en ezt ertem, persze az is lehet megoldås, hogy egymåst kerik felugyelet alå es mindketten vigyorgoba, de csalådbaråtkent anyagos bevållalhatnå az ugy intezeset. :-))
Mindez után/mellett/közben azért a kötelet is igazán intézhetné :D
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Úgyis sírva kérdezted pedofil, hogy micsinááljaaak, úgyhogy ez egy szép lista!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ja túl sok már a kontent, ezért különösen fontos most a hogyvoltozó trollégák munkája.
Aki nézi a lájvokat, videókat, a fontosabb tudományos tényeket röviden írja le ide. Nszksz.
Ezek bekékülnek, és így a kevés idővel rendelkező snecológusok is képben tudnak maradni. Mert különben állandó visszakérdezésekkel lesz tele a fórum egy idő után, hogy ez meg az mikor és hol hangzott el.
A sodipédia szerkesztő trolléga munkája is nagyon fontos lesz.
Mindenkinek nszksz aki közreműködik a tanszéken valamilyen formában.
Meg boldog karit minden trollnak, sok gennyedző faszpinát a karifa alá!!!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Sneci ezt még nézd meg, aztán csináld a videóban elhangzottakat. Na érfelvágás, csá.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Csak a tudomány kedvéért pontosítok:
A tranyó kétkonyakos kurva, így hívja a kriminológia az olyan prostituáltakat, akik alkoholért nyújtanak szexuális szolgáltatást.
Utolsó másfél-két órában csak alszik a villamoson, és nem történik semmi.
Rbali ez majd egy következő videódban benne lehetne. Mint a tranyó karácsonyi ajándéka snecinek.
M. mintha teljesen kiegett volna, csokkent a libidoja - latszik rajta, hogy a hata kozepere sem kivanja a f@szt.
Azon sem csodalkoznek ha a kozosules fajdalmat okozna neki.
Ami igazan a mennyekbe repithetne (peldaul egy alapos kinyalas) az meg szerintem fizikailag lehetetlen, bar nem tudom pontosan mi hogy van ki-beforditva, csonkitva rajta.
Az energia (libido ereje) megmaradt csak atalakult fizikai es verbalis agressziova. Ezert provokal es nyog Jutka kejesen mikor M. veri. Naluk ennyi az uzekedes,
Sodi sem szamithat tobbre.
Ami viszont jo hir neki: ennyire viszont van azert meg remeny.
Na még a baltaarcú kerítős Kozmának is becsicskul? Egyre szebb ez az ünnep. 50 ezret visszakaptad már tőle sneci?
+ Gammer "lájvozott az ozmóval" ami nála "maradt"
Miskolci alvósejt
Amúgy ez az ozmo micsoda valami szelfibot vagy ilyesmi? Beírom googleba és csak édességeket dob iki
DJI Osmo Mobile 3
Mifaaaaaaaaaaaan
ezt a sztorit erősíti, hogy korábban kozma már lebukott ilyesmivel, valami rosszlányos email cím egyezés volt :D
szutyok
Szép találat zsidó!
Sneci nézd meg te is, így lopnak meg téged a "barátaid" és így hazudozik a tranyó.
NSZKSZ
Akkor gammer cigánynak jó estéje volt. Végig sneci számlájára piált, ellopott tőle egy osmót, nála kötött ki a snecitől a tranyó által lenyúlt 20 ezer, és visszafél a tranyó vette meg neki a vonatjegyet.
sodi apja a kádárizmus egyik kiemelt elvtársa volt, az anyja pedig egy régi komcsi vérbíró család ivadéka. és ezek után kommunistázott a tetvedék roncs gyerekük, akit lepasszoltak a nagymamához, hogy boldogítsa őt, és akit a halálba kergetett az undorító patkány viselkedésével.
az anyja ilyen ingatlanhitelekre beszélt rá mindenféle balekokat, akiket aztán kiforgattak a vagyonukból. undorító szar család.
+ a trollnak aki púpszászon felkérdezte és morálisan megsemmisítette snecit
ós Merci őt szólitotta "szivem" nek is
Miskolci alvósejt
Latszott rajta hogy kinlodik, hogy most normális emberekkel kell beszelni, kvazi egy ringbe szallni.
Vakok kozt akar kiraly lenni a felszemu, ezert erzi ilyen jol magat veluk.
Így van. Magunktól most már képtelenek vagyunk megfogalmazni az utóbbi idők történéseit, annyira beindult a kommentcunami. Úgy kell megfogalmaznotok, hogy értse olyan is, aki totál nincs képbe az utóbbi napok egy mozzanatával se.
Hehe akkor kellett volna gondolkodni, amikor viperázni akartál, mrg a trollokra halálkommandót akartál küldeni.
Halállistás trollként csak nevetni tudok az ilyen próbálkozásokon. De majd a ducatóban megbeszéljük.
Nem figyelsz. A kurva anyánkat akarta a seggünkbe feldugni.
Most meg pityereg, hogy péküjjünk ki.
Ócska szar produkció egy gonosz tetűtől. Holnap megint véres troll torkokon akar majd ugrálni.
Adná a Jóisten! (Áldott, békés karácsonyt). :)
Kezdődik az Andi-féle zaklatási hetyetyetye? Kőműves Mercica ezt nem fogja tolerálni, mivel ő is szociopata ezért elvárja, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy ő szeretné... :)
Legfeljebb újra fejen rúgja, mert még van pénze, ha elfogy megy Linzbe, mert megteheti.
mekkora egy undorító csicska szar vagy recskaboy! Te nem segíteni akarsz senkinek, hanem azt, hogy imádjanak, hogy rajongva szopjanak és veled foglalkozzanak. Mit képzelsz, hogy egy ilyen finom hölgy, mint merga szóba áll veled azok után, hogy részegen ország-világ előtt arról magyaráztál, hogy hogy lövöd a gusztustalan, viagrás magod a pofájába? undorító kétszínű véglény vagy! Merci sose állj szóba ezzel a patkánnyal!
Lehet lesz egy harmadik lezáró epizód ebből az egész összefoglalásból amiben tökéletesen látszani fog, hogy milyen aljasan, előre kitervelve próbálja megzsarolni Jutkát is meg Tibit is ezzel az egész lakhatás dologgal. Undorító féreg.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
A bocsánatkérős vidit is lájkolta a Merga, meg ez az Ivett is írta a fészen a poszt alatt, hogy úgyis megbocsájt (ezt is lájkolta term.). Szal gyanítom, itt még nincs vége. Továbbra sem értem, hogy miért a közösségnek kellene Jutka lakhatását biztosítani...segíteni kell neki, de nem így (fentebb már tettem javaslatot).
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
ásó fijjam, megérkeztél pajor atyához??????????????????
Már térdepelek prof!
Mifaaaaaaaaaaaan
ne már((((((((((((((((csak hülyültem))))))))))))
Hetek? Legkevesebb 10 eve tudjuk hogy buzi vagy, haho! A forum legelso oldala rogton errol szol.
A munka nem megoldás.
Az van, hogy ezt már ő sem tudja megmagyarázni saját magának sem :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Bármilyen meglepő de még nekem is van életem, szóval fát állítok, bezabálok és lehányom a pólómat a sörikék után.
De amint magamhoz térek folytatom a munkát!
(a tegnapi liveokat privátba tettem mert nem tudom volt-e bármi strikeolható benne, sry)
a karácsonyfára?????
bonbonsz is lesz a fa alatt
Szerző:
Biztatási kár
(
x10)
Dec 24, 2021 11:11:28
Válasz
(2)
x10)
Válasz
(2)
A tegnap-mai gyagyás lájvban egyértelműen látszik az elmebaj. Néha amikor rángatta a fejét és heherészet, teljesen olyan volt, mint aki befüvezett.
Fehér négyzetek
Dec 24, 2021 11:11:46
A trollvideó alapján Kozma Merci stricije! Meg lehet kapni pénzért a tranyót, tehát a Gyagyás szerint is kurva...
,,Soha nem fizettem szexért!''
Mondjuk ja, az most sem volt... :)
Gyagyás, tudtodon kívül, szerintem kifizetted Benke vagy Gammer kúrását! ;)
Bár, lehet, hogy nekik nem kell fizetni, és szildenafilre sem szorulnak...
Juhhúúú!!!
Dec 24, 2021 11:11:46
Trollok harca
(
x5)
Dec 24, 2021 11:12:19
x5)
4 órás Merci lájv túl sok már nem tudom mondott e még fontos dolgokat
Miskolci alvósejt
Sodipatkány
(
x1)
Dec 24, 2021 11:14:24
x1)
A tanszék minden munkatársának és hallgatójának kellemes ünnepeket kívánok. Sodi te ott rohadj meg ahol vagy te szarházi patkány féreg.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Örebro
(
x17)
Dec 24, 2021 11:15:55
x17)
mintha nem tudnád h Golda is retardált egy bizonyos fokig. ugyanúgy röhécselt teljesen vállalhatatlan dolgokon, mint a kedves fia.
szerintem az értelmi fogyatékot tőle örökölte, az alkoholizmust meg az apjától
szerintem az értelmi fogyatékot tőle örökölte, az alkoholizmust meg az apjától
en ezt ertem, persze az is lehet megoldås, hogy egymåst kerik felugyelet alå es mindketten vigyorgoba, de csalådbaråtkent anyagos bevållalhatnå az ugy intezeset. :-))
Biztatási kár
(
x10)
Dec 24, 2021 11:16:03
x10)
Snecológusok és olvasók!
Csicsaksodi tavalyi coubjával kívánok mindenkinek nyugodt, békés Karácsonyt!
coub.com/view/2n1t67
Csicsaksodi tavalyi coubjával kívánok mindenkinek nyugodt, békés Karácsonyt!
coub.com/view/2n1t67
Biztatási kár
(
x10)
Dec 24, 2021 11:18:03
x10)
Óóóó csicskasoditól elnézést, hogy elírtam a nevét! Csak már titokban írok :)))
Hasztalan Fasztalan
Dec 24, 2021 11:19:23
sodi ott ujszaszon nincsenek valami ciganyok akik kozott szet tudnak osztani a hitelkartyaidat?
menj be a kocsmaba es hivd meg mindenkit es kozbe ordibaljad hogy te egymilliot kerestel... mig ki nem rugtak a trollok.
menj be a kocsmaba es hivd meg mindenkit es kozbe ordibaljad hogy te egymilliot kerestel... mig ki nem rugtak a trollok.
Dec 24, 2021 11:19:23
D_Dezső
(
x29)
Dec 24, 2021 11:22:20
x29)
Erős ez az új péküjjünk ki videó.
Figyelj Gyagyás, Karácsony alkalmából kapsz pát igazi jó tanácsot, bár úgy sem fogod megfogadni.
- Először is fogod a telefonod és letiltod Tibit meg az egész vándorcirkuszt, Judkástól, Kozmástól, Gammerestől minden platformról. Plusz kitörlöd a számukat.
- Ezután odamész anyádhoz és a pókujjaidat törögetve, könnyek közt a bocsánatáért esdekelsz, hogy egy ilyen szaréletű, hülye gyereke van, akinek minden jött-ment fogatlan csöves fontosabb mint, hogy a 70 éves anyjának segítsen Karácsonykor.
- Fogod a kis credit kártyádat és ahelyett, hogy a lumpen haverjaidnak osztogatnád a hitelpénzt, szépen megrendeled a Karácsonyi vacsorát, ha már basztál segíteni anyádnak bevásárolni meg készülődni.
- Ezután szépen kicsámpázol a vonatállomásra és berongyolsz Szolnokra, hogy valami nagyon szép ajándékkal meglepd Goldát. Ha már úgy is ilyen nagyvonalú gyerek vagy, hogy Kozma féle fogatlan suttyóknak tolod az 50-70 ezreket bemondásra, akkor gondolom nem anyádon akarsz már megint spórolni.
- A kész vagy mindennel akkor meg nyugodtan mardosson csak a szégyenérzet, bár kétlem, hogy neked lenne olyan. De ne azért mert megbántottad Tibit vagy valami másik suttyót. Nem-nem, azért mert egy ország előtt járattad le magad élő-adásban. Mindenki látta, hogy a csövesek kapcarongya van, megvertek, leraboltak, úgy beszéltek veled mint a kutyával.
Eközben csóri anyád gondolom egyedül cipelte haza a literes söröket, hogy bele tudd locsolni a pinaszádba.
Na ezért szégyelld magad nagyon!
- Este meg ha már anyád megenyhült az ajándék piától akkor nyugodtan kiülhetsz a konyhába meakulpázni a komment haveroknak, hogy előre megmondták hova fut ki az egész Tibis story, de te megint okosabb voltál. A nagy okosságod miatt megint levan fosztva a credit kártya, cserébe egy ország nézte végig a csicskaságod.
Boldog karácsonyt a trollégáknak, te meg takarodjál anyádnak ajándékot venni meg intézd a vacsorát!
Figyelj Gyagyás, Karácsony alkalmából kapsz pát igazi jó tanácsot, bár úgy sem fogod megfogadni.
- Először is fogod a telefonod és letiltod Tibit meg az egész vándorcirkuszt, Judkástól, Kozmástól, Gammerestől minden platformról. Plusz kitörlöd a számukat.
- Ezután odamész anyádhoz és a pókujjaidat törögetve, könnyek közt a bocsánatáért esdekelsz, hogy egy ilyen szaréletű, hülye gyereke van, akinek minden jött-ment fogatlan csöves fontosabb mint, hogy a 70 éves anyjának segítsen Karácsonykor.
- Fogod a kis credit kártyádat és ahelyett, hogy a lumpen haverjaidnak osztogatnád a hitelpénzt, szépen megrendeled a Karácsonyi vacsorát, ha már basztál segíteni anyádnak bevásárolni meg készülődni.
- Ezután szépen kicsámpázol a vonatállomásra és berongyolsz Szolnokra, hogy valami nagyon szép ajándékkal meglepd Goldát. Ha már úgy is ilyen nagyvonalú gyerek vagy, hogy Kozma féle fogatlan suttyóknak tolod az 50-70 ezreket bemondásra, akkor gondolom nem anyádon akarsz már megint spórolni.
- A kész vagy mindennel akkor meg nyugodtan mardosson csak a szégyenérzet, bár kétlem, hogy neked lenne olyan. De ne azért mert megbántottad Tibit vagy valami másik suttyót. Nem-nem, azért mert egy ország előtt járattad le magad élő-adásban. Mindenki látta, hogy a csövesek kapcarongya van, megvertek, leraboltak, úgy beszéltek veled mint a kutyával.
Eközben csóri anyád gondolom egyedül cipelte haza a literes söröket, hogy bele tudd locsolni a pinaszádba.
Na ezért szégyelld magad nagyon!
- Este meg ha már anyád megenyhült az ajándék piától akkor nyugodtan kiülhetsz a konyhába meakulpázni a komment haveroknak, hogy előre megmondták hova fut ki az egész Tibis story, de te megint okosabb voltál. A nagy okosságod miatt megint levan fosztva a credit kártya, cserébe egy ország nézte végig a csicskaságod.
Boldog karácsonyt a trollégáknak, te meg takarodjál anyádnak ajándékot venni meg intézd a vacsorát!
trolléga
(
x30)
Dec 24, 2021 11:25:11
x30)
...
...
Mindez után/mellett/közben azért a kötelet is igazán intézhetné :D
Ásó27
(
x68)
Dec 24, 2021 11:28:46
x68)
Úgyis sírva kérdezted pedofil, hogy micsinááljaaak, úgyhogy ez egy szép lista!
Sodilegnagyobbrajongója
Dec 24, 2021 11:30:07
Boldog karácsonyt kívánok
- minden régi sodifórumosnak
- minden újhullámos trashcsoportos trollnak
- Magyar Viktornak, akit nem ismerek, ás lehet, hogy retard, de az idei év talán legnagyobb snecológiai teljesítményét hozta össze
- A Sodit lehúzó trash videósoknak
- tajginak és kisborosnak a régi kommenthaverség jegyében
- de még Mercinek és Jutkának is, mert mégis csak karácsony van.
Sodi, neked nem!
- minden régi sodifórumosnak
- minden újhullámos trashcsoportos trollnak
- Magyar Viktornak, akit nem ismerek, ás lehet, hogy retard, de az idei év talán legnagyobb snecológiai teljesítményét hozta össze
- A Sodit lehúzó trash videósoknak
- tajginak és kisborosnak a régi kommenthaverség jegyében
- de még Mercinek és Jutkának is, mert mégis csak karácsony van.
Sodi, neked nem!
Dec 24, 2021 11:30:07
Hahó
(
x136)
Dec 24, 2021 11:32:08
x136)
Ja túl sok már a kontent, ezért különösen fontos most a hogyvoltozó trollégák munkája.
Aki nézi a lájvokat, videókat, a fontosabb tudományos tényeket röviden írja le ide. Nszksz.
Ezek bekékülnek, és így a kevés idővel rendelkező snecológusok is képben tudnak maradni. Mert különben állandó visszakérdezésekkel lesz tele a fórum egy idő után, hogy ez meg az mikor és hol hangzott el.
max5enutálnak
(
x47)
x47)
Kérem a pedofil buziknak szóló jótanácsok törlését!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
trolléga
(
x30)
Dec 24, 2021 11:34:54
x30)
sodigeci ahogy merci leutánozott a videóban 37 percnél, kijött belőle minden, hogy mi a baja veled. az hogy egy ilyen nyöszörgős sipákolós buzigyerek vagy, aki állandóan a bajaival traktál mindenkit, meg az anyja után gőgicsél. egy kibaszott idegesítő gyernőtt vagy, Tibi viszont egy felnőtt, felnőtt igényekkel és problémákkal. nem akar istápolni egy ilyen pisis szart. Andinak is ez volt a baja
Sneci ezt még nézd meg, aztán csináld a videóban elhangzottakat. Na érfelvágás, csá.
Hahó
(
x136)
Dec 24, 2021 11:38:33
x136)
félmilliót elbaszott a hitelspirálban vergődő munkanélküli migráns, hogy csöves cigányokat szórakoztasson a keletinél, hogy végül megdughasson egy hajléktalan transzvesztita, bableveses kurvát.
gratulálok recskaboy
gratulálok recskaboy
Csak a tudomány kedvéért pontosítok:
A tranyó kétkonyakos kurva, így hívja a kriminológia az olyan prostituáltakat, akik alkoholért nyújtanak szexuális szolgáltatást.
Ásó27
(
x68)
Dec 24, 2021 11:38:48
x68)
Amúgy hajnalban megkérdeztem a tranyót, hogy mit beszélt Rolindával, válasz:
"Az Roland volt?... Az is troll."
Mifaaaaaaaaaaaan
"Az Roland volt?... Az is troll."
Hahó
(
x136)
Dec 24, 2021 11:40:16
x136)
Sneci veled még egy kétkonyakos hajléktalan tranyó buzikurva sem hajlandó baszni.
Ásó27
(
x68)
Dec 24, 2021 11:40:21
x68)
Hogy ne kelljen keresgélni, itt van timestamppel merci sodiparódiája: youtu.be/d5RczbITe_s?t=2220
Mifaaaaaaaaaaaan
Sodilegnagyobbrajongója
Dec 24, 2021 11:42:14
Utolsó másfél-két órában csak alszik a villamoson, és nem történik semmi.
Dec 24, 2021 11:42:14
Hahó
(
x136)
Dec 24, 2021 11:42:42
x136)
Hogy ne kelljen keresgélni, itt van timestamppel merci sodiparódiája: youtu.be/d5RczbITe_s?t=2220
Rbali ez majd egy következő videódban benne lehetne. Mint a tranyó karácsonyi ajándéka snecinek.
trolléga
(
x30)
Dec 24, 2021 11:45:32
x30)
Ezt ha meglátja visszavonja a reggeli péküjjünkki videót :DD
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 24, 2021 11:46:43
x5)
én nem értem mi baja snecinek a karácsonnyal .. életemben nem nevettem ennyit karácsony előtt mint idén, és leforgatta a trollbarátainak azt a videót amit hamarabb fogok megnézni ma rákészülve a családdal mint az amúgy bekészített DUNE és Mátrix 4 filmet.. aztán együtt röhögünk a gyagyás nyomorán és minden nap a valódi hetero kúrások közötti időben pihenünk év végéig.
Hasztalan Fasztalan
Dec 24, 2021 11:47:22
sodi hivd fel markot es inditsatok egy podcastet a 2006-os esemenyekrol a karakk szobaba mikozbe mark legozik.
Dec 24, 2021 11:47:22
Ferde szemüveg
Dec 24, 2021 11:48:32
youtu.be/d5RczbITe_s
01:11:20 körül az inverzfaszú realizálja hogy liveban adta a gammercigánynak a sodi pénzét hogy tegye el :DDDDDD
Ugyanitt kívánok minden trolléfának kellemes ünekepet!
01:11:20 körül az inverzfaszú realizálja hogy liveban adta a gammercigánynak a sodi pénzét hogy tegye el :DDDDDD
Dec 24, 2021 11:48:32
Kozakivett
Dec 24, 2021 11:49:48
Sodi kérlek ,hogy ajánld fel nekik,hogy menjetek -utazzatok vissza holnap a Linzi lakásodba mind a hárman.
Dec 24, 2021 11:49:48
broni
(
x45)
Dec 24, 2021 11:53:55
x45)
búék
Ásó27
(
x68)
Dec 24, 2021 11:54:58
x68)
Sodi reggeli csicskulásánál a leírás: A Csabi nekem csak segíteni akart, én pedig mindig csak megsértettem.
Rettenetesen szégyellem magam.
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Dec 24, 2021 11:56:11
x136)
Snecinek jan.3-ig az lesz a programja, hogy ha a tranyó indít egy streamet, vonatra pattan, beazonosítja a helyszínt, és oda fog menni zaklatni. A tranyó ettől kiborul, ordibálás, verekedés.
Ha így lesz szerveznünk kell ügyeletet kamerázós streamelős trollokból, akik oda tudnak menni a helyszínekre.
Ha így lesz szerveznünk kell ügyeletet kamerázós streamelős trollokból, akik oda tudnak menni a helyszínekre.
györöki Arétre
Dec 24, 2021 11:57:01
Sneci veled még egy kétkonyakos hajléktalan tranyó buzikurva sem hajlandó baszni.
M. mintha teljesen kiegett volna, csokkent a libidoja - latszik rajta, hogy a hata kozepere sem kivanja a f@szt.
Azon sem csodalkoznek ha a kozosules fajdalmat okozna neki.
Ami igazan a mennyekbe repithetne (peldaul egy alapos kinyalas) az meg szerintem fizikailag lehetetlen, bar nem tudom pontosan mi hogy van ki-beforditva, csonkitva rajta.
Az energia (libido ereje) megmaradt csak atalakult fizikai es verbalis agressziova. Ezert provokal es nyog Jutka kejesen mikor M. veri. Naluk ennyi az uzekedes,
Sodi sem szamithat tobbre.
Ami viszont jo hir neki: ennyire viszont van azert meg remeny.
Dec 24, 2021 11:57:01
Trollok harca
(
x5)
Dec 24, 2021 11:58:22
x5)
Kozma az új Merci
Miskolci alvósejt
Faszaság van
(
x2)
Dec 24, 2021 11:58:24
x2)
Gyönyörű karácsonyi ajándék a sírással küszködő, depressziós, lesújtott, magányos, megkopasztott, porig alázott sodit nézni dec 24-én, bejglizabálás közben! Boldog Hanukát, Zsidók!
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
trolléga
(
x30)
Dec 24, 2021 11:59:00
x30)
Sodi reggeli csicskulásánál a leírás: A Csabi nekem csak segíteni akart, én pedig mindig csak megsértettem.
Na még a baltaarcú kerítős Kozmának is becsicskul? Egyre szebb ez az ünnep. 50 ezret visszakaptad már tőle sneci?
Trollok harca
(
x5)
Dec 24, 2021 12:01:33
x5)
youtu.be/d5RczbITe_s
Ásó27
(
x68)
Dec 24, 2021 12:03:49
x68)
Olyan rosszul fogalmazott a sneci Kozmával kapcsolatban, hogy még hú-hú-húsz ezer forintot is odaadott neki, hogy legyen merci stricije.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Dec 24, 2021 12:04:20
x68)
Ugye most lesed a jutyubot a malac szemeiddel, hátha mercike reagál bármit is a faszságaidra?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 24, 2021 12:05:45
x11)
Nagyon boldog Kareszt minden fórumlátogatónak, kivéve a Púpos köcsög buzit!
Zárójelben megjegyzem egy ideje olvasom a fórumot, de soha nem gondoltam volna, hogy valaha regisztrálok és hozzászólásokat írok. :) Ezt a Teveköcsög hozta ki belőlem, ez neki nem pluszpont, nagyon negatív a mérleg.
Endre, te meg foglakozz most édesanyáddal, a család ezt jelenti! Neked rajta kívül nincs senkid, nem is lesz. Hiheteten, hogy december 24. délelőttjén is képes vagy sírdogálós vlogot posztolni egy kőműves transzszexuálisról és a saját nyomorúságodról, amit magadnak okoztál. Ehhez semmi közük a trolloknak, saját magadtól vagy ilyen hülye!
Boldog karácsonyt Endre! Ja, nem! :)
Zárójelben megjegyzem egy ideje olvasom a fórumot, de soha nem gondoltam volna, hogy valaha regisztrálok és hozzászólásokat írok. :) Ezt a Teveköcsög hozta ki belőlem, ez neki nem pluszpont, nagyon negatív a mérleg.
Endre, te meg foglakozz most édesanyáddal, a család ezt jelenti! Neked rajta kívül nincs senkid, nem is lesz. Hiheteten, hogy december 24. délelőttjén is képes vagy sírdogálós vlogot posztolni egy kőműves transzszexuálisról és a saját nyomorúságodról, amit magadnak okoztál. Ehhez semmi közük a trolloknak, saját magadtól vagy ilyen hülye!
Boldog karácsonyt Endre! Ja, nem! :)
Ferde szemüveg
Dec 24, 2021 12:06:18
Amúgy ez az ozmo micsoda valami szelfibot vagy ilyesmi? Beírom googleba és csak édességeket dob iki
Dec 24, 2021 12:06:18
Ásó27
(
x68)
Dec 24, 2021 12:07:15
x68)
DJI Osmo Mobile 3
Okjs Snecologus
(
x1)
Dec 24, 2021 12:09:57
x1)
A trollvideó alapján Kozma Merci stricije! Meg lehet kapni pénzért a tranyót, tehát a Gyagyás szerint is kurva...
ezt a sztorit erősíti, hogy korábban kozma már lebukott ilyesmivel, valami rosszlányos email cím egyezés volt :D
Hahó
(
x136)
Dec 24, 2021 12:10:03
x136)
youtu.be/d5RczbITe_s
Szép találat zsidó!
Sneci nézd meg te is, így lopnak meg téged a "barátaid" és így hazudozik a tranyó.
sittessanyi
(
x7)
Dec 24, 2021 12:10:52
x7)
Így a karácsonyi hangulatban előfordulhat hogy páran megsajnálják sodimamát a retardált fiókája miatt.
Őket tájékoztatnám/emlkékeztetném hogy Golda egy hétpróbás gazdasági bűnöző, aki mesterfokon űzte az adóelkerülést, ezzel károsítva minket, tisztes adófizetőket. A púpos génhulladék nagyon sok technikát tőle lesett el: pl azt is hogy hogyan semmizzünk ki egy családtagot. De sok gaztettet is goldának köszönhetően úszott meg.
De ha már sodiapu is szóba került. SOkan egy jóságos vénemberként képzelik el aki ártatlanul szenved a gyagyás fia miatt. A valóság ezzel szemben az, hogy ugyanolyan pökhendi szar alak volt mint sneci, az átlag embert ugyanúgy lenézte ha nem keresett annyit vagy nem olyan volt a szakmája. ("fiam, mi a háború esetén a technikát kezelnénk és iszogatnánk a teát, míg a többiek hullanának a fronton")
___
Szerintem a legtöbben azért szeretjük követni a sodi-sagát, mert azt látjuk, hogy az univerzum igazságot szolgáltat ennek az aljas családnak a gaztettei után. Nyilván sneci főszereplésével. Egyszerűen jó érzés látni hogy van karma és van igazság.
Boldog Karácsonyt!
Őket tájékoztatnám/emlkékeztetném hogy Golda egy hétpróbás gazdasági bűnöző, aki mesterfokon űzte az adóelkerülést, ezzel károsítva minket, tisztes adófizetőket. A púpos génhulladék nagyon sok technikát tőle lesett el: pl azt is hogy hogyan semmizzünk ki egy családtagot. De sok gaztettet is goldának köszönhetően úszott meg.
De ha már sodiapu is szóba került. SOkan egy jóságos vénemberként képzelik el aki ártatlanul szenved a gyagyás fia miatt. A valóság ezzel szemben az, hogy ugyanolyan pökhendi szar alak volt mint sneci, az átlag embert ugyanúgy lenézte ha nem keresett annyit vagy nem olyan volt a szakmája. ("fiam, mi a háború esetén a technikát kezelnénk és iszogatnánk a teát, míg a többiek hullanának a fronton")
___
Szerintem a legtöbben azért szeretjük követni a sodi-sagát, mert azt látjuk, hogy az univerzum igazságot szolgáltat ennek az aljas családnak a gaztettei után. Nyilván sneci főszereplésével. Egyszerűen jó érzés látni hogy van karma és van igazság.
Boldog Karácsonyt!
Ferde szemüveg
Dec 24, 2021 12:12:13
DJI Osmo Mobile 3
NSZKSZ
Dec 24, 2021 12:12:13
Fehér négyzetek
Dec 24, 2021 12:12:33
Kurva nagy respect:
- Viktornak, hogy videóra vette a szexért síró, impotens Gyagyás ,,szerelmi'' vallomását!
- RBalinak a shodálatos videóért!
- a trollnak, aki megküldte a veknit!
- a fickónak, aki pofán baszta a tranyót!!!
Juhhúúú!!!
- Viktornak, hogy videóra vette a szexért síró, impotens Gyagyás ,,szerelmi'' vallomását!
Dec 24, 2021 12:12:33
Hahó
(
x136)
Dec 24, 2021 12:14:04
x136)
Akkor gammer cigánynak jó estéje volt. Végig sneci számlájára piált, ellopott tőle egy osmót, nála kötött ki a snecitől a tranyó által lenyúlt 20 ezer, és visszafél a tranyó vette meg neki a vonatjegyet.
tigris
(
x1)
Dec 24, 2021 12:14:57
x1)
Így a karácsonyi hangulatban előfordulhat hogy páran megsajnálják sodimamát a retardált fiókája miatt.
___
Boldog Karácsonyt!
___
Boldog Karácsonyt!
sodi apja a kádárizmus egyik kiemelt elvtársa volt, az anyja pedig egy régi komcsi vérbíró család ivadéka. és ezek után kommunistázott a tetvedék roncs gyerekük, akit lepasszoltak a nagymamához, hogy boldogítsa őt, és akit a halálba kergetett az undorító patkány viselkedésével.
az anyja ilyen ingatlanhitelekre beszélt rá mindenféle balekokat, akiket aztán kiforgattak a vagyonukból. undorító szar család.
rBali
(
x24)
Dec 24, 2021 12:16:33
x24)
Schwarz nagyi sárgaréz menoraja előkerült már gyagyás? Ropogtatod mán a pászkát?
trolléga
(
x30)
Dec 24, 2021 12:16:36
x30)
Úgy látom snecihez már eljutott mercica lájvja.
m.facebook.com/story.php?story_fbid=10227112190378495&id=1468622787
"Sajnos tényleg pontosan azt csináltam, amit 37:22-től mond a Merci, és egyáltalán nem túloz. Valóban gyerekes, de pont azért biztosítom be magam mindig többszörösen, hogy ezt megelőzzem, és soha ne szakadjanak rám váratlan helyzetek."
m.facebook.com/story.php?story_fbid=10227112190378495&id=1468622787
"Sajnos tényleg pontosan azt csináltam, amit 37:22-től mond a Merci, és egyáltalán nem túloz. Valóban gyerekes, de pont azért biztosítom be magam mindig többszörösen, hogy ezt megelőzzem, és soha ne szakadjanak rám váratlan helyzetek."
Hahó
(
x136)
Dec 24, 2021 12:17:09
x136)
Kurva nagy respect:
Vasaltheréspatkány
Dec 24, 2021 12:17:56
Kellemetlen Hanukát te recskás szar
Dec 24, 2021 12:17:56
Trollok harca
(
x5)
Dec 24, 2021 12:19:49
x5)
ós Merci őt szólitotta "szivem" nek is
Sodi az idealom
Dec 24, 2021 12:20:05
Endre, milyen erzes, hogy egy meg egy olyan legalja gusztustalan transzvesztitanak sem kellesz, mint a Tibi? Meg penzert sem.
Boldog karacsonyt!
Nyugalom, biztonsag, stabilitas
Boldog karacsonyt!
Dec 24, 2021 12:20:05
Ferde szemüveg
Dec 24, 2021 12:21:44
Karácsonykor is 170 ember kíváncsi a korcsra mi ez ha nem SHIKER!
Dec 24, 2021 12:21:44
Fehér négyzetek
Dec 24, 2021 12:21:55
Gyagyás, miért nem jössz ide és kívánsz boldog karácsonyt a fórumozóknak!
Ne legyél már ilyen hálátlan szar, besavanyodott fasz!
Hívhatlak innentől Judga kettőnek??? :)
Juhhúúú!!!
Ne legyél már ilyen hálátlan szar, besavanyodott fasz!
Hívhatlak innentől Judga kettőnek??? :)
Dec 24, 2021 12:21:55
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Dec 24, 2021 12:29:25
x1)
Ezt a rinyapinát! youtu.be/aUpb23hBjDE?t=415
"Mindenki engem bánt brühühüh"
Felvette az ószövetségiekre oly jellemző áldozati bárány szerepet. (Közben a legagresszívebb, gátlástalanabb és szégyentelenebb fajta az övé!) Sajnálja meg az akinek 2 anyja van.
Felvette az ószövetségiekre oly jellemző áldozati bárány szerepet. (Közben a legagresszívebb, gátlástalanabb és szégyentelenebb fajta az övé!) Sajnálja meg az akinek 2 anyja van.
györöki Arétre
Dec 24, 2021 12:31:09
Latszott rajta hogy kinlodik, hogy most normális emberekkel kell beszelni, kvazi egy ringbe szallni.
Vakok kozt akar kiraly lenni a felszemu, ezert erzi ilyen jol magat veluk.
Dec 24, 2021 12:31:09
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Dec 24, 2021 12:32:36
x2)
Minden kedves fórum trollnak szeretetben teli és boldog karácsonyt. Pedó téged meg rohasszon szét a magány, te szaréletű korcs!
Hetyetye
Hahó
(
x136)
Dec 24, 2021 12:33:56
x136)
Sneci tudod kinek fogom elküldeni hogy szerelmes lettél a faszpinásba? Orosz József újságírónak, akit hölgyuraztál a comingoutja után, és aki kommentelt is egyszer tótawé egyik tényfeltárása alá.
Jót fog röhögni rajtad.
Jót fog röhögni rajtad.
csakegyerdeklodo
Dec 24, 2021 12:35:59
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden snecológusnak trollnak és trash csoportosnak. SODI neked pedig azt kívánnom hogy jövőre majd a blahán tölts a karácsonyt. Amúgy mikortólm lesz fórumzár ha lesz ?
Pedoka
Dec 24, 2021 12:35:59
sittessanyi
(
x7)
Dec 24, 2021 12:36:09
x7)
most nézem a videóját: depi dezső elég komolyan rárúgta az ajtót snecire. remélhetőleg az állomásra sétált h vonat elé ugorjon.
bori készítheted a cikket ("Liberális zaklatók kergettek halálba egy jobboldali influenszert") hogy elküld a pestisrácoknak :D :D
bori készítheted a cikket ("Liberális zaklatók kergettek halálba egy jobboldali influenszert") hogy elküld a pestisrácoknak :D :D
kripli figyelő
(
x12)
Dec 24, 2021 12:37:22
x12)
Kellemes ünnepet,pihenést minden fórumozónak.Sodi,neked nem.
Ásó27
(
x68)
Dec 24, 2021 12:38:22
x68)
Nem figyeltek! Az állomásra ment, mert megírták a trollok a címüket neki pár napja e-mailben, és úton van, hogy feldugja a seggükbe a karácsonyfájukat.
Mifaaaaaaaaaaaan
Snecológia Tanszék
Dec 24, 2021 12:40:30
Így van. Magunktól most már képtelenek vagyunk megfogalmazni az utóbbi idők történéseit, annyira beindult a kommentcunami. Úgy kell megfogalmaznotok, hogy értse olyan is, aki totál nincs képbe az utóbbi napok egy mozzanatával se.
Dec 24, 2021 12:40:30
Hahó
(
x136)
Dec 24, 2021 12:40:51
x136)
Ezt a rinyapinát! youtu.be/aUpb23hBjDE?t=415
Hehe akkor kellett volna gondolkodni, amikor viperázni akartál, mrg a trollokra halálkommandót akartál küldeni.
Halállistás trollként csak nevetni tudok az ilyen próbálkozásokon. De majd a ducatóban megbeszéljük.
Sittes Sanyi
Dec 24, 2021 12:42:25
Ünnepekre való tekintettel ma bejgli töltelékkel lesz sikositva tajgikám popsija.
Dec 24, 2021 12:42:25
Hahó
(
x136)
Dec 24, 2021 12:43:40
x136)
Nem figyeltek! Az állomásra ment, mert megírták a trollok a címüket neki pár napja e-mailben, és úton van, hogy feldugja a seggükbe a karácsonyfájukat.
Nem figyelsz. A kurva anyánkat akarta a seggünkbe feldugni.
Most meg pityereg, hogy péküjjünk ki.
Ócska szar produkció egy gonosz tetűtől. Holnap megint véres troll torkokon akar majd ugrálni.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 24, 2021 12:46:07
x19)
Mekkora már, hogy kozmáèk, gammerèk, travitibi, Kovács márk és becsületes zolièk is sodika pénzèn karácsonyoznak.
Ezt meg anyuci mellett eszi a magány XD
Ezt meg anyuci mellett eszi a magány XD
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 24, 2021 12:51:05
x11)
Adná a Jóisten! (Áldott, békés karácsonyt). :)
Kezdődik az Andi-féle zaklatási hetyetyetye? Kőműves Mercica ezt nem fogja tolerálni, mivel ő is szociopata ezért elvárja, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy ő szeretné... :)
Legfeljebb újra fejen rúgja, mert még van pénze, ha elfogy megy Linzbe, mert megteheti.
kripli figyelő
(
x12)
Dec 24, 2021 12:52:33
x12)
Egyébként teljesen érthetetlen miért érzi úgy korcs hogy bántották.Minden úgy történt ahogy ő kérte.Akkor csapkodták meg amikor ő kérte,akkor vették el a pénzét amikor ő kérte,akkor itták meg a piáját amikor ő kérte,akkor vitték el a hitelkártyáját amikor ő kérte,tulajdonképpen minden a kívánsága szerint teljesült.Arról csak gyagyás tehet hogy az anyjánál hagyta a viagrát és nem tudott baszni tibivel és részegen rágalmazást és becsületsértést követett el.
kramalon
(
x8)
Dec 24, 2021 12:53:32
x8)
Minden kedves trollnak, olvasónak kellemes karácsonyt kívánok. Gyagyás neked nem, téged verjen agyon a magány meg a szerelmed te perverz faszmutogató szétszabdalt Frankeinstein teremtménye.
Faszom
Hahó
(
x136)
Dec 24, 2021 13:00:29
x136)
Én mindig egy olyan karácsonyról álmodom amelyiken broni az éjféli eretnekégetésen máglyára dobja snecit, aki a halála előtt még bepróbálkozik egy péküjjünk ki pityergéssel, de broni nevetve kanalazik egy nagyot a trolloktól ajándékba kapott barbi szarból, és rádobja snecit a rezsicsökkentést nem látott hatalmas máglyára.
Ásó27
(
x68)
Dec 24, 2021 13:00:32
x68)
Sodi ma (is) egyenleget töltött és szállást foglalt:
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollok harca
(
x5)
Dec 24, 2021 13:02:42
x5)
utolsó reménye hogy függjenek tőle
Miskolci alvósejt
tigris
(
x1)
Dec 24, 2021 13:03:22
x1)
mekkora egy undorító csicska szar vagy recskaboy! Te nem segíteni akarsz senkinek, hanem azt, hogy imádjanak, hogy rajongva szopjanak és veled foglalkozzanak. Mit képzelsz, hogy egy ilyen finom hölgy, mint merga szóba áll veled azok után, hogy részegen ország-világ előtt arról magyaráztál, hogy hogy lövöd a gusztustalan, viagrás magod a pofájába? undorító kétszínű véglény vagy! Merci sose állj szóba ezzel a patkánnyal!
rBali
(
x24)
Dec 24, 2021 13:04:35
x24)
Lehet lesz egy harmadik lezáró epizód ebből az egész összefoglalásból amiben tökéletesen látszani fog, hogy milyen aljasan, előre kitervelve próbálja megzsarolni Jutkát is meg Tibit is ezzel az egész lakhatás dologgal. Undorító féreg.
Hahó
(
x136)
Dec 24, 2021 13:05:34
x136)
Egylegtöltés lyudka telefonjára = stalker pozíció bebiztosítása ha nem lesz más csatorna
Hogy tudjon rajta segíteni a közösség. Ezt a szar hazugságot bazmeg.:)))
Hogy tudjon rajta segíteni a közösség. Ezt a szar hazugságot bazmeg.:)))
halászlé
(
x24)
Dec 24, 2021 13:05:59
x24)
A bocsánatkérős vidit is lájkolta a Merga, meg ez az Ivett is írta a fészen a poszt alatt, hogy úgyis megbocsájt (ezt is lájkolta term.). Szal gyanítom, itt még nincs vége. Továbbra sem értem, hogy miért a közösségnek kellene Jutka lakhatását biztosítani...segíteni kell neki, de nem így (fentebb már tettem javaslatot).
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 24, 2021 13:09:57
x11)
Tegnapi lájvszát hallgatom vissza! Ott az üres lakás Linzben!
Baszdmeg én beköltöznék! Családnak van két-három napra élelem, feltalálják magukat, már csak az kellene, hogy Púpos a vonatjegyet is fizesse!
Hahó, Endre! Mi a telefonszámod???
Baszdmeg én beköltöznék! Családnak van két-három napra élelem, feltalálják magukat, már csak az kellene, hogy Púpos a vonatjegyet is fizesse!
Hahó, Endre! Mi a telefonszámod???
Fehér négyzetek
Dec 24, 2021 13:12:06
Találtak egy igen csak jól fizető balekot, egy címeres ökröt, aki akkor is fizet, ha pofán basszák, ha úgy beszélnek vele, mint egy kutyával!
A show-nak természetesen folytatódnia kell! ;)
Lesz még itt videó, amin Judga alkarnyi nagyságú strap-on dildóval kúrja seggbe a szupersztréjt Gyagyást, figyeljétek meg! :)
Na, bejglizabálás, halászlé szürcsölés a családdal ON!
Juhhúúú!!!
A show-nak természetesen folytatódnia kell! ;)
Lesz még itt videó, amin Judga alkarnyi nagyságú strap-on dildóval kúrja seggbe a szupersztréjt Gyagyást, figyeljétek meg! :)
Na, bejglizabálás, halászlé szürcsölés a családdal ON!
Dec 24, 2021 13:12:06
broni
(
x45)
Dec 24, 2021 13:13:33
x45)
Ásó27
(
x68)
Dec 24, 2021 13:14:18
x68)
Már térdepelek prof!
broni
(
x45)
Dec 24, 2021 13:16:07
x45)
Már térdepelek prof!
ne már((((((((((((((((csak hülyültem))))))))))))
Ásó27
(
x68)
Dec 24, 2021 13:19:09
x68)
Közben a superstraight beismerés:
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Dec 24, 2021 13:21:48
x136)
Érzelmi világom = szerelmes vagyok egy herélt férfiba és meg akarom baszni.
Sneci szervezzél magadnak buzigyógyító tüntetést, mert te buzi vagy hahó!!!
Sneci szervezzél magadnak buzigyógyító tüntetést, mert te buzi vagy hahó!!!
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 24, 2021 13:21:51
x3)
Nagyon szépen kellemesen szép karácsonyt minden trollégának!
Sneci te meg kösd fel magad, nagyon sok embernek hatalmas ajándékot adnál ezzel!
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Sneci te meg kösd fel magad, nagyon sok embernek hatalmas ajándékot adnál ezzel!
miskolcigány
(
x5)
Dec 24, 2021 13:22:36
x5)
Hetek? Legkevesebb 10 eve tudjuk hogy buzi vagy, haho! A forum legelso oldala rogton errol szol.
rBali
(
x24)
Dec 24, 2021 13:23:48
x24)
Az van, hogy ezt már ő sem tudja megmagyarázni saját magának sem :D
Ásó27
(
x68)
Dec 24, 2021 13:23:49
x68)
Akkor mégsem az elhaladó autók zajából tevődött ki a szerelmi vallomások sora?
Mifaaaaaaaaaaaan
miskolcigány
(
x5)
Dec 24, 2021 13:24:25
x5)
rBali lesz ma is flokkvago flokk? Illetve a tegnapihoz van direkt link?
Szerintem ez ertheto. Nszksz.
A munka nem megoldás.
Sodilegnagyobbrajongója
Dec 24, 2021 13:26:58
Nem is várja el senki, hogy magyarázkodj. Minek is?
Dec 24, 2021 13:26:58
györöki Arétre
Dec 24, 2021 13:27:19
Persze, hogy nem lesz meg vege.
Csungenek, mint Romulus es Remus a farkas csocsen.
(Az mas kerdes hogy o a "pocsen-nek" jobban orulne..)
Csungenek, mint Romulus es Remus a farkas csocsen.
(Az mas kerdes hogy o a "pocsen-nek" jobban orulne..)
Dec 24, 2021 13:27:19
rBali
(
x24)
Dec 24, 2021 13:27:23
x24)
rBali lesz ma is flokkvago flokk? Illetve a tegnapihoz van direkt link?
Bármilyen meglepő de még nekem is van életem, szóval fát állítok, bezabálok és lehányom a pólómat a sörikék után.
De amint magamhoz térek folytatom a munkát!
(a tegnapi liveokat privátba tettem mert nem tudom volt-e bármi strikeolható benne, sry)
broni
(
x45)
Dec 24, 2021 13:27:52
x45)
Nagyon szépen kellemesen szép karácsonyt minden trollégának!
a karácsonyfára?????
kripli figyelő
(
x12)
Dec 24, 2021 13:28:32
x12)
Tranyó lehet vette a lapot és megértette hogy akkor jön donét amikor snecit szopatja.Élvezi is és még mindig tisztább munka gyagyást alázni mint kankós csövesfaszt szopni a blahán.Havi egyszer nem hívja el gyagyást aki mégis megjelenik aztán egyre durvább helyzetekbe viszi stream közben.Másnap porig alázza és megy vissza korcs a ketrecébe.Ez az üzleti modell addig mehet amíg gyagyás meg dőglik tehát olyan fél évad.
rBali
(
x24)
Dec 24, 2021 13:29:13
x24)
Eközben Szolnokon készülnek a finom karácsonyi falatok :3

Fehér négyzetek
Dec 24, 2021 13:29:27
Andi után sztalkerkodni etikus volt, ugye, Gyagyás?
Tesóm most nézi a videót, ahol sírva fetrengsz a földön; majdnem megfulladt flódni evés közben, pasztmek, úgy röhögött!
Én nagyon remélem, hogy nem állsz le és szaladsz majd tovább Tibcédesz után, Sodikutya!
Nem fognak hiányozni az Orbit-rágók a szádból!
Juhhúúú!!!
Tesóm most nézi a videót, ahol sírva fetrengsz a földön; majdnem megfulladt flódni evés közben, pasztmek, úgy röhögött!
Én nagyon remélem, hogy nem állsz le és szaladsz majd tovább Tibcédesz után, Sodikutya!
Nem fognak hiányozni az Orbit-rágók a szádból!
Dec 24, 2021 13:29:27
Ásó27
(
x68)
Dec 24, 2021 13:29:34
x68)
Anyukád után sírsz a hidegben, egy-két nap alatt legalább 20x kérsz bocsánatot (és fizetsz bánatpénzt), sírva szerelmet vallasz... nem értem, hogy miért nem szeret téged viszont a finom hölgy :))))
Viktorsz meg trollkodja és letibizi, mégis leszopná őt egy csettintésre.
Mifaaaaaaaaaaaan
Viktorsz meg trollkodja és letibizi, mégis leszopná őt egy csettintésre.
BodiTesok
(
x1)
Dec 24, 2021 13:29:50
x1)
index.hu/kulfold/2021/12/24/74-eves-no-duna-linz-ausztria-mentes/
Golda mama miután megtudta, hogy a fityma nélküli fia beleszeretett egy átoperált férfibe.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Golda mama miután megtudta, hogy a fityma nélküli fia beleszeretett egy átoperált férfibe.
Lyudka
Dec 24, 2021 13:30:25
Eközben Szolnokon készülnek a finom karácsonyi falatok :3
bonbonsz is lesz a fa alatt
Dec 24, 2021 13:30:25
tyodika
Dec 24, 2021 13:31:47
Főszabály szerint superstraight vagyok
Dec 24, 2021 13:31:47
124 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.