Bűntudata van, mert a többi retard kiment tüntetni, ő meg csak a szaunában tabletezett a nyuggerek között ma is.
Nothing's better than cheddar!
Nem meri ráindítani a tranyó streamjére, ott 500 néző van. Megalázná a faszpinás.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Rittenhouse vlogvágás
Remélem cserébe olyan fasza lesz mint én
Ó, heló! Ez itt egy ánuszrózsa próba!
Teljesen igaz!
Plusz ilyenkor egész nap iszik. Bedönt egy csomó alkoholt, bemegy a felölntésre, "kijózanodik", aztán bedönt egy csomó alkoholt, bemegy a felöntésre és így telik az egész nap. Kivéve mikor elalszik valahol egy órácskára (néha a medence mellett, néha a szaunában).
Vajon hány helyről dobták már ki a részeg kenguruzsebes szatírt? Ha jól emékszem, akkor a Kristall-ból egyszer kitessékelték zárásra hivatkozva, pedig 1-2 óra múlva zárt csak a hely.
Na szép egyből lecserélsz egy fiatalabbra
Totó töltés csá
...és velem mi lesz?
Vagy lecsukták. Ez a lehetőség is napról napra reálisabb.
Igazából pont az a csoda, hogy 2006 után, az utóbbi időben nem történt meg.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Mivel évek óta ezen rugóztok és hülyeségeket beszéltek, mint minden másról is velem kapcsolatban, leírom, hogy is volt ez. A blogra akartam, de Kiss Endre Farkas (Recskaboy) miatt úgy döntöttem, hogy azt nem folytatom...
Gépkezelőnek vettek fel oda 6 éve. Van egy hosszú gépsor, felteszed az elején a "nyers" panelt, az végigmegy a soron, a legvégén pedig ott a kész panel a beültetett alkatrészekkel. A gépkezelő dolga kezelni a gépeket a soron: hibaelhárítás, alkatrészek betárazása stb. Amikor odamentem, volt egy soron 2 gépkezelő, 1 minőségellenőr és 1 csoportvezető.
Pár éve kitalálták az "automatizálást" (tudod, a robot majd elvégzi helyetted, te pedig mész az utcára), aminek a következménye kellett hogy legyen, hogy kevesebb emberre van szükség, kevesebb bért kell fizetni. A gyakorlatban ez úgy történt, hogy megfelezték a létszámot (elvettek minden sorról 1 gépkezelőt), viszont semmi más nem változott, nem történt semmilyen automatizálás, miközben azt kommunikálták kifele, hogy itt nagyon automatizálva lett minden. Felvezették, hangoztatták, hogy hú mostmár aztán... de egy dolog változott csupán: 1 gépkezelő szívott onnantól 2 helyett. Ráadásul miközben számoltatták le a felét, a megmaradt felének írták elő a kötelező túlórát. Már ekkor elhajottam őket a francba, mert nem voltam hajlandó túlórázni, de nem mertek kirúgni. Túlórázzak azok helyére, akiket éppen kirúgnak... Sok jó gépkezelő ekkor számolt le. A vezetőség leszarta, úgy voltak vele, hogy "pótolhatóak". Mi tudtuk, hogy csak létszámban, minőségben nem... Aztán eltelt egy kis idő és vezetőség úgy döntött, hogy még tovább "automatizál". Kitalálták a kulcsoperátori pozíciót: gépkezelő és minőségellenőr egyben. Aztán odatettek a sorra a csopi mellé: kezeld a gépet egymagad és mellette minőségellenőrködj is. Mindenki tudta, hogy ezek elmebetegek, de senki nem mert szólni, mert egyesek ahhoz túl jól voltak már fizetve. A minőségellenőrködés arról is szólt sok termék esetén, hogy minden panelről, ami kijön a sor végén, le kell szedni dolgokat: kupak, szalag, ilyesmi. Aznap olyan termék ment, amiről 20 dolgot kellett leszedni (1 panelről) úgy, hogy 10 másodpercenként jött a panel. Kapkodva megcsinálod. Emellett szedd össze a magazinokat, amiben tárolod a panelt, óránként hetet, úgy hogy mivel abból is hiány volt, a minőségellenőrök ölre mentek egy-egy magazinért. Szóval szedtem le a szarokat a panelről, majd jött a csopi, hogy menjek már kezelni a gépet is, mert ő üldögélni szeretne, de ezzel párhuzamosan még 3 irányból jöttek felém, hogy ezt is kéne csinálni meg azt is. Négyen álltak körülöttem, mind azt akarta, hogy csináljam, amit épp nekem mond: 4 dolgot egyszerre, miközben leszedek 20 dolgot egy panelről, amire van kb. 10 másodpercem, mert jön utána a következő panel. Tegyük hozzá, hogy már ekkor is sokan voltak, akik egész nap csak telefont nyomkodtak, dumáltak, bandáztak, miközben engem szivattak mindennel, mert úgy megy ott, hogy aki hagyja magát, arra tolnak rá mindent. Én pedig hagytam. Aztán jött egy 5. személy, egy cigány, hogy csináljam az ő dolgát is, de miután nem szóltam hozzá, elkezdett üvöltözni velem, hogy nem csinálok semmit ebben a gyárban stb. Ekkor hagytam ott az egészet és mentem ki a "kajárdába" lehiggadni. Visszafele jövet láttam ott egy 8 fős brigádot,az egyik arc engem bámult és vigyorgott rajtam. Tovább mentem, nem foglalkoztam vele. Néha visszanéztem rá és láttam, hogy még mindig engem sasol és röhög rajtam. Ekkor szóltam oda, hogy "mi a faszt nézel?". Visszaszólt és ekkor kaptam fel a széket...
Az egészből azért nem lett ügy, mert pontosan tudják, hogy mit művelnek ott benn velem és azt is, hogy mással nem tudnák ezt megtenni. Ezért nem rúgnak ki. Pláne úgy, hogy miközben a legtöbbet szopok, a legszarabb a bérem.
Ott nem teljesítmény alapján megy a bérezés, hanem a haverok, a seggnyalók kapják a magasabb pénzt, miközben egész nap semmit nem csinálnak, csak telefont nyomkodnak. Én meg sosem nyaltam senkinek a seggét. Nem is fogom. Például a kulcsoperátor pozíció is úgy ment, hogy sokakkal megcsinálták, papíron kulcsopoerátorok lettek, de gyakorlatban nem tudták csinálni. Szinte egyedüli voltam, aki nem csak papíron volt kulcsopi, hanem tudta is csinálni, miközben az én bérem volt a legszarabb. Idén év elején szüntették meg ezt a pozíciót, közvetlenül azután, hogy 4 oldalas levélben küldtem el a vezetőséget a halál faszára. Érdekes, ekkor sem rúgtak ki...
És most hogy ezt leírtam, elmehetsz a faszomba a haverjaiddal együtt. Nem felejtek. Mindenkiről megjegyzek mindent, és egyszer be fogom hajtani mindenkin a számlát.
Na Bori az ilyen kommunikációt én sokkal jobban bírom mint a fenyegetőzést mert ez párbeszéd alap. Részemről köszi hogy leírtad, így korrekt. Egyébként szerintem tök felesleges szabadságharcot vívni az ilyen helyeken, hagyni kell a picsába. A pénz nem minden.
|__o__|
gyagyás, mercikéd kiválóan elboldogul nélküled, nincs szüksége rád.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Azért rúgják ki állandóan, mert nem tud programozni és ahogy az életben, úgy analfabéta a "szakmájában", is hahó!
Nem lehet, hogy a rendőr trollok is nézik a live-okat és azonnal mennek igazoltatni, amint meglátják, hogy hol üvöltözik ez a két félszerzet?
Mindesetre respekt ha így van.
Már csak orvos trollok kellenének, akik beviszik Jutkát egy elvonóra / pszichiátriára.
Meg pár Mi Hazánkos / Betyársereges fiú, akik meglátogatják Sodit a recskaoduban... de ne örülj Endre, nem azért mennek, amire gondolsz!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Én még nem végeztem vele.
Nagy kár lenne, ha valaki így vasárnap reggel az összeset bejelentette volna és a buziszauna után véletlenül még a púpfalazás lehetősége is elúszna pár napra. Ugye, Endre?
Amúgy milyen az élet így oltottan, szájbaszarva?
kikmakukk!?
Tegnap a hétvégi bevásárlás során láttam egy üzletben szivárvanyos buzigurtnit. Ha utazgatnék eskü vettem volna most!
Kezd uncsi lenne. Az első még vicces volt de kezdesz átesni a túloldalra. Inkább hagyd ezt a vonalat. NSZKSZ
Vagy bajuszharczosok vagy trashcsopisok.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
óóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Látod Gyagyás, ez a hiteles superstraight reakció a "nénikre", nem pedig olyasmik hogy "jajj a dőjésszög" meg "hülye faty, ez erősebb nálam" (LOL).
Hát azért hetyetyetyetye
A púpjában.
Lehetne az, hogy évből rendszer lesz? :) Endre már teljesen feladta a buzidémon elleni harcot, már csak mi vagyunk neki kommenthaverok, nekünk kell tartanunk a frontot. Mindent meg kell tennünk, hogy Endrét kirángassuk a buzidémon karmai közül, és ha ehhez az kell, hogy minden egyes nap beposztolunk egy atomjó nőt, hátha mocorogni kezd a piton, akkor a fórum kénytelen meghozni ezt az áldozatot.
Legalább végre nem kibaszott ratyikat posztolgattok.
Kedves barátom, van egy rossz hírem.....
A Jóisten áldja meg a neved! :)
))))))))))))))))))a vállamom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sodikázásokban
Imádnám ha live-ban meghúzná rondán valamelyik izmát a csápjaival kapkodás közben és ott fetrengene sírva és ordítozva a görcstől :)
Na ebben eddig lehetett eljutni, majd holnap folytatjuk.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Szerintem az autipáncél már van olyan fejlett, hogy elintézi simán magában a gyakorlat hiányával. Endre örök masnija az, hogy nincsenek olyanok, hogy skillek, csak tapasztalat, ezzel magyarázza meg magának, hogy mindenben egy kibaszott hatalmas nagy nulla. Ezt a masnit már olyan rég kifejlesztette, hogy maga is elhiszi.
hehe
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Lehet a szájbaszarás a fétise.
óarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
templom.
Javaslom bevonni Árkéd-et is a következő részekbe hogy a legendák összeérjenek!
Imre Ritán jót röhögtem már az elején :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Még a második rész kijövetele előtt volt velük egy összebeszélés, hogy kooperálnak egy-egy részben, de sajnos mégsem nem vállalták.
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Most nézem a videót, hogy volt remote resktopotok hozzájuk? Be volt kapcsolva 1234 jelszóval vagy mi? :DDD
Nem tudom ennek a Ruff-nak az előélete, de amúgy kivételesen amit a videóban hallottam a legkorrektebb MLM-es szöveg volt, ennél csak rosszabbakat hallottam. Azt a Szatócs Kornéliát kellett volna megbaszni rendesen, mert az egy igazi görény volt a rádumálással.
Éppen tikka-massala csirkét főzünk, aztán pedig alaszkai tőkehalfilèt. A nemzetközi menü kapcsán pont eszembe is jutott, h ez az igénytelen recskás állat barangolhatot akárhol Európában, mindig mindenhol csak mekit meg más junkfoodot tömött a mutáns jávorszavas fejébe, még a flokk miatt sem erőltette meg magát a naty utyaszó flokker. Örök kivétel persze az 50 ezres hal a szájban epizód. Igénytelen és ostoba sodiasodi, piszony!
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Általában ilyenkor küldünk requestet, hogy irányíthassuk a gépét, amit egy kis motiválással el is fogadnak, mert minimális angol és informatikai tudásuk sincsen.
Kornélia viszont egy közülünk való troll, akivel megvolt beszélve, hogy az Illyés Barbara nevezetű szintén trollal karöltve találjanak ki egy valós szituációt, hogy erre hogy reagál majd az előadó.
Közben pedig szorgalmasan tölti az autiexcelt, hátha megtalálja a shiker titkát. Már egy csomó hasznos dolgot feljegyzett és megvalósítás sem maradt el:
- utcai üvöltözés - pipa
- új kameraállások (hascsúcs közeli, zseb, illetve a hátizsákon található titkos rekesz) - pipa
- mutogatások, szófordulatok - pipa
- publikus helyen liveban hugyozás - pipa
- kapucniba csomagolt, madárlátta vekni - pipa
De egyelőre a legfontosabb elemeket (szokás szerint) nem sikerült azonosítania, úgyhogy gyagyás, hadd segítsek egy kicsit:
- vérző picsaszáj: must have, nem is értem hogy gondoltad, hogy kimarad. Fejeld le az üvegasztalt, fhosni fogja!
- földön fetrengés: állapotosan nem tanácsos inni, de ha már úgyis csinálod, közvetítsd, ahogy elcsúszol egy szaros bugyogón vagy a fájdalomtól eldobod magad, mikor rátaposol egy iránybillentyűre. Fröcsögjön a kenguruzsebben gyűjtögetett nyirokfolyadék!
- rendőrökkel üvöltözés: Mercinek nagyobb töke van, mint neked, gyáva szar. Hát mire kapja a tranyó a donéseket? Megmondja a rendőrnek is, ha hülye!
- szerezz be egy nálad gyengébbet és üsd, rúgd, alázd meg: ugyan csak egy plüssfigura gyengébb nálad, de abból kapni embernagyságút is. Már megint épp azon spórolsz, ami elválaszt a shikertől. Lássuk, milyen szellemes dolgokkal tudod oltani! Multifunkciós, a téged kielégítő cicabújásra is tökéletesen alkalmas.
- több egészalakos felvétel a recskabunkerből: a trafó rendszeresen egész alakos táncokat produkál, neked meg annyi erőd sincs, hogy kiemeljed a hasvízkórodat a gaymerszékből, csak a sáskakezeiddel csapkodsz tánc gyanánt. Egy kis energiabefektetéssel becsüld már meg a nézőidet! Nem mindenkinek van ám ilyen szép kerek púpja, tessék mutogatni!
Ezek mind benti liveokban kivitelezhető dolgok, ha már 0-24 a bunkerben kell rohadnod holnaptól :D
Most megint megnéztem ezt a klasszikust, és még mindig elképesztően kínosan érzem magam attól, ahogy a két proli ájuldozik a parasztvakító haltrancsírozáson. "Aztamindenit! Jézusom!":DD Bár a kedvencem továbbra is az a jelenet, amikor az elején Endre a (vélhetően) minőségi szeszesitalt egy hajtásra lenyomja, mint egy igazi szar, alkesz proli.
kikmakukk!?
"Légy a FreedomXpress közösség megbecsült vezetője!
Minősülj BMW autós programunkra és vedd át vezetői autódat,
melyet mi finanszírozunk!"
Metencés X6-os nincs?
én veszek neked szépfiú.ha kedves leszel))))))))))))))))))
Bobby Fischer találóbb lett volna.
szigeten is jáccoták, bár nem 40 éve, utolsó track, volt tombolás))))))))))))))))))de részeg voltam
Am az egész zech volt 50 rugó, vagy csak a hal? Ha az előbbi, akkor az a bizonyos 50 ezres hal úgy volt 50 ezres hal, hogy jó pár tömény is megdobta a végső verdiktet. Persze ebbe a végtelenül ostoba sodiasodi nem gondolt bele, de minek is, hiszen akkoriban ő még egy igazi Csekonits báró volt. Szerencsére mára maradtak az alsópolcos sörök, és a zsírosdeszka. Rend van, na!
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 20, 2021 22:39:15
x2)
Amúgy miért osztogatod az oltásellenes baromságaidat továbbra is Endre?
Bűntudata van, mert a többi retard kiment tüntetni, ő meg csak a szaunában tabletezett a nyuggerek között ma is.
Hahó
(
x136)
Nov 20, 2021 22:40:02
x136)
elfáradt az egész napos buzifürcsiben:
Nem meri ráindítani a tranyó streamjére, ott 500 néző van. Megalázná a faszpinás.
Ásó27
(
x68)
Nov 20, 2021 22:51:47
x68)
szerencsére jövő héttől abszolút sehova sem tudsz majd elmenni, még az irodába sem, szóval nem lesz okod fáradtnak lenni!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ama Lónő
Nov 20, 2021 22:56:04
direkt nem tudod tamogatni kajl-t, de ha vasarolsz a black rifle coffee companytol kavet akkor azok majd tovabbitjak kajlnak a profitjuk egy reszet.
Nov 20, 2021 22:56:04
Holnapi kifogás
Nov 20, 2021 23:00:06
elfáradt az egész napos buzifürcsiben:
Rittenhouse vlogvágás
Nov 20, 2021 23:00:06
Ájron Csánel vlog
Nov 20, 2021 23:03:38
Rittenhouse vlogvágás
Nov 20, 2021 23:03:38
Sittes Sanyi
Nov 20, 2021 23:07:03
Nov 20, 2021 23:07:03
ascites
(
x57)
Nov 20, 2021 23:09:24
x57)
Azért a Sodi féle faszmutogatás a gyanútlan fürdőzőknek tényleg fárasztó lehet.
Teljesen igaz!
Plusz ilyenkor egész nap iszik. Bedönt egy csomó alkoholt, bemegy a felölntésre, "kijózanodik", aztán bedönt egy csomó alkoholt, bemegy a felöntésre és így telik az egész nap. Kivéve mikor elalszik valahol egy órácskára (néha a medence mellett, néha a szaunában).
Vajon hány helyről dobták már ki a részeg kenguruzsebes szatírt? Ha jól emékszem, akkor a Kristall-ból egyszer kitessékelték zárásra hivatkozva, pedig 1-2 óra múlva zárt csak a hely.
Sittes Sándorné Tajgi
Nov 20, 2021 23:10:44
Totó töltés csá
Nov 20, 2021 23:10:44
cselponthu
Nov 20, 2021 23:13:19
Totó töltés csá
Totó töltés csá
...és velem mi lesz?
Nov 20, 2021 23:13:19
A buzigyógyító
Nov 20, 2021 23:20:41
Endre elfáradt az első két orvosságtól ami jó jel.
A mély alvás hamarabb jön el egy kis fütyizéstől, de most kivételesen próbáld meg nem Aaron Cute-ra csinálni ezt hanem itt egy kép egy másik helyes twinkboyról (képzeld azt, akkor könnyebben megy)

Van remény Endre, csak rajtad múlik!
A mély alvás hamarabb jön el egy kis fütyizéstől, de most kivételesen próbáld meg nem Aaron Cute-ra csinálni ezt hanem itt egy kép egy másik helyes twinkboyról (képzeld azt, akkor könnyebben megy)

Nov 20, 2021 23:20:41
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Nov 20, 2021 23:28:54
x7)
Nagyon beseggelt a féreg pedofil, hogy ide se jött fel lurkolni.Lehet beokádott a szaunába és örökre kitiltották.
A jó portás csak baszik!
SyntaxError
(
x24)
Nov 20, 2021 23:35:23
x24)
Nagyon beseggelt a féreg pedofil, hogy ide se jött fel lurkolni.Lehet beokádott a szaunába és örökre kitiltották.
Vagy lecsukták. Ez a lehetőség is napról napra reálisabb.
Igazából pont az a csoda, hogy 2006 után, az utóbbi időben nem történt meg.
lófaszjóska
Nov 20, 2021 23:36:32
Borit legkésőbb akkor el lehetett volna küldeni pszichiáterhez, mikor székkel ment neki az egyik kollégájának. Az, hogy ennek semmiféle következménye nem lett, az leginkább az ország morális állapotát tükrözi, azaz a munkáltató pont leszarja, milyen elmeállapotú emberekkel dolgoztat, ameddig azok minimálbérért letolják a napi 8-10 órát. Ha balhéznak, akkor balhéznak, ha lopnak az öltözőben, akkor lopnak. Ha nem sakál részegen esik be fejjel reggel, és képes összelegózni a napi normát, akkor nem fognak vele semmit csinálni.
Mivel évek óta ezen rugóztok és hülyeségeket beszéltek, mint minden másról is velem kapcsolatban, leírom, hogy is volt ez. A blogra akartam, de Kiss Endre Farkas (Recskaboy) miatt úgy döntöttem, hogy azt nem folytatom...
Gépkezelőnek vettek fel oda 6 éve. Van egy hosszú gépsor, felteszed az elején a "nyers" panelt, az végigmegy a soron, a legvégén pedig ott a kész panel a beültetett alkatrészekkel. A gépkezelő dolga kezelni a gépeket a soron: hibaelhárítás, alkatrészek betárazása stb. Amikor odamentem, volt egy soron 2 gépkezelő, 1 minőségellenőr és 1 csoportvezető.
Pár éve kitalálták az "automatizálást" (tudod, a robot majd elvégzi helyetted, te pedig mész az utcára), aminek a következménye kellett hogy legyen, hogy kevesebb emberre van szükség, kevesebb bért kell fizetni. A gyakorlatban ez úgy történt, hogy megfelezték a létszámot (elvettek minden sorról 1 gépkezelőt), viszont semmi más nem változott, nem történt semmilyen automatizálás, miközben azt kommunikálták kifele, hogy itt nagyon automatizálva lett minden. Felvezették, hangoztatták, hogy hú mostmár aztán... de egy dolog változott csupán: 1 gépkezelő szívott onnantól 2 helyett. Ráadásul miközben számoltatták le a felét, a megmaradt felének írták elő a kötelező túlórát. Már ekkor elhajottam őket a francba, mert nem voltam hajlandó túlórázni, de nem mertek kirúgni. Túlórázzak azok helyére, akiket éppen kirúgnak... Sok jó gépkezelő ekkor számolt le. A vezetőség leszarta, úgy voltak vele, hogy "pótolhatóak". Mi tudtuk, hogy csak létszámban, minőségben nem... Aztán eltelt egy kis idő és vezetőség úgy döntött, hogy még tovább "automatizál". Kitalálták a kulcsoperátori pozíciót: gépkezelő és minőségellenőr egyben. Aztán odatettek a sorra a csopi mellé: kezeld a gépet egymagad és mellette minőségellenőrködj is. Mindenki tudta, hogy ezek elmebetegek, de senki nem mert szólni, mert egyesek ahhoz túl jól voltak már fizetve. A minőségellenőrködés arról is szólt sok termék esetén, hogy minden panelről, ami kijön a sor végén, le kell szedni dolgokat: kupak, szalag, ilyesmi. Aznap olyan termék ment, amiről 20 dolgot kellett leszedni (1 panelről) úgy, hogy 10 másodpercenként jött a panel. Kapkodva megcsinálod. Emellett szedd össze a magazinokat, amiben tárolod a panelt, óránként hetet, úgy hogy mivel abból is hiány volt, a minőségellenőrök ölre mentek egy-egy magazinért. Szóval szedtem le a szarokat a panelről, majd jött a csopi, hogy menjek már kezelni a gépet is, mert ő üldögélni szeretne, de ezzel párhuzamosan még 3 irányból jöttek felém, hogy ezt is kéne csinálni meg azt is. Négyen álltak körülöttem, mind azt akarta, hogy csináljam, amit épp nekem mond: 4 dolgot egyszerre, miközben leszedek 20 dolgot egy panelről, amire van kb. 10 másodpercem, mert jön utána a következő panel. Tegyük hozzá, hogy már ekkor is sokan voltak, akik egész nap csak telefont nyomkodtak, dumáltak, bandáztak, miközben engem szivattak mindennel, mert úgy megy ott, hogy aki hagyja magát, arra tolnak rá mindent. Én pedig hagytam. Aztán jött egy 5. személy, egy cigány, hogy csináljam az ő dolgát is, de miután nem szóltam hozzá, elkezdett üvöltözni velem, hogy nem csinálok semmit ebben a gyárban stb. Ekkor hagytam ott az egészet és mentem ki a "kajárdába" lehiggadni. Visszafele jövet láttam ott egy 8 fős brigádot,az egyik arc engem bámult és vigyorgott rajtam. Tovább mentem, nem foglalkoztam vele. Néha visszanéztem rá és láttam, hogy még mindig engem sasol és röhög rajtam. Ekkor szóltam oda, hogy "mi a faszt nézel?". Visszaszólt és ekkor kaptam fel a széket...
Az egészből azért nem lett ügy, mert pontosan tudják, hogy mit művelnek ott benn velem és azt is, hogy mással nem tudnák ezt megtenni. Ezért nem rúgnak ki. Pláne úgy, hogy miközben a legtöbbet szopok, a legszarabb a bérem.
Ott nem teljesítmény alapján megy a bérezés, hanem a haverok, a seggnyalók kapják a magasabb pénzt, miközben egész nap semmit nem csinálnak, csak telefont nyomkodnak. Én meg sosem nyaltam senkinek a seggét. Nem is fogom. Például a kulcsoperátor pozíció is úgy ment, hogy sokakkal megcsinálták, papíron kulcsopoerátorok lettek, de gyakorlatban nem tudták csinálni. Szinte egyedüli voltam, aki nem csak papíron volt kulcsopi, hanem tudta is csinálni, miközben az én bérem volt a legszarabb. Idén év elején szüntették meg ezt a pozíciót, közvetlenül azután, hogy 4 oldalas levélben küldtem el a vezetőséget a halál faszára. Érdekes, ekkor sem rúgtak ki...
És most hogy ezt leírtam, elmehetsz a faszomba a haverjaiddal együtt. Nem felejtek. Mindenkiről megjegyzek mindent, és egyszer be fogom hajtani mindenkin a számlát.
Nov 20, 2021 23:36:32
trashvod
(
x6)
Nov 20, 2021 23:37:15
x6)
Aggodalom van
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Ama Lónő
Nov 20, 2021 23:46:11
Nem gondoltam volna hogy egyszer sodinak is lesz egy mercedesze.
Nov 20, 2021 23:46:11
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 20, 2021 23:47:06
x2)
Mior hajtod be a számlát, Bori? Unalmasak az üres fenyegetések.
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 20, 2021 23:49:00
x8)
Na Bori az ilyen kommunikációt én sokkal jobban bírom mint a fenyegetőzést mert ez párbeszéd alap. Részemről köszi hogy leírtad, így korrekt. Egyébként szerintem tök felesleges szabadságharcot vívni az ilyen helyeken, hagyni kell a picsába. A pénz nem minden.
Ásó27
(
x68)
Nov 20, 2021 23:50:00
x68)
Majd jövő héten jön a behajtás
Mifaaaaaaaaaaaan
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 21, 2021 00:04:36
x7)
Nov 21, 2021 00:04:36
Aggodalom van
most live-olt a tibi. Nov 21, 2021 00:04:36
xray
(
x21)
Nov 21, 2021 00:23:47
x21)
most live-olt a tibi.
leszart róka lett asodi. :)gyagyás, mercikéd kiválóan elboldogul nélküled, nincs szüksége rád.
Faszaság van
(
x2)
Nov 21, 2021 00:28:33
x2)
Kisrühes, te is le fogod lőni a trollokat?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 21, 2021 00:55:03
x21)
Nov 21, 2021 00:55:03
.
Van egy diplomád, intelligens vagy, miért egy gyárban szívsz a sok idiótával? Egyébként nem értem, mit keresel a fórumon, veled alapvetően itt senkinek nem volt baja, ez a fórum Sneci ellen jött létre, és nem specifikusan ellened. Nem zavarnánk, ha nem kavarnál Endrével kapcsolatban. Szard le, lépj tovább, és békén leszel hagyva. Nov 21, 2021 00:55:03
technikai_proba
(
x1)
Nov 21, 2021 01:03:08
x1)
zsír, nem nyavalyogni kell, hanem váltani. ha úgy érzed, hogy nem megy a programozás, próbálj meg teszternek elmenni.(jól emlékszem, hogy programozó sulit végeztél?) ha teljesen elengedted a témát, akkor tanulj valami mást, amit szívesen csinálnál. cnc-s, autószerelő, akármi. a technikust és szakmunkást is jobban megbecsülik, mint a szalag mellett robotoló betanított melóst. változik azzal az életedben bármi is, ha egy fórumon vádaskodsz, ahol ráadásul senki sem kíváncsi rád?
Trollok harca
(
x5)
Nov 21, 2021 01:12:51
x5)
ja igazoltatást lájvolt némitva
Miskolci alvósejt
Diego
Nov 21, 2021 01:20:16
Teljesen biztos vagyok benne hogy azért nem szereti a home officet most, mert rájött az előző kirúgásbol, hogy képtelen rávenni magát a munkára és nem inni ha otthon ül egyedül. Tudja, hogy ennek következtében kirúgják hamarosan.
Azért rúgják ki állandóan, mert nem tud programozni és ahogy az életben, úgy analfabéta a "szakmájában", is hahó!
Nov 21, 2021 01:20:16
SyntaxError
(
x24)
Nov 21, 2021 01:41:26
x24)
ja igazoltatást lájvolt némitva
Nem lehet, hogy a rendőr trollok is nézik a live-okat és azonnal mennek igazoltatni, amint meglátják, hogy hol üvöltözik ez a két félszerzet?
Már csak orvos trollok kellenének, akik beviszik Jutkát egy elvonóra / pszichiátriára.
Meg pár Mi Hazánkos / Betyársereges fiú, akik meglátogatják Sodit a recskaoduban... de ne örülj Endre, nem azért mennek, amire gondolsz!
Pocokarcú képviselő
Nov 21, 2021 01:59:02
Én még nem végeztem vele.
Nov 21, 2021 01:59:02
fogcsonkos angolna
(
x3)
Nov 21, 2021 03:16:30
x3)
na sneci, összejött már valami kurva a buzigőzben vagy megint egész nap hiába áztattad a rothadó askenázi korcs testedet a buzigőzben, utána meg otthon sírva rángattad a pitont a rittyenthauz fiura??
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Ama Lónő
Nov 21, 2021 03:23:48
nem voltam meg osztrakba, de most kajak sneci ott all allo fasszal a gyerekcsakuzziba meztelenul maszkba?
Nov 21, 2021 03:23:48
Azahelyescsajatörökkanna
Nov 21, 2021 04:14:36
stasztikai alapon a Mihasznák/ betyárkörtés izmos fiúk szívesen azért mennének, amit Endre gondol Mindesetre respekt ha így van.
Nov 21, 2021 04:14:36
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Nov 21, 2021 07:50:41
x2)
Amúgy miért osztogatod az oltásellenes baromságaidat továbbra is Endre?
Nagy kár lenne, ha valaki így vasárnap reggel az összeset bejelentette volna és a buziszauna után véletlenül még a púpfalazás lehetősége is elúszna pár napra. Ugye, Endre?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Nov 21, 2021 08:22:40
x5)
Tegnap a hétvégi bevásárlás során láttam egy üzletben szivárvanyos buzigurtnit. Ha utazgatnék eskü vettem volna most!
A buzigyógyító
Nov 21, 2021 08:47:59
Jó reggelt Endre!
Hoztam egy teszt képet, mentsd le a faptopra mert ezzel ellenőrizheted a gyógyulásod folyamatát!
A tesztelést eképpen kell végrehajtani:
Intítsd el a stoppered a telefonodon (gondolom órád nincs mert nem bírná el a gyenge karod) és rakd be a képet. Mérd le mennyi idő alatt téved a szemed a kép fele alatti két gömbölyű formára. A kevesebb mint 1 másodperc gyógyultnak tekinthető habár még tartalmaz nyomokban némi buziságot mivel a hetero átlag az 0.2 sec.

Hoztam egy teszt képet, mentsd le a faptopra mert ezzel ellenőrizheted a gyógyulásod folyamatát!
Intítsd el a stoppered a telefonodon (gondolom órád nincs mert nem bírná el a gyenge karod) és rakd be a képet. Mérd le mennyi idő alatt téved a szemed a kép fele alatti két gömbölyű formára. A kevesebb mint 1 másodperc gyógyultnak tekinthető habár még tartalmaz nyomokban némi buziságot mivel a hetero átlag az 0.2 sec.

Nov 21, 2021 08:47:59
.
Nov 21, 2021 08:50:20
Jó reggelt Endre!
szeretnék megbízonyosodni, hogy nem egy pöcsös lányt ábrázol a kép, milyen néven található meg a művésznő? Hoztam egy teszt képet, mentsd le a faptopra mert ezzel ellenőrizheted a gyógyulásod folyamatát!
Nov 21, 2021 08:50:20
-
Nov 21, 2021 09:01:19
Jó reggelt Endre!
Kezd uncsi lenne. Az első még vicces volt de kezdesz átesni a túloldalra. Inkább hagyd ezt a vonalat. NSZKSZ
Nov 21, 2021 09:01:19
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 21, 2021 09:03:48
x19)
Mára ígért program a buzitól.
Rittenhause vlog
Battlefield stream
Egész napos faszkukkolós szauna, késő estig.
Vajon mi lesz elsodikázva?
Rittenhause vlog
Battlefield stream
Egész napos faszkukkolós szauna, késő estig.
Vajon mi lesz elsodikázva?
Penzmento
(
x6)
Nov 21, 2021 09:11:15
x6)
Sodi összehozott egy Buci Maci címlapot is, vagy mi ez a rengeteg új világoskék nick tegnap óta?
🕎Endigame🕎
Puha Slag
(
x7)
Nov 21, 2021 09:13:03
x7)
Sodi összehozott egy Buci Maci címlapot is, vagy mi ez a rengeteg új világoskék nick tegnap óta?
Vagy bajuszharczosok vagy trashcsopisok.
Fagyasztó tour
Nov 21, 2021 09:19:54
Nov 21, 2021 09:19:54
Ama Lónő
Nov 21, 2021 09:46:19
sodi beoltatod majd magadat a buszterekkel is? 5 vakcina 20 buszter utan is oltatlanul szabad elsz majd? persze csak a kuruc info komment szekciojaba. ott nagyon kemeny vagy.
Nov 21, 2021 09:46:19
broni
(
x45)
Nov 21, 2021 10:09:59
x45)
imához, mocskos pogány sodi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Nov 21, 2021 10:11:56
x45)
Endre elfáradt az első két orvosságtól ami jó jel.
óóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Vadászbika
Nov 21, 2021 10:15:34
Látod Gyagyás, ez a hiteles superstraight reakció a "nénikre", nem pedig olyasmik hogy "jajj a dőjésszög" meg "hülye faty, ez erősebb nálam" (LOL).
Nov 21, 2021 10:15:34
Ásó27
(
x68)
Nov 21, 2021 10:16:30
x68)
Megszállott vloggerként hivatkozik magára, de természetesen a szatírkodás az első mindig.
Mifaaaaaaaaaaaan
Puha Slag
(
x7)
Nov 21, 2021 10:29:16
x7)
Hol a kereszt zsidó?!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Hahó
(
x136)
Nov 21, 2021 10:33:29
x136)
Hol a kereszt zsidó?!
A púpjában.
broni
(
x45)
Nov 21, 2021 10:39:23
x45)
mindenki menjem misére!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 21, 2021 10:48:59
x16)
Jó reggelt Endre!
Lehetne az, hogy évből rendszer lesz? :) Endre már teljesen feladta a buzidémon elleni harcot, már csak mi vagyunk neki kommenthaverok, nekünk kell tartanunk a frontot. Mindent meg kell tennünk, hogy Endrét kirángassuk a buzidémon karmai közül, és ha ehhez az kell, hogy minden egyes nap beposztolunk egy atomjó nőt, hátha mocorogni kezd a piton, akkor a fórum kénytelen meghozni ezt az áldozatot.
Legalább végre nem kibaszott ratyikat posztolgattok.
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 21, 2021 10:49:45
x16)
Kedves barátom, van egy rossz hírem.....
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 21, 2021 10:54:39
x16)
www.reddit.com/r/KaterinaSoria?utm_medium=android_app&utm_source=share
A Jóisten áldja meg a neved! :)
broni
(
x45)
Nov 21, 2021 10:58:28
x45)
superégetés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Nov 21, 2021 11:00:01
x45)
Hol a kereszt zsidó?!
))))))))))))))))))a vállamom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 21, 2021 11:10:05
x2)

sodikázásokban
Buzidémon
Nov 21, 2021 11:11:02
Endre, ne hagyd magad megtéveszteni, gyere és fizess elő! Pörögjenek a hitelkártyák!
onlyfans.com/szabyest?fbclid=IwAR2EaarMO8cSk89ggzBZ_TeMM1CxsvQlYMwi3g9r7FnolTcKwtXBWW4JwM4
onlyfans.com/szabyest?fbclid=IwAR2EaarMO8cSk89ggzBZ_TeMM1CxsvQlYMwi3g9r7FnolTcKwtXBWW4JwM4
Nov 21, 2021 11:11:02
Hahó
(
x136)
Nov 21, 2021 11:12:24
x136)
Persze a hatodik sör után edzés. Mindenki tudja mi lesz ebből. Még 6 sör és alvás.
rBali
(
x24)
Nov 21, 2021 11:16:10
x24)
Imádom, hogy a Forza stream annyira lehozta az életről és annyira erősen éreztette a pedofil bolonddal, hogy most direkt nem mer videojáték elé ülni, mert nem tudná elviselni az egoja, hogy megint egy rakás szar lesz minden és csak üvöltözik meg sír, mint egy kibaszott gyerek.
Helyette hazudozik, talán akaratán kívül is kimegy a lakásból, hogy arra a pár órára is tagadja a valóságot, hogy egy fogyatékos balfasz akinek a legalapvetőbb skillek sincsenek meg
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Helyette hazudozik, talán akaratán kívül is kimegy a lakásból, hogy arra a pár órára is tagadja a valóságot, hogy egy fogyatékos balfasz akinek a legalapvetőbb skillek sincsenek meg
A buzigyógyító
Nov 21, 2021 11:18:13
Mivel megint akadt valaki aki a nemtetszését fejezte ki, (vélhetően a helyi meleg közösségből) így a képek elmaradnak sajnos. Pedig a prakszisom során igen szép gyűjtemény keletkezett KIZÁRÓLAG gyógyító céllal.
Nov 21, 2021 11:18:13
seymour schwartz
(
x6)
Nov 21, 2021 11:19:03
x6)
Kicsit kifejthetnéd bővebben is, hogy miről fog szólni ez az "edzős stream", mert a fizikai állapotod konkrétan az öreganyád szintjét nem éri el, de nagyon nem. Ő kertet ás, te sört vedelsz. Mit akarsz?
Ingatkanügyek
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 21, 2021 11:21:15
x8)
Kicsit kifejthetnéd bővebben is, hogy miről fog szólni ez az "edzős stream", mert a fizikai állapotod konkrétan az öreganyád szintjét nem éri el, de nagyon nem. Ő kertet ás, te sört vedelsz. Mit akarsz?
Imádnám ha live-ban meghúzná rondán valamelyik izmát a csápjaival kapkodás közben és ott fetrengene sírva és ordítozva a görcstől :)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 21, 2021 11:22:08
x21)
Na ebben eddig lehetett eljutni, majd holnap folytatjuk.
Ásó27
(
x68)
Nov 21, 2021 11:22:57
x68)
13 órája még "De holnap lesz valami.", most meg természetesen ez is elmarad. Ezért nem leszel soha sikeres vlogger vagy streamer, szájbaszarod saját magadat és a nézőidet is.
Ha még van olyan téged nem ismerő ember, aki hitt neked egyszer-kétszer, belőlük is trollt faragsz :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
Ha még van olyan téged nem ismerő ember, aki hitt neked egyszer-kétszer, belőlük is trollt faragsz :)))
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 21, 2021 11:27:40
x19)
Holnaptól még a kerítés is kolbászból lesz a goethestrassèban. De ma mèg lustizik, megèrdemli.
Ásó27
(
x68)
Nov 21, 2021 11:30:36
x68)
A múltkori lockdown alatt is csak úgy pörögtek a liveok és a streamek :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 21, 2021 11:32:22
x7)
Imádom, hogy a Forza stream annyira lehozta az életről és annyira erősen éreztette a pedofil bolonddal, hogy most direkt nem mer videojáték elé ülni, mert nem tudná elviselni az egoja, hogy megint egy rakás szar lesz minden és csak üvöltözik meg sír, mint egy kibaszott gyerek.
Szerintem az autipáncél már van olyan fejlett, hogy elintézi simán magában a gyakorlat hiányával. Endre örök masnija az, hogy nincsenek olyanok, hogy skillek, csak tapasztalat, ezzel magyarázza meg magának, hogy mindenben egy kibaszott hatalmas nagy nulla. Ezt a masnit már olyan rég kifejlesztette, hogy maga is elhiszi.
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 21, 2021 11:36:16
x7)
amúgy bámulatos, hogy 2 óra játék után sem tudja megjegyezni, hogy melyik gomb melyik a kormányon, és egy kibaszott versenybe nem tud belépni.
hehe
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 21, 2021 11:36:41
x21)
Endrének nincs szégyenérezte, így számonkérni rajta az olyan dolgokat, mint a faszmutogatás, üvöltözés, süsüzés 40 évs férfiként, teljesen értelmetlen, mivel nem gondolja ezeket a dolgokat gáznak. Azt hiszi, hogy ettől több nézője lesz. Ha megnézitek, néha még rá is játszik az egészre, de van amikor szimplán rátör a hisztiroham.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
púpostulok
(
x2)
Nov 21, 2021 11:45:58
x2)
Recskás minek írogatsz ki ilyeneket, ha sose tudod betartani? 10ből/8szor szájba szarod magad.
xray
(
x21)
Nov 21, 2021 11:51:22
x21)
rendőr bácsik majd intézkednek és pár száz eurócskára büntetik. nagyon röhögnék. :) Helyette hazudozik, talán akaratán kívül is kimegy a lakásból, hogy arra a pár órára is tagadja a valóságot, hogy egy fogyatékos balfasz akinek a legalapvetőbb skillek sincsenek meg
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 21, 2021 11:53:49
x2)
Recskás minek írogatsz ki ilyeneket, ha sose tudod betartani? 10ből/8szor szájba szarod magad.
broni
(
x45)
Nov 21, 2021 12:32:57
x45)
óarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
templom.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Nov 21, 2021 12:36:32
x3)
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 21, 2021 12:39:20
x21)
Milyen volt a vasárnapi Raviolis lakoma? :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Pikturiensz
(
x7)
Nov 21, 2021 12:56:44
x7)
Egy kis off, remélem maradhat.
Úgy hallom, hogy volt szó a Trashek Idegenben sorozatról.
Először is köszi mindenkinek, aki belenézett a részekbe.
Másodsorban pedig TrashVOD-ra elkezdtünk exkluzív tartalmakat generálni a sorozatból, most is egy ilyet osztanék meg a kedves olvasókkal.
Így belegondolva végül nem is annyira off, mert sodi hangjait és videóit lelkesen felhasználjuk erre a célra.
Itt kizárólag olyan videók lesznek, amik véleményünk szerint nem illenek az epizódokba, ezek TrashVOD-ra fognak felkerülni.
Ez a videó alig 5 hónappal ezelőtt készült.
Erre a trollkodásra többnapig készültünk gőzerővel, aminek a végeredménye a videóban látható.
A videóban látható hölgy a FreedomXpress nevezetű céget mutatja be nekünk.
Ez a cég egy e-kereskedelemre fókuszáló üzleti modellre épül.
Az oldalukon konkrétan leígérik neked a csillagokat is:
Nem is akarom tovább ragozni a dolgokat, a lényeg, hogy egy elég nagy összeget kell befizetned ahhoz, hogy te eltudj kezdeni kereskedni.
Az előadóhölgy bicskanyitogató stílusa meg hagy kívánnivalót maga után.
Az előadásban résztvevők közül természetesen mindenki troll volt.
A videó elején hölgytrolljaink hollywoodi színészeket megszégyenítő szerepjátékba kezdtek, miszerint egyikük férje nem támogatja, hogy az évek alatt megspórolt pénzük erre legyen elherdálva.
Az előadónk rögtön megtalálta trollkollégánk gyengepontját, és erősködött, hogy egy hármas beszélgetésben nagyon szívesen elmagyarázza a nem létező férjnek, hogy miért éri meg befektetni ebbe az üzletbe.
Mindeközben a trollok másik fele az előadóművész hiányos informatikai tudását kihasználva átvették az uralmat a számítógépe felett, és innentől indul be igazán a dolog: önsajnáltatástól kezdve a rendőrségi feljelentésig semmiből nem volt hiány.
A trollok ezekben a pillanatokban annyira sírva röhögtek, hogy időnként muszáj volt felállni a gép elől és pár perc szünetet tartani.
Mielőtt valaki egy csepp empátiát is érezne a hölgy iránt, annak mondanám, hogy ő bűntudat nélkül húzza le bárkiről az utolsó centet is. Sajnos nem egy buta embert húznak le olykor milliós (!) tételekkel.
Ne feledjétek: 6. fejezet jövőhét szombaton!
trashvod.com/w/sCfti598Nnpki9xr4oggM9
Másodsorban pedig TrashVOD-ra elkezdtünk exkluzív tartalmakat generálni a sorozatból, most is egy ilyet osztanék meg a kedves olvasókkal.
Így belegondolva végül nem is annyira off, mert sodi hangjait és videóit lelkesen felhasználjuk erre a célra.
Itt kizárólag olyan videók lesznek, amik véleményünk szerint nem illenek az epizódokba, ezek TrashVOD-ra fognak felkerülni.
Ez a videó alig 5 hónappal ezelőtt készült.
Erre a trollkodásra többnapig készültünk gőzerővel, aminek a végeredménye a videóban látható.
A videóban látható hölgy a FreedomXpress nevezetű céget mutatja be nekünk.
Ez a cég egy e-kereskedelemre fókuszáló üzleti modellre épül.
Az oldalukon konkrétan leígérik neked a csillagokat is:
Nem is akarom tovább ragozni a dolgokat, a lényeg, hogy egy elég nagy összeget kell befizetned ahhoz, hogy te eltudj kezdeni kereskedni.
Az előadóhölgy bicskanyitogató stílusa meg hagy kívánnivalót maga után.
Az előadásban résztvevők közül természetesen mindenki troll volt.
A videó elején hölgytrolljaink hollywoodi színészeket megszégyenítő szerepjátékba kezdtek, miszerint egyikük férje nem támogatja, hogy az évek alatt megspórolt pénzük erre legyen elherdálva.
Az előadónk rögtön megtalálta trollkollégánk gyengepontját, és erősködött, hogy egy hármas beszélgetésben nagyon szívesen elmagyarázza a nem létező férjnek, hogy miért éri meg befektetni ebbe az üzletbe.
Mindeközben a trollok másik fele az előadóművész hiányos informatikai tudását kihasználva átvették az uralmat a számítógépe felett, és innentől indul be igazán a dolog: önsajnáltatástól kezdve a rendőrségi feljelentésig semmiből nem volt hiány.
A trollok ezekben a pillanatokban annyira sírva röhögtek, hogy időnként muszáj volt felállni a gép elől és pár perc szünetet tartani.
Mielőtt valaki egy csepp empátiát is érezne a hölgy iránt, annak mondanám, hogy ő bűntudat nélkül húzza le bárkiről az utolsó centet is. Sajnos nem egy buta embert húznak le olykor milliós (!) tételekkel.
Ne feledjétek: 6. fejezet jövőhét szombaton!
trashvod.com/w/sCfti598Nnpki9xr4oggM9
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 21, 2021 13:08:01
x8)
Ásó27
(
x68)
Nov 21, 2021 13:08:16
x68)
Nagyon rég röhögtem ennyit, mint tegnap, amikor végignéztem az első öt részt! Nagy köszönet érte, meg persze a keresztes hadjáratért is!
Mifaaaaaaaaaaaan
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 21, 2021 13:10:30
x13)
Imre Ritán jót röhögtem már az elején :D
Pikturiensz
(
x7)
Nov 21, 2021 13:36:02
x7)
Még a második rész kijövetele előtt volt velük egy összebeszélés, hogy kooperálnak egy-egy részben, de sajnos mégsem nem vállalták.
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 21, 2021 13:46:09
x8)
Most nézem a videót, hogy volt remote resktopotok hozzájuk? Be volt kapcsolva 1234 jelszóval vagy mi? :DDD
Nem tudom ennek a Ruff-nak az előélete, de amúgy kivételesen amit a videóban hallottam a legkorrektebb MLM-es szöveg volt, ennél csak rosszabbakat hallottam. Azt a Szatócs Kornéliát kellett volna megbaszni rendesen, mert az egy igazi görény volt a rádumálással.
ascites
(
x57)
Nov 21, 2021 13:54:06
x57)
Hogy aludtál púpos?
Az utolsó nap, aztán mindennek vége, jön a recskabarlang magánya és a szemétben vágott ösvényeken való csoszogás.
Szerinted hány napig fog menni a melócsá? Mik a terveid, mi lesz, ha kibasznak? :D
Az utolsó nap, aztán mindennek vége, jön a recskabarlang magánya és a szemétben vágott ösvényeken való csoszogás.
Szerinted hány napig fog menni a melócsá? Mik a terveid, mi lesz, ha kibasznak? :D
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 21, 2021 13:55:22
x21)
Matematikailag most reális esély van arra, hogy Endre végleg kapitulál.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ásó27
(
x68)
Nov 21, 2021 13:57:56
x68)
Estére megint várható Endrétől egy kis szánalmas prolihergelés, nincs kovid, rittenhouse stb., mert bizony addigra már nem csak kopogtatni fog Depi Dezső.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 21, 2021 14:01:29
x21)
Majd a két kolduskirálynő liveja alatt fog nyomulni ma este, figyeljétek meg. :D (már ha nem kerültek tegnap este előzetesbe a szokásos cirkusz miatt)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Faszaság van
(
x2)
Nov 21, 2021 14:08:56
x2)
Milyen volt a vasárnapi Raviolis lakoma? :D
Éppen tikka-massala csirkét főzünk, aztán pedig alaszkai tőkehalfilèt. A nemzetközi menü kapcsán pont eszembe is jutott, h ez az igénytelen recskás állat barangolhatot akárhol Európában, mindig mindenhol csak mekit meg más junkfoodot tömött a mutáns jávorszavas fejébe, még a flokk miatt sem erőltette meg magát a naty utyaszó flokker. Örök kivétel persze az 50 ezres hal a szájban epizód. Igénytelen és ostoba sodiasodi, piszony!
Pikturiensz
(
x7)
Nov 21, 2021 14:29:38
x7)
Általában ilyenkor küldünk requestet, hogy irányíthassuk a gépét, amit egy kis motiválással el is fogadnak, mert minimális angol és informatikai tudásuk sincsen.
Kornélia viszont egy közülünk való troll, akivel megvolt beszélve, hogy az Illyés Barbara nevezetű szintén trollal karöltve találjanak ki egy valós szituációt, hogy erre hogy reagál majd az előadó.
Ásó27
(
x68)
Nov 21, 2021 14:46:13
x68)
Ma este is dönert fog zabálni a nívós pizza kebabból
Mifaaaaaaaaaaaan
Faszaság van
(
x2)
Nov 21, 2021 14:52:47
x2)
Mondjuk én vagyok a hülye, h a kaja-dolgokon lepődök meg, amikor mindig aljadék hostelekben szállt meg. Voltak vagy 16-an egy szobában, az egész emeleten kettő wc meg egy zuhanyzó, így szállt meg a millió fütyis sztájpogjamoszó. Bár ő tuti élvezte, csomó vadidegen faszát kukkolhatta meg, miközben a takaró alatt próbált életet lehelni a döglött pitonba...
ascites
(
x57)
Nov 21, 2021 15:03:47
x57)
Majd a két kolduskirálynő liveja alatt fog nyomulni ma este, figyeljétek meg. :D (már ha nem kerültek tegnap este előzetesbe a szokásos cirkusz miatt)
Közben pedig szorgalmasan tölti az autiexcelt, hátha megtalálja a shiker titkát. Már egy csomó hasznos dolgot feljegyzett és megvalósítás sem maradt el:
- utcai üvöltözés - pipa
- új kameraállások (hascsúcs közeli, zseb, illetve a hátizsákon található titkos rekesz) - pipa
- mutogatások, szófordulatok - pipa
- publikus helyen liveban hugyozás - pipa
- kapucniba csomagolt, madárlátta vekni - pipa
De egyelőre a legfontosabb elemeket (szokás szerint) nem sikerült azonosítania, úgyhogy gyagyás, hadd segítsek egy kicsit:
- vérző picsaszáj: must have, nem is értem hogy gondoltad, hogy kimarad. Fejeld le az üvegasztalt, fhosni fogja!
- földön fetrengés: állapotosan nem tanácsos inni, de ha már úgyis csinálod, közvetítsd, ahogy elcsúszol egy szaros bugyogón vagy a fájdalomtól eldobod magad, mikor rátaposol egy iránybillentyűre. Fröcsögjön a kenguruzsebben gyűjtögetett nyirokfolyadék!
- rendőrökkel üvöltözés: Mercinek nagyobb töke van, mint neked, gyáva szar. Hát mire kapja a tranyó a donéseket? Megmondja a rendőrnek is, ha hülye!
- szerezz be egy nálad gyengébbet és üsd, rúgd, alázd meg: ugyan csak egy plüssfigura gyengébb nálad, de abból kapni embernagyságút is. Már megint épp azon spórolsz, ami elválaszt a shikertől. Lássuk, milyen szellemes dolgokkal tudod oltani! Multifunkciós, a téged kielégítő cicabújásra is tökéletesen alkalmas.
- több egészalakos felvétel a recskabunkerből: a trafó rendszeresen egész alakos táncokat produkál, neked meg annyi erőd sincs, hogy kiemeljed a hasvízkórodat a gaymerszékből, csak a sáskakezeiddel csapkodsz tánc gyanánt. Egy kis energiabefektetéssel becsüld már meg a nézőidet! Nem mindenkinek van ám ilyen szép kerek púpja, tessék mutogatni!
Ezek mind benti liveokban kivitelezhető dolgok, ha már 0-24 a bunkerben kell rohadnod holnaptól :D
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Nov 21, 2021 15:07:44
x7)
"Miért szaros itt mihnden????" Erre jó a recskaputri, még a csövik is összeszarják.
A jó portás csak baszik!
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Nov 21, 2021 15:09:56
x2)
Örök kivétel persze az 50 ezres hal a szájban epizód. Igénytelen és ostoba sodiasodi, piszony!
Most megint megnéztem ezt a klasszikust, és még mindig elképesztően kínosan érzem magam attól, ahogy a két proli ájuldozik a parasztvakító haltrancsírozáson. "Aztamindenit! Jézusom!":DD Bár a kedvencem továbbra is az a jelenet, amikor az elején Endre a (vélhetően) minőségi szeszesitalt egy hajtásra lenyomja, mint egy igazi szar, alkesz proli.
Tyodika
Nov 21, 2021 15:12:04
Metencés X6-os nincs?
Nov 21, 2021 15:12:04
broni
(
x45)
Nov 21, 2021 15:33:49
x45)
hejjj, olyat szartak a cigánycsajok a szentrltvíztartóbsa!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Nov 21, 2021 15:34:23
x45)
Metencés X6-os nincs?
én veszek neked szépfiú.ha kedves leszel))))))))))))))))))
broni
(
x45)
Nov 21, 2021 15:41:00
x45)
kigyultak a karácsonyi fények
ürül a dögkút.
ürül a dögkút.
broni
(
x45)
Nov 21, 2021 15:43:08
x45)
Délutáni zeneajánló
Nov 21, 2021 15:54:18
Ez lassan 40 éve volt basszus! Mit kell ahhoz inni, hogy felébredve egy ilyen koncerten találja magát az ember?
www.youtube.com/watch?v=7vP2hFFV57E
www.youtube.com/watch?v=7vP2hFFV57E
Nov 21, 2021 15:54:18
-
Nov 21, 2021 15:56:16
youtu.be/CxodRKl5fLI
trollok a borítón)))))))))))))))))))))excelbe, kaszparov!!!!!!!!!!!!!!!
trollok a borítón)))))))))))))))))))))excelbe, kaszparov!!!!!!!!!!!!!!!
Bobby Fischer találóbb lett volna.
Nov 21, 2021 15:56:16
broni
(
x45)
Nov 21, 2021 15:57:34
x45)
Ez lassan 40 éve volt basszus! Mit kell ahhoz inni, hogy felébredve egy ilyen koncerten találja magát az ember?
youtube.com/watch?v=7vP2hFFV57E
youtube.com/watch?v=7vP2hFFV57E
szigeten is jáccoták, bár nem 40 éve, utolsó track, volt tombolás))))))))))))))))))de részeg voltam
Faszaság van
(
x2)
Nov 21, 2021 15:59:13
x2)
Faszaság vanÖrök kivétel persze az 50 ezres hal a szájban epizód. Igénytelen és ostoba sodiasodi, piszony!
Am az egész zech volt 50 rugó, vagy csak a hal? Ha az előbbi, akkor az a bizonyos 50 ezres hal úgy volt 50 ezres hal, hogy jó pár tömény is megdobta a végső verdiktet. Persze ebbe a végtelenül ostoba sodiasodi nem gondolt bele, de minek is, hiszen akkoriban ő még egy igazi Csekonits báró volt. Szerencsére mára maradtak az alsópolcos sörök, és a zsírosdeszka. Rend van, na!
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Lemerném fogadni hogy a gyagyás folyamat kipécéz magának valami random gyereket vagy twinkboyt akit állandóan követ és folyamat úgy helyezkedik el a fürdőben hogy folyton a kiszemelt áldozat látóterében legyen. Ezért fárad el ez a szarházi