ha szerinted torra van szükség sneci elleni trollkodáshoz, akkor valamit rosszul csinálsz
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Endre vadul gépel és próbálja helyreállítani a károkat. De ha sikerül is teljesen mindegy, tudja ő is, hogy ez BTK-s bűncselekmény, méghozzá többszörösen. Én élni fogok az állampolgári kötelezettségemmel. Ajánlom nektek is.
Endre pedig most nem véletlenül nem mer ide írkálni. Tudja, hogy kurva nagy faszerdő lesz ebből.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
"Nem baj, ha nincs tapasztalat, van tanítás is."
Ez volt az a bizonyos időszak, amikor páran azt gyanítottuk, hogy a korcs tanfolyamon van. Ott is volt, csak fizetést kapott érte. Aztán berakták piktataszájntisztnek és szépen ki is rúgták, mert rájöttek, hogy a gyagyás annyira ellenáll minden oktatásnak, mint Jutka :D
Pont ez az egyik baj. Ha Magyarországon egy bűnözőről elmondod, hogy bűnöző, akkor bizonyítanod kell, hogy közérdek fűződik ahhoz, hogy elmondtad, hogy bűnöző. Ha a közérdeket nem tudod bizonyítani (amit minden bíró máshogy fog értelmezni), akkor valóságbizonyításnak sincs helye (nem mintha az triviális lenne) és automatikusan elítélnek rágalmazásért.
Persze ez magánvádas, sodika pedig lusta és gyáva utánamenni az ilyeneknek, de semmibe nem kerül TOR-ról feltölteni az ilyen videókat, mindenki másnak is ezt javaslom. Csak egy jó video hosting oldal kell, ami támogatja a TOR-t.
youtube.com/watch?v=VAhr4LPvfkw
Gyagyás Sodi nem vert agyon senkit.
Ne támogass helyette egy leszbit!
Gyagyás Sodi retkes, homokos,
A lekonyuló pitonja meg fos.
Értse meg már minden ember ezt itt!
A Judka nyaralni utazott,
Míg Sodi az Ebcontban dolgozott.
Adócsalóként sem lop el semmit.
Soditrollja rágalmakkal vádol.
Sodika meg lábszárakra rejszol.
Ne Sodichut láss benne, csak egy nagy senkit!
Nem ő ölte meg a lakótársit.
E hazugság már eleve sántít.
Te se jelents fel tehát mást senkit!
Csakis az Ebcont kommentre szavazz,
Mert Sodika egy nőverő fasz.
Soha nem nyírt ő ki tehát senkit.
Már a tranyó sem áll mögötte,
Kirúgást még hozhatsz neki te!
Nem töltött meg ő halottas tepsit.
Nem fenyegette a Tibi családját,
De lenyelte a faszpinából csorgó bélkását.
Te is megérthetsz már végre ennyit!
Csakis a Polizei, akit tárcsázhatsz,
Ha nem vagy gyengeelméjű nagy fasz!
Mi van te patkány, ugrott a pulykapénz? :DDDDD
Zsebbe nyúlós sztori lesz ez, még csak most kezdődik el!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Szerintem nincs baj, ez csak a tüdőcske az új szuperbé miatt :)
A 2500 euró bruttó, és nem térhet el tőle lefelé a cég semmilyen munkakörben (ha van takarító, stb., az nyilván másik cég alkalmazottja).
Sodi bruttója 4000 körül volt.
Remélem ezeket a videókat szorgalmasan töltögetik le a trashvod munkatársai, hogy megmaradjon az utókornak, mivel amint felkelnek, biztos letörlik. Én sajnos nem tudom mentegetni, mert értek ahhoz amit csinálok, emiatt nem rúgtak ki és van munkám.
Épp a trolloknak panaszkodtam.
vagy nem.
Mondom! :D
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Esetleg megvan ugyen az a képed a gyagyásról, csak a fiatalabb kori? Ugyan így ki van cserélve az alsó és felső fogsora. Azon mindig vonyítva röhögök.
Hetyetye

Endre, hát nem tökéletes? Intézem neki az utat, kedden már ott is lehet. Csak nem hagyod kint megfagyni.
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
2500 bruttótól keresnének fejlesztőket stb?
csak egy gyors google keresés:
pincér - 1800 nettó (ingyen szállás étkezés) tehát még jobban jön ki mint asodi
villanyszerelő sopron mellett - 2400/2500 nettó
grillszakács - 1900 nettó (ingyen szállás, étkezés)
fűtésszerelő linzben - 2400 nettó (ingyen szállás)
www.penzcentrum.hu/karrier/20210714/ismet-ozonlenek-a-magyarok-ausztriaba-900-ezres-fizetessel-ingyen-szallassal-csabitanak-1116211
Tuti meg van, elokeresem ma!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Nem, sodikának is 4000-et adtak. Ez csak a kollektív szerződésbeli minimum vagy valami hasonló, amit törvény szerint kötelező feltüntetniük az álláshirdetésben. A legalja junior teszter fogja ezt kapni, vagy még ő sem.
Nem engedi Tibi elparterolni Judkát :DD
csak nem a cikk miatt lett szigorúbb sodi asodi? felkérdezés volt az ebcsontnál? :)
ütni kell a vasat még trollok :)
Hogy kotkodácsol a háttérben a púpos :D A bipoláris depresszióra pánikrohamok következnek, Fifi? Az magyarázza az izzadást és a zihálást :D
www.youtube.com/watch?v=pf5wxznjv14
Hátha megdöglik még év vége előtt.
Üdvözlendő hír, idegösszeomlásocska a láthatáron :D
Gyagyás, készül majd sírós péküjjükki videó tibornak, miután otthagyott ő is? :D
Sneci ha nem kapsz levegőt, szavald el József Attila Levegőt! című versét.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Mindig az volt a vágya, hogy járókeretes nyugger lehessen, hát szépen lassan csak valóra válik. Mondjuk inkább lassan mint szépen, sajnos.
Ingatkanügyek
A sittes seggbekúrt nőverő már ott relativizál és menteget:
m.facebook.com/story.php?story_fbid=1980483495457296&id=955620911276898&m_entstream_source=timeline&refid=52&__tn__=-R
És nem csak ő a legjobb fej, hanem hármójuk közül ő a legértelmesebb is szerintem.
Bár a mentális zavarára jó példa, hogy bömböl, majd mintha mi se történt volna valamelyik idiótát leoltja tök nyugodtan.

sajna osztrak vpnnel se megy. szomorú
Amit a trollok mondtak úgy lett. Judka kontrollálhatatlan.
A trollok megnézték a titok című filmet, így bevonzották a gyagyásnak!
Linzben felmondott az összes fűtésszerelő, miután szakmai körökben híre ment, milyen undorító lakásba kellett kimenni csöpögő radiátort javítani.
Most kénytelenek kiemelt fizetésért gyanútlan magyar szakikat csábítani a városba.
És máris itt a shör!
Legjobb fej, legértelmesebb ÉS a legmagasabb iskolai végzettséggel rendelkező!
Mifaaaaaaaaaaaan
Szerintem az ebcontnak hetyetyézett meg angolnázott, hogy ő nem bántotta amúgy Jutkát és ezt Jutka is megmondta. És csinálja a videójához a német feliratot.
Teljesen hülye a sodi, ott van 3 ember, és egyet leültet valami szar elé, ahol csak megy előre és meghal/nekimegy a falnak és ennyi. Ez órákon át.
Nem lett volna jobb egy street fighter vagy esetleg egy co-op játék? Nem azért vagytok többen, hogy EGYÜTT csináljatok valamit?
Mifaaaaaaaaaaaan
Majd csak miután Anikó lehúzta és a másik, egyelőre talonban lévő "nézőhölgy" is lekoptatta. Annyira nem fontos a tranyó, az is csak egy npc, most csak egy humanoid kell, aki ott van mellette, amikor véget ér a mániás szakasz és beköltözik Depi Dezső a Göthestrasséra. Bárki megfelelne, de a púpos elől még a csövesek is menekülnek :D
Szerintem németül nem tud ilyen gyorsan írni, de lehet.
Megszokta már a bántalmazást szerencsétlen, Tibcédeszt csak akkor tudja túlélni, ha nem mutat félelmet az irányába és ő a korccsal ellentétben még képes arra, hogy új helyzetekben is felhasználja a korábban tanultakat.
Apropó, a legmagasabb iskolai végzettsége is Jutkának van :D
Meg ő az egyetlen ott aki nem buzi :)
Annak van egy külön pikantériája, amikor a nőverő korcsot pont az a tajgi védi, aki csomókban tépte ki a barátnője haját és megerőszakolta epilepsziás roham közben. Madarat tolláról.
A púpos közeli haverjai (a hüllő meg az aprócigány) szintén bántalmazók. Asodi csak azért nem vert eddig senkit, mert nem volt, aki megtűrte volna a közelében.
Hát igen, mert már oda a tágas, parkara néző Ebcont iroda, ahol meghúzhatná magát a matracával :D
szerintem tegnap verte lyudkát amikor bement az elgato mögé, és kiabált vele hogy öltözzön. előtte meg rávert egyet a mellére.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Gondolom edzés se lesz több:-((
Ne aggódj, a google fordítóba írta be a szöveget magyarul és azzal fordíttatta le.
Akkor ott romhalmazok maradnak, a gyagya mindenre keresztet vethet, amit ott hagy.
És a policáj ha rájuk lesz hívva, mit mondanak, mit keresnek ott, milyen jogcímen tartózkodnak ott?
A recskás számra ez a lakás szinte biztos elbukását jelentheti, a szomszédok már múltkor sem tűrték a tranyóshow-al járó egymást véresre verést és szüntelen éjszakai sakálüvöltést.
Ezek ketten mindent megcsinálnak majd, pláne a tranyó, lopás, kábszizás, esetleg más csöviket is odaengednek.
A többihez még lehet :)
Szerintem is.
Az ominózus októberi ámokfutásos lájvok alatt is volt egy jelenet, amikor a korcs ökölbe szorított kézzel otthagyta a kamerát a folyosón, visszarohant a visongó Jutkáért, aztán már csak az utcáról jelentkeztek a folyamatosan kacagó trafóval. A púpos vagy egy órán keresztül loopolta, hogy Jutka "miért nem mondott igent vagy nemet", megérdemelte, amit kapott (=pöfögött az autiköd-generátor, hogy hogyan magyarázza meg magának amit tett). Másnap Jutkát nem mutatták. Szerintem akkor lépte át a határt először és ütötte meg Jutkát.
Tibinek csak a hangja nagy, az is csak akkor ha Lyutkával üvöltözhet, meg nincs közvetlen vele szemben az ellen. Mikor vonatoztak is, valamelyik városban rászólt a helyi szekus, fülét-farkát húzva menekültek. Hangember, pont mint a Sneci. Hogy rögögcsélt a lájvokban gyagyás is, hogy így megbaszná mercit, úgy ráverné a lábára. Meg hogy majd ő okosabb mindenkinél, le lesznek fektetve a szabályok, ha megszegik majd rendet tesz. Hát, látjuk :D
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
látom, sikerült is néhol :D
Remélem a tényfeltáró snecológusok inasba rakják a seggbekúrtat és megy majd a tényfeltárás. Nehogy már Rolinda diktálja ott a közbeszédet. Sodiba nőverő, Sodi a pedofil szócikkek mehetnek gőzerővel.
Én most nem írkáltam, dolgoztam a gyárban eddig. A kajárdában drága volt a süti, szóval holnap balhé lesz!
20-as éveben egész jo kurva volt, lásd itt valahol fényképek a pédián.
még tavaly is volt haja, az má elég?
coub.com/view/2gttt1
kiszüpörtyölnéd a mannát, mi?

enél jobb programot el se tok képzelni, heller sírja, wazzze)))))))))))))
Ez egy jelzés hogy hiába a Fidesz van hatalmon attól a Nyugat még a zsidókat tekinti Magyarországon elsődlegesen fontosnak.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
ez a kisvideo büntet))))))))))))))))
púpospúp
(
x2)
Dec 13, 2021 14:17:50
x2)
TOR-barát?
ha szerinted torra van szükség sneci elleni trollkodáshoz, akkor valamit rosszul csinálsz
Ásó27
(
x68)
Dec 13, 2021 14:18:40
x68)
Leállt a vonatközlekedés, vagy egy hazug geci vagy sneci?
Mifaaaaaaaaaaaan
rBali
(
x24)
Dec 13, 2021 14:20:40
x24)
Jucimuci még mindig ott van.
youtube.com/watch?v=VrpFY2umd9k
DE MOSTMÁR AZTÁN TÉNYLEG MÉSZ HAZA
DE MOSTMÁR AZTÁN TÉNYLEG
youtube.com/watch?v=VrpFY2umd9k
DE MOSTMÁR AZTÁN TÉNYLEG MÉSZ HAZA
DE MOSTMÁR AZTÁN TÉNYLEG
Endre vadul gépel és próbálja helyreállítani a károkat. De ha sikerül is teljesen mindegy, tudja ő is, hogy ez BTK-s bűncselekmény, méghozzá többszörösen. Én élni fogok az állampolgári kötelezettségemmel. Ajánlom nektek is.
Endre pedig most nem véletlenül nem mer ide írkálni. Tudja, hogy kurva nagy faszerdő lesz ebből.
ascites
(
x57)
Dec 13, 2021 14:21:10
x57)
"Nem baj, ha nincs tapasztalat, van tanítás is."
Ez volt az a bizonyos időszak, amikor páran azt gyanítottuk, hogy a korcs tanfolyamon van. Ott is volt, csak fizetést kapott érte. Aztán berakták piktataszájntisztnek és szépen ki is rúgták, mert rájöttek, hogy a gyagyás annyira ellenáll minden oktatásnak, mint Jutka :D
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 13, 2021 14:21:59
x13)
youtu.be/8lHqye3n9og?t=11406
Itt keződött a Sneci tegnapi idegösszeomlása, ha esetleg valamelyik trolléga lemaradt volna róla.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Itt keződött a Sneci tegnapi idegösszeomlása, ha esetleg valamelyik trolléga lemaradt volna róla.
TwoGirlsOne23cm
Dec 13, 2021 14:22:25
Dec 13, 2021 14:22:25
seymour schwartz
(
x6)
Dec 13, 2021 14:22:36
x6)
Egyébként ez annyira szomorú, hogy ennek a szerencsétlen Jutkának magyarázzák ezt a "technológiát", mintha értene belőle bármit is meg érdekelné. Őt már nem érdekli sok minden, max pár nappal szeretne tovább élni, valami otthonban lenne a helye, ahol elmotyoghat magának meg nem engedik alkohol közelébe. Ehelyett viszont nálad lakik, Sneci, élvezd a társaságát!
Ingatkanügyek
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 13, 2021 14:23:19
x19)
most nézem az ebcont hirdetést.
fizetés 2500 eurótól.
sodi meg 2400at keresett XD
fizetés 2500 eurótól.
rBali
(
x24)
Dec 13, 2021 14:24:23
x24)
Endre!
David Kirchknopf is tud az ügyről, akinek miattad el kellett távolítania a kirúgásod utáni kitett magyar nyelvű álláshirdetést az ebcontnál. Linkelve lett neki a videó, a cikk, minden. Tudja, hogy lejárattad az egész céget. Ő egy közvetlen kollégád volt, igaz? :)
David Kirchknopf is tud az ügyről, akinek miattad el kellett távolítania a kirúgásod utáni kitett magyar nyelvű álláshirdetést az ebcontnál. Linkelve lett neki a videó, a cikk, minden. Tudja, hogy lejárattad az egész céget. Ő egy közvetlen kollégád volt, igaz? :)
Videós Vilmos
Dec 13, 2021 14:25:17
Ennyire ne fossál, BTK-s bűncselekményt követ el. Pont azért jó az olyan mert ezt simán be lehet jelenteni anoním módon is a vonatkozó cikkelyekkel és a rendőrségnek hivatalból meg kell kezdeni a nyomozást. Persze a linzi címet és a többi adatot is mellékelni kell a gyorsabb ügyintézésért.
Pont ez az egyik baj. Ha Magyarországon egy bűnözőről elmondod, hogy bűnöző, akkor bizonyítanod kell, hogy közérdek fűződik ahhoz, hogy elmondtad, hogy bűnöző. Ha a közérdeket nem tudod bizonyítani (amit minden bíró máshogy fog értelmezni), akkor valóságbizonyításnak sincs helye (nem mintha az triviális lenne) és automatikusan elítélnek rágalmazásért.
Persze ez magánvádas, sodika pedig lusta és gyáva utánamenni az ilyeneknek, de semmibe nem kerül TOR-ról feltölteni az ilyen videókat, mindenki másnak is ezt javaslom. Csak egy jó video hosting oldal kell, ami támogatja a TOR-t.
Dec 13, 2021 14:25:17
GoForIt
Dec 13, 2021 14:25:39
Sodi, tetszik az új avatarom?
Dec 13, 2021 14:25:39
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 13, 2021 14:26:05
x10)
Mivan Endi, kicsit stresszes vagy?
Álmodjatok Rémeket!
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 13, 2021 14:27:43
x16)
gyagyås tanitsd be nemetul judkånak a nem vert meg a sodi szöveget, ugy hitelesebb leszel a ceg fele.
youtube.com/watch?v=VAhr4LPvfkw
Ne támogass helyette egy leszbit!
Gyagyás Sodi retkes, homokos,
A lekonyuló pitonja meg fos.
Értse meg már minden ember ezt itt!
A Judka nyaralni utazott,
Míg Sodi az Ebcontban dolgozott.
Adócsalóként sem lop el semmit.
Soditrollja rágalmakkal vádol.
Sodika meg lábszárakra rejszol.
Ne Sodichut láss benne, csak egy nagy senkit!
Nem ő ölte meg a lakótársit.
E hazugság már eleve sántít.
Te se jelents fel tehát mást senkit!
Csakis az Ebcont kommentre szavazz,
Mert Sodika egy nőverő fasz.
Soha nem nyírt ő ki tehát senkit.
Már a tranyó sem áll mögötte,
Kirúgást még hozhatsz neki te!
Nem töltött meg ő halottas tepsit.
Nem fenyegette a Tibi családját,
De lenyelte a faszpinából csorgó bélkását.
Te is megérthetsz már végre ennyit!
Csakis a Polizei, akit tárcsázhatsz,
Ha nem vagy gyengeelméjű nagy fasz!
rBali
(
x24)
Dec 13, 2021 14:28:04
x24)
Mi van te patkány, ugrott a pulykapénz? :DDDDD
Zsebbe nyúlós sztori lesz ez, még csak most kezdődik el!
Ásó27
(
x68)
Dec 13, 2021 14:30:09
x68)
Levegőt nem kapsz sodi? Lehet egy szobakonyha kevés 3 elmebeteg alkoholistának.
Mifaaaaaaaaaaaan
Érdeklődő
(
x6)
Dec 13, 2021 14:31:47
x6)
Szerintem nincs baj, ez csak a tüdőcske az új szuperbé miatt :)
-
Dec 13, 2021 14:31:54
most nézem az ebcont hirdetést.
fizetés 2500 eurótól.
fizetés 2500 eurótól.
A 2500 euró bruttó, és nem térhet el tőle lefelé a cég semmilyen munkakörben (ha van takarító, stb., az nyilván másik cég alkalmazottja).
Dec 13, 2021 14:31:54
linzicsibe
(
x2)
Dec 13, 2021 14:32:21
x2)
youtu.be/8lHqye3n9og?t=11406
Remélem ezeket a videókat szorgalmasan töltögetik le a trashvod munkatársai, hogy megmaradjon az utókornak, mivel amint felkelnek, biztos letörlik. Én sajnos nem tudom mentegetni, mert értek ahhoz amit csinálok, emiatt nem rúgtak ki és van munkám.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Dec 13, 2021 14:32:49
x2)
még jó h max 5-en utálnak pedó.....
Hetyetye
gobesug
(
x30)
Dec 13, 2021 14:33:20
x30)
vagy nem.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 13, 2021 14:35:35
x47)
még jó h max 5-en utálnak pedó.....
ascites
(
x57)
Dec 13, 2021 14:35:53
x57)
Na mi van púpos? Összevesztél Tibivel, mert nem akarja kirúgni Jutkát? Volt pedofilozás? Megsuhintott a női karjaival? :D
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Dec 13, 2021 14:37:15
x2)
Esetleg megvan ugyen az a képed a gyagyásról, csak a fiatalabb kori? Ugyan így ki van cserélve az alsó és felső fogsora. Azon mindig vonyítva röhögök.
trashvod
(
x6)
Dec 13, 2021 14:38:23
x6)

Endre, hát nem tökéletes? Intézem neki az utat, kedden már ott is lehet. Csak nem hagyod kint megfagyni.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 13, 2021 14:38:44
x19)
csak egy gyors google keresés:
pincér - 1800 nettó (ingyen szállás étkezés) tehát még jobban jön ki mint asodi
villanyszerelő sopron mellett - 2400/2500 nettó
grillszakács - 1900 nettó (ingyen szállás, étkezés)
www.penzcentrum.hu/karrier/20210714/ismet-ozonlenek-a-magyarok-ausztriaba-900-ezres-fizetessel-ingyen-szallassal-csabitanak-1116211
David Kirchknopf
Dec 13, 2021 14:40:05
Eszméletlen szarszaga van ennek a förmedvény púpos gnómnak. Még szerencse, hogy csak egyszer találkoztam vele, amikor vissza kellett hoznia a MacBookot, akkor is gügyögve heherészett, hogy " tye hát ety 2006-os hős fatyok, halállistára foktok kerülni, hehe"
Na bíróság, csá.
Na bíróság, csá.
Dec 13, 2021 14:40:05
doctor42
Dec 13, 2021 14:40:43
Látom sodi megy nagyba a lurkolás a jutka chat-jén. Csak tudnám miért ott írogatsz amikor fél méterre van tőled.
a betont azt locsolni kell
Dec 13, 2021 14:40:43
max5enutálnak
(
x47)
Dec 13, 2021 14:42:22
x47)
Tuti meg van, elokeresem ma!
Zsénó
(
x22)
Dec 13, 2021 14:45:37
x22)
rBali
(
x24)
Dec 13, 2021 14:46:04
x24)
Jutka a halállistára került, mert nem maradt pénze a pedofil szatírnak elszállásolni a fogyatékost. Endre, megöltél egy embert!

-
Dec 13, 2021 14:46:38
Nem, sodikának is 4000-et adtak. Ez csak a kollektív szerződésbeli minimum vagy valami hasonló, amit törvény szerint kötelező feltüntetniük az álláshirdetésben. A legalja junior teszter fogja ezt kapni, vagy még ő sem.
Dec 13, 2021 14:46:38
-
Dec 13, 2021 14:47:21
Jutka a halállistára került, mert nem maradt pénze a pedofil szatírnak elszállásolni a fogyatékost. Endre, megöltél egy embert!
Nem engedi Tibi elparterolni Judkát :DD
Dec 13, 2021 14:47:21
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 13, 2021 14:47:27
x19)
csak nem a cikk miatt lett szigorúbb sodi asodi? felkérdezés volt az ebcsontnál? :)
ütni kell a vasat még trollok :)
ascites
(
x57)
Dec 13, 2021 14:49:10
x57)
Hogy kotkodácsol a háttérben a púpos :D A bipoláris depresszióra pánikrohamok következnek, Fifi? Az magyarázza az izzadást és a zihálást :D
rBali
(
x24)
Dec 13, 2021 14:49:44
x24)
youtube.com/watch?v=pf5wxznjv14
néger fejvadász
Dec 13, 2021 14:50:07
Álsodika aktív a cseten, még mindig megy az észosztás a putriséknál..
Dec 13, 2021 14:50:07
Piton Improvement Plan
Dec 13, 2021 14:52:14
Gyagyás, készül majd sírós péküjjükki videó tibornak, miután otthagyott ő is? :D
Dec 13, 2021 14:52:14
Hahó
(
x136)
Dec 13, 2021 14:54:52
x136)
Sneci ha nem kapsz levegőt, szavald el József Attila Levegőt! című versét.
seymour schwartz
(
x6)
Dec 13, 2021 14:55:14
x6)
Mindig az volt a vágya, hogy járókeretes nyugger lehessen, hát szépen lassan csak valóra válik. Mondjuk inkább lassan mint szépen, sajnos.
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Dec 13, 2021 15:01:31
x1)
Esküszöm ez a Jutka a legjobb fej ott. 2 nap alatt simán kicsinálta a jéghideg jogász/pedagógus/programozó stb urat.
Szó szerint folytak a könnyeim a nevetéstől, amikor a sodi vörös fejjel ütötte a széket meg a gémerszék karfáját, fröcskölt a nyála és a Jutka tök lazán benyomta, hogy most mi bajod van, meg mosd le a fejed vízzel, attól megnyugszol...meg nem kéne ütni a karfáját a széknek mert még baja lesz. XD De ilyen 65-ös pulzussal.
Amitől a sodi még dühödtebben lihegett. :) Imádtam, tehát Jutkának maradnia kell!
Szó szerint folytak a könnyeim a nevetéstől, amikor a sodi vörös fejjel ütötte a széket meg a gémerszék karfáját, fröcskölt a nyála és a Jutka tök lazán benyomta, hogy most mi bajod van, meg mosd le a fejed vízzel, attól megnyugszol...meg nem kéne ütni a karfáját a széknek mert még baja lesz. XD De ilyen 65-ös pulzussal.
Amitől a sodi még dühödtebben lihegett. :) Imádtam, tehát Jutkának maradnia kell!
Ásó27
(
x68)
Dec 13, 2021 15:01:48
x68)
Lyudka már elérte így bő 1 óra alatt a feliratkozóid 20%-át pedofil, szerinted le fog nyomni?
Mifaaaaaaaaaaaan
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 13, 2021 15:03:49
x19)
a seggbekúrt tombol a techworld fb oldalán a sodis poszt alatt.
elkezdi valóságshow XD
www.facebook.com/TeWoMa
elkezdi valóságshow XD
www.facebook.com/TeWoMa
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 13, 2021 15:05:19
x38)
Sneci, most már értem, hogy miért tanácsoltak el a pedagógus szakról xDDD
Az, hogy programozóként megbuktál az evidencia volt. Czenkiné megszopatott téged, mint jogászt.
És most a varangy rombolta le a pedagógus énedet is.
Mi maradt neked sneci? MI? HALLOD?!??!
A pedofil faszverő. Ennyi.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Az, hogy programozóként megbuktál az evidencia volt. Czenkiné megszopatott téged, mint jogászt.
És most a varangy rombolta le a pedagógus énedet is.
Mi maradt neked sneci? MI? HALLOD?!??!
A pedofil faszverő. Ennyi.
-
Dec 13, 2021 15:05:25
Ahogy néztem vissza a múltkori történéseket nem a lyudka miatt ment át a szomszéd ha nem a tibi miatt mert az üvöltött és verte a lyudkát mint az állat. Lehet,hogy teljesen feleslegesen idegeskedett tegnap a gyagya.
Dec 13, 2021 15:05:25
Hahó
(
x136)
Dec 13, 2021 15:05:56
x136)
Nézd már gyagyás, rólatok cikkeznek.. :)
techworld.hu/2021/12/12/youtube-agresszio/
Sittes Sanyit fel kellene készíteni az új munkára, lesz veled dolga nemsokára. :D
techworld.hu/2021/12/12/youtube-agresszio/
Sittes Sanyit fel kellene készíteni az új munkára, lesz veled dolga nemsokára. :D
m.facebook.com/story.php?story_fbid=1980483495457296&id=955620911276898&m_entstream_source=timeline&refid=52&__tn__=-R
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 13, 2021 15:11:05
x38)
De fincsi lehet ez a krém, sneci xDDDDDDDDDDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sírva hívtam a tanárnőt
Dec 13, 2021 15:12:39
Nagyon röhögök, a púpos élete igazából egy loopokba ágyazott trash-comedy, a trolloknak már szinte semmit nem kell csinálni.
Tranyó + elmesérült sidekick odaköltöztetve, >balhé..rendőrséggel kidobatva
Több napos szerelmes loop, tudom kezelni, pedagógus vagyok.
A trollok óva intik, Judka elméje sérült, nincs kognitív belátási képessége, nem fogja fel a múlt, a jövő, az előzmény és a következmény fogalmait.
Nem tudsz rá hatni.
GYEEGYEE !! PEGYAGÓGUS A TYODI!! TUDOK!! PISZONY!!
Véglények vissza-->balhé-->ordítás, fékezhetetlen cirkusz
Fojtogatás, szájszorítás, ütés, lökés, terror, agreesszió. --> Trollok EBCONT-os intervenció, kurva nagy hirig, több milliós pénzbukás lehetősége
Trollok feljelentés, mindenfelé SEO-zása az agressziónak. Büntetőljárásocska kilátásban.
Mindez, hogy egy szétvágott befordított faszpinás, szilikonnal tömött mellkasú undorító férfias arcú travival lehessen.
Szandika?
""Nem mehetett volna, megöltük volna etymáty!!""
Kábszeres alkesz balhés elmebeteg tranyó, +elmesérült sidekickje?
Mindeképp jöhet!
Hozzá cicabújni akarok!!!!!
Tranyó + elmesérült sidekick odaköltöztetve, >balhé..rendőrséggel kidobatva
Több napos szerelmes loop, tudom kezelni, pedagógus vagyok.
A trollok óva intik, Judka elméje sérült, nincs kognitív belátási képessége, nem fogja fel a múlt, a jövő, az előzmény és a következmény fogalmait.
Nem tudsz rá hatni.
GYEEGYEE !! PEGYAGÓGUS A TYODI!! TUDOK!! PISZONY!!
Véglények vissza-->balhé-->ordítás, fékezhetetlen cirkusz
Fojtogatás, szájszorítás, ütés, lökés, terror, agreesszió. --> Trollok EBCONT-os intervenció, kurva nagy hirig, több milliós pénzbukás lehetősége
Trollok feljelentés, mindenfelé SEO-zása az agressziónak. Büntetőljárásocska kilátásban.
Mindez, hogy egy szétvágott befordított faszpinás, szilikonnal tömött mellkasú undorító férfias arcú travival lehessen.
Szandika?
""Nem mehetett volna, megöltük volna etymáty!!""
Kábszeres alkesz balhés elmebeteg tranyó, +elmesérült sidekickje?
Mindeképp jöhet!
Hozzá cicabújni akarok!!!!!
Dec 13, 2021 15:12:39
linzicsibe
(
x2)
Dec 13, 2021 15:13:23
x2)
Esküszöm ez a Jutka a legjobb fej ott. 2 nap alatt simán kicsinálta a jéghideg jogász/pedagógus/programozó stb urat.
És nem csak ő a legjobb fej, hanem hármójuk közül ő a legértelmesebb is szerintem.
Bár a mentális zavarára jó példa, hogy bömböl, majd mintha mi se történt volna valamelyik idiótát leoltja tök nyugodtan.
gobesug
(
x30)
Dec 13, 2021 15:13:25
x30)

Érdeklődő
(
x6)
Dec 13, 2021 15:13:35
x6)
Endre, gyere és beszélgess velünk. Tibi leszarja a problémáidat (meg hát segghülye is szegény), mi viszont mindig meghallgatunk. Gyere, és mondd el, mi bánt!
Trollok harca
(
x5)
Dec 13, 2021 15:13:53
x5)
hazugság mert az erőszak nem 8 körül hanem 10 után történt az mindjárt más!
Miskolci alvósejt
trashvod
(
x6)
Dec 13, 2021 15:14:10
x6)
Linkeljük mar rendesen azt az FB bejegyzést: www.facebook.com/story.php?story_fbid=1980483495457296&id=955620911276898
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 13, 2021 15:15:40
x8)
Gyagyás,mi volt ez a geci unalmas valami tegnap?
Ott van két fekete öves uccaiharcos,erre te valami fos cod,vagy mivel turáztattad őket.
Eszed lett volna akkor Street Fighter,Tekken,vagy Mortal kombat-ot toltatok volna.
Mehetett volna valami tournament is,aki gyöz ihat:-D
Bár igy utolag belegondolva, szerintem az agysérült ,előbb jött volna rá,hogyan kell fatalityt beadni,mit te:-D
Ott van két fekete öves uccaiharcos,erre te valami fos cod,vagy mivel turáztattad őket.
Eszed lett volna akkor Street Fighter,Tekken,vagy Mortal kombat-ot toltatok volna.
Bár igy utolag belegondolva, szerintem az agysérült ,előbb jött volna rá,hogyan kell fatalityt beadni,mit te:-D
linzicsibe
(
x2)
Dec 13, 2021 15:15:53
x2)
A trollok megnézték a titok című filmet, így bevonzották a gyagyásnak!
Sörciccentő
Dec 13, 2021 15:17:00
Linzben felmondott az összes fűtésszerelő, miután szakmai körökben híre ment, milyen undorító lakásba kellett kimenni csöpögő radiátort javítani.
Most kénytelenek kiemelt fizetésért gyanútlan magyar szakikat csábítani a városba.
Dec 13, 2021 15:17:00
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 13, 2021 15:17:30
x38)
Amúgy mivel ASODI ki van már rúgva, minél jobban ütitek az ebcontot, annál idegesebb lesz a HR-es néni. Itt most már csak az a kérdés, hogy mikor fog robbanni a bomba a tárgyalóban. Ez már több emberes dolog, ASODI szerintem a pénzét biztosan nem fogja megkapni, de ha elég nagy nyilvánosságot kap a dolog, akkor simán elképzelem, hogy az ebcont előre fog menekülni, és feljelentik ASODIt. Nagyon fincsi krémet főztök ASODInak, NSZKSZ!
Hahó
(
x136)
Dec 13, 2021 15:20:08
x136)
A mai vadul gépelés vajon melyik ügyben volt hetyetyézés? Van egy pár.
Ásó27
(
x68)
Dec 13, 2021 15:20:52
x68)
Legjobb fej, legértelmesebb ÉS a legmagasabb iskolai végzettséggel rendelkező!
linzicsibe
(
x2)
Dec 13, 2021 15:21:55
x2)
A mai vadul gépelés vajon melyik ügyben volt hetyetyézés? Van egy pár.
Szerintem az ebcontnak hetyetyézett meg angolnázott, hogy ő nem bántotta amúgy Jutkát és ezt Jutka is megmondta. És csinálja a videójához a német feliratot.
Ásó27
(
x68)
Dec 13, 2021 15:22:28
x68)
Gyagyás,mi volt ez a geci unalmas valami tegnap?
Teljesen hülye a sodi, ott van 3 ember, és egyet leültet valami szar elé, ahol csak megy előre és meghal/nekimegy a falnak és ennyi. Ez órákon át.
Nem lett volna jobb egy street fighter vagy esetleg egy co-op játék? Nem azért vagytok többen, hogy EGYÜTT csináljatok valamit?
ascites
(
x57)
Dec 13, 2021 15:23:00
x57)
Majd csak miután Anikó lehúzta és a másik, egyelőre talonban lévő "nézőhölgy" is lekoptatta. Annyira nem fontos a tranyó, az is csak egy npc, most csak egy humanoid kell, aki ott van mellette, amikor véget ér a mániás szakasz és beköltözik Depi Dezső a Göthestrasséra. Bárki megfelelne, de a púpos elől még a csövesek is menekülnek :D
Hahó
(
x136)
Dec 13, 2021 15:23:21
x136)
Egyébként ha jól megfigyeljük az erőszakoskodó felvételeket, azokon alig van olyan szituáció, hogy lyudka ordít. Sneci akkor is befogja a száját, meg üt rá a mellére, amikor normál hangon szól. Gyakorlatilag a sima beszédben akadályozza erőszakkal, miközben éppen ő az aki kiabál.
Hahó
(
x136)
Dec 13, 2021 15:24:21
x136)
Puha Slag
(
x7)
Dec 13, 2021 15:25:29
x7)
Sanyiiiiiiiii!
Tajginak szeretre van szüksége
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Tajginak szeretre van szüksége
Ásó27
(
x68)
Dec 13, 2021 15:26:51
x68)
A trashet nézők szeretnek kommentelni és szidni az éppen liveoló trasht, Roland ezt meg akarja akadályozni. Normális vagy sodi, hogy moderátornak meghagyod?
Mifaaaaaaaaaaaan
rBali
(
x24)
Dec 13, 2021 15:26:52
x24)
lezárult egy végkielégítés
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 13, 2021 15:26:59
x38)
Ez a rojtos valagú is úgy hazudik, mint a vízfolyás. De oda se neki, a lényeg az, hogy egyre több helyen bukkan fel az agresszív nőverő kobold, és ez nagyon jó tendencia! Lassan érik egy telex vagy egy kuruc címlap is xDDD
gobesug
(
x30)
Dec 13, 2021 15:27:36
x30)
gyagyás, milyen volt a mai Women@EBCONT Breakfast?
Szeretetközösség
Dec 13, 2021 15:28:25
Sittes Sándor főprédikátor lelki vezetésével egyházunk megnyitja kapuit a Markó utcában, csakis férfiaknak!
Minden vasárnap zenés istentisztelet és anális orgia!
Minden vasárnap zenés istentisztelet és anális orgia!
Dec 13, 2021 15:28:25
ascites
(
x57)
Dec 13, 2021 15:30:39
x57)
Esküszöm ez a Jutka a legjobb fej ott. 2 nap alatt simán kicsinálta a jéghideg jogász/pedagógus/programozó stb urat. [...] Amitől a sodi még dühödtebben lihegett. :) Imádtam, tehát Jutkának maradnia kell!
Megszokta már a bántalmazást szerencsétlen, Tibcédeszt csak akkor tudja túlélni, ha nem mutat félelmet az irányába és ő a korccsal ellentétben még képes arra, hogy új helyzetekben is felhasználja a korábban tanultakat.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 13, 2021 15:34:04
x19)
Meg ő az egyetlen ott aki nem buzi :)
Bejlin
(
x8)
Dec 13, 2021 15:34:12
x8)
Merga új videójában lehet hallani hogy "minden a legnagyobb rendben."
Most ismét az történik amit régebben is megjósoltam hogy hiába ordítanak úgy hogy zeng az egész Gothestrasse, meg hiába verik egymást véresre a legutolsó pillanatban kőkeményen összezárnak a pedofil ellen. Nagyobb esélyt látok arra hogy a recskás keresni fog magának egy Rbnb-t ahol meghúzhatja magát. Merga meg Jutka el lesznek a recskaodúban.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Most ismét az történik amit régebben is megjósoltam hogy hiába ordítanak úgy hogy zeng az egész Gothestrasse, meg hiába verik egymást véresre a legutolsó pillanatban kőkeményen összezárnak a pedofil ellen. Nagyobb esélyt látok arra hogy a recskás keresni fog magának egy Rbnb-t ahol meghúzhatja magát. Merga meg Jutka el lesznek a recskaodúban.
ascites
(
x57)
Dec 13, 2021 15:35:51
x57)
Ez a rojtos valagú is úgy hazudik, mint a vízfolyás. De oda se neki, a lényeg az, hogy egyre több helyen bukkan fel az agresszív nőverő kobold, és ez nagyon jó tendencia! Lassan érik egy telex vagy egy kuruc címlap is xDDD
Annak van egy külön pikantériája, amikor a nőverő korcsot pont az a tajgi védi, aki csomókban tépte ki a barátnője haját és megerőszakolta epilepsziás roham közben. Madarat tolláról.
A púpos közeli haverjai (a hüllő meg az aprócigány) szintén bántalmazók. Asodi csak azért nem vert eddig senkit, mert nem volt, aki megtűrte volna a közelében.
ascites
(
x57)
Dec 13, 2021 15:37:38
x57)
Nagyobb esélyt látok arra hogy a recskás keresni fog magának egy Rbnb-t ahol meghúzhatja magát. Merga meg Jutka el lesznek a recskaodúban.
Hát igen, mert már oda a tágas, parkara néző Ebcont iroda, ahol meghúzhatná magát a matracával :D
Hahó
(
x136)
Dec 13, 2021 15:37:51
x136)
szerintem tegnap verte lyudkát amikor bement az elgato mögé, és kiabált vele hogy öltözzön. előtte meg rávert egyet a mellére.
xray
(
x21)
Dec 13, 2021 15:38:32
x21)
gyagyás, most kapsz levegőt, vagy zihálsz, mint tegnap este?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ásó27
(
x68)
Dec 13, 2021 15:38:47
x68)
Most akkor nincs sprint??????
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Dec 13, 2021 15:40:48
x21)
Dec 13, 2021 15:40:48
spuri lesz haza. Dec 13, 2021 15:40:48
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 13, 2021 15:41:00
x8)
Gondolom edzés se lesz több:-((
linzicsibe
(
x2)
Dec 13, 2021 15:41:29
x2)
Ne aggódj, a google fordítóba írta be a szöveget magyarul és azzal fordíttatta le.
Sírva hívtam a tanárnőt
Dec 13, 2021 15:41:53
Merga meg Jutka el lesznek a recskaodúban.
Akkor ott romhalmazok maradnak, a gyagya mindenre keresztet vethet, amit ott hagy.
És a policáj ha rájuk lesz hívva, mit mondanak, mit keresnek ott, milyen jogcímen tartózkodnak ott?
A recskás számra ez a lakás szinte biztos elbukását jelentheti, a szomszédok már múltkor sem tűrték a tranyóshow-al járó egymást véresre verést és szüntelen éjszakai sakálüvöltést.
Ezek ketten mindent megcsinálnak majd, pláne a tranyó, lopás, kábszizás, esetleg más csöviket is odaengednek.
Dec 13, 2021 15:41:53
Proli Peti
Dec 13, 2021 15:41:55
A pénz számolva, az asszony verve jó, ugye sodrák pajti?
Dec 13, 2021 15:41:55
GoForIt
Dec 13, 2021 15:44:44
Milyen bátor volt tegnap Tibi amikor felcsöngettek, egyből nem akart lemenni cigizni.
Dec 13, 2021 15:44:44
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 13, 2021 15:46:56
x8)
ascites
(
x57)
Dec 13, 2021 15:47:33
x57)
Szerintem is.
Az ominózus októberi ámokfutásos lájvok alatt is volt egy jelenet, amikor a korcs ökölbe szorított kézzel otthagyta a kamerát a folyosón, visszarohant a visongó Jutkáért, aztán már csak az utcáról jelentkeztek a folyamatosan kacagó trafóval. A púpos vagy egy órán keresztül loopolta, hogy Jutka "miért nem mondott igent vagy nemet", megérdemelte, amit kapott (=pöfögött az autiköd-generátor, hogy hogyan magyarázza meg magának amit tett). Másnap Jutkát nem mutatták. Szerintem akkor lépte át a határt először és ütötte meg Jutkát.
trolléga
(
x30)
Dec 13, 2021 15:47:42
x30)
Milyen bátor volt tegnap Tibi amikor felcsöngettek, egyből nem akart lemenni cigizni.
Tibinek csak a hangja nagy, az is csak akkor ha Lyutkával üvöltözhet, meg nincs közvetlen vele szemben az ellen. Mikor vonatoztak is, valamelyik városban rászólt a helyi szekus, fülét-farkát húzva menekültek. Hangember, pont mint a Sneci. Hogy rögögcsélt a lájvokban gyagyás is, hogy így megbaszná mercit, úgy ráverné a lábára. Meg hogy majd ő okosabb mindenkinél, le lesznek fektetve a szabályok, ha megszegik majd rendet tesz. Hát, látjuk :D
gobesug
(
x30)
Dec 13, 2021 15:49:25
x30)
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 13, 2021 15:50:25
x16)
Remélem a tényfeltáró snecológusok inasba rakják a seggbekúrtat és megy majd a tényfeltárás. Nehogy már Rolinda diktálja ott a közbeszédet. Sodiba nőverő, Sodi a pedofil szócikkek mehetnek gőzerővel.
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 13, 2021 15:51:14
x8)
Én most nem írkáltam, dolgoztam a gyárban eddig. A kajárdában drága volt a süti, szóval holnap balhé lesz!
seymour schwartz
(
x6)
Dec 13, 2021 15:53:46
x6)
Egyébként ez a Jutka volt valaha házas? Vannak gyerekei?
Ingatkanügyek
broni
(
x45)
Dec 13, 2021 15:54:30
x45)
telex.hu/belfold/2021/12/13/heller-agnes-sirjanal-kezdte-a-napot-macron-budapesten
broni
(
x45)
Dec 13, 2021 15:56:06
x45)
Egyébként ez a Jutka volt valaha házas? Vannak gyerekei?
linzicsibe
(
x2)
Dec 13, 2021 15:57:52
x2)
telex.hu/foto/2021/12/13/daniel-skwarna-desert-dweller-foto-slab-city-kivonulas-sivatag-kalifornia-1
Gyagyás! Menjetek el ide, forgassatok flokkot az ott élő emberekkel, ez biztos foshná!
Nem mondom hogy maradjatok is ott, mert még ehhez is kevesek vagytok.
Gyagyás! Menjetek el ide, forgassatok flokkot az ott élő emberekkel, ez biztos foshná!
Nem mondom hogy maradjatok is ott, mert még ehhez is kevesek vagytok.
gobesug
(
x30)
Dec 13, 2021 16:01:55
x30)
coub.com/view/2gttt1
öklendező szerelő
(
x4)
Dec 13, 2021 16:01:58
x4)
na ez content sodi, ez az igazi felpörgés!
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
gobesug
(
x30)
Dec 13, 2021 16:02:56
x30)
kiszüpörtyölnéd a mannát, mi?

Hahó
(
x136)
Dec 13, 2021 16:03:49
x136)
most például mi a kurva anyjukért nem indítanak streamet? délután 4 van, lehet ordítozni a lakásban. bebasznak, összeverekednek, mire eljön este 10 óra, elfáradnak, és mennek aludni. holnap lehet kezdeni újból a nappali balhés streamet, estig.
a kurva anyátokat, retardok, ne legyetek már ennyire hülyék. megint este 10-kor fogjátok indítani a lájvot?
a kurva anyátokat, retardok, ne legyetek már ennyire hülyék. megint este 10-kor fogjátok indítani a lájvot?
Bejlin
(
x8)
Dec 13, 2021 16:04:23
x8)
Ez egy jelzés hogy hiába a Fidesz van hatalmon attól a Nyugat még a zsidókat tekinti Magyarországon elsődlegesen fontosnak.
broni
(
x45)
Dec 13, 2021 16:04:56
x45)
coub.com/view/2gttt1
coub.com/view/2gttt1
ez a kisvideo büntet))))))))))))))))
159 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Egyébként ebből is látszik, hogy a recskás egy hatalommániás, bántalmazó fasz, ezért kell neki lyudka meg merci. Szerinte ők alatta vannak, így őket meg kell alázni, mert mást nem érdemelnek.
Ebben az a legviccesebb, hogy igazából Merci csicskítja a recskást, akinek ez fel se tűnik. Mennyit pörögtek a hitelkártyák gyagyás? Sokba kerül ezt a szerelmedet is eltartani?