Én azt figyeltem meg, hogy púpszászon az anyja mindig beadta neki a gyogyszereit és tudott viselkedni, de a mostani Férfiszerelem és coming out + többszörös becsicskítás után teljesen elment az esze és remélem ebben a mániás szakaszban is ragad amíg el nem viszik a rendőrök vagy a mentők. Egy szó, mint száz: elvesztette a kontrollt és közveszélyesként kel kezelni, tehát már kialakul az alapja hogy kiüsse valaki a geciba hogyha esetleg kiakasztja neked az állkapcsát. Hátha meg akar harapni és átadni a húsevő baktériumait.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ezzel a kirohanással próbáltad elterelni a pedofil vádakról a figyelmet?
Mekkora gondod lenne belőle ha a rendőrökkel mennél haza és átnéznék a gépedet/faptopodat?!
mit saccolsz, ma milyen atrocitás fog történni veled?
- öklös?
- véresre verés?
- felkérdezés/megszégyenítés?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Nyugi, ez már csak rosszabb lesz. :)
MDI Fireburn
Miért hazudnánk neki? Tajgi volt.
Nothing's better than cheddar!
Emberrel nem, de veled igen.
És reagálhatod, ahogy akarod, senki nem ijed meg a nevetséges fenyegetőzéseidtől :D
Egy hikomat törpe kis pálcikaember púpos fos vagy vízfejjel.
Képtelen vagy ártani egy felnőtt, életerős embernek.
Vagy te tényleg azt hiszed, hogy az újsütetű cigó haverjaid tényleg megbosszulják ezeket? :D
Világi csicska az összes, még soha nem vertek meg senkit, akkor sem, amikor személyesen őket kérdezték fel, nem gondolod tán, hogy rendőrségi ügyeket akarnak maguknak egy púpos debil pedofil miatt? :D
Szokjál hozzá szépen, recskás, hogy itthon, gémeskútországban téged úton-útfélen pofánvágások, szemüveglopások, felkérdezések és hasonló inzultusok fognak érni, és ez ellen semmit nem tehetsz.
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Jaja bárkivel megeshet hogy lekapja egy trollsz a fejéről a szemüveget. Nem baj legközelebb erre is figyelsz.
Mi lenne ha megfogadnád az Urak tanácsát és eltakarodnál az internetről?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Remélem ezt a kalandot látták a facebookos téged sajnálós balfaszok is. Undorító féreg vagy.
Mifaaaaaaaaaaaan
te egy full idegbeteg, retardált állat vagy
érdekes, hogy amikor ezt az iron chanelt meggyanúsították elég alapos bizonyítékokkal, akkor azt loopoltad, hogy majd az illetékes hatóságok kivizsgálnak mindent, mert egyáltalán nem úgy van az, most meg a vasúti restiből szabadult alkesz bemondására családokat mészárolnál le. Téged le kéne lőni, mint egy kutyát.
hehe
Nyugalom, biztonsag, stabilitas
Ott a pont. Nagy igazság
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Persze-persze púpos, csak nehogy azt higgye valaki, hogy elloptad a szemüvegét, és véletlenül kiüssön. Tudod az első harag nem számít.
Recskagnóm
A pedofíliát ki kell vizsgálni, nem szabad ítélkezni; mert ez lesz az ő érdeke is majd mikor lebukik.
Szerintem ez azon ritka esetek egyike, amikor az öngyilkosság is megfontolandó.
Jön a vonat, eléveted magad. Neked többet nem fáj az élet, a fórumzsidók bosszankodnak, mert vége a szórakozásuknak, és a haza is nyer azzal, hogy eggyel kevesebb buzi tranyókergető rontja a levegőt.
Hogy csatakrészegre iszod magad és örjöngesz? De veled minden nap ez történik.
lépek ki mert hülyék vagytok
Úgy érti; "Nem biztos, hogy meg akarom kockáztatni, hogy a rendőrség esetleg átnézze a számítógépemet és a laptopomat."
Ilyen velem még soha nem történt. Sem részeg nem voltam még, sem ordibálni nem ordibáltam még önkívületi állapotban.
De nem is vagyok budai úrifiú és a kukim sem 23 cm. Lehet ez a hiba.
Legközelebb odafigyelek erre is.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
A jéghideg jogászkodásban eddig lehetett eljutni. :D
Hát azért hetyetyetyetye
Hülye faty! Volt jobb dolgom is tegnap. Amúgy is adjál timestampet aztán majd visszanéznem
Úgy érzem akkor Gammer cigánynál is körül kéne nézni. Ő mit dolgozik egyáltalán?
Mifaaaaaaaaaaaan
ö sem, mert a holland es az angol vonal a fontosabb.
A síró Lukács anyuka a főtroll, ő szervezett minden akciót. Ügy lezárva.
Mifaaaaaaaaaaaan
en igy låtom a broni keze van az egesz ugy kavaråsåban.
ez így van, karib nem lett feljelentve. a miskolci rendőrségen lévő ügy amiben sneci érintett, a pedofil házkutatással kapcsolatos, ami márknál zajlott.
Itt is végig remegett a gnóm, pont mint mikor a vasútállomáson felkérdezték. :D Óriási műsör volt a tegnapi.
napi max 3 sör
Már napokkal ezelőtt beleástam magamat. Mivel a Zrínyi csak albérlet, így kevés a infó. A lájfban elmondta, hogy most épül a háza, nem sokára költözik. Neten árul dolgokat ő meg az asszony, így volt meg egyből az elektromos moci.
Véletlenül elszólta Békésszentandrást, ott még körbe nézek. De több infó kell. Szerintem neki is van egy céges trükkje, mint a kozma klánnak.

Púpfalon már "kaland"
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Békésszentandrás a sör kapcsán jött elő.

Sodi mondta, hogy jó a gyomai meggyes. Arra mondta Gammer, hogy az szentandrási.
Ha jól emlékszem akkor a Csenge nevére lett irva egy ingatlan, nyáron átjárt etetni disznókat egy helyre amiröl azt állitotta, hogy oda fognak majd költözni ha rendbe rakják.
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
az idö csak mulik………
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-06-12 22:28) forrás link (11) Huszonévesen nem gáz a szingliség. Pláne nem “vadászbikaként”.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 10:26) forrás link (7) 2007. 10. 16. 22:55
Különben hamarosan én is tanár leszek. :) A legtöbb szigorlaton már túlvagyok.
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-06-06 18:04) forrás link (7) Egy pillanat.
Munkaviszont és fizetést soha nem is akarok. :)
Én úgy akarok meghalni, hogy sose volt ilyenem. :D
Szerző: SoDI, beküldte: sodileaks (2011-01-05 20:15) forrás link (3) LOL!
Én szinte sose vagyok beteg! :DDDDDDD
Csodálkozom is, hogy tud betegeskedni a sok szar :DDDDDD
Szerző: SoDI, beküldte: Danyiil Kobjakovics (2010-06-03 13:33) forrás link (2) Aput eltartani? Ha apu rászorul, menjen be az önkormányzathoz.
Anyu megtiltotta neki.
Lehet, hogy már ma el sem engedi Kozmához.
De remélem, hogy addaboy révén meg fogjuk tudni, hogy mi zajlott ott :D
Valóban sör volt a téma, de nekem úgy jött le, hogy nem véletlenül. Meglátjuk.
NSZKSZ! Lehet akkor ott van a gammer-setupodu is, amiről tegnap beszéltek. Állítólag gyagyásnak arról ma meg kell osztania egy csidijót.
Dögölj meg.
kikmakukk!?
Szerintem a setup a tegnapi liveban is ott volt, egy szobával odébb.
Mifaaaaaaaaaaaan
Gyanús az a sok kacat - bicikli a hirdetésébe... minek is kell 2embernek 5bicikli!? :D

HeTe!
És a roki kocsi? Tudtommal egyikük sem mozgáskorlátozott. Akkor meg hogy kerül oda és minek?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
az ott robin meridája?
Van egy megérzésem, hogy megbánják még ezek a cigányok, hogy elkezdtek a Gyagyással haverkodni.
És ha ők megbánják, akkor Sneci is, súlyos búcsúküldésekbe fog ez neki kerülni.
Jófogás/vatera viszonteladó.
Nekem is van ismerősöm aki olcsón vesz, drágábban elad és ebből egészíti ki a pénzét. Annak is tele van kacattal a garázsa.
Hol van ilyenkor sherlock porks?
Nothing's better than cheddar!
nigga stole my bike!
kikmakukk!?
Gammer Bandi azaz Urbán András. Gyomaendrődi alkoholista, nézettséghajhász youtube trash videós. Nagyon szeret a neten keménykedni, vagánykodni. Magát milliomosnak tartja, közben csak egy hazug cigány, aki segédmunkából és felesége keresetéből él. Volt kint Németországban, az építőiparban dolgozott. Onnan haza kellett jönnie, mert az arcoskodását nem viselték jól és elverték meg kirúgták. Egyik beceneve a Szilótolvaj. Egy magyarországi munkahelyről azért rúgták ki, mert lopta a szilót. Aztán egy bebaszós lájvban feldobta a munkatársait, akik szintén loptak ezt azt a munkahelyről. Szóval, jó cigányhoz méltóan vammzer és tolvaj is. Emlékezetes még, amikor a felesége (Urbánné Vékony Éva) lájvban tört ki, hogy korábban simogatta a saját lányát. Szeret hazudni és nagyot mondani. Milliós óra gyűjteménye van. Persze sosem látta senki. Több ingatlan tulajdonosa is, közben az isten segglyukában, Gyomaendrődön lakik egy omladozó albérletben. A családsegítő többször járt már náluk.
Iron Channel nagy barátja. Valamint Benke Tibi, erkélylakó alkoholista kobold és Kozma vahúrral is jó viszonyt ápol.Bár velük két hetente összebalhéznak és hónapokig üzengetnek egymásnak, aztán nagy csókolózás a vége. Láthattuk múltor is micsoda táncot nyomtak a bolhással. Korábban unalmas gameplay szarokat tolt, de senkit sem érdekeltek a kamion szimulátoros szarjai, ezért véleményvideósként szeretett volna a Youtube megmondó embere lenni. Nem jött össze. Ő is söpredék trash lett.
Pár videó:
Gammer Bandi az emeltdjas csaló :https://www.youtube.com/watch?v=4AQ3ky1BP3k
Gammer Bandi vamzerkodik és büdös magyarozik: www.youtube.com/watch?v=G4rriQxxg28
Trutymó titánnak vagánykodik: www.youtube.com/watch?v=ZVrpMG1n89w
A pedoil lebukás és valószínűsíthető nőverés: www.youtube.com/shorts/OPZTK0n3N_w
Urbánné ezután a lájv után másnap írta, hogy ellökte és bántotta őt Bandi.
Hirtelen ennyi jutott eszembe erről a söpredékről. Van valahol egy lájv részlet, ahol a legkisebb lánya panaszkodik, hogy az apja állandóan iszik. Mivel ez a majom nagyon szeret tiltogatni és jelentgetni, így a kompromittáló dolgok nem igazán maradtak fent.
Sodi, nagyon szép, új barátaid vannak.
Öngól rovat, csak a szokásos. :)
Hát azért hetyetyetyetye
takarodj innen, alkesz rongyember
Az mekkora volt mikor egyik nap részegen lájvolt a munkásszállóról másnap meg monoklival jelentkezett be XD
Igazi fillères cigány.
Azzal egészíteném ki, hogy Gammer örökbefogadott gyerek volt, a szülei elég komoly anyagi háttérrel rendelkeztek, és onnan örökölt, a haláluk után.
Recskagnóm
Nem túlreagáltad te pedofil homokos szar, hanem alkoholfűtütte pszichózisba lovalltad magad, mert egy mentálisan instabil utolsó genetikai hulladék vagy. A legjobb dolog amit tehetnél magaddal ha eltakarodnál az internetről, de ahhoz túl nagy figyelemkurva vagy. Ígyhát kénytelenek leszünk mi elzavarni, buta púpos korcs.
Igazi fillères cigány.
Oszt miből telik ezeknek a filléres cigányoknak Békésszentandrási meggyes sörre?
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
A leggusztustalanabb trash videós.Csak a nézettség számít neki. A fogyatékos endre, ennyit számít neki.
Egy misét, az is megérne, hogy több sör elfogyasztása után motorozgatott snecivel az állomásra.
GYE ÉNY, ÉNY A SEMÜFEGEM! ÉNY, ÉNY! EJÉGETEM, FEGYUJTYOM!
Igazából nem az öklével ütötte a tenyerét, hanem a tenyerével tapsikolt azon a csoffadt öklén. :)
Valahol már nagyon fárasztó volt ez a "szijánkoszra töjöm az ojját" dumák. Főleg annak fényében, hogy a 160 centis "ösztrogén bomba" Tibi úgy elverte mint a lovat :)
Gondolom csak vett egy palackkal mutatóba, mert amúgy egész éjjel az olcsó, kukoricás szar Holsten-t itták.
Egy misét, az is megérne, hogy több sör elfogyasztása után motorozgatott snecivel az állomásra.
De sajnálom, hogy arról nem készült külső felvétel ...
A retard-maffia megy családírtásra
[img]https://img.sodika.dk/imgur.com/km0u8VN.jpg[/img]
Lepuffanthatták volna őket is a helyi gyomai "redneckek" mint a "Szelíd motorosok"-at az ikonikus film végén (bocs ha valaki még nem látta és elspoilereztem!).
A különbség csak annyi, hogy Peter Fondáék karakterét sajnáltam, Sneci halálakor viszontpezsgőt Glédát bontanék!
Hát azért hetyetyetyetye
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 30, 2021 12:42:46
x7)
azért az kurva visszataszító, ahogy a recskás a rendőrökkel beszél, és kikéri magának óbégatva, hogy 3000 forint kár érte, közben meg tranyó csövesekbe önti a pénzt meg borsodi cigányokba, hát a kurva anyját ennek, most nézek vissza mindent, és meg vagyok döbbenve az estén
nszksz a trashvod platformnak és az éjszakai műszaknak, hogy az ember kipihenten felkelve mindent át tud nyálazni, mert semmi sem veszik el
hehe
nszksz a trashvod platformnak és az éjszakai műszaknak, hogy az ember kipihenten felkelve mindent át tud nyálazni, mert semmi sem veszik el
rBali
(
x24)
Dec 30, 2021 12:44:07
x24)
Amúgy amikor azt mondta, hogy "otthon hagytam a piruláimat" akkor lehet, hogy nem (csak) a viagrára gondolt?!
Én azt figyeltem meg, hogy púpszászon az anyja mindig beadta neki a gyogyszereit és tudott viselkedni, de a mostani Férfiszerelem és coming out + többszörös becsicskítás után teljesen elment az esze és remélem ebben a mániás szakaszban is ragad amíg el nem viszik a rendőrök vagy a mentők. Egy szó, mint száz: elvesztette a kontrollt és közveszélyesként kel kezelni, tehát már kialakul az alapja hogy kiüsse valaki a geciba hogyha esetleg kiakasztja neked az állkapcsát. Hátha meg akar harapni és átadni a húsevő baktériumait.
Andi
(
x13)
Dec 30, 2021 12:46:40
x13)
Az nagyon durva volt, amikor percekig ütötte ököllel a tenyerét, üzenve ezzel a Sapkás és a Szemcsis trolloknak, hogy mostantól nincs kegyelem.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Andi
(
x13)
Dec 30, 2021 12:48:22
x13)
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
sodika
Dec 30, 2021 12:48:33
Ilyen minden nap történik az emberrel, nem kellett volna túlreagálni. Igazatok van.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Dec 30, 2021 12:48:33
mnxegycigany
Dec 30, 2021 12:48:40
NSZKSZ rBali, jó volt! :D
d
Dec 30, 2021 12:48:40
Andi
(
x13)
Dec 30, 2021 12:49:33
x13)
Valahogy kikerült kozma száma. Hihetetlen.
trolléga
(
x30)
Dec 30, 2021 12:50:59
x30)
Jajj sneci kurvára röhögök. Mi volt ez a tegnapi műsor? Nszksz az éjszakai műszak munkáját! Ez már az új Monty Python évad? A linzi programozó fejéről lelopják a szemüveget? Legalább lett egy jó napjuk a főtörzs uraknak is :DDD kurva mélyen vagy gyagyás, remélem hamar bevonzod a Blahát!
rBali
(
x24)
Dec 30, 2021 12:51:19
x24)
Sajnos nem tudtam kideríteni hova érkezik a gyagyás :D úgyhogy varjatok mindkét helyen :D
nonsense
(
x1)
Dec 30, 2021 12:52:44
x1)
Ilyen minden nap történik az emberrel, nem kellett volna túlreagálni. Igazatok van.
Ezzel a kirohanással próbáltad elterelni a pedofil vádakról a figyelmet?
Mekkora gondod lenne belőle ha a rendőrökkel mennél haza és átnéznék a gépedet/faptopodat?!
Biztatási kár
(
x10)
Dec 30, 2021 12:53:04
x10)
Kozmának túl nagy a hangja, pedig a céges dolgaik (testvére is) ügyei elég jól halladnak.
Hahó
(
x135)
Dec 30, 2021 12:53:09
x135)
mit saccolsz, ma milyen atrocitás fog történni veled?
- öklös?
- véresre verés?
- felkérdezés/megszégyenítés?
Jóindulatú Zsidó
Dec 30, 2021 12:53:12
Megvan a 4 ezer feliratkozó Endre! Làtod ez a content kell a népnek!
Dec 30, 2021 12:53:12
Sodipatkány
(
x1)
Dec 30, 2021 12:53:14
x1)
Dec 30, 2021 12:53:14
Majd legközelebb figyelsz erre is. Dec 30, 2021 12:53:14
broni
(
x45)
Dec 30, 2021 12:54:31
x45)
puncivadászat)))))))))))))))))))))))))pinaszag
Andi
(
x13)
Dec 30, 2021 12:54:59
x13)
Kozmának be kéne adni, hogy a Róka dobtak ki szopatásból a számát. Vele szeret harcolni.
hunty
(
x2)
Dec 30, 2021 12:55:29
x2)
Nyugi, ez már csak rosszabb lesz. :)
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 30, 2021 12:56:06
x2)
Kozmának be kéne adni, hogy a Róka dobtak ki szopatásból a számát. Vele szeret harcolni.
Miért hazudnánk neki? Tajgi volt.
Fizetek mindent
(
x1)
Dec 30, 2021 12:56:49
x1)
Emberrel nem, de veled igen.
És reagálhatod, ahogy akarod, senki nem ijed meg a nevetséges fenyegetőzéseidtől :D
Egy hikomat törpe kis pálcikaember púpos fos vagy vízfejjel.
Képtelen vagy ártani egy felnőtt, életerős embernek.
Vagy te tényleg azt hiszed, hogy az újsütetű cigó haverjaid tényleg megbosszulják ezeket? :D
Világi csicska az összes, még soha nem vertek meg senkit, akkor sem, amikor személyesen őket kérdezték fel, nem gondolod tán, hogy rendőrségi ügyeket akarnak maguknak egy púpos debil pedofil miatt? :D
Szokjál hozzá szépen, recskás, hogy itthon, gémeskútországban téged úton-útfélen pofánvágások, szemüveglopások, felkérdezések és hasonló inzultusok fognak érni, és ez ellen semmit nem tehetsz.
trolléga
(
x30)
Dec 30, 2021 12:57:20
x30)
Jaja bárkivel megeshet hogy lekapja egy trollsz a fejéről a szemüveget. Nem baj legközelebb erre is figyelsz.
Mi lenne ha megfogadnád az Urak tanácsát és eltakarodnál az internetről?
Ásó27
(
x68)
Dec 30, 2021 12:59:10
x68)
Remélem ezt a kalandot látták a facebookos téged sajnálós balfaszok is. Undorító féreg vagy.
Newton-Leibniz
(
x1)
Dec 30, 2021 12:59:35
x1)
Endre te retardalt csimpanz
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 30, 2021 12:59:36
x7)
érdekes, hogy amikor ezt az iron chanelt meggyanúsították elég alapos bizonyítékokkal, akkor azt loopoltad, hogy majd az illetékes hatóságok kivizsgálnak mindent, mert egyáltalán nem úgy van az, most meg a vasúti restiből szabadult alkesz bemondására családokat mészárolnál le. Téged le kéne lőni, mint egy kutyát.
Sodi az idealom
Dec 30, 2021 13:00:16
A tranyot is csak azert akartad megbaszni, ha felallt volna a faszod, mert nem mindennap tortenik ilyen az emberrel. Dec 30, 2021 13:00:16
Ásó27
(
x68)
Dec 30, 2021 13:00:20
x68)
Olyan hülye vagy, hogy azt sem veszed észre, hogy órák óta liveol Gammer melletted. 114 IQ
Mifaaaaaaaaaaaan
rBali
(
x24)
Dec 30, 2021 13:00:47
x24)
Ott a pont. Nagy igazság
Recskagnóm
Dec 30, 2021 13:02:27
Persze-persze púpos, csak nehogy azt higgye valaki, hogy elloptad a szemüvegét, és véletlenül kiüssön. Tudod az első harag nem számít.
Dec 30, 2021 13:02:27
Érdeklődő
(
x6)
Dec 30, 2021 13:02:43
x6)
Endre, most akkor mi van, én összezavarodtam tegnap.
A reggeli flokkban még könyörögtél Mercicának, hogy bocsásson meg, költözzön hozzád, éljetek boldog gerlepárként, és gyártsátok közösen a kreatív tartalmakat, két Viagrás maszatolás között.
Este a cigánynál pedig már büdös gecinek hívtad a királylányt... Nem gondolod, hogy erről kéne egy tisztázós lájv?
A reggeli flokkban még könyörögtél Mercicának, hogy bocsásson meg, költözzön hozzád, éljetek boldog gerlepárként, és gyártsátok közösen a kreatív tartalmakat, két Viagrás maszatolás között.
Este a cigánynál pedig már büdös gecinek hívtad a királylányt... Nem gondolod, hogy erről kéne egy tisztázós lájv?
nonsense
(
x1)
Dec 30, 2021 13:03:21
x1)
A pedofíliát ki kell vizsgálni, nem szabad ítélkezni; mert ez lesz az ő érdeke is majd mikor lebukik.
Örebro
(
x17)
Dec 30, 2021 13:05:47
x17)
remelhetöleg a rendörök hallottak a kivålo jogu tudåsu kiss endre farkas rendör pereröl……csak ugy mondom.
Ásó27
(
x68)
Dec 30, 2021 13:09:42
x68)
Meg kéne tanulnod végre, hogy neked nem hazád Magyarország, innen takarodj el!
Mifaaaaaaaaaaaan
Bagdy Emőke
Dec 30, 2021 13:12:09
Szerintem ez azon ritka esetek egyike, amikor az öngyilkosság is megfontolandó.
Jön a vonat, eléveted magad. Neked többet nem fáj az élet, a fórumzsidók bosszankodnak, mert vége a szórakozásuknak, és a haza is nyer azzal, hogy eggyel kevesebb buzi tranyókergető rontja a levegőt.
Dec 30, 2021 13:12:09
ebcont_főmunkatárs
Dec 30, 2021 13:12:40
Nem birja sodi ezt a magyar kornyezetet, nem izlik neki magyar krem
csak az ebcontnal irok ala
Dec 30, 2021 13:12:40
Ásó27
(
x68)
Dec 30, 2021 13:12:44
x68)
Nyomorék sodi nem perel, pedig elvileg minden pedofilozónak ez jár!
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Dec 30, 2021 13:12:49
x30)
Ez már a híres egzisztenciális, anyagi, mentális stabilitás sneci, amiről a tegnapi flokkban hetyetyéztél? Az a lényeg nem vagy elmebeteg, tegnap ezt szerintem minden kétséget kizáróan sikerült bizonyítani
Hafré
(
x9)
Dec 30, 2021 13:13:15
x9)
Hogy csatakrészegre iszod magad és örjöngesz? De veled minden nap ez történik.
Biztatási kár
(
x10)
Dec 30, 2021 13:14:50
x10)
Ne menjünk el amellett, hogy a családot megfenyegették, szembe köpték és bicikli rongálás is volt. Ez valószínűleg a gammer haverjai voltak. Szegény Anyuka próbálta elmondani sikertelenül, mert állandóan belé lett fojtva a szó.
Ásó27
(
x68)
Dec 30, 2021 13:15:05
x68)
Merci amúgy végig rajtad nevetett a chaten, amikor ott volt, remélem láttad!
Mifaaaaaaaaaaaan
nonsense
(
x1)
Dec 30, 2021 13:15:13
x1)
Úgy érti; "Nem biztos, hogy meg akarom kockáztatni, hogy a rendőrség esetleg átnézze a számítógépemet és a laptopomat."
Hahó
(
x135)
Dec 30, 2021 13:15:45
x135)
broni mostanában halt meg retard?
telex.hu/belfold/2021/12/30/50-ev-koruli-ferfi-holttestet-talaltak-meg-a-nadori-csatornaban
telex.hu/belfold/2021/12/30/50-ev-koruli-ferfi-holttestet-talaltak-meg-a-nadori-csatornaban
MagyarVictor
(
x3)
Dec 30, 2021 13:16:15
x3)
WAT stressznéküli nyugi?

HeTe!

SyntaxError
(
x24)
Dec 30, 2021 13:16:19
x24)
Ilyen velem még soha nem történt. Sem részeg nem voltam még, sem ordibálni nem ordibáltam még önkívületi állapotban.
De nem is vagyok budai úrifiú és a kukim sem 23 cm. Lehet ez a hiba.
Legközelebb odafigyelek erre is.
Vadászbika
Dec 30, 2021 13:16:52
A jéghideg jogászkodásban eddig lehetett eljutni. :D
Dec 30, 2021 13:16:52
Tyodika2
Dec 30, 2021 13:17:08
Merci amúgy végig rajtad nevetett a chaten, amikor ott volt, remélem láttad!
Hülye faty! Volt jobb dolgom is tegnap. Amúgy is adjál timestampet aztán majd visszanéznem
Dec 30, 2021 13:17:08
Örebro
(
x17)
Dec 30, 2021 13:18:49
x17)
en is voltam negyven eves, igaz akkor mi este kimentunk bulizni, ittunk finom coctailokat, ismerkedtunk nökkel/csajokkal es nem egys#zer megvolt az eredmenye is hålistennek. erre mit låtok ma……… cigånyokkal seggreszegre isszåk magukat egyesek, meghatårozathatatlan nemueket hajszolnak nemi sexuålis egyuttlet remenyeben, majd delelött tiz orakor mår mint egy rendes es rutinos alkoholista a sör utån epekednek……våltozik a vilåg, våltozik a trend.
Ásó27
(
x68)
Dec 30, 2021 13:18:52
x68)
Ne menjünk el amellett, hogy a családot megfenyegették, szembe köpték és bicikli rongálás is volt. Ez valószínűleg a gammer haverjai voltak. Szegény Anyuka próbálta elmondani sikertelenül, mert állandóan belé lett fojtva a szó.
Úgy érzem akkor Gammer cigánynál is körül kéne nézni. Ő mit dolgozik egyáltalán?
rossz ratyee
Dec 30, 2021 13:19:17
Nálad nagyobb balekot/pancsert soha nem láttam még sneci. :D
napi max 3 sör
Dec 30, 2021 13:19:17
Örebro
(
x17)
Dec 30, 2021 13:19:59
x17)
MC, melyik a legjobb ”napoli” pizzeria Pesten?
Ásó27
(
x68)
Dec 30, 2021 13:21:07
x68)
Kezdek attól tartani, hogy se az ügyfélkapuról elérhető nyilvános információkat megosztó troll, se Karib nem lett feljelentve... Talán még a freemailes troll retteghet!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 30, 2021 13:21:39
x10)
Álmodjatok Rémeket!
Örebro
(
x17)
Dec 30, 2021 13:22:00
x17)
Kezdek attól tartani, hogy se az ügyfélkapuról elérhető nyilvános információkat megosztó troll, se Karib nem lett feljelentve... Talán még a freemailes troll retteghet!!!
Ásó27
(
x68)
Dec 30, 2021 13:23:22
x68)
Örebro
(
x17)
Dec 30, 2021 13:24:06
x17)
en igy låtom a broni keze van az egesz ugy kavaråsåban.
Hahó
(
x135)
Dec 30, 2021 13:26:13
x135)
Karib nem lett feljelentve...
ez így van, karib nem lett feljelentve. a miskolci rendőrségen lévő ügy amiben sneci érintett, a pedofil házkutatással kapcsolatos, ami márknál zajlott.
Ásó27
(
x68)
Dec 30, 2021 13:27:30
x68)
Örülök neki, hogy végre a májusi minőséget tolja a gyagyás
Mifaaaaaaaaaaaan
rossz ratyee
Dec 30, 2021 13:30:12
trashvod.com/w/19qBSEy5Mob7ns8hq9WQnm
Ezt is sikerült törölni gyagyás? Ja nem! Balfasz
Ezt is sikerült törölni gyagyás? Ja nem! Balfasz
Itt is végig remegett a gnóm, pont mint mikor a vasútállomáson felkérdezték. :D Óriási műsör volt a tegnapi.
Dec 30, 2021 13:30:12
Biztatási kár
(
x10)
Dec 30, 2021 13:30:14
x10)
Már napokkal ezelőtt beleástam magamat. Mivel a Zrínyi csak albérlet, így kevés a infó. A lájfban elmondta, hogy most épül a háza, nem sokára költözik. Neten árul dolgokat ő meg az asszony, így volt meg egyből az elektromos moci.
Véletlenül elszólta Békésszentandrást, ott még körbe nézek. De több infó kell. Szerintem neki is van egy céges trükkje, mint a kozma klánnak.
nud mappa
Dec 30, 2021 13:30:47
örülj neki hogy maradhattál urbánéknál, jenesgecit sokkal kevesebbért hazaküldték
Tye faty a petyofil
Dec 30, 2021 13:30:47
trolléga
(
x30)
Dec 30, 2021 13:33:42
x30)

Púpfalon már "kaland"
nonsense
(
x1)
Dec 30, 2021 13:34:23
x1)

Sodi mondta, hogy jó a gyomai meggyes. Arra mondta Gammer, hogy az szentandrási.
Klohek
(
x12)
Dec 30, 2021 13:35:22
x12)
Ha jól emlékszem akkor a Csenge nevére lett irva egy ingatlan, nyáron átjárt etetni disznókat egy helyre amiröl azt állitotta, hogy oda fognak majd költözni ha rendbe rakják.
Örebro
(
x17)
Dec 30, 2021 13:37:46
x17)
az idö csak mulik………
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-06-12 22:28) forrás link (11) Huszonévesen nem gáz a szingliség. Pláne nem “vadászbikaként”.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 10:26) forrás link (7) 2007. 10. 16. 22:55
Különben hamarosan én is tanár leszek. :) A legtöbb szigorlaton már túlvagyok.
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-06-06 18:04) forrás link (7) Egy pillanat.
Munkaviszont és fizetést soha nem is akarok. :)
Én úgy akarok meghalni, hogy sose volt ilyenem. :D
Szerző: SoDI, beküldte: sodileaks (2011-01-05 20:15) forrás link (3) LOL!
Én szinte sose vagyok beteg! :DDDDDDD
Csodálkozom is, hogy tud betegeskedni a sok szar :DDDDDD
Szerző: SoDI, beküldte: Danyiil Kobjakovics (2010-06-03 13:33) forrás link (2) Aput eltartani? Ha apu rászorul, menjen be az önkormányzathoz.
MaxPayne
(
x24)
Dec 30, 2021 13:42:17
x24)
Golda mama felkerdezeset miert nem tolod live-ba Sneci?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Fizetek mindent
(
x1)
Dec 30, 2021 13:48:19
x1)
Golda mama felkerdezeset miert nem tolod live-ba Sneci?
Anyu megtiltotta neki.
Lehet, hogy már ma el sem engedi Kozmához.
De remélem, hogy addaboy révén meg fogjuk tudni, hogy mi zajlott ott :D
Biztatási kár
(
x10)
Dec 30, 2021 13:48:52
x10)
Valóban sör volt a téma, de nekem úgy jött le, hogy nem véletlenül. Meglátjuk.
Ásó27
(
x68)
Dec 30, 2021 13:50:11
x68)
Vagy ez, vagy a linzi magány pedofil!
Mifaaaaaaaaaaaan
Biztatási kár
(
x10)
Dec 30, 2021 13:50:26
x10)
NSZKSZ! Lehet akkor ott van a gammer-setupodu is, amiről tegnap beszéltek. Állítólag gyagyásnak arról ma meg kell osztania egy csidijót.
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Dec 30, 2021 13:50:48
x2)
Dögölj meg.
Ásó27
(
x68)
Dec 30, 2021 13:51:37
x68)
Szerintem a setup a tegnapi liveban is ott volt, egy szobával odébb.
Klohek
(
x12)
Dec 30, 2021 13:58:37
x12)
A setapodu az ott van helyben csak másik helységben. A csenge nevén lévö ingatlan az nagyjából 10-15 percre lehet a bérelt putritól. De céges ügyben, max ugy szerepelhet a neve mint akik cégektöl lop, pld sziloplasztot Bár ne legyen igazam, és legyen a nyakán pár száz milliós sikkasztás, ami ki is derül!
MagyarVictor
(
x3)
Dec 30, 2021 13:59:18
x3)
Gyanús az a sok kacat - bicikli a hirdetésébe... minek is kell 2embernek 5bicikli!? :D

Bejlin
(
x8)
Dec 30, 2021 14:00:57
x8)
És a roki kocsi? Tudtommal egyikük sem mozgáskorlátozott. Akkor meg hogy kerül oda és minek?
Hahó
(
x135)
Dec 30, 2021 14:00:59
x135)
az ott robin meridája?
Fizetek mindent
(
x1)
Dec 30, 2021 14:01:09
x1)
Van egy megérzésem, hogy megbánják még ezek a cigányok, hogy elkezdtek a Gyagyással haverkodni.
És ha ők megbánják, akkor Sneci is, súlyos búcsúküldésekbe fog ez neki kerülni.
nonsense
(
x1)
Dec 30, 2021 14:01:24
x1)
Jófogás/vatera viszonteladó.
Nekem is van ismerősöm aki olcsón vesz, drágábban elad és ebből egészíti ki a pénzét. Annak is tele van kacattal a garázsa.
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 30, 2021 14:01:34
x2)
Hol van ilyenkor sherlock porks?
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Dec 30, 2021 14:03:11
x2)
nigga stole my bike!
Klohek
(
x12)
Dec 30, 2021 14:08:18
x12)
A Zamecsnik ügyvédi iroda, vajon örül, hogy a nevüket emlegetve fenyegeti a gammer a rendöröket? 12.15 nél
trashvod.com/w/4iaE2HLchxLotvjugDcoWM
trashvod.com/w/4iaE2HLchxLotvjugDcoWM
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 30, 2021 14:09:48
x19)
Pont a szekrénybuzi ossza meg ezt XD
Belezúgtam a kibaszott tibibe :)
Kovi
(
x2)
Dec 30, 2021 14:11:34
x2)
Gammer Bandi azaz Urbán András. Gyomaendrődi alkoholista, nézettséghajhász youtube trash videós. Nagyon szeret a neten keménykedni, vagánykodni. Magát milliomosnak tartja, közben csak egy hazug cigány, aki segédmunkából és felesége keresetéből él. Volt kint Németországban, az építőiparban dolgozott. Onnan haza kellett jönnie, mert az arcoskodását nem viselték jól és elverték meg kirúgták. Egyik beceneve a Szilótolvaj. Egy magyarországi munkahelyről azért rúgták ki, mert lopta a szilót. Aztán egy bebaszós lájvban feldobta a munkatársait, akik szintén loptak ezt azt a munkahelyről. Szóval, jó cigányhoz méltóan vammzer és tolvaj is. Emlékezetes még, amikor a felesége (Urbánné Vékony Éva) lájvban tört ki, hogy korábban simogatta a saját lányát. Szeret hazudni és nagyot mondani. Milliós óra gyűjteménye van. Persze sosem látta senki. Több ingatlan tulajdonosa is, közben az isten segglyukában, Gyomaendrődön lakik egy omladozó albérletben. A családsegítő többször járt már náluk.
Iron Channel nagy barátja. Valamint Benke Tibi, erkélylakó alkoholista kobold és Kozma vahúrral is jó viszonyt ápol.Bár velük két hetente összebalhéznak és hónapokig üzengetnek egymásnak, aztán nagy csókolózás a vége. Láthattuk múltor is micsoda táncot nyomtak a bolhással. Korábban unalmas gameplay szarokat tolt, de senkit sem érdekeltek a kamion szimulátoros szarjai, ezért véleményvideósként szeretett volna a Youtube megmondó embere lenni. Nem jött össze. Ő is söpredék trash lett.
Pár videó:
Gammer Bandi az emeltdjas csaló :https://www.youtube.com/watch?v=4AQ3ky1BP3k
Gammer Bandi vamzerkodik és büdös magyarozik: www.youtube.com/watch?v=G4rriQxxg28
Trutymó titánnak vagánykodik: www.youtube.com/watch?v=ZVrpMG1n89w
A pedoil lebukás és valószínűsíthető nőverés: www.youtube.com/shorts/OPZTK0n3N_w
Urbánné ezután a lájv után másnap írta, hogy ellökte és bántotta őt Bandi.
Hirtelen ennyi jutott eszembe erről a söpredékről. Van valahol egy lájv részlet, ahol a legkisebb lánya panaszkodik, hogy az apja állandóan iszik. Mivel ez a majom nagyon szeret tiltogatni és jelentgetni, így a kompromittáló dolgok nem igazán maradtak fent.
Vadászbika
Dec 30, 2021 14:12:41
Pont a szekrénybuzi ossza meg ezt XD
Öngól rovat, csak a szokásos. :)
Dec 30, 2021 14:12:41
40_éves_junior
(
x6)
Dec 30, 2021 14:13:46
x6)
takarodj innen, alkesz rongyember
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 30, 2021 14:16:10
x19)
Gammer Bandi azaz Urbán András. Gyomaendrődi alkoholista, nézettséghajhász youtube trash videós. Nagyon szeret a neten keménykedni, vagánykodni. Magát milliomosnak tartja, közben csak egy hazug cigány, aki segédmunkából és felesége keresetéből él. Volt kint Németországban, az építőiparban dolgozott. Onnan haza kellett jönnie, mert az arcoskodását nem viselték jól és elverték meg kirúgták. Egyik beceneve a Szilótolvaj. Egy magyarországi munkahelyről azért rúgták ki, mert lopta a szilót. Aztán egy bebaszós lájvban feldobta a munkatársait, akik szintén loptak ezt azt a munkahelyről. Szóval, jó cigányhoz méltóan vammzer és tolvaj is.
Az mekkora volt mikor egyik nap részegen lájvolt a munkásszállóról másnap meg monoklival jelentkezett be XD
Igazi fillères cigány.
Ásó27
(
x68)
Dec 30, 2021 14:17:24
x68)
Akkor ez is egy igazi ganaj ember, hiába trollkodta snecit, fődet rá!
Mifaaaaaaaaaaaan
öklendező szerelő
(
x4)
Dec 30, 2021 14:22:01
x4)
Endike, nem érzel bűntudatot a szegény, zokogó anyuka miatt? Ez mind a te műved, senkit nem vonhatsz felelősségre magadon kívül. A fél életeden át folyamatosan meg lett mondva, hogy hülye vagy, szar döntéseket hozol, a jó tanácskat meg félredobod. (Nem csak a trollok, anyád és "barátaid" tanácsát is leszartad.) Eddig jutottál, lassan odáig fajul, hogy az egész ország gyűlölni fog, fáklyákkal fognak kergetni, végül halálra lincselni. Őszintén remélem, hogy ez lesz a sorsod, de legalább életfogytot kaphatnál.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Recskagnóm
Dec 30, 2021 14:22:30
Azzal egészíteném ki, hogy Gammer örökbefogadott gyerek volt, a szülei elég komoly anyagi háttérrel rendelkeztek, és onnan örökölt, a haláluk után.
40_éves_junior
(
x6)
x6)
Nem túlreagáltad te pedofil homokos szar, hanem alkoholfűtütte pszichózisba lovalltad magad, mert egy mentálisan instabil utolsó genetikai hulladék vagy. A legjobb dolog amit tehetnél magaddal ha eltakarodnál az internetről, de ahhoz túl nagy figyelemkurva vagy. Ígyhát kénytelenek leszünk mi elzavarni, buta púpos korcs.
BodiTesok
(
x1)
Dec 30, 2021 14:22:55
x1)
Igazi fillères cigány.
Oszt miből telik ezeknek a filléres cigányoknak Békésszentandrási meggyes sörre?
Biztatási kár
(
x10)
Dec 30, 2021 14:23:05
x10)
NSZKSZ az infókat gammer cigóról!
Kovi
(
x2)
Dec 30, 2021 14:23:31
x2)
Akkor ez is egy igazi ganaj ember, hiába trollkodta snecit, fődet rá!
A leggusztustalanabb trash videós.Csak a nézettség számít neki. A fogyatékos endre, ennyit számít neki.
tyidi tyodi
Dec 30, 2021 14:24:12
Endike, nem érzel bűntudatot a szegény, zokogó anyuka miatt? Ez mind a te műved, senkit nem vonhatsz felelősségre magadon kívül. A fél életeden át folyamatosan meg lett mondva, hogy hülye vagy, szar döntéseket hozol, a jó tanácskat meg félredobod. (Nem csak a trollok, anyád és "barátaid" tanácsát is leszartad.) Eddig jutottál, lassan odáig fajul, hogy az egész ország gyűlölni fog, fáklyákkal fognak kergetni, végül halálra lincselni. Őszintén remélem, hogy ez lesz a sorsod, de legalább életfogytot kaphatnál.
GYE ÉNY, ÉNY A SEMÜFEGEM! ÉNY, ÉNY! EJÉGETEM, FEGYUJTYOM!
Dec 30, 2021 14:24:12
Szegedi Chanád
Dec 30, 2021 14:27:30
A kis Endre fejéről lelopták a kipát a barnakabátos csínytevők.
Dec 30, 2021 14:27:30
D_Dezső
(
x29)
Dec 30, 2021 14:28:54
x29)
Az nagyon durva volt, amikor percekig ütötte ököllel a tenyerét, üzenve ezzel a Sapkás és a Szemcsis trolloknak, hogy mostantól nincs kegyelem.
Igazából nem az öklével ütötte a tenyerét, hanem a tenyerével tapsikolt azon a csoffadt öklén. :)
Valahol már nagyon fárasztó volt ez a "szijánkoszra töjöm az ojját" dumák. Főleg annak fényében, hogy a 160 centis "ösztrogén bomba" Tibi úgy elverte mint a lovat :)
nonsense
(
x1)
Dec 30, 2021 14:31:09
x1)
Gondolom csak vett egy palackkal mutatóba, mert amúgy egész éjjel az olcsó, kukoricás szar Holsten-t itták.
D_Dezső
(
x29)
Dec 30, 2021 14:31:22
x29)
De sajnálom, hogy arról nem készült külső felvétel ...
A retard-maffia megy családírtásra
[img]https://img.sodika.dk/imgur.com/km0u8VN.jpg[/img]
D_Dezső
(
x29)
Dec 30, 2021 14:32:03
x29)
ascites
(
x57)
Dec 30, 2021 14:35:50
x57)
hogyvolt (közel 1 órás, 12.30. reggeli "bocsánatkérős" lájv)
- Azt mondja, hogy "ha ilyenek történnek, persze, hogy rápörgök" + „ez az, amit is a Merci mond, hogy amikor valami váratlan dolog történik, akkor azt erősen túl szoktam reagálni. De szerintem ez jó, mert így oldódnak meg a dolgok" [Vagyis a rápörgés = pszichotikus epizód. Ezért nem csoda, hogy odamentek hozzá a biztonságiak a linzi plázában. Mi sem értettük teljesen, amikor a tranyó azt mondta, hogy a púpos elmebeteg, félelmetes és kesergett, hogy nem senki hisz neki :D]
- Gammer csatornája zaklatás miatt figyelmeztetést kapott, de sem ő, sem a púpos nem érti, ők nem zaklattak senkit.
- 1. troll felkérdezés.
- Az anyagos hívása: ismételten nem sikerül ráébresztenie a púpost, hogy rosszat csinált.
- Már vissza akarja tenni a "nagyon értékes lájvokat", amikben majd lehalkítja a hamisan megvádolt srác nevét.
- Röviden turkál a táskájában, előrántja a vloggerkamerát és bejelenti, hogy azzal is felvette a rendőri intézkedést, megbassza majd az őt feljelentő rendőröket, mert ő piszony nem visongott, miután felszólították, hogy maradjon csöndben. [Vagyis már MEGINT bizonyítékát adta, hogy titkos felvételeket készít, mint pl. Andinál]
- Továbbra is csak a saját álláspontjából képes szemlélni az eseményeket, ami nem meglepő, de legyen meg (pl. jó neki, hogy megvolt ez a hamis vádas őrjöngés, mert így ő most nyugodtabb azzal a tudattal, hogy nem kell szétvernie a gyomaendrődi srácot; a rendőr baszódjon meg, a pedofilnak jogos volt a felháborodása, még jó, hogy üvöltözött vele; ha a valódi tettes lett volna a srác, akkor helyes lett volna, ha meglincselik; neki nincs helyismerete, szóval „nem tehetett mást, mint elhinni”, hogy egy helyi azonosította a trollt; teljesen oké órákig őrjöngeni, „elemi felháborodásában” az ember mond és csinál dolgokat stb.)
- Az egyik fő sérelme továbbra is az, hogy a szemüveges troll őt nem kérdezte meg a pedofíliáról. [Szokás szerint képtelen felfogni és túllépni azon, hogy senkit nem érdekel a véleménye, mert mindenki tudja, hogy egy őszinte szava nincs.]
- Jelenleg Gammer tudta és engedélye nélkül lájvolt, sörikéért akart menni, ezzel párhuzamosan indulni is akart Púpszászra. [Csak arról nem esett szó, hogy bemegy rendőrségre, amit annyira akart korábban. Ki érti ezt.]
- 2. trollhívás: „Szia Endre, figyelj, ma ne menj fel Pestre, mert van itt 50 ember, aki elemi felháborodásában össze fog verni. Bemutatják majd a videót és azt fogják mondani, hogy ezért kaptad.” – szép munka, zsidó, úgy látom a trottel jól befosott (kb. 29:16-tól).
- Őszinte retard néző hívás: „Jogosan csináltad, amit csináltál.” (kb. 30:52)
- Kozma telefonál, gammeres bögrét követel, de nem kap. A korcsét akarja inkasszózni.
- A púpos most „nyugodt és elégedett”, mert így, hogy kiadta a gőzt, nem fogja nyomasztani ez a felháborító dolog napokig.
- „szerencsétlen”, „ártalmatlan”, „ártatlan” „Lukács gyerek” [Az elemi tisztelet megadva, jól van, Fifi.]
- Megint az anyagos: a korcsnak bocsánatot kellett volna kérnie + készüljön fel a goldás-tibis beszélgetésre. Ennek hatására a púp elnézést kér a rendőröktől, „ha fölösleges plusz munkát” okozott nekik azzal, hogy ki kellett menniük hozzá és elmagyarázni, hogy a „szerencsétlen gyerek” nem a szemüveges troll. [Ugye a valóságban az történt, hogy a hamisan megvádolt srác és az anyja otthon rettegtek a lájvot nézve, mert a gammercigány telefonálgatott a haverjainak, mellette meg egy fullőrült részegen kaszablokkázott és a címüket kereste (tippeket is kapott a csetfalon), hogy odamenjen hőzöngeni. Vagyis arra használták a rendőröket, amire valók: féltek és kihívták őket. Azt azért implikálja a korcs, hogy valójában a család a hibás a rendőröknek okozott kellemetlenségért.]
- „Na akkor ennyi, mindent elmondtam” – utána menetrendszerinti 10 perces további vergődés.
- Egyébként a teljes videó nárcisztikus kiáltványok sorozata: „Igyekszem mindenkivel kedves, aranyos, mosolygós, nyitott lenni. [Ha] nekem támad, akkor az én alapvető habitusomból, hogy én kedves, aranyos, támogató, kommunikatív vagyok, ebből ered, hogy felháborító, hogy engem valaki támadjon. Ha ezt a személyiséget valaki támadja, akkor az ő támadásának a sokszorosát érdemli meg. Én nem ártok sose senkinek, nem mondok soha senkinek smöö aki engem nem támad [annak] semmi rosszat, kivéve néhány n-n-nagy-nagy közszereplő. Az más kérdés, de magánembereknek soha”. Utána kb. 48p49-től: „Az én alapvető habitusomból az fakad, hogy nekem nem szoktak lenni konfliktusaim. Hogyha egy ilyen embernek, egy ilyen barátságos, jó lelkű embernek, amilyen én próbálok mindig lenni, akkor ha valaki nekitámad, akkor önmagában ez a körülmény öö méltóvá teszi őt a büntetésre, hogy a hatás akár tízszeres legyen. Ezért.” [1. Elég durván szét van esve a beszéde. 2. Ezek a megnyilvánulások kiválóan rávilágítanak arra, hogy ezt a véglényt nem lehet „megmenteni” és szembesíteni a bűneivel, akkor sem, ha gyógyszereket szedne és kezelné a mániás depresszióját. Itt nem csak arról van szó, hogy egy jobb sorsra érdemes embert eltorzít a depressziója. Ez a lény sose fogja belátni, hogy probléma, hogy mindenkit npc-nek lát, mert amit tizenéve látunk, az nem időszakos zakkanás, hanem a korcs hangulatzavarral terhelt alapvető személyisége, egyszerűen ilyen: ő tökéletes, soha nem követ el hibát, mindig pontosan fogalmaz, ő vele csak érthetetlen rossz dolgok történnek. És bárki bármit megérdemel, ha ő dühös rá.]
- Tibi úgy verte meg, hogy a púpos mondogatta neki, hogy „gyeregyeregyere” – és egyszer tényleg odament. Ahogy a sapkás troll. :D
- További aranyköpések: „Nehogymár csicskuljak, nem vagyok csicska, azér ácsi ácsi ácsi”, „Hányszor kérjek bocsánatot?”, „Ha támadás ér, amikor iszom akkor … [egy állat lesz]. De ne érjen. Miért ér?”, „Szerintem mindent tisztáztunk.” – Hát szerintem is.
- A videó végére szerencsére már pontosan érti az általa elkövetett tettek súlyát:
komment: „Egy ártatlan embert támadtál meg.”
korcs: „Igen, amiért bocsánatot kérek, DE ez az ártatlan ember nem úgy volt ártatlan, hogy semmi alapom nem volt, hanem úgy volt ártatlan, hogy egy helyi kortársa konkrétan megjelölte és nagyon hasonlít rá. Úgy volt ártatlan. Úgy igen.”
- „Most búcsúzom, mert azt mondtam, hogy 45-kor vége.”
- Azt mondja, hogy "ha ilyenek történnek, persze, hogy rápörgök" + „ez az, amit is a Merci mond, hogy amikor valami váratlan dolog történik, akkor azt erősen túl szoktam reagálni. De szerintem ez jó, mert így oldódnak meg a dolgok" [Vagyis a rápörgés = pszichotikus epizód. Ezért nem csoda, hogy odamentek hozzá a biztonságiak a linzi plázában. Mi sem értettük teljesen, amikor a tranyó azt mondta, hogy a púpos elmebeteg, félelmetes és kesergett, hogy nem senki hisz neki :D]
- Gammer csatornája zaklatás miatt figyelmeztetést kapott, de sem ő, sem a púpos nem érti, ők nem zaklattak senkit.
- 1. troll felkérdezés.
- Az anyagos hívása: ismételten nem sikerül ráébresztenie a púpost, hogy rosszat csinált.
- Már vissza akarja tenni a "nagyon értékes lájvokat", amikben majd lehalkítja a hamisan megvádolt srác nevét.
- Röviden turkál a táskájában, előrántja a vloggerkamerát és bejelenti, hogy azzal is felvette a rendőri intézkedést, megbassza majd az őt feljelentő rendőröket, mert ő piszony nem visongott, miután felszólították, hogy maradjon csöndben. [Vagyis már MEGINT bizonyítékát adta, hogy titkos felvételeket készít, mint pl. Andinál]
- Továbbra is csak a saját álláspontjából képes szemlélni az eseményeket, ami nem meglepő, de legyen meg (pl. jó neki, hogy megvolt ez a hamis vádas őrjöngés, mert így ő most nyugodtabb azzal a tudattal, hogy nem kell szétvernie a gyomaendrődi srácot; a rendőr baszódjon meg, a pedofilnak jogos volt a felháborodása, még jó, hogy üvöltözött vele; ha a valódi tettes lett volna a srác, akkor helyes lett volna, ha meglincselik; neki nincs helyismerete, szóval „nem tehetett mást, mint elhinni”, hogy egy helyi azonosította a trollt; teljesen oké órákig őrjöngeni, „elemi felháborodásában” az ember mond és csinál dolgokat stb.)
- Az egyik fő sérelme továbbra is az, hogy a szemüveges troll őt nem kérdezte meg a pedofíliáról. [Szokás szerint képtelen felfogni és túllépni azon, hogy senkit nem érdekel a véleménye, mert mindenki tudja, hogy egy őszinte szava nincs.]
- Jelenleg Gammer tudta és engedélye nélkül lájvolt, sörikéért akart menni, ezzel párhuzamosan indulni is akart Púpszászra. [Csak arról nem esett szó, hogy bemegy rendőrségre, amit annyira akart korábban. Ki érti ezt.]
- 2. trollhívás: „Szia Endre, figyelj, ma ne menj fel Pestre, mert van itt 50 ember, aki elemi felháborodásában össze fog verni. Bemutatják majd a videót és azt fogják mondani, hogy ezért kaptad.” – szép munka, zsidó, úgy látom a trottel jól befosott (kb. 29:16-tól).
- Őszinte retard néző hívás: „Jogosan csináltad, amit csináltál.” (kb. 30:52)
- Kozma telefonál, gammeres bögrét követel, de nem kap. A korcsét akarja inkasszózni.
- A púpos most „nyugodt és elégedett”, mert így, hogy kiadta a gőzt, nem fogja nyomasztani ez a felháborító dolog napokig.
- „szerencsétlen”, „ártalmatlan”, „ártatlan” „Lukács gyerek” [Az elemi tisztelet megadva, jól van, Fifi.]
- Megint az anyagos: a korcsnak bocsánatot kellett volna kérnie + készüljön fel a goldás-tibis beszélgetésre. Ennek hatására a púp elnézést kér a rendőröktől, „ha fölösleges plusz munkát” okozott nekik azzal, hogy ki kellett menniük hozzá és elmagyarázni, hogy a „szerencsétlen gyerek” nem a szemüveges troll. [Ugye a valóságban az történt, hogy a hamisan megvádolt srác és az anyja otthon rettegtek a lájvot nézve, mert a gammercigány telefonálgatott a haverjainak, mellette meg egy fullőrült részegen kaszablokkázott és a címüket kereste (tippeket is kapott a csetfalon), hogy odamenjen hőzöngeni. Vagyis arra használták a rendőröket, amire valók: féltek és kihívták őket. Azt azért implikálja a korcs, hogy valójában a család a hibás a rendőröknek okozott kellemetlenségért.]
- „Na akkor ennyi, mindent elmondtam” – utána menetrendszerinti 10 perces további vergődés.
- Egyébként a teljes videó nárcisztikus kiáltványok sorozata: „Igyekszem mindenkivel kedves, aranyos, mosolygós, nyitott lenni. [Ha] nekem támad, akkor az én alapvető habitusomból, hogy én kedves, aranyos, támogató, kommunikatív vagyok, ebből ered, hogy felháborító, hogy engem valaki támadjon. Ha ezt a személyiséget valaki támadja, akkor az ő támadásának a sokszorosát érdemli meg. Én nem ártok sose senkinek, nem mondok soha senkinek smöö aki engem nem támad [annak] semmi rosszat, kivéve néhány n-n-nagy-nagy közszereplő. Az más kérdés, de magánembereknek soha”. Utána kb. 48p49-től: „Az én alapvető habitusomból az fakad, hogy nekem nem szoktak lenni konfliktusaim. Hogyha egy ilyen embernek, egy ilyen barátságos, jó lelkű embernek, amilyen én próbálok mindig lenni, akkor ha valaki nekitámad, akkor önmagában ez a körülmény öö méltóvá teszi őt a büntetésre, hogy a hatás akár tízszeres legyen. Ezért.” [1. Elég durván szét van esve a beszéde. 2. Ezek a megnyilvánulások kiválóan rávilágítanak arra, hogy ezt a véglényt nem lehet „megmenteni” és szembesíteni a bűneivel, akkor sem, ha gyógyszereket szedne és kezelné a mániás depresszióját. Itt nem csak arról van szó, hogy egy jobb sorsra érdemes embert eltorzít a depressziója. Ez a lény sose fogja belátni, hogy probléma, hogy mindenkit npc-nek lát, mert amit tizenéve látunk, az nem időszakos zakkanás, hanem a korcs hangulatzavarral terhelt alapvető személyisége, egyszerűen ilyen: ő tökéletes, soha nem követ el hibát, mindig pontosan fogalmaz, ő vele csak érthetetlen rossz dolgok történnek. És bárki bármit megérdemel, ha ő dühös rá.]
- Tibi úgy verte meg, hogy a púpos mondogatta neki, hogy „gyeregyeregyere” – és egyszer tényleg odament. Ahogy a sapkás troll. :D
- További aranyköpések: „Nehogymár csicskuljak, nem vagyok csicska, azér ácsi ácsi ácsi”, „Hányszor kérjek bocsánatot?”, „Ha támadás ér, amikor iszom akkor … [egy állat lesz]. De ne érjen. Miért ér?”, „Szerintem mindent tisztáztunk.” – Hát szerintem is.
- A videó végére szerencsére már pontosan érti az általa elkövetett tettek súlyát:
komment: „Egy ártatlan embert támadtál meg.”
korcs: „Igen, amiért bocsánatot kérek, DE ez az ártatlan ember nem úgy volt ártatlan, hogy semmi alapom nem volt, hanem úgy volt ártatlan, hogy egy helyi kortársa konkrétan megjelölte és nagyon hasonlít rá. Úgy volt ártatlan. Úgy igen.”
- „Most búcsúzom, mert azt mondtam, hogy 45-kor vége.”
Vadászbika
Dec 30, 2021 14:36:47
Lepuffanthatták volna őket is a helyi gyomai "redneckek" mint a "Szelíd motorosok"-at az ikonikus film végén (bocs ha valaki még nem látta és elspoilereztem!).
A különbség csak annyi, hogy Peter Fondáék karakterét sajnáltam, Sneci halálakor viszont
Dec 30, 2021 14:36:47
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 30, 2021 14:41:10
x21)
Endre, kicsit megsajnáltam Anyádat. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
163 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Egyébként gammer száma: +36 70 311 4747
Bocsi, ha már ki lett írva. Sok írással vagyok lemaradva.
Ha valakit érdekel, tegnap az egyik kommentelő a lájv végén kiírta kozma állítólagos új számát. +36709074355