Úgy kezdődött az egész, hogy a trollok kényszerítettek téged, hogy kezd el a neten provokálni. Te semmiről sem tehetsz.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Azt is tagadtad hogy létezik a vírus te szerencsétlen.
nyugi előled is menekül minden ember az utcán, kovid ide vagy oda
amúgy meg dehogy rohannál az ellenkező irányba, mennél mercicához dörgölőzni
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Na latod! Ezert is kaptad a Gyagyas nevet. Mi a lofasz koze van a covidnak a hithez?
Te pedofil szar!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
"Oltatlanul, szabadon!"
Te égetnivaló hipokrita hányadék, te!
kikmakukk!?
A telefonszáma közkézen forog, tudsz vele beszélni. A másik hogy a gyagyás bevásárolt nekik piával és kitette eléjük hogy legyen cirkuszhoz alapozás. Ezzel szerintem tök egyértelmű volt a szándék
Tényleg ilyen hülye vagy? Videó van róla ahogy ütöd, vonszolod és fojtogatod. Hazug geci.
De fogsz még ide írni és előre is a jó kurva anyádat!
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Ezt majd a rendőrségen, bíróságon hetyetyézd. A tranyó is tanú lesz sejtheted, hogy nem a te érdekedben fog vallani.
+ Meztelenül, 600 ember előtt rángatta többször is
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Egyrészt nem ütöm, csak egyszer reflexszerűen, fél másodpercen belül egy szemüvegre ért ütés után visszalegyintek. Ez nem ütés, hanem fizikai reflex.
Másrészt nem fojtogatom, mert az orrát nem fogtam be.
Harmadrészt nem vonszolom, csak üvöltött, hogy szar az ágy, és fel akartam rakni a rendes ágyra, hátha ott megnyugszik.
Ilyen rövid mondatban három hazugság.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Legközelebbi troll felkérdezésnél mondjátok neki, hogy pozitív lett a tesztetek a nem létező vírusra és köhögjétek le. Parádés fogócska lenne lájvban ahogy a gyagyás menekül a köhögő troll elől!
Én megcsinálnám, de sajnos messze vagyok :(
Korábban Mercivel is megcsinálta ezt a számító aljasságot. Arról, hogy bugyi nélkül ült oda stream-elni, én csak több nappal később értesültem, és el vagyok borzadva, hogy lehet valaki ennyire tudatosan gonosz egy alkotóval.
hazudsz mint mindig
irass anyåddal egy levelet :-))
jajjjjj dehogynem, ez az eleted te szar!
Nem, a fizikai reflex az nem ez te idióta.
tudasbazis.sulinet.hu/hu/termeszettudomanyok/biologia/biologia-11-evfolyam/tevekenysegek-az-idegrendszer-elemi-idegi-jelensegek-temakorebe/a-reflex
Ez mi?
trashvod.com/w/5XYdYbqf2kNLtt5NXH6Zon
trashvod.com/w/iwWc7348C2EmRSNqaWPXj9
Ott van a videón, hogy ütöd, meg hozzábaszod az ágyhoz a fejét.
És ha a könnyű testi sértés nem is áll meg, mert nem vetetett látleletet, a kísérlete mindenképp.
És ezenkívül a személyi szabadság megsértése is:
194. § (1) Aki mást személyi szabadságától megfoszt, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a személyi szabadság megsértését
a) tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére,
b) aljas indokból vagy célból,
c) a sértett sanyargatásával,
d) védekezésre képtelen személy sérelmére,
e) fegyveresen,
f) felfegyverkezve,
g) jelentős érdeksérelmet okozva vagy
h) hivatalos eljárás színlelésével
követik el.
Kis segítség a tényállás értelmezéséhez:
"a tv kimondja, hogy „aki valakit törvényellenesen elfog, elfogat, letartóztat, vagy személyes szabadságától bármi más módon megfoszt; úgyszintén az, aki valakit a tv által megengedett esetekben tartóztat le, azonban e cselekményét azonnal, mihelyt lehetséges volt, a hatóságnak nem jelenti be”, személyes szabadság megsértésének vétségét követi el"
"megfosztás alatt minden olyan tevékenységet vagy mulasztást érteni kell, amelynek következtében a passzív alany elveszíti a mozgási, a helyváltoztatási, illetve a tartózkodási hely megválasztásával kapcsolatos cselekvési szabadságát"
a személyi szabadságtól megfosztás konkrét elkövetési tevékenysége lehet
– a megkötözés
– a bezárás
– meghatározott helyen való visszatartás
– ottmaradásra kényszerítés
– a lefogás
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Úgy hogy tudod hogy elérhető a videó, képes vagy ekkora valóságferdítésre? Pszichiátriai eset vagy.
A gyomaendrődi dögkútba dobják, prof!
Hát azért hetyetyetyetye
Már háromszor írtál ide, te szar!
Álmodjatok Rémeket!
Nem csak hogy volt könnyű testi sértés, de ráadásul minősített eset, mivel védekezésre képtelen személy ellen követted el, folytatólagosan, anyagi haszonszerzés reményében (nézettség, hahó), és mások számára is megosztottad az erről készült videót. Csak a videó alapján el lennél ítélve, a kontextus ismerete nélkül is, azzal együtt pedig még inkább. Egyszerűen nincs mentő körülmény számodra.
az sokba van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
én gyűjtök rá, nekem kell kűdeni a pízt!!!!!!!!!!!!!!!!!
nyugi, a ducatoban te sem leszel ütve, fojtogatva meg vonszolva *pr*
A lófaszt. Mindketten egy fokkal értelmesebbek, és talpraesettebbek, mint amit elszínészkednek. Merci két fokkal, Jutka csak egyel, de az is is jó nagy fok. Az alkoholfüggőségét leszámítva nincs neki az égvilágon semmi baja, főleg nem fokozott szellemi leépülés. Pont ma linkeltétek, hogy ha józan, teljesen értelmesen lehet beszélgetni vele is.
Nagyon erős gyengepont ez a szemüveg. Kár lenne, ha baja esne.
kikmakukk!?
Ilyen érvekkel nem lett volna sok esélyed a jogi egyetemen :)
Még annyi se amennyi a többinél ahol kibuktál :)
Nem úgy volt hogy nem írsz ide?
A másik, hogy Bándy Katánál, ha tegyük fel igazatok lenne nektek retardoknak, és objektíve Péntek Lacika ártatlan (amiben én nem hiszek, de tegyük fel elméleti síkon), akkor máris lehet gúnyolódni az áldozaton?
Nem az áldozaton, te fasz, hanem A VÁDIRAT ÉLETSZERŰTLEN ÁLLÍTÁSAIN.
Mi van, ideges lettél Fifi? Gyorsan ciccents egy sört! XD
Hát azért hetyetyetyetye
Ilyen oksági kapcsolat sehol nem lett dokumentálva, ezért az iratok alapján a válasz nem. Személyes helyzetben én egyébként erről külön is kifaggattam őt. Arra voltam kíváncsi, hogy a jogi része egy dolog, de ő maga nem gondolja-e ettől függetlenül mégis úgy, hogy ő ilyesmit okozott volna, és teljesen őszintének tűnt nekem a válasza, hogy nem, legbelül sem gondolja így.
terelsz es hazudsz te fos!
nem úgy volt h nem írsz ide? nincs jobb dolgod?
Ezért szemétség megvágni egy félórás videót, és kiemelni belőle egy részletet, mert így pont a lényeg veszik el.
igen zsido vagyok es?
Ne legyél már boldozós besavanyodott fasz, gyere, Ciccents egy sörikét meg csavarj be egy körtét és nevess a kommenthaverokkal! Elvégre csak a teknős létezik, nem kell holmi feljelentések, vírusocskák meg melócsák miatt aggódnod! Pénz sem létezik, szóval az a 600.0000 ft is csak tévképzet, Behajtó Brumi sem fogja szétkúrni a segged hamarosan!
kikmakukk!?
Majd ha elpatkolsz, ne félj, ugyanúgy nevetgélünk rajad is
"Nem érdekel, együtt akarok lenni a Mercivel és van pénz!" 2021.12.22
Ha megmutatnánk azt a videót bándy kata apjának, összetörné a csontjaidat ott helyben. Ebből aztán tudhatnád, hogy a vádiraton gúnyolodtál vagy az áldozat halálán.
a listáról melyik cégnél kezdesz jövő héten sneci? elég csak a kezdőbetűje is :DD bár igazából mindegy is, magadnak is el tudod intézni az elbocsájtásocskát. mert ilyen sodi asodi, piszony
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ez ilyenkor mi nala? Zsidozik, ezredszer is leirja, hogy nem ir tobbet ide, meg hahozik.
Mi lesz az uj meloval álprogramozó szar? Elso napon sem kell mar bemenned, mi?
AMS-es felkerdezéssel mi lesz? Csicskulsz majd ahogy szoktal es vad csuldigungozas lesz? E104es doksit elkuldted mar, te szar?
Nem neked vannak zsidó felmenőid sneci?
"Ény eszt nyem éjtyem"
hajózni????????????))))))))))))))
Mindig ezt csinálja, ha idefhossa a szarságait, ideír aztán soha többé nem ír ide(haha) :D
De ha figyelted, mindig szájbaszarja magát ezzel :D
Nincs is korona.
Mifaaaaaaaaaaaan
Szarból van asodi.
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
barbi???????????????

Itt még talán menthető voltál, te lecsúszott alkoholista szar.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Lyutka értelmesebb lenne mindkettőtöknél, ha nem lett volna fejbekúrva a töltővel + nem tütükézne folyamatosan. Neki van egyedüli ápolói végzettsége, hahó! Az eü végzettség márpedig szerintem többet ér, mint a te kisegítős érettségid + okj informatikus papírod :DDD
kikmakukk!?
Tibinek egyáltalán megvan az érettségi?
Ott van valahol a fasza mellett
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Ezzel nem akarsz fellépni a cirkuszban?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Neeem, a heréi mellett vannak. A fasza megvan, csak most más az alakja, azt nyalogatta endre.
endre, azt tudod, hogy nem mennél át a hazugságvizsgálaton, ha megkérdeznék, hogy nyaltál e már makkot?
Sajnos elég nagy hendikeppel indult a kiskrapek: alkoholista szülők, szar gének (púp, fogak,
Nem, nem fog, szerinted hányszor lett neki elpofázva hogy változzon meg? Azok az emberek is ellene fordultak, akik segíteni akartak neki, mert endre egy vállalhatatlan szarházi, még a saját anyja rühelli endrét
Húzogatta is a kis fütyijét Sodiapu meg a Tibije, ne félj!
🕎Endigame🕎
Mifaaaaaaaaaaaan
Még ha úgy is tenne, hogy változik/változtat azt is csak a gonosz sunyisága miatt tenné abból az indokból, hogy a legközelebbi alkalommal még több embernek még súlyosabban árthasson. Egy kezelhetetlen, manipulatív pszichopata.
lemaradt a komment második fele:
Sajnos elég nagy hendikeppel indult a kiskrapek: alkoholista szülők, szar gének (púp, fogak,
meg egy budai lakás, örökség, összesen vagy 100 milliót elbukott, mert egy fogyatékos barom.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ennél nagyobbat nem is tévedhetne. Pedig elég profi benne.
Megízlelte az ismertséget, kiszakadt a magányból a trashnek köszönhetően. Azt hiszi, hogy használja a trasht, pedig a trash használja, mint mindenkit, aki belekóstol. Amint abbahagyja az önlejáratás ilyen magas fokú gyakorlását, elpárolognak a nézők és újra jön Dezső bácsi, meg a magány, ami már sokkal rosszabb lesz, mint az ismertség előtt volt. Ezt az addikciót nem fogja csak úgy elengedni, ez fogja irányítani. Nem hogy abbahagyja, képes lesz ezért visszaköltözni Magyarországra.
ez pont így működik, gyagyás. aki esetleg a trash tartalom miatt feliratkozott rád vagy követ azt biztos érdekelni fogja a politikai hetyetye. idióta
Feltéve ha lesz mivel és nem basszák be a fejét addig
a sodrák még trashnek is szar, mercinél is csak lyutka pótléknak volt jó, legalább volt akit rugdoshatott a szeretet ünnepe előtt egy nappal, a 6 általánost végzett cigányok is lehúzták. asodi esetleg a trash aljára való, egy vká értelmesebb nála
Hahó
(
x135)
Jan 03, 2022 10:29:42
x135)
Csak úgy árad belőletek a jóindulat.
Én kérek elnézést.
Én kérek elnézést.
Úgy kezdődött az egész, hogy a trollok kényszerítettek téged, hogy kezd el a neten provokálni. Te semmiről sem tehetsz.
40_éves_junior
(
x6)
Jan 03, 2022 10:29:50
x6)
Na azért.
Bakker, nem hiszek ebben a szarban, meg minden, de azért ezen a héten átrohannék az utca túlfelére, ha szembe jönnének, mert ha valaki igazoltan fertőzött, attól azért félnék :D
Bakker, nem hiszek ebben a szarban, meg minden, de azért ezen a héten átrohannék az utca túlfelére, ha szembe jönnének, mert ha valaki igazoltan fertőzött, attól azért félnék :D
Azt is tagadtad hogy létezik a vírus te szerencsétlen.
trolléga
(
x30)
Jan 03, 2022 10:29:57
x30)
Na azért.
nyugi előled is menekül minden ember az utcán, kovid ide vagy oda
amúgy meg dehogy rohannál az ellenkező irányba, mennél mercicához dörgölőzni
MaxPayne
(
x24)
Jan 03, 2022 10:30:08
x24)
Na azért.
Na latod! Ezert is kaptad a Gyagyas nevet. Mi a lofasz koze van a covidnak a hithez?
Te pedofil szar!
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jan 03, 2022 10:30:16
x2)
Na azért.
"Oltatlanul, szabadon!"
Te égetnivaló hipokrita hányadék, te!
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 03, 2022 10:31:00
x8)
Ha Jutka tényleg feljelentette a Gyagyást, abból szép faszerdő fog nőni, könnyű testi sértés minősített esete.
a) aljas indokból vagy célból
b) védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére, illetve
c) a bcs. elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére
A c) megáll egyértelműen.
De ha tágabb kontextusban nézzük, hogy lájvban csinálta, hogy pontosan tudta előre, hogy Jutka üvöltözik, ha részeg, de a nézettség érdekében mégis odavitte a lakására, akkor az aljas indok vagy cél is ráhúzható.
a) aljas indokból vagy célból
b) védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére, illetve
c) a bcs. elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére
A c) megáll egyértelműen.
De ha tágabb kontextusban nézzük, hogy lájvban csinálta, hogy pontosan tudta előre, hogy Jutka üvöltözik, ha részeg, de a nézettség érdekében mégis odavitte a lakására, akkor az aljas indok vagy cél is ráhúzható.
A telefonszáma közkézen forog, tudsz vele beszélni. A másik hogy a gyagyás bevásárolt nekik piával és kitette eléjük hogy legyen cirkuszhoz alapozás. Ezzel szerintem tök egyértelmű volt a szándék
Hahó
(
x135)
Jan 03, 2022 10:34:24
x135)
Felhívom a trollégák figyelmét, hogy amikor megjelenik a céges lista, sneci elkezd nyüszíteni.
Köztük van az új melócsá.
Köztük van az új melócsá.
sodika
Jan 03, 2022 10:34:26
Jutkánál nem volt könnyű testi sértés sem, elvégre sérülésem kizárólag nekem keletkezett. Este 22 óra után befogni annak a száját, aki kiabál, helyes döntés volt. Ha nem teszem, jönnek a rendőrök. Így nem jöttek. Ez ennyire nagyon egyszerű.
Jan 03, 2022 10:34:26
sodika
Jan 03, 2022 10:34:50
Na de leszarom, inkább én tényleg nem írok ide.
Na csá
Na csá
Jan 03, 2022 10:34:50
Hasztalan Fasztalan
Jan 03, 2022 10:35:03
a nemi betegsegektol nem felsz?
mercica baszot fuvel faval. vedekeztetek legalabb amikor linzbe volt?
mercica baszot fuvel faval. vedekeztetek legalabb amikor linzbe volt?
Jan 03, 2022 10:35:03
Vasaltheréspatkány
Jan 03, 2022 10:36:07
Jutkánál nem volt könnyű testi sértés sem, elvégre sérülésem kizárólag nekem keletkezett. Este 22 óra után befogni annak a száját, aki kiabál, helyes döntés volt. Ha nem teszem, jönnek a rendőrök. Így nem jöttek. Ez ennyire nagyon egyszerű.
Jogászzseni gratulálok. Írásos Goldával egy levelet Judkának is, hogy ő is megbaszódhat. Jan 03, 2022 10:36:07
40_éves_junior
(
x6)
Jan 03, 2022 10:36:09
x6)
Tényleg ilyen hülye vagy? Videó van róla ahogy ütöd, vonszolod és fojtogatod. Hazug geci.
gyakorlott gyagyás
Jan 03, 2022 10:36:23
Na csá
Na csá
De fogsz még ide írni és előre is a jó kurva anyádat!
Jan 03, 2022 10:36:23
Hahó
(
x135)
Jan 03, 2022 10:37:23
x135)
Ezt majd a rendőrségen, bíróságon hetyetyézd. A tranyó is tanú lesz sejtheted, hogy nem a te érdekedben fog vallani.
MaxPayne
(
x24)
Jan 03, 2022 10:38:09
x24)
Puha Slag
(
x7)
Jan 03, 2022 10:38:19
x7)
sodika
Jan 03, 2022 10:38:47
Egyrészt nem ütöm, csak egyszer reflexszerűen, fél másodpercen belül egy szemüvegre ért ütés után visszalegyintek. Ez nem ütés, hanem fizikai reflex.
Harmadrészt nem vonszolom, csak üvöltött, hogy szar az ágy, és fel akartam rakni a rendes ágyra, hátha ott megnyugszik.
Jan 03, 2022 10:38:47
grosi
Jan 03, 2022 10:39:04
...ha valaki igazoltan fertőzött, attól azért félnék :D
Legközelebbi troll felkérdezésnél mondjátok neki, hogy pozitív lett a tesztetek a nem létező vírusra és köhögjétek le. Parádés fogócska lenne lájvban ahogy a gyagyás menekül a köhögő troll elől!
Én megcsinálnám, de sajnos messze vagyok :(
Jan 03, 2022 10:39:04
sodika
Jan 03, 2022 10:40:08
Korábban Mercivel is megcsinálta ezt a számító aljasságot. Arról, hogy bugyi nélkül ült oda stream-elni, én csak több nappal később értesültem, és el vagyok borzadva, hogy lehet valaki ennyire tudatosan gonosz egy alkotóval.
Jan 03, 2022 10:40:08
Örebro
(
x17)
Jan 03, 2022 10:40:23
x17)
hazudsz mint mindig
irass anyåddal egy levelet :-))
sodika
Jan 03, 2022 10:41:05
Na mindegy, nem írok ide.
csá
csá
Jan 03, 2022 10:41:05
Vasaltheréspatkány
Jan 03, 2022 10:41:37
Nőverő pedofil szar Másrészt nem fojtogatom, mert az orrát nem fogtam be.
Jan 03, 2022 10:41:37
Örebro
(
x17)
Jan 03, 2022 10:41:40
x17)
Na mindegy, nem írok ide.
csá
csá
jajjjjj dehogynem, ez az eleted te szar!
Hahó
(
x135)
Jan 03, 2022 10:41:45
x135)
Nem, a fizikai reflex az nem ez te idióta.
tudasbazis.sulinet.hu/hu/termeszettudomanyok/biologia/biologia-11-evfolyam/tevekenysegek-az-idegrendszer-elemi-idegi-jelensegek-temakorebe/a-reflex
Puha Slag
(
x7)
Jan 03, 2022 10:42:19
x7)
Ez mi?
trashvod.com/w/5XYdYbqf2kNLtt5NXH6Zon
trashvod.com/w/iwWc7348C2EmRSNqaWPXj9
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 03, 2022 10:42:20
x1)
Ott van a videón, hogy ütöd, meg hozzábaszod az ágyhoz a fejét.
És ha a könnyű testi sértés nem is áll meg, mert nem vetetett látleletet, a kísérlete mindenképp.
És ezenkívül a személyi szabadság megsértése is:
194. § (1) Aki mást személyi szabadságától megfoszt, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a személyi szabadság megsértését
a) tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére,
b) aljas indokból vagy célból,
c) a sértett sanyargatásával,
d) védekezésre képtelen személy sérelmére,
e) fegyveresen,
f) felfegyverkezve,
g) jelentős érdeksérelmet okozva vagy
h) hivatalos eljárás színlelésével
követik el.
Kis segítség a tényállás értelmezéséhez:
"a tv kimondja, hogy „aki valakit törvényellenesen elfog, elfogat, letartóztat, vagy személyes szabadságától bármi más módon megfoszt; úgyszintén az, aki valakit a tv által megengedett esetekben tartóztat le, azonban e cselekményét azonnal, mihelyt lehetséges volt, a hatóságnak nem jelenti be”, személyes szabadság megsértésének vétségét követi el"
"megfosztás alatt minden olyan tevékenységet vagy mulasztást érteni kell, amelynek következtében a passzív alany elveszíti a mozgási, a helyváltoztatási, illetve a tartózkodási hely megválasztásával kapcsolatos cselekvési szabadságát"
a személyi szabadságtól megfosztás konkrét elkövetési tevékenysége lehet
– a megkötözés
– a bezárás
– meghatározott helyen való visszatartás
– ottmaradásra kényszerítés
– a lefogás
broni
(
x45)
Jan 03, 2022 10:42:27
x45)
mikor temetik sodit???????????????,
40_éves_junior
(
x6)
Jan 03, 2022 10:42:31
x6)
Úgy hogy tudod hogy elérhető a videó, képes vagy ekkora valóságferdítésre? Pszichiátriai eset vagy.
Hahó
(
x135)
Jan 03, 2022 10:42:56
x135)
Te tényleg megbuktál biológiából is? A múltkor az ösztrogénről mondtál hatalmas baromságokat.
Nagyon buta vagy.
Nagyon buta vagy.
Hasztalan Fasztalan
Jan 03, 2022 10:44:16
alkotó asodi XD
ne rohogtess bazmeg mert osszeszarom magam mint asodi a munkahelyen.
ne rohogtess bazmeg mert osszeszarom magam mint asodi a munkahelyen.
Jan 03, 2022 10:44:16
Vadászbika
Jan 03, 2022 10:44:38
mikor temetik sodit???????????????,
Jan 03, 2022 10:44:38
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jan 03, 2022 10:44:47
x10)
Na csá
Na csá
Már háromszor írtál ide, te szar!
echelon mérnök
Jan 03, 2022 10:45:40
Reflexből gyilkolás, a gyagyás új valóság torzítása...
Endre az megvan, hogy ezek a matyarázkodások csak a fejedben hangzanak logikusan?
Endre az megvan, hogy ezek a matyarázkodások csak a fejedben hangzanak logikusan?
Jan 03, 2022 10:45:40
Puha Slag
(
x7)
Jan 03, 2022 10:45:50
x7)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 03, 2022 10:45:54
x37)
Nem csak hogy volt könnyű testi sértés, de ráadásul minősített eset, mivel védekezésre képtelen személy ellen követted el, folytatólagosan, anyagi haszonszerzés reményében (nézettség, hahó), és mások számára is megosztottad az erről készült videót. Csak a videó alapján el lennél ítélve, a kontextus ismerete nélkül is, azzal együtt pedig még inkább. Egyszerűen nincs mentő körülmény számodra.
broni
(
x45)
Jan 03, 2022 10:45:56
x45)
broni
(
x45)
Jan 03, 2022 10:50:20
x45)
én gyűjtök rá, nekem kell kűdeni a pízt!!!!!!!!!!!!!!!!!
nonsense
(
x1)
Jan 03, 2022 10:50:27
x1)
"Még egy nagyon fontos jellemzője van a pszichopátiás karakterű embereknek; minden új helyzetre új szabály gyárt amellyel indokolni tudja (maga számára legalábbis), hogy miért teszi azt amit tesz."
Kezeltesd magad, Gyagya.
Kezeltesd magad, Gyagya.
-
Jan 03, 2022 10:50:56
nyugi, a ducatoban te sem leszel ütve, fojtogatva meg vonszolva *pr*
Jan 03, 2022 10:50:56
vladrl
(
x8)
Jan 03, 2022 10:51:09
x8)
Sodi, a mejszike komolyabb boxolo, mint te. Vegyel par ezer euroert leckeket a mezo utcabol, a sorsodborsod testverektol.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
sodika
Jan 03, 2022 10:51:58
Nem csak hogy volt könnyű testi sértés, de ráadásul minősített eset, mivel védekezésre képtelen személy ellen követted el
A lófaszt. Mindketten egy fokkal értelmesebbek, és talpraesettebbek, mint amit elszínészkednek. Merci két fokkal, Jutka csak egyel, de az is is jó nagy fok. Az alkoholfüggőségét leszámítva nincs neki az égvilágon semmi baja, főleg nem fokozott szellemi leépülés. Pont ma linkeltétek, hogy ha józan, teljesen értelmesen lehet beszélgetni vele is.
Jan 03, 2022 10:51:58
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jan 03, 2022 10:52:31
x2)
Egyrészt nem ütöm, csak egyszer reflexszerűen, fél másodpercen belül egy szemüvegre ért ütés után visszalegyintek.
Nagyon erős gyengepont ez a szemüveg. Kár lenne, ha baja esne.
Vadászbika
Jan 03, 2022 10:52:38
Amúgy most olvasom vissza a tegnapi "produkciódat" Gyagyás, először is bocsánatot kéne kérned a családirtással fenyegetőzésért, mert nagyon meg fogod ütni a bokád.
A másik, hogy Bándy Katánál, ha tegyük fel igazatok lenne nektek retardoknak, és objektíve Péntek Lacika ártatlan (amiben én nem hiszek, de tegyük fel elméleti síkon), akkor máris lehet gúnyolódni az áldozaton? Egyedül a devizás haverodban volt annyi tartás, hogy leállítson titeket, te mint ostoba birka proli gondolkodás nélkül visszabégeted, amit más retardok mondanak, ld még amiért Czenki mama is megbaszott, akkor is beleütötted a vekni fejedet agyatlanul mások dolgába.
Ezért vagy nem csupán undorító pszichopata, de végtelenül buta is, és ezért szopat az univerzum, tudod mint a Titok című filmben. :D
Hát azért hetyetyetyetye
A másik, hogy Bándy Katánál, ha tegyük fel igazatok lenne nektek retardoknak, és objektíve Péntek Lacika ártatlan (amiben én nem hiszek, de tegyük fel elméleti síkon), akkor máris lehet gúnyolódni az áldozaton? Egyedül a devizás haverodban volt annyi tartás, hogy leállítson titeket, te mint ostoba birka proli gondolkodás nélkül visszabégeted, amit más retardok mondanak, ld még amiért Czenki mama is megbaszott, akkor is beleütötted a vekni fejedet agyatlanul mások dolgába.
Ezért vagy nem csupán undorító pszichopata, de végtelenül buta is, és ezért szopat az univerzum, tudod mint a Titok című filmben. :D
Jan 03, 2022 10:52:38
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 03, 2022 10:52:42
x19)
Ilyen érvekkel nem lett volna sok esélyed a jogi egyetemen :)
Még annyi se amennyi a többinél ahol kibuktál :)
40_éves_junior
(
x6)
Jan 03, 2022 10:53:26
x6)
Hetyetye
Nem úgy volt hogy nem írsz ide?
vladrl
(
x8)
Jan 03, 2022 10:53:44
x8)
Vilagositsatok fel ha rosszul tudom, de Jutkanak nem okozott mar valami maradando fejserulest a trafo azzal, hogy a laptoptoltovel fejbebaszta? Azota szegeny meg jobban megrottyant agyilag.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
sodika
Jan 03, 2022 10:53:50
A másik, hogy Bándy Katánál, ha tegyük fel igazatok lenne nektek retardoknak, és objektíve Péntek Lacika ártatlan (amiben én nem hiszek, de tegyük fel elméleti síkon), akkor máris lehet gúnyolódni az áldozaton?
Jan 03, 2022 10:53:50
Vadászbika
Jan 03, 2022 10:56:19
Mi van, ideges lettél Fifi? Gyorsan ciccents egy sört! XD
Jan 03, 2022 10:56:19
sodika
Jan 03, 2022 10:56:30
Vilagositsatok fel ha rosszul tudom, de Jutkanak nem okozott mar valami maradando fejserulest a trafo azzal, hogy a laptoptoltovel fejbebaszta? Azota szegeny meg jobban megrottyant agyilag.
Ilyen oksági kapcsolat sehol nem lett dokumentálva, ezért az iratok alapján a válasz nem. Személyes helyzetben én egyébként erről külön is kifaggattam őt. Arra voltam kíváncsi, hogy a jogi része egy dolog, de ő maga nem gondolja-e ettől függetlenül mégis úgy, hogy ő ilyesmit okozott volna, és teljesen őszintének tűnt nekem a válasza, hogy nem, legbelül sem gondolja így.
Jan 03, 2022 10:56:30
sodika
Jan 03, 2022 10:56:47
Na mindegy, húzok innen, mert hülyék vagytok.
csá
csá
Jan 03, 2022 10:56:47
Örebro
(
x17)
Jan 03, 2022 10:56:54
x17)
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Jan 03, 2022 10:57:19
x2)
nem úgy volt h nem írsz ide? nincs jobb dolgod?
sodika
Jan 03, 2022 10:57:34
Ezért szemétség megvágni egy félórás videót, és kiemelni belőle egy részletet, mert így pont a lényeg veszik el.
Jan 03, 2022 10:57:34
sodika
Jan 03, 2022 10:57:46
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Hahó!
* ásít *
Soha többet nem írok ide
Hahó!
* ásít *
Jan 03, 2022 10:57:46
Örebro
(
x17)
Jan 03, 2022 10:57:53
x17)
szolj anyukånak, hogy båntanak a trollok, irjon uj levelet.
Örebro
(
x17)
Jan 03, 2022 10:58:37
x17)
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Hahó!
* ásít *
Soha többet nem írok ide
Hahó!
* ásít *
igen zsido vagyok es?
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jan 03, 2022 10:58:47
x2)
Ne legyél már boldozós besavanyodott fasz, gyere, Ciccents egy sörikét meg csavarj be egy körtét és nevess a kommenthaverokkal! Elvégre csak a teknős létezik, nem kell holmi feljelentések, vírusocskák meg melócsák miatt aggódnod! Pénz sem létezik, szóval az a 600.0000 ft is csak tévképzet, Behajtó Brumi sem fogja szétkúrni a segged hamarosan!
Labanc púpfelhő
Jan 03, 2022 10:58:49
Majd ha elpatkolsz, ne félj, ugyanúgy nevetgélünk rajad is
Jan 03, 2022 10:58:49
Hahó
(
x135)
Jan 03, 2022 11:03:27
x135)
Ha megmutatnánk azt a videót bándy kata apjának, összetörné a csontjaidat ott helyben. Ebből aztán tudhatnád, hogy a vádiraton gúnyolodtál vagy az áldozat halálán.
trolléga
(
x30)
Jan 03, 2022 11:04:04
x30)
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Hahó!
* ásít *
Soha többet nem írok ide
Hahó!
* ásít *
a listáról melyik cégnél kezdesz jövő héten sneci? elég csak a kezdőbetűje is :DD bár igazából mindegy is, magadnak is el tudod intézni az elbocsájtásocskát. mert ilyen sodi asodi, piszony
MaxPayne
(
x24)
Jan 03, 2022 11:04:19
x24)
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Hahó!
* ásít *
Soha többet nem írok ide
Hahó!
* ásít *
Ez ilyenkor mi nala? Zsidozik, ezredszer is leirja, hogy nem ir tobbet ide, meg hahozik.
Mi lesz az uj meloval álprogramozó szar? Elso napon sem kell mar bemenned, mi?
AMS-es felkerdezéssel mi lesz? Csicskulsz majd ahogy szoktal es vad csuldigungozas lesz? E104es doksit elkuldted mar, te szar?
SoDIteEnnyireBalekVagy
Jan 03, 2022 11:04:39
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Hahó!
* ásít *
Soha többet nem írok ide
Hahó!
* ásít *
Nem neked vannak zsidó felmenőid sneci?
Jan 03, 2022 11:04:39
Örebro
(
x17)
Jan 03, 2022 11:04:48
x17)
mostmennem kell, a kurva anyådat te pedofil nåci! a többieknek kellemes napot.
Trollok harca
(
x5)
Jan 03, 2022 11:05:20
x5)
notórius családirtó vagy
Miskolci alvósejt
broni
(
x45)
Jan 03, 2022 11:07:22
x45)
mostmennem kell, a kurva anyådat te pedofil nåci! a többieknek kellemes napot.
hajózni????????????))))))))))))))
Labanc púpfelhő
Jan 03, 2022 11:09:20
Mindig ezt csinálja, ha idefhossa a szarságait, ideír aztán soha többé nem ír ide(haha) :D
De ha figyelted, mindig szájbaszarja magát ezzel :D
Jan 03, 2022 11:09:20
kripli figyelő
(
x12)
Jan 03, 2022 11:09:46
x12)
Ugye gyagyás azt hiszed hogy odaszarsz magyarországra és utána visszamész linzbe ahová nem mennek utánad.De ez kétélű fegyver gygayás mert a troll aki nem baszna pofán magyarországon az bizony nyugodt szívvel a kilincs orrodra csap nyitott tenyérrel külföldön.Tudod csak a nézettségért :)
Ásó27
(
x68)
Jan 03, 2022 11:12:24
x68)
Na azért.
Nincs is korona.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 03, 2022 11:12:32
x19)
Recskához viagra... Ilyen balfasz sincs mègegy 40 évesen recskához viagra kell XD
gyakorlott gyagyás
Jan 03, 2022 11:16:13
Recskához viagra... Ilyen balfasz sincs mègegy 40 évesen recskához viagra kell XD
Szarból van asodi.
Jan 03, 2022 11:16:13
broni
(
x45)
Jan 03, 2022 11:17:07
x45)
Szarból van asodi.
barbi???????????????
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 03, 2022 11:23:42
x21)

trolléga
(
x30)
Jan 03, 2022 11:27:27
x30)
Lyutka értelmesebb lenne mindkettőtöknél, ha nem lett volna fejbekúrva a töltővel + nem tütükézne folyamatosan. Neki van egyedüli ápolói végzettsége, hahó! Az eü végzettség márpedig szerintem többet ér, mint a te kisegítős érettségid + okj informatikus papírod :DDD
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jan 03, 2022 11:28:32
x2)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 03, 2022 11:28:41
x37)
Endre, mindenképp javasolnám, hogy edzéshez pattints 1-2 viagrát. Tágítja az ereket, javítja a vérkeringést. Nincs is semmilyen ismert kockázata, szóval hajrá!
egérszar a konyhapulton
Jan 03, 2022 11:29:48
Jan 03, 2022 11:29:48
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 03, 2022 11:31:25
x13)
max5enutálnak
(
x47)
Jan 03, 2022 11:31:51
x47)
Na csá
Na csá
Ezzel nem akarsz fellépni a cirkuszban?
max5enutálnak
(
x47)
Jan 03, 2022 11:33:43
x47)
Neeem, a heréi mellett vannak. A fasza megvan, csak most más az alakja, azt nyalogatta endre.
endre, azt tudod, hogy nem mennél át a hazugságvizsgálaton, ha megkérdeznék, hogy nyaltál e már makkot?
Ásó27
(
x68)
Jan 03, 2022 11:34:26
x68)
Ne rakjatok ki ilyen céges listákat, a végén még nem ír ide soha többé a pedofil!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Vasaltheréspatkány
Jan 03, 2022 11:35:33
Ne rakjatok ki ilyen céges listákat, a végén még nem ír ide soha többé a pedofil!!!
Nem bírja megállni Jan 03, 2022 11:35:33
-
Jan 03, 2022 11:36:51
https://img.sodika.dk/imgur.com/H2BHP9X.gif
Jan 03, 2022 11:36:51
Vasaltheréspatkány
Jan 03, 2022 11:42:04
igazából ha elhatározná magát és halgatna azokra akik segíteni akarnak akkor még megváltozhatna/javúlhatna. Jan 03, 2022 11:42:04
Labanc púpfelhő
Jan 03, 2022 11:46:30
igazából ha elhatározná magát és halgatna azokra akik segíteni akarnak akkor még megváltozhatna/javúlhatna.
Nem, nem fog, szerinted hányszor lett neki elpofázva hogy változzon meg? Azok az emberek is ellene fordultak, akik segíteni akartak neki, mert endre egy vállalhatatlan szarházi, még a saját anyja rühelli endrét
Jan 03, 2022 11:46:30
Penzmento
(
x6)
Jan 03, 2022 11:46:43
x6)
Húzogatta is a kis fütyijét Sodiapu meg a Tibije, ne félj!
Ásó27
(
x68)
Jan 03, 2022 11:49:01
x68)
nonsense
(
x1)
Jan 03, 2022 11:49:04
x1)
igazából ha elhatározná magát és halgatna azokra akik segíteni akarnak akkor még megváltozhatna/javúlhatna.
Még ha úgy is tenne, hogy változik/változtat azt is csak a gonosz sunyisága miatt tenné abból az indokból, hogy a legközelebbi alkalommal még több embernek még súlyosabban árthasson. Egy kezelhetetlen, manipulatív pszichopata.
-
Jan 03, 2022 11:51:53
Jan 03, 2022 11:51:53
Ásó27
(
x68)
Jan 03, 2022 11:52:54
x68)
meg egy budai lakás, örökség, összesen vagy 100 milliót elbukott, mert egy fogyatékos barom.
-
Jan 03, 2022 11:53:02
szar a fórum, sneci, javítsd meg :D
sub 80 IQ). De másrészről ott volt a stabil anyagi háttér (amit aztán az ostobaságával sikeresen eltapsolt). Erre az ámokfutó pályafutásra semmi mentség nincs, ahogy a változásra való hajlandóság totális hiányára sem. Megérdemel minden egyes pofont amit az univerzumtól (és a trolloktól) kap.
sub 80 IQ). De másrészről ott volt a stabil anyagi háttér (amit aztán az ostobaságával sikeresen eltapsolt). Erre az ámokfutó pályafutásra semmi mentség nincs, ahogy a változásra való hajlandóság totális hiányára sem. Megérdemel minden egyes pofont amit az univerzumtól (és a trolloktól) kap.
Jan 03, 2022 11:53:02
max5enutálnak
(
x47)
Jan 03, 2022 11:54:25
x47)
Ennél nagyobbat nem is tévedhetne. Pedig elég profi benne.
Megízlelte az ismertséget, kiszakadt a magányból a trashnek köszönhetően. Azt hiszi, hogy használja a trasht, pedig a trash használja, mint mindenkit, aki belekóstol. Amint abbahagyja az önlejáratás ilyen magas fokú gyakorlását, elpárolognak a nézők és újra jön Dezső bácsi, meg a magány, ami már sokkal rosszabb lesz, mint az ismertség előtt volt. Ezt az addikciót nem fogja csak úgy elengedni, ez fogja irányítani. Nem hogy abbahagyja, képes lesz ezért visszaköltözni Magyarországra.
trolléga
(
x30)
Jan 03, 2022 11:54:28
x30)
https://img.sodika.dk/imgur.com/Ir6ohYC.png
ez pont így működik, gyagyás. aki esetleg a trash tartalom miatt feliratkozott rád vagy követ azt biztos érdekelni fogja a politikai hetyetye. idióta
Ásó27
(
x68)
Jan 03, 2022 11:54:30
x68)
40 éves gyernőtt nintendozna egy kicsit, biztos sokakat érdekelne a gyerekjáték a trasheket követők közül
Mifaaaaaaaaaaaan
40_éves_junior
(
x6)
Jan 03, 2022 11:55:09
x6)
pedig a trashben vagy otthon sneci, itt vagy a saját közegedben.
Hasztalan Fasztalan
Jan 03, 2022 11:56:03
nagyon romantikus vagy sodi, hogy tartogatod a viagrat a cicaszexhez. rossz ratyi.
Jan 03, 2022 11:56:03
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Jan 03, 2022 11:56:46
x2)
most akkor trash a sodi? mifan?
nonsense
(
x1)
Jan 03, 2022 11:58:20
x1)
Nyilván a balhéra szomjazó trash rajongók majd azt fogják nézni ahogy a márióval szerencsétlenkedsz.
Ha nem gyújtod anyádra a házát; nem lesz nézettség!
Ha nem gyújtod anyádra a házát; nem lesz nézettség!
rkydderf
Jan 03, 2022 11:58:43
Feltéve ha lesz mivel és nem basszák be a fejét addig
Jan 03, 2022 11:58:43
trolléga
(
x30)
Jan 03, 2022 11:59:27
x30)
pedig a trashben vagy otthon sneci, itt vagy a saját közegedben.
a sodrák még trashnek is szar, mercinél is csak lyutka pótléknak volt jó, legalább volt akit rugdoshatott a szeretet ünnepe előtt egy nappal, a 6 általánost végzett cigányok is lehúzták. asodi esetleg a trash aljára való, egy vká értelmesebb nála
120 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Össze is foglaltad miért vagy mérhetetlenül ostoba