Van róla, még videó is. Valamelyik, talán tavaly év végi flokkban bevillan egy pillanatra a mostókatyló, és a benne lévő(!) beretvára RÁMOS ilyen mocskot/vért/hányadékot, vagy mindhármat egyszerre. Talán tibivér vagy jutkahányás, már nem emlékszem pontosan. Csak arra, hogy valami kibaszottul geciundorító.
igen, a németül mercica vértakarítós lájfban volt. trashvod.com/w/82VW1AESzRifaw12gCR9TM?start=3m38s valami eldobhatós/cserélhető fejes zsilett. lehet innen kapott hepatitist a balfasz :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
belevágta a vekni fejébe tibi véres gecijét
nyami nyami
mindjárt megsajnállak gyagya. remélem szarrá szopatnak a trollszok. a kibaszott unalmas vekniflokkra senki sem kíváncsi
Ez a csak miattatok duma ismerős. A gyagyás elkezdte másolni a Herby mondatait meg stratégiáját. Mintha ő tenne szívességet nekünk, miközben mi tartjuk csak életben a pedofil buzit :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Nszksz, akkor véres, turhás, gecis, beszáradt köpedék volt. Nem tévedtem sokat.
Hála az égnek!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
előbb is írtam!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))))
nszksz
github.com/yt-dlp/yt-dlp
yt dlp-t ajánlotta tressvúd kolléga
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nem annyira off, ez fontos tetynikai eszköz mindenki számára. Nálam is pusztulat lassú...
Ezt ajánlotta a kolléga nemrég. Bevallom, még nem próbáltam. Én is a sima youtube-dl-t használom még mindig. Nem tudom, ez a másik gyorsaságban jobb-e.
Nem parancssori alternatíva: freetubeapp.io/
Ha már off, te nem tudsz véletlenül valami megoldást arra, hogy mivel lehet komplett, jelszavazott weboldalt lehúzni? Erre gondoltam, hogy "el kéne tenni egy humorosba":
sg.hu/forum/tema/1052142284?page=1
..
sg.hu/forum/tema/1052142284?page=501
Jaj mindjárt meg kell sajnálni a pedofilt, mert személyiségzavaros, jaj nem.. :D
anyád picsája, egy húszéves önként dokumentált leépülési folyamatot tanulmányozunk társadalomtudományi módszertanra alapozva, laboratóriumi kíserletekkel megtámogatva. Erre idejössz és két nap után megmondod rólunk a tutit. Téged is ütnélek az utcán, pedig szellemi fogyatékos vagy, szerintem ez érthető.
Hát ezt most jól megmondtad mindjárt törlik is a fórumot.
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
* ásít *
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Nem te voltál a tegnap esti betelefonáló, aki azt javasolta a pedofilnak, kapcsolja ki az xbox appot? Mert akkor az üzenetem változatlan!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
NSZKSZ, ránézek
Ezt én is léáttam már, hogy többen kérték, Seleniummal meg is csinálható max egy óra alatt. Ha valakinek van affinitása hozzá, csak SG fórum regje nincs, tudok adni egy tartalékot, [email protected] küldjön egy kódot, amit utána ide a fórumra is beír a sötétkék nickjével.
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Ezeket az önjelölt Igazságosztókat kibaszottul nem értem. Ki a fasz hívott ide? Ha nem tetszik, elnavigálsz innen a picsába valami furry képmegosztóra, és ott vered a faszodat, minket meg hagysz dolgozni.
🕎Endigame🕎
gyere vissza ha már lesz személyid
Valaki nincs tisztában a gyagyás múltjával, és munkásságával. Javaslom átpörgetni a sodipédiát, és a 66másodperc blogot, aztán beszélgethetünk etikáról.
Uram, Ön egy Hölgy! (Nekem pont van regem, elő tudtam bányászni egy 2007-est.)
Ráadásul tagos live lesz, úgyhogy a mirror csábítóbb lesz mindenkinek
Mifaaaaaaaaaaaan
A néger kis gyerek volt úgy hogy nem. szegény zuluka :(
"Az egész napomat elvette az idő..."
Először mikor ide jöttem bennem is volt egy ilyen, hogy ez az ember nem normális és megvan a maga baja, hagyni kéne.
Aztán amikor olvastam a fölényeskedő, arrogáns, pökhendi megnyilvánulásait fordult meg bennem az érzés.
Ahelyett, hogy befogná a nyomorult pofáját még neki áll feljebb, úgy tesz mintha nem ő lenne a hülye hanem mindenki más. Holott tudja nagyon jól a lelke mélyén, hogy valami nincs rendben. Régebbi videóiban mondja is, hogy változtat mert nem szeretné, hogy a 40-es évei is csak úgy elrepüljenek a semmibe. Természetesen ebből a változásból sem lett semmi és természetesen mindenért mindig mindenki más a hibás aki ezért halált, felgyújtást és a véres torkán ugrálást érdemel.
Ez egy gonosz gnóm, egy szarházi kis buzi aki nem érdemel szánalmat. Mert mikor arra is játszik, hogy szánják azt is csak azért teszi, hogy aztán utána azt felhasználva ártson.
Az én élményeim még kvázi frissek a te érzéseiddel kapcsolatban szóval nagyjából megértelek és nem küldelek el a kurva anyádba xD de javaslom olvasgatásra a sodipédiát és mellé nézegesd a régebbi videóit is. A fórumos hozzászólásait pedig semmiképpen ne hagyd ki.
Egyszer volt róla linkelve egy kép gyerekkorából, akkor (azt a kisfiút) én is megsajnáltam mert pokoli gyerekkora lehetett. Ez azonban nem jogosítja fel arra, hogy romba döntse az egész világot. Kezeltetni kellene magát/kezeltetnie kellett volna magát már réges régen és ezt ő is pontosan tudja, csak tagadja a valóságot és az elbaszott gyerekkora miatt zúdítja mindenkire az ószövetségi dühét. Felnőtt emberként én azt mondom, hogy a kurva anyját az ilyennek.
Hogy valami közelebbi/enyhébb, érthetőbb példával írjam le neked; nálunk az egyik boltban volt egy baszatlan ~40es kurva eladó aki folyton geciskedett mindenkivel mert elbaszott élete van, elhagyta a férje, a gyerekei utálják (nyilván ott is mindenki más a hibás). De ahelyett, hogy kezeltetné magát; tönkrebaszta mindenki napját a nyomorával aki betért abba a gecis boltba. Sajnálom, hogy elbaszódott az élete de takarodjon akkor a kurva anyjába, oldja meg és ne pedig kontrollálatlanul romboljon maga körül mindent és bassza el mások kedvét is.
te miről beszélsz? dehát asodi teljesen egészséges. tudod, vannak/voltak neki szülei is akik megnevelhették volna. a trollok csak próbálják az útját egyengetni. amúgy meg teljesen tisztában van a saját arrogáns, undorító viselkedésével. szerinted ha értelmi fogyatékos lenne foglalkoztatnák nagy nevű osztrák tech cégek? na ugye. ezen kívül tessék pédiát olvasgatni. sodipedia.sodika.org/index.php?title=Ez%C3%A9rt_nincsenek_SoDI-nak_val%C3%B3di_rajong%C3%B3i ha továbbra is szánalmat érzel irányába akkor hajrá, mutass példát mit kellene tennünk :D de inkább keresse fel kezelőorvosát, gyógyszerészét
de hisz csak annyit kellett volna tennie, hogy azt a 600 ezret pl nem az ablakon bassza ki mindenféle csövesekre, hanem beiratja magát valami intenzív pszichoterápiára
Amúgy nekem is van több, úgyhogy akár csak manuális kutatómunkára is szívesen odaadom az egyiket bármely sötétkék nickes trollégának. Nekem most a shajátmegoldás+melócsá miatt korlátozottan van időm bármi ilyesmire, de a 40 ezer komment biztosan rejt még feltáratlan érdekességeket és aranyköpéseket Recskaboy múltjából, például a "mit jelent társadalom csődjének lenni 40 évesen" kommentet is egy szúrópróbaszerűen kattintott oldalon találtam tök véletlenül.
Dehogynem etikus. Egy gyakorlo pedofilrol van szo, haho! Nem tudsz vele olyat tenni amit ne erdemelne meg. Ha minden mas faszsagat elnezzuk, ennek akkor is elegnek kell hogy legyen.
A munka nem megoldás.
székletbeültetésen volt. gondolom nem kell mondanom kinek a szarát ültették be neki.
telex.hu/tudomany/2022/01/20/kesz-a-gyogyszer-ami-feleslegesse-teheti-a-szekletbeulteteseket
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Anal akbar!! :-DD
Vagy ahogy anno a wot-ban üdvözöltük öket, mikor S. A - ztak
We fuck goat, A. S. :-D
Nem fog neki tetszeni, hisz nem hasonlít egy tranyó férfira.
De van eladó gyerek baba. :(
Kibaszott szar undorító, de snecinek ez tuti menő.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ez a véglény nap mint nap kicseszik másokkal, áldozatokat szed: megkárosítja a cégét (nem dolgozik, de felveszi a fizetését), másokat fenyeget, kegyeletsért, olvasd el, amit belinkeltek a gyagyás bűneiről. Egy csomó rohadéksága nem büntetőjogi kategória, ezért a jóérzésű emberek maradnak csak.
Tegnap például ez a "szegény szerencsétlen kvázi fogyatékos" ráuszította azzal Jutkát a "szerelmére", azzal a céllal, hogy kidobassa Jani retardtól a hidegbe. Hogy „elégtételt” vegyen azért, amiért ő maga is megtette ezt, csak egy idegen országban és miután meg is verte Jutkát.
Sodi etikájáról mindent elmond az „etikai vészcsengő” története. Mikor egy berlini szórakozóhelyen durván lepapizott egy beájult nőt és aztán flokkot csinált arról, hogy csak azért nem csinált vele mást is, mert fosott, hogy megverik a külső szemlélők. Ezt nevezte ő etikai vészcsengőnek. A külső szemlélőktől való félelmet.
Most komolyan arról beszélünk, hogy etikus elnézni, ahogy egy pszichopata kibaszik másokkal, de nem etikus megakadályozni a szemétkedéseit? Vagy Jucit utálod és ő megérdemli? Csak mondom, hogy ő mentálisan sérültebb, mint a púpos.
Az analógiáddal: ha látsz egy "fogyatékost", aki éppen levizel és a szájba szarik egy öntudatlan embert, akkor igenis etikus megakadályozni. Vagy szerinted az az etikus, ha elfordítod a fejed, hogy nem a te dolgod? Szar dolog a retardológia, ilyen etikai dilemmák jönnek szembe. Van, akinek nincs ehhez gyomra (=nem tud a két szar közül választani), de annak nem csak Sneci nem való, hanem az egész retardológia. Pl. a Merci-Jutka páros.
Arról meg nem is szólva, hogy elég etikátlan egy személyiségzavart összemosni a fogyatékossággal, már bocs. Utóbbiak ugyanis nem tendenciaszerűen destruktívak és segítségre van szükségük, a pszichopatákkal viszont tele van a börtön, mert beszámíthatóak.
Pont kíváncsi voltam a módszertanra. Akkor hát ez. Nszksz.
Amúgy kutatójelleggel én is bújom. De hasonló dolgokban is vagyok természetesen közben (mindenféle melócsák). Megdöbbentő és elképesztő a 40 ezer komment. Számosságában is jelentős, még az itteni 800 ezerhez viszonyítva is (ami gondolom minden szempontból rekord, még talán világszinten is). Nem tudom, a zsindexes Gyagyás topik hány kommenttel került beszántásra, de ezeket összeadva bővel 1 millió felett jár a snecit kitárgyaló írásos emlék. Ez shiker.
(FYI a kollégák részére: Egyébként az SG-s ősSnecológus úriember, akire ráírtam, belépett azóta, de nem válaszolt. Lehetséges, hogy nem is fog. Az akkor 20-onéves társaság mostanra már 40+-os, családdal, gyerekkel, feleséggel, szeretővel, normális egzisztenciával. Ezt el kell fogadnunk.)
tökeletes amit irsz, de en azzal vitatkoznek, hogy lyudka mentålisan serultebb, nem ez a genselejt ön es közveszelyes, mentålisan teljesen zokni.
Persze, látszik is a mozdulat, ahogy beleboxolt Jutkába.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Jaja, itt is egyértelműen látni, hogy a sárgaságot a szemüvegének a lencséje okozza :))))
Idióta. Ez egy filmforgatás, egy Marvel-film, CGI a egész.
Pár olyan betelefonálós lájv mint a tegnapi azt sztrókot is kap :D
Múltkor elszólta magát, hogy megint egyedül jár be, a többiek home office-ban vannak.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Jajjaj, kezdjük el sajnálni szegény szerencsétlen Ted Bundy-t is, meg píszískedni meg együttérezni minden elmebeteg baltásgyilkossal.
Meg a lófaszt.
Minél előbb sittre/gyogyóba/sírba tesszük a Gyagyást, annál kevesebb kárt tud okozni.
Ha annak idején Csikatilo-nak lett volna egy fáradhatatlan trollhadserege, aki követi minden lépését, lehet, hogy már az első gyilkossága után elkapják, és nem hal meg még ~50-60 ember.
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Jaja. Lételeme a gyűlölet és ez másokból is gyűlöletet vált ki, ezért jár ide is vissza önként.
Számtalanszor könyörögtünk neki, legalább ami nyilvánvaló, hogy milyen szexuális, szellemi és egészségügyi problémái vannak, hogy mekkorákat hibázott az életben, legalább egy kis részét vallja be, ismerje be.
Nem kell még bocsánatot kérni, megbánni, jó útra térni, semmi.
Gyűlölködhet, balfaszkodhat, őrjönghet tovább kedvére, csak legalább ismerje el.
Nem.
Ő úgy van vele, ha tagadja a különben nyilvánvalót, az mégjobban felbasz másokat, "provokál", és akkor az milyen jó, idegesek, hehehe.
Hogy ezzel önmagának árt legjobban, azt fel sem fogja, vagy nem képes megérteni, vagy nem érdekli.
Mindenesetre mióta masszív alkoholista, már nincs sok kérdés, ezzel végleg tönkreteszi magát.
Most is úgy megy a történet, a "gonosz trollok" teljesen alappal baszogatják ,hogy a kamera előtt issza magát halálra.
Ahogy baszogatták a sérvvel is, stb.
Erre mindenféle átlátszó óvodás meséket talál ki, miért nem sárga a szeme, miért nem árt neki a sör, (meg a kábszer meg semmi), miért issza a töményet úgy, mint a vizet, és egyébként is miért nem is iszik sokat sajátmaga szerint, stb.
Hogy mennyire tudatosan lesz így lassan öngyilkos, azt nem tudni, minden alkoholista másképp járja végig ezt az utat, de hogy a vége micsoda, ahhoz nem kell orvosi diploma.
Az majd a Blahás lesz drága Ásó! Reméljük hazajön megdögleni.
Hiszen ő is mondta: "Itt élned, halnod kell!" :)
remélem viszi magával a gémer szetápot, mert azt akarom, hogy az egész aluljáró az xbox üzenetek pittyegésétől zengjen
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Ahh..köszi. Bár valami olyasmit is mondott, hogy amikor fogfájást hazudott, akkor végül később bement és mondta bent, hogy késő estig marad cserébe az ellógott délelőt miatt. Innen gondoltam, hogy vannak bent akik esetleg számon kérhetik face to face. Mondjuk folyton hazudik.
De abban rohadt profi, hogy a végletekig angolnázzon és munka nélkül parazitáskodjon cégeken, minél több bért húzzon le. Ha egy cég/vezető csak picit is jóindulatú, azt maximálisan kihasználja.
És aki túlzásnak ítéli a sorozatgyilkosokhoz hasonlítását: a Gyagyás rendelkezik egy csomó olyan személyiségjeggyel, illetőleg életútjában sok momentummal, amiket tipikusan szexuálisan aberrált sorozatgyilkosoknál lehet olvasni - John Wayne Gacy, Robert Berdella, Csikatilo, Dennis Nilsen, etc.
És ezek jellemzően életük közepe felé, 40 pluszminusz néhány éves koruk körül kezdtek el gyilkolászgatni.
Addigra jutottak el egy annyira torz, beteg lelki állapotba az egész életükben tartó frusztrációk és komplexusok miatt.
Én viccen kívül nem tartom valószínűtlennek, hogy a Gyagyás annyira beleőrül a saját buziságába, pedofil vágyaiba, impotenciájába, mellőzöttségébe és sikertelenségébe, hogy végül ide jut.
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Pontosan, aztán pedig őszintén felháborodik, ha valamelyik ezt nem hagyja tovább.
Másrészt pedig tegnap kifejezetten rosszak voltak a fényviszonyok, mert részegen állítottam be őket.
Harmadrészt pedig a napi három sörös limitet muszáj leszek túllépni, mert a kiszáradástól tűnhetett sárgának a bőröm.
Solaris Trollino
(
x1)
Jan 21, 2022 11:15:04
x1)
Endre fotózd már le a borotvád!
Van róla, még videó is. Valamelyik, talán tavaly év végi flokkban bevillan egy pillanatra a mostókatyló, és a benne lévő(!) beretvára RÁMOS ilyen mocskot/vért/hányadékot, vagy mindhármat egyszerre. Talán tibivér vagy jutkahányás, már nem emlékszem pontosan. Csak arra, hogy valami kibaszottul geciundorító.
40_éves_junior
(
x6)
Jan 21, 2022 11:19:21
x6)
nézem a tegnap esti veknihisztit, ez a nyomorult tényleg megint összeírta hogy mit fog mondani az értékelős lájfban? akkor minek lájfolni te szerencsétlen? írd le aztán baszd ki a púpfaladra, akit érdekel majd elolvassa.
trolléga
(
x30)
Jan 21, 2022 11:25:25
x30)
igen, a németül mercica vértakarítós lájfban volt. trashvod.com/w/82VW1AESzRifaw12gCR9TM?start=3m38s valami eldobhatós/cserélhető fejes zsilett. lehet innen kapott hepatitist a balfasz :DD
Púpos szivárvány
Jan 21, 2022 11:27:02
Sodi, ha átműtetnéd magad, akkor végre megszereznéd az utolsó két betűt az LMBTQP-ből (Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transzszexuális, Quasimodo és Pedofil).
Jan 21, 2022 11:27:02
max5enutálnak
(
x47)
Jan 21, 2022 11:29:39
x47)
Szerintem ma legyen "Miért nem fatyok alkoholista a RAL színskála szerint" live!
finom testnedvek
Jan 21, 2022 11:30:01
belevágta a vekni fejébe tibi véres gecijét
nyami nyami
Jan 21, 2022 11:30:01
rBali
(
x24)
Jan 21, 2022 11:35:02
x24)
mindjárt megsajnállak gyagya. remélem szarrá szopatnak a trollszok. a kibaszott unalmas vekniflokkra senki sem kíváncsi
Ez a csak miattatok duma ismerős. A gyagyás elkezdte másolni a Herby mondatait meg stratégiáját. Mintha ő tenne szívességet nekünk, miközben mi tartjuk csak életben a pedofil buzit :D
rBali
(
x24)
Jan 21, 2022 11:40:42
x24)
Remélem Broni prof nem azért nem ír mostanság, mert valójában ő volt Meat Loaf, aki most halt meg.
Endre!
Tökéletesen megy a slágere az életedre: www.youtube.com/watch?v=9X_ViIPA-Gc&ab_channel=MeatLoafVEVO
Szerintem menj a dunának miközben hallgatod!
Endre!
Tökéletesen megy a slágere az életedre: www.youtube.com/watch?v=9X_ViIPA-Gc&ab_channel=MeatLoafVEVO
Solaris Trollino
(
x1)
Jan 21, 2022 11:42:06
x1)
Nszksz, akkor véres, turhás, gecis, beszáradt köpedék volt. Nem tévedtem sokat.
broni
(
x45)
Jan 21, 2022 11:47:03
x45)
meghalt sodi??????????????????????
rBali
(
x24)
Jan 21, 2022 11:47:57
x24)
meghalt sodi??????????????????????
Hála az égnek!
broni
(
x45)
Jan 21, 2022 11:48:11
x45)
Remélem Broni prof nem azért nem ír mostanság, mert valójában ő volt Meat Loaf, aki most halt meg.
Endre!
Tökéletesen megy a slágere az életedre: youtube.com/watch?v=9X_ViIPA-Gc&ab_channel=MeatLoafVEVO
Endre!
Tökéletesen megy a slágere az életedre: youtube.com/watch?v=9X_ViIPA-Gc&ab_channel=MeatLoafVEVO
előbb is írtam!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))))
broni
(
x45)
Jan 21, 2022 11:48:32
x45)
Hála az égnek!
nszksz
Solaris Trollino
(
x1)
Jan 21, 2022 11:50:14
x1)
youtu.be/bul_nlW2jAo
Keci! És fent van, még nála is, csak nem listázottra tette, ezért nem találtam. Akkor jól emlékeztem. Ezen a címadáson már akkor is kikészültem:
"Kaffka Merci száradt véres köpedékének feltakarítása NÉMETÜL"
* hányás *
Üdv, broni prof! Sodihepa a téma.
Keci! És fent van, még nála is, csak nem listázottra tette, ezért nem találtam. Akkor jól emlékeztem. Ezen a címadáson már akkor is kikészültem:
"Kaffka Merci száradt véres köpedékének feltakarítása NÉMETÜL"
* hányás *
Üdv, broni prof! Sodihepa a téma.
Sodi az idealom
Jan 21, 2022 11:51:41
600 uj uzenet, atporgetve 1 perc alatt
konkluzio: raktapasz
Nyugalom, biztonsag, stabilitas
konkluzio: raktapasz
Jan 21, 2022 11:51:41
Hasztalan Fasztalan
Jan 21, 2022 11:53:14
kurva okosnak kepzeli magat a gyagyas. latszik rajta az onbizalom, kozbe pedig csak motyog.
Jan 21, 2022 11:53:14
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Jan 21, 2022 11:55:02
x2)
Bocs az offért, de @trashvod vagy valaki nincs tippetek, hogy a youtube-dl miért ilyen pusztulat lassú mostanában? Van esetleg más, hatékonyabb command line alapú cucc?
trolléga
(
x30)
Jan 21, 2022 11:59:33
x30)
Bocs az offért, de @trashvod vagy valaki nincs tippetek, hogy a youtube-dl miért ilyen pusztulat lassú mostanában? Van esetleg más, hatékonyabb command line alapú cucc?
img.sodika.dk/imgur.com/ByZr7Ae.png
img.sodika.dk/imgur.com/ByZr7Ae.png
github.com/yt-dlp/yt-dlp
ascites
(
x57)
Jan 21, 2022 11:59:39
x57)
Trollégák, ez a kép piszony a melóhelyen készült: nincs ilyen szekrénye és fél 10 körül már benn kotlik az életképtelen kódjain vagy a tranyólájvon.
Szerintem annyira szarul áll, hogy már csepegteti az infókat a melócsáról. Most eljátszotta a fogfájást, ami a Reichnél (az 1. osztrák helyén) sem tudta megmenteni a 3 héten belüli kirúgástól és most vagy utolsó mentsvárként be akar vonzani egy trolltámadást (hogy aztán azt hazudhassa, hogy hetek óta zaklatják és ezért nem tud koncentrálni). Vagy már ki is rúgták és bosszút akar állni a trolljain keresztül.
Szerintem annyira szarul áll, hogy már csepegteti az infókat a melócsáról. Most eljátszotta a fogfájást, ami a Reichnél (az 1. osztrák helyén) sem tudta megmenteni a 3 héten belüli kirúgástól és most vagy utolsó mentsvárként be akar vonzani egy trolltámadást (hogy aztán azt hazudhassa, hogy hetek óta zaklatják és ezért nem tud koncentrálni). Vagy már ki is rúgták és bosszút akar állni a trolljain keresztül.
Hasztalan Fasztalan
Jan 21, 2022 12:03:57
[img=https://img.sodika.dk/imgur.com/MqPcBzp.jpg]
Jan 21, 2022 12:03:57
Solaris Trollino
(
x1)
Jan 21, 2022 12:04:47
x1)
Nem annyira off, ez fontos tetynikai eszköz mindenki számára. Nálam is pusztulat lassú...
A youtube-dl már nincs karbantartva régóta. Ezt a forkot ajánlom: github.com/yt-dlp/yt-dlp
Ezt ajánlotta a kolléga nemrég. Bevallom, még nem próbáltam. Én is a sima youtube-dl-t használom még mindig. Nem tudom, ez a másik gyorsaságban jobb-e.
Nem parancssori alternatíva: freetubeapp.io/
max5enutálnak
(
x47)
Jan 21, 2022 12:05:42
x47)
De durva, tényleg! Ilyen full koszlott csövesként jár be, beszarás. Ezt összevetik azzal, hogy kurva szar munkaerő és már a második héten úgy bebaszik hét közben, hogy nem tud bemenni dolgozni (nem hülye a munkaadó, rögtön tudja, hogy miért esik ki valakinek a délelőtt)... hááát, szerintem ne fáradjatok a melócsá felderítéssel. Így még viccesebb lesz!
Recsító
Jan 21, 2022 12:05:58
Eljátszottam az ügyetlenke vagyok, de szerethető karaktert. Ezzel is nyerek egy kis időt.
Jan 21, 2022 12:05:58
trolléga
(
x30)
Jan 21, 2022 12:06:46
x30)
www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10227267699826134
picit sem skizó a sodi. most épp ez a legújabb mondás, hogy ő valójában nem mercibe szerelmes, nem őt akarja ismételten kihívni magához, hanem a csatornát/produkciót? hú bakker, ez nagyon lent van.
kommentekben szerencsére megy a tényfeltárás: ha az a kérés hogy youtubereket ne zargassuk liveon kívül akkor ő miért is hívta fel Janit tegnap. a válasz no comment... "kíváncsi volt arra hogy tényleg az ő száma-e"
picit sem skizó a sodi. most épp ez a legújabb mondás, hogy ő valójában nem mercibe szerelmes, nem őt akarja ismételten kihívni magához, hanem a csatornát/produkciót? hú bakker, ez nagyon lent van.
kommentekben szerencsére megy a tényfeltárás: ha az a kérés hogy youtubereket ne zargassuk liveon kívül akkor ő miért is hívta fel Janit tegnap. a válasz no comment... "kíváncsi volt arra hogy tényleg az ő száma-e"
Nemfatyle
(
x7)
Jan 21, 2022 12:07:24
x7)
Endre, szerintem soderáld ki az összes kommentet a púpfalról, ahol a sárga bőrödre utalnak, és akkor nem létezik a májbetegséged
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Hasztalan Fasztalan
Jan 21, 2022 12:09:34
Jan 21, 2022 12:09:34
Solaris Trollino
(
x1)
Jan 21, 2022 12:13:52
x1)
Bocs az offért
Ha már off, te nem tudsz véletlenül valami megoldást arra, hogy mivel lehet komplett, jelszavazott weboldalt lehúzni? Erre gondoltam, hogy "el kéne tenni egy humorosba":
..
sotyika
Jan 21, 2022 12:14:05
Normál esetben, ha egy videósnak úgy alakul ki, hogy nagyrészt csak 'troll'-jai vannak, és gyűlölői, akkor feladja a videózást.(pl. VKA). A gyagyás tényleg klínikai eset, hogy évek múltán is így folytatja. A normális elmeállapotú ember, ha ilyen szintű gyűlölet, ellenállás jön a felé, akkor az megváltozik, vagy elkullog, de mindenféleképpen változtat a helyzetén. Volt egy nagyon jó elemzés ezen a fórumon sodiról, melyben kifejtették, hogy viselkedése egyértelműen antiszociális személyiségzavarra utal, szociopata. Legrosszabb, hogy ezt megspékeli a grafomániával. Tehát amit csinál, az egy szanatórium live, csak szanatórium nélkül. Manapság ezek az emberek is megélhetnek a társadalomban, de ilyen szinten mint endre. Minden esetre érdekes szociológiai esettanulmány. Az viszont etikátlan, hogy normális emberként itt próbáltok minél több fájdalmat okozni neki, támadni. Olyan mintha ütögetnétek az utcán értelmi fogyatékosokat. Micsoda high life.
Church of NAMBLA Rank: Acolyte
Jan 21, 2022 12:14:05
fruzs1
(
x1)
Jan 21, 2022 12:17:44
x1)
Az viszont etikátlan, hogy normális emberként itt próbáltok minél több fájdalmat okozni neki, támadni. Olyan mintha ütögetnétek az utcán értelmi fogyatékosokat. Micsoda high life.
Jaj mindjárt meg kell sajnálni a pedofilt, mert személyiségzavaros, jaj nem.. :D
Brian
(
x2)
Jan 21, 2022 12:18:02
x2)
Normál esetben, ha egy videósnak úgy alakul ki, hogy nagyrészt csak 'troll'-jai vannak, és gyűlölői, akkor feladja a videózást.(pl. VKA). A gyagyás tényleg klínikai eset, hogy évek múltán is így folytatja. A normális elmeállapotú ember, ha ilyen szintű gyűlölet, ellenállás jön a felé, akkor az megváltozik, vagy elkullog, de mindenféleképpen változtat a helyzetén. Volt egy nagyon jó elemzés ezen a fórumon sodiról, melyben kifejtették, hogy viselkedése egyértelműen antiszociális személyiségzavarra utal, szociopata. Legrosszabb, hogy ezt megspékeli a grafomániával. Tehát amit csinál, az egy szanatórium live, csak szanatórium nélkül. Manapság ezek az emberek is megélhetnek a társadalomban, de ilyen szinten mint endre. Minden esetre érdekes szociológiai esettanulmány. Az viszont etikátlan, hogy normális emberként itt próbáltok minél több fájdalmat okozni neki, támadni. Olyan mintha ütögetnétek az utcán értelmi fogyatékosokat. Micsoda high life.
anyád picsája, egy húszéves önként dokumentált leépülési folyamatot tanulmányozunk társadalomtudományi módszertanra alapozva, laboratóriumi kíserletekkel megtámogatva. Erre idejössz és két nap után megmondod rólunk a tutit. Téged is ütnélek az utcán, pedig szellemi fogyatékos vagy, szerintem ez érthető.
gyakorlott gyagyás
Jan 21, 2022 12:19:31
Az viszont etikátlan, hogy normális emberként itt próbáltok minél több fájdalmat okozni neki, támadni. Olyan mintha ütögetnétek az utcán értelmi fogyatékosokat. Micsoda high life.
Hát ezt most jól megmondtad mindjárt törlik is a fórumot.
Jan 21, 2022 12:19:31
Ásó27
(
x68)
Jan 21, 2022 12:19:56
x68)
Ugye már megkapta merci az éjszakai őrjöngésből a részletet, hogy azért küldte Jutkát a sodi, hogy szabotálja a helyét?
Mifaaaaaaaaaaaan
Sodipatkány
(
x1)
Jan 21, 2022 12:20:08
x1)
* ásít *
tyodika
Jan 21, 2022 12:21:54
Én nem tudom milyen ivászatról beszéltek, nincs itt szó semmiféle alkoholról.
Jan 21, 2022 12:21:54
max5enutálnak
(
x47)
Jan 21, 2022 12:22:19
x47)
sokkal jobb és okosabb ember vagyok nálatok és ezt most muszáj volt megosztanom olyan formában, mintha nem is ezt akarnám mondani.
Nem te voltál a tegnap esti betelefonáló, aki azt javasolta a pedofilnak, kapcsolja ki az xbox appot? Mert akkor az üzenetem változatlan!
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Jan 21, 2022 12:24:59
x2)
github.com/yt-dlp/yt-dlp
NSZKSZ, ránézek
..
..
Ezt én is léáttam már, hogy többen kérték, Seleniummal meg is csinálható max egy óra alatt. Ha valakinek van affinitása hozzá, csak SG fórum regje nincs, tudok adni egy tartalékot, [email protected] küldjön egy kódot, amit utána ide a fórumra is beír a sötétkék nickjével.
Penzmento
(
x6)
Jan 21, 2022 12:25:13
x6)
Ezeket az önjelölt Igazságosztókat kibaszottul nem értem. Ki a fasz hívott ide? Ha nem tetszik, elnavigálsz innen a picsába valami furry képmegosztóra, és ott vered a faszodat, minket meg hagysz dolgozni.
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 21, 2022 12:26:37
x2)
Normál esetben,
gyere vissza ha már lesz személyid
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 21, 2022 12:28:41
x2)
A négert tegnap végülis kiengedte a pinyóból? Lemaradtam
40_éves_junior
(
x6)
Jan 21, 2022 12:35:11
x6)
Olyan mintha ütögetnétek az utcán értelmi fogyatékosokat. Micsoda high life.
Valaki nincs tisztában a gyagyás múltjával, és munkásságával. Javaslom átpörgetni a sodipédiát, és a 66másodperc blogot, aztán beszélgethetünk etikáról.
Hahó
(
x135)
Jan 21, 2022 12:35:17
x135)
már előre röhögök, hogy 10 órát fog utazni 100 eurós költséggel, hogy valami balfasszal csináljon egy jelentéktelen, dögunalmas lájvot. remélem a tranyó is fog lájvozni vele egyidőben.:)))
Solaris Trollino
(
x1)
Jan 21, 2022 12:35:40
x1)
SG fórum regje nincs, tudok adni egy tartalékot
Ásó27
(
x68)
Jan 21, 2022 12:36:42
x68)
már előre röhögök, hogy 10 órát fog utazni 100 eurós költséggel, hogy valami balfasszal csináljon egy jelentéktelen, dögunalmas lájvot. remélem a tranyó is fog lájvozni vele egyidőben.:)))
Ráadásul tagos live lesz, úgyhogy a mirror csábítóbb lesz mindenkinek
Semper Snecifisz
(
x2)
Jan 21, 2022 12:36:45
x2)
A négert tegnap végülis kiengedte a pinyóból? Lemaradtam
A néger kis gyerek volt úgy hogy nem. szegény zuluka :(
Hahó
(
x135)
Jan 21, 2022 12:38:33
x135)
nem tudom, hogy a ducatóban halálra kínozni, és röhögni ahogy közben fájdalomtól üvöltve megdöglik, az etikátlan?
bronikám, te mint erkölcsi iránytű, tudnál morális értékítéletet mondani? már ha időd engedi két eretnekégetés között. nszksz.
bronikám, te mint erkölcsi iránytű, tudnál morális értékítéletet mondani? már ha időd engedi két eretnekégetés között. nszksz.
Ásó27
(
x68)
Jan 21, 2022 12:39:35
x68)
Endre, melyik videódat törölte/korlátozta a jutyub?
Mifaaaaaaaaaaaan
40_éves_junior
(
x6)
Jan 21, 2022 12:40:46
x6)
egyébként is, itt mindenki sodi.
nonsense
(
x1)
Jan 21, 2022 12:41:24
x1)
Először mikor ide jöttem bennem is volt egy ilyen, hogy ez az ember nem normális és megvan a maga baja, hagyni kéne.
Aztán amikor olvastam a fölényeskedő, arrogáns, pökhendi megnyilvánulásait fordult meg bennem az érzés.
Ahelyett, hogy befogná a nyomorult pofáját még neki áll feljebb, úgy tesz mintha nem ő lenne a hülye hanem mindenki más. Holott tudja nagyon jól a lelke mélyén, hogy valami nincs rendben. Régebbi videóiban mondja is, hogy változtat mert nem szeretné, hogy a 40-es évei is csak úgy elrepüljenek a semmibe. Természetesen ebből a változásból sem lett semmi és természetesen mindenért mindig mindenki más a hibás aki ezért halált, felgyújtást és a véres torkán ugrálást érdemel.
Ez egy gonosz gnóm, egy szarházi kis buzi aki nem érdemel szánalmat. Mert mikor arra is játszik, hogy szánják azt is csak azért teszi, hogy aztán utána azt felhasználva ártson.
Az én élményeim még kvázi frissek a te érzéseiddel kapcsolatban szóval nagyjából megértelek és nem küldelek el a kurva anyádba xD de javaslom olvasgatásra a sodipédiát és mellé nézegesd a régebbi videóit is. A fórumos hozzászólásait pedig semmiképpen ne hagyd ki.
Egyszer volt róla linkelve egy kép gyerekkorából, akkor (azt a kisfiút) én is megsajnáltam mert pokoli gyerekkora lehetett. Ez azonban nem jogosítja fel arra, hogy romba döntse az egész világot. Kezeltetni kellene magát/kezeltetnie kellett volna magát már réges régen és ezt ő is pontosan tudja, csak tagadja a valóságot és az elbaszott gyerekkora miatt zúdítja mindenkire az ószövetségi dühét. Felnőtt emberként én azt mondom, hogy a kurva anyját az ilyennek.
Hogy valami közelebbi/enyhébb, érthetőbb példával írjam le neked; nálunk az egyik boltban volt egy baszatlan ~40es kurva eladó aki folyton geciskedett mindenkivel mert elbaszott élete van, elhagyta a férje, a gyerekei utálják (nyilván ott is mindenki más a hibás). De ahelyett, hogy kezeltetné magát; tönkrebaszta mindenki napját a nyomorával aki betért abba a gecis boltba. Sajnálom, hogy elbaszódott az élete de takarodjon akkor a kurva anyjába, oldja meg és ne pedig kontrollálatlanul romboljon maga körül mindent és bassza el mások kedvét is.
trolléga
(
x30)
Jan 21, 2022 12:41:48
x30)
Volt egy nagyon jó elemzés ezen a fórumon sodiról, melyben kifejtették, hogy viselkedése egyértelműen antiszociális személyiségzavarra utal, szociopata. Legrosszabb, hogy ezt megspékeli a grafomániával. Tehát amit csinál, az egy szanatórium live, csak szanatórium nélkül. Manapság ezek az emberek is megélhetnek a társadalomban, de ilyen szinten mint endre. Minden esetre érdekes szociológiai esettanulmány. Az viszont etikátlan, hogy normális emberként itt próbáltok minél több fájdalmat okozni neki, támadni. Olyan mintha ütögetnétek az utcán értelmi fogyatékosokat. Micsoda high life.
te miről beszélsz? dehát asodi teljesen egészséges. tudod, vannak/voltak neki szülei is akik megnevelhették volna. a trollok csak próbálják az útját egyengetni. amúgy meg teljesen tisztában van a saját arrogáns, undorító viselkedésével. szerinted ha értelmi fogyatékos lenne foglalkoztatnák nagy nevű osztrák tech cégek? na ugye. ezen kívül tessék pédiát olvasgatni. sodipedia.sodika.org/index.php?title=Ez%C3%A9rt_nincsenek_SoDI-nak_val%C3%B3di_rajong%C3%B3i ha továbbra is szánalmat érzel irányába akkor hajrá, mutass példát mit kellene tennünk :D de inkább keresse fel kezelőorvosát, gyógyszerészét
balek
(
x10)
Jan 21, 2022 12:42:50
x10)
Ezzel mondjuk én is egyetértek, hogy sodi már régóta nem ura a saját életének és testi-lelki fogyatékossága miatt már nem teljesen etikus támadni a trollok részéről.
Az egyetlen erkölcsös megoldás az eutanázia.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Ásó27
(
x68)
Jan 21, 2022 12:45:13
x68)
Ha nem lennének trollok, akkor asodi már lehet, hogy öngyilkos lett volna. Hiszen mindig a trollbácsiknak akar megfelelni, mondta is.
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollok harca
(
x5)
Jan 21, 2022 12:45:39
x5)
utoljára a 6:40 -es linzi vonatra szállva láthatták:
www.origo.hu/itthon/20220121-magyar-youtubert-koroz-a-rendorseg.html
Miskolci alvósejt
www.origo.hu/itthon/20220121-magyar-youtubert-koroz-a-rendorseg.html
Endre a pénzügyi zseni
Jan 21, 2022 12:48:13
Ezzel mondjuk én is egyetértek, hogy sodi már régóta nem ura a saját életének és testi-lelki fogyatékossága miatt már nem teljesen etikus támadni a trollok részéről.
de hisz csak annyit kellett volna tennie, hogy azt a 600 ezret pl nem az ablakon bassza ki mindenféle csövesekre, hanem beiratja magát valami intenzív pszichoterápiára
Jan 21, 2022 12:48:13
Nemfatyle
(
x7)
Jan 21, 2022 12:48:37
x7)
Endre, hogy lehet az, hogy aki nem kívánja a halálodat, az is csak azért, mert egy szánalmas jobb sorsra érdemes fogyatékosnak tart? Valahogy sose azzal jönnek ide megvédeni téged, hogy te egy intelligens értelmiségi nemzeti hős vagy, akit a trollok csak irigységből basztatnak. Ez miért lehet szerinted?
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Jan 21, 2022 12:52:53
x2)
Amúgy nekem is van több, úgyhogy akár csak manuális kutatómunkára is szívesen odaadom az egyiket bármely sötétkék nickes trollégának. Nekem most a shajátmegoldás+melócsá miatt korlátozottan van időm bármi ilyesmire, de a 40 ezer komment biztosan rejt még feltáratlan érdekességeket és aranyköpéseket Recskaboy múltjából, például a "mit jelent társadalom csődjének lenni 40 évesen" kommentet is egy szúrópróbaszerűen kattintott oldalon találtam tök véletlenül.
Andi
(
x13)
Jan 21, 2022 12:53:54
x13)
Pedó korcs májától sápadt el a nép,
a boncasztalhoz épp egy snecológus lép.
"Évekig nem ivott vizet.
Sörből szatyronként vitt tizet.
Nem ad fel WU-s csekket már."
Professzorok között ül egy idegen.
"Mondják, mit hagyott rám?" - kérdi hidegen.
Néznek rá a faszpinásra:
"Csak a tartozását hagyta másra.
Az egy barna srácra vár."
"De én voltam neki a lány, kire várt, csupa báj.
A hangom lágyan muzsikált. Ha betalált a retardált,
levettem némi pénzt, és mondtam áment,
hogy végre itt egy gazdag úr.
De a szíve Csokis Fernandóé,
kitől vére lángra gyúlt. Nálam mindig lekonyult.
Trollok furcsállták, ha szájbarúgtam épp,
de csak ha nyúlkált, vagy ha felbaszott a loop.
Csak jegyekből vett meg tizet,
aznap is mondta, hogy fizet. Nincsen, kire verje már..
Olyan nyomorult egy lény. Mire várt? Csupa háj.
Apja lágyat bazsevált, ha netalán betalált.
De tudtam én, hogy Linz se gyémánt.
Csak kamu volt hogy gazdag úr.
Hát szopd le Csokis Fernandóét,
kitől véred lángra gyúlt. Kinek a sok sperma gyűlt."
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
a boncasztalhoz épp egy snecológus lép.
"Évekig nem ivott vizet.
Sörből szatyronként vitt tizet.
Nem ad fel WU-s csekket már."
Professzorok között ül egy idegen.
"Mondják, mit hagyott rám?" - kérdi hidegen.
Néznek rá a faszpinásra:
"Csak a tartozását hagyta másra.
Az egy barna srácra vár."
"De én voltam neki a lány, kire várt, csupa báj.
A hangom lágyan muzsikált. Ha betalált a retardált,
levettem némi pénzt, és mondtam áment,
hogy végre itt egy gazdag úr.
De a szíve Csokis Fernandóé,
kitől vére lángra gyúlt. Nálam mindig lekonyult.
Trollok furcsállták, ha szájbarúgtam épp,
de csak ha nyúlkált, vagy ha felbaszott a loop.
Csak jegyekből vett meg tizet,
aznap is mondta, hogy fizet. Nincsen, kire verje már..
Olyan nyomorult egy lény. Mire várt? Csupa háj.
Apja lágyat bazsevált, ha netalán betalált.
De tudtam én, hogy Linz se gyémánt.
Csak kamu volt hogy gazdag úr.
Hát szopd le Csokis Fernandóét,
kitől véred lángra gyúlt. Kinek a sok sperma gyűlt."
miskolcigány
(
x5)
Jan 21, 2022 12:53:55
x5)
Dehogynem etikus. Egy gyakorlo pedofilrol van szo, haho! Nem tudsz vele olyat tenni amit ne erdemelne meg. Ha minden mas faszsagat elnezzuk, ennek akkor is elegnek kell hogy legyen.
Trollul Madár
(
x15)
Jan 21, 2022 13:01:46
x15)
Technikai kérdésem lenne SoDIhoz.
Beszéltük a múltkor, hogy jó őtlet egy sodikereső app ami a sodiverzumben keres onnan nem megy ki.
Jött is néhány url örlet.
De sajnos SoDI crawler-e nem tud átmeni Cloudflare DDoS protectionon és hát így nem tudja a fórumot indexelni a tényfeltáró kereséseknek.
Kell még a DDoS Cloudflare protection az oldal elé, baszogatják még? Vagy van alternatív ötlet?
SoDI még nem tudott rájönni, hogy fogadtassa el a crawler-t a cloudflare-val. :/
UI:
Endre: Baszódj meg!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Beszéltük a múltkor, hogy jó őtlet egy sodikereső app ami a sodiverzumben keres onnan nem megy ki.
Jött is néhány url örlet.
De sajnos SoDI crawler-e nem tud átmeni Cloudflare DDoS protectionon és hát így nem tudja a fórumot indexelni a tényfeltáró kereséseknek.
Kell még a DDoS Cloudflare protection az oldal elé, baszogatják még? Vagy van alternatív ötlet?
SoDI még nem tudott rájönni, hogy fogadtassa el a crawler-t a cloudflare-val. :/
UI:
Endre: Baszódj meg!
Hahó
(
x135)
Jan 21, 2022 13:03:47
x135)
Endre!
Endre!
székletbeültetésen volt. gondolom nem kell mondanom kinek a szarát ültették be neki.
telex.hu/tudomany/2022/01/20/kesz-a-gyogyszer-ami-feleslegesse-teheti-a-szekletbeulteteseket
Sodragon legendája
(
x2)
Jan 21, 2022 13:07:21
x2)
Sneci! Ha végre és megérdemelt módon csöves leszel, akkor inspiráljon téged ez az ember. :D
nlc.hu/egeszseg/20220120/megdobbentek-a-tudosok-a-87-eves-ferfin-aki-dogokon-el-es-67-eve-nem-mosakszik/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=20200520
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
nlc.hu/egeszseg/20220120/megdobbentek-a-tudosok-a-87-eves-ferfin-aki-dogokon-el-es-67-eve-nem-mosakszik/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=20200520
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jan 21, 2022 13:11:06
x8)
As-salamu alaykum, édestestvérem!
Anal akbar!! :-DD
Vagy ahogy anno a wot-ban üdvözöltük öket, mikor S. A - ztak
We fuck goat, A. S. :-D
Trollul Madár
(
x15)
Jan 21, 2022 13:17:19
x15)
Sneci,
Ha már lapszemle van, találtam én is neked egy cikket:
www.borsonline.hu/aktualis/2022/01/hasznalt-szexbaba-elado
www.borsonline.hu/aktualis/2022/01/hasznalt-szexbaba-elado
bojlertestű piton
(
x1)
Jan 21, 2022 13:21:55
x1)
Sneci,
borsonline.hu/aktualis/2022/01/hasznalt-szexbaba-elado
borsonline.hu/aktualis/2022/01/hasznalt-szexbaba-elado
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 21, 2022 13:28:27
x11)
Sneci, te tényleg bementél dolgozni a veknit alulról átszelő kecinagy raKtapasszal a fejeden? :D Hihetetlen szerencsétlen vagy :D Ilyet kultúrember nem csinál. De legalább mindenki saját szemmel láthatta a melócsában, hogy kávéfőzésnél nagyobb feladatra nem leszel alkalmas. Mi tudjuk, hogy még ahhoz sem értesz, de ők lepődjenek csak majd meg.
A begyógyult másnapos szem, a sárga színű bőr mondjuk amúgy is elárul. Részegen borotválkoztál a Merci köpetes, rozsdás pengével, mi? Te igénytelen szar. Remélem elfertőződik és a vekninek legalább kis része leesik az arcodról. Onnantól már csak cipófejed lesz, hátha meg tudsz majd szerezni egy nem született, de azért operált nőt.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
A begyógyult másnapos szem, a sárga színű bőr mondjuk amúgy is elárul. Részegen borotválkoztál a Merci köpetes, rozsdás pengével, mi? Te igénytelen szar. Remélem elfertőződik és a vekninek legalább kis része leesik az arcodról. Onnantól már csak cipófejed lesz, hátha meg tudsz majd szerezni egy nem született, de azért operált nőt.
Örülhettek
(
x1)
Jan 21, 2022 13:28:52
x1)
Most látom a gyönyörű szelfidet Endi, pizsama, raktapasz, ez ilyen Fullstack dress-code, hogy jobban menjen a melócsá? :)
böri
Trollul Madár
(
x15)
Jan 21, 2022 13:28:57
x15)
De van eladó gyerek baba. :(
Kibaszott szar undorító, de snecinek ez tuti menő.
ascites
(
x57)
Jan 21, 2022 13:39:04
x57)
Tehát amit csinál, az egy szanatórium live, csak szanatórium nélkül. Manapság ezek az emberek is megélhetnek a társadalomban, de ilyen szinten mint endre. Minden esetre érdekes szociológiai esettanulmány. Az viszont etikátlan, hogy normális emberként itt próbáltok minél több fájdalmat okozni neki, támadni. Olyan mintha ütögetnétek az utcán értelmi fogyatékosokat. Micsoda high life.
Ez a véglény nap mint nap kicseszik másokkal, áldozatokat szed: megkárosítja a cégét (nem dolgozik, de felveszi a fizetését), másokat fenyeget, kegyeletsért, olvasd el, amit belinkeltek a gyagyás bűneiről. Egy csomó rohadéksága nem büntetőjogi kategória, ezért a jóérzésű emberek maradnak csak.
Tegnap például ez a "szegény szerencsétlen kvázi fogyatékos" ráuszította azzal Jutkát a "szerelmére", azzal a céllal, hogy kidobassa Jani retardtól a hidegbe. Hogy „elégtételt” vegyen azért, amiért ő maga is megtette ezt, csak egy idegen országban és miután meg is verte Jutkát.
Sodi etikájáról mindent elmond az „etikai vészcsengő” története. Mikor egy berlini szórakozóhelyen durván lepapizott egy beájult nőt és aztán flokkot csinált arról, hogy csak azért nem csinált vele mást is, mert fosott, hogy megverik a külső szemlélők. Ezt nevezte ő etikai vészcsengőnek. A külső szemlélőktől való félelmet.
Most komolyan arról beszélünk, hogy etikus elnézni, ahogy egy pszichopata kibaszik másokkal, de nem etikus megakadályozni a szemétkedéseit? Vagy Jucit utálod és ő megérdemli? Csak mondom, hogy ő mentálisan sérültebb, mint a púpos.
Az analógiáddal: ha látsz egy "fogyatékost", aki éppen levizel és a szájba szarik egy öntudatlan embert, akkor igenis etikus megakadályozni. Vagy szerinted az az etikus, ha elfordítod a fejed, hogy nem a te dolgod? Szar dolog a retardológia, ilyen etikai dilemmák jönnek szembe. Van, akinek nincs ehhez gyomra (=nem tud a két szar közül választani), de annak nem csak Sneci nem való, hanem az egész retardológia. Pl. a Merci-Jutka páros.
Arról meg nem is szólva, hogy elég etikátlan egy személyiségzavart összemosni a fogyatékossággal, már bocs. Utóbbiak ugyanis nem tendenciaszerűen destruktívak és segítségre van szükségük, a pszichopatákkal viszont tele van a börtön, mert beszámíthatóak.
BodiTesok
(
x1)
Jan 21, 2022 13:47:13
x1)
Gyagyás, ismét péntek.
Az Ügyfélkapus troll már fel lett jelentve?
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Az Ügyfélkapus troll már fel lett jelentve?
Solaris Trollino
(
x1)
Jan 21, 2022 13:50:04
x1)
[...] például a "mit jelent társadalom csődjének lenni 40 évesen" kommentet is egy szúrópróbaszerűen kattintott oldalon találtam tök véletlenül.
Pont kíváncsi voltam a módszertanra. Akkor hát ez. Nszksz.
Amúgy kutatójelleggel én is bújom. De hasonló dolgokban is vagyok természetesen közben (mindenféle melócsák). Megdöbbentő és elképesztő a 40 ezer komment. Számosságában is jelentős, még az itteni 800 ezerhez viszonyítva is (ami gondolom minden szempontból rekord, még talán világszinten is). Nem tudom, a zsindexes Gyagyás topik hány kommenttel került beszántásra, de ezeket összeadva bővel 1 millió felett jár a snecit kitárgyaló írásos emlék. Ez shiker.
(FYI a kollégák részére: Egyébként az SG-s ősSnecológus úriember, akire ráírtam, belépett azóta, de nem válaszolt. Lehetséges, hogy nem is fog. Az akkor 20-onéves társaság mostanra már 40+-os, családdal, gyerekkel, feleséggel, szeretővel, normális egzisztenciával. Ezt el kell fogadnunk.)
Örebro
(
x17)
Jan 21, 2022 13:50:27
x17)
tökeletes amit irsz, de en azzal vitatkoznek, hogy lyudka mentålisan serultebb, nem ez a genselejt ön es közveszelyes, mentålisan teljesen zokni.
Ásó27
(
x68)
Jan 21, 2022 13:56:33
x68)
Endre, ilyen volt, amikor rápörögtél valamire, amikor ott volt Mercica?

Nem is értem, hogy miért tart tőled :)))
Mifaaaaaaaaaaaan

linzi fapóleon
(
x8)
Jan 21, 2022 13:58:38
x8)
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 21, 2022 14:01:16
x11)
Persze, látszik is a mozdulat, ahogy beleboxolt Jutkába.
rBali
(
x24)
Jan 21, 2022 14:01:58
x24)
Jaja, itt is egyértelműen látni, hogy a sárgaságot a szemüvegének a lencséje okozza :))))
tyodika
Jan 21, 2022 14:02:46
Idióta. Ez egy filmforgatás, egy Marvel-film, CGI a egész.
Jan 21, 2022 14:02:46
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 21, 2022 14:02:55
x2)
Pár olyan betelefonálós lájv mint a tegnapi azt sztrókot is kap :D
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Jan 21, 2022 14:03:14
x1)
Elképzelem a főnökét, hogy mit gondolhat, hogy na, bemegyek már és megkérdezem ezt a próbaidős új kollégát, kész-e az űrlap design bootstrap 5-öt használva...benyit és akkor ott ül veknifej, egy orbitális raKtapasszal (RAKtapasszal bazdmeg) a képén, a felsője alatt pizsamában.
Tegnap a foga fájt, ma a fél fejét leragasztotta...jajj szegény. Most hogy basszam le, hogy 5 napja ezen ül...
Vekni meg csak "entsuldingung heheh entsuldingunk...."
Pedig ha tudná az a fasz, hogy épp most szopatja le a sodi a színészkedésével, de majd rájön, hogy egy parazita ez, aki lószarhoz sem ért és képtelen bármit is megtanulni. Szóval ez neki zsebbenyúlos story lesz végül.
Tegnap a foga fájt, ma a fél fejét leragasztotta...jajj szegény. Most hogy basszam le, hogy 5 napja ezen ül...
Vekni meg csak "entsuldingung heheh entsuldingunk...."
Pedig ha tudná az a fasz, hogy épp most szopatja le a sodi a színészkedésével, de majd rájön, hogy egy parazita ez, aki lószarhoz sem ért és képtelen bármit is megtanulni. Szóval ez neki zsebbenyúlos story lesz végül.
Och-Kom Taot
(
x3)
Jan 21, 2022 14:10:41
x3)
Elképzelem a főnökét, hogy mit gondolhat, hogy na, bemegyek már és megkérdezem ezt a próbaidős új kollégát, kész-e az űrlap design bootstrap 5-öt használva...benyit és akkor ott ül veknifej, egy orbitális raKtapasszal (RAKtapasszal bazdmeg) a képén, a felsője alatt pizsamában.
Múltkor elszólta magát, hogy megint egyedül jár be, a többiek home office-ban vannak.
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 21, 2022 14:11:09
x1)
Jajjaj, kezdjük el sajnálni szegény szerencsétlen Ted Bundy-t is, meg píszískedni meg együttérezni minden elmebeteg baltásgyilkossal.
Meg a lófaszt.
Minél előbb sittre/gyogyóba/sírba tesszük a Gyagyást, annál kevesebb kárt tud okozni.
Ha annak idején Csikatilo-nak lett volna egy fáradhatatlan trollhadserege, aki követi minden lépését, lehet, hogy már az első gyilkossága után elkapják, és nem hal meg még ~50-60 ember.
C64korszak
(
x2)
Jan 21, 2022 14:12:28
x2)
Ez a véglény nap mint nap kicseszik másokkal,
Jaja. Lételeme a gyűlölet és ez másokból is gyűlöletet vált ki, ezért jár ide is vissza önként.
Számtalanszor könyörögtünk neki, legalább ami nyilvánvaló, hogy milyen szexuális, szellemi és egészségügyi problémái vannak, hogy mekkorákat hibázott az életben, legalább egy kis részét vallja be, ismerje be.
Nem kell még bocsánatot kérni, megbánni, jó útra térni, semmi.
Gyűlölködhet, balfaszkodhat, őrjönghet tovább kedvére, csak legalább ismerje el.
Nem.
Ő úgy van vele, ha tagadja a különben nyilvánvalót, az mégjobban felbasz másokat, "provokál", és akkor az milyen jó, idegesek, hehehe.
Hogy ezzel önmagának árt legjobban, azt fel sem fogja, vagy nem képes megérteni, vagy nem érdekli.
Mindenesetre mióta masszív alkoholista, már nincs sok kérdés, ezzel végleg tönkreteszi magát.
Most is úgy megy a történet, a "gonosz trollok" teljesen alappal baszogatják ,hogy a kamera előtt issza magát halálra.
Ahogy baszogatták a sérvvel is, stb.
Erre mindenféle átlátszó óvodás meséket talál ki, miért nem sárga a szeme, miért nem árt neki a sör, (meg a kábszer meg semmi), miért issza a töményet úgy, mint a vizet, és egyébként is miért nem is iszik sokat sajátmaga szerint, stb.
Hogy mennyire tudatosan lesz így lassan öngyilkos, azt nem tudni, minden alkoholista másképp járja végig ezt az utat, de hogy a vége micsoda, ahhoz nem kell orvosi diploma.
Ásó27
(
x68)
Jan 21, 2022 14:16:47
x68)
Lehet tényleg ez lesz az utolsó évad?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Jan 21, 2022 14:18:58
x68)
Szerintem a két oltás miatt sárga a szemed körül.
Mifaaaaaaaaaaaan
rBali
(
x24)
Jan 21, 2022 14:19:35
x24)
Lehet tényleg ez lesz az utolsó évad?
vladrl
(
x8)
Jan 21, 2022 14:21:23
x8)
remélem viszi magával a gémer szetápot, mert azt akarom, hogy az egész aluljáró az xbox üzenetek pittyegésétől zengjen
max5enutálnak
(
x47)
Jan 21, 2022 14:22:39
x47)
Az 5G miatt lett sárga a szeme körül! A 3G-től pedofil lett, az oltástól meg impotens!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 21, 2022 14:24:12
x38)
weboldal letöltése: wget (van Windowsra guis, VisualWget vagy mi a fasz a neve)
crawler elfogadtatása: szépen csináljál rendes headereket, mintha egy böngészővel látogatnád, és ne lépd túl a rate-limitet
sneci: dögölj meg májcirrózisban!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
crawler elfogadtatása: szépen csináljál rendes headereket, mintha egy böngészővel látogatnád, és ne lépd túl a rate-limitet
sneci: dögölj meg májcirrózisban!
balek
(
x10)
Jan 21, 2022 14:25:53
x10)
Tettem a gifre vízjelet is, hogy a sodi is nyugodtan oszthassa a púpfalon anélkül, hogy valaki forrásmegjelölés nélkül ellopná tőle.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Hasztalan Fasztalan
Jan 21, 2022 14:26:45
ha sodi kibukik akkor kell kuldeni forumtrollokat a linzi lakasara hogy megmentsek az ereklyeket.
Jan 21, 2022 14:26:45
vladrl
(
x8)
Jan 21, 2022 14:27:58
x8)
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Jan 21, 2022 14:28:08
x1)
Ahh..köszi. Bár valami olyasmit is mondott, hogy amikor fogfájást hazudott, akkor végül később bement és mondta bent, hogy késő estig marad cserébe az ellógott délelőt miatt. Innen gondoltam, hogy vannak bent akik esetleg számon kérhetik face to face. Mondjuk folyton hazudik.
De abban rohadt profi, hogy a végletekig angolnázzon és munka nélkül parazitáskodjon cégeken, minél több bért húzzon le. Ha egy cég/vezető csak picit is jóindulatú, azt maximálisan kihasználja.
Ásó27
(
x68)
Jan 21, 2022 14:30:34
x68)
Nem rakta ki a lakcímét, csak felolvasta liveban :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 21, 2022 14:31:17
x1)
Meg a lófaszt.
Meg a lófaszt.
És aki túlzásnak ítéli a sorozatgyilkosokhoz hasonlítását: a Gyagyás rendelkezik egy csomó olyan személyiségjeggyel, illetőleg életútjában sok momentummal, amiket tipikusan szexuálisan aberrált sorozatgyilkosoknál lehet olvasni - John Wayne Gacy, Robert Berdella, Csikatilo, Dennis Nilsen, etc.
És ezek jellemzően életük közepe felé, 40 pluszminusz néhány éves koruk körül kezdtek el gyilkolászgatni.
Addigra jutottak el egy annyira torz, beteg lelki állapotba az egész életükben tartó frusztrációk és komplexusok miatt.
Én viccen kívül nem tartom valószínűtlennek, hogy a Gyagyás annyira beleőrül a saját buziságába, pedofil vágyaiba, impotenciájába, mellőzöttségébe és sikertelenségébe, hogy végül ide jut.
-
Jan 21, 2022 14:31:19
Ha egy cég/vezető csak picit is jóindulatú, azt maximálisan kihasználja.
Pontosan, aztán pedig őszintén felháborodik, ha valamelyik ezt nem hagyja tovább.
Jan 21, 2022 14:31:19
ascites
(
x57)
Jan 21, 2022 14:31:50
x57)
"csiklandozza a lelkiismeretemet" = "legyezgeti a hiúságomat" - a 4 diplomás nagyszülője lassan eléri a Föld középpontját, annyit forog a sírjában.
tyodika
Jan 21, 2022 14:32:42
Nem rakta ki a lakcímét, csak felolvasta liveban :DDD
Tehát a rágalmakkal szemben kvázi igen, de gyakorlatilag nem feltétlenül nem raktam ki. Jan 21, 2022 14:32:42
Ásó27
(
x68)
Jan 21, 2022 14:32:50
x68)
Inkább azzal foglalkozz, hogy a szar májad miatt tiszta sárga a pofád :DDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemfatyle
(
x7)
Jan 21, 2022 14:33:39
x7)
Senci miért nem válaszolsz az egészségedért aggódó rajongóknak a sárgaságos posztod alatt? Nagyon be lettél szaratva, mi? :D
sittessanyi
(
x7)
Jan 21, 2022 14:34:41
x7)
a morális "dilemmához" csak annyit, hogy fontos külünbséget tenni a trashrajongók és a snecológusok között. lehet átfedés de a motívumok mások.
a trashfanok más nyomoárn élvezkednek, ez nekik szórakozás, hogy néznek egy csöves tranyót egy bolond jutkát meg a többi pokémont. olyan mint a mónika/balázs-show csak modernebb formátumban.
az original snecológusok, akiket nem a púpos trashhírneve vonzott be szinte kivétel nélkül olyan csoportokból jönnek, akiket a kobold szándékosan sértgetett, provokált, gyalázott. (elsőgenerációs értelmiségiek, zsidók, panelben lakó egyetemisták stb, szegényebbek) ugye főleg fiatalabb korábban amikor még nem volt ennyire leépülve és nem is volt vádolható olyan direktben fogyatékossággal.
szóval, kedves okoskodó gurulka. a komolyan vett snecológia nem egy fogyatékos hülyén való röhögésről és rúgdosásról szól, hanem morális igazságszolgáltatásról, mi vagyunk az univerzum keze. ilyen nagyon egyszerű ez.
majd ha a kobold bocsántot kér minden - szándékosan elkövetett - bűnéért, jóváteszi azokat és eltakarodik a netről, akkor a tanszék bezárhat.
a trashfanok más nyomoárn élvezkednek, ez nekik szórakozás, hogy néznek egy csöves tranyót egy bolond jutkát meg a többi pokémont. olyan mint a mónika/balázs-show csak modernebb formátumban.
az original snecológusok, akiket nem a púpos trashhírneve vonzott be szinte kivétel nélkül olyan csoportokból jönnek, akiket a kobold szándékosan sértgetett, provokált, gyalázott. (elsőgenerációs értelmiségiek, zsidók, panelben lakó egyetemisták stb, szegényebbek) ugye főleg fiatalabb korábban amikor még nem volt ennyire leépülve és nem is volt vádolható olyan direktben fogyatékossággal.
szóval, kedves okoskodó gurulka. a komolyan vett snecológia nem egy fogyatékos hülyén való röhögésről és rúgdosásról szól, hanem morális igazságszolgáltatásról, mi vagyunk az univerzum keze. ilyen nagyon egyszerű ez.
majd ha a kobold bocsántot kér minden - szándékosan elkövetett - bűnéért, jóváteszi azokat és eltakarodik a netről, akkor a tanszék bezárhat.
tyodika
Jan 21, 2022 14:34:49
Inkább azzal foglalkozz, hogy a szar májad miatt tiszta sárga a pofád :DDDDD
Egy rosszindulatú geci vagy. Egyrészt. Másrészt pedig tegnap kifejezetten rosszak voltak a fényviszonyok, mert részegen állítottam be őket.
Harmadrészt pedig a napi három sörös limitet muszáj leszek túllépni, mert a kiszáradástól tűnhetett sárgának a bőröm.
Jan 21, 2022 14:34:49
125 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hehehe
Ki tudja, ha ki kell menteni megint, lehet Sneci is megszereti anyukáját.