Amit a Merci adott, az nem nézettség, meg felkapaszkodás, ez faszság, hanem a helyes szemlélet. Amivel ő egy-két telefon segítségével is kimaxolt.
Azt ugye tudod, hogy Tibit csak azért nézik, mert mindenki azt várja, hogy mikor fog vér folyni, vagy mikor teszik rá a kényszerzubbonyt élő adásban? Kvázi egy 21. századi gladiátor showról beszélünk.
Úgy kb 1% van, akik nem ezért nézik, és hiába kezdesz el most hetyetyézni, hogy dehát mennyien szeretik, mennyien donateolnak, az nézők túlnyomó része nem ír kommentet, és nem donétel Tibinek, mert azt is szégyenlik, hogy megnyitnak egy ilyen youtube videót.
Tehát ezzel azt akarom mondani, hogy lehet neki bármilyen szemlélete, nem amiatt nézik. Inkább te is szerezz be egy alkoholista értelmi fogyatékos lényt, akit te is boxzsáknak használhatsz. Na ez fogja hozni a nézettséget.
ja és az itteni (veled egy idős) arcok már nem ps5re meg kisgyerekekre izgulnak, teslás troll megvan még sodi ?
Ismét kijött belőled az értelmiségi. Jelen pillanatban 152 ember tudhatta meg, hogy neked még mindig feláll a faszod. Ez is a sztárprogramozók egyik hobbija, hogy a nemi életüket róluk szóló trollfórumokon tárgyalják ki.
Ingatkanügyek
*megjelenés után másfél évvel ps5, elavult gamer pc, tutorialt is nehezen végigtolt játékok, amatőr háttérbeállítások, ocsmány buzifények
Putyputyputy HALLO
Értéktelen kacatok.
Ingatkanügyek
Nem értem, ha csak egyet vettél be, akkor honnan tudod, hogy üres gyomorra mennyi idő alatt hat?
hehe
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
Már mikor vette középkategóriás volt.
ok, a vilagitast megertem, mert eleg sotet vagy. de volt mar olyan jatek, amiben legalabb a tutorial reszt sikerult vegigtolnod?
envagyokaz, nem ismersz meg?
a mókusos játék elég jól ment, végülis 7 éves kortól ajánlják
Putyputyputy HALLO
Tehát neked 40 évesen anyáddal kell megbeszéld, hogy hogyan élj, mire költs. Egy életképtelen fasz vagy akinek semmi joga bírálni senkit sem.
A legokosabb dolog amit tehetnél az az, hogy befogod a pofádat, dehát neked arrogánskodni kell ugyebár.
Egy sértett pszichopata ószövetségi dühe tombol benned, csak azt nem veszed észre, hogy ezzel is csak saját magadnak ártasz.
Az egész streamer karrierje alatt kitolt kettő darab codot és egy interaktív filmet (ami lehet demó volt).
Mifaaaaaaaaaaaan
Csak hogy osztrák viszonyok közé ültessük a kobold arcoskodasat:
* Ha évente több helyről kibasznak, nem kapsz teljes 13 és 14. havi bért. Több kirúgás, kisebb egységnyi extra bér. Szerintem jó ha összesen 2000 euró netto megkapott tavaly a 13. 14. Havibol (a fizetése alapján nagyjából 6000 lenne ez, ha kibírja egy helyen).
* Természetesen nem arról van szó, hogy az osztrákok 14 hónap alatt fizetnék ki az éves bért, így az nem magától értetődő. Ez abból is látszik (amit persze tudna a csicska, ha egyszer is túlélt volna egy évet egy helyen labanciaban), hogy nem vonnak a 13. és 14. havibol nyugdíj- és egészségbiztosítási járulékot.
* Csupán az összehasonlítás kedvéért, én is az IT-ban dolgozom, nem a legjobban fizetett DB, vagy fejlesztői területén, hanem infrastruktúrában, Ausztriában, nagyjából egyidosen a pedoval. 5.800 euró a bruttom a következő havi bertargyalas előtt. Plusz bónusz évente kétszer, plusz részvények a cégtől, plusz céges elszámolás, nemcsak a redbullra, de arra is hogy bebasszak a kollégákkal, ha akarok.
Sneci, te egy ugyefogyott fingot kereső senkiházi vagy, aki csak olyanoknak tud flexelni, akiknek semmijuk nincs. És mivel kivagyiskodas nélkül semmi az életed, ezért veszed magad körbe hajléktalan low-life-okkal.
Ceterum censeo: hetyetye
Hát azért hetyetye.
te hány évig laktál xy nyakán ?
szutyok
Te 30 évesen mennyit kerestél?
Mifaaaaaaaaaaaan
De még így is baszik, ellentétben veled
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Azért ne túlozzunk, még a tutorial résznél elakadt ott is. Nagyon buta a sodi.
Mifaaaaaaaaaaaan
Téged még anyád is kipaterolt otthonról mint egy döglött patkányt
Ja lehet csak egy cod volt, hiszen a mostanit sem sikerült befejeznie.
Mifaaaaaaaaaaaan
Akkor mégsem felhőmérnök sodi asodi?
Nélkülem nem lennél sehol, te púpos féreg!
Akkor kb havi 700k-t mire baszol el? Már a söröcskén kívül? Ruházkodás? Befektetés? Nagyon ostoba vagy sneci.
Főnökúr is megmondta, csak egy megoldás van: ha eltakarodsz az internetről. Miért nem hallgatsz az okosabbra?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Még ha így is van, tudod kivel lakhatna még ha akarna? Hát Mercicával úgy ám! Tőle bezzeg nem undorodik és neki nem kéne térdelnie a pláza közepén, meg hát lehet a 6 centis pusztító is ágaskodik tabi nélkül (mondjuk nem tibire, remélem).
kurva anyád sodi
Fontos dolgokat kell közölnie a világgal, pl. hogy szerelmes egy Tibor nevű férfibe, vagy hogy magányos.
Mifaaaaaaaaaaaan
saját lakás?
ja, neked ez lehetetlen kategória :)
Ezen fel ne húzd magad, ez a szerencsétlen fasztarisznya egy asztal alatt lakott egy irodában 30 évesen.
:)))))))))
Hát azért hetyetye.
veja nénivel és nem anyuval
de mostantól figyel
Nyugi már, itt nyugaton mindenki tranyókra és felesleges kütyükre költi a pénzét 40 évesen.
A konzervatív keresztények támogatják a többgenerációs családi együttélést. Nem gúnyt űznek belőle.
Ilyen ez, ha valaki bort iszik, de vizet prédikál.
Ez ety fosh!
A max napi 3 sörikére meg a heti 2 edzésre is figyelt!
Tyivettyegi ijodahasznyajo voltam hetyetye.
Pontosan! Te mikor adtál anyádnak pénzt? Anyád adott neked 40 évesen.
Az 1,3milliós kártyaadósságból mennyi ajándékot vettél anyádnak? Lófaszt sem.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Befoadott hajléktalanként laktam egy irodában.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ezt hallottuk már * ásít *
Mifaaaaaaaaaaaan
Hhahahhahhaahhahha
Mifaaaaaaaaaaaan
Bazz tehetek róla, hogy én szüleim nem olyan hülyék, hogy elherdálták az örökségemet (mint nálad, ha jól tudom elbsztál egy ~20millió ft értékű ingatlant) és egy 200+ nm-es házba ellakunk vígan? :D
Sneci lefordítom neked, hogy megértsd.
Viktor meg fogja örökölni egy mai értéken 200 milliót érő észak-budai ház felét.
100 milliós ingatlanvagyona van.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Köszönöm.
Akkor fogd be a pofád.
Nincs púpom, a tüdőm száz százalékos kapacitáson működik. Nincs púpom, a tüdőm száz százalékos kapacitáson működik. Nincs púpom, a tüdőm száz százalékos kapacitáson működik. Nincs púpom, a tüdőm száz százalékos kapacitáson működik. Nincs púpom, a tüdőm száz százalékos kapacitáson működik. Nincs púpom, a tüdőm száz százalékos kapacitáson működik. Nincs púpom, a tüdőm száz százalékos kapacitáson működik. Nincs púpom, a tüdőm száz százalékos kapacitáson működik. Nincs púpom, a tüdőm száz százalékos kapacitáson működik. Nincs púpom, a tüdőm száz százalékos kapacitáson működik.
Vonzás törvénye ;-)
Akkor mitől fulladozol 1 éve?
Mifaaaaaaaaaaaan
Hülye faty! A békáfé büntetések már rég elévültek. A diákhitelt meg fiszetketem
Folyamatos köhögesi ingered van amit sörrel palástolsz.
2 éve köhögsz, lihegsz, egy mondatot nem vagy képes befejezni vekni.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Azóta szerencsére sokra vitted. Még pár év aztán megint hajléktalan leszel :DD
Az csak idegi alapon van mert a videó forgatása közben már tudom, hogy a sok gonosz troll ki fogja figurázni amit mondok.
tuti, hogy nem kell ehhez éveket várni.
hoty... hotyhotyhoty...
a vlogokban sokszor nem kapsz levegot. kohincselsz.
COPD kialakulásához se kell dohányozni.
Ez ety fosh!
Akkor mutass egy szakértők által készített spirometriás vizsgálatot gyagyás, hogy márpedig nem vagy egy levegőért kapkodó deviáns korcs!
Emberi kapcsolatok?
Kézenfogva sétálás?
Szeretkezés (nem baszás!) a szerelmeddel?
Ezek hol maradnak sodi?
Ha háromszor újjászületnél sem tudnád elérni...
Buzi!!!
Már halott, hahó! Mégis min változtatna ha odaállnék egy márványtömb elé?! Már nincs sehogy sem a hasznomra.
Wtf?
A tranyó rajtad keresztül kommunikál tibinével?:)))
én láttam.
de kiderült, az is a sodi.
hoty... hotyhotyhoty...
Valld be, hogy refluxod van.
Ingatkanügyek
gyomorfekélybá kopogtat
Bakker, hát ott van live-ban.
Én privát dolgokat nem fecsegek ki, de ezekről live-ban beszélt.
Ígért egyszer 75-öt a vonatok miatt, amire a Jutka nem szállt fel, utána további 25-öt, mert az egyik reggeli vonatra ő nem szállt fel a lemerült mobilja miatt.
Ez 100 euró, összesen kb. 36 ezer forint.
Plusz a "hú bazmeg, az live-ban volt" kapcsán ígért 20 ezer forintot vissza.
Ez összesen 56 ezer forint lenne, amit live-ban visszígért.
De kiszámoltam tegnap, hogyan állok anyagilag, és arra jutottam, hogy nincs rá szükségem, neki meg igen, mert hajléktalan.
Ezért a döntés született, hogy most semmiképp nem nem élek az ajánlatával.
Jó ezt nem kell komolyan venni, a hajléktalan tranyó nem fog perelni, de legalább ideges snecire.
reméljük estére lesz egykis utcai jókedv, hóban fetrengés, sodi átkozás :)
szutyok
Ha elfolyik két hét alatt 500 ezer forintod videósként, az azért megér pár videót. Egyrészt ez a véleményem.
Másrészt én biztos nem mondok vagy írok róla semmi rosszat.
Biztos megéri csak te adósságban vagy bazdmeg. Idióta.
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Akkor nem rá, hanem arra, hogy vele foglalkoztam.
Sose mondtam, hogy rá. Azt mondtam, hogy miatta.
elmebeteg az vagy ez 100 % kaffka tiborne. :-)
Irónia, hahó.
Szerző:
Hahó
(
x135)
Jan 09, 2022 11:29:17
Válasz
(13)
x135)
Válasz
(13)
Viktor neked is van 14 milliós adóssagod?
Yucus
Jan 09, 2022 11:29:50
Amit a Merci adott, az nem nézettség, meg felkapaszkodás, ez faszság, hanem a helyes szemlélet. Amivel ő egy-két telefon segítségével is kimaxolt.
Azt ugye tudod, hogy Tibit csak azért nézik, mert mindenki azt várja, hogy mikor fog vér folyni, vagy mikor teszik rá a kényszerzubbonyt élő adásban? Kvázi egy 21. századi gladiátor showról beszélünk.
Úgy kb 1% van, akik nem ezért nézik, és hiába kezdesz el most hetyetyézni, hogy dehát mennyien szeretik, mennyien donateolnak, az nézők túlnyomó része nem ír kommentet, és nem donétel Tibinek, mert azt is szégyenlik, hogy megnyitnak egy ilyen youtube videót.
Tehát ezzel azt akarom mondani, hogy lehet neki bármilyen szemlélete, nem amiatt nézik. Inkább te is szerezz be egy alkoholista értelmi fogyatékos lényt, akit te is boxzsáknak használhatsz. Na ez fogja hozni a nézettséget.
Jan 09, 2022 11:29:50
,
Jan 09, 2022 11:29:56
ps5, 200k, egy középiskolás megveszi magának zsebpénzre 2 hónap diákmunka után, a többi már kacat
ja és az itteni (veled egy idős) arcok már nem ps5re meg kisgyerekekre izgulnak, teslás troll megvan még sodi ?
Jan 09, 2022 11:29:56
seymour schwartz
(
x6)
Jan 09, 2022 11:29:58
x6)
Feláll.
Ismét kijött belőled az értelmiségi. Jelen pillanatban 152 ember tudhatta meg, hogy neked még mindig feláll a faszod. Ez is a sztárprogramozók egyik hobbija, hogy a nemi életüket róluk szóló trollfórumokon tárgyalják ki.
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Jan 09, 2022 11:30:38
x2)
Konzolok, gamer PC, játékok, háttér, világítás.
*megjelenés után másfél évvel ps5, elavult gamer pc, tutorialt is nehezen végigtolt játékok, amatőr háttérbeállítások, ocsmány buzifények
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 09, 2022 11:31:11
x13)
A 40 éves senior fatászpika a Gyöngyivel tárgyalja meg az ezévi pénzügyi stratégiát, nagyon röhögök rajtad, te balfasz gyernőtt :)))))
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
seymour schwartz
(
x6)
Jan 09, 2022 11:31:28
x6)
Értéktelen kacatok.
Mitokondrium
(
x7)
Jan 09, 2022 11:31:33
x7)
Endre, ezt rosszul tudod. Az egyetemi évek, de még a doktori iskolában töltött idő sem számít már bele a nyugdíjba. Úgyhogy neked csak a német-osztrák hónapok számítanak, összesen nincs talán két-három évnyi munkaviszonyod negyven évesen.
A nyugdíjat pedig úgy számítják, hogy az adott ország nyugdíjbiztosítója kiszámolja, hogy az ottani rendszerben az ottani évek alapján mennyi pénz járna neked és átküldi a másik országbeli kollégáknak, akik elutalják neked az ottani pénzzel együtt.
Ha nem így lenne, megcsinálhatná egy magyar hatvanhárom éves ember, hogy kimegy Németországba polcfeltöltőnek egy-két évre és onnantól olyan nyugdíjat kap, mint aki odakint dolgozta végig az életét. Hamar kiürülne ám akkor a német nyugdíjkassza is.
Szóval ne reménykedj, lófasz nyugdíjat sem fogsz kapni a jelenlegi teljesítményed alapján. Ha mostantól állásban leszel végig hetvenöt éves korodig, akkor talán valami olyan összeget kapsz, amiből megélhetsz. A jelenlegi teljesítményed alapján neked az öregségi nyugdíj minimuma jár majd, az 28500 HUF jelenleg. Osszál-szorozzál, hogy az mire elég!
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
A nyugdíjat pedig úgy számítják, hogy az adott ország nyugdíjbiztosítója kiszámolja, hogy az ottani rendszerben az ottani évek alapján mennyi pénz járna neked és átküldi a másik országbeli kollégáknak, akik elutalják neked az ottani pénzzel együtt.
Ha nem így lenne, megcsinálhatná egy magyar hatvanhárom éves ember, hogy kimegy Németországba polcfeltöltőnek egy-két évre és onnantól olyan nyugdíjat kap, mint aki odakint dolgozta végig az életét. Hamar kiürülne ám akkor a német nyugdíjkassza is.
Szóval ne reménykedj, lófasz nyugdíjat sem fogsz kapni a jelenlegi teljesítményed alapján. Ha mostantól állásban leszel végig hetvenöt éves korodig, akkor talán valami olyan összeget kapsz, amiből megélhetsz. A jelenlegi teljesítményed alapján neked az öregségi nyugdíj minimuma jár majd, az 28500 HUF jelenleg. Osszál-szorozzál, hogy az mire elég!
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 09, 2022 11:31:40
x7)
Feláll. Most kíváncsiságból emellett a 12-ből kipróbáltam egy tablettát. Ha vacsoráztál, akkor nem egy óra, hanem inkább másfél, mire hat. Ebből megtanultam, hogy éhgyomorra kell.
Előtte viszont csak a szívdobogást érzed. Egyébként heti egyet érdemes bevenni ebben a Covid-os időkben még szex nélkül is, mert növeli a tüdőkapacitást.
Előtte viszont csak a szívdobogást érzed. Egyébként heti egyet érdemes bevenni ebben a Covid-os időkben még szex nélkül is, mert növeli a tüdőkapacitást.
Nem értem, ha csak egyet vettél be, akkor honnan tudod, hogy üres gyomorra mennyi idő alatt hat?
tibi2435645
(
x2)
Jan 09, 2022 11:32:04
x2)
MagyarVictor
(
x3)
Jan 09, 2022 11:32:13
x3)
Na Andy! Komolyan!? Mennyi az annyi!? Nem akarok kamu -20milliókat írni, ha valójában csak -18millió az kinntlévőséged - adósságod! Mutass már egy friss excelt, hogy tudjuk hogy indítsuk a 2022-es évet
HeTe!
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 09, 2022 11:32:22
x19)
"gamer pc" - az az elavult szar? Hát arra büszke lehetsz profi streamerként :DDDDDDDD
Már mikor vette középkategóriás volt.
envagyokaz
(
x1)
Jan 09, 2022 11:32:50
x1)
ok, a vilagitast megertem, mert eleg sotet vagy. de volt mar olyan jatek, amiben legalabb a tutorial reszt sikerult vegigtolnod?
sodika
Jan 09, 2022 11:35:00
Ha Viktornak 100 ezer a havi kiadása, aki anyuéknál lakik, ha jól értem.
Jan 09, 2022 11:35:00
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Jan 09, 2022 11:35:14
x2)
nonsense
(
x1)
Jan 09, 2022 11:35:17
x1)
Most épp van nálam több mint 2600 euró, mert elhoztam anyámtól az összes tartalékot, hogy tiszta hitelkártyákkal kezdjem az évet, és a gazdálkodást így, hogy 40 éves leszek egy hét múlva.
Azt megbeszéltem édesanyámmal, hogy mostantól csak annyit költsek, amennyi pénzt meg is keresek.
Azt megbeszéltem édesanyámmal, hogy mostantól csak annyit költsek, amennyi pénzt meg is keresek.
Tehát neked 40 évesen anyáddal kell megbeszéld, hogy hogyan élj, mire költs. Egy életképtelen fasz vagy akinek semmi joga bírálni senkit sem.
A legokosabb dolog amit tehetnél az az, hogy befogod a pofádat, dehát neked arrogánskodni kell ugyebár.
Egy sértett pszichopata ószövetségi dühe tombol benned, csak azt nem veszed észre, hogy ezzel is csak saját magadnak ártasz.
Ásó27
(
x68)
Jan 09, 2022 11:35:22
x68)
Az egész streamer karrierje alatt kitolt kettő darab codot és egy interaktív filmet (ami lehet demó volt).
Fakenguru
(
x5)
Jan 09, 2022 11:35:30
x5)
Jó, de én nem vagyok mérnök, ahhoz buta vagyok.
Vállalkozó sem vagyok, ahhoz szar a szervezőkészségem.
Nekem ez az irodai alkalmazottkodás való.
Csak hogy osztrák viszonyok közé ültessük a kobold arcoskodasat:
* Ha évente több helyről kibasznak, nem kapsz teljes 13 és 14. havi bért. Több kirúgás, kisebb egységnyi extra bér. Szerintem jó ha összesen 2000 euró netto megkapott tavaly a 13. 14. Havibol (a fizetése alapján nagyjából 6000 lenne ez, ha kibírja egy helyen).
* Természetesen nem arról van szó, hogy az osztrákok 14 hónap alatt fizetnék ki az éves bért, így az nem magától értetődő. Ez abból is látszik (amit persze tudna a csicska, ha egyszer is túlélt volna egy évet egy helyen labanciaban), hogy nem vonnak a 13. és 14. havibol nyugdíj- és egészségbiztosítási járulékot.
* Csupán az összehasonlítás kedvéért, én is az IT-ban dolgozom, nem a legjobban fizetett DB, vagy fejlesztői területén, hanem infrastruktúrában, Ausztriában, nagyjából egyidosen a pedoval. 5.800 euró a bruttom a következő havi bertargyalas előtt. Plusz bónusz évente kétszer, plusz részvények a cégtől, plusz céges elszámolás, nemcsak a redbullra, de arra is hogy bebasszak a kollégákkal, ha akarok.
Sneci, te egy ugyefogyott fingot kereső senkiházi vagy, aki csak olyanoknak tud flexelni, akiknek semmijuk nincs. És mivel kivagyiskodas nélkül semmi az életed, ezért veszed magad körbe hajléktalan low-life-okkal.
Ceterum censeo: hetyetye
Okjs Snecologus
(
x1)
Jan 09, 2022 11:35:46
x1)
te hány évig laktál xy nyakán ?
Ásó27
(
x68)
Jan 09, 2022 11:35:47
x68)
Te 30 évesen mennyit kerestél?
trolléga
(
x30)
Jan 09, 2022 11:36:20
x30)
De még így is baszik, ellentétben veled
Ásó27
(
x68)
x68)
Azért ne túlozzunk, még a tutorial résznél elakadt ott is. Nagyon buta a sodi.
esmivanakkor
Jan 09, 2022 11:36:35
Téged még anyád is kipaterolt otthonról mint egy döglött patkányt
Jan 09, 2022 11:36:35
Ásó27
(
x68)
Jan 09, 2022 11:36:45
x68)
Ja lehet csak egy cod volt, hiszen a mostanit sem sikerült befejeznie.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 09, 2022 11:37:18
x47)
30 évesen hol is laktál?
40_éves_junior
(
x6)
Jan 09, 2022 11:37:19
x6)
Jó, de én nem vagyok mérnök, ahhoz buta vagyok.
Akkor mégsem felhőmérnök sodi asodi?
Recskai János
Jan 09, 2022 11:37:24
Nélkülem nem lennél sehol, te púpos féreg!
Jan 09, 2022 11:37:24
Ásó27
(
x68)
Jan 09, 2022 11:37:39
x68)
Egy futár lealázza a sztárprogramozót pénzügyekben (is) LOL
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Jan 09, 2022 11:38:09
x68)
Hol van a 3000 eurós kosár?
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Jan 09, 2022 11:39:43
x30)
3500, de nem gáz, mert kezelem. A lényeg, hogy ezen a héten mindent visszafizetek, és még így is pluszban maradok.
De ezt most már tartani próbálom.
Mostantól annyit szabad csak költeni, amennyit keresek.
A havi 250 ezerrel elfogy szépen a tartozásom, és ennyi.
De ezt most már tartani próbálom.
Mostantól annyit szabad csak költeni, amennyit keresek.
A havi 250 ezerrel elfogy szépen a tartozásom, és ennyi.
Akkor kb havi 700k-t mire baszol el? Már a söröcskén kívül? Ruházkodás? Befektetés? Nagyon ostoba vagy sneci.
Főnökúr is megmondta, csak egy megoldás van: ha eltakarodsz az internetről. Miért nem hallgatsz az okosabbra?
BorsodiTroll
Jan 09, 2022 11:40:15
Még ha így is van, tudod kivel lakhatna még ha akarna? Hát Mercicával úgy ám! Tőle bezzeg nem undorodik és neki nem kéne térdelnie a pláza közepén, meg hát lehet a 6 centis pusztító is ágaskodik tabi nélkül (mondjuk nem tibire, remélem).
Jan 09, 2022 11:40:15
MagyarVictor
(
x3)
Jan 09, 2022 11:40:29
x3)
Ez tényleg ilyen hülye, hogy egy troll képet képes készpénznek venni!? :D
Ám ja 100E Ft kiadásom van, sőt még fizetnek nekem hogy együtt lakhassak (csak mondom kajára többet szoktam költeni, de sebaj)
Bazz tehetek róla, hogy én szüleim nem olyan hülyék, hogy elherdálták az örökségemet (mint nálad, ha jól tudom elbsztál egy ~20millió ft értékű ingatlant) és egy 200+ nm-es házba ellakunk vígan? :D
HeTe!
Ám ja 100E Ft kiadásom van, sőt még fizetnek nekem hogy együtt lakhassak (csak mondom kajára többet szoktam költeni, de sebaj)
Ásó27
(
x68)
Jan 09, 2022 11:40:31
x68)
Fontos dolgokat kell közölnie a világgal, pl. hogy szerelmes egy Tibor nevű férfibe, vagy hogy magányos.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 09, 2022 11:40:42
x47)
Púpos! Hol laktál 30 évesen?
Ásó27
(
x68)
Jan 09, 2022 11:41:24
x68)
inkluenszer sodi a sodi, hamarosan jönnek a sponzorok a nőverések és a pedofília után.
Mifaaaaaaaaaaaan
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 09, 2022 11:41:25
x19)
saját lakás?
ja, neked ez lehetetlen kategória :)
Fakenguru
(
x5)
Jan 09, 2022 11:42:17
x5)
Ez tényleg ilyen hülye, hogy egy troll képet képes készpénznek venni!? :D
Ezen fel ne húzd magad, ez a szerencsétlen fasztarisznya egy asztal alatt lakott egy irodában 30 évesen.
:)))))))))
Hahó
(
x135)
Jan 09, 2022 11:42:18
x135)
Júliusban kinullázta a hitelkártyákat, és 5 hónap alatt csinált 3500 euró adósságot.
Vagyis minden hónapban 700 euróval többet költött mint a bevétele.
Na ebből lehet látni, hogy mire elég 1 millió fütyi. Megélni sem tud belőle.:)))
Na ebből lehet látni, hogy mire elég 1 millió fütyi. Megélni sem tud belőle.:)))
CsóróSodi
Jan 09, 2022 11:42:43
Mikor lesz saját lakásod SoDiKa? Hmm? Soha? Oks, köszi! :D
Jan 09, 2022 11:42:43
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 09, 2022 11:42:45
x19)
Púpos! Hol laktál 30 évesen?
veja nénivel és nem anyuval
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 09, 2022 11:43:10
x19)
Júliusban kinullázta a hitelkártyákat, és 5 hónap alatt csinált 3500 euró adósságot.
de mostantól figyel
tyodika
Jan 09, 2022 11:43:43
Mikor lesz saját lakásod SoDiKa? Hmm? Soha? Oks, köszi! :D
Nyugi már, itt nyugaton mindenki tranyókra és felesleges kütyükre költi a pénzét 40 évesen.
Jan 09, 2022 11:43:43
Szteppen
(
x3)
Jan 09, 2022 11:44:29
x3)
A konzervatív keresztények támogatják a többgenerációs családi együttélést. Nem gúnyt űznek belőle.
esmivanakkor
Jan 09, 2022 11:44:34
de mostantól figyel
A max napi 3 sörikére meg a heti 2 edzésre is figyelt!
Jan 09, 2022 11:44:34
MagyarVictor
(
x3)
Jan 09, 2022 11:44:51
x3)
Engem csak az excel érdekel...
Mondjuk az rejtély, hogy ja havi 1millió fütyiből mire költ 700k-t, ok sörök, mennyi is? 1,5€ / db, napi 5db ~225€ / hó az mittudomén max. 100k még az alkesznak is
Sodi nem akarom a rosszhíredet kelteni, így rakd már ki a valós excelt vagy valóban -20milliónál tartassz mindennel együtt? kinnlévőségek + diákhitel + bkv, stb.
HeTe!
Mondjuk az rejtély, hogy ja havi 1millió fütyiből mire költ 700k-t, ok sörök, mennyi is? 1,5€ / db, napi 5db ~225€ / hó az mittudomén max. 100k még az alkesznak is
Sodi nem akarom a rosszhíredet kelteni, így rakd már ki a valós excelt vagy valóban -20milliónál tartassz mindennel együtt? kinnlévőségek + diákhitel + bkv, stb.
Ásó27
(
x68)
Jan 09, 2022 11:44:58
x68)
A heti 2 edzés már sikerült, vagy csak jövő héten kezded? :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
max5enutálnak
(
x47)
Jan 09, 2022 11:45:11
x47)
Púpos, írd ide szépen hol laktál 30 évesen és milyen jogviszony keretében.
Ásó27
(
x68)
Jan 09, 2022 11:46:32
x68)
Tényleg, a hatalmas púpoddal kezdeni akarsz valamit? Vagy szerinted örült mercike, hogy legalább van kapaszkodó a hátadon?
Mifaaaaaaaaaaaan
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 09, 2022 11:46:54
x19)
mekkora gáz, hogy a saját fórumodon te vagy a leghülyébb
tyodika
Jan 09, 2022 11:46:57
Tyivettyegi ijodahasznyajo voltam hetyetye.
Jan 09, 2022 11:46:57
sodika
Jan 09, 2022 11:47:11
Pontosan 2465 eurót hoztam el enyumtól.
Nincs több tartalékom, de a valaki 5 nap múlva, Google 11 nap múlva fizet anyámnak, és gyűlik újra a pénz ott. Plusz ugye folyamatban van a hagyatéki eljárás is.
És ezzel most tartani tudom, hogy ne költsek többet, mint amennyit keresek, és ne legyenek többé már tényleg leterhelve a hitelkártyák.
Nincs több tartalékom, de a valaki 5 nap múlva, Google 11 nap múlva fizet anyámnak, és gyűlik újra a pénz ott. Plusz ugye folyamatban van a hagyatéki eljárás is.
És ezzel most tartani tudom, hogy ne költsek többet, mint amennyit keresek, és ne legyenek többé már tényleg leterhelve a hitelkártyák.
Jan 09, 2022 11:47:11
max5enutálnak
(
x47)
Jan 09, 2022 11:47:15
x47)
Pontosan! Te mikor adtál anyádnak pénzt? Anyád adott neked 40 évesen.
Az 1,3milliós kártyaadósságból mennyi ajándékot vettél anyádnak? Lófaszt sem.
sodika
Jan 09, 2022 11:47:33
Jan 09, 2022 11:47:33
Ásó27
(
x68)
Jan 09, 2022 11:47:51
x68)
Ezt hallottuk már * ásít *
Ásó27
(
x68)
Jan 09, 2022 11:48:00
x68)
Hhahahhahhaahhahha
Hahó
(
x135)
Jan 09, 2022 11:48:15
x135)
Sneci lefordítom neked, hogy megértsd.
Viktor meg fogja örökölni egy mai értéken 200 milliót érő észak-budai ház felét.
100 milliós ingatlanvagyona van.
MaxPayne
(
x24)
Jan 09, 2022 11:48:17
x24)
Te Púp! Meg dél sincs, de tuti tok reszeg vagy mar! :DDD Bemart a valosag, vagy csak sima rutin?
Indits mar egy Portal 2 streamet! (Meg akcios steamen.) Lassuk mar kepes vagy-e megbirkozni egy logikai fps-sel, amit a 8 evesek is gond nelkul kijatszanak!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Indits mar egy Portal 2 streamet! (Meg akcios steamen.) Lassuk mar kepes vagy-e megbirkozni egy logikai fps-sel, amit a 8 evesek is gond nelkul kijatszanak!
max5enutálnak
(
x47)
Jan 09, 2022 11:48:19
x47)
Köszönöm.
Akkor fogd be a pofád.
sértett pszichopata
Jan 09, 2022 11:48:34
Tényleg, a hatalmas púpoddal kezdeni akarsz valamit? Vagy szerinted örült mercike, hogy legalább van kapaszkodó a hátadon?
Nincs púpom, a tüdőm száz százalékos kapacitáson működik. Nincs púpom, a tüdőm száz százalékos kapacitáson működik. Nincs púpom, a tüdőm száz százalékos kapacitáson működik. Nincs púpom, a tüdőm száz százalékos kapacitáson működik. Nincs púpom, a tüdőm száz százalékos kapacitáson működik. Nincs púpom, a tüdőm száz százalékos kapacitáson működik. Nincs púpom, a tüdőm száz százalékos kapacitáson működik. Nincs púpom, a tüdőm száz százalékos kapacitáson működik. Nincs púpom, a tüdőm száz százalékos kapacitáson működik. Nincs púpom, a tüdőm száz százalékos kapacitáson működik.
Vonzás törvénye ;-)
Jan 09, 2022 11:48:34
sodika
Jan 09, 2022 11:51:58
Nekem se volt covidom, ezért nem tiszem, hogy gond lenne a tüdőmmel.
Jan 09, 2022 11:51:58
Ásó27
(
x68)
Jan 09, 2022 11:52:28
x68)
Tyodika2
Jan 09, 2022 11:52:53
Hülye faty! A békáfé büntetések már rég elévültek. A diákhitelt meg fiszetketem
Jan 09, 2022 11:52:53
Hahó
(
x135)
Jan 09, 2022 11:53:10
x135)
Folyamatos köhögesi ingered van amit sörrel palástolsz.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 09, 2022 11:53:33
x13)
2 éve köhögsz, lihegsz, egy mondatot nem vagy képes befejezni vekni.
trolléga
(
x30)
Jan 09, 2022 11:53:50
x30)
kripli figyelő
(
x12)
Jan 09, 2022 11:53:51
x12)
Jan 09, 2022 11:53:51
Csaka a cica behozta a szöszt azért sípol a tüdőd. Jan 09, 2022 11:53:51
sodmány
Jan 09, 2022 11:54:37
Az csak idegi alapon van mert a videó forgatása közben már tudom, hogy a sok gonosz troll ki fogja figurázni amit mondok.
Jan 09, 2022 11:54:37
Zegernye
(
x2)
Jan 09, 2022 11:55:21
x2)
tuti, hogy nem kell ehhez éveket várni.
trolléga
(
x30)
Jan 09, 2022 11:55:23
x30)
Többen kérdezik: Vera néni sírját meglátogattad? Ja, fontosabb dolgod volt, cigányokat meg transzi csöveseket kellett kergetned. Mindent elértél az életben amit lehetett, piszony
Hasztalan Fasztalan
Jan 09, 2022 11:55:36
a vlogokban sokszor nem kapsz levegot. kohincselsz.
Jan 09, 2022 11:55:36
MagyarVictor
(
x3)
Jan 09, 2022 11:58:17
x3)
HAAAAHÓÓÓÓÓ!
A TIBI KÉRDEZI TŐLEM MENNYIVEL TARTOZIK!
rakd már ki az excelt, hete!
HeTe!
Ásó27
(
x68)
Jan 09, 2022 11:58:18
x68)
Ez a fulladozás, sípolás mitől van pedofil? Ez a tegnapi magányos liveban volt: youtu.be/7SPepc7128Q?t=1929
Mifaaaaaaaaaaaan
Szteppen
(
x3)
x3)
COPD kialakulásához se kell dohányozni.
esmivanakkor
Jan 09, 2022 11:59:29
Akkor mutass egy szakértők által készített spirometriás vizsgálatot gyagyás, hogy márpedig nem vagy egy levegőért kapkodó deviáns korcs!
Jan 09, 2022 11:59:29
broni
(
x45)
Jan 09, 2022 11:59:33
x45)
meglt sodi????????????????
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 09, 2022 12:00:02
x11)
Emberi kapcsolatok?
Kézenfogva sétálás?
Szeretkezés (nem baszás!) a szerelmeddel?
Ezek hol maradnak sodi?
Ha háromszor újjászületnél sem tudnád elérni...
Buzi!!!
Imperator Sodissimus
Jan 09, 2022 12:00:55
Többen kérdezik: Vera néni sírját meglátogattad? Ja, fontosabb dolgod volt, cigányokat meg transzi csöveseket kellett kergetned. Mindent elértél az életben amit lehetett, piszony
Már halott, hahó! Mégis min változtatna ha odaállnék egy márványtömb elé?! Már nincs sehogy sem a hasznomra.
Jan 09, 2022 12:00:55
kripli figyelő
(
x12)
Jan 09, 2022 12:01:04
x12)
Pontosan 2465 eurót hoztam el enyumtól.
De nincs hitelspirál ugye gyagyás.Már megmondtuk amikor berlinben kimaxoltad a dispót hogy nincs kiszállás,mész egyre mélyebbre az adósságban.És szépen fulladsz bele ahogy kell.Nincs tartalék nincs vészfék nincs megállás csak fizeted a zsidóknak a kamatos kamatokat és miután belerokkantál elvszik amid csak van te pedig mész az utcára vagy a temetőbe.Jó műsor csak kicsit lassú,fel kell pörgetni picit. Nincs több tartalékom, de a valaki 5 nap múlva, Google 11 nap múlva fizet anyámnak, és gyűlik újra a pénz ott. Plusz ugye folyamatban van a hagyatéki eljárás is.
Hahó
(
x135)
Jan 09, 2022 12:01:11
x135)
HAAAAHÓÓÓÓÓ!
Wtf?
A tranyó rajtad keresztül kommunikál tibinével?:)))
Kislompos Endre
Jan 09, 2022 12:01:26
Jan 09, 2022 12:01:26
Hahó
(
x135)
Jan 09, 2022 12:03:53
x135)
Tibiné ne szólítsd többet viktoromnak a futárgyereket, mert ő nem a te viktorod, hanem a tranyóé.
MagyarVictor
(
x3)
Jan 09, 2022 12:05:32
x3)
NE TIBIZZZ BAZDMEG! NE VIKTOROZZ! :D
HeTe!
öklendező szerelő
(
x4)
Jan 09, 2022 12:06:22
x4)
endre, életemben nem láttam ilyen undorító embert, mint amilyen te vagy. értsd ezt fizikai, emberi és szellemi vonatkozásban
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
MaxPayne
(
x24)
Jan 09, 2022 12:06:35
x24)
Sneci! Ugorj mar ki par uveg sorert!
Az ablakon at, hahó!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Az ablakon at, hahó!
Zegernye
(
x2)
Jan 09, 2022 12:10:44
x2)
endre, életemben nem láttam ilyen undorító embert, mint amilyen te vagy. értsd ezt fizikai, emberi és szellemi vonatkozásban
én láttam.
de kiderült, az is a sodi.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 09, 2022 12:11:18
x19)
Gond van sneci
seymour schwartz
(
x6)
Jan 09, 2022 12:11:36
x6)
Ez a fulladozás, sípolás mitől van pedofil? Ez a tegnapi magányos liveban volt: youtu.be/7SPepc7128Q?t=1929
.
Jan 09, 2022 12:13:37
gyomorfekélybá kopogtat
Jan 09, 2022 12:13:37
sodika
Jan 09, 2022 12:13:42
HAAAAHÓÓÓÓÓ!
Bakker, hát ott van live-ban.
Én privát dolgokat nem fecsegek ki, de ezekről live-ban beszélt.
Ígért egyszer 75-öt a vonatok miatt, amire a Jutka nem szállt fel, utána további 25-öt, mert az egyik reggeli vonatra ő nem szállt fel a lemerült mobilja miatt.
Ez 100 euró, összesen kb. 36 ezer forint.
Plusz a "hú bazmeg, az live-ban volt" kapcsán ígért 20 ezer forintot vissza.
Ez összesen 56 ezer forint lenne, amit live-ban visszígért.
De kiszámoltam tegnap, hogyan állok anyagilag, és arra jutottam, hogy nincs rá szükségem, neki meg igen, mert hajléktalan.
Ezért a döntés született, hogy most semmiképp nem nem élek az ajánlatával.
Jan 09, 2022 12:13:42
Hahó
(
x135)
Jan 09, 2022 12:14:02
x135)
Gond van sneci
Jó ezt nem kell komolyan venni, a hajléktalan tranyó nem fog perelni, de legalább ideges snecire.
Okjs Snecologus
(
x1)
Jan 09, 2022 12:14:16
x1)
Gond van sneci
reméljük estére lesz egykis utcai jókedv, hóban fetrengés, sodi átkozás :)
sodika
Jan 09, 2022 12:15:08
Gond van sneci
Ha elfolyik két hét alatt 500 ezer forintod videósként, az azért megér pár videót. Egyrészt ez a véleményem.
Jan 09, 2022 12:15:08
.
Jan 09, 2022 12:15:55
SODI TE AZT ÁLLÍTOD HOGY PÉNZT KÖLTÖTTÉL MERCIRE ? MILYEN JOGON MONDOD EZT ? KI KÉRT RÁ ?
KUSS KUSS KUSS KUSS
KUSS KUSS KUSS KUSS
Jan 09, 2022 12:15:55
.
Jan 09, 2022 12:16:15
BETEG VAGY EMBER, BETEG VAGY!!!!
Jan 09, 2022 12:16:15
sodika
Jan 09, 2022 12:16:37
Ez a "mennyivel tartozik" érdekes kérdés.
Szerintem mindenki annyival tartozik, amit vissza is követelek.
Van, amit visszígért, és amivel én most talán mégsem kívánok élni.
Tehát hogy ez most tartozás-e, vagy sem, nem tudom.
Szerintem mindenki annyival tartozik, amit vissza is követelek.
Van, amit visszígért, és amivel én most talán mégsem kívánok élni.
Tehát hogy ez most tartozás-e, vagy sem, nem tudom.
Jan 09, 2022 12:16:37
broni
(
x45)
Jan 09, 2022 12:17:03
x45)
halt már meg valaki a sodiverzumban??????????????
gyakorlott gyagyás
Jan 09, 2022 12:17:11
Jan 09, 2022 12:17:11
sodika
Jan 09, 2022 12:17:27
SODI TE AZT ÁLLÍTOD HOGY PÉNZT KÖLTÖTTÉL MERCIRE ? MILYEN JOGON MONDOD EZT ? KI KÉRT RÁ ?
Akkor nem rá, hanem arra, hogy vele foglalkoztam.
Sose mondtam, hogy rá. Azt mondtam, hogy miatta.
Jan 09, 2022 12:17:27
Örebro
(
x17)
Jan 09, 2022 12:17:37
x17)
Semmi bajom nincs.
elmebeteg az vagy ez 100 % kaffka tiborne. :-)
sodika
Jan 09, 2022 12:17:45
Irónia, hahó.
Jan 09, 2022 12:17:45
117 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™