De ne felejtsük el, hogy pár napja kinyalta a hajtogatott faszpinát.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Mondjuk tényleg hihetetlen feltételezés sodiról hogy képes lenne bedobni a sör mellett gyertyát is mikor lemegy a közértbe "most ejfejejtyettyem jaj majd máskoj", vagy akár hálás lenne bárkinek is. Mostanában meg eléggé ráállt a streamelésre, gondolom valami projektmunka van ahol mások dolgoznak ő meg mellégányol valamit hogy ne basszák ki azonnal. Amikor a naty ütyfelek voltak meg ticketek nem voltak 4 órás cigányokkal beszélgetések, az csoda volt ha leült fél órát fókaüvöltésekkel cyberpunkozni. De kb úgy lesz ahogy írtad, kivéve ha megjelenik negyed 11kor púpfalon egy poszt h "elmaraty a sztyrim de hojnyap máj tyényleg tyakajítoky és zsejivel játyok".
Botmixer
jöhet báttya!

Kriptaszökevény :D
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Merci húsz év múlva.
Nothing's better than cheddar!
Tippelnék merci egy tininindzsája volt és róla kérdezett "Tudom de attól még jó helyen v(annak?)". De lehet a pedo egyik jövendőbeli áldozata, vagy rokona.
látom, odabasz!!!!!!!!!!!!!!
Az is meglep, hogy ezeket egyáltalán tudta teljesíteni.
hehe
A pedofil többször elmondta, hogy nem nézi meg, hogy ki jelöli ismerősnek, ezért többek között Merci és gammer is hiába próbálta felvenni vele a kapcsolatot FB-on. Vagyis nem fogad el minden barátnak jelölést automatikusan. Akármit akar a kiscsaj, a recskásról tudjuk, hogy ártani akar, ahol tud, szóval még ha volt is olyan hülye a tininidzsa, hogy ő írt rá a pedofil korcsra, akkor is áldozatjelölt.
Kurva jo a dark mode, nszksz!
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
súbert larát.
Sajnos már nem kiskorú, de eléggé zsidós es cibbányos vonásai vannak, jó lesz így is, Professzor Úr?
jó hát!!!!!!!!!!!!!!
Nszksz! Kurvajó mobilon is!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Hékás, elmúlt helovén!
🕎Endigame🕎
Fasza lett. Az még megoldható valahogy hogy a bekékült nevek más színárnyalattal jelenjenek meg dark módban? A dark módban picit kényelmetlenül összeolvad a háttérrel. A többi dolog színe nagyon jó, szinte már venném elő a farkam nyűni rá. Piszony.
Köszi Sodi hogy neked semmi közöd nincs hozzá. Így legalább fasza.
Ezt nyjem értyem
Sodi fóruma, neki kell megköszönni, hahó!

Öngól rovat
hát az új kommentes doboznál vakartam a fejem, hogy hogy legyen, mert az az eredeti sárga eléggé rikító volt a sötét színek mellett, de ha jön még visszajelzés az ilyeneket javítom
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Nem vagyok dizájner, szóval ezért nem is tudok jobbat mondani :)
A régi sárga simán lehetne, legalább még jobban látszik, hogy van új komment. A linkek pedig vagy lehetnének világoskékek vagy csak legyenek aláhúzva, hogy elüssenek a félkövér szövegtől. Olvasok 3 nap tutorialt, aztán ha addig nem rakja be valami fullsztekk, akkor iderakom az ötletemet css-ben.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Holtan, saját fekáliájában fetrengve találták rá a nemzet recskafiújára miután a TEK rajtaütött egy osztrák- nemet-magyar pedofil hálózaton.
Búcsúlevelèben 2 oldalon keresztül sorolja el nem végzett iskoláit és a munkahelyeit ahonnan eltanácsolták.
Valami olyasmit, hogy odament és úgy látta, hogy nem kell mentő, de rendőr igen.
Fel sem állt a székből.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nem akkor történt ez, amikor hazament az "edzésből"?
Ez akkor történt miután tibi odament hozzá és megrángatra. Erre sneci azt mondta, hogy vérzik tibi szája.
Majd azt kérdezte, hogy hivjak mentőt?
Ült a székben. Ezt még 1-2szer megkérdezte. Választ nem kapott rá, de senki nem jajgatott a fájdalomtól. Továbbra is ült a székben. Majd a következő pillanatban hívta a rendőröket.
ezen nem vagyok meglepve.
nszksz, újra kell néznem
EZ alapján sodika 2008-ban, tehát az utolsó évében (feltehetőleg nem első nekifutásra) teljesíthette az első szemeszteres Analízs 1-et, és és soha nem végezte el a valószínűleg második szemeszeteres (tehát első éves) Analízis 2-őt sem.
Hát azért hetyetye. Egy nem vidéki egyetemen a matek azért nem olyan könnyű. Nálunk is voltak akik azon csúsztak el, meg Prog1-en is voltak még végzősök is.
Engem is meglepett hogy ennyit egyáltalán elvégzett.
Hetyetye, mérnökinfón voltam, csomó közös óránk volt gazdinfósokkal.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
10 félév alatt 114 kredit. Félévenként 11.4, miközben az ajánlott 30 kredit. Nem terhelte túl magát, bár biztos a gazdinfón meg remekelt (paródiarovat).
Természetesen hazudott is a kobold, mert matektanári képzésen összesen 11 kreditet teljesített, szóval abból azért elég sok hátra volt még.
Hát bazmeg, pedofil korcs, mindennek van határa. Majd legyen hogyvolt, mert van, amit még a tudományért sem.
Mi lesz a következő? Beöntés liveban? Vagy az okádékod elemzése? Mind a négy diplomás nagyszülőd forog a sírjában.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Fujj bazdmeg púpos ez még tőled is gusztustalan. És még be is harangozza. Főnökének el kéne csak küldeni gúgel transzléttel a feedjét.
a sodit)))))))))))999
vagy vörösbörral, de gyorsan szet kell teriteni es hideg vizzel ållni hagyni 15 percig, de nem segitek a kecinej.
anyuka ugyanolyan bunözö mint a gyagyås fia, az is csak mentegeti.
fúj, broni!!
tedd fel a kezed, köcsög!!!!!!!!!!!!!
még ha nem ugy nézne ki, mint egy gyogyós.
most neztem csak a cime nyilvånos amit kiraktam, telefonszåm nincs, pedig a hiressegek itt nem titkoljåk. viszont az egyik legdrågåbb helyen lekik a belvårosban, közvetlen a tengeröbölnel.
na, akkor van lóvé, lenne piám dögivel............
Én ezen most nagyon felröhögtem... gusztustalan de tőled szukatlanul van valami nagyon groteszken vicces a postodban.
Azt javaslom hogy úgy próbálk kiszedni hogy rávered a pöcsöd aztán amikor feloldotta kicsit egy kanállal felszeded és megeszed.

Igénytelen állat
A micsodáját?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Szerző:
Ásó27
(
x68)
Nov 01, 2021 17:51:37
Válasz
(3)
x68)
Válasz
(3)
boltban kell kemikáliákat venni a szarszínű vérre
Mifaaaaaaaaaaaan
Karib
(
x10)
Nov 01, 2021 17:51:49
x10)
Utoljára 3 éve basztál, az is kamu volt Endruska.
Diplomátlan incel buzi vagy, piszony.
Diplomátlan incel buzi vagy, piszony.
De ne felejtsük el, hogy pár napja kinyalta a hajtogatott faszpinát.
habos babafos
(
x3)
Nov 01, 2021 17:54:38
x3)
hova tűnt a live a trashvodról?
Ezt nyjem értyem
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 01, 2021 17:55:12
x19)
Broni ha még nem láttál ronda nőt akkor ajánlom gammer bandi feleségèt.
Sajna nem merem belinkelni se, annyira ronda. De majd megteszi más ha kéred.
Trollbán Viktroll
Nov 01, 2021 17:57:19
Te még elhiszel bármit abból amit ez a fasz mond? Ha lesz is takarítós stream kb így fog kinézni: nyeméjtem a csapviz + wc papir kombó miért nem viszi le a 2 hetes alvadt vért, 5 perc fórum lurkolás, aztán vége, ebben eddig lehetett eljutni.
Mondjuk tényleg hihetetlen feltételezés sodiról hogy képes lenne bedobni a sör mellett gyertyát is mikor lemegy a közértbe "most ejfejejtyettyem jaj majd máskoj", vagy akár hálás lenne bárkinek is. Mostanában meg eléggé ráállt a streamelésre, gondolom valami projektmunka van ahol mások dolgoznak ő meg mellégányol valamit hogy ne basszák ki azonnal. Amikor a naty ütyfelek voltak meg ticketek nem voltak 4 órás cigányokkal beszélgetések, az csoda volt ha leült fél órát fókaüvöltésekkel cyberpunkozni. De kb úgy lesz ahogy írtad, kivéve ha megjelenik negyed 11kor púpfalon egy poszt h "elmaraty a sztyrim de hojnyap máj tyényleg tyakajítoky és zsejivel játyok".
Nov 01, 2021 17:57:19
broni jr
Nov 01, 2021 17:57:54
jöhet báttya!
Nov 01, 2021 17:57:54
Emlékeztető
Nov 01, 2021 18:00:57
Sodika két szakról kimazsolázgatva a könnyebb tárgyakat összesen 114 kreditet teljesített. Egy Bsc. (régen főiskolai) diplomához 180-210 kredit, egy egyetemi végettséghez pedig 300 kredit kell. A nyelvizsgáért nem jár kredit.
Bár nem ismerjük a tanrendet, és a táblázat nem tartalmazza azokat a tantárgyakat, amiket nem sikerült teljesítenie, vagy meg sem próbálkozott velük, de látványos például az Analízis 1 Alapszint elégséges. A név alapján és a hasonló képzések ismeretében ugyanis egy elsős tantárgyról van szó, aminek van egy Analízis 2. nevű párja is a második szemeszterben.
EZ alapján sodika 2008-ban, tehát az utolsó évében (feltehetőleg nem első nekifutásra) teljesíthette az első szemeszteres Analízs 1-et, és és soha nem végezte el a valószínűleg második szemeszeteres (tehát első éves) Analízis 2-őt sem.
Feltűnő még, hogy az összesen 7 kreditnyi Analízis 1-en és Számelméleten kívül semmilyen más matematikai törzsanyag (a valszám szabadon választott tárgy) nincs teljesítve. Nem tudom, hogy az ő szakján pontosan mennyi és milyen ilyen tárgy volt, de hét kreditnél biztosan jóval több.
Bár nem ismerjük a tanrendet, és a táblázat nem tartalmazza azokat a tantárgyakat, amiket nem sikerült teljesítenie, vagy meg sem próbálkozott velük, de látványos például az Analízis 1 Alapszint elégséges. A név alapján és a hasonló képzések ismeretében ugyanis egy elsős tantárgyról van szó, aminek van egy Analízis 2. nevű párja is a második szemeszterben.
Feltűnő még, hogy az összesen 7 kreditnyi Analízis 1-en és Számelméleten kívül semmilyen más matematikai törzsanyag (a valszám szabadon választott tárgy) nincs teljesítve. Nem tudom, hogy az ő szakján pontosan mennyi és milyen ilyen tárgy volt, de hét kreditnél biztosan jóval több.
Nov 01, 2021 18:00:57
kínzó kérdések
Nov 01, 2021 18:02:33
Vajon ez a Toth Johanna trollprofil? Mert ha nem, akkor a korcs éppen egy 17 éves csajjal trécselget egy szexnagyi és egy kisunokáit(?) az ölében lovagoltató szexpapi mellett.
Nov 01, 2021 18:02:33
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 01, 2021 18:08:21
x19)
-
Nov 01, 2021 18:09:20

Nov 01, 2021 18:09:20
Puha Slag
(
x7)
Nov 01, 2021 18:09:39
x7)
Csak linkelem
imgur.com/a/m5gZEpc
imgur.com/a/m5gZEpc
Kriptaszökevény :D
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 01, 2021 18:16:49
x2)
Csak linkelem
imgur.com/a/m5gZEpc
imgur.com/a/m5gZEpc
Merci húsz év múlva.
Waynember
Nov 01, 2021 18:18:29
Vajon ez a Toth Johanna trollprofil? Mert ha nem, akkor a korcs éppen egy 17 éves csajjal trécselget egy szexnagyi és egy kisunokáit(?) az ölében lovagoltató szexpapi mellett.
Tippelnék merci egy tininindzsája volt és róla kérdezett "Tudom de attól még jó helyen v(annak?)". De lehet a pedo egyik jövendőbeli áldozata, vagy rokona.
Nov 01, 2021 18:18:29
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 01, 2021 18:29:02
x8)
Itt van Gammer felesége még pár képen, többek között Kozmával fotózkodva. Itt éppen elmentek egymást megverni és ez lett a vége:

De ez a legjobb kép a szépséges asszonyról:

Ez meg Kozma csaja, első nézésre leszbikus:

broni
(
x45)
Nov 01, 2021 18:32:49
x45)
látom, odabasz!!!!!!!!!!!!!!
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 01, 2021 18:34:39
x7)
Sodika két szakról kimazsolázgatva a könnyebb tárgyakat összesen 114 kreditet teljesített. Egy Bsc. (régen főiskolai) diplomához 180-210 kredit, egy egyetemi végettséghez pedig 300 kredit kell. A nyelvizsgáért nem jár kredit.
Az is meglep, hogy ezeket egyáltalán tudta teljesíteni.
Zulu
(
x15)
Nov 01, 2021 18:36:22
x15)
Sose gondoltam volna, hogy ezeket a karaktereket leírom, de Púpospúpnak (és persze Sodinak, hisz ez az ő fóruma) hála van dark mode, a jobb alsó sarokban lévő holdacskával kapcsolható be.
Ha nem jó, szóljatok, de a színekkel, képekkel, esztétikával kapcsolatos kifogásokat csak konkrét javítási javaslattal (lehetőleg css diff, csatolt kép, stb.) együtt fogadok el.
Ha nem jó, szóljatok, de a színekkel, képekkel, esztétikával kapcsolatos kifogásokat csak konkrét javítási javaslattal (lehetőleg css diff, csatolt kép, stb.) együtt fogadok el.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 01, 2021 18:44:25
x37)
Kozma felesége konkrétan úgy néz ki, mintha Kozma elvette volna az unokatestvérét. Ami amúgy az ilyen cigány wannabe-knél totálisan belefér.
-
Nov 01, 2021 18:44:43
A pedofil többször elmondta, hogy nem nézi meg, hogy ki jelöli ismerősnek, ezért többek között Merci és gammer is hiába próbálta felvenni vele a kapcsolatot FB-on. Vagyis nem fogad el minden barátnak jelölést automatikusan. Akármit akar a kiscsaj, a recskásról tudjuk, hogy ártani akar, ahol tud, szóval még ha volt is olyan hülye a tininidzsa, hogy ő írt rá a pedofil korcsra, akkor is áldozatjelölt.
Nov 01, 2021 18:44:43
Faszaság van
(
x2)
Nov 01, 2021 18:45:33
x2)
Broni prof vajon gammer vagy kozma nőjét baszná meg szívesebben?
Faszaság van
(
x2)
Nov 01, 2021 18:46:40
x2)
Sose gondoltam volna, hogy ezeket a karaktereket leírom, de Púpospúpnak (és persze Sodinak, hisz ez az ő fóruma) hála van dark mode, a jobb alsó sarokban lévő holdacskával kapcsolható be.
Kurva jo a dark mode, nszksz!
broni
(
x45)
Nov 01, 2021 18:46:57
x45)
Broni prof vajon gammer vagy kozma nőjét baszná meg szívesebben?
súbert larát.
Faszaság van
(
x2)
Nov 01, 2021 18:50:32
x2)
Faszaság vanBroni prof vajon gammer vagy kozma nőjét baszná meg szívesebben?
súbert larát.
súbert larát.
Sajnos már nem kiskorú, de eléggé zsidós es cibbányos vonásai vannak, jó lesz így is, Professzor Úr?
broni
(
x45)
Nov 01, 2021 18:53:53
x45)
jó hát!!!!!!!!!!!!!!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 01, 2021 18:54:32
x38)
OMG ez a dark mode a legjobb dolog, ami a fórummal történt az Örülhettek komment óta! ASODI visszatért a kommenthaverokhoz, végre nem ég ki a szemem és nem kell bugos extensionöket használnom, és mindez egy napon! ÓÓÓÓÓÓARGHHHHH!!!!
Zulunak és púpospúpnak megy az arany fityma!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Zulunak és púpospúpnak megy az arany fityma!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 01, 2021 18:56:48
x38)
Esetleg még annyit lehetne finomítani rajta, hogy a "X új komment érkezett" gomb valami más - a többi szövegdoboztól eltérő - színű legyen és a linkek is lehetnének más színűek.
De kussolok nagyon, mert ez tényleg óóóóóargh fejlesztés!
trolléga
(
x30)
Nov 01, 2021 18:57:43
x30)
Nszksz! Kurvajó mobilon is!
Penzmento
(
x6)
Nov 01, 2021 18:59:04
x6)
Itt van Gammer felesége még pár képen, többek között Kozmával fotózkodva. Itt éppen elmentek egymást megverni és ez lett a vége:
Hékás, elmúlt helovén!
Ásó27
(
x68)
Nov 01, 2021 19:02:34
x68)
Jó lett a dark mód, köszi sodi!
Mifaaaaaaaaaaaan
Padlóra száradt ondó
Nov 01, 2021 19:04:29
Fasza lett. Az még megoldható valahogy hogy a bekékült nevek más színárnyalattal jelenjenek meg dark módban? A dark módban picit kényelmetlenül összeolvad a háttérrel. A többi dolog színe nagyon jó, szinte már venném elő a farkam nyűni rá. Piszony.
Nov 01, 2021 19:04:29
habos babafos
(
x3)
Nov 01, 2021 19:04:54
x3)
Jó lett a dark mód, köszi sodi!
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 01, 2021 19:08:43
x2)
Sodi fóruma, neki kell megköszönni, hahó!
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 01, 2021 19:10:25
x2)

Öngól rovat
broni
(
x45)
Nov 01, 2021 19:10:27
x45)
kemikália
kramalon
(
x8)
Nov 01, 2021 19:11:06
x8)
Endre úgy elirigyelte Zsery népszerűségét, hogy beköltöztette magához a két lumpen hajléktalant, majd két üveg viszkis beruházással ledominálta a fél hazai sajtót.
Csak hát a neve nem került oda sehova xDDDD
Faszom
Csak hát a neve nem került oda sehova xDDDD
púpospúp
(
x2)
Nov 01, 2021 19:13:51
x2)
Esetleg még annyit lehetne finomítani rajta, hogy a "X új komment érkezett" gomb valami más - a többi szövegdoboztól eltérő - színű legyen és a linkek is lehetnének más színűek.
hát az új kommentes doboznál vakartam a fejem, hogy hogy legyen, mert az az eredeti sárga eléggé rikító volt a sötét színek mellett, de ha jön még visszajelzés az ilyeneket javítom
Mikrocsip
Nov 01, 2021 19:14:00
köszi a dark mode-ot, nagyon király!!
Nov 01, 2021 19:14:00
Ásó27
(
x68)
Nov 01, 2021 19:14:32
x68)
Ha nem lenne ennyire gyáva szar, akkor verekedne ő is egy jót, úgy bekerült volna a sajtóba!
Mifaaaaaaaaaaaan
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 01, 2021 19:17:08
x38)
Nem vagyok dizájner, szóval ezért nem is tudok jobbat mondani :)
A régi sárga simán lehetne, legalább még jobban látszik, hogy van új komment. A linkek pedig vagy lehetnének világoskékek vagy csak legyenek aláhúzva, hogy elüssenek a félkövér szövegtől. Olvasok 3 nap tutorialt, aztán ha addig nem rakja be valami fullsztekk, akkor iderakom az ötletemet css-ben.
Hahó
(
x136)
Nov 01, 2021 19:17:19
x136)
Arra mit hazudott, hogy azt mondta a mentőket hívja, miközben a rendőröket hívta?
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 01, 2021 19:18:23
x19)
Ha nem lenne ennyire gyáva szar, akkor verekedne ő is egy jót, úgy bekerült volna a sajtóba!
Holtan, saját fekáliájában fetrengve találták rá a nemzet recskafiújára miután a TEK rajtaütött egy osztrák- nemet-magyar pedofil hálózaton.
Búcsúlevelèben 2 oldalon keresztül sorolja el nem végzett iskoláit és a munkahelyeit ahonnan eltanácsolták.
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 01, 2021 19:19:58
x2)
Arra mit hazudott, hogy azt mondta a mentőket hívja, miközben a rendőröket hívta?
Valami olyasmit, hogy odament és úgy látta, hogy nem kell mentő, de rendőr igen.
Hahó
(
x136)
Nov 01, 2021 19:20:57
x136)
Fel sem állt a székből.
broni
(
x45)
Nov 01, 2021 19:21:38
x45)
fekália
ezt akartam írni kemikália helyett.
ezt akartam írni kemikália helyett.
xray
(
x21)
Nov 01, 2021 19:21:40
x21)
Nov 01, 2021 19:21:40
Fel sem állt a székből.
egy hazug rohadék. Nov 01, 2021 19:21:40
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Nov 01, 2021 19:30:41
x1)
Pedofil, te kajak ülsz ott a buzigőzben, és még ilyenkor is a púpfalat pörgeted ahelyett, hogy a twinkyfiúkat nézegetnéd? :D
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 01, 2021 19:36:26
x2)
Fel sem állt a székből.
Hahó
(
x136)
Nov 01, 2021 19:43:51
x136)
Ez akkor történt miután tibi odament hozzá és megrángatra. Erre sneci azt mondta, hogy vérzik tibi szája.
Majd azt kérdezte, hogy hivjak mentőt?
Ült a székben. Ezt még 1-2szer megkérdezte. Választ nem kapott rá, de senki nem jajgatott a fájdalomtól. Továbbra is ült a székben. Majd a következő pillanatban hívta a rendőröket.
Örebro
(
x17)
Nov 01, 2021 19:56:25
x17)
egy hazug rohadék.
ezen nem vagyok meglepve.
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 01, 2021 19:59:38
x2)
Ez akkor történt miután tibi odament hozzá és megrángatra
nszksz, újra kell néznem
emlékek a múltból
Nov 01, 2021 20:00:34
Nov 01, 2021 20:00:34
Nemfatyle
(
x7)
Nov 01, 2021 20:08:24
x7)
Én eddig naivan azt hittem, hogy csak a matracból nem mosta ki a vért, de konkrétan hagyta odakövesedni a szoba közepére tibi véres csuláját. A kurva anyádat te gusztustalan gnóm :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 01, 2021 20:09:50
x19)
Zsery már a száradt, ondós vérköpet is fontosabb mint a neked tett ígéret.
xray
(
x21)
Nov 01, 2021 20:11:46
x21)
Nov 01, 2021 20:11:46
Én eddig naivan azt hittem, hogy csak a matracból nem mosta ki a vért, de konkrétan hagyta odakövesedni a szoba közepére tibi véres csuláját. A kurva anyádat te gusztustalan gnóm :D
konkrétan te egy elmebeteg vagy, zárt intézetben lenne a helyed. Nov 01, 2021 20:11:46
trolléga
(
x30)
Nov 01, 2021 20:12:04
x30)
Hát azért hetyetye. Egy nem vidéki egyetemen a matek azért nem olyan könnyű. Nálunk is voltak akik azon csúsztak el, meg Prog1-en is voltak még végzősök is.
Engem is meglepett hogy ennyit egyáltalán elvégzett.
nem programozó szakra jártam
Hetyetye, mérnökinfón voltam, csomó közös óránk volt gazdinfósokkal.
-
Nov 01, 2021 20:12:59
10 félév alatt 114 kredit. Félévenként 11.4, miközben az ajánlott 30 kredit. Nem terhelte túl magát, bár biztos a gazdinfón meg remekelt (paródiarovat).
Természetesen hazudott is a kobold, mert matektanári képzésen összesen 11 kreditet teljesített, szóval abból azért elég sok hátra volt még.
Nov 01, 2021 20:12:59
Sodihitele
Nov 01, 2021 20:14:59
Sodi most írta a live bejelentő poszt alatt egy ránézésre 16 éves fiúnak, hogy szereti. A kurva anyádat te pedofil szardarabb
Nov 01, 2021 20:14:59
xray
(
x21)
Nov 01, 2021 20:15:52
x21)
örök igazság: asodi mindig hazudik!
ascites
(
x57)
Nov 01, 2021 20:17:07
x57)
Hát bazmeg, pedofil korcs, mindennek van határa. Majd legyen hogyvolt, mert van, amit még a tudományért sem.
Mi lesz a következő? Beöntés liveban? Vagy az okádékod elemzése? Mind a négy diplomás nagyszülőd forog a sírjában.
balek
(
x10)
Nov 01, 2021 20:22:36
x10)
Nahát, én teljesen meglepődtem hogy megint hazudott a púpos incel.
Na ezért költöztek el tőle még a hajléktalanok is, inkább utcán fagyoskodnak, mint hogy ezzel a debillel kelljen lakniuk.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Na ezért költöztek el tőle még a hajléktalanok is, inkább utcán fagyoskodnak, mint hogy ezzel a debillel kelljen lakniuk.
broni
(
x45)
Nov 01, 2021 20:23:40
x45)
Beöntés liveban
én már ajánlottam neki, bár engem nem izgat fel.
én már ajánlottam neki, bár engem nem izgat fel.
balek
(
x10)
Nov 01, 2021 20:24:32
x10)
Ráadásul most vallotta be, hogy külön tanárokhoz járt, akikkel begyakorolta az összes feladatot, így sikerült csak átcsúsznua kettessel. Gyagyás debil. Természetesen hazudott is a kobold, mert matektanári képzésen összesen 11 kreditet teljesített, szóval abból azért elég sok hátra volt még.
habos babafos
(
x3)
Nov 01, 2021 20:25:06
x3)
Remélem a véres csulát a pinaszáddal fogod felnyalni gyagyás.
Ezt nyjem értyem
trolléga
(
x30)
Nov 01, 2021 20:26:06
x30)
Fujj bazdmeg púpos ez még tőled is gusztustalan. És még be is harangozza. Főnökének el kéne csak küldeni gúgel transzléttel a feedjét.
broni
(
x45)
Nov 01, 2021 20:26:51
x45)
Villám, mely az eget szúrja
Te megremeged a Sínai-hegyet
Hasított sziklák táblákon ov szövetség
Hallgasd a vihar reszelőjét
Azazel! Apolyon!
A fekete nap soha nem nyugszik le
Mert fel sem kelt
by nergal.
Te megremeged a Sínai-hegyet
Hasított sziklák táblákon ov szövetség
Hallgasd a vihar reszelőjét
Azazel! Apolyon!
A fekete nap soha nem nyugszik le
Mert fel sem kelt
by nergal.
broni
(
x45)
Nov 01, 2021 20:27:21
x45)
villám!!!!!!!!!!!!!!!!értitek??????????????
Örebro
(
x17)
Nov 01, 2021 20:27:26
x17)
az ågybetetböl nem igen fog kijönni, remelem valami fertözöt otthagyott a caffka tibi.
broni
(
x45)
Nov 01, 2021 20:29:12
x45)
az ågybetetböl nem igen fog kijönni, remelem valami fertözöt otthagyott a caffka tibi.
a sodit)))))))))))999
xray
(
x21)
Nov 01, 2021 20:29:47
x21)
Nov 01, 2021 20:29:47
forró vízzel kijön. :) Nov 01, 2021 20:29:47
Örebro
(
x17)
Nov 01, 2021 20:30:10
x17)
ez a kozåkgyerek a kiskabosra hasonli, vagy beneztem?
seymour schwartz
(
x6)
Nov 01, 2021 20:30:13
x6)
Recsi, remélem anyád nézi a faszbúkodat, mert ez már tűrhetetlen amit művelsz. Ilyeneket kiírni, bakker. Eddig legalább tagadtad, hogy trash vagy, de most már elkezdesz rájátszani. Remélem még azelőtt kiraknak téged abból a lakásból mielőtt bármi komolyabb kárt teszel benne.
Ingatkanügyek
Örebro
(
x17)
Nov 01, 2021 20:31:24
x17)
forró vízzel kijön. :)
vagy vörösbörral, de gyorsan szet kell teriteni es hideg vizzel ållni hagyni 15 percig, de nem segitek a kecinej.
Örebro
(
x17)
Nov 01, 2021 20:32:38
x17)
Recsi, remélem anyád nézi a faszbúkodat, mert ez már tűrhetetlen amit művelsz. Ilyeneket kiírni, bakker. Eddig legalább tagadtad, hogy trash vagy, de most már elkezdesz rájátszani. Remélem még azelőtt kiraknak téged abból a lakásból mielőtt bármi komolyabb kárt teszel benne.
anyuka ugyanolyan bunözö mint a gyagyås fia, az is csak mentegeti.
xray
(
x21)
Nov 01, 2021 20:34:04
x21)
Nov 01, 2021 20:34:04
már ez is sok. :) Nov 01, 2021 20:34:04
Golda
Nov 01, 2021 20:34:27
Fiacskám, hát ezt jól kitaláltad. Mivel tervezted kisúrolni? Mert háztartási sósavad biztos nincs, bolt pedig már nincs nyitva, mással meg nem fog kijönni.
www.praktiker.hu/haztartas/muanyag-termek-takaritas-tarolas/tisztitoszer/237500-haztartasi-sosav-20-1l
Hülye vagy édes fiam, holnap ne hívjál.
www.praktiker.hu/haztartas/muanyag-termek-takaritas-tarolas/tisztitoszer/237500-haztartasi-sosav-20-1l
Hülye vagy édes fiam, holnap ne hívjál.
Nov 01, 2021 20:34:27
broni
(
x45)
Nov 01, 2021 20:35:50
x45)
fúj klimamavédelem!!!!!!!!!!!!
trolléga
(
x30)
Nov 01, 2021 20:37:18
x30)
theravencroaks épp sodronyt néz www.youtube.com/watch?v=IlwrNUzwAO4
Örebro
(
x17)
Nov 01, 2021 20:37:58
x17)
belegondolva ez a fasz abba az agyba fekszik ahova a caffka vere folyt es ahova az ågyra köpött ketszer. pfujjjjjj
Klímavédelem
Nov 01, 2021 20:38:42
fúj klimamavédelem!!!!!!!!!!!!
fúj, broni!!
Nov 01, 2021 20:38:42
broni
(
x45)
Nov 01, 2021 20:40:59
x45)
fúj, broni!!
tedd fel a kezed, köcsög!!!!!!!!!!!!!
Örebro
(
x17)
Nov 01, 2021 20:46:34
x17)
ecsem, megadjam a greta szåmåt, felhivod? :-)
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 01, 2021 20:48:35
x8)
NSZKSZ, a dark módért!
:-)))
:-)))
broni
(
x45)
Nov 01, 2021 20:49:24
x45)
ecsem, megadjam a greta szåmåt, felhivod? :-)
Örebro
(
x17)
Nov 01, 2021 20:52:35
x17)
most neztem csak a cime nyilvånos amit kiraktam, telefonszåm nincs, pedig a hiressegek itt nem titkoljåk. viszont az egyik legdrågåbb helyen lekik a belvårosban, közvetlen a tengeröbölnel.
broni
(
x45)
Nov 01, 2021 20:54:46
x45)
na, akkor van lóvé, lenne piám dögivel............
ascites
(
x57)
Nov 01, 2021 20:59:49
x57)
Amúgy gyagyás, a zseni gollam haverod annyira nő, hogy soha nem látott még fülbevalót. Fültágítós fülbevaló, mi?

Egy körözött bűnözővel loptál és drogoztál nyilvánosan, de a síkhülye alkoholisa szarkupacban jobban bízol, mint a sajád szemedben. Csak így tovább.
Most meg kotródj és kapard fel a vérét, hogy tisztaságba tudjon érkezni, amikor szerdán elhajtják a gecibe az osztrák hajléktalanszállóról.

Egy körözött bűnözővel loptál és drogoztál nyilvánosan, de a síkhülye alkoholisa szarkupacban jobban bízol, mint a sajád szemedben. Csak így tovább.
Most meg kotródj és kapard fel a vérét, hogy tisztaságba tudjon érkezni, amikor szerdán elhajtják a gecibe az osztrák hajléktalanszállóról.
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 01, 2021 21:01:07
x8)
Én ezen most nagyon felröhögtem... gusztustalan de tőled szukatlanul van valami nagyon groteszken vicces a postodban.
Azt javaslom hogy úgy próbálk kiszedni hogy rávered a pöcsöd aztán amikor feloldotta kicsit egy kanállal felszeded és megeszed.
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 01, 2021 21:02:37
x2)
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 01, 2021 21:05:05
x2)

Igénytelen állat
broni
(
x45)
Nov 01, 2021 21:06:24
x45)
na, most lője már le valaki.
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Nov 01, 2021 21:07:04
x1)
Most is nekünk produkálja magát a pedofil szatír, nagyon betett neki, hogy leugatta itt valaki a némettudását :DD
Winkowitch
Nov 01, 2021 21:07:33
Felbasztuk ma sneci agyát a németes oltással, és emiatt csinálja most a műsort? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD istenem
ühüm, az... jó lesz
Nov 01, 2021 21:07:33
trolléga
(
x30)
Nov 01, 2021 21:08:22
x30)
ezt teszi vele 12 órányi alkoholmegvonás? :D teljesen bekattant
grosi
Nov 01, 2021 21:08:59
Az nem fog ám kijönni vízzel a recskamatracból
Nov 01, 2021 21:08:59
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 01, 2021 21:09:04
x13)
Most is nekünk produkálja magát a pedofil szatír, nagyon betett neki, hogy leugatta itt valaki a némettudását :DD
A micsodáját?
broni
(
x45)
Nov 01, 2021 21:09:30
x45)
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 01, 2021 21:11:28
x13)
Belenéztem 2 percig a streambe, szar volt.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
sodi német CV-je
Nov 01, 2021 21:11:54
Ich habe sehr gut deutsch, gö?!
Na meló, csá.
Szándékosan basztátok szét a stream-et, aztán még pofázol?
Na meló, csá.
Nov 01, 2021 21:11:54
Örebro
(
x17)
Nov 01, 2021 21:13:32
x17)
szarul fosod a nemetet faszfej. ezt meg elöre felvetted, ez nem live, megint hazudtål keci.
xray
(
x21)
Nov 01, 2021 21:13:40
x21)
Nov 01, 2021 21:13:40
miért, van neki? Nov 01, 2021 21:13:40
98 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™