Azt kapta a pitonmikulástól. Mármint pár héttel a személyes megjelenése előtt ráakasztotta a púpos kilincsére.
Bezzeg azt nem dobta ki, nem úgy, mint a lószart.
Az eddig legfertőzőbb szupermutáns
Nem hát. Márk a nagy legós, gondolom a púp fejében az volt, hogy őt hergelheti vele (20k egy ilyen szar). De az exe pont úgy leszarja, mint Andi. :D
Talán már a fater veri a szíjjal a kis hülyét.
Faszom
Kedves Rajongó!
Nincs olyan kreatív döntés, amivel mindenki maradéktalanul egyetért, de azért köszönjük a kritikát, mert a visszajelzések alapján tudunk fejlődni. A mostani relatív eseménytelenséget azért tettük bele a sztoriba, hogy a kevésbé aktív követők is be tudják hozni a lemaradást, és a többiek is ki tudják fújni magukat. Általában így szoktuk: a januárt és februárt mindig kevésbé eseménydúsra írjuk, mint az évadzárót.
Annyit elárulhatok a következő évadról, hogy a korábbiaknál is sötétebb és sokkolóbb lesz. Remélem elnyeri majd a tetszésedet.
Üdvözlettel.:
A sodistory forgatókönyvíró csapata
Befosott a májastól plusz lehet kapott 1-2 profilja pár nap bant fb-n. Sok szart posztolt amiket mind jelentettünk
Pedig Merci nagyon elmélyülten dolgozott rajta. Majdnem el is készült vele, csak Judka szétverése fontosabb volt.
Én mindenképpen szeretnék valami pankrációs részt!
hoty... hotyhotyhoty...
Szerintem pont az ellenkezője van, véletlen lájvindítás, szetáptörés, a tehenet összekeveri a lóval... szinte minden napra van valami. Ha nem is sodikával de valamelyik gurulkával biztosan. :D
broni ♥
Ez a Baraté Gábor rokona? :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
szerintem ez baraté gábor, azaz baross gábor, ali abdul aziz, ali hisham raar, vagy talán busák józsef, valamelyik az egyik személyazonossága közül.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
látszik, hogy sosem segített kertészkedni a mamájának vagy goldának, már akkor is használhatatlan recskakobold volt.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
a busa az egy hal
szutyok
Gondolom most szerverzik a retard tüntetést, hívja az apja barátait is, meg az egész iskolát, és a katonaságot is meg a rendőröket is (valahogy így volt régen az ovis egymásra licitálós szöveg)
persze, még a cigányok kértek elnézést tőle, amiért utaztak habira 200km-t
De már most toborozza a puncisereget a visszavágáshoz.
Nem is tudom, mit tervezhetnek, lelövik a minecraft szerverünket?
Az bizony nagy érvágás lenne :/
vettem viagrát, de otthon hagytam...
a te neved is rajt lesz egy papírlapon, amit lelő, úgy vigyázz!
hoty... hotyhotyhoty...
Én azon röhögtem sikítva, amikor megvette a cseresznye ecetet, mert azt hitte pia. Mint olyan, aki szeret sütni, főzni, nagyon remélem fog még ilyen jellegű flokkokat sugározni.
Ez az elkényeztetett kis buboréklakó köcsög szerintem életében nem látott még rosszarcú borsodi kivarrt börtönviselt vasazós cigókat, úgy összefoshatta magát, hogy beszaladt a házba, és kiküldte aput, hogy intézkedjen :D
Ne már, félek a vudu mágiától :S Gyorsan forgatok neki egy péküjjünnki videót.
Nem tudom, de napok óta azon gondolkodom, kire hasonlít. Végre ma nyilalt belém a felismerés:
🕎Endigame🕎
előző év eleje sem volt ám olyan unalmas, a faszvillantós twitch ban és a nudizás elég komoly volt, lassan itt az évfordulója, de én még mindig nem hevertem ki azt a látványt
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Hatvanezer! :D
Na tejhabosítás, csá.
Milyen adót?
A kókadót!
Egy veterán snecológusnak tudnia kell, hogy ez teljesen tipikus dolog. Nem véletlenül várja mindenki álló fasszal az évadzárót, mert akkor mindig csillagszórás van sok év óta. Ehhez képest mindig kicsit leül a január, úgyhogy ezen sosem kell meglepődni.
Pláne hogy januárban van a púpszülinap, ami mindig egy depis, világvége hangulatú agonizálás, ami nagy kontraszt a parádés decemberhez képest.
Egy misi? Neki az meg se kottyan. Etymillió fütyi, Hahó! Amennyi pénzt már elkúrt, már most nyugdíjba mehetne. Illetve hány ember ismerheti? Más ilyen hírnévből és látogatottságból már rég úgy megszedte volna magát, hogy soha többet nem kellene dolgoznia, pláne a mai forintárfolyamok mellett, ami szinte csak lefele megy.
50 milliós ingatlan (alsóhangon), 30 milliós adósság és havi egymillás fizetés, az legyen még vagy 15-20. 100M. Szép kerek szám. Ennyi pénzed lehetne Sodrák, ehelyett ennyi veszteséged van. Eddig.
Egyébként az egész főként Sodimama hibája. Ügyvédként nem igaz, hogy nem tudta és a mai napig sem tudja kontrollálni a hülye fiacskáját. Tízszeresen-százszorosan megérdemli a kádárkockát.
Ingatkanügyek
Lesz még pár fényesebb epizód, egyre több lapos, önismétlő rész, és szerintem közel sem olyan tüzijátékos befejezés, mint amit érdemelne a sorozat ennyi évad után.
Ebben eddig lehetett eljutni.
hoty... hotyhotyhoty...
Mindig azt hosszük, hogy nincs lejjebb bde a gyagyás folyton rácáfol
40 felett már erősen kijönnek majd sorban az egészségügyi gondjai.
Pár éve még a bartos is azt hitte halhatatlan, most meg konkrétan haldoklik.
Amíg van fedél a korcs feje felett, illetve nem viszi el a rendőrség, addig folytatni tudja. Ez egy igen összetett és nehéz kérdés, bizonyos univerzumokban és idősíkokban ezzel a teljesítménnyel már életben sem lehetne. De valamiert itt szerencséje van a gyagyának. Hogy meddig, azt nem tudni..
Na tejhabosítás, csá.
SZVSZ ha nem talál új melócsát, akkor ennyi volt. Pár hónapig még húzhatja a szobakonyhában, de nem csak pénze lesz egyre kevesebb, hanem rá fog szakadni az a rengeteg hülyeség minden téren, amit eddig összeszedett. Aztán lehet, hogy valami komolyabb sérülést okoz magának vagy a lakásnak, amit már a szomszédok sem tolerálnak és ráhívják a zsarukat. Utána pedig irány Púpszász. Utána pedig a Blaha.
Ingatkanügyek
Szerintem felrobbant.
Ezt nyjem értyem
Ezért néz ki 60 évesnek inkább. Már az is durva mennyire leépült az elmúlt 10 évben. Amikor újra ráakadtam Karácsonykor fel sem ismertem. Tényleg igaz, hogy ép testben ép lélek.
Ott van még az eshetőség hogy kiderül hogy egyébként adócsaló, elvégre egy darabig párhuzamosan mentek a német-osztrák ügyek, akkor pedig kitoloncolják
A bartos 7 éves kora óta cigizik. Ezen is besírtam :D
Endre mást szív azóta.
Még Chris-Chan is képes volt profitálni a hírnevéből, de SoDI még ehhez is tehetségtelen. Azért durva, hogy valakit még Chris is le tud alázni.
Sajnos jelenleg van melócsája, ráaádásul a facebookos aktivitása alapján megint nem kapott feladatot egyelőre, tehát ki se fog derülni egyhamar, hogy nem tud programozni.
A kirúgása esetére pedig perfektre fejlesztette a kamucv-s módszerét. Most már 1-2 nap alatt kiküld több tucat masnizott jelentkezést és rutinosan csal a felvételi interjúkon, tehát jó eséllyel hetek alatt kap újabb állást.
A másik, hogy - hacsak nem keményítenek be az AMS-nél - segélyen és a hitelkártyákkal is egészen sokáig el tud karcolni akár egy évig is, bár ehhez már kell némi szerencsre és az, hogy ne csináljon túl nagy hangulatjavító költéseket. Egy pár hónap viszont egy mentális összeomlás közben is sima lenne a havi 1800 eurós segéllyel és a gigantikus hitelkerettel.
Egyébként az egész főként Sodimama hibája. Ügyvédként nem igaz, hogy nem tudta és a mai napig sem tudja kontrollálni a hülye fiacskáját. Tízszeresen-százszorosan megérdemli a kádárkockát.
Negyvenéves fiúcskát kontrollálni? Mégis hogy?
Nem, nem, ez a sodi hibája, ne mentegesd!
Így van, ezért kötelességünk genyamamának mi kiosztani ezeket a pofonokat virtuálisan, nehogy sodi2 legyen belőle.
hoty... hotyhotyhoty...
Őszintén, olyan nagy probléma lenne a Truman show utánpótlása? Én élvezném tbh.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Sosem értettem, hogy lehet szeretni ezt a fost.
az a baj még egy vekni nem lesz, látod ez is gyakorlatilag felszívódott 2 nap után
bakker, mutálódik, és sokkal rosszabb is lehet belőle.
jobb nem kockáztatni
hoty... hotyhotyhoty...
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Szerintem várjuk ki a végét.. :D
16 évesen szerintem amúgy is bőven elkésett próbálkozás ennek kis szociopata faszkarikának a megnevelése.
Ha szerencséje van, akkor a szülei most befenyítik és eltiltják a számítózástól teljesen, megvonják a zsebpénzét, egyéb drasztikus intézkedésekkel elérik, hogy legalább színlelje azt, hogy egy normális elméjű ember, de erősen kétlem, hogy képesek rá.
De még ha meg is történik ez, akkor is csak azt érik el, hogy néhány évvel késleltetik a lárvaállapotból a bebábozódást, majd a teljes értékű Sodivá kifejlődést.
Ebből egyébként könnyen kinőhet egy school shooter Ákoska is, főleg hogy szinte 24/7 Fortizik meg Apexezik a kölyökklubb. Eltiltják a számítótól, aztán valami kattan az agyában. Remélem nincsen a családnak lőfegyvere, bár szerintem a kiddo örül ha elbír egy maroklőfegyverrel.
Közös erővel kellett volna anno ezt elintézni a szülőknekm, gyerekkorban, hivatásos segítséggel egybekötve. De a szülők telibeszarták a fiuk egyértelmű mentális problémáit, elkényesztették inkább, ami végleg betett SoDI érték és erkölcsi rendjének. Meg is lett az eredménye.
Pontosan :D
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
KEGYELMEZZ
5-10 év még van benne, attól függően, hogy le fog-e állni a piázással. 50 éves alkoholisták azért már szoktak sztrókot meg szívrohamot kapni még akkor is, ha jobb fizikai állapotból startoltak, mint a púpos.
tényleg, mi az eljárásrend, ha a sodi lájv közben kap infarktust?
hoty... hotyhotyhoty...
Bontunk egy sört és sírunk :)
nemétyeeem
Trashvod rögzíti.
Szóval oda felmenni, visszatekerni 10-20x, vagy amennyiszer jól esik, és kurvanagyokat röhögni, hogy végre megdöglik a kártékony pedofil szatír.
sOhAnEmÍrOkIdE hÖhÖhÖhÖhÖhÖhÖ
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Még a halálnak sem kell, annyi adóssága van, a NAV a pokolban is utána menne és inkasszózná Sátán birodalomát.
pina
incesztus kapcsolat gyümölcse))))))))))))))))))
what?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Szerző:
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 13, 2022 18:33:32
Válasz
(23)
x19)
Válasz
(23)
Sodira készülnek Párizsban
ascites
(
x57)
Jan 13, 2022 18:34:29
x57)
Scout Trooper™ Helmet 75305
Azt kapta a pitonmikulástól. Mármint pár héttel a személyes megjelenése előtt ráakasztotta a púpos kilincsére.
SoDIkron variáns
Jan 13, 2022 18:39:43
Jan 13, 2022 18:39:43
ascites
(
x57)
Jan 13, 2022 18:49:28
x57)
Nem hát. Márk a nagy legós, gondolom a púp fejében az volt, hogy őt hergelheti vele (20k egy ilyen szar). De az exe pont úgy leszarja, mint Andi. :D
Hahó
(
x136)
Jan 13, 2022 18:52:57
x136)
mi van a kisfasszal? nagyon el van tűnve. tudunk valamit a küldeményekről?
kramalon
(
x8)
Jan 13, 2022 18:54:56
x8)
Talán már a fater veri a szíjjal a kis hülyét.
kramalon
(
x8)
Jan 13, 2022 18:56:35
x8)
Endre (te fasz)!
Te 40, a fórum 10 éves lesz, ennek tiszteletére igazán készülhetnél valami meglepővel:
Legyen 24 órás excel elemzős lájv, te megnyitod és mi megmondjuk a szűrőfeltételeket és szép grafikonokat rajzolunk belőle.
Például megállapítjuk, hogy az elmúlt 40 évben mikor volt meg a legtöbb fogad és milyen ütemben gyarapodtak majd fogytak xD
Faszom
Te 40, a fórum 10 éves lesz, ennek tiszteletére igazán készülhetnél valami meglepővel:
Legyen 24 órás excel elemzős lájv, te megnyitod és mi megmondjuk a szűrőfeltételeket és szép grafikonokat rajzolunk belőle.
Például megállapítjuk, hogy az elmúlt 40 évben mikor volt meg a legtöbb fogad és milyen ütemben gyarapodtak majd fogytak xD
Sodistory forgatókönyvíró
Jan 13, 2022 18:58:31
Valami pusztítóan unalmasan kezdődik ez az évad, trollégák. Amilyen erős volt a december, olyan gyenge a január, mióta visszaért Linzbe. Teljes ernyedtség, mély depresszió, nincsenek témák, nincs semmi.
Kedves Rajongó!
Nincs olyan kreatív döntés, amivel mindenki maradéktalanul egyetért, de azért köszönjük a kritikát, mert a visszajelzések alapján tudunk fejlődni. A mostani relatív eseménytelenséget azért tettük bele a sztoriba, hogy a kevésbé aktív követők is be tudják hozni a lemaradást, és a többiek is ki tudják fújni magukat. Általában így szoktuk: a januárt és februárt mindig kevésbé eseménydúsra írjuk, mint az évadzárót.
Annyit elárulhatok a következő évadról, hogy a korábbiaknál is sötétebb és sokkolóbb lesz. Remélem elnyeri majd a tetszésedet.
Üdvözlettel.:
Jan 13, 2022 18:58:31
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 13, 2022 19:01:20
x19)
Befosott a májastól plusz lehet kapott 1-2 profilja pár nap bant fb-n. Sok szart posztolt amiket mind jelentettünk
SoDIkron variáns
Jan 13, 2022 19:03:50
Pedig Merci nagyon elmélyülten dolgozott rajta. Majdnem el is készült vele, csak Judka szétverése fontosabb volt.
Jan 13, 2022 19:03:50
Zegernye
(
x2)
Jan 13, 2022 19:05:30
x2)
Én mindenképpen szeretnék valami pankrációs részt!
JuDKa
(
x1)
Jan 13, 2022 19:06:24
x1)
Valami pusztítóan unalmasan kezdődik ez az évad, trollégák. Amilyen erős volt a december, olyan gyenge a január, mióta visszaért Linzbe. Teljes ernyedtség, mély depresszió, nincsenek témák, nincs semmi.
Szerintem pont az ellenkezője van, véletlen lájvindítás, szetáptörés, a tehenet összekeveri a lóval... szinte minden napra van valami. Ha nem is sodikával de valamelyik gurulkával biztosan. :D
Elsőéves
(
x3)
Jan 13, 2022 19:09:59
x3)
tanári oltás a púpfalon.
pontosan így kell kezeleni a különböző témákban okoskodó digitális segédmunkást.
pontosan így kell kezeleni a különböző témákban okoskodó digitális segédmunkást.
Karib
(
x10)
Jan 13, 2022 19:11:01
x10)
- összekeveri a lovat és a tehenet
- összekeveri a karalábét és a kelkáposztát
- azt hiszi, hogy a koriander egy salátanövény
Kertészek gyöngye :))))
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
vladrl
(
x8)
Jan 13, 2022 19:11:04
x8)
szerintem ez baraté gábor, azaz baross gábor, ali abdul aziz, ali hisham raar, vagy talán busák józsef, valamelyik az egyik személyazonossága közül.
-
Jan 13, 2022 19:11:14
Jan 13, 2022 19:11:14
vladrl
(
x8)
Jan 13, 2022 19:11:45
x8)
látszik, hogy sosem segített kertészkedni a mamájának vagy goldának, már akkor is használhatatlan recskakobold volt.
Hahó
(
x136)
Jan 13, 2022 19:12:51
x136)
úgy látom itt lurkol folyamatosan a kisfasz.:))
na mi van, 3 szóval elküldted a rendeléseket?
Okjs Snecologus
(
x1)
Jan 13, 2022 19:15:36
x1)
a busa az egy hal
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 13, 2022 19:15:50
x8)
Gondolom most szerverzik a retard tüntetést, hívja az apja barátait is, meg az egész iskolát, és a katonaságot is meg a rendőröket is (valahogy így volt régen az ovis egymásra licitálós szöveg)
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 13, 2022 19:16:41
x2)
úgy látom itt lurkol folyamatosan a kisfasz.:))
persze, még a cigányok kértek elnézést tőle, amiért utaztak habira 200km-t
Tápkábel
Jan 13, 2022 19:18:06
Valószínű a szülei megdícsérték amiért el kelett zavarni egy horda vasas cigányt akik jöttek a kerítésért :3
nemétyeeem
Jan 13, 2022 19:18:06
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 13, 2022 19:20:39
x1)
Valószínű a szülei megdícsérték amiért el kelett zavarni egy horda vasas cigányt akik jöttek a kerítésért :3
De már most toborozza a puncisereget a visszavágáshoz.
Nem is tudom, mit tervezhetnek, lelövik a minecraft szerverünket?
Zegernye
(
x2)
Jan 13, 2022 19:22:19
x2)
Elsőéves
(
x3)
Jan 13, 2022 19:22:54
x3)
Valahogy így képzelem el a beszélgetést cigók meg a kisfasz közötti beszélgetést: www.youtube.com/watch?v=YyFGnad27yw&t=234s :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
SoDIkron variáns
Jan 13, 2022 19:24:19
Én azon röhögtem sikítva, amikor megvette a cseresznye ecetet, mert azt hitte pia. Mint olyan, aki szeret sütni, főzni, nagyon remélem fog még ilyen jellegű flokkokat sugározni.
Jan 13, 2022 19:24:19
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 13, 2022 19:25:58
x1)
Valahogy így képzelem el a beszélgetést cigók meg a kisfasz közötti beszélgetést: youtube.com/watch?v=YyFGnad27yw&t=234s :D
Ez az elkényeztetett kis buboréklakó köcsög szerintem életében nem látott még rosszarcú borsodi kivarrt börtönviselt vasazós cigókat, úgy összefoshatta magát, hogy beszaladt a házba, és kiküldte aput, hogy intézkedjen :D
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 13, 2022 19:27:18
x1)
Ne már, félek a vudu mágiától :S Gyorsan forgatok neki egy péküjjünnki videót.
Penzmento
(
x6)
Jan 13, 2022 19:33:02
x6)
Nem tudom, de napok óta azon gondolkodom, kire hasonlít. Végre ma nyilalt belém a felismerés:
púpospúp
(
x2)
Jan 13, 2022 19:44:06
x2)
Kedves Rajongó!
Általában így szoktuk: a januárt és februárt mindig kevésbé eseménydúsra írjuk, mint az évadzárót.
Általában így szoktuk: a januárt és februárt mindig kevésbé eseménydúsra írjuk, mint az évadzárót.
előző év eleje sem volt ám olyan unalmas, a faszvillantós twitch ban és a nudizás elég komoly volt, lassan itt az évfordulója, de én még mindig nem hevertem ki azt a látványt
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jan 13, 2022 19:54:06
x10)
Idén nem jön flokk, a 2022-es tervekről? Miről fogunk így röhögni az év végén :(
Álmodjatok Rémeket!
A régnemlátott buzidémon
Jan 13, 2022 19:55:17
Jajjajj faszpinákos,csak nem elvette apci a számítóót?
A lóvári nyelvet meg tessék tanulni,a tesók még mennek felkérdezni a leckét....
A lóvári nyelvet meg tessék tanulni,a tesók még mennek felkérdezni a leckét....
Jan 13, 2022 19:55:17
Klohek
(
x12)
Jan 13, 2022 19:58:53
x12)
Gyagás4 Mit szólsz ahhoz, hogy már nem csak a buzi démonnal kell küzdened, hanem már a koka manó is üldöz!XD
www.youtube.com/watch?v=BkRXjdssrAU
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
www.youtube.com/watch?v=BkRXjdssrAU
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jan 13, 2022 20:01:03
x5)
Gyagás4 Mit szólsz ahhoz, hogy már nem csak a buzi démonnal kell küzdened, hanem már a koka manó is üldöz!XD
youtube.com/watch?v=BkRXjdssrAU
Hatvanezer! :D
A régnemlátott buzidémon
Jan 13, 2022 20:01:27
Milyen adót?
A kókadót!
Jan 13, 2022 20:01:27
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 13, 2022 20:02:20
x16)
Egy veterán snecológusnak tudnia kell, hogy ez teljesen tipikus dolog. Nem véletlenül várja mindenki álló fasszal az évadzárót, mert akkor mindig csillagszórás van sok év óta. Ehhez képest mindig kicsit leül a január, úgyhogy ezen sosem kell meglepődni.
Pláne hogy januárban van a púpszülinap, ami mindig egy depis, világvége hangulatú agonizálás, ami nagy kontraszt a parádés decemberhez képest.
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 13, 2022 20:04:22
x2)
Ha már úgyis unalom van:
mit gondoltok, meddig tudja még folytatni ezt az életformát? Idén gatya?
seymour schwartz
(
x6)
Jan 13, 2022 20:06:43
x6)
NFT-ként mondjuk egymillió forintnyi pénzért :D
Menne a hiszti hogy övé a szerzői jog!
Menne a hiszti hogy övé a szerzői jog!
Egy misi? Neki az meg se kottyan. Etymillió fütyi, Hahó! Amennyi pénzt már elkúrt, már most nyugdíjba mehetne. Illetve hány ember ismerheti? Más ilyen hírnévből és látogatottságból már rég úgy megszedte volna magát, hogy soha többet nem kellene dolgoznia, pláne a mai forintárfolyamok mellett, ami szinte csak lefele megy.
50 milliós ingatlan (alsóhangon), 30 milliós adósság és havi egymillás fizetés, az legyen még vagy 15-20. 100M. Szép kerek szám. Ennyi pénzed lehetne Sodrák, ehelyett ennyi veszteséged van. Eddig.
Zegernye
(
x2)
Jan 13, 2022 20:07:23
x2)
Ha már úgyis unalom van:
Lesz még pár fényesebb epizód, egyre több lapos, önismétlő rész, és szerintem közel sem olyan tüzijátékos befejezés, mint amit érdemelne a sorozat ennyi évad után.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Brian
(
x2)
x2)
Ha már úgyis unalom van:
Mindig azt hosszük, hogy nincs lejjebb bde a gyagyás folyton rácáfol
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 13, 2022 20:08:04
x19)
Ha már úgyis unalom van:
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jan 13, 2022 20:08:07
x5)
Ha már úgyis unalom van:
Amíg van fedél a korcs feje felett, illetve nem viszi el a rendőrség, addig folytatni tudja. Ez egy igen összetett és nehéz kérdés, bizonyos univerzumokban és idősíkokban ezzel a teljesítménnyel már életben sem lehetne. De valamiert itt szerencséje van a gyagyának. Hogy meddig, azt nem tudni..
Sodipatkány
(
x1)
Jan 13, 2022 20:08:50
x1)
Sneci tartozik legalább egy Blahás évaddal.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
púpostulok
(
x2)
Jan 13, 2022 20:11:28
x2)
Recskás akkor fél10kor tudunk indulni? Amúgy a kurva anyádért nem tudsz előbb kezdeni..
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 13, 2022 20:12:59
x2)
Eszi a szemetet egyfolytában, nem mozog, vedel, más meg aki hasznos tagja lenne a társadalomnak meghal 25 évesen..De igen 40 fölött már jobban kijönnek ezek a dolgok.
Azért megnyugtató, hogy az utánpótlás már cseperedik felfelé, ha valami történne.. :)
Azért megnyugtató, hogy az utánpótlás már cseperedik felfelé, ha valami történne.. :)
seymour schwartz
(
x6)
Jan 13, 2022 20:14:55
x6)
SZVSZ ha nem talál új melócsát, akkor ennyi volt. Pár hónapig még húzhatja a szobakonyhában, de nem csak pénze lesz egyre kevesebb, hanem rá fog szakadni az a rengeteg hülyeség minden téren, amit eddig összeszedett. Aztán lehet, hogy valami komolyabb sérülést okoz magának vagy a lakásnak, amit már a szomszédok sem tolerálnak és ráhívják a zsarukat. Utána pedig irány Púpszász. Utána pedig a Blaha.
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Jan 13, 2022 20:15:52
x2)
Gyagyás egészségügyi állapotát tekintve kár csoda hogy a "szülinapi csík"-tól nem robbant fel a nyomorult szíve :DDD
Putyputyputy HALLO
habos babafos
(
x3)
Jan 13, 2022 20:17:32
x3)
Gyagyás egészségügyi állapotát tekintve kár csoda hogy a "szülinapi csík"-tól nem robbant fel a nyomorult szíve :DDD
Szerintem felrobbant.
SoDIkron variáns
Jan 13, 2022 20:17:51
Eszi a szemetet egyfolytában, nem mozog, vedel, más meg aki hasznos tagja lenne a társadalomnak meghal 25 évesen..De igen 40 fölött már jobban kijönnek ezek a dolgok.
Ezért néz ki 60 évesnek inkább. Már az is durva mennyire leépült az elmúlt 10 évben. Amikor újra ráakadtam Karácsonykor fel sem ismertem. Tényleg igaz, hogy ép testben ép lélek.
Jan 13, 2022 20:17:51
40_éves_junior
(
x6)
Jan 13, 2022 20:18:05
x6)
Ott van még az eshetőség hogy kiderül hogy egyébként adócsaló, elvégre egy darabig párhuzamosan mentek a német-osztrák ügyek, akkor pedig kitoloncolják
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 13, 2022 20:18:13
x2)
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 13, 2022 20:25:58
x19)
Endre mást szív azóta.
SoDIkron variáns
Jan 13, 2022 20:31:19
Illetve hány ember ismerheti? Más ilyen hírnévből és látogatottságból már rég úgy megszedte volna magát, hogy soha többet nem kellene dolgoznia,
Még Chris-Chan is képes volt profitálni a hírnevéből, de SoDI még ehhez is tehetségtelen. Azért durva, hogy valakit még Chris is le tud alázni.
Jan 13, 2022 20:31:19
-
Jan 13, 2022 20:31:33
Sajnos jelenleg van melócsája, ráaádásul a facebookos aktivitása alapján megint nem kapott feladatot egyelőre, tehát ki se fog derülni egyhamar, hogy nem tud programozni.
A kirúgása esetére pedig perfektre fejlesztette a kamucv-s módszerét. Most már 1-2 nap alatt kiküld több tucat masnizott jelentkezést és rutinosan csal a felvételi interjúkon, tehát jó eséllyel hetek alatt kap újabb állást.
A másik, hogy - hacsak nem keményítenek be az AMS-nél - segélyen és a hitelkártyákkal is egészen sokáig el tud karcolni akár egy évig is, bár ehhez már kell némi szerencsre és az, hogy ne csináljon túl nagy hangulatjavító költéseket. Egy pár hónap viszont egy mentális összeomlás közben is sima lenne a havi 1800 eurós segéllyel és a gigantikus hitelkerettel.
Jan 13, 2022 20:31:33
-
Jan 13, 2022 20:35:58
Negyvenéves fiúcskát kontrollálni? Mégis hogy?
Nem, nem, ez a sodi hibája, ne mentegesd!
Jan 13, 2022 20:35:58
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 13, 2022 20:40:16
x21)
Endre a jelenlegi helyzetét magának köszönheti, annyi viszont igaz, hogy az anyja könnyedén le tudta volna állítani még az "egyetemista srác pereket provokál maga ellen" időszakban is. Ha ott kapott volna egy jókora pofont, lebaszást meg észosztást, talán nem tartana itt. Viszont nem az anyja kényszerítette arra, hogy pörögjenek a hitelkártyák mindenféle hülyeségekre.
Zegernye
(
x2)
Jan 13, 2022 20:42:30
x2)
Endre a jelenlegi helyzetét magának köszönheti, annyi viszont igaz, hogy az anyja könnyedén le tudta volna állítani még az "egyetemista srác pereket provokál maga ellen" időszakban is. Ha ott kapott volna egy jókora pofont, lebaszást meg észosztást, talán nem tartana itt. Viszont nem az anyja kényszerítette arra, hogy pörögjenek a hitelkártyák mindenféle hülyeségekre.
Így van, ezért kötelességünk genyamamának mi kiosztani ezeket a pofonokat virtuálisan, nehogy sodi2 legyen belőle.
Sodipatkány
(
x1)
Jan 13, 2022 20:42:41
x1)
Azért Golda annyit megtehetett volna, hogy megbassza sneci száját mikor szemtelenkedett.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 13, 2022 20:44:26
x21)
SoDIkron variáns
Jan 13, 2022 20:48:30
Valahogy így képzelem el a beszélgetést cigók meg a kisfasz közötti beszélgetést: youtube.com/watch?v=YyFGnad27yw&t=234s :D
Sosem értettem, hogy lehet szeretni ezt a fost.
Jan 13, 2022 20:48:30
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 13, 2022 20:48:38
x2)
az a baj még egy vekni nem lesz, látod ez is gyakorlatilag felszívódott 2 nap után
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 13, 2022 20:49:09
x21)
Bár annyit megérdemel mindenki, hogy legalább egyszer kapjon egy figyelmeztetést, hogy ne csinálja, mert könnyedén úgy járhat mint Gyagyás, de ha valaki egy emberes figyelmeztetés után is úgy retardkodik, mint Gyagyás vagy a kölyökklub, akkor én fenntartom a szórakozás jogát. :)
Lights, camera, action!
Lights, camera, action!
Zegernye
(
x2)
Jan 13, 2022 20:49:18
x2)
bakker, mutálódik, és sokkal rosszabb is lehet belőle.
jobb nem kockáztatni
fruzs1
(
x1)
Jan 13, 2022 20:51:02
x1)
Véleményem szerint a gyagyás megismételhetetlen, tehát ha tegyük fel felfordul, senki nem fogja tudni helyettesíteni. Nem lehet remaket csinálni belőle, mint bármi másból. Maximum spin-offok jöhetnek létre a retardok ágazatából, de ennyi.
xray
(
x21)
Jan 13, 2022 20:51:20
x21)
Jan 13, 2022 20:51:20
olyan dührohamokat kapott amikor fegyelmezni próbálta, mint amit mostanában láttunk. félelmetes lehetett egy nőnek, szép szóval ennél a baromnál nem ért el semmit. túl későn próbálták rendszabályozni. Jan 13, 2022 20:51:20
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 13, 2022 20:51:38
x21)
Véleményem szerint a gyagyás megismételhetetlen
Szerintem várjuk ki a végét.. :D
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 13, 2022 20:53:57
x1)
16 évesen szerintem amúgy is bőven elkésett próbálkozás ennek kis szociopata faszkarikának a megnevelése.
Ha szerencséje van, akkor a szülei most befenyítik és eltiltják a számítózástól teljesen, megvonják a zsebpénzét, egyéb drasztikus intézkedésekkel elérik, hogy legalább színlelje azt, hogy egy normális elméjű ember, de erősen kétlem, hogy képesek rá.
De még ha meg is történik ez, akkor is csak azt érik el, hogy néhány évvel késleltetik a lárvaállapotból a bebábozódást, majd a teljes értékű Sodivá kifejlődést.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 13, 2022 20:56:02
x21)
Ebből egyébként könnyen kinőhet egy school shooter Ákoska is, főleg hogy szinte 24/7 Fortizik meg Apexezik a kölyökklubb. Eltiltják a számítótól, aztán valami kattan az agyában. Remélem nincsen a családnak lőfegyvere, bár szerintem a kiddo örül ha elbír egy maroklőfegyverrel.
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 13, 2022 20:57:03
x2)
Obstruálja a púp a szórakozásunkat
SoDIkron variáns
Jan 13, 2022 20:57:18
olyan dührohamokat kapott amikor fegyelmezni próbálta, mint amit mostanában láttunk. félelmetes lehetett egy nőnek, szép szóval ennél a baromnál nem ért el semmit. túl későn próbálták rendszabályozni.
Közös erővel kellett volna anno ezt elintézni a szülőknekm, gyerekkorban, hivatásos segítséggel egybekötve. De a szülők telibeszarták a fiuk egyértelmű mentális problémáit, elkényesztették inkább, ami végleg betett SoDI érték és erkölcsi rendjének. Meg is lett az eredménye.
Jan 13, 2022 20:57:18
max5enutálnak
(
x47)
Jan 13, 2022 20:58:41
x47)
Sodi szar megosztásai: 0-3 reakció
Sodi trolloktól lopott képei: 40+ reakció
Ez azért van, mert a trollok kreatívak és humorosak, míg a sodi egy buta kérődző paripa.
Sodi trolloktól lopott képei: 40+ reakció
Ez azért van, mert a trollok kreatívak és humorosak, míg a sodi egy buta kérődző paripa.
Pontosan :D
Fülücske
Jan 13, 2022 21:02:42
Obstruálja a púp a szórakozásunkat
KEGYELMEZZ
Jan 13, 2022 21:02:42
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 13, 2022 21:05:01
x8)
Kiszivárgott egy videó arról ahogy Genyamama hadserege edz a nagy összecsapásra! KHAMEHAME!
youtu.be/_ytlnaCT3BQ?t=8
youtu.be/_ytlnaCT3BQ?t=8
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 13, 2022 21:08:28
x2)
jobb híján lehet nézni hogy a gammer csinálja a putriban a balhét bebaszva.
trolléga
(
x30)
Jan 13, 2022 21:09:26
x30)
Ez a fasz már megint 11kor akarja kezdeni a 4 órán át tartó lájvot? Porondra gyagya, ide dolgozó, munkás emberek járnak!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 13, 2022 21:10:40
x37)
Ha már úgyis unalom van:
5-10 év még van benne, attól függően, hogy le fog-e állni a piázással. 50 éves alkoholisták azért már szoktak sztrókot meg szívrohamot kapni még akkor is, ha jobb fizikai állapotból startoltak, mint a púpos.
Zegernye
(
x2)
Jan 13, 2022 21:11:51
x2)
Tápkábel
Jan 13, 2022 21:13:47
Bontunk egy sört és sírunk :)
Jan 13, 2022 21:13:47
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 13, 2022 21:13:54
x1)
Trashvod rögzíti.
Szóval oda felmenni, visszatekerni 10-20x, vagy amennyiszer jól esik, és kurvanagyokat röhögni, hogy végre megdöglik a kártékony pedofil szatír.
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 13, 2022 21:14:45
x2)
mondjuk az becsülendő a gammerban, hogy tiszteli a Viktort azért mert dolgozik és segített a merciéknek is.
Soderák
(
x1)
Jan 13, 2022 21:17:47
x1)
Jan 13, 2022 21:17:47
Az autiloop, és a hetyetye örök életet ad neki, kihetyetyézi a halált is xD Jan 13, 2022 21:17:47
xray
(
x21)
Jan 13, 2022 21:18:26
x21)
ez a választott nicknév a suhancnak az anyjához kapcsolodó viszonyát fejezi ki? ha igen, akkor gyönyörű állapotok uralkodhatnak a családban.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 13, 2022 21:18:56
x47)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 13, 2022 21:19:12
x21)
Az autiloop, és a hetyetye örök életet ad neki, kihetyetyézi a halált is xD
Még a halálnak sem kell, annyi adóssága van, a NAV a pokolban is utána menne és inkasszózná Sátán birodalomát.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 13, 2022 21:24:55
x21)
Live a Gyagyás
Klohek
(
x12)
Jan 13, 2022 21:25:00
x12)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 13, 2022 21:25:19
x21)
Valaki már küldött neki 400 forintot szuperchaten.
Zsénó
(
x22)
Jan 13, 2022 21:26:14
x22)
"Mi folyik itt Gyöngyösön": pipa
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
broni
(
x45)
Jan 13, 2022 21:26:43
x45)
na, megjött a sodi amcsiba????????????????
broni
(
x45)
Jan 13, 2022 21:27:01
x45)
"Mi folyik itt Gyöngyösön": pipa
pina
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 13, 2022 21:27:09
x21)
Pittyegő troll :DD
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 13, 2022 21:27:10
x2)
xbox troll szokás szerint beindult xd
Zsénó
(
x22)
Jan 13, 2022 21:27:15
x22)
"XBox troll": pipa XD
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Tápkábel
Jan 13, 2022 21:27:39
Xbox troll egyből kapcsol ! :D
"Enélkül elképzelhetettlen az élet "
nemétyeeem
"Enélkül elképzelhetettlen az élet "
Jan 13, 2022 21:27:39
broni
(
x45)
Jan 13, 2022 21:28:13
x45)
Istenem, az a retardált fej snecinél :DD tökéletes
incesztus kapcsolat gyümölcse))))))))))))))))))
trolléga
(
x30)
Jan 13, 2022 21:28:30
x30)
Ki ez az ősz hajú bácsi a youtubeon?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 13, 2022 21:29:26
x37)
400 Forint monitorra. Pffffffff
Pofonfa
Jan 13, 2022 21:30:08
Mikor buszjegyre kellett, nem mondtad, hogy szar vagyok, igaz?!
Jan 13, 2022 21:30:08
Shebe
Jan 13, 2022 21:30:32
Sört már bontott ?
Leégett a Reichstag
Jan 13, 2022 21:30:32
Hahó
(
x136)
Jan 13, 2022 21:30:43
x136)
Jan 13, 2022 21:30:43