aha, akkor ez a "bebetonoztatok" komment volt?:))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Annyi történt, hogy kirúgtak, de fizetik az 1 havi felmondási idődet, ami alatt nem kell bejárni. Nincs itt semmi jótétemény!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Nem vagyok munkanélküli.
Annyi történt.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
persze-persze, BETON, mint júniusban, amikor már ki voltál baszva.
* ásít *
Nyelvtanilag / jogilag nem. A munkaviszony a felmondási idő lejártáig tart. Január 1-től vagy munkanélküli, ugye?
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
múlt csütörtöki depi dezső akkor minek szólt? * ásít *
hazudj jobban gyagyás* ásít *
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Talán háromból is, de a lényeg, hogy miután ez számomra korábban elképzelhetetlen volt (a Groteszknél vagy Berlinben a DefShopnál megúsztam egy rövid beszélgetéssel), ezért a melóval kapcsolatos a dolgokat mostantól tényleg át kell gondolnom.
Szívem szerint azon lennék, hogy többet meséljek, de nem akarok egy harmadik / negyedik lehetőséget adni ugyanerre, ezért nem fogok.
Máris felvettek egy újabb balek céghez, vagy csak most okézta le a HR a végkielégítésed másik felét az ebconttól?
milyen háromból??? a rejsznél vége lett a shikeres projektnek, te mondtad.:)))
a bankba meg bebaszva mentél aláírni a szerződést, azért rúgtak ki. azt nehogy már a trollokra fogd, te alkoholista szardarab.
olvasd el legalåbb ketser ujra amit idehånytål te fasz! egyertelmuen låtszik, hogy negy mondaton belul, ketszer ellentmondasz magadnak. vesztes vagy ennyike.
Teljesen mindegy Gyagyás. Mivel a szakmádhoz nem értő ostoba kókler vagy, mindenhonnan ki fognak baszni előbb-utóbb.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
99%-ig biztos vagyok benne, hogy ott is miattatok állt a bál.
Csak ugyanúgy nem árulták el, ahogy a Screencode-nál sem.
az nem volt igaz azt csak a streamben mint szinjåtekot csinålta.
Te megint hazudsz. Nem hiszem el bazmeg, te megint folyamatosan hazudsz.
A Defshopot ugyanis sikeresen eltitkoltad. A kirúgásod után hetekkel beírtad valamelyik social media accountodra, csak innen jöttünk rá. Előtte még csak tipp szintjén sem hangzott el.
Nem kaphattál semmiféle felkérdezést a trollok miatt. Bárányhimlős lettél, ránéztek a kódodra, és kirúgtak, saját bevallásod szerint is.
Hazug sodi a sodi.
dehát te írtad, hogy a rejsztől azért jöttél el, mert vége lett egy shikeres projektnek. most akkor megint hazudtál? (a kérdés persze költői, mivel mindig hazudsz)
Legszívesebben elújságolnám mindenkinek, mi van, de nem fogom. A melóval kapcsolatos kérdéseket mostantól elvágjuk.
A Defshopot ugyanis sikeresen eltitkoltad. A kirúgásod után hetekkel beírtad valamelyik social media accountodra, csak innen jöttünk rá. Előtte még csak tipp szintjén sem hangzott el.
Idióta. Azt már évek óta tudtátok, a futóversenyes fényképek alapján.
Azt tudod, hogy azonnal ki fognak rúgni, ahogy rátesznek egy valódi projectre, nem?
Miért? A legnagyobb büntetés az lenne neked ha magadra hagynánk elsüllyedni az érdektelenségben, az a mázlid hogy szórakoztató ahogy időről időre lábon lövöd magad. De ne legyen felőle kétséged, a trolljaid nélkül egy tehetségtelen szürke hozzáértés nélküli naplopó kókler vagy, semmi más.
Az az espresto AG volt, te fogyatékos, nem a defshop. A defshopból a bárányhimlő miatt rúgtak ki, nem emlékszel?
Annyi helyről kirúgtak már, hogy nem is tudod követni!
öt perce irtad, hogy nem szilveszterkor hanem meg ma meselsz, te beteg vagy:-)))
Nyelvtanilag még állományban vagy.
De amúgy gyagyás, attól még, hogy egy összegben kapod meg a pénzt, attól még anyagilag is hátrányba kerültél. :D Ha el is hiszem a 18 napos átfedést a két munkaviszonyod között, akkor is csak az volt az ajándék, de már nyoma sincs, mert szórtad hülyeségekre szokás szerint :D
Hetyetye-hetyetye, a sodi mindig hazudik.
hát azért hetyetye
Turbó Titán vagy Titán, Defshop vagy Seggpreszró :) Folyton iszol, meglesz ennek a böjtje.
lolbazmeg, a fútóverseny a seggpresztónál volt. te tényleg elittad az agyadat. durva mennyire leépültél.
Nyugalom. Megoldom. :)
= Nem fogom, mert olyan pert akasztanak a nyakamba, hogy beszarok.
A szabad fatászpika :D
Azt állítja, hogy felvették egy újabb munkahelyre.
Megjegyzés: Nem biztos, hogy igazat mond, valamint erre az elméletre az ebconttól való kirúgásával szemben most nincs tárgyi bizonyíték, csak a sneco-pszichológiai ismereteink alapján követeztethetünk, de az alany további kikérdezésekor vegyük figyelembe ezt a lehetőséget is.
Vagy mert ismételten lógáson fogtak, parazita.
Szóval működik a vonzás törvénye? Az megfordult már a vekni fejedben hogy miért történik veled mindez? Rájöttem hogy azért, mert egy hazug, pedofil bűnöző korcs vagy?
90 :(
akkor nem fogsz örülni a vödör barbiszarnak amit neked vettem. elküldöm inkább texnek.
nem mán báttya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sun dik!!!!!!!!!!!!!
Annyit azért még megtudhatnánk, hogy a linkek már kattinthatoak-e?
:-DD
múlt hónapot alapból minuszra hozta ki, hahó! tibcédeszék, a fűtésszámla, a goldánál őrizgetett 1000 euróról ment itt a hetyetye. kurvára minuszban van a másfélmió fütyivel is asodi. el nem hiszem h a pulykapénzzel már januárban nem számol ez a balfasz :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
nehogy még a végén a kódján is meglátszódjon. ja várjunk, ő dolgozni nem szokott :DDD
itt vannak a barátai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ki vele Gyagyas, ugyis csak a kommenthaverok maradtak neked!
Mar a markcicadnak es tibcedesznek sem kellesz!
Az még véletlenül sem fordult meg a fejedben, hogy nemértesz hozzá? Legalább magadnak ne hazudj.
Egy órával ezelőttig valami ilyesmi volt.
Azóta azt állítja, hogy nagyon komoly örömhír érte. Tekintve hogy a lelépési pénzt már elköltötte fejben, szerintem azt állítja, hogy máris felvették valahova.
De persze hazudhat is, hogy ne legyen tényfeltárás a HR cégeknél.
Meg az is lehet, hogy csak most kapta meg a pecsétet a lelépési pénzére, és valamiért ennek nagyon örül (pl. mert esetleg egy-két napig egyre bizonytalanabb volt ennek a sorsa, és már komolyan félt, hogy nem kapja meg).
Csak egy kérdés pedofil: Ha erkölcsileg feddhetetlen kiváló IT szakember lennél, akkor hogyan rúgatnának ki a trollok?
A trollok a valóságot képviselik, aminek te a rád kedvezőtlen részeit elhallgatod a munkáltatóid elől. Itt te vagy az élősködő féreg, akitől a jó szándékú trollok megvédik a balfaszabb cégeket, akiket át tudsz baszni.
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Hazudik, természetesen.
Az a baj, hogy ahhoz úgy kellene hogy kibasszák, hogy a púpja szikrát vet a flaszteron, utána pedig SEHOVA ne vegyék fel. Lehet, hogy bekerült a "vérkeringésbe", most már az autiköddel vegyítve kibaszhatják bárhonnan, ha ő benne az a tudat él, hogy ő jó pjogjamoszó, csak "elment a nagy ütyfél" akkor úgy is azzal fogja etetni az aktuális céget, hogy ő aztán mindent megtett és ugye a masnizós képességei is a helyén vannak.
Ingatkanügyek
csak a rejsz fonatkozásában 3 variáció él a fejében:
1. ő csak egy projektre ment oda, amely shikeresen lezáródott, és aztán a megegyezés szerint lett vége a munkaviszonyának
2. elment a nagy ügyfél, és emiatt nem tudták a továbbiakban foglalkoztatni
3. a trollok miatt rúgták ki
sneci egy olyan beteges hazudozó, aki nem csak a trolloknak és az egész világnak hazudozik, de saját magának is. a fenti 3 variációt annak megfelelően váltogatja, hogy éppen kit kell vele átbaszni.
nagyon egyszerű. olyan hazugságot kellett kitalálni, ami illeszkedik ahhoz, hogy a trollok trollkodtak a cégnél, mert a cégtől visszajelzés jött a trollokhoz. el kellett hitetni, hogy valamit elértünk, de csak ennyit, és ebből aztán az lett volna az újabb hazugság, hogy tökéletesen helyt állt a sprintnél, és csak bebetonoztuk.
a dec. 31. csak sima időhúzás, hogy addig is csillapítsa a trollkodásokat, egy ígéret kellett, hogy majd lök nekünk valami csontot, amivel elleszünk.
egy a lényeg: minden szavát hazugságnak kell tekinteni.
Jó, a második kérdés hülyeség, mert addig tart a felmondási idő. De elég gyanús, hogy amint rájöttünk ma az igazságra (h van baszva a púpja), máris mesélne. Illetve fog is, mivel autista. Mintha nem is létezne már a szilveszteri határidő.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Nszksz. Nehéz már követni a sok hazudozást, pláne mióta a kiszervezésekről hetyetyézik. És mindjárt itt a januári vizsgaidőszak a tanszéken :(
azért hiszed ez, mert a diónyi agyad nem tudja felfogni, hogy átdarálod magad minden cégen linzben és egyszer elfogynak, akkor mihez kezdesz? márkiék hamar eltapsolják a milliókat egy gyors költöztetéssel, arról nem is beszélve, hogy 2-3 hónapos időközönkénti cégváltás viccesen néz ki a cvben és még válaszolni se tudnál, ha rákérdeznének
már írtam korábban is, ha újra költözöl, akkor legyen svájc, legyen egy kis humorérzéked :)
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Igen, az értékemből kétség kívül levontok.
Attól tart, hogy ha szilveszterig húzza az időt, akkor a trollok megszórják az álláshirdetéseket, mint múltkor. Most kitalál gyorsan valami kamut, hogy bebetonoztuk, sprint van, ticketek százai vannak, minden nagyon fasza, kétmillió fütyis fatászpika lett a fatászpika a trolloknak köszönhetően. Közben pedig izzadó homlokkal küldözgeti a CV-t minden elérhető állásportálon az összes Linz környéki gányoldának, hátha sikerül felvetetnie magát, mielőtt megkapják a "frissített" CV-t a trolloktól.
De nem annyit, mint te.
Mifaaaaaaaaaaaan
Marmint a trollok? Akik artalmatlanok?
Ez az uj örülhettek?
Idiota vagy, Gyagyas!
Bakker azért 10 hónap még Hamburgban is összejött nélkületek.
Úgyhogy de.
:D Ezt felpontozom.
Véletlenül sem az von le az értékedből, hogy ékezetes változónevekkel gányolsz, és olyan biztonsági rést hagysz a kódodban, ami potenciális GDPR-szabályszegés a cégednek, igaz? Hannes meg sem kapta a buzis meg a nácis magyarázókártyát, neki csak a szar kódodra hívták fel a figyelmét, onnan már mindent magától intézett.
Akkor miért nem takarodsz el a fórumról? Minden infót te osztasz meg magadról.
Mifaaaaaaaaaaaan
Szerző:
Hahó
(
x136)
Dec 01, 2021 15:13:42
Válasz
(12)
x136)
Válasz
(12)
meglátjuk, hogy évi 3-4 kirúgással a cv-ben meddig marad a "jót tettetek velem" érzés.
balek
(
x10)
Dec 01, 2021 15:13:50
x10)
Örülhetsz Sneci, legközelebb újra kirúgatunk.
:D
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
:D
Hahó
(
x136)
Dec 01, 2021 15:14:16
x136)
Nem. Az ellenkezője éppen.
aha, akkor ez a "bebetonoztatok" komment volt?:))
40_éves_junior
(
x6)
Dec 01, 2021 15:14:51
x6)
Azért árulkodó hogy a natyon jó pjogjamozót 50 jelentkezésből veszik fel egy helyre, most meg egy erősen közepes képességű 2-3 év tapasztalattal rendelkező ember napi 3 ajánlatot kap
random fejvadásztól/HR-estől. Ha csak egy közepes képességű Senior lennél gyagyás akkor elég lenne linkedinen statust update-elned hogy éppen szabad vagy és nagy valószínűséggel órákonbelül lenne meg az új melócsá. Csak hát mind tudjuk ogy még kóklernek is egy alja naplopó vagy.
random fejvadásztól/HR-estől. Ha csak egy közepes képességű Senior lennél gyagyás akkor elég lenne linkedinen statust update-elned hogy éppen szabad vagy és nagy valószínűséggel órákonbelül lenne meg az új melócsá. Csak hát mind tudjuk ogy még kóklernek is egy alja naplopó vagy.
Hahó
(
x136)
Dec 01, 2021 15:15:13
x136)
ja, ez az "eddig lehetett eljutni a hazudozással" komment volt.
Puha Slag
(
x7)
Dec 01, 2021 15:15:59
x7)
Na, megint csak jót tettetek velem.
Ez most már jóformán biztos.
:)
Na oké, lehet, hogy előbbre hozzuk a szilveszteri stream-et.
Vagy lehet, hogy a holnapi oltásra utazás közben fogok mesélni.
Még nem tudom, majd eldöntöm.
Az a helyet, hogy majdnem egymillió forint pluszhoz juttatatok engem idén a trollkodásokkal, ahelyett, hogy anyagi kárt okoztatok volna. (Lelkit viszont okoztatok, amit ez alig korrigál, de részben valamennyire mégis.)
Lehet, hogy már a mai stream-ben is mesélek.
Az a helyet, hogy majdnem egymillió forint pluszhoz juttatatok engem idén a trollkodásokkal, ahelyett, hogy anyagi kárt okoztatok volna. (Lelkit viszont okoztatok, amit ez alig korrigál, de részben valamennyire mégis.)
Annyi történt, hogy kirúgtak, de fizetik az 1 havi felmondási idődet, ami alatt nem kell bejárni. Nincs itt semmi jótétemény!
sodika
Dec 01, 2021 15:16:52
Nem vagyok munkanélküli.
Annyi történt.
Dec 01, 2021 15:16:52
Hahó
(
x136)
Dec 01, 2021 15:17:03
x136)
sneci, idén 2 melócsából is a trollok rúgattak ki? mit szólsz az érdekérvényesítő képességünkhöz?
Hahó
(
x136)
Dec 01, 2021 15:18:06
x136)
Nem vagyok munkanélküli.
Annyi történt.
Annyi történt.
persze-persze, BETON, mint júniusban, amikor már ki voltál baszva.
* ásít *
Puha Slag
(
x7)
Dec 01, 2021 15:20:58
x7)
Nem vagyok munkanélküli.
Annyi történt.
Annyi történt.
Nyelvtanilag / jogilag nem. A munkaviszony a felmondási idő lejártáig tart. Január 1-től vagy munkanélküli, ugye?
trolléga
(
x30)
Dec 01, 2021 15:21:22
x30)
múlt csütörtöki depi dezső akkor minek szólt? * ásít *
hazudj jobban gyagyás* ásít *
Hahó
(
x136)
Dec 01, 2021 15:22:12
x136)
a masni nélküli cv-k küldésekor megy egy kísérőlevél is, hogy "ez a kókler fog jelentkezni a cégüknél, a saját érdekükben tegyék meg, hogy felhívják az előző munkáltatóit, és szóban kérnek értékelést"? szerintem hasznos lenne.
sodika
Dec 01, 2021 15:22:23
sneci, idén 2 melócsából is a trollok rúgattak ki? mit szólsz az érdekérvényesítő képességünkhöz?
Talán háromból is, de a lényeg, hogy miután ez számomra korábban elképzelhetetlen volt (a Groteszknél vagy Berlinben a DefShopnál megúsztam egy rövid beszélgetéssel), ezért a melóval kapcsolatos a dolgokat mostantól tényleg át kell gondolnom.
Szívem szerint azon lennék, hogy többet meséljek, de nem akarok egy harmadik / negyedik lehetőséget adni ugyanerre, ezért nem fogok.
Dec 01, 2021 15:22:23
-
Dec 01, 2021 15:22:25
Máris felvettek egy újabb balek céghez, vagy csak most okézta le a HR a végkielégítésed másik felét az ebconttól?
Dec 01, 2021 15:22:25
Hahó
(
x136)
Dec 01, 2021 15:24:59
x136)
a bankba meg bebaszva mentél aláírni a szerződést, azért rúgtak ki. azt nehogy már a trollokra fogd, te alkoholista szardarab.
Örebro
(
x17)
Dec 01, 2021 15:25:09
x17)
olvasd el legalåbb ketser ujra amit idehånytål te fasz! egyertelmuen låtszik, hogy negy mondaton belul, ketszer ellentmondasz magadnak. vesztes vagy ennyike.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 01, 2021 15:25:21
x13)
Teljesen mindegy Gyagyás. Mivel a szakmádhoz nem értő ostoba kókler vagy, mindenhonnan ki fognak baszni előbb-utóbb.
sodika
Dec 01, 2021 15:26:03
Dec 01, 2021 15:26:03
Hahó
(
x136)
Dec 01, 2021 15:26:12
x136)
mesélj, a mostani kirúgásod miatt kikkel bővült a halállista? :)
Örebro
(
x17)
Dec 01, 2021 15:26:19
x17)
az nem volt igaz azt csak a streamben mint szinjåtekot csinålta.
Másik troll
Dec 01, 2021 15:26:58
Te megint hazudsz. Nem hiszem el bazmeg, te megint folyamatosan hazudsz.
Nem kaphattál semmiféle felkérdezést a trollok miatt. Bárányhimlős lettél, ránéztek a kódodra, és kirúgtak, saját bevallásod szerint is.
Hazug sodi a sodi.
Dec 01, 2021 15:26:58
Hahó
(
x136)
Dec 01, 2021 15:27:19
x136)
dehát te írtad, hogy a rejsztől azért jöttél el, mert vége lett egy shikeres projektnek. most akkor megint hazudtál? (a kérdés persze költői, mivel mindig hazudsz)
sodika
Dec 01, 2021 15:27:38
Legszívesebben elújságolnám mindenkinek, mi van, de nem fogom. A melóval kapcsolatos kérdéseket mostantól elvágjuk.
Dec 01, 2021 15:27:38
Örebro
(
x17)
Dec 01, 2021 15:28:03
x17)
minden ami nem igaz, tehåt ahol hazudsz az egy szinjåtek, de hiszen akkor neked az elet egy våndorszinhåz pöcsfej!
sodika
Dec 01, 2021 15:28:15
Dec 01, 2021 15:28:15
-
Dec 01, 2021 15:28:18
Azt tudod, hogy azonnal ki fognak rúgni, ahogy rátesznek egy valódi projectre, nem?
Dec 01, 2021 15:28:18
40_éves_junior
(
x6)
Dec 01, 2021 15:28:41
x6)
Miért? A legnagyobb büntetés az lenne neked ha magadra hagynánk elsüllyedni az érdektelenségben, az a mázlid hogy szórakoztató ahogy időről időre lábon lövöd magad. De ne legyen felőle kétséged, a trolljaid nélkül egy tehetségtelen szürke hozzáértés nélküli naplopó kókler vagy, semmi más.
-
Dec 01, 2021 15:29:00
Az az espresto AG volt, te fogyatékos, nem a defshop. A defshopból a bárányhimlő miatt rúgtak ki, nem emlékszel?
Dec 01, 2021 15:29:00
Örebro
(
x17)
Dec 01, 2021 15:29:30
x17)
öt perce irtad, hogy nem szilveszterkor hanem meg ma meselsz, te beteg vagy:-)))
ascites
(
x57)
Dec 01, 2021 15:29:43
x57)
Nem vagyok munkanélküli.
Annyi történt.
Annyi történt.
Nyelvtanilag még állományban vagy.
De amúgy gyagyás, attól még, hogy egy összegben kapod meg a pénzt, attól még anyagilag is hátrányba kerültél. :D Ha el is hiszem a 18 napos átfedést a két munkaviszonyod között, akkor is csak az volt az ajándék, de már nyoma sincs, mert szórtad hülyeségekre szokás szerint :D
Schwezoff Dávid
(
x6)
Dec 01, 2021 15:31:06
x6)
Hetyetye-hetyetye, a sodi mindig hazudik.
ascites
(
x57)
Dec 01, 2021 15:31:10
x57)
Turbó Titán vagy Titán, Defshop vagy Seggpreszró :) Folyton iszol, meglesz ennek a böjtje.
Hahó
(
x136)
Dec 01, 2021 15:31:36
x136)
lolbazmeg, a fútóverseny a seggpresztónál volt. te tényleg elittad az agyadat. durva mennyire leépültél.
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 01, 2021 15:33:14
x7)
Endre, holnap indul a sprint, hahó! Még meg kell oldanod a feladatokat, nincs vége a játéknak, továbbra is szoros emberfogás van.
hehe
sodika
Dec 01, 2021 15:33:42
Endre, holnap indul a sprint, hahó! Még meg kell oldanod a feladatokat, nincs vége a játéknak, továbbra is szoros emberfogás van.
Dec 01, 2021 15:33:42
ascites
(
x57)
Dec 01, 2021 15:34:36
x57)
= Nem fogom, mert olyan pert akasztanak a nyakamba, hogy beszarok.
A szabad fatászpika :D
Hahó
(
x136)
Dec 01, 2021 15:35:29
x136)
mit mondtak a legutóbbi, mostani kirúgásnál, miért küldenek el? azért, mert a trollok elmondták rólad az igazat, vagy mert szarul dolgozol?
Sodi-magyar translate
Dec 01, 2021 15:36:20
Azt állítja, hogy felvették egy újabb munkahelyre.
Megjegyzés: Nem biztos, hogy igazat mond, valamint erre az elméletre az ebconttól való kirúgásával szemben most nincs tárgyi bizonyíték, csak a sneco-pszichológiai ismereteink alapján követeztethetünk, de az alany további kikérdezésekor vegyük figyelembe ezt a lehetőséget is.
Dec 01, 2021 15:36:20
ascites
(
x57)
Dec 01, 2021 15:36:36
x57)
mit mondtak a legutóbbi, mostani kirúgásnál, miért küldenek el? azért, mert a trollok elmondták rólad az igazat, vagy mert szarul dolgozol?
Vagy mert ismételten lógáson fogtak, parazita.
Hahó
(
x136)
Dec 01, 2021 15:38:25
x136)
sneci, bármit is hetyetyéznél most már a melócsáról, egy szavadat sem hisszük el. teljesen felesleges akár szilveszterkor akár most melócsáról flokkolni. a trollok így is, úgy is megtalálják a melócsákat, és kirúgatnak. ezen te már hazudozással nem fogsz tudni változtatni, és amúgy is rettenetesen buta vagy hozzá.
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Dec 01, 2021 15:39:23
x2)
Itt egyedül te nem vagy nyugodt, sneci!
kikmakukk!?
wannabe snecológus
Dec 01, 2021 15:40:44
Szóval működik a vonzás törvénye? Az megfordult már a vekni fejedben hogy miért történik veled mindez? Rájöttem hogy azért, mert egy hazug, pedofil bűnöző korcs vagy?
Dec 01, 2021 15:40:44
broni
(
x45)
Dec 01, 2021 15:41:53
x45)
legjobb kar. ajándék egy nagy csomag májkrém!!!!!!!!!!!!!!
ceglédről!!!!!!!!!!!!!!!44
broni
(
x45)
Dec 01, 2021 15:42:25
x45)
nem tudja valaki, hány látogató vagyon????????????))))))))))
Edolf Tihler
Dec 01, 2021 15:42:56
nem tudja valaki, hány látogató vagyon????????????))))))))))
90 :(
Dec 01, 2021 15:42:56
Ásó27
(
x68)
Dec 01, 2021 15:43:50
x68)
Minél többet keresel, annál szarabbul élsz, ha tehetném, adnék neked egy 10 milliós állást, csak hogy lássam, hogy hogy pusztítod el magad :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Dec 01, 2021 15:44:15
x136)
legjobb kar. ajándék egy nagy csomag májkrém!!!!!!!!!!!!!!
akkor nem fogsz örülni a vödör barbiszarnak amit neked vettem. elküldöm inkább texnek.
broni
(
x45)
Dec 01, 2021 15:44:24
x45)
már(((((((((((((((((((((((
broni
(
x45)
Dec 01, 2021 15:44:52
x45)
nem mán báttya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sun dik!!!!!!!!!!!!!
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 01, 2021 15:45:41
x8)
A melóval kapcsolatos kérdéseket mostantól elvágjuk.
Annyit azért még megtudhatnánk, hogy a linkek már kattinthatoak-e?
:-DD
Hahó
(
x136)
Dec 01, 2021 15:48:23
x136)
megint felfelé buktál, pikdata szájentiszt?
trolléga
(
x30)
Dec 01, 2021 15:49:40
x30)
akkor is csak az volt az ajándék, de már nyoma sincs, mert szórtad hülyeségekre szokás szerint :D
múlt hónapot alapból minuszra hozta ki, hahó! tibcédeszék, a fűtésszámla, a goldánál őrizgetett 1000 euróról ment itt a hetyetye. kurvára minuszban van a másfélmió fütyivel is asodi. el nem hiszem h a pulykapénzzel már januárban nem számol ez a balfasz :DD
ascites
(
x57)
Dec 01, 2021 15:50:47
x57)
Amúgy gyagyás, ha véletlenül kaptál volna máris egy új állást és még decemberben kell kezdened, akkor szükség van a munkádra. Nem csak, hogy nyugis betanulószakaszod nem lesz, de azonnal ki fog jönni az is, hogy nem értesz semmihez. Repülni fogsz még idén. Szóval titkon remélem, hogy felvettek valahova :D
trolléga
(
x30)
Dec 01, 2021 15:53:20
x30)
nehogy még a végén a kódján is meglátszódjon. ja várjunk, ő dolgozni nem szokott :DDD
Ásó27
(
x68)
Dec 01, 2021 15:54:34
x68)
Ha 4 helyről kirúgattak szerinted a trollok, akkor miért írsz a fórumra még mindig?
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Dec 01, 2021 15:55:17
x45)
rBali
(
x24)
Dec 01, 2021 15:55:35
x24)
A faszt nyugtatgatsz Endre, most gyújtottam rá a méregdrága svéd imperial stoutomra annak lezárásaképp, hogy a melócsát erre az évre már takarékláng szintjén sem kell kb csinálnom, mert jön a jól megérdemelt pihi.
Te szorongsz meg üvöltözöl a patkányfészkedben, fadászbika. Nyugodj le a picsába.
Elképesztő, hogy újra és újra elköveted a hibáidat, aztán persze szabadkozol, hogy MOSTANTÓL így meg úgy.
Ahogy már többször elmondtam/tuk, a következő melócsádat is el fogjuk tőled venni az ostobaságod miatt, mert nem bírsz eltűnni az internetről. Ez lesz a végzeted púpos, és saját magad szállítod a kötelet amit mi jó erősen meghúzunk a sikalmós angolna nyakadon. Ezt jól vésd az eszedbe.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Te szorongsz meg üvöltözöl a patkányfészkedben, fadászbika. Nyugodj le a picsába.
Elképesztő, hogy újra és újra elköveted a hibáidat, aztán persze szabadkozol, hogy MOSTANTÓL így meg úgy.
Ahogy már többször elmondtam/tuk, a következő melócsádat is el fogjuk tőled venni az ostobaságod miatt, mert nem bírsz eltűnni az internetről. Ez lesz a végzeted púpos, és saját magad szállítod a kötelet amit mi jó erősen meghúzunk a sikalmós angolna nyakadon. Ezt jól vésd az eszedbe.
broni
(
x45)
Dec 01, 2021 15:56:02
x45)
Ha 4 helyről kirúgattak szerinted a trollok, akkor miért írsz a fórumra még mindig?
itt vannak a barátai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erkelyszimulator
(
x2)
Dec 01, 2021 15:56:54
x2)
Ki vele Gyagyas, ugyis csak a kommenthaverok maradtak neked!
Mar a markcicadnak es tibcedesznek sem kellesz!
SyntaxError
(
x24)
Dec 01, 2021 15:57:48
x24)
Máris kiszivárgott az autista szörnyeteg következő állásinterjújáról egy kép:
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
broni
(
x45)
Dec 01, 2021 15:58:08
x45)
telex.hu/kulfold/2021/12/01/megeroszakolas-eroszak-alice-sebold-irono
beraknám a st. quentinbe, a nemi erőszakolók közé a szar luvnyát!!!!!!!!!!!!
beraknám a st. quentinbe, a nemi erőszakolók közé a szar luvnyát!!!!!!!!!!!!
sarokülőgarnitúra
Dec 01, 2021 15:59:39
Az még véletlenül sem fordult meg a fejedben, hogy nemértesz hozzá? Legalább magadnak ne hazudj.
Dec 01, 2021 15:59:39
SyntaxError
(
x24)
Dec 01, 2021 16:03:25
x24)
Hennes úr nem feltétlenül nem volt beépített troll.
Sőt, Sodi, vannak olyan troll cégek, akik direkt azért vesznek fel, hogy aztán kibasszanak. Ez még nem esett le???
Az 1 napos munkaviszonyos bank is ilyen volt, hahó.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Sőt, Sodi, vannak olyan troll cégek, akik direkt azért vesznek fel, hogy aztán kibasszanak. Ez még nem esett le???
Az 1 napos munkaviszonyos bank is ilyen volt, hahó.
Hahó
(
x136)
Dec 01, 2021 16:06:26
x136)
Idejött egy számlakivonattal bizonygatni, hogy van melócsája, aztán kénytelen volt elismerni, hogy a trollok megint kirúgatták.
Ekkora idiótát bazmeg.:))
Ekkora idiótát bazmeg.:))
broni
(
x45)
Dec 01, 2021 16:08:59
x45)
a máv 1 napra vesz fel csak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 01, 2021 16:09:03
x37)
A legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy múlt héten kirúgták, de a hathetes felmondási idővel december 31-ig állományban marad. Munkát már nem kell végeznie, visszaadatták vele a céges MBP-t, úgyhogy most lógatja a lábát és böngészi az állásportálokat. Minden más csak a szokásos hazudozás. Könyörgöm, legutóbb sprintekről meg ticketekről kamuzott, miközben már a lelépési papírjait írták neki a cégnél.
Ásó27
(
x68)
Dec 01, 2021 16:11:30
x68)
Az elmúlt 10 évben a trollok mind Linzbe költöztek, és hatalmi pozíciókat foglaltak el az IT területén. Márkot lefizettük, hogy csábítson el ide. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollok harca
(
x5)
Dec 01, 2021 16:12:04
x5)
se pulyka se pénz.
Miskolci alvósejt
Másik troll
Dec 01, 2021 16:12:28
Minden más csak a szokásos hazudozás. Könyörgöm, legutóbb sprintekről meg ticketekről kamuzott, miközben már a lelépési papírjait írták neki a cégnél.
Azóta azt állítja, hogy nagyon komoly örömhír érte. Tekintve hogy a lelépési pénzt már elköltötte fejben, szerintem azt állítja, hogy máris felvették valahova.
Meg az is lehet, hogy csak most kapta meg a pecsétet a lelépési pénzére, és valamiért ennek nagyon örül (pl. mert esetleg egy-két napig egyre bizonytalanabb volt ennek a sorsa, és már komolyan félt, hogy nem kapja meg).
Dec 01, 2021 16:12:28
gobesug
(
x30)
Dec 01, 2021 16:14:47
x30)
endre innál egy jau sört mi? innál mi? hát neked nem lehet mert csak szemétre van pénzed te csóró csöves
Nemfatyle
(
x7)
Dec 01, 2021 16:16:05
x7)
Csak egy kérdés pedofil: Ha erkölcsileg feddhetetlen kiváló IT szakember lennél, akkor hogyan rúgatnának ki a trollok?
A trollok a valóságot képviselik, aminek te a rád kedvezőtlen részeit elhallgatod a munkáltatóid elől. Itt te vagy az élősködő féreg, akitől a jó szándékú trollok megvédik a balfaszabb cégeket, akiket át tudsz baszni.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 01, 2021 16:17:19
x37)
Ja, és ahogy az általában szokásos a fejlett világban, nyilván kapott valamennyi lelépési pénzt, cserébe pedig aláírta a közös megegyezést. Mindenkinek így tisztább, így nincs lehetőség munkaügyi perre, nem kell megindokolni a kirúgását, stb, stb. Ezért mondja, hogy egymilliót kerestünk neki az évben a trollkodással. Bár egymillió Ft elég sovány két kirúgásért. Engem egyszer rúgtak ki, olyan 2011 körül, és akkor többet kaptam ennél.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 01, 2021 16:18:34
x37)
Hazudik, természetesen.
broni
(
x45)
Dec 01, 2021 16:18:39
x45)
Ennek vezetője, Bosnyák Zoltán Harc címmel hírhedten uszító lapot adott ki, melynek első száma 1944. május 20-án jelent meg,
nagyapámnak még most is jár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyapámnak még most is jár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ásó27
(
x68)
Dec 01, 2021 16:28:13
x68)
Baj van Endre, a héten nem volt még pedofil flokk
Mifaaaaaaaaaaaan
seymour schwartz
(
x6)
Dec 01, 2021 16:33:58
x6)
Az a baj, hogy ahhoz úgy kellene hogy kibasszák, hogy a púpja szikrát vet a flaszteron, utána pedig SEHOVA ne vegyék fel. Lehet, hogy bekerült a "vérkeringésbe", most már az autiköddel vegyítve kibaszhatják bárhonnan, ha ő benne az a tudat él, hogy ő jó pjogjamoszó, csak "elment a nagy ütyfél" akkor úgy is azzal fogja etetni az aktuális céget, hogy ő aztán mindent megtett és ugye a masnizós képességei is a helyén vannak.
Karib
(
x10)
Dec 01, 2021 16:38:43
x10)
Tehát múlt héten kirúgták. A gnóm azt a látszatot akarja kelteni, hogy még van munkája, hogy ne tegyünk keresztbe az álláskeresésnél. Ok.
- De miért hazudozik szorosabb felügyeletről és sprintről? Mondhatna akármi mást, például hogy "minden a legnagyobb rendben".
- Miért beszélt dec.31-ről úgy, hogy akkorra már nem lesz semmi köze a cégekhez?
- De miért hazudozik szorosabb felügyeletről és sprintről? Mondhatna akármi mást, például hogy "minden a legnagyobb rendben".
- Miért beszélt dec.31-ről úgy, hogy akkorra már nem lesz semmi köze a cégekhez?
Hahó
(
x136)
Dec 01, 2021 16:39:09
x136)
csak a rejsz fonatkozásában 3 variáció él a fejében:
1. ő csak egy projektre ment oda, amely shikeresen lezáródott, és aztán a megegyezés szerint lett vége a munkaviszonyának
2. elment a nagy ügyfél, és emiatt nem tudták a továbbiakban foglalkoztatni
3. a trollok miatt rúgták ki
sneci egy olyan beteges hazudozó, aki nem csak a trolloknak és az egész világnak hazudozik, de saját magának is. a fenti 3 variációt annak megfelelően váltogatja, hogy éppen kit kell vele átbaszni.
broni
(
x45)
Dec 01, 2021 16:42:10
x45)
én is alig köptem le az állomásfőnököt, nem tudom, miért rúgtak ki!!!!!!!!!!!!!!444
Hahó
(
x136)
Dec 01, 2021 16:44:13
x136)
Tehát múlt héten kirúgták. A gnóm azt a látszatot akarja kelteni, hogy még van munkája, hogy ne tegyünk keresztbe az álláskeresésnél. Ok.
nagyon egyszerű. olyan hazugságot kellett kitalálni, ami illeszkedik ahhoz, hogy a trollok trollkodtak a cégnél, mert a cégtől visszajelzés jött a trollokhoz. el kellett hitetni, hogy valamit elértünk, de csak ennyit, és ebből aztán az lett volna az újabb hazugság, hogy tökéletesen helyt állt a sprintnél, és csak bebetonoztuk.
a dec. 31. csak sima időhúzás, hogy addig is csillapítsa a trollkodásokat, egy ígéret kellett, hogy majd lök nekünk valami csontot, amivel elleszünk.
Ásó27
(
x68)
Dec 01, 2021 16:44:23
x68)
Mikor ellenőrzöd, hogy telepítettünk-e kamerát a zuhanyrózsádba?
Mifaaaaaaaaaaaan
Karib
(
x10)
Dec 01, 2021 16:44:40
x10)
Jó, a második kérdés hülyeség, mert addig tart a felmondási idő. De elég gyanús, hogy amint rájöttünk ma az igazságra (h van baszva a púpja), máris mesélne. Illetve fog is, mivel autista. Mintha nem is létezne már a szilveszteri határidő.
Karib
(
x10)
Dec 01, 2021 16:45:58
x10)
Nszksz. Nehéz már követni a sok hazudozást, pláne mióta a kiszervezésekről hetyetyézik. És mindjárt itt a januári vizsgaidőszak a tanszéken :(
Hahó
(
x136)
Dec 01, 2021 16:47:19
x136)
nem hiszem, hogy lett új munkahelye ilyen rövid idő alatt, vagy ha lett, akkor azt könnyű lesz megtalálni, mert valószínűleg még fenn van valahol a hirdetés.
kellene egy tanszéki excel, ahol gyűjtjük az álláshirdetéseket, cégeket.
kellene egy tanszéki excel, ahol gyűjtjük az álláshirdetéseket, cégeket.
nemet mondtak
(
x4)
Dec 01, 2021 16:48:36
x4)
Ez a kis faszszopó már tegnap is nagyon fel volt dobva, wl tudom képzelni, hogy volt egy interjúcska, ahol el tudta adni a kis betanult szerepét, és újabb áldozatot talált ez az élősködő féreg...
broni
(
x45)
Dec 01, 2021 16:50:08
x45)
legalább az ogre ütötte volna agyon.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 01, 2021 16:52:26
x37)
Akit egy éven belül 3-4 alkalommal rúgnak ki, az 100%, hogy nem lehet jó munkaerő. Erről nem kell vitát nyitni a balek korccsal. Nekünk tényleg már csak egy kávét kell kérnünk, és szürcsölgetni, ameddig kirúgatja saját magát a következő gányoldából is. Mostanra bebizonyosodott, hogy mindenféle külső beavatkozás nélkül is képes erre.
púpospúp
(
x2)
Dec 01, 2021 16:52:32
x2)
azért hiszed ez, mert a diónyi agyad nem tudja felfogni, hogy átdarálod magad minden cégen linzben és egyszer elfogynak, akkor mihez kezdesz? márkiék hamar eltapsolják a milliókat egy gyors költöztetéssel, arról nem is beszélve, hogy 2-3 hónapos időközönkénti cégváltás viccesen néz ki a cvben és még válaszolni se tudnál, ha rákérdeznének
már írtam korábban is, ha újra költözöl, akkor legyen svájc, legyen egy kis humorérzéked :)
broni
(
x45)
Dec 01, 2021 16:53:04
x45)
nagyon réfgen a pálya .hu fórumára nem írt innen senki????)))))))))egy-2 stílus ösmerős)))))))))))
púpospúp
(
x2)
Dec 01, 2021 16:54:03
x2)
arról nem is beszélve, hogy a kirúgások utáni lájfdéngör időszakok, a stresszes munkakeresés és a dadogós interjúid felbecsülhetetlen kárt okoznak neked
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
broni
(
x45)
Dec 01, 2021 16:54:14
x45)
már megszünt az oldal.
sodika
Dec 01, 2021 16:54:44
Akit egy éven belül 3-4 alkalommal rúgnak ki, az 100%, hogy nem lehet jó munkaerő.
Dec 01, 2021 16:54:44
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 01, 2021 16:55:33
x37)
Attól tart, hogy ha szilveszterig húzza az időt, akkor a trollok megszórják az álláshirdetéseket, mint múltkor. Most kitalál gyorsan valami kamut, hogy bebetonoztuk, sprint van, ticketek százai vannak, minden nagyon fasza, kétmillió fütyis fatászpika lett a fatászpika a trolloknak köszönhetően. Közben pedig izzadó homlokkal küldözgeti a CV-t minden elérhető állásportálon az összes Linz környéki gányoldának, hátha sikerül felvetetnie magát, mielőtt megkapják a "frissített" CV-t a trolloktól.
Ásó27
(
x68)
Dec 01, 2021 16:55:40
x68)
De nem annyit, mint te.
Erkelyszimulator
(
x2)
Dec 01, 2021 16:56:25
x2)
Marmint a trollok? Akik artalmatlanok?
Ez az uj örülhettek?
Idiota vagy, Gyagyas!
Hahó
(
x136)
Dec 01, 2021 16:56:31
x136)
hétfőn az ebcontos kirúgásról történő tényfeltárás után 10 perccel megjelent, és ezt tudta írni, ami kvázi beismerés volt.
sodika Nov 29, 2021 12:21:43
Ez a kombinálás annyira undorító, hogy a szilveszteri műsorban még el fogom mesélni részletesen az idei évet, utána meg meló dolgában teljesen elvágjuk az infókat.
Még utalást se fog kapni rá senki.
sodika Nov 29, 2021 12:21:43
Ez a kombinálás annyira undorító, hogy a szilveszteri műsorban még el fogom mesélni részletesen az idei évet, utána meg meló dolgában teljesen elvágjuk az infókat.
Még utalást se fog kapni rá senki.
sodika
Dec 01, 2021 16:57:07
De nem annyit, mint te.
Úgyhogy de.
Dec 01, 2021 16:57:07
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 01, 2021 16:57:14
x37)
:D Ezt felpontozom.
Véletlenül sem az von le az értékedből, hogy ékezetes változónevekkel gányolsz, és olyan biztonsági rést hagysz a kódodban, ami potenciális GDPR-szabályszegés a cégednek, igaz? Hannes meg sem kapta a buzis meg a nácis magyarázókártyát, neki csak a szar kódodra hívták fel a figyelmét, onnan már mindent magától intézett.
broni
(
x45)
Dec 01, 2021 16:57:17
x45)
nagyapám kérdi, hogy tényleg nem lehet már mérgezni a kutyákat a falujukban????????????
Ásó27
(
x68)
Dec 01, 2021 16:57:26
x68)
Úgyhogy de.
Úgyhogy de.
Akkor miért nem takarodsz el a fórumról? Minden infót te osztasz meg magadról.
152 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™