68)
Oct 18, 2021 13:47:12
x68)
Az első ez lett volna:
Mifaaaaaaaaaaaan
SyntaxError
(
x24)
Oct 18, 2021 14:02:09
x24)
Mikor jössz haza beoltatni magad Endre?
Sodi, már nem kell félned a szuritól! Magyarországon autistákat akár bódításban is beoltanak, hahó!
Gyere haza fiatal!
Azahelyescsajatörökkanna
Oct 18, 2021 14:07:07
Gyere haza fiatal!
sodi folyamatosan bódítás alatt áll Gyere haza fiatal!
Oct 18, 2021 14:07:07
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Oct 18, 2021 14:11:49
x2)
Tranyót trash csoportban is próbáltam mindig skippelni, mert a hidegrázás és a hányinger kerülgetett ahányszor láttam. Amúgy látod gyagyás h milyen szép karriert épített magának a fasztalan szerelmed? Kezdték egy viszonylag normális albiba jutkával, mindketten dolgoztak. Most pedig az utcán csövel a tranyó, v parazitát játszik nálad. Nem volt elég a családi példa? Az alkohol öl, butít, és nyomorba dönt....
bojlertestű piton
(
x1)
Oct 18, 2021 14:31:23
x1)
Zsénó kolléga (talán mind az övé) képei szerintem jók lennének a sodi-merci randis szócikkbe:
Ahogy a röfiszemei néznek, a pók csápjai tartják a veknit, az összeszűkült pinaszáj...asodi szerelmes, piszony!
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 18, 2021 14:33:50
x6)
Amúgy most Endre liberális???
Ilyenkor kélne felvarrni végre azt a kurva rózsaszín háromszöget és kirakni a szivárványos zászlót!
SyntaxError
(
x24)
Oct 18, 2021 14:41:35
x24)
Tyirityán Zsolt and the Betyársereg like this.
Linzi kémkakas
Oct 18, 2021 14:47:24
Az alany minden reggel munkába megy, mert elmondása szerint 9-kor meetingje van. Kérünk minden talpast, hogy ha ráér, kövesse az irodáig. Over and out!
Oct 18, 2021 14:47:24
Gumitalpú 1-es
Oct 18, 2021 14:49:11
Az alany minden reggel munkába megy, mert elmondása szerint 9-kor meetingje van. Kérünk minden talpast, hogy ha ráér, kövesse az irodáig. Over and out!
10-4. Over.
Oct 18, 2021 14:49:11
Och-Kom Taot
(
x3)
Oct 18, 2021 15:06:50
x3)
Online meetingje van.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 18, 2021 15:12:55
x7)
Egésznap fossa a megosztásokat.
Ha nincs melócsa, akkor miért mondogatja, hogy "netto 3000 euro felett keres"?
3000 felett fizető munkát keres?
Merci a vaskos kezeivel nem sokáig lesz távol, mert nincs pénz cseh nénikre.
|__o__|
broni
(
x45)
Oct 18, 2021 15:14:39
x45)
bayer nem mondta a 4444-en, hogy sodi nem meleg, tehát buzi
444.hu/2021/10/18/az-ev-monologja-bayer-zsolt-egyesevel-vegigvette-melyik-kormanytag-miert-nem-meleg
444.hu/2021/10/18/az-ev-monologja-bayer-zsolt-egyesevel-vegigvette-melyik-kormanytag-miert-nem-meleg
SyntaxError
(
x24)
Oct 18, 2021 15:14:59
x24)
Egésznap fossa a megosztásokat.
Sodi nyelvtanilag mindig helyesen fogalmaz. Gyanús, hogy az van, hogy "3000 euro felett keres". Csak a hangsúlyt kell átrakni és máris mást jelent.
Munkanélküli Sodi a Sodi.
kérdések
Oct 18, 2021 16:12:18
Tibcédeszt ki kellene kerdezni sodi munkanelkuli statuszarol!
Oct 18, 2021 16:12:18
broni
(
x45)
Oct 18, 2021 16:18:48
x45)
bayer, mér nem a pedo haverodról ugatsz, az újságíróról???????????
broni
(
x45)
Oct 18, 2021 16:19:24
x45)
itt is be volt már linkelve a pofája, meg a neve is.
Padlóra száradt ondó
Oct 18, 2021 16:22:08
Tibcédeszt ki kellene kerdezni sodi munkanelkuli statuszarol!
Streamben azt mondta, hogy napközben távolról bedolgozik. Nem láttam rajta, hogy ezen gondolkodott vagy hezitált volna, teljesen természetesnek tűnt. Persze nincs kizárva, hogy ezt előre lezsírozták (haha) volna, hogy azt kell kommunikálni, hogy melócsás sodi asodi. Ennyi következetességet viszont nem nézek ki egyikőjükből sem. Szóval arra voksolok, hogy a kobold nem repült a melócsából, legfeljebb lefokozták.
Az AMS fejlécű papír, ami belevigyorgott streamben az lehet akár régebbi dokumentum.
Oct 18, 2021 16:22:08
broni
(
x45)
Oct 18, 2021 16:23:16
x45)
index.hu/mindekozben/poszt/2021/10/18/szelfibajnok-mindenki-orban-viktorral-akar-fotozkodni/
akarna a halál fasza, leköpném.
akarna a halál fasza, leköpném.
Fekete bikapata
Oct 18, 2021 17:00:37
Csak azért regisztráltam, hogy leírhassam; Gyagyás, egyre szarabbul nézel ki!
202110165d7e6f5ed807cbb8ce1b729163df991c29f2911d
Oct 18, 2021 17:00:37
broni
(
x45)
Oct 18, 2021 17:01:22
x45)
halott.
broni
(
x45)
Oct 18, 2021 17:01:36
x45)
))))))))))))))))))))))))))))))
Kutatóasszisztens
Oct 18, 2021 17:04:14
Mindennel egyetértek, kivéve azzal, hogy nem rúgták ki. Kirúgták, különben nem került volna a halállistára Hannes.
Egészen pontosan: Kirúgták és Hannes annyira mérges volt rá, hogy először visszatartotta az utolsó havi fizetését és a 13. havijának arányos részét is. Utána addig könyörgött a kobold, amíg júliusban végül kifizették neki az elmaradt járandóságát, amivel nullázta a hitelkárgya-adósságait.
Augusztusban vagy szeptemberben pedig felvették valahova máshova gányolni - egy újabb balek céghez.
Oct 18, 2021 17:04:14
ascites
(
x57)
Oct 18, 2021 17:04:56
x57)
Szóval arra voksolok, hogy a kobold nem repült a melócsából, legfeljebb lefokozták.
Én arra, hogy kibaszták, összecuccolt, fél lábbal már otthon volt, aztán Golda addig ütötte, amíg kiküldte a masnis cv-t és az utolsó pillanatban kapott egy másik állást. Az első teljes fizetésének ünneplése lehett a ps.
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 18, 2021 17:11:24
x16)
Mivel Hannes gyerek kibaszatta a projektről, és (talán!) a melócsából ezzel együtt mégsem baszták ki, mert a retard cégnek túl fontos a fogyatékos kedvezmény. Ez esetben nem 100, hanem 1000%, hogy úgy állapodtak meg, hogy így távmunkában alibizzen valamit, esetleg max napi 4 órában. A reggeli zoomos meetingeken mindig vegyen részt, de amúgy hagyják távmunkában gányolni, minden komolyabb határidők és felelősség nélkül. Rádobnak ilyen 2 éve porosodó ticketeket, ha esetleg elkészül, az tök jó, de ha sose készül el, az se tragédia.
Ezért van, hogy a gnóm ráér púpfalazni egész álló nap, mert ha rendes odafigyelős feladatot vagy komolyabb kontrollt, konzultációkat kapna, ezt nem tehetné meg. Felvették sarokban mormogó szobanövénynek, csak online változatban.
A baj az, hogy ez az élősködő recskásnak a lehető legjobb állapot. Fizetést azt kap, német viszonyok mellett nem rosszat még így sem, viszont verheti a faszát egész álló nap, komoly elvárás viszont nincs szinte semmi a Tante Vera 2.0 Gmbh-nál. Hihetetlen, hogy mindig megtalálja az élősködés módját.
Ilyen szempontból viszont az Univerzum fanfárokkal beharangozott küldötte Tibi, sőt ha Juddka is jön, akkor meg pláne. Ők majd beindítják hamar a spórolás-spirált, és olyan adósságokba verik a recskást, mint még soha eddig. Márk ehhez képest karitatív szervezet volt.
Még most megy a szájtépés, hogy "nem adok kölcsön", "a kölcsön nem segítene semmit", stb, de egyértelmű utalások voltak rá, hogy szóba került már a gyagyás mecénás anyagi támogatása, csak még puhítani kell a témát. Most még lefutják ugyanazt a pávatáncot, mint Márknál, hogy szó sincs itt pénzről, ha mégis szó van, az csak befektetés, minden a legnagyobb rendben, stb, de szép lassan nyílik már a pénztárca. Már megjött az új PS5, meg kerülnek a kosárba az újabb játékok a TranyóGaming csatorna számára, úgyhogy a folyamat már elindult :)
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 18, 2021 17:13:41
x16)
Tisztázzuk már egyszer és mindenkorra! Hannes nem a főnöke, hanem A Naty Ütyfél! Azért van halállistán, mert felkérdezte Sodi főnökeit a troll levelek hatására anélkül, hogy a recskás hetyetyézését meghallgatta volna.
trollokat etető gyagyás
Oct 18, 2021 17:15:04
"Merci és a mókusos játékok médiabirodalom"
Oct 18, 2021 17:15:04
broni
(
x45)
Oct 18, 2021 17:18:16
x45)
sodi, egy alkesz pasival élsz., tudod???????????????őld meg magad.
tyodika
Oct 18, 2021 17:20:46
Idióta, nem élek semmilyen pasival együtt, csak Mercikével, aki egy szépséges nő!
Oct 18, 2021 17:20:46
xray
(
x21)
Oct 18, 2021 17:22:53
x21)
Oct 18, 2021 17:22:53
az univerzumnak még van teendője, olyan könnyen szabadul. Oct 18, 2021 17:22:53
broni
(
x45)
Oct 18, 2021 17:23:20
x45)
az hát, igyad még a prolisert vele, egytre szebb lesz))))))))))
xray
(
x21)
Oct 18, 2021 17:23:49
x21)
Oct 18, 2021 17:23:49
az univerzumnak még van teendője, olyan könnyen szabadul.
nem szabadul Oct 18, 2021 17:23:49
broni
(
x45)
Oct 18, 2021 17:24:13
x45)
olyan könnyen szabadul.
olyan könnyen nem szabadult akartál írni szerintem)))))))))
olyan könnyen nem szabadult akartál írni szerintem)))))))))
broni
(
x45)
Oct 18, 2021 17:24:34
x45)
mondom én))))))))))
Kutatóasszisztens
Oct 18, 2021 17:32:52
Egyrészt sodika céghálóról beszélt, márpedig Hannesnek van egy csomó cége, tehát attól, hogy papíron nem ő volt a főnöke, még lehetett döntéshozó pozícióban a munkáltatójánál. Ha jól tudom, még az is beigazolódott, hogy Hannes volt az, akiről "főnökúrként" beszélt a tavaszi flokkjaiban.
Másrészt kevés emberre volt valaha annyira dühös sodika, mint Hannesre. Ha a munkáltatója egy ejnyebejnyével letudta volna a sztorit, akkor Hannes nem kerül halállistára, mert csak átmeneti kellemetlenséget okozott volna, pont mint annak idején a Bringmeister, ami otthagyta a seggpresztót sodika szar kódjai miatt. Sodika kicsit megijedt, de a seggpresztó végül megtartotta, sodikát pedig egyáltalán nem viselte meg a dolog. Ráadásul ha Hannes nem, de a főnökei viszont meghallgatták és elhitték a hetyetyéjét, az megint nem magyarázza meg, hogy miért volt annyira dühös.
Harmadrészt a július-augusztusi kifizetésekre (4.5 millió forintnyi pénzt kapott állítólag)a legkézenfekvőbb magyarázat az, hogy a kilépéskor neki járó pénzeket kapta meg akkor.
Negyedrészt a macbookra is az új munkahely a legegyszerűbb magyarázat.
A nyáron július végéig totál de depis volt, nem igényelt végül személyi hitelt(6 hónap munkaviszony kellett volna hozzá), púpszászon is volt egy csomót, a bebetonozós mantra is alábbhagyott, cserébe totális információstopot hirdetett...
Biztos van még valami, amit kihagytam. Egyszerűen minden jel arra mutat, hogy sodikát bizony minden korábbinál durvább módon baszták ki és azóta pedig teljesen új munkája van.
Oct 18, 2021 17:32:52
gyakorlott gyagyás
Oct 18, 2021 17:37:08
A kurva anyádért nem bontottad ki a ps5 te geci sodi??? Ott fog rohadni a többi kütyüd mellett te fasz :D de nem baj a 4k tévé is jól fog kinézni bontatlanul ez vigasztaljon púpos.
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Oct 18, 2021 17:37:08
broni
(
x45)
Oct 18, 2021 17:39:20
x45)
A kurva anyádért nem bontottad ki a ps5 te geci sodi??? Ott fog rohadni a többi kütyüd mellett te fasz :D de nem baj a 4k tévé is jól fog kinézni bontatlanul ez vigasztaljon púpos.
szerintem csak gubizott egy üres dobozt a tetű.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Oct 18, 2021 17:39:58
x2)
Sodi egy faszival alszik együt, mert ilyen buzi sodi a sodi. A buzi
Hetyetye
broni
(
x45)
Oct 18, 2021 17:43:33
x45)
youtu.be/5D2jyuJaSAU
jövöre itt az új magyar himnusz is, ha orbán eltűnik a gulágon. páran már tuti ismerik.
jövöre itt az új magyar himnusz is, ha orbán eltűnik a gulágon. páran már tuti ismerik.
Ásó27
(
x68)
Oct 18, 2021 17:47:02
x68)
Amúgy lehet elférne egy kép Kovács Márkról is a "Ki kicsoda..." szócikkben, nekem a kedvencem:
Mifaaaaaaaaaaaan
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 18, 2021 17:50:24
x19)
„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát”
Pedo, travi - kèt hombár pali,
Seggből szájba megy a kuki.
ascites
(
x57)
Oct 18, 2021 17:50:30
x57)
Ausztriában mindig dolgoznia kellett, nem volt meg a német nyugija. A hannesos munkahelye (akár natyügyfél, akár főnökúr volt) is eléggé feszített volt: 2 hetente új tickitek, minden nap meeting, stprintek, ünnepnap is jöttek az új feladatok. Kevest ivott, nem posztolt munkaidőben (csak ebédszünetben), hajtogatta, hogy ennyi pénzért természetes, hogy keményen kell dolgoznia.
Aztán jött a nyár depi dezsővel, hosszas magyarországi kéjutazással, titkolózással. Sneci azon dühöngött, hogy Hannes mindenféle kalózszoftveresnek és covid-tagadónak állította be, de nem törölte az egyik videóját sem, amikben az illegál photoshopról vagy a covidos véleményéről beszámol.
Aztán eljött az ősz, Sneci fókuszáltabb lett, kitűzte, hogy nem iszik annyit, mint nyáron, lefekszik korán és meglett az új gépe. De nem visszatért a korábbi mintához, például munkaidőben is posztolgat. Ez egy új meló lesz szerintem, végre kifogott egy nyugis helyet, ahol nincs feladata, csak teng-leng, remélhetően alacsonyabb fizetéssel.
De várjunk türelemmel az új infókra, ahogy a gyagyás egyre inkább biztonságban érzi magát, elpofázza úgyis. A valóság pedig mindig durvább, mint amit konteózunk.
broni
(
x45)
Oct 18, 2021 17:58:29
x45)
Amúgy lehet elférne egy kép Kovács Márkról is a "Ki kicsoda..." szócikkben, nekem a kedvencem:
tetszenek neked a pajor táborok, ásó fijjam)))))))))))))))))))
broni
(
x45)
Oct 18, 2021 18:00:13
x45)
„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát”
azta, 20 év internetes mocsok után nem gondoltzam, hogy pont itt jön majd rám a hányinger, sodi, meg egy buzi villamossöfőr kapcsolatától)))))))))))))))
Karib
(
x10)
Oct 18, 2021 18:03:04
x10)
És azt vajon hogy csinálja, hogy 80 kiló, de kb. 110-nek néz ki?:D
Úgy, hogy alapból kb 55-60 lenne :)
* ásít *
Oct 18, 2021 18:03:47
Milyen érzés szopóágon lenni?
Oct 18, 2021 18:03:47
Ásó27
(
x68)
Oct 18, 2021 18:04:24
x68)
"Kronológia: az általános iskolától Vera néniig" szerintem elbírna pár szép fiatalkori képet asodiról, de most inkább csak linkelem a galériát:
imgur.com/a/U1QiXXM
Mifaaaaaaaaaaaan
imgur.com/a/U1QiXXM
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 18, 2021 18:08:01
x19)
SyntaxError
(
x24)
Oct 18, 2021 18:10:23
x24)
"Kronológia: az általános iskolától Vera néniig" szerintem elbírna pár szép fiatalkori képet asodiról, de most inkább csak linkelem a galériát:
imgur.com/a/U1QiXXM
imgur.com/a/U1QiXXM
Az elsőn az a csaj nagyon kis helyes. És Sodi is úgy néz ki, mintha épp alányúlna.... de ilyet azért nem feltételeznék róla. Az mégiscsak egy lány.
Ha faszpinás, vagy egyenesen egy aaron cute tipusú fiú lenne, akkor persze más lenne a helyet.
Brian
(
x2)
Oct 18, 2021 18:31:26
x2)
SyntaxError
(
x24)
Oct 18, 2021 18:35:18
x24)
Ez a csaj tizen x éves.
ascites
(
x57)
Oct 18, 2021 18:37:10
x57)
A GasztroGnóm konyhájához a 7855. oldalon van egy kép az 50 ezer forintos halról és a zsírról (a 7858. oldalon van külön a zsíros kép magában). A 7412. oldalon fő a gomba, a 7413. oldalon pedig több kép is van az elkészült korianderes végtermékről. + 7827: jól sikerült takonyevő gif
Az Orbán Viktor szegényebb SoDI-nál cikkhez jó illusztráció lenne pl. egy jól sikerült együttfőzős montázs Orbánnal (7860.)
A Der Untergang - a médiabirodalom bukása cikkhez illene a zseniális fütyis vlogfejléc (7860)
Az erőemberhez több ígéretes kép is van:
6888 – ordas nagy púp 2020-ból – ugyanitt remek montázs is ebben a témakörben
7804 - kiváló képek a szétrohadt csonkokról (tegnap amúgy a korcs jól besérült, amikor valaki csonkként emlegette a fogát, de elismerte, hogy ő szokta így hívni)
7809 - törülközőbe csavart meztelen kép, főszerepben a kenguruzsebbel
7822 - kopasz kipahely
7841 - Super size me (avagy a recskás barbapapa hasvízkórja profilból)
Az Addabboy2209hoz, ha visszakerül: titanicozás az anyagossal (7836)
A Tóth Csaba nem ásott el senkithez:
7846 - screenshoot a tócsás reklámozós FB-posztról
7847 - Hadházi válasza a tócsás videóra
A Terrorcselekmény a Blahánhoz mehetne az iszlamista montázs (7616)
A Bata beltenyészethez egy friss szépvok Goldával (7876)
Az Orbán Viktor szegényebb SoDI-nál cikkhez jó illusztráció lenne pl. egy jól sikerült együttfőzős montázs Orbánnal (7860.)
A Der Untergang - a médiabirodalom bukása cikkhez illene a zseniális fütyis vlogfejléc (7860)
Az erőemberhez több ígéretes kép is van:
6888 – ordas nagy púp 2020-ból – ugyanitt remek montázs is ebben a témakörben
7804 - kiváló képek a szétrohadt csonkokról (tegnap amúgy a korcs jól besérült, amikor valaki csonkként emlegette a fogát, de elismerte, hogy ő szokta így hívni)
7809 - törülközőbe csavart meztelen kép, főszerepben a kenguruzsebbel
7822 - kopasz kipahely
7841 - Super size me (avagy a recskás barbapapa hasvízkórja profilból)
Az Addabboy2209hoz, ha visszakerül: titanicozás az anyagossal (7836)
A Tóth Csaba nem ásott el senkithez:
7846 - screenshoot a tócsás reklámozós FB-posztról
7847 - Hadházi válasza a tócsás videóra
A Terrorcselekmény a Blahánhoz mehetne az iszlamista montázs (7616)
A Bata beltenyészethez egy friss szépvok Goldával (7876)
Brian
(
x2)
Oct 18, 2021 18:37:55
x2)
Ez a csaj tizen x éves.
oké, ha te mondod XD
-
Oct 18, 2021 18:43:51
Ez a csaj tizen x éves.
Oct 18, 2021 18:43:51
broni
(
x45)
Oct 18, 2021 18:46:10
x45)
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
szerintem a világ egyetlen internetes oldala, ahol üres, fehér négyzetekre recskáznak)))))))))))))))))))
broni
(
x45)
Oct 18, 2021 18:47:45
x45)
az ofő jobb szélen áll. politikailag is , múltkor hitler pólóban láttam budán.
ascites
(
x57)
Oct 18, 2021 19:00:10
x57)
Ez a kép meg úgy bármelyik oldalra beilleszthető, kihagyni viszont kár:
broni
(
x45)
Oct 18, 2021 19:02:19
x45)
Ez a kép meg úgy bármelyik oldalra beilleszthető, kihagyni viszont kár:
eszméletlen, hánykiló szar száradhat benne???????????
Sodragon legendája
(
x2)
Oct 18, 2021 19:02:49
x2)
Az "apai átok" akkor teljesülne be Recskáson, ha a Tranyó és Jutka is elmennének hozzá a Recskabunkerbe és Jutka belehalna a túl sok piába és mondjuk a covidba.
Az apjánál se zavartatta senki magát, amikor egy csöves nő ott patkolt el, Sodi is csak Csuldikungozva hívná a mentőket takarítani.
Fogadd el Recskás, pont akkora lúzer vagy mint az apád, ez legalább fix az életedben. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Az apjánál se zavartatta senki magát, amikor egy csöves nő ott patkolt el, Sodi is csak Csuldikungozva hívná a mentőket takarítani.
Fogadd el Recskás, pont akkora lúzer vagy mint az apád, ez legalább fix az életedben. :D
broni
(
x45)
Oct 18, 2021 19:03:54
x45)
és még jön a sodi kahácsony))))))))))))))
Ásó27
(
x68)
Oct 18, 2021 19:10:01
x68)
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Oct 18, 2021 19:32:19
x45)
Merci bejelentkezett:
youtu.be/mpMeacwofFc
youtu.be/mpMeacwofFc
ott a busz, és nem ugrana alá((((((((((((((
157 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A 22-es évadban sodi bejelenti hogy indul a választásokon, bejegyzi a Magyar Takony Pártot, és este atomóra szerint pontban nyolc órakor fogja ismertetni a pártprogramot az atv egyenes beszéd című műsorában, miközben folyamatosan eszi a fikáját a kamerák kereszttüzében.